Opozorila o skrajno pristranskem poročanju medijev globoke države POP TV in Planet TV glede primera Novič!

Dr. Milko Novič (Foto: STA)

Iva Pavlin Žurman se je v preteklih tednih s protestnimi pismi obrnila na režimske novinarje medijev globoke države POP TV in Planet TV, v katerih je opozorila na skrajno pristransko poročanje v zvezi s sojenjem Milku Noviču za umor Janka Jamnika. V pismih se med drugim sprašuje, kdo skuša preko dominantnih medijev strokovno in osebnostno diskreditirati ter likvidirati našega poštenega in neustrašnega sodnika Zvjezdana Radonjića ter navaja nekatera zanimiva dejstva v zvezi s primerom, ki razgaljajo sramoto omenjenih medijev. 

Iva Pavlin Žurman je bila s strani prizadetih sorodnikov opozorjena na pristranski prispevek o sojenju Milku Noviču za umor Janka Jamnika v oddaji Preverjeno na POP TV in v zvezi s tem je novinarki Brigiti Potočnik poslala protestno pismo, v katerem uvodoma zapiše, da je do sedaj zadevo spremljala in jo dodobra spoznala novinarka Nika Kunaver. Po ogledu prispevka Potočnikove pa je Pavlin Žurmanovi, ki je v zadevo vpeta že 5 let in je imela vpogled tudi v sodni spis in tako pozna informacije, ki so javnosti prikrite, popolnoma jasno, kdo in zakaj je v ozadju njene zavajajoče oddaje: “Ko ste z množico raznih podatkov in izjav različnih akterjev zasipali gledalce s ciljem ustvariti dvom v nedolžnost Noviča! Kdo je v ozadju takega scenarija, sem opozorila javnost že v pismih bralcev SP Dela moji dve repliki dobro obveščenemu pravniku Matevžu Krivicu oktobra 2019, ki je v svojem prispevku nakazal, da bo šla sodba višjega sodišča v smeri delne razveljavitve Radonjićeve oprostilne sodbe in zastaranja, ker naj bi sodnik oviral pooblaščenca Kuniča (sin bivšega diplomata v Iranu in politika Jožefa Kuniča LDS-Zares, prijatelja Gregorja Golobiča, Staneta Pejovnika, … , oseb, ki so ‘vpete’ v kriminalne zadeve in posredno v umor Jamnika. Se je Pejovnik zavedal, kaj se pripravlja in je skušal popoldan 16. 12. 2014 Jamnika opozoriti? Zakaj ga sodnica ni hotela povabiti kot pričo obrambe?” Prav tako je Pavlin Žurmanova o težnjah globoke države, ki obvladuje mainstream medije že pisala na sledeči povezavi: http://dosjemilkonovic.si/post/502145/je-slovensko-pravosodje-vredno-spostovanja-sodnik-radonjic-ne-le-da-ni-dokazov-da-je-novic-kriv-dokazano-je-da-ni-kriv in obveščala množico novinarjev, pravnikov in publicistov.

Kdo skuša preko dominantnih medijev strokovno in osebnostno diskreditirati ter likvidirati našega poštenega in neustrašnega sodnika Radonjića?
“Preberite intervju z njim v reviji Reporter (17. 2. 2020), kjer bo naslednji ponedeljek objavljena moja replika, tudi s konkretnimi podatki, ki dokazujejo, da Novič ni morilec, saj v času umora ni mogel biti na kraju umora! Kažejo pa kamere organizirano skupino z morilcem, ki telefonira, slači zgornja oblačila in ga odpelje Fiat Punto. Decembra 2015 je sodnica Koleta še kazala ta posnetek v sodni dvorani, čez dobro leto pa nič več, kljub zahtevi obrambe! Le zakaj?” piše Pavlin Žurmanova.

