Cerar zapravil mednarodni ugled Slovenije, ki ga je zgradil Janša, kljub prvi dami je Amerika na strani Hrvaške

Foto: STA

Kdor vsaj malo spremlja zunanjo politiko Slovenije in Hrvaške, lahko opazi uspešno povezovanje in sklepanje poslov Hrvaške z Avstralijo, Ameriko in drugimi demokratično usmerjenimi zahodnimi državami, Slovenijo pa levičarski zasvojenci vse bolj potiskajo v gospodarsko in politično naročje putinovske Rusije. Tega niti več ne skrivajo. Ob srečanjih pri Ruski kapelici levičarji dovoljujejo celo rusko oblast na našem ozemlju, nato pa prirejajo vojaške parade tuje vojske v Ljubljani, čeprav je Rusija pod sankcijami EU, saj še vedno izvaja vojaško agresijo nad Ukrajino, za katero ni opravičila.

Amerika hinavsko zunanjo politiko Cerarjeve vlade spremlja in temu primerni so bili tudi njihovi odzivi na odločitev arbitražnega sodišča o slovensko-hrvaški meji. Odgovor ameriške diplomacije se je glasil, da “je na vladah obeh držav, da rešita dvostranski spor, kar verjamemo, da bo uspelo”. Kaj nam sporoča Amerika? Kaj to pomeni za Slovenijo?

Koga rešuje Cerarjeva vlada?
Cerar, Židan in Erjavec kljub sklepu Državnega zbora, ki določa, kdaj je arbitražna razsodba za Slovenijo zavezujoča, še vedno trdijo, da je treba spoštovati arbitražno razsodbo kot pravno zavezujočo odločitev mednarodnega sodišča, s tem pa rešujejo zavoženo Pahorjevo in Erjavčevo zunanjo politiko. Ameriška diplomacija pa se za spoštovanje te odločbe in mednarodnega prava ni opredelila, ampak se je raje distancirala od slovensko-hrvaškega spora. S tem daje Amerika naši levičarski politiki povsem jasno sporočilo: ne moreš sedeti na dveh stolih, biti v Evropski uniji in Natu, od katerih pričakuješ podporo in zaščito, po drugi strani pa klečeplaziti pred Rusi in ob vsaki priložnost nesramno pljuvati po Ameriki. To je med vrsticami pred dnevi Pahorju sporočil ameriški podpredsednik Pence, ki ga na evropski turneji ni hotel sprejeti ali govoriti z njim, pristal je le na sliko ali dve.

Kdor tako dela, prej ali slej nosi posledice. Nerodno pri tem je, da vedno nastrada slovenski narod, levičarji pa kljub svojemu škodljivemu početju po navadi odnesejo celo kožo.

Luč na koncu tunela slovenske tranzicije
Levičarsko zatiranje malega človeka z davki, vedno novi poskusi uničenja družin, jugonostalgija, napačna zunanja politika in javno čaščenje rdeče zvezde peljejo Slovenijo v propad. Zvitim levičarjem je uspelo malega človeka prepričati, da je za vse težave ljudi kriva mlada demokracija – ne pa levičarji, ki nam vladajo ves čas po 2. svetovni vojni in tudi po osamosvojitvi in ki pripadajo prav kontinuiteti  bivše Jugoslavije.

Cerarjeva vlada postaja vedno bolj fašistoidna do lastnih ljudi, saj želi o vsem odločati sama, ljudem pa niti na področju družine ne pušča več z ustavo zagotovljene svobode. Njene zahteve po popolni ukinitvi zasebne pobude (koncesij v zdravstvu, otroškem varstvu itd.), gredo v tej smeri, povprečen državljan pa vsak dan skozi birokratske postopke občuti povečevanje nadzora s strani oblastnikov. Inšpekcijski nadzor v zadevi koroških dečkov je razkril, da so Cerarjevi za ohranitev oblasti pripravljeni uporabiti tudi najbolj umazane poteze, poteptati ustavo, zakone in ignorirati sodbe sodišč, ki jim niso po godu.

Žoga je na naši strani
Kljub dolgemu blefiranju slovenskih levičarjev so v EU in Natu spoznali, da imajo opraviti z eksotično komunistično enklavo sredi Evrope in na nas ne morejo računati, zato kot strateškega partnerja za vzdrževanje miru na Balkanu vse bolj prepoznavajo Hrvaško. Za Slovenijo je sreča v nesreči dejstvo, da Amerika očitno bolj podpira hrvaško stališče, ki ne priznava arbitraže, zato se za nas vrača zahteva po določitvi meje na dan 25. 6. 1991.

Luč na koncu tunela tranzicijskega siromašenja Slovenije nista Amerika ali EU, pač pa mi sami. Zato je skrajni čas, da pridemo volivci k pameti in na volitvah zrušimo protinarodni levičarski režim, na oblast pa izvolimo domoljubne in verodostojne politike, sicer bomo ostali v mednarodnem prostoru popolnoma brez prijateljev, v soseščini pa samo še tarča posmeha, in preprečimo nadaljnje ogrožanje zunanjih meja.

Franci Donko

 • Boco

  O USA podpori politiki Janeze Janse nisem cisto ziher. Se mi zdi, da levicarsko usmerjeni USA establishmentu tudi Jansa ni prevec simpaticen. Tudi on se rad povezuje s Putinovimi pristasi aka Orban. No, ne me razumeti narobe, osebno nimam proti Orbanu nic. Vendar ga USA in ostali globalisti ne vidijo kot zaveznika. Verjento tudi Janse ne.

  • sprehajalec

   Gre za svetovno levičarsko omrežje, kjer naprimer Edi Žitnik predstavlja kao slovensko javno mnenje. S svojimi povezavami tam in seveda v okolju, ki mu rado prisluhne.

   Tako lahko našopa svoje poslušalce, da je Slovenija trdno na liniji anarho-liberalizma in kulturnega marksizma, novinarji CNN mu pa ploskajo na žurkah. Slovenija je naša torej.

  • antimur

   Ne gre zdaj za Janšo, gre se za to, da je potrebno voljo ljudstva, ki se je plebiscitarno odločilo za evroatlantske povezave, za uresničitev sklepov DZ, za spoštovanje Ustave RS, predpisov in zakonov strogo držati. Edini, ki se jih sedaj ne držijo je pa prav vlada in ostala kučanistična banda. Sram me je, da privlečejo Ruse zaradi neke ruske kapelice ( ti ruski ujetniki so umrli v nesreči), na naše fante in može pa kratkomalo pozabijo, tiste, ki so množično umirali v obrambi domovine, da, domovine, kajti avstroogrska je bila takrat naša država, priznana z vsemi mednarodnimi potrebnimi akti, vsekakor boljša kot kasneje Jugoslavija s svojim velikosrbstvom. Zdaj ti pa nekakšni kučanovi podrepniki kršijo vse, kar se kršiti da in navezujejo vezi z Rusi, ki so tradicionalni podporniki zločincev kot je Kučan in njegova golazen. V kolikor zdaj ni zadnji čas za vstajo proti tem antislovencem, ki jim tuja ideologija pomeni več kot svoj narod, potem ne vem kdaj bo. Za domovino se je potrebno žrtvovati in ni nas malo domoljubov, ki smo na to pripravljeni, kajti kar se sedaj dogaja, je huje kot puč in to predvsem zločincev in kriminalcev proti slovenskemu narodu.

 • !!!!

  Koga briga na čigavi strani je zločinska amerika?!?!??!?

  • sprehajalec

   Nekoga, ki je na strani človekoljubnega severno korejskega režima zagotovo ne….

   • mislim s svojo glavo

    NE SERJI. AMERIKANARJI SO POBILI TUDI NEMCE, VIETNAMCE, NA BLIŽNJEM VZHODU SO POBIJALI,

    • sprehajalec

     Praviš nemce pobijati je postalo nemoralno? Zanimivo.

     Vietnamci so sami sebe pobijali.

     Koga so pobijali na Bližnjem vzhodu?

 • PRIČEVALCI

  Če že govorimo o vojaških agresijah. Koliko jih trenutno izvajajo ZDA po svetu? Če že govorimo o prostem trgu (free market). Kdo ga omejuje? Rusija ali ZDA? Če že govorimo o ugledu. Kdo je bolj ugleden; Cerar, ki je bil leta 2011, 2012 in 2013 imenovan za najuglednejšega slovenskega pravnega strokovnjaka ali Janša, ki je bil že dvakrat v zaporu? In končno; katera država je v svetu bolj osovražena? Rusija ali ZDA?

  http://www.globalresearch.ca/us-has-killed-more-than-20-million-people-in-37-victim-nations-since-world-war-ii/5492051

  • Duhec

   Če ma Donko predvolilno kampanjo…

  • sprehajalec

   Koliko jih trenutno izvajajo ZDA po svetu?

   – Koliko?

   Če že govorimo o prostem trgu (free market). Kdo ga omejuje? Rusija ali ZDA?

   – Ko se bo izenačila kitajska plača pa ameriška, se bo tok blaga obrnil. Za sedaj gre v eno smer in to ogromen. Enako velja za Slovenijo, kričal bi plače 2000 Eur, po drugi strani se pa nič ne boriš za dvig plač kitajskih delavcev? Zate kitajski delavci morda niso ljudje?

   Če že govorimo o ugledu. Kdo je bolj ugleden; Cerar, ki je bil leta
   2011, 2012 in 2013 imenovan za najuglednejšega slovenskega pravnega
   strokovnjaka ali Janša, ki je bil že dvakrat v zaporu?

   – cerar je režimski človek, zato si talajo nagrade. Primerjava je kot da bi rekel naprimer, zakaj Južnoafriški režim ni podelil nagrade Nelsonu Mandeli, ko je ta čepel v zaporu?

   In končno; katera država je v svetu bolj osovražena? Rusija ali ZDA?

   – sovražijo Ameriko levičarji, ker je branik svobode in niso mogli levičarji zaradi nje izvažati svetovnih revolucij. Rusija je pa priljubljena pri levičarjih zaradi oktobrske revolucije 1917 leta.

   V glavnem težke neumnosti pišeš….

 • učko

  Pa tukaj igra glavno vlogo neo-pro-komunisitčno-kučanistični režim, ki je politični boter Cmerkotu in njegovi vladi.

 • lauraas

  Kaj boš pa zdaj Cerar, ker si zavozil arbitražo?

 • lauraas

  A je Sekolec že bil kaznovan?

  • janez.pokoncni

   :):)
   A ne vidiš, da se norčuejo iz nas?
   Glej kje je Drenikova
   http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/po-prisluskovalni-aferi-kje-sta-danes-drenikova-sekolec

   Poglej ta scenarij : 1 mio evrov ne pomeni za državo dobesedno nič. Hrvati poiščejo dve, morda zgolj eno prodano dušo, ji obljubijo milijon za “spotik”, posnamejo “zrežirane” prisluhe, ki postanejo joker v stilu, če bo za nas ok, nobenemu nič, če ne bo, vložimo jockerja in se ne gremo več.

   • totex39

    Pri nas je že znano večji bandit si, imaš tudi večjo podporo od lopovov, ki vodijo našo državo.

 • Duhec

  Men se je pa zdel, da Melanija v bajti nosi hlače…

  • sprehajalec

   Če jih tvoja tašča, še ne pomeni, da je povsod tako….

  • tarantela

   Melanija je tiho kot ritka. Je preveč na tehtnici, da bi upala kaj po svoje.

 • lauraas

  Računali ste, da bodo drugi prisilili Hrvaško (po vroče kostanje), zdaj pa hrbti, kako boš prisilil Hrvaško?

 • PRIČEVALCI

  Zakaj ste janšisti vedno na strani Hrvaške in ne Slovenije?

  • sprehajalec

   Ker Slovenija kakršna je, ne vzbuja zaupanja…Domoljubi imamo radi Slovenijo, vendar pa nimamo radi levičarjev na njeni oblasti.

   • PRIČEVALCI

    Potem pa pojdi nazaj v tvojo zaupanja vredno hrvaško.

    • sprehajalec

     Zakaj, če je Slovenija moja domovina? Bi rad imel Slovenijo očiščeno domoljubov in desničarjev?

     • Gru

      Ne sam ce navijas bolj za Hrvasko k za Slovenijo , zakaj se pol ne preselis?

     • sprehajalec

      zakaj potem ne greš ti k Rusom?

     • Gru

      Zakaj? Saj nisem fan Rusov. Medtem ko si ti fan Hrvatov in Trumpa. Zakaj potem se zivis v Sloveniji? ;)

     • Samir Bamirovič
     • Gru

      Zanimiv clanek, a to da vec k pol evrope sploh neve za Slovenijo ni lih omenjeno notri. Sm spoznal Italjane , ki niso za nas vedli ;)

  • Samir Bamirovič
 • lauraas

  A si upaš iti preko polovice Piranskega zaliva?

 • tarantela

  Trump bo itak zafural zaupanje v sebe, še pri republikancih. Je obul prevelike šolne.

 • bednick

  Madona ste naivni, če mislite da lahko Cerar, Melanija in Trump vplivajo na kaj.
  Vpliv je vedno bil, je in bo v OZADJU.

 • luckyss

  “Cerar zapravil mednarodni ugled Slovenije, ki ga je zgradil Janša,”…….
  Ta izjava pa res nima konkurence..;))
  Prebarvani skrajni komunist, ki je za časa svoje “vladavine” omogočil, da so z ladjami vozili milijarde v oaze, ki se je dogovarjal s Sanadarjem o konfliktih v piranskem zalivu, ki je za svoj žep prodal orožje, ki smo ga ubranili teritorialci, itd..
  Dajte no, spet si zbijate “rejtinge” bodočih volitev…
  Kaj se res tako bojite zmage na volitvah in da narod končno spozna, da niste sposobni drugega kot lajanja iz opozicije ?!
  Res, ko misliš, da ste na teh straneh že davno dosegli dno..vedno znova presenetite ;)

  • beno

   Pa pejd že enkrat v tvojo usrano uto in ne hodi stalno sem lajat in škatle razbijat.
   Lajaj ti tvojim, ki delajo traparije in pusti pošten narod pri miru.
   Pasje gobezdalo !

   • luckyss

    Bravo Beno…napisal si komentar vreden bivšega policaja v penziji ;))

   • Gru

    Ti pa pejt ze po novo plenico za upokojence , imas polno in delas sramot postenemu narodu ;)

 • Gru

  USA podpira Hrvasko , ker sta obe drzavi globoko verni. Medtem ko v Sloveniji raste stevilo ateistov ;)

  • sprehajalec

   To so neki fensi ateisti Gru, ker je pač moderno in nihče ne upa reči, da je župnikov. (ne veren, to je druga stvar).

   če bi vzel palico, bi se vsi hitro začeli križati, brez skrbi… Bi bili naenkrat vsi farški.

   • Gru

    Pobozna zelja vernih haha Smo kr ateisti in nic fensi ;p In ce bi vzel palco , bi ti vrnu in te naucu kozjih molitvic ;)

    • sprehajalec

     ha, ha, ha, nisi me še videl, zato ne opletaj s palico.

     Tudi rusi so naenkrat postali pobožni, pa Putin je vključil pope v oblast. Pa po riti tiste pussy riots, ki so se norca delale. S šibo.

     • Gru

      Haha ti tudi nisi se mene vidu, ti prisepnem , si manjsi od mene ;)

      Mi je cist vse eno za Ruse ;p A v nasi Sloveniji je ateistov ze cez 50% ;p Tko da boste verni pocasi izumrli. V cerkvah mladine sploh ni vec ;)

     • sprehajalec

      zelo zelo dvomim, da sem manjši od tebe.

      Važno je, da se mladina zapiše župniku v zgodnji mladosti, potem je njegova, hodi v cerkev ali pa ne. Na stara leta pa potem spet začne hoditi.

     • Gru

      Haha se ena pobozna zelja vernih. Kr upaj , saj drugega itak nimate ;)

      Ce si vecji od mene , pol si res ogromen ;) jz mam mal cez 2metra ;p

     • sprehajalec

      Tam nekje imam tudi sam.

      Ne govoriva o vernih, temveč o pristaših RKC. Skoraj vsak da otroka krstiti. ko se bliža zadnja ura, jih je vedno več..

     • Gru

      Sam da pol otrok k zrase ni veren in nehodi v cerkev, in ni jih vse vec ;) Sm se lih zadnjic pogovarju z zupnikom in je jamral kako je vse manj ljudi v cerkvi in kako ni mladih duhovnikov in nun ;)

     • RATATA

      Gru v višino meri 196 cm in trenira borilne veščine. To mi je povedal še kot domoljub in gey.

     • Gru

      Par cm si zgresu, dodaj jih se nekaj pa si zadel mojo velikost ;) Glede gaya si zgresu, domoljub pa sm se zmer, ne pa k ti ;p

      Ps; kako si pa vedu da treniram borilno vescino pa res nevem, svaka ti cast za to ;)

     • RATATA

      Svaka….
      Ne vem kateri dom je tvoj, ki ga ljubiš. BiH, cro, srb, mne, fyrm, yug.
      S tem, kar govoriš in koga podpiraš ne deluješ nič kaj domoljubno.
      Škodljivec si in tega ne dojameš. Žal.

     • Gru

      Kaj je z tabo ? Sm iz Slovenije in to je moj dom. Ti se D nisi od domoljuba, ko imas rajsi drugo drzavo kakor naso ;)

      Prav dolgocasni ste z tem , a nisi za JJ (princ teme) , pol pa si ziher iz juga haha pateticno ;)

     • sprehajalec

      Potem se pravilno domneval, da gre za Gruića.

     • Gru

      Ubistvu ni, je pa lepo da podpiras prijatelja , ceprav laze ;)

     • RATATA

      Sem ga enkrat naslovil kot gruića, pa se je zahojen pesjaner razhudil.
      Tudi zdajle se je in krčevito poudarja svoje slovenstvo in domoljubje, kar mu seveda ne verjamem.
      Moja delitev je ena sama.
      V meni in moji domovini sovražni koš mečem neokomunjaro, ćefurje, istospolnike, kvazi humanitarce in podobno gomazečo golazen, za katero vem, da se je na demokratičen način ne morem znebiti. Umiriti se jo pa da, v dveh mandatih, verjamem.

     • Gru

      Haha RATATAIĆ pomiri se ;) Lepo si opisal kako zelo si omejen v razmisljanju. Je pa smesno da verjames v zmago desnih , ker v Slo je nikoli vec nebo desnica zmagala dokler imate JJ na oblasti ;)

     • RATATA

      Smej se temu, kar jaz verjamem in pleši na tisto tvojo “Lepo ti je druga tita kolo” vendar ne pozabi obuti opanke tvoga tate.

     • Gru

      Haha Ratataić to tvoje zaljenje , da sm cefur je ze prav pateticno ;) a zacnem si se jz kj izmisljevat? Ti srb pederski lahko bi se ze pobral nazaj na jug ;)

     • RATATA

      Dobro. Nisi ćefur. Najbolj škodljivi Slovenec je levuharsko komijevski izrodek. To pa si.

   • Slovenec

    Farške ovce ste že dostikrat izdale Slovenijo.

    • sprehajalec

     Komunisti ste jo pa hoteli vtišati v Zvezo sovjetskih republik, ko to ni šlo, ste jo pa priključili komunistični Jugoslaviji.

     kaj je izdaja? Da domovino priključiš nekomu drugemu?

     • Gru

      ” kaj je izdaja? Da domovino priključiš nekomu drugemu? ”

      Al da navijas bolj za drugo drzavo kakor lastno?

     • sprehajalec

      Ivan janez vas je osvobodil jugoslovanske okupacije, ki je trajala 45 let….

     • Gru

      Ivan nas ni osvobodil, je pa skor zaradi njega bila LJ zravnana z zemljo ;)

     • sprehajalec

      Ha, ha, ha, kakšna panika je bila v Ljubljani. Takrat se še ni vedelo, zato so imeli po dve zastavi pripravljeni v štepanjcu pa podobnih naseljih.

      Drugje panike ni bilo, cilj je bil jasen. Osvoboditi Slovenijo jugoslovanskega okupatorja.

