[Ekskluzivno iz Bruslja] Logar na odboru PANA v Bruslju evropskim poslancem razkril imena odgovornih za afero #iranNLBgate, novinar tednika Mladine Mekina pa je nastopil kar kot njihov odvetnik

Foto: Nova24TV. Anže Logar in Borut Mekina sta govorila pred komisijo na zasedanju odbora PANA.

V Evropskem parlamentu v Bruslju se je poseben odbor PANA seznanil z afero IranNLBgate in jo pravzaprav uvrstil kot prvo in najpomembnejšo točko na dnevni red. Govornika iz Slovenije sta bila predsednik preiskovalne komisije o ugotavljanju zlorab v slovenskem bančnem sistemu, dr. Anže Logar in novinar tednika Mladine, Borut Mekina. Logar je v kratkem času evropskim poslancem, ki so se odzvali v presenetljivo velikem številu, nazorno prikazal, kako je bilo v letih 2009 in 2010 v največji državni banki, NLB, opranih za kar milijardo evrov denarja in kako so vse pristojne institucije odpovedale. Evropski javnosti je razkril imena odgovornih, ki so za sum pranja denarja vedeli, pa nikoli niso ukrepali.

Vemo, da je pred časom tudi slovenski državni zbor ugotovil politično odgovornost nosilcev politične oblasti, Logar pa je na zasedanju odbora PANA izrecno opozoril, da so veliki slovenski mediji temu namenili premalo pozornosti. A vrag je očitno zdaj odnesel šalo, saj so v Bruslju danes prisotni pravzaprav novinarji vseh velikih medijskih hiš  Sloveniji, številni dopisniki. Vprašanje je le, kako bodo o tem poročali.

Skrbi pa nas lahko govor novinarja tednika Mladina Boruta Mekine, ki je očitno v Bruselj prišel kot neke vrste odvetnik tistih, ki so odgovorni za milijardno pranje denarja in tudi s tem povezano bančno luknjo. Zadevo je skušal relativizirati z besedami, češ, da so tudi banke v drugih evropskih državah oprale iranski denar. Dejal je celo, da to za Slovenijo ta trenutek ni najpomembnejša tema. No, njegovo stališče evropskih poslancev ni prepričalo, saj so tudi tisti z leve politične opcije zahtevali, da poda konkretne argumente, o katerih drugih temah govori, a se je Mekina zapletal, na koncu pa sploh ni več želel odgovarjati.

Logar govoril tudi o sumljivi smrti kriminalista Simona Goluba
Anže Logar
je med drugim evropske poslance seznanil z zgodovino podjetja Farrokh, ki je bilo ustanovljeno leta 2006 na Britanskih deviških otokih z dvema dolarjema začetnega kapitala. Od samega začetka so obstajale vse okoliščine za utemeljen sum pranja denarja. Kot je znano, je iransko podjetje sicer najprej poslovalo prek Švice, nato pa so jim zaradi sumljivih poslov zaprli račune. “Leta 2010 je bilo podjetje Farrokh največja stranka NLB na področju plačilnega prometa, večja kot Krka ali Telekom,” je opozoril.

Evropski poslanci so izvedeli tudi to, da je urad za preprečevanje pranja denarja odprl primer, pa ni primerno ukrepal, saj so se iranske transakcije kljub temu nadaljevale. Logar je še obelodanil, da je kriminalist, ki je preiskoval zadevo, dan pred zaslišanjem v zadevi podkupovanja padel z lestve pri delu in se ubil. Gre seveda za primer Simona Goluba, ki je umrl leta 2013, krivi pa se ga, da so obremenilni dokumenti v zvezi s pranjem denarja namenoma obležali predalu njegove pisalne mize.

Foto: Nova24TV.

Predsednik odbora PANA: Jasno nam je, da se je v Sloveniji zgodil večji primer pranja denarja
Po koncu zasedanja je pred naše kamere stopil predsednik posebnega odbora evropskega parlamenta Werner Langen. Povedal je, da mu je na zaslišanju hitro postalo jasno, da imamo v Sloveniji večji primer pranja denarja. “Vprašanje je, kdo je odgovoren, da se zadeva ni prej razčistila, pristojne institucije so popolnoma odpovedale,” je bil jasen. Sicer pa pravi, da gre tudi za politično vprašanje, ki pa ga bo Slovenija enostavno morala rešiti sama.

Pred naše mikrofone je po koncu zasedanja stopil tudi Anže Logar, ki je sicer priznal, da je za Slovenijo žalostno, da je zadeva dejansko morala priti pred Evropski parlament v Bruslju, a za to so odgovorni tisti na položajih v pristojnih institucijah, ki svojega dela niso opravili. “Me pa veseli, da ste tudi vi opazili tisto, nad čemer sem bil sam zelo šokiran. Novinar tednika Mladina je navajal kup neresnic in nastopal kot advokat tistih, ki so odgovorni. Šlo je za čisto relativizacijo problema, čemur pa evropski poslanci, kot ste videli sami, niso nasedli,” je med drugim povedal Logar.

Za “evroposlance” levice je to drugorazredna tema, na zasedanje odbora jih ni bilo
Pomenljivo je dodati, da očitno evropskih poslancev t. i. slovenske levice ta tema ne zanima in jo skušajo pomesti pod preprogo, saj so bili prisotni samo štirje. Poleg Romane Tomc in Milana Zvera še Patricija Šulin in Franc Bogovič. Anže Logar nam je med drugim po koncu zasedanja odpovedal, da je to za Slovenijo velik udarec, da zadeve nismo bili sposobni rešiti sami in da se je zadeva morala znajti tudi v Bruslju, medtem ko Romana Tomc pričakuje, da bodo odgovorni zdaj, ko jo pozna cela Evropa, preprosto morali odgovarjati.

Foto: Nova24TV. Prisotni na odboru PANA, novinarji so se zbrali v velikem številu, so bili ogorčeni nad razkritji Anžeta Logarja.

Tomčeva zavrača očitke tednika Mladina: Če bi pristojne institucije ukrepale, zadeva ne bi končala v Bruslju
Naj spomnimo. Režimski tednik Mladina je evropski poslanki SDS Romani Tomc očital, da je Slovenijo zatožila Bruslju v zadevi pranja denarja samo dobre pol leta pred parlamentarnimi volitvami. A Tomčeva je bila zelo jasna: “Veseli smo lahko, da se je zadeva po tolikem času, kolikor je minilo od prve prijave o sumu pranja denarja v NLB, zadeva sploh znašla na dnevnem redu. Hkrati to pomeni, da je komisija presodila, da je zadeva zelo pomembna. Trajalo je kar sedem let, da je zadeva prišla v Bruselj.” Tomčeva je v kontekstu afere iranNLBgate govorila še o dejstvu, da slovenska vlada ni izpolnila svoje obljube, ki jo je dala Bruslju ob zadnji sanaciji bank. Da se bo namreč iz največje, NLB, umaknila. Pa se ni, kar je zgovorno dejstvo, da s kapitalom v ozadju še vedno opravljajo stare politične strukture, zato aktualni levi oblasti tako ali tako prodaja nikoli ni bila in ne bo v interesu.

Franc Bogovič: Zakaj so sploh poklicali novinarja Mladine?
Z njo se strinja tudi Franc Bogovič, ki sploh ni mogel razumeti, kaj je novinar Mladine počel na takšnem zaslišanju. “Izpadlo je kot čisto politično obračunavanje. Poslanec DZ je predstavil poročilo temeljitega dela svoje komisije, o tem bi se moralo konstruktivno razpravljati, ne pa, da v Bruselj pošlejo nekoga, ki želi vse skupaj relativizirati.” Bogovič je še dodal, da je sicer sam prisega na to, da se notranje zadeve urejajo doma in ne v Bruslju, a v konkretnem primeru druge možnosti ni bilo.

Naj dodamo še to, da je Milan Zver opozoril, ima še eno posebno dimenzijo, da se je skozi pranje denarja v NLB neposredno financiral islamski terorizem, torej je imelo to pranje denarja neposreden učinek na zmanjševanje varnosti v Sloveniji in Evropski uniji. Skratka, zdaj je na potezi Slovenija. Odgovorne institucije bodo morale opraviti svoje delo in razgaliti odgovorne, sicer bo to namesto nas storil Bruselj, ki ima to možnost, opozarja Zver. Kar pa bi bila za našo državo seveda še ena velika zaušnica in sramota.

Luka Svetina, Bruselj

 • cploger

  Brez prikrivanja in pogajanja o resnici! Vložiti obtožnice in z vsemi imeni v javnost!
  Če se SDS namerava pogajati o imenih, so sokrivi!

  • Aton

   Imena odgovornih v banki so našteta že desetkrat. Toda si gluh in slep. Ali pa kaj drugega.

   • cploger

    Pri najboljši volji nikjer ne najdem imen tistih, ki bi naj bili v predkazenskem postopku, kaj šele, da bi naj bil vložen kakšen obtožilni predlog.
    Se pa strinjam, da je svinjarija, da je kriminalistična policija dala izjavo, da suma storitve kaznivega dejanja pranja denarja v NLB preiskava ni odkrila in so predkazenski postopek ustavili.

 • Hun

  pr pranju denarja ni bila oskodovana Slovenija…pri talanju 100milijonskih kreditov eni osebi kot sta Srot, Bavcar, Kordez…je prislo do bankrota drzave….

  da pa speckahle SDSovske specajo in se zavedajo, da mogoce bo pa zanimal EU in ZDA zarad sankcij Iranu in jih bodo uslisal…

  Sm verjel, da bo Jansa prodal banko v svojem mandatu, ker se kao SDS zavzema za privatizacino…..verjet politikom je enako kot verjet v božička

  • Stajerka

   daj ne trobezlaj, če ne spremljaš informacij……KAKO ni bila oškodovana Slovenija???
   A ti lahko opraviš za 1 milijardo oz. 2.000 transakcij BREZ PROVIZIJE???…..in provizija za tujino ni 60 centov ali 1 eur, ampak krepko več…..
   res ne vem zakaj si takšen bedak, da za vsako položnico plačaš banki storitev???…

   • Franc Vidrih

    Han verjame v dedka mraza, iz Rusije.

    • Hun

     Han naj vrjame v kerga hoce…zdj pa takoj poprav napakco

   • Hun

    ti pa si naivna…ce govorite o nezakonitih transakcijah…provizija je bla znatno vecja …sla pa v zep dolocenim osebam zato pa ni zabelezena….Banka tu ni bila oskodovana kot so jo bankrotiral ko so vn denar jemal…taka praksa je vsakdanja v vseh bankah po svetu…jasno mi pa je da nasa banka ni v privat lasti ampak drzavni in drzavljani niso mel nc od tega…

  • Stajerka

   in zakaj na tvojem spisku ni Jankovića???…..te ki si navedel so celico vsaj videli od znotraj…..

   • Hun

    sm dodal tri pike kot- i tako dalje do Jankovića, ki je za botra Bavcarja vajenec

    • Stajerka

     hahaha……vidiš, da ne veš kaj se dogaja…..pri Bavčarju vsaj nekaj veš – pri Jankoviću NIKOLI NE boš izvedel…..zato tvoja trditev o vajencu NE pije vode…..

     • Hun

      jst ne branim Jankovića tko k ti ocitno Bavčarja k je se danes bestič od tvojega kultnega vodje

  • Janez

   Jaz v Božička še verjamem,pa sem star že sedemdeset let in tudi v gospoda Janeza Janšo.V te od SLOVENCEV tisočkrat preklete komuniste pa ne in nikoli ne bom,pa če živim še sto let.

   • Hun

    ti tvoji komunisti so vsi SLOVENCI…v kult osebnosti pa kr vrjam sj to je tipicno za komunista

 • goldhorn

  Mekino je v Bruselj povabila Fajonova. SD je bila takrat na oblasti…… Več ni treba povedat.

 • Peter

  rajtam, da so se špecanja Evropi navadl od 571 družbenopolitičnih delavcev, ki so cvilili, da nimajo svobode tiska…

 • Peter

  Mekina je bil tam zato, da vse skupaj zgleda kot predrkavanje dveh strank. In je v tem uspel.

  • rrrrr

   Mekina je tudi za zamešeno žilno opornico v svoji steklenici z vodo na govorniškem pultu obtožil Logarja in SDS.

 • von Rhein

  Prenosa ne gledam,sem in tja pridem pogledat odzive na forumu. Vse kaže ,da bo ta ,že pred časom advokat srbijanskih oficirjev,sedaj advokat rdeče golazni,še daleč prilezel.Je eden izmed poceni pisunov,ki cilja v politiko.

  • Olga_10

   Po poteh Fajonke…ki ga je “zrihtala”…

 • Kučko pod pručko

  Bravo Anže, tisočkrat bravo

  Kar predstavljam si Anžeta Logarja, doktorja ekonomskih znanosti, kako evroposlancem mirno in s trezno glavo razlaga rabote Kučanovega podzemlja. Vse njegove trditve so podprte z nedvoumnimi dokumenti. Vidim poslance, ki ne morejo verjeti, da se kaj takega lahko dogaja v eni od držav Evropske unije. To bo velika zaušnica našemu levakarskemu političnemu sistemu, organom pregona in sodiščem. Predvsem pa bo velika zaušnica za botra vseh svinjarij, ki se pri nas dogajajo, za murgelskega šefa F21 in udbomafije, ki nam je uničila državo.

  Vidim tudi, kako je Mekina v svojem komunajzarskem tonu skušal braniti njegove partijske soborce in kako so ga evroposlanci hitro prečitali. Ko na njihova jasna vprašanja ni imel odgovorov, je lahko samo še obnemel. Je levakarski pisun Mladine mislil, da sedi v slovenskem parlamentu, kjer bi mu koalicija vzneseno ploskana? In vidim tudi Kardeljevega vnuka ter ostale slovenske poslance levice, kako so se med razpravo poskrili v kakšnem stranskem hodniku Europarlamenta zardevali od sramu.

  Kratkoročno bo imel današnji Logarjev zagovor za nas negativne posledice, dolgoročno pa je s tem skoval trdno pot k ozdravitvi Slovenije pred kronično boleznijo, ki se ji strokovno reče kučanitis!!!

  • von Rhein

   Vidim tudi, kako je Mekina v svojem komunajzarskem tonu skušal braniti njegove partijske soborce…
   ——————
   Škoda,ker nisem uspel gledati.Te vrste nastopi me vedno zelo zabavajo,ko vidim vso praznino “eminentnih” novinarjev.

   • Peter

    Ni bilo kaj dosti videti.
    Slišati še manj, neko jecljanje.

    • von Rhein

     Saj….potem se prične z mašili po vzorcu….ovaj,kako,da kažem,pa z raznimi tujkami ipd.To je zabavno. Državni zbor je poln takih v razmerju koalicija 80%,opozicija 20%.

  • zokispoki

   Kaj se zgodi, ce scijes proti vetru? Moker si ! Tako je bilo tudi s tovarisom Mekino, Kurcanovim pudeljckom. Koncal je moker kot cucek !

 • Anton

  skratka denar je bil nakazen na nlb račun in od tod na n računov, pri transakcijah denarja gre za provizij, kajpak kar je logično, bake pač za svojos toritev želijo tudi določen % , kar me čudi pa je to da v tej zgodbi banka ni zaračunavala % provizije kot se za gre, to je rpvič, drugič šlo je za komienta katere država je bila v tistem obdobju sankcinira in država oz banka države ki je v eu in katera posluje s sankcionirano državo oz banko ki izvira iz sankcionirane države je milo rečeno kaznivo. Skratka naj nadaljujem zgodbo, ker pa je prišlo do transakvije den sredstev med evropsko banko in banko, ki je bila sankcionirana od strani taiste europe, pa so provizije večje, akr je logično, sedaj pa vprašanje, razume zakaj banka ni potlej hotela zaračunavati svojega% provizij , sprašujem pa kdo je imel potlej korist pri teh transkacijah? Odgovor je na dlani, žal pa zaradi nepismenih dokazov se ne sme nikogar omenjati.

  sarkazem press

 • Sean

  Mekina ve, da gre v ostalih primerih za dosti vecje vsote, npr vpletenost janse v nkbm v clankih v Mladini Denar so nosili v vreckah in v clanku Kako je Jansa izbiral davcne oaze, ter vpletenost janse v rop stoletja preko slabe banke: clanek Veliki rop ter clanek Banka kriminalcev, oba v Mladini.
  Skoda da tega dvojega niso obravnavali.

  • branči

   škoda, ker še zdaj niso na čistem ali je bila preje kura ali preje jajce

   • Sean

    Zakaj eu obravnava ravno ta primer, ker oni so za usa in izrael, in je iran njihov nasprotnik. Ne obravnavajo pa tega, da jim je jansa skupaj z levimi prodal slovenijo. Clanek na 24svet.si:Jansa prodal Slovenijo.

    • Olga_10

     Blodnje?

     • Sean

      Preberi clanek, to niso blodnje, privatizacija je dogovorjena z eu, zato je eu komisarka cisto popenila, ker je cerar rekel, da nlbja zaenkrat se ne bomo prodali.

     • Olga_10

      Mladina je tako “verodostojna” kot Delo…Jančič je lepo razložil, kako je nastala afera Patria – z lažjo! Torej vklopite razum, če ga imate!

   • Olga_10

    Najprej so bili komunisti s svojim genocidom, krajo, kršenjem človekovih pravic, ustrahovanjem…. Danes isti kradejo naprej, ker je “našim” vse dovoljeno!

  • Olga_10

   Seveda, vi že veste… Dejstva so nepomembna…to, da vlada nič ne naredi, da so vsi vpleteni, ni pomembno…treba je udariti po tistih, ki opozarjajo…. Mladina, ki deluje na pogon kriminalnega denarja, je res “verodostojen” vir…

   • Sean

    Ce ne bi bilo res, bi jih jansa tozil, ne morejo pisati kar nekaj, poleg tega je policija obravnavala tako nkbm kot dutb v zvezi z janso, aferi sta znani tudi iz drugih medijev.

    • Olga_10

     Janša ima veliko tožb, ki pa jih sodstvo zelo počasi procesira, kadar ni v interesu “naših”…
     Vsi politični procesi so padli, tako bo tudi v prihodnje! Z NKBM se ne trudite in ne podtikate nedolžnim, saj jih že Logarjeva komisija preiskuje! Tam so prali mafijski denar po nalogu…koga že? Levičarjev… Čudno, mar ne?

   • Hun

    Jansa je kriv se za zjebanje Merkatorja da ne pozabmo..k ga je hotu prodat Srotu in Bavcarju…dvema najvecjima kradljivcema drzavnega premozenja..tipa Todorovic

    • Sean

     To, v koliko stvari je on vpleten na podrocju gospodarskega kriminala, je nevidjeno.

     • Hun

      zdj ne k ni na oblasti ..zato se mu pa mesa

     • Olga_10

      Seveda, Kučan je veleizdajalec, kriminalec in lopov! Sedeti bi moral do smrti! Saj tudi bo!

    • Olga_10

     Krivi so komunisti! Torej se obrnite na vaše! Da ne bi prodali Telekoma, je šel Veber kar s “špijuni” nad njih…seveda je moral tovariš, odstopiti…tako vedno ravnajo “naši”!
     Če bi Merkator prodali takrat, ko je Janša predlagal, bi zaslužili bistveno več!
     Pa kaj preberite, preden kvasite neumnosti, širite laži in podtikate nedolžnim ljudem!

     • Hun

      kaj bi bili ČE bi bilo je fantazija…briga mene za JJ kdo mu kaj podtika..sam se igra z ognje, njegov problem…za vclanitev v partijo sm bil premlad..ti si bila vclanjena in tvoj kultni vodja

    • pajot

     Janša je pravzaprav kriv ker se je rodil,kenede majmun? Pejt rajš pojest tisto banano,ki si jo dobu za ručak,čefur.

     • Hun

      patriot kmetavzarsk as se nazru vampou pa zaston pira nazlompal…

      castenje kulta osebnosti Janse pustim vam sektasem…

  • von Rhein

   Ti lahko magistriraš na temo :”Kakšno kvaliteto vrečk za prenos bankovcev je dovoljeno uporabiti?:” Janša ima spet neke svoje variante. Samo potrudi se,da boš razumljivo napisal (ne v tej culukafrščini) in bo šlo.

   • Sean

    Res je, vedno uporablja vrecke ali kovcke.

    • von Rhein

     Bodi pozoren (če živiš v najlepšem mestu na svetu) in opazuj.Pisuni mladine,baje repovžek osebno,so ga videli kako prevaža trezor na trciklu. Izide v naslednji številki.

     • Sean

      Mekina pise tudi proti levim.

     • von Rhein

      O,a res. Kaj pa je že napisal?

     • Sean

      Mladina:Delavcem oblast
      Mladina:Kobilice odhajajo

  • Pesjan

   Tebe so ziher zdravili v avstralski kliniki za možganske maloposestnike ki bi naj bila v lasti JJ,na žalost so te naredili še bolj butastega kot si bil ob prihodu na zdravljenje…..

 • rrrrr

  Pravkar se v slaščičarni Zvezda v središču Ljubljani molče in v črnih
  gvantih zbirajo številni žalujoči. Kapučini se hladijo, kremšnite so
  nedotaknjene, slušni aparati na ful, tišina, le komaj slišno brbotanje v
  plenicahin in tu pa tam kakšen damski tihotapec, pomešan s solzami….
  Vse
  oči so uprte v veliki ekran nad šankom. Iz evropskega parlamenta v živo
  spremljajo svojo lastno sedmino, še preden se bodo , Bogu hvala, za
  vekomaj stegnili.
  Naj jim bo zemljica ruska, jugoslovanska in iranska, lahka!

  PS: pustimo hece.Ustavno sodišče tudi v zadnjih dneh novembra NOČE odločati o nezakonitem priporu dr. Noviča!

 • Kučko pod pručko

  CIA se že potika po Murglah in je vedno bližje Kučanovi bajti.

  Tamal, hitro pogoltni stekleničko ciankalija, da ti ne bo treba zadnjih dni življenja preživeti v Guantanamu!!!

  • Viktorh

   Ne bo je odnesel…

  • Hun

   hajaha tvoj kultni vodja je cinkatorski spicelj CIE…Kucan pa FSB…oba delata za svoj interes in tuj…samo za Slovenijo ne

   • dob

    ko te jebe, ostani že enkrat blokiran, vsakokrat te blokiram, ti se pa še kar naprej pojavljaš

    • Steiermark

     Ta revež je že dovolj kaznovan, da je “blokiran” v glavi, zato ga ni potrebno preveč resno obravnavati…..

    • Steiermark

     trdovratna zalega…..

  • domovina mili dom

   Preveč optimistično. Glej kaj zdaj počno v paniki komunajzarji, ko se prodaj Pro plus. Preprečit hočejo pred volitvami, da bi novi lastnik zamenjal glavnega urednika kučana.

  • zokispoki

   Se prej bi mu dal cisterno gnojnice za popit, potem pa lahko ciankalij, ali pa strihnin, da bi se se malo pomatral !

 • Viktorh

  Prekleta banda, post komunistična.

 • Capi

  Še vedno ni imen, čeprav se kar naprej piše o imenih?!?!

  • if

   Danilo Türk, predsednik RS 2007 – 2012..
   Borut Pahor, predsednik vlade RS.november 2009 – februar 2012

  • Krtača 20

   Ja lej. Zver je strogo prepričan da smo financiral teroriste. Zdaj pa dokaze ven ne? In čakamo in čakamo….čri čri čri čri….

   • Anthon

    Si popolnoma nekredibilen. Za razumevanje tega, kaj lahko nekdo javno pove inčesa ne more, je potrebno drugačno poznavanje delovanja neke države, kot ste to jemali pri pionirčkih ali podobnih postotalitarnih adekvatih.

 • Janez

  Bodo imena nič bat.Potem jih bo pa kar nekaj stokalo na kandelabrih z glavo navzdol.

  • domovina mili dom

   Iz tvojih ust v dejanja.

 • Krtača 20

  Upam da je po tem jokanju desnim odleglo. Navsezadnje je sds voditelj že sedel zaradi korupcije, a mnogo premalo….in tak gre jokat v eu pheh

  • učko

   JaJo je sedel zaradi zlorabe sodstva s strani Udbo-mafije. Kučan pa še ni sedel, ker on in njegova mafija zlorabljajo tožilstvo in sodstvo, več kot očitno !

   • domovina mili dom

    V center. Samo problem je, ker si zadel v prazno bučo.

  • T-Rex

   zaradi nedokazane korupcije, tvoji levi smrduhi bi morali VSI sedet, debilček levuharski

  • Olga_10

   To sedenje po nedolžnem boste krepko plačali!

   • Krtača 20

    Ni bilo nedolžno. En slikar se še kar po Bosni skriva.

    • Olga_10

     On je LEVIČAR! V Bosni se skriva, ker je dobil denar! Pri begu mu je pomagal Ferlinc, najslabši pripravnik gospe Mejak?

  • T-Rex

   prav patetično ste levuharski smrduhi videti zadnjje čase :) neki hočete pizdit a vam ne rata :) retardi

  • tohuvabohu

   Odleglo nam bo, ko bo kdo odgovarjal za to sramoto.

