Pozivi k odstopu odgovornih zaradi pritiskov v pravosodju se nadaljujejo: Razrešijo naj tožilko Žgajnarjevo, predsednika okrožnega sodišča Pogačnika in vodjo SDT Furlana!

Foto: STA

“Blanka Žgajnar, Harij Furlan in Marjan Pogačnik so trenutno eni izmed vidnejših predstavnikov pravosodja, ki nanj mečejo izrazito slabo luč in v javnosti zbujajo močno nezaupanje v naš pravosodni sistem, zaradi česar ga upravičeno imenujejo krivosodje,” je poslanec SDS Žan Mahnič na vlado poslal pobudo, naj preuči morebitno odgovornost omenjenih zaradi nedopustnih pritiskov na sodnika Zvezdana Radonjića v sojenju Milku Noviču in naredi vse potrebno za zagotovitev odgovornosti vodje Specializiranega državnega tožilstva Harija Furlana, predsednika Okrožnega sodišča v Ljubljani Marjana Pogačnika in okrožne državne tožilke Blanke Žgajnar ter predlaga njihovo razrešitev s položajev.

Poslanec SDS Žan Mahnič je na Vlado Republike Slovenije naslovil pisno poslansko pobudo v zvezi z razrešitvijo okrožne državne tožilke Blanke Žgajnar, vodje Specializiranega državnega tožilstva Harija Furlana in predsednika okrožnega sodišča Marjana Pogačnika.

Kot je zapisal Mahnič, je Zvjezdan Radonjić, sodnik v zadevi Milko Novič, ob razglasitvi sodbe opozoril na nedopustne pritiske, ki jih je bil v okviru sojenja deležen in segajo v sam vrh pravosodja. Ob tem je izpostavil, da bo zaradi zagotovitve poštenega sojenja Noviču v kratkem sam tisti, ki ne bo nikoli napredoval, čez mesec dni pa da bo verjetno v suspenzu. Opozoril je, da so se že takoj po prvih narokih začeli pritiski na predsednika Okrožnega sodišča v Ljubljani Marjana Pogačnika, naj ga disciplinira.

Furlan prejel podkupnino od Miklavčiča?
Med drugim naj bi njegovo kaznovanje predlagal vodja Specializiranega državnega tožilstva Harij Furlan. Zanj je v prejšnjem mandatu Državnega zbora Republike Slovenije preiskovalna komisija, ki je preiskovala korupcijo v zdravstvu, ugotovila, da naj bi od bivšega zdravstvenega ministra Boruta Miklavčiča prejel 200 tisoč evrov podkupnine v zameno, da ne preiskuje poslov z žilnimi opornicami. Sodnik Radonjić je dejal tudi, da je bil deležen številnih izmišljotin v medijih in brskanja po njegovem zasebnem življenju. V samem postopku v zadevi Novič je okrožna državna tožilka, svetnica Blanka Žgajnar, ki je vodila postopke tudi v zadevi Balkanski bojevnik ter Janković in farmacevtka (zaradi zamude roka), zahtevala izločitev sodnika Radonjića. Po razglasitvi sodbe je napovedala pritožbo zoper sodbo in govorila tudi o kršitvi videza nepristranskosti, kar je ironično, glede na to, da nepristranskosti prav sama več kot očitno nima.

Borut Miklavčič (Foto: STA)

“Dejstvo je, da imajo pravna država, zakonito in nepristransko ravnanje organov odkrivanja in pregona, učinkovito in nepristransko sodstvo, ki morajo varovati ustavnost in zakonitost, načela pravne države ter človekove pravice in temeljne svoboščine, velik pomen za pravičnost in sam razvoj družbe ter razvoj gospodarstva. Ne moremo mimo dejstva, da je zaupanje javnosti v pravosodje na zelo nizki ravni. Zato morajo vsi deležniki pravne države ter v pravosodju storiti vse potrebno za zagotavljanje odgovornosti, nepristranskosti, videza nepristranskosti in neodvisnosti v pravosodju. Za ugled in s tem tudi zaupanje javnosti v pravosodje lahko največ storijo nosilci funkcij sami. Vendar je to glede na to, da je Ustavno sodišče RS v odločbi št. Up-879/14-35 z dne 20. 4. 2015 ugotovilo kršitev ustave in kršitev pravice do nepristranskega sojenja, ker je pri odločanju o zahtevi za varstvo zakonitosti sodeloval nekdanji predsednik Vrhovnega sodišča RS Branko Masleša, zelo vprašljivo,” je zapisal Mahnič.

Vpleteni bi morali biti razrešeni
Blanka Žgajnar, Harij Furlan in Marjan Pogačnik so po mnenju Mahniča trenutno eni izmed vidnejših predstavnikov pravosodja, ki nanj mečejo izrazito slabo luč in v javnosti zbujajo močno nezaupanje v naš pravosodni sistem, zaradi česar ga upravičeno imenujejo krivosodje. Zato v zvezi z navedenim na Vlado Republike Slovenije naslavlja pobudo, da v okviru svojih pristojnosti preuči morebitno odgovornost zaradi nedopustnih pritiskov na sodnika Zvezdana Radonjića v zadevi Milko Novič in naredi vse potrebno za zagotovitev odgovornosti vodje Specializiranega državnega tožilstva Harija Furlana, predsednika Okrožnega sodišča v Ljubljani Marjana Pogačnika in okrožne državne tožilke Blanke Žgajnar ter predlaga njihovo razrešitev s položajev, ki jih zasedajo, hkrati pa naj naredi vse potrebno, da bo zagotovljeno zakonito in nepristransko ravnanje organov odkrivanja in pregona ter učinkovito in nepristransko sodstvo.

C. Š.

 • Olga101

  Ne samo, da naj odstopijo! Zaradi korupcije, kršenja človekovih pravic, zlorabe prava v politične namene in mobinga poštenih sodnikov, sodijo za rešetke!

  • JANEZ GUS

   Zato se pa tudi tako strahovito bojijo desne vlade.Še najbol pa murgeljcapone.

  • milanček

   tako je, zloraba sodstva, 30let aresta!

 • Andrej

  Med “odstopiti” in “odstaviti” je bistvena razlika. Menim, da si tukaj našteti zaslužijo to drugo. S posledicami vred.

 • tomnidari

  Kuku Mahnič? Podpret Noviča pri obtožbi sodnikov in tožilcev je prava poteza! Zahtevat odstope, je ….. mene za brusa, ne boste imeli!

