[Video] Družbenopolitični delavci za nadzor nad javnim mnenjem: Delov novinar Videmšek v Odmevih brez sramu in odkrito označil občinstvo za “popolnoma neizobraženo drhal”!

Boštjan Videmšek (printscreen: RTV Slovenija)

V oddaji Odmevi na RTV Slovenija, ki jo je vodila Rosvita Pesek, sta gostovala novinarka Dnevnika Ranka Ivelja in Delov novinar Boštjan Videmšek. Tema pogovora je bila svoboda medijev, a je Videmšek čas izkoristil za napade na preproste državljane, ki jih je označil za “neizobraženo drhal”. Izjave Delovega novinarja mečejo slabo luč na sam časopis, saj kažejo izredno zaničevalen odnos novinarja do njegovega občinstva. Namreč, Videmškove izjave so bolj kot za novinarja primerne za politkomisarja, ki si jemlje izključno pravico do komentiranja javnih zadev, vsem drugim pa je to prepovedano.

Voditeljica Peskova je prvo temo Odmevov 3. maja 2019 namenila svetovnemu dnevu svobode tiska. V uvodnem prispevku so izpostavili, da je bilo v zadnjem letu ubitih pet novinarjev, sovražna nastrojenost do novinarjev pa naj bi bila v porastu.

Celoten segment je bil mišljen kot zgolj še eden v vrsti novinarskega lastnega trepljanja po ramenih. Če je družbenopolitična delavka Ranka Ivelja opozarjala na pritiske, ki so jih lahko deležni novinarji s strani lastnega delodajalca, je Boštjan Videmšek izbral veliko bolj trnovo pot in napadel kar občinstvo.

Na vprašanje, kdo danes v Sloveniji najbolj ogroža novinarje, je Videmšek odvrnil: “Množica anonimnih pripadnikov javnosti, ki so z informacijsko tehnologijo dobili možnost, da v odsotnosti kakršnegakoli znanja, razumevanja, izkušenj, vedenja pljuvajo, žalijo in celo pozivajo k linču tistih, ki ustvarjamo vsebino.”

“Seveda gre tudi za politiko, seveda gre tudi za kapital, ampak v resnici se meni zdi v tem trenutku – pa ne samo v Sloveniji – največji problem točno to, da je diskurz in interpretacijo sveta, ki je nekoč pripadala medijem, prevzela popolnoma neizobražena drhal,” je nadaljeval Videmšek.

Peskova je na tej točki zavzdihnila in skušala ublažiti Videmškove trditve o javnosti in “drhali”. A ta je, namesto da bi pograbil rešilno bilko, še dodatno potrdil tisto, kar je povedal. “Ne samo zmerjanje novinarjev, predvsem ustvarjanje – poustvarjanje vsebin,” je problematično po mnenju Videmška, ki je izpostavil, da javnost do okoli 70 odstotkov medijskih vsebin v prvi vrsti pride v stik preko socialnih omrežij.

“To jasno in javno kaže, da mediji kot taki nimamo več te, kako bi rekel, prve možnosti interpretacije dogodka, četudi ga opazujemo, četudi smo prisotni na terenu itn.,” je rekel Videmšek. “Na drugi strani pa nam je odvzeta možnost pisanja tako imenovanega prvega drafta (osnutka) zgodovine, in to je strahovito.”

Nekoč so lahko govorili samo posvečeni
S tem je tudi postalo zares jasno, kaj točno žuli Videmška. Problem je vznik socialnih medijev, ki so omogočili prost pretok nefiltriranih novic naravnost do ljudi, brez filtra, ki so ga včasih predstavljali stari mediji. Zdi se, da Videmška boli, da ne more več, tako kot so to počeli včasih še v neki drugi državi, oblikovati javnega mnenja, temveč si ga lahko “neizobražena drhal” ustvari sama. Pa če je njemu to mnenje pogodu ali ne.

Vsekakor take izjave Delovega novinarja mečejo slabo luč na sam časopis, kajti kažejo izredno zaničevalen odnos novinarja do njegovega občinstva. Namreč, Videmškove izjave so bolj kot za novinarja primerne za politkomisarja.

Ivan Šokić

 • samotoje

  Videmšek, ki seveda ni edini vseznalec, je končno ugotovil, da ni on tisti, ki odloča, kaj bo in kako bo. Cccc, mali Videmšek, ne bo šlo. Drhal sprejema “interpretacije sveta in dogajanja” samo od inteligentnih, široko izobraženih novinarjev.

 • sunday

  in popolnoma prav ima – to se jasno kaže na izvoljeni vladi !!!

 • Antonius

  Videmšek je plačan novinarski pezde. Naj na volitvah s svojim kretenizmom nagovori volilno drhal.
  Naslednji dan ga niti med političnimi smetmi ne bi bilo mogoče najti s kemično analizo.

  • zokispoki

   Komunisticna sodrga ! Sicer mu pa ze na frisu vidis, da ni gladek!

   • radames

    Videmšek ima talent!

    • zokispoki

     Ja, za plasit ptice na poljih !

  • radames

   Dobivamo nove talente. Pišejo se Videmšek.

 • rubec

  Tega kretena bi se še zlodej ustrašil. Mislim da bi ga, če je normalen zlodej, na mestu kap.

  • kalavnik

   Rubec, ti si olimpijski prvak. Moj poklon.
   lp
   kalavnik

   • rubec

    Kaj naj rečem Maestro kalavnik kot Hvala. In ker ravno obiskujem tečaj francoskega jezika lahko zdaj tole še v tem lepem romanskem jeziku zapišem. Danke kalavnik.
    lp

    • Kapodistrias

     Pas de quoi!

     • rubec

      Grazie.

  • Vera

   To pa zato,ker iz njega vije sama zloba, kar se mu vidi v očeh . Uredniki naj v Odmeve takih oseb ne vabijo več, saj škodijo predvsem vsem novinarjem in celotni RTV hiši .

 • Foglof Tunek

  Kaj bo sral toti Videmšek, še moja koza Julika ga ne povoha, capiš.

 • hle

  Kaj češ mediji niste več tako vsemogočni kot ste bili nekoč in svoje mnenje si lahko človek ustvari iz mnogo virov pa bom po vsegliharsko povedal da kake razlike ni ne med levimi ne med desnimi mediji no ja malo jo vse eno je med tem ko ti denimo na kurah tvoj komentar takoj brišejo če ne ustreza njihovi agendi ti ga na nori postavijo nekam daleč spodaj da bi ga čim manj ljudi videlo

  • Stajerka

   …o to pa ne bo držalo, da pomikajo komentarje daleč spodaj…..raje preveri svoje nastavitve zgoraj desno – Sort by…..

  • trumpet2018

   po defaultu so na vrhu komentarji z najveć plusi, sicer si pa lahko sam nastaviš, kot je napisala štajerka.

   • Vera

    Ni res . Zgoraj so tisti komentarji,ki so prvi napisani .Današnji prvi je napisan pred 12 timi urami , zadnji pa pred 40 timi minutami .Vmes je nekaj replik , ki razvrstitve ne spreminajo, ker so ” replike “.

 • Stajerka

  …..drek (se opravičujem) vedno plava na površju……ampak hudič je, ko zmanjka vode in nima več na čem plavat, potem se zgodi samovžig, ki neznosno zaudarja…….in potem bi takšni t.i. “novinarji izmečki” radi bili spoštovani s strani neizobražene drhali……..
  ….no, njemu tudi izobrazba NE pomaga kaj dosti, očitno je FDV izrazito politično, nekulturna, kaj šele sodobno-civilizacijska in bontonsko usmerjena ustanova (namenoma ne bom rekla fakulteta), ki živi od žulja neizobražene drhali…..
  ….upam, da Delo crkne še preden bodo uspeli dojet kaj dogaja……da niso N od novinarstva in R od realnosti, do zgodovinska, empirično dokazljiva dejstva…..

 • Stajerka

  …pa še nekaj, ta neizobražena drhal ima moč argumenta, kar dokazuje, da so vsi MSM od 22. oz. 23. ure (ponekod do 6. ure, drugod do 8. ure) zaklenjeni za vsakršno izražanje pod objavljenimi fake news……če je to kršitev ustave, vključno z brisanjem nežaljivih in nenestrpnih komentarjev, naj presodi stroka in če je temu tako, potem vsem kršiteljem/medijskim hišam kazni, ki bodo konkretno napolnile proračun….
  ……čemu se torej sekirajo za neizobraženo drhal?…..ampak več kot očitno, imajo tudi besede neizobražene drhali veliko težo…..
  “Resnica pač boli, peće in skeli, kot sol na svežo rano…..ampak veste kaj “t.i. novinarji”, soline so polne soli….

 • trumpet2018

  leftardi oziroma SJW-ji zmotno mislijo, da lahko oblikujejo javno mnenje, ob tem pa pozabljajo da so internetni mediji že zdavnaj povozili mainstream medije, to dokazuje tudi Trumpova zmaga; čeprav je imela Hillary v rokah 90 procentov fake medijev, je gladko izgubila, predvsem po zaslugi neodvisnih medijev in seveda tudi wikileaksa, ki je ratkril njene svinjarije oziroma kazniva dejanja in vojne zločine, msm mediji se sesuvajo v prah, gledanost CNN-a na nuli, za tega škilastega leftarda pa vemo, da podpira palestinske teroriste in pljuva po Izraelu, tako da škoda besed za tega soroševega plačanca, lahko ga damo v isti koš kot fajonko in drogo peto kolono, oziroma domače izdajalce ki delujejo proti lastni državi, njegova arogantnost in neumnost ne pozna meja

  • Silka

   V Sloveniji še žal ne vidim obrata k resnici, dokler ne bodo komunisti povoženi na volitvah.

  • Darth Vader

   ja, ko imaš enkrat stik s to FDV peto kolono “intelektualcev” vidiš, da nimajo v glavi nič, večino časa so sposobni govoriti o sebi in svojem mnenju (katerega so si oblikovali na snopes.com ali pa na facebooku ali pa kakšni drugi plaformi za proizvodnjo luzerjev), močno jih zanima denar, ki je sicer kapitalistična pogruntavščina, moralno pa so relativisti, torej, ko jim nekaj ustreza ali profitira to storijo, ne glede na posledice…..in takšnih družbenih marginalcev mrgoli po Sloveniji…..vsi bi ropal državo in davkoplačevalce, jih poniževal, češ da smo neumni, hkrati pa pričakujejo naš glas na volitvah, zato, ker gredo v nedeljo k maši in po nekem čudnem ključu, bi jim obisk neke zidane verske ustanove povrnil moralno avtoriteto :) človek se vpraša, kdo je večja budala…..tisti, ki živi na tak način ali tisti, ki takšnemu zaupa glas na volitvah……dobesedno ladja norcev….

 • bubamara

  Novinarstvo v SLO ? Hahahahahaha.

  • trumpet2018

   ta klošar res misli da je novinar :) in da ima njegovo mnenje neko težo :)

  • KAPIBARA

   On pa gobec vse povesta.. en zblojen, drugi pije..

 • VERRZIFIKATOR

  Boštjan Odmevšek

  VIDEM ŠE

  Videm še, čeravno križem gledam,
  videm še kaj skozi dvojne leče,
  videm še, ker najdem košček sreče,
  videm še, ko kaj navzkriž pogledam.

  Videm še, drhal vas imenujem,
  videm še, a vedno bolj postrani,
  videm še, da vsi ste butci zbrani,
  videm še in vse vas zasmehujem.

  Videm še, a koliko še časa,
  videm še, megleno vse postaja,
  videm še, pa slika mi uhaja,
  videm še, je vse kot peta klasa.

  Slišim ne, da nebuloze trosim,
  slišim še, a komajda za vzorec,
  ko odmevi pravijo mi norec,
  čutim nič, usmiljenja vas prosim.

 • Miha

  Da vas ni sram Videmšek ali ta izjava velja za vas. V nobeni normalni državi niso ljudje prisiljeni plačevati medijev ki je za nas neustrezna. Prvo poskrbite za to da bomo poslušalci sami izbirali kaj bomo poslušali. Potem pa bomo videli koliko časa boste lahko klobasali in žalili nas državljane. Poskusite se preživljati sami brez podpore davkoplačevalcev. Ne bo šlo dolgo. Verjetno ste dobro plačani in za vas se to splača. Poglejte se v ogledalo in realno ocenite sebe. Za dober denar se vse naredi tudi mimo morale in etike.

 • Skrajno Desni

  Take novinarje kot je Videmšek je treba poslat v krizna žarišča, da čim preje dobi šus v glavo.

