Odvetnik Cerjak o odpisu 29-milijonskedolga družini Janković: “Pri običajnemu državljanu sodišče takšne prisilne poravnave zagotovo ne bi potrdilo!”

Radovan Cerjak (Foto: Matic Stojs)

Običajno gre pri poenostavljenih prisilnih poravnavah za to, da se odplača okoli 30, včasih tudi malo več odstotkov glavnice, v tem primeru pa naj bi šlo za kar 95-odstotni odpis dolgov, kar se zdi, milo rečeno, precej neobičajno,” odpis 29 milijonov evrov dolga sinovom ljubljanskega župana Zorana Jankovića komentira priznani odvetnik Radovan Cerjak. Ta ob tem izpostavlja fiktivnega upnika, ki je omogočil, da je bil tovrsten manever sploh lahko izveden. “Verjemite mi, da pri običajnem državljanu takšne prisilne poravnave sodišče zagotovo ne bi potrdilo,” je prepričan Cerjak.

Za mnenje o odpisu kar 29 milijonov evrov dolga podjetju Electa Holding sinov ljubljanskega župana, Damijana Jankovića in Jureta Jankovića, ki je slovensko javnost pretresel pred dnevi, smo povprašali priznanega odvetnika Radovana Cerjaka. Ta je potrdil, da je celotna situacija tudi njega samega zelo presenetila, saj takšno postopanje v tovrstnih prisilnih poravnavah ni običajno.

Cerjak je v pogovoru izpostavil, da pri zadnjem primeru ne gre za prvi tovrsten odpis dolgov, ki se nanaša na družino Janković. Ob tem je spomnil na odpis dolgov s strani SKB banke Zoranu Jankoviću, do katerega je prišlo že v 90. letih. “Tukaj gre očitno za neka čudna naključja, ki se dogajajo tej družini. Je pa rezultat seveda to, da na koncu ostaja finančna luknja, ki jo je nekdo porabil, nekdo pa mora to potem plačati,” je zatrdil.

Zoran Janković (Foto: STA)

Takšen manever je možno izvesti le, če dobiš fiktivnega upnika
Kot je povedal Cerjak, je šlo pri najnovejšem odpisu dolgov sinovoma ljubljanskega župana za poenostavljeno prisilno poravnavo, ki jo zakonodaja omogoča. “Da se jo narediti brez formalnih postopkov, upniki glasujejo pri notarju, kasneje pa mora notarski zapisnik, ko se poda predlog na sodišče, potrditi tudi sodišče samo. Tu je bil problem v tem, da se je, kot je bilo mogoče razbrati iz medijskih zapisov, pojavil nek upnik, ki naj bi bil fiktiven, je pa glede na neko terjatev imel pravzaprav največ glasovalnih pravic. Na ta način je prišlo do poenostavljene prisilne poravnave. Če dobiš fiktivnega upnika, ki dejansko ni tvoj upnik, lahko pač takšno stvar tudi izvedeš,” je potrdil Cerjak.

Jure Janković (Foto: STA)

Tako visok odpis dolgov pri poenostavljenih prisilnih poravnavah ni običajen
O poenostavljeni prisilni poravnavi je Cerjak povedal še to, da je namenjena manjšim gospodarskim subjektom, mikro gospodarskim subjektom. “Namenjena je za to, da se manjšemu gospodarskemu subjektu omogoči finančno prestrukturiranje in da se lahko naprej posluje. Običajno gre pri poenostavljenih prisilnih poravnavah za to, da se odplača okoli 30, včasih tudi malo več odstotkov glavnice, v tem primeru pa naj bi šlo za kar 95-odstotni odpis dolgov, kar se zdi, milo rečeno, precej neobičajno,” je povedal. Ob tem je izpostavil, da ta primer še enkrat znova dokazuje, da so nekateri ljudje v naši državi prvorazredni, nekateri pa drugorazredni. “Za nekatere se pač zakonska določila tolmačijo na tak način, za druge pa na drugačen način. Verjemite mi, da pri običajnem državljanu takšne prisilne poravnave sodišče zagotovo ne bi potrdilo,” je še zaključil.

Damijan Janković (Foto: STA)

Rajko Golob

 • Slovenec

  Me res zanima kateri Slovenec bi imel v Srbiji tako zaščito.

  • Joško

   Če bi Jankovič počel v Srbijo to, kar počne v Sloveniji, bi bi že vsaj 10 let za rešetkami, kakšnih 10 pa bi mu jih še ostalo za odslužiti. Družbo bi mu delala njegova sinčka.

   • neuralinkn1

    Zakaj, isto bi naredili kot hrvati delajo s svojim udbaškim gnojem, povedali bi kako so ponosni na njega im mu podelili zlato gazelo, za podjetnika leta.

  • neuralinkn1

   Za srbe ne vem, vem pa, da je pri nas ogromno takih Jankovičev, ki so po rodu hrvati in jim vsako leto odpišemo par milijard. Jankovič je poseben, tako kot je bila Vojvodina posebna v Srbiji, sami hlapci nacistov in masovmi morilci, ne pa srbi.

  • Andrej

   Janković. On je po potrebi vse, samo da lahko krade.

 • karpelec

  Na takšen način se ne bomo nikoli znebili ljubljanskih smeškotov in bomo pridno plačevali njihove zapitke. Ljudje, zbudite se.

 • bubamara

  Ko sodišče izvede pranje denarja.

  • tasilo

   Sodišče?? Sodišče je institucija, ki sama od sebe ne naredi ničesar.

   To pranje denarja je izvedel čisto konkreten sodnik z imenom in priimkom, ki je bil za to primerno “motiviran in nagrajen” — to se pravi podkupljen. Njegovo oz. njeno ime je treba javno objaviti.

   • Mojca pokraculja

    Tudi ime notarja bi bilo zanimivo vedeti. Taki postopki se vedno vodijo v spregi. Sprijenost in sprega, taprava je zalega.

