Policistka pred poslopjem vlade lastnoročno odstranila propagandni letak anarholevičarjev

Datum:

Pred vlado stražijo policisti v polni opremi, ampak ko pridejo k njim anarho-levičarji, da bi smetili, pa ni nobenih problemov. Gre za eklatanten primer smetenja po vladnem poslopju.

                   

Morda pa je konec koncev povsem vseeno, ali pred vlado stojijo živi ljudje, ki jih v ta namen plačujemo davkoplačevalci ali pa se pred poslopje postavi kipe, ki bodo opravljali vlogo ptičjih strašil in se za boljši izgled doda še nekaj cvetličnih loncev.

Gre za vabilo na protest 27. 4. 2021, na Dan upora proti okupatorju. V resnici je bila 27.4. 1941 v Ljubljani ustanovljena Protiimperialistična fronta za boj proti Angliji, Franciji in Ameriki.

Početje privilegiranih, prvorazrednih anarholevičarjev je v tej državi, kot kaže, zaščiteno kot gozdna divjad. Lahko si privoščijo karkoli jim srce poželi pa jih ne sme nič doleteti. Fotografija je izpred vlade, ki bi morala uživati 24-urno policijsko varovanje.

Policistka sama odstranila sporen plakat

Po informacijah, ki smo jih pridobii na Nova24TV je policistka sama odstranila sporni plakat, ki so ga na poslopje vlade nalepili anarholevičarji. Za svoje ažurno ukrepanje si predstavnica zakona in reda vsekakor zasluži pohvalo.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Koalicija s posebnim zakonom zaščitila Golobove rabote

Stranka SDS nasprotuje noveli zakona o parlamentarni preiskavi, ki...

Nemška vlada se je spravila na svobodo tiska

Nemška notranja ministrica Nancy Faeser je prepovedala revijo Compact,...

[Komentar] Atentat sredi Bidnovega kaosa

Poskus atentata na nekdanjega ameriškega predsednika se ni zgodil...

KLS Ljubno se pobira kljub 100-milijonski škodi po poplavah

Podjetje KLS Ljubno, ki je specializirano za proizvodnjo zobatih...