Javnost zgrožena nad nasilnimi impulzi skrajnega poslanca Mihe Kordiša, poglejte odzive!

Miha Kordiš (Foto: STAfoto)

Prejšnji petek je Miha Kordiš na vlaku skoraj pretepel dva nič hudega sluteča srednješolca, enega ker je bral Manifest za domovino, drugega pa, ker je imel oblečeno majico, ki ni bila po njegovem okusu, o svojih nasilnih impulzih pa se je celo pohvalil na Facebooku. Po našem poročanju so sledili zgroženi odzivi javnosti, ki jih prilagamo v nadaljevanju. Grozljivo pa je, da je bil s strani posameznih skrajnežev Kordiš deležen celo odobravanja in podpore, v nekaterih primerih pa kar spodbujanja! 

Uporabniki družbenega omrežja Facebook so nas opozorili, da poslanec nadkoalicijske ekstremne Levice Miha Kordiš vse bolj izgublja potrpljenje in živce. Kar javno, prek tega družbenega omrežja Facebook se je nato pohvalil, da se je želel fizično znesti nad dvema srednješolcema, kot je to izrazil kar s ključnikom #BashTheFash. Razlog pa je naravnost neverjeten, in sicer zato, ker je eden izmed srednješolcev bral knjigo Manifest za domovino, drugi je imel na sebi oblečeno majico, ki očitno ni bila po Kordiševem okusu.

Javnost zgrožena, da poslanec Državnega zbora otrokom grozi z nasiljem
Na družbenih omrežjih so sledili pretežno zgroženi odzivi javnosti, ki je zaskrbljena nad grožnjami poslanca Državnega zbora. Odzive prilagamo v nadaljevanju. Nekateri pa se sprašujejo tudi o tem, ali je Kordišu morda zmanjkalo poguma. V primeru nasilja nad srednješolci bi ga gotovo sopotniki na vlaku pošteno premikastili!

https://twitter.com/LottaS10/status/1054329295257112576

Knjiga Manifest za domovino vse bolj priljubljena!
S svojim sovraštvom do drugačnega mišljenja in izpostavljanjem knjige Manifest za domovino, ki jo je možno naročiti pri založbi Nova obzorja na spletni strani vseknjige.si pa je Kordiš povzročil veliko zanimanja za knjigo. Knjigo, ki naj bi bila po mnenju številnih levičarjev sporna, je po besedah odgovornega urednika Jožeta Biščaka v samo štirih urah naročilo kar 70 bralcev, zanimanje pa ni upadlo niti v dneh ki so sledili!

Kar nekaj levih fašistov je potencialno nasilje Kordiša javno podprlo!
S povsem neokusnimi oblačili pa ta poslanec vzbuja pozornost celo v prostoru, ki naj bi bil hram demokracije. Kordiš je namreč nedavno vzbujal pozornost s tem, ko je imel oblečeno majico s potiskom podobe totalitarnega diktatorja SFRJ Josipa Broza Tita, čigar režim je odgovoren za skoraj milijon smrtnih žrtev. Zato bi si kakšno vzgojno najbrž zaslužil kar Kordiš sam, najde pa se očitno kar nekaj Kordiševih podpornikov, ki jim nasilje nad drugače mislečimi ni le blizu, pač pa ga celo spodbujajo. Nekateri komentarji so bili tudi skrajno žaljivi do srednješolcev, ki bi kaj kmalu postala žrtvi ekstremističnega nasilja. Zbrali smo nekaj hujskaških sporočil prek družbenih omrežij, ki jih prilagamo v nadaljevanju.

K nasilju nagnjeni uporabnik Facebooka Janez Stariha se na svojem osebnem profilu opisuje kar kot gverilec. 

Kljub temu pa se je večji del njegovih podpornikov distanciral od takšnih groženj. Njegove objave na Facebooku ni delil niti eden izmed podpornikov, kar nekaj pa jih je podivjanega Kordiša mirilo in ga spodbudilo, da se nad srednješolca spravi z nekoliko manj nasilnimi metodami.

J. Ž.

 • hle

  Ves problem jaz že dolgo vidim v tem da ste že davno žal padli na njihov nivo tako da je vsako zgražanje brez veze zgubili ste večinsko Slovenijo z svojimi radikalnimi stališči in sprijaznite se že enkrat z tem ali pa poslušajte kaj o teh problematikah meni večina Slovencev ne samo četrtina

  • marta

   Ta komentar bi moral napisati na katerem drugem portalu, veš.
   Malo si zgrešil smer, no pa saj smo vajeni potrpet tudi s takimi površneži.
   Lepo spančkaj !

  • boogin1

   Kaj meni po tvojem ostalih 75% državljanov me ne zanima, sicer pa od kje ti te informacije ? Kako veš kaj meni ostalih 75% ?
   Vem, da sem že dolgočasen s tem tekstom, ampak evo odgovora še tebi:

   V Sloveniji je totalitaristični režim. Domoljubi so označeni kot kriminalci, komunajzarska vlada je sestavljena iz šaljivcev, tretjerazrednih igralk, brisalcev usranih riti-beri JANI M., ki delijo sodbe na osnovi montiranih procesov brez dokazov. V vladi sedijo in zasedajo ministrske položaje in odločajo o usodi države osebe, ki na parlamentarnih volitvah sploh niso bile izvoljene. Motene osebe-skorajda še otroci v parlamentu bi uvedli nacionalizacijo in komunistično diktaturo. Najboljšemu menedžerju in županu Lj. Se enkrat odpiše 16 milijonov, drugič 5. Brišejo se dokazi, medtem sinovi na parkiriščih pobirajo po 200000 EUR. Policaji se grejo zastonj TAXI službo za nezakonite migrante, ki jih vozijo do prvega centra, kjer jih že čaka najmanj 1200 EUR.

   Matej Šurc je v oddaji Labirinti izjavil: “Slovenija se nahaja v nevarnem okolju. Ali se ti, ki že dolge tedne kujejo koalicijo, sploh zavedajo, kaj čaka Slovenijo, če jim spodleti? Zavladal bo klerofašizem, obrobna Nova tv bo postala nacionalna tv. Povampirjeni homofobi in lažni domoljubi bodo bruhali svoj gnev z oblastnih položajev. Slovenska politika ima še eno priložnost, da prekine to nagnusno koalicijo sovraštva, ki se razteza od Baltika do Jadrana. Slovenija morda še nikoli v zgodovini Evrope ni imela tako odgovorne naloge, kot jo ima danes.” Novinar Matej Šurc, RTV Slovenija in na žalost Vlada Republike Slovenije kot lastnik, objavlja in širi totalitaristične, izdajalske, lažnive, komunistične in fašistične ideje, izkorišča režimske medije in z močjo medija širi bolane izdajalske, fašistične, komunistične, protislovenske in protievropske ideje proti drugače mislečim, predvsem desnim demokratičnim in domoljubnim strankam.
   Njegove besede v oddaji Labirinti poslušajte tukaj:
   https://4d.rtvslo.si/arhiv/labirinti-sveta/174555953
   Taki ste komunajzli:
   https://www.mladina.si/1722
   Kuzla lažniva«
   Ena izmed najvplivnejših pravnic lanskega leta, odvetnica Lucija Šikovec Ušaj, javno neti sovraštvo do drugačnih. Ni edina. In sicer zato, ker lahko.
   Tega seveda ne boste obsodili. Problem vas komunajzlov, je, da obsojate vedno samo domoljubne desne stranke, leve skrajno fašistične, mesarsko klavse pa nikoli.