  • Darth Vader

   rumeni telovniki v parizu ga ubijejo na licu mesta

 • Darth Vader

  videmšek je s strani Sorosa sponzoriran pripadnik islamskega terorističnega gibanja Hamas…..kaj pa mislite, da je on? novinar, izobražen na FDV, ki je po nekem naključju dobil delo na Delo časopisu? :)
  tacga klošarja, kot je videmšek, se z dušo in telesom kupi za 1000eur/mesec plus enosobna luknja v ljubljani…..in revček že piše, kot se mu narekuje

  • trumpet2018

   eno nićlo si dal preveč :) klošarja lahko kupiš za manj kot 100 EUR

   • Darth Vader

    za 1000usd ali več/uslugo se prodajajo klošarji…..niso oni tako neumni, kot Videmšek……vedo, da je kraja identitete precej uporabna zadeva……

 • Anton

  men se pa ta gospodič smili, nezavedajoč, da je umsko moten

  sarkazem press

 • totex39

  Ne vem, če se zaveda, da s takim gobezdavim pezdetom kot je on, lahko obračuna tudi “drhal” kot jo on imenuje.

 • Branko Jadran

  Seveda, ce malo pomislimo, pridemo do realnosti.Izobrazevanje otrok je start, kaksen bo clovek, posledicno druzba.Zahodne drzave imajo to urejeno.Jokat kaksna je nasa populacija, vrednote cloveka, katere se pridobivajo v mladosti, v otrostvu, v solstvu, ,, kar kdo seje, v pricakovanju lahko zanje

 • Foglof Tunek

  Čujte, Videmšek ima praf. Samo poglejte toto neizobraženo drhal, na totem portalu. Lastniki tega portala so drhal…novinarji tega portala so drhal…njeni desničarski komentatorji so drhal…stranki SDS in DOM sta sama drhal !!!… Ka bi še radi…Videmšek ima še kako praf !!!

  • učko

   U rit mu zlez! Pejt na Delo, pa probej kej pokomentirat pa pametvat, kot to delaš tukej, pa boš meu “svoje” u riti !

  • šmentanamuha

   Ne prenese Resnice, tako kot tudi ti ne.

 • Miha

  Ta Videmšek nebi smel biti novinar, takoj ga morajo odstraniti iz novinarskih vrst. Komentatorje na družbenih omrežjih je imenoval DRHAL, kje je njegova novinarska etika. Pa še to, je skrajni levičar, ki se zavzema za nezakonite migrante, ne pa za Slovence, ki jih imenuje DRHAL. RTV Sl. bi se morala financirati sama brez podpore davkoplačevalcev, pa bomo videli koliko časa (dni) bodo vegeterali pred propadom. Tudi POP TV je levičarska tvorba!

 • rubec

  Tega majmuna se da očedit samo z:
  1. nova štilarca
  2. tri rezervne ketnce

 • učko

  Taki cepci kot je Videmšek so kapitalni primerki neobjektivnih novinarjev. V svoji vazalni vlogi do levuharskega delodajalca Stojana Petriča in njegovega Dela, se Videmšek ekstremno napenja v skrajnosti. Kot politični aktivist s Che Guevarino sliko na majici je čisto originalen. Kot novinar pa je, ravno zaradi tega, ali pa med ostalim, tudi zaradi tega, TOTALNO FAKE. No, taki v bistvu sploh niso novinarji, pač pa režimski AGITPROPOVCI.

 • rubec

  Njuška za ID ali pa CI.

 • Butalecslovenski

  Neizobrazena malomescanska drhal.

 • rubec

  Če bi tako strašilo dal na njivo, bi ptiči vsa semena, ki so jih že njihovi starši nakradli, lastniku prinesli nazaj. Ptiči sirote ne bi prinesli nič manj, ker bi zamolčali, da so sirote in da staršev niso nikoli poznali.

 • totex39

  Sramota, da moramo tako sodrgo plačevati, da se lahko on neprodušno izživlja z svojimi nepoznanimi in lažnivimi argumenti.

 • tromaž

  Videmšek ste produkt “ta prave” drhali, antiRadonjič

 • joza joza13

  Iz njegove izjave sodeč, je moč sklepati, da je “pezdè” na robu obupa!
  Očitno je “pezdè” ugotovilo, da existenčno ni varen…, saj ga lahko t.i. demokracija vsaki trenutek brcne v njegovo plosko, strijasto rit.

  Itak pa nima za burek, kaj šele za frizerja, ali brivca…

 • kalavnik

  Videmsek ima se kako prav. Ce je mislil na onih 60% levega volilnega telesa, potem njegovi izjavi res ne moremo oporekati.
  Ne pozabite, medije pretezno financirajo drzavna podjetja in ce bi se drzava umaknila iz gospodarstva, bi to pomenilo konec socializma in skilastih retardiranih Videmskov.

 • Artur

  To strašilo bi bilo treba pod nujno priheftati na sredi kakšne njive s koruzo, da bi končno enkrat bilo od njega kakšne dodane vrednosti, vrane bi se ga izogibale v velikem loku .

 • učko

  Ka’ sem jaz kriv Videmšku, če sem bolj popularen in bolj vpliven kot je on LOL ?!!

 • Ryuk

  Ko ima se en levajzarski fdv-jevček za intelektualno avtoriteto.

  • Janez Pavel Kanc

   Prenaglil si se.
   Tudi Janša jo ima, isto fakulteto namreč.

   • Olga101

    Vendar Janša ni študiral novinarstva, ampak obramboslovje. In ta študij se ni ukvarjal s tem, kako manipulirati javnost!

 • Artur

  Včasih takšni seratorji niso bili tako nedotakljivi, zaradi takšne izjave bi nekoč hitro dobil par krepkih okoli kepe ali še kaj več.

  • Butalecslovenski

   Ti partijc bos ze vedel kako ste jih vcas po tilniku.

   • Artur

    Butalecslovenski zahajaš v protislovja.

 • Egon83

  Kaj želi Videmšek reči med vrsticami, da je on pa izobražen in razgledan? NE, NI! Ker je tipični režimski pisun in anarho-levičar in se nikoli ne dotakne bistvenih vzrokov pri vprašanju terorizma, temveč v to vplete neonacizem, nacifašizem, populizem, Ku Klux Klan, rasizem, ksenofobijo in skrajno desnico ter vse našteto okrivi za pokol. Glavnih vzrokov kot so islam, muslimani iz Magreba, lažni migranti in neintegracija se seveda ne dotakne, saj se ne sklada z njegovo agendo. Kaj ima KKK z muslimanskim teroristom, ve samo on. Govori o človečnosti. Razumete: človečnost se najbolje manifestira v pretečeni krvi in v odtrganih udih Evropejcev, ko jih raznese kaka bomba ali razcefra orožje tistih, za katere smatra da so reveži. Seveda Videmšek ni izgubil 3- in 7-letnega otroka kot se je to zgodilo španskemu in angleškemu paru v Barceloni, zato si privošči vse te idiotske retardirane izjave, ki potrjujejo da je Videmšek arogantni patološko-perverzni levičarski skrajnež, za čigar samooklicano človekoljubnost morajo drugi plačevati davek v krvi. Sramota, da ima ta prodana duša slovenski potni list.

  Kdo pravzaprav je Boštjan ”populizem” Videmšek? Na cel svet jezni, prosirizni, izrazito pristranski, selektivni proarabski človekoljub, psihično moteni agitator, filantropski manipulator, odprimo meje, Zahod-vedno-kriv, Arabci-vedno-žrtve fanatik… Od začetka goni eno in isto štorijo kot pokvarjena plošča, le imena držav poljubno vstavi. Zakaj tako izstopa? Ker njegovo navijaško novinarstvo takoj razgali njegov politični predznak in zapovedano agendo. Je zasanjani filozof in ekstremistični levičarski demagog, naiven in slep. Ne vidi argumentov in dokazov, jih noče videti ali še bolje, dosledno jih ignorira. Nima legitimnosti kot raziskovalni novinar, saj nam pod pretvezo novinarstva prodaja svoja politična prepričanja. Naj jih bo sram, da dominantni mediji objavljajo take izrazito enostranske črno-bele tekste, take, kot ustrezajo vladajoči agendi. Videmšek naj se neha pretvarjati, da je objektiven novinar. Veliko je videl in veliko ve, o tem ni dvoma. Ko ga poslušaš, dobiš občutek da je zaradi vsega tega gorja v kombinaciji z političnim prepričanjem znorel od hudega in popolnoma izgubil stik z realnostjo. Ne pove, da so muslimanski prebežniki pometali v morje kristjane. Ni mu čudno, da večinoma bežijo od ”vojn” mladi moški, ženske, otroci in starci so ostali doma. Ne zanima ga, zakaj bogate države Perzijskega zaliva ne sprejemajo svojih lastnih muslimanskih bratov. Zamolči vse bistvene elemente islamskega terorizma in migracij, javnost pa podpihuje z puhlicami in lažmi. Itd. Poroča le stvari, ki so bolj ali manj v skladu z njegovim lastnim prepričanjem, zato je pristranski. Lepo je biti hipster. Vedno nerazumljen, vedno kul, vedno srečen, da je nesrečen. Njegova žena Maja Videmšek Prijatelj, tudi pisunka Dela, dobiva plačilo za take otročarije kot: ”Ne bodite negostoljubni do tujcev, morda so angeli v preobleki.” Ironično, stavek je grafit s stene nekega pariškega lokala. Povej to sorodnikom 145 pariških žrtev terorističnih napadov, krava zmešana anarholevičarska.

  • rubec

   **************

  • trumpet2018

   +++++++++ njegova žena je še bolj zmešana kot on, res sta za skupaj

  • Igor Kavalar

   Bravo!

  • Olga101

   Super!

 • Branko Jadran

  Bilo bi primerno, da otroci v drugem razredu osnovne sole, se prenehajo igrati z lego kockami, bilo bi pa pripprocljivo, da se volitev oddelezujemo, z zavestjo, da to pomeni, nocemo biti zadnji v mestu, ampak.prvi na vasi,

 • Jožef

  G. Miro Cerar, g. Marjan Šarec in še premnogi politiki in drugi znani obrazi iz leve sredine gredo občasno v cerkev. Prav gotovo gredo tja, ker za vsak primer računajo na jezusovo pomoč, če jim bo hudo. Poskrbeti pa želijo tudi za to, da se po smrti ne bi v peklu cvrli.
  Zakaj to pišem, zato, ker tudi omenjeni spadajo po videmškovo med neizobraženo drhal.
  Izvencerveni dušebrižniki, mirovniki in drugi nvojevci, a se boste zganilj in kaj rekli. Tudi med vami je mnogo tistih, ki ste po videmškovo neizobražena drhal.
  Vložimo skupno tožbo zoper Videmška in rtv za javno žaljenje in podžiganje sovraštva in nestrpnosti.

 • rubec

  Ne morem razumeti, kako to da je vratar na RTV tega junca noter spustil. Očitno tudi on škili.

  • komar marko

   pač je neizobražena drhal. Sam poglej našega TUMPKOTA, pa trdi, da podučuje sviranje FRULIC!

 • komar marko

  Jaz se pridružujem mnenju, da je res drhal. Ker kako drugače bi bili ti IDIOTI sploh izvoljeni. Kako bi neki ŠERIF še naprej kradel, če bi ti imeli urejeno podstreho. kako bi dokazi bili uničeni.kako bi imeli montirane procese. Problem so tudi pisunčki,ki so NEIZOBRAŽENI, kamor pa spada tudi sam,ki je izrekel te besede.

 • rubec

  Šteje včerajšnje rakete. Tri so pravi, letele iz vzhoda tri pa z zahoda.

 • francelj3

  Ne vem, zakaj me tov. Videmšek na teh slikah spominja na škilasto opico. Mogoče zaradi obilne poraščenosti? Ali zaradi nivoja IQ?

 • dare326

  Videmškovo kariero sledim od začetka krize na BV. Zadnje čase je dobil nekaj, v novinarskem svetu, odmevnih nagrad za svoje knjige, skupke poročevalskih dosežkov s kritičnih področij. Njegov problem je, da je enostransko obveščen in da ne razume, kdaj ga nasadijo. Postavi se na stran, po njegovem, ponižanih in nemočnih in kupi vse kar mu servirajo. Dejansko je PR tiste strani, na katero se je postavil. Ker smo ga prečitali, smo sedaj neizobražena drhal. Imamo informacije iz različnih virov in ne kupujemo njegovih novinarskih dosežkov. Je enak kaliber kot Šitnik v NY.

