Poslanka SDS Eva Irgl pritegnila pozornost hrvaškega medija

Datum:

Poslanke stranke SDS Eva Irgl se že vrsto let na račun njenega izbranega stila oblačenja drži naziv najlepše oblečene poslanke. Očitno so to sedaj ugotovili tudi na Hrvaškem. Hrvaški portal 24Sata je namreč Irglovi namenil posebno pozornost na račun oprave, ki jo je nedavno nosila v parlamentu na zaslišanju enega izmed kandidatov za ministra v vladi Roberta Goloba.

Na zaslišanju kandidata za ministra za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Luke Mesca je poslanka Eva Irgl nosila čipkasti top, nad njim pa suknjič v črno-rjavi barvi z motivom rož. Omenjena oprava očitno ni ostala neopažena pri Hrvatih. Morda tudi na račun tega, ker Irglova kot ljubiteljica mode redkokdaj pokaže dekolte.

Poslanka SDS Eva Irgl (Foto: Instagram Eva Irgl)

“Najprej je imela razpuščene lase in rdečo obleko, nato pa pod suknjičem dvignjene lase, čipkasti dekolte in suknjič,” je hrvaški portal z zanimanjem opazil glede Irglove in jo označil kot poslanko, ki s športom skrbi za svoje telo, poleg tega pa je velika ljubiteljica mode in estetike.

Ob tem na portalu navajajo, da nikakor ne gre za prvi primer, ko kakšna izmed poslank v slovenskem hramu demokracije nosi dekolte. Kot primera so navedli nekdanjo poslanko SD Andrejo Černak Meglič in nekdanjo ministrico za notranje zadeve Vesno Györkös Žnidar.

Foto: Printscreen

Poslanka Irglova pa ne navdušuje zgolj na račun svoje lepote, ampak tudi preudarnosti, ki jo izraža kot političarka. S svojo karizmo navduši marsikaterega Slovenca. Še posebej pa ne ostaja neopaženo, da sta zanjo pomembna pravičnost in boj za malega človeka.

Eva Irgl (Foto: FB)
Foto: Demokracija

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Levica spet deli manjšinske pravice narodom nekdanje SFRJ

O umiku dodeljevanja dodatnih kolektivnih narodnostnih pravic Srbom, Hrvatom,...

V ljubljanski vrtec vstopil neznanec in se pretvarjal, da je prišel po otroka

Potem ko nas je pred dnevi pretresala novica o...

V NSi nadzornike za volitve iščejo kar z oglasom na Facebooku

Kot kaže, jim v stranki NSi manjka kandidatov za...