   • Krtača 20

    Najprej dokazi, potem dalje. Napihovanje z brez zraka ne pomaga. Sam smešite se in še Slovenijo zraven.

 • rrrrr

  Si predstavljate, da bi nemško Deutsche Bank pred EU parlamentom ob sumu pranja velike količine iranskega denarja branil novinar nizkonakladne revije Jugend, katere solastnik bi bil ostanek črnega fonda vzhodnonemške tajne komunistične policije STASI ? #saywhat

  0 replies .

  6 retweets

  7 likes

  Tako je danes tvitnil Blaž Mrevlje….fenomenalno!

  • domovina mili dom

   Dobro so opravili svoje delo. Komunisti so padli v lastno past. Tako lahko EU in svetovna javnost vidi, da v Sloveniji novinarje plačuje udbomafija.

 • Morala

  Prav je, da imena pridejo na plano! In, če se doma ne naredi red, to pomeni, da imamo slabo politično vodstvo, sodstvo itd.

 • antimur

  Dve muhi na en mah. Prvo je Anže Logar do potankosti razkrinkal v EU parlamentu kučanistično, roparsko kriminalno golazen, drugo pa je driskasti levi fašist Mekina razgalil vso bedo levega slovenskega novinarstva.

 • učko

  Naša rešitev je EU! Edino s pomočjo EU inštitucij se lahko nadejamo, da se rešimo Udbo-mafije. Drugače je ta mafija premočna za naše desne Loleke-Boleke.

  • Janez

   Ja?
   Pa ti kaj naredi, pozitivnega – ko tako vse veš.
   Stopi na svetlo in poropotaj – na TV.
   Ne
   pa, da iz nekega zakotja nekaj pametuješ.
   Saj te ex KP, ZK manipulacije z denarjem tudi tebi škodujejo. A ne ? L.r. J. KOMENDA

   • učko

    JaJo in njegovi cepci so dobro plačani, da naj bi to počeli, pa ne. Edino kar znajo je metanje pasjih bombic ! Jaz imam drug poklic, od katerega se živim in moram bistveno več narediti od vseh teh cepcev v politiki skupaj!

    • Janez

     No, no.
     Saj nič ne rečem. Te ne poznam.
     Še
     po SD, SMC, DESUS
     pa stari ex KP, ZK gardi ,”ex KP, ZK GNEZDAŠIH” malo pošinfaj.
     TI SDS poslanci se že precej trudijo.
     A jim ves čas mečejo polena pod noge. In jih preglasujejo. Vsi vidimo. L.r. J. KOMENDA

 • Kučko pod pručko

  Danes sem pa dobre volje. Hudičevo dobre!!!

  • centurion

   Zato pa je HIUDIČ danes slabe volje.
   Kučanovo slabe….

 • if

  Logar v EU o imenih v IranNLBgate
  http://reporter.si/clanek/slovenija/anze-logar-v-ep-o-irangate-v-nlb-slo-je-za-pranje-denarja-politika-in-vodstvo-banke-pa-nic-607624

  Kriminalist, ki je preiskoval zadevo, se je ubil pri padcu z lestve, tožilec o zadevi sploh ni bil obveščen, odgovorni, ki so bili o zadevah obveščeni, a niso odreagirali, ostajajo na visokih položajih.

  Tedanji premier Borut Pahor je sedaj predsednik države RS, tedanji zunanji minister Samuel Žbogar je sedaj predstavnik EU na Kosovu, tedanji predsednik KPK Goran Klemenčič je danes pravosodni minister in kandidat za komisarja za človekove pravice EU.

  Ćlan protikorupcijske komisije Rok Praprotnik, ki je bil obveščen o pranju denarja v NLB, je
  dobil službo v tej isti banki, kjer zdaj preiskuje, kako je informacija o pranju denarja prišla iz NLB v javnost,

  • domovina mili dom

   Pokvarjeni komunisti bodo rekli: a je to kaj narobe?
   “Pri kresničkah se vidi, da njihova luminiscenca prihaja iz zadkov.”

 • učko

  Vsaj nekaj koristnega od Logarja. Če bo tako nadaljeval, si bom mogoče še premislil o njegovem delovanju glede bančne luknje, kjer ni pokazal še nič!

  • Olga_10

   Mislite Cmerarja in Klemenčiča?

 • Janez

  Upajmo,
  Da se bo vse začelo premikati v pozitivno smer.
  Prodaja NLB čimprej. Pa Telekoma tudi.
  Sposobnim , poštenim bančnikom in komunikacijskim operaterjem.
  Le škodo
  nam delata oz.. delajo.
  Od NLB imamo pa res samo škodo in zbrke. Kaj zaboga počne Praprotnik v NLB? L.r. J. KOMENDA

 • totex39

  Partijec Kučan se zaveda, da v Sloveniji še vedno prevladuje njegova “bivša” stranka, zato bo težko premagati te večinske komunajzarje, ki hočejo iztrebiti ljudi z drugačnimi pogledi, kot jih ima on in njegovi somišljeniki. To je danes v Bruslju tudi dokazal njihov režimski predstavnik.

 • FORT WORTH

  Fčera je za govornisko mizico zmrznil veliki mali moz tovaris kucan.
  Danes je zmrznil pa jecljavec mekina… (:-DDDD

 • Janez

  Ja?
  Saj so se spet začeli ogovarjati s – tovariššicami in tovariši !
  Kaj?
  Pa tovariš Šoltes počne tam v Bruslju?
  Pa? Tovarišica Fajonovva? Politika je očitno – ” edino veselje” – ki ga ima?
  Nikoli nisem razumel,
  zakaj puščamo, da ljudje, ki žal nimajo sreče z zasebnim življenjem – rinejo v politiko.
  In?
  Pridejjo – celo tako – na visoke položaje.
  Zasebno so pa – prava žalost. Nič lastnih otrok, lastne družine – prazen dom.
  Ne le Fajonova.
  Tudi A. Merkel je taka – starejša , brez otrok. Nikogar svojega nima.
  Pa?
  “Vlada”, dela škodo celi Nemčiji in EU ITD.
  Kdaj bodo ti “škodljivci”
  končno odšli. Pa “scufani ” J.C. JUNCKER ? Usmiljenja vredna pojava. L.r. Janez K. KOMENDA

 • WatsonForus

  Mekina je prodajal “bučke” , na njegovo trditev da so v SLO še večji kriminal kot pranje miljardice , na vprašanje dveh poslancev naj našteje vsaj tri primere , je tipo totalno ZMRZNIL !! ,

 • baubau

  Ostareli omladinci se pripravljajo na politično kariero v stilu Bratuškove.

 • Anthon

  Na misel mi prihajajo neki seznami špicljev Udbe in priimek iz tega članka. Ima kdo kakšen link?

 • Olga_10

  Človek je zgrožen nad norostjo levičarskih komentatorjev na portalu! Namesto, da bi bili hvaležni Logarju za razkritje bancnega kriminala in želeli, da se kraja davkoplačevalskega denarja s strani levičarjev ustavi, oni tolčejo po tistih, ki kriminal razkrivajo! Mar niso davkoplačevalci, mar ne želijo boljšega zdravstva, šolstva, boljših plač, penzij? Želijo še naprej preživljati parazite na svoji grbi?

  • WatsonForus

   olga – levaki to že imajo – tisti posvečeni – prvorazredni!

   • Polovili jih

    Če so pa oni kradli in se bojijo, da bi jih polovili.

  • hribovc

   nori levicarski komentatorji SO paraziti… na naših grbah !!!

 • Coeus

  Ni cudno, da smo, kjer smo… glede na tole predvolilno politicno neumnost, ki so jo morali poslusati na tej komisiji.

  Eno samo jokanje in stokanje… Mekina, ki se je iz neznanega razloga zapletal z ANG in nekimi za lase privlecenimi vecjimi problemi ter Logar, ki ni imel niti enega kontra argumenta na Mekinine argumente o EU-ZDA interpretaciji embarga na poslovanje z Iranom v tistem casu.

  Mekina je lepo nastavil past, kar se tice spolitiziranosti procesa in Logar se je ujel v njo kot naiven solarcek in na koncu razen namigovanj in nedokazanih domnev o moznostih financiranja terorizma, varnosti EU ipd. nakladanja ni spravil skupaj nic konkretnega, ce odmislimo jokanje o tem, da “MI” nismo pri koritu.

  Mekina na drugi strani pa sploh ni odgovarjal na temo pranja denarja… ampak je vse lepo zavil v tezave, kar se tice interpretacije embarga poslovanja z Iranom. Pa bi ga lahko Logar unicil na to temo… pa nic. Ocitno tudi Logar, podobno kot Tomceva, ni sposoben uporabljati glave za kaj drugega, kot memoriziranje in ponavljanje pripravljenega teksta in SDS stalisc.

  Edino, kar je bilo dobro izvedeno, je bilo ploskanje Zvera in Tomceve… Logarju.

  Sramota za SLO se posebej pa sramota za SDS, da svojo nesposobnost oglasujejo pred celo EU

  Upam, da ste vsi,levi in desni… zadovoljni z lastnim sramotenjem pred celo EU.

  • WatsonForus

   kaj si pa ti gledal ? risanke v Murglah ? Mekina je prodajal “bučke” in ni nastavil nobene pasti , ker še trditve od Logarja ni mogel ovreči. Zapletal se je da so tudi druge banke v EU to prale , pozabil pa povedat da se je to dogajalo pred 2007 !? Kar se tiče pa Mladine , pa je povezava NLB – Mladina , ko Logar izpostavil in da se ne čudi kako Mekina zagovarja NLB da se ne čudi da se Mekini pranje denarja ne zdi sporno pa je povedal da je NLB delni llastnik Mladine , takrat je Mekina začel z mlatenjem slame o političnosti procesa , nakar je Logar odgovoril da so samo preiskovali kam gre vse denar iz NLB ! Ceus – slabo poslušaš!

   • Coeus

    Ce ti nisi razumel drugega kot Logarjevo nakladanje in povzetek na Nova24TV se sploh ne cudim tvojemu odgovoru ;)

    • WatsonForus

     a si misli polomljeno angleščino Mekine ? naj te pomirim – sem razumu vse kar je Mekina nakladal – sem strim poslušal v INGLIŠ !

     • Coeus

      Mekina precej dobro govori ang je pa res, da je veliko nakladal in da mu ang ne gre hitro in gladko z jezika… vsekakor pa bistveno bolje kot kateremu koli SDS-ovcu, ki sem ga kdaj slisal.

  • MEFISTO

   Coeus, ti si tudi prjatu razumni in umni!

   • Coeus

    Tudi ostalim EU poslancem je bilo jasno kako in kaj… samo omejeni desnicarji mislite kaksno zmago ste dosegli s tem ko sebe in Slo sramotite pred svetom ;)

  • centurion

   Obelodanjenje terorističnih dejavnosti in
   financiranje le teh je sramota za SDS…
   Fukanje psov SD,LDS in ostale TVOJE gamadi je Sloveniji v ponos…
   Spelji v garažo!

   • Coeus

    Kaksno teroristicno dejavnost je Logar obelodanil? Niti povezave z njhovim financiranjem nimajo… same domneve in to je to.

    Tvojih zadnjih dveh stavkov pa niti ni vredno komentirati… pac tvoj ineteligencni doseg ;)

    • centurion

     Tut ti fukaš psa?
     Nič kaj takega.
     Levak si, pa to….

     • Coeus

      Vidim, da si poucen v teh zadevah… ampak ne sodi drugih po sebi in ne projeciraj svojih spolnih navad na druge. ;)

 • Rožle

  Kurji portal pa nič o tem … ccc

 • Sadako

  Kar hvalite Bruselj. Bruselj načrtno izvaja raznarodovalno politiko. Seveda, oni si lahko plačajo varnostnike in varovalne ograje okrog svojih palač.

 • Pač kradejo

  Kradejo že od nekdaj in vedno bodo kradli.

 • Sadako

  Kako je padel z lestve? Zanimajo me okoliščine. Je bil še kdo zraven, sta se kregala, mu je kdo pomagal, ga je kdo potisnil, kakšna je bila lestev, so bila upoštevana pravila varnosti in zdravja pri delu?

 • fmg9

  Ne razumem, zakaj Mekina ni raje uporabljal SLO jezika, ker bi tako tolmači lahko normalno prevajali. Tako pa ga še tolmači niso razumeli v neverjetno polomljeni angleščini…:|
  Samo jecljanje…

  • rrrrr

   Evropskemu prezidiju je Mekina pojasnil, da je tudi jecljanje režimskih novinarjev treba gledati v luči nasilja vladajoče SDS nad opozicijsko koalicijo. Nadalje je pojasnil, da je polomljena angleščina, dobro plačana in varna služba ter širjenje sakraboltskih laži, še najmanj, kar lahko njegovih 570 režimskih kolegov lahko doleti ob diktaturi SDS v Sloveniji.

   • Jovo Jamnica

    Ko jas začnem jeclat tut začnem pr… jecl…j j jjan…j j j jjje…

    • rrrrr

     Fsaki otrok ko kaj nea razume, garantno malo jecla…

  • Steiermark

   Pozabil je, na njihov “moto”, govori srpski (njihov materin jezik), da te razumije cijeli svijet…..

 • VERRZIFIKATOR

  Bor Meketina

  MLADI ME-KE-KE

  Vse na obravnavo je čakalo,
  da tatov razkrije se imena
  in razgali kriminalna scena,
  da zakrito javno bo postalo.

  Ko dvorana se je napolnila
  in začela v njej se obravnava,
  dvigne, glej, nesrečna se postava,
  rada bi še ta spregovorila.

  Jo v dvorano prej je povabila
  znana borka za tatov pravice,
  ki so tuje ji prav vse krivice,
  a se danes čudežno je skrila.

  Mladec se namesto nje pojavi
  zoper vse krivice meketaje,
  pravi, da dogajajo se kraje,
  a se v bran zmikavtov brž postavi.

  V prid tatov, kradljivcev zamekeče,
  češ da takih je povsod obilo,
  kaj bi sploh v zadevi se sodilo,
  to vprašanje da sploh ni pereče.

  To da ni nikakor dnevna tema,
  vzame pač si tisti, ki kaj rabi,
  naj vse skupaj hitro se pozabi,
  se za to nesrečnež naš zavzema.

  Končno vse navzoče le prešine,
  kaj je tega meketavčka vloga,
  da uboga njega je naloga,
  znan predstavnik namreč je mladine.

 • Kučko pod pručko

  Me prav zanima, kako se bo zvečer v TV Dnevniku zvijal Bergant. Pa Bobovnik v Odmevih!!!

  • Rožle

   Si me spomnu…
   Grem pogledat še na MMC…pa tudi tam nobenega članka o tem?

   • komar marko

    so šli pregledat račune, če je še kaj za novo stranko?

 • Kosobrin

  Odziv Evropskega parlamenta na SDS-ovo pranje umazanega perila: ”To razčistite doma v Sloveniji!”

  • MEFISTO

   Kosobrin, prjatu razumni in umni, doma se je čistilo tako, da se je milijardo Evrov opranega denarja pometalo pod preprogo.

   Sploh pa ste odziv Evropskega parlamenta, kakršnega si opisal, zvarili v domačih laboratorijih levice.

  • Rožle

   Iran ni v Sloveniji…

 • Prle

  Špeckahla Logar, niti malo te ni sram, da jokcaš, mogoče pa nabiraš točke za prihodnost. Ritoliznik.

  • Janez

   Kje imaš ti pamet?
   Malo poglej naokoli.
   Nekam – se ti je – TVOJA PAMET – IZGUBILA. Se zdi.

   Edino !
   OROŽJE PROTI – MAFIJI – JE JAVNO GOVORJENJE.
   O početju mafije. A ne veš tega? L.r. Janez K. KOMENDA

  • komar marko

   vprašaj CICIBANE iz združenja 571 kako se to dela.Potem se javi!

 • Janez

  ČESTITKE !
  – CENJENI G. LOGAR, gospa R. TOMC in ostali SDS pslanci. Veseli smo. L.r. Janez K. KOMENDA

 • DJURO SUMAR

  Zgodilo se seveda ne bo nič, tako kot se v kapitalizmu na takšne teme nikdar ne zgodi nič. Pravzaprav je rezultat tega pranja perila v Bruslju le to, da bo stranka SDS izgubila še nekaj volilcev, ker ljudje pač ne vidijo radi, da svoje perilo peremo zunaj Slovenije. Skratka, psi lajajo, karavana gre naprej.

  • xtc

   Bomo videli no zgodila se bo prodaja NLB kar je že dovolj.

  • centurion

   Osel južnjaški.
   Kakšno perilo, drek iz slovenske greznice je pljusnil
   na bruseljski parket, pa kaj?
   Očitno preveč sranja za volumen nacije.

  • komar marko

   čudno. zakaj so ta isti tako ploskali pri PATRIJI, jo obravnavali zunaj, zaslužni pa posledično dobili dobre službice. FARBALI so ovce, ki so verjele.

  • WatsonForus

   DJURO – rezultat bo ta da bo morala SLO prodat RDEČI TOŠL ali če ti je ljubše PRALNI stroj!

  • sprehajalec

   Đurice, “naši” nimajo radi, da se “naše” perilo pere zunaj Slovenije.

   Tako povej. Naši so samo del Slovenije na javnem in upravnem oziroma so zbrani okoli državno družbene lastnine ter samoupravljalci z dobrimi penzijami.

  • branči

   preja ali slej, se bo našel pes, ki ne bo samo lajal, ampak te bo tudi ugriznil. skrij svoj rit, dokle je še čas

 • toxico

  in kje so ta imena kdo so

  • komar marko

   strici, saj so jih že nekajkrat navedli. palček Smuk je neuničljiv! kaj praviš iz katerega gnezda so?

  • Rožle

   Levak, levak, levak ,levak, levak, levak, levak, ….

  • branči

   v tvojih položnicah. sam si jih poišči!

 • TOML

  SAocialistična goveda so v krizi…..to je dobro za Slovenijo.
  Ker Slovenija nima sodišč, bo rešila Evropa.
  Rdečih kriminalcev se je treba rešit!
  Pozapret drhal, da bomo Slovenci lahko dihali.

 • MižekFiga

  Logar bi moral bolj žmohtno predstavit količino opranega denarja v KG (tonah) razstreliva, avtomatih in strelivu, bombah, in podobno.
  Mekekinda je raziskovalni lažnivec, ki je hotel angleško (ne slovensko) naprtiti kar nekaj vladi Jeklenega Janeza. FUJ Mekekinda!

 • komar marko

  prav je tako. RESNICA mora priti na dan, saj so naši zavestno molčali in trdili, da če pade v njihov žep je to pošteno. NI čudno da so se dokazi pri FARMACEVTKI zbrisali! Drugje pa so obveljali . In to brani isti pisunček!

 • Kučko pod pručko

  Kadarkoli se v cajtngih ali na monitorju pojavi bela buča zahrbtnega veleizdajalca, dobim ošpice. Ko pa ga bom zagledal na drugi strani rešetk, bom cajtng uokviril in sliko obesil v dnevni sobi!!!

  • Rožle

   Ošpice so še zmerne …
   Rdečk se boj …teh se ne, da iztrebit že neverjetnih 70 let …

  • WatsonForus

   jaz tudi :)

  • Steiermark

   Če imaš , slučajno še majhne otroke ali vnuke, prosim, ne delaj tega, ker bi lahko bilo usodno za takšne nežne človeške duše, ki še niso vajene takšnega zla….

 • Anton

  Že od zjutraj na 24 ur vsako uro trobijo laži glede tega primera.

  • WatsonForus

   Tonček – poslušal bi direktni prenos pa ne bi bilo trobljenja.

   • Anton

    Jest mam deu ne kt levaki.

    28. nov. 2017 17:47 je oseba “Disqus” napisala:

 • xtc

  Mekina tipičen rdeči idiot,ki je mislil ,da bo v stilu farbanja slovenskih ovac nafarbal še EU poslance a se je grdo uštel še levi mu niso nasedli,seveda je poizkušal s staro slovensko taktiko,saj vsi kradejo in ono drugo ko zasačijo levake pri kraji ti začno v Sloveniji vpiti,da saj vsi vemo ,da krade tudi JJ ,a to se v EU parlamentu ni obneslo,vsegliharstvo so hitro postavili na stranski tir in ga povprašali “kje so dokazi ,da tudi JJ krade” no nato pa je mrknilo,poslanci mu brez dokazov katere EU banke so še prale denar enostavno niso nasedli-pač niso slovenske ovce.
  Torej sistem slovenske rdeće propagande ne pali,treba priti z dokazi.

  • WatsonForus

   jap Mekina ne more iz svoje lažnjive kože.

 • MEFISTO

  Poleg dosedanjih nickov enega in edinega Prleta, Kosobrina, Rožleta, Učka, Huna, Von Rheina, Djura Sumarja Petra in še koga, so nastopili tudi novi nicki.

  Inteligenčni kviz, čigavi so sledeči novi nicki : Sadako, Pač kradejo, Coeus, Polovili jih, Sean, Toxico, in še kdo?

  Ali veste, kako so si v sorodu z možem tisočerih nickov, ki je vedno na napačni strani in se vselej bori za izgubljeno stvar?

  • učko

   Pa kako si ti pršou na misel, da je to en in edini, k’ ti zdrava pamet pravi, da je nick vezan na IP-računalnika. Jesi glupan !

   • komar marko

    IP se lahko menja, tekoče. Prav!

    • Jovo Jamnica

     A ti to opvladaš??? Morm ti poveat, da Mefoti se niti sajna nea…

     • komar marko

      ha, ha, ha

  • komar marko

   Zbolevajo za bolezen ki se ji pravi JANŠIZEM. Diagnoza te bolezni je: laž, podtikanje, produciranje afer in montiranih procesov. Bolezen je neozdravljiva. Simptome lajšajo v bolnici v Avstraliji!

  • Rožle

   Ružla je glavni vodja teh IP-jev …

   • Jovo Jamnica

    Zaj si pa lubosumn grato???

    • Peter

     ti si ljubosumn, ker te Mefisto edinega ni naštel, no.

     • Rožle

      Res čudno ..
      Nič več sam sebe ne omenja …?

     • Jovo Jamnica

      :-) Nebi on mene vun spusto, če bi se jas prej tu oglaso…

   • branči

    sancho pansa. vemo, kakšna je bila njegova usoda

 • komar marko

  pisunček se napaja iz našega denarja ko smo preplačali žilne opornice in iz denarja, ki ga je delegatski sistem nakazal v ŠVICO, vsaj tako piše v knjigi Naš TITEK, ki jo je spesnil neki ĐUSEPE. 13 milijard naj bi bilo tega denarja 90 leta.

 • komar marko

  in rdečkoti so sedaj užaljeni ker rabote prihajajo na dan. pa tako so lepo imeli porihtano, pa še VSTAJE so pripravili. Medije imajo pa 99% pod kontrolo!

  • Jovo Jamnica

   Kaj češ, če pa so sposobni…

   • sprehajalec

    Jovice, imajo pod kontrolo našteto od prej. Samoupravljalca s samoupravno/NOB gesli, družebeno lastnino pa itak obvladujejo. Upravni aparat je podedovan, s širokim družbenim omrežjem prejšnjega režima.

    Kdo ne bi bil sposoben. je bil pač samo nov dan, naslednji dan.

    • Jovo Jamnica

     O, glej ga korenjaka. Kaj si dans na mene čako???

     • sprehajalec

      Niti ne, malo sem se tukaj sprehodil, pa že neumnosti vidim…

     • Jovo Jamnica

      Fsak izgovor je dobr, tut če ga pes na repi prnese…

   • Rožle

    Itaq..
    v črednem nagonu uničiti vse kar ni njihovo ..

    • Jovo Jamnica

     To pa maš prau. Že Aleksander Makedonski je uživo op tem, ko je tujo imetje demoliro. Magari se mu je dopadlo(Babilon)..

     • Rožle

      Glej da ne boš nazaj v jamo prilezu …
      Jest govorim, da se to dogaja v 21 stoletju …

     • Jovo Jamnica

      Ja. Nič se niso is zgodovine naučli, zaj pa majo…

     • komar marko

      a rove? Si to mislil?

     • Jovo Jamnica

      Kake rove??? Rožle je mislo na Potočko zijafko. Nisi ti na pravi frekfenci. Morš se narpret sinhronizirat…

     • Steiermark

      +++++++++++++++++++++++++, saj je vendar od tam prilezel!

     • Steiermark

      “on joviću” nečuje dobro…..

    • Steiermark

     čisto, po balkansko!

   • komar marko

    jap, mediji, policaji, sudije. Ni da ni! Če je potrebno pač ZASTARA!

   • macon

    S tvojim in mojim denarjem, ki nama ga jemljejo skozi državni aparat, da ga zagonijo za umazane rabote, je lahko vsak idiot sposoben

    • Rožle

     Itaq …
     S tujim rukcom ..je lahko po koprivah tolčt …

    • Jovo Jamnica

     Z jamrajem tega nebo konc…

     • tohuvabohu

      A zato ti nikoli ne jamraš?