     • Gru

      Ti pa res neves , kaksen plan je imal JJ. Hotel je napasti vojasnice v LJ. A ga niso uposteval na sreco ;)

     • sprehajalec

      Hrvati so jih, pa veliko orožja odnesli. res pa je, da se je potem zasukalo tako, da je izpadlo boljše če jih niso napadli pri nas. Vendar takrat pač nihče ni vedel, kako se bodo stvari zasukale.

     • Gru

      Res je da nihce ni vedel , kam bo sla situacija. A JJ plan je imel velik rizik, glede na to da so tocno vedli kaksno orozje imamo v vojasnicah. In se nasi vojaki so bili ujet not. V glavnem zelo slab plan za obramboslovca ;)

 • bednick

  Sem hotel še nekaj komentirat, pa sem zagledal joške od Pamele Anderson.

  • luckyss

   Saj lahko tipkaš z eno roko ;)))

   • bednick

    hahahaha

 • Slovenec

  Kdor hvali druge države bolj kot svojo lastno domovino ni vreden, da ga pes poščije. Kakšni domoljubi le. Izdajalci, ne pa domoljubi. Kako se že glasi tista pred oltarjem? “Skupaj v dobrem in v slabem dokler naju smrt ne loči!” …in ne ” soseda je boljša, ko jebe ženo ….”

  Izdajalci so bili vaši dedje, izdajalci ste vi! Jabolko ne pade daleč od drevesa.

  • luckyss

   Res je..ni hujšega zločina kot sodelovanje z okupatorjem..

   • sprehajalec

    Tvoji so potem sodelovali 45 let z jugoslovanskim okupatorjem.

    • Kosobrin

     Ne, tvoji!

     • sprehajalec

      Moji ne, sem povedal, da so zelo zgodaj prepoznali zablode komunizma….

     • Gru

      Lepo od tebe, kaj pa zablode domobranstva? Aja teh se nisi spoznal ;)

     • sprehajalec

      Domobranstvo ni bilo ideologija. Je bilo čisto navaden vojaški oddelek, pod poveljstvom SS. In je bilo del nemških oboroženih sil. 33 europskih nacij je imelo takšne oddelke v okviru SS. Najštevilčnejši so bili ruski.

      Vojak kot vojak. Žolnir je staro ljudsko ime za vojaka iz Söldner, sold pa veš kaj je.

      Šele komunizem je uvedel ideološkega vojaka.

     • dob

      Kučan in njegovi pristaši komunizma vse tiste, ki so antikomunisti, imenujejo za domobrance! To je najlaže, ker imajo možgane zožene samo na “če nisi z nami, si proti nam”.
      Jaz sem antikomunist, ker sem antifašist, anti-islamist in zato tudi anti-nacist! Verjamem, da kdor sprejme eno diktaturo – sprejema VSE diktature. Kdor tolerira eno, jih tolerira vse.

      Sam ne poenostavljam, na kučanov način. Izhajam iz partizanske familije, in ni mi všeč, če mi nekdo govori, da sem domobranec. Ali pa nacist ali fašist, ker sem antikomunist! Večina svobodnega (ali pa recimo temu da svobodnejšega, bolj demkratičnega sveta je antikomunističnega, antifašističnega in antinacistilčnega. Če so vse to, pa zato še nihče ne trdi, d aso zaradi tega domobranci ali nacisti ali fašisti. In to zato, ker niso komunisti?!?
      Samo pri nas si je kučan izmislil to delitev: če nisi z nami, si proti nam! Njegoc svet je v njegovi glavi obupno (in obupano!) enostaven in preprost. Ker tako kepec laže razmišlja.

      Pote je pa še tako nor, da misli, da je to demokracija. V resnici pa vsi vemo, da je na oblasti samo zato, da drug ne more gor. Volitve gor ali dol!

      Ste opazili, dragi prijatelji, da v tej ubogi državi sploh nihče in o ničemer ne odloča samostojno in odgovorno, temveč potrebuje 30 dni, da sklepa odgovor na preprosto vlogo ali pritožbo. V odgovoru je potem navedeno nekaj (si že nekaj izmisli), kar podaljšuje rok tej popolnoma neodgovorni državni inštituciji, d apoda odgovor na vlogo ali prošnjo.
      Odloči pa inštitucija nikoli ne sama.
      Kajti v resnici v tej državi nihče ne odloča smaostojno ali sam, temveč se mora posvetovati z višjimi od sebe in to traja! Preverjati mora kaj bo rekel po vsej lestvici gor do najvišjih organov odločanja za vsak drek in vsako konjsko figo, da ne bi fasal ene okrog ušes in izgubil službe.
      Komunistične nomenklatura VEDNO odloči, ne glede na zakonodajo, na deklarirano demokracijo v državi, na “samostojnost” sodnikov in sodišč…. Nihče ne odloča iz sebe, po sebi in svoji vesti in samostojno! In to potrebuje ogromno časa in denarja, d ase vse to zgodi in zmelje do konca!

      Demokracija?! Ja, kurac! To je diktatura brez pomisleka, da ne bi kdo morda mislil, češ, jejhata dejmo mal pomisl’t, morda je pa to vseeno demokracija, sam da je mi ne razumemo prav dobro. Če je ne razumemo, pol pa vprašmo kučana, naj nam jo on razloži, ker pol bo pa vse v redu!

      Te države niso zagonili domobranci, tako kot je tudi ni zagonil Julij Cezar ali Asterix in Obelix! Zagonil jo je komunizem. Zadolžila jo je kučanova politika. Ki si zdaj izmišljuje neke naciste in domobrance in za našimi hrbti pere umazan denar v državni banki, češ, pa saj menda ne boste pustili, da ga Janša krade! Dejmo ga raje mi pokrast, mi naredmo za 5 miljard luknje v bančnem sistemu, ker smo naši. Oni so pa… domobranci. Pomislite, oni bi spremenili pravni sistem, vse bi zamenjali, itd. itd. to vendar ne gre! Kako bomo pa potem mi kradli?! Od česa bomo potem mi živeli?
      Kaj ko bi malo začeli delat. In bi za spremembo pustili ljudi pri miru ustvarjajo in vzdrževati svoje družine! A na to še niste pomislili, opice jedne? V glavah imate toliko betona, kolikor ga je v tem zadnjem spomeniku o “spravi”. Beton je na zunaj bel, armatura znotraj, ki ga drži pokonci, pa vsa rdeča!

    • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     MA KOGA BRIGA KAJ JE BILO!!!!!!! GLEJMO NA SEDANJOST. POGLEJTE KAJ SE DOGAJA PO EVROPSKIH DRŽAVAH ODKAR JE KUZLA MERKEL PREVZELA ” KONTROLO”.

     • sprehajalec

      Za dobro bojevanje, moraš imeti hrbet krit. zato se gremo to….

  • sprehajalec

   Domovino je izdal tvoj stari fotr, ki jo je nasilno priključil Jugoslaviji leta 1945. Potem, ko je zvezane nasprotnike pometal v breza in zazidal.

   Pravzaprav sploh nismo imeli domovine 45 let. Šele ko smo jo osvobodili leta 1991, lahko govorimo o domovini.

  • totex39

   Od kot jemlješ ti bedariji, ki jih pišeš. Kdo pa je tisti, ki se prilizuje hrvaški, če ne levičarska komunistična vlada s Pahorjem na čelu, ki bi predsednici najraje zlezel nekam….., na koncu bi pa nas še prodal.

 • Slovenec

  Najbolje, da si janšisti za volilno kampanijo priskrbite Thompsona. Vsak k svojim.

  • Gru

   Haha ;)

  • luckyss

   Murko je bolj intelektualno sprejemljiv..

 • Samir Bamirovič

  KDO JE KRIV ZA TO??? https://www.finance.si/8841903

  • Mislim s svojo glavo

   BamiroviĆ, napiši priimek tako kot se ga mora.

   • šmentanamuha

    Jaz mislim ravno obratno. Vse mekane č-je bi morali popraviti v skladu s slovensko abecedo.

 • šmentanamuha

  Tako je to , če predsednik Udbovska lutka. On ne služi Sloveniji, ampak interesni skupini kučanovega kroga.

 • mannuro

  Samo v razmislek o resnosti arbitraže. Koliko slovenskih politikov je letos letovalo na hrvaškem? Sprašujem o levih in desnih. Bi bilo prav lepo, da bi kdo objavil ta seznam. Po eni strani se govori o resnosti arbitraže, po drugi strani pa pošiljajo res lepo sporočilo lastnemu narodu, da ne omenjam hrvaške politike, ki nam bo jeseni, ko bo turistična sezona lepo rezala jermene iz hrbta.

 • Slovenec

  Če bi se že radi zgledovali po uglednih državah potem jih poiščite med temi 10. najuglednejšimi na svetu, ne pa po ZDA in Hrvaški.

  https://www.reputationinstitute.com/research/Country-RepTrak.aspx

  • Mislim s svojo glavo

   Bravo!!!!!!!!!!!!

  • sprehajalec

   Ha, ha, ha Slovenac, dal si lestvico FIFE.

   • !!

    izraelsko židovski agent, nehaj skoz žalit ljudi, pravico imajo do svojega mnenja.

    • sprehajalec

     Antisemit…

     • !!!

      NISEM ANTISEMIT, KER PODPIRAM MIR ZA VSE ARABSKE LJUDI, ZA VES SVET. ARABCI SO TUDI SEMITI.

     • sprehajalec

      Seveda si, še huje, kolaborant si in izdajalec, uvažati hočeš Arabce sem pa Afganistance…

     • !!!

      ARABCI SO TUDI SEMITI, NE SOVRAŽIM ARABCEV, KI SI ŽELIJO MIRU.

     • sprehajalec

      Koliko si si jih vzel domov, migrantov?

   • Slovenec

    Janšisti itak še slovensko ne razumete kaj šele angleško, lol.

    • sprehajalec

     Slovenac, zate sem profesor angleščine….

    • šmentanamuha

     Kako si lahko takšen bebec?

   • !!

    SI ŽE DOLGO V MOSADU?

    • sprehajalec

     Mosad? kaj pa je to?

 • MISLIM S SVOJO GLAVO

  RAJE SI ŠTEJTE V ČAST, da niste na strani ZLOČINSKE AMERIKE, ki pobija ljudi že desetletja povsod po svetu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Antonius

  Kako naj Cerar ve, kaj je mednarodni ugled, če niti tega ne ve, kaj je morala.

  • !!!

   NOBEN politik ne ve kaj je morala!!

  • luckyss

   Navedi enega našega politika, ki ve kaj je morala…
   Ampak prosim ne se blamirat z “ovčjerekom” (Orwell 2017;))

   • sprehajalec

    Ivan Janez.

    • !

     Izraelsko židovski agent, ti imaš vedno čudne ideje.

    • luckyss

     Saj sem vedel ;))
     Imate pač čuden smisel za humor..

     • ,

      ON obožuje žide izraelce, porabi čas za kaj boljšega, nima smisla.

   • ,

    NE OBSTAJA POLITIK, ki res dela za narod!!! Deluje samo NA RAČUN NARODA.

   • Anton

    ok priznam, s to veliko razliko da ostali niso izpostavljali etiko in moralo.

    sarkazem press

 • MISLIM S SVOJO GLAVO

  RAJE SI ŠTEJTE V ČAST, da niste na strani ZLOČINSKE AMERIKE, ki pobija ljudi že desetletja povsod po svetu!!!!!!!!

 • RATATA

  A se ta cmerauc kdaj kje sam sproščeno sprehaja se vprašam. Kar predolgo že, se mi zdi, ohranja nerazbit gobec.

  • Gru

   A se gdaj JJ sprehaja sprosceno? Tudi njemu bi blo treba razbiti gobec ;)

   • mannuro

    se se sprehaja sproščeno, samo mu dosedaj lewaki niste uspel priti do živega.. v tem je razlika. Vaše antifa ninje majo vse zize, če še nisi opazil :)

   • RATATA

    Predlagam, da se stoučeta ena na ena.

    • Gru

     Ah svojga sorodnika pa res nebom tepu ;)

  • mannuro

   Si že kdaj butal paradajz štango?

   • RATATA

    Ne. Vedno si za butat izberem vsaj 100 kilskega nasprotnika. Tram npr. ali pa kar steno ;-)

    • mannuro

     To so besede pravega deda! cmero pa je paradajz štanga – mentalno in po postavi.. tako pa zgrabiš, izpuliš in vržeš dol v klet, na hladno in temno, kjer samo tiho ždi. Slovenija pa je norišnica, ker so zadeve pomešane. Celo paradajz štange se oglašajo. :))))

 • Slovenec

  Ko podporniki dvakratnega zapornika govorijo o morali …. LOL

  • mislim s svojo glavo

   Bravo.

 • MižekFiga

  Franci, dobr si jih piču lenuharje, levuharje. Bojijo se Jeklenega Janeza in mnogi že pakirajo kufre!

  • Gru

   Jekleni Janez bo spet zgubu volitve ;)

 • MISLIM S SVOJO GLAVO

  Če bo zmagala sds ( ker bo itak spet malo ljudi šlo na volitve), naj je vsaj Branko Grims predsednik vlade, on ni slab.

 • Slovenec

  A pozna morda kdo kakšno državo, ki bi imela za predsednika dvakratnega kaznjenca?

  • Anton

   glede na pravosodje me čudi da ni 100 kratni

   sarkazem press

   • Mislim s svojo glavo

    res je

  • garfi

   ZLORABLJATE SODSTVO IN VSE OSTALO
   logično saj niste bili kaznovani za genocid in diktaturo
   kogar vaši BANDITI zaprejo je zagotovo domoljub

  • Olga

   SlovenAc? Jasno….

   • Gru

    Ne , dj razlozi ;)

  • rubec

   Jugoslavija se mi zdi da je imela enega takega. Ime sem pozabil vem pa da je imel eno nogo.

 • Goran Hvala

  Nism vedu da so bli amerosi na nasi strani v casu TwITOTA….kaj smo pa takrat dobil od amerike?…zakaj pa ni takrat zrihtal z pomocjo amerike te nase meje?..raje kej druzga pocel pocel al kaj?…vi res kar neki sanjarite…

 • MISLIM S SVOJO GLAVO

  Kuzla MUrkel je največje zlo, ki se je zgodilo evropskim narodom.

 • mislim s svojo glavo

  Če bo zmagala sds ( ker bo itak spet malo ljudi šlo na volitve), naj je vsaj Branko Grims predsednik vlade, on ni slab

  • garfi

   kdo v SDS je potem slab ?
   misliš s svojo spodnjo glavo ?

   • Mislim s svojo glavo.

    GRIMS JE NAJBOLJŠI.

 • mislim s svojo glavo

  RAJE SI ŠTEJTE V ČAST, da niste na strani ZLOČINSKE AMERIKE, ki pobija ljudi že desetletja povsod po svetu!!!!!!

 • garfi

  Banditi in Butalci nas uničujejo

  • luckyss

   Res je, pa še Madžari jim plačujejo minus na nori TV…

   • garfi

    leviĆar pesjanski Banditi in Butalci ste nori

    • luckyss

     Spet komentar na “hišnem nivoju”..;))

     • garfi

      tvoja norost …..na nori TV–

    • !!!!!!!!!!!!!

     DragiĆ in DončiĆ bosta jutri igrala proti Hrvaški.

     • garfi

      hvala za nov dokaz !!!!!!!!!!!!!!!

     • Gavnar

      Predalić iz SDS-a bo pa navijal.
      U papućama i sa pasuljem.

 • mislim s svojo glavo

  Soros izr. nam je fino podtaknil zlo v Evropo. Nastavil nam je, ni kaj. Naivneži smo vsi. Plačanci politiki in ” organizacije” so pa keš sprejele od njega. ALI SE ZAVEDATE, DA SO MED NAMI IZDAJALCI, KI SO CELO SLOV. NARODNOSTI?

  • Gavnar

   Misliš s svojo glavo?, pozabiš pa na Kučana in Murgle.
   Te bodo pasulj domoljubi še zbrcali s tega portala.

 • Franc Bizjak

  Slovenija ostaja Severna Koreja Evrope. Kot takšna išče svoje prijatelje v zavoženi Venezueli, vse siromašnejši Grčiji in podobnih državah. Komunistična hunta, ki obvladuje državo že desetletja uživa vse manj simpatij. Tu seveda ne gre samo za ZDA pač pa za celoten demokratičen svet.

  • ,

   tudi nekoč mladi komunist, ki spet želi biti vodja, je diktator.

  • luckyss

   Se strinjam. Vsem sedanjim in bivšim komunistom bi morali prepovedati javne funkcije….

   • !

    tako je! Ampak to se ne bo zgodilo. Nekdanji komunist spet želi na oblast.

   • Gavnar

    Predlagaj to SDS, se jim scufa.
    Bomo takoj imeli Odbor 2017 s sloganom – Za nas Komunajzerje gre !

    Se pa strinjam res smo komunistična hunta, še opozicijo vodijo Komunajzerji.

    • tohuvabohu

     Globoko smo padli. Komunajzarji demokrate zmerjajo s komunajzarji, hahahahaha, kakšna štala.

     • Gavnar

      Demokrate, ta je dobra, se sliši kot Deutsche Demokratik Republik.
      Stranko v kateri so še svojega ljubljenega komunajzerja požegnali s 666 glasovi.
      Pa naj še kdo reče, da komunizem in cerkveni podtalnik nista eno in isto.
      SDS že 25 let preko svojega komunističnega ustroja uspešno skrbi, da v SLO ne pride do lustracije.

     • tohuvabohu

      Ti si totalni bebec. Kot da je število glasov za predsednika stranke merilo demokracije. Malo se izobrazi, ignorant, kaj je demokracija, potem pa serji.
      Ste pa tudi smešni, rdečkarji. Odločite se že enkrat, ali je Janša komunist ali je fašist? Da bomo sploh vedeli, o čem se pogovarjamo.
      Poštene ljudi zmerjate s komunajzarji, hkrati ste pa besni, če kdo kaj reče čez komunajzarje. Kakšna briljantna logika. Saj vi sploh ne veste, kaj gobezdate, se pa hitro učite drug od drugega. Banda.
      In kaj ima cerkev pri tem?
      Ne spomnim se, da bi kdaj kdo resno predlagal lustracijo. Torej ne serji klamf, da jo zavira SDS. Sploh pa je očitno, da nimaš “blage veze”, kaj je lustracija.

     • Gavnar

      Janša je komunist, ki se gre fašista.
      666 ni merilo je pa primerna simbolika.
      Reply je bil na luckyss-ov predlog – “bivšim komunistom bi morali prepovedati javne funkcije….”.
      Kar ima kar nekaj skupnega z lustracijo.
      SDS pogosto govori o lustraciji in izločitvi bivših komunajzerjev.
      Lustracije se pa komunisti v SDS zelo bojite.

     • tohuvabohu

      Ti si pa idiot, ki se obnaša kot kreten, pa še nesramno laže. No, saj imaš olajševalno okoliščino.
      A ti razumeš tole, rdečkar: Janša je bil komunist nekaj mesecev in nikoli ni imel vidne vloge v partiji. Lustracija je mišljena za pesjane, ki so na svojih funkcijah kršili človekove pravice, zato rdečkarji izgubite pamet (kar je sploh premorete), ko kdo omeni lustracijo. Že veste, zakaj, opice.

     • Gavnar

      Tudi meseci v vašem noriškemu kraljestvu tečejo nekoliko drugače, kot na zemlji.
      Vi še 30 let najverjetneje zapišete samo nekaj mesecev (360 pa res ni veliko) ?
      Nikoli ni imel vidne vloge v partiji ? Politkomisar v brigadi Avnoj ?

      V prošnji za vstop v partijo zapiše:
      Kako želi delovati v ZK, doprinesti svoj delež pri izpolnjevanju zastavljenih nalog in se hkrati bolj izobraziti v marxistični ideologiji,…

      Sicer pa ne vem kje ti podatek, da je sploh bil v partiji ? Vi opranci bi prvi morali razumeti, da gre za leve laži. Nisi nikoli prebral njegovega »uradnega« (tistega za SDS ovce) življenjepisa ?
      Se pa strinjam, da rdečkarji zgubijo pamet, ko nekdo omeni lustracijo.
      Nič bat dokler komunajzer Ivan vodi opozicijo, do nje ne bo prišlo.
      Ivanova edina naloga je, da ščiti privilegije svojim komunajzerjev.