    • skrajna resnica

     Notar je verjetno Miro Košak:
     https://siol.net/posel-danes/novice/bo-znani-ljubljanski-notar-reseval-jankoviceve-pred-rubezem-drzave-465129

     Že več let ima največ prihodkov med notarji, na leto njegova sinekura “zasluži” dober miljon evrov:
     https://www.finance.si/8950955?cctest&

     Od notarske zbornice ali krivosodišča ne pričakujem, da bodo preverili fiktivnost upnika. So pa lani odvzeli licenco Sikošku, ker je storil manjšo birokratsko napako (kredit SDS)- uradno zaradi starega greha, ki ga je storil še kot notarski pripravnik zaradi česar bi morala odgovarjati nosilka pisarne. Posle razrešenega Sikoška je zbornica kar porazdelila, tako da je farsa notariata kot privatnega sektorja popolna:
     -notarje imenuje politika partija (naj bi bili zaupanja vredni, v resnici gre za zaslužne komuniste (oz. potomce), ki so absurdno strokovnjaki za varovanje (lastne) lastnine)
     -tarife (harač, paradavek, davek na odvzeto vrednost) določa partija v navezi z zbornico (še pomni kdo dribling “Z užitkom do nižjega davka na nepremičnine” ki je državljane stal vsaj 10 miljonov)
     -odgovarja samo kdor posluje s SDS (10 in več miljonske afere Satex, Zbiljski gaj, Orion pa brez epiloga)
     -kljub temu, da praktično tiskajo denar (20-25 miljonov se letno razdeli med 300, nekih 75.000 na zaposlenega) in poslujejo v imenu države, nekateri ne plačujejo davkov
     https://www.rtvslo.si/slovenija/notarski-posli-v-imenu-drzave-kljub-velikemu-dolgu-drzavi/381247

     • Mojca pokraculja

      To je čista mafija. Vse laufa kot najbolj naoljen stroj.MAFIJA !

    • RATATA

     So se pa v siolu razpisali o raziskavi glede sprejema zakonodaje, ki je ta odpis omogočila. Po zakonu.
     Takole so elanorirali..:
     https://siol.net/posel-danes/novice/to-so-odgovorni-da-se-je-druzina-jankovic-resila-milijonskih-dolgov-506263

     • Mojca pokraculja

      Odvratno !

   • Steiermark

    Potem bo pa seznam zelo dolg……

  • pupa

   Po takih in podobnih anomalijah naj bi človek še imel zaupanje v sodstvo. Prepovedati je potrebno sodstvu, da sodi kobajage v IMENU LJUDSTVA, če je treba tudi z REFEREDUMOM.

 • tomven

  Ko pride Matilda po take barabe, grejo z njo 100%, ne samo 95%.. Tudi z temi pokvarjenci bo tako, de!?

  • VERZIFIKATOR

   Matilda, Matilda, Matilda, she takes me money and run Venezuela.
   Harry Belafonte

  • Marija

   Ta matilda zamuja mi pa otepamo revčšino da ti ljudje kraljevsko živijo.Tako je to.

   • me

    Matildo je treba poklicat in ji pomagat.

    • SIMON ROZIC

     ..mogoče jo lahko podkupimo!? Danes se vse plača!

  • GverilaStyle

   matildi so take barabe plačale reket, da jih pusti namiru…….

  • mona lisa

   Žal prepozno za slovenski narod.

  • RATATA

   Pa postanimo tajni sodelavci Matilde in ovajajmo! Pravili nam bodo matildovci, kot mi onim odbovci….

 • Marija

  Kako je lahko slabo tistim,ko so jim zarubili hiše za 124€ itd.Kaj pri nas res ne znamo dvigniti glasu?

  • neuralinkn1

   Raje bodi tiho, da ne bodo še tebe procesirali, sploh če imaš otroke.

 • VERZIFIKATOR

  Goran Manjkovič

  TRUPLO OČE, TRUPLI STA SINOVA

  Truplo oče, trupli sta sinova,
  ugotavlja že patologija,
  takšna je teles anatomija,
  da razkrajajo se vedno znova.

  Medicina tukaj ne pomaga,
  je bolezen namreč prenosljiva,
  dedna in resnično zajedljiva,
  prej ko slej ob njej bolnik omaga.

  Toda trupla teh so vendar živa,
  vzkliknil dohtar je ob njih pregledu,
  zdrznil se, zgrozil se ob pogledu,
  saj bolezen ta je nalezljiva.

  Sodna medicina se okuži
  v stik ko s temi trupli pride, scela,
  znanost, žalostno, še ni dojela,
  da zboleva vsakdo, ki se druži.

  Vsak, ki druži s trupel se družino,
  pa četudi gre za stik posreden,
  naj bo še tako krepak, ugleden,
  staknil bo bolezensko sivino.

  Kaj okuženih je že sodnikov
  kaj odvetnikov in pa tožilcev,
  zanje zdaleč ni dovolj rešilcev,
  reševalcev, njihovih voznikov.

  Veste, tu gre za epidemijo,
  patolog zgroženo zgolj ponavlja,
  vedno znova se pri teh pojavlja,
  ki dovzetni so za svinjarijo.

  • Dizzy Spellbound

   Kaj še nam Slovenčekom še pomaga, da pišemo stihe na temo lopovščine, ki se aktualno pri nas dogaja in nobenega ukrepanja proti tem kriminalcem. Torej prihaja popularni pregovor na plano: Psi lajajo, karavana gre dalje……

  • Dizzy Spellbound

   V skrajnem primeru bo potrebno ustanoviti posebno strelsko društvo, da očisti to okuženo svojat, ker prihaja kuga…..

 • GverilaStyle

  obcestne luči….lahko bi jih koristili še za kaj drugega!!!

  • McBobo

   Ko se bo začelo, jih bo še zmanjkalo.

 • totex39

  V nobenem primeru se taka svinjarija ne sme utišati, potrebno bo javno razkriti kdo so bili ljudje, ki so vse to omogočili in tudi izpeljali. Nova24 potrudite se in raziščite!

 • Kladu

  MENE ZANIMA,KER SODNIK JIM JE OPROSTIL DOLGOVE,KOLIKO JE ON POKASIRAL ZA TO.TA ZGODBA BURI SLOVENCE…KER TAKO IN TAKO NE MORE BITI POPŠTENA…TO JE VELIKO DENARJA,IN DA JE KRIVICA NAREJENA NAM NAVADNIM DRŽAVLJANOM JE JASNA KO BELI DAN…KDO BO TO POL PLAČAL???KDO JE TA SODNIK ME ZANIMA,RAD BI VIDEL KDO????pol pa pravijo da je pravo za vse ljudi enak…bleferji in lažnivci pokvarjeni.TA SODNIK NAJ GRE PRED SODIŠČE IN NAJ SEDAJ ODGOVARJA ZA SVINJARIJO KI JO JE PRISTRANSKO STORIL!!!!!!!

