Slovenski muslimanski portal Islam.si znova zanika žrtve zaradi nasilnih migrantov, vse to naj bi bile lažne novice – koliko jih bo moralo še trpeti in umreti?!

Spletna stran Islam.si. je obremenjena z Nova24tv.si. Foto: printscreen

Muslimanski spletni portal v Sloveniji Islam.si se je znova razpisal o tem, da so lažne novice že nekaj časa vse bolj naraščajoča težava, ter da gre za manipuliranje, ki v ozadju predstavlja nek interes, bodisi zaslužek ali spodbujanje sovraštva do nasproti mislečih. Le kakšen interes je v ozadju njihovega članka, v katerem so obtožili medije, ki pišemo o nasilju muslimanskih migrantov, da smo “fake news”, novice o ilegalnih migrantih muslimanskega porekla, ki po Evropi sejejo smrt, zadajajo udarce in posiljujejo ženske, pa da so lažne?! Še ni bilo dovolj smrtnih žrtev in nedolžnih trpečih Evropejcev? Odgovorni urednik Demokracije in Nova24TV Jože Biščak pa jim je odgovoril, da naši bralci preverijo novice tudi drugje na spletu. “Kot najbrž tudi pri drugih medijih. In presodijo. In se vedno znova vračajo na spletni strani Demokracije in Nova24TV. Temu bi se lahko reklo ‘prosti trg’ novic, vi pa očitno želite centralno planiranje novic.”

Ob tem se omenjeni portal izgovarja, da “islam obsoja vsako nepravično nasilje, četudi je storilec migrant ali begunec”. Res je, da niso vsi islamisti teroristi, a vsi teroristi v Evropi zadnjih treh let, odkar je na staro celino vdrl val ilegalnih migrantov, so islamisti. Preveliko naključje, da bi na ilegalne migrante muslimanskega porekla gledali z zaupanjem. Poleg tega se samo spomnimo dokazov, objavljenih v tujih medijih, ki potrjujejo, da je Cerarjeva vlada čez ozemlje Slovenije spustila številne teroriste, privržence, borce in simpatizerje Islamske države, ti pa so nato po evropskih prestolnicah Bruselj in Pariz sejali smrt. In prav vsem je bil skupen islam.

Islam.si piše, da njihova vera obsoja “vsako nepravično nasilje”. Muslimanski migranti nasilje nad Evropejci opravičujejo z Alahom. Potemtakem za njih “nepravično nasilje” sploh obstaja?! A Islam.si se na dejstvo, koliko teroristov je med njimi, ne ozira. Verjetno ciljajo na neznanje svojih ljudi, predvsem žensk, ki jim pogosto omejujejo pravico do izobraževanja, ter jih prepričujejo s sledečo formulo:

Vir: spletna stran Islam.si

Zakaj muslimani naj ne bi bili posiljevalci, omenjeni portal utemeljuje s stavkom: “Islam prepoveduje dotikanje tuje ženske, ki ni v bližnjem sorodu, kaj šele posilstvo!” Več o tem, v kako hudi stiski je v muslimanskem svetu ženska, ki jo posilijo, smo že pisali v članku [Video] Kdo vam laže? POP TV in RTV SLO, ko naslovnico Demokracije primerjata z rasizmom in nacizmom, a naj na kratko povzamemo bistvo: ilegalni migranti prihajajo iz kulturnih okolij, kjer je masakriranje spolovil deklic nekaj običajnega, kjer so poroke s 14- in celo z 12-letnicami nekaj normalnega, in celo iz okolij, kjer je posilstvo v določenih primerih sprejemljivo. To je kultura, kjer so ženske manjvredne in podrejene moški nadvladi. Primer razlage klasičnega islama to potrjuje, za dokaz posilstva ženska potrebuje štiri priče. Dejstvo torej je, da ilegalni migranti prihajajo iz kulturnih sredin, kjer je posilstvo obravnavno drugače kot v naši krščanski Evropi, kjer je nesprejemljivo ne glede na politično opredelitev, posiljena ženska pa ne potrebuje štirih prič, ampak dejanje prijavi policiji, ki to zlorabo tudi resno obravnava.

Ker dekle v strahu za življenje policiji ne želi prijaviti poskusa posilstva s strani migranta v Mariboru, se ta za Islam.si sploh ni zgodil?!
Omenjeni portal nedolžnost posiljevalcev islamskega porekla opravičuje z nedavnim dogodkom, ko naj bi migrant v Mariboru napadel neko dekle in jo hudo pretepel, medtem ko jo je poskušal posiliti. O tem napadu kroži tudi zapis na družbenih omrežjih, ki razkriva, da se je nesrečno dekle rešilo z udarcem v samoobrambi, na pomoč pa so ji pritekli tudi natakarji, saj so slišali krik in jok. Odzvala se je tudi slovenska policija, ki potrjuje, da so “identificirali domnevno oškodovanko”, vendar pa da “prijave ne želi podati”, kar je povsem razumljivo, saj se verjetno boji za svoje življenje in morebitnega obračuna s strani nasilnega migranta, ki jo je, očitno, enkrat že napadel. A ker dekle ne želi prijaviti posilstva, Islam.si to dojema, kot da do tega dogodka sploh ni prišlo.

Vir: Twitter

Še več! Islam.si ne zanika le poskusa posilstva, temveč tudi nasilno znašanje muslimanskih migrantov nad ženskami s pestmi. Kot dokaz, da se to ne dogaja, so objavili fotografijo pretepenih žensk, ki kroži po družbenih omrežjih, ob tem pa zapisali, da gre za fake news, češ da imajo samo takšen make-up, nekatere druge pa naj bi bile poškodovane med aretacijo, ker jih je poškodoval gasilec ali njen partner?!

Vir: Twitter

Islam.si delil nasvete, kako pretepsti žensko: Musliman ji mora zadati nenasilne udarce, s stvarjo, ki je kot paličica
To pa je islamska dvoličnost, ki ji ni para! Samo spomnimo se na članek, ki ga je imel Islam.si na svojem portalu, da je v islamu dovoljeno pretepanje žensk, kasneje, ko so to odkrili novinarji Demokracije in o tem napisali članek, pa so ga umaknili. Čeprav na Islam.si tega članka tako ni več, ga je dovolj dobro povzela Demokracija. Najprej so citirali An-Niso: “Če katera od žena postane nepokorna, jo sprva opomnite, nato se od nje ločite v postelji in če je treba, jo tudi udarite.” Žensko pa je treba pretepati tako, da je moški ne poškoduje. Zadajati ji mora, tako učijo, “nenasilne udarce”. “Učenjaki so rekli, da fizično kaznovanje ne sme biti takšno, ki bi povzročilo poškodbo, tako da udarec mora biti nežen in z neko lahko stvarjo, kot je paličica,” še pišejo na portalu Islam. Več o tem preberite v članku Spletna stran Islam, ki portalu nova24Tv očita nespoštljiv odnos do žensk, uči, da moški lahko pretepa svojo ženo! Kdo je zdaj nor?

Tudi zahteva, da ženska nosi burko, je nasilje: simbol popolnega razčlovečenja ženske
Konec koncev pa je že samo zakrivanje žensk nasilje nad njimi. Da to ni nobena pravljica, smo vse pogosteje priča tudi na ulicah slovenskih mest in krajev. Torej, so ženske, ki nosijo burko, res svobodne? “V Pakistanu in Afganistanu ženske, ki se nočejo zakriti, fundamentalisti napadajo s kislino, ki jim razžre obraz. Napadalci, ki jih privedejo pred roko pravice, so potem na šeriatskih sodiščih po navadi oproščeni, ali pa dobijo mile kazni. V Iranu, ki je bil pred islamsko revolucijo napredna prozahodna sekularna družba, je vsako leto posiljenih in ubitih več žensk, ki si drznejo po mestu kazati svoj preveč lep obraz. Ko v zahodnih deželah zaslišujejo muslimanske posiljevalce, ti večkrat kot razlog za napad omenijo dejstvo, da žrtev ni bila zakrita z burko in si pač niso mogli pomagati. Tudi zahodne turistke v mondenih središčih, kot sta Dubaj in Abu Dhabi, zaradi spolne agresivnosti arabskih moških za lastno varnost nosijo vsaj nikab, če že niso povsem zakamuflirane v burko. Razvidno je, da burka simbolizira popolno razčlovečenje ženske, kot toksična kombinacija simbolike ponižnosti, manjvrednosti in družbene ranljivosti ob sicer javno znani skrivnosti, da gre v resnici za izraz političnega islama,” ugotavlja v svoji kolumni Mitja Iršič.

