Putinovi TV propagandisti: Bidna bi morali razstreliti v Kijevu!

Datum:

Prokremeljski strokovnjaki za TV propagando so bili besni in zaprepadeni zaradi Bidnovega nenadnega obiska v Kijevu. Spraševali so se, ali bi bilo smiselno odgovoriti s povračilnim napadom na državnika ZDA. 

Ameriški predsednik Joe Biden je dodobra ponižal ruski imperialistični ponos, ko se je nenadoma pojavil v Kijevu. Mesto, ki ga imajo Rusi tako rekoč za svoje, je “onečastil” vrhovni poveljnik ameriških oboroženih sil. Dogodek je vzbudil še posebej veliko pozornosti med prokremeljskimi TV propagandisti, saj so bili prepričani, da si vrhovni poveljnik ameriških oboroženih sil ne bo tako drzen. Posebej hudo pa je bilo videti, kako se nasmejani predsednik ZDA sprehaja skupaj z ukrajinskim predsednikom Volodimirjem Zelenskim in rokuje z ukrajinskimi uradniki, posnetek, predvajan na ruski TV pa je bil opremljen s srhljivo glasbo kot v grozljivki. Vojaški strokovnjak Jevgenij Bužinski je Bidnov obisk komentiral z besedami, da je jasno, da Zahod stopnjuje konflikt. Izrazil je prepričanje, da bi konflikt morala zaostrovati tudi Rusija, poroča Daily Beast.

Prav tako je spomnil, da ima Zahod več ranljivih točk. Predstavil je svoje zamisli o napadu na Američane, da bi se tako maščevali za domnevno vpletenost ZDA v razstrelitev plinovoda Severni tok 2. Predlagal je, da naj Rusija napade ameriške plinovode na dnu Atlantskega oceana, Severnega morja in Norveškega morja. Zadeve je komentirala tudi “železna lady” Vladimirja Putina, Olga Skabajeva, ki je dejala, da “Američani očitno domnevajo, da se Rusija ne bo odzvala, ker so v Kijev poslali samega Bidna”. Bužinski sicer ne bi toliko nasprotoval likvidaciji Bidna, če bi bila njegova zamenjava bolj v skladu z ruskimi interesi. Ni namreč pokazal prevelikega navdušenja za to, da bi se na vrhu ZDA pojavila dosedanja podpredsednica Kamala Harris. Prepričan je namreč, da bi slednja pomenila še slabšo možnost za Kremelj.

Zelenski, Biden. (Foto: epa)

Je pa obžaloval možnost, da bi Bidna med potjo malce “poterorizirali”. Ob tem je sanjaril, da če bi Biden v Ukrajino pripotoval s helikopterjem, bi ga pospremila ruska letala vse do Kijeva, kar bi na njem naredilo neizbrisen vtis. Skabajevo je prav tako močno vznemiril objem Bidna z Zelenskim, še posebej zato, ker naj bi “jokala od neskončne sreče”, da sta srečala. Po njenem prepričanju gre za “fotografijo leta”. Ob tem je priznala, da ruska posebna operacija v Ukrajini poteka že leto dni, pa cilji še zdaleč niso bili doseženi, hkrati pa je veliko število mrtvih, združeni Zahod pa se obnaša, kot da Rusi niso zmožni izvesti povračilnega udarca. To je opravičila s tem, da Rusi pravzaprav izkazujejo svojo miroljubnost.

Priznanje komentatorja Markova: obisk v Kijevu je bila velika Bidnova zmaga
Bužinski pa je odvrnil, da bi Rusija morala začeti maščevanje z napadom na spletnega ponudnika Starlink Elona Muska, izvedbo serije kibernetskih napadov in odstopom od posla z žitom. Strokovnjak za strateško komuniciranje Dmitrij Abzalov pa je mrakobno pripomnil, da so vojaška ponižanja kriva za trenutno stanje … Politični analitik Sergej Markov, sicer nekdanji domnevni Putinov svetovalec, pa je gojil nostalgijo do “sončnega Kijeva”, ki je po letu 2014 nedostopen. Ob tem je apeliral na “rusko vojsko”, da jim v prihodnje vstop v “veličastno mesto” omogoči, da bi lahko “uživali v vsej tej lepoti, ki jo trenutno uživa vodja okupacijskih sil, predsednik ZDA Biden”. Priznal je, da gre za veliko Bidnovo zmago, ki je s tem tudi dokazal, da bi na naslednjih volitvah utegnil kandidirati še za en mandat. 

Ruska TV propagandistka Olga Skabajeva. (Foto: youtube)

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Trije ustavni sodniki: Večina Ustavnega sodišča je prekoračila zakonska pooblastila!

Trije ustavni sodniki so se ogradili od današnje izjave...

Janša: Nika Kovač vodi Soroševo kampanjo za razkroj Evrope

"Soroševa kampanja Inštituta 8. marec za razkroj Evrope. Formula...

[Video] Čadež: Moje imenovanje na vrh “leve utrdbe” je bilo kot biku pokazati rdečo zastavo!

"Meni uradno očitajo stvari, za katere nimajo nobenih dokazov,...

[Izjava dneva] Ustavni sodnik ima lahko d. o. o., NVO, ne sme pa imeti s. p.?

"Mislim, da bi bilo absurdno trditi, da ima lahko...