 • Foglof Tunek

  Desnosučni… GOTOVI STE !!! Čas se vam izteka. Prpa, ha?

 • Olga101

  In v anketi Novic cca 70% ljudi priznava Tita bandita za velikega človeka, skoraj enak delež ljudi smatra, da se je bolje živelo v Jugi. Torej ima Videmšek prav: drhal voli komuniste, drhal podpira jugonostalgijo, drhal ne želi reform in

  drhal je njegova volilna in ideološka baza!

  Opisal je sebe in sebi podobne!

  • Foglof Tunek

   70%? To se pravi, da desničarji ne boste več vladali. Boli?

   • Olga101

    Vsak komunistični sistem je in bo razpadel! Na vrsti je Venezuela, kmalu bo sledila Slovenija! Le da tokrat ne bomo pohlevni, ampak da parafraziram geslo sindikalistke Jeričeve : “Včeraj smo bili milostni, danes zahtevamo, jutri bomo pometli z vami”!

    Sicer pa zaključujem debato s “ptičkom”!

    • Foglof Tunek

     Čuj, vsi lahko propadajo…sam Slovenija ne bo. Smo preveč inteligentni za vas:)

   • šmentanamuha

    Satan ima veliko svojih otrok, tako da ta odstotek kar drži.

 • ZatonMesecnikov

  #Delov novinar Videmšek v Odmevih brez sramu in odkrito označil občinstvo za “popolnoma neizobraženo drhal”!#

  “levičar ima pravico kogarkoli obtožiti neizobraženosti, ker to počne v imenu obrambe civilizacijskih pridobitev” (Luka Polmesec, predvolilna soočanja 2018)

  • Foglof Tunek

   Čuj, Videmšek je mislil na vso občinstvo… če pa ste se desničarji našli v veliki večini pa je to vaš problem. Ne bodite zdaj užaljeni :)

   • ZatonMesecnikov

    kadarkoli sem se pripravljen z Videmškom soočiti glede izobrazbe. Seveda je v ozadju Videmškovih blodenj “specifična usmerjenost te Izobrazbe”.

    Kot je dejal Lenin podobno nekoč: Znanje mora biti v službi delavskega razreda….

    • Darth Vader

     in nato so pobili ves zasebni razred privatnikov, zato, da so delavci ostali brez služb in bili 100% odvisni od države…..in pravilne politične orientacije

   • šmentanamuha

    Torej je mislil tudi tebe.

 • Igor Kodelja

  Tega videmiškega naj posedejo v koruzo in bodo ptiči prinesli nazaj vs pridelek za 10let

  • Foglof Tunek

   Čuj Igor, ti nisi preveč inteligenten, ha?

 • Amerikanc

  Begavi Videmšek se je s svojo “nepremišljeno” in provokativno izjavo, zavestno postavil na stran povojnih likvidatorjev. Takih kot je on, se je v revolucijah potrebno najbolj bati. “Skalpirajo” te za rdečo majico z zvezdo. Tudi destruktivni islam v islamski republiki, je zagovarjal tako dolgo, dokler ni vse skupaj propadlo

  • Foglof Tunek

   Čuj redneck ameriški…ka pa krščanski skrajneži…katoliški ritopiki…ki se spravljajo na deco? Toti pa so za tebe OK!?!? Očitno :)

   • joza joza13

    Ej stari, ravno tebe je cerkev futrala in vzgajala! Te je sram?
    Ne, nobeni skrajneži niso zaželjeni, tudi garažni pasjejebci niste…

 • mojadezela

  Naj sebe pogleda v ogledalo. Faco ima kot mongoloid. Za tem butastim ksihtom se ne skriva nič pametnega.

 • Foglof Tunek

  Vidim, da sn jas edini levičar na tem portalu… Edini ki vam servira resnico…ostali pa lažete in se sprenevedate. Šola Janeza Janše !!!

  • učko

   Levičar sem JAZ ! Ti si LEVUHAR , kapiš ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Joško

  Saj Dela nihče več ne bere, celo levaki ne.

  • KAPIBARA

   Še za v latrino ni dober.. si preveč usran po uporabi..

 • antimur

  Peskova je tako ausglajzala s poti, da se ne bo nikdar več uravnala na pošteno, domoljubno pot. Da pa takšna zabita spaka kot je Videmšek upa sukati gobec o drhali, je pa više. RTV, od=bite že končno, bo manj boleče, kot da bi vas državljani. Pa ne dovolite si več ropati s prisiljeno naročnino!!!!!

  • alojz

   Še nisi ugotovil, da je inteligenca pri levih obratno sorazmerna z stopnjo izobrazbe?

 • Stajerka

  ….vredno pozornosti in branja ……

  IZGUBLJENI MED SARAORCI IN PRIJEDORJEM
  Peter Jančič | 05/05/2019 | komentar, mediji, Politika

  https://spletnicasopis.eu/2019/05/05/izgubljeni-med-saraorci-in-prijedorjem/

 • Mirko

  Vsak izobraženec bi pred javnim nagovorom pogledal kaj je napisal, oz. kaj bo izrekel. In SSKJ kaže:
  drhál -i ž slabš. neurejena množica navadno nasilnih ljudi torej če so taki, znajo biti tudi do govorca nasilni. In konec koncev se bo pokazalo, da je imel prav, novinarji so žrtve nasilja.

  • Mirko

   A res nikogar ne zanima?

 • kralj matjaž

  Če bi desničar izjavil, da je nekdo neizobražena drhal, bi bil takoj označen za rasita, nacista, fašista.
  Zanimivo je, da je ta oznaka pri levičarju ignorirana. Fant bi moral biti na cesti zaradi svojih nacističnih pogledov.

 • sveta preproščina

  Videmšek ima še kako prav: ko bodo hujskaški, primitvni, maščevalni skrajni desnici pri nas FB začeli blokirati, vam bo ostal le še twitter. In taki mediji, kot je Nora24tf, zaposratreport in Demokracija, da lahko zlivate svojo gnojnico. Reporterja zanalašč nisem omenil, ker tam skušajo nekako s pravim novinarstvom in zzmernim pristopom. Tukaj vsaj je pa 99% zrelih za na psihitarijo.

  • Imperial Commando

   Hujskaški, primitivni, maščevalni?? Malo si poglej komentarje tvojih somišljenikov na tem portalu, pa potem še enkrat razmisli , kdo je vse našteto. In ti nisi nič boljši, “zaposratreport”, pa kje vi take otročje dobivate :)

   • sveta preproščina

    Jaz sem že zdavnaj ugotovil, da dialog s takimi, ki pozivajo k pogromu, linču, ki lažejo kot pes, dialog nikakor ni možen. Raje se oglašam v vašem slogu, ki vas edino zadane. Nastavljam ogledalo.

    • Imperial Commando

     Daj ga Tuneku in ostalim nastavi, ki stalno nekaj z jamam grozijo;). Mi smo za vas vrhunec kulturnega obnašanja, levićarji in kultura ste itak dan in noč.

     • sveta preproščina

      Zdej pa ne vem – enega provokatorja enačiš s 100 drugimi? Daj, ne smeši se. Res ste neizobražena drhal, kot da vas je bestialnost povsem okužila.

     • tohuvabohu

      Provokacija je metoda ekstremnih rdečkarjev tipa Kordiš. Saj to sami priznajo in se jim zdi strašno zabavno. Vsi indijančki, ki sem hodite provocirat po naročilu, ste enaka drhal.

     • Imperial Commando

      Ni samo en in ne delaj se še bolj neumnega kot si ;)

  • Minovak

   Vidi se, da je tvoj IQ daleč spodaj, poravnan s prebivalci živalskega vrta in povsem prepariran z lažmi, ki so pri tebi postale resnica, živiš v povsem drugem svetu, ki sicer ne obstaja a samo ti si želiš, da bi, pa na žalost ne bo šlo, le, da tega še ne veš. Dolgotrajno zdravljenje na psihiatriji bi ti morda pomagalo, a je potreben vsaj minimalen IQ.

   • sveta preproščina

    Ej retardinho, s čem razmišljaš? S kostnim mozgom v trtici, očitno.

    • Minovak

     No, vidiš, kako sem imel prav, nujno moraš takoj začeti intenzivno zdravljenje, ker si svojo brezmejno primitivnost pokazal sam. Takole se sam podpišeš pod nasprotje tistega, kar si tako umotvorno napisal. Res je skrajni čas za prvo tabletko.

     • Luiggi

      On je na tabletah ze dolgo,samo mu nic vec ne pomagajo!

  • komar marko

   no revček,če misliš pod FDV strokovnjake, Da ste to izobraženci se MOTIŠ. Vi sodite v VIDEMŠKOV nabor. Ni slučajev. pa za rokico se primite, da se ne izgubite. Pa na TUNKOTA ne pozabite.

   • sveta preproščina

    Še en enoceličar. Dajte, malo bolj se potrudite.

    • komar marko

     TUMPEK a to je vse kar izdahneš po FRULICI!

  • Common Sense

   Torej si ti ta famozni 1%? Lepo je videti človeka, ki je uspel v življenju:)

 • Janez Novak

  Človek potrebuje psihiatra.

  • sveta preproščina

   Najami si ga, kaj čakaš?

  • Sem nekaj o tem napisal gor v svojem komentarju …

 • komar marko

  No in pojavil se je TUMPEK, sicer idiot stoterih nickov, sicer POKLICNI sviralec FRULIC. Kuža ATOS ga pozdravlja, DESANKA je pa na bolniški!

 • Spartan

  Kdo je Boštjan Videmšek? Boštjan Videmšek je po Gregi Repovžu mrzli bratranec Erika Valenčiča. Vsi trije omenjeni pa so, tako ali drugače, sad kratkotrajne a vroče romantične avanture Svetlane Makarovič in Abu Bakr al-Baghdadi-ja neke poletne noči leta 1979 na Debelem Rtiču, ko je pri nas gostoval na izmenjavi med Al-kajdo in JLA. Skratka, cel đumbus! En čez druzga.

  • totex39

   Po faci sodeč bi se lahko reklo tako.

 • Minovak

  Pa, da ne pozabim, danes se prične ramazan, skupni praznik islamistov in mafijskih rdečkarjev. Jesti in piti ne smejo en mesec, dobro poglejte, če bo kateri ukradel kakšen sendvič.

  • sveta preproščina

   Ti si res bolnik. Česa vsega ne povrže slovenska mati :(

   • Minovak

    Napisal sem dejstva, ki jih vsi poznamo, le ti ne, o kulturi levakov pa nima smisla govoriti, ker je ni in je nikoli ni bilo.

   • xtc

    Verjetno res,če sodiš po sebi.

  • xtc

   V tem času jedo samo po temi svijske krače,tam nekje v kotu v kleti.

  • Popravek: ramadan se začne jutri ( https://www.islamicfinder.org/special-islamic-days/ramadan-2019/ ).
   Ja, očitno bo nekaj na tem, da je bilo letošnje 1.ajsko rdeče “velikonočevanje” tako izrazito, ker so se komiji hoteli najesti golaža, klobas in ćevapov še na zalogo … Bodo pa rdečkarji ramadan prekinili za en dan na 9.maja, ker brez praznika “revolucionarnega vstajenja” pa res ne bo šlo …. :-)

 • Ljudje z govorico telesa povedo več o sebi, kot bi želeli.

  Ne vem, če ste opazili, da ta tip redko kdaj gleda sogovornika v oči, ko govori, ampak je vedno zazrt v nekakšen “virtualni hologram” kakšen meter pred sabo od koder črpa misli za tisto kar hoče povedat. Tak način ‘odsotnega a hkrati zelo osredotočenega pogleda’ pa je značilen za ljudi, ki so fanatiki, psihopati in podobni.

  Prav tako pri njem opažam še eno “posebnost” (na zgornjih fotografijah se ne vidi, ker očala zakrivajo bistveno) to je povdarjeni navpični gubi med očesoma na korenu nosu. Podobni gubi ima med drugimi tudi Šarec in izgledata kot takrat ko nekdo intezivno razmišlja in podzavestno napne mišice na čelu. Podobno je kot takrat ko se človek namršči. Spet (iz neštetih izkušenj) vem, da gre za značilnost ljudi z določenimi psihičnimi motnjami. V psihiatričnih bolnicah boste videli veliko pacientov s tem značilnim telesnim znakom.