Foto: FB

Gozd je Novičev popoln alibi
V nadaljevanju Pavlin Žurmanova navaja javno pismo Krivicu, ki je bilo objavljeno v Delu 17. aprila lani: “Sodnik Radonjić je namreč ob izreku in obrazložitvi sodbe dejal: “Ne le, da ni dokazov, da je kriv, ampak je popolnoma dokazano, da ni kriv.” Njegova izjava je temeljila na rekonstrukciji vožnje kolesarja od Novičevega doma do kraja zločina in merjenju časa od takrat, ko naj bi Novič vstal s kavča, potem, ko je hčerka odšla iz stanovanja, saj jo je pred hišo čakala prijateljica, ki jo je poklicala po telefonu, se oblekel, šel po kolo v klet kolesarnico, se pripeljal na kraj umora in ustrelil, pojasnjuje Pavlin Žurmanova in dodaja: “To je bilo nemogoče narediti v šestih minutah, ki bi jih Novič imel na razpolago. Policaj je pred leti, ob prvi rekonstrukciji (sodnica Koleta), samo za vožnjo potreboval 6 minut. Naj še dodam, da je Janko Jamnik na novoletno zabavo zamujal kar 40 minut, torej bi moral biti Novič ne le supermen, ampak tudi jasnovidec, da bi lahko bil možni morilec! To je jasno vsakemu normalnem človeku, ne glede na politično opcijo levo ali desno, kjer je »zdrsnil« tudi Krivic.”

Gozd (Foto: Twitter)

Zakaj je direktor KI prepovedal zaposlenim komunikacijo z novinarji?
“No, novinarka, tudi vi ste zdrsnili, ko ste omenili ‘morilca’ Noviča, ki je bil kandidat za župana SDS. Je bil mogoče tudi to razlog, da so ga strici v sodelovanju z agenti SDV izbrali za primernega ‘nadomestnega morilca’?” še zapiše Pavlin Žurmanova, ki se sprašuje, zakaj je direktor Kemijskega inštituta Gregor Anderluh prepovedal zaposlenim vsako komunikacijo z novinarji?

Ljubljana, Kemijski inštitut.

Protestno pismo prejeli tudi novinarji Planet TV
Pavlin Žurmanova pa je pred kratkim ujela tudi površno in zavajajoče poročanje o zadevi Novič na Planet TV, kamor je prav tako napisala protestno pismo, v katerem sporoča: “Redno sem hodila na sojenja vse do pravnomočne obsodbe, prvo izjavo za tv o montiranem procesu sem, zanimivo, dala že dec. 2015 vaši takratni novinarki Sandri Ezgeti! Leta sem obveščala različne novinarje in znane pravnike o dogajanju (e-pošta), javnost pa v pismih bralcev (v delu, SP Dela, Reporterju, Demokraciji in na spletnem portalu V. Kovačiča. Prav neverjetno je, da še danes napačno poročate, da je bil Novičev telefon v času umora zaznan v bližini Via Bone, kar ni res! 10 minut po umoru je Novičev telefon zaznala bazna postaja na Viču(!), kjer stanuje, šele pol ure po umoru(!) pa postaja v bližini umora – na Koprski 94 na sedežu privatne detektivske agencije Varnost (v umor vpleteni ‘udbovski agentje’ so z Bartolovega telefona v Ribnici takrat poslali Noviču sms, sočasno pa ojačali signal na Koprski!), le 4 minute po poslanem smsu je Novič odgovoril in signal je bil zopet na Viču! Zakaj novinarji o tem ne poročate?”

Foto: STA

Rekonstrukcija je pokazala popoln alibi
“Kako naj bi 106 kg težek Novič v 4 minutah prisopihal po klancu navzgor (od Koprske do doma), če je policaj samo za vožnjo v obratni smeri navzdol in le do Via Bone porabil 6 minut. Če pa dodamo še preoblačenje doma, odhod po stopnicah v klet, odklepanja in zaklepanja kolesarnice, navzgor s kolesom po stopnicah in ven iz stavbe, pa znese to še dodatnih 10 minut. Rekonstrukcija je dokazala popoln alibi, v 6 minutah ni bilo možno izvesti celotnega dogajanja, Novič bi potreboval vsaj 16 minut, bi morali povedati, imel pa je na razpolago le 68 minut, ker so v umor vpleteni naročniki visoki ‘uradniki’ in od zunaj globoka država (kako je lahko Golobič tvital – dokazoval pravnomočnost obsodbe 22. dec. 2017, da obstaja seznam za fentanje, če seznama ni videl niti priča Farkaš? bo seveda sojenje vrnjeno na 1. stopnjo (delno razveljavljeno), nato pa se bo vleklo do zastaranja (enako kot patria globoka država),” piše Pavlin Žurmanova.