 • me

  razreši jih lahko samo še matilda

 • FORT WORTH

  Banda ne bo zagotovila nepristranskega sodstva, ker nimajo interesa.
  Imeti pristransko sodstvo pomeni imeti dovoljenje za krajo, korupcijo…itd.
  Ce bi imeli nepristransko sodstvo ne bi imeli jankovicev, zemljaricev, kucanov, miklavcicev in ostalih “borcev.”

  • Golman

   Se popolnoma strinam. Enake lumparije se dogajajo v hramih pravice v zadevah TOKSIČNI CHF
   KREDITI. Sodniška kvazi elita ne želi slediti smernicam sodišča ESČP v enakih zadevah goljufije več kot 20.000 slovenskih, po večini mladih družin. Slovenski sodniki raje gledajo na profit bankirjev, kot pa na nas Slovence.

 • Amerikanc

  Dokler bojo na vladi ljudje, ki jih je potrdila za fake vlado “opcija, ki intimno ni za Slovenijo”, bojo tipčki na gornji sliki, verjetno še nagrajeni; kajti spomnimo se malo nazaj: “Janšo je treba sfukat” so rekli na tožilstvu in sodišču. In to tisti, stari Yugoslovanarji, ki so pobijali na zeleni meji begunce – migrante !

 • realnost

  Pa se katicko odstopit, ker se še ni oglasila in začela reševati nedopustna dejanja. Če že ni ušla na nezaslužen dvotedenski dopust..

  • Luiggi

   Sooner or later,she will return!

 • Luiggi

  Jest sm biu zmiraj proti cefurjem na najvaznejsih pozicijah v Slolandiji,pa izgleda,da so Slolandijski tipi se slabsi!.Vsaj imena teh treh tipov zvenijo Slolandijsko!

 • Janez Kepic-Kern

  SEVEDA !
  ODSTOPIJO – NAJ !
  A ŠE PREJ – NAJ URADNO IN JAVNO POVEDO – POLNO – PRAVO RESNICO !
  Ped vsemi, nami – državljani naše R. SLOVENIJE, ki smo jih in jih še – plačujemo – seveda
  ne za počenjanje – takih, domnevnih – malverzacij – ampak – za normalno, pravno strokovno korektno in v korist vseh nad – pozitivno – pravo – plačila vredno delo !
  Tistega ex ministra B. M.
  – je – kot smo v medijih lahko prebrali – “je Bog že štrafal “- baje – z delno možgansko kapjo, od katere si je verjetno – opomogel.
  A
  ljudje, državljani – pričakujemo tudi – običajn, ne le Božjo – pravico in resnico:
  “ENAKOST PRED ZAKONOM, PRED ZAKONI” – torej !
  Tudi za zgoraj – navedene ! L. R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  p.s.
  Naj
  OPOZORIM,
  DA SMO BILI PROTESTNIKI, T.I.
  “VZTRAJNIKI” ODBORA 2014 – PRVI,
  KI SMO
  OPOZORORILI
  – NA VERJETNO
  POPOLNO SKONSTRUIRANOST in pravno “HUDO” spornost – sodnega primera “dr. Nović”.
  Konkretno
  JE PRVI
  TAKA OPOZORILA IZREKAL – visokospoštvani gospod, pokončni in pogumni – Vili KOVAČIČ ”
  Resda upokoenec, a res
  DOSLEDNO POKONČEN IN DO VSEGA PRIZNANJA, UPOŠTEVANJA
  IN SPOŠTOVANJA
  upravičeni – vrli gospod Vili KOVAČIČ !

  Hvala in vse dobro – “vztrajniku” in pogumnemu gospodu – Viliju K. ! L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

 • branči

  “kadija te tuži, kadija te sudi” – pa kdo se je že usral v lastno skledo! z vsem podmladkom, ki je rdeče-ideološko zastrupljen, moji dragi slovenci lahko lajšate dušo s temi komentarji, dokler vam še teh ne bodo prepovedali! ko nihče več ne bo hotel posoditi denarja – takrat se šele (ampak šele) lahko pričnemo pogovarjati o drugačnih kvalifikacijah, potrebnih za vodenje in delo državnih organov!

 • montyamp

  Skorumpirano udbovsko krivosodje generira bankrote in atentate , za katere obsodijo nedolžne .
  K*R*A*M*B*E*R*G*E*R*-S*L*I*V*N*I*K*-G*O*L*U*B*-J*A*M*N*I*K
  Židje so naredili komuniste in NKVD , preko žveplenega s Sorosem uničujejo Slovenijo , z blesavimi marionetarskimi slugami po sodiščih .

 • totex39

  Pospravljanje smeti bo veliko, za začetek z petimi, nato pa sledi nadaljevanje do vseh, ki sodijo po nareku režimske politike in ne kot jim veleva ustava in zakon.

 • marker

  Tožilka je ali nesposobna, ali pa oblast ravno tako potrebuje za obvladovanje ljudstva.

  • Janko Gedlicka

   Mislim, da ni nesposobna, ampak sposobno služi oblasti pri obvladovanju ljudstva. Vendarle se izkaže, da njena sposobnost za obvladovanje ljudstva ne zadostuje. Na koncu koncev gre za sposobnost brez hrbtenice.

 • montyamp

  Murglosrbska mafija preko sodišč uničuje življenja poštenim Slovencem .
  Napiflani hlapci in prostitutske dekle s kupljenimi diplomami po katakombah udbovske judikature , imajo s pametjo toliko skupnega kot norost .

 • Janez Kepic-Kern

  PONAVLJAM
  ŠE TOLE,
  TE
  VSAKOMUR – ZNANE – ” VEČNE IN LJUDSKE – RESNICE, SPOZNANJA”,
  KI
  PA OČITNO – NISO ZNANE
  LE NEKATERIM PRAVNIKOM NAŠE R. SLOVENIJE. Se zdi.