     • Jovo Jamnica

      Kak si vedo??? Zato me tu hitro zbrišejo, ko se kaj zaderem…

     • tohuvabohu

      Prav nobenega takega komentarja nisem zasledil. Pa tudi če je res, da te brišejo (tega sicer ne verjamem preveč), ne morejo izbrisati vsega.

     • Jovo Jamnica

      Saj bi fse zbrisali, sam so leni… LOL

     • tohuvabohu

      A se ti malo smiliš sam sebi?

     • Jovo Jamnica

      Nobodi is prfekt… :-)

     • Steiermark

      no, če nočeš “jamranja”, potem jih pa odlikuj za njihovo korajžo idiotov!

   • Steiermark

    ja, so sposobni, kot njihova jugobrača, v ropanju in klanju!

 • Franjo Trojner

  Nelustriranci iz vrst udbomafije so razfukali slovenski bančni sistem, pa zdravstveni, pa državno srebrnino, pa elektro gospodarstvo……………………..

  • Jovo Jamnica

   Čuj, veš ti mogoče, kolk je dnevnica, če greš službeno v Brusl???

   • komar marko

    ha, ha, ha. Glih za dva PIRA imaš!

    • Jovo Jamnica

     Se mi je kuj zdelo. Drugač se Zver nebi z svojim aftonom v Brusl vozo, da bi kakega jurja zaslužo z kilometrino…

     • komar marko

      hja, glede avteta je pa tako. Zavisi od opravkov. Najraje pa grem na pot s kombijem. Lepo prostoren, hitrost omejena na 130, skratka lahko v avtetu počivaš in nisi zlomljen!

     • Jovo Jamnica

      A ti nebi šou rajši z eroplanom f službo, kerega maš zapstojn???

   • Steiermark

    vprašaj tvoje smc smeti, ki se vozijo, ne samo v Brusel ampak tudi na razne tekme, tako v turčijo, kot v francijo in največkrat kar za naše stroške, s Falkonom!

 • Peter

  Glede na to, da so članek o današnjem bruselskem dogajanju na MMC potisnili pod EU, skratka daleč stran od prve strani, je vse jasno.

 • ogledalo

  Ritke sektaške hodijo tožit v Bruselj namesto da bi doma urejali svinjarije katerih del so tudi sami. Že več kot pol leta vedo za imena, pa se ni nič dogajalo. Volitve bojo in ovce so lačne škandalov.

  • tohuvabohu

   Saj ti tudi veš za imena, pa nič ne ukreneš, nakladač sektaški.

   • ogledalo

    Sekta je samo ena, vam ovcam in oslom dodeljena.

    • tohuvabohu

     Gobec sektaški, rdečkarji ste intenzivno sektašili od leta 1945 naprej, pa še zdaj bi radi. Udba, Kos, tajna policija, CK ZK, Kučan, Popit, Dolanc itd. – to so obrazi sektaštva na Slovenskem. Da ne omenjam klavcev. Tisočletja tega ne bomo ozabili.

     • Jovo Jamnica

      Hej, dogajalo se je že preje, predno so prišli na oblast. Viiš, kak je važno, da se zgodovina vsaj malo pozna…

     • tohuvabohu

      Ja, seveda se je. To sem namenoma izpustil, da ne bi spet kdo očital, da vlačim ven ww2.

     • Jovo Jamnica

      Aja. Najbrš si mislo na Informbiro…

     • tohuvabohu

      Po čem to sklepaš? Slabo bereš.

     • Jovo Jamnica

      ja, res je. Takrat je bla Ozna…

     • ogledalo

      Oslu ni dano da misli. Samo ponavlja slišano….

     • Jovo Jamnica

      Nena ga zaj še ti kuri. To je ipak moj prijatl…

     • ogledalo

      Pri tebi tudi tak riga?!

     • tohuvabohu

      Se bom že sam branil. Itak se nimam česa braniti, ker razen psovk in diskvalifikacij to govedo zahojeno nič ne zmore.

     • ogledalo

      Oprosti šele sedaj sem videl da si mezeg in ne osel. Osel ima jajca…..Tebe pa je samo en usran gobec! Malo si preberi svoje “kulturne” poste, na nivoju monocefalnega sektaša!

     • tohuvabohu

      Ampak spomin imam pa dober. Seže daleč nazaj. Ti si en lolek v primerjavi s klavci slovenskega naroda, pa še ti so zalite šleve.

     • ogledalo

      Ti kar rigaj! Nikoli ne bo iz tebe, osla, postal lipicanec!

     • tohuvabohu

      Govno sektaško, zamisli se raje nad svojimi rdečimi sektaši.

 • Božobožo

  Tresla se je gora rodila se je miš.

  • ogledalo

   Ja, je “Bruselj” dal vedeti tožibabam, da je to interna stvar RSlovenije. Očitno denar ni šel tja, kamor bi, po interpretaciji sekte, moral. Spet ne bo nič s trojko.

 • Alois Kuhelj

  Tolk enga ceckanja,imen zehtarjev pa nikjer,menda le hocejo obdolziti le pralne stroje,kdo pa je polnil stroje,je pa se vedno secret!

 • totex39

  Režimski mediji ne poročajo o sramotni aferi NLB, ki jo je razkril Logar v evropskim poslancem, kajti ljudje v Sloveniji tega ne smejo izvedeti.

 • Jovo Jamnica

  ———————
  Zakaj se ponavlaš??? Kaj so te vun zabrisali???
  You cannot reply to a post that is not active.
  ———————

 • Duhec

  O pranju denarja govorita še samo Logar in Grims…. za ostale je blo vse po črki zakona oz ustaljeni praksi.

 • Viktorh

  Kje ste levi usraneti?
  Povejte kaj v bran levičarskemu kriminalu.

  • Jovo Jamnica

   Tik,tak… bo vredi???

 • Kučko pod pručko

  Nov rekord na Kurah

  Danes sem pa na Kurah po dolgem času objavil prispevek na temo današnjega govora dr. Logarja v Europarlamentu. Z njim sem dosegel nov rekord, saj se je prispevek obdržal med živimi celih 36 (šestintrideset) sekund. Kure pa ne bi bile kure, če me po mailu ne bi obvestili, da moj komentar ni v skladu s temi pravili in smo ga zato tudi izbrisali.

  In kaj sem za Kučanova ušesa objavil tako pregrešnega?

  Kure, raje poročajte o lumparijah murgelskega klana, ki je opral milijardo dolarjev. O tem je danes v Evropskem parlamentu poročal dr. Anže Logar. Sedaj bodo pa letele levaške glave. Dobesedno!!!

  • Jovo Jamnica

   Vludno! Mene tu nikol nea tak opvestijo. Me kuj zbrišejo bres pojasnila…

   • ogledalo

    Some 3x v zadnje pol ure.

   • Rožle

    Na Kurah bi bil tale tvoj komentar že v 2 sekundah zbrisan …

   • Rožle

    Tole pošljejo vsakmu
    ************************
    Spoštovani,

    Komentiranje na naših portalih je moderirano in deluje v skladu s pravili, ki določajo njihovo objavo.

    Vaš komentar je grobo kršil omenjena pravila, zato je vaš uporabniški račun blokiran za 3 dni

    Pravila za objavo komentarjev si poglejte TUKAJ.

    Lep pozdrav,

    uredništvo 24ur

  • Schemva Miro

   Saj je sploh čudno,da so pustili komentirati,ponavadi pri takih stvareh,ali pa če je kaj v vezi migrantov,pokvarjeni Oštir ne dovoli komentarjev,sem mu že osebno poslal mail,pa mi je odgovoril,da je taka njihova politika.

  • Steiermark

   Izbrisali so te, ker nisi navedel pravih prejemnikov denarja od irangate-a , ki so pa bili: Sneguljčica, Rdeča Kapica in izpustil si sedmega palčka……

 • Jovo Jamnica

  Špegl… sn si skopiro, pa bom vjutro študiro…

 • Igor Karlić

  Mladina je mafijski časopis, kateremu je glavni cilj, prepričati naivne, da je kraja njihovega denarja “plemenito” dejanje. Koliko so pa naivni v Bruslju bomo še videli. Za enkrat še kaže, da imajo IQ višji od povprečja regresivnega levičarja. ;)

  • ogledalo

   Čudno je le, da navedbe v Mladini držijo. Še Bruslju dol visi za sektaške zdrahe!

   • rrrrr

    Regresija uma se v ogledalu samo enkrat odbije in kar dvakrat multiplicira.

  • Aron

   No, da vidimo, kaj tocno v Mladini be drzi? Pri tem primeru konkretno.

  • škale

   Nova je mafijski časopis, kateremu je glavni cilj prepričati naivne, da je kraja njihovega denarja plemenito dejanje. Prodali so Novo Orbanu, prodali so Demokracijo, ki se je vzdrževala s članarino, prodaja se Ušajeva za male denarje, prodanci izvrst komunistov, Gorenak, Janša, Tanko, Brejc, Zorn, Brezigar, so se prodali že zdavnaj

 • črnaovca

  Tresla se gora rodila se miš. Logarja so polna usta pranja denarja a ne pove niti enega naslova, osebe ali podjetja na katerega je bil nakazan denar in s čim se to ukvarja. En velik bla bla bla, pač v stilu obtoževanja brez nekih stvarnih navedb. Čisto podobno onemeu o neznanem kraju in času.

  • Olga_10

   Ste bil v Bruslju?

  • sprehajalec

   zanekrat jih ščiti omerta, zaveza “naših” k molčečnosti.

  • FORT WORTH

   Ne bodi naiven.
   Logar ni kdorkoli.
   Trditve ima podkrepljene z dokazi.
   In dokazi so skopirani in shranjeni…

 • Prle

  SDS poslanci nam delajo sramoto tudi v Bruslju, propadla kandidatka za predesdnico in Ivanova poročna priča Zverina sta ga garant za to.

  • FORT WORTH

   Men se zdi, de si si ti pravkar sam sebi naredil sramoto…
   Kupi si knjigo za prvi razred : Razumem, kar berem.

  • Olga_10

   Sramoto si delate sami…

   • tetka z ozadja

    Kaj je ti kuzla diabetična.

  • sprehajalec

   “naši” oziroma tvoji Prle, ki intonirajo Internacionalo na kongresih, so sami po sebi dovolj velika sramota.

 • žogica

  So šli SDSovci umazano perilo prat v Bruselj ( ni bilo prvič ), pa so jim povedali, da se oni ne bodo s tem ukvarjali in naj to rešijo doma, le kaj so pričakovali, opranoglavci !!!!!!!!!

  • sprehajalec

   čakaj, da se FBI vključi…

   • Aron

    FBI naj raje resuje ameriska streljanja, saj se teh vec ne hendlajo

    • sprehajalec

     Amerika jih že rešuje, Europa je pa šele na poti v situacije, katere Amerika rešuje. Kar bo privedlo do zatona multikulti po razvitem svetu.

     • Aron

      Precej slabo, vsak dan se parim patriotom, ponavadi vojnim veteranom nekaj premakne v glavi. Vglavnem, Amerikanci naj se ukvarjajo s svojo propadajoco drzavo…

     • sprehajalec

      ko bo država levičarjev izkrcala sondo in pripravljala misijo na Mars, potem pa začni opletati čez Američane in njihovo propadanje.

     • Aron

      Finamcirano z drzavnim denarjem, da jih ni sram, komunisti!!!

     • sprehajalec

      Državni kapitalizem je izum keynsa, z zametki med prvo vojno v Europi. Kitajci so ga pripeljali do perfektnosti.

    • Olga_10

     Gotovo se bodo posvetovali z vami…

    • xtc

     Saj jih vmes pa bo pospravila še par levakov za malico.

  • Olga_10

   Prvi so prali perilo “novinarji” politkomisarji foruma 21, 571 po številu…. Ste že pozabili? “Naši” seveda lahko….

 • tetka z ozadja

  Kako kaj desničarska sodrga, ste ga pofafali v Sloveniji in Bruslju?

  • Prle

   Ha,ha,ha,ha,samo sramoto so si naredili, tako kot ponavadi.

   • tetka z ozadja

    Ni greh biti janšistek, lepo pa tudi ne.

    • Prle

     Revčki, delajo po njegovi volji, če bi Ivan zaukazal, naj Tomčeva in Zver seksata, bi to naredila brez obotavljanja.

     • sprehajalec

      Bolje to, kot pa pri levičarjih pse….

     • Prle

      Tako, kot pri desničarjih otroke, jebi ga, resnici je treba pogledati v obraz.

     • sprehajalec

      levičarji kenjate decu, Prle. Pri desnici je to prepovedano.

     • Prle

      čPrepovedani sadeži so najslajši, kajne šetać

     • sprehajalec

      Desničarji spoštujejo božjo postavo. Levičarji so si pa naredili svojo, ki vključuje tudi deca in pse.

     • Prle

      Deco izkoriščate vi, pes pa je človekov najboljši prijatelj.

     • sprehajalec

      deco levičar tako zdrka, da še na stara leta skače okoli v nekakšnih čepicah in ruticah prle.

     • Prle

      Sds pionirčki, pa tik pred smrtjo vzklikajo Ave Ivan, rešitelj naš.

     • sprehajalec

      Ave je star rimski pozdrav, Ave cezar naprimer. ne vem kaj ima Ivan janez s tem?

     • Prle

      Si poguglal?

     • sprehajalec

      Ne ljubi se mi guglati prle. Pišem sproti.

     • tetka z ozadja

      Slabo si googlal.

     • sprehajalec

      Ti bolj sede v ušesa pozdrav delavskih socialistov Hail Cezar, kot Ave?

     • FORT WORTH

      To bi bilo ok.
      Ampak vi ste fsekani na bullmastife. Hehehe

     • tetka z ozadja

      Kdo pa je rekel, da že nista? Čeprav mislim, da jo je JJ prvi podrl.

     • Prle

      Če jo ne bi podrl ne bi bila v Bruslju, rahlo ga sumim, da je podrl tudi Zvera.

     • tetka z ozadja

      Možno.

     • karpelec

      Domišljija ti pregoreva, nastal bo požar, pa gasilci bodo štrajkali.

     • karpelec

      Oh, kako nakladata in to kar v duetu. Voz je poln , odpeljita ga v terra incognitao.

     • Prle

      Lahko nakladamo, tudi v tercetu.

  • sprehajalec

   Američani so prisluhnili tetek, to je bil namen. Europa nima takšnih zamer do irana, kot Amerika.

   • tetka z ozadja

    A ti še ni popolnoma jasno, da bo v Sloveniji tako kot mi antijanšisti rečemo in ne vi?

    • sprehajalec

     Amerika ima kar nekaj zamer do antijanšistov, tole pranje denarja, pa skrivanje kralja steroidov, pa še kaj bi se našlo…

     • tetka z ozadja

      Poglej, smo vladali, vladamo in bomo vladali. Fakt.

     • sprehajalec

      Narediva prikaz vladanja antijanšistov? Ljudem je treba odpreti oči, na kakšen način se vlada;

      Slovenija je Grčiji posodila izposojenih 264 milijonov Eurov, v okviru eu solidarnosti.

      Izposodila si jih je za 3,9% obrestno mero, na prostem Trgu. Antijanšisti, bedaki, so navdušeno pozdravljali ohranitev samostojnosti in pljunek v faco
      Bruslja in Trojki. Torej 10,3 milijona plačuje Slovenija obresti letno. V
      7 letih je plačala 70 milijonov Eurov.

      V 7 letih, je Slovenija od Grčije prejela 21 milijonov Eurov po povprečni obrestni meri, ki velja znotraj solidarnosti in negativnem euriboru (0,19% povprečna obrestna mera) = 21 mil. Eurov skupaj vplačano. .

      Koliko nas stane torej ne troiki samo pri Grškem dolgu? Oziroma koliko so nas pokradli Slovence Tetek, Prle & Co.? Odgovor je 51,1 milijonov Eurov.

      Bova izračunala Tetek še za bratuškin NE troiki in njenih 5 sposojenih milijard?

     • FORT WORTH

      Vceraj je zmrznil tovaris kucan – danes ze mekina…
      Nekam slabo se vam pise.

     • xtc

      Ne ste zapravili,in zsapravljate še drugo državo,če bi vladali se nebi sedaj že četrtič spufali.

     • tetka z ozadja

      Saj vi odplačujete, ne mi.

     • xtc

      No vas še čaka.

     • Milan Muhič

      Točno tako mi je že leta 1972 rekel najožji sodelavec klavca nedolžnih Slovencev I. Matie Mačka rekel; Dokler bomo imeli mi komunisti oblast….! Zato, Slovenija zbudi se, le na volitvah imaš priložnost, da se osvobodimo komunistične morilske diktature

    • antimur

     Govnač, dolgo ne boš več bluzil, v to bodi prepričan, predolgo smo pustili takšne leve fašiste pri miru.

    • xtc

     Ne tako bo kot bodo rekle ZDA in EU enkrat ste s Titekom že poizkušali s****** pa stejih dobili po p**************

     • tetka z ozadja

      Pa še nisi skapira, da vam vladamo več kot 75 let?

     • xtc

      Vi nič ne vladate samo s*******,dokler vam pusti ZDA,po vas lopne crknete kot muhe.

  • macon

   Kako bedno zagovarjanje levega kriminala oziroma preusmerjanje pozornosti. Levaki ste res ene pokvarjene gnide.

   • tohuvabohu

    To je edino, kar obvladajo, poleg klavskih veščin.

  • xtc

   A ti gate v r*********** vleče?

 • Olga_10

  Levakom se hlače tresejo….meša se jim …. Tika taka…

  • Prle

   Tebi se gate ne tresejo, ker jih pač ne nosiš.

   • tohuvabohu

    Duhovit si kot sekret na štrbunk.

    • Prle

     Ki ga ti še vedno uporabljaš.

    • Steiermark

     on JE sekret na štrbunk ali hajzl!

   • indijanka

    Hmm..ja..Kako pa ti to veš?

    • Prle

     Ker se ji vidi, da ima v glavi prepih, saj veš, več odprtih odprtin, več prepiha.

     • indijanka

      Ker je stroga? Mirna je in dostojna. Meni ugaja.

     • Prle

      Dostojna? He,he,he, danes si pa za hece.

     • indijanka

      Tako jo jst vidim. Hecava se lahko kaj druzga.

  • tetka z ozadja

   A si ti vzela nekaj drugega namesto inzulina?

 • lokec

  Ali bo kaj kruha iz te moke?

 • žogica

  Ekskluzivno so vas v Bruslju skenclali, očitno ne razumete kaj ? Take politikanske komedije, kot jih počnete, vas vodijo v pogubo……

  • Stajerka

   preden skočiš – reci HOP……to je šele začetek……boste dobli svojo porcijo, slej ali prej….

   zaj pa se ne trudi, ker greš v blokado….

   • žogica

    Stajerka, ne preneseš drugačnega mnenja kaj, čisto po janšistično….., dobro so te porihtali…

    • sprehajalec

     Slovenske jame in brezna so polna kosti, ker ravno levičar ne prenese drugačnega mnenja….

     • Prle

      Jasno, da gre za živalske kosti.

     • sprehajalec

      Seveda je to zagovor klavcev prle.

     • Milan Muhič

      Prle, prepričan sem, da se mati ki te je rodila, obrača v grobu, da te je sploh enkrat podojila, kajti tvoja morala in bonton, je slabša od smrdljivega dehurja. Sicer pa sumim, da te sploh slovenska mati je dojila

     • Prle

      Po pisanju sodeč nisi Slovenec, saj nimaš osnov slov, jezika. Verjetno so se tvoji predniki pritepli iz albanskih gora.

     • Milan Muhič

      Ja tov. Prle, ki nisi ne matematik še manj pa pragmatik, si pa pravi bluzu. Ja, v škofiskih arhivih se moje prednike po očetu omenja še iz časov gotice okoli leta 1700 in, obžalujem, res sem predolgo bil kravji pastir in to brez kumrovškega faxa, zato pa vseeno, za razliko od vas, cenim in spoštujem tudi take, brez moralnih vrednot kod ste vi, a, žal, vam pomoči več verjetno ni

    • samotoje

     Drugačno mnenje je v redu, ampak tole, kar ti pisariš, ni drugačno mnenje. To je miselni, jezikovni in intelektualni zmazek. Ergo- greš v blokado.

 • Franc Vidrih

  To kar predavajo, tetka, prle, aron, žogica in njim podobni,so slišali ali prebrali, na hanzi tv.

  • sprehajalec

   Gre za dežuren podmladek SD. Pa Zl. Na poziv reagirajo na določene članke. Včasih so takšne imenovali terenci in aktivisti.

   • karpelec

    …ki se za drobiž prodajajo trenutni oblasti.

 • antimur

  Piko na i je dodal najbolj butasti poslanec Möderndorfer, ki je v izjavi, ki jo je dal za Delo, nekaj bluzil o tem, da moramo to urediti sami in njegova komisija, ki se ukvarja s tem. Vedel sem, da je nor, da je pa povsem poblaznel, si pa nisem mislil. Ker je oseba kot je ta cepec nevarna sebi in drugim, morajo pristojne zdravstvene institucije za takšne kretene poskrbeti in jih odstraniti iz javnosti v zaprt prostor.

  • sprehajalec

   Jani nima druge izbire antimur. Ali se dela čim bolj norega v parlamentu, ali pa bo šel menjat plenice starčkom v UKC.

 • Stajerka

  tv3 – vv faktor: Požar+Omerza+Pezdir = UDBA+Kaučič+Zemljarič+Kučan+Rotar

  zanimivo – priporočam ogled, zaradi razgrinjanja preteklosti in umazane igre prihodnosti……

  • tetka z ozadja

   Nič vam ne pomaga, stranka popolnih luzarjev ste.

   • Prle

    Kar se lotijo se jim ponesreči, kako bodo jokali po volitvah.

    • sprehajalec

     se držiš teteka kot kužek prle. Aport Prle!

     Čredni nagon pri levičarjih?

     • Prle

      Jebi ga, ste pač luzerji in loleki, kar se lotite vam spodleti.Naslednje volitve vas bodo postavile na realna tla, jasno kar se le da boste postavljeni na realna tla.

     • indijanka

      Se vseh sprememb tako bojiš?

     • Prle

      Sprememb na slabše pa res. Ti ne?

     • indijanka

      Odvisno od področja.

     • Rožle

      Kaj ..a še kar vztrajaš z dresuro Prleta .. ?

     • indijanka

      Ne obupam hitr :).

     • sprehajalec

      Prle se ne boji sprememb. Včasih si ga vrže na roko tudi z desno, ne samo z levo.

     • Prle

      A si ga ti samo z desno? Ga je treba pač preprijeti.

     • sprehajalec

      Verjetno nisi slišal, kako je nekoč Bog kaznoval Onana?

     • Prle

      Mu je zamenjal tiča?

     • sprehajalec

      Prle, samo zate, tole bom ponavljal toliko časa, dokler ne bo sedlo….

      Narediva prikaz vladanja antijanšistov? Ljudem je treba odpreti oči, na kakšen način se vlada;

      Slovenija je Grčiji posodila izposojenih 264 milijonov Eurov, v okviru eu solidarnosti.

      Izposodila si jih je za 3,9% obrestno mero, na prostem Trgu. Antijanšisti, bedaki,
      so navdušeno pozdravljali ohranitev samostojnosti in pljunek v faco
      Bruslja in Trojki. Torej 10,3 milijona plačuje Slovenija obresti letno. V
      7 letih je plačala 70 milijonov Eurov.

      V 7 letih, je Slovenija od Grčije prejela 21 milijonov Eurov po povprečni
      obrestni meri, ki velja znotraj solidarnosti in negativnem euriboru
      (0,19% povprečna obrestna mera) = 21 mil. Eurov skupaj vplačano. .

      Koliko nas stane torej ne troiki samo pri Grškem dolgu? Oziroma koliko so nas
      pokradli Slovence Tetek, Prle & Co.? Odgovor je 51,1 milijonov
      Eurov.

      Bova izračunala Prle še za bratuškin NE troiki in njenih 5 sposojenih milijard?

     • Milan Muhič

      Prle, upam da si jasen kod beli dan, saj, kranjcem odprl si mračen dan. Za luzerjeve komunajzerje je mesto edino še v Severni Koreji, kajti, Raul mi je sporočil, da za vas izobčence na Kubi ni prostora

     • Prle

      Upam, da je bilo sporočilo prav prevedeno. Si uporabljal gugl za prevod ?

 • Romanos1

  Nestrpnost in umazani komentarji so nepotrebni!
  Komentirajte z argumenti in dostojno!

 • Vrhovni sodnik

  Mene samo zanima, kdo, je povabil Mladininega cepca.

  • Prle

   Mladinin cepec je govoril angleško, Logarjev cepec pa grosupeljski dialekt. Zverina in Tomc sta ga dobro razumela, ostali kljub prevodu, pač ne.

  • dež

   Kdo le, solastnik Mladine, NLB.
   Tule je vse lepo razloženo, https://www.portalplus.si/686/kapitalizem-hrani-mladino/.

