Mladina nadaljuje s paranojo o sosedih: Še sam Goebbels se lahko skrije pred njimi

(vir: twitter)

“Stare in nove grožnje,” so zapisali na naslovnici Mladine, kjer ta teden svarijo, da “sosednje države postajajo vse bolj sebične in napadalne”. Pri levičarskem tedniku se že zadnjih nekaj tednov vedno bolj intenzivno pripravljajo na invazijo sosedov.

Zdi se namreč, in tako je tudi sklepati na podlagi prirejene Mladinine naslovnice, da Avstrijci, Hrvati, Italijani in Madžari samo čakajo prvo priložnost, ob kateri bi si lahko razdelili slovensko ozemlje. Resnica je seveda daleč od tega, a to Mladine ne zanima, njihov glavni namen je zganjati propagando. V prid komu in čemu pa ostaja vprašanje.

Pri Mladini, kjer so še do nedavnega aktivno podpirali migracije, zdaj namreč samo še hujskajo proti sosedom. Pri tem pa, kakor piše Borut Mekina, je včasih diplomacija nekaj veljala in ravno iz tega vzgiba sta se lahko izoblikovali prvi nadnacionalni tvorbi v obliki Društva narodov po prvi svetovni vojni in Organizacija združenih narodov po drugi svetovni vojni.

Nepotrebno razpihovanje sovraštva
A problem naj bi bil v egoizmu, ta se namreč vrača na velika vrata. In medtem ko ga pri Mladini črtijo, je razlog za vzpon tega “egoizma” ravno v nezmožnosti nadnacionalnih entitet, kakršni sta te dni OZN in EU, da naredijo karkoli. Namreč, v Mladini radi napadajo “suvereniste”, a sami pozabljajo, da je za krepitev desnice po svetu in Evropi v prvi vrsti kriva nefunkcionalnost EU, ki skrbi za interese EU, namesto da bi na prvo mesto postavila interese držav članic.

Po tem kratkem uvodu o pomenu diplomacije, ki vedno bolj izginja, pa so pri Mladini pokazali, kam pes taco moli. Tako je problematična Avstrija, ki je v parlamentu sprejela resolucijo v podporo uradnemu priznanju nemško govoreče skupnosti v Sloveniji kot manjšine. Tako v teoriji kot praksi je takšna resolucija vredna manj od papirnatega tigra. Primerljivo je s sprejetjem resolucije o ukinitvi revščine in izničenju lakote na svetu, ki bi jo sprejel slovenski parlament.

Naslednja na tapeti je bila Italija, ki pa Mladini ni šla povsem na roko. Tako je celo predsednica Slovenske kulturno-gospodarske zveze Ksenija Dobrila priznala, da so se odnosi med Italijani in Slovenci v zadnjem času izboljšali. Temu navkljub so pri Mladini poudarili “novembrski shod skrajnega fašističnega gibanja CasaPound”, o katerem smo v preteklosti že poročali, da imajo v svojih prostorih na častnem mestu obešen portret komunističnega revolucionarja in morilca Che Guevarre. Ravno tako pa niso mogli mimo vsem “znanih, spornih izjav visokih italijanskih politikov”.

Mladino moti madžarski kapital v Sloveniji, sami se financirajo iz Luksemburga
Seveda, zdaj že tradicionalno pri Mladini, njihovemu besu ni ušla niti Madžarska, ki si drzne kazati interes za nakup Abanke. Mladino moti tuj kapital v Sloveniji, medtem ko Mladinini lastniki s svojim kapitalom, skritim v davčni oazi v Luksemburgu, ne predstavljajo problema. O dvojnih merilih pri Mladini ni potrebno izgubljati besed.

Na koncu pa ostanejo še Hrvati, ki Sloveniji “nagajajo” z arbitražo. Pri tem ni šlo brez najnovejše analize razmerja med diplomacijo in obveščevalnimi službami. Mladina žaluje, kako je tehnologija nadomestila človeka in da so obveščevalne službe s svojimi prikritimi dejavnostmi nadomestile človeški odnos diplomatov. Gre za res izkrivljeno doživljanje realnosti. Namreč, če se zgolj obrnemo na spletno stran hrvaške SOA, lahko takoj v njihovem jasno zapisanem poslanstvu najdemo podatke, kako je glavna naloga obveščevalne službe politiki, diplomatom in vsem preostalim dotičnim zagotoviti kar najboljši pregled informacij in analize, s katerimi lahko delujejo v interesu svoje domovine.

A pri Mladini poudarjajo, da je vznik “ozkoglednosti v mednarodni politiki” mogoče opaziti tudi v Sloveniji, “kjer premier ne potrebuje več diplomata, ampak obveščevalca”. To je tudi ena redkih točk, kjer se lahko strinjamo. Že nekaj časa je namreč jasno, da ko pride do zunanje politike, v Sloveniji vlada butl-diplomacija. A razlog za to ni nek idealizem, kot menijo pri Mladini, temveč nerealno in bogsigavedi v čem utemeljeno prepričanje, da se bodo stvari v mednarodnih odnosih enostavno izšle tako, kot si to zamišljajo naši politiki. To ni realno. Tak način vodenja zunanje politike, ki je zaživel s Karlom Erjavcem na čelu zunanjega ministrstva, lahko vodi samo v porazno stanje, v katerem se trenutno nahaja slovenska diplomacija.

K temu vsekakor ne pripomore vladajoča politična garnitura, ki skoči v zrak vsakič, ko tako Mladina zapiska. O tem, kako neokusno je sosednje države predstavljati kot najhujše sovražnike, medtem ko so vse članice EU, z izjemo Avstrije, ki to ne more biti, del zveze Nato, ni potrebno razpravljati. Pri tem pa vleči še neke vzporednice s fašizmom in nacionalsocializmom, kar je zgolj zganjanje šovinizma.

R. O.

 • Frank Novak

  V SLO ZIVITE SAMI LOLETI: DESNI KALIMERI IN LEVI SANJACI.

  • šmentanamuha

   In ti, ki iz daljave poznaš vse rešitve.

 • samotoje

  Repovžek in Mekina naj si kar nabavita čeladi, maski in pištoli (vsaj taki za špricanje) pa na okope. Preostali imamo pa drugo, bolj pametno delo.

 • Kapodistrias

  Očitno na Mladini ni več niti enega pametnega človeka. Popravljam: morda je snažilka.

  • janko

   Ko je lasko letoi kupil Gorenje Ši Džinping, v pisarnah enkrat na začetku nihče ni znal dovolj angleščine za ustrezni pogovor s Kitajcem. Blizu je pa bila čistilka. Ko so videli, da ona vse razume, so jo imeli za prevajalko.

   • šmentanamuha

    Ti se zajebavaš, lepo prosim, ne rečt, da je vse res.