  Preveč je teh primerov, ko naša sodišča – žal – ne delijo – prave pravice in resnice !
  “DRAGI PRAVNIKI” – MORDA VAM TEGA VEDNO VELJAVNEGA
  IZREKA
  IZ NAŠE SLOVENSKE KULTURNE DEDIŠČINE
  NA
  PRAVNI FAKULTETI, KI STE JO OBISKOVALI – NISO POVEDALI.
  Zato vam jo zapišem – tu:

  “LAŽ – JE ZMOŽNA – RODITI – LE – NOVO – LAŽ !
  Kar
  preprosto pomeni: če se ZLAŽEŠ – 1X
  – MORAŠ LAGATI ŠE NAPREJ, NON STOP, DA “ZAVARUJEŠ” – PRVO – LAŽ”
  Hudo
  za vas – sodni pravniki – bo
  – ko bo napočil

  – “SODNI DAN” – dan – PRAVE RESNICE
  TUDI ZA VAS,
  ZA VAS, SODNE PRAVNIKE ! Zavedajte se tega !
  Resnice –
  se – preprosto – NE DA SKRITI : tako, kot človek – ne more – SKRITI – SVOJ NOS !
  – SREDI OBRAZA !
  Nos – človek – lahko – s prekrivalom, z masko – prikrije
  – ZARES SKRITI – SE PA – NOS – NE DA ! To ve vsakdo.
  S
  primeri
  kot je skrajno čudni sodni primer – dr. NOVIĆ,
  nam delajo, vsem razumnim in k pravi pravici in pravi resnici zavezanim Slovencem
  – delajo
  LE SRAMOTO DOMA IN PRED SVETOM. In denarno – ŠKODO.Ali se ne zavedajo tega ?!
  Da
  o visokih, v milione evrov vzpenjajočih se -NEPOTREBNIH STROŠKIH ZARADI ” SKONSTRUIRANIH SODNIH PROCESOV”
  IN ZARADI VISOKIH ODŠKODNIN, KI JIH PO RAZKRITJU
  – PRAVE RESNICE
  – VSEKAKOR JE TREBA IZPLAČATI – S STRANI SODIŠČ – PRIZADETIM IN OŠKODOVANIM
  NEKOREKTNO IN NEPRAVIČNO – OBSOJENIM.
  Seveda
  gre vse to v škodo – proračuna države in povzroča manj sredstev
  – za bolj smotrne stroške.Proračun države – pa kot vemo vsi – polnimo, polnijo
  le in izključno
  vsi pošteni, itd. davkoplaćevalci naše R. Slovenije ! L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Franc Šink

  Na sliki zgoraj se da zlahka ugotoviti psihološki profil omenjenih.

  • Janko Gedlicka

   Prmejduš, pa res.

  • Steiermark

   ‘+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • garfi

   pogačnik v odmevih se je zelo trudil s hitrim blebetanjem
   vendar se da razbrati, da laže in skriva resnico
   izgledal je povsem nadrkan za nastop

  • karpelec

   …brez, da narišeš še korita zraven in jih zvočno opremiš.

 • 10mile30

  Zanj je v prejšnjem mandatu Državnega zbora Republike Slovenije preiskovalna komisija, ki je preiskovala korupcijo v zdravstvu, ugotovila, da naj bi od bivšega zdravstvenega ministra Boruta Miklavčiča prejel 200 tisoč evrov podkupnine v zameno, da ne preiskuje poslov z žilnimi opornicami.

  zelo lepo napisano

 • Antonius

  Zamenjati krivosodne s krivosodnimi ne more biti način reševanja problemov v slovenskem krivosodju.
  Na volitvah se bo potrebno po pameti odločiti in podpreti SDS, SLS in morda NSi-kd, da se sestavi vlado, ki bo lahko posegla v krivosodno dogajanje.
  Slovensko krivosodje smrdi od ustavnega sodišča navzdol. Jan Zobec in ddr. Jaklič sta častni izjemi, ki opozarjata in razkrivata stanje duha, ki vlada v slovenskem tožilstvu krivosodju.
  Dogajanje okoli sodnika Radonjića je še en dokaz, da naše sodstvo obvladuje mafija.
  Volitve so rešitev in odrešitev za Slovenijo.

  • učko

   Sodišče res obvladuje mafija, vendar to ni razvidno iz primera “Radonjić”. To je samo past. Radonjić se je “ukenjal u gače” in navedel kot pritisk nanj samo to, da je tožilka zahtevala izločitev sodnika iz tega sodnega postopka, kar pa je običajna pravniška praksa v sodnih postopkih. Vse skupaj NIČ OD NIČ !!!!

   • skrajna resnica

    Očitno nisi dovolj seznanjen s primerom in ozadjem. Da je tožilka zahtevala izločitev sodnika ni “samo to”, ampak točno to (nedovoljen pritisk).

    Sicer je res da se pogosto zahteva izločitev sodnika, vendar ne s strani tožilstva. Našel sem le dva primera: Tič in Patrija, oboje farsa. Tožilka v ponovnem sojenju ni predstavila niti enega novega indica, kaj šele dokaza, kljub temu, da je zadeva že padla. Radonjić ji ni slepo sledil (kot so to počeli Koleta, Živič, Merčun in Štrukelj), ampak je nakazal, da bo razširil preiskavo, zato je sledila zahteva za izločitev zaradi domnevne pristranosti. Na srečo je Pogačnik presodil da je zahteva neutemeljena, torej JE šlo za nedovoljen pritisk. Tožilka in odvetnik vdove sta nanj izvajala pritisk, ker ta ni želel obsoditi nedolžnega na podlagi njunih blodenj, ampak je razsojal v skladu z ustavo in zakoni.

    Žgajnarjeva je izločitev sodnika zahtevala zaradi videza pristranskosti, ki ga sodnik vzbuja, oziroma zaradi obstoja okoliščin, ki vzbujajo upravičen dvom o njegovi nepristranskosti.

    Vdova po umorjenem Jamniku Tatjana Skubic Jamnik, ki v postopku nastopa kot oškodovanka, je v svoji zahtevi za Radonjićevo izločitev navedla podobne razloge. Med drugim je zapisala, da je sodnik na enem od dozdajšnjih narokov na njeno škodo in škodo tožilstva predočal mnenja sodnih izvedencev iz neke druge zadeve, ki pa niso sestavni del spisa iz zadeve Novič, pri čemer priči Ester Ceket iz Nacionalnega forenzičnega laboratorija tudi ni predočil ključnih okoliščin te druge zadeve. S tem naj bi želel vplivati, da bi priča odgovarjala v prid možnosti, da se je Novič kontaminiral z delci streljanja na strelišču in da delci ne pripadajo delcem s kraja umora.

    Svojo pristranskost naj bi po njeno sodnik pokazal tudi tako, da naj bi na enem izmed narokov dejal, da je dokazano najmanj šest oseb imelo namen odstraniti Jamnika. “Očitno se je sodnik že vnaprej odločil, da Novič ni kriv in je iskal možnost, da najde druge potencialne krivce,” je bilo navedeno v zahtevi.