  • tetka z ozadja

   Ti janšistek nimaš kaj spraševati, ampak si lahko samo tiho in nič drugega.

   • dež
    • tetka z ozadja

     So face tile fantje na Mladini, kaj ne?

     • dež

      Se prodajajo za drobiž, kot slabe kurtizane. Šefi pa dobro zaslužijo, s tem se strinjam.

     • tetka z ozadja

      Plče imajo pa veliko boljše kot na Nova Tv

     • Steiermark

      Seveda imajo lahko veliko boljše plače kot na Novi 24 ur , saj se vendar še vedno financirajo iz fondov, poskritega, nam oropanega denarja, po fiskalnih oazah – denar, ki ga uporablja udba za svoje delovanje in prirejanje “javnega mnenja” gumpecov, kot si ti!

   • Janez

    O!
    Lej jo tetko !
    A še nisi umrla. A si se premislila ? Spredomislila ?
    Nisi šla umret !
    Si šla na računalnik neumnosti – pisati ! Pa si res “Adam’s Family” Ni kaj. L.r. J. KOMENDA

   • Rožle

    No, no …ne pozabit, da si ravno ti tukaj LEVI gost …

    • karpelec

     Danes se javlja iz Balija, kjer pomaga bruhati pepel in kri.

   • T-Rex

    ti komunistek , kaj delaš tu?? samo dokazuješ kaki debilčki ste :) saj prav, naj slovenija vidi kaki bolniki so levuharji :)

    • tetka z ozadja

     Kaj delam tu, “zajebavam vas”, ker zunaj dežuje.

     • T-Rex

      saj, levaki samo to znate :) ampak s tem samo kažete kaki debilčki ste ;)

  • sprehajalec

   Samo čakam, da bodo začeli cviliti o “izdajalcih” pa “kolaborantih”.

   • dež

    Malo na twitter poglej, cvilijo že kakšne 3 ure.

    • sprehajalec

     Aha, to je torej, če se ne strinjaš z “našizmom”. Postaneš izdajalec in kolaborant.

     • samotoje

      S prijatelji in znanci se že nekaj časa pozdravljamo z “živjo, kolaborant”. Zveni mnogo bolje kot “tovariš”.

  • samotoje

   Mene tudi.

  • Peter

   Tanja Fajon.

   Logarja in Mekino je po neuradnih informacijah izbral sekretariat
   Evropskega parlamenta z dveh ločenih seznamov kandidatov, ki sta ju
   predlagali članica odbora Tomčeva (EPP/SDS) in nadomestna članica odbora
   Tanja Fajon (S&D/SD).

   • samotoje

    Aha, vse jasno.

  • Stajerka

   tov. Fajon…..sicer pa se lewaški poslanci niso udeležili komisije…..

 • Borut Vrscaj

  Illuminati, prostozidarji, komunisti, udba, mafija. To je gliha, ki v kup štriha.
  New World Order, tega ne bo.
  Bo pa “V Harmoniji Združen Svet”, brez zgoraj omenjenih kriminalcev.

 • matjazr7

  Kolikor sem videl je bilo vse skupaj bolj strel v koleno. Logar očitno ne zna angleško, škoda. Pa upam, da ste vsi videli, da se EU =be za nas in da bomo morali stvari reševati sami. Tako da je sedaj dala tudi EU blagoslov za naslednja pranja denarja. SDS, škoda da se sploh trudite, ne vem a ste res tako nesposobni ali ste del teh igric in še najbolj od vseh zavajate Slovence.

  • Prle

   Sramotno, da Ivanov mladinec nima pojma o angleščini, iz Bratuškove ste se pa norca delali. Logar je sramota za sds, tako mlad, pa tako neizobražen. Ha, ha,ha,

   • centurion

    Sam, da ti in kućan znata fuđinsku srbščino.
    Slovenščina vama je tuj jezik.

    • Prle

     Kučan je bil predsednik Slovenije, sds sekta ga še ni zaplodila.

   • tohuvabohu

    Brajduškova tudi po slovensko ni znala povedati nič, razen ene fraze: Najlepša eee hvala eee za eee vaše eee vprašanje …
    In nismo se norčevali iz nje, amak je ona spravila Slovenijo v veliko sramoto.

  • dež

   Enkrat si oglej zasedanje EU parlamenta in boš videl, da ima več kot polovica poslancev ves čas na ušesih slušalke. Kar pomeni, da poslušajo prevajalca. Zakaj bi se Logar trudil z angleščino, ko zna celotno zadevo na pamet v slovenščini. In večina poslancev bo poslušala prevod. Vsi jeziki v EU parlamentu so enakopravni, bolje slovensko kot v polomljeni angleščini ala Mekina.

   • matjazr7

    Da, ampak problem je to, da če je že kakšna tuja televizija snemala in naredila kakšen prispevek, ne bo nihče razumel za kaj se gre. Bi bilo pa dobro, da izve čimveč ljudi za kaj gre in da se lahko potem iz tega naslova pritiska tudi na EU poslance. Upam (ampak resno dvomim, da premorejo ta nivo inteligence), da so SDS poslanci dali izvod poročila tudi Margrethe Vestager, da bo vedela za kaj se gre pri neprodaji NLB. Pa ne v slovenščini, temveč vsaj v angleščini, če se jim že ne da potrudit in najeti prevajalko za danščino.

    • dež

     Da so zadevo spravili na dnevni red so morali pripraviti ustrezno gradivo, ki je bilo zagotovo v angleščini. Se pa strinjam, vsakemu EU poslancu ali novinarju USB ključ z angleškim prevodom.

 • France

  Logar na odboru PANA v Bruslju evropskim poslancem razkril imena odgovornih za afero

  In kje so zdaj imena, ki naj bi jih Anže Logar povedal v Bruslju? A se spet lažete v naslovu, da bi dlje klikali po tej strani?

 • France

  A so v EU parlamentu že kdaj obravnavali pranje denarja v Luxemburgu, Malti ali Cipru? In govorili o financiranju terorizma v Libiji in na BV, kjer so glavni sponzorji Velika Britanija, Francija, Italija in Nemčija? V NLB so bile vse transakcije sledljive, ker so bile izvršene preko TRR, Nemške bojne strupe za kriminalne islamistične tolpe, ki napadajo Asada in sirske civiliste, pa so poslali preko Krka https://www.express.hr/top-news/s-krka-polijecu-avioni-s-oruzjem-za-siriju-i-irak-12468 na BV, ker iz Nemčije ne smejo več vozit skozi Quatar ali SA, plačilo pa je bilo v gotovini na licu mesta, tako kot je kasiral Janša,

  • Prle

   Ne, ker omenjene države nimajo sds sekte.

   • T-Rex

    ma kašne sekte debilček usran, to čemur ti praviš sekta ni nič v primerjavi z vašimi lovkami, sodno mafijo, sdh mafijo in vašo pokvarjenostjo! še svojo mater bi prodal preklete pizde komunistične!

   • France

    To pomeni, da v državah, kjer nimajo strank tipa SDS lahko politiki kradejo?

  • T-Rex

   Pizda ste vi levuharji retardirani!! kaj mene boli kurac za luxemburg in nemčijo!!!?? samo da so vaši levuharji pridni ane?? vam se janša v spanju kaže opranoglavci!! podpirate iraško pranje denarja preko SLOVENSKE BANKE!! vsi po vrsti ste prfuknjeni , na čelu z vašo blesavo fajonko in pizdekom kučanom!!

   • Prle

    A ti sploh imaš kuraC? Po tvojem pisanju sklepam, da si .ička.

    • T-Rex

     PIČKE STE VI VSI LEVUHARJI Z VAŠIM BREZUDIM PALČKOM NA ČELU! navadne posrane pičke smrdljive ste, z vašim brezudim vrtnim palčkom na čelu! samo za pred zid!

     • Prle

      Danes ste v Bruslju dokazali, da ste to prav vi. He,he,he.

     • T-Rex

      a ti sploh veš kaj pišeš?? nimate res nič mozga v vaših blesavih glavah?? kako se trudite to za vas uničujočo situacijo obrniti v vaš prid ::)))) pa saj se mi skoraj smilite, . He, he ,he lol

     • T-Rex

      in pol smo mi na kokainu lol! kašne retardirane komentarje vi pišete, to še kokain ne zjebe možganov tako kot jih imate vi :))

 • T-Rex

  SDH bo podprl nezaupnico upravi Luke Koper; na njeno čelo Andrej Božič” naslov na rtv. hočejo zamenjat vodstvo , ki uspešno deluje, veča število zaposlenih in veča tržni delež na jadranu! in to tista tvorba , ki jo vodi od levuharjev nastavlena kurba Glavina!! to je tudi dokaz da vi prfuknjeni levuharji NOČETE , da se država razvija in normalno funkcionira!! POKVARJENOST LEVUHARJEV NIMA MEJA!! SAMO ZA ODSTREL SO VSI PO VRSTI!

 • tetka z ozadja

  Stranka SDS bi lahko plačala kak tečaj angleščine.

  • centurion

   Je tebe veterinar dons pregledu?
   Spet si iz pesjaka ušou.

   • T-Rex

    v umobolnici so ponovno usposobili internet , zato so danes toliko aktivni :)

    • centurion

     Njega selijo iz umobolnice v garažo in nazaj.
     Odvisno od trenutnega stanja duha…

    • janez cepec

     TI, PA JANEZ aus BEGNE že vesta

   • Rožle

    On se ponavad kr iz ketne strga …

    • karpelec

     …pa leta in opleta z vedno večjo luknjo v glavi.

     • Prle

      Pa ja ni to Janševa pleša?

     • Rožle

      Ja glih o tem se debatirava …da se teb skos prkazuje

     • Prle

      No ja Ivanova pleša je pa tudi vsako leta večja. Problem je ker mu pozimi možgani lahko zmrznejo, bo imel vsaj izgovor. Ha,ha,ha.

     • karpelec

      Govorim o luknji ne o pleši.A si alergičen na luknjo ali na plešo?

     • Prle

      Na luknjo sploh ne, sploh, če se da zapolniti, na plešo pa.

     • karpelec

      Se mi je kar zdelo, brez nje ti živeti ni in žep bi bil bolj prazen.

     • Prle

      Zakaj? A računaš?

     • karpelec

      Malo se umiri, prehitevaš, glih boš srečal sam sebe za vogalom. Ne slediš situaciji.

     • Prle

      Prav, razumel sem, da ne računaš,tudi to je nekaj, res pa je, da tudi jaz ne računam.

  • Prle

   Denar poslanci raje zapravijo za koko in podobna razvedrila.

   • T-Rex

    ja tvoji levuharčki, pa za spolne igrače, pa za pse za fukat :) to ste vi levuharji retardirani :)))

    • tetka z ozadja

     Mi pofukamo vse kar nleze in gre.

     • T-Rex

      seveda, poglej koliko držav ste že do smrti pofukali! ampak tu vam ne bo uspelo :)

     • tetka z ozadja

      In vladali vam bomo še naprej, ti revše desničarsko pa ne moreš nič zato.

     • T-Rex

      nič ni večno, zapomni si to debilček :))

    • Prle

     Uf, ko desnak zaužije koko je samo še nebo nad njim. Otroke je treba takrat skriti pred njimi.

     • T-Rex

      no dj dj , že spet teli patetični levuharski comeback -i :) patetični ste pasjejebci :))

     • centurion

      Pse pa pred levaki, hehehe..

   • Rožle

    Jp, LDS se po njeni uporabi spravlja še na hišne ljubljenčke ..

 • xtc

  Težava je ,da levi obupno lajajo banka pa odhaja ADIJO v prodajo,lahko le obnemoglo besno gledajo ne izbežno,z nje prodajo pa odhaje tudi oblast.

 • Jožef

  Dragi komentatorji iz leve strani tribune. Predlagam vam, da se sprijaznite s tem, da Jugoslavije ni več, da komunizma ni več, da sedaj živino v samostojni državi Sloveniji. Tita, Kardelja, Dolanca, Popita in drgih ni več. Ne bojte se jih.
  Tisti levi komentatorji, ki ste slovenskega rodu, zavedajte se, da nas je samo 1,5 miljona, vse ostalo so priseljenci. Teh bo vsak dan več in vsi ti bodo zahtevali večji kos kruha, kot ga dobimo mi Slovenci. Čas je dragi bratje v narodu, da pustimo zamere ob strani, strnimo vrste, poenotimo se in začnimo skupno graditi našo novo domovino Slovenijo, ki bo vsaj takšna kot je Avstrija, če že ne more biti Švica. Lahko to dosežemo, samo nehajmo si nagajati. Vsi, levi in desni vemo, da sedanja oblast ni vredna oblasti, vsi vemo, kdo nas krade in nam jemlje zasluženi kruh. Skupno pokažimo s prstom na tiste strice, ki nas potapljajo v močvirje. Recimo jim ne na naslednjih volitvah. Čas je, da se upremo tistim, ki so pribežali v Slovenijo, izkoristili našo gostoljubje, sedaj nam oni krojijo usodo in nam hočejo preoblikovati ustavo po njihovih željah. Nismo čakali tisoč let na svojo državo, da bi jo v par letih “šenkali” prišlekom. Poglejte, muslimani so nam sporočili, da si bodo zapomnili tiste, ki jih odkrito ne podpiramo. Jugo prišleki želijo svojo majnšino, svoj šole, svoje vrtce. Tukaj živijo že 1/4 stoletja, pa še vedno ne znajo našega jezika. Za vrat nam skačejo razna LGBTQ gibanja in še bi lahko našteval. Čas se nam izteka in treba se bo strezniti in pluniti v roke oziroma iti na volitve in si izvoliti domoljubne in resnocoljubne politike, ki imajo v svojih srcih Slovenijo in Slovence.

  • tetka z ozadja

   Ti e boš pa moral sprijazniti, da vam vladamo že preko 75 let in vam bomo tudi v naprej.

   • xtc

    Jep!
    Na smetišču zgodovine.

    • tetka z ozadja

     Zmagujemo pa kar naprej in naprej, kaj ne?

     • xtc

      Tud v Yugi ste pa ste crknal.
      Sicer pa ,smrdite po kranclih,svečah,pos**** in posc**** plenicah in cipresah-kaj je lahko le še vaša prihodnost?

     • tetka z ozadja

      Mi smo vaša bodočnost pa, če se ti strinjaš ali pa ne. Lepo povedano, ali ne?

     • xtc

      Ne mah vam že rase proti r**** in vonj po cipresah vas kliče tak je zakon narave ste “Nur Fergangenheit” v plenicah ali zelo blizu ograjam cipres in njih vonju.

     • tetka z ozadja

      Ampak vseeno zmeraj zmagamo vi pa paaaaadate.

     • xtc

      Ste že na poti naprej v PRETEKLOST,kjer zmagujete kot v Yugi v razsulu in bankrotu no sedaj boste še obdani z vonjem cipres.

     • tetka z ozadja

      Mi smo sposobni tudi mrtvi premagat vas SDS-ovce.

     • xtc

      Ne vi samo venete ,kot poscan krancelj.

     • tramal

      Znaš samo dva stavka in s takim drekonjo nimam kaj debatirat

     • T-Rex

      kako kaj na primorskem?

     • Steiermark

      Saj to opažamo, že od 45 leta dalje, ko nastopate kot zombiji! In če to ni dokaz, da vas je bilo 45 leta 30000 jugogošarjev ali koljačev, danes vas je pa kar 35.000, da ste pravi zombiji, ne vem, kaj naj bi potem bilo!

     • tramal

      Taka kot v severni koreji .

     • tramal

      Kje .’? Zgubili in uničili ste neuvrščene ,potem jugo ,potem vam je razpadu komunizem.Zaradi vas smo zgubili koroško,trst in istro.Kje ti vidiš tupak tu kakšno zmago.Za tebe je zmaga in velik uspeh če si saj na pol obrišeš rit.

   • Janez

    Traparija
    Trapaste tetke. Bedno vladanje. Ti še sebi ne vladaš. Le čveketaš. L.r. J. KOMENDA

   • centurion

    Ti pa si res “vladar”.
    Za kišto Uniona dežuraš na tem portalu…
    Hudo močna oseba in položaj…..za tipkovnico sključen ob piksni pive….

    • tetka z ozadja

     Ne pijem Uniona, ampak Jupiler.

    • lokec

     ha ha tako je saj kar šprica

   • Rožle

    Vladate … v lopovščini ..

    • tetka z ozadja

     In še naprej bomo, ti pa ne moreš nič proti temu.

     • lokec

      tik

     • Rožle

      Lepo, da priznaš ..

   • lokec

    tak

   • tramal

    Vi ne vladate temveč uničujete državo že 75 let in zglada zraven tako butastega naroda ,jo boste do bridkega konca.

    • lili pili

     Je pa drzava trdoziva da je tako dolgo zdrzsla in se kar noce crknit kljub temu da si neksteri to ze.ijo ze 75 let, ne neboste to docakali, tudi vasi predhodniki niso heeee

     • tramal

      Kar se danes dogaja v Sloveniji je že davno crknila ,samo komunistični lopovi še kradejo zadnje ostanke.

     • lili pili

      In kdaj bodo vasi prevzeli ostanke, vsako leto napovedujete, pa nic od nic, mogoce po letu 2050 mi je rekla slogarixa..

  • Prle

   Kaj še čakate, naj vas vaša stranka povede v revolucijo, problem je samo, da oni tega nočejo. Sam vrh sds lepo živi od vaše naivnosti. kar pogeljete, kako se prepletajo imena v vrhu stranke. Res pa je, da vam je čas potekel. Za vedno.

   • sprehajalec

    Kdaj Prle bova naredila izračun?

    Bratuškinih 5 milijard. Po 3,9% in s plujnkom v obraz Trojki in Bruslju?

    Ter Ivan janezova varianta 5 milijard po 0,19% in Troika.

    Koliko nas je stalo v 7 letih ohranjanje “našega” in “ne” Toiki?

    Boš ti izračunal Prle gornjo enačbico? In koliko otrok bi bilo srečnih in sitih v teh 7 letih? Ki jim je našizem in antijanšizem ukradel otroštvo in srečo?

    • Prle

     Govoriva o času debelih krav in o nekem drugem času. mešaš jagode in hruške.

     • sprehajalec

      Prle, bacaš maglu. Negativen euribor ter obrestna mera solidarnostne pomoči znotraj Eu je povprečno znašala 0,19%. Povprečna obrestna na najete kredite na protem trgu 3,9%. (veza Čufer)

      No dajva zadnjih 7 let in Šiviljinih 5 milijard.

      1. Scenarij Ivana janeza po 0,19%.
      2. Scenarij kot se je zgodil, prosti trg, pljuc Toiki v obraz in ohranitev našeg. 3,9%.

      Obrestna osnova je 5 milijard Eur,. obdobje obrestovanja vzemiva 5 let. Bi znal? Pa zanemariba tečajne razlike, saj je dolar (valuta v kateri je bila vzeta večina Bratuškinih 5 milijard) zrastel v primeri z Eur in krediti so posledično postali dražji.

      reci prle. Pljuni cifru, majke ti.

     • Prle

      Sem pragmatik, ne matematik. Scenariji Ivana so samo scenariji za njegove ovce.

     • sprehajalec

      Takole je, Prle. Ti bom jaz izračunal.

      Prvi Scenarij Bratušek, sami na svojem + pljuc v faco troiki. V 5 letih je Slovenija na 5 milijard izposojenega po povprečni obrestni meri v tem času plačala 975 milijonov Eur obresti.

      Drugi scenarij, ki je bil zavržen in označen kot izdaja. Ivan janez je predlagal, da se isposodi iz solidarnostnega sklada za te namene, tako kot Grčija (in iz katerega je Slovenija solidarnostno prispevala 264 milijonov, ki si jih je izsposodila.) Obrestna mera na takšen kredit je ob negativnem Euribou znašala v povprečju 0,19% na iszposojena sredstva. na 5 milijard bi to zneslo 47,5 milijona eurov v 5 letih.

      Razlika torej oziroma oportunitetna cena pljunka Troiki v obraz v 5 letih =

      927,50 milijonov Eurov za obresti. Toliko je plačala Slovenija VEČ, kot bi, ker je sledila Bratoškinem scenariju in našizmu ter antijanšizmu.

      Širite naprej.

  • janez cepec

   jebeš DUDEKE – HRVATE, gremo mi po svoje, u BOSNO U JAJC!!!!!!!!
   VELIKI DISIDENT, LJUBLJENI VODJA, DOBRI PASTIR, PESNIK IN PISATELJ, SKRATKA, LITERAT, GENETAL GLANCKOPF, KALIMERO, PREROK OD NEDAVNA, BIVŠI KOMUNAJZAR, GREBATOR ZA PREDSEDNIKA PODMLADKA KOMUNAJZARJEV, VODIČ PO POTEH AVNOJA, POLITIK U ZAPORU, ČEPROU JE ON MISLU, DE JE POLITIČN ZAPORNIK, PA TO TISEH PAR DNI U ARESTU NITI SLUČAJN NI BIU, DOSMRTNI PREDSEDNIK STRANKE, ČASTILEC IN IMITATOR LIKA JOSIPA BROZA TITA, PA ŠE KEJ SE BO ZMISLU, SKATKA, OH IN SPLOH, jebemu sunce, zdej sm pa pozabu kva sm hotu pivedat, se zgodi, AJA, Ivan JJ vas ekskluzivno vabI na SPOMISNKI POHID PO POTEH AVNOJA, jutr, se bo to zgodl, 40 letnca njegove odisejade, ko je kot mlad, 19 letn komisar, teru čredo enako fukneih zagnaneh komunajzarjou 32 let po vojsk u JAJCE, dones se pa tega sramuje, je pa še skoz enak zagnan skrit fuknen komunajzar.
   bi djau EN kolega, k se tle občasno javla: SARKAZEM PRESS

   • Rožle

    Neki si … GLASEN !!!

    • janez cepec

     trudem se, babe ni doma, poj pa gasa

     • tramal

      Buzarant.Najprej moraš imeti ženo ,ker takega bedaka nebi pod soncem nobena marala.

     • Prle

      Potem si ti buzerant, priznal si.

     • janez cepec

      Mare ne seri, BUZERANT ti je biu fotr, pa ti si buzo, pa še kešn za tabo bo morda

   • sprehajalec

    Komunisti so Jugo janez nardil u jajcu, potem so jo pa u kurac pognal….

    Zej bi pa še Slovenijo radi.

    • tetka z ozadja

     Slovenija je naš nov eksperiment.

    • lili pili

     Glde na to, da je se eno jajce v brus.ju se bojim da bo tudi eu kmalu u kurcu…

     • Steiermark

      vi rdeči jugozmbiji ste že in to v sifilitično balkanskem!

     • lili pili

      Ej stara, verjetno ne ves, da je v bruslju na sedezu eu ena stavba v obliki jajca v kateri se sestajajo predsedniki vlad in ko bo tam poknalo bo slo vse u kurac.

      Drugace pa cestitke ob 29. Nov, dnevu republike ko so v jajcu odlocili, da bodo izgnali tudi vse nemskutarje, kam so se t oji skrili, da jih niso zavohali

     • Steiermark

      kaj blebeče neki jugosrbskišiptar, kot si ti, me sploh ne “preseneča”, še manj pa zanima! Tvoj konec je “začrtan” in to kmalu, tako kot je padla tvoja balkanska tvorba, jugosrbija, česar pa očitno nemoreš preboleti….. kar blede se ti od “bolečine” zaradi izgube jugosrbije!

     • lili pili

      Pa kaj se baba repencis, masrs v avtrijo to menda se razumes, pusti nas slovane pri miru, dob si enga bosanca te bo vsak dan natepavo ne pa tako redko kot tvoj….

     • Steiermark

      vam “slovanom” ni mesto tukaj, med civiliziranimi Evropejci, kajšele med visokociviliziranimi Štajerci, nemškega rodu, za vas se lahko preuredi kakšen kotiček, zraven kamel, ki jih je gadafi podaril tvojemu rodžaku boratu, v živalskem vrtu, z vašim županom vred! Tako, bi ob pobiranju vstopnin, tistim, ki bi si hoteli ogledati balkanske evnuhe ob njihovih “ljubkih” kamelah, bila delna, finančna korist oz. bi z vstopninami morda, lahko vsaj delno krili stroške, ki jih imamo z vami….Kdaj si še pa videl, da bi ena srbska kamela, imela pravico izganjati nas avtohtone, na Štajerskem, iz naše dežele?

     • lili pili

      Slovenski bumbar te bo nagnal malo cez mejo, mogoce se kar srbin pride, da ti ga od ozadi porine mslim na kol…

     • sprehajalec

      katero jajce v bruslju pa imaš v mislih Lili?

     • lili pili

      Ce bi bil kdaj v bruslju na sedezu eu bi vedel o cem govorim, znotraj stavbe je se ena v obliki jajca v kateri so konferencne dvorane, ksksen izlet ti ne bi skodil..

     • sprehajalec

      Če bom kdaj šel na izlet Lili, zagotovo ne bo to ovalno jajce v Bruslju.

     • lili pili

      Ja ti hodis v zivalske vrtove gledad opice in divje prasice, mi pa v jajce..