     • tohuvabohu

      Ne vem zakaj se toliko trudiš, siromak. V enem stavku napiši “jaz sem mali psihopat” in bi vsi razumeli.

     • Gavnar

      Vsak, ki je na tem portalu mora biti vsaj malo psihopat.
      Je pa zanimivo koliko jih je tako močno mentalno motenih, da v koruptivnem avnojskem politkomisarju vidijo in čutijo svojega odrešenika.

     • tohuvabohu

      Spet bluziš, bedak šovinistični. Ne vidiš, kaj se dogaja danes, namesto tega raje obnavljaš kozlarije, s katerimi rdečkarji istematično operirate non stop že 30 let.

     • Gavnar

      Ko ti domobranec reče rdečkar je to prava čast.
      Tardeči niso na oblasti 30 let, ampak 75 let. Matematika vam ravno ne gre. So pa pred 30 leti rdečkarji prevzeli vodstvo tudi pri vas.
      Slika iz profila je pa iz osebne ?

     • tohuvabohu

      Ja, kaj sem zdaj jaz za tebe, domobranec ali janšistični komunajzar?
      Rdeča banda je na oblasti 72 let. Janša pa je njihova stalna žrtev že 30 let. To je prava matematika, ne pa tvoje nepoznavalsko blebetanje.

     • Gavnar

      Ta rdeči so začeli prevzemati oblast že v letu 1943, kar je več kot 72 let, ampak številke so za vas pretrd oreh.
      Janša žrtev ?
      http://www.mojvideo.com/uporabnik/bereta/slika/kucan-in-jj/185399
      Kaj naj rečem, dobro vas je opral. Kaj takega je sposoben le pravi komunajzer.

     • tohuvabohu

      Pa dobro, leto gor ali dol, ne bodimo malenkostni. Za tebe je pa trd oreh vsebina.
      Mene ni nihče opral. Ni potrebe. Nisem umazana svinja, kakršni ste rdečkarji.

     • Gavnar

      Me zabavaš, priznam.
      Domobranci volite komunajzerje, potem smo pa vsi tisti, ki tega ne podpiramo – Rdečkarji.

     • tohuvabohu

      Haaaaaaaaaahaaaaaaaaahaaaa. Rdečkarji radikalno spreminjate taktiko argumentiranja. Po novem domobranci volijo komunajzarje. Me prav zanima, kaj si boste izmislili jutri?

     • Gavnar

      Haaaaaaaaaahaaaaaaaaahaaaa,
      Najverjetneje si bomo izmislili, da je vaš ljubljeni vodja pravzaprav Komunajzer. Haaaaaaaaaahaaaaaaaaahaaaa.
      Samo ste preneumni, da bi to dognali
      Haaaaaaaaaahaaaaaaaaahaaaa

 • Slovenec

  Ameriški veleposlanik v Sloveniji Mussomeli leta 2010: “Slovenija dosega čudeže na balkanskem področju. Vse ve in ima dobre povezave, da lahko ponudi vodstvo, znanje o tej regiji, ki ga Američani in večina Evropejcev nimajo. Slovenija je lahko posrednik.”

  ….. in Slovenija je bila posrednik, da so zahodnjaki na pol zastonj pokupili Balkan s Slovenijo vred. Ovce.

  • garfi

   Zlovenec kdo vlada že 70 let ?

   • luckyss

    “Komunisti”…in to brez minute presledka ;))

    • garfi

     jaz to vem
     to povej svojemu Zlovencu

 • mislim s svojo glavo

  ČE ŽE MISLI ZMAGATI SDS, ker bo spet malo ljudi na volitvah, naj vodstvo vlade prevzame gospod Branko Grims, to je že veliko ljudi povedalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • mislim s svojo glavo

  ČE ŽE MISLI ZMAGATI SDS, ker bo spet malo ljudi na volitvah, naj vodstvo
  vlade prevzame gospod Branko Grims, to je že veliko ljudi
  povedalo!!!!!!!!!!!!!!!

 • andreas82

  USA je treba poslati resno sporočilo, da smo na njihovi, ko in če dobimo desno vlado seveda. Itak je Musommeli poslal depeše kako je pri nas, rdeči grmovnik je izvedel desant na veleposlanika, so ga hoteli izgnat hehehe…

  • luckyss

   Nikoli ne bi hotel biti na strani države, ki je povzročila največ vojn in žrtev v tem stoletju..Da raznih Vietnamov in Korej iz prejšnjega stoletja sploh ne omenjam..

 • Olga

  Pokvarjeni komunajzli s Kučanom hočejo uniciti tudi narod z uvozom divjakov, Sorosovi levicarski plačanci bi uvedli komunistični sistem na celem svetu kot “nov svetovni red”! Njihovi jurišniki so že začeli zastraševati in groziti ljudem, ker argumentov itak nimajo! Gre le za oblast in privilegije!
  Zločinski sistem je treba obsoditi, vse zločince in teroriste, s Kučanom in Sorosom na čelu, pa postaviti pred sodišče! Na vesti imajo tudi vse smrti povezane z islamskim terorizmom, tudi smrt mladega policista iz Slovenije!

  • Gru

   Olga ti bi bla hujsa od Erdogana ;)

   • Olga

    Seveda, saj bi dovolila svobodo govora in prepovedala vsak terorizem!

    • Gru

     Ce mislis da je Merklova iz krscanske stranke leva , pove veliko kako vi spostujete drugacno misljenje , ceprav je desno ;)

  • luckyss

   Saj v določenih malenkostih imaš prav, bistvo si pa zgrešila…
   Soros je najbolj ultra desničar sploh in namaka rilec v korito NWO..

   • takole je

    vsi izraelci židje so desničarji,. želijo čisto židovski izrael, Evropi pa migracijo pošilja!!!!!!!

    • šmentanamuha

     V bistvu bi bilo bolje reči globalisti in antiglobalisti. Nihče nima pravice na silo razgrajevati naroda.

   • Olga

    On je nacist (NSDAP) – socialist – levičar, zato ga je Kučan “nagradil” s priznanjem – za zločine!

    • Gru

     Tko k je Merklova leva za vas, a n? ;)

     • dob

      Ne , ona je sam blazna. In seveda nora. Tko kt kučan.

     • Gru

      No z tem se strinjam, sam leva pa ni lih ;)

    • !!!

     odjahaj že enkrat od Kučana, ki tebi, baba zmešana, NI DOLŽAN NITI 1 CENT. Jasno?

     • dob

      Resnica je ravno obrnjena. Mnogi od nas ne bi od kučana vzeli niti centa tudi če bi bili lačni in strgani! V bistvu je on najbolj zaslužen, da smo lačni in strgani in smo postali ekonomsko propadla država, ki se utaplja v dolgovih. Ki jih je kučan naredil, da bi lahko ohranjal sebe in svoj propadli komunizem na oblasti.

    • luckyss

     Spet si “zašvedrala”..;)
     Ne moreš le pisati nekih parol…moraš včasih tudi kaj utemeljiti, če hočeš, da te še kdo resno vzame…

  • Mislim s svojo glavo

   tvoj vodja je začel kot mladi komunajzar in je v srcu bil in bo diktator.

 • mislim s svojo glavo

  RAJE SI ŠTEJTE V ČAST, da niste na strani ZLOČINSKE AMERIKE, ki pobija ljudi že desetletja povsod po svetu!!!!!!!!!

 • Slovenec

  Joseph A. Mussomeli, bivši ameriški veleposlanik v Sloveniji:

  Zanima me, kaj pozitivnega vidite pri Hitlerju?

  Ja, to vprašanje je pa zelo občutljivo, saj ima Hitler v zavesti naših držav posebno mesto. Saj veste, mladi se lahko v majicah s podobo Stalina ali Tita prosto sprehajajo, z majico Hitlerja pa bi sprožili splošno zgražanje. A tudi Hitler – in vem, da se bo to slišalo kontroverzno – je bil hraber. Hraber je bil v enakem pomenu, kot so bili hrabri teroristi, ki so se 11. septembra 2001 v ZDA z letalom zaleteli v nebotičnike. Nihče ni popolnoma slab, tega ne verjamem. In čeprav je bil Hitler grozljiva pošast, je verjetno v nekem teološkem ali teoretskem smislu tudi v njem moralo biti nekaj dobrega. Imel je recimo rad pse.

 • mislim s svojo glavo

  AMERIKA JE ŽIDOVSKI IZRAELSKI SLUŽABNIK, KI DAJE DENAR IZRAELU IN SVOJE VOJAKE POŠILJA V V VOJNE PROTI ARABCEM NA ARABSKIH TLEH. Ameriški vojaki pa se vračajo brez rok, nog in naredijo samomor, ko spoznajo, da so se borili za tuje vojne!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • mislim s svojo glavo

  nekoč krščanska AMERIKA JE ZADNJIH 30 LET ŽIDOVSKI IZRAELSKI SLUŽABNIK, KI DAJE DENAR IZRAELU IN SVOJE
  VOJAKE POŠILJA V V VOJNE PROTI ARABCEM NA ARABSKIH TLEH. Ameriški vojaki
  pa se vračajo brez rok, nog in naredijo samomor, ko spoznajo, da so se
  borili za tuje vojne!!!!!!!!!!!!!!

 • PRIČEVALCI

  Še ena “pametna” od Mussomelija:

  “Obama gre lahko danes na kosilo s katerimkoli republikancem, ne predstavljam pa si, da bi se lahko v Sloveniji na kosilu kadarkoli srečala Kučan in Janša.”

  No, Mussomeli, jaz si pa ne predstavljam, da bi republikanec Trump šel na večerjo z republikancem McCainom. Kako se svet hitro spremeni, kajne Mussomeli?

 • Olga

  Na Hanzi so se hvalili, da je “veliki” Cerar “nalil čistega vina” Angležem, glede breksita?!! Hahahaha!

 • mislim s svojo glavo

  Takoj se VČLANIM V SDS, če gospod Branko Grims prevzame vodenje te stranke. Korektno in lepo je povedal, da si vsi državljani zaslužimo varnost, da Slovenija mora paziti na varne meje in na to kdo je že v državi.

 • mislim s svojo glavo

  Takoj se VČLANIM V SDS, če gospod Branko Grims prevzame vodenje te
  stranke. Korektno in lepo je povedal, da si vsi državljani zaslužimo
  varnost, da Slovenija mora paziti na varne meje in na to kdo je že v
  državi

 • PRIČEVALCI

  Morala in povojni poboji po ameriško

  Leta 1989 je izšla knjiga ameriškega zgodovinarja o tem, kako so Američani po drugi svetovni vojni praktično načrtno pustili, da je v taboriščih umrlo skoraj milijon ujetih nemških vojakov. Celo Švici so odrekli status sile zaščitnice, da bi v vlogi Rdečega križa lahko preverjala razmere.

  • Anton

   joj pa kaj se še nisi naveličal monologa?

   sarkazem press

   • ,

    Marsikaj prav pove.

   • PRIČEVALCI

    Ne. Se vsaj z nekom pametnim pogovarjam …

    • ,

     Bravo.

    • sprehajalec

     To pa izgleda kot film Butec&Butec….

     • PRIČEVALCI

      Dvakrat si ga poglej. Drugič se boš morda smejal …

     • mislim s svojo glavo

      Dobr si mu povedal :-)

     • sprehajalec

      Zadosti je, če tebe tukaj gledam….

     • ,

      izraelski soroševec, ne bo nobene škode, če utihneš.

     • _

      ti si pa sorošev židovski agent in pejt v njegove filme.

     • sprehajalec

      Še tretji butec se je pojavil.

      Govorimo o Butec&Butec&Butec?

  • sprehajalec

   Še kar nabijaš levičarske laži.

   Total number of prisoners of war (nemških)
   France 940,000
   Great Britain 3,640,000
   USA 3,100,000
   Yugoslavia 190,000
   Other States 170,000
   USSR 3,060,000
   Sum 11,100,000

   Od tega umrlih

   Deaths in captivity according to Maschke Commission
   France 25,000
   Great Britain 1,300
   USA 5,000
   Yugoslavia 80,000
   Other States 13.000
   USSR 1,090,000
   Sum 1,214,300

   V oči pade zelo visoka številka pri Jugoslaviji. Likvidacije?

   • mislim s svojo glavo

    AMERIŠKA CIA IN IZRAELSKI ŽIDOVSKI MOSAD STA TOLIKO LIKVIDACIJ NAREDILA, DA JIH NITI PREŠTETI NE MOREŠ.

    • sprehajalec

     Zate je že skrajni čas, da začneš misliti s tujo glavo, ker s tvojo ni nič….

     • rubec

      Hehehe

     • luckyss

      Ti si svojo očitno že davno vrgel v koruzo…glavo mislim, ne puške ;)

     • sprehajalec

      Važno pri vsem tem je, da tvoja še kar laja…

   • luckyss

    Zaveznikom je pomrlo vsaj 150 000 vojnih (uniformiranih) ujetnikov zaradi lakote in posledičnih bolezni preden so jih sploh začeli tretirati kot vojne ujetnike….;(
    Pa še dosti takšnih “for” se najde .,

    • sprehajalec

     Ti več veš od Axis History Forum, kjer so profesorji gori in pisci zgodovinskih knjig?

     vabljen tja, pa jim pojasni….

     • PRIČEVALCI

      To je zgodovina in statistika zmagovalcev. A jim verjameš?

     • sprehajalec

      Seveda jim, zakaj bi lagali o nemških žrtvah?

     • PRIČEVALCI

      Lepo. Potem pa verjemi tudi partizanski statistiki.

     • sprehajalec

      Ko boš prilepil fotografijo četnega pisarja – čatota v partizanih, katerih naloga je bila birokracija (izgube, bolezni, dopusti itd) bom pa verjel.

      Sploh pa kje pa imaš kakšno partizansko statistiko? Daj link?

      Da se pozabavamo….

     • luckyss

      Zmagovalci vedno pišejo zgodovino…še nikoli v zgodovini pa niso bili nepristranski, kar je tudi logično mar ne ?!

     • sprehajalec

      na balkanu je tako kot praviš resne države in vojske so pa imele svojo statistiko. Tudi rdeča Armada.

  • črnaovca

   Res je lepo to piše v knjigi z naslovom: Druge izgube. Seveda za tiste ki znajo in smejo brati kaj takšnega in na nihče ne nabija da je avtor komnist ali levičar.

 • mislim s svojo glavo

  Takoj se VČLANIM V SDS, če gospod Branko Grims prevzame vodenje te
  stranke. Korektno in lepo je povedal, da si vsi državljani zaslužimo
  varnost, da Slovenija mora paziti na varne meje in na to kdo je že v
  državi!!!!

 • mislim s svojo glavo

  Gospoda Branka Grimsa za predsednika vlade in bo bolje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Anton

   slabše pravgotovo ne more biti, kvečem bolje

   sarkazem press

 • PRIČEVALCI

  Ali veste da Coca-Cola praktično ne plačuje davka na dobiček v Sloveniji?

  • ,

   Vemo.

  • šmentanamuha

   Kako to?

   • ,

    Pač tako.

   • PRIČEVALCI

    Vprašaj njih.

  • sprehajalec

   Ker pač ni dobička. Tudi cerarjeva bivša s svojo turistično agencijo ga ni plačevala, davka….

   • PRIČEVALCI

    A praviš, da Coca-cola že 50 let dela izgubo v Sloveniji? Pa še kr vztrajajo?

    • sprehajalec

     Verjetno, tudi Klinični center jo že 50 let dela. Zato pa ti potem piješ poceni Coca Colo….

   • PRIČEVALCI

    Pa Janez tud ne.

    • sprehajalec

     Že nekajkrat si pokazal, da če sisaš državno dojko, veš samo za plačo petega. pa regres. O firmah in zakonodaji pojma nimaš…..

 • PRIČEVALCI

  ZDA in morala? Kdor danes podpira ZDA, podpira tudi Saudsko Arabijo, vahabizem, džihadiste in konec koncev teroriste.

  • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   TAKO JE!!! ZAHOD PODPIRA SAVDSKO ARABIJO, KI JE NAJBOLJ ŠERIATSKA DRŽAVA. PODPIRA JO ZARADI NAFTE!!!!!!!! SAVDSKA ARABIJA IMA VSAKI DAN JAVNA OBGLAVLJANJA, OBEŠANJA, BIČANJA, REZANJA ROK IN GLAVE. ZDA, IZRAEL, IN EU PA SODELUJEJO S TEM SATANOM, ZARADI NAFTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • mislim s svojo glavo

  VSE ZLO, zločini in kri prelita, se dogaja zaradi NAFTE!!! Ko no nekoč nafta zmanjkala pa bo kakšen nov izum ( na veter, na sonce). A kaj, ko bo Zemlja večna priča hudim zločinom proti človeštvu, dokler je bila prekleta črna nafta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Alois Kuhelj

   Ja,ce nafte nebi bilo,bi ti pesaclil iz Bele krajine na brezje!

 • mislim s svojo glavo

  VSE ZLO, zločini in kri prelita, se dogaja zaradi NAFTE!!! Ko bo nekoč
  nafta zmanjkala pa bo kakšen nov izum ( na veter, na sonce). A kaj, ko
  bo Zemlja večna priča hudim zločinom proti človeštvu, dokler je bila
  prekleta črna nafta!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • sprehajalec

   Verjetno še nimaš šoferskega izpita, vsaj po nivoju tvojega pisanja sodeč. Ko ga boš imel (če boš seveda uspešno opravil teste cestno prometnih predpisov) se spomni, da ne boš slučajno tankal na benciskih….

   • mislim s svojo glavo

    Židovski soroševec, nič tebe ne sprašujem, preskoči moje zapise.

    • sprehajalec

     Priporočam ti, da začneš misliti s tujo glavo. Drugače bo bolj ubogo v življenju…

 • Franjo Trojner

  Ma vi levičarji ste res razumsko, čustveno, ekonomsko, socialno, moralno/etično, stvarno in pravno, ter seveda domoljubno totalno zavrti. Zapravili ste ugled Slovenije v svetu in v EU, v času vladavine vaših levih vlad vam je uspelo uničiti gospodarstvo doma in povzročiti gromozansko bančno luknjo, sesuli ste pravno državo in s tem tranzicijo, moralne in etične norme ste postavili na glavo, uveljavili ste tradicionalnim družinam neprijazno zakonodajo, v državo ste nenadzorovano in nezakonito spustili več, kot pol milijona emigrantov iz muslimanskih držav, bivšim južnim bratom talate delovna dovolenja in nato še državljanstvo kot za šalo, pravite da jim boste omogočili še status manjšine ( kar je po naši USTAVI sicer NEZAKONITO), tudi migrantskim kvotam aplavdirate in migrantom nudite vse tisto kar niti vsi naši prebivalci nimajo, zagrete ostarele skrajne levičarke so za migrante pripravljene storiti prav vse, vaši protesti so vedno polni nasilja in vseh možnih svinjarij itd…..itd…….itd……….itd………..itd…Ko vas takole opazujem se mi zdite totalno izprijeni, hinavski. Zakaj? Ker vse kar počnete je, da namerno delate kaos, zmedo in izkoriščate demokracijo za dosego svojih radikalnih ciljev. Nikoli niste pripravljeni na konsenz, vedno se vam vsi in vse mora ukloniti, da dosežete svoje. V bistvu vršite nasilje nad tiho večino. Vaše licenerstvo se vidi tudi po tem, da z vsemi štirimi podpirate pravice migrantov in pogosto mimo veljavne zakonodaje, goreče podpirate tudi da priseljenci iz drugih republik dobijo status manjšine, borite se celo za priznanje države Palestine, ko pa je potrebno priznati manjšinsko pravico nemško govoreči skupnosti, ki živi z nami na teh prostorih že od vekomaj pa ji to pravico nesramno odrekate. Toliko gorja, kot je politična levica povzročila vernemu in domoljubnemu SLOVENSKEMU ČLOVEKU , DOMOVINI jo do dandanes ni še nobena druga ideologija, vojska ali naravna nesreča. Bog vas nima rad a red ne vidite sami, da ste zlobni.