 • Andrej

  Čeprav komunisti menda niso verni so se v hipu pripravljeni spremeniti, če jim tako bolje kaže. Celo s samim Jupitrom se primerjajo:
  Quod licet Iovi, non licet bovi je latinska fraza, ki dobesedno pomeni “Kar je zakonito za Jupitra, ni zakonito za vole.”

  In mi, ki te “Jupitre” kar naprej volimo smo resnično VOLI.

 • SIMON ROZIC

  A si mislite, “Lubi moji Slovenci !”, kako se nam cigansko-ćefurske face režijo v fris,
  kako uživajo v našem brezvladju !?
  U P R A V I Č E N O !
  Ata Kučan so rekli enako kot Tito: “pusti narod, narod je neumen!”

 • FORT WORTH

  Ko se bo in ce se bo Kucanu zmanjsal upliv bo v tej drzavi prislo do sprememb.
  Kucan je tvorec problemov in pranja denarja v drzavi.
  To smo lahko videli ze pri pranju iranske milijarde v udbaski samopostrezni NLB.
  Pahor pa mu je drzal stango.

 • montyamp

  Ko srbski Bosanci sodijo Srbom v Sloveniji , tu nekaj ne štima .
  Jahanje komunistične partije na pre-veliki strpnosti slovenskega naroda in krščanski nauki odpuščanja , ustvarjajo pogoje za razvoj balkanistanskega banditizma , ki do danes deželici pod Alpami , je prinesel nič koristnega

  • neuralinkn1

   To dte pa hrvaška maveza, svoje probleme ste prinesli v Slovenijo, hrvati lahko kradejo milijarde, kršijo vse človekove pravice in se poserjejo na slovensko Ustavo, srbom se spregleda samo teh kurčevih par deset milijončkov, sicer smo slovenci razdeljeni na pol pol.

 • antimur

  Kaj počnejo naši evropski poslanci, ali so dali v javnost in v parlament ta zločin in kriminal slovenskega sodstva. Seveda tega ne pričakujem od Fajonke, Brgleza, Joveve, Novačke in Bogoviča, saj so iz iste greznice kot smrdljiva tožilsko-sodna kučanistična golazen.

  • Zombi Gartner

   Naši EU poslanci imajo plačo. To je vse.
   Boli jih ku…. Za Slovenijo.

 • Zombi Gartner

  Jokate za 29 miljoni. Ko so pa državo v 28 letih zadolžili za nevem koliko miljard. Ki jih ne bojo plačali tudi pra pra vnuki. Se pa noben ni vprašal zakaj? kako naprej.
  Večina vas buli cel dan v TV pa niste nič opazili.
  To je primer norosti. Ki jo je težko zastopiti.
  Ovce.

  • ZatonMesecnikov

   #Ko so pa državo v 28 letih zadolžili za nevem koliko miljard.#

   Razložili so nam, da je to za ohranitev “našega” in “socialnega”.

   • Zombi Gartner

    Saj nekje na netu piše koliko je javnega dolga v Sloveniji.
    Mal poglej.
    Pa merkaj da te nebo kap ko boš videl številko.

  • Peter

   Meni je res žal, da si samo ti opazil. In samo ti si se spraševal zakaj in kako naprej.
   Dobro, da imamo tebe.
   Zombi.

   • Zombi Gartner

    Hvala.

  • GverilaStyle

   vidim, da ti je mama tudi ta mesec poravnala položnico za internetne storitve. Pusti pokojnino mami!!!

   • Zombi Gartner

    37 let se preživljam brez mamice, pa brez babice, brez ostalih ožjih članov družine.
    Hvala, ki si me uvrstil med zelo mlade.

    • GverilaStyle

     pa odrastu tud nisi…si se samo postaral, glede na gluposti, ki jih tipkaš!!!

     • Zombi Gartner

      Si prebral čanek.
      Če ne veš še, je najlepše biti otrok.

     • GverilaStyle

      izgovor je, sam je za en kurc izgovor.

    • neuralinkn1

     Kako si pa zsčela, upam da ne,prihajaš iz romskega naselja in si se rodila sredi gozda, pod bukvo, ki de je medtem že posušila in torej nisi imela popolnoma nič na tem svetu svojega.

  • Unikatna

   Smo, smo opazili…in to ni opravičilo, da ti je vseeno, čes saj so državo zadolžili, potem lahko tudi eliti oz. Jankoviću in njegovi družini odpisujejo dolgove….

   • Zombi Gartner

    Meni ni vseeno za Slovenijo.
    Mene srce boli da se mladi ne dvignete. Ja kako državo pa boste prevzeli čez 20 let.
    Halo. Ste pomislili na to.
    Ne vem kaj čakate. Ko boste pred parlamentom bom takoj prišel poleg.

    • Unikatna

     V SLO ne bo prišlo do spontanega protesta, ker jim predobro gre. Vsak protest potrebuje vodjo, a žal takšnega še ni na vidiku.

    • neuralinkn1

     Si ja nor, itak se ne smejo družiti z otroki iz nižjih razredov in nasprotnih strank, spomni se protestov, ljudska policija je vse izsledila, izolirala in kriminalizirala, nad vsemi upornimi študenti so vzpostavili trajni nadzor, ti reveži lahko dobijo službo edino še v vojski in policiji.

  • boogin1

   Kot vsi komunajzarji na obsojaš kriminalca, ker je vaš. Težava vas komunajzlov, je, da kriminal vaših vedno primerjate z nekom drugim in vašega nikoli ne obsodite. Noben kriminal ni opravičljiv z drugim kriminalom.

   • Zombi Gartner

    Nikoli nisem bil politično opredeljen in nikoli ne bom.

    • terminalar

     Odlično! Torej ti je vseeno, kdo ti krade iz žepa.