Tu vas ne bi preveč pogrešali 
Evropa se s prihodom ilegalnih migrantov, ki jim je vsem skupen islam, spreminja v vojno območje. V številnih evropskih mestih z bogato kulturno zgodovino so svarila pred terorističnimi napadi, ravno zaradi migrantov, postala stalnica. Prvak SDS Janez Janša pa je blatenje portala Islam.si o “lažnih novicah” odlično strnil v tvitu: “Kaj če bi šli raje predavat o lažnih novicah in svobodi javnega obveščanja v vam bližnji Iran? Bi bilo bolj koristno, tu pa vas ne bi preveč pogrešali.” Se strinjamo.

J. G.

 • rubec

  Na islam.si, če že, kliknite samo v usnjenih rokavicah ki ste jih čez noč namakali v varekini. Svojega muca ki se rad smuka po tipkovnici žal nisem uspel pravočasno opozoriti. Zdaj ima revež garje.

  • samotoje

   Otroka namakati v varekino je strogo prepovedano.

   • večni srb

    A proti garjam pa sicer deluje?

 • Artur

  Slovenski muslimanski portal Islam.si znova zanika žrtve zaradi nasilnih migrantov, vse to naj bi bile lažne novice – koliko jih bo moralo še trpeti in umreti?!
  Bilo bi zabavno, če nebi bilo groteskno in podlo s strani Islam.si šerijatarjev. Poleg tega nas imajo še za glupe in neinformirane, kot da nismo sposobni presodit preko drugih alternativnih nepristranskih virov iz prve roke v zvezi s to problematiko v čemu je štos.

  Ja zaradi “lažnih novic” se je “glupim” Nemcem končno utrgalo in to se zdaj širi kot snežna kepa po klancu navzdol . Kot bi rekli “južna brača” POČELO JE POČELO !
  https://www.youtube.com/watch?v=Ahz5nu_h_2Q&feature=share

 • אדוני

  ……….pa človek bi mislil, da so se muslimani, ki že dalj časa živijo v Sloveniji socializirali pa, kot se tule bere ne.
  O, mili bože, vsi so glih. :(

 • Black_hawk

  Islam prepovedat!

 • Peter serdinšek

  ISLAM IS A CULT OF HATE AND DEATH! DEATH TO ISLAM!!! ISLAM JE KULT SOVRAŠTVA IN SMRTI! SMRT ISLAMU!!!

 • Felikss_AH

  Muslimani so naravni lažnivci in manipulatorji… v temu so tako dobri da im se enostavno mora priznati absolutna superiornost v tej “vrhunski” lastnosti… pri tem imam v mislih navadne Muslije… njihovi politiki in Mule so pa “nobelovci” v laganju in potvarjanju… in v tej disciplini so povsem izenačeni z Levuhci.

  Kaj so Muslimani na splošno je lepo obrazložil nekdo ki jih je dodobra spoznal iz prve roke – “Retired Marine’s message about travel ban goes viral” – https://disq.us/url?url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Df0KMz_AUBFM%3Aj0rh_w_T5SDSnxpN6ymLwf8TxMY&cuid=3835876 – in tu – “Marine Steven Gern In Iraq Tells Bleeding Heart Libs EXACTLY Why Should Support The Muslim Ban” – https://disq.us/url?url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D0TPMD2k9FUg%3AB-MMLOK6pwAONzfuBFsi1AYaNRE&cuid=3835876

  Komu je torej za verjeti… kdo je manipulativno-lažnivi kljukec… islam.si ali tale Marinec

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Te “bosanci-poturčeni srbi” ne vedo, kaj je pravi Islam. V primeru jurišanja “kamelojebcev” so ga “slovenski muslimani” najbolj “najebali”, zato ker so oni v očeh pravih Muslimanov → Kuffars. :)

  PS: Ella Tahin! :)

 • Caetano

  Dobro ste jim odgovorili laznivcem.

 • FUCK COMMUNISM

  Naj grejo smrdljivi kozjejebci to povedat svojcem od te islamisticne drhali umorjenih ljudi. Da meni pride prasec plozat kako to kao ni bil muslic, ki je ubil enega mojih ljubljenih, ga zakoljem na licu mesta!!!

  • Jernej Arko

   ja no zakaj ne morejo bit tko miroljubni kt ti.

   • Josip Broz Tito(УДБА)

    Taki so samo preko interneta. :)

    PS: V živo so pič…. :)

    • Jernej Arko

     itak, znanstveno dokazano da se desničarjem možgani kopajo v hormonih strahu.

     • Josip Broz Tito(УДБА)

      Janšisti niso “ta desni”. Oni so sekta. :)

      PS: Desne stranke imajo Italija, Avstrija,… :)

     • Jernej Arko

      pač taki ubrisani desničarji so povsod po svetu, tko kt maš skine ki kričijo white power bela moč, maš v afriki črnce ki kričijo črna moč. Dejansko sicer obstajajo pravi konzervativci sam so bolj redki kot taki ki sam kričijo na vse drugačne ker se bojijo vsega drugačnega.Pač prbližn 20 % vsake populacije je takih strahopetnežev ki potem svoj strah spremijajo v jezo.

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Upam, da bo turški sultan Erdogan odprl mejo. Podpirate ZDA, ko pobija nedolžne ljudi, zaradi nafte in potem se čudite migracijam. :)

  PS: Prešič aka. Mahnič je izjavil, da RUS, TUR in Iran niso naši prijatelji. Kdo pa so prijatelji slovenije? :)

  • FUCK COMMUNISM

   Gospod Mahnic zate, preklet pezde usran!

   • Josip Broz Tito(УДБА)

    Slava Putinu, Erdoganu in Rohaniju. :)

    PS: Kar ste skuhali, boste pojedli. :) #SLOdoesntHAVEfriends

  • Olga2345

   Uporabljate Kučan Goebbelsov šampon?

   • Josip Broz Tito(УДБА)

    Kakšen beden “reply”. :)

    PS: Senilna, nezadovoljna, dolgočasna ženska. Ni čudno, da vam vse smeta. :)

   • slaipowi

    Ti pa Janša Grimsov. Pokveka stara brezdelna. Te res nihče ne mara, ker si non-stop dežurna parolarka? Podrepna muha ti po nadležnosti ne seže niti do črnega pod nohtom na mezincu noge.

 • Olga2345

  To samo dokazuje, da je islam nasilna ideologijai tako kot komunizem, nacizem in fašizem! Cilj opravičuje sredstva!
  Zločinsko islamistično in komunistično ideologijo je treba obravnavati enako kot nacistično in fasisticno, zločince in njihove podpornike pa postaviti pred mednarodno sodišče in kaznovati!

  • slaipowi

   Sama sebi deliš všečke. Olgitis podprt z obsesivno kompulzivno motnjo je pa res hudič. Pokveka stara.

   • Olga2345

    Ja, na novi so rekli, da si jih lahko dam po potrebi! Udbaši že veste…

    • slaipowi

     inteligentnost ni tvoja odlika, a ne

   • Morala

    Samo Olgo vidiš, da si je dala všečka, ne vidiš pa komentatorke Josipa Broza Tita?!