  V potrditev teh opažanj poiščite razne njegove TV nastope in bodite pozorni na telesno mimiko, posebej ko hoče povedati nekaj, kar se mu zdi bistveno in pomembno ali pa ko sliši nekaj kar je diametralno nasprotno njegovem dojemanju sveta. Praviloma bo vedno gledal nekam v pazno in podzavestno še poudaril prej omenjeni gubi …

  • alojz

   Dobra, utemeljena in natančna analiza.

  • šmentanamuha

   Videmšek je obseden, mislim resno, skozi njegova usta govori Satan, pod tod njegov stekleni pogled.

   • Ja točno to. On je obseden. Če grem v področje ‘metafizičnega’ – ga je obsedel hudič, satan. Če pa povem z vsakdanjimi pojmi, pa so ga obsedle ideje, prepričanja v komunistični “narobe-svet”.
    Saj se tudi vidi, da ne brani resnico, dejstva, realnost, ampak v svojih “diskurzih” vedno le fanatično, celo agresivno zavrača kakršno koli kritiko ali dvom v njegov “prav”. Pravzaprav nastopa v vlogi “svečenika”, ki goreče brani nedotakljivo, ‘tabu’, nekaj v kar se ne sme podvomiti ….

 • tohuvabohu

  Tako hudo škili, da mu solze po hrbtu dol tečejo.

 • xtc

  No realno ,tale Videmšek je pravi psihopat.
  Taki ljudje v novinastvu nimajo kaj izkati.
  Najprej nekaj-novinarji niso zato,da ustvarjajo mnenje in zgodovino.
  Novinariji le poročajo o dogodku in zgodovino pišejo zgodovinarji vendar ne taki kot Repe in Pierazzi ,ampak taki ,ki zapišejo vsa dejstva taka kot so bila.
  Nadalje psiho-tudi izgleda tako,si jemlje v roke pravico,da mi bo razlagal in vsiljeval svojo resnico in da jaz nimam pravice do mnenja ampak,mu moram po ovčjetropnem kučanovem sindromu slediti.
  Skratka sem očividec prometne nesreče,kjer so zadeve jasne,ker je krivec zanjo kolega Videmška on vidi zadevo drugače in me začne prepričevati ,da zaeva ni taka kot sem jo videl ampak taka kot jo vidi on-skratka abotno.
  Človek je čisti partijski aparatčik propagand maker,daleč od novinarja.
  Seveda pa je z imenovanjem državljanov za drhal jasno povedal kako vidijo vsi SLO in tudi drugi svetovni socialisti z Kučanom načelu narod-lepšega javnega prikaza ne more biti in ob tem bi moralo biti Slovencem jasno na kak nivo jih Kučan & Co degradirata-tupi Videmšek je le to jasno in glasno butast kot je nehote nonšalantno povedal na glas.
  Videmšek vam je tudi jasno povedal ,da vi drhal nimate pravice misliti,ker za vas misli Kučan & Co,Videmšek pa vam zadevo pravilno predstavi in pove kako morate misliti in ovčjetropno slediti.
  Skratka dobrodošli v SFRJ.
  Take ljudi je treba nujno hospitalizirati,ker so nevarni okolici,ko ka tudi vizuelno pogledaš je podoben Hamasovcu ali Isisovcu,v glavi pa nič bistveno drugače.
  Taki ljudje kot je on so 45 polnili Grabne,Brezna,Rove,Šahte in množična grobišča z “z drhaljo”.

 • macon

  Videmšek je pač dokazal, da so novinarji samopašni in precej zabiti, ker to lahko misliš, ne pa tudi poveš.

  Kaka samovšečnost- novinarji kot interpretatorji družbenega. Družboslovje je seveda na isti levičarski liniji in jih ne moti, ker ima tudi dodatne filtre za vstop v njihova omrežja- tam pač ne more vsak objavljati svojih tekstov.

  Tako pač funkcionira režimska država, v normalni bi tak osebek hitro izgubil službo oziroma funkcioniral na obrobju med skrajneži.

 • MižekFiga

  Na naši javni TV je dnevno od 0:00 do zjutraj časa na pretege. Zakaj ga ne prodajo zagretim levičarjem za konkurenčno ceno?

 • Valter BraniSlav

  Na Videmskov dom takoj pripeljite en ducat ilegalnih migrantov. Naj preide od besed k dejanjem

  • MižekFiga

   Tovariš ddr. Kučan ima tudi preveč placa na svojem naslovu, odkar je hčere uspešno plasiral po svetu ???

 • Janez Kepic-Kern

  Ja – seveda !
  Enim gre svoboda komentiranja na e- medijih – očitno – zelo na živce !
  Gre
  za
  CESARJEVA NOVA OBLAČILA !
  Ta
  človek Videmšek – je- se zdi
  ŽE EDEN OD TISTIH,
  KI BI UTIŠALI
  OTROČKA,
  KI JE IZREKEL RESNICO : ” CESAR JE NAG”
  Zsi se, da je takih Videmšlov,
  ki bi radi utišali – GLAS RESNICE – še mnogo ! Veliko, preveč. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Black_hawk

  Rosvitka razen da si imela svoje čase lepe noge, da si tega razcapanca pripeljala v studio. In to mi plačujemo.

 • palačinka

  ..ja,kaj…tip ima oster jezik…folku je pač nekako treba dopovedat,da naj že enkrat spregleda….yebi ga

 • palačinka

  ..je pa tko…boljš je,da je neizobražena drhal na socialnih medijih,kot na ulicah….ta bi znala odnesti tudi njega….kdo ve

 • Darth Vader

  ali bodo slovenski davkoplačevalci prispevka RTV v civilni iniciativi tožili Videmška zaradi poveličevanja nacistične in teroristične ideologije na javnih frekvencah v evropi? ter zahtevali njegov odstop iz državnih jasli? nop…..slovenki davkoplačevalec bo šel na hrvaško pit ožujsko pivo in iskat priložnostni fuk z bosanko….ker doma ne dobi ničesar več in je prbližn isto pokvarjen, kot Videmšek :) Slovenija postaja počasi globalno zavetišče moralno propadlih vojakov globalne socialistične internacionale…..inter-NACI-onale…..teroristi vsega planeta, v Sloveniji ste dobrodošli……ženske so sicer bolj za en kurac…kratke noge majhne joške, patološka narcisoidnost, egocentričnost, mišim podobni obrazi, zaradi zgodovinske narave DNA-ja….ki je tesno povezana z delom na polju…..hkrati pa imate popolnoma prestrašeno, moralno bankrotirano, terorizma željno narodno tkivo v Sloveniji, ki je za nameček še izrecno anti-ameriško nastrojeno….tako da še enkrat….ISIS welcome to Slovenia…..if you think of bombing something…..you can start with the Slovenian Parliament while in session (they all hate islam in Slovenia – land of un-believers)…..your integration officer will be g.Videmšek…..but you can also talk to his pro-ISIS boss Milan Kučan, he has great relationships with every single terrorism movement leader on this planet who hates USA……72 virgins is possible but optional….some of them “virgins” are called Tanja Fajon, uglier than a camel, but still has a vagina and anus to exploit in the name of religious tolerance and racial submission :)

 • gorjanc

  Seveda na FDV se vpišejo tisti ki drugje odpadejo in so manj inteligentni ,ravnoprav da jim operejo možgane

  • Common Sense

   Vsi, ki nimajo pranih glav na FDV so drhal. Tako izpade.

 • Olga101

  Po Videmšku “drhal”, po Trčku “svojat”… SEVEDA mislita na svoje, saj je KOMUNISTICNA DRHAL IN SVOJAT POMORILA SAMO V RAJNKI JUGI MILJON LJUDI, JIM POKRADLA PREMOZENJE, DANES PA TA ISTA DRHAL IN SVOJAT ROPA SLOVENIJO NAPREJ IN JO UNICUJE Z UVOZOM TUJERODNIH DIVJAKOV!

 • piko8

  No videmšek in komunistična DRHAV sodijo skupaj!
  Prihajamo po to komunistično DRHAV, SVOJAT ali GOLAZEN neboste ubežali resnici GOLAZEN !!

 • radames

  Videmšek ima talent!

 • Olga101

  Tovariš Videmšek, ni čudno, da so vaše Nemci imenovali BANDITI!

 • Inaz

  No, dobra novica je to, da bo gospod s takimi izjavami pregnal še tistih nekaj bralcev, ki jih Delo ima in bo končno konec s tem časopisom, ki si tega imena ne zasluži.

 • francelj3

  Vidim, da nivo Odmevov in Rosvite Pesek pada kot kamen. Le kako je mogla povabiti to kosmato opico v tim. elitno oddajo? Hvala bogu, da že kakšno leto nimam več TV.

 • šmentanamuha

  Dobro da ste izpostavili tega fanatičnega satanista, ki se lažno predstavlja kot rešitelj ilegalcev. S tem bi tudi eksorcisti imeli veliko dela. Men sam ni jasno, kje se kotijo taki modeli.

  • FORT WORTH

   Pri teh sektasih velja eno samo pravilo :
   Bolj, kot so radikalni in fanaticni, raje jih gospodarji imajo in vec moznosti si pridobijo za napredovanje.

 • FORT WORTH

  Temu Videmsku se ze dva dni smejimo.
  Nekateri so vceraj pod mizo popadali.
  Ke bednik.
  On bi se leta 2019 novice prilagajal in filtriral.
  Zgleda, da izgubljajo tla pod nogami…

 • sodnikisozločinci

  To ste ga pa polomili. Človek, ki je tako podoben koker španjelu kot Videmšek, sigurno ne more biti slab. Počohajte ga za ušesi pa se boste prepričali.

 • Common Sense

  Ta tip bi meni “interpretiral” kaj se dogaja v svetu? :) Tako malo se pa nimam rad.

 • boogeyman

  Videmšku se že po njegovem grdem ksihtu vidi, da je zblaznel in zloben paranoidni shizofrenik, ki ne prenese drugačnega mnenja od lastnega. V peč z njim in bo takoj en blaznež manj na tem svetu!

 • Get Smart

  Naloga vseh osveščenih ljudi je, če si želite SVOBODE in ČLOVEKU DOSTOJNEGA življenja, da budite še neosveščene. Osvoboditev izpod MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE lahko izvedejo le osveščeni ljudje, seznanjeni z RESNICO o MURGL jugokomunističninih uničevalcih Slovenije [ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak], za katere SVOBODNA Slovenija ni bila, ni in ne bo opcija, kot priznavajo in z zločinskimi deli dnevno dokazujejo. Na svetu sta dejansko samo 2 obliki POLITIKE, torej 2 obliki DRŽAVNOSTI, torej 2 načina DELA za DRŽAVO (politejo):
  I. »kultura SMRTI« – diktatura lumpenproletariata – MURGL JUGOKOMUNISTIČNO sužnjelastništvo, ropanje, umori, kraje, laži, pedrofilija, »starš–1«, »starš–2«, pedofilija … uničevanje kulturne identitete, etnocid narodov … na poti k totalnemu totalitarističnemu režimu, redu razredov: 1. sužnjelastniki 2. watchdogi, 3. SUŽNJI=ljudje.
  II. »kultura ŽIVLJENJA« – demokracija (demos-kratos – prastara SLOVENSKA LJUDO-VLADA: SVOBODA, pravica, RESNICA, pravo, človekoljubje, pošteno delo … družina, oče, mama, otroci … skratka SLOVENSKA kultura življenja, ki smo jo SLOVENCI podarili svetu.