  • Gru

   In se zmeraj bojo levaki zmagal z veliko vecino na volitvah ;) Res se mi smilite ;)

   • Franjo Trojner

    Smili se raje ti sam sebi govedo!

    • Gru

     Haha kaj je ovca, a resnica boli? ;)

     • Franjo Trojner

      Čuj jaz sem moški, torej sem lahko samo oven in nikakor ovca kapiš. Resnica? Če bi ti runkl vedo kaj je resnica bi ne smetil z svojimi butastimi komentarji na tem portalu. Zapišeš dve tri puhke besede pa misiš, da si as. Napiši enkrat nekaj konkretno, da bomo videli kdo in kaj si in iz katere balkanske republike prihajaš. Edino kar vem o tebi in si zadnjič sam razkril je, da ljubiš Kosovce, kar je meni sicer malo čudno, apak če je tebi prav je meni tudi.

  • Gru

   ” tudi migrantskim kvotam aplavdirate”

   Tudi JJ je aplavdiral, a to te pa nemoti?

 • rubec

  ŽIVEL JANEZ JANŠA IN NAŠA NATAKARCA. DANES MI JE POZABILA RAČUNAT.

  • PRIČEVALCI

   ŽIVELA NATAKARICA! NATAKARICO ZA PREDSEDNICO!

  • !!!!!!!!!

   Ni samo Janša v stranki SDS. So še drugi poslanci, ki bi bili dobri voditelji.

   • sprehajalec

    Morda Grims?

    • luckyss

     Dajte nehat…to je že črni humor..;(

     • sprehajalec

      verjetno lahko greva skozi vsa imena SDS, pa bo odgovor enak. Bo padel predlog na morda zunanjje v SDS, pa bova prišla do Zemljariča, pa kocjančiča, Anderliča ali pa Golubiča, bodo pa tapravi….

     • luckyss

      Ali pa Vinko..polpismeni komunistični “palicaj.”..vsi so iz istega gnezda..le ovce so si vas malo razdelili..;)

     • sprehajalec

      Praviš Kocko Kocjančiča…

  • Osti jarej

   ..in ti,poštenjak,je nisi opomnil na to??!!

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Cerar naj odstopi, ker v Slovenijo naseljuje tujce namesto, da bi zavaroval državljane Slovenije in pomagal revnim Slovencem,

  • Hribouc

   In da bi pomagal 500 Slovencem v Venezueli, ki hočejo domov!

   NE!

   KURBE RDEČE NE# BODO DOVOLILE – saj v Venezueli se nič ne dogaja!
   PRASCI RDEČI KRIMINALNI!

  • T-Rex

   Cmerar ne bo nič odstopil, prevelik ego, prav tako kot milojka kurac palac.

  • luckyss

   On le udejanja tisto s čimer se je strinjal Janša, ko je prišel od Mutti Merkel…

 • Darko Bukovec

  Putin ni na strani levičarjev…od kje vam ta ideja NOVA 24. Putina ne marajo levičarji…vsi levi mediji pišejo laži o njemu, sedaj še vi na Nova24 pišete laži o Putinu. V tem ste me razočarali.

 • T-Rex

  na rtv se sedaj predvaja festival radovljica 2008. 2008! slika je v razmerju 4:3 hahahahhhahha

  • sprehajalec

   Pač počitnice Javnega. Trajajo 3 mesece. Slovensko “Javno” je najvišji dosežek 100 letnega boja delavstva za svoje pravice….

 • Hribouc

  Kurčev Absurdistan Rdečega Udbokučanističnega Kombinata Slovenistan je, da kandidira in že, kakor, zmaguje predsednik, avtor klinčeve rešitve mejnega spora, ki je zafural mejno sporazumevanje in Arbitražo samo, saj je rešitev taka, da se jasno vidi kako je bila pripravljena z naše strani in je jasno, da je nekdo z jasnimi cilji postavil udbaša Sekolca in naredil pizdarijo vseh pizdarij!

  NESPOSOBNI VRHUNSKI DILETANTI UDBOKUČANIZMA !

 • Anton

  briljanten govor gospoda Grimsa

  https://www.youtube.com/watch?v=1pGMXjSPHa0

  sarkazem press

  • mislim s svojo glavo

   On je glas razuma. On naj prevzame vodenje vlade, človek se zaveda marsičesa.

 • Osti jarej
  • sprehajalec

   To je nekaj takšnega, kot jehovski Stražni stolp…

 • mislim s svojo glavo

  Politiki ki so odprli meje so zločinci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • VERZIFIKATOR

  OSTRŽKOVI TEDNI SLAVE

  V mladosti Pepe pridno je drvaril,
  najraje tésal konje je z ročaji,
  preskusil se na njih je sam na vaji,
  konjičke kot za stavo je rezbaril.

  Imel je mojster vase pravo vero,
  se spretno na konjičkih je vrtel,
  priznanj in hvale dosti se navzel,
  a vedno pravo je ohranjal – mero.

  Navdih ko mu rezbarski je ugašal,
  izdelal lutko je, se ve – Ostržka,
  ga stésal je kot zadnjega, postržka,
  za sina je fantina vsem razglašal.

  Enak priimek, isto še ime,
  to mojstra in Ostržka povezuje,
  da v javnosti se ju ne zamenjuje,
  Ostržek naš med cirkusante gre.

  Po Pepetu Ostržka so poznali,
  pozabljali, da je le kos lesa,
  ki zlahka se ga kupi in proda,
  na Pepeta so namreč nekaj dali.

  A lutka kajpak lutka zgolj ostane,
  iz bukve ne ustvaril boš moža,
  ki nekaj zna in nase nekaj dá,
  v odrasli dobi ki čaščen postane.

  Lutkica pod slab vpliv zapade,
  tako Ostržku se je pripetilo,
  kar lutki vsaki bi se dogodilo,
  barabe da imajo ga prav rade.

  Še v šole ko Ostržek naš je hodil,
  v družbo znanih je zašel tatičev,
  navzven poštenih rejcev golobíčev,
  njih duh odtlej naprej je lutko vodil.

  Zapletel se med tista dva pajdaša,
  katerih prvi šepav je lisjak,
  a drugi mali sivkasti mačák,
  ki slepca prav hinavsko oponaša.

  Lisjak predstavlja se za prezidenta,
  oči poševne zlobno se smejijo,
  mačkon, ki vodil je nekoč partíjo,
  v ozadju šef je lumpov regimenta.

  V táko padel je Ostržek družbo,
  ki lutko karseda lepo pestuje,
  bodočnost zlato fantu prerokuje,
  do konca dni obljublja sanjsko službo.

  Spoznajo, da Ostržek je igralec,
  čeravno vlogo isto le igra,
  anemično, ker druge žal ne zna,
  si mislijo, nasedel bo gledalec.

  Ostržka zaposlijo v gledališču,
  navidez pravem, lutkovnem dejansko,
  opevajo ga kritiki božansko,
  ko lutka skače, pada po plesišču.

  Z visokim glasom lutkica prepeva
  in vlogo naučeno zgolj drdra,
  na svoj zaslužek dobro se spozna,
  njen žep nikoli prazen pač ne zeva.

  Ko ravno zmanjkalo je inkasanta
  in prazna gledališka je blagajna,
  ker žalostno vrti se stara lajna,
  Ostržka naredijo intendanta.

  Zdaj lutka gledališče pravo vodi,
  spozna občinstvo hitro, po pravici,
  da znašlo se je v cirkusu v resnici,
  ki vratolomno po morjavah blodi.

  Drugače kakor pri Ostržku pravem
  vsi vkrcajo na ladjo se nazadnje,
  vihar močan naenkrat plane nadnje,
  v morju znajdejo se brodolomci plavem.

  Že mislijo, tam grška je obala,
  odrešil vse nas grški bo scenarij,
  a kaj ko njihov je imaginarij
  hvalisavost in prazna samohvala.

  In tu ne bo rešitelj mojster Pepe,
  ujet z Ostržkom v kitovem trebuhu,
  Ostržek naš zdaj v lastnem se napuhu
  obupano z morjá valovi tepe.

  Tatiči, mački in lisjaki stari
  kožo bodo v čolnu si rešili,
  valovom lutko svojo prepustili,
  ker iz lesa je, sama naj krmari.

  Misleč, da lutka zlahka ne potone,
  otepa se Ostržek morja môči,
  omaga slednjič po viharni noči,
  ker je ubogal cirkuške poltrone.

  Potone, a ne kakor kos lesa,
  saj ta obdržal bi se na gladini,
  pristal nato na kakšni bi pečini,
  Ostržek tone kakor kos mesa.

  Navzdol potone kakor navigiran,
  ker videli so v njem le še oviro
  in zrasel cirkusantom je čez mero,
  narobe bil je namreč sprogramiran.

  Saj Pepe, ki izdelal je konjička,
  se nekajkrat pri delu je uštel,
  Ostržek ni za čoln se ujel,
  ker Pepe namreč stésal je oslička.

  • PRIČEVALCI

   Po morju plava kit,
   iz morja kaže rit.

   • Alois Kuhelj

    Tisto rit kaze samo tebi!!

 • PRIČEVALCI

  Zakaj so se domobranci iz kapitalistične in demokratične Argentine vrnili nazaj v komunistično Slovenijo? To mi nikoli ne bo jasno ….

  • sprehajalec

   Saj se niso, ker sploh tja niso šli. So bili pobiti po vojni.

   Tja so šli begunci pred komunizmom leta 1945, kot kasneje tudi madžarski, češki poljski.

   • PRIČEVALCI

    In zakaj so se ti begunci pred komunizmom vrnili nazaj v komunizem? To mi nikoli ne bo jasno ….

    • sprehajalec

     Kdaj pa so se vrnili?

     • PRIČEVALCI

      Malo morje … od Bajuka naprej.

    • Čistilec

     Zato, da pomagamo v Sloveniji enkrat za vselej dokončno obračunati s komunizmom in ga za vse večne čase pospravit na smetišče zgodovine.
     Zato, da očistimo Slovenijo smeti, karšna si ti in tebi podobne levuharske gnide.

  • Alois Kuhelj

   Tebi nikoli,ker ne razumes ciste ljubezni do rojsnega kraja,domovine!!!

 • mislim s svojo glavo

  politiki ki so odprli meje so zločinci !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • mislim s svojo glavo

  politiki ki so odprli meje so zločinci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • mislim s svojo glavo

  politiki ki so odprli meje so zločinci !!!!!!!!!!

 • mislim s svojo glavo

  politiki ki so odprli meje so zločinci !!!!!!!!!!!

 • !!!!

  Grims ima pretresljiv govor. Zavedajmo se resnosti o katerih opozarja. https://www.youtube.com/watch?v=1pGMXjSPHa0

 • !!!!
 • Bažek

  Poziv »Razum za sporazum« sta javnosti predstavila
  nekdanja evropska poslanka Mojca Drcar Murko in
  clan prvega predsedstva Slovenije dr. Dušan Plut.

  Že prvi dan so se pozivu pridružili:

  Dr. Ljubo Bavcon, Mirsad Begic, Gojko Bervar, Jakov
  Brdar, dr. Bojko Bucar, Mitja Cander, mag. Janez
  Cernac, dr. Lucija Cok, Iztok Cop, Ivo Daneu, mag.
  Mateja Demšic, dr. Mladen Dolar, Mate Dolenc, dr.
  Sreco Dragoš, mag. Mojca Drcar Murko, mag. Jasmina
  Držanic, dr. Vito Flaker, dr. Božidar Flajšman, Miloš
  Florjancic, Peter Gabrijelcic, Brane Grubar, dr. Alenka
  Goljevšcek Kermauner, Matjaž Hanžek, Sašo Hribar,
  dr. Barbara Jaki, Primož Jesenko, dr. Janez Justin, Dušan
  Jovanovic, Franco Juri, mag. Jelka Kernev Štrajn,
  dr. Tomaž Kalin, dr. Dušan Keber, dr. Marko Kerševan,
  dr. Manca Košir, dr. Bogomir Kovac, dr. Janez Kolenc,
  dr. Miha Kovac, dr. Mojca Kovac Šebart, Franc Krašovec,
  dr. Peter Krecic, dr. Lev Kreft, dr. Janez Krek,
  Vlado Kreslin, dr. Ljubica Marjanovic Umek, Jože Koritnik,
  mag. Matevž Krivic, Mirjan Kulovec, dr. Vesna
  Leskošek, Gojimir Lešnjak – Gojc, dr. Marko Mikuž, dr.
  Dušan Necak, Ranko Novak, Tone Partljic, Tone Pavcek,
  Zdenko Pavcek, dr. Stane Pejovnik, Robert Pešut
  – Magnifico, Dušan Petrovic, Janez Pipan, dr. Jože
  Pirjevec, dr. Dušan Plut, Miro Polanko, Mateja Poljanšek,
  dr. Bojan Potocnik, Zoran Predin, dr. Rado Riha,
  dr. Rudi Rizman, Brane Roncel, Mitja Rotovnik, Jurij
  Sadar, Tatjana Sirk, Janez Škrabec, dr. Peter Štih, dr.
  Darko Štrajn, Branimir Štrukelj, dr. Niko Toš, dr. Vito
  Turk, Roman Uranjek, Irena Urbic, dr. Boris Vezjak,
  dr. Joso Vukman, Dejan Zavec, dr. Pavel Zgaga, dr.
  Slavko Ziherl, Ciril Zlobec, Milena Zupancic, dr. Igor Ž.
  Žagar, Vasilij Žbogar.
  Referendum je bil 6. junija 2010, omenjeni podpisniki so
  pa “kvaziintelektualci”. To so pripadniki višjega razreda,
  ki prejemajo podkupnine zato, da v javnosti branijo
  obstoječi režim. So brez časti in morale, ki se niti ob
  škodovanju primarnih interesov države Slovenije ne
  potegnejo nazaj. Zaradi tega je levi politični blok tako
  osovražen in zato se drugače misleči zbirajo okrog
  desnega političnega bloka, ki je kot antipod levičarjem
  mnogo manjše zlo. V interesu države je, da desnica
  prevzame upravljanje preden levičarji naredijo preveč
  škode. Vredno razmisleka!

 • Jurij Musar

  Zunanja politika naših desničarjev na čelu z Janezom Janšo ima eno samo točko: Čim bolj zlesti v rit ZDA.

  • !

   na čelu z Brankom Grimsom!

  • sprehajalec

   Ti pa Kubancem pa Korejcem pa Venezuelcem Jurij. To imate še po pokojnem Maršalu, ki je prijateljeval s vse sorte sumljivimi tipi, le z normalnimi ne.

   Med drugim je prijateljeval tudi z znanim ljudožercem, ki je jedel človeško meso. Idijem Aminom-Dado iz Ugande.

   http://www.ugandaforum.org/Africa/Photos/Political%20Military/Picpoliticalmilitarypg1_files/image003.jpg

   • Jurij Musar

    Natrosil si sicer kup neumnosti, ampak tega smo itak vajeni. Moram te le opozoriti na razliko med prijateljevanjem in lezenjem v rit.

    • sprehajalec

     lep je tvoj svet brez neumnosti jurij, že 72 let…

    • RATATA

     Ponosen na svojo lažnjivo komunajzrsko neuvrščenost

     • Jurij Musar

      Le zakaj bi bil ponosen, nisem nič prispeval k neuvrščenosti. Zgodovina pač.

    • Alois Kuhelj

     Jurcek,ti si pa oz Brozove riti prlezu!!

  • Čistilec

   Če hočemo gospodarsko uspešno Slovenijo in v njej blagostanje ljudi, je edina alternativa, da se slovenski politiki pajdašijo s politiki gospodarsko uspešnih držav, predvsem to velja za ZDA, ki so poleg gospodarske uspešnosti tudi kreator svetovne politike. Imeti Ameriko na svoji strani, je samo blagoslov za žepno državico, kakršna je Slovenija.

   • Jurij Musar

    Še naprej jim lezi v rit, morda dobiš čokoladico. Sicer jo boš moral plačati, ampak tega ne boš niti opazil.

  • Alois Kuhelj

   Cerarjeva pa zlesti Putjinu u dupa”!!!

 • Viktorh

  Tik – tak, še 15 dni, pa…

  • Osti jarej

   ..kam pa greš

   • ostrovrhar

    Na morje.

 • Najplemenitejši

  Janša zgradil uged Slovenije? Hahahahahaha! Hohohohohoho!

 • Smrt Janšizmu in Janšistom

  Američani na straniHrvatov? Kako če bo žena od predsednika pripomogla k prepoznavosti Slovenije :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 • PRIČEVALCI

  Jebeš ugled, če ti ga gradi dvakratni kaznjenec.

  • sprehajalec

   2x politični zapornik, še Nelson Mandela je bil samo 1x.

   • PRIČEVALCI

    Točno. Če si politični zapornik si to enkrat, če si pa kriminalec, si pa povratnik.

    • sprehajalec

     V normalnem svetu. V Jugovini pa temu ni bilo tako, Goli otok naprimer je bil znan po dvomotorcih pa trimotorcih, trojnih povratnikih. Jugoslovanska posebnost….

     • PRIČEVALCI

      Ja, Janša je res jugoslovanska posebnost …

     • Anton

      itak, s to razliko da so v bivši Jugi vladali kriminalci in izdajalci naroda, z razliko od normalnega, demokratičnega, predvsem zahodnega sveta. Sedaj pa na žalost ni kaj bolje, še vedno vladajo izdajalci, in kriminalci, ki bi morali biti na Dobu, in prav ti kriminalci imajo na žlost škarje in platno v svojih rokah in prav ti kriminalci, ki posedajo po raznih državnih vejah oblasti so pripomogli k “vsesplošnim spontanim vstajah” v Mariboru in prav ti kriminalci so navsezadnje pripomogli da so medijsko linčali gospoda JANEZA JANŠO. tOLIKO O TEM, KDO BI MORAL REALNO PRI NAS ČEPETI NA dOBU

      SARKAZEM PRESS

    • if

     Politični kriminalci so akterji afere Patria s pečati Made in Murgle, Made by Maslo, Made by Klemenko, Made by Črni kos …

    • Alois Kuhelj

     Hahahahah,jest sm biu sam enkrat,lohk bi bil pa veckrat,ce nebi v usranih gatah zapustil communisticni raj!!Tudi jaz bi lahko bil dvo ali pa tromotorec!!

   • luckyss

    Nelson je bil član “brigade rose” na afriški način…pod njegovim poveljstvom so vrgli v zrak precej nič krivih žensk in otrok…
    Ja politika je kurba…še večji problem je, če se ovca spravi komentirat stvari, ki jih ne pozna..
    Oz. pozna le “uradno” različico…
    Torej Mandela je bil le afriški Tito ..nič več in nič manj…pa jemlji to kot plus ali minus..;)

    • sprehajalec

     Seveda svoje znanje ceniš Jurij, upravičeno. Ker ni mu ga enakega na temle portalu, pa še kje.

     mandelo sem dal za primer najbolj znanega političnega zapornika svojega časa, ki so mu levičarji naredili svetovno slavo. Njegov vzornik je bil Castro, krvavih rok. Ker politični zaporniki so po defoltu samo levičarji. Takšne jih je internacionala naredila in Hipiji 60tih let. Pravzaprav političnega zapornika desničarja niti ne poznam. Zato sem vzel mandelo.

     desničarski politični zaporniki, morda Ljubo Sirc, pa skupina iz Nagodetovega procesa, pa Dachauskih procesov. pa Pučnik.

     • luckyss

      No, ja …
      Kar je res je res, tu ni dileme in glede Mandele se očitno strinjava…
      To dokazuje da svet ni le črn ali bel..
      Ker mi drugače res greš na živce ;)

     • sprehajalec

      Pravzaprav me veseli, da grem levaku na živce.

     • luckyss

      Takole se zmeniva….Res sem levičar po nazoru , etični opredelitvi, empatiji..ali kakorkoli že to imenujemo….
      Ampak ne me povezovat s temi idioti v parlamentu, ki se gredo levičarje in desničarje…Ne žalit moje inteligence. če že svoje nimaš ravno za posojanje ;)

     • sprehajalec

      Zgodovina je dala že veliko vrst levičarjev, pa za vsake so drugi levičarji trdili, da pa niso tisti “pravi”. Še sploh če so bili na oblasti, oni drugi pa ne….

