Programski svetnik RTV Kmetič: “Obtožbe o spolnem napadu so čista laž in konstrukt, razmislil bom o kazenski ovadbi!”

Datum:

Gre za čisto laž in čisti konstrukt. Res je bolno, človek kar ne more verjeti. Obenem gre tudi za napad na SDS in desnico v širšem smislu. Razmišljam o tem, da bi vložil kazensko ovadbo,” je programski svetnik RTVS Slavko Kmetič odgovoril na nizkotne obtožbe Reporterja, da je pred desetletji spolno napadel novinarko Katarino Keček. 

Reporter znova potrjuje, da spada med medijske prostitutke, enako kot portal Necenzurirano. Gre za skupino levih aktivističnih trobil, ki nam že ves čas prodajajo famo o “neodvisnosti”, v resnici pa so od nje oddaljena svetlobna leta. Oba medija sta v lasti smetarske mafije, pravnomočno že obsojenega tajkuna Martina Odlazka. Ta si je s svojim medijskim vplivom na vse kriplje prizadeval uničiti njemu neljubo vlado Janeza Janše. Gre za človeka, ki poslovno izkorišča invalide, v svojem invalidskem podjetju pa zaposluje novinarje. Zares žalostno: ko gre za biznis, nima nobenih zadržkov. V ozadju je golo preživetje zastarelega poslovnega modela. Ta krvavo potrebuje naš denar. Zakonitosti prostega trga so neusmiljene …

Prav tako od Golobove vlade (v zameno za propagando in posledično zmago na volitvah) pričakuje protiusluge, tudi vračilo s strani države zaplenjenega podjetja Salomon. V tej luči je mogoče razumeti enega zadnjih prispevkov v Reporterju z naslovom “Spolni predator iz dvigala: Slavko Kmetič, železničarski sindikalist, danes programski svetnik RTV, je v dvigalu spolno napadel novinarko POP TV”. Spolnost je občutljiva zadeva, in ko se nekoga “umaže”, ga ni več mogoče “rehabilitirati”. Četudi obstajajo nasprotni dokazi, vselej ostane, “kaj pa, če …”. To morda nekaj pove tudi o morali trenutno vladajočih, ki bi se “nadležnega” Kmetiča radi odkrižali, ker glasno in neposredno izraža svoje mnenje o različnih zadevah.

Novinarka Katarina Keček o neprijetni izkušnji s Kmetičem (Foto: posnetek zaslona)

Za diskreditacijo neljubih funkcionarjev se vedno najde prikladna govorica, informacija itd. Po potrebi se jo tudi “potegne iz klobuka”, sfabricira ... Zadeva daje slutiti, da so se Golobovi (oziroma njihovi zvesti lakaji) za popoln prevzem medijev pripravljeni posluževati najbolj nizkotnih prijemov. Na misel nam pride Machiavelli: “Cilj posvečuje sredstva”. Kot smo nedavno že poročali, je dandanes orožje vse: plin, pšenica, posilstvo itd., in specialist za tovrstno vojskovanje je prav Vladimir Putin. Podobne zlorabe se dogajajo tudi v politični vojni. Priča smo bili zlorabi policijskega vodnega topa za gašenje požara na Krasu. Šlo je za ceneno piarovsko potezo za obračunavanje z Janševo vlado, za igranje zlagane človekoljubnosti …

Gre za napad na moje delo v programskem svetu in politični obračun z desnico
Premier Robert Golob je takšen mali Putin, ki stremi k avtokratskemu vladanju, kar je na javni tribuni ob dnevu zmage nakazal tudi filozof Slavoj Žižek, ko mu je na srce položil, da bi “razvil svojo avtoritarno plat”. In na enak način se instrumentalizira tudi domnevni spolni napad, ki je vreden vsakršne obsodbe, če se je v resnici zgodil. V Odlazkovem “neodvisnem mediju” tokrat izpostavljajo 25 let staro zgodbo novinarke POP TV Katarine Keček, ki naj bi jo Kmetič v dvigalu spolno napadel. Zanimivo je to, da zgodba postaja vroča prav sedaj. Za več pojasnil smo se obrnili na Kmetiča: “Po mojem bodo oni sedaj to zadevo uporabili v državnem zboru … Problem je v tem, ker se bo zadevo več let “vlačilo” po sodiščih.”

Reporter brez davkoplačevalcev ne zmore preživeti: mesečna naklada tiskane revije doseže pičlih 800 izvodov. Za obstoj revije je ključen obstanek Golobove vlade, ki ji omogoča prisesanost na državne seske. (Foto: STA)

Zanikal pa bom. Gre za čisto laž in čisti konstrukt. Res je bolno, človek ne more verjeti. Obenem je tudi napad na SDS in desnico v širšem smislu. Razmišljam, da bi vložil kazensko ovadbo.” Kmetič poudarja, da gre za hudo obtožbo in laž, na podlagi katere ga želijo onemogočiti kot programskega svetnika RTVS. Gre za napad na njegovo delo. V ta namen se izkorišča dogodek z “neko žensko”, ki nima “nobene osnove”. Dogodek naj bi se pripetil maja in junija leta 1997, ko je bil Kmetič predsednik stavkovnega odbora in predsednik Sindikata strojevodij Slovenije, stavkali pa so proti tedanji vladi, ob čemer je bil suspendiran in mu je grozila brezposelnost, kar je s stavko preprečil. “V dvigalu naj bi jo nadlegoval v 20 sekundah?!”

Kečkova je ranjena duša, ki jo vladajoči zlorabljajo kot politični “kanonfutr”
“To je že samo po sebi tako grozljiva obtožba na tako trhlih temeljih …! Res pa je, da ko se nekoga enkrat umaže, ga krivde ni več mogoče oprati.” Za Kečkovo je sicer znano, da ima za seboj težko življenjsko zgodbo: prihaja iz jugoslovanske oficirske družine, njen dekliški priimek pa je Stojanović. Je tudi ločena, v mladih letih pa celo pristala med izbrisanimi, doživela smrt lastnega otroka, obenem pa še zbolela za rakom. Odlazkov rumenjak Svet24 (šaljivo: Reporterjev “veliki bratec”) je pred časom celo poročal, da je postala zapornica zavoda za prestajanje zaporne kazni na Igu. Vse daje slutiti, da gre za globoko ranjeno dušo, ki je postala poceni “kanonfutr” za nizkotne potrebe Odlazkovih/Golobovih političnih spletk. Res srčno.

Novinarka Katarina Keček je močno ranjena duša. (Foto: Facebook)

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Politični analitik: Mene bi bilo sram!

Predsednik vlade je zakuhal nov PR škandal, ko se...

Za oblečene kopalke islamske veroizpovedi kopalni red ne velja?

V kranjskem javnem kopališču so obiskovalci priča vse večjemu...

[Video] Meteorski vzpon zlagane Kamale Harris – od posteljnih aktivnosti do nameščenih afer

Podpredsednica ZDA Kamala Harris je v svoji domovini znana...

Ruska znanstvenica “padla skozi okno”

Umrla je ena izmed vodilnih ruskih ekonomistk Valentina Bondarenko....