    • janko

     Ja, tako je bilo! Nič novega ni to v tem koncu že dolgo, da mladi ljudje s faxom in tudi kakšen z magisterijem, delajo kot KV delavci, vseskozi. Sploh če nimajo nobenega strica in če jih politika ne zanima.

 • rrrrr

  Pri Mladini se človek vedno lahko zanese na njihove komentarje, le obrniti jih je treba na glavo: kar je resnica, o tem lažejo. In o čemer lažejo, je resnica.. Zelo preprosto…

 • Antonius

  Ob 130-ti obletnici rojstva Hitlerja, so se pri Mladini na jubilej zelo pozorno odzvali na naslovnici.
  Hitler je komunistom ustvaril pogoje, da so lahko uspešno okupirali Jugoslavijo in našo Slovenijo.
  Danes živimo v osamosvojeni in svobodni globoki državi, Kučanovi Sloveniji.

  • učko

   Jah, iz dežja pod kap. JaJo bi pa kar naprej rad proslavljal svoje zasluge za to !

   • pesjanar

    Učko tebi je JJ moral dobro nabrisati tvojo žensko žlahto da se ti prikazuje v vsaki štoriji…

    • učko

     Jajo je nabrisau vse take naivne cepce kot si ti !

     • JANEZ GUS

      Kako,da je tebe preskočil,ker si cepec na potenco.

 • bubamara

  Dokler bomo imeli takšne kmete in podkupljene ter lene inšpektorje kot so na Dolenjskem, so tujci še najmanjši problem. Primitivnost Slovenskega človeka se v primeru mučenja živali v Krtini kaže v vsej svoji veličastnosti. Kaj vse dobimo na krožnik je bolj pomembno kot ustvarjanje tuje grožnje. Groza. Kakšni ljudje živijo na Dolenjskem. Sosedje vedeli in stran gledali. Enako inšpektorji. In potem kupuj domače. Groza. Golazen.

 • VERRZIFIKATOR

  Mladinec Grga

  VSEPOVSOD SOVRAŠTVO ME OBDAJA

  Vsepovsod sovraštvo me obdaja,
  jezno je mladenič staršem prhnil,
  pa cmeravo, infantilno smrknil,
  češ, poglejte, zdaj mladina vstaja.

  Se postavlja vsa na zadnje noge
  in mladina zdaj je neodvisna,
  rekli so ji, da je nekoristna,
  ona pa natika si ostroge.

  V boj podaja z vsemi se mladina,
  mlinov najde vsepovsod na veter,
  spušča bojne krike nadnje, v eter
  tudi ko nikjer ne vidi mlina.

  Vse okoli nje je polomija,
  ona sama bo ukazovala,
  staršem usmeritve nove dala,
  čemur rekli bi lahko manija.

  Vsepovsod sovraštvo me obdaja,
  jezno je mladinec vest razširil,
  čas je, da bi ata ga umíril,
  naj mladina brez besed ostaja.

  Saj ko takim se beseda daje
  in ravna po usmeritvah njenih,
  starši talec so dejanj cenenih,
  ves sistem dokončno se razmaje.

  Vsepovsod obdaja ga sovraštvo,
  spet mladinec je starejšim bleknil,
  čas je, da ga ata bo useknil,
  zbil mladini njeno samopaštvo.

  Bi za zgled pokazal ji tujino,
  mahnil jo nato samo po repu,
  luknjo ji razširil v levem žepu,
  odpovedal ji vzdrževalnino.

  • jakob kovač

   Ti ne vidiš svojih žalostnih umotvorov!

 • janko

  Vidim eno veliko in hudo grožnjo Sloveniji in EU:
  LEVIČARSTVO!
  In to je prava, huda kuga!

 • učko

  No, to je karikatura “”pro-Evropske politike”” levuharjev in kučanovega mafijskega režima, ki nas dejansko tera iz EU nazaj na Balkan pod Srbijo in pod Rusijo, v končni fazi pa še pod Kitajsko. Ta rdeči fašisti so pri tem zelo uspešni. Jasno, brez TOTALNO NESPOSOBNE “OPOZICIJE” jim tega ne bi kar tako uspelo.

 • učko

  TA RDEČI FAŠISTI so že zdavnaj lepo združeni in kot PLENILCI DAVKOPLAČEVALSKEGA DENARJA delajo točno to, kar je narisano na zgornji karikaturi. Posrana “opozicija” pa kolaborira z njimi (NSi in SLS), JaJo pa lepo uživa v senčni opoziciji in se masti z denarjem, ki pripada stranki iz tega naslova.

 • branči

  samo dve alternativi sta: ali si sveto prepričan v tisto, kar pišeš, ali pa si bolan nakladač,ki hujska druge ljudi k dejenjam, za katere nisi sam sposoben! predlagam repovžu, da organizira ljubljansko vardo, pa gre branit mejo pred fašistićnimi sossedi! bodo njegova poročila s fronte veloko bolj verodostojna, kot iz gostilne ljubljanskega nabrežja!

  • stajerc5

   Dobra ideja! Opankarska varda bi sigurno prisla skozi brez sodisca. A kaj, ko si potem nihce ne bi upal na mejo, samo v hosto skrivalisca kopati kot v starih “herojskih” casih!!!

 • Anton

  Mladina nadaljuje s paranojo o sosedih: Še sam Goebbels se lahko skrije pred njimi

  to je to če se preveč fiksaš!

  sarkazem press

 • totex39

  Socialistični cajting Mladina nadaljuje z hujskaškim in propagandnim pisarjenjem, saj niso več normalni.

  • šmentanamuha

   Šarec se pripravlja na sestop in ponuditi morajo “novega rešitelja”.

 • Zzzzzz

  Ta Mladina je edina ki zares širi sovraštvo, upam da nas vse sosednje države izolirajo.

  • učko

   “Našim” v vladi je važno, da imajo oni sami polno rit ! Vse sankcije itak vedno prizadenejo nasprotnike vladajočega režima. Tako, da se ne veseli preveč kakršnih koli sankcij, ker jih boš ti zelo občutil, režimski voluharji pa glih ne !!!!

 • Borut Stari

  Ko to berem mi ena misel neda miru. Nekaj se, nedvoumno, kuha doma.

  • učko

   Do kosila je še daleč, ti pa si že lačen. En kratek prigrizek, pa bo !

   • Borut Stari

    Mimikrija. Zameglevanje pa to.

    • šmentanamuha

     Čisto v redu razmišljaš.

  • šmentanamuha

   Predčasne volitve. Zdaj morajo samo še napisat, da je bolj kot zunanji sovražnik, nevaren notranji sovražnik SDS pod vodstvom strašnega JJ in pol sledijo predčasne volitve.

 • sveta preproščina

  Čisto na mestu je članek v Mladini.Edino katolibanski klečeplazci, ki so se udnjali tujcem in med drugo 2. svetovno vojno skupaj z nacifašisti teptali slovenstvo, menijo, da so Huni, Lahi, Švabi in NDH-jevci dobri sosedje.