     • luckyss

      Ja, desničarji so pa vedno nosilci razvoja od Vatikana, Hitlerja, do ZDA ;))

     • sprehajalec

      Vatikan ni političen, ampak ga je levica po nekem sebi lastnem avtomatizmu pripisala na desnico. Zato ker v parlamentih sedijo župniki na desni izgleda.

      Hitler – že ime ti pove, da je šlo za delavskega socialista.

      ZDA – kompjuterji internet, polet na mars, avtomatski roboti-sonde, ki letajo po vesolju. Poveja raje kaj od razvoja NI prišlo iz Amerike?

 • PRIČEVALCI

  Posluš, Janez, da neb slučajno men gradil ugleda ker se ne družim s kaznjenci, da neb slučajn izgubu mojega dobrega ugleda.

  • Alois Kuhelj

   Jaz sem tudi ponosen kaznjenec,veteran Golega,pa se z mano druzijo sami ugledni ljudje!!

 • Olga

  Spet bera levaških Nickov pod člankom! Seveda, braniti je treba ubogo Murglsko marioneto!

 • Osti jarej

  ..vsi skupaj so to državo UNIČILI….in vse je tako,kot mora biti…..agenda Slovenijo v poden…je izvršena….še čisto,čisto malo je za postoriti….kene…rdeči,beli in kodrlajsasti….vedno z roko v roki

  • antimur

   Spet eden vseglihar ali po domače jebiveter. Kako ti ne pride v tvojo zabito betico, da levaki na veliko kradejo in internacionalizirajo Slovenijo, svoje grehe pa z goebelskimi pisuni in tožilstvom ter sodstvom prelagajo na domoljube in proti kučaniste.
   P.S.: Pa spremeni si svoj nick, ker ga nisi vreden, to je staroslovenska beseda, katero pa vi ljubitelji mehkega ć zaničujete.

   • Osti jarej

    …bumbar

    • antimur

     Imaš pa dar govora, nekaj takšnega kot Kučan ali Janković.

   • Gru

    A to zmerjanje vseh z mehkim ć vam je princ teme (JJ) narocil? Ker ocitno znate sam to ;) Aja sj res , pa vsi so pedri in komunisti hahaha

    Ker si ti CAR ;)

    • antimur

     Natanko tako, nimam mehkega ć, nisem peder, še manj komunist, zato sem pa ponosni slovenski domoljub.

 • Osti jarej
  • Anton

   se strinjam s teboj “ostani mlad”, ti kravatarji iz Bruslja so nam dodatno zagrenili življenje, predvsem so nam ga zagrenili interni izdajalci, potomci bivših udbovcev.

   sarkazem press

 • !!!!

  evropski politiki, ki odpirajo meje in sprožajo izpostavljenost evropskih ljudi, so izdajalski zločinci !!!!!!!!!!!!!!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=1pGMXjSPHa0

 • Olga

  Podbregar ni pričal pri Ropu, ker bi se “inkriminiral”?! Jankoviću prisluhe brišejo, ker so “zastarani”, da se ne bi “inkriminiral”?!!…. Vsi že dolgo vidimo, kako inkriminirano je sodstvo! To je “moralna” Cerarjeva vlada in Bavconovo krivosodje! Dol z njimi! Vsi na volitve!

  • !!!

   res je veliko svinjarije, na celotni evropski ravni

  • luckyss

   Spet si se zajebala..si blond ali kaj ?!

   • Olga

    Hvala za “pohvalo”! Vaš napad dokazuje, da imam prav!

    • luckyss

     Seveda imaš prav…
     Kmalu bo striženje, če že ne plačuješ članarine ;)

     • Olga

      Seveda, ko ni argumentov, grozite…levi fašizem!

     • Osti jarej

      ..volga!!darling….vi pa molite…ja,to bo…..fašizem je bil pa zmeraj za odtenek bolj desen

     • luckyss

      To je daleč od grožnje, še tega ne kapiraš…
      Le opozarjam na rutino v vaši stranki..
      Glej…pameten pastir ne potrebuje pametnih ovc, ki mu bodo skakale čez ograjo in iskale boljšo pašo…
      Poiskal bo najbolj butaste, takšne ki znajo le hodit pa travo žvečit….In seveda, da vsake toliko časa zameketajo, da se ve kje se nahajajo…Se prepoznaš ?! Verjetno še to ne bo šlo…

     • mginko

      Si še sedaj na prostem izhodu, ker je preveč tvojih že tam, da tukaj bluziš?

     • luckyss

      Ja, saj bo bolje…poskusi napisati kaj udarnega ali duhovitega…
      Potem boš itak moral posodo pomit…da ne boš spet spal na kavču…
      Ne moreš verjet kako ste nekateri “lahko berljivi” ;))

   • sprehajalec

    Verjetno imamo najbolj pošteno sodstvo na svetu a lakias? Mehanik dobi tri leta, LDS Levičar in tacenski komunist Bavči se pa še kar izmika. Važno, da je “naše” sodstvo lakias, a?

    • luckyss

     Sodstvo, je katastrofa…in kolikor vem, ga niste nič kaj rušili med vladavino JJa..;)

     • sprehajalec

      Ti je jasno, da če želi nekdo korenito spremeniti sodstvo ter javno upravo, bo sledil bankrot države. zaradi obveznosti iz odpravnin po pogodbah za nedoločen čas. Pa še kričanje bo, da se ruši sodnike. Ivan janez je v svojem mandatu dal nekaj svojih, pa še danes kričijo. Stari so pa ostajali notri.

      vsak ki pride na novo, ne more odpustiti starih, zato nalaga svoje nanje. Tako je državna uprava narastla iz 7000 ob osamosvojitvi na 50.000 danes. S tem, da je odveč pripomniti, kdo je na oblasti 85% časa in kdo 15%.

     • luckyss

      Ja, ja beeee be

      Še sam sebe nisi prepričal ;))

     • sprehajalec

      beee be? Igraš danes vlogo Haloške Julike? Kdo pa je srečnež zadaj?

     • luckyss

      Sajre onega Tuneka ste pa kar likvidirali ali kaj ?..

     • Alois Kuhelj

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • Alois Kuhelj

      Kok,da tebe ovca ne fuknejo vun???

     • luckyss

      Ker me JJ plačuje :)

     • Alois Kuhelj

      When is country infested with communists,is mission impossible!

     • luckyss

      Res je, tedaj je tudi možno, da kler vodi skrajni komunist..

   • tohuvabohu

    To, kar ti počneš, je tipičen primer zloglasne metode ad hominem. Kdor kaže na nepravilnosti, ga je treba opljuvati in pokozlati, a ne, ovca blesava klonirana.

    • luckyss

     Pravkar si sam sebe opisal..preberi malo Freuda, da boš videl zakaj se ne soočiš s svojim problemom..

     • tohuvabohu

      Ni mi treba brati ne Freuda ne podobnih bedakov, da ugotovim, da si navadna blejajoča ovca.

 • MEFISTO

  Vsak od nas, pravih moških, nosi v srcu ali spominu kako Dulčinejo.

  Le mož tisočerih nickov ne more brez moškega in to ne kakršnegagkoli moškega, temveč enega najbolj možatih mož, samega Janeza Janše.

  Nekaj mora biti narobe z njegovo moškostjo, pa ne Janeza Janše, marveč moža tisočerih nickov.

  • Gru

   Haha to izjavo si bom pa shranu, da se loh se vecjega norca delamo iz desnih haha hvala ;)

   • tohuvabohu

    Tebi se ni treba delati norca. Tak si.

    • Gru

     To ze , sam vi ste vecji norci, sam se dojeli niste tega ;)

     • nevtrino

      In vi ste seveda vsevedni razsodnik, kaj ?

   • Alois Kuhelj

    Se ni treba delat se vecjega,saj ga ne mores naredit,,vecjega norca kot si ti,gani!!

  • !

   SDS ni samo Janša. So še drugi poslanci tam, ki so lahko predsedniki vlade.

  • tarantela

   A nima ta Tvoj najbolj možati mož skoliozo?

 • Anna

  Nisem brala, se mi ne da. Bom pa stresla iz sebe sledeče:

  Ne maram ne levičarjev, ker so se izkazali za izdajalce
  naroda, ne druge, Janševe skrajnosti. Tudi Grims, ki ima prav, kar se islama
  itd. tiče, otresa samo zdaj. Če bo na oblasti, pa bo delal enako, kot delajo
  vsi politiki – pred volitvami govorijo eno, po volitvah pa delajo drugo, sicer
  pa klečeplazijo pred Brusljem, Hrvati in Ameriko. Vsi politiki so isti. Kdo od njih
  nas bo dejansko rešil islamistov v Sloveniji, v Evropi? Kdo šiptarjev, kdo
  ciganov? Kdo se bo postavil za Slovenijo in Slovence, kolikor nas še je? Kdo bo
  zaščitil slovenski jezik, kdo bo zahteval, da tujci govorijo in pišejo
  slovensko, ne pa da Albanci na sociali in južnjaki od nas zahtevajo in
  pričakujejo, da bomo mi govorili v svoji državi po njihovo? Kdo ima jajca in
  hrbtenico? Kdo bo končno naredil red, ki bo enak za vse? Kdo ne bo nastavljal
  riti Bruslju? Komu ne bo pomembno, da je všečen, ampak bo naredil red, ki bo
  enak za vse? Ne verjamem nikomur več, vsak, ki pride na oblast, nas samo
  pojaha, pokrade, nihče ne odstopi, nihče ne odgovarja, samo pasejo se naprej.
  Zadrogiranci v parlamentu niso mogli niti zakona v zvezi z drogami med
  parlamentarci skozi spravit, s čimer so jasno pokazali, da se skoraj vsi
  zadevajo. Kako naj si sicer drugače zavrnitev na teste razlagam? Plače jim je
  treba znižati na minimalca. Zakon, kot v tujini, ki pravi, da če prideš
  nepovabljen na moje posestvo, v mojo hišo, te lahko ubijem, bi morali sprejeti,
  pa da vidim, koliko kriminalcev, naših in tujih, nam bo še kradlo. Slovenija je
  čudovita dežela, žal pa so jo na kolena spravili tatinski politiki, ki poleg
  sebi, pomagajo krasti še gospodi v gospodarstvu. In še in še. Ni zapravil
  ugleda države samo Cmerar, zapravili so ga vsi, ki so bili kdajkoli na oblasti.
  Verjetno z izjemo dr. Drnovška. Najbrž je imel tudi on kaj masla na glavi, pa
  tudi ta je cigane zagovarjal, ampak vseeno – politika takšnega kova nismo in ne
  bomo več imeli. Morda v daljni prihodnosti, ko bo verjetno že prepozno za
  slovenski narod, in ko bo nekaj generacij že pod rušo.

  • Gru

   Se skor strinjam, res mamo nesposobne politike, drgac pa si mal prevec negativno nastrojena do ljudi ;)

   Ps: sj ves da bos zaradi tega , ker ne hvalis SDS , bila oznacena za lezbiko , ki se pise na -ić in je iz juga?

   • sprehajalec

    Anna ni nastrojena do ljudi, kot si speljal zgoraj, ampak levičarjev.

   • Novakec1

    Bolj ko spoznavam ljudi, raje imam žvali.

   • šmentanamuha

    Bolan komentar mentalno hendikepiranega levičarja.

  • nevtrino

   Nobena izjema, temveč potuhnjena zahrbtna oseba, polna preračunljivosti, blefiranja in sprenevedanja.

   • šmentanamuha

    Kajpa je narobe z njenim zapisom? Lepo, iskreno je povedala, kaj misli.

   • Anna

    Se gledaš v ogledalo?

  • terminalar

   Ponavadi se takole stresajo in jamrajo tisti, ki ne hodijo na volitve.
   Ti, predvidevam, ne hodiš na volitve, tako kot ostala polovica državljanov ne.
   Vi vzdržujete (beri volite) tiste, kar nam vladajo 70 let.

   • Anna

    Hodim na volitve. Tudi ko se mi je slabo od izbora kandidatov in strank. Zakaj? Ker spoštujem boj predhodnic, ki so dosegle, da imam kot ženska danes volilno pravico. Zato se mi zdi prav in pošteno, da grem. Čeprav s tem ničesar ne spremenim. Ker če bi volitve kaj spremenile, bi bile prepovedane.

  • šmentanamuha

   Lepo si napisala.

 • Osti jarej

  …in kakor kaže politični nabor…bodo volitve spet za en kurc dobrih rezultatov prinesle…..spet kolobarjenje…a je janko zdaj že na vrsti?…..in če zmaga…bo šel v koalicijo z milčvo,ki bo popušila predsedniške in z večnim kameleonom kahlnom….

  • nevtrino

   Enostavna posledica neverjetne ogromne imigracije v Slovenijo, kjer jugo-balkanske lovke, tiste primitivne sorte, uspešno teptajo slovensko sodelovanje in slogo.

   • Alois Kuhelj

    Slovensko podezelje pa raje k masi in krave futrat,kot pa na volitve!!!:-(((

 • tarantela

  Malo za dobro voljo:

  Nekdanja sošolca sta se srečala na peronu železniške postaje. Eden
  je bil oblečen v generalsko uniformo ter bil vitek in visok, drugi pa
  je bil kardinal, precej širok in seveda oblečen v cerkvena oblačila.
  Ko je kardinal opazil, da ga general noče prepoznati, ga je vprašal:

  »Oprostite, gospod sprevodnik, ali veste, kdaj odpelje vlak proti
  Mariboru?«

  General ga je ostro pogledal in mu odgovoril:

  »Čez deset minut, toda draga gospa, jaz v vašem stanju ne bi potoval
  tako daleč!«

 • Artur

  Cerar zapravil mednarodni ugled Slovenije, ki ga je zgradil Janša, kljub prvi dami je Amerika na strani Hrvaške ??!!
  Mednarodni ugled Slovenije se ne gradi na prvi dami Amerike temveč z dejanji, ki prispevajo k blalgostanju naroda ne pa zavajanju, lopovščinah, mahinacijah, policijski državi,hlapčevski servilni drži do centrov moči itd… ! Saj veste dober glas seže v deveto vas.

  Zdaj pa bravo neodvisni raziskovalni novinarji vsaka čast, odje.ite režimski presstituti in presstitutke in ostali presssektaši . https://www.youtube.com/watch?v=qyWeuc4t4tE

  Bravo poslanci kot je ta, (pa ne naši)ki jim je mar za narodov blagor
  https://www.youtube.com/watch?v=Yv-pitByBJA
  https://www.youtube.com/watch?v=4IctB6rg3Wo

  https://www.youtube.com/watch?v=4lBYbGVlM7w
  https://www.youtube.com/watch?v=s-2I3e4fu5Q

 • Božo

  Donko kot ponavadi si spet ustrelil mimo. Janšo cenite samo sdesovci in hrvati za katere dela. Normalnim prebivalcem Slovenije gre ob njegovem imenu na bruhanje. Zato nikoli, ampak res nikoli ne bo več vodil vlade.

  • Bald Eagle

   Janša je cenjen in spoštovan politik po celi EU in USA. Bil je prvi politik, ki je prestopil prag Pentagona. Z visoko oceno je bilo tudi ocenjeno njegovo vodenje EU.
   Na bruhanje ob njegovem imenu gre pa samo tistim, ki so mentalno ostali globoko v komunizmu in niso sposobni dojemanja demokracije in sprejemanja drugačnih pogledov in mnenj na različne tematike. Takim je sveta samo ena, komunistična “resnica”.

   • amerika je zločinec

    USA je zločinec kakršenga svet ni videl. Pobija po svetu že od avtohtonega indijanskega ameriškega prebivalstva, do Vietnama in Bližnjega vzhoda! ŠTEJEM SI V ČAST, ČE NISEM KOT KOT ZDA.

    • Bald Eagle

     Kaj so npr. USA naredile slabega Sloveniji. To, da jo zalagajo z $ je zate slabo. V slabo USA štejem dejstvo, da so finančno vzdrževale ex yugo, ki so jo finansirale od leta 45 dalje. Če zega finamsiranja nebi bilo, bi yuga crknila, kot stekli pes že sredi 50-tih prejšnjega tisočletja in bi imeli veliko prej demokratični in kapitalistični sistem, ki je edini gospodarsko učinkovit sistem in omogoča blaginjo ljudem.

     • AMER SO ZLOČINCI

      USA bo nekoč zahtevala nazaj vse kar ti je morda dala. DALA TI NI NIČ. TRUMP ZAHTEVA VEČ TVOJEGA KEŠA ZA NATO, JE POVEAL, DA SLOVENCI PREMALO DAJO.

     • Bald Eagle

      Meni oseno so USA dale vse, kar imam, tega pa ni malo.
      Trump pa ne zahteva nič drugega, kot spoštovanje sporazuma, ki ga je Slovenija podpisala z NATO, ko je postala polnopravna članica te zveze. To pa je, da bo prispevala 2% BDP v to zvezo. Ne razumem, kaj je zate tukaj spornega, če nekdo zahteva striktno spoštovanje pogodb.

     • Alois Kuhelj

      Tudi meni je Amerika dala vse,skoraj vse.Iz juge sem odsel v Nemcijo takorekoc v vsranih gatah.Stiri leta v Nemciji so mi veveliko vec dali,kot pa oprali usrane gate.Zdaj pa 50 let v USA,vsak dan v oparnih gatah in z mojo najdrazjo skoraj stiri tisocaki greenbacks penzije na mesec,uzivava amerisko tiranijo v soncni CA!!

     • Bald Eagle

      Tega komunajzerji nikoli ne bodo dojeli. Še vedno vidijo US kot grde ne bodi ga treba zasužnjevalski kapitalistični sistem.
      Ne znajo pa razložit, zakaj ljudje iz komunističnih držav migrirajo v kapitalistične države in ne obratno.
      Brainwashing je naredil svoje in na veliko ljudeh pustil hude in trajne mentalne posledice.

  • nevtrino

   Malo ste zgrešili “normalne” prebivalce ….

   • Novakec1

    Teh ni več.

  • sprehajalec

   Božo, komunisti nikoli niste marali antikomunista, še sploh, če je postal predsednik Vlade. primer je general Franco, ki je postal predsednik vlade, ko je premagal komuniste, pa finski Mannerheim, potem ko so finski belogardisti premagalai komuniste in začrtali pot svobodni in eni najbolj prosperitetnih držav na svetu. Pri nas sta oba omenjena veljala za fašista.

  • Vera

   Kako si upaš to trditi ? Donko ne strelja mimo, temveč vas boli resnica !

  • xtc

   Komunisti se normalni ljudje?
   ČE BI BILI VAŠ SISTEM NEBI IMEL NAJVEČ MRTVIH NA PLEČIH čez 220 miljonov do danes.

  • Alois Kuhelj

   Ni receno,je pa mogoce res,ker so butale infested s komunisti!!

 • if

  Cerar, ustavni pravnik in predsednik vlade, je en od odgovornih politikov za nezakonit transport migrantov teroristov preko ozemlja Slovenijie.
  Transport je nezakonito omogočil tudi na račun slovenskih davkoplačevalcev.
  Taka dejanja so kriminalna.

  • nevtrino

   In vedno znova ponavljajo neslane štose o pravicah ILEGALNIH migrantov !

 • janez zorman

  Ko tega nedoraslega pajaca spremljam ob državnikih sosednjih držav, mi postane nelagodno in neprijetno. Tako je verjetno pri srcu tudi njemu – Mirku, a kaj ko je bil izbran za vzdrževanje komunistične enklave sredi EU !

 • Osti jarej

  ..drgač pa….najboljše bi bilo,da se politikanti med seboj pobijejo…amen

 • Novakec1

  Slolandija se vrača v Yugo in to dokaj hitro zadnjih par let, po volitvah sigurno. Še mal pa bo cirilica uradni jezik in pisava.

  • Olga

   Grabljice boste lahko uporabili, ko boste grabili beograjski pašaluk, ki je še ostal od vaše Juge!

