Cerar več v zraku kot na tleh, najrajši v falconu

Foto: STA

“Predsednik vlade Miro Cerar je velik uživač.” Tako začenjajo članek v današnji številki Demokracije, kjer nato na kar osmih straneh ekskluzivno objavljajo seznam poletov s falconom na davkoplačevalski račun. Ugotavljajo tudi, da Cerarju ni dovolj prestižni službeni BMW serije 7, tudi falcon je “njegovo” prevozno sredstvo, tudi v kraje, kamor bi lahko potoval z rednimi letalskimi linijami.

V Demokraciji so uvodoma spomnili, kako je Cerar leta 2014 sploh prišel do predsednika vlade. “Ko je botrom iz ozadja poleti 2014 uspel veliki met ter so vodjo opozicije in najresnejšega kandidata za zmagovalca na takratnih volitvah Janeza Janšo tri tedne pred volitvami po politično montiranem procesu spravili v zapor, je Cerar prišel na svoj račun.”

Vlado prevzel na nelegitimen način, zdaj uživa
Slednjemu so namreč le tri tedne pred tem “ustanovili stranko, ki je nato na nelegitimnih predčasnih volitvah zmagala”. Zdaj pa državo vodi katastrofalno slabo. “Ne samo, da je vlada nelegitimna, je tudi nestabilna, uspehov pa ni in ni,” navajajo v Demokraciji. In nadalje opisujejo, kako lepo uživajo na naš račun. Nekoč “menda skromni” Cerar je namreč zelo hitro pokazal svojo pravo barvo. Na to je sicer nakazoval že v času pred volitvami. Spomnimo zgolj na tiste dvojno zaračunane potne stroške Mira Cerarja, kot s. p.-ja, na Koroško, kjer po razkritju dvojnega plačila denarja šoli ni vrnil, to je enostavno kompenziral s svojimi knjigami. Kot bi si jih nekdo želel, pravijo v Demokraciji.

Šest let star audi A8 zanj ni bil dober
V Demokraciji nadalje opisujejo, kako je že leta 2014 takratno predsednico vlade Alenko Bratušek (v odhodu) “domala moledoval”, naj kupi novi službeni avtomobil BMW 7, ki ga bo nato on uporabljal. Slednja mu ni ustregla, zato si je kmalu omislil ‘svoj novi BMW 7’, na račun davkoplačevalcev seveda. Ob tem spomnimo še na to, da so tudi na spletnem portalu pozareport.si zapisali, da “starega audija A8, ki so ga prej vozili Borut Pahor, Janez Janša in Alenka Bratušek, Miro Cerar ni hotel imeti zato, ker naj bi bil prestar”.

Takoj si je omislil BMW 7
Nadalje v Demokraciji navajajo, da je bil BMW 7 s Cerarjem opažen že leta 2015. Dogodek srečanja z njim, njegovima otrokoma in voznikom novega bmw-ja, neko oktobrsko nedeljsko popoldne v središču Ljubljane, je nato na svojem blogu slikovito opisal eden od komentatorjev avtomobilističnih dirk. V Demokraciji so nato še izvedeli, da je Cerarjeva vlada nove avtomobile naročila še za ministre Karla Erjavca, Zdravka Počivalška in Gorazda Žmavca. Skupno naj bi kupili kar osem avtomobilov v skupni vrednosti okrog 400 tisoč evrov, v letu 2016 pa so v poslovnem dnevniku zapisali, da naj bi bil avtomobil znamke BMW 740 xDrive, namenjen za Cerarja, z vso opremo vred na trgu vreden med 130 in 150 tisoč evri. V Demokraciji stvari še dodatno raziskujejo. Ampak, to še ni vse.

Cerarjev “fetiš je tudi falcon”
Spomnimo. Zgodba o vladnem letalu Falcon 2000 EX se je začela poleti 2001, ko je vlado vodil Janez Drnovšek. Za prestižno vladno letalo naj bi plačali 42 milijonov evrov (po nekaterih poznejših podatkih “le” 30,6 milijona evrov), takratni generalni sekretar vlade Mirko Bandelj pa je nakup opravičeval s tem, da gre “v resnici za večnamensko letalo, s katerim bi na primer lahko prevažali ranjence”. Letalo so si podajali kot vročo žemljico, vlada Antona Ropa pa ga je nato leta 2004 oddala v najem ameriškemu podjetju General Maritime Corporation (za 125 tisoč dolarjev mesečne najemnine, skupno so plačali 5,74 milijona evrov). Ti so falcon po petih letih vrnili, saj jim je pogodba to dovoljevala, nato je letalo bolj ali manj samevalo.