    • slaipowi

     Samo olgo spremljam, ker je tako “pametna”. Ostali me ne zanimate.

 • bubamara

  Koza, otrok, ženska. Za pravega muslimana ni razlike.

 • rubec

  M’islam dost si upajo ti lažnivi muslimanski kurci. In to na našem ozemlju.

  • Felikss_AH

   Stari moj od “osvoboditve” ali še bolj “natančno” od “odcepitve” Slovenija je vse manj naša. Po “osamosvojitvi” je sem imigriralo ogromno Muslijev iz Bosne in Kosova, tako da je samo teh URADNO nekih 100,000 komadov. Kje so pa še “brača” Srbi… teh je po vseh mogočih pozicijah v državni službi in vojski, pa tudi v policiji. Tam okoli Kresije na primer se motajo cele skupine nekih v črno uniformiranih vucibatin, nekakšni varnostniki pa redarji pa koordinatorji pa organizatorji pa kontrolorji… čepijo v in okoli onega nobel lokala z sladoledi in se proseravajo

   OK… za razliko od precejšnjega števila pravih kriminalcev in raznih vucibatin v košari te Jugo-imigracije, je seveda tudi precej povsem v redu folka… in mnogi so boljši od mnogih avtohtonih, predvsem pa Levuharskih Slovencev. Na nesrečo se avtohtono Levuharijo skupaj z jugo kriminalci in vucibatinami ne da kar tako odstraniti ali izgnati… idealno bi bilo nekam v Afriko in Azijo.

   S temi Afro-Arabo-Azijskimi “pridobitvami” bo še manj naša. Kakor koli že, jaz se zanašam na zgodovinsko dinamiko skozi katero so šle vse civilizacije in družbe… vidim to kot neko sinusoido… zdaj gre krivulja še na gor in ko doseže vrhunec je naslednja pot samo še na dol. Tako je vedno bilo in ne vidim zakaj bi tokrat bilo drugače.

   S tem na dol pa seveda mislim da bo plaz odnesel in počistil vso to humanoidno nesnago ki nas zdaj duši

   • večni srb

    Bravo, si si le prišel gor od kod toliko gorečih katolibanov in nasprotnikov migracij. AMpak tudi po osamosvojitvi je bilo slovenskih državljanov še vedno približno enako, torej smo izgnali prav toliko ljudi kot se jih je preselilo k nam. Se ti zdi logično, da bi srbi najprej bežali ven, nato pa bi se masovno valili nazaj?
    To niso srbi, če so pa rojeni na hrvaškem ali v bosni, nekateri tudi v Vojvodini, Črni gori Makedoniji in na Madžarslem, vse nekdanje nacistične zaveznice skratka, le pravih srbov pri nas ni več oziroma niso nikdar zapustili doma.

    Pa saj srbi niso v reesnici nikoli bežali, najboljše strokovnjake so poklicali nazaj v rodno domovino, kjer se je dogajal preprorod naroda, udbaše so poslali ropat po Evropi, kdor se je vrnil nazaj, pa je dobil svojo toplo in še danes stražijo mračne ulice velemest, pred teroristi in zlonamernimi migranti, ki jih v Srbiji itak ni veliko, saj niso napadli nobeno od arabskih držav.
    K nam se selijo državljani hrvaške, hrvaških delov bosne in Albanije, tudi ti je del poslanstva do konca izrojenih fanatičnih elit nekdanjih komunistov oziroma nacional socialistov s človeškim obrazom, ker komunizma itak nismo nikoli videli, ki hočejo povrniti Slovenijo v stanje pred 100 leti, ko slovenska država pač ni obstajala, žal.

    • Felikss_AH

     Avtohtoni… spet imaš izpade elektrike pa ti prihaja do zmešnjave v RAMu. Daj resetiraj in se zberi… tolk neumen pa spet nisi da klobasaš take

   • rubec

    Seveda se s teboj strinjam. Vucibatin, takih in onakih bojevnikov se je namnožilo v taki meri da se jaz osebno glavnemu mestu če ga že omenjaš že nekaj let izogibam v velikem in dolgem angleškem loku. Tja me premami edinole slovenska nogometna reprezentanca kjer hvala bogu južnjakov zaenkrat še ni, zato tudi naše nizanje zmag iz tedna v teden. Vsaj tam jih ni in to mi daje upanje za naprej, konkretno, da mi čimprej rata spizditi od tukaj.

  • Marija

   Se bo treba malo zmigati.Očitno je sedaj na vrsti Maribor.

 • Antonius

  Mus, liman na sadove tujega dela, iznajdljivosti in pridnosti je musliman.

  • samotoje

   Poznam simpatičen par iz Sarajeva- oba izobražena, razgledana, muslimana po izvoru, sicer pa pragmatična človeka, sta mi rekla, da ne razumeta Slovenije, ki je v svoje okolje navlekla najslabše, kar je najti v Bosni- zaostale, polpismene, primitivne “seljačine” (njun izraz), ki bodo vedno cokla za državo. Tem je izgleda namenjen islam.si.

   • večni srb

    Odkar ni več srbov, je tam res nastala norišnica.

  • Marija

   Isto je s cigani.Od česa pa ti živijo?Od postenega dela ne.

 • Haloški Tunek

  Muslimani V Sloveniji: “Lažne novice (fake news) (ala Nova24TV-opomba Tuneka), so že nekaj časa vse bolj naraščajoča težava, ki se aktivno pojavljajo predvsem na družbenih omrežjih. Gre za sistematično manipuliranje, ki v ozadju predstavlja nek interes, bodisi zaslužek ali pa spodbujanje sovraštva do nesomišljenikov.”

  • Haloški Tunek

   Muslimani V Sloveniji: “Je pa res, da v “viharju” vseh novic, obstajajo tudi takšne, ki so avtentične in pričajo o nemilih dogodkih z nekaterimi migranti. Zato je pomembno poudariti, da islam obsoja vsako nepravično nasilje, četudi je storilec migrant ali begunec!”

   • večni srb

    Neumnost, celo Jezus je povedal, da svojemu ljudstvu prinaša ogenj in meč. Da bodo imeli s čim premagati sovražnike in infidele, kaj pa drugega.

  • PORK Amashina

   V resnici je pravzaprav vse scenzurirano v korist muslimanov.Tistih taslabih na uni strani zakona in njihovih pomagačev.To sem na svoji koži občutil ko sem po vseh njihovih svinjarijah,nagajanju in teroriziranju od novinarjev stalno poslušal”vemo kako je ampak o tem je prepovedano pisati….”.

 • črnaovca

  Normaqlno tudi komunisti so do zadnjega zanikali povojne poboje.

  • Haloški Tunek

   Gre za povojno kaznovanje dompbrancef…izdajalcef slovenskega naroda !!!… Kapish?

   • DMB

    Ali imaš v glavi razen šmarnice še kaj dokazov je več kot preveč. Kdo izdaja sedaj Slovenski narod, bodo tudi ti pobiti brez sodb. RAZMISLI KAJ Pišeš………. BND

    • večni srb

     Saj ve, ampak računa, da bo spet na pravi strani, ker ima tako goreče srce

     • sodnikisozločinci

      Zakaj potem ne pokliče gasilce?

  • večni srb

   Hja, hvaliti niso imeli kaj, ne bi pa rekel, d so ravno zanikali, če smo pa očitno vsi takoj vedeli za kaj se gre.

 • večni srb

  Kdar noben medij ne opisuje dejanskega stanja, pač nhče nma prav.
  Vse laži so enako neumne, le da so nekatere bolj očitne neumnosti od drugih.

 • Haloški Tunek

  “Islam.si delil nasvete, kako pretepsti žensko: Musliman ji mora zadati nenasilne udarce, s stvarjo, ki je kot paličica.”