 • xtc

  Donko je Slovencem nalil čistega vna levaki so Slovenijo z mednarodnim ugledom spravili tja neka med bantustanske države.Skratka naš politični ugled in teža sta mednarodno nič
  Bolj se bomo pajdašili z Rusi bolj bodo Hrčki uspevali v svojih namenih.Donko je pravilno ugotovil,da se nas vsi vedno bolj izogibajo zaradi rusofilije in komunizma,kar se tudi pozna na vsakdanu kljub tako opevani gospodarski rasti država vse bolj tone.
  Dokler bo Slovenija volila levičarj in mahala z komunistično,rusofilso šaro in kramo ter časila komunizem(socializem) in njegove zločine,bo šla država navzdol.
  In kakršni koli Hrčki so prava sreča ,da so med nami in ostalim delom Yuge in da so nacionalisti in nočejo več vanjo,če bi jih ne bilo,bi mi že spet bili vSrboslaviji s socializmom in trajbanjem bratstva in enotnosti-balkanske verzije multi kultija.

 • Sredina

  Ugled, ki ga je zgradil Janša? Ta je pa najboljša so far hahahah

  Ta bolnik, ki je pred celo Evropo govoril, da Slovenija, ni sposobna rešit svojih javno finančnih težav in države pred bankrotom? Ter je v Slovenijo zaradi LASTNE NESPOSOBNOSTI in NESPOSOBNOSTI NJEGOVIH MINISTROV, klical trojko? A mislite da to ni vplivalo na ugled Slovenije, na to, da so nam nabil obresti za kredite itd.

  Dejte ga no srat, in najprej pred svojim pragom spucajte…

  In poleg vsega spet ta homoseksualec Donko ne…ta je res zaljubljen v tega sluzavca starga haha

  • sprehajalec

   Sredinec, lej je morda Slovenija rešila svoje javno finančne težave? Kolikor vem, javnofinančni primanjklaj ostaja na enakem nivoju + obresti iz naslova posojil, ki so vedno višje. Ker je vedno več posojil.

   Namesto sposojanja denarja iz Europskega monetarnega sklada, narejenega za točno te namene, kot je predlagal Ivan Janez z minimalnimi obrestmi, se je šla potem Bratoškova zadolževat na prosti finančni trg, v Ameriko, vmes je pa dolar celo zrastel in ima Slovenija enak problem, kot varčevalci v švicarskih Frankih.

   reševalo se je bančno luknjo in nekomu je bilo hudo v interesu, da kakšen finančnik od zunaj ne gleda pod prste. Zadolževanje za vsako ceno torej. Nič SAMI rešili, si dolžen Europskemu monetarnemu skladu Ameriški banki, kaj je bolje? S tem da se izkorišča pri zadolževanju špekulacijo, da posojilodajalec da posojilo Sloveniji, ker VE da za njo stoji europski monetarni sklad in je zato posojilo varno. Od katerega pa Slovenija sama noče posojila.

   Zato ne govori neumnosti, Zimska vstaja kulturnikov v trenerkah in “naših” ter potem Bratoškova je bil insciniran dogodek, da se prepreči vpogled tujine v finance Slovenije in reši “naše”, še sploh v faktor in probanki, ki sta bili privatni lastnini.

   • ,

    pro izraelsko židovski agent, spet ti

    • sprehajalec

     Raje molči, se usedi in uči. Mlad si še pa neumen. Oziroma si še celo neka ona. Dvo? tri? Quattro? Quer? spolnik?

   • Sredina

    Evropski monetarni sklad sploh ne obstaja, to je nekaj kar si si ravnokar izmislil – obstaja evropski monetarni sistem, kar je pa nekaj drugega.

    Tko da je akrkoli komentirat brezpredmetno

    Če pa bi janša takrat ko je bilo treba držal jezik za zobmi, bi pa tudi javnofinančni primankljaj bil manjši, ker bi bili krediti cenejši. To pa res ni neka višja matematika…

    Pa piše se evropski in europski

    • sprehajalec

     European Financial Stability Facility (EFSF)

     tega sem mislil, znate biti pikolovski kot najbolj natančni na svetu, ha, ha, drugače je pa na počez vse. Se pa ustanavlja sklad po vzoru IMF.

     Krediti so vzeti na ameriškem trgu, dolar je zrastel vmes. Iz 1,33 za EUR, na 1,10 za Eur. 21%. ker si izurjen finančnik, laično vprašanje, se je za toliko podražil tisti Čuferjev dolg, ki ga je na olajšanje vseh in ploskanje vzel v Ameriki? Nič se ne govori o tem, po stari navadi? kaj praviš a?

     Nisi hotel troike sem, da ne bi vrtala po faktor banki pa pro banki? Da naše ostane Naše? Lopovi.

     Evropsko in Europsko se oboje lahko piše. Sklep ob vstopu in ob prevzemu Eura, kjer so nekateri hoteli delati življensko kariero z evrom. kako se piše.

     Lej Sredinec, če si v neki vladni službi pa domnevam da si, potem je sramota kakšno majhno znanje prikazujete in kako se vam gre, da vas ne bi kdo gledal pod prste. pa kako ščitite lopove.

     • Sredina

      Po slovensko se piše samo evropski z v in nikakor drugače, če so ti pa Hrvatarji bližje, pa izvoli k njim, tam boš pa lahko uporablju europski z u

      in sm že parkrat povedu tu gor, da delam v znanosti in da sm kemik, in noben birokrat, in v službi se ogromno ukavrjam tudi z EU, zaradi raznih projektov, tko, da mi ni treba solit pameti, raje se sam najrpej perpričaj o čem govoriš, potem pa piši, ne pa nekaj po domače…

     • sprehajalec

      Poslušaj, zate sem profesor, da ne rečem samo financ, tudi v vsem ostalem. morda ne ravno v prekladanju pipet na josef Štefan vendar pa v vsem drugem. ne uči me o financah, pa pomenu zadolževanja Čufer & Bratoškove, za ohranitev “našega”. U PM pa naše, bedaki jedni, vsi so se pobrali, islandija, Irska, španija, portugalska tukaj ti pa še vedno nekdo tumba o pomenu tega, da se je dokapitaliziralo in likvidiralo Faktor banko pa Pro Banko. pa da NLB ostane naša.

      Ma za norca nas imate vsi skupaj,

  • Bald Eagle

   Ti o financah pojma nimaš, zato pa pišeš neumnosti, ki bi jih še osnovnošolci spregledali.
   Ti je spodaj @Sprehajalec lepo obrazložil takratno situacijo, samo da si ti preneumen, da bi uspel to dojet.

   • Sredina

    Ja če pišeš neke bedarije ki si jih izmišljuješ in se fajn slišijo, potem je to za vas zelo verodostojno, samo da se pametno sliš pa kupte…

  • terminalar

   Je pa zato SPOSOBNA garnitura po Janši genialno in elegantno rešila svoje javno-finančne težave in bankrot države kot praviš.
   Okradla je banko.

   p.s. Kaj pa imaš ti proti homoseksualcem?

   • Sredina

    Ja to, da pa je rešla državo pred trojko in zgodbo Grčije pa ni pomembno ane? Seveda ne, ker niso to ‘naši’ nardil…

    Nič nimam proti homoseksualcem, mam pa proti takim primitivnim manijakom kot je Donko, ki ni vreden da bi ga pes poscal.

 • Franjo Trojner

  Totemu šverceru migrantov bomo za načrtno kršenje Ustave in zakonov še sodili. Enako usodne načrtne napake počne danes z arbitražo določeno južno mejo, o implementaciji arbitraže ni duha ne sluha. Mirotu hrvaška policija in vojna mornarica varuje velik del našega morja pred nami samimimi, ne Miro, ne naša policija, ne naša vojna mornarica, ne ribiški čolni in ne plavalci ne smejo v ta del nekoč SLOVENSKEGA IN ZDAJ OČITNO HRVAŠKEGA MORJA. Naš Miro je dal ilegalnim migrantom našo sveto zemljo, naš dom, našo hrano in obleke in celo naš denar, pripravljen je žrtvovat celo našo kulturo in običaje, Hrvatom je dal morje in dal bo še marsikaj samo, da bo vzoren priden levičar všečen kučanu, Putinu in ostalim špilferderberom.

  • herman

   Eni so švercali migrante, drugi pa orožje. sama banda na levi in desni.

   • if

    Šverc migrantov teroristov je dokazan!

   • terminalar

    Zakaj hudiča že enkrat ne obtožijo in obsodijo Janše za šverc orožja, ko pa to že vsi vejo?
    Kdo mu prizanaša? Milostna levica? Murgl garnitura?

    • Res si še mlad, da ne veš, da so si tole levičarji izmislili. Malo povprašaj njegove poštene sodelavce in ne nasedaj vsaki čenči.

     • terminalar

      abejžno…

     • Bald Eagle

      Marta preberi še enkrat, kaj je napisal @terminalar in kaj je bilo mišljeno v njegovem komentarju.

    • Alois Kuhelj

     Vsi vejo,sodisce je vun vrglo na neznanem kraju,casu nacinu i vzroku.Ti pa pazi,da sois dobr rit obrisou,da ne bos mradu kle!

   • Ne počutim se banda. Se ti ?

  • Alois Kuhelj

   Pa se vstop Hrcekom v EU podpira!!!

 • janez55

  Ministrica za zdravje opozarja: snifanje koke povzroča halucinacije o levičarski zaroti.

 • razmislek

  SDS ni samo Janša. V SDS so še vsi drugi poslanci !!!

  • PRIČEVALCI

   Ni res. SDS je Janša!

   • razmislek

    Aha, prav :-) haha

    • Alois Kuhelj

     Zaradi usmeritve tipkalnice,se moras smejati leze.Jaz nisem nikjer,je pa v SDS-u se kar nekaj slovencev,najvec tistih,ki nikoli ne grejo na volitve.Tisti casi,ki so prisli pote in te prisilno peljali na volisce,so ze zdavnaj mimo!

   • xtc

    Torej voli lahko samoJanša drugi pa ne ,ali kako?

 • Artur

  To, da ste odstranili na tem mestu moj komentar pove marsikaj no ponovil ga bom še enkrat malo drugače morda bo bil tale drugačen, bolj sprejemljiv za vas : ………….kljub prvi dami je Amerika na strani Hrvaške ???!!! Haloooo dobro ime Slovenije se ne gradi zaradi prve dame Amerike temveč kako in koliko je Slovenija kot država sposobna ustavriti blaginjo za svoje državljane , koliko je sposobna pri vzdrževanju zdravega okolja in drugih pogojev za zagotavljanje boljšega zdravja državljanov in koliko je sposobna biti kos legalnim lopovščinam, zavajanju javnih medijev, korupciji itd. Koliko je politika načelna in pokončna ne pa koliko je servilna in hlapčevska v škodo naroda do globalističnih centrov moči. Dober glas seže v deveto vas , slab pa še dlje .
  Bravo neodvisni raziskovalni novinarji vsaka čast, sramota za režimske presstitute in presstitutke :
  https://www.youtube.com/watch?v=qyWeuc4t4tE
  Bravo za predstavnike naroda, ki jim je mar za narodovo zdravje, ki imajo korajžo se boriti z “mlini na veter” in jim postavljati tudi neprijetna vprašanja in zahteve ( to ni značilnost Slovenistanskih )
  https://www.youtube.com/watch?v=Yv-pitByBJA
  https://www.youtube.com/watch?v=4IctB6rg3Wo

  Malo ironije, čebele si vse več časa jemljejo za počitek :
  https://www.youtube.com/watch?v=4lBYbGVlM7w
  https://www.youtube.com/watch?v=s-2I3e4fu5Q

  • Osti jarej

   ..no,končno še nekdo,ki vidi…..pri nas nam pa ,tudi in predvsem za potrebe globalizma in uvedbe novega svetovnega reda laže arso…politika pa molči….kompletno VSA….ste slišali grimsa,da bi govoril o tem,kako zastrupljajo slovenski narod iz zraka…s kemtrejli…kako turijo že dojenčkom obvezno cepljenje,ki sigurno vodi v različne bolezni,največ v avtizem,sladkorno tipa 1 ipd….starše pa oglobijo,če otrok ne dovolijo cepiti …kako nam prodajajo manjvredno hrano,ki je celo zastrupljena z raznimi kemičnimi dodatki….pa je pri nas vedno čisto vse super fajn in dobro ….kako delajo škodo obrati za predelavo bog vedi kako škodljivih odpadkov in od kod vse le ti so….brblja samo o tistem,za kar je zadolžen……vse ostalo ga ne briga….očitno pa tudi njegovega vrhovnega poglavarja ne…….in Slovenija,kot država ima dobro ime….je čudovita in nadzemsko lepa,ljudje pa ,večinoma,dobri,delovni in pošteni…..politika …ta ni vredna pol p***e mrzle vode…

   • Grims, je govoril o tem, kar spada v njegovo pristojnost. Pobaraj tvoje, da spregovorijo o tem.

    • Artur

     Jaz si ne lastim nikogar , če je to vaša lastnost neka, neka .

    • Artur

     V čigavi pristojnosti pa je potem pri vas avio- Nato aerosol aluminijum, barijum… zastrupljevalna rabota ?

   • Artur

    Vsi Levodesnosredinski fukcionarju vključno z Metko Zevnik v intervijujih zadnjič enkrat v zvezi z zdravstveno tematiko so brez pomisleka sveto prisegali na na ta cepiva . Ali je komu še za zaupat pri nas ?

   • Alois Kuhelj

    Ne vem ali si mislil pol picke ali pol pizde?No ja z,vsaj za vodo si se izrazil po slovensko,mrzlo in ne hladno!!!

 • Osti jarej

  ..pa nehajte folku turiti to ameriško damo,ki se ji sladko yebe za Slovenijo…..melanie je vztrajno zatrjevala,da je avstrijka

 • PRIČEVALCI

  Zakaj se že v demokraciji odstranjujejo kritični komentarji? Aja …. zaradi cenzure.

  • Bald Eagle

   To vprašanje zastavi na MMC, ki je finansiran z davkoplačevalskim denarjem, zakaj brišejo komentarje, ki niso kompatibilni z režimsko ideologijo.

   • PRIČEVALCI

    To vprašanje sem zastavil demokraciji.

    • Bald Eagle

     Ta portal se finansira z zasebnim kapitalom in lahko sam kroji svojo uredniško politiko in določa cenzuro po lastnih merilih.
     Take svobode pa nikakor ne sme imeti MMC, ki se financira z davkoplačevalskim denarjem. Pa je kljub temu tam cenzura strašna, predvsem se cenzurira komentarje, ki niso skladni z režimsko politično ideologijo, kar je nedopustno in nesprejemljivo za tak medij.

     • PRIČEVALCI

      A ti ločiš svobodo na državno in privatno?

     • Bald Eagle

      Ravno o tem sem ti pisal v prejšnjem komentarju.

     • PRIČEVALCI

      Kaj? Da v demokraciji vlada cenzura in v državnih in v privatnih medijih?

     • Bald Eagle

      Kje ti vidiš kako cenzuro na tem portalu? Če bi bila, bi bil ti že lep čas blokiran, pa še vedno veselo pišeš neumnosti in neresnice.
      Na javnem mediju, kakršen je MMC, take svobode komentiranja ni.

     • Alois Kuhelj

      Mas cist prou,jaz zivim devet casovnih con oddaljeno,pa se me se bojijo,ceprav sem ze z eno nogo v grobu.Vun so me fuknli iz delo.si,pa nisem nikomur skrivil lasu na glavi.And by the way,I am a veteran of Goli otok!

     • Bald Eagle

      Globoko sočustvujem s tabo. Moji starši so morali tudi emigrirat v tujino, da so si rešili glavo pred mesarskimi partijskimi zločinci.

     • stajerc5

      Si pa res cuden tic, da se das se po vseh letih “mazohirat” od ne”Dela”. Dvomim, da ti je uspel priti skozi vsaj en sam dobro misljeni(iz tvoje strani!) post!
      A-a, nimas sans, ce ne sviras njihovo kolo…

  • šmentanamuha

   Ti pa ser ne moreš pritoževati zaradi cenzure. Pri tebi je problem pomanjkanje samokritike.

 • hm hm
 • hle

  Na žalost je tako da niti vsa Slovenska politična srenja ni na strani Slovenije nekateri bi se šli taktiko požgane zemlje da bi se spet prigrebli na oblast

  • razmislek

   Res je. Žal.

 • hm hm
 • marker

  Velikokrat sem že napisal, da pogled usmerjen na sever in zahod pomeni napredek in blaginjo, pogled na jug in vzhod pa pomeni nazadovanje in revščino. Žal se tega našim oblastnikom ne da dopovedati. Tonemo iz dneva v dan.Samo politična lustracija in menjava volilnega sistema nas lahko reši. Večinski sistem smo že imeli, pa ga je levica v parlamentu s pomočjo izdajalske SLS spremenila v proporcionalnega.

  • luckyss

   Trenutno pogled na zahod pomeni kombinirana vozila s pokvarjenim volanskim mehanizmom, in nasilje s kuhinjskimi rekviziti ..in seveda klasika občasno, torej bombe in streljanje ..

   • Misliš na zadevo Tič, kajne ?

    • ,

     “Tič” :-)

    • luckyss

     Mislim seveda na islamski terorizem…one pederske zadeve pa se kar sami zmenite tisti ki vas to zadeva in zanima..

     • Si že pravi. Gre za smrt in tebe ne zanima, kaj se dogaja v družbi, kjer živiš tudi ti? Vidiš tudi zaradi takšnih pišmeuhovcev, se začnejo lahko dogajati težke stvari.

     • Alois Kuhelj

      Tic je hin,kdor ga je sparavil na oni svet mora biti posteno kaznovan,ne pa mutiyt po vseh cajtungah oslarije!!

     • luckyss

      Smrt v družini je med normalnimi ljudmi zelo težka in čustvena zadeva…
      In osnova kulture in pieteta sama normalnega človeka drži stran od tega, če ni sorodstveno povezan…
      Takšne pizde kot si ti in ki se vtikujejo v vsakogar in vse brez vsake olike in čuta za pieteto, pa lahko le pozovem ,da se same zakopljete, ker ste sramota za normalne ljudi..

     • Bald Eagle

      Na kakem kulturnem nivoju ti pišeš o tistih, ki jih je mesarska partija brutalno pobila po koncu vojne!? Tudi ti ljudje so bili nekoč člani družin. Tudi ti ljudje imajo pravico dostojnega pokopa in do pietete.
      Vendar levuharska gnila golazen vidi samo svoje sprevržence, ki so bili ubiti zgolj in samo zaradi lastne sprevrženosti.
      Zato utihni gnida levuharska in ne moraliziraj drugim, dokler tebi primanjkuje morale in etike!

     • Ana Job

      On je surov in zloben in mu ni mar za nikogar, najmanj pa za Slovenijo. Jezo sprošča na tem portalu.

  • PRIČEVALCI

   … in zato so se Avstrijci obrnili na jugo-vzhod ter pokupili vse živo, da bo tu ja še večja revščina pri njih pa še večja blaginja. Bravo, “slovenec”.

   • Bald Eagle

    Zakaj se pa Slivenija ne obrača na sever in tam pokupi vse živo, da bo tukaj blaginja?

    • PRIČEVALCI

     Zato, ker smo mi za njih jugo-vzhod kjer vlada nazadovanje in revščina.

     • Bald Eagle

      In kdo je kriv za tako stanje revščine na tem prostoru?

     • PRIČEVALCI

      Severo-zahod.

     • Bald Eagle

      Narobe.

     • PRIČEVALCI

      Povej to komentatorju “markerju”. On to pravi v zgornjem komentarju.

     • Bald Eagle

      Z vsebino @markerjevega komentarja ni nič narobe. Napisal je resnična dejstva.

 • .

  “Luč na koncu tunela tranzicijskega siromašenja Slovenije nista Amerika
  ali EU, pač pa mi sami. Zato je skrajni čas, da pridemo volivci k pameti
  in na volitvah zrušimo protinarodni levičarski režim, na oblast pa
  izvolimo domoljubne in verodostojne politike, sicer bomo ostali v
  mednarodnem prostoru popolnoma brez prijateljev, v soseščini pa samo še
  tarča posmeha, in preprečimo nadaljnje ogrožanje zunanjih meja.”

  Se strinjam.

