Bizarno: levičarji, ki so osiromašili upokojence, zdaj kar sami sebi delijo nagrade za prispevek na tem področju!

(Foto: Twitter/@tfajon)

Ministrica Ksenija Klampfer je na Festivalu za tretje življenjsko obdobje podelila nagrado za njeno delo na tem področju kar svoji predhodnici Anji Kopač Mrak. Poleg priznanja je bila Kopač Mrakova sicer nedavno že nagrajena z mestom državne sekretarke v kabinetu predsednika vlade.

Nekdanja ministrica za delo, družino in socialne zadeve Anja Kopač Mrak, ki pripada Socialnim demokratom Dejana Židana, je na 18. Festivalu za tretje življenjsko obdobje prejela priznanje, ki ji ga je predala njena naslednica na tem mestu, Ksenija Klampfer. Kopač Mrakova je od nedavnega tudi državna sekretarka v kabinetu predsednika vlade Marjana Šarca. S priznanjem, ki ga je Kopač Mrakova prejela, pa se je na družbenem omrežju Twitter najbolj odmevno pohvalila kar njena strankarska kolegica, zloglasna levičarska evroposlanka Tanja Fajon. Slednja trdi, da je to priznanje “za večletno požrtvovalno delo na čelu ministrstva za delo”. Trdi tudi, da naj bi Kopač Mrakova pomembno prispevala k reševanju aktualnih vprašanj s področja problematike starejših.

https://twitter.com/tfajon/status/1046685690292051968

Odzivi na družbenih omrežjih so pomenljivi, dejstvo, da kar 78.000 upokojencev živi pod pragom revščine, pa tudi govori samo zase. V nadaljevanju zato povzemamo zgodbi iz njenega osebnega in profesionalnega življenja, ki pomagata pojasniti, kako zaslužna in kompetentna je Kopač Mrakova na področju socialnih zadev!

Z ugrabitvami otrok do novih funkcij in priznanj
Naj samo spomnimo na primer koroških dečkov, ko je Anja Kopač Mrak kot ministrica dobesedno ukradla vnuka starim staršema. To je sprožilo val zgražanj, po namestitvi otrok v rejniško družino pa je babici in dedku še več mesecev onemogočala kakršenkoli stik z vnukoma. In to kljub vsesplošnim protestom zaskrbljenih državljanov ter podpori lokalne skupnosti. Več kot upravičeno se lahko vprašamo, ali gre pri vsem tem za nekakšno vrsto družbenega inženiringa, kot smo mu bili priča v temnejših časih zgodovine, pri čemer je Kopač Mrakova otroka namestila k režimu naklonjenim rejnikom …

Če nova ministrica Klampferjeva takšno početje nagrajuje, se lahko državljani zagotovo bojimo tega, s čim bo svoje ministrovanje nadgradila v primerjavi z ministrovanjem Kopač Mrakove. Bo v skladu s kulturnim marksizmom pričela masovno krasti otroke iz tradicionalnih slovenskih družin in jih nameščati v nadproporcionalnem deležu k homoseksualcem ali muslimanom?

Poleg tega, da krade tuje otroke, tudi svojim otrokom krade očeta!
Na Nova24TV smo v začetku leta že poročali, da nekdanja ministrica Anja Kopač Mrak vse bolj omejuje stik svojima otrokoma z njunim očetom, s katerim sta ločena. Njun sin je star 12 let, njena hčerka pa 18 let; v obupanosti zaradi ravnanja njune matere se je oče pridružil Društvu za otroke, očetovstvo in resnico (DOOR), kjer smo ga opazili tudi na njihovem strokovnem predavanju. Ker se njen bivši partner ni želel medijsko izpostavljati, takratna ministrica Kopač Mrakova pa je zavrnila sodelovanje v oddaji Drugorazredni, do več informacij nismo mogli priti. V oddaji smo takrat poročali tudi o vlogi, ki jo imajo lokalni centri za socialno delo pri diskriminaciji očetov v primerjavi z materami.

Skratka, že primer koroških dečkov nazorno kaže, kako je Kopač Mrakova pripomogla k spremembi kakovosti življenja v tretjem življenjskem obdobju starim staršem koroških dečkov.

J. Ž.

 • macon

  Fajonizacija Slovenije (a bogami i šire) nemoteno teče dalje. :'(

 • Morala

  Ne veš, ali bi se smejal ali bi se razjezil….kar sami se nagrajujejo…ti meni, jaz tebi in je krog sklenjen…

  • Zgornji

   Ja, takim bi najbolj zdravilno učinkoval kak denarni “post” , in bi potem hitro videli “Razlike” … ;-)

 • učko

  Vsa ta levuharska-lenuharska golazen dobro živi v brezdelju na račun upokojencev, delavcev, invalidov in na račun poštenih in delavnih državljanov. In si za to parazitarstvo celo podeljujejo nagrade, bizarno !!!!!

