Povsem nesmiselna ustavna obtožba zoper premierja ob podpori ideologov radikalne levice, ki se jim toži po privilegijih!

Datum:

V normalnih demokratičnih državah je popolnoma samoumevno, da se na oblasti izmenjujejo stranke z različnimi ideološkimi prepričanji. Žal ne v Sloveniji. V primeru, da pride na oblast t.i. pomladna (desnosredinska) opcija, v hipu večinski medijski razred, naklonjen levemu političnemu polu, razglasi, da smo na poti v diktaturo. Ne glede na to, da v javnosti preprostemu državljanu dajejo občutek, da vsi nastopajo neodvisno, so le t.i. satelitski podaljšek leve politične opcije. Pri tem jim pomagajo različna civilna združenja. Danes vam bomo prikazali, za katerimi se skrivajo Jaša Jenull, Lars Podkrajšek, Rado Bohinc, Darko Štrajn in Rudi Rizman. Vsem je skupno le to, da je bilo za njih odlično poskrbljeno v levih vladah, kjer je so služili lepe denarce na račun slovenskih davkoplačevalcev. Zato sedaj v imenu neodvisnosti izražajo strah, da se jim bodo finančni tokovi v prihodnje prekinili.

Večkrat nagrajeni komunikolog, sicer profesor na FDV, dr. Dejan Verčič je že v intervjujih za Delo in Domovino nakazal, da večinska medijska krajina izgubi razsodnost, ko je v Sloveniji na oblasti t.i. pomladna-desna politična opcija. Tako imamo tudi sedaj desnosredinsko vlado pod vodstvom Janeza Janše. Vsaka oblast za svoja dejanja nosi politično odgovornost, ki se jo preveri na parlamentarnih volitvah. Tega pri nas ne razume večinski medijski prostor ideološko obarvan v politične barve tranzicijske levice. Takrat slovenski državljani na enkrat izvedejo, da v Sloveniji živimo v diktaturi. Ne glede, da s takšno nizkotno politično parolo prodajajo v Bruselj, na srečo temu ne naseda veliko prebivalcev Slovenije. Vendar so se politični piarovci političnega pola na levici odločili, da bodo stavili na popoln radikalni boj.

Poleg političnih predstav KUL in sedaj ob vloženi ustavni obtožnici proti predsedniku vlade so njihov zvesti partnerji t.i. predstavniki leve “neodvisne, javne, strokovne ” civilne sfere. V njej se nahajajo akademiki, profesorji, kulturniki in civilna združenja s močnim levim političnim pedigrejem zažene vik in krik, da je v Sloveniji konec demokracije. A žal levičarski radikalneži ne razumejo, da v demokratičnih sistemih odloča vedno večina. Tako jo ima v tem trenutku še vedno večino desnosredinska vlada pod vodstvom Janeza Janše.

Poglejte si, za katerimi društvi se skrivajo večni trdi ideologi radikalne levice Rado Bohinc, Boris Vezjak in Darko Štrajn
V primeru, da bo sedanja vladna ekipa upsela dokončala mandat, bomo imeli naslednje parlamentarne volitve maja oz. junija 2022. Večinski medijski predstavniki slovenskega javnega prostora to zelo dobro vedo, a se raje obnašajo kot vsakodnevni medijski piarovci po novem “originalne KUL” opozicije. Vsak dogodek originalne leve opozicije pospremijo dominantni mediji s takšnim ali drugačnim medijskim vložkom, s katerim pritiskajo na delo vlade. Tako so skoraj vsi večinski mediji v Sloveniji objavili javno pismo, tako imenovani Javni poziv državljanom in poslancem v podporo ustavni obtožbi predsednika vlade, pod katerega se je podpisalo Zavezništvo za demokratično in pravično Slovenijo, ki združuje civilne iniciative in vidne posameznike. K pozivu so se po poročanju Dnevnika pridružili tudi: Forum za demokracijo, Odbor za pravično in solidarno družbo, Alternativna akademija, Gibanje za družbeno odgovornost, Protestna ljudska skupščina in Mladinska Aktivistična Organizacija. Ali ste že kdaj slišali kdo se skriva za temi organizacijami?

Forum za demokracijo je nastal z javno poslanim pismom. Gre za iniciativo, ki je zavezana spoznanjem iz akademskega pisma 150 podpisnic in podpisnikov, ki je bilo 17. februarja 2020 objavljeno pod naslovom “Obvarujmo občutljivo slovensko demokracijo pred avtoritarno oblastjo!”. Kasneje je akademsko pismo podpisalo še 4000 državljank in državljanov. “Namen Foruma za demokracijo je zavarovanje slovenske demokracije pred avtoritarnim režimom, ki je bil vzpostavljen z Janševo vlado 13. marca 2020 in na katerega smo opozarjali pred njegovim nastankom, žal pa se naše ugotovitve uresničujejo: Slovenijo vodi nedemokratična, škodljiva, nestrpna, izključujoča, totalitarna oblast,” je mogoče glede njihovega opisa prebrati na njihovi uradni strani. Vodja te pravljične sekte akademikov, ki pravi, da svoje delovanje zaenkrat posveča spremljanju političnega dogajanja pod aktualno oblastjo, je je nihče drug kot nekdanji pripadnik UDBE dr. Rudi Rizman.