   • večni srb

    Posle jebanja nema kajanja.

   • hle

    Se popolnoma strinjam z tem kar si napisal vendar pa je po mojem mnenju vse to v veliki meri posledica tistega kar sem jaz napisal zgoraj

 • Stric iz ozadja

  Vsaka reklama je dobra reklama. Tudi ce vsebuje Kordisa.

  • večni srb

   Vsako knjigo se razdeli takoj po tisku, za uspešnice pa veljajo samo tista dela, ki jih je treba ponatisniti, saj bralci takoj razgrabijo celo naklado.

   • SIMON ROZIC

    Drži, samo da so levi volivci polpismeni in da striktno berejo le
    kar jim je naročeno, od osnovnošolske bralne značke dalje,
    pa nič več!

 • večni srb

  Ne razumem, kaj pomeni, da se je spravil na dva najstnika, se je ali se ni?
  Kdor v javnosti bere sovražno vojaško propagando, je načelno sumljiv, ampak pravzaprav ni, ker teroristi se pač ne izobražujejo na vlaku.

 • večni srb

  Na vlaku je sprevodnik, ki je edini pooblaščen za pretepanje potnikov, pa še on lahko brani edino sebe, če bi bilo kaj narobe, bi pretepača na naslednji postaji pričakala policija.
  Čudno se mi zdi, da se ostali potniki niso postavili smrkavcema v bran, kadar pa sprevodniki koga nadlegujejo, potniki vedno stopijo skupaj proti fašistu, pardon, javnem uslužbencu.

 • Darth Vader

  če bi bil jaz v istem kupeju je kordiš mrtev pod vlakom

  • Hun

   skoda da nis bil tam da se objeta pod vlak vrzeta

 • Waltter

  Kordiš je pač oseba ki hoče nekje izstopati, njegove objave so pač del nepotešenih nebluoz ki si jih je vtepel v glavo. Najbolj žalostno pa je da ti ljudje verjamejo v svoj prav. Pri tem njegovem ven metanju je ostalo pri besedah dejanja bi imela ravno nasprotni učinek in tale Kordeš bi občutil reakcijo in to kar boleče če bi se direktno spravil na omenjena srednješolca. Kot poslanec ki se spusti v navadnega državljana bi občutil posledice ne glede kateri stranki pripada, že tako jim je pogojno oproščeno in ljudje mežijo ne na eno ampak na obe oči, če bi pa še kaj lapal al pa sikal pol pa je gotovo z njim.
  Tisti ki pa ga podpirajo pa niso neki obsedenci ampak si želijo da bi njegova močna želja eskalirala do tega da bi ga en obdelal tako kot pred leti Peronosporo (Toneta Anderliča).
  Ne se bat, ljudje bodo morali zelo hitro to urediti če ne se jim slabo piše..

 • VERRZIFIKATOR

  Mihael Kradiš

  MIHEC PRETEPAČ

  Mihec na pogojnem je izpustu
  se na vlak podal ohlajat jezo,
  takšno v glavi zasnoval je tezo,
  vse da sme, ker da je na dopustu.

  Le na koga bi se tokrat spravil,
  fant, ki je Mein Kampf prebral nedavno,
  kaj na vlaku najbolj bo pripravno,
  koga pretepač bi tokrat davil?

  Bere Manifest nekdo na vlaku,
  Mihec prvi hip se ves navduši,
  “Ali Marxov je, ki svet poruši?”
  se sprašuje, jezdi na oblaku.

  Kar ugleda Mihec zdaj napako,
  manifest da to ni komunizma,
  brž preskoči iskra mu fašizma
  in obraz nakremži v čisto spako.

  Pretepač postal bi v tistem hipu,
  hlače če bi ne bile prepolne,
  zdaj repenči se samo in kolne,
  norčka je podoben prototipu.

  Potnikov se truma zanj ne zmeni,
  vidi se, da fant je na pogojnem
  in nemara na gorivu trojnerm,
  ga pustijo, naj se revež peni.

  Da se pomiri ni dosti nade,
  kaj z “nasilnežem” jim je storiti,
  ali splača se ga ukrotiti,
  kar nazadnje dober predlog pade,

  Predlog takšen: pelje naj nazaj
  se v prekrasne socializma čase,
  ko na vlaku, tudi tretje klase
  bil je vsakem vedno policaj.

 • BlackOpsSystem

  n n n n n n narkoman!!!

  • čopkovseved

   Tudi sam tako že dlje časa razmišljam. Podobno filozofijo imajo pripadniki IISISa le, da v drugačni preobleki. Takšnega degradiranca bi morali z ustavo izločiti iz politike!

   • BlackOpsSystem

    eeeeh sej so še druge bolj trajne rešitve ;)

  • SIMON ROZIC

   …in k k k k k kleptoman!!! Krade nam čas in denar !

 • montyamp
 • montyamp

  Stalinizem je spustil korenine v prelepi Sloveniji .
  Paraziti kot je neobvladljivo izkrivljen in neuravnovešen Kordiš , nadaljujejo z razrednim bojem , saj samo ultridioti žagajo veje na katerih vedrijo na račun tujega truda .
  S takšnimi cerebralnimi invalidi se ne pride do demokratične ureditve , je pa zato zagarantiran bankrot , kot že velikokrat videno v zadnjih 100 letih .
  Bankrot in gore mrtvih , to je edino kaj se lahko pričakuje , ko pridejo topoglavi HLAPCI na oblast .

 • sloustava

  Se dobro se ni izlegel, pa ze kaze zametke lenobe, neznanja, nespostovanja, lazi, skratka, kucanist!

  • luckyss

   Ja, rdeča zalega…Kučan, tile mladi mulci in Janez, ki je bil celo za te komuniste preveč rdeč…zato zdaj pase še bolj butaste ovce..farške..

   • SIMON ROZIC

    Kako to, da imaš na fotki “oslovsko” glavo?

    • luckyss

     Ne bi bil rad nesramen….Ampak tisti vic ko mama reče sinu, ki je “malo pretemne barve”in ji to “pod nos vrže”…Še sreča da ne lajaš, glede na to kakšen nor žur je bil”..
     Torej ne vem kako naj ti obzirno povem….če se osla počutiš, ni nujno da ti pes ni foter..;)
     Čudno, da imaš takšno normalno ime in priimek glede na poreklo…
     Je pa res, da bi ti neradi na osebno napisali IA IA Hov …

     • SIMON ROZIC

      Bedast odgovor!

 • luckyss

  “……skoraj pretepel ….”
  Pa ste vi fuknjeni ali kaj…?! Samo mimo je šel , niti jih ni ogovoril in komentiral je na istem mediju in nivoju kot Janša..;)) S tem da nikogar ni poimensko žalil …torej mu ne bo treba po vzoru vašega pastirja plačevati kazni…In ne bo jamral za “prostovoljni samoprispevek” kot JJ počne občasno..
  Javnost se lahko zgraža le nad tem člankom…

  • čopkovseved

   Umiri se dečko, ni šel samo mimo, javno je komentiral!

