Powellova vložila pritožbo v kateri od sodišča zahteva razveljavitev rezultatov volitev v Georgiji! Več kot 96.600 nelegalnih glasov! Zmagati bi moral Trump!

Datum:

Odvetnica Sidney Powell je uresničila napovedi in v zvezni državi Georgia vložila 104 strani dolgo pritožbo v kateri je razkrila obseg volilne prevare v zvezni državi Georgia. Powellova na podlagi zbranih dokazov zahteva izločitev najmanj 96.600 glasovnic, ki so bile oddane v odsotnosti. Ravno tako je prisotna zahteva, da guverner Kemp in državni sekretar Georgie Raffensperger razveljavita sprejetje volilnih rezultatov v zvezni državi in v ponovni potrditvi volilnih rezultatov za zmagovalca razglasita ameriškega predsednika Donalda Trumpa.

Odvetnica Sidney Powell je na okrožno sodišče v Georgiji v imenu ameriškega ljudstva vložila pritožbo v kateri od sodišča zahteva, da zaradi zbranih dokazov volilne prevare razveljavijo potrditev rezultatov predsedniških volitev 2020. Biden naj bi imel trenutno 2.474.507 glasov, Trump pa jih ima 2.461.837.

Dokazi, ki jih v 104 strani dolgi pritožbi predstavila Powellova namreč kažejo, da je bilo najmanj 96.600 preštetih glasovnic oddanih na daljavo nelegalnih, kar je več kot dovolj, da bi vplivalo na končni izid predsedniških volitev v Georgiji, kjer je po trenutnih rezultatih z okoli 13 tisoč glasovi pred ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom vodi nekdanji ameriški podpredsednik Joe Biden.

https://twitter.com/AndyWHumphreys/status/1331852112528093186

Powellova v pritožbi od sodišča zahteva takojšnjo izdajo ukaza za zaseg volilnih strojev in programske opreme, ki jo bodo lahko pregledali strokovnjaki. Ravno tako želijo, da sodišče izda ukaz, da se razveljavijo vsi glasovi, ki so jih preštevale volilne naprave Dominion Voting System ali katerihkoli drugih ponudnikov, ki nimajo potrebnih certifikatov. Ravno tako pa pritožniki želijo ponovno celotno preštevanje glasovnic na roke ali pa primerno preverjanje podpisov vseh ovojnic, ki so vsebovale glasovnice oddane po pošti.

Georgia bi po trditvah Powellove morala pripasti Trumpu

Kar je vredno v pritožbi Powellove še posebej izpostaviti, je zahteva po preverjanju nelegalnih glasov. Powellova trdi, da je bilo oddanih več kot 20.000 glasovnic v imenu ljudi, ki so se iz Georgie odselili in zaradi tega nimajo pravice glasovati v omenjeni zvezni državi.

https://twitter.com/Stuartshields75/status/1331848693272768515

Pritožba Powellove gradi na primeru, ki so ga leta 2017 v zvezi z nepravilnostmi okoli DVS sprožili ravno demokrati. V pritožbi izdatno citira izjave demokratskih senatork Elizabeth Warren, Amy Klobuchar in senatorja Rona Wydna iz leta 2019. Powellova je v pritožbi poudarila, da ne gre za partijsko linijo, temveč ohranjanje verodostojnosti volitev v ZDA. Težave z volitvami in z njimi povezanimi Dominionovimi elektorskimi napravami se namreč vlečejo zadnjih 15 let, kar je Powellova v tožbi uspešno predstavila.

Ključne v primeru bodo odločitve sodnika. Po mnenju strokovnjakov, je velika verjetnost, da bo primer dodeljen sodnici, ki je že presojala o zadevi glede rabe Dominionovih strojev in za potrebe tiste razsodbe napisala kar 150 strani dolgo obrazložitev. Če bi sodnica ustregla pritožnikom, zasegla Dominionove naprave in te ne bi vsebovale zakonsko določenih informacij, bi to potrdilo trditve Powellove.

Celotno vloženo pritožbo je moč prebrati TUKAJ.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

[Video] Tina Gaber kljub Golobovim zagotovilom promovirala drago restavracijo

Spremljevalka predsednika vlade Tina Gaber je pričela znova oglaševati...