Skrivnostno izginotje in brutalni umor pretresata Slovenijo

Datum:

Slovenijo je pretresel brutalni umor 33-letne Sabine Arklinič, matere štirih otrok. Osumljena sta njen mož Tomaž in njegova domnevna ljubimka Aleksandra Škamlec iz Cerkvenjaka, ki naj bi Sabino ubila z večkratnimi vbodi kuhinjskega noža. Po poročanju spletnega portala slovenskenovice.si, preiskava tega grozljivega dogodka odpira nove možnosti, saj bi Aleksandra lahko bila povezana tudi z izginotjem 43-letne Simone Meglič, ki je neznano kam izginila pred več kot tremi leti.

Spletni portal ptujinfo poroča, da so med iskanjem Simone sodelovali gasilci, lovci in potapljači, a sledi so se za njo izgubile decembra 2020. Govorice po umoru Sabine Arklinič nakazujejo, da bi lahko Aleksandra vedela več o izginotju Simone, saj naj bi nekaterim osebam namignila, da bi Simono lahko našli v Trojiškem jezeru.

Policijska uprava Maribor je v izjavi za slovenskenovice.si pojasnila, da še vedno preiskujejo vse okoliščine, povezane s Simono, in da za zdaj povezave med osumljeno Aleksandro in izginulo Simono niso ugotovili.

Policija nadaljuje z zbiranjem obvestil in aktivnostmi, ki bi lahko pripomogle k razrešitvi primera. Prav tako pozivajo javnost, da v primeru koristnih informacij o izginotju, le-te sporočijo na anonimno telefonsko številko 080 1200 ali 113.

Dogajanja bodo še naprej budno spremljali, saj skupnost ostaja pretresena in želi poiskati odgovore na mnoga še neodgovorjena vprašanja.

MR

Sorodno

Zadnji prispevki

Po infarktu je na helikopter čakal kar uro in pol

Osebo, ki jo je zadel srčni infarkt je kar...

Nove obdavčitve: Za vrtno uto ali rastlinjak boste mogli plačati komunalni prispevek

Vlada Roberta Goloba oziroma ministrstvo za naravne vire in...

Vabljeni na Ritem srca – festival sodobne krščanske glasbe

Radio Ognjišče tudi letos pripravlja festival sodobne krščanske glasbe...

V Kongu spodletel državi udar

Vojska Demokratične republike Kongo trdi, da je danes preprečila...