Rumeni jopiči pozivajo h kontrarevoluciji: V petek bodo stali nasproti polit-kolesarjem!

Datum:

“Kontrarevolucija se je začela. Pridružite se nam v petek, 3.7. ob 18:30 uri na Prešernovem trgu. Protestirali bomo glasno in mirno. P.S.: S seboj imejte rumene jopiče in maske za preprečevanje širjenja koronavirusa,” so na spletu zapisali Rumeni jopiči, ki želijo mirno odgovoriti na vse provokacije zadnjih tednov, ki so se dogajale ob levičarskih politkolesarskih mitingih ob petkih, še zlasti pred parlamentom v Ljubljani, kjer je največ nevladnih prejemnikov davkoplačevalskega denarja, svoj vrhunec doživelo ob razkazovanju zadnjic in genitalij. 

Sodu je izbilo dno. Toliko primitivizma kot smo mu bili priča zadnje čase na politkolesarskih mitingih ob petkih, mu nismo že dolgo časa, vse skupaj pa je doseglo vrhunec na nedavni ultra-levičarski protiproslavi, kjer se je namesto z državnimi simboli in slovenskimi pesmimi, ponašalo z nagimi zadnjicami in genitalijami, inozemsko komunistično poezijo in totalitarnimi simboli.

Prav zato so se pri Rumenih jopičih, ki so že na protiproslavi branili Prešernov kip pred levičarskimi huligani in opozarjali na to, da so Antifa teroristi, tokrat odločili, da slovenski javnosti pokažejo, da ultra-levičarskega primitivizma, še zlasti onečaščenja spomenikov, državnih praznikov in spomina na ključne dogodke naše osamosvojitve, ne gre več dopuščati kot nekaj samoumevnega, marveč je na takšno podlost treba odgovoriti na kulturen in dostojen način.

https://twitter.com/RJopici/status/1276855509090545665?s=20

Obenem želijo tudi jasno pokazati, da pripadniki opozicije, osrednji mediji in nevladne organizacije nimajo zadnje besede, ko nekaznovani organizirajo svoje neprijavljene mitinge, na katerih se poleg vsega ne držijo distance za preprečevanje širjenja novega koronavirusa in ne nosijo ustrezne zaščitne opreme. Dogodek bo sicer potekal na, za Slovence simbolično tako pomembnem kraju, Prešernovem trgu. Vsi zainteresirani so vabljeni, da s seboj prinesejo rumene jopiče. Neokomunizem je potrebno v kali zatreti in s tem preprečiti maličenje naše kulturne dediščine. Največji slovenski poet nima ničesar skupnega s črncem Georgeom Floydom, in zaradi katerega pripadniki skrajnih Antife in Black Lives Matter pustošijo po ZDA in zahodni Evropi, pri nas pa so na predvečer dneva državnosti masovno predirali avtomobilske zračnice.

Prešeren “brez okovov”. Takole so ga verig osvobodili slovenski rumeni jopiči,  potem ko so ga protestniki poskušali skruniti. Foto: FB.

Gibanje rumenih jopičev se je sicer začelo v Franciji kot protivladno protestniško gibanje. Ni bilo protivladno samo po sebi, ampak je bilo proti levo-liberalni vladi. Rumeni jopiči so predstavniki francoskega delavnega človeka, ki ga je razjarila še ena dajatev več, ki bi kaznovala pridne in nagradila lenuhe. Tako kot pri nas tudi v Franciji zmanjkuje denarja za financiranje parazitiranja vseh možnih javnih uslužbencev, večnih študentov, nevladnikov, “kulturnikov” in migrantov. Razlika je le v tem, da so se Francozi uprli že prej.

Mateja Horvat

Sorodno

Zadnji prispevki

Han pri življenju ohranja insolventno družbo, ki denar pretaka v tujino

Kot smo že poročali, je podjetju Radeče papir nova...

Znana vplivnica: a se sploh zavedamo, v kakšen propad drvi ta država!

Koliko vladnih neuspehov morajo ljudje še občutiti na lastni...

[Video] Messi s prostim strelom zadel deklico

Lionel Messi, eden najboljših nogometašev na svetu, zdaj svoje...