Poslanec SMC Kamal Izidor Šaker dosegel novo dno: Vinka Gorenaka je oklical za bedaka, ker se bori za slovenske policiste!

Datum:

Pred dnevi smo poročali, da vlada in policija policijska stanovanja namesto policistom dajeta migrantom. Ministrstvo za notranje zadeve je dodelitev stanovanj migrantom pojasnilo z navedbami, da gre za program stalne namestitve migrantov. Stanovanja torej, ki so prvotno namenjena policistom s stanovanjsko stisko (zanje morajo plačevati najemnino in stroške), bodo zdaj namenili migrantom. Na to se je na Twitterju odzval tudi nekdanji minister za notranje zadeve dr. Vinko Gorenak, ki je zapisal: “Ne @policija_si šele, ko bo zadnji policist preskrbljen s stanovanjem, lahko višek stanovanj ponudite migrantom za enako plačilo seveda.”

                   

Popolnoma logičen zapis. Zakaj bi stanovanja, namenjena policistom, ponujali komurkoli drugemu, dokler imamo policiste, ki se srečujejo s stanovanjsko stisko? Na ta zapis nekdanjega ministra pa se je odzval poslanec SMC Kamal Izidor Šaker – z besedo: “Bedak.” Nivo diskurza sina ekonomskega migranta iz Palestine je zavržen. Ne samo, da je že večkrat v javnosti izrazil proti-slovenska stališča, že dalj časa preseneča z izjavami, ki ne pritičejo poslancu Državnega zbora Republike Slovenije.

Bedak ste vi!
Gorenak se je odzval zelo ognjevito. Zapisal je: “Bedak ste vi! Vsak policist države Slovenije mora dobiti stanovanje pred katerimkoli ilegalnim migrantom, pa če vam je prav ali pa ne.” Jasno je, da človeku ob takšnih provokacijah s strani levičarja, ki se je do 30. leta starosti “prekladal” po različnih študentskih društvih, nato pa prišel v parlament, zavre kri. Gorenak, ki ima za seboj dolgo kariero v policiji in v politiki, je zgolj izrazil stališče, ki je normalno. Jasno, da imajo prednost pri policijskih stanovanjih slovenski policisti in ne ilegalni migranti! A Kamal tega očitno ne razume. Njemu je samoumevno, da imajo ilegalni migranti pravico do državnih stanovanj, ki jih vzamejo policistom.

Šaker je Gorenaka nato obtožil sovražnosti: “Ne širite sovražnosti še naprej. Kot jo. Bodite človek, kot ste.” No, Kamal je tukaj dokazal, da je pravi levičarski aktivist. Mnenje, da si policisti zaslužijo policijska stanovanja pred ilegalnimi migranti, je po besedah sina migranta širjenje sovraštva. Noro. No, Gorenak mu ni ostal dolžan in je z velikimi črkami še enkrat poudaril svoj prav: “VSAK SLOVENSKI POLICIST MORA DOBITI STANOVANJE PRED VSAKIM ILEGALNIM MIGRANTOM – TO JE DOMOLJUBJE IN NORMALNOST IN NOBENA SOVRAŽNOST.” Seveda so primitivizem poslanca SMC opazili tudi drugi uporabniki Twitterja, ki so bili zgroženi nad njegovim izpadom. 

A to ni prva bosa, ki jo je “ustrelil” Šaker. Njegov Twitter profil je zasut s primitivnimi komentarji in izpadi, ki jih namenja nasprotnikom SMC, tudi če so očitki dobro argumentirani. Spomnimo se le zadnjega tvita ob arbitraži, ko je Šaker tvitnil: “Joška naj kar imajo.” S tem je mislil na Joška Jorasa, ki se je desetletja boril, da bi živel na slovenski grudi. Joras, ki ponosa nad svojo narodnostjo ni nikoli skrival, je postal tarča posmeha sina migranta, ki se je prek režiranih volitev prikopal do parlamentarnega korita. A to, da Šaker slovensko domoljubje zasmehuje in zaničuje, ni nič novega. To počnejo vsi apatridi, ki nikoli niso bili hvaležni narodu, ki je sprejel in oblekel njihove bežeče starše.

Šaker ‘priznal’, da je sodelavec kriminalcev
No, včeraj pa je Šaker končno priznal, kaj so tri leta poslanci SMC počeli v parlamentu. Tvitnil je: “Kdaj mi je res žal, da sem sodelavec kriminalcev, ki so oropali državo.” Prepričani smo, da je s tem spet želel oblatiti koga z opozicijske strani, a je izrekel samo samorefleksijo. Kriminalna levica že desetletja izčrpava Slovence in Slovenke ter bogati na njihov račun. Tudi ta vlada ni nič drugačna.

Milijonski primanjkljaji v javnih zdravstvenih zavodih, na sto tisoče evrov “izgubljenih” pri nakupih zdravniškega materiala, skrivanje odgovornih za milijardno pranje denarja v NLB, izigravanje ustavno zagotovljenih pravic osnovnošolcev, izgubljena arbitraža zaradi prisluhov, ugrabitev otrok iz vrtcev, posiljevanje šolarjev z LGBT ideologijo, načrtna slabitev slovenske vojske, afera Ornig, tajni policijski pravilniki, nespoštovanje referendumske volje, nespoštovanje odločitev Ustavnega sodišča RS, korupcija pri postavitvi žičnate ograje na južni meji, zavajanje med migrantsko krizo, uvajanje represivnih političnih uradov (urad za medije, zagovornik načela enakosti itd.), lažna pieteta, zavajanje javnosti glede drugega tira in Magne Steyr, razlastitve, napadi na svobodo medijev in še bi lahko našteval.

Poslanec Šaker je tako samo nazoren pokazatelj stanja levice, ki ne ve več, kako bi se izvlekla iz kaše, ki jo je zakuhala. Osebni napadi na mnenja drugih, cenzura na RTV, napadi na opozicijo v režimskih časopisih itd. In tu Šaker ni osamljen otok sredi morja. Spomnimo se absurdnih in iracionalnih izpadov Janija Möderndorferja, Jasne Sluge, Milana Brgleza, Marka Ferluge, Mitja Hrovata, Dragana Matića, Jasne Murgel, Branislava Rajića, Maruše Škopac in Saše Tabakoviča. Njihov modus operandi je obraz moderne slovenske levice. Vsak, ki ni z njimi pa je za njih, kot se je lepo barvito izrazil Kamal Izidor Šaker bedak!

A. R.

Sorodno

Zadnji prispevki

Černač: Slovenija je izgubila vso verodostojnost

Po medijskem razkritju zaušnice, ki jo je Evropska komisija...

[Video] Divji zahod: Kompilacija posnetkov, kako se je Vučić lotil volitev

Prejšnjo nedeljo so v Srbiji potekale lokalne volitve, na...

To je ženska, ki je spala s 300 osebami na leto, petimi na dan, mama jo podpira!

Annie Knight je obogatela z ustvarjanjem vsebin za odrasle....

Zmaga? Ne. Moralni poraz brez primere v zgodovini!

Evropske volitve so sicer pokazale prevlado Janševe stranke, ki...