[Video] Pokvarjenost brez primere: Ruska vojaka kastrirala ukrajinskega vojnega ujetnika, ruski splet zločin na veliko poveličuje!

Datum:

Okrutnost ne pozna meja. Visegrad24 poroča o videoposnetku na Telegramu, ki prikazuje, kako okupatorska vojaka kastrirata ukrajinskega vojnega jetnika. Ruski spletni uporabniki pa so vest pospremili z memi, ki poveličujejo vojni zločin. Vojaka so denimo prikazali kot prodajalca kokošjih jajc. 

Portal Kyiv Post pa poroča, da gradivo prikazuje dva vojaka, ki se med seboj pogovarjata v ruščini in kastrirata vojnega jetnika z olfa nožem. 28. julija 2022 so bile na ruskem Telegramu objavljene fotografije in videoposnetki ubitih ali ujetih ukrajinskih vojakov. Ruska vojna zločinca se nahajata poleg avtomobila z zloglasnim simbolom “Z” na pokrovu motorja.

Jetnik ima na obleki rumene in modre našitke, torej v barvah ukrajinske zastave, roke pa zvezane na hrbtu. Nadaljnje objave vključujejo fotografije trupla zajetega vojaka z odrezanimi rokami in glavo, nasajeno na ograjo.

Eden izmed ruskih vojnih zločincev ki naj bi kastriral ukrajinskega jetnika. (Foto: Visegrad24)

Dodan je komentar, da ukrajinske matere ne bi smele pošiljati svojih sinov v vojno. Spletni uporabniki naj bi enega od ruskih vojnih zločincev že prepoznali, rekoč da se je predtem boril v bližini Severodonetska. Gre za ostro kršitev Ženevske konvencije.

Županji so pod nohte zabijali vijake
Spomnimo: Poročali smo že, da so okupatorji v vasi Jasnohorodka blizu Kijeva umorili duhovnika in čez truplo nekajkrat zapeljali s tankom. Iz še enega naselja blizu Kijeva po imenu Motižin pa prihaja vest, da so okupatorji umorili tamkajšnjo županjo. Zajeli so jo skupaj z možem in sinom ter pred smrtjo pa vse tri zverinsko mučili. Med drugi so županji pod nohte zabijali vijake. 

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Ste videli njihove naslove? V Levici skoraj sami buržuji

Stranka Levica se svojim volivcem predstavlja kot "ekosocialistična" stranka....

Pasti evtanazije: Ubil se bo lahko vsak, ne samo na smrt bolni!

Je izčrpanje možnosti zdravljenja pogoj za evtanazijo? Ne. Po...

Drsimo: Slovenijo v 20 letih prehitele številne nekoč zaostale države

Od desetih držav, ki so leta 2004 vstopile v...

Zaton naše civilizacije je tik pred vrati

Vsaka civilizacija v zgodovini je doživela svoj vzpon, svoje...