 • Get Smart

  90 poslancev v Državnem zboru Republike Slovenije je »ZAKONODAJNO telo«. DRŽAVNI ZBOR je tisti del državne celote, ki sprejme ZAKON, po katerem državljani živimo. Zakone sprejme VEČINA od 90 poslancev v Državnem zboru. Če je država OKUPIRANA, kot je okupirana Slovenija, potem OKUPATOR v DRŽAVNI ZBOR namesti VEČINO svojih »vojakov revolucije« in ti zločinci sprejemajo zakone, po katerih vas »ropajo po zakonu«. Ne ropa vas država, ne ropajo vas poslanci, ampak VAS ROPAJO POSLANCI MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE: Lm-ŠARAC_SOCIALNI_DEMOKRATI_DeSUS_Levica_SABratušak. Ta sekta zločincev še ni delala za človeka in ne bo delala, ker je sekta samoimenovanih in z deli DOKAZANIH »smrtnih sovražnikov ljudi« in njen smisel obstoja je PARAZITIRANJE na človeku, izkoriščanje človeka. OSVOBODITEV je možna na dva načina:
  1. MURGL JUGOKOMUNISTIČNE zločinske KREATURE zbrcaš ven iz državnih uradov in jih namestiš na Dob, na Ig …
  2. Greš na VOLITVE, daš svoj glas ZA LJUDI (obvezno nadzoruješ ŠTETJE, ker štejejo MURGL JUGOKOMI kreature), nakar z VEČINO GLASOV LJUDI v DRŽAVNEM ZBORU sprejmeš ZAKONE, po katerih MURGL JUGOKOMI zločince namestiš na Dob, Ig … ter sprejmeš še ostale zakone v DOBROBIT LJUDI, kot ste lahko že videli v obdobju 2004–2008, ko smo se ljudje delno in začasno OSVOBODILI okupacije zločinske MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

  • Get Smart

   DOLG DRŽAVE SLOVENIJE: 2004–2008 = Janez Janša =SDS= EDINIČ ZNIŽAN dolg je 8 milijard €
   —————
   2008–2011=BORAT = SD_DeSUS_Zares_sms_LDS=dolg= 17 milijard €
   2011–2014=Bratušak PS_SD_DeSUS_DL_virant = dolg= 30 milijard €
   2014–2017=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica = dolg= +31 milijard €
   2018–2019=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica_ŠARAC =dolg=+32 milijard €
   Kaj ste »VZELI NA KREDIT«, da odplačujete DOLG MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE? Nič. Okupator denar porabi za »ohranjanje okupacije«: »… pola sebi, pola ŠARCU daje …« Pol naložijo na svoje (FORUM 21) in kaviaržidoKOMINTERN oazne račune (Amsterdam, Luxemburg … Beograd, Ciper …) in s tem NAROPANIM denarjem »kupujejo« nekoč naša podjetja (mercator, merkur, gorenje … mlečno, mesno predelavo, PIVO, vodo, mineralno vodo … časopise (delo, dnevnik, večer, NEDELJSKI DNEVNIK … revije lejdi, obraze, jane … MLADINE … 99 % radijev, TV-POP-kanalizacije …), vse, TOTALITARIZEM pač: »… sve je ovo naše i nečemo nikome dozvoliti da nam dira to…«. Pol porabijo za vzdrževanje OKUPACIJSKEGA stroja, za: BORATE, ŠARCE_SD_Levica_DeSUS–SMC_SAB, đupljane Jankoviće–Arsenoviće–Kontiće … na tisoče FEJK URADOV, direktorjev, sekretarjev sekretov … torej za WATCHDOGE (»vojake revolucije«, po KUćANU), ki »za drobtinice z gospodarjeve mize« usmrajujejo splet in svet z LAŽNIVIMI iztrebki, blatijo ljudi, blatijo Slovenijo, blatijo Slovenstvo itd. in gradijo svojo sužnjelastniško MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   • Get Smart

    Leta 2004 smo se državljani Slovenije vsaj delno osvobodili MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE: po 4 letih poštenega dela Janeza Janše (SDS, 2004–2008) ZA SLOVENIJO,
    je dolg znašal le še 21 % BDP-ja oz. 8 MILIJARD €,
    – pa nižji davki, pa manj davkov,
    – pa REALNA RAST PLAČ in POKOJNIN, pa nižji stroški,
    – pa za 100 % nižje cene vinjet, brez LDS nalepk za avte,
    – pa za 100 % nižji stroški za vrtec,
    – pa za 100 % nižje notarske tarife,
    – pa za 100 % nižja brezposelnost,
    – pa BREZPLAČEN obrok za otroke, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR ukinil,
    – imeli smo Piranski zaliv, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR podaril Rvackoj …
    Torej je l. 2008 za MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO nastopil čas za revolucionarno akcijo: »veliki pok« = »patrija« = »sfukovanje ČLOVEKA« in »teþihovanje SLOVENIJE«:
    »Sloveniju tepihovati« in »Janeza Janšo je potrebno “sfukati”, popolnoma ga je potrebno sfukati!« so rekli in »on dela nje« – ŠARAC Levica SD DeSUS SMC SABratušak … so le PREIMENOVANJA in »novi obrazi« ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

 • Dragan Krstič

  Tovariš Videmšek je novodobni Squiealer iz Orwellove Živalske farme. Če bi on odločal, bi slovenski drhali
  vzel pravico voliti in biti aktivni udeleženci političnega in javnega življenja. Seveda razen v prieru če bi spoštovali Napoleona ali vsaj diplomirali na FDV pri pravem profesorju.

  • Janez Kepic-Kern

   MALO ZGODOVINE
   ZA TEGA – VIDEMŠKA.
   LEPIM POD VAĐ ZAPIS, DA VAM – VAŠEGA NE PORINEM
   PREGLOBOKO NAVZDOL. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
   Dokončno je J.V. Stalin s “trockisti” obračunal v valu t.i. “čistk” okrog 1938.
   leta. Zdaj, leta 2018 pa je že dovolj dokumentirano, da so Stalinu zvesti
   agenti NKVD izvajali likvidacije iz Moskve na smrt obsojenih dejanskih ali
   domnevnih “ trockistov”- tudi v Španiji med 1936 in 1939.. letom.
   Enako je nedvono dokumentirano, da je NKVD izvajala likvidacije “trockistov” tudi v Španiji (1936-1939) med tam navzočimi pripadniki t..i. “prostovoljcev” kot je bila POUM, ki niso bili naklonjeni J. V. Stalinu..
   Izvajali so jih različni agentje NKVD v Španiji – dokumentirano, je to
   dokazano zlasti za agenta in oficirja NKVD Aleksandra ORLOVA, kar je
   agentsko ime za L.L. Feldbina (1895 – 1973).
   NKVD oficir A. Orlov je jeseni 1936 in v 1937. letu – na osebni ukaz J.V.
   Stalina in s “privoljenjem” vodij španskih Republiikancev iz Madrida najprej do pristanišča Cartagena, nato pa preko Sredozemskega morja do
   Odese in v Moskvo – J. V. Stalinu !
   – KAR 500 TON ŠPANSKEGA DRŽAVNEGA ZLATA, o čemer več najdete v posebni rubriki te revije pod naslovom “Stalinov “rop” cca 500 ton
   zlata iz Španije.
   PRAVO PODOBO T.I. ŠPANSKE DRŽAVLJANSKE VOJNE NAJDETE V ZGORAJ CITATNO PRIKAZANEM DELU- KNJIGI ANGLEŽA FREDA COPEMANA
   – “REASON IN REVOLT”. Dostopna je na internetu.
   Fred Copeman je bil angleški sindikalist in neposredni udeleženec vojne
   v Španij (1936-1939) kot prostovoljec v Britanskem bataljonu, katerega
   komandant je bil. Zaradi grozot, ki jih je doživel v Španiji, zaradi stalinističnih NKVD nesodnih likvidacij trokistično usmerjenih prostovoljcev v
   okviru t.i. POUM – se je po vrnitvi v Anglijo usmeril proti komunizmu in
   postal versko aktiven katoličan.
   Leta 1948 je izdal knjgo spominov na Španijo “Reason in Revolt”, katerih
   15Slika 25: Oficir NKVD, A. Orlov
   ( L. Feldbin).
   15Slika 26: Reklamni plakat za širitev Stalinkomunizma po celem svetu.
   Leto 1, št. 1 (Julij, 2018) SLOVE NIANA – vsebina 53
   Slika 27: Angleški humani
   sindikalist Fred Copeman in njegovo iskreno pričevanje o njegovi udeležbi in o grozotah
   Španske državljanske vojne.
   Knjiga Reason in Revolt je bila leta 1948 verjetnona zahtevo j. v. Stalina in J.B.
   Tita – GB d ržavno uničena.
   Angleški humani sindikalist Fred Copeman
   in njegovo isreno pričevanje o njegovi udeležbi in o grozotah Španske državljanske vojne.

   “100 LET OKTOBRSKE REVOLUCIJE, 1917”
   “MRTVI SE
   VRAČAJO”! ALI SE ZAČENJAJO VRAČATI TUDI
   “NESODNI
   POLITIČNI MORILCI” ?
   TUDI
   MRTVI SO DEL NARODA.
   ŽAL SO TUDI NESODNI POLITIČNI MORILCI DEL NARODA !splošno, rek
   10.000 izvodov
   KNJIGR FREDA COPEMANA – REASON IN REVOLT
   pa je bilo po GB državnem ukazu uničenih, sežganih.
   Nekaj izvodov te knjige se je ohranilo in je kasneje večkrat ponovno
   izšla. Dostopna je na internetu.
   Morda oz. verjetno je bila knjiga “Reason in Revolt” GB državno uničena zato, ker pri komentarju neke fotografije-slike prostovoljcev Fred
   Copeman trdi, da je bil komandir neke enote prostovoljcev z imenom
   “Šapajev” pravzaprav – Josip Broz. To – ostaja – “odprto vprašanje” !?
   To sliko si lahko ogledate med slikami vezanimi na knjigo F. Copemana – na internetu. Na internetu je tudi nekaj dokumentarnih fotografij
   Slovencev v Španiji npr. KPS stalinista dr. A. Beblerja in ostalih.
   Negativen, žal – zlasti pa je bil za nas Slovence, se pravi za naše
   tedaj živeče prednike – pa je bil – negativen – tudi razvoj delavskih
   polititčnih gibanj v Sloveniji.

   V 1930. letih se je v Sloveniji – žal – zelo okrepila “prostalinistična KPS,
   ki je že okrog 1935. in 1936.. leta organizirala “plačano – domnevno” od
   J. V. Stalinove Kominterne – seveda – “domnevno-plačan” odhod cca
   500 Slovencev kot “borcev-prostovoljcev” v Španijo !?
   Zdi se, da slovenske zgodovinarje čaka še veliko strokovno-zgodovinskega dela pri zbiranju, urejanju in pri objavljanju realnih podatkov o
   tem, kako konkretno je VKP/b Kominterna organizirala in verjetno tudi
   “plačala” odhod nad 500 Slovencev v Španijo: kot osebe , kot posamezniki – nihče od teh 500 Slovencev z oddaljeno Španijo,
   nedvomno: “ni imel – pravzaprav – nič ! ”.
   Povsem jasno je, da je šlo za VKP/b stalinistično “nahujskanost” in
   indoktriniranost ter tudi “plačanost” teh 500 posameznikov, Slovencev.
   S strani koga so bili tako “nekorektno politično nahujskani” in zakaj
   – se je nad 500 Slovencev v Španiji spremenilo v “politične morilce
   V
   OKOLIŠU KOMENDE NIKOLI V ZGODOVINI NIHČE
   NI
   UMRL OD LAKOTE ! dejstvo
   NAPIS
   O
   “LAČNEM NARODU”
   NE DRŽI.
   LAČNI SO BILI LE NEDELOVNI LJUDJE. dejstvo

   Špancev” – s katerimi kot Slovenci – pravzaprav – niso imeli – nič ?
   Zdi se, da morajo slovenski zgodovinarji to plat udeležbe 500 Slovencev
   v vojni v Španiji ( 1936-1939) – neideolloško – še raziskati !?*
   Tam so se vključili v mednarodne enote in so se po porazu in propadu Stalinove agresije na Španijo – preživeli vračali domov v Slovenijo,
   kjer so mnogi med njimi postali “trdo jedro” “stalinističnih partizanskih
   enot”. Slovenski vodilni KPS stalinisti – komunisti iz slovenske KPS
   (konkretno E. Kardelj, I. Maček, M. Ribičič, A. Bebler in drugi so –
   kot sem že omeniil – tudi hodili v Moskvo na t.i. NKVD tečaje, kjer
   so se “učili” zlasti nasilnega prevzema oblasti, organizacijo in izvajanje diverzantskih akcij, o politični propagandi itd. Ter verjetno
   tudi “pouk” o fizični likvidaciji ljudi, sonarodnjakov t.i. “razrednih
   sovražnikov”.
   Iz zgoraj imenovanih se je”žal” tudi v Sloveniji izoblikovala ilegalna skupina zelo oblastiželjnih stalinistov-komunistov (B. Kraigher, I. Maček,
   B. Kidrič, A. Bebler, M. Ribičič idr.). Preko E. Kardelja so se povezali z
   jugoslovansko ekipo VKP/b stalinističnih komunistov (J.Broz, M. Đilas,
   A. Rankovič, M. Pijade, ki so se konec 1930. let odločili za brutalen
   prevzem monopolno – oblasti na ozemlju ex Kraljevine Jugoslavije.
   SLEDEČE JE NEDVOMNO :
   SLOVENSKI IN JUGOSLOVANSKI STALINISTIČNI “KPJ” KOMUNISTI SO V SVOJI ŽELJI PO OBLASTI PREBIVALSTVU TEDANJE
   JUGOSLAVIJE IN SLOVENIJE
   SRAMOTNO
   ZAMOLČEVAVLI SVOJE POZNAVANJE GOSPODARSKO KATASTROFALNIH RAZMER
   V STALINOVI RUSIJI, KI JE BILA POLNA NESODNIH POLITIČNIH
   UMOROV TISOČEV LJUDI, POLNA PRISILEGA, “SUŽENJSKEGA”
   DELA V GULAGIH ITD.
   Dokaz
   za zgoraj zapisano trditev?
   Konkreten, dolgo zamolčevan primer ”čistk” med vodilnimi v
   stalinistični “Tito, Kardelj, Đilas itd. “ KPJ :
   v knjigi “BILANS
   SOVJETSKOG TERMIDORA” izdani leta 1940 v Beogradu
   je
   Živojin Pavlović – Gorkićev humani komunist podal eno prvih kritik
   stalinizma v tedanji Sovjetski zvezi.
   Ko se je Ž. Pavlović skušal zbližati z vodilno ekipo KPJ stalinskih komunistov jeseni 1941- v Užicu, so ga V. Dedijer, P. Stambolić, S.
   Penezić-Krcun
   brutalno tepli in mučili – ter ga – nesodno – likvidirali !