     • sprehajalec

      Tisto Avnojsko, to vam verjamem. Poceni je, džeke se poičutite s slovenskimi dobrimi penzijami, pa naphate trebuhe s čevapčiči, pa objemate se v avnojski ljubezni.

     • lili pili

      Tudi ijj je to delal , zakaj ne bi tudi mi se imeli lepo, pa burek imajo tudi dober

     • sprehajalec

      ijj-ja so prisilili, v tistih časih je šla glava. Oziroma kakšna fabrka za strojem, ker so ti onemogočili poklicno življenje. Maščeval se jim je z razbitjem partije in odcepitvijo Slovenije. zato so pa tako alergični nanj in so mu pripisali celo nasprotno stran komunistom v državljanski vojni 42-45. Kar 2x so ga zaprli, to se tudi Solženicinu ni zgodilo….

     • lili pili

      V osemdestih se pa ni bilo pktrebno bst za glavo, mladi ljudje so sami vstopali v partijo, ker so mislili, da bodo od tega nekaj imeli, ensko velja tudi za ijj, nobeden ga ni silil, na koncu so ga izkljucili, je pa mascevalen in ni za kompromise, to pa ga tudi tepe….

     • Steiermark

      tisto, ki manjka njemu, tadrugo, ki ga pa še “ima”, je pa itak žlaprtek….

   • tramal

    Če si pa ti normalen ,potem je pa ta zemlja kvadrat.

   • lili pili

    Se javljam v ceto tovarisa janshe, bom za kuharja ce bo potrebno, lahko gremo ze jutri, v jajcu je vse nared, nas ze cakajo…..

   • Steiermark

    jugocepec, zopet trpiš zaradi inkontinence…..

  • ljubinica

   Morala bi se zmigati mladina. Na Poljskem imajo zelo mocno in vplivno mladinsko domoljubno gibanje. Sposobni so spraviti na ulice desettisoce mladih ljudi …. Pogled na to mnozico mladih z zastavami vliva optimizem.
   Zakaj tega ni v Sloveniji …

   • samotoje

    Ker nimamo več deset tisoč mladih Slovencev.

  • Milan Muhič

   Spoštovani Jožef, si žal eden redkih, ki trezno in s polno odgovornostjo za rod Slovenski razmišljaš, kod pravoveren Slovenec. Juge res ni več, a žal so še bolj zagrizeni potomci udbomafije, ki še danes branijo partijske privilegije z nakradenim kapitalom. Pa, kako lahko ta narod še danes živi pod tako apatijo, da se ne zbudi, vsaj takrat, ko lahko s svojim glasom doprinese do rešitve utapljajoče se Slovenije. Tisti, ki nočejo videti dejanskih premikov na bolje 2004/08, so nasprotniki slovenstva na čelu naslednikov ZK z opranim umom. V sodstvu, medijih, šolstvu, je še ista doktrina enoumja, kod pred 1990 in, kdo drug za to je kriv, kod tisti, ki naseda lažem in zavajanju, “saj so vsi isti!” Želim si končno resničnih sprememb, odgovornost, morale, etike in spoštovanja!

 • matjazr7

  Levi se pač znajo prilagoditi situaciji. Npr. čeprav sem kar daleč od občine Kamnik, sem danes dobil v poštni nabiralnik letak s katerega se mi smehlja Šarec in se mi pohvali, da mi je zrihtal kanalizacijo (sicer plačujem kanalizacijo že desetletje in več, ampak očitno mi je Šarec prejšnji teden zrihtal priklop :)). Meni je sicer jasno, da očitno gre za predvolilno kampanjo, verjetno pa 50% mojih sosedov ni in že vidim obraz prihodnjega mandatarja. Kaj dela SDS? Gre se neko gverilo, zmeraj bolj se oddaljuje od sredine, Janšo sovraži vedno več ljudi, ampak bo vztrajal do smrti, stranka bo pa vztrajala na svojih 15%, s katerimi pa ne bo imela vlade. In seveda nas bodo lahko rdeči v miru ropali naprej, rumeni bodo pa malo potwitali, dokler jim ne bodo zaplenili strežnika. Ne mi rečti, da ne morete nič, izmislite si še vi kak nov obraz. Pa še enkrat: Bruselj vam ne bo pomagal, Bog žal tudi ne.

  • tetka z ozadja

   Prav imaš samo v procentih si se zmotil, SDS stranka bo na naslednjih volitvah dobila okoli 8%.

   • tramal

    Poglej si svoje bedarije kaj pišeš .Niti enega všečka nimaš .Še komunistični pisuni se te sramujejo.

  • tramal

   Če bi bil vsaj malo normalen in realen ,bi lahko vedel da bilokdo bo vodil SDS ga bodo komunistični mediji popolnoma isto napadali kot Janšo.Ko se delaš že tako pametnega pa predlagaj kdo naj vodi SDS.Če ima narod oprane možgane mu pač ni pomoči.

   • matjazr7

    Mislim, da sem normalen in realen. Se strinjam da ima narod oprane možgane, zato se je treba še bolj trudit da pridobiš tiste, ki še nisto čisto oprani. Pa če bi dali kakega novega, ki še ni čisto okužen z Janšo, bi imeli pol leta ali več nekoga, ki se ga mogoče ne bi dalo napasti takoj. Bom pa dal dva primera, kjer mi je bilo očitno da SDS ne ve več kaj točno počne. Zadnje državnozborske volitve. Černač se je na vsakem soočenju nekaj jokal kako so zaprli predsednika, namesto da bi povedal, da SDS protestira proti temu, potem pa vseeno predstavil program. Pa jaz bi raje dal Grimsa, da bi stvar izpeljal, mislim da bi bistveno bolje. Drugič, predsedniške volitve letos. Potem ko že cela desnica da vsak svojo kandidatko, najde še SDS eno iz Bruslja. Menim, da bi vsak moški, ki bi ga predlagali dobil več glasov. Tako pa je “desnica” servirala tri ženske, pa bomo tudi zaradi tega prej kot slej dobili Šarca.

    • macon

     Černač ni bil najboljši, vendar na predstavitvah na minutnih replikah ne moreš kaj prida predstavljati, lahko samo streljaš aforizme. Več se izve iz parlamentarnih sej.

     Levi režim je opozicijo stisnil v kot in jo vseskozi naravnost demonizira. Opozicija niso nasprotniki, temveč sovražniki levice. Fašisti, izdajalci, zarukani klerikalni kmetavzarji. Čudim se, da Janša, Grimsa in še koga niso že fizično napadli, saj so vendar človeški izmečki. Potem so tukaj pravosodni konstrukti, ki bi vsakomur načeli živce poleg tega, da žrejo čas in denar.

     V takih pogojih je opoziciji težko ali nemogoče voditi demokratično politiko, ker režim vseskozi pohablja demokracijo. Smo država pajdaškega kapitalizma, demokracija z napako, leva režimska država, ki drsi v avtoritarno smer. Želeli pa smo si normalne družbe po vzoru severnih sosedov.

     Levi pač drugače ne morejo, zavladali so s pokolom in vladali z represijo in kriminalom, pričakovati, da bodo delali kaj drugega, je bilo naivno in neumno.

   • lili pili

    Mislim, da ni ravno tako, baje si nekdanji tovarisi iz sd in sds zelijo skupaj vladati v veliki koaliciji, samo janez ni glih zato, je zelo zamerljiv…

  • xtc

   Da si bebo ni dvoma ,da si le en nov nick dveh bebčkov ,ki jo današnje dogajanje spravlja v obnemogel bes pa tudi ne.

   • matjazr7

    Da, me spravlja v bes, že zaradi tega, ker je SDS spet pogrnil na celi črti. Pa spet bodo vsi drugi krivi.

    • xtc

     Glej ne naprezaj se bebček, tvoje in kolegovo lajanje pod kupom nickov kaže na vaš bes in nemoč,ki ga je tudi neumno presentiral Kučan v ČG,kajti Yuge ni več in tekmci s katerimi tekmujete vas drobijo kot nič.

    • macon

     Ko imaš na eni strani režim, ki razpolaga s sistemskimi položaji in družbenim denarjem, svojo prevlado pa utemeljuje na brezpravju, lažeh in kriminalu, na drugi pa konsistentno opozicijo, je jasno, kaj lahko zagovarjaš, če imaš količkaj osebne integritete.

     Levice ni možno, levica je ponorela.

  • macon

   SDS vztraja na 25%. Levi samo lažejo in kradejo, temu se pač noben normalen človek ne more podrediti in prilagoditi, lahko se kvečjemu umakne. Zakaj pa desni ne zagovarjamo kriminala? Če bi o Janši in SDS prebiral 5% kot o ljubljanskem žepanu, ne bi nikdar volil nobene desne opcije, ker pa mi levi servirajo KPK poročilo, laži o parceli v Trenti in Patria proces pa že dolgo vem, kako tiktaka ura in za kaj zares gre.

   To so bedne otročarije levih debilov, ki si izgleda lahko vse dovolijo.

   • lili pili

    Ja se je videlo na predsedniskih volitvah, 15% pri niti polovicni udelezbi, ce znas racunat je za vas glasovalo samo 7,5% vseh volilcev, beda, poraz, nic boljse je niste odnesli na referendumu, v tretje pa gre rado juhuuuuu

  • lili pili

   Bog jih je ze zdavnaj odpisal…..tudi one iz 45 leta, ki soprav tako samo ovajali pri nemskih godpodarjih

  • samotoje

   Saj menda ne misliš, da bi ti morala SDS v nabiralnik metati letake in se pohvaliti, da so popravili cestno razsvetljavo, kali?

 • Jožef

  Hitro ste se odzvali vabilu, hvala vam. Tisti vneti zagovornik večnih zmagovalcev v Sloveniji, tudi tebe pozivam k sodelovanju pri ustvarjanju lepšega jutri. Enkrat se boste pa morda le naveličali vladanja ali pa vam bo vest sporočila, da je potrebno tudi drugačnim dati možnost. Potrebovali boste počitek, kajti vladanje utruja. Sicer si pa boste nabrali preveč bogastva in začelo vas bo dušiti. Naj živi Slovenija in Slovenski narod.

  • Prle

   He ,he,he, sanje niso prepovedane.

  • tetka z ozadja

   Vladati je lepo.

   • Janez

    Tetka ?
    A si ti v službi pri tistem ” dohtarju za pujse” ? Saj veš šef SD, veterinar. L.r. J. KOMENDA

   • xtc

    He,he,he žal vam vlada ZDA in njihova kreditna volja,ki je po zadnjem Kučanovem izpadu zelo slaba.

 • xtc

  Nič ni lepšega kot gledati sedaj levake zabuhlih obrazov in oteklih zabuhlih oči ko tipkajo tisoč in eno neumnost prikrivajoči svoj obnemogli bes ,ker pač leva propaganda tam pač ne prime,Zelo lepo je spušil Mekina,ki je mislil ,da sistem slovenskega vsegliharjenja deluje tudi tam in bil dobesedno degradiran na nivo bebca,ki ne ve kaj govori,nadalje se je pokazalo ,da ne deluje niti taktika o “izdajalcih in špec kahlah” kajti podpiranje terorizma,pranje denarja in kršenje embarga pač ni špecanje in seveda še poduk bebavim Slovencem-“Zadeve boste morali urediti doma”!
  Ali pop domače EU bo odprodala NLB,naložila kazni za lumparije Slovenci-vi pa plačujte podporo levakov-ko ne bo več za penzije,socialo in ostalo pa boste zelo hitro uredili zadeve,ki vam žrejo denar.

  • matjazr7

   Vidiš ta del je problem. “Zadeve boste morali urediti doma”! A jih bomo? Dokler bodo “naši” na oblasti, ne bodo. Samo ropanje do konca, dokler bo šlo. Pa ne misli si, da smo tako blizu konca. Imamo še daleč do tja. “Uni ta drugi” pa ne bodo prišli nikoli na oblast, če se ne spremenijo. In kot kaže bodo kar vztrajali na svojem, tako da še kar nekaj časa ne bomo nič urejali doma …

   • ljubinica

    Saj ….
    “Zadeve boste morali urediti doma”.
    Ha ha
    Proti Poljski (ki skusa zadeve urediti) pa resolucije in groznje s sankcijami ….

 • tramal

  Tako je treba .Naj evropa spozna te komunistične sluzavce .Ko gredo v evropo jim kimajo in obljubljajo in lažejo ,vSloveniji pa delajo potem čisto drugače.

  • Steiermark

   to kar so se titovi pionirčkki naučili, to stari tovariši znajo! Balkanska jugo posla

 • centurion

  In kdo je BORUT MEKINA ?

  V forumu 571
  pod številko 44.

  Naj se vidijo gnilobe komunistične!

