[FOTODOKAZI!] Ekskluzivno! Policija v preiskavi proti Kanglerju s ponarejenimi uradnimi dokumenti

Franc Kangler (Foto: STA)

Mariborski kriminalisti so aprila 2008 pri Okrožnem državnem tožilstvu v Mariboru zahtevali odredbo zoper takratnega župana Franca Kanglerja in ostale po 149. b členu zakona o kazenskem postopku (ZKP). Takratni preiskovalni sodnik Marko Bezjak je policiji zavrnil izdajo odredbe. A to ni ustavilo organov pregona, da se ne bi za namene svoje preiskave posluževali celo ponarejanja uradnih dokumentov.

V novembru 2008 je mariborska policija pri državnem tožilstvu v Mariboru s popolnoma enako vsebinsko zahtevo stopila pred preiskovalnega sodnika Janeza Žirovnika, ki je na podlagi 149. b člena ZKP zoper Kanglerja in ostale vpletene izdal odredbo, s katero je policija od Telekoma Slovenije zahtevala izpis vseh komunikacij. Podatki s strani Mobitela in Telekoma, ki jih je pridobila policija, so bili temeljna podlaga za izdajo krovne odredbe PPU 1/2009 19. februarja 2009.

A kar je opaziti pri pregledu dokumentacije in zbranih dokumentov, ki smo jih prejeli na uredništvo Nova24TV, pa so določene nepravilnosti, do katerih ne bi smelo priti. Namreč, kriminalist, ki je vodil operativno obdelavo primera KRAS, v katerem je šlo za prisluškovanje mariborskemu županu, je Mobitelu 12. decembra 2008 posredoval odredbo z dne 5. decembra 2008, ki pa ni imela podpisa preiskovalnega sodnika, temveč je bil podpis ponarejen. Da je res tako, je jasno razvidno iz kasnejšega dokumenta, ki ga je podpisal Žirovnik, podpisa se namreč razlikujeta kot dan in noč. Podobnosti med njima ni zaslediti niti v eni sami potezi že na prvi pogled.

Ponarejeni podpis preiskovalnega sodnika
Po informacijah naših zaupnih virov naj bi bil kriminalist, ki je Mobitelu posredoval odredbo s spornim podpisom, Zlatko Krajnc. Ta naj bi vedel, da je Mobitel originalno odredbo prejel 9. decembra.2008, in sicer pod enako številko ter z enakim datumom, a je ugotovil, da je na odredbi prišlo do napake, zaradi česar je od Mobitela zahteval, naj vrnejo prejeto odredbo. Pri Telekomu so originalno odredbo zaradi zagotovitve revizijske sledi fotokopirali.

Pravi in ponarejeni podpis dežurnega preiskovalnega sodnika Žirovnika.

Iz primerjave obeh odredb, ki sta bili posredovani preiskovalni sodnici na mariborsko sodišče, lahko vidimo, da zadnja odredba, ki jo je policija posredovala 12. decembra 2008, ni originalna in je vsebinsko spremenjena, kar je nedopustno glede na to, da preiskovalni sodnik o tem ni bil obveščen in da je bila odredba z datumom podpisa 5. december 2018 v veljavi že več kot teden dni. Vsekakor gre za nedopustno zlorabo uradnih pooblastil.

Ob tem se lahko sprašujemo, kako je mogoče, da nekdo na sodišču brez vednosti preiskovalnega sodnika zamenja originalne odredbe, ki so bile v veljavi že nekaj dni, in jih nadomesti z odredbo pod enako številko in istim datumom, zatem pa jo posreduje v izvršitev, navkljub dejstvu, da odredbe ni podpisal takratni dežurni preiskovalni sodnik?

Policija in tožilstvo kriva grobih kršitev določb ZKP
Iz dokumentov Specializiranega državnega tožilstva iz 8. maja 2018 je jasno razvidno, da je preiskovalna sodnica na pristojnem tožilstvu večkrat zahtevala, da ji posredujejo odredbo, iz katere je postalo razvidno, da je ni podpisal Žirovnik. Originalna odredba naj bi bila uničena, kdo je kriv za uničenje uradnega dokumenta, pa ostaja neznanka. Vsekakor pa iz odredbe, ki jo je posredovala policija, lahko ugotovimo, da je nekdo na policiji datum prejetja na prvi strani odredbe iz 15. decembra 2008 popravil na 8. december 2008. To je en dokaz več, da so odredbe na policiji zamenjali in jih prirejali za nazaj.