  • večni srb

   Ampak to je res, večino denarja poberejo sociala in nevladne dobrodelne organizacije za svoje delovanje. Drugače povedano, če ne plačamo socialne države, tudi sociale ne moremo imeti.

  • Zgornji

   SAJ TOOO JE TOOO !!! ! !!! TOOOČNO TKOOO !!! ! !!!

 • bubamara

  Hahahaha. Levičarji in socialna država. Hahahahaha.

  • večni srb

   Za levičarje je socialna država popravljen Zakon o rasni higieni, z dodano človeško klavzulo. Neposredno ubijanje ljudi je slabo za posel, toliko tretjerazrednih državljanov pa spet ni in se ne obnavljajo dovolj hitro.

 • Miro Jereb

  A je kopačeva tista otroka s Koroške ukradla starim staršem ? No če je…je potem ona ena velika…v slovarju še ni tako grde besede.

  • večni srb

   Bojim se, da je otroke očetu odvzela ljudska policija, ker jim je on vzel mamo.

  • Zgornji

   JA, TEŽKO JE Z BESEDAMI OPISATI TOLE SATANOVO DELO … A NA KONCU GA ŠE CELO NJEGOVI OTROCI PREKAŠAJO … TAKO KOT SE TO POGOSTO DOGAJA SLABIM STARŠEM . …

 • Antonius

  Od Prešerna navzdol so Murglam vdani partijski hlapci, vsa imena po katerih so poimenovane vsakovrstne nagrade, politikantko zlorabili in jih s svojim početjem zasvinjali do amena.
  Kaj druži blejskega morilca Bojana Adamiča in Simono Semenič, ki se je fizično spravila na slovensko zastavo?! Po FRANCETU PREŠERNU poimenovana največja slovenska kulturna nagrada.
  Med nagrajenci biti postavljen ob bok prosluli bivši ministrici Anji Kopač Mrak je vsekakor žalitev imen vsem tistim, ki so si za nesebičnost in poštenost pri svojem delu, priznanje in nagrado zares zaslužili.
  Težko se je med nagrajenci počutiti slavljeno, če je med slavljenimi tudi Prešernov nagrajenec /1958/ in revolucionarni morilec Edvard Kardelj.

  • if

   Antonius: “Težko se je med nagrajenci počutiti slavljeno, če je med slavljenimi tudi Prešernov nagrajenec /1958/ in revolucionarni morilec Edvard Kardelj.”
   Res je, Antonius.
   Mogoče je reči tudi, da Prešernova nagrada nima in ne bo imela statusa vredne nagrade, dokler bo Edvard Kardelj v naboru Prešernovih nagrajencev!

   Enak status ima Nobelova nagrada za književnost, leta 1925 podeljena Georgu Bernardu Shawu, Ircu, dramatiku in pisatelju.
   Bil je podpornik Hitlerja.
   https://www.youtube.com/watch?v=hQvsf2MUKRQ&has_verified=1

   Javno je pozval znanstevenike naj izumijo kemično sredstvo za masovno ubijanje ljudi. 4:39 do konca (6:06).
   https://www.youtube.com/watch?v=40GT0AuGHEI

  • VERRZIFIKATOR

   Franc Préšern naški (bez prijevoda)

   U tunelu usred čistog Mraka
   svjetlo jedva, jedva se talasa,
   sitno broji ljevičarska klasa,
   nagradu jer primila je baka.

   Mrak na oči smjesta da ti stane,
   odmah do nje stoji jedna tanja,
   a uz tanju opet jedna manja,
   kao prérana da smrt ti bane.

   • SIMON ROZIC

    Odlično, dragi moj Verzifikator,
    u stvari, veliki si provokator,
    veliki si ti i promotor prava ;
    a šta ja mogu in svi dragi moji,
    kad ljudstvo nam još uvjek spava !

    • VERRZIFIKATOR

     Budi se istok i zapad …

  • SIMON ROZIC

   A Kardelj je bil pismen? …ubogi Prešern se mora pošteno obračati
   v preranem grobu!

 • totex39

  P*oserem se na taka komunistična priznanja.

  • KAPIBARA

   Ker so plastificirana, si tudi riti ne moreš obrisat, bi bil še bolj usran..

 • xtc

  Ob komunistih so če Cigani čisti amaterji.

  • Zgornji

   ;-))

 • Andrej

  Komunajzerji so se od nekdaj radi nagrajevali. Eden drugega. Sicer nikoli niso darila sami kupili, ampak dajali “iz našega” k SEBI. To odlično obvladajo, potem se pa kar neha. Drugega kot K SEBI ne znajo.

