S plaže v politiko: Miro Cerar je angažiral svojo hčer Evo, da novači kandidate za delo na referendumu in predsedniških volitvah

Datum:

Ni še tako dolgo nazaj, ko smo na Nova24TV poročali, kako se hči slovenskega premierja Mira Cerarja, 20-letna lepotica Eva, zabava na jadranski obali in svojo čvrsto zadnjico nastavlja žgočemu soncu, pa tudi očem Hrvatov. A Cerarjeva hči je očitno z dopustom v Biogradu na moru že zaključila, vsaj tako sklepamo po njeni objavi na Instagramu, kjer pridno nabira prijave za delo na prihodnjih volitvah. Ne dvomimo, da jo je za to angažiral njen oče Miro, verjetno pa je govora o prihajajočem jesenskem referendumu o drugem tiru in oktobrskih predsedniških volitvah.

Eva Cerar je na svojem Instagram profilu v četrtek zapisala, “da je danes zadnji dan, če se hoče kdo prijaviti za delo na volitvah. Delo je plačano, delaš pa v kraju, kjer živiš. Po celi Sloveniji rabim”.

Cerarjeva se je prvič širši slovenski javnosti podrobno predstavila sama letos poleti, ko smo na Nova24TV prvi ekskluzivno poročali, da je v Biogradu na plaži pozirala v brazilkah, v katerih se je slikala za svojo novo profilno fotografijo. Ko so zgodbo zagrabili še preostali slovenski mediji, se je Eva ustrašila in svoj Instagram zaklenila, a le za kakšen dan ali dva … Zdaj so njene objave oz. fotografije in sporočila spet dostopni vsem Slovencem. Zato lahko tudi vsak vidi njen “razpis” za delo na volitvah.

Foto: Instagram.

Kot je znano, je pred nami vroča politična jesen, saj bo najprej na sporedu referendum o drugem tiru, na katerega bi utegnil Evin oče Miro Cerar vezati zaupnico vladi. Z drugimi besedami, prav mogoče je, da bi če bi se Slovenci izrekli proti preplačilu nove železniške infrastrukture, vlada padla že čez nekaj tednov.

Zato je prav, da Eva pohiti z novačenjem svojih prijateljev in znancev za delo na volitvah, saj morda prav dolgo več ne bo mogla biti neposredni posrednik.

Foto: Instagram.

T. F.

Sorodno

Zadnji prispevki

Trump Bidna označil za najslabšega predsednika v zgodovini ZDA

Nekdanji ameriški predsednik in republikanski predsedniški kandidat Donald Trump...

[Video] 94-letnega Lojzeta iz vozička spravila frajtonarica

Na Radiu Ognjišče poteka čudovita dobrodelna akcija Dobro delo dobro dene, ki...

[Video] Nov Golobov ‘mimostrel’ – še pred dnevi hvalil vitalnost Bidna

Premier Robert Golob je še pred nekaj dnevi hvalil...