 • Franjo Trojner

  Bravo NOVA TV 24 vi ste poleg Reporterja in Demokracije edini, ki upate kritizirati idiotsko politiko naše vlade in prestrašenemu mencajočemu predsedniku vlade nastaviti ogledalo. Vsi ostali dominatni mediji o napakah in vseh škandalih leve Cerarjeve vlade koalicije hinavsko molčijo in raje napadajo politiko ZDA in predsednika Donalda Trampa, glej ga zlomka vedno tudi servilno poročajo o Rusiji in Putinu. A nas je kučanov Cerar že prodal Rusom? A mu je Rjavec pri tem štango držo? Bog nas varuj Rusov, tam ko ruski škorenj stopi trava koj oveni in nikoli več ne ozeleni!

 • PRIČEVALCI
 • Snorri Sturluson

  Koliko let smo že za razvitimi ?

  • PRIČEVALCI

   Toliko kot pred nerazvitimi.

   • Snorri Sturluson

    Kar se dohodkov tiče mislim.

    • PRIČEVALCI

     Tudi jaz.

     • Snorri Sturluson

      Kdor je z malim zadovoljen velikega vreden ni?

     • PRIČEVALCI

      Tista, ki ni z majhnim zadovoljna tudi velikega ni vredna.

     • Snorri Sturluson

      Zakaj pa?

     • PRIČEVALCI

      Vprašaj jo …

     • ogledalo

      Ga tudi ne no fasala.

 • Ana Job

  Seveda je Amerika na strani Hrvaške, saj imajo izjemno sposobno vodstvo. Ali veste kdo je Kolinda Grabar Kitarović?

  Od leta 2005 je bila v pogajalski skupini, za vstop Hrvaške v EU.

  Najpomembnejše pa je tole :

  Bila je članica Trilateralne komisije katero je osnoval David Rockefeller in v katero so včlanjeni številni zelo pomembni ljudje iz sveta politike in biznisa.

  Torej na Rockfelerjih svet stoji! In Ž.. i vladajo!!! To Je jasno vsakemu bebcu. Naš cmeravček nima proti takim ene same šanse!!!

  • PRIČEVALCI

   Še ena izdajalka slovenskega naroda.

   • Ana Job

    Kreten ti si blokiran!

    • Bald Eagle

     Še 15 dni, pa bodo vsi kreteni levičarski odleteli s tega portala. Predvsem trolli, kakršen je @pričevalci in njemu podobni kalibri.

    • stajerc5

     Komaj cakam dan, ko bo screen spet normalen in ne napol prazen od blokiranih!

  • Snorri Sturluson

   Očitno so dvotirni tile ž…eni so k….eni pa d….

   • Ana Job

    Proti njim se je nemogoče boriti, ker imajo svet v lastnih rokah, premagani so lahko samo v športu od našegs vrlega Maribora!!!

    • Snorri Sturluson

     Svet potrebuje new religion.

    • !

     PRAV SI POVEDALA. Sovražniki in morilci Kristusa so še danes ponosni na to, da so ga na Križ poslali.

     • Ana Job

      Absolutno. Zmagali so Judeži, ki imajo svet v svojih rokah.

      Zato imamo “prekrasen svet” poln gejev, kurb, narkomanov in lopovov. Na žalost je zmagala napačna stran.

     • stajerc5

      Ana, ce mislis na svet bankirjev je OK! Ampak Izraelce metat v en kos, kot jih je nas sloser, a-a, to ni v redu…

     • Ana Job

      Svet imajo v svojih rokah in to je sporno. V glavnem so “bankirji” ja. Pa še marsikaj drugega tudi.

     • stajerc5

      Kdo ima nas v rokah? Sporno? Kdo je kriv? Jaz, ti, oni tam nekje? Najdi odgovore…
      Kdo je kriv za prvega bancnika oz. kreditodajalca na svetu, ja, bil je Zid!??
      Ahhh, tisoc vprasanj, odgovor pa vedno po zelji, a ne!?

     • Ana Job

      Ne se jezit, dragi Štajerc. Jaz teh ljudi še iz Bleda ne maram, ker so bili strahovito obupni, neprijazni, nemarni in tudi kradli so. Seveda vsi ljudje verjetno niso enaki. Ampak na Bledu so bili enakovredni ciganom. Izjemno nezaželeni gostje. In škrt.

     • stajerc5

      Malo zamujam, ampak z Bledom drzi kot pribito. TV v kofru, Policija, Brnik…

     • Ana Job

      Hahaha. Ti Štajerc bi se smejal, kaj vse so pokradli. Neverjetno. Pač tako je. Previden moraš biti in malo poostriti nadzor pa je.

     • Ana Job

      So tudi organizatorji največjih parad ponosa v Izraelu.

     • stajerc5

      Ce ga ne bi dali na kriz, nebi mogel od mrtvih vstati! Sem kristjan, ampak pravi, tvoje primitivno sovrastvo proti Izraelcim je sramotno, za vse vernike, vseeno katere vere!!!

     • Jurij Musar

      Pa jim je frajer pobegnil v nebesa.

  • hm hm

   morilci Kristusa Ž, vladajo. Seveda. Želijo, da se kristjani in musl med sabo ” izbrišemo”.

   • Ana Job

    Točno.

   • stajerc5

    Hehe, sam nate smo cakali, da uredis zadevo, Bog ti pomagi, ce ti zdravila ne morejo…

  • indijanka

   Tega pa nisem vedela. Hvala za tale podatek Ana. Zlata si.

 • Aron

  Nevem, kako si Donko razlaga diplomatske odnose, ampak sem skoraj prepričan, da med resnimi politiki poreklo žene enega izmed politikov ne sme igrati vloge pri opredelitvi do političnih vprašanj.

 • Valter BraniSlav

  Franci Donko, a nisi ti specialist za istospolne? O istospolnem seksu razmisljas vec kot vsak deklariran homo.
  Drzi se sanjarjenja o moskih ticih in anusih in pusti politiko pri miru. O Cmerarju in Trumpu nimas pojma. Raje pisi o tvoji ljubjeni temi – istospolnem seksu ki je zate ocitno prepovedan sad in ti je zato tako sladak…

  • stajerc5

   Mat kurja, kr Screen mi je zalilo, tak ti je prislo…

  • ,

   :-) haha

 • Snorri Sturluson

  Oni v VA je tudi bil Hrvat baje.

 • .

  V tej lepi majhni domovini smo vsi na isti ladji. Varujmo jo!!!!!

  • stajerc5

   Ladja je se na povrsju, ampak, bolj ko bo slo proti volitvam, vec rdecih torpedov iz Murgl bo letelo na njo, zapomnite si to!!!
   Zato, Slovenci, poznani, prijatelji, neodloceni…, pojdite na prvi test: Referendum!!!
   Ce nam za zacetek uspe samo to, smo zmagali!!!

   • .

    Štajerc v Sloveniji so tudi drugi narodi, ki želijo varno mejo, zaustavitev migracije!

    • stajerc5

     Ves kaj, dokler se skrivas v megli, si zame samo eno staro udbovsko truplo. Kako vi kazete: Jebi se i rasti!
     Pa se nekaj; Meni gre za SLOVENCE in ne cefurje, vseeno iz katere strani, jasno!
     Najprej bomo poskrbeli zase, potem pa prideti ostali na vrsto. Seveda, ce bo cas in denar!!! Mislim, da bo pod novo vlado spet nastalo novo stevilo pre”izbrisanih”…

     • ogledalo

      Ti nič ne misliš , ker ti ljubljeni vodja ne dovoli. Pa tudi nisi ravno neka “možganska kapaciteta “.

  • Kosobrin

   Toda, ta ladja je žal sestavljena iz dveh delov …

 • PRIČEVALCI

  Zakaj se ne morem znebiti občutka, da so janšisti prepričani (prav tako kot so to včasih bili komunisti), da je njihova pot ENA IN EDINA pot za cvetočo prihodnost.

  Izkušnje nas učijo, da so takšni povzročili ravno obratno. Skrajna levica in skrajna desnica pomenita eno in isto – totalitarizem in destrukcijo.

  • if

   Ne veste kaj sodi v skrajno desnico!

   • PRIČEVALCI

    SS-ovci, domobranci, njihovi zagovorniki in ostali neonacisti vsekakor. Ni nobenega dvoma!

    • Bald Eagle

     Pravljice, ki so ti jih natrosili komunistični lažnivci.

    • if

     Domobranci so slovenski ljudje, ki so se uprli komunistom. Imeli so prav. Dokaz je denimo stanje današnje Avstrije, ki ni bila okužena s komunstičnim know-howom.
     Za Avstrijo je bil nacizem blag vetrič v odnosu na komunizem, ki je prizadel Slovenijo.

     Slokomunisti so pranacistični kolaboranti.
     Šef KPS Kardelj je kot član Kominterne uveljavljal njene diktate, ki so bili produkt Hitlrejevega Stalina.
     Hitler in Stalin sta bila vzajemna vojaška agresorja Evrope tudi v času, ko so nacisti napadli JU, hkrati sta bila Kardelj in Tito del te sprege.

     • KIKI

      Ne uči jih zgodovine in zgodovinske resnice, se ne izplača!
      Kako boš bedakom razložil čigav produkt so! Ne trudi se!

    • ogledalo

     Skratka, golazen!

     • Bald Eagle

      Golazen vidiš, ko se pogledaš v ogledalo.

     • šmentanamuha

      Kolikšen napuh topoumnega levičarja.

  • Bald Eagle

   Ta trenutek je program stranke SDS edina prava pot, da se Slovenijo potegne iz brezna, v katerega jo je pahnila levičarska falanga, ki nima nobenega razvojnega programa, ki bi Sloveniji omogočal boljše čase v prihodnosti. Preprosto ima levica predolgo obdobje kontinuirano oblast v Sloveniji, zato je skrajni čas, da se jo zamenja na oblasti in s tem omogoči Slovenji razvoj na vseh področjih. Levica je izpeta in v trenutnih razmerah nima zdravih idej za boljšo prihodnost Slovenije.

   • ogledalo

    Katera levica? Združena levica? Saj je skupaj s sekto v opoziciji!

    • KIKI

     V opoziciji sama s sabo, a njede?

  • sprehajalec

   Ni edina, vendar nas obstoječa pot, ki jo ti forsiraš pelje vedno nižje. V prepad…

   Zakaj naj bi potem navijali za to pot?

  • terminalar

   Naj te ta občutek spremlja še naprej.

   (prav tako kot so to včasih bili komunisti)” Oni so ta občutek vlivali predvsem s prisilo.

  • KIKI

   A niso vse neke sredinske , saj tako se predstavljajo in si natikajo rdeče zvezde! A to je to?

   Na sredini zvezda rdeča,
   to “jedina” je moja sreča;
   ko me je mama porodila,
   v rdečo zvezdo me zavila,
   pela pesmi mi junaške,
   paritzanske, malo ustaške;
   kar je pač sirota znala,
   saj mojga očeta ni poznala….

 • Samir Bamirovič

  JANEZ JANSA,ti si Slovenski heroj! Slovenci smo ti zvesti! Zivljenje bi dali zate!! SDS! SDS!

  • PRIČEVALCI

   Vse štima … razen “Slovenski”.

   • :-)

    alb. :-)

   • :-)

    temu Samiru skoz ponavljam, da ” trava” ni legalna, da škodi mentalni uravnovešenosti :-) očitno ne upošteva in se mu potem blede haha :-)

  • rubec

   Domov si ga vzemi bumbar.

  • :-)

   BAMIROVIĆ, svoje muslimansko ime pravilno napiši. Saj ni grdo.

   • šmentanamuha

    Čisto pravilno ga je napisal, tako se piše v slovenski abecedi.

  • :-)

   Samire šta ti jedeš, da ovo pišeš?! :-)

  • :-)

   Koliko puta se ti mora reći, da ostaviš onu marih. na miru jer onda samo haluciniraš haha :-)

 • FUCK COMMUNISM

  Dajmo nekaj razcistit takoj na zacetku: Slovenija kot drzava do danes se nikoli ni imela mednarodnega ugleda. Vecina Zemlje nas ne pozna, veliko nas mesa s Slovasko in ce nas slucajno kdo pozna, je to zaradi narave. Nasim zakonom in drzavi se pa po razlagi vglavnem cudijo in smejijo. Cekar je lahko samo iz dreka naredil drisko. Iz slabega na se slabse.

 • Franc Šink

  Komunist se nikoli ne moti,komunist samo greši.

 • Snorri Sturluson

  Oh le kaj bo iz tega?

 • piko8

  Z naskokom najslabša vlada cmeravega mirkota, g. Janezu Janši niti do gležnjev ne seže! Levičarji že 75 let uničujejo Slovenijijo zadnji čas je, da na volitvah obrnjemo tok zgodovine Slovencem v +++. Vsi ki vam je Slovenija domovina na volitve in volit desne stranke. Razen lude mile!

 • Samir Bamirovič

  Janso imamo Slovenci RADI in GA NE DAMO!Levicarji bi dali ledvico,da bi lahko bil njihov!!!!

  • bhaha

   Samire opet ti :-) mani se već jednom one ” trave”, koliko puta se ti mora ponoviti :-)

  • bhaha

   Samire, šta ti je mati stavila u onaj burek, da nije pogriješila i mislila, da je ono špinat? :-)

  • hm hm

   Samire đe si? Jeli popustio ” špinat”? Drugi put materi reci nek ti ne dira po sobi, nije sve špinat što je zeleno :-)

  • šmentanamuha

   Tudi če si se samo hecal, si z drugim stavkom zadel bistvo stvari. Tako da ti čestitam za komentar.

 • Božo

  Janša pa ugled hahaha. Bivši švercer z orožjem utajevalec davkov in zapornik. kot tak lahko vodi samo kašno sekto (aja saj jo že).

  • KIKI

   I D I O T + pojdi seštevat utaje in kraje rdečim pizdunom, boš imel do
   svoje smrti dovolj dela!

 • LEVI TELEBAJSEK

  Janez Janša je srce Slovenije.
  Zaradi Janeza janše imamo zdaj svojo državo in ne živimo več pod tiranijo Jugoslavije.
  Janez Janša je strateško končal vojno v samo 10 dneh in nam prisvojil osamosvojitev
  Janez janša je srce Slovenije
  In srce je treba negovati
  Kaj ti če srce propade propade tudi država
  Janez janša ni samo politik on je narodni ponos
  Janez Janša ni samo navaden človek on je državni zaklad
  Brez janeza janše Slovenija propade
  Levičarji so že čisto uničili Slovenijo zdaj hičejo pa še zamenjati avtohtono prebivalstvo z artabci in afričani
  Janez janša 2018 kar pomeni močna slovenija
  Če janez janša po nekakšnem čudežu ne zmaga leta 2018 potem je z Slovenijo konec izgubili bomo jezik narodno zavest in dediščino
  Če bodo državo vodili kot so Cerar, Murgelsi lord teme in kavboj Zoki, ki za Katarce zida sredi Ljubljane mošejo potem je z Slovenijo konec.
  Eden in edini, ki lahko Slovenijo popelje v vso njejo slavo je Janez Janša in njegova stranka SDS, ki vedno dela samo v korist Slovenije in tam notri so najboljši politiki v Slovenskem prostoru.
  Janeza Janšo treba upisati v UNESCO kot nardono in svetovno dediščino kot enega največjega politika in stratega vseh časov.
  Janez Janša je heroj in srce Slovenije
  Janez janša je Slovenija

  • luckyss

   Recimo, ko bo JJ tole prebral…ali res misliš, da bo vesel ?!
   Takšni idioti mu najbolj zbijate možnosti na volitvah..verjetno te je Kučan nastavu ;))

   • LEVI TELEBAJSEK

    odstrani se levičarska pošast.

    • Bald Eagle

     Odstranili ga bodo cenzorji čez 15 dni.
     Sam je že pred časom napovedoval, da ne bo več komentiral na tem portalu. Vendar mu njegova komunistična mentaliteta ne dovoli, da bi izpolnil dano obljubo.

     • luckyss

      Saj boste kmalu lahko sami in jamrali za Hitlerjem in podobne bedarije;))
      Sam vam pa bom pač za dvajset procentov zbil povprečni IQ z odhodom…
      Ovce bedaste..Še hodit ne znate, kaj šele normalno pisat, ali poznati izraz dialog..
      Banda butasta..mogoče še v parlament ne boste prišli in vas bo Jelinčič prehitel..

     • Bald Eagle

      Misliš, da je s takim načinom komunikacije, kot si ga ravnokar uprizoril možen normalen dialog?
      Čimprej zgini nazaj na MMC, kjer te bodo tvoji zelo veseli. In uživajte v utopičnih z relanostjo povsem skreganih miselnih vzorcih.

     • luckyss

      Bedak…JJ me plača, da vas držim v formi..kasneje bom verjetno cenzor tule, če se bova z Janezom dogovorila za ustrezen honorar …
      Drugače pa naj vas pase kdo drug..

  • :-)

   a bejž no

  • KIKI

   Prav imaš in- Bog se naj usmili Slovenskega naroda!

   • :-)

    slovenskega se napiše z malo začetnico, ti sploh ne znaš slovensko haha

  • ogledalo

   Od Titovega pionirja, mladinca, komunista, preko pacifista do zakrknjenega militarista, nepotista, desničarja, sektaškega diktatorja, obsojenca, koruptivneža. Res ga je treba dati na UNESCO-v seznam. Svetovni unikat.

   • Gavnar

    Kaj pa Satana ?
    Kot ljubljenega vodja ga je le izbralo 666 podanikov !

    • hm hm

     666 je število od Ž-, zato jim je Jezus rekel, da so sinagoga od satana, piše v naši krščanski novi zavezi v svetem pismu.

   • rubec

    Včasih sem bil na mešanici heroina s trobeliko pa se mi ni takole mešalo. Kaj za boga ti jemlješ in v kakšnem razmerju dodajaš trobeliko?

  • Jurij Musar

   Ko bo umrl ga bomo pokopali na Dedinje poleg maršala Tita., saj bo takrat Jugoslavija zopet združena v eno veliko in lepo socialistično državo.

   • Čistilec

    Tega tudi Bog ne bo dočakal, da bi bila še kdaj Jugoslavija združena v socialistično tvorbo. To so kvečjemu utopične sanje gnilih ostankov prejšnjega režima.

    • Jurij Musar

     Ne bodi tako prepričan. Saj ni treba da je Jugoslavija v obliki kakršna je bila, lahko je le ekonomska in vojaška povezava organizirana kot ščit proti naseljevanju EU, demokratični socializem pa je itak na pohodu po vsem planetu.

     • valentin

      Pred leti mi je v Grčiji direktor uglednega hotela v zanimivem pogovoru dejal, Amerika uniči vsako državo, ki postaja močna in ki bi ji lahko parirala in prekrižala načrte. Na obisku njihovih politikov “pompajo” npr. proti Makedoniji, ko pridejo v Makedonijo pa šinfajo čez Grčijo. Možakar je bil razgledan in dobro podkovan, razkril mi je kar nekaj zadev, ki sem jih sicer vedel, a mi je samo potrdil, da je NWO kreatorjev sveta,
      ki načrtno ustvarjajo sovražnike,vojne, zmedo, lakoto in bedo resničnost in ne blodnje.

  • šmentanamuha

   Mu bomo dali priložnost, da pokaže, koliko se je naučil iz napak. Jaz mu je za zdaj še nisem dala, zdaj pa po vsej verjetnosti bom. Spremembe bo lahko naredil le, če bo imel dovolj dober volilni rezultat, po možnosti vsaj 46 %. Potem ne bo potreboval niti Erjavca niti Ljudmile, ali pa vsaj ne Erjavca. Mislim, da gre za biti ali ne biti. Upam, da je pripravljen.

   • 10mile30

    ti mu je za zdaj še nisi dala, zdaj pa mu po vsej verjetnosti boš? :-D cipa mala.. bo urška ljubosumna

  • velikiblek

   Janes Janša slovenski Čak Noris :)

 • Osti jarej

  …brglezi na dan totalitarizmov obsojal vse razen NATO, ki je kruto pobil več ljudi kot vsi ostali skupaj. tako se služi gospodarjem….

  pa ne samo brglezi…tud ostali so enaki hinavski klinci

 • luckyss

  Morate priznati, da vam bo kmalu dolgčas….
  Onaniranje, blatenje, pravljice, bes, onaniranje Janša, komunisti, Kučan…
  Dolgcajt ;))

  • Bald Eagle

   Za takimi kreteni, kot si ti in tebi podobnimi levuharskimi podganami, ne bo nobenemu dolgčas.
   Zato si le dajte duška zadnjih 15 dni. Take svobode pisanja kot jo imate na tem portalu, je ne boste deležni v nobenem drugem mediju.