Cerar je tudi falcon takoj pograbil
Cerarjeva vlada je nato sprejela sklep, da bodo falcon uporabljali za vladne namene. Razumeti je bilo, da bo v uporabi samo takrat in tam, kjer ni drugega ugodnejšega letalskega prevoza. Za pot v Bruselj, s katerim so vzpostavljene druge odlične in bistveno cenejše letalske linije, naj torej falcona ne bi uporabljali. Takšen je bil sklep, realnost pa je povsem drugačna. V zadnjem času smo več o tem izvedeli zaradi poleta Mira Cerarja in njegovih sodelavcev, prijateljev, na rokometno tekmo v Pariz. O tem smo tudi v našem mediju veliko poročali. Šlo je za njihov zasebni let, stroške leta bi zato morali plačati sami. Ker temu ne kaže tako, poslanec dr. Vinko Gorenak zahteva jasne in natančne odgovore ter opozarja na možnost zlorabe. Tudi o tem smo že veliko poročali. Zasebni let Mira Cerarja in njegovih prijateljev v Pariz pa je nato pomenil, da so tudi v Demokraciji iskali podatke o letih s falconom. Od ministrstva za obrambo so pridobili seznam letov za leta 2015, 2016 in 2017. Ugotovili so, da so bili številni leti opravljeni tudi v kraje, kamor bi sicer lahko potovali z rednimi leti uveljavljenih letalskih prevoznikov, pa niso. “Cerarjevemu igračkanju na davkoplačevalski račun torej ni videti konca,” dodajajo.

V Cerarjevem času s falconom opravljenih 219 letov
Seznam letov je na osmih straneh, objavljen v Demokraciji. Razkrijemo pa lahko, da je bilo v letu 2014 s falconom opravljenih 31 letov, čeprav ti podatki v seznamu niso zajeti. V letu 2015 je bilo 64 letov, 2016 so bili 104, leta 2017 pa 20 (podatki se sprotno dopolnjujejo). Najdražji polet je bil leta 2016 iz Ljubljane v Bamako, za kar smo plačali 23.192,40 evra. Temu pa z 21.406,80 evra sledi let iz Ljubljane v Dubaj. Nadvse zanimivi so tudi ostali poleti slovenske vladajoče vrhuške.

Vida Kocjan​

 • VERZIFIKATOR

  Miroslav C. Zdenčič

  KDOR VISOKO LETA

  Oh, kako obrabljena je fraza,
  tista znana: kdor visoko leta,
  vsa prežvečena, iz zraka vzeta,
  kot da nima lastnega več jaza.

  Vendar ni tako neuporabna,
  ko človečka tistega zadeva,
  ki brez jaza, kakor zadnja šleva
  sredstva uporablja prav ogabna.

  Z dna pusti, da v zrak ga izstrelijo,
  novi Ikarus pripne si krila,
  mlati z njimi kakor rogovila,
  misli: me letalca naredijo.

  V zraku še najbolje se počuti,
  mu lebdenje je nadvse domače,
  ko naravno tresejo se hlače,
  trdnih tal pod sabo ne občuti.

  Ker je letanje tako brezjazno,
  in tako visoko vratolomno,
  daje vtis varljiv, kako je skromno,
  ker rutinsko je in brezobrazno.

  V njem največja finta ta je skrita,
  da sedi letalec za krmilom,
  misli, da upravlja sam z vozilom,
  oponaša da maršala Tita.

  »On z galebom, jaz pa kar s falconom,«
  cepeta otroček nad oblaki,
  kjer kljubuje sili teže vsaki,
  vsem naravnim, pametnim zakonom.

  Tukaj ne deluje zakon teže,
  misli dete si brez vsake mere,
  v zraku ne zazna otrok ovire,
  nič ga k tlom realnim več ne veže.

  Trda so, prekruta tla realna,
  zanj naravno stanje je lebdenje,
  kvečjemu po štirih še polzenje,
  vrste te igračkanja banalna.

  Spomni se, da vedno se igračkal
  rad je z mamice priporočili,
  da bi med letalce ga spustili,
  takšne sanje je od nekdaj kvačkal.

  Zdaj, ko res je permanentno v zraku,
  o stabilnosti sledov nobenih,
  uvrščen ko v vrste je zgubljenih,
  štepa lete po tekočem traku.