Iz tega razloga je Kanglerjev zagovornik na predobravnavnem naroku na Okrajnem sodišču v Mariboru zoper neznanega storilca podal kazensko ovadbo zaradi storitve najmanj dveh kaznivih dejanj. Gre namreč za izvajanje prikritih preiskovalnih ukrepov s strani policije in tožilstva, ki sta zlorabila svoja pooblastila. Kangler je zato pozval Komisijo za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb DZ RS, naj na odprti seji obravnava problematiko dokazane kršitve določb ZKP ter sodnega reda. Sam ne verjame, da bo specializirano državno tožilstvo vložilo potrebno energijo, da raziščejo združbo, ki je zamenjala originalne odredbe z neveljavnimi in s tem storila kazniva dejanja, ki se preganjajo po uradni dolžnosti.

R. O.

 • Antonius

  Policijskim nepravilnostim se pravilno reče zloraba službenih pooblastil, oziroma policijski kriminal.
  Zapor je običajna posledica tovrstnega kriminala.

  • resnicaboli

   Ampak v pravni državi Slovenija žal to še ni.

  • Anton

   ne zgolj zapor, temveč doživljensko onemogočanje opravil na podobnih poožajih. Glede zapora pa sem pristaš ameriškega zgleda zaporne zakonodaje, kjermorajo zaporniki za svoje bivališče in prehrano v zaporu delati, DELATI!

   sarkazem press

   • Common Sense

    Zakaj misliš, da bi skorumpiranci sami sebi napisali nova pravila, ki bi jih onemogočili oz. razkrinkali? To je kot, da bi Zemljarič vztrajal na temu, da se zamenja komplet nabavna služba v UKC in dejansko uvede centralno naročanje medicinskega materiala. Saj veš, da to be bo šlo. Tu je največja rak-rana Slovenije. Točno tu. Preveč ljudi ima preveč od tega, da so stvari kot so.

    • Anton

     in zakaj nebi povzeli normative, ki so že ustaljena praksa v Avstriji ? Vendar bolj kot pravila se potem zatakne pri vpršaanju doslednosti upoštevanj le teh. Tu pa mislim da z našo balkansko mentaliteto še doooolgo ne bomo prišli do kraja. Bo treba vsaj še 2-3 generacije, pa še pri tem upam, da nisem bil preveč optimističen pri ocenitvi?

     sarkazem press

     • Janez

      Hudičevo prav imaš Anton.Ko razmišljam,kako bi se razmere v naši “demokraciji” uredile vsaj toliko,da bi se iz nas ne delali norca naši severni in zahodni sosedje,(če se že južnjaki, mi je vseeno),ker o njih imam svoje mnenje..In vse,kar pri nas “zajebemo”,moramo tako ali drugače obesit na velik zvon,kot bi se hoteli norca delat iz samih sebe.A tega v kar so nas spravile vse vlade v samostojni Sloveniji razen vlade gospoda Janeza Janše ne bomo rešili kmalu.Največ je k temu pripomogla “kriza morale”,kajti vse bi radi urejali še kar na “socialističen oziroma komunističen način”Osebne lastnine skoraj ne poznamo(priznamo).Vse je “naše”.In to bo problem spraviti nazaj na “normalno” stanje.Bi rekel ,da skoraj nemogoče.

   • opazovalec

    Glede zapora pa sem pristaš ameriškega zgleda zaporne zakonodaje,
    kjermorajo zaporniki za svoje bivališče in prehrano v zaporu delati,
    DELATI!

    Ena od glavnih značilnosti demokratične ameriške ureditve je, da zaporniki NE smejo delati, razen za notranje potrebe (kuhinje, pralnice,…). Mogoče se spomniš, da so ZDA mnogokrat protestirale zaradi dela zapornikov na komercialnih programih, recimo Kitajskih, tudi Jugoslovanskih…..