 • Viktorh

  Tik – tak, še 15 dni, pa…

  • ogledalo

   Boš škripnil? Hvala Bogu.

   • Jurij Musar

    Saj je truplo že kar nekaj časa.

    • Čistilec

     Ti pa to še boš in sicer zelo kmalu.

     • Jurij Musar

      Tega pa še tvoj gospod Bog ne ve, kdo bo prej škripnil. Molitev ne pomaga, saj ima Bog najraje ateiste.

     • valentin

      Najraje ima poštene, ki ne hlinijo vernost kot pa take, ki so vedno pri maši in spovedi za svoje nečedne misli in dejanja.

   • Čistilec

    Tebi bom pa jaz pomagal, če ne zmoreš sam, prekleta podgana komunajzerska!
    Počistil te bom s tega prostora!

 • Jurij Musar

  Cerar ni mogel zapraviti ugleda Slovenije, ker ga itak nima. Ne moreš zapraviti nekaj, česar nimaš. Ugled so zapravili desničarji v tistih nekaj mesecih, ko so bili na vladi.

  • valentin

   Ugled zapravljajo skoraj vsi politiki od “osamosvojitve” Slovenije naprej.
   Najbolj so si zapravili ugled pri Slovencih, ki ne vemo več kdo je pravi in kdo
   črv.

   • Jurij Musar

    Za mene so pravi tisti, ki so proti razprodaji našega premoženja, proti privatizaciji šolstva in zdravstva, pa še kaj bi se našlo.

    • valentin

     Tudi jaz sem enakega stališča. +++
     Potrebno je samo poiskati poštene in sposobne ljudi, ne pa vse sprivatizirati.

     • AlojzZ

      Poštene ljudi med komunisti? :=)

     • valentin

      Jaz sem jih kar nekaj poznal, ja take prave, ki so živeli pošteno, skromno npr. nekatere starešine v bivši JLA, ( dal bi ti hlače z riti in zadnje jabolko ) kako in kje so končali pri razpadu bivše države, žal ne vem.

     • AlojzZ

      Koristni idioti, to je strokovni izraz in ne žaljivka, so v vseh sistemih. Pravilo je pa nekaj drugega.

     • valentin

      Mislim na poštenost, strokovnost, marljivost, zvestobo, ponos. S takimi sem se srečal, z njimi delal in nekaj časa v takratnih razmerah živel. Spoštujem jih še danes, čeprav nimam več nikakršnih stikov z njimi.

     • Jurij Musar

      Za tebe so najbolj pošteni izdajalci kajne.

     • Bald Eagle

      Saj so ravno komunisti največji izdajalci in uničevalci lastnega naroda.

     • Jurij Musar

      Baje so oblekli domobranske uniforme in prisegli Hitlerju.

    • Bald Eagle

     Naše premoženje je že zdavnaj razprodano. Problem je samo ta, da je razprodano najslabšim ponudnikom. Večinoma domačim in južnjakom.

     • Jurij Musar

      V kapitalizmu vedno obogatijo najboljši.

     • Bald Eagle

      In tako je tudi edino pravilno in logično. Samo sposobnost mora biti tisto, kar šteje. V komunizmu pa so na račun naroda bogateli nepismeni ali polpismeni nesposobni paraziti. Zaradi tega pa je večina naroda živela v bedi.

    • šmentanamuha

     Kako si lahko še vedno tako naiven?

     • Jurij Musar

      Verjetno zaradi tega, ker ne čepim vsak dan pri maši in razmišljam s svojimi možgani.

    • mginko

     Ha, “našega premoženja”. Tvojega ni nič, ker so že tvoji ta stari vse pospravili, tebi je ostala samo podedovana prazna glava.

     • Jurij Musar

      Če bi dedoval za teboj bi morda imel prazno glavo, pa k sreči ni tako. Premoženja pa je še kar nekaj, saj smo v socializmu mnogo ustvarili.

   • Bald Eagle

    Ugled Slovenije so zapravili tisti, ki imajo večino časa oblast v Sloveniji. To pa vsi zelo dobro vemo, kdo so ti.

  • luckyss

   Sramota..klicati trojko na pomoč…

   • Jurij Musar

    Res je in to so želeli desnaki, da bi čim bolj zlezli v rit klero kapitalistov.

    • valentin

     Ja in ne gre se jim toliko za domoljubje kot za računico.

     • Bald Eagle

      Pravo domoljubje je desnica že dokazala med osamosvojitveno vojno. Takrat so nekateri levuharji veselo trobili, da samostojna Slovenija ni bila nikoli njihova intimna opcija in se z njo ne morejo sprijazniti.

    • Bald Eagle

     Pajdašit se je pozrebno s tistimi, od katerih ima človek kakšno korist.
     Enonogi šlosar pa je paktiral s samimi zgubami, katerih narod je živel v totalni bedi.
     Pa mi razloži še eno dejstvo. Zakaj narodi iz komunističnih dežel množično migrirajo v kapitalistične dežele in ne obratno?

     • Jurij Musar

      Že dolgo na planetu ni nobene komunistične dežele.

     • Bald Eagle

      Zakaj pa misliš, da je komunizem tako neslavno propadel, kapitalizem pa se je obdržal?

     • Jurij Musar

      Komunizma še nikdar in nikjer ni bilo.

     • mginko

      Sploh ne veš kaj je planet.

     • Jurij Musar

      Seveda vem. To je tisto, kar je Bog ustvaril v enem tednu.

    • traktor

     Saj vemo zakaj sovražiš desnake. Si že razložil zadnjič. ZUJF je kurba, stvari je al pa bi postavil na svoja mesta. Nekateri so kaj dobili, tisti ki si niste zaslužili, pa ste kaj tudi izgubili. Veš mi se držimo pregovorov stare mame. Kdor ne dela, naj ne je, pa za lenuha ni kruha. In desničarji bi dali ljudem delo in pošteno plačilo, ne pa denarja za nedelo in potuhe, ki jih nimaš iz ničesar financirat. Pa bojiš se nas, ker veš, da boste zgubili nezaslužene privilegije.

     • Jurij Musar

      Tvoja stara mama je bila pametna gospa. Škoda da nisi nič po njej.

     • traktor

      Ja, jest sem čist po njej, vzgoja pač. Zate je pa bol problem. Sam kaj češ starga kojna učit.

   • Mario11

    To se najbolj bojite—-škode, da ni prišla in naredila red… pa to

  • mginko

   Bluziš, ker nimaš pojma.

   • Jurij Musar

    S temle komentarjem si mi vse razjasnil.

 • indijanka

  :) Mefisto se je malce pohecal, ker je statistično za vladajoče glasovalo več žensk. To povezuje z žensko energijo, ki jo imamo ženske več kot moški in nas včasih odmakne od racionalnosti. Je pa Lustrator ugotovil, da izvoljeni niso alfa samci, kar bi pa pomenilo, da na volitvah ni odločala ženska ampak moška energija v ženskah. Ženska energija bi izbrala alfe. Malce zapleteno :), kajne? Moški lahko poskusijo z odvzemom. Pradlagam, da vsak pokončni mož to uredi najprej doma, s svojo ženo, hčerjo, materjo potem pa se bomo o tem pogovarjali naprej.

 • MEFISTO

  “Ogledlo” je mož tisočerih nickov pred leti promoviral na Politikisu.

  Ponavljanje starih štosev in prepisovanje z vikipedije ga je tako duševno utrudilo, da mu je zmanjkalo fantazije, pa je prisiljen posegati po svojih starih zgodovinskih nickih.

 • luckyss

  Ne poznaš psihologije množic..
  Brez nasprotnikov vam bo najprej dolgčas, potem pa se boste skregali med sabo..
  Bolj vam bo dolgčas manjši razlog bo potreben za prepir…
  Ker vi niste ljudje, ki bi težili k poenotenju, miru in pravici, ampak banda, ki rabi kaos in obtoževanja ter prepire…tako shizofreniki pač delujete ;)

  • šmentanamuha

   Zakaj tako na ostro, tudi tebi je dolg čas,ker se na levih portalih nimaš s kom kregati, ker smo vsi nepravoverni cenzurirani. Bodi vsaj pošten. Potem pa se prideš drkat sem gor, ker se tam ne moreš.

 • KIKI

  Katero Micko bi pa ti k Putinu poslala? Potrate ni več, Lipicanka
  je pravi štor, zakompleksirana Mračnjakinja nima šans….šamanke
  Bulceve bi se ustrašil, robustna policajka Vesna je prelena….
  Ostane nam samo še Ljudmila, ki pa ni njegov tip, saj ne verjamem,
  da bi jo spravil na konja!- Eve Irgl bi bil sicer zelo vesel, vendar ji
  Erjavec ne bi dovolil k njemu, ker ni “naša” !…

  • Ana Job

   Draga Kiki prav imaš. Nimamo pravih žensk v politiki. Nemogoče so! Takega krempeljna ne moreš nikamor poslat. Arbitraža je bila vnaprej izgubljena bitka, nimamo dometa v svetovnem merilu. Kar se tiče pajdašenja z Rusi, pa so stvari ušle izpod nadzora.

 • valentin

  V.B. in ZDA sta kot zaveznici po koncu 2.sv. vojne velika slovenska zahodna ozemlja raje podarila vojnemu nasprotniku in okupatorju, fašistični Italiji. Stalinova Rusija se je vzdržala, le Francija se je takrat opredelila za priključitev slovenskih ozemelj takratni FLRJ, a je žal bil en glas premalo.
  Merci bocu, Viva le France !

  • hm hm

   LIberte, egalite, fraternite!

   • valentin

    Qui,bien sûr monsieur. Viva le France !

  • Bald Eagle

   To pa zato, ker je enonogi šlosar Churchillu obljubil, da bo po končani vojni v yugi uvedel demokratični družbeni sistem. Ker pa se je po svoji partijski maniri zlagal, je logično, da je zaradi tega izgubil določen del ozemlja, ki so ga zavezniki podelili državam z demokratično družbeno ureditvijo, kljub temu, da so te države med vojno pripadale ti. osi zla.

   • Ana Job

    Churchill je imel papagaja in po njegovi smrti je njegov papagaj še dolgo živel. Menda je izredno grdo govoril, same sočne kletvice. Je prišel celo v časopis. ;-)))

   • valentin

    Ne gre tako enostavno in enostransko razlago takratnih odločitev zaveznikov pripisovati samo nasprotovanju režima v Jugoslaviji, prisoten je bil tudi strah in bojazen zahoda pred močnim delavskim gibanjem v povojni Italiji in krepitev KPI.

 • RATATA

  Ne volilno pravico vzet(!) amak nepravilno izpolnjen listek!

 • Cenzuriran 4x

  Članek poln zavajanj.

 • Marko

  Janša ma ugled samo še v svoji sekti. Ostala desnica ga ne mara kaj šele levica.

  • komar marko

   JJ je politik zaradi katerega RDEČKOTI takoj dobite pjučnico, čim kihne. Se ga bojite. Pač imate prirejen nagon, in pamet ste pospavili 45 leta v globine. Ostali so samo hlapci. Je kaj čudno, če se na osnovi laži obsoja???????????

  • šmentanamuha

   Hm, ampak ta sekta se veča, tako mimogrede…in prav zato v kučanovi partiji vlada panika in kaos, ampak ti osel iz leve štale tega ne štekaš, ker si pač osel.

 • komar marko

  Prav je tako, da se rdečkoti bojijo JJ. Z vsakim korakom jim dokazuje, da sistem gradijo na laži, tako kot PRISLUHE včeraj ali pred desetletji LAŽGOŠE!

 • FORT WORTH

  Napisi mi prosim eno Slovensko zensko, ki bi se lahko kosala z Kitaricevo.
  Slovenske zenske v vecini volijo Borata, ker je kao lep. Butast pa bolj, kot je tezek. In Kucana, ker je prijazen starcek. Ne vidijo pa vsebine.
  Medtem, ko je nas Borat dvoril Kitaricevi in se okoli nje slinil je ona lobirala in temu idiotu na koncu pokazala sredinca. (:-)))
  Ceprav mi hrvati niso prevec vsec, jih vse bolj spostujem.
  Za svojo drzavo zgledno skrbijo in so domoljubi.

  • Ana Job

   Jo še ni v politiki. Trenutno. Tukaj pametne ženske ne gredo v politiko. Imajo svoja podjetja,ki jih uspešno vodijo.

   Jaz Buziborata nisem nikoli volila in tudi večina mojih prijateljic ne, ker je brez možgan in ni alfa. Mišice me ne očarajo, možgani pa so mi pri moških izjemno privlačni. V svojega moškega sem se zaljubila, ker je brihten in to preden sem ga v resnici videla, da je pravi lepotec. Rekel mi je, da je brazgotinast črnc hahaha. In me je na rit vrglo ko sem ga zagledala.

   Kurćan tudi ni alfa. Močne ženske volimo alfe, zato nas ne meči v isti koš. ;-)))

   • FORT WORTH

    Ne mecem vas v isti kos.
    Vem, ste tudi izjeme.
    Ampak izjeme nimajo moci na volitvah.
    Pisal sem o naivni zenski vecini.
    Ves, da te cenim in te redno prebiram.
    Tvoje misli so mi v vsec… (:-)))

    • Ana Job

     Vem, tudi jaz te rada berem, ker si brihten in poveš, kakor misliš brez ovinkov. Upajmo, da bodo ljudje na volitvah tuhtali z glavo.
     Lep večer ti želim in uživaj! :-)))

     • FORT WORTH

      Lepe pozdrave nazaj. (:-))

   • šmentanamuha

    Hudo si to napisala, Ana, mi je všeč…

    • Ana Job

     Hvala. :-))

 • RATATA

  Kdo pa lahko odloča, kaj je grdo?

  • Ana Job

   Tvoja vest. ;-)

 • MEFISTO

  Na primeru Cerarja in Brgleza si lahko ustvarite predstavo, kdo vse kvari in poneumlja našo deco na univerzi.

 • Viktorh

  .Tik – tak, še 15 dni, pa…

 • sunday

  cilj je ljudi spraviti na kolena, da klonejo predvsem pred voljo do življenja, pred samozaščito, da jim je za vse vseeno, saj tako postanejo popolnoma vodljivi, če samo pomislimo na izjave levistov ob zločinih musli hudičev – da se bomo tega morali navadit ali, da se bomo proti terorju borili tako kot da se nič ni zgodilo – vse to je izdaja, vse to je pranje možganov ovcam, da so čim bolj brezvoljne, da kar same gredo pred puškine cevi, če se jim tako reče, ker so pač tako rekli in da nihče niti pomisli ne na odpor ali nasprotovanje -to je njihov recept za ostati na oblasti – ljudi dobesedno uničiti z brezvoljnostjo, to je cilj levistov!!!

 • FUCK COMMUNISM

  Komunajzarje je treba jebat!!!

  • :-)

   deničarji in levičarke, desničarke in levičarji, Tudi ” parjenje” med njimi je naravno.

 • sunday

  sam bog nam je dal melanijo kot prvo damo a pri nas državni mediji še ene dobre o njej niso zapisali – zamislite si, da bi jo imeli hrvatje, vsi njihovi mediji bi bili polni hvale in vsi bi za njo stali s ponosom – ja kar se pa arbitraže tiče bi hrčki mejili na italijo če že ne na avstrijo – no vsaj jugo srbo levistične oblasti mi ne bi imeli!!!

 • Kosobrin

  Kakšne bedarije pišete!

 • cosmosjasnovidec

  Normalno,da ZDA podpirjo hrvate saj so jim dali tudi helikopterje,čolne ter drugo vojaško opremo.
  Grabaričko v Zda sprejmejo o “cmerarju in pahorju” pa sploh nočejo slišati zaradi levuharskega komunizma v katerem se tovariša nahajata.
  Naša vojska nima niti municije kaj šele ustrezno opremo,ker ji vladajo tovariši in čefuti kar ZDA seveda ne more tolerirati zato ji ne pomaga in ne,da ničesar.
  Počasi kot je razvidno bo Slovenija letela tudi ven iz NATA saj levuharska vlada ni prispevala dajatev in si je denar namenjen za to pospravila v žepe.
  Sam tovariš Putin je videl kakšno teslo je tovariš”pahorjatka” zato se tudi za njega ne zmeni več.
  Pahorjat je pa z obiskom Putina v Slovenijo naredil samo sranje pri američanih in tako uničil vse vezi med Slovenijo in ZDA.
  In to se dogaja že leta ne ukrepa se pa nič.

 • FUCK COMMUNISM

  Levuhar – mesanca med levicarjem in voluharjem! Libtard – mesanca med liberalcem in retardon. Komunajzl – mesanca med komunistom in picajzlom.

  • :-)

   ti res verjameš, da tudi desničarji nimajo bančnih računov?

 • REALNOST JE KRUTA

  Samo EDEN razlog je zakaj se Amerika mota tod in Hrvatom daje orožje!!! Zaradi boja med Ameriko in Rusijo!!!!! Amerika ves čas izziva tudi južno kitajsko morje, Amerika je praktično okupirala Rusijo in Iran. Ampak Rusiji ne more nič. Ker Rusija ima najmočnejše ” pošiljke” na svetu in zločinska amerika to dobro ve.

 • REALNOST JE KRUTA

  A mislite, da je že na pol alb. Črna gora v NATO organizaciji, ker jo izraelska amerika obožuje?!? Dobro jutro!!!!!! Amerika rabi nadzor nad Jadranskim morjem, da strateško lažja nastavlja kar že hoče, proti slovanski Rusiji !!!!

 • _

  Sicer pa Hrv. še naprej provocira slov. stran. In kot smo že povedali tukaj, ves čas pridno prejema amer. orožje…Res romantično :-) http://www.slovenskenovice.si/novice/svet/hrvaska-provokacija-plenkovic-ribice-posilja-na-slovensko-stran

 • Hun

  Cerar kot zelenec v politiki dela fousarijo SDS- ovcem…za dobrim konjem se dize prasina

 • Adolf Hitler

  kake rvaske rvaska splohni nikoli in nebo nikol obstaiala ker to so samo mesanca turskih imegriranih ki so bili voini plen mazarov katerem ie pomagal vatikan za kraio SoloVendskih kralievih dezel katere so neosmileno pomorili ampak kmalu bo prisla resnica na povrsie ker Karlof manifest ne laze keit tam ie napisano da od benecev do belega gradu in od proisia pa do Schleswig-Holstein in cela skandinavia ker nasi predniki so skandinavci in so tud ostal!

 • ogledalo

  Kaj je zgradil janša? En klinc, pa še zapufal nas je! Da ne govorimo o ratifikaciji pristopnega sporazuma Hrvaške k EU! Podpora ZDA raste premo sorazmerno z nakupom ameriškega orožja!

  • MižekFiga

   Čestitam k tvoji svetovni nerazgledanosti in blesarijam okoli slovenskih denarnih tokov.
   Jekleni Janez nam je pokazal kako zgleda Slovenija po Evropskih in svetovnih demokratičnih merilih. Ti pa navijaš za balkanski udbo komunizem. FUJ.

 • MižekFiga

  Kaj Vam je? Srbijanci so dobili rusko orožje in verodostojni viri trdijo, da ni šlo za frače! Vladajoči pri nas so srbijanski zastopniki po ddr. Kučanovih merilih in ruski poverjeniki po trenutnih (izvoljenih) rusofilih.
  Ne čudite se svetovnim trendom in reakcijam. Trenutno smo bliže S. Koreji kakor celem demokratičnem svetu. Najbolj kriva je ddr. Kučanova hudobna spaka, samo zaradi plebiscitarne odločitve državljanov za demokracijo.

  Da ne pozabim, Vas že danes vabim naslednje leto na parlamentarne volitve, ki bodo ob veliki udeležbi tudi verodostojna zadušnica za ddr. Kučanom. Poslovilne politične komemoracije bodo balkanski izgubarji organizirali sami nekje izven Slovenije.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!