   • luckyss

    Janez tudi…pripravi denarnico ;))

    • čopkovseved

     Ti jo bo Tvoj lider Šarko ne samo odprl, ampak izžel!

 • Djuro Sumar

  Ne vem o kakšni javnosti neprestano nakladate na NOVI24TV. Za vas ste javnost zaposleni na NOVA24TV in trideset zagrizenih desničarskih komentatorjev na tem portalu.

  • čopkovseved

   Eden izned levih si pa ti, pa kaj tukaj sploh smetiš! Aja, rabiš desno izobrazbo, ker leva itak ne obstaja!

   • Djuro Sumar

    Od tebe se nimam kaj naučiti.

    • čopkovseved

     Te 24 nova vsakodnevno torpedira in ne vem , zakaj to pričakuješ še od mene! Bravo 24 nova.

   • Hun

    Tih bot bo JJ prej tebe blokiral
    Kdo pa sproz kreg kle gor da je do 500 komentarjev
    Zabit si k bik

   • Djuro Sumar

    Res ne vem kaj je desna in kaj leva izobrazba.

  • boogin1

   Vas ostudne, klavsko mesarske komunajzle najbolj boli resnica, komunajzli ki ste v zgodovini pobili največ nedolžnih ljudi in še bi pobijali, če bi le mogli.

   • luckyss

    Jaz nisem nikogar ubil, niti nihče v moji “žlahti”, pa imamo vsi dar naprednega in humanega mišljenja, ki bi ga lahko opredelili kot “levo”..
    Moj “deda” je rešil vsaj 15 pripadnikov Hitlerjevih enot imenovanih “domobranci”….
    Mu je M42 (Šarec) zatajil…

    • ZatonMesecnikov

     #pa imamo vsi dar naprednega in humanega mišljenja, ki bi ga lahko opredelili kot “levo”..#

     Praviš levo dobro, desno slabo. Indoktrinacija vsajena v glavo tvojemu dedu in potem naprej do tebe. Moskovsko kominternovska šola.

     #Moj “deda” je rešil vsaj 15 pripadnikov Hitlerjevih enot imenovanih “domobranci”….Mu je M42 (Šarec) zatajil..#

     Je potem vzel nož?

     • luckyss

      Ja, vzel je nož in si odrezal kos slanine, medtem, ko so rešeni bežali nazaj v župnišče..

     • montyamp

      Kje jo je pa je vse to pokradu ???

     • branči

      ni kradu, je šu na karitas fehtat!

     • luckyss

      Ne boš verjel, da so že takrat imeli na kmetijah svinje in celo govedi….
      No, potem pa so enega prašiča odpeljali partizani, drugega pa Nemci…Kravo pa je stara mama v gozd skrila…

     • ZatonMesecnikov

      V tvojem navajanju je toliko zgodovinskih napak, da dvomim, da se splača komentirati.

     • luckyss

      No, ni bila le slanina ampak tudi kruh..črni z otrobi..

     • ZatonMesecnikov

      Ne verjamem, Borci so belega vajeni, še danes….

     • luckyss

      Belega so imeli takrat župnik, župan in oštir…ostali pa so “bolj zdravo živeli” ;))

    • montyamp

     Moj dedek je bil v nemški vojski . Po vojni je od gošarskega komunizma dobil priznanje za storjeno dobro delo . Rešil je bataljon hostarjev , ker mu je zmanjkalo municije . Meni bi pa za to , kaj so mi trosili otroku laži v šoli , morali ob sprejemu v pionirje , dati eno hrenovko več .
     GORJE NARODU , KO PRIDEJO LAŽNIVI STALINOVI NKVD-KOMINTERNO-INFORMBIROJEVSKI HLAPCI NA OBLAST .

     • luckyss

      “Meni bi pa za to , kaj so mi trosili otroku laži v šoli , morali ob sprejemu v pionirje , dati eno hrenovko več . ”
      Saj ti je župnik dal potem pri verouku klobaso ;)

 • domovina mili dom

  Torej, Kordiš razmišlja, kaj narediti z ljudmi, ki počnejo stvari, katere niso v njegovi domeni.
  Torej, kaj narediti z Kordišem, ker počne in razmišlja o stvareh, katere niso v naši domeni.
  “Včasih ima A prav, včasih pa B ne.” Tako nekako vsak zase razmišlja. Torej kdo.

 • učko

  Vse levuharji, ne samo Kordiš, so režimski politični kreteni, samo eni glumijo bolj radikalne drugi pa kao bolj zmerne. Tako je Kordiš kao “zelo radikalen”, da ostala kao “levica” zgleda pri svojih rabotah bolj sredinska in umirjena. Temu se reč OPTIČNA PREVARA. No, na desni pa imamo vse iste bebce, eni bolj FARŠKI kot drugi. KRETENI !! Samo NAŠIH normalnih ni nikjer v politiki !!!!!!

  • Hun

   Neb reku da je JJ kreten je pa politk k ma svoje volilne kretene

   • branči

    pa kretene, k jim gre v nos njegovo delo!

    • Hun

     Men sigurn ne gre v nos se cestital bi mu
     jst se rd zabavam k vidm da je povsod po svetu velik bedakov takih k ti
     da ne izkoriste kombinacije zasluzka

     • branči

      a pol si plačan ds klobasaš kozlarije! kakšeno je nagrajevanje po učinku? večji jeidiotizem, boljše plačilo! pa še davek prijavi, preden te serpentinšek obišče!

     • Hun

      to sm mislu da ste vi placan pa vidm da ste sam fanaticno privrzn in zafustriran

      Jst si pa nism mislu prej k ni blo nore24 da je Slo tok zaostala po regijah k je 3km stran pru sosed

      Mars kj sm dozvel pa me zmer kj nouga presenet

     • branči

      ti povem, kdaj se ščene najbolj zabava: ko lovi svoj rep! še veliko zabave vnaprej prfuknjenec”!

     • Hun

      Tok sm te ob zivce spravu branći

     • branči

      ko boš ujel svoj rep, se mi pa javi!

     • Hun

      kam pa gres soseda medveda u hosto pozdravt

   • montyamp

    Ajde majmune , a boš volu Kordiša ???

    • Hun

     mozno da cez 10let pridm pa se aktivno uklucm v politko

     teb pa banano prnesm ćita

     • luckyss

      On ne čita ;)…no, vsaj bolj slabo dojame prečitano…

     • montyamp

      Čez 10 let , boš ali v jami , ali pa v Avstraliji , na Janševi kliniki .

     • Hun

      Ti si ze doug na Jansevi kliniki
      namest tablet terapija z članki nore24

   • učko

    Jah, sam če greš jutri na volitve, nimaš nobene pametne in normalne izbire. In če greš voliti “najmanjše politično zlo”, potem boš skoraj moral voliti JaJota. Ker vsi “režimsk levuharji” delajo za vladajoči zločinski mafijski režim, desnuharji pa z njimi tudi kolaborirajo za korenček in manj palice.

    • Hun

     JJ k bo vecino dobu bo spremenu Ustavo na vecinsk voliln sistem pa bo seb naredu avtortarn rezim

     • učko

      Hahaha, on se bo urau, nima nobene take moči, pa tud volje ne, niti ambicij v tej smeri.

