Salvini vrnil Pameli Anderson: Boljša je bila v kopalkah!

Datum:

Podpredsednik italijanske vlade, iz dneva v dan popularnejši Matteo Salvini, ni ostal dolžen nekoč slavni Pameli Anderson, potem ko ga je ta napadla na Twitterju. Pamele Anderson se morda spomnite iz priljubljene nadaljevanke Obalna straža iz 90-ih let prejšnjega stoletja.

51-letna ameriška igralka je pred nekaj dnevi na Twitterju napadla Mattea Salvinija, češ da je on “nova oblika fašizma”, ki je prevzela Evropo. Italijanski minister za notranje zadeve pa ji ni ostal dolžen. Odgovoril ji je: “Danes me je napadla pomembna ameriška političarka #PamelaAnderson. Boljša je bila v kopalkah.”

Pozneje je k svojemu zapisu dodal še eno izmed starejših fotografij Pamele Anderson (Voice of Europe piše, da je fotografija stara vsaj 20 let ali več, op. p), na kateri je oblečena v rdeče kopalke, ob tem pa zapisal: “Boli me, kot gledalca in oboževalca Obalne straže, da je to soboto ne bo v Rim.” S tem je ciljal na shod, ki je bil namenjen “prihodnosti Italijanov” in na katerem so Italijani množično podprli politiko, ki jo zagovarja Salvini.

M. S.

Sorodno

Zadnji prispevki

Skrito sporočilo v Bidnovem odstopnem pismu: Kdo pravzaprav vodi ZDA?

"Kako sramoten konec sramotnega predsedovanja," je ob odstopu Joeja...

Trump Bidna označil za najslabšega predsednika v zgodovini ZDA

Nekdanji ameriški predsednik in republikanski predsedniški kandidat Donald Trump...

[Video] 94-letnega Lojzeta iz vozička spravila frajtonarica

Na Radiu Ognjišče poteka čudovita dobrodelna akcija Dobro delo dobro dene, ki...