  • stajerc5

   Prav zanima me, kaj si mislijo o tebi tvoji sosedje, razen seveda, ce ne stanujes v Murglah ali Fuzinah…

  • šmentanamuha

   In zdaj misliš, da nas bodo tile pedri, ki glasno lajajo, da je treba ukinit vojsko, ubranili pred sovragom … dej pejd si pregledat podstrešje .. ma ej, da si lahko res tolk zarukan.

 • Franjo Trojner

  Zgodovina se ponavlja! Da levica na oblasti lahko vlada vedno potrebuje notranje in zunanje sovražnike, če jih ni, si jih pač izmisli!
  Dejstvo, ki se ga nikakor ne da izpodbiti je, da si luzerska levica skoraj ves čas naše samostojnosti na oblasti lahko mirno pripiše zasluge za:
  – mizerne plače, ki so vsaj 3X manjše, kot pri naših sosedih Avstrjicih ( 3× 600€)
  – mizerne penzije, ki so vsaj 2,5 X manjše, kot pri naših sosedih Avstrjicih ( 2.5 x 500€)
  – vsaj 400 000 revnih državljanov
  – gromozanski javni dolg, prezadolženost države
  – nedelujočo demokracijo
  – nedelujočo pravno državo
  – globoko državo
  – zafurano tranzicijo
  – neizvedbo vseh nujno potrebnih reform
  – gromozansko zevajočo bančno luknjo
  – razpad vseh za državo ključnih sistemov in podsistemov ( kolaps zdravstva, SV, ki nas v vojni ni sposobna braniti, sodstvo ne uživa zaupanje med državljani, policija, ki ne zmore ali ne zna zagotoviti nadzora naših meja na kopnem in morju itd.)
  – negativno kadrovanje v politiki in v, na državo pomebne položaje
  – nedelujočo delavsko zakonodajo
  – porazno zunanjo politiko
  – vsem levim vladam servilne medije
  – beg možganov iz države
  – ceste, ki jih luknje skup držijo
  – zastarelo železniško inf..
  – čisto zavoženo okoljsko politiko
  – za zavoženo samooskrbo ( poljedelstvo, živinorejo, predelovalno industrijo)
  – zavoženo lesno predelovalno industrijo in gozdarsko politiko
  – miniranje nacionslnega interesa
  – preganjanje osamosvojiteljev, osvoboditeljev, skratka DOMOLJUBOV
  – zatiranje, zamrtje zdravega dialoga znotraj pruralne družbe.
  – zatiranje svobode govora in mišljenja
  – nedemokratične, nepravične volitve
  – onemogočanja pravico do groba in pietenega pokopa vseh zverinsko izvensodno pobitih v času divjanja komunizma po drugi svetovni vojni
  – itd.itd.itd…..

  • jakob kovač

   Vse bo jajo zrihtal ko bo na oblasti,potem se bosta cedila med in mleko in živeli bomo kot v raju,ali Noriškem kraljestvu.

   • Franjo Trojner

    Ti v NORiškem kraljestvu živiš že sedaj!

 • Frank Novak
 • montyamp

  Mafijsko črpanje denarja iz zdravstva , veliko bolj uničuje Slovenijo kot sosednje države .
  V Avstriji si zaradi udbovske NKVD komunist-fašistične partije Slovenije , služi za kruh 40 000 Slovencev .
  Kaj bi tale levičarska gverila rada zanetila vojno , da bodo po gošarskem vzorcu spet klali poštene Slovence ???

 • montyamp

  Židje so naredili boljševike , komuniste , fašiste , Hitlerja in v Sloveniji žid Soros podpira murglosrbe .
  Pa kdo je zaj tu nor ???
  UDBOVSKI DECI , komunistom in levici ne preostane drugega, kot da lažejo in sovražijo.
  Sovraštvo ni znak sedanjega zla, temveč je posledica medvojnega in povojnega velikega zločina.

 • Felikss_AH

  Mladinisti so bili pojem v Yugi… udarilo im je v glavo… od zvonjenja v pamževsko-ostarelih bučah pa im ne orientacija ne ravnotežje niso več v funkciji. Asociirajo me na one pritlikave Khmer Rouge pankrte ki so se šopirili po Phnom Penhu s Kalashnikovi večjimi od njih in terorizirali vse živo… od kur do nemočnih ljudi. Podobno so tipkovnice prevelike za zvonoglave Mladinistine Khmere. Najbolje bi im bilo da zaprejo svoj kurnik in zginejo skupaj z gnilimi jajci v zasluženo pozabo

 • xtc

  Realno-Mladina ima kot vsi komunisti in socialisti ter še kdo enake blodnj.
  Spomnite se kako so nas komunisti in JNA ofiicirčiči tipa Lipič futreali,kako je SFRJ ogrožena in kako jo hočejo vsi zasesti okupirati ipd jajca.
  Na koncu se je izkazalo,da nas nihče noče napast oz. otepali sose nas in tudi danes je vse več Evropejcev,ki mislijo,da SLO ne sodi zaradi takih manir,kot jih presentira Mladina,neuradni bilten vladajoče SLO levice.
  Je pa res ,da bomo ravno zaradi Kučana in komunistov zelo verjetno po bankrotu in zaradi naše prepirljivosti,ki preseda že vsem od Evropejcem,Američanom in delno že Rusom,zelo verjetno razdeljeni med I,A in H kot smo že bili,da se bo zadeva stabilizirala.
  Žal je to vse bolj kruta realnost.

 • baubau

  Kaj še ne veste:če ne napadajo notranjega sovražnika Janeza morajo pa strašiti pred zunanjim-to je ta čas MIHA- Madžarska-Italija-Hrvaška-Avstrija-…

 • Janez Kepic-Kern

  AHA !
  NA TISTI – GRDI KARIKATURI – TEH. KI SO GRABILI – PO OZEMLJU NAŠE SLOVENIJE
  MANJKA ,
  MANJKATA – TUDI – J.V. STALIN IN J.B. TITO !
  TUDI
  i- NAJHUJŠA SLOVENSKA ZLOČINCA
  OZ. KP POLIT ZLOČINCA – KP STALINISTA IVAN MAČEK IN EDO KARDELJ -MANJKATA !
  SESTAVLAČE,
  OĆITNO –
  – MALORAZGLEDANE – VSILJEVALCE ” KP, ZK STARINE- MLADINE” NA DOIZOBRAŽEVANJE !
  Nikakor
  ne
  KUPUJTE – TE MALOVREDNE, KP, ZK MANIPULATORSKE – ” MLADINE”
  Kot
  OK EX KNJIŽNIČAR VAM POVEM,
  DA SI JO – “MLADINO” in ostale revije, knjige itd.
  ZA PROTIVREDNOST ČLANARINE – torej praktično – “zastonj”
  iZPOSODITE V VSEH ČITALNICAH T.I. SPLOŠNIH KNJIŽNIC
  po
  vsej – naši Sloveniji ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Olga101

  Komunistična kloaka udbomafijskega kapitala, kar je Mladina, dela iz sosednjih držav sovražnike in pumpa narod proti njim! Kučan Goebbelsov agitorop!
  Že videno na Balkanu! Tako se je začela “balvan revolucija” in balkanska morija, ki so jo začeli komunisti v povezavi z Miloševićem!
  Priporočam “ogroženim” murglskim pisunom, da se izselijo v Venezuelo, Severno Korejo ali na Kubo!