    Vdova po Jamniku je tudi prepričana, da je sodnik storil napako, ko je za izvedenca telekomunikacij imenoval Mitjo Štularja, saj naj bi bil ta član SDS. Ta stranka pa po navedbah Jamnikove žene podpira Odbor 2014, katerega člani so v podporo Noviču pogosto navzoči na sojenju. Štular je tudi med pobudniki gibanja Glasno, v katerem sodeluje tudi Novičev odvetnik Jože Hribernik.

    http://nova24tv.si/slovenija/predsednik-okroznega-sodisca-pogacnik-zavrnil-zahtevo-po-izlocitvi-sodnika-ki-sodi-milku-novicu/

    Na splošno Jamnikova žena v zahtevi opozarja, da v kolikor ne bo prišlo do Radonjićeve izločitve, da bo sledila oprostilna sodba. Ta bo sicer v nadaljevanju padla, a bo zadeva zastarala, ker končne odločitve ne bo mogoče sprejeti v dveh letih po razveljavitvi prve sodbe na vrhovnem sodišču, dodaja.

   • skrajna resnica

    Očitno nisi dovolj seznanjen s primerom in ozadjem. Da je tožilka zahtevala izločitev sodnika ni “samo to”, ampak točno to (nedovoljen pritisk).

    Sicer je res da se pogosto zahteva izločitev sodnika, vendar ne s strani tožilstva. Našel sem le dva primera: Tič in Patrija, oboje farsa. Tožilka v ponovnem sojenju ni predstavila niti enega novega indica, kaj šele dokaza, kljub temu, da je zadeva že padla zaradi kršitve pravice do obrambe. Radonjić ji ni slepo sledil (kot so to počeli Koleta, Živič, Merčun in Štrukelj), ampak je nakazal, da bo razširil preiskavo, zato je sledila zahteva za izločitev zaradi domnevne pristranosti. Na srečo je Pogačnik presodil da je zahteva neutemeljena, torej je šlo za nedovoljen pritisk. Tožilka in odvetnik vdove sta nanj izvajala pritisk, ker ta ni želel obsoditi nedolžnega na podlagi njunih blodenj, ampak je razsojal v skladu z ustavo in zakoni.

    Žgajnarjeva je izločitev sodnika zahtevala zaradi videza pristranskosti, ki ga sodnik vzbuja, oziroma zaradi obstoja okoliščin, ki vzbujajo upravičen dvom o njegovi nepristranskosti.

    Vdova po umorjenem Jamniku Tatjana Skubic Jamnik, ki v postopku nastopa kot oškodovanka, je v svoji zahtevi za Radonjićevo izločitev navedla podobne razloge. Med drugim je zapisala, da je sodnik na enem od dozdajšnjih narokov na njeno škodo in škodo tožilstva predočal mnenja sodnih izvedencev iz neke druge zadeve, ki pa niso sestavni del spisa iz zadeve Novič, pri čemer priči Ester Ceket iz Nacionalnega forenzičnega laboratorija tudi ni predočil ključnih okoliščin te druge zadeve. S tem naj bi želel vplivati, da bi priča odgovarjala v prid možnosti, da se je Novič kontaminiral z delci streljanja na strelišču in da delci ne pripadajo delcem s kraja umora.

    Svojo pristranskost naj bi po njeno sodnik pokazal tudi tako, da naj bi na enem izmed narokov dejal, da je dokazano najmanj šest oseb imelo namen odstraniti Jamnika. “Očitno se je sodnik že vnaprej odločil, da Novič ni kriv in je iskal možnost, da najde druge potencialne krivce,” je bilo navedeno v zahtevi.

    Vdova po Jamniku je tudi prepričana, da je sodnik storil napako, ko je za izvedenca telekomunikacij imenoval Mitjo Štularja, saj naj bi bil ta član SDS. Ta stranka pa po navedbah Jamnikove žene podpira Odbor 2014, katerega člani so v podporo Noviču pogosto navzoči na sojenju. Štular je tudi med pobudniki gibanja Glasno, v katerem sodeluje tudi Novičev odvetnik Jože Hribernik.

    http://nova24tv.si/slovenija/predsednik-okroznega-sodisca-pogacnik-zavrnil-zahtevo-po-izlocitvi-sodnika-ki-sodi-milku-novicu/

    Na splošno Jamnikova žena v zahtevi opozarja, da v kolikor ne bo prišlo do Radonjićeve izločitve, da bo sledila oprostilna sodba. Ta bo sicer v nadaljevanju padla, a bo zadeva zastarala, ker končne odločitve ne bo mogoče sprejeti v dveh letih po razveljavitvi prve sodbe na vrhovnem sodišču, dodaja.

 • JANEZ GUS

  Samo poglejte to zdresirano Bavconovo bando.Bog ne daj,da padeš njim v roke.Ti so isti kot knojevski tožilci in sodniki,po izobrazbi mesarji,tesarji,vaški pijančki in podobni doktorji,ki so sestavljali partizanska sodišča.

 • MEFISTO MODRI

  Ja, a še niso odstavljeni in nečastno odpuščeni iz državne službe?

 • šmentanamuha

  Pogačnik se nadvse trudi minimalizirati ta incident ali kako ga naj imenujem.

 • Janez Kepic-Kern

  je pomembno,
  še tukaj – prilepim.NA LJ BARJU, V MURGLAH
  IN DRUGOD
  PO LJUBLJANI
  IN OKOLIŠU – ŽIVIJO RAZNI “ČUDNI MOŽICLJI”,
  KI SO BOJEČI IN
  JIH VARUJEJEJO – CELO – NEKAKŠNI – “VARNOSTNIKI !
  Ne vem točno – za kaj – točno – gre,
  pri tistih – “možicljih” !?
  A pri potih ali sprehodih po LJ – bodite – PREVIDNI !
  Da se vam ne bo zgodilo kaj takega, kot se realno – je zgodilo”
  spodnjemu “človeškemu pacientu – na “veterini” !
  SE STRINJATE, VERJETNO,
  DA BO
  LJ BARJE – MURGLE
  V TEH LEPIH POMLADNIH DNEVIH.- ZELO OBISKOVAN DE LJUBLJANE !?
  KO
  SO ZELO NIZKE IN SPORNE AFERE – NA VRELIŠČU !
  AFERE – SEVEDA
  ŽAL
  VLADAJOČIH NAM EX KP, ZK
  POKUMUNISTOV
  IZ “SD, LEVICE, IZ DESUSA, SAB, SMC TER IZ – LMŠ”
  A TISTIM,
  KI HODIJO NA LJ BARJE, OKROG MURGEL,
  MESTNEGA LOGA – SE LAHKO PRIPETI – MARSIKAJ, TUDI – TOLE.
  TISTE, KI HODITE V MURGLE,
  OPOZARJAM
  V MESTNI LOG ITD.
  TAM SE VAM LAHKO PRIPETI – TOLE:
  padec v globok, blatne vode poln barjanski graben
  – je sam po sebi – hudo neprijetna, tudi Nevarna -reč. Saj v takem grabnu zlahka utonete.
  Variante, da vas kdo zlonamerno
  – kar vrže
  – v tak – blatne vode poln batranski graben – v mojem spodnjem šaljivem zapisu
  – NITI NE OBRAVNAVAM.
  Realni primer,
  ki mi ga je povedal nek znanec – veterinar iz “VETERNA ZAVODA Mestni log pri MURGLAH.
  VAM
  V ŠALJIVI OBLIKI – TU – PODAJAM – V SVARILO !