     • Hun

      plan je tak se jasno vid
      Volo ma, financno moc pa od mađarosa

     • Hun

      ce do zdj nis uvidu teh ambicij si ravno taprav volilc za njega

  • luckyss

   Kordiš, Luka in njegovi so daleč od poslanstva levice, ki je boj za pravice delavcev in socialno šibkih…Vsaj dokler jih plačuje skrajni desničar Soros…
   Normalen človek pač ne gre v politiko…no eden je šel, pa so ga “odstranili”..(Kramberger)..

   • montyamp

    Od kdaj sta pa ti in pamet na istem naslovu ???

    • luckyss

     Odkar ti ženo servisiram..

     • montyamp

      Moja se ne ukvarja z budalami .

     • luckyss

      Torej sploh ne govorita več ?!

     • montyamp

      Hehe , ne veš kdaj moraš končati ???

     • luckyss

      Ko tvoja reče in pokaže,da ji je prišlo…ni čudno da ne veš, če ne govorita ;)

     • montyamp

      Veš za razumevanje humorja je pa potreben visok IQ .
      Zato boš ti s humorjem vedno skregan , kot serpentinšek .

     • luckyss

      Ne jemlji tega kot humor…boš imel jutri kovčke pred vrati..ko boš zvečer od prve maše domov pijan “pršu”…

     • montyamp

      Če sem proti UDBI , še ne pomeni da hodim k maši .
      Kućan te ma rad .

     • luckyss

      Tebe ima očitno še rajši…zadnjič, ko je šel od tebe, se je vsedel v avto na napačni strani…tako je bil prevzet..;)
      https://www.youtube.com/watch?v=CL0ytZRhzbI

     • Hun

      Bo mislu da gresta na dopust koncno da ga bo zena pelala. Sj nau kapiral zakaj so kovcki pred vrsti

 • montyamp

  MURGLOSRBI SO ZAKLALI IVANA KRAMBERGERJA .
  Sedaj na njegovo mesto nastavljajo idiote .
  Izumitelj proti parazitom .
  KDO JE ZAJ TU NOR ???????????????

  • Hun

   ti si nor sam se ne zavedas
   okol tebe vedo da si pa trpijo zarad tvoje norosti

 • montyamp
  • luckyss

   Vprašaj takratno “koalicijo”…..Kučan, Janša, Bavčar..

   • montyamp

    No zakaj so pa hitro potem pospravili Arkana ???

    • luckyss

     Tiste zadeve mi niso blizu, jih ne poznam in me niti ne zanimajo, ker nimam kakšnih sorodstvenih zvez od tam…za razliko ode tebe..

    • Hun

     Arkana je Šarić pospravu

     majmune

     • montyamp

      Kdo pa mu je naroču , tele ???

     • Hun

      dj nehi Slobo se je takrat tresu zarad tiralice za v haag

 • urh
 • Antonius

  Miha Kordiš in koalicija Kučanovih v parlamentu in vladi je odraz stanja duha in pameti v slovenskem izobraževalnem kurikulumu in samem *kurniku*.

 • Franc Bizjak

  Morda bi kdo rekel, da se na Novi24TV preveč ukvarjate s tem rdečim kretenom ampak je treba priznati, da za razliko od Fajonove in podobnih ni popolnoma nekoristen saj ljudem jasno izkazuje kaj je komunizem in kaj so komunisti. Takšen kot je veliko prispeva k prepričanju, da je komunizem največje zlo, ki je prizadelo človeštvo v vsej njegovi zgodovini. Tisti, ki ob pomoči Kordiša tega ne prepozna je zrel za psihiatrijo.

 • Foglof Tunek

  Ma ka kurve desničarske spet lažete in vedno lepit isto fotografijo Kordiša??? On vas jebe v glavo in se na skrivaj z Lukatom smejita vaši živčnosti in nebulozam… ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

  • Montana

   Ti si diplomiran cvet levičarske inteligence in samo še en dokaz, da vas je zgodovina pokopala. Pa pazi na svoje krhke živčke. Lep dan še naprej.

   • Foglof Tunek

    Samo eno fprašanje… kdo spet vlada, levica ali desnica???… I made my point.

    • Mojca pokraculja

     Anton Peinkiher saj vlada tvoja opcija levica. Govoriš kot da bi ne vladala,zato povej kaj bi ti sploh rad.

     • macon

      Po njegovo nikoli ne vlada PRAVA levica, vsi so se namreč prodali EU in kapitalu in izdali stvar. Pravi bodo vladali, ko bodo tolkli opozicijo, zapirali ljudi, jemali premoženje in v skrajni konsekvenci pobijali po jamah.

      To je njegova PRAVA levica, saj je odkrit fašist.

 • Foglof Tunek

  A se še spomnite humanosti in človečnosti ko sta Miha Kordiš in Jan Škoberne sirskega begunca Ahmada Šamieha na dan, ko naj bi ga predali Hrvački, za nekaj ur odpeljala v DZ? Vi desničarski Janševi ovaduhi bi ga kar predali ustašem oni pa ga poslali nazaj v Sirijo…v smrt !!!… Prasci brezobrazni!!!

 • komar marko

  pred vrati pisarn strank v hramu so predpražniki,kjerna njih piše MESEČNIKI. Naš TUMPKO pa je prevzel častno funkcijo PRVI FRULIČAR!

 • komar marko

  no ja, medijeneprepoznajoLEVEGA FAŠIZMA. Spodbujanjeknasilju. In potem razne presistutke doživljajo orgazme ob poneumljanju slovenceljnov!

 • komar marko

  In potem ugotoviš da v hramu demokracije CIVILNO ljudstvo KLOFUTA mesečnike. Joj kako sramotno!

 • Foglof Tunek

  Miha Kordiš: “Ustvarimo več, kot porabimo! Slovenija beleži presežek na tekočem računu plačilne bilance. To pomeni, da več izvozimo in proizvedemo, kot uvozimo in potrošimo. V letu 2013 je bilo tega presežka za skoraj šest odstotkov BDP – 2,1 milijarde evrov, kar je gromozanska številka. Podobno se obeta tudi letos. Čeprav to bogastvo ustvari večina prebivalcev in prebivalk, se sadovi zlivajo v žepe najbogatejših Slovencev kot sta Boscarol in Akrapovič.”

  • komar marko

   in mesečniki se vozijo v MEČKAH in ŽREJO v restavracijah s PET zvedicami na naš račun. Vozijo se z VLADNIMI letali,ljudje pa nimajo za KRUH! Kapiš!

   • Foglof Tunek

    Čuj voluhar malarijski…, nikoli v zgodovini ni bilo toliko ustvarjenega bogastva, kot ga je sedaj. Praf tako je produktivnost dela na zgodovinsko visoki ravni. Danes ena ura dela ustvari nekajkrat več, kot je bilo to mogoče še pred nekaj desetletji. Smrduha Boscarol in Akrapovič pa še vedno nimata dovolj…prekprokleta požeruha !!!

    • branči

     povej to materi samohranilki, ko v otroškem vrtcu ni zmogla plačati malice! da svinje debeloguze ne vidite dalj od svojega korita, tega je samo zaveden komunist sposoben!