 • garfi

  pogledat je potrebno še naslovnico socialističnega časopisa delo
  Podgane vseh dežel so se združile

 • Inaz

  Mladincem se je že čisto odpeljalo. Zunanji sovražnik za preusmerjanje pozornosti od notranjih problemov je pase. Zataknili so se v štiridesetih letih prejšnjega stoletja.

 • šmentanamuha

  Tile Mladinini transgenderski LGBTQ pisuni so resno moteni.

 • šmentanamuha

  Če mene vprašate, so tole priprave za predčasne volitve. Mislim, da Šarca in njegovega gledališča absurda do konca leta ne bo več, najkasneje v začetku prihodnjega leta.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE 1X TUKAJ

  ŠALA

  MOJE SREČANJE Z
  “RDEČIM BALONOM” ali z “IZTOKOM PUŠNIKOM”
  V IZOLI – TO VELIKONOČNO SREDO.

  V sredo, 17.4. 2019 sem bil v BOLNIŠNICI V – IZOLI
  NAROČEN – NA MEDICINSKI POSEG – VSTAVITEV T.I. ŽILNE OPORNICE
  V MOJO ZOŽENO – DESNO VRATNO ŽILO.

  V Izolo sem se odpeljal sam z mojim OK POLKOMBI AVTOM.
  Ker sem bil naročen šele ob 12.30. uri – sem v IZOLI
  ŠE MALO POSEDEL V ENEM OD LOKALOV
  OB MORSKEM OBREŽJU V Izoli pri t.i. “MARINI”, kjer so v privezu manjši čoln ribičev ter ostalih.

  K moji mizi pristopi
  EN ŠE KAR ŠPORT MOŠKI V KAVBOJKAH ITD. – CCA 60 LET,
  NEKOLIKO
  ZBEGANEGA IN UTRUJENEGA VIDEZA
  – in me vpraša:
  ” gospod – a mi lahko poveste – KJE – PRAVZAPRAV – JAZ ZDAJLE SEM ?!”
  Malo presenečeno
  mu rečem:
  “JA, KJE? NA SLOVENSKI OBALI, V IZOLI – STE, NA MORJU”
  In mi odvrne:
  ” SE MI JE ZDELO, DA SEM NA MORJU – KER VIDIM – MORJE.
  Ampak
  – zakaj sem jaz zdajle tu – na morju?”

  Jaz se malo zasmejim in rečem:
  “JA ? POJMA NIMAM
  – ZAKAJ – STE – VI – NA MORJU, V IZOLI. Zase vem zakaj sem tukaj,
  za VAS PA NE VEM – ZAKAJ STE V IZOLI”
  Zmedeni
  šport možakar se praska po glavi, premišljuje
  in reče:
  “SE ŽE SPOMNIM : včeraj zvečer smo imeli VROČE POLIT DEBATE OB PIVU
  V PARLAMENTpubu – v LJUBLJANI. Ko je postalo pozno so vsi začeli govoriti
  – GREMO DOMOV !”
  TUDI – JAZ SEM REKEL,
  DA GREM TUDI
  DOMOV
  IN NAJ ME VZAMEJO – S SEBOJ,
  KER SEM ŽE PIJAN IN ZASPAN.”
  Možakar začne preklinjati in se jeziti – sam nase:
  “SAMO SEM SE ZELO ZMOTIL,
  DA SEM SEM SEDEL – V AVTO
  – KOLEGOV, S KATERIMI SEM – DEBATIRAL”
  In zakolne:
  ” OČITNO SO BILI TISTI TIPI Z DEBATE VČERAJ
  – Z OBALE.
  KAR NA ENO KLOPCO SO ME ODLOŽILI, TU PRI MORJU, IN KAR ODŠLI
  – PO SVOJE.
  VES SEM POLOMLJEN
  IN NEPRESPAN OD SPANJA – NA KLOPCI.
  PROKLETI SVET,
  URA JE 11 DOPOLDNE, JAZ PA SEM V – IZOLI
  – NAMESTO, DA BI BIL
  – DOMA, NA ŠTAJERSKEM.
  PROKLETI LUFTARJI Z OBALE,
  NANJE SE PA RES NE MOREŠ -NIČ ZANESTI.KAR – KOT EN PAKET – TE ODLOŽIJO”
  In še reče:
  “ČIMPREJ SE MORAM VRNITI – NA ŠTAJERSKO:
  mojo ljubo kozo Juliko imam privezano doma
  – k jaslim.
  Saj bo revica – še poginila, če ne pridem – KMALU DO NJE , DA JI DAM KAJ ZA – JESTI”
  In me cca 60 letni šport možakar
  še vpraša:
  ” KOLIKO UR PEŠ HOJE – PA JE – OD TU, IZ IZOLE – DO PTUJA.
  DOKUMENTE IN DENAR
  SEM ZAHAJKAL VČERAJ V PARLAMENTpubu v LJUBLJANI”.
  ZDAJLE NIMAM NIČ PRI SEBI.”?”
  Spravil me je v smeh:
  “UH, NE VEM ?
  IZ IZOLE DO PTUJA – CCA – 200 KM? 2, 3 DNI HOJE ? Se mi zdi.”
  Dedec se vznemiri
  in reče: “TO JE PREVEČ – MOJA KOZA JULIKA NE SME CRKKNITI – OD LAKOTE.
  GREM
  – KAR NA – ” ŠTOP” !
  In
  cca 60 letni šport dedec
  je odšel
  – “NA ŠTOP” – od IZOLE do PTUJA !
  Take imamo
  – na tem OK E-PORTALU NOVE24TV ! Se zdi. L. r. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.. S.
  KONEC ŠALE

 • DEATH TO COMMUNISM

  Vse najboljše, Führer Adolf Hitler! Vse kaže na to, da je imel prav!

 • ZatonMesecnikov

  gre za znani prospekt iz preteklih časov. Ki prikazuje razdelitev Dravske banovine na okupacijske cone.

