Huda panika v Gibanju Svoboda pred današnjim razkritjem korupcijske afere, v katero je vpleten Golob, ki bo na Planet TV

Foto: Planet TV

Pred današnjim razkritjem Planeta TV  korupcijske afere, v katero je vpleten Robert Golob je znotraj Gibanja Svoboda huda panika. Pod objavo z napovednikom se je oglasila Mojca Šetinc Pašek, “neodvisna” novinarka, ki se bo potegovala za poslanski mandat pri Gibanju Svoboda. 

“Afera 15%: kako je na posnetku bosanskih obveščevalnih služb, ki je nastal za notranji obračun v BiH, na koncu izplavalo ime kandidata za predsednika slovenske vlade Roberta Goloba? Kdo so bosanski kontakti RG s kriminalno preteklostjo, zaradi katerih je v Bosni Golob še vedno “non grata”?” je na Twitterju ob napovedniku razkritja zapisal Mirko Mayer.

Planet TV bo namreč danes ob 18. uri razkril posnetke iz Bosne in Hercegovine, na katerih je omenjeno ime elektro oligarha Roberta Goloba, hkrati pa so omenjeni tudi skrivnostni “procenti”. Je šlo za koruptiven posel? Zadevo bomo spremljali tudi na Nova24TV.

Sara Kovač