Revija Ona in njena urednica Sabina Obolnar sta lep primer ideološkega agitpropa

Datum:

V Sloveniji imamo poplavo profesoric, doktoric, novinark in liberalnih levičark, ki se javno hvalijo, kako so napredne, strpne in vključujoče. Dokler seveda ne srečajo Angelce Likovič, verujočih ljudi ali drugačne verzije uradne zgodovine, ki ne povzdiguje herojstva partizanov in drugih dejstev, ki jih je uradno priznala partija. Najbolj ilustrativen primer take osebe je urednica revije Ona, Sabina Obolnar. 

Sabina Obolnar je urednica revije Ona, ki izhaja vsak teden kot priloga Dela. Bralci se lahko tako vsak ponedeljek seznanijo s primeri sovraštva, saj se skozi njene uvodnike in pisma bralcev demonizira, žali in ustrahuje vse, ki se v Sloveniji zavzemajo za materinstvo, pravico otrok do življenja in za lepo družinsko življenje.

V reviji Ona je samo oktobra in novembra namenoma objavila desetine lažnivih in nesramnih pisem o Angelci Likovič, v katerih jo javno zmerjajo samo zato, ker je v oddaji Tarča odločno povedala, da je splav umor otroka. Z objavo takšnih žaljivih in primitivnih pisem je Obolnarjeva pokazala, kako je nestrpna, nima srca za nerojene punčke in fantke ter spodbuja ščuvanje proti poštenim ženskam.

Anka Marinčič je za portal 24.kul zapisala, da so Obolnarjeva in njene ekonomsko privilegirane feministične aktivistke idejno ugrabile revijo Ona in jo spremenile v stroj za pranje možganov slovenskih žensk. “V tej reviji deli ženske na prave in neprave. Zanjo so prave ženske samo tiste, ki so za končanje življenja nerojenega otroka, ločitev, ne spoštujejo materinstva in očetovstva, ateistke in proti Bogu. Vse ostale ženske pa je potrebno žaliti in utišati,” je o enoumju in sovražnosti Obolnarjeve pisala Marinčičeva, ki priznava, da je revijo Ona brala dolga leta, danes pa ugotavlja, da se mora takšni politiki upreti.

Obolnarjeva pomaga pri padanju naklade Dela
“Zato Obolnarjevi in njenim aktivistkam sporočam, da sem sita takšne uredniške politike in da sem odpovedala časopis Delo. Obenem vse ženske vabim, da svojim prijateljem poveste, kaj dela Sabina Obolnar in kakšno nestrpnost širi časopis Delo. Povabite jih,  naj nestrpni časopis Delo ponosno odpovedo, denar pa raje namenijo za uboge. Na ta način se bodo najlepše zavzemali za spoštovanje žensk in vseh mater v Sloveniji,” je še zapisala Marinčičeva.

Revija Ona tako redno skrbi za strm padec branosti osrednjega časopisa Delo, ki je še leta 2005 izhajal v več kot 70 tisoč izvodih, sedaj pa je padel že pod mejo 30 tisoč. Največja slovenska medijska hiša namesto prenovljene uredniške politike, ki bi ustavila padec branosti, tako še vedno vzdržuje ideološko usmerjenost medija, ki jo rešuje tajkun Stojan Petrič s svojimi milijoni in z metanjem novinarjev na cesto. 

Roman Vodeb (Foto: STA)
Roman Vodeb (Foto: STA)

Roman Vodeb o Oni: “Nekoč je bila Ona spodobna ženska revija oz. priloga Dela. Pa ne zato, ker sem bil jaz njen reden gost. Vpliv feminizma pa je tudi to revijo oz. prilogo izmaličil – bolje rečeno: ideološko izmaličene so postale novinarke, ki pišejo za to Delovo revijo. A kako naj bo drugače, če se je ‘pokvarila’ glavna urednica Sabina Obolnar. Nekoč je domala blestela in se dolga leta upirala feminizmu, zato  je bila osovražena s strani feministk. Na koncu (jim) je podlegla, očitno s srcem, torej z užitkom. V svoji kolumni oz. uvodniku ‘t. r. njene’ One se je lotila  (beri: ga je napičila)  Aleša Primca, mojega sotrpina v borbi proti noveli ZZZDR, proti teoriji spola (gender) in proti feministično-LeGeBiTrovskim lobijem, ki otrokom jemljejo pravico do očeta in matere ter tradicionalne družine.”

M. P.

Sorodno

Zadnji prispevki

Putin in Hamas imata enak modus operandi glede načina vojskovanja

Franco Fiumara je doktor pravnih in političnih ved. Je...

[Video] Ne prav bistre Golobove objave

"Izgleda kot osnovnošolec, ki se nekej pifla na pamet....

[Video] “Vsi smo Uroš Jernejc!”

Ljubljanski župan Zoran Janković zastruplja vodo in uničuje vse,...

Klofuta Klakočar Zupančičeve

Za tovarne laži, ker smo pisali, da dodatno dela...