 • Get Smart

  Goebbels in Mladina sta proizvod ene in iste propagandne šole, in sicer kaviaržidokominternistične.
  Otroci pač »poznajo« Goebbelsa, ker ga je kaviaržidokominternistični
  propagandni stroj PODTAKNIL kot kukavičje jajce ljudem, kot da bi ljudje
  imeli karkoli z gebelsi in njegovo kaviaržidokominterno.
  Kje se je Gobbels učil in izučil (beri KOPIPASTAL propagandne prijeme)?
  Goebbels se je učil KOMINTERN propagande pri svojih kaviaržidokominternističnih učiteljih, in sicer pri Friedrichu Gundolfu in Maxu Waldbergu.
  Drugo stopnjo tečajčka, tako imenovano »psihologijo množic« pa je opravil pri Maxu Wertheimerju in Sigismundu Schlomotu Freudu,
  ter tečaj zaključil s Schlomotovim nečakom Barnaysem, ki je tudi po drugi strani sin Elije in vnuk rabbija Isaaca Barnaysa.

  Kaviaržidokominterna je “gospodar komunizma”.

  • Get Smart

   Saj ni težko, otroci, le učke morate odpreti.

   • Get Smart

    Pamet v glavo.

    • Get Smart

     »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA.

  “VSEPOVSOD SAMI – FAŠISTI”

  EX “ZL, zdaj LEVICA” poslanec LUKA MESEC
  – čaka na zeleno luč
  na semaforju v bližini – PARLAMENTA R. Slovenije.

  ZRAVEN LUKE MESCA ENAKO ČAKA – MLADA MAMICA, KI DRŽI ZA ROKO
  CCA 4 LETNEGA SINČKA.
  LUKA M. prijazno pogleda malega fantka v oči
  in se mu nasmehne.
  4 letni fantiček
  – pa Luko MESCA – SAMO NEPRIJAZNO POGLEDA,
  – SE MU SPAČI
  – IN Luki MESCU – POKAŽE – J E Z I K !
  Luka MESEC
  – UŽALJENO REČE – SAM SEBI:
  ” TAKO
  MAJHEN JE ŠE – PA JE ŽE – ” F A Š I S T” ! L..R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE
  “VSEPOVSOD SAMI FAŠISTI”

 • Slovenec 33

  Odkar ni več tajnega uradnega lista mladina usmerja, rdeče verske blazneže, njihove potomce in naslednike, v nadaljevanje okupacije slovenskih dežel.

 • Janez Kepic-Kern

  V
  T.I. BOLJŠEVIZMU, KOMUNIZMU, STALINIZMU, TITO-KOMUNIZMU, V KIDRIČ-KARDELJ ITD.
  DO SEDANJIH POKOMUNISTOV
  JE
  NEDVOMNO
  – VELIKO -” F A Š I S T I Č N E G A.”
  NPR.
  – ZANIKANJE PRAVICE DO PRIVATNE LASTNINE,
  – ZANIKANJE PRAVICE DO PRAVICE IMETI LASTNA PROIZVODNA SREDSTVA, PODJETJA,
  – ZANIKANJE PRAVICE DO IZRAŽANJA SVOJE IZBRANE VERE,
  – ZATIRANJE NARODNE ZAVESTI,
  – ZATIRANJE OSEBNE SVOBODNE DRŽAVLJANSKE POLITIČNE ZAVESTI, STRANKE SO BILE V KOMUNIZMU – PREPOVEDANE, TO VEMO VSI
  ITD.
  ITD.
  “FAŠISTIČNEGA ” JE
  V IZ MARXIZMA IZHAJAJOČEM
  KOMUNIZMU, KOM-SOCIALIZMU – VELIKO. L.R. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.S.
  TAKO SE MENI OSEBNO ZDI, NA HITRO ZAPISANO.

  • Janez Kepic-Kern

   ALI JE NEVERODOSTOJNA – “MLADINA”
   ŽE KDAJ KAJ NAPISALA
   O
   “ORLIH” DR. J.E. KREKA ?

   No ja ?
   Potrebna je obnova politike.
   NA RESNIH; MORALNIH NAČELIH:
   Predlagamm tole.
   AMPAK !
   Slovenci se moramo najprej notranje
   prenoviti in povezati na
   osnovi naše kvalitetne tradicije,
   PONUJAM VAM NAPOL POZABLJENE
   A
   VZGLEDA – POSNEMANJA – VREDNE

   “ORLE” DR. J. E. KREKA, 1908-1940
   VEČINA VAS SPODAJ PIŠE, NEKAKO – IDEOLOŠKO,
   VERJETNO
   ZARADI NEGATIVNEGA VPLIVA EX KP, ZK STALIN, TITO KOMSOCIALIZMA.
   Življenje pa ni – ideologija
   pač pa
   realna stvar – način kako ljudje živimo.
   živijo. V praksi njih, naših osebnih -življenj !

   “ORLI” DR. J.E. KRKA – so na področju izboljševanja
   praktičnega žvljenja, življenj naših prednikov – naredli veliko.
   VREDNI SO
   VZGLEDOVANJA – PO NJIH – VRLI, GOSPODARNI, KREPOSTNI
   “QRLI” dr. J. E. KREKA, 1908-1940-

   Jaz sem odločen zagovornik podpore dosedanji SDS,
   ki ima celo vrsto dobrih poslancev,
   ki se je že doslej nad 20 let vztrajno borila
   proti raznoraznim vsiljevanjem ex KP; ZJ.jev
   in ima za vodjo
   res pravega osamosvojitelja, cenjenega gosppoda Janeza JANŠO.
   Je pa res, da je treba stranke, ki jim gre v prvi vrsti
   za nas SLOVENCE – ŠE OKREPITI.
   Saj žal ravno NSI nam z vprašlivima Lj. NOVAK in “čudnim” M. TONINOM
   NAM SLOVENCEM – NI NITI NAJMANJ – V OPORO.
   Jaz
   Janez Kepic_Kern – zlasti SDS-ju predlagam,
   da se pri KREPITVI SVOJE VOLILNE BAZE

   – vzgleduje – po uspešnih

   množičnih
   in kvalitetnih “ORLIH” dr. J:E; KREKA, 1908-1940,
   ki so pred 2. vojno KADROVSKO IN VOLILNO OPIRALI – predvojno LJUDSKOSTRANKO..
   MOJ
   PREDLOG JE RESEN !
   Sedanje t.i. POMLADNE STRANKE – morajo namreč VEDETI,

