fbpx

Hud pretep košarkarskega zvezdnika Nesterovića z direktorjem Bisola. Krive pa so bile …

Foto: STA

V gostilni AS je v pretekli noči prišlo do hudega pretepa med nekdanjim slovenskim košarkarskim reprezentantom Radoslavom Nesterovićem in podjetnikom Urošem Mercem. Močno vinjena naj bi se stepla zaradi deklet, ki so bile gostje lokala.

Kmalu po tem, ko so pretepača varnostniki komaj spravili iz lokala, pa naj bi se zgodil še en incident, o katerem nas je obvestil znan obiskovalec lokala As. Merca, lastnika podjetja Bisol, naj bi z udarci podrl Nesterovićev prijatelj in košarkar Dejan Jevtović, stari znanec policije, ki je bil pred meseci obsojen v procesu proti posameznikom, ki so za Ivana Zidarja, nekdanjega gradbenega barona, upravljali s shemo davčnih vrtiljakov.

Zaenkrat še ni znano, ali je Merc v pretepu utrpel hujše poškodbe. Govori pa se, da naj bi to ne bil prvi Nesterovićev izpad – nekdanji košarkar in sedanji generalni sekretar Košarkaške zveze Slovenije naj bi bil zadnje čase pogosto opit ter verbalno nasilen in naj bi razgrajal po ljubljanskih lokalih. Zaenkrat še ni znano, ali bo Košarkarska zveza Slovenije zoper Nesterovića ukrepala.

V zvezi z nočnim pretepom v lokalu As smo vprašanja naslovili tudi na policijo. Na odgovore še čakamo.

Ž. K.