S “seksom zasvojeni homoseksualec”, tokrat v Mariboru na levičarskem mitingu zlorabil zastavo stranke SDS!

Datum:

Renato Volker, znani režimski demonstrant, ki zase pravi, da je “s seksom zasvojeni homoseksualec” je tokrat znova iskal pozornost občil in javnosti, še zlasti pa stranke SDS. Očitno je v zasebnem življenju na tem področju podhranjen. Na politkolesarskem mitingu v Mariboru je namreč vihtel zlorabljeno zastavo stranke SDS. 

                   

Priznani fotograf iz Maribora Marko Pigac je na spletu objavil sliko kontroverznega umetnika in demonstranta Renata Volkerja, ki je v petek v središču Maribora mahal z zastavo SDS, vendar z manjšo “lepotno korekturo”. Namesto SDS je namreč na njej pisalo $D$. Kot smo seznanjeni gre v tem primeru za kaznivo dejanje, saj je zlorabil logotip stranke brez njenega predhodnega privoljenja, poroča Demokracija.

“Jutri ob 21. uri pa bo zgodbo o zastavah, ki so med nasprotniki protestov in v medijih dvigovale veliko prahu, predstavil pri hrastu pod tribuno Lutkovnega gledališča Maribor, kjer poleti gostuje KGB Maribor. Ob njem bosta nastopila tudi mlada in provokativna kantavtorja Trmasti Primož in Hinko Marija,” pa so o sobotnih namerah kontroverznega umetnika poročali pri Večeru.

“Če nisem mogel koga dati dol tisti večer, nisem mogel iti spat. Bilo je obdobje, ko sem bil popolnoma zasvojen s seksom,” ponosno izpostavi jugofil in levičarski demonstrant Volker, ki smo ga na protestu v Mariboru lahko videli vihteti jugoslovansko zastavo. Sam zase pravi, da je s seksom obseden homoseksualec in ponosno priznava, da je okužen s HIV-om ter da jemlje zdravila za AIDS.

Renato Volker na protestu v Mariboru. (Foto: družbena omrežja)

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Afganistanec na nemški nogometni zabavi zabadal ljudi

Včeraj so nemški nogometni navdušenci slavili. A slavje ni...

[Video] Golob živi otroške sanje: Rajši na tekmi v ZDA kot na mirovni konferenci v Švici

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski je ob začetku mirovne konference...

Ukrajina in ZDA podpisali desetletni bilateralni varnostni sporazum

Včeraj sta ameriški predsednik Biden in ukrajinski predsednik Zelenski...

Zver: Arbitražno športno sodišče je zavarovalo ženski šport in ženske

Nekdanji minister za šolstvo in šport ter evropski poslanec...