   DA SO BILI – ČEPRAV – FORMALNO – DRUŠTVO – OZ. ZVEZA DRUŠTEV
   D R U Š T V O
   “ORLI” DR. J. E. KREKA

   – VELIKO BOLJE IN BOLJ MNOŽIČNO
   ORGANIZIRANI

   KOT JE TO KATERAKOLI – OD SEDANJIH STRANK – SDS, NSI, SLS.
   Imeli so tudi
   realen, kvaliteten PROGRAM DELOVANJA,
   KI JE VKLJUČEVAL:
   – versko etično, družinsko – vzgojo,
   – telovadbo in rekreacijo, skrb za zdravje,
   izobraževalne praktične tečaje o kmetovanju, obrteh itd.,
   kulturne dejavnosti, zbore, ples, pevsko plesne prireditve, pustovanja,
   – zavode in zadruge za posojilništvo in gradnje domov itd.
   Osnovne info o vrlih in krepostnih
   ter gospodarsko sposobnih “ORLIH” DR. J.. E. KREKA, 1908-1940
   dobite na v mojem prispevku OŽIVIMO “ORLE” DR J,E. KREKA, NA;sloveniana.si.
   O začetni
   organizaciji “ORLOV” za časa življenja dr. J.E. KREKA
   pa najdete podatke v knjigi jeseniškega izobraženca
   Franca TERSEGLAVA: ZLATA KNJIGA “ORLOV” 1910.. L.R Janez K. KERN KOMENDA
   P.S.
   ZLATA KNJIGA “ORLOV”
   FRANC TERSEGLAV, 1910.

   https://www.slovenska-biogr
   SLOVENCI IMAMO BOGATO IN KVALITETNO LASTNO TRADICIJO, NI NAM TREBA POSNEMATI – SLABŠIH TUJIH VZGLEDOV..

   IZ MOJE “SLOVENIANE”

   BESEDILO IN NOTE
   HIMNE “ORLOV” dr. J.E. Kreka !
   Slovenski glasbeniki – toplo vabljeni
   k oživitvi in k javni dostopnosti javne izvedbe
   te povsem profesionalne in zgodovinsko pomembne,
   a nad 80 let neizvajane
   originalno slovenske – skladbe !
   “BRATOM ORLOM”
   BRATOM ORLOM !
   DVIGNITE ORLI, V JASNE VIŠINE
   KRILA PONOSNA, MLADE MOČI !
   SOVE SE SKRIVAJO V NIZKE TEMINE,
   K SONCU, K SVETLOBI OREL HITI !
   GOZDI ŠUMEČI KLANJAJO GLAVE,
   BURNI VIHARJI DIVJE BESNE !
   ZORA MLADOSTI, SILA KREPOSTI,
   V ŽILAH NAM POLJE NARODA RAST.
   V TRUDU IN ZNOJU POLNEM RADOSTI
   DOMU GRADIMO SLAVO IN ČAST !
   MATI SLOVENIJA TVOJI LJUBEZNI
   OREL JUNAŠKO KLANJA SRCE,
   NAROD SLOVENSKI, K NESMRTNI SLAVI – TVOJI !
   – SE NAŠE SILE BORE !
   OREL ZRE MIRNO V SINJE VIŠAVE,
   STRELE IN GROMI GA NE PLAŠE
   K BOŽJEMU SONCU DVIGNIMO KRILA,
   VEČNE LJUBEZNI VABI NAS ŽAR
   Z NEBA VIŠINE ORLA BO SILA !
   KRIVDO IN SUŽNOST – RAZBILA – VSEKDAR !
   Avtor: besedila Dr. Evgen Lampe,
   uglasbil Hugolin Sattner
   Tisti, ki vas tematika zanima: notno gradivo te in ostalih pesmi Orlov – dobite v
   Glasbenem oddelku NUK-a v Ljubljani. V tej reviji pa najdete poseben prispevek
   posvečen pozitivnim “Orlom” dr. J. E. Kreka.
   Kot mnoge pozitivne slovenske stvari je tudi “Orle” dr. J.E. Kreka “zatrlo”
   iracionalno politično nasilje nemškega nacizma in slovenskega stalinističnega
   KP; ZK “komunizma-socializma”, ki je bil politično sovražen do gospodarsko in
   kulturno samostojnih “Orlov”.
   S KP; ZK politično-državnim razlaščanjem je “baje – ljudska” ex KP, ZK
   totalitarna, nedemokratična “KP; ZK oblast” fizično uničila gospodarske
   temelje delovanja “Orlov” dr. J.E. Kreka !
   Ter jih s prepovedmi delovanja – “odrinilo” iz javnega političnega življenja !
   A v srcih nas
   – miru, dobremu delu in poštenemu življenju – privrženih,
   nas ljudi – s slovenskega podeželja izhajajočih Slovencev je in bo
   – duh
   krepostnih in gospodarsko sposobnih Orlov – živel – vedno !
   “Bog daj” !
   In z našo pomočjo – bodo od ran okrepljeni “Orli” – spet vzleteli !
   In nihče več – krepostnih “Orlov” – ne bo več pregnal s slovenskega neba !
   Zapisal Janez Kepic-Kern, odg. urednik in lastnik edicij “SLOVENIANA”

 • Silka

  Pozabili so narisati polmesec, ki grabi po Sloveniji in gradi džamijo v Ljubljani

 • JANEZ GUS

  To šunt revijo imajo naročene vse rdečuharske firme.Đabe pa to obvezno branje dostavljajo v parlament.

 • Janez Kepic-Kern

  PONAVLJAM MOJ
  MISLIM DA KAR POSREČEN ZAPIS
  KAKO SE POGOVARJAJO V T.I. POMLADNIH STRANKAH – NE VEM
  V NEKI NAŠI HA, HA
  NEOMARXISTIČNI “STRANKI” SE PA BAJE – POGOVARJAJO – PRIBLIŽNO TAKOLE:
  KOT MI JE
  ZELO UMETNIŠKO ZAPELA PTIČICA – IZ MOJE FANTAZIJE.

  ŠALA
  UMETNIŠKA
  ŠALA

  Vsaka podobnost z realno z ljudmi iz “LEVICE” in s stranko “LEVICA” je naključna : ta šala je umetniška, imena so prispodobe=metafore, ne realne osebe ali stranke.

  URA RESNICE – “LEVICE”

  Prvi
  – FDV dr. iz “LEVICE” – T A R N A : “Zdaj me v MB več ne “tepe” SDS – zdaj v MB kar neke šipe razbijajo podjetniku županu – upam, da ne bomo krivi mi iz “LEVICE”, ki smo znani, da smo – “proti prenizkemu obdavčevanju kapitalistov”,
  Drugi
  – FDV DR. vnemarno reče:” ah kaj, v MB je dosti ljubiteljev alkohola, ki za eno flašo ali kak EVRO – razbijejo šipo – po naročilu. Na OBALI razbijanja šip ni. Vsi se bojijo samih “kapitalistov” ali pa “naših” institucij prava”. Meni ni uspelo postati “samostojen programski kapitalist”- raje bom sprivatiziral en delček države ali pa – kar – tole “mojo, našo, vašo” stranko LEVICA. A imate kaj proti. Upam, da ne boste “državljanske vojne proti meni” organizirali – kot jo skušajo organizirati – proti meni ljubemu MANDURU”?”
  – “pravoverni” AHIM iz LEVICE reče:”dohtar, le glej, da ne boš ti moj Trocki, “car” “LEVICE” sem jaz.
  Se razume.NE SEKTAŠI:Trenutno filmsko uprizarjam CHE GUEVARO. ne vem še, kako bo ratalo”,