   Ker je napisal in objavil tisto knjigo protesta proti J.V. Stalinu. In zaradi
   nekega zvezka z imeni članov KPJ; agentov itd.

   S tem nečloveškim mučenjem in s tako brutalno in s tako sramotno
   likvidacijo17 “lastnega bivšega političnega somišljenika”, humanega
   komunista, ki je svaril pred barbarstvom stalinizma – so se vodilni KPJ
   stalinistin komunisti očitno – dosegli svoje etično dno: opis gnusnega političnega umora Živojina Pavlovića najdete pod naslovom
   “Ruka đelata” v časopisu ( Večernje) Novosti. Dosegljivo preko
   Googla na spletu.
   A –
   v vodstvu KPJ so se J.B. Tito, E. Kardelj, M. Đilas itd.
   in skrajno
   amoralno in neetično odločili
   – za skrajno brutalen, nesodno politično
   morilski pohod na monopolno oblast na področjih bivše Kraljevine Jugoslavije. Grozljive posledice take njihove odločitve so znane: t.i.-“pasja groblja” v Srbiji, Črni gori in drugod, polna nesodno politično pomorjenih “razrednih sovražnikov” boljševističnega Stalin-komunizma.
   Tudi v “naši” R. Sloveniji je v letu 2018, 2019
   še vedno
   nad 700
   nesodnih političnih morišč neoboroženih ljudi.
   : Knjiga
   – ZGODNJI PROTEST PROTI J.V. STALINU “BILANS SOVJETSKOG
   TERMIDORA”, BGD, 1940
   17CITAT: “Ruka đelata”. DOSEGLJIVO NA: http//: http://www.novosti.rs

   ZGODOVINO
   PIŠEJO ZMAGOVALCI, VENDAR ZGODOVINA ZMAGOVALCEM
   TUDI SODI.
   Splošen rek
   PO
   ZARAŠČENIH STEZAH SE NIMA SMISLA VRAČATI. Splošen rek
   “100 LET OKTOBRSKE REVOLUCIJE, 1917”
   Mnoga izmed KP NESODNIH POLIT MORIŠČ
   so iz časa
   po koncu 2. svetovne vojne.
   Mnoga
   med njimi so tudi t.i. “marksistično-komunistična” nesodna politična
   morišča t.i.
   – “razrednih sovražnikov”.
   Vsekakor !
   Ker “zagovorniki”,
   pripadniki in “podporniki”ex KP; ZK stalinistično-titoistične “komunistične t.i. levice”
   že
   nad 70 let zamolčujejo, ideološko “pretvarjajo in potvarjajo” obstoj
   in resnico o
   nad 700
   “marxističnih nesodnih političnih moriščih neoboroženih ljudi” na
   ozemlju R. Slovenije –
   – predstavnike sedanjih “neomarxističnih” strank v R.. SLO
   kot so
   t.i. “LEVICA, SD, SMC, SAB,
   morda LMŠ,
   delno verjetno tudi članstvo
   DeSUSA “
   in posameznike
   na javno pomembnih mestih v šolstvu, v
   državnem in javnem sektorju,
   v institucijah prava in v politiki
   – pozivam/o –
   da naj se bolje informirajo o trdo stalinistični preteklosti
   svojih
   “marxističnih” prednikov in vzornikov kot so bili: KPS stalinisti
   I. Maček, E. Kardelj, B.Kidrič, M. Ribičič, A. Bebler, B. Kraigher in še
   mnogi.
   V naši R. Sloveniji
   so zgoraj navedeni KPS vodilni “stalin-komunisti”
   izvajali zelo “ne-etično”
   in moralno sporno “
   – dezinformiranje”
   preprostega. neinformiranega dela prebivalcev Slovenije:
   – zamolčevali so jim katastrofalno
   gospodarsko stanje v stalinistični SZ ,
   – zamolčevali so Slovencem, ki so jih
   “ hujskali” proti tedanji oblasti v Sloveniji tudi
   – prisilno delo v t.i. gulagih ter
   – nesodne “čistke-likvidacije” Stalinu domnevno nenaklonjenih ljudi.

   Preprostim ljudem v Sloveniji, ki niso imeli dostopa do verodostojnih
   podatkov o realnem stanju v stalinistični Rusiji oz. v SZ – so jo prikazovali kot
   – “ cvetoč vrt ” kot deželo
   – “kjer so si vsi enaki”, kjer ni razlik med ljudmi ipd

   – vsi, vsak bo “plačan, bo prejel vse” – glede na “njegove potrebe”!?

   Pozivam, pozivamo slovenske politične stranke ter politične izvoljene
   in imenovane predstavnike naše države R. Slovenije,
   da naj poskrbijo
   vsaj za
   – civiliziran in zakonsko urejen pokop in

   – rehabilitacijo vseh nesodno, politično pomorjenih žrtev

   polpreteklega stalinističnega-titoističnega
   komunizma v R. Sloveniji.

   Razume se samo po sebi: vprašljiv in ureditve z
   državnimi predpisi, zakoni – potreben, nujen – je tudi pouk ali “nepouk” šolajoče se mladine – o zgoraj orisani neprijetni, a javno pomembni tematiki.
   Nedvomno!
   Torej: tudi slovenski ( morda – politično “zastrašeni” )
   zgodovinarji
   bodo očitno morali vložiiti še veliko strokovnega dela, da bodo uspeli izoblikovati svoj
   realen pogled na realno in verodostojno podobo in realne aktivnosti zelo problematične “žal” slovenske stalinistične KPS, katere vodilni so bili E. Kardelj,
   B. Kidrič, M.Ribičič itd.

   V TEH LETIH
   V RUSIJI PREDSEDNIK V. PUTIN “OBNAVJA” DRUŽBENO ELITO
   T.I.
   “OLIGARHE”splošno znano
   V KRANJU JE
   V 1960, LETIH ŽIVELA RUSKA PLEMIŠKA DRUŽINA, KI JE PRED SMRTJO
   ZBEŽALA IZ RUSIJE ! info Janez K.K.

   SPODNJI NAPIS:
   “BAN MARKO NATLAČEN,
   NAROD JE LAČEN,
   ODPRI MAGACIN,
   ČE GA NE BOŠ – TI, GA BO – STALIN!”
   Je tudi redek primer poizkusa “komunistične poezije”: seveda pa ni poetičen
   – pač pa : “hujskaški”, grozilen.: grožnja s Stalinom – našim slovenskim prednikom je!
   Grožnja s Stalinom – Sloveniji in Slovencem, iz let 1938-1940. Za ta napis mi je povedala moja resnicoljubna mama Julijana K.: a svoje oči ga je videla z velikimi črkami
   napisanega na obcestni skedenj pri Trzinu, ko je s svojim očetom iz Komende – peljala v Ljubljanon na vozu s konjsko vprego – v prodajo pridelke s kmetije – na tržnico
   v Ljubljani. Cca leta 1938 je skupina KPS stalinistov izpod Šmarne gore pisala po
   skednjih ob cestah v Ljubljano take – z J.V. Stalinom grozeče napise:
   S strokovnimi, neideološkimi raziskavami te “temne” plati KPS stalinistične “žal” slovenske zgodovine poiščimo realna dejstva, dejanja teh zelo spornih “žal slovenskih”
   KPS stalinistov.
   Čas je za nepotvorjeno resnico !? Mar ne?! Zlasti nedvomno potrebuje tako
   “neideološko” resnico sedaj šolajoča se mladina v t.i. državnih, v javnih šolah
   naše države R. SLO ! Osvobodimo našo osamosvojeno državo R. Slovenijo ex
   KP; ZK “ideoloških polresnic in neresnic”. Zdaj – leta 2018 !? Še vedno je to leto
   – leto vsiljevanih nam “polresnic, neresnic, zamolčevanja itd. !
   Seveda ni “jasno”, kdo bo imel pobudo od R. SLO državno-uradnih strokovno znanstvenih, zgodovinarskih “srenj”, ustanov, organov – katera bo storila javne in resne
   korake – na poti k ponovni verodostojni in neideološki strokovno-znanstveno korektni
   “BAN – MARKO NATLAČEN: NAROD JE LAČEN!
   ODPRI MAGACIN:
   ČE GA NE BOŠ TI – GA BO “STALIN”!”
   V naši R. Sloveniji celo še danes, zdaj, v letu 2018 – “hromijo” korektno pravno in
   pietetno ureditev “nelepe zapuščine” KPS in KPJ stalinizma iz 1930. , 1940. let?!
   Najbrž ne zaradi pravnega neznanja, najbrž ne zato, ker bi ne vedeli kaj je human n
   pieteten in pravno korekten odnos – do KP stalinistično, politično, nesodno pomorjenih
   Slovencev – zlasti v času med in po 2. sv. vojni, po 9.5.1945.
   Jaz Janez K. Kern domnevam, da vzrok za to “pravno ohromelost” res ni – “
   neznanje” itd. Domnevam . da morda gre v ozadju za NEKAKŠEN – “STRAH”?!
   Zdi se mi, da gre v ozadju za “politični kapital” in za sorodstvene vezi nekaterih “hromilcev” z nedvomno zelo spornimi povzročevalci in “krivci” za nesodni KP stalinistični
   teror na Slovenskem ?! Zdi se mi – torej, da to nad 70 letno “hromost”pravzaprav
   povzroča: “STRAH” pred izgubo “političnega kapitala in morda tudi “STRAH”
   nekaterih še živečih potomcev KPS stalinistov, da bodo predniki imeli “uradno
   dodeljeno jim negativno podobo” v zgodovini nas Slovencev?!
   “100 LET OKTOBRSKE REVOLUCIJE, 1917”
   Osvobodimo se nakazane ohromelosti in “strahu” ! In “nepovezanosti” !
   Odrešiti se” strahu” in se ponovno “povezati” s seboj, s svojimi predniki
   (morda stalinisti) se morajo predvsem – “hromilci” pravne ureditve KP stalinističnega terorja iz 1930. in 1940. let !? Seveda bi bilo zaželeno, da bi bila
   taka “revizijska”, ponovna, zgodovinarsko-strokovna, korektno zasnovana
   raziskava predvojne slovenske stalinistčne KPS – izvedena – na državno,
   uradni način. Morda s pobudo in predhodno razpravo v Parlamentu oz. v DZ R.
   Slovenije. Zakaj ?

   1. Šolajoča se mladina v javnih, t.i. državnih šolah naše R. Slovenije ima nedvomno pravico do nepotvorjene resnice o javno pomembnih zgodovinskih dogajanjih.
   Prikrivane “resnice” bodo – vedno znova – “ prihajale” bodo na svetlo,
   “Prikrojevanje” realnih dejstev, dogodkov in “resnic” o polpreteklih dogajanjih
   – tudi v “duhovnem pogledu” – nima nobenega smisla !

   2. Ker“ mrtvi se vračajo” – in terjajo “odgovor o razlogih za njih nenaravno smrt” kot
   je rekel naš priznani pisatelj F. Bevk.

   3. Tudi zato “prikrojevanje” realnih resnic “ ni smotrno : “ ker – rokopisi z zapisom
   resnice o nekih dogodkih – “GORIJO, A NE ZGORIJO” – četudi upepeljene jih bo
   hitro, ali čez čas – nekdo ponovno napisal.. To so besede avtorja M.A. Bulgakova,
   zapisane v romanu Mojster in Margareta, ki je vrhunska svetovna umetnina trajnega
   pomena.