  Kontrolorji letov mu pustijo,
  da kot ptič utrgan se izživlja,
  v zraku virtualnost naj doživlja,
  drugo oni iščejo vizijo.

  Navdihuje fantka ko brzina,
  da letalec je, ko si domišlja,
  se v kontroli letov že razmišlja,
  kam, kako, ko zmanjka kerozina.

  • bolimeđoko

   Lepo je v naši domovini biti TIČ,
   v deželi, kjer so si ljudje kot … ……..

  • KIKI

   Naravnost odlično, fenomenalno !
   p.s.
   Ubogi Falcon1 Zaradi prevoza teh
   debilov mu bo cena še bolj padla…
   Potem ga bo pa za naš denar
   kupila DUTB:!

 • FORT WORTH

  Tale nas genijalc je tudi brez falcona vec v zraku , kot na tleh…

 • Fireblade

  Pohabljeni hlapec je zajahal konja.. to so najhujši komunisti.

  • tomven

   Komentar ena plus+++++++ bravo!

 • RATATA

  Cerar ima za po luftu letat falkona, Pahor pa redbula.

  Če trčita bosta nesporno trčena.
  Trenutno so nekateri še v dvomih.

 • rubec

  Je hotel enkrat frizerja Miča vzeti s sabo pa se je posadka uprla. Kapetana je hotel postaviti na desno kopilota pa na levo.

  • Peter

   A ne, desni pa že ne bodo šofirali, no…

   • rubec

    Hihi

 • von Rhein

  Bandelj vizionar. Falkon bo prevažal tudi ranjence je rekel. Če sklepamo,da je vsaka rana tudi poškodba je zaključek razumljiv.

  Priznam pa,da me osebno prevozi tega ranjenca ne motijo toliko, kot so me motili prevozi ščetinarja,ki je bil dvakrat ranjen. V Rusiji sploh nekaj časa ni bil sposoben za prevoz nazaj v Lublajno.

  • rubec

   Ščetinarja tudi Mič pedena. Leva stran je oblika četnika do leta 1942, desna pa od 1943.

 • karpelec

  Kaj čmo, je že tako. Na zemlji je že posadil vse rožce okrog vseh hiš, kjer se giblje, pa noče nobena cveteti. Sedaj mu ostaja še nebo, da najde tu in tam kako ovčko za postričt.

 • Viktorh

  Res smo lahko srečni, da jih imamo: preCednika, BMV in falcona.

  • janez cepec

   ti, UDBOUC, maš pa bazen, k si ga “krvav ” prslužu. ene par sosedu si ovadu, pa kešnga za glavo skrajšu, pa smu jamo skopano

   • karlina

    Ti si res en velik cepec, oprosti, si se na napačnega spravil, če bi bral Viktorjeve poste, bi ugotovil, da je VELIK SLOVENEC IN DOMOLJUB, sicer pa škoda razlage za takšnega cepca, kot si ti.

   • Jaka Sraka

    Veš, nekateri v celem življenju niste prihranili niti za paket navadnih PINT.

 • Jaka Sraka

  Nepremagljiv je, ni kaj.

 • KIKI

  Kako ste hudobni, mucek mamin se pač rad vozi…
  Poznam nezrele moške, ki za volanom doživljajo
  orgazme, no Mirček pa je malo bolj zahteven in mu
  ne pride kar tako…pa še od gor nas lahko navzdol
  gleda! Kot Bog in si misli: JEBITE SE SLOVENCI!

  • karlina

   VERJETNO RES

 • Olga

  Cerar dela v stilu svojih, nam je vse dovoljeno! Ne glejte, kaj delam, ampak poslušajte, kaj vam nalagam! Kdor visoko leta, nizko pade!

  • mona lisa

   Upam da čimprej pade na trda tla in nikoli več nima možnosti črpat ubogega ljudstva. Še prej pa mora odgovarjat za kraje.

   • Olga

    Se popolnoma strinjam.

   • karlina

    Kdo pa je ze kdaj v tej drzavi -odgovarjal za svoje lopovstvo, čisto nobeden.

  • KIKI

   Upam!, pri nas je namreč vse drugače….
   Eno možnost pa imamo: ko se bo delegacija veleumov
   naše vlade,SMC SD in Desusa kdaj skupaj odpravjlala na
   polet, bomo naprosili onega “zgoraj” naj nekaj ukrene!