  • branči

   temu se reče “če imaš kaj, ti bomo vzeli, če nimaš nič, si za nas nezanimiv, ker posledično povzročaš strošek v javnem proračun!”

  • SIMON ROZIC

   …pa ne pri nas….pri nas vse zastara in se – postara in – zgubi, de?

  • učko

   Če si na “pravi strani”, lahko zlorabljaš kolker si ti zahoče. Spomni se na rop kučanovih specialcev v Celovcu. Vsem je potem Drnovšek “poništio” kazni ! Banda balkanska !

   • Antonius

    Za policijo, tožilstvo in sodstvo, prava stran obstaja samo v veleizdajalčevi Sloveniji.
    O ozadju specialcev v Avstriji pa ne veste kaj dosti. Enega njih so na cesti Maribor Ljubljana pospravili /zavore na avtu/ z enim izmed njih sem pa ob pivu razpravljal, ko je čakal, da se mu v porodnišnici rodi otrok. Ime namerno izpušča, ker ni do njega spoštljivo, da ga izpostavljam javnosti.

    • Zdenko Sraka

     Sicer pa sploh ne veš zakaj gre.

  • Zdenko Sraka

   Zdenko ne seri ga.

  • jernej arko

   ne običajna praksa je da se zadeva pomete pod preprogo.

  • Zdenko Sraka

   Zapreti bi morali tebe, izdajalec

 • Zdenko Sraka

  Policija že ve kaj dela.
  Kam pa bi prišli, če o tem razpravljali z vsakim bedakom

  • šmentanamuha

   Se strinjam, da policija, vsaj tisti, ki so vpleteni v ta komplot, vejo, kaj delajo.

 • Duhec

  Reševanje kriminalista Kanglerja, no zeliščarja Kanglerja. Seveda to nobenga ne zanima, tip je politično mrtev passe, hudo pa je, ker nič ne zna delat in se napreza ostat v politiki. Seveda mu ne bo uspelo. Tudi s pisanjem člankov v Novi ne.

  • Andrej

   Duhci ste pase, konec, nezanimivi, bolni. Pojdi h kakemu izganjalcu.

  • if

   Duhec: “Reševanje kriminalista Kaglerja …”
   __________________________________
   Kangler ni kriminalist in ni kriminalec.
   Kriminalci so ti, ki so producirali ponarejene dokumente in ti, ki so na tej osnovi izvajali procese zoper Kanglerja.

   • Andrej

    Po moje je brez veze s tem Duhcem. Nima pameti. Ponavlja, kar so mu naročili. Večni kibic.

 • jernej arko

  Čist običajna praksa naše polcije če ni dokazou se jih pa ponardi.

 • Franc Šink

  To je nekaj v stilu: sfu.at ga je treba sfu.at !

 • Andrej

  Strinjam se s Kanglerjem, ko pravi, da ne verjame, da bo Specializirano državno tožilstvo vložilo potrebno
  energijo, da raziščejo združbo ki je zamenjala originalne odredbe z
  neveljavnimi in s tem storila kazniva dejanja, ki se preganjajo po
  uradni dolžnosti.
  Po uradni dolžnosti bi morali reagirati ravno tisti, ki so tole lopovščino zakuhali.
  To bi bil za Šarca pravi razlog, da takoj skliče Svet za nacionalno varnost. Slovenija je v temeljih ogrožena.
  Ampak, za Kanglerja tega ne bo naredil. Za POP TV pa takoj.

  • šmentanamuha

   Verjetno bo res tako.

 • Franjo Trojner

  Še en dokaz več, da je v Sloveniji pravna država v kurcu in se izvaja institucialni teror nad drugače mislečimi državljani s strani leve vladajoče klike!
  Bo pajac v vlogi predsednika vlade Šarec zaradi teh škandaloznih kršitev vladavine prava nemudoma sklical svet za nacionalno varnost?? Ne, gotovo NE, ker roko, ki ga je postavila na oblast se pač ne grize!

 • lojze

  Nam so hrvaškega šoferja, ki je daljnega leta 1978 na Ježici (SFRJ) delal izpit za voznika, obdolžili ponarejanja. Baje da so tistega, daljnega 1978 leta ponaredili kar nekaj deset vozniških dovoljenj. Mož je vozil štirideset let brez nesreče po celi Evropi, bil je tudi procesiran, sicer ne obsojen, škodo pa je vseeno imel. Samo pri nas!!!