   4. Nedvomno je tudi tole: če se “politični nesodni morilci” uradno ne opredelijo kot – “zlo” in se uradno, sodno – ne kaznujejo !? Se ne bodo “vračali samo
   nesodno politično pomorjeni mrtveci”.

   5. . Tudi stari nesodni in uradno neobsojeni politični “morilci” se bodo “vedno
   znova vračali”

   6. Še huje: – začeli se bodo porajati, nastajati in prihajali bodo začeli tudi –
   “novi nesodni politični morilci “!? Čeprav samo “potencialni – novi politični
   morilci” Ker: uradno nekaznovanje nesodnega političnega morjenja – naredi
   “nesodno politično morjenje” za – ”nekaj dovoljenega in nekaznivega”! Tak
   “sklep” se meni osebno zdi – logičen !?

   7. . Ali si želimo tako, pravno neurejeno stanje na Slovenskem ? Meni osebno se
   zdi, da bi bil vložek truda v temeljno zakonodajo o političnih strankah v R. Sloveniji –
   smiselen ;Smiselen iz dveh razlogov:

   7.1 Zakonodaja, ki bi prepovedovala ustanavljanje in delovanje političnih
   strank v R. Sloveniji, katerih največji del “programa” temelji na kakorkoli že
   “utemeljevanem“ sovraštvu” do drugih slojev, delov prebivalstva -: živečega
   na istem ozemlju.

   7.2 . Take stranke naj bi bile nedovoljene, prepovedane!? Stalinistična slovenska KPS iz 1930., iz 1940. let – je nedvomno bila taka “stranka”, katere “temeljni del programa je bilo sovraštvo” in celo neprikrit namen fizično uničiti ,
   usmrtiti – svoje politične nasprotnike.

   7.3 Državno-pravna, zakonodajna “neurejenost” take problematike – je tudi nedvomna “osnova” za bodoča, bratomorna politična nesodna morjenja !

   7.4 Sedanje stanje je “dopuščajoča osnova” stopnjujoče se “negativne”
   politizacije ter “dovoljenega, nekaznivega, nesod no-političnega, ,bratomornega morjenja” političnih nesomišljenikov, nasprotnikov ?! Tudi zdaj: leta
   2018 in po letu – 2018 !? Se nekateri med nami – niso “nič naučili” iz groze dogajanj
   v preteklosti? Tematika za v Parlament R. Slovenije – se zdi oz. nedvomno – je –
   ta tematika ! Mar ne ?! Jaz osebno, Janez K.Kern sem za pietetno in natančno
   parlamentarno in predhodno strokovno-znanstveno ( pravno, zgodovinarsko itd. )
   obravnavo te neprijetne, “pekoče, grenka” – a “zdravilne” temaike !
   Ne pozabimo: koliko Slovencev je bilo dokazljivo nesodno politično KP pomorjenih samo zato, ker “niso bili za Stalina v svoji domovini Sloveniji !?

   Nekaj primerov takih čisto političnih stalinističnih KP VOS itd. likvidacij
   – je že popolnoma
   raziskanih: z veljavno poimensko dokazanimi
   KP ukazovalci in s poimensko dokazanimi
   KP
   likvidatorji: primer iz tega prispevka o čisto politični nesodni usmrtitvi Gorkićevega “humanega
   komunista” Živojina Pavloviča .

   Tak, že čisto dokazan, raziskan je tudi primer KPS nesodnega političnega zločina – umora treh mladih tržaških Slovencev ( dr. S. Vuka, njegove
   žene …) leta 1944 ? Razlog? Dr. S. Vuk ni bil za uvedbo stalinizma v Slovenijo !
   Zapisal odg. ur. in lastnik edicij “SLOVENIANA” l.r. Janez K. Kern

 • milanček

  če je ta bebec mislil na sodrgo, ki volijo stranke SD ali SAB ali Levico ali desus ali SMC ali šarca ali jelinčića, je imel 100% prav! s temi ljdmi je hudičevo nekaj narobe in jim ne moreš reči drugače , kot neizobražena drhal! je pa ta kreten hodil na FDV, torej to vse pove- idiot!

 • Perkele

  S FDVjem je nekaj hudo narobe, da pridejo ven taki nestrpneži kot sta Grims in Videmšek. Verjetno sta skupaj kalila svoje sovraštvo.

  • centurion

   FDV—(tovariš Videmšek) in ostali gnoj v Sloveniji
   Študijski programi 1. stopnje
   Družboslovna informatika
   Komunikologija – Medijske in komunikacijske študije
   Komunikologija – Tržno komuniciranje in odnosi z javnostmi
   Kulturologija – Študije kultur in ustvarjalnosti
   Mednarodni odnosi
   Novinarstvo
   Obramboslovje
   Politologija – Javne politike in uprava
   Politologija – Študije politike in države
   Sociologija
   Sociologija – Kadrovski menedžment

   Pravna fakulteta—gospod Grims

   Perkele— Univerza za otroke s prilagojenim programom.

   Ne ločiš teh treh univerz v Sloveniji?
   Razen tvoje, prilagojene.
   Ki je zelo blizu nivoja FDV.
   Lep dan v ustanovo….

   • Perkele

    Model, vaša tovarišija se kali na FDVju, vi pa takole po njem. Jaja, Branko najprej magister s FDVja leta 2003, sedaj hoče pa na istem faksu še doktor postat. Na državne stroške, kot pravi neokomunist aka. SDS.

    • centurion

     Janša Obramboslovje.
     Je zjebal vašo JLA kot majmune.
     Ti, kje je pa Baričeviććć doktoriral?
     Veterina, FDV ali v garaži-
     Sam prašam. Ker vidim, da si zraven. INN…

   • Perkele

    Zver je bil celo predavatelj na tem faksu, mogoče je mentoriral Grimsa? SDS ste pa res dno, sram vas je faksa iz katerega vaše vodje prihajajo.

 • mginko

  Učila ga je komunistična tovarišija in ga vzporedno naredila tudi bolanega.

  • Dragan Krstič

   Ampak z denarjem tistih, i jih imenuje drhal.

 • Aresnica

  Družbenopolitična delavca Ranka Ivelja in B.Videmšek sta dobesedno delavca SLOmafijskotajkunskega omrežja- pa če se to zavedata ali ne. To je FDV prvorazredna drhal, ki uničuje SLOvenijo.-_- sram te je lahko B.V. oziroma golazen.
  ___________
  Lep pozdrav

  P.s.: Portal MMC me ve pred leti zablokiral – upam, da me portal Nova24TV ne bo.

 • Keco Keco

  Nakladać

 • Keco Keco

  Škilasti Pink Panter!!!

 • AlternativaZaSlovenijo

  Očitno tem pisunom trda prede oziroma njihov čas se izteka.

  • Aresnica

   Za SLOVENIJO bi bilo to ODLIČNO.
   _____________
   Lep pozdrav

 • Aresnica

  Naj mi Gospod – APMMB – ne zameri – na portalu gospoda Petra Jančiča-Spletni Časopis – je napisal odličen …. –

  https://spletnicasopis.eu/2019/05/03/svobodni-ali-z-oblastjo-zlizani-mediji-kdo-pritiska-na-jovevo-fajonovo-tomicevo/

  in še kopija kar je napisal APMMB:
  No, pa bom sam uperil v slovensko novinarstvo nekaj res strupenih bodic. Žal, resnično žal, so še premalo strupene in premalo bodeče, ker so popolnoma resnične. Slovensko novinarstvo je poden, dvakratni poden, po moralni plati in po
  strokovni plati. Če imamo v Sloveniji legalizirano prostitucijo, jo imamo prav v novinarstvu. Veično slovenskih novinarjev in novnark lahko mirno uvrstimo med prostitutke. Ti za resnčino bedno mali denar prodajajo svoje “intelektualne ” storitve, prodjajo sebe, pohlepni politiki in seveda mafiji, ki politike imenuje,
  ustoličuje in jih vodi.
  V vsem, danes že kar dolgem obdobju samostojnosti in demokracije v Sloveniji, so novinarji še vedno družbenopolitični delavci, ki pišejo na poziv in uničujejo vse in vsakega, ki ga politika, v glavnem leva ne prenese.Slovenija je ena redkih držav, ki ni izvedla tranzicije, se pravi, se še ni izkopala iz samoupravnega socializma. Kar nekaj pomembnih področij družbene dejavnosti v Sloveiji je še povsem v samoupravnem socializmu in povsem pod kontrolo centaralnega komiteja KP v ilegali.

  Med temi so prav gotovo: sodstvo,šolstvo, zdravstvo, v veliki meri bančništvo, tožilstvo in seveda tudi novinarstvo.
  Novinarstvo ima veliko moč. Normalno je, da sooblikuje družbo, da spremlja
  njen razvoj in da opozarja na stranpoti. Se pravi, novinarstvo mora biti pes čuvaj, kakor se slikovito znajo novnarji sami izraziti.
  V Sloveniji pa je ravno obratno.Psi čuvaji čuvajo pred vsem propadli levičarski režim.
  Ta je že v časih, ko je bil ednini na oblasti, ustvaril kasto priviligiranih, sedaj, ko pa imamo v Sloveniji le navidezno demokracijo, so se zaslužnim komunistom priključili še povzpetniki in priviligirano kasto okrepili. Nekateri novinarji so se pri tem tudi sami okoristili, velika večina pa se je prostovoljno predala in slepo služi svojim gospodarjem, ne glede na to, da jih novi gospodarji do skrajnosti izrabljajo in jih silijo v nemoralna početja, še hujša od prostitucije. Za spolnimi uslugami prostitutk in prostitutov ne ostajajo nobene posledice, za novinarskimi prostitutkami pa ostajajo pogorišča družbe. Kako hude posledice ima takšna prostitucija pa lahko dnevno opažamo, ko Slovenija zaostaja in tone.
  Povsem ponesrečena privatizacija, rop bank, porazni sodni procesi, razgradnja zdravstva, afere pri investicijski dajavnst v državi, povsem ideološkoi šolski sistem, beg mladine v tujino, uničena in zanemarjena prometna infrastruktura in še mnoge druge težave v Sloveniji so področja, kjer bi imeli psi čuvaji obilo dela, pa so pohlevno tiho. Zalajajo in pobesnijo pa vedno, ko se pojavijo nasprotniki oblasti, ki želijo spremembe, želijo reforme in demokarcjo.
  Vsakdo, ki se pojavi, ga novnarska srenja ožigosa in polije z goldami gnojnice,
  tako da se mora umakniti.
  . Ko je sodnik razkril pritiske na njegovo delo, bi morali zasvoniti vsi zvonovi. Psi čuvaji bi se morali prebuditi in dobesedno raztrgati mafijo, ki bdi in usmerja sodstvo. Pa se ni zgodio popolnoma nič Obmolknila je vrhunsak politika, psi čuvaji pa mirno spijo in čakajo , da bodo raztrgali vse tiste, ki bi drznili odkriti krivce za nespodbno pritiskanje na sodstvo.
  Torej slovensko novinarstvo je prav gotovo na moralnem dnu. Še tako razvpit
  primer, ko je morala zaradi mafije nedolžna žrtev preždeti kar nekaj let v zaporu, se novinarji ne zganejo. So tiho in pritrjujejo mafiji, da je ravnala prav. Prav zato smemo trditi, da so novinarji del mafije, ki ropa in uničuje Slovenijo. Če ravno ne bašejo vreče, jih pa vsaj podržijo, da mafiji olajšajo ropanje.
  Pa dno, še vedno ni dno. Dno je tud na področju strokovnosti. Danes imamo
  paradoks. Vse več je strokovno izšolanih novinarjev, strokovnega znanja pa je
  vse manj in manj. Včasih so bili novnarji strokovno zelo dobro podkovani. Bili so sicer režimski, a strokovnosti jim ni bilo mogoče očitati. Ne le, da so znali oblikovati jezik, spoznali so se tudi na področja o katerih so pisali. Danes pa je stroka poteptana. Pojavljajo se pisunčki in poročevalci obeh spolov, ki niso dorasli področjem iz katerih poročajo. So le najskromnejši novičarji, ki obvladujejo cene solate na trgu, ali kvečjemu opis prometne nesreče.
  Kako je mogoče, da največja novinarska hiša v državi RTV SLO ,ne premore gospodarskega novinarja, zunanjepolitičnega analitika, finačnega novinarja. Ne premore tudi dostojega novinarja na področju kulture. Kako je to mogoče po letih, ko so takšni eksperti bili v službi na RTV.
  Kljub temu, da se svet spreminaja, da se spreminjajo tudi razmere v Sloveniji, med novinarji ni analitika, ki bi opozoril na to, kaj se dogaja okrog nas, da bi proučil vzroke, da bi pozval ljudi,da se izognejo katastrofi.
  Ne, takšnih novinarjev ni. Ti ubogi novičarji pa jočejo, da jih napadajo.
  Kritike so upravičene in še bolj boleče morajo biti.
  Ti pisuni se sploh ne zavedajo, da nosijo velik del odgovornosti za vse, kar je slabo v Sloveniji. Ni za vse kriv Kučan, ni za vse kriv Šarec, Cerar, ali Židan, pa tudi Erjavec ne. Za klavrno staje so krivi uredniki in novinarji, ki namenoma zavajajo družbo, da v svoji nevednosti ne zna voliti, nima nikakršnega odnosa do svoje domovine, da se ne zaveda, kaj domovina je? Kaj je lasta država, ki ima ambicijo postati Švica, pa ne more, ker jo krade mafija, ki letno odnese 3 mrd. Ki je iz samostoje Sloveije odnasla že 60 mrd. Vsega tega prostitutke ne vidijo, nočejo videti, se pa pritožujejo, da jih kritizirajo. Takšni psi čuvaji si ne zaslužijo niti oglodane kosti.
  Za konec, so pa še novinarji, častne izjeme, med katerimi je tudi urednik tega
  Spletnega časpisa(Peter Jančič)
  . Žal je moral zapustiti karedlo psov čuvajev,
  ker pač ni bil po godu tropa, niti financerjem iz vrst mafije
  -___________________
  Lep pozdrav