  • macon

   Bogastvo se zliva v več kot milijardo letnih obresti za pufe, ki sta jih povišala Pahor in Bratušek.

   Omenjanje Boscarola in Akrapoviča je hujskanje, če ta dva plačata davke in prispevke za svoj posel in zaposlene. Potrebna bi bila privedba hujskača na policijo in obravnava pri sodniku za prekrške, ker ni enako, kaj govori poslanec in kaj slehernik z ulice.

 • komar marko

  Mesečnikov je povn GOBEC socializma.Zakaj ne zmanjšajo svojih plač na 600 EUR!

  • Foglof Tunek

   Ker je JJ fse zajebal med leti 2004/2008…kapish?

   • Peter

    Hehe, 2004 – 2008, letnice, ki jih levicarji obozujejo, no.

    • Vera

     Takrat nam je Janševa vlada zvišala delavcem plače , upokojencem pa pokojnine za 6 %, kar smo pri zadnjih vladah lahko samo sanjali . ” Levičaji ” niso bili izvzeti .

 • Bandit123

  J.Ž. tole kar si scimpral je čista tvoja domišljija. Skoraj še ni nikdar ujel zajca, tako da tole tvoje pisanje ni vredno nič. ampak taki ste in zato vas Janez in Orban plačujeta.

  • Foglof Tunek

   J.Ž. je navadna desničarska budala!!!…Zakaj se odraščajoče generacije soočajo stem, da bojo prve generacije v moderni dobi, ki bojo živele slabše od svojih staršef? Na prvi pogled to deluje popolnoma protislovno in noro. Drži, je popolnoma absurdno, a nič manj, kot je absurden pofukani kapitalizem!!!

   • ZatonMesecnikov

    #da bojo prve generacije v moderni dobi, ki bojo živele slabše od svojih staršef#

    ker je za udobje staršev porabljeno toliko pufov, ki jih bodo vračale naslednje generacije. Čisto simpl Tuppek.

   • Peter

    Zakaj bodo prve generacije, ki bodo zivele slabse od starsev?
    Zaradi tega, ker 80% casa osamosvojitve vladajo levi, no.

    • Hun

     Kaksni levi bumbar ce so sam se v SDS dejansko partijski dinozzavri. So se pa za desnicarje oklical bodo pa kr znal gospodarstvo furat. Zna vsak lapat bomo davke znizal.

  • bisabre

   Tebe in tvoje malike ter medije pa plačujeta Kučan ter Soroš, da javne tv ne omenjam, ki jo moramo plačevati vsi. Če si pristaš lefašev (levih fašistov) se boš pač moral sprijazniti s temi dejstvi, da medije, spoh zasebne, lahko financira kdor koli si želi, v okviru zakonodaje seveda. Sicer pa sta tvoji nejavečji elektronski trobili, POP TV in A KANAL tudi v zasebni lasti in ju posredno plačujemo tudi mi, preko oglaševaja državnih podejtji in s prikrito naročnino, ki je vgrajena v pogodbo ponudnikov kabelskih in drugih operaterjev. Lepom te prosim no, odtrgaj so listič, ali dva Palominega higienskega papirja in si obriši svojo lefaško gofljo.

   • Bandit123

    O vsebini, pa nič ne rečeš, ker je vse skupaj neko napletanje.

    • Soave

     Pa ti napiši.

   • Hun

    Kdo pa noro24 mađaron

  • Hun

   mađaron res placuje kr lepe vsote sam bo mogu to nekdo vracat. Iz opozicije pa pufov ne mors pokrit.
   Zdj mađarone se Alenka odpika od 2.tira .
   Kdaj so pa mađaron v zgodovin kj dal Slovenij sam zemlo jemal

 • totex39

  To, da je javnost zgrožena v naši deželi ne pomeni nič, kajti oblast ga pri njegovih dejanjih še vedno podpira to dokazujejo že s tem, ko ne ukrepajo prav nič, še spodbujajo ga, njegovemu ravnanju.

 • xla

  Potencialno nasilje? … potencialno smo vsi nasilni.

  • Amerikanc

   Največjega nasilneža Balkana v tem stoletju, nosi kar na svoji majici. Potem mu verjetno res ni pomoči !

 • Amerikanc

  Časi se vračajo nazaj v leto 80, ko so nas na vlaku udbovci s komolci suvali v rebra, ko smo se malo preveč na glas spraševali, kdaj se bo “stari stegnil” ?!

  • FRANC3

   Ali pa, kaj se zgodi s ”dedcem”, če da babo na čevelj? Odrežejo mu nogo!

 • Soave

  Saj je vse skupaj že smešno.
  A Šiško pa čiča ??
  https://www.portalplus.si/2951/andrej-sisko-pise-iz-zapora/

 • macon

  Najprej Kordiš ni naredil nič, ker pa je nezrel in samovšečen je tumbal na internetu. Njegova popolna prepričanost v njegov prav kaže, da je nezrel in samovšečen.

  Zanimiva je levičarska prepričanost, da smo po njihovo fašisti in nacionalisti, ker smo zaplankani in poznamo tistih par hribov okoli doma. Videl sem kar nekaj sveta in veliko zahodnih mest so greznice, kjer je lepo okoli par centralnih točk kot je glavni trg in katedrala, malo ven pa je zoprno hoditi že podnevi, ponoči ti pa direktno odsvetujejo. Nametano je smeti, ogrožajo te pa ne domačini temveč predvsem islamski in afriški priseljenci.

  Zakaj nas ne ogrožajo Kitajci, Indijci, Vietnamci, Korejci, ki so tudi precej sveži priseljenci, se držijo v svojih skupnostih in ne delajo ekscesov?

  • Ana Job

   Najbolj zanimivi so kordishi in mesečniki, ki operirajo z besednimi zvezami, kot so ‘kramarsko gospodarstvo’, ‘šrauf industrija’… in so že od “plenic” naprej pripeti na javnih financah brez enega samega dneva delovne dobe v osovraženem gospodarstvu (vendar s prepričanjem, da jim po naravnih zakonih pripadajo rezultati dela drugih) in v življenju še v rokah niso držali izvijača!

   • FRANC3

    Podpiram.
    Levaki in kruhoborci so prepričani, da ni dovolj, če podjetnik plača davek od dobička, preostanek gre v dohodninsko osnovo, kjer ponovno plača davek (po vsej verjetnosti 50% glede na Slo dohodninsko stopnjo).
    Levaki in kruhoborci bi želeli še več. Kaj pa še niso povedali. Verjetno to, da postanejo polovični delničarji brez vloženega €!!??

 • xtc

  Kordiš v dobro znanih socialističnih manirah podobno so počeli Adijevi SA socialisti v Nemčiji-ja ti ne morejo iz socialistične kože.
  Seveda se je kordiš očitno lotil takih,za katere je presodil ,da ju bo zastrašil ne pa takih ,ki bi mu jih pošteno nadeval po levofašističnem gobcu.
  Da bi takole nastopil proti meni,bi veretno UKC bil samo njegova pobožna želja,da pride do tja.

 • RTV greznica

  Maduro in Venezuela je ponosna na Kordiša.