  Tudi moja Julika me fčasih prosi naj ji zadam nenasilne udarce po nagi ritki. To jo zelo razrajca…njen orgazem je zelo močan !!!

 • večni srb

  Mldina ne ve, popolnoma iste oslrije je sovražna vojaška propagand šrila pred 30 leti, le da so bili takrat strašno nasilni posiljevalci n kriminalci naši balkanci.
  To ima Evropa ene take svoje fore, najprej jh je treba kastrirat, ko nimajo več jajc, se veliko bolje asimilirajo v zahodno družbo. Pa kaj, če ni nič res, deluje vseeno.

 • Haloški Tunek

  Nova24TV: “Medijski imperij Nova24TV je nastal kot protiutež mainstream medijem z namenom, da poroča o tem, kar mainstream mediji radi zamolčijo.”

  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …Kako močna je domišljija tistega, ki sebe predstavlja v vlogi “medijskega imperija,” v resnici pa gre za prostaški fake news medij, ki fsak tretji dan piše o mednožjih…fsak dan pa napada begunce in levičarje… ob tem pa svoj besedni zaklad krasi z vulgarnostjo!!!

  • večni srb

   Avtor ima v enem delu popolnoma prav, na tem mestu se pogovarjamo zato,
   ker fašistična oblast cenzurira vse velike medije ali pa so preostale
   svobodne strani preveč neopazne in nepomembne. Ta portal je ravno prav,
   obiskan bo tako dolgo, dokler nas ne bodo fašisti razgmnali in
   kriminalizirali najbolj kritične komentatorje, potem bo tudi ta crknl
   skupaj z ostalimi, ampak takrt ne bo več važno, ker bomo itak v nekem
   totlaitarizmu in se potem nimaš več kaj meniti.

   Fašizem je problem, ne novice, mediji ali nek sovražni govor, ki itak ne obstaja oziroma ga je zelo preprosto ignorirati, državni terorizem je daleč največji problem v vsaki vojaško policijski džamaheriji.

   • čopkovseved

    Poglej si na islam.si, kako nam grozijo z ovadbami in kako so se morale ženske opravičevati, ko so slikale tiste ta zavite, kar je za slovensko okolje nenormalno. Vsa leta svobode v dejanjih in besedah nam hočejo uničiti verski prišlekii. Naj ustrahujejo , mene Slovenca islam ne ustavi. Ženska je svobodna takrat, ko sama odloča o sebi. V ruto jo ovija islam in konec,tu ni ženske svobode in to bi morala država po ustavi preganjati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sem svoboden človek in povem z vso pravico ,kar mislim o tej veri, ki javno spodbuja ničvreden odnos do žensk!

    • večni srb

     Boli me kurac za islam.si.

     Zakaj bi se kdo opravičeval, če ve, da ni naredil ničesar narobe?
     Kdo smo mi, kdo so oni, kaj imava skupnega ti in jaz, če ne Ustavo in človekove pravice, ki obema zagotavljajo relativno svobodo oblačenja, obnašanja in razmišljanja.

     Ne razumete in ne razumete, zgleda nočete razumeti, nihče se nima pravice vtikovati v izgled drugega, razen če je okužen z nalezljivimi boleznimi ali brez potrebe močno smrdi, tudi če si postavi raco na glavo in vtakne dva svinčnika v nos, to mene ne zanima. Pri nas se oblačimo kot se zato, ker smo prepričani, da je v našem okolju taka zaščitna prevleka boljša za telo od alternativ, če bi se znali zaščititi pred vremenom in mehanskimi poškodbami še bolje in bolj udobno ter praktično, brez skrbi, da ne bi tebe vprašal kaj lahko nosim in kaj ne.
     To je bistvo, k nam je vdrl tretji svet, ki smo ga pomagali napadati in uničiti, za strateške surovine in tudi zato, ker je bilo tako prav. Naša dolžnost ni iz njih narediti iste bebce kot smo sami ampak uporabiti kar znajo oni bolje, njih pa priučiti naših veščin ter spretnosti, nenazadnje kulturnih pridobitev in moralnih vrednot, za katere smo se skozi stoletja prepričali, da so dobre. Ne gre za eno ali drugo, gre za vprašanje kvalitete, kar je nenazadnje eden od smislov življenja. Vsi bi radi, da bi nam bilo fino, radi bi jedli in pančali ter vmes štancali otroke, razen kvantitete, nam ti tujci nimajo kaj posebnega za ponuditi, se mi zdi. Itak nihče ne more porabiti več kot rabi, če se jim zdi masa tako pomembna dobrina. nenazadnje govorimo o skupnem dobro, tega je pa lahko včasih že zelo malo ravno dovolj.

  • čopkovseved

   Nova 24 nikoli ne omenja beguncev, ker jih ni. Obstajajo le ilegalci in migranti polni keša, čudno kaj! Toliko o beguncih. To so ljudje, ki se ustavijo v prvi varni državi in ne koristijo socialnih transferjev po EU, temveč želijo le preživeti in seveda čimrpeje delati!

   • večni srb

    Ampak delo je sila na poti.

  • cosmosjasnovidec

   Zanimivo,da tebe ter ostale bumbarje tvoje sorte fake news mediji zanimajo in brez njih ne morete obstati.
   Primer jaz kateri sem pameten za razliko od tebe ne obiskujem fake news portalov kot je vaša levuharska kokodakarska čefutarska 24.kurja greznica od takrat,ko sem videl,da se na njej nahajate sami iztirjeni psihopatski norci.
   Moj primer kot sem napisal je obenem obrazložitev tebi ter ostalim tvojim kolegom kako zahojeni pritegnjeni bumbarji ste kateri lezete tja kjer vam ni mesto a se tega seveda zaradi praznih betic sploh ne zavedate.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • večni srb

  Kot vedno, se je treba ob tako katastrofalnih analizah najprej vprašat, kdo je pa odgovoren za tako okrutne zločine pred prihodom migrantov in kaj je z veliko večino črne kronike, ki s tujci nima nobene veze?
  Ne trdim, da rabimo dodatno še kriminal migrantov, pravim samo, da so te stvari mogoče povezane, pa ne nujno posebej z migracjami ampak se fašistične tolpe enostavno izživljjo nad vsem šibkejšmi in slbše prilagojenimi, domačim in tujimi. Saj zato so drek, mi jh pa še glorificiramo, zaradi par čudakov, ki dejansko naredijo to kar je prav, čeprav ni zakonito, ampa velika večina so samo zarukani in bolan debili.

 • Olga2345

  Islam je nasilna ideologija, ki temelji na pedofiliji, zatiranju žensk, mučenju živali, terorizmu! V Evropo ne sodi!

  • večni srb

   kako se pa pretepa človeka, ne da bi ta trpel neke fizične poškodbe, mogoče mučenje z vodo, ki ga je uzakonila CIA.

   • Vince Blake

    In ti to enačiš? Enačiš waterboarding in sistemsko poniževanje žensk s strani muslimanov ter njihov terorizem? Pa ti nisi pri pravi. Waterboardinga so deležni samo teroristi in tisti osumljeni terorizma, muslimani pa sistemsko zatirajo vse ženske. V tem je problem. Številke!
    Je pa resm da je CIA pod Bushem in Obamo naredila ogromno gorja na svetu, ampak to ne da odveze muslimanom za njihova dejanja.

    • večni srb

     Zakaj bi koga mučili, če pa še ne vedo kaj ve? Mogoče reveži niso nič krivi in jih utapljajo brez veze, kaj jim pa potem rečejo, najbrž sorči. Kdo ti garantira, da bo mučena oseba povedala resnico, lahko se cegan laže, iz principa, ker te sovraži. Če te prej ni, po mučenju te bo zagotovo, čeprav je res tudi, da se žrtve večkrat navežejo na svojega mučitelja (Stockholmski sindrom). Koga tučeš. toga voliš, smo včasih rekli v srbohrvaščini. Kot, da žrtvam ni dovolj, da so bile tepene, bully jih potem sploh ne neha več zalezovati, ker jih ima nekako rad.

