Razuzdanost “Putinove železne lady”: V povsem novi luči jo razgaljajo opolzke fotografije s poročne noči!

Datum:

Svetovno javnost vznemirjajo razvratne fotografije tiskovne predstavnice ruskega zunanjega ministrstva, Zaharove, ki slovi kot “Putinova železna lady”. Gre za političarko, ki ne skopari s surovimi verbalnimi napadi na Nato, tuje države in njihove politične predstavnike. Cinično se izraža glede ukrajinskega predsednika Zelenskega in finskih namer za postavitev ograje na meji z Rusijo. Toda zasebne fotografije razblinjajo varljiv vtis o njeni “železnosti”, “stalinskosti”. 

Zadnje dni mediji vneto “premlevajo” razbrzdano zasebno življenje visoke ruske državne funkcionarke Marije Zaharove. Gre za preplet otroške igrivosti in seksualne perverzije. Svetovno javnost vznemirjajo predvsem njene opolzke poročne fotografije iz leta 2005, ki so nastale v New Yorku in kjer je službovala kot tiskovna predstavnica pri Združenih narodih. Gre za fotografsko gradivo, za katerega je upala, da nikdar ne bo ugledalo luč sveta. A zgodilo se je ravno to …

Skupaj z inženirjem Andrejem Makarovom sta dahnila usodni “da” na tamkajšnjem diplomatskem predstavništvu Ruske federacije, fotografski objektiv pa je ovekovečil nekaj utrinkov z njunega poročnega veseljačenja, kjer ni manjkalo strastnih poljubov, objemov in poz. Še posebej vzbuja pozornost strastno francosko poljubljanje, tudi v predelu vratu in skupno poležavanje v limuzini, katere notranjščina malce spominja na mrliški voz.

Visoka ruska državna funkcionarka Marija Zaharova na svoj poročni dan. (Foto: Twitter)

S kratkim poročnim kostumom pa razuzdanost prihaja še bolj do izraza, saj razgalja stegna. Na eni od fotografij je mogoče opaziti celo portret “führerja” Vladimirja Putina. Če bi bil lesen okvir črn in preko njega trakec enake barve, bi bilo vzdušje popolno, takšno “morbidno seksi”. Njeno divjo, nebrzdano naravo potrjuje tudi videoposnetek na Youtubu.

Intimno je razposajena kot najstnica na TikToku 
Nedavno objavljen prikazuje Zaharovo, kako izzivalno grizlja svežo jagodo. Žgečkljiva, šokantna razkritja odstirajo tančico z njene skrivnostne, strastne plati. Državna sekretarka na svojih nastopih namreč daje varljiv občutek strogosti in resnosti, ko denimo sočustvuje z bližnjimi pokojnih “miroljubnih civilistov”, rekoč, da gre za “nezaceljene rane v srcih mater in očetov v Donecki in Luganski ljudski republiki”.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

[V ŽIVO] Branko Grims: Dolžnost vlade je braniti meje

"Dolžnost Vlade RS je braniti meje in če bi...

Zaključujejo se dnevi Škofjeloškega pasijona

Letošnji Dnevi Škofjeloškega pasijona se zaključujejo. Pred nami je...

Branko Grims bo danes predstavil “Zmago dobrega” v Kopru

Poslanec SDS in kandidat za evropskega poslanca mag. Branko...

Shema, ki pojasni, kakšno bogastvo so si nagrabili “necenzurirani”

"Necenzurirano" novinarstvo ni poceni. Iz sheme, ki jo objavljamo...