  • rrrrr

   Nič ni narobe, če se človek z levičarjem rokuje. Samo prej si moraš pospraviti uro, prstan, manšetni gumb in desni rokav srajce…

   • pesjanar

    Ja ne pozabit dobrodezinfekcijo….

 • Franc Šink

  Če boš se hranil pri komunistih ne boš dolgo živel in ti ne bo dobro na zemlji.

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!! ;-) :-) ;-)

 • Olga2345

  Zapret pipce tovarišicam, pa naj se hvalijo doma na kavici iz lastnih sredstev!

  • Zgornji

   TOOOOOOOOČNO TKOOOOOOO !!! ! !!! BODO KMALU UMOLKNILE ALI PA ŠE CELO POCRKALE , NESPOSOBNICE ZLOBNE !!! ! !!!

 • tramal

  Te bi morale dobiti priznanje za največje zgube v Sloveniji

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!!

 • KAPIBARA

  Leftardskih- Levičarjev, nihče ne hvali..!!
  Za to se pa kar med sabo “potrepljajo”…

  • Zgornji

   JA, KDOR SAM SEBE HVALI , TA JE ŠE DAAALEČ OD RESNICE … Žaaal.

 • Osti jarej

  ..drugo ime za mafijastan je koruptodol,tretje pa bizarland…….

  • večni srb

   Vem še enega, zlovenija.

 • Vera

  Mrak , Kopačeva je prejela nagrado za ” minulo delo “, ko je babici na Koroškem iztrgala vnuka iz vrtca . Kako si upa prejeti ? Zakaj je tudi v tej vladi , saj ni bila izvoljena ? Narod je s tem povedal svoje .

  • MižekFiga

   Kopački in Jankoviću je tov. ddr. Kučan zrihtal posebni Putinovi državni odlikovanji (nagradi ?). Komunistična koalicija pa poceni nakupe nepremičnin zaseženih zaradi socialne pomoči državljanom. Ta zakon ne velja več. Primc je odkril te nakupe in spremembe lastnikov !!!
   FUJ 100x preimenovani komunisti. Nečastno ste se že poslovili! FUJ !!!

 • VERRZIFIKATOR

  Mihael Kradiš

  ŽEPAR IN NAPAČNI ŽEP

  Žeparjev se je skupina zbrala,
  je bilo ob mlaju ali ščipu,
  ni pomembno, važno je, da v hipu
  se izjava ta je v javnost dala:

  »Stoj, baraba, spet si nas okradel,
  ko bil mesec poln je, zarana,
  ti podlasica, svojat prodana,
  trajalo je, da sem zapopadel.

  Veš, baraba, to, kar si nalepil,
  to bilo iz naše je blagajne,
  ti pa skrival si račune tajne,
  si za mesec cel nas vse preslépil.

  Tole ti povem, ki si baraba,
  drugič glej, v katere žepe segaš,
  vedi, da v osir nevaren dregaš,
  kadar kleptomanstvo te premaga.

  Žepar vsak ponoči in podnevi
  dobro ve, kateri žep je pravi,
  in če hočeš, da zobje so zdravi,
  parklje stran od tistega na levi!«

 • večni srb

  Zgleda kot bi dobila nagrado ker so se ljudje pač postarali.

  To se mi zdi podobno kot, če bi nagradili kmeta, ker so mu vse krave v štali pocrkale od globoke starosti.

 • garfi

  poteka udbomafijska akcija “oglasi”-napad na Nova24TV

  • pesjanar

   Državljan “d”je levi komunajzarski prasec v službi murglskega veleizdajalca,ki ima raje od sočne ženske kosmatega dedca z smrdečim visečim ……

 • antimur

  Tako je to v državi, kjer imajo kučanisti, pedri, lezbijke in kriminalci, predvsem pa antislovenci, glavno besedo. Pa temu ne bo več tako, še malo, pa bo takšna golazen le še slab spomin.

  • MižekFiga

   Ni tajnost kaj si tov. ddr. Milan Kučan misli o EU Sloveniji in državljanih, ki so se plebiscitarno odločili za samostojnost. Ni nam go treba dosmrtno prenašat, skrajšajmo si to agonijo.

  • Zgornji

   JA, AMPAK, ŽAL JE TUDI CELOTEN NAROD V OSNOVI ŽE TAKO POKVARJEN, DA SI KAJ DOSTI BOLJŠIH KRETENOV NA OBLASTI SKORAJ NE ZASLUŽI !!! ! !!! SAJ, JAZ BI MU RAD POMAGAL, AMPAK, KAJ, KO PA POTEM NE BO ZNAL CENITI MOJE POMOČI , IN BO ZATEM NA KONCU ŠE SLABŠI KOT JE ZDAJ …

 • Silos

  Mater sedaj pa lahko še samo čakamo,kdaj bodo posmrtno odlikovanje za posebne zasluge
  podelili Marš alu Titu !!!!