 • Oregon

  nnič takega, sam še eno tele navadno

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA

  DEŽEVNA NEDELJA, VSI “SE ZAVIJAJO – V MOLK” !
  PRIPRAVLJA – SE “POLET – MORDA
  – KAR CELE – LMŠ VLADE ?
  – ODLET” KARLA E. – SE ZDI ?
  -NEIZVOLITEV SD, SNS, LEVICA,SMC, SAB, LMŠ, DESUS, NSI kandidatov – ZA EU !
  ITD.

  Mi
  penzionisti – pripravljamo – res lepo veselico.
  Z muziko, s plesom.
  Tega “poletavčka” , teh “poletavčkov” seveda
  – ne bomo povabili,
  da bi nam kvaril veselico, ples, s kakim
  počasnim revnim govorom – o “kantah” L.R. JANEZ K KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE
  LAHKO NOČ VSEM

 • Common Sense

  Fant je jezen. To se mu vidi na obrazu. To je odlično. V jezi se delajo napake:)

 • cosmosjasnovidec

  Hehehehe.Tega križoglednega strašila se ne more resno upoštevati,ker je razvidno,da ima psihične frutalne motnje.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • sloustava

  Rosvita, bila si objektivna..vcasih! Zdaj si, no, zdaj nisi vec gledljiva. In ja, podpisem, da spadam med neizobrazeno drhal . Z vsemi desetimi prsti!

 • ludvig

  ..stavek, ki ga je pripravil za ta intervju, pomeni, da drugače ne more zbuditi medijske pozornosti…isto je delal že prej…. odvisnik od soja žarometov….

 • črnaovca

  Zanimivo razmišljanje sem si ogledal. Rosvita je zastavljala vprašaja o pritiskih a ji niso pravilno odgovarjali, kajti po njeno je pritisk če se pijanec zaleti v novinarja ni pa pritisk če o novinarjih slabo piše kak politični vodja. Oznaka za drhal je morda letela na slednje,

 • šmentanamuha

  A ma tale srepogledi kuščar od B.V. sploh končano kakšno fakulteto? Meni deluje kot tipična zguba, ki ji je socialistični sistem, ki še vedno deluje, omogočil, da lahko prosperira po politični liniji. Razen tega da je taval po bojiščih na BV in se slikal v družbi teroristov s kalašnikom v roki, ni naredil nič pametnega v življenju. Dober vir dohodka pa mu zdaj predstavljajo ilegalci. Skratka, zguba od človeka.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA
  MAMA ZAGROZI – SINU:
  “PRESNET MULC, KAJ NONSTOP – LAŽEŠ ?
  ČE NE BOŠ NEHAL – LAGAT –
  BOŠ ZRASEL V NOVINARJA “RTVSLO IN
  ALI – TISTIH “RDEČIH” CAJTNGOV” L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  “NELAŽNJIVIM” NOVINARJEM – OD TAM – SE OPRAVIČUJEM.
  KONEC ŠALE

  • Janez Kepic-Kern

   MORDA
   VSEENO PREVEČ VASE ZAGLEDANEMU
   IN VSEENO
   ŠE PREMALO INFORMIRANEMU – NOVINARJU – Z “DELA”
   ZA “ŽAL NAŠE”
   – SE ZDI – ŽAL – ZELO SLABO INFORMIRANE
   EX KP, ZK POKOMUNISTE
   IN
   OBOŽEVALCE RDEČIH ZVEZDIC.

   Kar močno podkrepljena
   info
   O NENAVADNEM ZNANSTVU T.I. MARŠALA TITA
   Z
   AVSTRIJSKIMA BRATOMA – VINKMILER !? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
   ZAPIS IN KOPIJA L.R. JANEZ K.KERN KOMENDA

   CITATNO – TU – IZ HR MEDIJEV.
   HRSvijet.net
   https://www.hrsvijet.net/in

   Englez, koji je iz Lonodona doselio u Australiju, radeći zajedno, sa Hrvatom u Australiji, povjerio je da je on, na jednom mjestu u Londonu, sa naredjenjem palio hrpu knjiga. Iz znatiželje, uzeo je, jednu knjigu, sakrio, čitao i tu je knjigu donio u Australiju.

   Tu knjigu, sa naslovom, Razlog u pobuni, ( Reason in Revolt), napisao je Fred Copeman, koji je bio zapovjednik, bataljona, engleskih dragovoljaca, njih 500, u španjolskom gradjanskom ratu u sastavu internacionalne komunističke divizije u borbama protiv vojnika generala Franka. U toj knjizi, objavio je i sliku, na kojoj je Fred Copeman, zajedno, što je napisano, sa Josipom Brozom, pod nadimkom Šapajev, koji je bio zapovjednik bataljona Dimitrov, dragovoljaca sa Balkana. Ta knjiga je tiskana u Londonu, 1948.g. u 10.000 primjeraka, koji su svi završili na lomači.

   Došavši u London, 1972.g. otišao sam u knjižnicu engleskog parlamenta, potražiti tu knjigu i na iznenadjenje službenika u knjižnici, on je ustanovio, da tu knjigu nemaju. Na zadnjim stranicama te knjige, kad je prekinuo sa komunističkim neistinama, F. Copeman je napisao da je postao član organizacije u Londonu, sa imenom, ”moral rearmament,” za borbu protiv komunizma. Uz pomoć prijatelja u Londonu, od osobe u toj organizaciji, prijatelja F. Copemana, dobio sam tu knjigu, koju je on dobio od F. Copemana. Želio sam osobno razgovarati sa Fredom Copemanom ali njegov prijatelj reče, da njima nije poznato, gdje je on i da više nemaju nikakove vijesti od njega.

   Polubraća Josip Broz i Franc Ambrož

   Kad se je taj Tito pojavio u Beogradu,1945. dva brata sa prezimenom, Vinkmiler u Austriji, izjavili su u bečkim novinama Kurir, sljedeće:“ Tito je bio moj školski drug u benediktanskom konviktu, ”Sv.Pavao” u Kernstenu. Njegovo ime među nama bilo je Franc ali i Josip Ambroz a rođen je u Beču…..Uživao je u ljepom oblačenju i uvijek je želio biti u centru pažnje….Radi sređivanja nasljedstva od oca, na sudu u Ptuju, braća Vinkmiler, sačuvali su dokument, zahvale braće, što su uputili, svome školskom prijatelju, Francu Ambrozu, zvanome Tito, radi njegove pomoći, za sredjivanje, nasljedstva, na sudu u Ptuju.” U toj školi, Franc Amroz, dobio je najbolju naobrazbu na Wiener-deutsch govoru i završio je i glazbenu školu sa savršenim sviranjem na glasoviru skladbe Verdia i Chopina, što je i dokazao, sa priznanjem Zinke Kunc, koja je njemu pjevala, sa njegovom pratnjom na glasoviru. Na poziv Tite, otišla je u Beograd i došavši natrag u Zagreb, na sastanku sa svojim prijateljicama, rekla je da je na Dedinju u Titinom dvorcu, Tito svirao na glasoviru, od slonove kosti, prateći njezono pjevanje. Taj glasovor je dobio na poklon od Nehrua iz Indije. To svjedočanstvo, dobio sam od prijateljice Zinke Kunc, koja je sudjelovala u razgovoru, sa Zinkom Kunc.

   U prvom svjetskom ratu, taj Franc Ambroz, otišao je u Rusiju, gdje je 1918.g. primljen u komunističku partiju, pod imenom , Josip Broz, Valter i Tito.

   Njegova majka, Marija Javeršek, selo Podsreda, Slovenija, žena Franje Broza, Kumrovec, radila je u Beču, kod trgovca, Samuela Mayera, stvarnog biološkog oca Franca Amboza, rodjenog u Beču, 7. svibnja, 1891.g. pod imenom, Josua Ambroz Mayer. Po židovskom zakonu, djete nosi nacionalnost majke i prema tome zakonu, sin Marije Javeršek , od oca Samuela Mayera, Ambroz Mayer, on je Slovenac.

   Njegov otac, Samuel Mayer, školovao je svoga sina u Beču i višoj vojnoj školi u Pečuhu.

   Marija Javeršek, rodila je u Kumrovacu, 21. travnja, 1892.g. Josipa Broza, otac, Franjo Broz i taj Josip Broz polubrat, Ambrozu Mayeru, bio je po zanatu bravar, mehaničar. Od 1907.g. do 1913.g. Josip Broz radio je u Sisku, gdje mu je stroj odrezao srednji prst, na desnoj ruci. Niko Ivšić radnik, član komunistiške partije, bio je prisutan, pored Josipa Broza, kad se je to dogodilo.

   Poslje rata, 1945.g. kad je Tito došao u Sisak, Niko Ivšić, pred prisutnim svjedocima, rukova se sa Titom i reče:” Ti nisi Josip Broz,” jer je Tito imao sve prste čitave. Poslje toga razgovora, OZN-a je Niku Ivšića mučila i na kraju ubila.

   Fred Copeman prije odlaska u Španjolsku, došao je u ured komunističke Kominterne u Parizu, od kuda su prebacivali dobrovoljce u Španjolsku. Fred Copeman, ostavio je svjedočanstvo, da je tu u uredu Kominterne upoznao, Josipa Broza -Titu i došavši u Španjolsku tu je sa dokazima u toj njegovoj knjizi, dokazao i reče, da je tu upoznao Josipa Broza, pod imenom Šapajev.?? Radi čega??

   Radi toga jer je Kominterna, radi zavaravanja, upotrebila pravoga Josipa Broza, kao dvojnika, po majci sličnoga polubrata, sa Franc Ambrozom, prozvanim Tito, od oca Samuela Majera. Pri kraju španjolskog gradjanskog rata, stvarni Josip Broz, prozvan Šapajev, komandir bataljona Dimitrov, on je u Španjolskoj ubijen, jer Kominterni više nije bio potreban.

   Film, što je snimio Ante Vrdoljak, to je film o Francu Ambrozu, prozvanom Tito.

   Tko su ti, koji su uništili i zapalili knjigu Fred Copemana i zašto i radi čega u kojoj je Fred Copeman dokazao da je bio zajedno u Španjolskoj, sa Josipom Brozom, zapovjednikom, bataljona Dimitrov i da je u uredu Kominterne u Parizu upoznao osobu, sa imenom Josip Broz, Tito, gdje je u njegovoj službenoj biografiji napisano da on nikada nije bio u Španjolskoj. Što je i istina, jer je u Španjolskoj bio njegov polubrat, Josip Broz, po zanimanju bravar, bez jednoga prsta na desnoj ruci, kojega je partija ubila, jer partiji više nije bio potreban.

 • if

  Videmšek, vaši možagani so vas deklarirali kot entiteto drhali, vaša usta so to sporočila javnosti.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!