Resnica o volilni prevari v ZDA: Od skupaj na sodišča vloženih 80 primerov, 21 dokončno razrešenih – od tega 14 v prid Trumpu!

Datum:

Tisto, česar vam osrednji mediji ne povedo in pri poročanju izpustijo, je njihova največja laž. Pogosto namreč slišimo, da ameriška sodišča Trumpu niso ustregla glede obravnave domnevnih volilnih prevar, kar pa je grobo zavajanje javnosti, saj glede večine primerov sploh še niso odločala, večina od primerov, ki so bili obravnavani, pa so bili razrešeni v prid Trumpu. Je pa škandalozno dejstvo, da sodišča teh primerov niso rešila prednostno. 

                   

Osrednji mediji pogosto zavajajo s tem, da ameriška sodišča Donaldu Trumpu niso ugodila, in da je bila večina sodnih primerov povezanih z domnevnimi goljufijami na ameriških predsedniških volitvah zavrnjena, kar pa ne drži. Drži samo to, da jih v večini, tamkajšnja sodišča še niso obravnavala, ostali  so pa so bili v dveh tretjinah rešeni v prid nekdanjega predsednika Trumpa, poroča Gateway Pundit.

Skupno je bilo sicer vloženih osemdeset sodnih primerov, od tega je bilo dokončno rešenih šele enaindvajset. Od tega je bilo Trumpu v prid razrešenih štirinajst primerov, torej je zmagal v kar štirinajstih od enaindvajsetih primerov, kar torej znaša dve tretjini vseh razrešenih sodnih primerov povezanih z goljufijami na volitvah v ZDA.

Demokrati so v Michiganu skušali na precej otročji način prikriti svoje goljufije pri štetju glasovnic. (Foto: thegatewaypundit)

Kot je še znano, je v “28 primerih predsednik Trump bil/je tožnik”, v “48 primerih je predsednik Trump bil/ni tožnik”, v “štirih primerih je predsednik Trump obdolženec”. Še  vedno je aktivnih 25 sodnih primerov. Ob tem pa je grozljivo to, da sodišča sodnih primerov povezanih z volitvami v ZDA, niso obravnavala prioritetno. Odlašanje sodišč s pravočasnim reševanjem teh pomembnih primerov je bilo in je gnusno.

Sodni boj proti največji volilni prevari v zgodovini ZDA se nadaljuje 

Navkljub temu, da so v kongresu na čelu z ameriškim podpredsednikom Mikeom Pencem, 6. januarja 2021 po preštevanju elektorskih glasov, ki so bili rezultat volilne prevare, za zmagovalca ameriških predsedniških volitev 2020, razglasili nekdanjega ameriškega podpredsednika Joeja Bidna, se boj proti volilni prevari nadaljuje. Michiganski sodnik Kevin Elsenheimer je sredi januarja letos zavrnil pritožbe državne sekretarke zvezne države Michigan Jocelyn Benson in ukazal objavo vse korespondence s predstavniki senata in kongresa v Michiganu, zvezno vlado, Dominion Voting Systems, Amazonom, Appleom, Googleom in Facebookom.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Izginila brez sledu, nazadnje so jo videli v nedeljo ob Kolpi

Od nedelje, od 16. ure, je pogrešana Nuša Krhin...

Na tekmi s Srbijo se bo srečala balkanska naveza Vučić, Golob in Janković

Ob robu evropskega nogometnega prvenstva in pred četrtkovo tekmo...

Zgodba dveh digitalnih Slovenij

Prejšnji minister za digitalno preobrazbo v Janševi vladi je...

Miran Videtič: “Sile, ki težijo k spremembi smeri EPP-ja, bi znale uspeti!”

"Skratka, nekaj se bo dogajalo, čuti se neka napetost...