  • karlina

   Olga, je ze večkrat povedal, da se na mnenje malega človeka ne bo oziral, sicer pa, od kar ima svojega izraelskega svetovalca, ki ga plačujemo seveda mi, drzavljani, je postal še bolj prevzeten in ošaben.

 • indijanka

  Država je precej investirala v Cerarjevo samozavest. Drag avto, lasten avion, eksotični svetovalci, mlajša ljubica…verjetno je spisek dolg in ga niti ne poznamo. Ampak, nič ne pomaga. Naš premier se je v teh letih naučil žugati samo ljudstvu, samozavesti, da bi ukrotil vlado in postal enakovreden del mednarodne družbe, ki bi našim podjetjem odpirala priložnosti v tujini, pa žal ni našel. Negativna selekcija je del življenja v Butalah. Kako bi lahko bilo drugače?

  • von Rhein

   Drag avto,lasten avion,delo na podlagi nasvetov. Nikjer ni samostojen v odločitvah. Stavim,da bo kmalu tudi pri novi,mlajši ljubici rabil vzdrževalca.No,če sem dosleden,ona bo rabila.

   • tomven

    ..če ga že nima bi dodal…

   • indijanka

    To je sedaj itak moderno :).

    • von Rhein

     Vedno je bilo priporočljivo imeti nekaj v rezervi.Za hude čase.Ampak treba je znati tudi “obvladati”.

   • karlina

    poštenje , etika, morala po Cmerkotovo, ki si jo razlaga po svoje

  • radames

   Ukrotiti takega kot je Počivalnik, je nemogoče. Je neučljiv. Glih tak je tud Janković.

   • bolimeđoko

    brez osnovne manire.

   • karlina

    TAKI SO VSI LEVAKI !!!!!!!

  • Prle

   Država je investirala vanj z mlado ljubico? Končno je to trend med politiki, verjetno poznaš Ivana Janšo, ki ga večina kliče kar Janez, kaj hočem povedat, Obadva in Ivan in Miro sta babjeka, ki imata rada veliko mlajše ženske od sebe. Si hotela reči, da je udba podtaknila Urško vašemu Janezu.

   • indijanka

    Poišči si še ti mlajšo ljubico, pa ti ne bo treba ega dvigovati v komentatorstvu.

    • Prle

     O,k koliko let imaš?

     • indijanka

      Jst mam poleg let tut dušo in srce, zato nimam kompetenc, da bi bila samo ljubica.

     • Prle

      Sem mislil za resno zvezo.

     • indijanka

      Ojojoj..pomlad prihaja. Nasmejal si me. Hvala.

     • Prle

      A je tvoje srce veliko ali majhno?

     • indijanka

      Nedeljivo je.

     • von Rhein

      Okupacija:-)

     • indijanka

      Pomlad prihaja :).

     • von Rhein

      Včasih smo rekli :čimprej naj pride,da dekleta odložijo bunde in vidimo kaj je čez zimo zraslo.

     • indijanka
     • Prle

      Ni mi jasno, zakaj ga ne bi delila.

     • indijanka

      Ker verjame v pravljice in tega mu nisem pripravljena odvzet.

     • Prle

      Škoda.

     • indijanka

      :)

     • Prle

      Si se premislila? Samo Zate in ne za druge.
      https://www.youtube.com/watch?v=3FygIKsnkCw

     • Vrhovni sodnik

      šejtan, zakaj ji nisi svojga komada prilepu https://www.youtube.com/watch?v=wj3IsmymQ4c s tem jo bi dokončno prepričal, ha,ha,ha.

     • Prle

      Čudak, če si ti narobe navit, jaz nisem, še manj ti lahko pomagam, če so ti všeč fantje, ha,ha.

     • indijanka
     • indijanka

      Če ti povem kdo sem in me poiščeš na fbju ali boš prenehal s tem osvajanjem?

     • Vrhovni sodnik

      ne daj se Ines

   • bolimeđoko

    Foušarije pa nimaš premalo. Mal se podvizaj pa boš tudi ti mogoče dobil mlajšo, če le nisi kak kripelj, ki bi se te vsaka izognila.

 • totex39

  Cerar se očitno na vse to požvižga, kaj si mi mislimo o njem. Glavno je, da on uživa v zraku z falconom.

  • KIKI

   Mirčeku njegov dragi svetovalec prepoveduje poslušati glas ljudstva;
   na nacionalki lahko gleda le še vreme!
   Čez kakšno leto pa bo šel ponovno turnejo po vrtcih predavat etiko in
   moralo in dokazovati otročičkom, kako jih je štorklja “prinesla” na ta lep svet,
   za katerega lepote in bogatvo je največ prispeval prav on….