  ŠALA

  NA TERAPEVTSKI MIZI
  V VETERINARSKI BOLNIŠNICI V MESTNEM LOGU – PRI MURGLAH, barjanski rob Ljubljane
  leži en še kar šport
  a čisto zmahan, moker in od barjanskega blata umazan – tip, moški cca 60 let.
  URGENTNO
  SO MU V VETERINARSKI BOLNICI – PRAZNILI ŽELODEC IN PLJUČA,
  KER JE PREJŠNJI VEČER
  MALONE UTONIL
  IN SE SKORAJ ZADUŠIL
  V ENEM VODE IN BLATA POLNEM BARJANSKEM JARKU-GRABNU – PRI MURGLAH,
  KI NISO DALEČ
  OD VETERINARSKE BOLNICE – Mestni log, v LJ.
  MOŽAKAR
  NA MIZI – ODPRE OČI,
  ZBEGANO POGLEDA OKROG SEBE,
  ZAGLEDA V KOTU ORDINACIJE – NEKAJ PRIVEZANIH PSOV
  IN
  VPRAŠA MOŠKEGA V BELEM OB SEBI:
  “Kje
  za vraga – pa sem? Kaj pa so tisti psi tukaj?”
  Moški v belem reče”
  “JA V VETERINARSKI BOLNIŠNICI – MESTNI LOG – STE”
  PACIENT,
  BLATNI ŠPORT MOŠKI SE POKRIŽA – IN
  ZATULI”
  “JA – ZAKAJ SEM PA V VETERINARSKI BOLNIŠNICI? Jaz sem- ja – človek”
  in doda:
  “NO, VSAJ ZDI SE MI, DA SEM – ČLOVEK” L.R. jANEZ K. kERN KOMENDP.S.
  P.S.
  KONEC ŠALE.
  1.DEL
  se bo nadaljevalo

  •Edit•Reply•Share ›
  Avatar
  Janez Kepic-Kern Janez Kepic-Kern • 3 hours ago
  ŠE NADALJEVANJE
  ŠE 2. DEL POUČNE ŠALE.

  DRUGI DEL ŠALE
  O GRABNIH NA LJ BARJU, PRI MURGLAH,
  O VETERINI V MESTNEM LOGU ITD.
  ZANIMIVO.
  ŠALA
  2.DEL
  O ČLOVEKU
  PACIENTU V VETERINARSKI BOLNIŠNICI – MESTNI LOG
  MURGLE PRI LJ.

  VETERINAR – V BELEM, reče blatnemu pacientu, ki je čisto histerčen:
  “ZDAJ SE PA UMIRITE, VSE JE OK.
  LEŽAL STE ŽE SKORAJ MRTEV V ENEM BARJANSKEM GRABNU – PRI MURGLAH
  PAR STO METROV PROČ OD TU – PRI MURGLAH
  pa so vas neki mimoidoči izvlekli in vas pripeljali
  k nam na VETERINO, ker smo čisto blizu MURGEL.
  BLATNI PACIENT
  reče:
  “JA SE SPOMNIM,DA SEM ŠEL VČERAJ – PO EN DENAR – V MURGLE”.
  VETERINAR
  V BELEM ŠE REČE:
  “ZDAJ PA MIRUJTE. Iz vas smo izpupmpali VELIKO BLATA IN BLATNE VODE.
  Zdaj vam moram dati
  ŠE INJEKCIJO, DA NE STAKNETE KAKE OKUŽBE; SEPSE”
  BLATNI
  pacient gleda OGROMNO INJEKCIJO V VETERINARJEVIH ROKAH
  in skoraj
  JOKAJOČ; PRESTRAŠEN VPRAŠA:
  “A,
  a je tole KONJSKA injekcija, ko je tako velika?”
  VETERINAR
  flegmatično reče: : “INJEKCIJA JE RES – TAKA – ZA KONJE.
  A dozo sem za 4x zmanjšal”
  BLATNI PACIENT
  – SE POKRIŽA – in reče: “GOSPOD ZDRAVNIK – VETERINAR, SAJ VAM ZAUPAM.
  Ampak – a bo delovalo? Tako se bojim umreti. SEPSA JE GROZNA STVAR”
  VETERINAR
  SE GROMKO ZASMEJE:” N*Č BAT – MED KONJI IN LJUDMI NI VELIKIH RAZLIK”
  BLATNI
  pacient se še enkrat pokriža
  in reče:” JA, KAR NAJ BO KAR BO, SAJ SEM RES -EN KONJ”. L.r. Janez K. Kern KOMENDA
  P.S.
  KONEC 2. DELA ŠALE
  O ČLOVEŠKEM PACIENTU
  V VETERINARSKI BOLNICI

  Veterina Mestni log, LJ
  https://www.google.com/sear

  •Edit•Reply•Share ›

  Avatar
  Janez Kepic-Kern Janez Kepic-Kern • 3 hours ago
  ŠE 3. DEL.
  NERAD PONAVLJAM,
  AMPAK TOLE JE – ZEL POUČNO !
  Vsi se strinjajo, da ta šala – je poučna.
  TRETJI DEL ŠALE
  O VSEH,
  KI IMAJO ČUDNA POTA
  PO LJ BARJU, V MURGLE ITD
  TER O “VETERINI” V MESTNEM LOGU.
  ŠALA
  3. DEL

  NE VEČ BLATNI,
  ŽE OČIŠČENI ČLOVEŠKI PACIENT – V VETERINARSKI BOLNICI
  reče
  VETERINARJU V BELEM – – PO ŽE PREJETI
  “KONJSKI INJEKCIJI:
  ” zdaj se pa že spomnim, kaj je bilo včeraj – V MURGLAH.
  šEL SEM K MOJIM “ŠEFOM”
  PO NAVODILA IN PO KAK DENAR. pa ni bilo – NIČ.
  SAMO JAMRALI SO, KAKO SLABO JIM GRE, PA DA JAZ PREMALO NAREDIM ZANJE I.TD.”
  Sem slabe volje – kar odšel.
  Ampak sem – SE ZGUBU. Tam v MURGLAH – so vse tiste nizke hiše enake.
  HOTEL SEM SI SKRAJŠATI POT DO MOJEGA AVTA .