     Meni ni treba nič razlagat, itak so vse novice fake oziroma z napako, enako kot možgani avtorjev. Objektivno je napisati odebeljen senzacionalni naslov, tri prostorske koordinate in čas, vse ostalo je reklatvino. Ja vidiš, da tem arabskim deklam nič ne manjka, režijo se isto kot so se včasih naše kmetice. Pretepi psa in poglej kako te bo potem gledal, natin ne bo pozabil do smrti, razložiti in opravičevati se mu pa tudi ne moreš, če je pa pes in ne dojame človeškega jezika. Š več, potem te še volj zvesto spremlja, ker ve, da si zaradi pretepanja žalosten in mu boš dal klobaso.

     • Vince Blake

      Vse lepo in prav, kar si napisal, samo nekako ne vidim povezave med tem tvojim prispevkom in mojo opazko, da ne gre enačiti Ciinih metod mučenja in muslimanskim zatiranjem žensk.Prvi delajo to selektivno, drugi pa generalizirajo to nad celim ženskim spolom.

     • cosmosjasnovidec

      Sicer je res kar si napisal razen ene zadeve.
      Vsak pes je neštetokrat pametnejši od bilo katerega musliča zato pa muslimanska golazen psov ne trpi,ker se ob njih počuti manjvredne ter ponižane kar je tudi resnica.

  • Haloški Tunek

   Pje, ti pa si fukjena !!!

 • samotoje

  Kaj sploh počne muslimanski spletni portal v Sloveniji? Bosna je okolje za te sorte deviacij pa Turčija in dalje.

  • večni srb

   Živimo v globalnem svetu, popolnoma vseeno je kje se nahaja uredništvo in strežniki, signal potuje po celem planetu.

 • večni srb

  Pedofilija je pri nas stvar tradicje in je uzakonjena z Ustavo, romska supnost zase trdi, da bi brez porok z otroškimi nevestami enostavno izmumrli. To bi blo pa res grozno, če noben cigan ne bi več živel sredi hoste in pil deževnico, nezaslšano,to b bila pa res tragična izguba za cel narod.
  Zakaj to trdijo, kdo normalen se bo pa paril z usranim ciganom, če pa že, zagotovo svojm otrokom ne bi privoščil isto. Zato otroške neveste, ker lahko napumpajo deklice še preden se zavedo, da jim ne bi bilo treba, ne zaradi pedofilije, taki dedci ponavadi itak seksajo s starimi kurbami.

  Težko življenje, kaj češ, ampak romski narod pa le imamo. Bog živi cigane!

 • Republic Commando

  Kucan v prvi vrsti na blejskem strateskem forumu, poleg Sarca.

  • Haloški Tunek

   In praf je tako !!!

   • Silos

    Prav,če je štel od odzadaj!

   • Republic Commando

    Crkni debilček :) Levi fašistek brez lajfa :))))

 • Haloški Tunek

  BEGUNEC + NASILJE ≠ ISLAM

  • ZatonMesecnikov

   BEDAK+LEVIČAR = TUNEK.

   • Den456

    Vidim, da ti gre matematika precej bolje kot Tuneku.

 • čopkovseved

  Sem bral tisto o tepežu žensk na islam.si, si ta portal zasluži ovadbo, ker spodbuja nasilje nad ženskami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! V Sloveniji so ženske svobodne in islam.si jih nima pravice siliti v ovijanje rut, niti v podrejeni položaj moškemu. Islam je nam tuja kultura in nima mesta v naši kulturi in konec. Ženske so svodobna bitja, islam pa je še v času srednjega veka! NE DOVOLIMO; DA NAS ISLAMOVCI USTRAHUJEJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • šmentanamuha

   Tako je, to muslimansko združbo je treba kvečjemu sodno preganjati zaradi spodbujanja nasilja in poniževanja žensk, da o otroških porokah in obrezovanju sploh ne govorim.

   • Jovo Jamnica

    Zato pa… Živela Slovenska varda…

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Lejte tega kriminalca, ki bi rad ostal v Slovneiji

  Na koprskem sodišču se je začel postopek proti 33-letnemu državljanu Kosova, ki je zaradi poslov s prebežniki v priporu od marca. Takrat so koprski kriminalisti razbili združbo, ki je v pol leta v Slovenijo prepeljala najmanj 80 prebežnikov. 33-letnik je krivdo za očitke iz obtožbe pred dnevi na sodišču …

  KOPER > “Vem, kaj sem naredil in to priznam,” je sodniku Matevžu Grosu odvrnil 33-letni Liridon M., 33-letni državljan Kosova, ki z družino …

  https://www.primorske.si/kronika/vodic-ilegalcev-priznal-krivdo-a-ne-zeli-da-bi-ga

 • Sonček

  Evo zbirka novic iz Italije. Najbrž so vse fake news a ne?

  [ Kazniva dejanja migrantov v Italiji ]
  http://tuttiicriminidegliimmigrati.com/

  p.s. Ne rabi vedet italijanščine, samo malo poskrolaš in ti je jasno, da se nekaj hudo narobe dogaja s prisotnostjo teh nezaželjenih subjektov na naših domačih tleh. Tukaj se zbirajo novice iz časopisov in socialnih omrežij.

 • šmentanamuha

  Porič in njegova muslimanska kompanija niso še niti enkrat obsodili divjanja in nasilja islamistov (posilstva, umore in drugih divjaških akcij migrantov) ali jih prosili, da naj v imenu islama ne počnejo grozodejstev, ker s tem delajo največjo škodo prav islamu. Evropa jih sprejema gostoljubno, oni pa vse to vračajo z nasiljem in hiper primitivizmom. NIKOLI se muslimanska skupnost v Sloveniji ni javno ogradila od takšnega vedenja svojih bratov. In zdaj bi oni nekaj jokali …

  • Olga2345

   Gostoljubnost in miroljubnost krščanstva jemljejo muslimani kot slabost!

   • Dragan Krstič

    Točno.Vsi primitivni narodi ali pa posamezniki dobroto in gostoljubnost smatrajo kot slabost in podrejanje. Sploh pa islam. Ni zmernega islama, ampak samo nasilni, sovražni do drugih religij. Dokler ni dovolj močan za prevlado in nasilje nad drugimi uporablja zvijačnost in laži.
    To narekuje Koran kadar si s takoimenovano taqqijo/lažjo/ pridobivaš zaupanje. Ko doseže nadmoč, potem uporablja islam samo še nasilje in ubijanje nasprotinika. Zmerni islam je laž in utopija in ni možen ker musliman, ki ne sledi suram Korana pač ni musliman.

    • Marija

     Samo preži in čaka da dobi prevlado.

 • PORK Amashina

  Ma kakšne “fake news”.Čisto vse je res in še huje.Deset let sem na lastni koži doživljal nasilje “muslimanov”,saj sem živel v mestu kjer so se skoncentrirali.Tudi zaradi skrajnega nasilja do nas slovencev sem se bil prisiljen izseliti,saj kar se je tam počenjalo ni bilo človeško.Za mano so se izselili skoraj vsi slovenci,tako da so fino etično očistili ves del mesta.Kar se tiče policije so vedno stopili odprto v njihov bran,meni pa je denimo policaj svetoval naj dam smučarsko kapo na glavo in sam naredim red,ker je to edina možnost.Vsi ki smo morali prenašati nasilje smo bili zaposleni oni pa brezposelni,če ne štejemo kriminalnih dejavnosti.Delamo za njihove socialne podpore a oni bi nas najraje izgnali.Roko na srce.Nekaj redkih je tudi zaposlenih in se trudijo živeti v miru in sožitju.Res redki.Proti takim nimam nič.Videl sem tudi njihovega mladoletnega pripadnika ki so ga vlekli v bando pa se je od njih iztrgal,se zaposlil in postal čisto pošten fant.Vendar pa na splošno….je tega malo.Vsaj tam kjer sem živel.Tudi do pripadnikov svoje vere znajo biti izredno nasilni,če se ima željo vklopiti v slovensko družbo.Torej…Če ti muslimani s predsodki do slovencev sejejo odkrito sovraštvo do slovencev in tudi pripadnikov svoje vere kateri teh predsodkov nimajo sejejo nasilje in sovraštvo je višek nesramnosti da se predstavljajo kot neke večne žrtve.Kar ste posejali boste tudi poželi.