 • Common Sense

  Ja, nekdo je ubral bližnjico, pa namesto sodnice kar sam naredil kraco. Kam to vodi, …pa vemo.

 • Duhec

  Mogoče je pa Kangler ponaredil dokument sodišča?! Sam da si dela reklamo, igra žrtev. Seveda ni.

 • RATATA

  Kaj niso Topalovići tisti maratonci s trugami?

  • samotoje

   Žlahta, ziher.

 • Marko Klemencic

  saj imamo sodnico in če se baba grdo podpiše je ponarejen podpis njen !

 • piko8

  rdeča “GOLAZEN”!!

 • joza joza13

  “Po informacijah naših zaupnih virov naj bi bil kriminalist, ki je Mobitelu posredoval odredbo s spornim podpisom, Zlatko Krajnc”

  Hahaha…, pa vas imamo ptički zlati.
  Ali veste kam hodi spat naša generalna direktorica policije – Tatjana Bobnar?
  Ja k Zlatku Krajncu vendar !!!
  … to ni šala!

  Morda bodo v prihodnje novinarji še kaj ugotovili. Kdo ve?

  • JANEZ GUS

   okus pa okus.

 • xtc

  Kot v “dobrih” starih SFRJ ,časih Tita.

  • šmentanamuha

   Zlati časi UDBE so nazaj, se mi zdi.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKO POLITEJO = DRŽAVO,
  je DELO ZA SLOVENSKO POLITEJO (za ljudi v SLOVENSKI POLITEJI),
  seveda na SLOVENSKI NAČIN, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, EDINA ČLOVEŠKA stranka v OKUPIRANEM DRŽAVNEM ZBORU Republike Slovenije izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura SMRTI”.

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oz. tu
   MURGL JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   = BABILON PERZIJA EGIPT BIZANC RIM JUGOSLAVIJA … =
   = detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =
   Ena od TEMELJNIH AGEND teh kreatur je:
   TRANSIćIZEM:
   svoje izrodke in posvojene otroke oziroma natančneje prisvojene KUPLJENE OTROKE kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola.
   Ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo in z DELI DOKAZUJEJO vsak dan na vsakem koraku, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
   sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ.
   Poznate PODTIKANJA o fovšiji = FEJK ženske = TRANSIćI = KASTRIRANI fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin in užitkov,
   FEJK moški = TRANSIćIRANE deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških” =
   = in to KAO MOŠKO POŽENSŠČENOST vam potem PODTIKAJO LJUDEM =
   = tak je univerzalni kaviaržidoKOMINTERNISTIČLNI “modus operandi” (način delovanja).
   PEDRIZEM / LEZBIZEM je zanje najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
   kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
   kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” = za SERBUSE ROJENI =
   ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
   ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI;
   potem pa je PEDRIZEM/LEZBIZEM sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
   ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
   kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
   = »Deli in vladaj!« =
   ker samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI (psi čuvaji = WATCHDOGI) zlorabljajo ženske in otroke
   in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
   = enako velja za ostale -izme =
   = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem … = tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = vsesplošno pa kaviaržidoKOMINTERNIZEM in
   njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM … = vsi ti -izmi so “novi obrazi” kaviaržidoKOMINTERNE, vsi. Kot so vsi “novi obrazi” MURGL KOMI JUGE le KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE:
   (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zeleni
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …) = vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
   = “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

   _ 1. _ = PRVORAZREDNI pusići in prvorazredni TRANSIćI so gazde = odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=WATCHDOGOV in zasužnjenih ljudi,
   _ 2. _ = DRUGORAZREDNI pusići in drugorazredni TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
   psi čuvaji tekovina revolucije = VOJAKI REVOLUCIJE, kot jim pravi Milan KUćAN,
   _ 3. _ = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI.
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

   • Get Smart

    SOCIALIZEM = MURGL JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM =
    = JUGOKOMUNIZEM = USTAŠIZEM = ČETNICIZEM = TURČIZEM =
    = FEVDALIZEM = LIBERALIZEM = KAPITALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
    so vse po vrsti onanije = t. i. POPULISTIČNE floskule,
    ki so vse po vrsti IZUMI = TVORBE kaviaržido KOMINTERNE =
    =SUŽNJELASTNIŠTVO =
    =kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.

    Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
    = FORUM 21 =
    = FORUM 21 = MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
    predsednik pa je MILAN KUćAN,
    ki je tudi predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji= ki so jo uradno preimenovali v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
    in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
    = uradno preimenovan v LDS =
    DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
    i tako dalje do tokija,
    pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
    = MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

 • freedomfighter

  Provokator in revcek.garfi spet brise svoje komentarje…v zadnjem je reagana oznacil za komunista

 • freedomfighter

  Provokator garfi spet brise svoje.komentarje…v zadnjem je reagana oznacil za komunista in obsodil boj zahoda proti nacizmu

 • Beličič

  Bo Kangler eno divjo svinjo zaklal!Materi prasici pa zgodbo povedal!

 • Get Smart

  . BLATENJE pojma DRŽAVA (POLITEJA in z njo delo za državo/POLITEJO, ki mu pravimo POLITKA) je POMEMBEN del kaviaržidoKOMINTERNISTIČNE oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNE propagande. Cilj take lažne in vsegliharsko podtikovalske propagande je vcepiti ljudem SOVRAŠTVO do LASTNE države (POLITEJE ) in vcepiti sovraštvo do DELA ZA SVOJO DRŽAVO (delu za svojo državo/POLITEJO pravimo POLITIKA).

  Zaradi POTURJENIH LAŽI veliko UBOGIH LJUDI verjame/veruje, da je na svetu neka entiteta, ki se kao imenuje država in ki kao ROPA, krade, laže, ubija … skratka »tepihuje« in »sfukuje« ljude nje, prosto po Masleshi.

  Država oz. POLITEJA VAS NE ROPA … POLITEJA oz. država NE DELA, država samo je,
  je OKUPIRANA, okupator je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA =
  okupatorjeve ZLOČINSKE LUTKE DELAJO, lažejo, kradejo, ropajo, uničujejo …
  »on dela nje«.
  MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA je združenje zločinskih kreatur = mekanocurnih pussićev in kastratov (transićev), pohabljalcev svojega in predvsem telesa ljudi.
  .
  DRŽAVA (politeja) OBSTAJA le kot formalni okvir, je dogovor neke skupine o skupnih poslih (politika) oz. je VSE tisto, kar je znotraj njenih meja.
  DRŽAVA (oz. sestavni del DRŽAVE oz. POLITEJE) ste med drugim tudi vsi, ki ste državljani neke države,
  kar pomeni, da ko onanirate o »kao grdi DRŽAVI«, govorite o sebi, PLJUVATE v lastno skledo, SE STRELJATE V KOLENO nje,
  si podtikate zločinska dela ZLOČINCEV s podtaknjeno vam FEJK »kolektivno krivdo«.

  Če pa že morate uporabiti pojem država, MORATE povedati, katera DRŽAVA!
  Torej, pusići in transići KATERE DRŽAVE vas »tepihuju« in »sfukavajo«:

  =kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA država = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =
  =muslićkulti islamska država = je le oddelek KOMINTERNE=
  =MURGL JUGOKOMUNISTIČNA država = je oddelek KOMINTERNE.

  MURGL JUGOKOMI kreature delajo za svojo POLITEJO (državo) MURGL KOMI JUGO =
  VSI -izmi = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = SOCIALIZEM = pedofilizem = pedrizem = lezbizem =
  MURGLJUGOKOMUNIZEM = vukojebizem = muslićkultizem = kamelojebizem = kozojebizem … so izdelki kaviaržido KOMINTERNISTIČNIH SUŽNJELASTNIKOV in njihovih SERBUSOV=hlapcev = psov čuvajev=watchdogov. VSI.
  Za razliko od teh kreatur,
  pa
  ČLOVEK dela za svojo pošteno državo: svobodno, pravno, pravično, človekoljubno,
  resnicoljubno … DRŽAVO = POLITEJO.
  .
  Torej, tega in onega NE DELA NEKA DRŽAVA (država to, država ono, država je grda … VSE TO JE KOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI agitprop),ampak to počno MURGL JUGOKOMUNISTIČNI aparatčiki – »vojaki revolucije«, kot jim pravi tovariš Milan KUćAN, ki je PREDSEDNIK PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji, sami pa si mekanocurni pussići med drugim pravijo še »WATCHDOGI« = »psi čuvaji« naropanih pridobitev MURGL JUGOKOMUNISTIČNE revolucije.