Zvjezdan Radonjić (Foto: Demokracija)

Kje se je organizatorjem umora zalomilo?
Za konec Pavlin Žurmanova v pismu poudarja: “Če bi Noviča oprostili, bi morali uvesti novo preiskavo, morali bi analizirati posnetke kamer (zanimivo, da je sodnica Koleta še dec. 2015 kazala posnetke osebe, ki teče po parkirišču in kasneje čaka avtomobil, ko pa so prišli posnetki v javnost (na Youtube), pa sodnice niso več zanimali, tudi ko je odvetnica zahtevala posnete kolesarja, ki je krožil po parkirišču, tega ni hotela pokazati!!! Takrat je bil sodnik Hribernik bolan. Kje se je organizatorjem umora zalomilo? Ker je Novičeva hčerka odšla na fitnes s prijateljico pol ure kasneje in ne ob 19-ih, skupaj z mamo, kot je bila najprej dogovorjena (kar je opazil Novičev sosed, ki živi nad njim, soorganizator umora, znani udbovec Zvonko Hrastar) je bilo treba Jamnika časovno zadržati. Kar kaže tudi kamera pri garaži v Kosezah. Ker Jamniku nov avto ni vžgal (so poskrbeli organizatorji), se je moral vrniti v stanovanje po ključ ženinega avtomobila (le zakaj je vdova to zamolčala?).”

V pismu Planet TV pa Pavlin Žurmanova ponudi še nekaj podatkov, zanimivih za raziskovalne novinarje:
“1. Zakaj je moral glavni preiskovalec Kok maja 2019 (17. aprila je Radonjić Noviča oprostil) pasti s terase hotela v Medulinu? V času sojenja je izjavil, da ve, da Novič ni kriv!
2. Če ste raziskovalni novinarji, ugotovite, kdo je Robert Bartol (podjetnik?!, ki je se je decembra 2015 zabaval tako, da je dnevno pošiljal po več deset sporočil neznancem, je razlagala Živičeva dec 2017 in je Noviču slučajno poslal 2 sporočili, eno pred umorom, drugo po umoru.
3. Tudi Janez Levec (KI) je skrivnost vpletenosti pred kratkim odnesel v grob.
4. Radonjić je povedal, da je v dokumentaciji veliko podatkov preiskovalcev, ki jih je sodnica ignorirala!
5. Kdo je Blanka Žgajnar in zakaj mora sodelovati v sodnih rabotah (Janković)? na sojenju aprila 2017 me je presenetilo njeno nenavadno smrkanje (zaključni govor).”

Rok Krajnc

 • Antonius

  Ko človek poveže vse skupaj, kar se doga nedolžnemu Noviču in sodniku Radonjiću, zlahka ugotovi, da je v umor Jamnika posredno vpleteno tudi krivosodje.
  Ivi Pavlin Žurman pa v podporo s poklonom HVALA, za ves njen trud in napor.

  • Iva

   Vpleteni v Jamnikov umor so želeli tako kot Kociprova, stlačiti MALI krogec v VELIKEGA, kar pa ne gre. No, šlo je, saj ni res, pa je, vse do vrhovnega sodišča (okrožna sodnica Koleta in višji sodniki Štrukelj, Merčun in Živič) !!!???