  • cosmosjasnovidec

   Policaj ti je svetoval pravilno.
   Ne razumem kako ste se lahko odselili namesto,da bi se zbrali skupaj ter pobili to muslimansko golazen kot ščurke.Jaz se zaradi njih že ne bi odselil ampak bi bilo obratno,če ne pa bi se znašli pri njihovem prašiču alahu.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • PORK Amashina

    Na žalost sem bil skoraj edini ki bi to tudi dejansko storil.Vsi ostali so bili preveč prestrašeni.Pa njihova tarča smo bili v glavnem mi in pa prijateljeva družina ki je imel soprogo iranko Ta je bila za čefurje izdajalka in na njena prizadevanja z vključitev v slovensko družbo so ji to tudi odprto povedali.Za njo čefurji ki ne znajo besede slovensko jodlali…In so ji govorili Ne bi se smela poročiti s slovencem,kristjanom.Fufujfuj jedo svinjino in si ne perejo riti in podobne rasistične izjave uperjene proti slovencemSlovenske javne ustanove,policija,novinarji,predsednik republike,varuh človekovih pravic,zavod za zaposlovanje,CSD,tudi šole da sploh ne govorim o osebah ki se prek zavodov ukvarjajo s švercanjem ilegalnih beguncev pa vedno stopijo v korist in bran čefurskim rasistom.Žal dokler slovenci ne bomo stopili skupaj se ne bo nič spremenilo.Ker oni pa vedno in povsod stopijo skupaj.Ker jih je zelo veliko prav v vseh ustanovah in vseh segmentih družbe in v glavnem tudi odločajo je potem zelo težko,saj ti poleg tega da ti nagajajo kriminalci nagajajo tudi javne službe ki te kriminalce kar odprto podpirajo.

 • ljubinica

  Na islamskem portalu islam.si pisejo, da je islamsko razumevanje svobode pravilno, evropsko pa napacno. ( V zvezi z odnosom do zensk).
  Torej:
  1. Muslimani ne nameravajo sprejeti evropske kulture in evropskih vrednot. Ne nameravajo se asimilirati. Saj je njihova kultura “visja” od evropske.
  2. Ker je njihova kultura visja od evropske razpuscenosti, nameravajo Evropo islamizirati.

  • Wqx Htr

   tako je… sam levičarji niso še dojeli!!!!

  • xtc

   No bo pa EU postala energetsko zelena.Tud nekaj.

  • Marija

   Kaj ti ne razumejo da so v tujih državah.Dabtu nimajo kaj iskati,če jim mk ne dovolimo.Seveda,če nebi imeli izdajalskih oblasti,katere pa na zalost volijo tudi kvazi Slovenci in Slo. državljani.Ja ocitno bomo še trpeli,zaradi svoje dobrote.

 • Olga2345

  Židan si s svojimi banditi last zasluge za ohranjanje kulturne identitete naroda in ohranjanje jezika?!!! Z naseljevanjem tujerodnih divjakov? S prevajalcem za albanski jezik v Velenju?!!! S pasjimi dojiljamii kot “kulturnim” dosežkom? S širjenjem sovraštva do krščanstva? Z izključevanjem političnih nasprotnikov in drugače mislečih??

  • Marija

   Hodi pa k mašam

 • Wqx Htr

  V EVROPIN NIMAJO MUSLIČI KJ DELAT!!! VN VN

 • Gr Enze

  Res jih ne bomo pogrešali !

 • WHAT IS TAQIYYA – youtube

  islam.si pridiga o sovražštvu in podpihovanju, v koranu pa jim piše da so JUDJE IN KRISTJANI NAJSLABŠI IZMED STVOROV. Kar pomeni da naj bi bilo po islamu judje in kristjani slabši od ščurkov, podgan, črvov… Da ne govorimo o njihovem idealnem zgledu Mohamedu ki je sam izvajal genocid nad neverniki in še kaj. Naj islam.si napiše kaj o tem.

  Naj islam.si raje kaj povejo o teh genocidih, ne pa da pišejo da so suhoparna dejstva in novinarsko delo o zločinih in sovražštvu nad evropejci, sovražštvo in podpihovanje. Ne moreš verjeti kako obračajo stvari.

  Danes se ne da več kar tako lagati “najslabšim izmed stvorov”,

  • rubec

   *************

 • ljubinica

  O islamu je na spletu ogromno informacij.
  Jaz sem veliko izvedela iz videov na youtubu. Priporocam Davida Wooda. Npr.: Who killed Muhammad.

 • cosmosjasnovidec

  Sodeč po ogledu pretepenih žensk na fotografijah je povsem jasno,da je treba to svinjsko prasečjo muslimansko golazen poteptati brez razmisleka.
  Preklete svinje muslimanske eden mi naj pride v roke pa bo jebal svojega alaha v rit.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • Slovenec 33

  Islam je KRVAVA, HISTERIČNA, AGRESIVNA IN PEDOFILSKA RELIGIJA, ki vse s katerimi pride v stik potiska v mračnjaštvo in fevdalizem. Če se jim kdo ne pokori, se gredo proti njemu džihad z noži in eksplozivi.
  Njihova “sveta” knjiga se imenuije koran in je dejansko priročnik za ubijanje in maltretiranje drugačnih.

  V prilogi je prevod izvlečka korana za osnovno seznanitev s to zločinsko religijo.

  https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=9913261
  To zločinsko religijo imajo za religijo miru le debili, topoumni produkti usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma in genetsko deformirali potomci verskih blaznežev, ki so izvajali genocid nad slovenskimi rodoljubi, ki še vedno leže po več kot 600 moriščoih pšpo slovenski zemlji.

  • Jernej Arko

   JA k u bibliji piše pa neverniki bodo šli tud v nebesa. In bohnedej jim ne stori nič žalega.

   • xtc

    Saj levaki ne priznavate nebes vi ljubite pekel,kaj se razburjaš?

    • Jernej Arko

     obnašaš se čist po koranu, si zihr da pravo knigo bereš :D mene razburja to da zato k verujete v istega bradatega moža, vaš bog je bog abrahama, muslimanski bog je bog abrahama a se sovražte kt psi in mačke, najebal bomo pa tisti k se jim to useskup zdi smešno.

     • xtc

      Prav je ,da levali naheblate,baje so Afganistanci ruskim okupatorjem najprej posekali glave tistim,ki so rekli da so ateisti.

     • Jernej Arko

      Itak, zakaj pa misliš da jih je ameriška CIA financirala in tako urila, ker vsaka vera je boljša od nevere. Glavn da se v neko norost vrjame.

     • xtc

      Tepček?Rusi so “očetje” Talibanov in Al Khaide.
      S svojim komunističnim “osvobajanjem” Afganistana so naredili toliko zločinov in grozodejstev,da se je narod nagnil k verskim skrajnežev nato pa so morali goli in bosi bežat iz Afganistana.

     • Jernej Arko

      dej no ni več strogo zaupno si lahko prebereš, CIA je ustanovila alkaido.

     • xtc

      In Amerika je napadla Afganistan in vsiljevala komunizem tam?
      Dej nehi no.