  Seznam podpisnikov
  1. Matej Šurc Radio Slovenija
  2. Igor Mekina Dnevnik
  3. Matjaž Kranjec Hopla
  4. Boris Čibej Delo
  5. Saša Vidmajer Delo
  6. Damijan Slabe Delo
  7. Veso Stojanov Delo
  8. Matija Grah Delo
  9. Boštjan Tadel Marketing Magazin
  10. Miha Jenko Delo
  11. Rajka Pervanje Radio Slovenija
  12. Sandi Frelih Radio Slovenija
  13. Blaž Zgaga Večer
  14. Helena Milinkovič TV Slovenija
  15. Sandra Brecl Brankovič Radio Slovenija
  16. Nika Repovž Radio Slovenija
  17. Uroš Kokošar Radio Slovenija
  18. Snežana Ilijaš Radio Slovenija
  19. Simona Rakuša TV Slovenija
  20. Ksenija Horvat TV Slovenija
  21. Robert Škrjanc Radio Slovenija
  22. Rok Praprotnik Dnevnik
  23. Peter Kolšek Delo
  24. Matjaž Frangež TV Slovenija
  25. Biljana Vučenovič Radio Slovenija
  26. Slavko Fras upokojeni novinar
  27. Emil Lukančič-Mori Tisk. agencija Morel
  28. Maja Cestnik TV Slovenija
  29. Simon Tecco samostojni novinar
  30. Marko Pečauer Delo
  31. Brane Jerman Radio Slovenija
  32. Rok Pintar Radio Slovenija
  33. Živa Trček Radio Slovenija
  34. Aleš Smrekar Radio Slovenija
  35. Izidor Grošelj Radio Slovenija
  36. Janina Jenko Radio Slovenija
  37. Vanja Pirc Mladina
  38. Jure Trampuš Mladina
  39. Špela Novak Radio Slovenija
  40. Jelka Šutej Adamič Delo
  41. Matjaž Trošt Radio Slovenija
  42. Domen Caharijas Dnevnik
  43. Jože Jerman Večer
  44. Borut Mekina Mladina
  45. Nataša Štefe Radio Slo./Val 202
  46. Rok Valenčič Radio Slovenija
  47. Borut Mehle Dnevnik
  48. Martin Tomažin TV Slovenija
  49. Goran Tenze Radio Slovenija
  50. Denis Sarkić Vest
  51. Veronika Gnezda Radio Slo./Val 202
  52. Tomaž Gerden Radio Slovenija
  53. Niko Robavs Radio Slovenija
  54. Boštjan Lajovic TV Slovenija
  55. Mija Repovž Delo
  56. Janko Lorenci upokojeni novinar
  57. Darja Groznik Radio Slo./Val 202
  58. Boris Žgajnar Radio Slo./Val 202
  59. Andrej Karoli Radio Slo./Val 202
  60. Matej Praprotnik Radio Slo./Val 202
  61. Tadeja Milek Radio Slo./Val 202
  62. Nina Zagoričnik Radio Slo./Val 202
  63. Tina Šrot Radio Slo./Val 202
  64. Rok Kužel Radio Slo./Val 202
  65. Nataša Zanuttini Radio Slo./Val 202
  66. Danila H. Kuplen Radio Slo./Val 202
  67. Janez Čuček TV Slovenija
  68. Bojan Veselinovič Dnevnik
  69. Zoran Senković Dnevnik
  70. Aleš Gaube Dnevnik
  71. Bojan Glavič Dnevnik
  72. Vasja Jager Večer
  73. Ivan Vidic Večer
  74. Branko Maksimovič Večer
  75. Dr. Damijana Žist Večer
  76. Jaka Adamič Dnevnik
  77. Bojan Velikonja Dnevnik
  78. Tanja Keršmanc Hopla
  79. Duša Podbevšek Bedrač Hopla
  80. Zoran Triglav Hopla
  81. Ivan Žitko Hopla
  82. Alenka Brezovnik Dnevnik
  83. Uroš Škerl Dnevnik
  84. Primož Cirman Dnevnik
  85. Miča Vipotnik Dnevnik
  86. Sven Berdon Dnevnik
  87. Matej Povše Dnevnik
  88. Grega Repovž Mladina
  89. Dejan Pušenjak Delo
  90. Jelka Zupanič Večer
  91. Luka Cjuha Dnevnik
  92. Aleksander Lucu Nedeljski dnevnik
  93. Matija Stepišnik Večer
  94. Nina Razboršek samostojni novinar
  95. Tomi Lombar Delo
  96. Jože Poglajen Dnevnik
  97. Zdenko Matoz Delo
  98. Tina Čuček POP TV
  99. Bojan Gluhak Primorske novice
  100. Danica Petrovič Primorske novice
  101. Tatjana Tanackovič Dnevnik
  102. Jasna Arko Primorske novice
  103. Sonja Ribolica Primorske novice
  104. Cveta Guzej Sabadin Primorske novice
  105. Maja Pertič Primorske novice
  106. Iztok Presl POP TV
  107. Ervin Hladnik Milharčič Dnevnik
  108. Miran Korošec Radio Slovenija
  109. Nevenka Dobljekar Radio Slovenija
  110. Sara Jovič TV Koper
  111. Iztok Umer Slovenske novice
  112. Devana Jovan Radio Koper
  113. Janez Novak Radio Slovenija
  114. Aleš Kocjan Radio Slovenija
  115. Robert Botteri Mladina
  116. Gorazd Utenkar Delo
  117. Špela Kožar TV Slovenija
  118. Marjan Šarec TV Slovenija
  119. Alenka Terlep Radio Slovenija
  120. Milan Vogel Delo
  121. Breda Štivan Bonča TV Slovenija
  122. Maja Žiberna TV Slovenija
  123. Dušan Berne Radio Slovenija
  124. Franci Pavlin Radio Slovenija
  125. Barbara Cujnik Radio Slovenija
  126. Marko Jakopec Delo
  127. Matjaž Albreht Delo
  128. Jani Sever Vest.si
  129. Iztok Jurančič samostojni novinar
  130. Julija Kočar TV Slovenija
  131. Sebastjan Kopušar Dnevnik
  132. Ciril Brajer Nedeljski dnevnik
  133. Andrej Brstovšek Dnevnik
  134. Janez Mally Nedeljski dnevnik
  135. Meta Černoga Nedeljski dnevnik
  136. Toni Perič Direkt
  137. Gorazd Suhadolnik Direkt
  138. Gregor Gruber Direkt
  139. Daša Birsa Direkt
  140. Jasmina Haskovič Direkt
  141. Matjaž Rust Direkt
  142. Miloja Bukovec Direkt
  143. Kristina Hočevar Direkt
  144. Miha Lampreht RTV Slovenija
  145. Tanja Starič TV Slovenija
  146. Franco Juri Dnevnik, Radio KP
  147. Venčeslav Japelj Primorske novice
  148. Katja Gleščič Primorske novice
  149. Barbara Verdnik Primorske novice
  150. Vojko Plevelj Radio Slovenija
  151. Vito Divac Delo
  152. Helena Lovinčič Radio Slovenija
  153. Jasna Karlen Kuhar Ra. Slo., Sweriges Ra.
  154. Zdenko Fajdiga Radio Slovenija
  155. Damjan Zorc Radio Slo./Val 202
  156. Mojca Š. Pašek TV Slovenija
  157. Tomaž Zaniuk Radio Študent
  158. Erik Valenčič Radio Študent
  159. Matej Šebenik Radio Študent
  160. Andraž Ravnik Radio Študent
  161. Luka Zagoričnik Radio Študent
  162. Mija Škrabec Arbanas Radio Slo./Val 202
  163. Jana Vidic Radio Slo./Val 202
  164. Blaž Ermenc Radio Slovenija
  165. Luka Robida Radio Slovenija
  166. Urška Boršič Radio Slovenija
  167. Uršula Majcen Radio Slovenija
  168. Dare Milič Radio Slovenija
  169. Luka Petrič Radio Slovenija
  170. Boris Ličof Radio Slovenija
  171. Dušan Milič Radio Slovenija
  172. Sašo Dravinec Primorske novice
  173. Jurij Gustinčič Mladina, TV Slo.
  174. Ines Kočar TV Slovenija
  175. Mitja Meršol Delo
  176. Milka Lužnik Pohar Radio Slovenija
  177. Uroš Volk Radio Slovenija
  178. Jože Bonča Radio Slovenija
  179. Jernejka Drolec Radio Slovenija
  180. Marko Juvan Direkt
  181. Tomi Šujdovič Direkt
  182. Tomaž Skale Dnevnik
  183. Nina Jerman TV Slovenija
  184. Igor Vidmar TV Slo./Studio City
  185. Janko Sarađen Radio Slovenija
  186. Boštjan Vrhovšek Radio Študent
  187. Gregor Kastelic Radio Študent
  188. Igor Krasnik Radio Študent
  189. Urh Ambrož Radio Študent
  190. Nina Kos Radio Študent
  191. Anže Tomič Radio Študent
  192. Tea Golob Radio Študent
  193. Boris Vasev Radio Študent
  194. Primož Vozelj Radio Študent
  195. Lenart J. Kučič Delo
  196. Boris Jež Delo
  197. Boštjan Videmšek Delo
  198. Sergeja Hadner Hvala POP TV
  199. Staša Lozar POP TV
  200. Maja Roš POP TV
  201. Polona Križnar POP TV
  202. Gašper Lubej POP TV
  203. Tadeja Lampret POP TV
  204. Janez Usenik POP TV
  205. Jernej Verbič POP TV
  206. Tomaž Bračko POP TV
  207. Jure Brankovič POP TV
  208. Erika Pečovnik POP TV
  209. Miha Drozg POP TV
  210. Vanda Levstik POP TV
  211. Polona Movrin POP TV
  212. Alenka Arko POP TV
  213. Maja Sodja POP TV
  214. David Jug POP TV
  215. Jani Muhič POP TV
  216. Sabina Francek TV KP
  217. Mojca Petrič Bužan TV KP
  218. Karin Sabadin TV KP
  219. Eugenija Carl TV KP
  220. Boris Maljevac TV KP
  221. Sandi Škvarč TV KP
  222. Edi Mavsar TV KP
  223. Špela Lenardič TV KP
  224. Vesna Potočar TV KP
  225. Helena Pasinato TV KP
  226. Simona Horvat TV KP
  227. Elen Batista Štader TV KP
  228. Mojca Juratovec TV KP
  229. Flavio Dessardo TV KP
  230. Damjana Stamejčič Delo
  231. Brane Piano Delo
  232. Primož Škerl Delo
  233. Alma M. Sedlar Jana
  234. Mojca Grotovnik Dnevnik
  235. Franc Kramer Večer
  236. Jože Skok Radio Slovenija
  237. Rozmari Petek NT, Radio Celje
  238. Nataša Leskovšek Info TV
  239. Branko Stamejčič NT Radio Celje
  240. Tomaž Lukač TV Celje
  241. Ana Marija Bosak TV Maribor
  242. Janez Kroflič
  243. Simon Kardum samostojni novinar
  244. Matija Gorjan samostojni novinar
  245. Petra Vidrih Primorske novice
  246. Davorin Koron Primorske novice
  247. Tomo Šajn Primorske novice
  248. Leo Caharija Primorske novince
  249. Igor Mljač Primorske novice
  250. Alenka Penjak Primorske novice
  251. Jana Krebelj Primorske novice
  252. Tina Čič Primorske novice
  253. Alenka Ožbolt Primorske novice
  254. Ilona Dolenc Primorske novice
  255. Vesna Humar Primorske novice
  256. Vida Petrovčič TV Slovenija
  257. Barbra Jermann TV Slovenija
  258. Miro Štebe TV Slovenija
  259. Novica Mihajlovič Finance
  260. Cveta Potočnik Radio Slovenija
  261. Tomaž Celestina Radio Slovenija
  262. Štefan Grah Radio Slovenija
  263. Boris Lenarčič Radio Slovenija
  264. Mojca Širok TV Slovenija
  265. Natalija Muršič Radio Slovenija
  266. Marjan Rogelj Radio Slovenija
  267. Jelena Gačeša Delo
  268. Vida Curk Radio Slovenija
  269. Jela Krečič Delo
  270. Ciril Gale TV Slovenija
  271. Lea Širok Radio Koper
  272. Ingrid Kašca Bucik Radio Koper
  273. Artur Lipovž Radio Koper
  274. Tatjana Gregorič Radio Koper
  275. Edi Prošt Radio Koper
  276. Božo Marinac Radio Koper
  277. Nataša Benčič Radio Koper
  278. Nataša Uršič Radio Koper
  279. Zdenka Tomulič Radio Koper
  280. Irena Cunja Radio Koper
  281. Igor Vidmar Dolenjski list
  282. Tanja Jakše Gazvoda Dolenjski list
  283. Mojca Žnidaršič Dolenjski list
  284. Irena Novak Dolenjski list
  285. Boris Blaic Dolenjski list
  286. Jožica Dorniž Dolenjski list
  287. Breda Dušič Gornik Dolenjski list
  288. Martin Luzar Dolenjski list
  289. Drago Rustja Dolenjski list
  290. Nina Štampohar samostojni novinar
  291. Nataša Pogorevc Radio Ptuj
  292. Bojan Sinič Tednik Panorama
  293. Barbara Leskovar Žurnal 24
  294. Slavica Pičerko Peklar Večer
  295. Anemari Kekec Radio Ptuj
  296. Marija Slodnjak Radio Ptuj
  297. Martin Ozmec Radio Ptuj
  298. Jure Mastnak Radio Slovenija
  299. Tanja Lesničar Pučko Dnevnik
  300. Lidija Pak Televizija Slovenija
  301. Jelena Blagojevič Radio MARŠ
  302. Vesna Lovrec Radio MARŠ, Vest
  303. Jože Kos Grabar
  304. Rok Kajzer Delo
  305. Samo Dekleva Delo
  306. Tanja Volf Radio MARŠ
  307. David Šribar Radio MARŠ
  308. Aleksandra Gropevšek Ra. MARŠ, Večer
  309. Matjaž Ploj Radio MARŠ
  310. Dragiša Modrinjak upokojeni novinar
  311. Mojca Planšak Ra.MARŠ, Večer
  312. Otmar Klipšteter upokojeni novinar
  313. Karolina Babič Ra. MARŠ, Dialogi
  314. Vesna Rojko STA
  315. Matjaž Horvat STA
  316. Mihael Korsika STA
  317. Mihael Šušteršič STA
  318. Urška Kristan STA
  319. Katja Svenšek STA
  320. Barbara Dovč STA
  321. Jure Bernard STA
  322. Jure Kos STA
  323. Marko Vukovič STA
  324. Sebastjan Maček STA
  325. Maja Oprešnik STA
  326. Gorazd Jukovič STA
  327. Ela Petrovčič STA
  328. Jaka Dobajk STA
  329. Alenka Vesenjak STA
  330. Nataša Kuhar Radio Maribor
  331. Breda Čepe Radio Maribor
  332. Lidija Vizantin Radio Maribor
  333. Edvard Pukšič Radio Maribor
  334. Irena Kodrič Cizerl Radio Maribor
  335. Vesna Spreitzer Radio Maribor
  336. Matej Štrafela Radio Maribor
  337. Drago Marušič Radio Maribor
  338. Darko Pašek upokojeni novinar
  339. Dejan Rat Radio Maribor
  340. Zoran Milovanovič Radio Maribor
  341. Tatjana Senegačnik Radio Maribor
  342. Stane Kocutar Radio Maribor
  343. Tone Petelinšek Radio Maribor
  344. Vida Toš Murski Val
  345. Ivan Gerenčer Delo
  346. Nataša Brulc Šiftar Murski Val
  347. Lidija Magdič Murski Val
  348. Marjan Dora Murski Val
  349. Bernarda B. Peček Vestnik
  350. Ludvik Kovač Vestnik
  351. Jože Gabor Vestnik
  352. Milan Jerše Vestnik
  353. Jože Graj Vestnik
  354. Nana Rituper Rodež Vestnik
  355. Tomo Koleš Vestnik
  356. Andrej Bedek Vestnik
  357. Jože Pojbič Delo
  358. Boris Cipot
  359. Majda Horvat Vestnik
  360. Silva Berki RTVS, MMR Lendava
  361. Eva Bukovec RTVS, MMR Lendava
  362. Agnes Tatrai RTVS, MMR Lendava
  363. Suzana Časar Šimon RTVS, MMR Lendava
  364. Klara Jobbagy RTVS, MMR Lendava
  365. Elizabeta Markovič Toplak RTVS, MMR Lendava
  366. Edit Gonc RTVS, MMR Lendava
  367. Agnes Horvath RTVS, MMR Lendava
  368. Helena Feher RTVS, MMR Lendava
  369. Ildiko Kovačič RTVS, MMR Lendava
  370. Szilva Roszman RTVS, MMR Lendava
  371. Borut Šantak RTVS, MMR Lendava
  372. Eva Lorincz RTVS, MMR Lendava
  373. Irena Matko Lukan Ciciban, Cicido
  374. Alenka Veler Ciciban, Cicido
  375. Meta Tavčar Reader’s Digest /Slo.
  376. Slavica Remškar Ciciban, Cicido
  377. Tihana Kurtin Poliglot
  378. Zarja Koliševska Plus
  379. Jana Zirkel Bach Plus
  380. Boris Bogataj MK-Založba revij
  381. Urška Kaloper Plus
  382. Anja Leskovar GEA
  383. Urška Skvarča Cici- Zabavnik
  384. Katja Stergar PIL
  385. Maja Bajželj Moj Planet
  386. Jasna Merc Moj Planet
  387. Lidija Kosi Radio Slovenija
  388. Silva Eory Radio Murski Val
  389. Marjan Maučec POP TV
  390. Bojan Peček TV Slovenija
  391. Cirila Sever TV Slovenija
  392. Nataša Gider Večer
  393. Rado Božičnik TV Slovenija
  394. Boris Kralj Radio Koper
  395. Peter Petrovčič Mladina
  396. Miha Štamcar Mladina
  397. Matjaž Klančar Mladina
  398. Gregor Cerar Mladina
  399. Deja Crnovič Mladina
  400. Sebastjan Ozmec Mladina
  401. Aleksander Mičič Mladina
  402. Vito Avguštin Dnevnik
  403. Milena Ule Dnevnik
  404. Tomaž Bukovec Nedeljski dnevnik
  405. Suzana Rankov Dnevnik
  406. Sebastjan Morozov Dnevnik
  407. Mirko Štular Radio Slovenija
  408. Miha Švalj Radio Slo./Val 202
  409. Gojko Bervar Radio Slovenija
  410. Boštjan Bogataj Gorenjski Glas
  411. Ana Hartman samostojni novinar
  412. Danica Zavrl Žlebir Gorenjski Glas
  413. Primož Knez Dnevnik
  414. Aljana Jocif Radio Slovenija
  415. Mateja Gruden Delo
  416. Mateja Železnikar Radio Slovenija
  417. Katja Lenart Vest.si
  418. Alenka Sivka Stop
  419. Marjana Vovk Stop
  420. Irena Knez Stop
  421. Martin Senica Stop
  422. Melita Berzelak Jana
  423. Bernarda Jeklin
  424. Jure Eržen Delo
  425. Matjaž Štirn Radio Študent
  426. Boštjan Andjelković Radio Študent
  427. David Verbuč Radio Študent
  428. Božidar Plesnik Radio Študent
  429. Igor Modic Delo
  430. Blaž Samec Delo
  431. Mateja Babič Delo
  432. Jure Aleksič Mladina
  433. Nada Mavrič Nedeljski Dnevnik
  434. Marjana Vončina Nedeljski Dnevnik
  435. Boris Lenič Dnevnik
  436. Sašo Mlač Beta, Onasa
  437. Borut Čontala Slovenske novice
  438. Tadeja Zupan Arsov
  439. Zoran Potič Večer
  440. Domen Grogl STA
  441. Tjaša Škamperle Radio Koper
  442. Franček Kavčič samostojni novinar
  443. Marjeta Verbič samostojna novinarka
  444. Sonja Merljak Zdovc Delo
  445. Luna J. Šribar Kralji ulice
  446. Maruša Bertoncelj Radio študent
  447. Maša Stanovnik TV Slovenija
  448. Zoran Odič Svobodna misel
  449. Jaka Elikan Primorske novice
  450. Meta Krese samostojna novinarka
  451. Lada Zei upokojena novinarka
  452. Vida Zei samostojna novinarka
  453. Simona Bandur Delo
  454. Nada Ravter upokojena novinarka
  455. Marjan Sedmak upokojeni novinar
  456. Aleksandar Djurič STA
  457. Primož Kavčič Večer
  458. Marjan Lah ex – TV Slovenija
  459. Siniša Gačič TV Slovenija, Mladina
  460. Tina Recek Večer
  461. Miran Lesjak Dnevnik
  462. Mitja Blažič Radio Slovenija
  463. Štefan Kutoš Radio Slovenija
  464. Rajko Dolinšek Radio Slovenija
  465. Aida Kurtovič Radio Slovenija
  466. Špela Bratina Radio Slovenija
  467. Tatjana Popovič Radio Slovenija
  468. Gašper Klarič Radio Slo/Val 202
  469. Luka Jakopin Radio Slo/Val 202
  470. Dare Rupar Radio Slovenija
  471. Bojan Leskovec Radio Slovenija
  472. Vesna Vukovič Dnevnik
  473. Romana Erjavec Radio Slovenija
  474. Marcel Štefančič Mladina
  475. Eva Kobe TV Slovenija
  476. Marjeta Šoštarič Delo
  477. Miloš Ivančič Radio Koper
  478. Maja Cerkovnik STA
  479. Boštjan Močnik Radio ENA
  480. Ivan Botteri Slobodna Dalmacija, Novi list
  481. Erika Repovž Delo
  482. Dare Hriberšek samostojni novinar
  483. Jerca Kos samostojna novinarka
  484. Pavel Perc Dolenjski list
  485. Bojan Bauman Večer
  486. Boštjan Pihler Mladina
  487. Borut Peterlin Mladina
  488. Matej Leskovšek Mladina
  489. Andrej Hofer TV Slovenija
  490. Danilo Utenkar Delo
  491. Zoran Medved TV Slovenija
  492. Vili Vuk Večer
  493. Simona Špindler Murski val
  494. Sebastijan Rous Murski val
  495. Bojan Rajk samostojni novinar
  496. Liana Buršič Radio Slovenija
  497. Lucija Fatur Radio Slovenija
  498. Nataša Lang Radio Slovenija
  499. Boštjan Janežič Radio Slovenija
  500. Glorija Marinovič 7 dni
  501. Mirko Lorenci Večer
  502. Mirko Munda Večer
  503. Janja Koren TV Slovenija
  504. Jana Zupančič Nedelo
  505. Boris Kutin
  506. Miša Sovdat upokojena novinarka
  507. Dean Jelačin TV Koper
  508. Tomaž Švagelj
  509. Anja Golob gledališka kritičarka
  510. Stojan Spetič novinar v Italiji
  511. Robert Škrlj Primorske novice
  512. Maksimiljana Ipavec Primorske novice
  513. Tina Milostnik Valenčič Primorske novice
  514. Tomo Šajn Primorske novice
  515. Igor Tavčar Primorske novice
  516. Mitja Marussig Primorske novice
  517. Miša Molk TV Slovenija
  518. Jasna Tepina TV Slovenija
  519. Darja Lojen Štajerski val
  520. Milka Dobravc Štajerski val
  521. Marjan Toš Radio MB, Lovec
  522. Brigita Rovšek Radio Slovenija
  523. Zlatka Strgar Dnevnik
  524. Marjan Remic upokojeni novinar
  525. Janez Temlin samostojni novinar
  526. Zmago Šalamun Radio Tednik Ptuj
  527. Monika Rijavec samostojna novinarka
  528. Zdenka Jagarinec POP TV
  529. Majda Santin Bažec samostojna novinarka
  530. Arden Stancich TV Koper
  531. Jasna Kontler Salamon Delo
  532. Nevenka Čurin samostojna novinarka
  533. Tomaž Klipšteter Dnevnik
  534. Majda Vukelič Delo
  535. Tanja Kremžar Večer
  536. Matjaž Zajec TV Slovenija
  537. Anka Dugorepec Delo, ex Info TV
  538. Matjaž Vizjak
  539. Zoran Ličen Tele 59, RTS
  540. Vasja Ocvirk samostojni novinar
  541. Lidija Jež samostojna novinarka
  542. Nace Novak Novi glas, Primorski dnevnik
  543. Vlado Podgoršek upokojeni novinar
  544. Silva Čeh Delo
  545. Katarina Fidermuc Delo
  546. Natalija Gorščak TV Slovenija
  547. Živa Brecelj samostojna novinarka
  548. Tomaž Karat RTV Slovenija
  549. Gabrijela Milošič RTV Slovenija
  550. Saša Krajnc RTV Slovenija
  551. Ana Hajšek Bučar RTV Slovenija
  552. Matej Korošec RTV Slovenija
  553. Tatjana Kren Hlebič RTV Slovenija
  554. Dragica Vujanovič RTV Slovenija
  555. Irena Bedrač RTV Slovenija
  556. Zoran Medved RTV Slovenija
  557. Simona Kopinšek RTV Slovenija
  558. Irma Ferlinc Guzelj RTV Slovenija
  559. Simon Šparavec RTV Slovenija
  560. Nina Cverlin RTV Slovenija
  561. Ema Staubar RTV Slovenija
  562. Andrej Geržina RTV Slovenija
  563. Saško Jazbec RTV Slovenija
  564. Drago Soršak RTV Slovenija
  565. Ivo Kores RTV Slovenija
  566. Andreja Rednak Finance
  567. Darja Tibaot Ciringer TV Slovenija
  568. Rajka Pupovac TV Slovenija
  569. Ilinka Todorovski Finance
  570. Marjan Šrimpf TV Slovenija
  571. Polona Fijavž TV Slovenija

  • samotoje

   Meni se najbolj dopadejo gospe iz Cicibana. Korajžne od vraga, kar podpisale so se. Pa Peter Kolšek, moj kolega s faksa. Ta se mi ne dopade, spomnim pa se, da je bil ena strahopetna reva. Pa nič kaj brihten. Aja, Mekina. On je član novinarske kleti.

 • centurion

  Kaj se imate vi, pedri, vmešavati v politiko?
  V rit pejt, kjer ti je mesto!

  • Prle

   Verjetni si mislil v tvojo rit.

  • Aron

   Dej no, najprej se odvadi maminega joska, potem se pa oglasaj, tepcek.

  • Steiermark

   Saj redno “hodi”, kadar ga ni tukaj na portalu, vendar , kot izgleda, mu je danes tako pedrčkov, kot psičkov zmanjkalo…….

 • xtc

  Žal tvoje bedno tolmačenje ,ne drži-kazen bo prodaja NLB za vsako ceno ,misliš ,da ne?

 • xtc

  Kako velik je bes levakov se vidi iz obupnih vpijočih komentarjev tule,največji bes gre na račun tega,ker gre zadeva vsmeri še hitrejše prodaje NLB ,kar levake spravlja v obup,saj je vse bolj jasno ,da prihaja neizbežno-slovo od bankomata za vzdrževanje oblasti in koristi,to pa pomeni razdip omrežja.

  • matjazr7

   Upam, da se tvoje želje uresničijo, me pa skrbi, da bo tudi to EU rešila na način “Zadeve boste morali urediti doma” in dodala “plačajte kakšno milijardo kazni, pa bomo pozabili” (sem pripravljen stavit na to). To pa seveda za “naše” ni problem (sve će narod pozlatit). Aja, pa nisem levak, sem verjetno težek desničar, nekje na nivoju Pegida, tako da ne me žalit z levičarjem. Je pa res da iz mojega pogleda je tudi SDS leva stranka in pač jasno pričakujem, da se boste zresnili :).

   • xtc

    Nivojsko si navaden bedak,daleč od desničarja,glede kazni pa razmisli zakaj sem ti napisal bedak-banka pa odhaja ljub kazni.

    • matjazr7

     Če se že žaliva, pa dajva. Mislim, da si bedak ti in to velik. Vedno bolj mi je jasno, da si ti levak, ti ne prenesejo, da kdo drug drugače razmišlja. Eni še vedno mislite, da bodo slepi spregledali sami od sebe in da se bo svet, ker si tako želijo spremenil sam od sebe. Ne bo se. Tudi gnila EU se ne bo spremenila sama od sebe. Tako da zaenkrat NLB ostaja nacionalni interes. Žal.

     • xtc

      Da si butl ne dvomim,če misliš ,da boš plačeval kazni in se tako reševal še večji,kajti kredite moraš najeti pri tistih ,ki se jim upiraš-razumeš zakaj sem ti povedal ,da si bebec.

     • matjazr7

      Pa ti si res idiot. Meni je vse jasno, ampak žal večini Slovencev ni. Očitno ne govoriva istega jezika, ker mojih tekstov sploh ne razumeš. Fučka se “našim” za kredite, oni dobijo provizije, pufe pa plačujemo drugi. Tako da če ne kje drugje, bodo milijardo za NLB vzeli iz pokojninske ali zdravstene blagajne. Joj, xtc, škoda prstov za idiota kot si ti. Tudi zaradi takih podpornikov potem SDS izgublja teren :).

     • Daj umiri se ! Saj še sam sebe več ne obvladuješ.

     • xtc

      SDS je stabilen z volilno bazo,Slovenci pa podobni tebi brez pameti si primerek bedaka,ki nikoli ne bo razumel ,da levaki utapljajo Slovenijo kot so Yugo,vi jih pa volite SDS ,ki je znesel lumparije na dan pa krivec ki izgublja podporo,no dobro si presentiral kaj si ravno zato Slovenija propada.

 • Vrhovni sodnik

  Rožletu se je zavrtel, iz protesta zoper nastop Mekine, je zažgal svoj prenosnik, Rožle, njegovga bi moral.

 • xtc

  Ko delamo bilanco današnjega dne hitro ugotovimo,da so levaki hudo spušili in da je Mekina izpadel idiot,ki mu ni para.
  Razprava je pokazala,da se pač EU poslacev(zanimivo tudi levih) pač ne da preslepiti s floskulami o vsegliharstvu in špecljih,ki pač delujejo v bebavi Sloveniji kot tudi ono o izdajalcih.
  Dejansko se je pokazalo,da gre za velik problem,ki ga lahko EU lahko le sankcionira z kaznimi in pospešeno odprodajo NLB za vsako ceno,kar levake s Kučanom na čelu spravlja v obup,seveda pa je zadeva in kučanov izpad potegnila za sabo zanimanje ZDA,ki je z Iranom hudo na bojni nogi in zadeve ne bodo požrle mirno,kar pomeni ,da bodo pritisnile na EU,za sankcioniranje zadeve in odprodajo banke,kar očitno Kučana najbolj iritira,saj mu jemlje moč,dobiti bitko proti EU in ZDA pa je za Kučana misija nemogoče.
  Seveda je zelopoveden stavek zadevo uredite doma-ja, mi bomo dali kazni in sankcije,ko boste brez denarja in hrane boste pa že pospravili s krivci ali pa stradajte za Kučana.
  Zadeva je zelo enostavna,zato eksplozija levonickih bebčkov na ukaz.

  • ljubinica

   Upajmo, da imas prav ….

   • xtc

    Definitivno.Čas pokaže.

  • tonite falco

   Dobro povedano ++++++++++++++++++++++++++++++

 • žogica

  Lahko noč in pazite, da vas komunisti ( s katerimi ste tako obremenjeni) ne popapajo….

  • Gluhi Slobo

   Nismo kaviar. Smo žilavi in za razvajene riti malce neokusni.

  • tramal

   So še kar skriti v hosti.Včasih kdo potisne svojo svinjsko glavo ven.

 • Krtača 20

  A desni še kar mislejo da so kokr neki nardil? So ja. Slab vtis o sebi.

  • xtc

   He,he,he sploh ne samo pospešil so prodajo NLB-kar je dobro za Slovence.

  • Gluhi Slobo

   Krastača, od kdaj si ti Krtača?

 • lili pili

  Speckahlee iz vrsts sds kdo pa drug bi svoje tozaril, nobena druga drzava v evropi nima takih izdajalcev, se vidi potomci katerih so heeee

  • xtc

   Tvopj post je samo primer mentalne debilnosti in obnemoglega besa ,ničesar več.

   • centurion

    Poglej samo faco v avatarju….
    Tip spran od šmarnce, zapuščen od familje, zasramovan ud sosedov…
    Kot divji mož, zizkega intelekta…..
    Skratka-klošar.
    Klošarji. oprostite plisss.

    • MEFISTO

     Dobro si ga opisal.

     Ga mar poznaš?

   • lili pili

    A tak obcutek imas, saj te razumem veliko pricakujete od od eu pa mislim, da si boste umazali ime, nobeden nima rad izdajalcev, posel je posel in evropejci to dobro razumejo, denar nima barve….

    • tohuvabohu

     Zanimiva je logika rdečkarjev. Vsak ki pokaže na nečedno dejanje rdečkarja, je izdajalec. Ponavlja se dogajanje iz WW2: kdor se je uprl terorju rdeče bande, je bil izdajalec.
     Prva beseda, ki jo spregovori otrok komunajzarjev, je “izdajalec”.

     • lili pili

      Sedaj bom uporabljal spec kahls, saj ves tudi ce je v soli kdo tozaril smo ga pa……..

     • tohuvabohu

      Kaj je pa potem Klub 571, ki je pošiljal lažniva pisma na stotine naslovov po celem svetu? Klub govnačev!

     • lili pili

      Eno so novinarji, ki imajo pravico informirati, drugo so politiki, ki tozarijo svojo drzavo, obicajno niso nagrajeni, vecini se taki gnusijo….

     • tohuvabohu

      Ne serji, gnusoba. Novinarji naj obveščajo bralce svojih medijev, to je njihova naloga, ne pa pisarjenje pamfletov in razpošiljanje po vseh mogočih naslovih. Opozicijski politiki pa so pristojni za to, da na ustreznih instancah posredujejo v našo skupno korist, če oblast zlorablja svojo moč.

     • lili pili

      Samo jok in stok kot kalimero, pa nic ne pomaga tudi v bruslju niso navduseni nad izdajalci in spec kahlami, vas to boliiiiii

     • tohuvabohu

      A te je v Evropi kdo pooblastil govoriti v njenem imenu, prekleti bumbar napihnjeni?

     • lili pili

      Te boli, ko evropa niti z kurcem ne migne pa ste mislili kak halo bo, osli neumni…

     • tohuvabohu

      To je tvoja intepretacija, bedak napihnjeni.

     • lili pili

      Jaja ste spet bedaki izpadli… uzivsj v 1. Dec. Prazniku zdruzitve…

     • lili pili

      Poznas tica, ki serje v svojo gnezdo, da se ne bos matral to do sds, ki kar naprej tozarijo svojo drzavo v tujini…..

     • lili pili

      Poglej si posnetek bos vid3l, da je bila dvorana skoraj prazna..

     • tohuvabohu

      Kaj si ti brihten. Dvorana je dimenzionirana za različne potrebe. Odbor PANA je seveda ne more napolniti. Ne moreš pa zanikati, da je zanimanje bilo. Odkod pa vi rdečkarji veste, da iz tega ne bo nič? Iz zahteve enega ali dveh prisotnih, da naj slovenska država opravi svoje delo, kar je v bistvu prav?

     • lili pili

      Pa se to polovica prisotnih je bilo iz vrst socialistov, da pa nic ne bo, je na koncu povedal predsenik odbora, ker da nimsjo pristojnosti za ukrepat, lahko preveris….

     • tohuvabohu

      Daj, ne trobezljaj. Da ta odbor ne more odpraviti malomarnosti naših skorumpiranih nedelujočih organov, je bilo jasno že vnaprej in predsednik ni povedal nič novega. Bilo pa je potrebno in koristno, da se Evropa seznani s temi sramotami, tudi za ceno tega, da nas rdečkarji po ustaljeni navadi ozmerjate z izdajalci. Zmerjanje je vedno znak slabe vesti.

     • lili pili

      Ja na nek nacin je to denucijacija, kar pa nam je ze dobro znsno iz druge vojne…

     • lili pili

      Ti si mala g nida, ki je prilezla iz riti ijja nimas evoje pameti smrdis pa kot siptar

     • tohuvabohu

      Kreten. Zmanjkalo argumentov?

     • lili pili

      Ni se mi pa ne ljubi pisat…

     • tohuvabohu

      Vendar ena pametna poteza, čeprav boš še vedno ostal bedak.

     • lili pili

      In to samo za tebe….

    • xtc

     Leve partizansk floskule ne palijo več to je občutil tudi Mekina,ko je videl ,da po slovensko ne gre je spiz***** dil z odra in ni želel več odgovarjati,ko so ga pričeli zvijati,blamaža da kaj.

     • lili pili

      Zakljuc3k je bil tak, da mora to resevati slovenija sama, ker ta odbor za to ni pristojen, lepo praznjuj 29.11.

  • Bald Eagle

   Idiot komunajzerski! Te peče dejstvo, da se je svetu razkrilo kriminalno dejanje tvoje opevane komunajzerske drhali!? Le počakaj še malo, da se v primer vključi še CIA. Takrat pa bodo kot za šalo letele vaše pokvarjene komunajzerske glave. Upam tudi, da vse akterje afere #iranNLBgate CIA deportira v Guantanamo in jih tam podvrže posebnim metodam zasliševanja, da bodo na ves glas začeli peti, kot ptiči pevci.