  – SEM SKOČIL ČEZ EN GRABEN.
  Ampak je bilo mračno, rob grabna pa blaten – PA SEM ZDRSNIL V TISTO BLATNO BROZGO”
  VETERINAR reče:
  ” ja verjetno je bilo res tako. Poln želodec in pljuča – blatne vode – ste imel”
  NIČ VEČ
  BLATNI PACIENT
  SE VESELO – POKRIŽA IN REČE: ” Hvala Bogu na višavah,
  da me je rešil.
  NIKOLI VEČ NE GREM V MURGLE
  IN V TISTO – BLATO”
  NIKOLI VEČ – NOČEM BITI – KONJ” In odide iz “VETERINE” L.R. Janez K. Kern KOMENDA
  P. S.
  KONEC ŠALE
  o človeškem pacientu
  na VETERINI, Mestni log, MURGLE
  PODOBA “VETERINE” MESTNI LOG, MURGLE
  https://www.google.com/sear

  • Lea Pralines

   ti si sto posto prfuknjen…

   • Janez Kepic-Kern

    JE KAR SMEŠNO – A NE?
    Res je bil – tak dogodek. Mi je star znanec – veterinar – povedal.
    Bolje je biti . humorist – kot – lopov ! Se strinjaš? L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA

   • RATATA

    Si se nasnifal ćifutaršćine sto posto!

   • branči

    po katerih merilih, po tvojih? vpraš se, kako tebe drugi sodijo! 500%prfuknjen!

   • Janez Kepic-Kern

    NE SKRBI – TI – LEA PRALINES, IZTOK PUŠNIK ! Ali karkoli že si.
    Boš
    že doživel – SVOJIH 5 MINUT SLAVE”
    KO
    BOŠ POKLICAN – NA “PREISKOVALNO KOMISIJO” PARLAMENTA R. Slovenije !
    Nisi
    tako nedotakljiv in skrit – kot se to morda zdiš – sam sebi..
    Tam te bo minilo
    veselje do zbijanja – slabih “ŠTOSOV”
    Asi zdajle pri?
    Drugi flaši – “ŠMARNICE, piva, šnopsa itd.”? L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA.

    • Lea Pralines

     ubogi…

 • Vlado77

  Edino pravilno. To pa bi bil šele začetek zaupanja v pravosodja. Če se nič ne zgodi potem imamo res krivosodje. Nastrada lahko vsak ,ki si ga izberjeo oziroma lahko se smeji na prostosti če je iz njihovega loga (Janković)

 • Anton

  dost mam teh bebavih levičarjev. čas je za musko, čas je za Marjana Kralja

  https://www.youtube.com/watch?v=ZPUawfmp6LY&list=RDZPUawfmp6LY&start_radio=1

  sarkazem press

 • Janko Gedlicka

  Vljudno prosim, ali bi lahko dobil pojasnilo, kaj pomeni naslednje besedilo: “storiti vse potrebno za zagotovitev odgovornosti…”, ki se v različnih besednih zvezah v tem članku večkrat ponavlja!

  • RATATA

   Eh, namesto “za zagotovitev” odgovornosti bi moral C.Š. zapisati za ugotovitev odgovornosti.
   V Sloveniji nihče od odgovornih ne prevzame odgovornosti, ker mu ni potrebno (ker je takšna mentaliteta tistih, ki so se prigrebli ali so bili postavljeni na funkcije). Če mu ni potrebno prevzeti odgovornosti potem odgovornosti nima, saj ga nihče ne kliče na odgovornost.
   za pomoč pri prikrivanju odgovornosti pokličejo svoje prave medije, so si pa itak predpise nasvinjali tako, da je odgovornost tisočkrat preložena na “nikogar”.

   • Janko Gedlicka

    Oho, si si pa vzel čas. Dobro si napisal. Malo sem jih poskusil “zdrmati”, da bi bili bolj sprošceni in bolj naravno pisali.

    • RATATA

     Naravno pisati se v slovenščini, prajeziku človeštva ne da več, odkar je univerza drEKa izobrazila bataljone rivalov v “strokovnem” lepobesedičenju!
     Rezultat je v brezpomenskosti ali naroberazumskem ovinkarjenju kot je tole moje.
     Mater sem učil matrni jezik!….

 • šmentanamuha

  Režimci so v težavah … nekoč je bilo bolj preprosto človeka strpati na psihiatrijo ali ga kako drugače utišati … zdaj pa tale internet in alternativni mediji … sama zgaga je z njimi.

 • xtc

  Če je vse to res ni dovolj samo razrešitev marveč tudi sojenje in zapor.

 • Janez Kepic-Kern

  JE POMEMBNO !
  ŠE TU !

  ALI JE KDO OD
  URADNIH PREDSTAVNIKOV NAŠE R. SLOVENIJE
  IZRAZILI
  JAVNO – NA TV

  – OBŽALOVANJE

  ZARADI – POŽARA V KATEDRALI – NOTRE DAME ?
  Kaj
  pa kdo od “ponosnih naslednikov komunistov – ki so storili “zčoćin” ( besede SD poslanca Koprivca v Parlamentu R: Slovenije)
  So
  predstavniki
  SD; LEVICE; DESUSA; SAB; SMC; LMŠ itd. _ izrazili – kako sočustvovanje – ob požaru v NOTRE DAME KATEDRALI?
  So
  ponudili – kako – pomoč ? Naši – POKOMUNISTI ?! L.r. JANEZ K: KERN KOMENDA

 • Slovenec 33

  Slovenija je okupirana država, kjer vladajo okupatorji in veleizdajalci slovenskega naroda.
  Na fotografijah v tem prispevku ni vseh okupatorjev in veleizdajalcev, ki se drenjajo pri koritu.
  Za vse okupatorje in veleizdajalce slovenskega naroda pa velja, da so ali potomci, ali pa nasledniki rdečih verskih blaznežev, ki so izvedli genocid nad slovenskimi rodoljubi,. ki še vedno leže po več kot 600 moriščih po slovenski zemlji.

  • Janez Kepic-Kern

   ++++++++++++++++ ŽAL, KAR DRŽI. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • samsara

  Dogodek ima potencial, da postane eden izmed žebljev v krsti udbomafije.
  Vse ima svoje meje, tudi udbomafija udbodfevda je minljiva in njen konec se bliža.
  Sami sebe bodo “sfukali, totalno sfukali”.
  Pohlep press

  • Janez Kepic-Kern

   +++++++++++ se strinjam, vse ima svoje meje.
   Upajmo, da bo res tako in da se bodo
   kot je to v “mafia-krimičih” potolkli med seboj. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • macon

  Po mojem bi morala tožilka in Furlan dobiti vsak svoj proces.