  • Prle

   Je pa res, z avionom je tako kot z ženskimi nogami, več so v luftu boljše je.

 • tomven

  Iz plenic v nebo… fantastičen vzpon. Le kaj bo s tem fantom, ko ga bodo strički nasuvali v ritttt..?

  • karlina

   Nič , nagrajen bo

 • Peter

  V bistvu je tale Falcon ena nesrečna zgodba. Kupljen je bil za prevoz ranjencev, če me spomin ne vara, vsaj tako je Bandelj okoli razlagal. Zdaj nas veliko stane, veliko preveč, kot si trenutno lahko privošči Slovenija. Kupiti ga noče nihče, ker je predrag za vzdževanje…torej imamo po dragem Galebu v jugi še dragega Sokola.
  Skratka, v Dolini nič novega, no.

  • Borut Stari

   Saj se prevažajo hudi ranjenci. Ups in presaditveni organi. Med njimi ni možganov,

   • karlina

    BOLJE NE BI MOGEL POVEDATI, PODPIS

  • KIKI

   Kupljen je bil za Drnovška, da bi se bolj komod pripeljal v “nebesa” !
   Potem pa se je na prošnjo Jelke Strojanove bolj držal zemlje…
   Prišepnila mu je: “cigani letijo v nebo! ” in se je usr…!….

  • karlina

   Ja, slovenski politiki si ga pa res zasluzijo, ko pa je v drzavi blagostanje, vsi smo srečni, sarkazem press

 • mona lisa

  Koliko škode bodo še naredili ti paraziti preden bo narod spregledal.

  • dež

   Se bojim, da je kurja slepota v tej državi neozdravljiva bolezen.

  • karlina

   TOLIKO, DA BOMO TOTALNO V DREKU, iz katerega ne bomo prišli nikoli več.

 • rrrrr

  Slovenska realnost po letošnjem pustu:
  Miro Cerar: več v zraku kot na tleh
  Violeta Bulc: več na žerjavici kot v evropskem prometu
  Borut Pahor: več na spidu kot v normali
  Karl Erjavec: več med kantami kot na trajni deponiji
  Zoran Janković: več na Tromostovju kot pod njim
  Andrej Špenga: več z Bauhaus dihtungami v žepih kot na južni meji o ukrepih
  Goran Klemenčič: več na sodiščih kot pred sodiščem
  Franček Trček: več pred mikrofonom kot v mirni sobici z račkami in slončki na vratih
  RTVSlo: več v etru kot v formaldehidu
  slovensko sodstvo in policija: več v kriminalu kot proti kriminalu….

  slovenski državljani: več pred Tv s pokovko kot na cesti z molotovko
  (kometator rrrrr: več na tem portalu kot gorskem pedalu)

  • rubec

   Klap klap klap

  • janez cepec

   Žalostna sova bi mogu bit pa u restu

   • tohuvabohu

    Saj je bil, a je bilo za vas premalo. Še v jamo bi ga radi djali, pa se vam ni izšlo.

    • karlina

     točno

  • tzt

   A ti si tisti z biciklkoma? A si tud kej na MS?

 • radames

  Cerar je v zraku že brez aviona.
  Tisti, ki so volili SMC, so pa RUNKLNI.

  • KIKI

   Misliš idioti? Res je, narod je butast! ( potrdil Kučan )

   • radames

    Idioti je prelepa označba.

  • karlina

   ITAK, AMPAK KO BO PRISTAL NA TRDNA TLA, BO TO ZELOOO BOLEČE

 • Prle

  Sploh ne vem, zakaj ste v skrbeh, ker Miro uporablja toliko falcona, ga bo vsaj stestiral za Ivana, če Ivanu rata veliki met na naslednjih volitvah.

  • Jaka Sraka

   Pa kaj se mešaš v politiko, usrane?

   • Prle

    A nisi ti tisti Jaka Sraka, ki kaka?

 • dež

  Bo zanimivo spremljati kako zgleda, ko iz cenjenega ustavnega pravnika – profesorja etike, padeš na nivo pokvarjenega in skorumpiranega bivšega politika.

 • sončnica

  …državo so politiki v 25.letih spravili v tak kaos in patos,da je ne reši ne bog in ne hudič

  • von Rhein

   Kaj pa Kučan? Baje,da jo je nekoč že rešil in ustvaril novo.