 • Get Smart

  DRŽAVNI ZBOR Republike Slovenije je »zakonodajno telo« = ZAKONODAJALEC. Je tisti del državne celote, ki sprejme ZAKON, po katerem bomo državljani živeli. Zakone sprejme VEČINA poslancev v DRŽAVNEM ZBORU. Če in ko je država OKUPIRANA, kot je Slovenija, in si OKUPATOR v DRŽAVNI ZBOR namesti svoje lutke, »vojake revolucije«, kot jim pravi tov. Milan KUćAN, oz. »nove obraze«, kot jim pravi propagandni stroj MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE, potem vam ta ZLOČINSKA banda kroji življenje. Ravnokar o vašem življenju uradno odločajo DOKAZANO lopovske lažnive lutke, ki slišijo na ime:
  lmŠARAC, Socialni demokrati=SD, DeSUS, Levica, SABratušak.
  Ta sekta zločincev še ni delala za človeka, ne dela in ne bo delala, ker je sekta samoimenovanih in z deli DOKAZANIH »smrtnih sovražnikov ljudi« in njen smisel obstoja je PARAZITIRANJE NA ČLOVEKU, izkoriščanje človeka.
  Človek se MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE lahko osvobodi na dva načina:
  1. – MURGL JUGOKOMUNISTIČNE zločinske kreature zbrcaš ven iz državnih uradov in jih namestiš na DOB, na IG in na ostale primerne kraje za njihovo bivanje,
  2. – greš na VOLITVE, oddaš svoj glas za LJUDI (in seveda obvezno nadzoruješ ŠTETJE, ker zaenkrat še vedno štejejo MURGL JUGOKOMI kreature, ki totalno okupirajo državo), nakar pa z VEČINO GLASOV LJUDI v DRŽAVNEM ZBORU sprejmeš ZAKONE, po katerih MURGL JUGOKOMI zločince namestiš na DOB, IG itd., ter sprejmeš še ostale zakone, ki so v DOBROBIT LJUDI, kot ste lahko že videli v obdobju 2004–2008, ko smo se ljudje delno in začasno OSVOBODILI okupacije zločinske MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.
  Naloga osveščenih ljudi je, če si želite SVOBODE in ČLOVEKU DOSTOJNEGA ŽIVLJENJA, da budite in osveščate še neosveščene, saj za izvedbo osvoboditve nujno rabite osveščene ljudi, seznanjene z RESNICO o MURGL JUGOKOMUNISTIČNINIH uničevalcih Slovenije, za katere SVOBODNA Slovenija ni opcija, kot dokazujejo in celo priznavajo.

