Skrajno podlo! Vlada se trudi v boju z virusom COVID-19, medtem pa ekstremno levičarski sindikalisti pripravljajo splošno stavko

Datum:

Med sindikalnimi funkcionarji Zveze svobodnih sindikatov Slovenije vre, najbolj aktivni so tisti, ki odkrito simpatizirajo s skrajnimi levičarskimi pogledi in ideologijo, kjer nasilne in izsiljevalske revolucionarne metode opravičujejo cilj. Tudi če zato izkoristijo nesrečo, ki ni zajela samo Slovenije, ampak cel svet. Sindikalisti niso razburjeni, ker bi vlada slabo delala, nasprotno. Vlada ni po njihovem okusu in kot izpostava stricev iz ozadje, jo bodo skušali zrušiti za vsako ceno. Tudi za ceno človeških življenj. Privilegiji tistih, ki do že leta prisesani na proračun so namreč ogroženi.

                   

Medtem ko se vlada bori proti širjenju okužb z novim koronavirusom in sprejema v izrednih razmerah tudi neljube ukrepe, del sindikalistov, spodbujen s politiki iz levega političnega pola, brusi kremplje.

Neuradno smo izvedeli, da nameravajo virus COVID-19 izkoristiti za dosego svojih ciljev. Razmišljajo, da pozovejo na splošno stavko v vseh panogah gospodarstva, če vlada in delodajalci ne bodo sprejeli njihovih zahtev.

Temu bi lahko rekli izdaja in je kaznivo dejanje. Pripravljati proteste verjetno celo nasilne v kriznih razmerah, je sramotno in podlo. Upamo, da bodo to spoznali in dojeli, da je sedaj nujna enotnost in sodelovanje za čimprejšnjo rešitev krize.

Demokracija

Sorodno

Zadnji prispevki

Magija gorskih jezer: Nagrada za trud in vztrajnost

Pot do gorskih jezer zahteva nekoliko več napora in...

Slovenski državljan nadlegoval deklico in grozil njenim prijateljem

V soboto popoldne je ob jezeru pri Borovljah, nedaleč...

36-letnik je med policijskim pridržanjem izgubil zavest in v bolnišnici umrl

V soboto ponoči je 36-letnik bil prisilno odpeljan zaradi...

Levičarska politika zaposlovanja razkrila številne slabosti varovanja Trumpa

Spodletel poskus atentata na kandidata za predsednika ZDA Donalda...