 • Janez Kepic-Kern

  “VSAKOGAR OGROŽA TISTO – KAR . FURA”
  Če hodiš peš
  – si lahko – žrtev – peš hoje.
  Če voziš
  bicikel ali motor, avto – si lahko – “žrtev ” – bicikla, motorja, vožnje z avtom !
  Če “furaš”
  – čudno politiko – si najpogosteje – “žrtev čudne politike”
  Vsakogar
  ogroža tisto – kar – “FURA”
  Mene lov na “GRIZLI” medvede –
  nič ne ogroža, ker ” GRIZLI” medvedov – nič ne lovim. A ne? L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Silos

  Toliko prostora bo pa še na Dobu !

 • piko8

  blanka žgajnar padla na vseh primerih, katerih se je lotila: BALKANSKI BOJEVNIK, ZORANGUTAN, FARMACEVTKA vse gre na škodo pravičnosti in demokracije!!
  žgajnarjeva je samo dobra movzna krava iz državnega proračuna!!!

  • stajerc5

   Ko bi bilo samo to, denar! Ona je pokvarjena do obisti in dela tako noro pokvarjeno in protiustavno, da ni vredna delovnega mesta vratarja na sodiscu!!!

  • Luiggi

   piko8,tle si ga pa mal posrou,molzna krava je tistaod katrere nekaj dobis,od te babe pa ne dobis nic,se za spolno obcevanje je vejtno za nic,ker se ji je od same zlobe noznica posusila

 • Janez Kepic-Kern

  ‘še 1x
  ALI JE KDO OD
  URADNIH PREDSTAVNIKOV NAŠE R. SLOVENIJE
  IZRAZIL
  JAVNO – NA TV

  – OBŽALOVANJE

  ZARADI – POŽARA V KATEDRALI – NOTRE DAME ?
  Kaj
  pa kdo od “ponosnih naslednikov komunistov – ki so storili “zčoćin” ( besede SD poslanca Koprivca v Parlamentu R: Slovenije)
  So
  predstavniki
  SD; LEVICE; DESUSA; SAB; SMC; LMŠ itd. _ izrazili – kako sočustvovanje – ob požaru v MOTRE DAME KATEDRALI?
  So
  ponudili – kako – pomoč ? Naši – POKOMUNISTI ?! L.r. JANEZ K: KERN KOMENDA

 • samotoje

  Moj včerajšnji komentar z Demokracije, ki ga pripenjam še tu na isto temo:V interesu javnosti je, da vsi državljani Slovenije, ki so pri zdravi pameti, slišijo ta posnetek. Grozljivo. Temu bi moral slediti odstop ministrice Katić, predsednikov okrožnega in vrhovnega sodišča, nujna in tokrat utemeljena seja sveta za nacionalno varnost, ustanovitev parlamentarne preiskovalne komisije pod vodstvom opozicije, ki naj razišče povezave sodstva, tožilstva in politike pri sodnih postopkih, policija bi pa morala že zdavnaj preiskati dogajanje na KI. Tako jasno in v bistvu preprosto.
  In še to- meni se riše trikotnik: Jamnikov umor – KI in oni Libanonec- Tošićeva mamilarska banda.

 • Hribouc

  A RAZREŠENI ?

  A dejte no!

  Vse tri in tudi njihove komandante v karanteno takoj, na sodišče in na DOB !
  —————————————-
  Kaj so njihovi predniki delali nedolžnim žrtvam Udbe za verbalne delikte po gostilnah, recimo?

  A se je vsepozabilo?
  Za malo težje zadeve od šank gobezdanja, je šla glava!

 • garfi

  SDS se bori vendar v ugrabljeni državi Podgane ne bodo odšle zlahka
  zelo verjetno šele s kakšno krizo

 • Peter

  Smešni ste.
  Kdo jih bo razrešil? Samo tisti, ki jih je nastavil, jih lahko razreši.
  Ker pa delajo, kot jim je naročeno, vzroka za razrešitev ni.

 • Golman

  Enake luparije se dogajajo v zadevah CHF TOKSIČNI KREDITI. Sodišča enostavno ne želijo slediti smernicam ESČP v enakih zadevah. Sodniki ne dovolijo pravičnih postopkov pred sodišči in že v naprej razsojajo v korist bankam, ki pa so kot že vrabčki čivkajo podpisovale pogodbe z figo v žepu.

 • Frank Novak
 • Franjo Trojner

  Na mestu g. Noviča bi se lahko znašel sleherni drugorazredni državljan, kar nas mora vse drugorzredne državljane zares močno skrbeti!
  Odstopil od naštetih ne bo nihče, leva oblast pa nikogar od svojih ne bo sankcijonirala in še manj odstavila, kar pove prav vse o naši levi oblasti, kvazi demokraciji in kvazi pravni državi.

 • Get Smart

  Naloga vseh osveščenih ljudi je, če si želite SVOBODE in ČLOVEKU DOSTOJNEGA življenja, da budite še neosveščene. Osvoboditev izpod MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE lahko izvedejo le osveščeni ljudje, seznanjeni z RESNICO o MURGL jugokomunističninih uničevalcih Slovenije {ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak}, za katere SVOBODNA Slovenija ni bila, ni in ne bo opcija, kot priznavajo in z zločinskimi deli dnevno dokazujejo. Na svetu sta dejansko samo 2 obliki POLITIKE, torej 2 obliki DRŽAVNOSTI, torej 2 načina DELA za DRŽAVO (politejo):
  I. »kultura SMRTI« – diktatura lumpenproletariata – MURGL JUGOKOMUNISTIČNO sužnjelastništvo, ropanje, umori, kraje, laži, pedrofilija, »starš–1«, »starš–2«, pedofilija … uničevanje kulturne identitete, etnocid narodov … na poti k totalnemu totalitarističnemu režimu, redu razredov: 1. sužnjelastniki 2. watchdogi, 3. SUŽNJI=ljudje.
  II. »kultura ŽIVLJENJA« – demokracija (demos-kratos – prastara SLOVENSKA LJUDO-VLADA: SVOBODA, pravica, RESNICA, pravo, človekoljubje, pošteno delo … družina, oče, mama, otroci … skratka SLOVENSKA kultura življenja, ki smo jo SLOVENCI podarili svetu.
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Get Smart

