Realnost nekaterih vplivnežev; šopirijo se z luksuznimi avtomobili, a nimajo za bencin

Datum:

Nikola Keljanović Kelja, v srbski javnosti bolj znan kot “Ćaletov sin”, nenehno vzbuja pozornost. Triindvajsetletni mladenič se prek družabnih omrežij hvali s svojo ekstravaganco, bahanjem in vdajanjem razvadam. Znan je po svojih luksuznih avtomobilih, praktično ni takega, ki ne bi vedel za njegovega zlatega Porscheja. Čeprav se hvali z milijoni in zlatim Porschejem, pa na bencinski črpalki toči za tisoč dinarjev – gre za šalo ali mu nedelo res več ne gre od rok?

                   

Po poročanju tamkajšnjih medijev so Kelji nedavno odvzeli dva avtomobila, a ga to ne ovira, da ne bi po ustaljenih običajih divjal po ulicah prestolnice – lani spomladi je objavil posnetek, na katerem se vidi, kako drvi po ulici proti krožišču na Slaviji in čez tramvajske tire. “Nekoga bo ubil“, “A je ta tip normalen“, “Kako se še vedno vozi brez dovoljenja,” so komentirali na omrežjih. In medtem ko bahavo živi na družbenih omrežjih, se zdi, da je realnost nekoliko drugačna. Kelja svojim besnim strojem očitno ne polni rezervoarja, ampak jih hrani z majhno žlico.

Kelja se namreč hvali z milijoni in zlatim Porschejem, na bencinski črpalki pa toči za tisoč dinarjev – kar ni niti deset evrov. Čeprav na družabnih omrežjih daje vtis razsipnika, očitno v resnici živi skromno življenje – ali pa mu zadnje čase nedelo ne gre najbolje. Za tako malo denarja ne pride prav daleč – verjetno zgolj do naslednje črpalke. Od kje ves denar, ki ga objavlja na fotografijah, je seveda drugo vprašanje. Spomnimo, Nikola je prišel v središče pozornosti javnosti, ko je lani razbil očetovo zlato Porsche Panamero in se s tem pohvalil na svojem Instagram profilu. Pred leti je policija s pomočjo JKP Parking servisa s pajkom odpeljala Keljanovićevo vozilo, na Instagramu pa je “vaški sin” brez oklevanja pripel potrdilo o začasnem odvzemu vozila.

Videti pa je, da ima Kelja prijatelje tudi v Sloveniji. Na Instagram profilu Nerad_Tips (nasveti za nedelo) je objavil sicer malo manj ekstravagantno vozilo, a je voznika kljub temu pohvalil, da gre za “neradnika” iz Slovenije. Po registrski tablici je videti, da je Keljanovićev prijatelj z Obale – kar niti ne preseneča.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nerad Tips (@nerad_tips)

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Mahnič o nezakonitih ravnanjih Svobode, Lah ostal brez argumentov

"Če je lahko elektro tajkun, ki je trenutno v...

[Video] Stara padala za Gazo? “Kdo je glasoval za te bedake?”

Vlada bo za Palestince porabila 2,5 milijona evrov. To...

Slovenski gostinec prevzel upravljanje 4-zvezdičnega hotela in gradu v lasti svetovno znane družine

Družina Riedl, ustanoviteljica in lastnica svetovno znanega podjetja za...

Orban: Sodba Sodišča EU (ECJ) je resna kršitev prava EU

Poleg levo nagnjenega Evropskega parlamenta je Sodišče EU (ECJ)...