  • Get Smart

   DOLG DRŽAVE SLOVENIJE
   .
   2004–2008 = Janez Janša = EDINIČ ZNIŽAN dolg je 8 milijard €
   ————————————————————-
   2008–2011 = BORAT POHAR SD+Zares…= MURGL KOMI JUGA =dolg= 17 milijard €
   2011–2014 = BRATUŠAK = POZITIVNA MURGL JUGOSLAVIJA =dolg= 30 milijard €
   2014–2017 = Scmera MURGLjugokomunističnega CENTRA =dolg= + 31 milijard €
   2018–2019 = ŠARAC + SD + Levica + DeSUS + SMC + SAB =dolg= + 32 milijard €
   —-
   In zdaj se vprašajte, kaj ste kupili, kaj ste dobili, kaj ste »VZELI NA KREDIT«, da zdaj odplačujete DOLG, ki vam ga je nabila MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA?
   Nič.
   Ker MURGL KOMI JUGA ves denar porabi za »očuvanje tekovina revolucije« =
   = »… pola sebi, pola ŠARCU daje nje …« =
   – pol si MURGL KOMI JUGA naloži na svoje (FORUM 21) in na gazdine=kaviaržidoKOMINTERN OAZNE račune Amsterdama, Luxemburga, Kanalov … skratka od Beograda, preko Cipra i tako dalje do tokija nje, in s tem NAROPANIM denarjem zdaj »kao kupujejo« nekoč naša podjetja (mercator, merkur, gorenje, iskra, vso mlečno industrijo, vso mesno industrijo, PIVO, vodo, mineralno vodo … VSE časopise (delo, dnevnik, večer, NEDELJSKI DNEVNIK …) vse REVIJE (vse lejdi, obraze, jane, one … MLADINE …), 99,99 % radijskih postaj, TV-postaje= POP-kanalizacije, planete … vse nje, TOTALITARIZEM pač:
   »… sve je ovo naše i nečemo nikome dozvoliti da nam dira to…«),
   – pol pa porabi za tekoče poslovanje OKUPACIJSKEGA aparata = za LAŽNIVE in LOPOVSKE ŠARCE, BORATE, SMCmere, DeSUS-LDS-karele-viktore, Levice, SABRATUŠKE, đupljane JANKOVIćE, ARSENOVIćE, KONTIćE i tako dalje do tokija nje in na tisoče in tisoče FEJK URADOV, ki imajo svoje kao direktorje, podirektorje, sekretarje sekretov … pa vse do pete lige WATCHDOGOV oz. po KUćANOVO »vojakov revolucije«, ki »za piškotek« iz MURGL JUGOKOMI garaž usmrajujejo splet z MURGL JUGOKOMUNISTIČNIMI iztrebki, torej blatenjem ljudi, blatenjem Slovenije, blatenjem Slovenstva in vseh sort ostalih LAŽI, s katerimi gradijo svojo sužnjelastniško MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   • Get Smart

    Leta 2004 smo se državljani Slovenije vsaj delno osvobodili MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE:
    – po 4 letih poštenega dela Janeza Janše (SDS, 2004–2008) ZA SLOVENIJO,
    je dolg znašal le še 21 % BDP-ja oz. 8 MILIJARD €.
    Pa nižji davki,
    pa manj davkov,
    pa REALNA rast plač in pokojnin,
    pa nižji stroški,
    pa brez nepotrebnih stroškov tipa LDS nalepk za avte,
    pa za 100 % nižje cene vinjet,
    pa za 100 % nižji stroški za vrtec,
    pa za 100 % nižje notarske tarife,
    pa za 100 % nižja brezposelnost itd. itd. itd. itd.

    Torej je za MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO nastopil čas za odločno REVOLUCIONARNO AKCIJO: »veliki pok« = »patrija« = »sfukovanje« = »teþihovanje« … (tazadna pojma sta iz bogatega besednega zaklada nepismenega tovariša sinćeta nepismenega psevdooficirja JUGOKOMUNISTIČKE ARMIJE, ki je MURGL JUGOKOMI CENTRALNI KOMITE nastopil na mesto vrhovnog tepihovaoca i sfukovaća (kao predsednika Vrhovnega sodišča) nje:
    »Sloveniju tepihovati« in »Janeza Janšo je potrebno “sfukati”, popolnoma ga je potrebno sfukati!«).
    In »on dela nje«, MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA to dela, »TEPIHUJE« Slovenijo in »sfukava» ljudi v Sloveniji.

    SD DeSUS ŠARAC bratušak LEVICA sholtes LDS zares SMC … = vse to so le PREIMENOVANJA in “novi obrazi” ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

    Pamet v glavo.

  • Steiermark

   ++++++++++++++++++++++++++

 • Olga101

  Udbaške metode! Kdaj bo tovariš Kučan in njegova klika za zapahi?

 • hribovc

  tudi sam imam zelo podobno izkušnjo… zaradi takih reči ne verjamem več v pravno državo !!!

 • Steiermark

  Lepo je živeti v državi, kjer te policija prijavlja oz. ni sposobna ločiti originalov od poaredkov, na podlagi katerih ti uničijo obstoj….. Kje pa živimo i kdo so bossi, ki o tem odločajo oz. tega ne opazijo?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!