     • Zombi Gartner

      Tako kot vsem tu na portalu. Povej mi kje vidiš kak premik na bolje? Je kje kdo, ki bo okrepal?
      Ko boste mladi pred parlamentom bom tam v mikrofon povedal moj nik in pravo ime in preimek.
      Boril se bom z vami, da zadnjega če bo treba. Zato, da bojo Slovenski otroci srečno živeli v domovini.
      Da jim ne bo treba po kruh v tujino.

     • terminalar

      Samo volitve so pomembne, tvoja borba, ime, nik, ne zanimajo nikogar.

     • Zombi Gartner

      Mogoče?
      Evo pa smo se rešili za tri leta. Točno to kar si napisal je problem.

     • neuralinkn1

      Zakaj so volitve pomembne, prvorazrednih je dovolj, da bi jih lahko izvoliče samo njihove, družine, sodelavci in ovaduhi. Bi pač izvolili sami sebe, vsi ostali pa nikogar, torej zmagajo oni. Nekfo mora vladati, če ne bi rad bil lačen, bolan in brez vsega.

   • neuralinkn1

    O ja, pa je, tudi v Kazenskem zakoniku piše, da je kaznivo dejanje mogoče odpustiti kadar je bil nekdo v to prisiljen, da bi preprečil hujše kaznivo dejanje.

  • pajot

   Jaz vem kako naprej. Ampak bi me obsodili zaradi sovražnega govora. He,he,he…

   • Zombi Gartner

    Dokler govoriš, pišeš je čisto vredu.
    Dejanja so važna za dobre dejanja te ne bo noben obsojal.

    • Nata

     HM ? Si prepričan, da je v redu ? In, da bo v redu tudi v bodoče ? Jaz dvomim. Še misliti nam bodo prepovedali .

     • Zombi Gartner

      Edino kar te lahko užali je kak zblojen komentar na tvoje mišljenje…
      Dokler misliš je še vredu. Ko boš blejov tako kot nekateri tu gor. Potem pojdi do psihiatra.
      Kak tabletek pa boš rešen.

     • Nata

      Hja. . . . . . tabletek že malo pomaga. Meni. Kaj pa moja Slovenija ?

     • Zombi Gartner

      Sloveniji ne pomaga noben tablet.
      Pomagalo bi.
      Razen če naredimo skupinski samomor.

     • Nata

      O, to pa ne !! Prisilili bomo ta prave da sestopijo z višav.

     • Nata

      O, to pa ne !! Prisilili bomo ta prave

    • neuralinkn1

     To ti misliš, sodišča lahko vse obrnejo na glavo, si izmišljujejo, lažejo, podtikajo,… nisi njihov, torej si proti njim.

  • neuralinkn1

   Na Jankoviča so se spravili slovenci, ki so po rodu hrvati, ker je potomec srbov. In pa zato, ker je drek, a kdo od politikov pri nas mogoče ni? Če obstajajo tudi drugačni, od česa živijo, s kom se družijo, si ja nor, take bi levi in desni fašisti takoj razgnali, ker se z banditen ne da nič pogovarjati.

 • terminalar

  “Jooj, kolk je On velik naredu za lublanooo”

 • Ryuk
 • Olga101

  Vpleteni javni uslužbenc (saj to so), bi morali, zaradi kaznivega dejanja zlorabe položaja in koruocije, sami kazensko in materialno odgovarjati!

 • Janez Novak

  Psi lajajo, karavana gre dalje. Opozicija pa spi spanje pravičnega. Vsako ljudstvo ima takšno oblast, kakršno si zasluži. In tudi opozicijo ima takšno, kakršno si zasluži.
  Lepo je v naši domovini biti lopov!

  • neuralinkn1

   Jaz si tega ne zaslužim, nisem naredil nič narobe, nobene stranke ni ne na levi in ne na desni, ki bi reševala probleme tretjerazrednih, sploh ne razumejo, da smo razslojeni po nacističnem ključu in tretji razred dejansko obstaja, tako zelo so odtujeni od slovenskega ljudstva.

 • jedro

  Še sedaj niste spregledali, kdo je glavni ?

  • neuralinkn1

   Pahor, ki je bil tudi zadnji uradni šef komunistov in udbe?

 • Janez Novak

  Primer tudi kaže, zakaj si globoka država tako prizadeva za absolutno “samostojnost” sodne veje oblasti in prepoved njene kritike, čeprav demokratični model družbe predpostavlja ravnovesje in vzajemni nadzor med zakonodajno, izvršno in sodno vejo oblasti. Sodna veja oblasti, ki je izven nadzora javnosti in ostalih dveh vej oblasti, je lahek plen mafije, ki je ugrabila državo.

 • mona lisa

  Mafija obvladuje državo.

  • neuralinkn1

   Oslarija, mafija ne rabi državo, jo noče, ima družino in cerkev, fašisti so pa nekaj drugega.

 • Nata

  + + + dobro razloženo.
  Pa vendar . . . .kakšen fiktiven upnik ? Namišljen ? Ja, ne more biti vendar namišljen !Je, ali pa ni ! In kdo je , me tudi zanima !!
  Imamo tudi namišljeno, neresnično državo !!
  Jaz živim v fiktivnem svetu ?

  • GverilaStyle

   ja je ampak ni.

   • Nata

    Drži !! Lahko bi še kaj bolj konkretnega dodal !

    • GverilaStyle

     neupam, da me nebo globoka država iskala

     • Nata

      Hm. . . . sem mislila na g. Cerjaka.

      No, pa tudi mi zaenkrat še lahko čivkamo tule.
      Saj ni čisto brez koristi.. Skupaj veliko vemo in preberemo.. . . torej, napišimo !

  • neuralinkn1

   A veš kaj tebi manjka?
   En sam sorodnik ali prijatelj, ki bo lagal in kradel za tebe, če nisi z nikomer tako blizu, seveda ne moreš uspeti.
   Oni so skupaj će od otroštva, vedno so bili razvajeni slabiči ampak so jih starši vzgajali kot pse in mačke, še danes se igrajo in spijo skupaj, zato imajo vsi polno rit, mi pa skačemo v luft in se skregamo za vsako malenkost.

   • Nata

    Hm. . . Sorodnika bi se že našlo. Le takega ne, ki bi imel možnost krasti zame ne !

 • xtc

  Kar je dovoljeno Kučanu in njegovi žlahti in kompaniji pač ni dovoljeno drugim.