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Manifest za domovino? :)

  PS: Če je to bral, lahko sklepamo, da je to, mentalno prizadeti narkoman. :) #Srednješolec

  • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

   Tudi če je mentalno prizadet narkoman je še vedno za 100% bolj normalen kot ti. #dejstvo

  • slosin

   če si ga bral, si mentalno prizadet balkanc, če ga pa nisi, pa zapri…..veš kaj…

 • leva desnica

  Morate pa priznat, da ste že malo dolgočasni.
  Ima ima Nova 24, kakšen podatek, koliko” levičarjev”, se je zaradi njenih člankov že spreobernilo v “desničarja”, samo vprašam

  • Joža Gabroža

   Moram pa priznati da se ti ovca leva ko ščijejo po tebi še nisi ha ha ha

 • Olga2345

  Kupimo Manifest za domovino! Upsm, da prideta pametna mladeniča, ki ju je nadkegoval lebicatdki taliban vvparlament! Kordiš ni vreden niti, da ga pes p******!

  • luckyss

   Kupi raje na Amazonu šest klafter tistih pravljic, da bo tvoj šef nekaj denarja opral, da ne bo spet fehtal naokrog…..
   Ti pa imaš kurjavo…resda drago, ampak na nivoju..

   • FRANC3

    Torej podiraš Kordiševo početje, pa četudi je res samo polovica. Revež se ne zaveda, da je javna oseba. Če tega ne ve, naj bo raje doma pri mamici in očiju.
    Še malo pa bo tako kot v Nemčiji, ko je musliman zaklal moškega, ker je ”preveč poželjivo pogledal njegovo mamo”. A sedaj pa še gledati ne bomo smeli več?

  • Stric iz ozadja

   Kaj pa ce pametna mladenica sploh ne obstajata?

 • Soave

  Nedotakljivi VOL !!
  Dokler ga bo šesterček potreboval, bo še naprej packaril.
  Saj zato ga vendar imajo !

 • Jan Kovalski

  Po tem kar je napisal Kordiš je videti, da se je najprej skušal fizično znesti nad dijakoma (prvi refleks), pa je kmalu ugotovil, da gre za srednješolca višjih letnikov, pa se je očitno ustrašil, da ga ne bi onadva sprašila.

  Če bi bila mlajša bi ju verjetno začel terorizirati.

  • luckyss

   Glej…ni govoril v stilu JJ….Torej, da sta pedrčka, ni jih poimenoval, niti fotografiral…
   Je pa precej kritično omenil njuna oblačila in lektiro…
   Tukaj vas nenehno srh spreleteva, če vidite kje kakšno pest, Cheja ali celo Heineken ali kot za bike, karkoli rdečega …
   Dajte imet nekaj samospoštovanja in se ne blamirat tako primitivno…ovce butaste…

  • FRANC3

   Tipično obnašanje slabičev. Močni so samo v družbi (vsaka podobnost s krdelom volkov ali potepuškimi psi je zgolj slučajna).

 • Warrior princess

  Zemljaričevstvo v slovenskem zdravstvu pogoltne 100 milijonov na leto.

  Jankovićem je bilo pred kratkim odpisanih 16 milijonov privatnega dolga. Ni čudno, da Jurček potem razkošno življenje v preteklosti odplačuje s prerazkošnim življenjem v sedanjosti.

  .. in prdci iz Metelkove alla kordish sedijo v parlamentu??? Le kam smo prišli ljudje božji???!!!!

  • luckyss

   Če obstaja pravica, bodo tudi takšni lopovi sedeli…
   Samo ona “uboga revca” Hilda je bila “žrtveno jagnje” za par milijončkov.. …ostali pa nimajo časa ali so prebolani za v zapor..Butale..

   • Common Sense

    Luckyss, se strinjam…”če obstaja pravica”. A oba veva, da zelo verjetno ne bodo sedeli. Oba bova presenečena, če res bodo;)

   • FRANC3

    Se strinjam glede Hilde. On je samo dimna zavesa za Slo krivosodje. Nekoga je potrebno žrtvovati. Hilda je bila tretjerazredna, s premalo vpliva, s premalo zvezami, pa še kristjanka. Izpolnjeni so vsi zadostni in potrebni pogoji za arest.

    • Simon Novak

     Za primitivizem ni zdravila

 • Common Sense

  Kordiš je attention whore. Če se o njemu (pozitivno ali negativno) ne govori več ko dva tedna, bo poskrbel, da se bo spet začelo. Lahko ga preklinjate kolikor hočete, on v tej pozornosti uživa. Ignore. Razumni ljudje vedo, da je kreten. Nerazumni so pa ravno zato nerazumni;)

 • Vince Blake

  Kordiš je prevzel retotiko am. demokratov, predvsem Maxine Waters, ki odkrito zagovarja nadlegovanje in šikaniranje njenih političnih nasprotnikov. In pri tem se zelo dobro zaveda, da bo njene pozive prej kot slej nekdo vzel dobesedno.
  S takim pisnjem Kordiš dobesedno poziva k nasilju, saj upa, da bo nekdo drug namesto njega opravil “umazan posel”. Njegove besede in zapisi imajo seveda določeno težo na levičarske indoktrinirance, saj se kaj zna zgoditi, da bo nekdo, nekoč, nekje hotel izpasti junak in izvedel #BashTheFash.

  Glede na to, da je Kordiš javna oseba z določenim vplivom, ima tale zapis vse elemente sovražnega govora, saj indirektno poziva k nasilju. In naše tožilstvo seveda ne bo ukrenilo nič. Proti “našim” se pa ne ukrepa, a ne?

  • Brezno

   Tako je!

  • Common Sense

   Tip se očitno ne zaveda, da kot poslanec v DZ nosi določeno odgovornost do tega kaj “zine”. Zanimivo bi bilo opazovati ali bi taista tožilka, ki se je sicer spravila nad Strehovca ob prijavi zaskrbljenih državljanov vložila ovadbo tudi proti mlečnozobemu Che Guevari. S tem, da prvi ni pozival k nasilju, drugi pa je to počel in še počne povsem nedvoumno (“podjetnike obrat do zadnjega beliča in z bajoneti sterat v morje”).

   • Brezno

    Zakaj ti ne vlozis ovadbe?

    • Common Sense

     Čakam, da stori kapitalno napako. Kakor je kreten, jo bo tudi storil:)

     • Brezno

      Ce pravis da je pozival k nasilju. Zakaj ti ne vlozis?nimas casa?jajc?

     • Common Sense

      A potem si ti bil eden tistih nedoje*anih bab iz LBTQ communitija, ki so vložile ovadbo zoper Strehovca?

     • Common Sense

      Pa še prav imaš. Nimam časa. Uživaj v tratenju časa. Over and out.

     • Brezno

      Si le blefer

    • FRANC3

     Tebe čaka, ker si ”demokrat”.

   • FRANC3

    Ne, ne bo obsojen, ker Slo krivosodje preganja samo demokrate in kristjane. Kordiš pa ni ne eno in ne drugo.

  • luckyss

   Pozabil si, da bi jih Kordiš prvi dobil na gobec v primeru da kdo od “socialnega dna”…(zaposlenega, nezaposlenega, upokojenega, invalidnega…itd..) resno vzame njegovo retoriko ;)

   • Common Sense

    Verjetno res.