   Vprašanje za zdravo pamet:
   Kako naj bi uspelo Noviču pridrveti v 6-8 minutah na parkirišče Via Bone (in to v trenutku, ko je iz parkiranega avtomobila izstopil Jamnik), če pa je porabil najmanj 16 minut za:
   oblačenje, opremo, odhod po stopnicah v klet, odklepanje, zaklepanje, …, dirkanje (bil je tako hiter, da ga nobena kamera ni uspela posneti), prihod pred VB, kjer je več parkirišč (kako je vedel, kje je parkiral Jamnik?), skriti kolo in izstreliti dva natančna strela v glavo? MISIJA NEMOGOČE!!!

   Zanimivo, novinarji mainstream medijev so poročali, ponavljali za tožilko Žgajnarjevo, da je bil Novič v času umora (17:38) na kraju umora. LAŽ! Zakaj? 10 minut po umoru, je njegov sms (odgovor neznancu) zaznala TELEKOMOVA postaja na Viču! Šele(!) pol ure po umoru so agentje (“Bartol” iz Ribnice) poslali nov SMS in ga sočasno z ojačanjem signala zaznali na “svoji” bazni postaji! Takrat je okoli VB mrgolelo policajev, Jamnik pa je bil že zdavnaj v bolnici!
   LOGIČEN zaključek je ….?

   • Antonius

    ……. , da je mafijska udba po umorjenem Krambergerju še danes sposobna svoj kriminal braniti z umorom v katerega so posredno vpleteni še kriminalistična policija, tožilstvo in krivosodje.

   • pajot

    Iva,mar ni Kociprova hotela stlačit veliki krogec v majhnega?

    • Iva

     Hvala, sem že popravila in dodala minute

     • pajot

      Lepo se imej.

   • milanček

    tožilka žgajnarjeva je krmača, ki še od zunaj ne bi smela videti bodisi tožilstvo ali sodstvo!!!

   • KAPIBARA

    Poleg vsega, so starši Jamnika na začetku priskave dejali, da jim je že pol leta pred umorom dejal, da ve-sumi da ga bodo ubili..
    -o tem, pa potem, v sami preiskavi+ sodišču nič več..
    – Tako kot priča, ki je videla znano osebo bežati s prozorišča pasjega umora zdravnice, je ob priskavi na vse skupaj pozabila.. Kamere pa glih takrat niso delale.. pa na smučanje se je mudili, kljub pogrebu dobre prijateljice..

   • jan Gedli

    Gospa Iva, zelo precizno in nazorno secirate “Potemkinovo” vas sodnega konstrukta. Hvala bogu. Žal so g. Janšo povsem utišali, le kaj so ji zagrozili.

 • Jože Bulc

  Novinar SDS je rešil gordijski vozelj. SDS pozna odgovore na vsa vprašanja in lahko pove, da je naročnik nekdo iz globoke države in je eksekutor iz globoke države. Policija pa je brez razloga, brez poštene preiskave, določila krivca Noviča za morilca, da bi prekrila globoko državo. .

  Za vsa vprašanja, ki vas tarejo v življenju, za vse težave brezplačno pokličite SDS ali nova24tv, v zameno pa volite za SDS in preferenčni glas dajte Janši.

  TAKO NEKAKO SO NOVINARJI SDS predvideli učinek svojega članka.

  • montyamp

   Hahahaha……….. . nekaj takega lahko napiše samo majmun , kateremu teče murglosrbska greznica v grlo .

  • lojze

   Članek argumentira, vi pa nakladate. Če imate protiargumente jih navedite. Sicer molčite, ker izpadete (najbrž plačan) bedak.

  • Iva

   Grozovit vozelj je rešil pošten sodnik Radonjić, ki je upošteval NAVODILA senata VRHOVNEGA SODIŠČA(!) – “UGOTOVITI predvsem možnost POPOLNEGA ALIBIJA.”
   Marca je bilo dokazano, da Novič NE more biti morilec, saj je 6-8 minut manj kot 16 minut vedo tudi osnovnošolci!