   • lili pili

    Pece, pece, jedel sem fafarone, sedaj ko sem prebral tvoje pisanje pa ze ser…… hvala za pomoc…..ija

    • Zakaj pa ješ feferone, če te potem peče ?

     • KIKI

      Je brez občutka in je ta ritna pekočina še edino kar čuti,
      poleg glavobola, seveda kadar leze rdečim v pavijanske riti!

     • lili pili

      Ja boljse se prd……, ucinek ne neverjeten, so pa tudi stranske pojave…

     • tramal

      Glede na to da si peder ,ni čudno da te rit peče ko toliko nastavljaš.

     • lili pili

      Gorenak mi je prijatelj, vprasaj njega kako ga zge…

     • lili pili

      Vprasaj mamo kako smo ti jo ja…. pa bos videl kdo je peder,…

    • Rožle

     Tut že mal kisu zgledaš ke u faca …le let, da ti ne udide, če ti ni že …

     • lili pili

      Hvala za skrb, sem se napokal partizanskega golaza sedaj je vse u redu, tud v bruslju ni nic novega, cia pa se ukcarja z severno korejo, sirijo, irakom, libijo, avganistanom, rusijo, ……

  • KIKI

   Daj Lili, umiri se, to ni nobeno izdajstvo ampak klic svetu, kaj pri nas dogaja!
   Poleg ležernih Bruseljskih poslancev in komisarjev, lepo rejenih in zavaljenih
   v fotelje, prav gotovo ta glas seže do pravih ušes tam preko oceana! In tako je
   tudi prav! Kaj pa je delal Mekina iz tajkunske Kajmanske Mladine, ki se razen
   novinarstva po “naročilu” nikoli ni ukvarjal z novinarstvom, saj ne s tistim pravim!

   • lili pili

    A evropi ne zaupate vec, sedaj se naslanjate se na ameriko, oni pa res imajo cas, da ukvarjajo z vami, ena miliarda je za njih pickin dim, imajo gvantanamo pa naj to razpucajo, sirijo, libijo, severno korejo problemi o celem svetu…

    • tramal

     Kakor omenimo ameriko ,se ti userješ v hlače.Res čudno.

     • lili pili

      Nobeden v tujini se ne ho boril za vas to ti se ni jasno odpikali vas bodo kot 45 leta se pomnite tovarisi, pa lepo danes praznjuj 29.11.

     • lili pili

      Innto v tardece z belo crto na sredini..

  • Andrej

   Lili pili pa zopet o izdajalcih , tradicija rdečkarjev , pred petindvajsetimi leti bi komunistični roparji segli po orožju in ponovno “oživili” morišča ! Mislim , da bo vendar prišlo do obračuna s tatovi , ki uničujejo narod in državo , ki si ta trenutek ne zasluži tega imena ! Bravo Logar in Romana Tomc !

   • lili pili

    Nic ne bo, odbor je sklenil, da ni pristojen za izvajanje sankcij, bravo logar, tomc, sulinona… pa saj se niso nic naufili, jih pa bodo evro poslanci sedaj bolj od dalec opazovali ker spec kahel nobeden ne mara

  • tramal

   Kakšne svoje .Ti komunisti so mednarodna prekupčevalska banda ki preprodaja kokain ,pere denar in trguje z orožjem za svojo korist in ne za korist Slovenije.

   • lili pili

    Ja isti ijj kak si to trofo mater da ti jeb…..

  • traktor

   Tisti, ki podpirate kriminalno mafijsko družbo na oblasti, pri kraji, ste tudi sami kriminalci.

   • lili pili

    Ti je spet akumulator vun fuknal, da take spusas..

    • traktor

     Možno, lahko, da sem brez akumulatorja. Je vseeno bolje, kot pri takšnih, kot si ti.

 • ljubinica

  Sem skepticna.
  V Lj ne bodo naredili nic. Tako kot niso doslej, tudi v prihodnje ne bodo …
  Njihovi mediji o danasnjem dogodku v Bruslju porocajo minimalno, prakticno ignorirajo …
  Bruselj ne bo storil nic. Junckerja ne jemljejo resno, v resnici tam vlada Timmermans. Ta je pa socialist, ki bo poslusal Fajonko ….

  • xtc

   Zadeva ni tako enostavna, tukaj ne gr več za EU ampak ZDA -Iran,stvari niso čisto enostavne-da je temutako kaže poplava levih plačancev/

   • ljubinica

    Cudi me Kucanov napad na NATO.
    Kaj ima za bregom ta sprijeni
    , a tudi zvijacni komunist?
    Ali se mu je pa koncno sfuzlalo in vlece samodestruktivne poteze?

  • matjazr7

   Mislim, da smo vsi skeptični, razen dveh, ki mi ne delujeta čisto jasno, saj današnji fijasko opisujeta kot neko veliko zmago. Kot da bo jutri NATO vojska zasedla državo, razpustila parlament, uvedla sodstvo, prodala državno “srebrnino” samo zaradi tega, ker je Logar v grosupeljščini poskušal nekaj razložit EU poslancem, ki se jim =be za Slovenijo in NLB. SAMI BOMO MORALI UREDITI! Pa ne tako da bodo na eni strani “naši” oboroženi s palicami in katanami, na drugi strani pa babice, ki prepevajo Zdravljico.

 • Janez

  Ja !
  Bravo cenjeni SDS – JEVCI !
  Tole je bilo pa dobro .
  Ex ” 77 let “nevisoki politik” je zmrznil zadnjič na Mladi SD shodu.
  Novinar Mladine – je pa “zmrznil” danes.
  Ampak ?
  Zmrznjena politična “trupla” niso hrana.
  Dobri za jesti so zmrznjeni “češpljevi=slivovi cmoki” – le skuhaš jih. ,
  ODMRZNJENA “POLITIČNA TRUPLA” NAJBRŽ ZAUDARJAJO, NISO UŽITNA ! L.r. J. KOMENDA
  PP.S.
  UPAM, DA SE ZMRZNJENA POLITIČNA TRUPLA – NE SPREMENIJO V MAŠČEVALNE ZOMBIJE.

 • T-Rex
 • METULJ

  DR ANŽE LOGAR (SDS) JE NA ODBORU PANA V BRUSLJU UPEŠNO IZVEDEL REKONSTRUKCIJO PRANJA ZLOČINSKEGA IRANSKEGA DENARJA V NLB, OSREDNJE BANKE V SLOVENIJI!!

  EU POSLANCI IN NOVINARJI SEDAJ LAHKO OCENIJO V KAKŠNEM RDEČEM SRANJU ŽIVIMO SLOVENCI !! POSLEDIČNO SO SPOZNALI, KAKO SE JE V EVROPI FUTRALA ZLOČINSKA MAFIJA, HE!

  AMPAK, SLOVENSKI EU DESNI POSLANCI, ZDAJ JE ČAS, DA NAREDITE KAR MORATE IN DREGNETE RDEČO SLOVENSKO MAFIJO MOČNO – KOT PRVO VAM NAROČAMO SLOVENCI, DA ONEMOGOČITE KANDIDATURO GORANA KLEMENČIČA ZA KOMISARJA ZA ČLOVEKOVE PRAVICE. POŠLJITE PRISTOJNI KOMISIJI ZA IZBIRO KANDIDATA NEMUDOMA DEJANSKO NJEGOVO VLOGO PRI

  – NJEGOVEM NEPRAVILNEM, MAFIJSKEM RAVNANJU, KJER JE MED DRUGIMI, KOT EDEN OD VODILNIH V SLOVENIJI NA ODGOVORNEM MESTU PREJEL URADNO OPOZORILO O PRANJU DENARJA V NLB, PA JE ZLOČINSKO, NAMERNO, ODREAGIRAL, TAKO KOT JE, NIČ OD NIČ, HE, HE! IN

  – NJEGOVA ODLOČILNA VLOGA V ZADEVI “PATRIA” , KO SO VODJO OPOZICIJE JANEZA JANŠO PO INSCENIRANEM PROCESU, PRED VOLITVAMI VRGLI V ZAPOR!! ( RDEČE KORUPTIVNE BARABE SO ŠLE NA FINSKO IN PODKUPILE FINSKEGA NOVINARJA, DA JE LAGAL PO POTREBI) – JA RDEČA BANDA, TO JE PRANJE VAŠEGA USRANEGA PERILA V TUJINI, HE HE!! IN KONEC TE ZADEVE: ZASTARANJE PROCESA, JA PIJAVKE SLOVENSKEGA LJUUDSTVA, TO SO VAŠE BEDNE RABOTE, UUPAJMO DA SE KONČUJEJO!!

  SLOVENCI, ČAS REVOLUCIJE V SLOVENIJI SE BLIŽA!!

  LAHKO NOČ

  • Steiermark

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Kučko pod pručko

  Namesto, da so Kučan in njegova kleptomanska tolpa v Bruselj poslali idiota Mekino, bi bilo za njih bolje, da bi šel na zagovor vseved Möderndorfer.

  Diplomirani UKC kahličar Jani bi vsaj gobec gonil, pa čeprav v prazno, ta Mladinin bumbar je bil pa v glavnem tiho kot rit!!!

  • ljubinica

   Vprasanje, ce bi tudi v anglescini “gobec gonil” …

   • Kučko pod pručko

    Vsaj toliko, kot je Šivilja, bi še skupaj spravil!!!

    • KIKI

     “Boh ve!”

   • KIKI

    To pa ne, gobec mu v angleščini ne funkcionira, le mahal bi pa tako močno ,
    da bi vsi Bruseljski ptiči odleteli!

  • KIKI

   Stvar so komunjari hoteli pokazati popolnoma nezanimivo in so
   polali “kr enga” osla, češ, škoda časa in denarja ! Tovarišica Fajonka
   se je skrila v Afriko med opice ( pavijanke z rdečo ritjo) in se je z depešo
   veličastno javila kot najpomembnejši člen (verjamem, da je tudi ona
   sodelovala v pralnici terorističnega denarja) !
   Zdaj vsaj vemo za krivce, saj so vsi rdečuhi stisnili rep med noge !

 • RomanaG

  Nekaj let nazaj je bila milijardna dokapitalizacija banke NLB še novica, danes kdo ve, da bomo skoraj milijardo vanjo vložili še letos?

  http://primorska24.si/nas-bo-irannlbgate-zopet-stal-vec-100-milijonov-e/

 • Janez

  Ja?
  ” KRTAČA” IN ” TETKA IZ OZADJA”
  A?
  Bosta kaj obiskovala – svoje ex KP, ZK kolege – ko bodo ? NA DOBU ? L.r. Janez K. KOMENDA

  • Rožle

   ” KRTAČA” OZIROMA ” TETKA IZ OZADJA”

 • piko8

  Čestitke SDS EU poslancem še posebej g. Romani Tomc in dr. Anžetu Logarju za odlično predstavitev problema Iran&gate!!

  Levake grabi panika: kuçko je pogorev na SD shodu, ko je imev na pultu mikrofon od Nova24tv! Tudi plonk listkov, ki si jih je pripravljav celo leto, da bi omladin SD kaj spodbudnega prebrav ni upav iz žepa potegnt! Danes v Bruslju pa prostitut mladine Mekina pogorev na celi črti!!

  • KIKI

   Poleg tega, da se staremu plesnivcu že močno trese glas, čakam,
   da se mu bojo kmalu tresle tudi posrane gate!

   • piko8

    Se strinjam!

  • ogledalo

   Mekina pogorel? Zato so sklenili, da je afera slovenski notranji problem!? Mekina je zgolj navedel dejstva. Med drugim tudi : “Če so glede Irnca v Sloveniji po trditvah SDS odpovedale vse institucije, so na mestu tudi naslednja vprašanja: Je morda odpovedal Andrej Rupnik, ki ga je na mesto direktorja obveščevalne agencije Sova imenovala vlada Janeza Janša in ki je ostal na čelu Sove do srede 2010, ves čas torej, ko je Iranec posloval v Sloveniji?

   In če je Iranec preko Slovenije res kupoval dele za atomsko bombo – kako to, da mednarodna skupnost vse do danes ni razpisala tiralice?
   Je morda odpovedala generalna državna tožilka Barbara Brezigar, ki je to funkcijo opravljala do srede leta 2011?

   Kaj pa, če je odpovedal Miran Vičič, ki ga je bil na funkcijo člana uprave NLB imenovala vlada Janeza Janše in ki je bil v času, ko je Iranec posloval z NLB, obveščen o primeru, kot kažejo interni zapisniki NLB?

   Ali pa ministrstvo za pravosodje, ki je leta 2012, pod vodstvom ministra Senka Pličaniča, glede tega primera kontaktiralo z Francijo?

   In če je Iranec preko Slovenije res kupoval dele za atomsko bombo – kako to, da mednarodna skupnost vse do danes ni razpisala tiralice?

   V SDS so se na današnji trenutek dobro pripravili. Dokumente o Irancu so namreč v SDS dobili že leta 2015. Celoten primer je namreč popisan v revizijskem poročilu NLB iz leta 2010, ki jim ga je NLB poslala pred dvema letoma. A primer so razkrili šele zdaj, pol leta pred volitvami.”

   • Soave

    Kako že delujejo take komisije ?? Kaj pa nakladaš ?

   • piko8

    Vidim, da se dobro počutiš v teh bančnih rabotah! Če dobro pogledaš vidiš tudi sebe v tem pisanju?

 • Hun

  ceb Romani tole razpravo pred predsed. volitvam uspel v EU parlament spravt…bi pa Pahorja povoziva al kuga

 • mginko

  Slovenski narod (srednja sedanja generacija) se sploh ne zaveda in spi, ko komunistična stara udba s svojim podmladkom zabija žeblje v krsto Slovenije – vse samo zaradi pridobitev svojih mafijskih privilegijev.
  Če je narodu to prav, naj rine v bedo še naprej brez zgražanja in jamranja – med volitvami pa naj voli nove obraze in posluša kučana v novi obleki iz modne revije. Za vnuke, na katere zaspani narod je pozabil, bodo iz bede šli v komunistično beračenje.Tako neodgovoren narod ne zasluži svoje države in ga naj komunizem še bolj stiska v kot.

  • Vrhovni sodnik

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++, čista + 10.

  • Iva

   Problem je v izobraževalnem sistemu (izogibanje aktualnim in preteklim SLO družb. -ekon. temam, ni logičnega razmišljanja) ter v MEDIJIH, ki ZAMOLČUJEJO (V Delu ni niti informacije o dogajanju o Bruslju, je pa čez pol 1. strani slika Cerarja s Kitajci) ALI POTENCIRAJO – AGITPROP. Ljudje so leni, da bi sami iskali dodatne informacije.
   Starajoči ne berejo na spletu, mladih pa večinsko te teme ne zanimajo, čeprav učinkujejo na njihovo prihodnost.
   Agitprop se je usmeril na zmago okravatene SD internacionale.

   • tohuvabohu

    V Dnevniku je pa na prvi in drugi strani glavna novica izstop enega člana iz mariborske SDS. Za njih je ob tem pomembna tudi informacija, da je vrnil strankarsko izkaznico, hehehe. O pranju denarja pa niti črke.

 • Sean

  Lepo prosim prispevajte in dobite nagrado https://igg.me/at/patriotism-for-sale

 • sloustava

  Ceprav niso hoteli videti, se je jasno pokazala Slovenija dveh umov. Um, intelekt, znanje, sposobnost, slovenstvo na eni strani, strani dr. Logarja, pismeuharstvo, posmehovanje, relativiziranje, vsegliharstvo, Kucan, Golobic, Moderndorfer, Jankovic-icarstvo na drugi strani, na strani presstitucije in neslovenstva! Izbira je lahka za vse, ki nam je bila samostojna Slovenija intimna zelja, za vse, ki zavracamo bednost in krvavost komunizma, za vse, ki ne lazemo in posledicno ne krademo, predvsem pa za vse, ki svojim potomcem zelimo zapustiti Slovenijo, kaksrno so sanjali nasi ocetje in dedi, pradedi in generacije pred nami. Slovenijo znanja, spostovanja, pridnosti in postenja! Sanse so tu, volitve kmalu!

  • Hun

   s kazanjem s prstom na druge..izpades samo bebc..

   • Soave

    Hun ?

 • Franc Šink

  Že dolgo razmišlja kako pripraviti te barabe da bi se pobile same med seboj.

 • milanček

  mekina, oz vsi majmuni na zeitungu mladina so plačane izdajalske prasice! Namesto, da bi podprli rezultate raziskav o kraji v Sloveniji, delujejo striktno v korist lopovov, to je kućanove stranke F21 ter jugo čefurske golazni! Slovenci, nekateri seveda, vi pa še kar tulite z njimi v rog, ni daleč dan, ko se bo situacija obrnila, izdajalski kreteni , možganski revšeti!

  • Soave

   Seveda, saj so lastniki komunistični purši .

 • Iva

  Če bi v dokumentih našli samo ime Janše (mogoče bi ga kar sami pripisali, da bi relativizirali vpletenost udbo-mafije), bi ga Mladina Mekina &Co. že zdavnaj medijsko uničevali, ovadili, preiskovali, tožilka žgajnar bi spisala obtožni predlog, “neodvisno” sodstvo bi ga obsodilo …. Deja vu!
  Slovenistan!

 • Kosobrin

  Bruselj je včeraj pokazal, kaj si misli o slovenskih zdrahah – sami pometite smeti pred svojim pragom, nesposobneži!

  • Soave

   Ja, tole je tvoja priredba. Bilo je drugače povedano.

   • Kosobrin

    Drugače povedano je samo na tem portalu in Nova TV.

    • Soave

     Ja, pol pa le glej tvoje priljubljene in sijajne, resnicoljubne medije !
     Pa. . . pa !

  • ogledalo

   Kdor drugemu jamo koplje je sektaš.

 • župnik cefizelj

  po stari domobranski maniri katolibanska zalega zopet izdaja nekdanjim gospodarjem. hlapčevski duh še ni umrl. klerikalna golazen pa podpira izdajo, saj le pokoren, pobožen in butast slovenec je dober vernik.

  • Janez

   A ?
   Misliš na
   STALIN-TALIBANSKO KOMUNISTIIČNO IZDAJO SLOVENCEV !
   Tisto,
   ki so jo izvedli
   KPS POLIT ZLOČINCI – Kardelj, Maček, M. Ribičič, Kidrič&comp. ?
   No?
   Pravico imaš – biti ” odklopljen od pameti”. Domači so te siti , gotovo ? L.r. L. r. J. KOMENDA

  • Soave

   veš, mene prav malo gane, kako nas vernike, imenuješ.
   Nekdanji gospodarji so bolje gospodarili, kot tile tvoji. Bomo pa desnaki čisto tiho, ko boste levični te bančne luknje mašili sami s svojim denarjem. Ker pa moramo dati tudi mi, upam, da bodo naši še obveščali EU.

   • ogledalo

    In potem bo EU pokrila bančno luknjo. Mimogrede, kreditni portfelj slovenskih bank se je enormno povečal v letih 06-08.

    • Soave

     Ti si tak, kot pokvarjena vinilka !
     Zareze nisi z nobenim hudirjem stran spravil!

  • tohuvabohu

   Prekleto govedo komunajzarsko, kaj pa ima vera skupnega s pranjem denarja na NLB? Izdajalci ste samo vi rdečkarji, ker se na račun nacionalnega interesa okoriščate z vsem skupnim, kar vam pride pod roke.

   • župnik cefizelj

    vas je lepo anglež postavil tja kamor sodite. všeč mi je kako so angleži neomajni ko gre za izdajo in tožarjenje lastne države in institucij. seveda se zgodovina zopet ponavlja. kot leta 45 tudi danes anglež nima posluha za izdajalsko golazen.
    pa da ja ne boš spet kričal o udbovki ali kučanovi zaroti? ali po novem kučan kontrolira tudi britanijo? zabit desnakarski govnar.

    • tohuvabohu

     A ja, ko ni argumentov, pa potegnete na dan 70 let stare dogodke, pa še tu pozabite na lastne petokolonaške svinjarije.

    • mginko

     Kot po tradiciji, ko komunistu popustijo živci, se mu možgani skisajo. To se vidi v tvojem komunističnem izražanju. No zemlja prenaša tudi take izrodke in hvala Bogu, da gre tudi to v prah.

 • župnik cefizelj

  to da so na odbor povabili tudi novinarja mekino, pa veliko pove o resnosti te zadeve, saj jo odbor jemlje kot novinarsko trač zbrko. tako kot angleži leta 1945, ko so okupatorjevi pomagači jokali za milost. ne, ne, kazen mora bit. za vse zločine pride tudi račun. in katolibanska golazen spet v jok in na drevo (beri:jamo).

  • Janez

   A?
   Misliš na tele zločine
   ” TITO KOMUNIZMA”, ki so opisani v tej novi kvalitetni knjigi ” DEDIŠČINA MOLK”
   KAR
   PREBERI JO,
   TUDI O NESODNIH POMORIH TUDI ŽENSK IN OTROK,
   V
   OKOLICI ŠKOFJE LOKE GOVORI. Zelo kvalitetno napisano delo. L.r. Janez K. KOMENDA
   P.S.
   NOVA KNJIGA
   GOSPE M. DRAGAR
   “DEDIŠČINA MOLKA”

   http://www.gorenjskiglas.si/article/20171016/C/171019855/1024/dediscina-molka-je-tezko-breme

  • milanček

   cepec!

  • tohuvabohu

   Govedo komunajzarsko, kdaj je pa kakšen rdečkar odgovarjal za izdaje, terorizem in klanje, ki ste ga izvajali od leta 1941 naprej in še danes grozite z njim?

   • župnik cefizelj

    za izdajalce in okupatorjeve pomagače je edina kazen smrt. vprašaj angleže in francoze kako se golazni sodi.

    • tohuvabohu

     Izdajalci ste bili rdečkarji, ki ste sklenili pakt s Hitlerjem. Pa se nobenemu ni skrivil las, znesli ste se pa nad lastno članico Angelo Vode, ki je bila proti paktu. Svinje komunistične, sram naj vas bo!

     • župnik cefizelj

      spet klerikalna propaganda. prvi so paktirali s hitlerjem angleži: muenchenski sporazum, tako da ne nakladaj. angela vode je pa bila zahodna špijonka, ki je od začetka minirala idejo samostojne jugoslavije kot držsve enskovrednih narodov. bila je tudi nasprotnica slovenske osamosvojitve in je trdila, da morajo biti jugoslovanski narodi podrejeni germanskim. zato je podpirala prikljucitev kps k dkp (deutche komunistische partei).

     • tohuvabohu

      Ti si bolan. Münchenski sporazum ni vojaški pakt niti gospodarsko sodelovanje, kot je v primeru Hitlerja in Stalina.
      Kaj je bila Angela Vode, je vaša interna stvar. Samo povem, kaj se je zgodilo z njo. Težke svinjarije.

 • Hun

  Tomceva in Logzy bi velik vec naredila za Slovenijo in Slovence ce bi svojo izobrazbo unovcila na prostem trgu, ko bi usta
  novila lastno firmi in v njej zaposlovala ljudi…ampak iskanje posla na prostem trgu je za sposobne in pogumne..ne za pridne piflarcke

 • ogledalo

  “Če so glede Iranca v Sloveniji po trditvah SDS odpovedale vse institucije, so na mestu tudi naslednja vprašanja: Je morda odpovedal Andrej Rupnik, ki ga je na mesto direktorja obveščevalne agencije Sova imenovala vlada Janeza Janša in ki je ostal na čelu Sove do srede 2010, ves čas torej, ko je Iranec posloval v Sloveniji?

  In če je Iranec preko Slovenije res kupoval dele za atomsko bombo – kako to, da mednarodna skupnost vse do danes ni razpisala tiralice?
  Je morda odpovedala generalna državna tožilka Barbara Brezigar, ki je to funkcijo opravljala do srede leta 2011?

  Kaj pa, če je odpovedal Miran Vičič, ki ga je bil na funkcijo člana uprave NLB imenovala vlada Janeza Janše in ki je bil v času, ko je Iranec posloval z NLB, obveščen o primeru, kot kažejo interni zapisniki NLB?

  Ali pa ministrstvo za pravosodje, ki je leta 2012, pod vodstvom ministra Senka Pličaniča, glede tega primera kontaktiralo z Francijo?

  In če je Iranec preko Slovenije res kupoval dele za atomsko bombo – kako to, da mednarodna skupnost vse do danes ni razpisala tiralice?

  V SDS so se na današnji trenutek dobro pripravili. Dokumente o Irancu so namreč v SDS dobili že leta 2015. Celoten primer je namreč popisan v revizijskem poročilu NLB iz leta 2010, ki jim ga je NLB poslala pred dvema letoma. A primer so razkrili šele zdaj, pol leta pred volitvami.”….

  • tohuvabohu

   A rdečkarji pa tega poročila niste dobili?

   • ogledalo

    Mula, še ne znaš rezgetati!

    • tohuvabohu

     Sam prašam, če smem?