  – miroljubni, bonvivanski AKUL reče: ” oh AHIM – pazi, da tebe CHE GUEVARO – ne bojo tudi kakšni
  RANGERJI fental, kot so tistega ta pravega CHE GUEVARO. Ah, tovariši, ne prepirajmo se – bodimo
  prijatelji in tpvariši. Gremo raje – na kakšno – SLASTNO TEKOČINO”.
  – AKUL še reče: ” bomo ob npr. PIVU pogruntali, kakšne šanse ima kaj naša
  – tovarišica VIOLETA – za biti
  izvoljena v – EU PARLAMENT.!
  – AHIM reče: meni se zdi – da ima bolj slabe ŠANSE ZA BITI IZVOLJENA V EU PARLAMENT.
  Na FACEBOOKU ji že očitajo, da je pozabljiva – da je pozabila, da je govorila “POSLANCE NA
  MINIMALCE”. Jaz se ne spomnim kaj je kdaj ona govorila. Spomnim se samo, da je govorila
  – “DA SE JE BORILA PROTI OKUPATORJU”
  Danes jo ni. Verjetno v Beli krajini – štiha gredice na vrtu”

  – AKUL reče: ” dobro, bomo to dorekli ob požirku kake slastne pijače” “Vamonos=gremo”!

  – DR. LGBT zakon reče:” paziti moramo , da LMŠ ne bo sforsirall, kak zakon, da moram biti
  stranke finančno odgovorne ZA NAŠE PREDLOGE. Jaz nimam toliko denarja, da bi plačal
  3,4 MILIONE EVROV, KOLIKOR JE BIL STROŠEK LGBT REFERENDUMA, KI SMO GA ZGUBILI.
  ITD.
  ITD. Ostanka debate v LEVICI, mi moja domišljija ni posredovala. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE
  UMETNIŠKE ŠALE
  P.S.
  KAJ SO PILI V ZGORNJI – ŠALI – NE VEM. KER PA JE EX ZL=LEVICA – LUKA MESEC – POSLANEC IN JAVNA OSEBA
  PONAVLJAM SPODNJE REALNO,
  NIČ ŠALJVO MOJE OSEBNO VIDENJE L. MESCA OB NJEGOVEM PITJU PIVA.
  NI ŠALA
  Dajte
  tisti,
  ki bolje poznate tega “FAKE LEVICA” Luko MESCA
  raje nam verodostojno napišite
  KOLIKO
  – P I V A – RES SPIJE V SVOJEM ŽIVLJENJU – TA ” LEVICA” Luka MESEC?!
  Jaz
  sem na moje lastne oči videl tega Luko MESCA v lokalu PELIKAN pod METALKO v centru LJ,
  KO
  JE BREZ VSAKE TEŽAVE – SPIL KAR T R I V E L I K E – VRČKE P I V A !
  Enega za drugim.
  Koliko piva v njega življenju – RES SPIJE – ta Luka MESEC ?
  Ali on toliko piva spije vsak dan?
  TRI VELIKA PIVA ENO ZA DRUGIM
  to se meni,
  ki nič ne pijem – zdi – precej. Kaj pa vi mislite? L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

 • Get Smart

  SOCIALIZEM = MURGL JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = JUGOKOMUNIZEM = USTAŠIZEM = ČETNICIZEM = TURČIZEM = FEVDALIZEM = LIBERALIZEM = KAPITALIZEM = MUSLIćKULTIZEM … vsi ti »-izmi« so t. i. POPULISTIČNE floskule, vse po vrsti so tvorbe kaviaržido KOMINTERNE = SUŽNJELASTNIŠTVO = kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.
  Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
  = FORUM 21 = FORUM 21 je MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA, ki ga je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVILA naropala v Sloveniji, predsednik pa je tovariš Milan KUćAN, ki je tudi predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji, ki so jo uradno preimenovali v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
  in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije, ki so ga uradno preimenovali v LDS.
  SMC DeSUS Levica SABratuške SD ŠARAC … in Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški LDS i tako dalje do tokija, so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur (KPJ + SKOJ), ki je dejansko ENA = KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE = MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

  Pamet v glavo.

 • Get Smart

  POLITIKA = pomeni DELO za POLITEJO, SKRB za POLITEJO = DRŽAVO. POLITIK je tisti, ki na kakršenkoli način dela za POLITEJO (državo). POLITIKE najprej RAZLIKUJEMO glede na PRIPADNOST POLITEJAM, torej ZA katero DRŽAVO DELAJO (za svobodno pravno Slovenijo, kot dela edina ČLOVEŠKA stranka v Državnem zboru Republike Slovenije, torej SLOVENSKA Demokratska Stranka ali delajo ZA ZLOČINSKO MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO = LM_ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak …) in na KAKŠEN NAČIN delajo za POLITEJO: ali delajo pošteno ali ROPAJO in LAŽEJO kot MURGL JUGOKOMUNJARE. Razumemo?
  Kaj PODTIKA kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA PROPAGANDA in otroci neumno ponavljajo: “vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isto državo”, “nogomet je grd”, “nogomet je kurba”, “nogomet krade” … in kar je še bulšitizmov in LAŽI, ki jih je KOMINTERNISTIČNI (v lasti +90 % medijev na svetu) oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandni stroj (v lasti 99 % medijev v OKUPIRANI POLITEJI Sloveniji) naselil v oprane glavice OKUPIRANIH ljudi. Vzemimo primer »vsegliharstva«: nogometaš (napadalec) MESSI »je isti« kot nogometaš (golman) OBLAK? Ne. MESSI dela za POLITEJO ARGENTINO in dela (NA NAČIN) kot napadalec – zabija žogo v nasprotnikove gole ZA POLITEJO ARGENTINO, ne za Španijo, ne za Italijo, NE ZA VSE ISTE, ne za bla bla nogomet … ampak DELA ZA POLITEJO ARGENTINO. Medtem pa OBLAK DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, brani gol za POLITEJO SLOVENIJO, ni isti kot MESSI, ampak DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, ne za Španijo, ne za Italijo … in DELA drugače kot MESSI, in sicer NA NAČIN, da BRANI GOL za POLITEJO SLOVENIJO.