  • Peter

   Ti pa ne poznaš odgovorov na vsa vprašanja.
   Vidim pa, da poznaš odgovor na vprašanje: kako razmišljajo novinarji SDS.
   Dober si, ni kaj, no.

   • Rogerg

    Novinarji SDS…???? Ti nisi novinar…Ti si budalo….

    • Peter

     Spoštovani Rogerg,
     tamle zgoraj, nad najinima komentarjema, kjer zdaj piše This comment was deleted, je bil “komentar” nekega modela, ki se velikokrat premisli in kasneje zbriše svoje kracarije,
     No, on je tam pisal o novinarjih SDS, zato sem mu na isti način in sarkastično repliciral.
     Saj ne, da me skrbi, kaj si o meni misli neki Rogerg, bolj naj tebe skrbi, kaj si drugi mislijo o tebi, ko vletavaš s takimi, no.
     Pa srečno hodi.

 • VERZIFIKATOR

  Kemik Harij

  RADON NIČ (Rn 0)

  Naš laboratorij je ogróžen,
  presodite vendar kot sodniki,
  slišijo se po hodnikih kriki,
  ves sistem da v kratkem bo povožen.

  Radon nič je izotop nekakšen
  plina žlahtnega, ki vse razkraja,
  radon nič nam naglo ven uhaja,
  kdo bi mislil, element pa takšen.

  Vnovič vse odklone je pokazal,
  vsakič znovič radon nič razkriva,
  da sistemska je napaka kriva,
  naš sistem docela bo zamazal.

  Smo kalili ga, le presodite,
  naš spočel ga je laboratorij,
  v kaj sprevrgel se je, v nočni mori
  se pojavlja, da zato ne spite.

  Kot sodniki moramo soditi,
  element sistemu je nevaren,
  za eksperimente silno kvaren,
  česa je sposoben narediti!

  Radon nič mutacija je, grožnja,
  zdaj po vsem sistemu se šopiri,
  kaj če še na druge se razširi,
  bo reakcija verižno-krožna!

  Radon nič na glavo vse prevrača,
  žganjekuho nam že uničuje,
  maslo še za silo mu kljubuje
  in pogača v peči se obrača.

  Radon nič povprek vse uničuje,
  kaj storiti nam je, presodite
  in sodniki v stvari tej bodite,
  kaj bo, kmalu če ne obmiruje?

  Elementa tega nam razkritost
  kemijski sistem lahko uniči,
  zaustavite ta plin pri priči,
  takšna je pristojnost, zakonitost!«

  Ne pomaga, radon nič deluje,
  nanj reakcija verižna vsaka
  pokazala bo, da ni napaka,
  razgradi sistem se v nič brez muje.

 • hajduk

  Zakaj se sploh prepirajo, saj nismo več v komunizmu, ne morejo več likvidirati priročnih krivcev kar tako. Pravilo je jasno, če se vmeša tujina, morajo soditi po zakonu, sicer bo EU parlament poslal nad njih morilskega drona in jih počil, kot so razstrelili generala Sulejmanija.
  Na zahodu pa se sodi zgolj na podlagi neizpodbitnih dokazov, toćilstvo je pokazalo kaj imajo, obramba je njihove dokaze zavrgla, vse je lepo opisano v sodnih sklepih in si ni treba več ničesar izmišljevat. Osumljeni je bil obsojen samo to, kar piše v tožbi in krivični sodbi, pa čisto nič drugega. Dokazi tožilstva in naših forenzikov niso prepričali nikogar, še domače javnosti ne, ki smo vajeni vsega hudega, kaj šele nemce.
  Vsakemu laiku je jasno, da lahko tak organiziran napad izvede samo dobro organizirana združba ali pa bi se moral zgoditi v afektu, če bi se recimo na zabavi napili in bi se kdo skregal, šel domov po pištolo in ga ustrelil pred gostilno, kar se očitno ni zgodilo. Zato obtoćeni ni kriv, krivosodje mu kestorilo nezadlišano krivico, nekdo mora odgovarjat, ne pa.pravo Radonjič, ki je zgolj presodil kot je edino prav in si zasluži plačo. Bolje plačati korektnemu sodniku kot Bruslju, za kršenje vseh človekovih pravic osumljenega, ki bi ga na neki točki itak oprostili, le da bi bilo njegovo zdravje in družinsko življenje takrat že popolnoma uničeno.
  V komunizmu se je tako delalo, isto kot je že Hitler uničeval svoje tretjerazredne, nekaj so si izmislili in nihče jim ni pomagal, ampak očitno ima vsaj prvorazredna elita še nekaj pravic. Novkovič ni noben revež, je bil ja pod direktorjem strateško zelo pomembnega državnega podjetja, tako se pač še danes sove kljuvajo med sabo. Reveća bi će zdavnaj spokali, vervetno bi se obesil v zaporu, kot se je recimo oni pedofil Epstein, medtem ko sta oba varnostnika kriva edino malomarnega ravnanja z video nadzorom. Saj so takrat vse kamere snemale Ljubljanske ulice, a ne, ni nobena prav takrat crknila ali kaj takega?