 • garfi

  mladina in rtvZLO so del iste komunajzarske mafije, ki nas ropa 25 let na 50 podlage
  včeraj so cel dan ponavljali, da je mega kriminal potrebno razčistiti v Sloveniji, te pa že dolgo ni več

 • župnik cefizelj

  hahahahaha. sem gledal kako je lepo anglež osmešil logarja. hahahahaha. pa da crkneš od smeha. kakšno sramotenje lastne države. vse za oblast, kaj desankarji ogabni. očitno se nič niste naučili iz svoje zgodovine izdaje.

  • von Rhein

   Kar sem dojel iz drugih virov ni anglež nikogar osmešil.Povedal je nekaj kar bi bilo treba upoštevati,zadevo je treba rešiti doma.In sedaj? Doma ni interesa,ker bi se izkazalo kdo je bil Peter Pan,Mickey Maus ali John Kradijević.
   Tvoja mnenja tukaj,seveda v mini izvedbi,so isto kot mnenja nekdanjega zakotnega pisarja,odvetnika jugo oficirjev pred leti.Ustvariti zmešnjavo in poscati sledi,tako kot pes prekrije kandelabre in pove,to je moj teren.

  • Janez

   VČERAJ
   JE BILA NA DEBATI OB KNJIGI ” DEDIŠČINA MOLKA” REČENO,
   DA
   JE VELIKO KOMUNISTIČNIH MORILCEV STORILO SAMOMORE, NJIH SINOV PA TUDI.
   A?
   Si
   ti tudi iz take nesrečne komunistično polit morilske “Adams”familije? L.r. J. KOMENDA
   P.s.
   PREBERI
   “DEDIŠČINA MOLKA” GE. M. DRAGAR.
   http://www.gorenjskiglas.si/article/20171016/C/171019855/1024/dediscina-molka-je-tezko-breme

  • antimur

   Mimogrede zapiti in prenažrti Anglež, ki so ga zlobirali rdeči EU poslanci, kot je Fajonka, ki je pripeljala bednega Mekino, kot zagovornika kučanističnemu trezorju. Očitno gledaš, pa ne vidiš, oziroma vidiš vse preko rdeče koprene

  • Janez

   Kaj ?
   Pa je rekel tisti Anglež ?
   Nisem bil pozoren.
   Veliko ANGLEŽEV
   – JE ZELO BREZNAČELNIH – KOT JE BIL TAK NPR. W. CHURCHILL. L.R. J. KOMENDA

   • župnik cefizelj

    prav smešno je bilo, ko je logar kot pravi udbovski špicelj našteval nebuloze o pranju denarja in zarotniško povezanih oseb, ga je anglež preprosto ustavil in rekel nekja v smislu, da je v vsem tem predenju mreže izgubil nit in smisel. logar je samo utihnil in postal rdeč kot rdeča pesa. anglež ga je še opomnil, da tovrstna napletanja niso zadosten indic o pranju denarja.

    • Janez

     Ha, ha ?
     Kaj pa je to potem bilo potem po tvoje?
     To pretakanje denarja iz Irana v NLB? Nimaš pojma . Brezveznik ? L.r. J. KOMENDA

     • župnik cefizelj

      ni vsako pretakanje pranje. no saj je že anglež povedak če meni ne verjameš. še ena mednarodna blamaža sds-ovskih hujskačev in podrepnikov. že tako so zaradi svoje primitivnosti naredili slovenskmu narodu neskončno škodo, zdaj pa izdajajo lastno državo. izdaja lastne države je najbolj zavržno dejanje človeka. se je videlo s kakšnim prezirom so člani odpora gledali logarja med nastopom. da vas ni sram izdajalska greznica in drhal.

     • xtc

      He,he,he kaki obupni poizkusi in lajanja.O tem sploh ni bilo govora o nikakršnih izdajalcih,NoB partizanih ,ma kej sanjaš mona?

  • Janez

   A?
   Boš ?
   Kaj obiskoval tvoje ex KP, ZK “kolege” iz “IRAN NLB GATE”- na DOBU ? L.r. J. KOMENDA

 • Soave

  ” V konkretnem primeru druge možnosti ni bilo.”
  Se strinjam. Seveda bodo vsi nakladali o tožarjenju.Ob tem bodo pozabili na svoje grehe.
  Saj vemo , da sama komisija ne more ukrepatI – zato tudi taka izjava predsednika – vendar pa je prav, da se o šlamastikah naše banke govori in piše tudi zunaj. Da jim bo jasno, zakaj se tako zatika pri prodaji NLB.

  Banke, ki goljufa male podjetnike, male ljudi. Jih meče na cesto, da več da svojim puršem !!
  Me pa zanima . . . . Mekina !! Kdo ga je povabil ? Celo kot izgleda, za zagovornika ?

  • antimur

   Fajonka na priporočilo SD in na ukaz zločinca Kučana in njegove golazni.

 • hle

  Glavna Logarjeva napaka je bila da v vezi afere ni nikjer direktno povezal Kučana to bi dalo primeru veliko težo tako pa so tam v Bruslju samo zamahnili z roko rekoč doma se zmente budale in ne kradite še nam časa

  • Janez

   Ne ne !
   Bilo je korektno, da zadeve ” IRAN NLB GATE”NI SPOLITIZIRAL.
   Rečeno
   pa je bilo, da bo EU nadzorovala razvoj razreševanja te “IRAN” zadeve. L.r. J. KOMENDA

   • župnik cefizelj

    tole je navadna LAŽ.

    • Janez

     Zakaj !
     Nemec, ki je vodil razpravo
     – je rekel, da bo zadeva “NLB IRAN GATE” POSLEJ EU NADZOROVANA. L.r. J. KOMENDA
     P.S.
     V
     NASTOPU DR. LOGARJA NI NIČ SPORNEGA.
     ČE POMAGAŠ KRIMINACEM – SI SOSTORILEC – KRIMINALA.
     Ki naj se ugotovi po nevtrallni sodno preiskovalni poti.
     Če si nerazgledan – je to tvooj problem.

     • župnik cefizelj

      seveda. nemec je hotel, da iranski posel prevzame kakšna nemška banka. in hlapčevski logar je kar počepnil pred nemcem, kot njegovi ideološki predniki! hahahaha, pa je anglež postavil stvari na svoje mesto. lepo da zgodovinski spomin deluje in se je nemec kar malce usral, ko ga je anglež ošvrknil glede upoštevanja logarjevih nebuloz.

     • Janez

      KOLIKO ?
      FLAŠ – SI PA DANES IZPRAZNIL? Ti ” nebuloznež”
      A?
      So v NLB – PRALI PLENICE ?
      Odnehaj !
      Pojma nimaš. Brezzveznik si. Se zdiš. L.r. J. KOMENDA

     • župnik cefizelj

      ne jezi se name, ampak na tvoje sds-ovske nesposobneže, ki po vaših besedah tako očitnega pranja denarja ne znajo primerno obelodanit. tipična kmetavzarska gamad velikega vožda slovenske desnice in svečkarjev. razgledan kot vaško tele in bister kot gosti sok.

   • hle

    A ti misliš da bodo direktno rekli ne zanima nas ravno tako so politiki kot naši kujoni poleg tega pa imajo podobne in enake primere še v marsikateri državi in nikomur ne ustreza da bi se o njih začelo preveč razglabljat

    • Janez

     A?
     Ti zagovarjaš brezpravje ?
     A?
     Misliš, da je ta “PAN” nekaj takega kot “DOB”?!
     Pa?
     Če bi lopovi na DOBU
     USTANOVILI SVOJE SODIŠČE – BI BILI? Vsi nedolžni. Se zdi. L.r. J. KOMENDA

     • hle

      Glej jaz teh bojev ne dojemam kot boj za pravičnost ampak boj za korito iz katerega bi se napajali že marsikatera svinja bi bila od korita odrinjena vendar pa vlada strah da bi se korito razbilo

 • tohuvabohu

  Prav zanimivo je, kako iznajdljivi so rdeči banditi v preusmerjanju pozornosti. Bedaki mislijo, da bodo na ta način dosegli, da bo Evropa pozabila na to sramoto. Ne bo pozabila!

  • župnik cefizelj

   ja seveda. kar tolaži se bebček desnakarski. vmes pa povziguj kolaboracijo in simpatiziraj z nacizmom, vas bodo tako zresetirali kot leta 45.

   • tohuvabohu

    Prekleti gnoj lažnivi komunajzarski, nikoli nisem pokazal nobene simpatije do nacizma. Nasprotno, prav vaše hostarsko-banditske metode so zelo podobne nacističnim.

   • Janez

    Kdo ?
    Nas bo ” zresetiiral” kot leta 1945? A groziš?
    Desna opcija je – normalna, ustavna – po vsem svetu. L.r. J. KOMENDA

    • župnik cefizelj

     Angleži in ostali člani protifašistične koalicije. kot so angleži vrnili zločinsko hordo okupatorjevih pomagačev leta 45, tako gledajo na izdajalce še danes. zasedanje pana odbora je to nazorno pokazalo.

     • Janez

      Jaz ?
      Ti ne morem pomagati,
      če si iz morda iz KNOJEVSKE familije.
      Včeraj je bilo na predstavitvi knjige “DEDIŠČINA MOLKA”
      rečeno, da
      SE ŠELE PO 3, DO 4 GENERACIJAH V POTOMCIH NESODNIH MORILCEV !?
      Izgubi spomin na zločinskost njih prednikov.
      ČESA
      SO BILI KRIVI OTROCI IN ŽENSKE, KI SO JIH “TITO KOMUNISTI ”
      PO
      KONCU VOJNE – NESODNO POMORILI PRI ŠKOFJI LOKI?!
      Vrnitev
      pobeglih pred nesodno morilskim nasiljem “TITO STALIN ZLOČINSKIH KOMUNISTOV”
      NE
      DOKAZUJE – NIČESAR.
      LE
      ETIČNO NEMARNOST GB OZ. ANGLEŽEV.
      Saj imaš na voljo šštrik pa kako vejo.
      Stori
      – kot je storil sin
      KPS STALIN KOMUNISTIČNEGA MORILCA E. KARDELJA . A ne ? L.r. J. KOMENDA

     • xtc

      Glej bebo o tem ni govoril nihče v EU parlamentu,na take bedne fore je skušal igrati Mekina in izpadel idiot pred celo EU zakaj tumbaš nekaj kar ni res.Levi so na zasedanju spušili.

   • xtc

    Nič ne pomaga tvoje obupno lajanje podobno je poizkusil tvoj soborec Mekina v EP pa je izpadel debil,ki je moral bežati z govornice pred vprašanji.
    Vaše nebluoze o izdajalcih in partizanih tam pač nimajo teže.-ke en bebo si.

    • domovina mili dom

     Sedaj je civilizirana Evropa videla kaj delajo kučanovi novinarji.

  • hle

   Še bolj zanimivo je da so z tem uspeli doma se zmente je bil končni epilog tega velikega dogodka

 • Janez

  Tistega
  ” scufanega cefuzeljna “=”župnka Cefizlja – ne jemljite resno.
  O
  BANKAH IN FINANCAH – OČITNO – NIMA POJMA !
  Pa
  ŠE NAŽLAMPAN JE KOT “KRAVA” ? Se zdi. Komaj še tipka.
  In
  Piše brezsmiselne stavke. Trdi, da so v NLB PRALI – ČISTE PLENICE. L.r. J. KOMENDA

 • Janez

  NASTOP !
  Z
  “NLB IRAN GATE” zadevo včeraj v EU – JE BIL VELIK USPEH . Za SDS.
  IN
  ZA VSE NAS POŠTENE SLOVENCE.
  V Bruslju se je slišala ok slovenščina dr. LOGARJA ! Vse spoštovanje in priznanje. L.r. J. KOMENDA

  • župnik cefizelj

   samoslepitev je začetek konca. tudi z božjo pomočjo ne boš spregledal. žal so nekatere duše preveč pokvarjene, da bi jih rešili. tvoja pot v pekel je že tlakovana s spodbujanji delitev, hujskaštvom in sektaškim mitingaštvom.

   • Janez

    Ah ?
    Daj no.
    Najbrž si pijan.
    Kaj iz Irana so pa v NLB prali.? Tovarniško pakirane plenice?
    Ta zadeva nima nobene veze z 2. vojno. L.r. J. KOMENDA
    P.s.
    NESODNO “TITO KOMUNISTIČNO”
    MORJENJE ŽENSK IN OTROK “SODELAVVCEV OKUPATORJA”
    PO VOJNI PRI ŠKOFJI LOKI.

    “DEIŠINA MOLKA” IN LAŽI – JE TEŽKO BREME?

    http://www.gorenjskiglas.si/article/20171016/C/171019855/1024/dediscina-molka-je-tezko-breme

    • župnik cefizelj

     greh izdaje je večen in spomin nanjo tudi. logar je danes izdal državo, ko je njene institucije blatil v bruslju. ko bi vsaj imel kakšne argumente podprte z dokazi, tako je bilo pa vse skupaj podobno natolcevanju branjevk o lanskem krompirju. saj so ga kar prekinili, ko je streljal takšne nebuloze, da je bilo vse prisotne kar malo sram.

     • Janez

      ZAKAJ ?
      NE GRE ZA “IZDAJO”
      GRE ZA – NORMALNO PRIJAVO KRIMNALCEV, KI BODO KMALU DOKAZANI !
      To !
      Je – hvalevredno dejanje !
      Daj
      glavo pod pipo z mrzlo vodo. Verjetno si pijan.

     • Janez

      Koga ?
      So “izdajali”
      NESODNO POMORJENI OTROCI IN ŽENSKE – PRI ŠKOFJI LOKI !?
      “STALINSKE IZDAJALCE” SLOVENSKEGA IN OSTALIH NARODOV?!
      POJDI
      POD PIPO S HLADNO VODO ! Pritoži se tistemu, ki ti je lagal. L.r. J. KOMENDA

     • Olga_10

      Edino pravilna poteza! Doma opozarjajo, “naši” ne naredijo nič, pa naj vedo vsi, kako “pravna” država smo in kak “strokovnjak” je Klemenčič!
      Državo izdajajo komunisti s Kučanom in Forumom 21! Za državo jim ni mar! Oni se gredo “internacionalo”…še pojejo o njej!
      Če se pa že gremo “izdajo”…so pa prvi izdali državo pisuni 571..ste že pozabili??

   • Janez

    Dobro si se opisal !
    No?
    Saj kak zavod za “slepe” v R. SLO premoremo. L.r. J. KOMENDA
    P.S.
    POZANIMAJ SE. Kje so zavodi za slepe.

    • župnik cefizelj

     saj jih redno obiskuješ. imajo tisti križ na strehi. v notranjosti se pa kleči in laže.

     • Janez

      Pomota!
      Laži širijo v SD, ZL, SMC, DESUSU”
      O
      – DOBREM JOŽEKU IZ KUMROVCA = WALTERJU WEISSU =JOSHUI AMBROS-ERDELYI- JU..
      – O DOBREM STRIČKU J.V STALINU,
      O “ETIKI” V SMC- JU,
      O
      V DESUSU – SKRBI ZA PENZIONISTE,
      GLASUJEJO PA PROTI POVIŠANJEM PENZIJ ! Tam išči laži ! L.r. J. KOMENDA
      P.S.
      PRAV USMILJENJA VREDEN SE ZDIŠ.
      Kako samo – so te “poškodovali”!?

     • Olga_10

      V Murglah? Kučan je sedel v prvi vrsti … pri protestantih….

 • odzunaj

  Na zasedanju so bili vsi EU poslanci iz SDS in Franc Bogovič SLS, drugi so sejo bojkotirali.
  Tudi Peterle ?!? Zanimivo !!!!!

  • xtc

   Ni zanimivo gre za “VIR IZ RKC” s šifrantom v Lajevicevi knjigi-torej je to normalno.

  • Janez

   Ja!
   Zanimivo.
   Vedno bolj se kažejo nitke povezanosti – z ex KP, ZK ZLOČINSTVOM. L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   Pri L. Peterletu – gre ? Bogvee zakaj ?
   Pri ostalih pa ? So povezave z dediščino KPS MAČEK&COMP. – JASNE. Se zdi

 • xtc

  Alorra.
  Ke beboti tile levi komentatorji.Ma izpadi so jim vse bolj umobolni,kam smo prišli sedaj že bledejo ,da s v EP govorili o izdajalcih in partizanih ter domobrancih,ma vse bolj bebavi so.
  Gredo celo tako daleč,da se jim sanja kako se Nemec in Anglež prepirata o drugi vojni in partizanih in domobrancih.
  Skratka levim je odpulilo na popolno,kio so ugotovili ,da ta taktika,ki jo je poizkušal uporabiti Mekina tudi v EU parlamentu preprosto ne deluje in ga je zasulo kup neprijetnih vprašanj po dokazih za svoje treditve,ko ni šlo več je preprosto pobegnil z govornice in dvorane in popolnoma deklasiral sebe in izpadel najmanj idiot.
  Seveda je bilo lepo povedano ,da bomo morali zadeve rešiti doma saj je treba krivce sankcionirati in ve se kateri so ampak EU bo v konkretnem primeru ukrepala kot bo naših anomalij levakov pač nebo odpravljala-bo pa odprodala banko,kaznovala državo itd skratka ,če nori Slovenčki lahko plačujete več sto miljonske kazni in živite vse slabše je pač to vaš problem.

 • domovina mili dom

  Samo to si poglejte. Se splača. Do konca je treba gledati, da dobite pravo sliko:

  https://www.youtube.com/watch?v=5YIDlqwCn8c

 • Štalmajster
 • Olga_10

  Kamunajzli! Titanik tone! Tudi vi ste na njem….

  • ogledalo

   Podgane so že v Bruslju?

   • tona

    jih gledaš v ogledalu ?

 • ogledalo

  Sektaški evroposranci so se zopet pokakali. Pa še Slovenijo zraven. “Trojka” noče pa noče…..

 • ogledalo

  Luzerji. “Če so glede Iranca v Sloveniji po trditvah SDS odpovedale vse institucije, so na mestu tudi naslednja vprašanja: Je morda odpovedal Andrej Rupnik, ki ga je na mesto direktorja obveščevalne agencije Sova imenovala vlada Janeza Janša in ki je ostal na čelu Sove do srede 2010, ves čas torej, ko je Iranec posloval v Sloveniji?

  In če je Iranec preko Slovenije res kupoval dele za atomsko bombo – kako to, da mednarodna skupnost vse do danes ni razpisala tiralice?
  Je morda odpovedala generalna državna tožilka Barbara Brezigar, ki je to funkcijo opravljala do srede leta 2011?

  Kaj pa, če je odpovedal Miran Vičič, ki ga je bil na funkcijo člana uprave NLB imenovala vlada Janeza Janše in ki je bil v času, ko je Iranec posloval z NLB, obveščen o primeru, kot kažejo interni zapisniki NLB?

  Ali pa ministrstvo za pravosodje, ki je leta 2012, pod vodstvom ministra Senka Pličaniča, glede tega primera kontaktiralo z Francijo?

  In če je Iranec preko Slovenije res kupoval dele za atomsko bombo – kako to, da mednarodna skupnost vse do danes ni razpisala tiralice?

  V SDS so se na današnji trenutek dobro pripravili. Dokumente o Irancu so namreč v SDS dobili že leta 2015. Celoten primer je namreč popisan v revizijskem poročilu NLB iz leta 2010, ki jim ga je NLB poslala pred dvema letoma. A primer so razkrili šele zdaj, pol leta pred volitvami.”

  • žogica

   Za oblast so pripravljeni narediti vse, tudi Slovenijo prodati….

   • Janez

    Laž.
    Ne prodajamo Slovenije. LE EX KP, ZK- JE POČASI TRGAMO OD OBLASTI. L.r J. KOMENDA

 • Kosobrin

  Tu pa je prišlo do izraza pljuvanje v lastno skledo! Pišete v superlativih, v bistvu so se Logar in ostala kompanija osmešili. Mene je sram! “Svoje umazano perilo perite sami doma”, je bil njihov poduk!

 • Ana Premuž

  Mene tudi sram me je , obnašanje Logarja na tistem stolu,kot kaki prostak se je tam vrtel , res prepotentno ,potem pa tuš kaj bi sploh radi ,da zapravljamo samo davkoplavčevalski denar in naj sami rešujemo svoje zadeve -.SRAM ME JE VEM PA , DA TISTE ,KI SO TO ZAKUHALI NI NITI MALO SRAM ŠE PONOSNI SO RES HVALA LEPA

  • žogica

   Ti, ki so to zakuhali nimajo biti na kaj ponossni, ni prvič, da grejo jokat v Evropo…….

   • Janez

    Prav,
    Da so šli prijavit. Lopove je po zakonih treba prijaviti.
    Zdaj smo del EU .
    EX KP ZLOČINSKE YUGE – HVALABOGU NI VEČ. L.r. J. KOMENDA.

  • Janez

   Ja!
   Ponosni smo na korektno predstavitev “IRAN NLB GATE” ZADEVE !
   Za
   Katero stojijo skoraj zagotovo ?
   Ex KP, ZK ljudje – na oblasti so bili tedaj. kdo pa drug. Bo pokazala preiskava. L.r. J. KOMENDA

 • Anton

  Anže super si ponazoril potek pranja denarja, žal si pa bil vendarle malce preč nervozen. Škoda ker ljudje bolj kot na vsebina gledajo na obnašanje, ŽAL:(

  • mginko

   Za 7 minut odmerjenega časa za razlago, kako je slovenska udbomafija oprala in požrla oprani iranski denar, je Anže več kot odlično opravil svoje delo.
   Bolje bi bilo, da komentiraš kako je taista udbomafija infiltrilala preko svoje podanice tovarišice Tanje Fajon skrapucalo komunističnega novinarja, da zblefiral Evropo, tako kot udbomafija že 70 let blefira tisti slovenski narod ki je pošten.To je tisto, ki se je za vprašati, kdaj bo ta prizadeti narod dojel, kako ga obrača murgelska udbomafija po celi Sloveniji.

 • Janez

  Ane Premuž ni !
  To je – provokatorski tip s tisoč vzdevki.
  Revček ubogi.
  Za svoj silni trud
  – potvarjati dejstva, mu ex KP, ZK delodajalci porinejo cca 700 €. Se zdi. L.r. J. KOMENDA

  • Ana Premuž

   Ja pa sem ,mati dveh otrok poročena bi radi vedeli moje podatke tu jih imate 3. 8 .62 vMRIBORU,nisem noben provokator in tudi noben revček nisem nikoli nisem bila v partiji in tudi ne bom niti nisem v nobeni stranki ,sem bresposena .Oba otroka sem vzgojila v poštena državljana,velika zasluga gre tudi moji vzgoji ,ki je bila malo bolj stroga tako so mene moji starši vzgojili in tako sem jaz svoje . Sin je končal gradbeno šolo, hči pa škofijsko gimnazijo ANTONA MARTINA SLOMŠKA vMARIBORU.Na tej sliki sem šla sem zhčerko na razgovor za službo .Ne potrebujem nobenih vzdevkov jih niti nimam včasih mi še rečejo Anka ali pa Verika ker sem bila krščena v naši cerkvi sv.Jožefa kot ANAVERA.In še nekaj ne pustim se žalit, ker tud ne žalim sama nkogar ,včasih je potreben tudi drugačen pristop k reševanju bolj umirjen preudaren ne pa tak. Se pa popolnoma strinjam če bi mi bili pravna država potem bi bili naši zapori polni ,ne pa če nekdo nekaj malegavkrade ga obravnavajo kot najhujšega lopova ,drugi pokradejo milione ,pa imajo denar in seveda dobre odvetnike pa nič karavana gre dalje . NE ODOBRAVAM KRAJ . Aja tu pa je še moj naslov ČANŽKOVA UL. STUDENCI MARIBOR . G.Janez bi radi vedeli še kaj .IN NIKAKRŠNIH ŽALITEV PIŠEM SAMO SVOJA MNENJA ,ČE PA TO KOGA MOTI JE PA TO NJEGOV PROBLEM.

 • hle

  Kaj je zdaj to že več kot en dan je minil pa ni še nobenih poročil o tem kako tuji tisk piše slavospeve našim pogumnim borcem za zakon in pravičnost

  • Janez

   Pojdi spat !
   Zdaj že čisto prazne kvasiš.
   “Iran NLB GATE” NI POLJUDNA TEMA. Niti fuzbal tekma za kibice. L.r. J. KOMENDA

 • Janez

  Ja?
  “OGLEDALO”
  A?
  Je kdo od krivcev – kaj s teboj v žlahti ?
  Če
  PRIJAVIŠ VERJETNEGA POLIT BANKSTERSKEGA KRIMINALCA !
  To je hvalevredno dejanje.
  Tudi, če je Slovenec – to ni “izdaja Slovenije” .
  Je le prijava verjetnega krivca ali več njih. Prijava POLICIJI – NI IZDAJA. L.r J. KOMENDA
  P.S.
  Že cel dan !
  BREZ VEZE, BREZ HASKA – SE TRUDIŠ. Bogve zakaj?

 • parlament

  Tukaj ste pa res pravi. Ljubljana polje – a imate kaj prosto ?