  • neuralinkn1

   A ti si bil tudi predsednik, ne moreš pozabiti privilegijev iz partije.

 • sloustava

  Saj Jankovic ni navaden drzavljan, g. odvetnik! On je Kucanov drzavljan in to cistokrvni mesanec! Bentiti doma na kavcu Kucana in Jankovica ne prizadene! ….

  • neuralinkn1

   Res je, samo ta peščica potomcev srbov je problem, vsi ostali cigani, ki jim vsako leto odpišejo milijarde, so po rodu hrvati.

   Od česa pa naj živijo evgenično razslojeni slovenci, če bi lahko kradli milijone in zatirali samo hrvati, mora biti tudi par srbov, ciganov in italijanov zraven.
   Za svoje fašiste se pobrigajte.

 • ZatonMesecnikov

  Kaj vam ni jasno, da se Liderja slovenske Levice Zokija ne bo dotaknilo nobeno sodišče. Kadija tuži, Kadija sudi….

 • Celcar Mojca

  Kakšen srečnež je ta Janković. Uničujejo Slovenijo in kradejo davkoplačevalski denar, Slovenci pa ga še vedno imajo radi.

 • Steiermark

  Naša ugrabljena država je postala privatno podjetje rdečih jugobalkanskih podgan, ki upravljajo tudi s samopostrežnimi bankomati – z našim denarjem!

 • Zdenka Prešern

  ali v teh primerih ne obstajajo evropska sodišča

 • lauraas

  EU ne bo nič ukrepala???

  • GverilaStyle

   ja že razmišljajo v EUju, da bi vsakemu državljanu nakazali 29mio eurotov. Sam nimajo naših transakcijskih računov ampak samo račune naših veljakov.

 • Andrej, Miha ali Jure

  Naša sodišča so obup

 • Antonius

  Slovenci so krajo sprejeli kot vsakdanje sprejemljivo razvado. Posadka Kučanovih izbrancev je iz državnih bank vsak dan potrpežljivo odnašala desetine milijonov seštetih v milijarde, pa je potem od ljudi nesmiselno pričakovati, da bodo sploh opazili ali se odzvali na ukraden Jankovićev drobiž 29-ih milijonov.
  Slovenija sicer ni normalna demokratična država, je pa za Kučanove kleptomane in podkupljivo krivosodje, zagotovo obljubljeni raj.

  • neuralinkn1

   A tebe so tudi pokradli, nisi dobil nič z denacionalizacijo, vse kar si pošteno ustvaril so vzeli in dali svojim ciganom. res zanimivo koliko nas je, ki se že 30 let pričkamo in tožarimo z državnimi fašisti.

 • Franjo Trojner

  Zabiti Slovenci dopuščamo, da nam levičarski gospodarji direktno iz ust kradejo!
  Politična levica že od leta 1945 suvereno vlada Slovencem in se na naš račun ves čas vladanja brezsramno, nenasitno in nekaznovano prenažira.
  Politična levica nam je vladala od leta 1945 do 1990, torej neprekinjeno 46 let.
  V novi državi Sloveniji baje “demokratični” in ” pravni”, pa smo imeli od 13 vlad 4 desne vlade, ki so skupaj vladale borih 8 let in par mesecev in 9 levih vlad, ki nam vladajo že 21 let.
  1. vlada SKD 16. 05. 1990 – 14. 05. 1992
  2. vlada LDS 14.05. 1992 – 25.01. 1993
  3. vlada LDS 25.01.1993 – 27.03. 1997
  4. vlada LDS. 09.01.1997- 07.06. 2000
  5. vlada SLS
  + SKD 07.06. 2000 – 30. 11. 2000
  6. vlada LDS. 06.11. 2000 – 19. 12. 2002
  7. vlada LDS. 19.12. 2002 – 13.12. 2004
  8. vlada SDS. 03.12. 2004 – 21.11. 2008
  9. vlada SD. 21.11. 2008 – 10.03. 2012
  10.vlada SDS. 10.04. 2012 – 10.03.2013
  11. vlada ZAB. 20.03. 2013 – 18.09.2014
  12. vlada SMC. 18.09. 2014 – 13.09.2018
  13. vlada LMŠ 13.09. 2018 – ??????????
  Tabela zgoraj vam nazorno pokaže, da Sloveniji vlada politična levica, katere rezultati so naravnost porazni in se vidijo:
  – v propadli tranziciji
  – v nepravni globoki državi
  – v zatonu demokracije, ki v naši državi resnici na ljubo nikoli ni imela prave prilike za razcvet
  – v vedno bolj drzni oblastni rehalibitaciji bivšega Titovega totalitarnega režima in vseprisotnisti totalitarnih komunističnih simbolov nam tuje Titove YU
  – v prevelikem javnem dolgu
  – v prevelikih in preštevilnih davkih
  – v zdravstvu prepolnem finančnih škandalov in megalomanskih čakalnih vrst
  – v bremzanju vseh nujno potrebnih reform
  – v političnem kadravonju
  – v megalomanski bančni luknji ( 2 krat ponovljeni)
  – v oprani miljardi € iranskega denarja v državni banki
  – v zafurani srebrnini, ki je rjasto železo postala
  – v nedefinirani južni meji in zaprtim izhodom na odprto morje
  – v nenadzorovanju meja
  – v bohotenju javnega sektorja
  – v cenrtralistični oblasti, ki onemogoča enakomeren regionalni razvoj
  – v oblastnem blokiranju regijske oblasti
  – v neustavnem volilnem sistemu
  – v oblastnem onemogočanju USTAVNE demokracije
  – v dopuščanju šikaniranja kristjanov in RKC
  – v vztrajnih poizkusih razvrednotenja tradicionalnih družin
  – v fanatičnem vsiljevanju leve marksistične ideologije
  – v oblastnem preprečevanju svobode govora in mišlenja
  – v oblastnem kršenju človekovih pravic in svobiščin
  – v nepomebnosti naše zunanje politike
  – v mizernih penzijah in plačah
  – v 400 000 revnih sodržavljanov, ki so oropani vsake prave možnisti, da bi jim kmalu lahko bilo bolje
  – v cestah, ki jih samo še luknje vkup držijo
  – v koruociji pri DRŽAVNIH megalomanskih projektih ( CESTNI KRIŽ, TEŠ 6 in kot vse kaže tudi DRUGI TIR).
  – v provladnih medijih
  – v pispešenem begu mladih izobraženih iz naše države , itd, itd, itd…..

