Radikalne muslimanke nasilje v družini vidijo kot čudovit blagoslov!?

Datum:

Muslimanom je dovoljeno, da tepejo svoje žene v primeru, če niso ubogljive, nasilje v družini pa predstavlja čudovit blagoslov. Vsaj tako trdijo ženske iz radikalne muslimanske skupine. Vidimo lahko, da gre za povsem narobe svet, kjer so ženske potisnjene v popolno ozadje in so načrtne tarče kršitev človekovih pravic in svoboščin, ki se v 21. stoletju ne bi smele pojavljati. 

Reem Allouche, učiteljica v osnovni šoli v Sydneyju, je ženskam iz ostre ločine muslimanske politične organizacije Hizb ut-Tahrir dejala, da je moškim dovoljeno, da ženske tepejo s palicami. Med 30-minutno razpravo, v kateri je poleg Allouchejeve sodelovala tudi Atika Latifi, sta govorki nosili naglavno ruto in razlagali, kako pretepanje žensk predstavlja simbolno dejanje.

V živo prikazali kaznovanje
Govornici sta, po navedbah Daily Maila, celo v živo prikazali, kako je mogoče z majhno palico – sivaakom kaznovati neposlušno žensko. V videoposnetku, ki je bil objavljen na družbenem omrežju Facebook, Allouchejeva trdi, da bi moški za kaznovanje morali uporabiti sivaak. Med prikazom kaznovanja sta se ženski smejali in dodali, da je za kaznovanje mogoče uporabiti tudi zvit šal ali kos tkanine. Medtem, ko Allouchejeva trdi, da kaznovanje žene predstavlja simbolično dejanje, Latifijeva dodaja, da predstavlja čudovit blagoslov.

Foto: You Tube/Printscreen

Mož naj bi imel dovoljenje tepsti ženo zaradi “vodilne” vloge v družini
Ženski se strinjata, da bi morale biti ženske kaznovane, če storijo greh in s tem izrazijo nespoštovanje do Alaha ali svojega moža. Pri tem sta izpostavili naslednje primere, v katerih je kaznovanje popolnoma opravičeno: v primeru neposlušnosti moža, nemoralnega dejanja, varanja in sprejemanja obiskovalcev na domu, ki jih mož ne mara. Allouchejeva je v nasmehu dodala, da se mož ne sme znesti nad ženo, če ta ne skuha kosila. Nasilje bi moralo biti v skladu s prepričanji obeh uporabljeno v primeru spodbujanja miru. Obe pa sta soglasno pritrdili, da ima mož pravico tepsti ženo, ker ima “vodilno” vlogo v družini.

Foto: EPA.

Allouchejeva je izpostavila, da lahko moški žensko udari v primeru, če ne sledi muslimanskim naukom, saj se boji zanjo, s tem pa izkaže tudi svojo ljubezen do nje. “To predstavlja skoraj naravno posledico.”

Sorodno

Zadnji prispevki

30 let pozneje: Zarota Depala vas

Nedavno se je predsednik SDS Janez Janša odzval na...

Grozljive posledice legalizacije evtanazije v Kanadi, ki prihajajo tudi k nam

Evtanazija in samomor s pomočjo sta sprva v Kanadi...

Milei Ukrajini predal helikopterja, ki ju je Argentina prejela od Rusije

Argentina je Ukrajini predala dva večnamenska helikopterja Mi-171E, ki...

Spelji se, Ursula!

Globalistične elite so prepričane, da najbolje vedo, kaj je...