 • xtc

  Tale portal neumnih in idiotskih propagandnih sporočil naj se vzdrži abotnih trditev in nalaganj saj si le nakopava sovražnike,z abotnimi trditvami.
  Vsi ki so prebrali vsaj del Korana mu je jasno ,da kljukci tule zavajajo.
  Nadalje po vseh zahodnih kriterijih je bil Mohamed pedofil,kot pedofilijo islam še danes dovoljuje ,da se lahko poročajo mladiletne deklice in to z dogovorjenimi porokami ,ki jih sklenejo starši.
  Nadalje naj se lažnivci NE sprenevedajo,,da je treba pri njih še vedno kupiti nevesTo ampak,ne po izbiri ampak tisto,ki ti jo določijo starši.
  Trenutna cena med Albanci je nekje 30 kil in navzgor-kot bi kupoval kravo-ponižujoče in naj se nehajo sprenevedati.
  Svoje pridige naj odnesejo s sabo domov,Iran,Pakistan in še kam,kjer jim boto tepčki verjeli normalni in razgledani pač ne.
  Nimam ,nič proti,če se nek musliman vede povsem normalno v javnosti,zasebno pač prakticira kar prakticira,problem nastane,ko mi nek idiot skuša na vsak način dopovedati ali vsiliti to kar vsiljuje ta portal,ki se očitno ne zaveda ,da si dela nove in nove sovražnike z takim abotnim pisanjem.,sploh,ker je realnost bistveno drugačna.
  Res morda je ,da po primurih ne morejo storiti nič,je pa neumno ,da z abotnimi izjavami dražijo ljudi,ki vedo kaj se dogaja in kar je res.

 • Artur
 • Hehe, šiptarski druže Tvito pa takoj omeni Iran, ne omeni pa Savdske Arabije, takoj se vidi kam pes taco moli!

  • xtc

   Zanimivo je kako levi ljubite islamistične teroristične iranske teokrate.
   Bebčki levi-državo furajo farji,vi pa pravite ,da ste za ločenost vere od države Iranski in Palestinski šudr pa podpirate,a ne?

   • Jernej Arko

    Če bi blo po moje bi vse vernike, tiste v kristusa, al pa alahaha, al pa višnu šivo ipd, poslal na psihijatrično.

    • xtc

     Jep!Pa tud vas v Marxa,Tita in socializem.

     • Jernej Arko

      Hhaha ok lej, če bi jst pridigal da morte vrjet v pinki nevidnega samoroga, sa vas bo le tako odnesel v nebesa drugače bote šli na črni planet bikbutu kjer bote trpeli do konca časa bi me poslal na psihijatrično. ČE pa kej podobnega pravim za kristusa je pa vse ok.

     • xtc

      Ne napejaj se Levaki ste najbolj ortodoksni verniki v socializme in vaše malike kučana,Tita,Adolfa,Stalina,Maoa ,Lenina itd,v bistvu so socializmi kulti psihopatov od Leninovega,Adolfovega;Titovega;Kučanovega napreje.

     • Jernej Arko

      Itak, Adolf je reku ena zemlja eno ljudstvo en bog sam za hec in nemci so mel na pasu napisan bog z nami sam za foro, ko so župniki pridigal da si je bog zbral nemce za nad raso so se tud sam hecal. Ostalo so komunisti in kulti osebnosti DIKTATORJI razlika, Socializm je danska norveška švedska finska, kanada oz najbolj priljubljene države sveta kjer so ljudje najbol veseli. Drgač pa pazi v katero skledo pljuvaš janša je tudi vodja kulta osebnosti.

     • xtc

      Ja res so veseli vidimo vse države vse bolj zavijajo ostro v levo in kmalu pride še drugo zraven zaradi zabitih levakov psihično bolnih od socializma.
      Btw nisem še videl srečnih ljudi,ki jim zažigajo avtomobile in jim raseno no go Zone,po zaslugah levovernih psihotov.

     • Jernej Arko

      Itak ker levičarji brez knjige kjer skoz en sin boga pridiga da je treba ljubiti svojega soseda in pomagat tistim ki rabijo pomoč vedo da je treba to počet.

     • xtc

      Ja in kateri so to,tisti,ki koljejo domačine,posiljujejo,kradejo ,ropajo,ustvarjajo no go zone,se ne asimilirajo,živijo na sociali,nočejo delati itd-jep taki kot vi in take rabite in vaša norost bo naredila to kar sem napovedal izginutje vas in “vaših pomoči potrebnih”.

     • Jernej Arko

      ja priporočam ti da nehaš mau desne medije brat, boš vidu da ni tko hudo kot ti to predstavljajo, pa če ne bi blo vas extremistou ki bi najraje pobili vse drugačne bi se lahko začela kkšđna realna debata o tem, sam se ne more ker je edino kar slišmo od desnice nažente jih pobite jih morite jih sami posiljevalci so in lopovi. V nemčiji recimo je kriminal padel za 5% a vi mislite da so tam vasi v plamenih.

     • xtc

      Nehaj tumbat vse dežele ostro zavijajo v desno in tudi Švedska pa Nemčija,Merckelca je vedno bolj v d***,saj se ji rojevajo novi Chemnitzi,baba pa daje ljudi še pretepat in razmišlja lkako bi Afd prepovedala,med tem pa je Afd že prehitela Shultzeve levake in kmalu bo dohitela CDU in še preje pa bo Seehofer ppbegnil iz koalicije norosti,ki bo zanetila vojno.
      Merckelca,kaže na desnico ,ampak glavni krivec za vspon AfD in prihajajočega upora,ki ga ne more zajeziti sta ravno ona in levak Schultz.
      Dejstvo je ,da bo desnica sleje kot preje prevladala v EU in tega ni kriva ona ampak levi norci.

     • Jernej Arko

      Ja res je da desne stranke zmagujejo sam majo isti problem kt janša, povsod nočejo ostale stranke sodelovat s njimi. Zato ker desnica dobiva podporo sam zarad lažnih medijou ki non stop trosijo kako so muslimani zlobni in vi paničarji jim vrjamete. Me je pa strah da bo spet en desničar ponorel in zakuru parlemant kt adolf.

     • xtc

      Sej kmalu ostalih nebo kaj veliko,ljudje so začeli dojemati ,da je levica DEAD end in politika Stasi Maedschen Merklove isto kot Schultza in tu se začne,ko bo kritična masa bo padla Merckelca nato pa bo narod opravil še z levimi psihoti in kriminala polnimi pritepenci in to je vse bližje in neizbežno.
      Vsega pa je kriva leva norost in Merckelcin wilkommen.

     • Jernej Arko

      bote spet zalaufal taborišča praviš, tko kt jih je hotu vaš idol Tramp s mehikanci.

     • xtc

      No končno si dojel kam pelje leva norost in to neizbežno,sicer pa amerika pod trumpom gospodarsko cveti in vse več Črnih in latinosov,ki delajo pošten je spremenilo mnenje do njega.
      Dejstvo je,da ,dasni politiki,ki se sprenevedajo in nekaj tumbajo o skrajnih,se ne zavedajo,da bodo večinoma kmalu padli in da ima čedalje več ljudi negativne izkušnje z ilegalnimi pritepanci,ki niso pozitivni in ti nikoli več ne bodo volili “wilkommen” politike,tvegajo pa ,da se bodo znašli na sojenjih kot izdajalci naroda in njegovih interesov.
      Leva norost,ki jo zganjate tišči zadevo ,daleč preko razumnega in posledice bodo grde,večina levihse ne zaveda kaj s svojo norostjo počnejo.

     • Jernej Arko

      Itak tramp je krasn, tko bi tud nora tv trobila kako imamo 5% gospodarsko rast zdej k je janša na čelu. Poglej si trende na grafu pa boš vidu da je vse po obamovi zaslugi, tramp si zasluži samo 1,4 triljona pufa več na leto.