  • terminalar

   Slabo mi je, pokvaril si nam dan.

  • Minovak

   Hvala za dosledne podatke in upam, da nimaš nič proti, če si tvoje pisanje skopiram in delim, ker je povsem točno.

   • Franjo Trojner

    Nič nimam proti. Vesel bi bil, da bi pri prebiranju mojih ugotovitev vsaj enemu samcatemu volilcu politične levice preskočila iskra v glavi in bi začel dvomiti v političen in ekonomski model, ki ga ponuja in izvaja politična levica na oblasti že dolga desetletja v Sloveniji.

    • Peter

     Ja, ampak tadesni bi bli pa še hujši, no (klasičen odgovor levega vernika)

     • Franjo Trojner

      Problem velike večine volilcev politične levice je, da se bojijo vseh sprememb, še posebej pa nujno potrebnih reform. Torej na volitvah glasujejo za leve stranke, za katere vedo, da nujno potrebne reforme ne bodo izpeljale. Vsaka čast politični levici servilnim dominatnim medijem, ki so s svojim demoniziranjem politične desnice (g. Janše), torej antidesničarsko propagando uspeli prepričati tudi razumne ljudi,volilce, da glasujejo proti blagostanju, razvoju, napredku, pravni državi in demokraciji, kar me osebno zelo preseneča. Nekako sem vedno verjel v zdravo kmečko pamet, ki je bila vedno tako značilna za ves naš SLOVENSKI rod. Očitno sem se motil in nas je kmečka pamet že davnega leta 1945 zapustila, z njo vred pa sta odšli tudi etika in morala.
      Čudi me, da ljudje v Sloveniji še vedno ne pogruntajo, da zaradi odločitev in neodločitev, torej politike vsakokratnih levih vlad živijo vedno slabše in tako zelo drugače, kot danes živijo ljudje v nam sosednjih prijateljskih državah stare Evrope. Da je zadrega še večja, nas danes po levi in desni prehitevajo celo novonastale demokratične države nekdanjega vzhodnega bloka.
      Ni mi jasno ali so ljudje v Sloveniji izgubili občutek za realnost, ali so pa malce udarjeni na sado/mazo in si lastnega uspeha, blagostanja ne privoščijo? Najverjetneje pa jih je samo strah sprememb in iz tega razloga na volitvah glasujejo tako zelo iracionalno.

     • Peter

      Če te osrednji mediji 25 let filajo Levo dobro, desno ne dobro…se nekaj mora prijeti. jaz še vedno gonim svojo: mediji so najbolj krivi, da je stanje v Dolini takšno, kot je.

     • Franjo Trojner

      Res je.

     • neuralinkn1

      Petka vprašaj kako je, ko dobiš bunke, še danes mu ni jasno kdo in zakaj ga je nabil, pa izkušen urednik, ne samo novinar.
      Od koga pa misliš, da mediji dobijo informacije, če ne od udbašev, ki so poklicani, da vedo in špijunirajo vse kar se dogaja v državi, brez njih oblast ne bi vedela nič in bi morala nekako naravnost vprašat vsakega posameznika kaj si misli in želi. To so pač ene take šege in običaji, ki so nam ostali iz komunističnega fašizma in so za oligarhije na oblasti dobri, vsak peti slovenec živi od tega in drugih, spontanih in iskrenih socialnih stikov niti ne poznajo, če bi jim to prepovedali, bi morali v norišnice ali pa bi se fentali.
      In na koncu, tudi ti verjetno zajebeš kdaj pa kdaj koga, pri čemer zlorabljaš vpliv v svojem poslovno upravnem okolju, novinarji so popolnoma isti ljudje, oni se maščujejo pa s peresom in urejajo svoje odebne probleme preko javnih medijev. To se plača podebej, kot nadure in seveda edino v primeru, če jim dovolijo politični direktorji iz ozadja, od koder pride denar za plače. Točno se ve koga lahko in kako, sicer jih lahko odpustijo še prej kot so jim zrihtali šihte. Pa ne samo službe, stanovanja in ženo tudi, po potrebi jim naštepajo še otroke, novinarji se najbolj bojijo oblasti, ker vedo kaj vse so državni teroristi sposobni.

     • Peter

      Kar samo pelje k naslednjemu aksiomu: največja napaka demosa po osamosvojitvi je bila, da ni prevzel medijev.

     • neuralinkn1

      Ravno obratno, prav Demos je omogočil nadtanek lokalnih medijev, ki jih je Drnovšek najprej razgnal, da smo lahko dobili dobro in pametno udbaško oblast.
      Nihče ni protestiral, zgodovina si bo tisto desetletje avtoritativnega vladanja in komunističnih monopolov zapomnila kot luknjo v spominu.

     • neuralinkn1

      Točno v tem je problem, ko desnica samo omeni reforme, s katerimi bi mas radi vrmili v čase fevdalizma, se volilci takoj razbežijo na levo.
      Zakaj bi uničili nekaj, za kar smo trpeli in garali kar 50 let in si niti vsi razviti narodi niso mogli privoščiti, kot so recimo socialne polojnine, brezplsčno zdravstvo in šolstvo,… levica dela popolnoma isto, ampak nolj počasi in nežno, nič več in nič manj kot od vlade zahtevajo nemški poslovni partnerji, desnica bi rada pa uničila vse naenkrat in čez noč, raje več kot manj.
      Primdrjati Slovenijo z normalno zahodno državo je itak kompletna neumnost in tudi ne razumem po kakšni logiki bi lahko isti principi delali dobro za vse različne narode enako. Mi smo drugačni in moramo braniti svoje primerjalne prednosti, ostali delajo isto.

    • neuralinkn1

     Dvomili bodo, ko bo tema in bodo na ulici žicali zastonj burek.

  • neuralinkn1

   Splih ni slabo, nikjer nisi omenil nekih večnih srbov, kritiziraš levico tako kot je in gola dejstva, kar je tudi edino prav.