  90 poslancev v Državnem zboru Republike Slovenije je »zakonodajno telo« (zakonodajalec). DRŽAVNI ZBOR je tisti del državne celote, ki sprejme ZAKON, po katerem državljani živimo. Zakone sprejme VEČINA od 90 poslancev v Državnem zboru. Če je država OKUPIRANA, kot je okupirana Slovenija, potem OKUPATOR v DRŽAVNI ZBOR namesti VEČINO svojih »vojakov revolucije« in ti zločinci sprejemajo zakone, po katerih vas »ropajo po zakonu«. Ne ropa vas država, ne ropajo vas poslanci, ampak VAS ROPAJO POSLANCI MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE: lm-Šarac, SOCIALNI Demokrati, DeSUS, Levica, SABratušak. Ta sekta zločincev še ni delala za človeka in ne bo delala, ker je sekta samoimenovanih in z deli DOKAZANIH »smrtnih sovražnikov ljudi« in njen smisel obstoja je PARAZITIRANJE na človeku, izkoriščanje človeka. OSVOBODITEV je možna na dva načina:
  1. MURGL JUGOKOMUNISTIČNE zločinske KREATURE zbrcaš ven iz državnih uradov in jih namestiš na Dob, na Ig …
  2. Greš na VOLITVE, daš svoj glas ZA LJUDI (obvezno nadzoruješ ŠTETJE, ker štejejo MURGL JUGOKOMI kreature), nakar z VEČINO GLASOV LJUDI v DRŽAVNEM ZBORU sprejmeš ZAKONE, po katerih MURGL JUGOKOMI zločince namestiš na Dob, Ig … ter sprejmeš še ostale zakone v DOBROBIT LJUDI, kot ste lahko že videli v obdobju 2004–2008, ko smo se ljudje delno in začasno OSVOBODILI okupacije zločinske MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

  • Get Smart

   DOLG DRŽAVE SLOVENIJE: 2004–2008 = Janez Janša =SDS= EDINIČ ZNIŽAN dolg je 8 milijard €
   —————
   2008–2011=BORAT = SD_DeSUS_Zares_sms_LDS=dolg= 17 milijard €
   2011–2014=Bratušak PS_SD_DeSUS_DL_virant = dolg= 30 milijard €
   2014–2017=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica = dolg= +31 milijard €
   2018–2019=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica_ŠARAC =dolg=+32 milijard €
   Kaj ste »VZELI NA KREDIT«, da odplačujete DOLG MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE? Nič. Okupator denar porabi za »ohranjanje okupacije«: »… pola sebi, pola ŠARCU daje …« Pol naložijo na svoje (FORUM 21) in kaviaržidoKOMINTERN oazne račune (Amsterdam, Luxemburg … Beograd, Ciper …) in s tem NAROPANIM denarjem »kupujejo« nekoč naša podjetja (mercator, merkur, gorenje … mlečno, mesno predelavo, PIVO, vodo, mineralno vodo … časopise (delo, dnevnik, večer, NEDELJSKI DNEVNIK … revije lejdi, obraze, jane … MLADINE … 99 % radijev, TV-POP-kanalizacije …), vse, TOTALITARIZEM pač: »… sve je ovo naše i nečemo nikome dozvoliti da nam dira to…«. Pol porabijo za vzdrževanje OKUPACIJSKEGA stroja, za: BORATE, ŠARCE_SD_Levica_DeSUS–SMC_SAB, đupljane Jankoviće–Arsenoviće–Kontiće … na tisoče FEJK URADOV, direktorjev, sekretarjev sekretov … torej za WATCHDOGE (»vojake revolucije«, po KUćANU), ki »za drobtinice z gospodarjeve mize« usmrajujejo splet in svet z LAŽNIVIMI iztrebki, blatijo ljudi, blatijo Slovenijo, blatijo Slovenstvo itd. in gradijo svojo sužnjelastniško MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   • Get Smart

    Leta 2004 smo se državljani Slovenije vsaj delno osvobodili MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE: po 4 letih poštenega dela Janeza Janše (SDS, 2004–2008) ZA SLOVENIJO,
    je dolg znašal le še 21 % BDP-ja oz. 8 MILIJARD €,
    – pa nižji davki, pa manj davkov,
    – pa REALNA RAST PLAČ in POKOJNIN, pa nižji stroški,
    – pa za 100 % nižje cene vinjet, brez LDS nalepk za avte,
    – pa za 100 % nižji stroški za vrtec,
    – pa za 100 % nižje notarske tarife,
    – pa za 100 % nižja brezposelnost,
    – pa BREZPLAČEN obrok za otroke, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR ukinil,
    – imeli smo Piranski zaliv, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR podaril Rvackoj …
    Torej je l. 2008 za MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO nastopil čas za revolucionarno akcijo: »veliki pok« = »patrija« = »sfukovanje ČLOVEKA« in »teþihovanje SLOVENIJE«:
    »Sloveniju tepihovati« in »Janeza Janšo je potrebno “sfukati”, popolnoma ga je potrebno sfukati!« so rekli in »on dela nje« – ŠARAC Levica SD DeSUS SMC SABratušak … so le PREIMENOVANJA in »novi obrazi« ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

 • milanček

  ogromno jih je, ki jih je potrebno tako! odstraniti za dobro slovenskega naroda in naših bodočih rodov! smrt kućanovi F21!

 • Janez Kepic-Kern

  ZA NJIH SO – SE ZDI VSI,
  KI SO KRITIČNI DO NJIH – “FAŠISTI”. Se zdi.
  ŠE 1X
  O
  POKOMUNISTIČNIH – “FAŠISTIH”
  ZA
  EX KP, ZL POKOMUNISTE JE VSAKDO ,
  KI POKOMUNSTOV – NE MARA
  “FAŠIST” Se zdi.
  ŠALA.

  “VSEPOVSOD SAMI – FAŠISTI”

  EX “ZL, zdaj LEVICA” poslanec LUKA MESEC
  – čaka na zeleno luč
  na semaforju v bližini – PARLAMENTA R. Slovenije.

  ZRAVEN LUKE MESCA ENAKO ČAKA – MLADA MAMICA, KI DRŽI ZA ROKO
  CCA 4 LETNEGA SINČKA.
  LUKA M. prijazno pogleda malega fantka v oči
  in se mu nasmehne.
  4 letni fantiček, ki ne mara, da ga kdo razen mamice – gleda
  – pa Luko MESCA – SAMO NEPRIJAZNO POGLEDA,
  – SE MU SPAČI
  – IN Luki MESCU – POKAŽE – J E Z I K !
  Luka MESEC
  – UŽALJENO REČE – SAM SEBI:
  ” TAKO
  MAJHEN JE ŠE – PA JE ŽE – ” F A Š I S T” !
  L..R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE
  “VSEPOVSOD SAMI FAŠISTI”