  • karlina

   TOČNOOOO, sem ze zgoraj to napisala.

 • Unikatna

  Jaz bi tudi bila “uživačka” na tuj račun! :)
  Zato pa imamo velike davke, ogromen zunanji dolg in manj zaposlenih, ker imamo same uživače!! Še dolg T6 so nam mislili naprtiti k položnici za elektriko!
  Dokler bomo državljani tiho, bo tako!!

  • karlina

   Unikatna vse je v razsulu, vse je ze šlo v maloro, sedaj več ne vedo, kje so in kaj se dogaja, skratka drzava je ena sama katastrofa.

 • von Rhein

  https://www.portalplus.si/2063/kadrovanje/

  Zanimivo.Zanimivo bo tudi,če bo Cerar vrnil odgovor.

 • razerznak

  no če je že vladen avion pol se naj že uporablja , ne pa da bi stal,

 • MartinKrpan

  V falkonu je najkrajša razdalja do WC-ja.

 • radames

  Neznansko si želim, da bi slovenska vladna vrhuška – poletela!

  • karlina

   enosmerno

 • Unikatna

  Po kaj pride – Junckerjev obisk? Še en predstava za medije in slovensko javnost!!

  • Olga

   Sprejeti zapitega birokrata, ki je naredil več škode kot koristi in ki je zaslužen za katastrofo v EU, je res velika “čast”! Mogoce bi nam rad vsil kakšne nove kvote nezakonitezev! Hanzi bo imel kaj poročati!

   • karlina

    Ja, a ni v EU parlamentu ze nov predsednik, ali se motim.

  • karlina

   Je ze tukaj in celo za dva dni, seveda, mu je verjetno Cmerko obljubil, da bomo sprejeli še več migrantov, itak dva loleka na kupu, za bruhat res.

 • Verbena

  Kje pa se pozna to njegovo frčanje po zraku ??? … nič nimam proti , če premje potuje s falconom in nazaj prinese kakšno korist za vse , tako pa , kaj ima tisti mali človek od vsega tega njegovega frčanja ? , še manj , kot je imel prej … ampak to velikega moralneža ne zanima !!! …

  • MartinKrpan

   Pri Petrolovih plačah.

 • Franc Šink

  On nam gradi gradove v oblakih.Zato nam mora raziskati zračni prostor.

 • Unikatna
 • Vrhovni sodnik

  stanje duha v EU http://www.24ur.com/novice/… slike si poglejte,

 • Goran Fatovic

  Ne se hecat, to letalo leti na kri naših politikantov, ne na kerozin…….Če bi kdo pozabil kakšen šrauf v žepu, bi bilo malomarno in neodgovorno dejanje.

 • samsara

  Pravo dete udbokomunizma, tale tovariš Miroslav.
  Kar poglejte njegove slavne sotovariše po svetu, Unga Kima Jointa npr.

  • karlina

   TOČNO, SICER PA SMO SE DANES ZOPET ZADOLZILI ZA MILIJARDO IN POL, BRAVOOO, SUPER STE DRAGI LEVI POLITIKI, POTOMCI VAM BODO ŠE PA ŠE HVALEZNI !!!!!

 • Dragan Krstič

  Bodmo v edeli da Falcon ni njegova last ker bi nam kot največji slovenski etik in moralist vsako potovanje 2krat zaračunal kot tisto iz LJ v SG.

 • Dragan Krstič

  Kot velik moralist in etik se je Cerar potrudil iz Pariza pripeljati jetra. Ti organi so potrebni bolnim ljudem, samo niso bila pripeljana človeška jetra ampak 15 kg gosjih jetrc. Mirko jih ima strašansko rad.

 • Viktorh

  Lepo je brati – različne komentarje…

 • sunday

  če že ne prej, se naj vsaj sedaj zamislijo tisti, ki so mu glas dali, sa jim je 219 krat pokazal kako zelo zapeljani, naivni in nerazgledani bedaki so!!!

 • Anton Zor

  Za vsakega raste palica , pa tudi za njega , prišel bo čas in kot zgleda prihaja zelo hitro

 • Esim Todor

  Kaj boste jamral saj veste kaj ste volil ali pa sploh niste volil.Če so vas razočaral jih odpokličite,če ne ubogajo jim povejte kaj se jim lahko zgodi….Jamranje nič ne pomaga.Štejejo odločna dejanja…

 • Adolf Hitler

  prosim odin dai da se ta smrad ze enkrat zruš in prhran slovendcem muke!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!