  • Get Smart

   MESSI ni španski nogometaš, je argentinski V ŠPANIJI, RONALDO ni italijanski, je PORTUGALSKI v Italiji. “Vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isti klub”, “vsi igrajo za isto državo” … so LAŽNA VSEGLIHARJENJA, ali pa “vsi nogometaši so pošteni kot kurbica”, kar OPRANI otroci radi ponavljajo, rajcajo jih kurbice, kar je v redu, ni pa v redu, če poštenim prostitutkam PODTIKATE NEPOŠTENOST. Poštene kurbice so POŠTENE DELAVKE: ti pošteno plačaš, one ti nudijo spolne storitve. Za razliko od MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH zločinskih PEDERČINA in KURBETIN, ki vam ROPAJO MILIJARDE, uničujejo vašo kulturo, v zameno pa vam nudijo storitev: “jebanja na suvo u zdrav mozak nje”, skratka NISO VSI ISTI – osel v Lipici NI LIPIŠKI KONJ, ni LIPICANAC nje.
   ŠARAC ni slovenski premier, je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI FEJKpremier v Sloveniji, je nastopljena pi-ar mekanocurna lutka, ki pred kamerami svira kurtzu, prodaja maglu … LAŽE, kot pes teče. Vsi KOMINTERNOVCI in njihovi SERBUSI=hlapci so:
   –MURGL-srborvackoJUGOKOMUNISTIČNI stvori v Sloveniji
   –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI stvori v Sloveniji
   –MUSLIćKULTI JUGOKOMUNISTIČNI stvori v Sloveniji
   –pravoslavni JUGOKOMUNISTIČNI stvori v Sloveniji
   –gezoslavski JUGOKOMUNISTIČNI stvori v Sloveniji … oz. s starimi imeni: babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški … = kaviaržido KOMINTERNISTIČNI.

   • Get Smart

    Samo v primeru NEDOKONČANIH »Stožic« je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že v prvem ruku IZROPALA, beri BARBIE BORAT POHARKA je kot kao-PREMIER odobrila 220 MILIJONOV € za projekt, ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo 40 milijonov €, in pozor, BOSANCOV, ki so gradili STOŠCE nje, MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov, najboljš JUGOKOMUNISTIČKO KAPITALISTIČKI “socialno čuteči”* lopovski in lažnivi đupljan nje NI PLAČAL ampak jih je nagnal domov BREZ PLAČILA.
    ———
    * MILAN KUćAN: »Jankovića vidim kot takšnega KAPITALISTA,
    ki je pokazal socialno ozaveščenost.«
    ———
    Za koga dela »socialno ozaveščeno« MURGL JUGOKOMI govno? Kaj odmeva v Stošcah?
    – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
    – ZA koga? Za PARTIJU?
    – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
    – “Evviva communismo!”
    – “Bandiera rossa la triumfera!”
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo osvobodila.«

 • Get Smart

  Goebbels in Mladina sta proizvod ene in iste propagandne šole, in sicer kaviaržidokominternistične.
  Otroci pač »poznajo« Goebbelsa, ker ga je kaviaržidokominternistični
  propagandni stroj PODTAKNIL kot kukavičje jajce ljudem, kot da bi ljudje
  imeli karkoli z gebelsi in njegovo kaviaržidokominterno.
  Kje se je Gobbels učil in izučil (beri KOPIPASTAL propagandne prijeme)?
  Goebbels
  se je učil KOMINTERN propagande pri svojih kaviaržidokominternističnih
  učiteljih, in sicer pri Friedrichu Gundolfu in Maxu Waldbergu.
  Drugo stopnjo tečajčka, tako imenovano »psihologijo množic« pa je opravil pri Maxu Wertheimerju in Sigismundu Schlomotu Freudu,
  ter tečaj zaključil s Schlomotovim nečakom Barnaysem, ki je tudi po drugi strani sin Elije in vnuk rabbija Isaaca Barnaysa.
  Kaviaržidokominterna je “gospodar komunizma”.

  • Get Smart

   Saj ni težko, le učke morate odpreti.

   • Get Smart

    Pamet v glavo.

    • Get Smart

     Jezus Kristus:
     »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
     .
     »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Janez Kepic-Kern

  NA TO MESTO TUDI.
  ŠE 1X
  O
  POKOMUNISTIČNIH – “FAŠISTIH”
  ZA
  EX KP, ZL POKOMUNISTE JE VSAKDO ,
  KI POKOMUNSTOV – NE MARA
  “FAŠIST” Se zdi.
  ŠALA.

  “VSEPOVSOD SAMI – FAŠISTI”

  EX “ZL, zdaj LEVICA” poslanec LUKA MESEC
  – čaka na zeleno luč
  na semaforju v bližini – PARLAMENTA R. Slovenije.

  ZRAVEN LUKE MESCA ENAKO ČAKA – MLADA MAMICA, KI DRŽI ZA ROKO
  CCA 4 LETNEGA SINČKA.
  LUKA M. prijazno pogleda malega fantka v oči
  in se mu nasmehne.
  4 letni fantiček, ki ne mara, da ga kdo razen mamice – gleda
  – pa Luko MESCA – SAMO NEPRIJAZNO POGLEDA,
  – SE MU SPAČI
  – IN Luki MESCU – POKAŽE – J E Z I K !
  Luka MESEC
  – UŽALJENO REČE – SAM SEBI:
  ” TAKO
  MAJHEN JE ŠE – PA JE ŽE – ” F A Š I S T” !
  L..R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE
  “VSEPOVSOD SAMI FAŠISTI”

 • Janez Kepic-Kern

  POMEMBNO !
  KDOR MORE
  NUDITI OPORO – VZORNEMU G. SODNIKU Z. RADONJIĆU
  NAJ
  MU JO NUDI !
  STORIL JE POMEMBEN KORAK
  NEKAJJ POZITIVNEGA – ZA VSO R. SLOVENIJO, ZA VSE NAS !
  Najbolj
  pomembno
  se mi zdi,
  da – SE STROKOVNO VESTNEMU IN POKONČNEMU G. SODNIKU – Z. RADONJIĆU
  NUDI
  DOVOLJ
  OPORE IN POMOČI – OD VSEPOVSOD,
  DA
  NE OSTANE – SAM !
  IN
  DA GA V RAZNE NEČEDNOSTI VPLETENI – SODNI PRAVNIKI IN OSTALI VPLETENI !
  NE
  BODO – SAMEGA IN BREZ OPORE – “ZMLELI !
  Jaz sem penzionist brez vpogleda
  in vpliva – na sodna dogajanja !
  Samo močno odobravam – NAČIN DELA G. SODNIKA Z. RADONJIČA.
  HVALA
  MU ZA NJEGOV POGUMEN NASTOP.
  ODPOR DP NEKOREKTNOSTI – V SODSTVU ! L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Franci Kindlhofer

  Kaj bo MLADINA objavila 23. avgusta, ko se bo praznovala 80. obletnica pakta Stalin-Hitler. Ko sta dve diktaturi sklenili prijateljstvo ki je omogočilo, da sta samo en teden pozneje, kot dva složna roparja pričela drugo svetovno vojno z napadom na Poljsko.