Odbor za pravično in solidarno družbo je neformalno civilno združenje zainteresiranih ter zaskrbljenih državljank in državljanov. Delovanje odbora je del širšega ljudskega gibanja, vanj pa se po njihovih navedbah povezujejo tako posameznice kot posamezniki z “namenom, da bi soustvarjali družbene in politične spremembe v času splošnega ljudskega upora proti zlorabam političnih elit, ki imajo za posledico uničevanje socialne države, krčenje družbene solidarnosti in zniževanje dosežene ravni demokracije.” Vendar pa po fotografijah sodeč, za njimi zopet stojijo večni služabniki levice, od profesorja in dolgoletnega prisesanca na proračunska sredstva dr. Darka Štrajna do  znanega radikalnega filozofa Borisa Vezjaka.

“Alternativna akademija, društvo za humano družbo, se je izoblikovalo na podlagi razprave in sklepov občnega zbora Društva za proučevanje politične demokracije in liberalizma Liberalna akademija, dne 25. februarja 2015. Od leta 1993 je društvo, v katerem so poleg nekaterih angažiranih posameznic in posameznikov iz različnih družbenih dejavnosti, včlanjeni večinoma univerzitetni učitelji in raziskovalci različnih smeri – tako večinsko humanistično-družboslovnih kot tudi naravoslovnih – delovalo v smeri krepitve liberalno demokratične družbene ureditve,” je mogoče prebrati na uradni spletni strani. A glej ga zlomka, kot predsednik se pojavlja ponovno Štrajn. V vlogi tajnika pa nihče drug kot še en nekdanji zaprisežen LDS-ovec Božidar Flašjman.

Ne mine en politični pamflet proti “antijanšizmu” brez režiserja v belem Jaše Jenulla in maoista Larsa Podkrajška
Sedaj vam predstavljamo še eno združenje, ki je zraslo po predstavljeni ideji v knjigi nekdanjega ministra v Drnovškovi, Ropovi in Pahorjevi vladi dr. Rada Bohinca. Seveda se je tudi njegov krog levo usmerjenih intelektualcev domislilo sestaviti politikantsko besedilo proti sedanji vladi. Na pobudo tega pisma pa so se organizirali v t.i. začasni koordinacijski odbor, ki ga sestavljajo Rado Bohinc, Stane Pejovnik, Tomaž Poglajen, Ivan Svetlik, Niko Toš in Vito Turk.

Medijski halo v tajkunskih medijih ne more miniti brez glavnih zvezdnikov polit kolesarskega gibanja, Jaše Jenulla in mladega maoista Larsa Podkrajška. Prav za Jenullovo Protestniško skupščino se radi skrivajo Vuk Čosić, Sandra Bašič Hrvatin, Tea Jarc in Nika Kovač.

Ter še zadnje združenje, ki je poželo simpatijo tajkunov večinske slovenske medijske krajine. Tako so pričeli promovirat enkrat enem, potem v drugem osrednjem mediju članek o Larsu Podkrajšku. Mladi 16-letni dijak se je predstavljal kot uradni govorec Mladinske aktivistične organizacije. Svojo pozornost so zbudili s kratico MAO. A mladi levičarski bojevniki prav nič ne zaostajajo po gorečnosti za kitajskimi komunisti, saj je vodja mladih slovenskih maoistov Lars Podkrajšek velikokrat skakal na petkovih nezakonitih protestov z baklo v rokah. Z njo pa je krilil še policistom pred očmi.

Na srečo se tedaj razumni policisti niso odzvali na očitno provokacijo Larsa in njegovih gorečih privržencev. Potem pa je v letošnjem letu sledilo presenečenje, ko so se zopet 90-odstotni vladarji medijskega prostora odločili, da lansirajo Larsa za potrebe prodajanja zgodbe okrog destabilizacije slovenskega šolstva. Maoist je izkoristil trenutek in že organiziral iniciativo Zahtevamo šole ter izvedel t.i. “zoom štrajk”, če se izrazimo v dijaškem žargonu. A ga je v oddaji na RTV Slovenija s številkami matiral Nejc Urbanija, kar se je nato odrazilo v tem, da se je protesta udeležila le peščica dijakov po Sloveniji.

Zato vam tokrat nismo predstavljali vsebine ustavne obtožbe “originalne” KUL opozicije ter patetične vsebine omenjenih organizacij. Vendar je jasno, da so oboji zelo povezani. To kažejo tudi pretekli finančni tokovi iz slovenskega proračuna. Na podlagi javno dostopnih podatkov aplikacije Erar si lahko ogledate, koliko so pretekle leve vlade finančno nagradile omenjene borce za svobodo. Ali drugače povedano, gre še za ene dvolične junake civilno levega političnega pola.

Luka Perš

Sorodno

Zadnji prispevki

Odstopila vodja ameriške tajne službe

Vodja ameriške tajne službe Kimberly Cheatle je odstopila. Po...

Musk: “Moj sin je mrtev, ubil ga je virus prebujenstva”

Elon Musk je v nedavnem intervjuju delil osebno zgodbo...

Republikanski senator zahteva Bidnovo razrešitev

Republikanski senator Eric Schmitt je pozval vse člane Bidnovega...