    • luckyss

     Glej…takšne stvari so običajno preproste…
     Mulc “fura” neko “Che Guevaro”…pićkam všečno, denarja ima dovolj ..z mozgom pa tudi ni preobremenjen…
     Ko bo prišel v leta, bo brez problema v Janševi stranki, če dotični do takrat še ne bo obupal…

     • Common Sense

      To sem že nekje tudi sam komentiral. Na stara leta bo na svetovnonazorsko na nasprotnem bregu. Samo v dobi Facebooka je tako, da ostaja sled za tabo. to bo še hec.

     • luckyss

      Saj je heca dovolj, če sledimo Janši, ki je “spregledal” istočasno kot “Esmeralda”
      ;))

 • Brezno

  Bravo mihec in lukec napnita jih desnuharjem

  • FRANC3

   Brezno je brezno in bo ostalo brezno.

 • Gasper Zorman

  Daleč, da bi zagovarjal ali delil Kordiševe nazore, samo na Nova 24 tv pa resnično pretiravate. Seveda sem bral članek, ki v naslovu napeljuje, da je Kordiš šel preko meje, potem pa se izkaže, da ni nikomur storil nič hudega. Skratka pretiravate, potem pa se čudite, da sredinskih ljudi ne morete pridobiti na svojo stran.

  • FRANC3

   Če nekoga naderem, a mu nič ne naredim (fizično), a to ni nasilje? Pa še poslanec, ki je javna oseba. On se ne zaveda, da ni kdorkoli.

   • Simon Novak

    Nikogar ni nadrl, Franček, malo bolje preberi

   • Gasper Zorman

    Ma je nasilje, pa ni nasilje, poleg tega pa tudi jaz sem potem razumel, da je zgolj razmišljal, da bi nekoga nadrl in potem to, o čem je razmišljal, objavil na svojem FBju. Vsekakor pa bi Kordiš lahko bil malo bolj demokrat in svoje ideje predstavljal na malo manj “čegevarovski način”. In ja vsekakor se to za poslanca ne spodobi, ni pa prepovedano. In seveda, ko bo kakšen SDSjevec naredil isto, bo reakcija enkavredna, verjetno objava z zavajajočim naslovom v Mladini. Konec koncev, bodimo realni, tudi če se bo komunizem zopet vrnil na sceno, to gotovo ne bo zaradi aktivnosti Levice. Slovenija preprosto ni ne “opinion maker” ne “decision maker”. Torej gre zgolj za slovensko folkloro, ker še nismo prišli do spoznanja, da komuniem ne deluje in da so povojni poboji bili zločin in zato vojna med komunisti in domobranci še kar traja. Ja ali se zna zgoditi, da bo kakšen komunist v Ljubljani udarli kakšnega nesomišljenika? Seveda se zna zgoditi, vendar bo to pač zadeva, ki se bo potem uredila na policiji in sodišču, Slovenija nima moči zganjati revolucijo.

  • Vince Blake

   Ni problem Kordiševo dejanje ali ne-dejanje. Problem je njegov zapis na fb. Ljudje se zgledujejo po svojih političnih idolih. V ZDA so pozivi Maxine Waters padli na plodna tla in samo vprašanje časa je, kdaj jih bo nekdo skupil.

   • Simon Novak

    Pusti že enkrat Ameriko, kaj ima Kordiš z njo

   • Gasper Zorman

    Tukaj se strinjam, Kordiš se pogosto obnaša precej nedemokratično, čeprav prihaja iz stranke, ki se kao zavzema za demokratičen socializem. Za Kordiša imam pogosto občutek, da je še precej otročji, v bistvu, kot da bi živel v stripu. Tudi njegova objava “nacionalizirajmo vse”, je bila bolj otroška provokacija, ki pa je imela bolj resne posledice, saj v državi, kjer še leta 2018 mnogi ne razumejo, da so povojni poboji bili zločin in ne zgolj pravična kazen za kolaborante, mnogi ljudje razumejo parole iz polpretekle zgodovine dobesedno. Po mojem bi se moral Kordiš malo zresniti/odrasti, ostali pa ne zganjati ravno vik in krik za vsako njegovo objavo, kjer bi koga okoli ušes, ker ne bere Marxa. Npr. če pogledaš komentarje pod članki Nova 24TV. Čovek ima občutek, da smo še vedno tik pred koncem vojne leta 1945, v realnosti pa se tudi po Trubarjevi navkljub migrantom lahko povsem mirno sprehajaš.

 • bednick

  Ta nikoli ne bo lačen.
  Je parazit- pijavka, kakšen je pa njegov intimni odnos do sveta, pa ne bomo
  nikoli izvedeli.

  • tohuvabohu

   4. nič od tega

  • Simon Novak

   Za primitivizem ni zdravila

 • šmentanamuha

  Tudi Robespierra, enega ključnih voditeljev francoske revolucije, so nazadnje giljotinirali. Bil je filozof in politik, tako kot možganski omejenec Miha Kordiš.

  • luckyss

   Od kod je, misliš, floskula, da revolucija žre svoje otroke!?
   Pametni zbežijo in najdejo nove,dovolj butaste ovce…
   Janez ni butast ;))

   • šmentanamuha

    Kaj ima zdaj Janez tu zraven?

    • luckyss

     V stavku …”Pametni zbežijo in najdejo nove,dovolj butaste ovce…”
     No, mogoče je “spregledal” kakšnih pet let prehitro…po drugi strani pa ni imel izbire..še za urednika Pavlihe ga niso več hoteli…

  • FRANC3

   Uboga država, ki ima take filozofe in politike. Očetu slovenske politike in osamosvojitve Ivanu Omanu ne seže niti do gležnja (če je Oman bos). Čas bo pokazal njegovo ničvrednost!

 • jefferson 55

  Kordiš je vsekakor imbecil, da mu ni para. Imbecilen pa je tudi ta portal, ki mu posveča toliko pozornosti. Očitno se lahko provincialna desnica duhovno hrani samo s takimi marginalci kot je Kordiš. Vsem pa je jasno, da bi Sloveniji bilo lepše brez skrajnih in hujskaških strank kot sta Levica in SDS. To sta dve praktično identični stranki:
  – obe obsedeni z obračunavanjem z ideološkimi nasprotniki
  – obe častita svojo zločinsko ideološko-duhovno bazo (eni partijo, drugi cerkev)
  – obe z uporabo občutljivih tem hujskata ljudi (eni migrante, drugi socialo)
  – obe s svojimi mediji, ki so edini v “službi resnice” (eni demokracijo, drugi mladino)

  Skratka, dve skrajno podobni stranki, le z različnim ideološkim predznakom.

  • tohuvabohu

   Ne streljaj kozlov, imbecil.

  • Kapodistrias

   Kretensko nalaganje.

 • totex39

  Še malo izven konteksta. Včeraj je Mesec izjavil, da bo na vse načine branil, da se banka NLB ne proda in to z svojimi prihranki, če bo potrebno.

 • Simon Novak

  Javnost zgrožena nad nasilnimi impulzi skrajnega poslanca Mihe Kordiša ĐESNA javnost mogoče

  • tohuvabohu

   Daj mir, đubre.