     • xtc

      Obama?
      Še pol mandata in uničil b ZDA.

     • Jernej Arko

      HAHAHA čak še malo tramp jih je že. sam še čaka se da se ekonomija sesuje.

     • xtc

      Zato rekorden upad brezposelnosti-na tvojem mestu bi me bolj skrbela EU inflacija in nujni ukrepi ,ki jih mora ECB narediti z znatnim dvigom mer Bruselj pa bremza in tvega hiperinflacijo a bo moral popustiti in tedaj grda recesija v EU.

     • Jernej Arko

      Po obamo je bl padala brezposelnost in so zravn tud rasle plače, pod trampom se vsak mesec zmanjšuje število novih služb ustvarjenih in plače ostajajo iste oz realno gledano padajo. Osebni pufi so na porastu k se spet lahko vsakmu klošarju da hipoteko te hipoteke se spet vežejo v pakete označene kot AAA+ naložbe in prodaja na finančnih trgih. Kot pod bušom ki je tko fino zagnal ekonomijo da se je sesula. Kr poglej ameriko buš prejšni pred ekonomijo v razsulu klintonu ta jo popravi in celo pusti pozitivno državno bilanco bušu mlajšemu, buš mlajši sesuje ekonomijo jo dobesedno preda v prostem padu obami ta jo reši in preda trumpu ki se hvali za vse uspehe obame in počne prav isto kar je počel buš mlajši in buš starejši. Einstein je definiral norost da konstantno počneš isto stvar in pričakuješ drugačen rezultat.

     • Jernej Arko

      Resno levičarji smo krivi da se bo desničarjem utrgalo in bodo začeli spet morit na velko.

     • xtc

      Ne desničarji-Adi je bil VAŠ SOCIALIST-kreteni vašega kova spravite narod do upora in bojim se ,da bodo tokrat s tem čemur bomo priča Dachaui in Auswitzi izgledali kot hoteli z 5imi zvezdicami.

     • Jernej Arko

      bl desnega kot adi teško najdeš, sej tud V SDS pomeni d demokratska pa niste za demokracijo.

     • xtc

      Adi ni bil desen on je bil SOCIALIST.
      Sicer pa bedaki tvojega kova naravnost spravljate ljudi v bes,poizkusi s tvojimi kretenizmi iti v Nemčijo ali še kam,ki so mu vaši “pomoči” potrebni kamerati ubili,posilili,zaklali sorodnika in mu povej ,da saj ni hudo in da je pač sdkrajnež ker se buni-pa boš videl kaj se ti bo zgodilo.

     • Jernej Arko

      MA DEJ NEHI SE ZMIŠLEVAT ZGODOVINO BL DESNEGA OD NAZI STRANKE NI BLO če gledaš zfgodovino če pa bereš ime pa misliš da so levičarji to bo pokop civilizacije k sam naslove berete.

     • xtc

      Ne tumbaj bedak,ki nimaš pojma Adolf je bil čisti socialis do Nemškega naroda in ne se sprenevedat-delavska letovišča,ladjr za križarjenje delavcev,družinske subvencije,podpore za otroke,denar za družine z veliko otroci itd-čisti socialist.

     • Jernej Arko

      Pa ti si nor? no dej mi povej zakaj je pol sovražil komuniste?

     • Jernej Arko

      Adolf je bil tak socialist kt janša dobesedno isti. Šlo se mu je sam za to da dobi moč bla je retorika, v šoli so se pa učil 5 invalidov stane državo toliko, koliko država pršpara če pobijemo 5 invalidov. To ni socializm to je nauk desnice pomagaj si sam, al te bomo pa ubil. V prvih mesecih ko je hitler pršu na oblast so njegovi gestapovci pomoril vodje SOCIALKNIH demokratov, komunistov socialistou, sindikalistou ker so bli tok socialistični da niso rabl pomoči aja ne niso bli sam ime socialna nacionalna delovska stranka so ponucal da so nategnl voliuce, pravi socialisti so jim bli pa grožnja.

     • Jernej Arko

      Pa ti si nor, no dej mi povej zakaj je pol sovražil komuniste?

     • Schemva Miro

      Zato so pa musličem te države cilj,ker ni treba nič delai,živijo od socialnih transferjev in vsiljujejo svojo kulturo,pa nobeden jim nič ne more,bik zabiti.

    • Dragan Krstič

     Glej da ne boš ti tam končal.

  • Clemen J.

   Iran je omenil zato ker jim levuharji perejo denar preko državne banke katero so morali zaradi slabega levuharkega poslovanja dokapitalizirati državljani oz. slovenci, ker čapci itak ne delate.

 • BlackOpsSystem

  jz bi to vse z glavami na pan….in motorko zalaufu!!!!

 • trumpet2018

  zgornje slike pretepenih žensk povedo vse, tisti islamistični portal bi morali prepovedati in blokirati za vedno, lažnivi muslimanski gnoji, imate dokazov za vaše zločine kolikor hočete, pa še vedno lažete in zavajate, džihadistične smeti teroristične, religija miru my ass

  • ice man

   Najprej se prepričaj iz kje so ukradene te slike preden delaš iz sebe še večjo budalo kot dela ta portal budale iz svojih ovc. Te slike ste ukradli sramota da se spušča ta portal na tako nizek nivo. https://www.mimikama.at/facebook/ueberfallene-frauen/

   • Mare Kranjc

    Muslimani ste/so odpadek človeštva, gnojna bula civilizacije!

   • mona lisa

    Saj vseeno glede slik. Dejstvo je da je islam raj za pedofile, posiljevalce in tiste ki želijo nekaznovano pobijat krščane. TO SO DEJSTVA KI SE ŽE IN SE BODO VEDNO BOLJ DOGAJALA V SLOVENIJI IN EVROPI zaradi izdajalskih politikov in lažnih izdajalskih človekoljubov.

    • ice man

     Mona Lisa, lepo da priznaš, da tukaj niso sposobni objavljati resničnih novic, za to rabiš malo več IQja…. in da se prvo razumemo ne zagovarjam nobene vere, dejstvo pa je da se vidi kako sprane možgane imaš in nisi sposobna lastnega razmišljanja. Zato pa te bom vprašal sledeče: ali trdiš, da tega kar ti prepisuješ islamu v krščanski veri ni?

     • Schemva Miro

      Če si muslič,se poberi tja od koder si prišel,nimaš v Sloveniji kaj iskati,nimaš pa niti toliko inteligence,da bi videl,da vas ne maramo.

     • ice man

      Miro glede na inteligenco, ki jo kažeš te bom razočaral in nisem muslič. BTW kaj to sploh je? Aja kaj sploh sprašujem smet človeštva brez IQ.. hahaha

 • althar

  Laž je nesmrtna duša islamizma.

  • Mare Kranjc

   Takija, Kitman in Tawria – Islamske doktrine, ki zapovedujejo in dovoljujejo laganje in zavajanje, za zaščito in širjenje Islama. Edina “vera” na svetu, ki vernikom zapoveduje in dovoljuje laž, zavajanje in goljufijo. Spomnite se na to, kadar imate opravka z muslimani.

 • mona lisa

  Če se ne bo nekaj spremenilo in se bodo meje zaprle za to drhal in se ne bodo ti paraziti ki so tu nagnali nazaj v kamelarsko vukojebino potem si bomo mi, naši otroci in vnuki skusili kaj pomeni izrojeni islam in degenerirani islamovci. Slabo se nam piše.

 • Wqx Htr

  nož žica srebrenica!!!! naj pomnijo!!!

 • sodnikisozločinci

  Vsem muslimanom želim veselo praznovanje dneva Miroljubne religije 11. septembra, vabljeni ste na osrednjo proslavo v New York.

 • Valter BraniSlav

  FUCK ISLAM

 • Marija

  Res kaj nas še čaka če tega ne ustavimo?