  • mginko

   Ti nimaš pojma kaj je komunizem.

 • montyamp

  Vprašanje (vir): “Kaj je delala Sova 16.12.2014 zvečer pred Via Bono” (kraj zločina)?

  Vprašanje: Zakaj je bil preiskovalni sodnik Andrej Baraga takoj zamenjan s Francem Hribarjem , v zadevo pa se je vključila SDT (tožilka Žgajnar)?
  Hribar (povedal je, da nobena priča ni obremenila Noviča) je umrl (nesreča v gozdu) en mesec pred zasedanjem višjega sodišča decembra 2017.

  Vprašanje: Zakaj senat Višjega sodišča (Štrukelj, Merčun, Živič), ki je bil 20.12 2017 seznanjen s pričanjem dr. Kobeta o dogajanju na KI (o Mishelu Stephanu), izjave Kobeta policiji -preiskovalcem ni upošteval, prav tako takrat ni dovolil pričanja Jamnikovi materi in je v izreku 22.12.2017 “kopiral” Koletino protipravno sodbo.

  • rrrrr

   Odlično poznavanje primera. Še eden, ki ga ne udba, ne krivosodni zverinjak in novinarski lakajski svinjak ne morejo več nategovati. Še enkrat, bravo.

 • montyamp

  Ne bodite nesramni , če ne bo nihče več proizvajal materiala za redčenje kokaina , vam bodo droga dilerji zaklali žveplenega pritlikavca .
  A ne bi bila za Slovenijo storjena elementarna škoda , če bi lahko zadihala brez morilske golazni .
  Kaj dela slovenska policija ???????????????????????????
  A mi plačujemo bando zato da ščiti kriminalce ????????????????????

 • montyamp

  ESČP že čaka da udbovsko avantgardo povampirjenih partijskih hijen za garjave repe zvleče iz katakomb katere je zgradila Austroogrska za pošteno slovensko sodstvo ,

  • jan Gedli

   Ko bi bilo to res! Žal smo nas je že ta portal že seznanil, kako (vsaj v upravnih zadevah) strokovne sodelavke slovenske udbovke na ESČP
   praktično poročajo sodniku (če se prav spomnim ESTONCU) in mu napišejo sodbo, ki jo on samo pođpiše. A mu mu ni luštno, nič mu ni potrebno delati, pa vendar opravi svoje delo.

 • montyamp

  Slovenija ima najdražji sodni sistem in največ sodnikov na prebivalca .
  Slovenija edina država, kjer sodnike imenuje politika .
  Slovenija s 148 primeri ugotovljenih kršitev človekovih pravic na milijon prebivalcev prva med evropskimi državami.
  Španija , Nemčija — 2x — , vukojebina slovenistan ———– 1 4 8 x ———— .
  Halo prekleta banda , a še ne mislite nehat ???????????????????????????