 • branči

  a se bo pogreb penzionista refundiral? golazen rdečavbo pokradla še tisto,kar je pribito z žebljem za podstrešje

 • domovina mili dom

  Dobile so nagrado za uspešno financiranje lumpenproletarcev s socialno pomočjo 395€. Za držanje naroda na minimalcih pa dobijo drugo leto.

 • Vera

  ” Mavrična obleka ” po moje ne sodi na podelitev ” priznanj “. Le zakaj je dobila Kopačeva priznanje ? ? ?

 • Janez Novak

  Če so desničarji tako nesposobni, da jih levica vselej in povsod nadmudri, kaj je možno čakati drugega, kot da bodo sami sebi dajali nagrade za natege ljudstva? Upravični so do teh nagrad.

  • Mimoidoči

   Niso desničarji nesposobni, narod je tako pokvarjen in odvisen od sistema kot od droge, zato bodo volili tiste, ki jih še naprej delajo odvisne in bodo hranili njihovo odvisnost.

   • Slovenec

    Točno tako je. Levica je opij za zbegano, naivno in zapeljano ljudstvo.

  • Zgornji

   KDOR SAM SEBE HVALI Z NEKIMI NAGRADAMI, JE : https://www.youtube.com/watch?v=oHsNBYbvUN4

 • SIMON ROZIC

  Čisto navadne “nedojebane”ksantipe ! (nič drugega mi ne pride na pamet….)

  • von Rhein

   Lahko rečeš tudi….od jebane.

 • Slovenec

  Ponavljam, ali je treba levičarjem skrivati barabije, če to ljudje ne znajo in ne zmorejo kaznovati na volitvah?

 • Mojca pokraculja

  Fajonka in Kopačeva bi se morali ugreznit v zemljo od sramu pred vsakim penzionistom !!!
  Prva zato, ker govori s pozicije, ko prejema vsak mesec 10.000 eur ali več !
  Druga zato, ker je mirno gledala ves svoj mandat, da se pokojnine odmerjajo za 40 let delovne dobe v takih sramotno nizkih procentih. Za moške 57.25 % za ženske 62% od pokojninske osnove.

 • FRANC3

  Levaki pa res nimajo mere požrešnosti. Tudi Slovenka leta je bila Katarina Kresal, ki do trenutka nagrade ni naredile nič. Tudi Prešernovo nagrado je dobila umetnica s psom na joških in s trebuhom, ki gleda iz izrezane slovenske zastave.
  Žalostno, kaj vse proizvaja FDV, Slo ”kvaziumetniki” pa to požegnajo in nagradijo.

  • Zgornji

   DUHOVNA BEDA NEKEGA SLOVENISTANSKEGA NARODA PA TO … Žaaal.

 • totex39

  Pri nas vsak, ki samo malo socialistično p*rdne dobi nagrado, to so največje bedarije kar je lahko še možno.

  • Zgornji

   TOOOČNO TKOOOOOOO !!! ! !!! TO JE NORCA DELANJE IZ POŠTENIH-NEPARAZITSKIH DRŽAVLJANOV !!! ! !!!

 • Anton

  dobro so se ženščine postrojile za odstrel

  sarkazem press

  • Zgornji

   ;-)

 • stane skufca

  Kaj je levičarji, še vedno samo obljube, če obljub ne boste uresničili v kratkem ste lažnivci.

  • Zgornji

   TO SO SAMI LAŽNIVCI ŽE OD NEKDAJ !!! ! !!!

 • Gr Enze

  KURBE

  • Zgornji

   PREDOBER OPIS TEH SATANOVIH IZRODKOV !!! ! !!!

 • Zgornji

  HAAA – HAAAAA … !!! ! !!! ENA KRASTAČA DRUGI KRASTAČI PRIZNANJA DAJE ZA NASLEDSTVO IN NADALJEVANJE PREVARANJA UPOKOJENCEV OD KAHLOTA EHJAVCA !!! ! !!!

 • Zgornji

  MISLIM, DA SE JE TO CELOTNO ZLO PRIGREBLO NA POLOŽAJE SAMO ZARADI BREZBRIŽNOSTI UPOKOJENCEV KI SI NISO HOTELI OZIROMA NISO ZMOGLI PRIVOŠČITI INTERNETA, DA BI POSTALI BOLJE OBVEŠČENI O VSEH TEH BARABIJAH TEH LEVUHARSKIH ZLOBNEŽEV !!! ! !!! SEDAJ PA ŽAL JEDO KAR SO SI “SKUHALI” , KER SO POSLUŠALI TELEVIZIJSKE LAŽNIVCE VSA TA LETA !!! ! !!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!