fbpx

Kaj se dogaja pred hotelom Intercontinental, kjer je celoten vladni vrh? Tja je urgentno pripeljal rešilec!

Bralec je na uredništvo Nova24TV poslal fotografije rešilca, ki je pred ljubljanski hotel Intercontinental pripeljal ravno v času, ko se tam odvija mednarodni projekt, na katerem so predstavniki vlade Miro Cerar ter ministra Peter Gašperšič in Zdravko Počivalšek.

Naključni sprehajalec pred hotelom Intercontinental v Ljubljani nas je obvestil o rešilcu, ki je urgentno pripeljal ravno v času, ko se je tam odvijal projekt Nedo, ki je plod podpisanega memoranduma med slovensko družbo ELES in japonskim podjetjem Hitachi ter japonsko agencijo NEDO z namenom vzpostavitve pametnih električnih omrežij.

Na dogodku so bili prisotni tudi slovenski premier Miro Cerar, minister Peter Gašperšič, minister Zdravko Počivalšek, državna sekretarja Klemen Potisek in Aleš Cantarutti. Ker nas je zanimalo, ali je šlo za nezgodo katerega izmed slovenskih politikov, smo vprašanja poslali tudi na ustrezne službe. Tam so nam odgovorili, da se vsi odlično počutijo in da se zahvaljujejo za skrb. Očitno je zdravniško pomoč rešilnega avtomobila potreboval nek drug gost hotela.

C. Š.