  • milanček

   poleg strokovnjakov prava, ki so dejansko doštudirali pravo, ja veliko “garažnih” pravnikov, ki jih politika , prej UDBA, danes kućanov F21 nastavil za svinjarije! Slovenci se bomo, bodo enkrat zoperstavili tej mafiji in takrat bo hudo, ne bi bil rad v koži bodisi krivosodstva ali kućana-ovih plačancev!

 • janko

  Nobene vesti nimajo, ne etike…. še celo ti vnuki tistih, ki so pobili ogromno svojih nedolžnih bratov in sester, da so lahko lastni narod neovirano terorizirali vseh 75 let!!!!!!!

 • bubamara

  Če se pravilno spomnim, je bil posnetek s kraja zločina prikazan na oddaji RTV SLO. Tam naj bi storilec vstopil v avtomobil in se z njim odpeljal. Ampak, vseeno. Jasno kot beli dan je, da v tem primeru SLO sodstvo/tožilstvo opravlja delo odvetnikov mafije, ki ji je bil direktor napoti. V SLO lahko sodišče spravi čisto vsakega v zapor. Princip Bavcon prava: kriv si, sedaj pa dokaži da nisi.

 • Iva

  Usmeritev preiskave na Noviča se je dogajala od samega začetka (NPU Majhenič) in je bila v nadaljevanju ORKESTRIRANA: sodelovali so tožilka, sodniki in minstream mediji!
  Ker se je začel načrt (hitra obsodba Noviča in večletni zapor) zapletati, je mafija angažirala vse “zdrave sile”, na koncu pa še pooblaščenca Kuniča z ozadjem (Golobič&Co.)

  Bodo višji sodniki Igor Mokorel, predsednik, Stanka Živič kot poročevalka in Barbara Črešnar Debeljak kot članica, ki so ponovno odločali (po pritožbi Žgajnarjeve) delovali ZA resnico in pravico?

  Louis D. Brandeis, nekdanji ameriški vrhovni sodnik, je zapisal: »Če hrepenimo po spoštovanju prava, moramo najprej pravo narediti vredno spoštovanja.«

  • jan Gedli

   Iluzorno

 • Aton

  Prikrivanje heroinskih poslov.

 • milanček

  berem, da je enostavno nabaviti kokain in ostala substance v Sloveniji, praktično, za vsakim vogalom! vprašanje organom pregona, kdaj se bodo bolj radikalno lotili tega kriminala, npr. sinova od jankovića brez težav “zasnifata” javno po lokalih!!!????

 • macon

  Levim fašistom je avtomatsko padla nekam v smeti teorija kako počez sovražimo in zaničujemo jugoslovanske priseljence, kako smo ksenofobni in nacionalistični, ker vsi, ki smo proti komunistom, podpiramo sodnika Radonjića v prizadevanju, da bi svoje delo opravljal nepristransko in pošteno.

  Briga nas, od kod je nekdo, če pošteno opravlja svoje delo, to nam je pomembnejše.

  • rrrrr

   Seveda se strinjam s teboj. A kot zanimivost: g. Radonjić je v nekem intervjuju večkrat povdaril, da se ima za socialista po srcu. Kot nekakega pra-socialista. Pa tudi, da nikoli ni skrival simpatij do Drnovškovega LDS-a…..In tak levičar s kožo in kostmi, pa še njegov oče je prišel ,,od spodaj”, se upre levičarski krivosodni kamarili. Epsko!

   Uf, boli, kako hudo boli …najprej levičarske režiserje konstrukta, potem levičarske krivosodne izvajalce in na koncu kompletno levo politiko. Kot v Westernu, ki sem ga nekoč gledal: Sam proti vsem! ( prevod : Kad se Callaganu smrkne, Avala film )

 • Miro Jereb

  Za KOZLAT…to sodno bando bi morali odtraniti iz naše družbe…ti ljudje so solna kislina naše družbe. Vse ljudi držijo v šahu ker se lahko sodno spravijo na vsakogar ki jim ne paše. Sodstvo je gnilo do konca in nepopravljivo. Adijo demokracija.