fbpx

Iščete delo? Na voljo pet vodstvenih delovnih mest.

Foto: STA

Univerzitetni klinični center (UKC) Ljubljana je objavil razpis za pet vodstvenih delovnih mest. K prijavi vabijo kandidate za strokovnega in poslovnega direktorja ginekološke klinike, predstojnika dermatovenerološke klinike, vodjo službe za nevrorehabilitacijo na nevrološki kliniki in vodjo centra za zobne bolezni na stomatološki kliniki.

UKC Ljubljana je razpis objavil ob izteku mandata zdajšnjim vodjem. Rok za prijavo z izkazanimi dokazili o izpolnjevanju razpisnih pogojev je do vključno 8. februarja. Kandidati morajo predložiti program dela in razvoja dejavnosti oz. enote, piše v razpisu na spletnih straneh UKC Ljubljana. Mandat traja štiri leta.

Na spletni strani so objavili tudi razpis za šest glavnih medicinskih sester, in sicer na ginekološki, nevrološki in pediatrični kliniki.

Mandat se bo med drugim iztekel tudi vodilnim na interni kliniki
V UKC Ljubljana so pojasnili, da se bo v prihodnjem tednu iztekel mandat še nekaterim drugim vodstvenim kadrom. Tako bodo v kratkem objavili razpis za predstojnike klinike za infekcijske bolezni in vročinska stanja, kliničnega oddelka za kardiologijo na interni kliniki ter kliničnega oddelka za anesteziologijo in intenzivno terapijo operativnih strok na kirurški kliniki in vodjo centra za ustne bolezni in parodontologijo na stomatološki kliniki.

Nove vodje v UKC Ljubljana sicer čakajo zahtevne naloge, saj je situacija v zdravstvu vse prej kot rožnata.V decembru so na primer zdravniške organizacije ministrico Milojko Kolar Celarc pozvale k odstopu. Razočarani so namreč nad delnimi posegi v zdravstveno zakonodajo. Prepričani so, da Slovenija potrebuje celovito reformo, kritični pa so tudi do drugih potez ministrstva.  

N. K., STA