fbpx

Fajonova zopet ponižuje naš narod: Slovence je označila kar za migrante, ker so morali bežati pred podivjanimi komunisti!

Evroposlanka SD Tanja Fajon je velika podpornica ilegalnih migracij. (foto: STA)

Na se moramo opomniti, da je Evropa vedno bila in bo celina migracij. Migranti smo bili in bomo vedno tudi Slovenci. To je dejstvo našega življenja. Narediti pa moramo veliko več, da bomo z migracijami upravljali učinkovito in z ljudmi humano,” je čivknila evropska poslanka Tanja Fajon in znova pokazala, kako malo ve o migracijah, zgodovini ter nacionalnih državah Evrope. “Slovenci l. 1945 niso bili migranti po svoji volji. Bežali so pred vašimi idoli, podivjanimi morilskimi komunisti,” se je glasila ena izmed replik pod njeno objavo.

Po diktatu OZN je 18. december dan, ko obeležujemo mednarodni dan migrantov. Na migrante se je ob tej priliki spomnila tudi evroposlanka Tanja Fajon, ki je ob tej priliki poudarila, da so Slovenci “bili in vedno bodo” migranti, Evropo pa je označila za celino migracij. Na mednarodni dan migrantov “se moramo opomniti, da je Evropa vedno bila in bo celina migracij,” je iz Strasbourga v Franciji na Twitterju zatrdila goreča socialistka Tanja Fajon.

“Migranti smo bili in bomo vedno tudi Slovenci. To je dejstvo našega življenja,” je prepričana Fajonova. “Narediti pa moramo veliko več, da bomo z migracijami upravljali učinkovito in z ljudmi humano.”

Tudi ostale celine so skozi svojo zgodovino vse do današnjega dne bile in ostale “celine migracij”, a jih Fajonova ne omenja. Trditev, da so Slovenci bili in vedno bodo migranti, kaže na to, da Fajonovi Slovenija kot taka ne pomeni nič. To tudi pojasni njeno glasno navijanje za EU in priseljevanje migrantov na staro celino.

https://twitter.com/FrenkMate/status/1207288329030578176

Da pa se moramo truditi, “da bomo z migracijami upravljali učinkovito in z ljudmi humano,” se strinjamo vsi. Že davno bi namreč morali kot Madžarska neprodušno zapreti slovensko mejo in preprečiti vsakemu ilegalnemu migrantu vstop v državo.

Čemur trenutno pravimo mejni nadzor, je sramota. Ilegalni migranti brez najmanjših težav vstopajo v državo. V kolikor pa jih policija celo dobi v roke, pa zgolj rabijo reči azil in so rešeni deportacije.

Migranti v Sloveniji napadajo policiste, kamenjajo mladoletne deklice, ropajo, posiljujejo in ugrabljajo. Fajonova o vsem tem navkljub izdatnim svarilom s strani Nova24TV in konstantnem poročanju o dejstvih migrantske realnosti raje molči.

Ko pa se oglasi, spet kaže kako humana” in “svetovljanska” je kot evropska poslanka, interesi njenih lastnih državljanov pa so na zadnjem mestu. Sramota!

Ivan Šokić