  • Aresnica

   Sam vprašam- Ali si ti zdi nastop tovariša M.Kordiša normalen- glede teh dveh dijakov …..
   ______________
   Lep pozdrav

   • Simon Novak

    Preberi si še enkrat njegov zapis in nato članek…tisto, kar je Kordiš zapisal, so bile samo njegove misli, niti ni bil v debati s tema dvema dijakoma niti ni prišlo do česarkoli drugega, to samo v članku nabijajo tisto, kae se sploh ni zgodilo

  • šmentanamuha

   Seveda, levičarjem je nasilje v krvi, zato se vam izpadi tega psihota zdijo povsem normalni.

   • Simon Novak

    Nobenega izpada ni bilo

 • Slovenc

  Sem proti nasilju in proti lopovu janezu ampak tle se pa morem strinjat. Ta odojk je za odstrel…

 • Dragan Krstič

  Kordiš govori tisto kar želi slišati vsaj 10% Slovencev. Izkorišča tržno nišo in si s tem zagotovi biti parlamentarec do penzije.

 • Vince Blake

  Priznam, da sta članek in naslov malo preveč revolversko napisana. Avtorju tole ni v čast. Sploh “skoraj pretepel” je čisto mimo.
  A vendarle…zamislite si, da Trump čivkne, da je za njega Rosie O’Donnell navadna prasica in da ga je že dostikrat prijelo, da bi jo kresnil na gobec. Zelo verjetno bi eden od njegovih podpornikov to vzel preveč dobesedno in jo v resnici napadel.

  Zatorej je popolnima isto, če Kordiš napiše, da ga je prijelo, da bi udaril ta dva mladca. Če jaz anonimnež na twitterju čivknem nekaj takega, ne bi bilo omembe vredno, ker me nihče ne jemlje resno. Kordiš je pa javna oseba s političnim vplivom na določen del prebivalstva in njegove beseda imajo svojo težo.

  • Simon Novak

   Ne, ni isto, ne primerjaj ameriškega debila s Kordišem

  • Dragan Krstič

   Skoraj pretepel je res mimo, vendar je Kordiš bil v prvi vrsti fašistov na Kotnikovi pred 3 leti, oborožen s kijem zavitim v črno rjuho,oblečen v črno ter z zamaskiranim obrazom. Je samo primitivec in skrajni fašist kar je dokazal s svojim stilom oblačenja, ne samo obnašanja in neotesane retorike.

   • Vince Blake

    Ja, ampak tokrat govorimo o tem, zadnjem primeru.

 • ĐĐ Style

  Tudi jaz sem del javnosti in nisem zgrožen!!!

  Prosim, da se mi nova24 opraviči!!!

  • Dragan Krstič

   ĐĐ Style, ti si toliko del javnosti zaradi dejstva ker obiskuješ javna stranišča in iščeš tam svoje kolege.

   • ĐĐ Style

    KrstiĆu GO to republika šumska svojemu Dodiku jamrat

    • Dragan Krstič

     ĐĐ Style, enostavčni intelektualni imbecil ali boš kdaj zmožen napisati več kot en samcat stavek, pa še ta z zelo pomanjkljivim znanjem slovenske slovnice. Hahaha, čisti rdeči Slovenec ĐĐ Style. Niti stila nimaš, ostaja ti samo ĐĐ.

     • ĐĐ Style

      Važno je ,da si me razumel. Slovnica gor ali pa dol. Kako vi Srbi pravit “Piši kao što govoriš”

     • Dragan Krstič

      Seveda sem te razumel saj bolje obvladam slovenski jezik in slovensko slovnico kot ti
      čisti rdeči Slovenec. Jebi ga, če si šolo šprical moraš pa vsaj biti pripadnik rdečih da si zagotoviš obstoj. Te popolnoma razumem tudi glede tega, čeprav tekšno bažo ljudi zaničujem.

     • ĐĐ Style

      Šolo sem zdavnaj končal, v službi ne potrebujem SLO pravopisa. Pri meni v službi je vse v angleščini, ne mislim ti razlagat zakaj je pro. software v ang. jeziku.

      Druga stvar pa je bolj pomembna, po imenu in priimku je vsakomur jasno, da si srbin. Nimam nič proti srbom, niti hrvatom, bosancem….. Imam pa proti izmečkom, ki glumijo nekaj kar niso. Svoj lastni priimek si zajebal. Č — Ć (ogromna razlika).

      Sam sebe ne spoštuješ, zato od tebe ne rabim moralne pridige. Raje razloži svojim prednikom zakaj si spremenil družinski priimek.

     • Dragan Krstič

      Vidim da si še večji idiot kot sem si mislil da si. Da ne poznaš slovenskega pravopisa in slovnice je torej kriva tvoja služba kjer je v uporabi le angleščina. Torej si Anglež in ne Slovenec!!!! Torej Slovencem ki so zaposleni v službah z zahtevo znanja angleščine ni treba znati slovenskega pravopisa. To pa prvič slišim. Res nisem vedel tega. No ja, za rdeče idiote kot si ti je to res možno, hahaha.Glede tega kaj sem pa sem pa ti prepustim tvoji domišljiji. Vem samo to da tak idiot kot si ti pač nisem.

     • ĐĐ Style

      Neumen si! Uporabljam programsko opremo, ki ni niti bo kdaj prevedena v Slovenščino ker nebi bilo rentabilno. V določenih poslih prevladuje samo Angleščina, podobno kot v nekaterih sistemih avtoindustrije je vse v Nemščini.

      Podobno tudi štajerci pišejo tu gor z nekimi svojimi pravili pravopisa oz narečjem.

     • bojan

      Dragan tale ĐĐ je s pisanjem vse povedal, da je res idiot … ne se sekirat

 • cosmosjasnovidec

  Prekleta gnida levaška.
  Ima me taka jeza,če bi ga sedaj dobil v roke bi mu v rit zatlačil ta dva čefutarska komunajzerska bumbarja spodaj “ĐĐ STYLA in onega zahojenega kozojebca SIMONA NOVAKA”.
  Ti dve komunajzerski vreči bolh sta ena izmed najbolj prismuknjenih buzerantskih kretenov na tem portalu.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Simon Novak

   Golazen zahojena

 • Get Smart

  Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
   sviranje
   kurtzu = prodajanje magle=
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
   transićizem = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
   (
   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
   .
   Vsi -izmi so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Dado

  Ha,ha,ha SKOR še nikoli ni zajca ujel. Domobranska literatura pač ne spada v Slovenijo. Bolj spada tja v Argentino……

  • ZatonMesecnikov

   Praviš samo komunistična literatura dadice…

 • Kataklizma

  “ekstremne Levice” … pa kaj je z vami ljudje?!?
  Nima noben dovolj jajc tam noter, da bi lahko stranko poimenovali ekstremna … ne strašit svojih otrok

  Za Kordiša in ostale njegove kamerade je pa znano, da so eni navadni glumci, ki so “komunizem” videli le v filmih in romantičnih knjigah, si ga v glavi priredili po svojih sposobnostih in zavzeli prazno mesto na politični sceni …. vsi ostali, ki se tega niste spomnili prej, pač buuuhuuuu … čakamo na prave ekstreme … in da se Nova24 neha blamirat … včasih se vprašam, če ni to satirični medij

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!