   Ne bom se norca delal in razlagal, da tudi med butalci obstajajo pametni in butasti idioti.Raje bom opozoril, da levica rabi našo čudno desnico, ker nekdo mora vsake toliko sprejeti kakšne zelo brutalne, slabe zakone in zagoniti goro denarja na skrajno sporne načine, sicer bi imeli ljudje levico za totalitarni gnoj in bi šli pod tujo državno upravo, še preden bi ustvarili našo kapitalistično jaro gospodo, ki bo tudi vse kar bo še ostalo od slovencev. Slovenija je vredna kakšnih 200 milijard, levica rabi čas, da vse to prepiše,na otroke od svojig otrok oziroma spremeni v nesporen kapital in osebno last zadnjih slovencev.

   • Peter

    nekateri pač nismo obsedeni s srbi in hrvati.

    • neuralinkn1

     To pomeni, da si po izvoru staršev hrvat.

     • Peter

      Ne. Kar nekaj rodov nazaj Slovenec.

     • neuralinkn1

      Saj ni važno, hrvaška naveza te ima za drugorazrednega hrvata, nekdo v tvoji rodbini je hrček, pa ne vem o tebi popolnoma nič.
      Če ne bi bil, bi protestiral proti demonizaciji srbov, pa te še nisem slišal povedati kaj čez ustaše.

     • Peter

      Tudi čez četnike ne.
      Ker to mene ne zanima. In nisem kriv za tvojo obsedenost in nočem imeti nič z njo
      Pa srečno hodi, no.

 • Minovak

  Ne kradi! Vlada ne mara konkurence.
  J.B.

 • Peter

  Dobro jutro.
  Mnogi ste se obrnili name v svojih zasebnih sporočil, nekaj pa tudi javno, zaradi zadeve odpisa dolgov podjetjem v lasti družine Janković.
  Prvo dejstvo je, da je odločilo sodišče, ki je neodvisen organ.
  Drugo dejstvo je, da je razsodilo po črki zakona, ki je bil sprejet, če se ne motim, leta 2013 in za katerega so glasovali skoraj vsi v parlamentu. Tudi glasni iz današnje opozicije. Tega seveda nihče ni dolžan razumeti, so pa to dejstva in jih samo pojasnjujem. Si pa tudi sam želim enakost pred zakonom, kajti če tega ni, potem težko govorimo o pravni državi.
  Je ćivkno Šarac.
  Tudi če pustimo ob strani dejstvo, da je prvo dejstvo naravnost smešno, obstaja še…
  Tretje dejstvo, da kljub strašni želji po enakosti pred zakonom po enem letu na oblasti niso niti začeli postopka za spremembo zakona iz 2013, ki očitno ne štima, no.

  • Peter

   Tudi glasni iz današnje opozicije.

   Torej glasnih iz pozicije ni, za njih je vse OK?

   • rubec

    Ne ni vse ok. V lekarni sem se še preden sem eno lušno prodajalko prijel za joške, jasno in glasno predstavil kot opozicija. Kljub temu sem fasal klofuto.

    • Peter

     Mi mamo pa lekarno, v kateri lekarnarca ni več mlada. Jo imam pa zelo rad. Nima nobene veze s šerifom in niti cent od zdravil ne gre njemu. Super občutek, bolš k joške šlatat…no ja, skor, no.

     • rubec

      Zapisu verjamem samo na tistemu delu na skor, no.

     • Peter

      Ja, ta skor sem dodal po tehtnem premisleku, no.

    • Unikatna

     hehe…

   • Nata

    Bravo. . . . . .no, pa smo tam ! Je bila kakšna izredna seja o tem zakonu ? Da bi ga popravili ?
    Brez nadaljnega komentarja

    • Peter

     Kaj bi izjavil prajm minister, ki mu je res do tega, da smo pred zakonom vsi enaki:

     – ugotovili smo, da zakon iz leta 2003 omogoča izjemne anomalije pri odpisovanju dolgov in delamo vse, da ga čim prej spremenimo.

     Kaj pa izjavi prajm minister, ki je nastavljen za to, da vse poteka, kot je do sedaj:

     – Tudi glasni iz današnje opozicije…

     Skratka, divide and conquer.

    • Peter

     Ne, po enem letu svalkanja po pisarnah in kadrovanju svojih, nimajo pokazati čisto nič. Razen udeležb na zborovanjih enobe, no.

 • RATATA

  Če kaj ni res kar pišejo na siolu ne vem. Nekaj navajajo, kronološko zlagajo in izbrskavajo imena tistih ki so omogočili odpis po zakonu, ki je bil sprejet in veljaven.

  https://siol.net/posel-danes/novice/to-so-odgovorni-da-se-je-druzina-jankovic-resila-milijonskih-dolgov-506263

  • Nata

   Podobno sem jaz našla na FB
   Nekaj prav gotovo drži . . . . . luknjast zakon, ki ga dobri odvetniki ob pomoči ta pravih znajo izkoristiti !!

   • RATATA

    Ja, kot že tolikokrat doslej!
    Zakon ni nič kriv, kot tudi otrok ni nič kriv, saj so starši takšnega naredili in so zanj odgovorni. Starši tega zakona in vseh drugih podobno luknjavo narejenih (pokvarjenih) so znani in imajo imena in priimke!
    Za pokvarjene (poredne) otroke so poboljševalnice!
    Poboljševalnica za pokvarjen zakon bi pa po mojem mnenju bilo sodišče in sodniki v njem, ki bi po sprejemu sodbe po zakonu morali predlagati poboljšavo (spremembo) zakona, da bi bil vnaprej takšen kot je prav, pravično in kot se spodobi!
    Toda tega ni in tudi ne bo, ker ni vesti in je iz sodnika izhlapel Človek.
    Pri politikih se Človeka v njih itak ne pričakuje…. pato…

    • Peter

     Hehe, ti pa si idealist, no.
     Sodniki naj bi popravili zakon. Kako bi pa potem postrani služili? A so oni študiral za to, da bojo mel tisto ušivo plačo, no?

     • RATATA

      Ne morem pomagat!
      Sem pod vtisom starodavnih priseg vladarjev, ki jim je ljudstvo predalo oblast šele po tem, ko je “zaprmej” oblubu, da bo pravičen sodnik!

     • neuralinkn1

      V fevdalizmu, se je sodnik takrat pač tako odločil.

