[Video] Pokvarjenost brez primere: Ruska vojaka kastrirala ukrajinskega vojnega ujetnika, ruski splet zločin na veliko poveličuje!

Datum:

Okrutnost ne pozna meja. Visegrad24 poroča o videoposnetku na Telegramu, ki prikazuje, kako okupatorska vojaka kastrirata ukrajinskega vojnega jetnika. Ruski spletni uporabniki pa so vest pospremili z memi, ki poveličujejo vojni zločin. Vojaka so denimo prikazali kot prodajalca kokošjih jajc. 

Portal Kyiv Post pa poroča, da gradivo prikazuje dva vojaka, ki se med seboj pogovarjata v ruščini in kastrirata vojnega jetnika z olfa nožem. 28. julija 2022 so bile na ruskem Telegramu objavljene fotografije in videoposnetki ubitih ali ujetih ukrajinskih vojakov. Ruska vojna zločinca se nahajata poleg avtomobila z zloglasnim simbolom “Z” na pokrovu motorja.

Jetnik ima na obleki rumene in modre našitke, torej v barvah ukrajinske zastave, roke pa zvezane na hrbtu. Nadaljnje objave vključujejo fotografije trupla zajetega vojaka z odrezanimi rokami in glavo, nasajeno na ograjo.

Eden izmed ruskih vojnih zločincev ki naj bi kastriral ukrajinskega jetnika. (Foto: Visegrad24)

Dodan je komentar, da ukrajinske matere ne bi smele pošiljati svojih sinov v vojno. Spletni uporabniki naj bi enega od ruskih vojnih zločincev že prepoznali, rekoč da se je predtem boril v bližini Severodonetska. Gre za ostro kršitev Ženevske konvencije.

Županji so pod nohte zabijali vijake
Spomnimo: Poročali smo že, da so okupatorji v vasi Jasnohorodka blizu Kijeva umorili duhovnika in čez truplo nekajkrat zapeljali s tankom. Iz še enega naselja blizu Kijeva po imenu Motižin pa prihaja vest, da so okupatorji umorili tamkajšnjo županjo. Zajeli so jo skupaj z možem in sinom ter pred smrtjo pa vse tri zverinsko mučili. Med drugi so županji pod nohte zabijali vijake. 

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Bodo Socialni demokrati zgrmeli v pozabo ali se pomaknili v politično sredino?

Gospodarski minister Matjaž Han je dan pred kongresom Socialnih...

Bodo koalicijski partnerji sprejeli Vesela za komisarja ali premierja?

Te dni se v obeh koalicijskih partnericah "svobode" verjetno...

Črna guvernerka FED-a kradla tuja dela

Svet woke razsvetljenstva vsak dan na površje naplakne kakšen...

Kako se prav napiše – levičar?

Vsak dan lahko le zadržujemo dih in čakamo, kaj...