    • neuralinkn1

     Otroci niso krivi, fefovali pa bodo, sploh se ne bi mogli roditi, če ne bi njihovi pokvarjeni starši pokradli in uničili tolilo tretjerazrednih, diskriminiranih slovencev.
     Veš kaj, če niso nič krivi, naj obsodijo svoje starše, se opravičijo in dajo nazaj, bodo pač reveži, ampak živi in zdravi.

 • Nata
 • Sonce

  7 od 12 upnikov se je strinjalo…
  to je to

  čuden sistem

  • Peter

   Seveda, upniki…Saj veš, kateri so.
   Pranje denarja doo

   • Sonce

    po črki zakona

    ; )

  • neuralinkn1

   Pet upnikov torej razmišlja o samomoru.

   • Sonce

    pet jih ni bilo dogovorjenih…

 • črnogled

  Ko vidim te face mislim,da manjka samo še dvignjen sredinec in takoj veš kaj si mislijo o Sloveniji in Slovencih.Verjetno ga dvigujejo pod mizo,ko odgovarjajo na vprašanja:odgovor enak prejšnjemu.Al bi jim sesipal zobe v njihove lopovske riti.

 • jan Gedli

  Ta odvetnik pa gotovo ne grabi iz vreče ugrabljene države.

  • neuralinkn1

   Če verjameš v palčke.

 • neuralinkn1

  Kaj bo naslednja novica, družina Jankovič oproščena vseh obtožb, ki jih je proti njemu vložila Janševa državna tožilka. Senzacionalno in šokantno, zdaj pa šport.

 • Olga101

  Nehajmo plačevati davke!

  • Zombi Gartner

   To pa je ideja. In kako bi to mi realizirali…

   • tomnidari

    Jaz sem začel delat na črno!!

    • Zombi Gartner

     Čestitam.
     Samo tako naprej.
     Jaz bom pa šel po socialno podporo.

     • tomnidari

      So mi pajaci vzeli vozniško C+E kategorije zaradi prekrška v B kategoriji. Moj kruh je bil E- kategorija in sem končal na zavodu! Vse kazni, izpit, psihološke delavnice in ostala jajca me koštajo oko x pi 5000€! Izguba službe in jao mene, nesposobnost preživetja družina mi bo pa za naslednjih nekaj let navrgla 750€ur+mesečno! Ali se meni sploh splača delat novi izppit? Ali se meni splača, takoj po pridobitvi izpita zopet napihat? Matematika meni kaže, da je socijala boljša izbira. Budalo sem bil, ker sem sploh izpit začel delat!

     • Zombi Gartner

      Ja na napakah se učimo.
      Prav imaš. Delaj se, da si alkoholik. Vsakič ko greš na borzo in socialno v usta zlij kak smrdliv šnopc. Pa te bojo dali na zdravljenje. Ti pa kar nadaljuj z alkoholom. Kao, da piješ, tako da se razumeva.
      Potem ko bojo videli, da ti ni pomoči, da si nepopravljiv. Te bojo dali na ZPIZ. Na spizau boš dobil pijansko penzijo na začetku denarno nadomestilo. Pa si rešen. Vsaka tri leta boš šel k zdravniku na kontrolo. Takrat se ga na cuzej pa si rešen do redne penzije.
      Mal razmisli o tej smeri.

 • septem artes liberales

  Kar piše v naslovu članka še kako drži.

 • učko

  Uber sposobni Jankovići so se zopet “proslavili”. Jah, režimske kreature, kej čmo.

 • McBobo

  Sekret od države.

 • Janez Kepic-Kern

  NEKAJ – MALO BOLJ – VEDREGA.
  PONAVLJAM – jutranjo – ŠALO

  Ob
  poplavi hvalevrednih
  – a slabo voljo in zaskrbljenost povzročujočih novic na tem OK portalu NOVE24TVVam
  na hitro zapišem
  NEKAJ MOJIH JUTRANJIH ZAZNAV – KI VAS BODO SPRAVILE V DOBRO VOLJO
  Z MOJE JUTRANJE POTI V CENTRALO – NLB,
  ki je moja matična banka.

  ŠALA

  Mimogrede sem šel na jabolčni sok, v lokajl “PARLAMENT pub na Šubičevi, blizu pravega PARLAMENTA centru LJ.
  Tam je bil

  SHOD- jutranji – verjetno ex KP, ZK PROVOKATORČKOV – s tega OK e portala NOVE24 TV.
  PRISOTNI:
  FOGLOF TUNEK- po novem TUNEK ŠMARJOLA, LILI PILI, NEVRALINK, JANEZ CEPEC, Valter Branislav, “ŠOBCA-DELU ČAST IN OBLAST”, BELIČIČ ITD.
  in “PLAŠČEK”
  – droban, mlajši,
  vedno zelo urejen koordinator med vodilnimi ex KP, ZK ljudmi, vedno v nobel USNJE – plašču

  PLAŠČEK reče: ” NA NAŠE EX KP, ZK VETERANE, EX KP, ZK “STARCE” – ste zadnjič naredili – zelo slab vtis,
  ampak – pravijo, da POLITIČNA SITUACIJA JE SLABA in da za kaj boste tudi vi – kaj – že uporabni.”
  LILI PILI
  ZATULIl: ” u uu – super, spet bom mu za moj pir pa šnops. Zadnje cajte bol ta pocen SADJEVC pijem,
  de z dnarjem skoz pridem. PLAŠČEK – JEST TI BOM NAPISAL KAR HOČEŠ,
  LE TOLK MI PLAČEJ, DE BOM ZA PIR PA ŠNOPS – MU. Saj pišem pa še kar dobr – kratko in ostro.

  PLAŠČEK – reče: “ja LILI PIL – ti pišeš v redu, le pravopis popravi – pa manj pij.
  Na tukaj imaš tekste, ki jih piši.”

  JANEZ CEPEC reče: “ah, PLAŠČEK ne zanašaj se na LILI PILIJA. Sej vidiš, kakšno ŠNOPS RJAVO barvo OD CIROZE JETER ima, pa kuko se mu roke tresejo. V mescu, dveh – bo LILI PILI – ŠKRIPNU.

  LILI PILI zagode v JANEZA CEPCA:”KWA TE BRIGA, ŽENSKAM REČEM, DA SEM TKO RJAV ZATO, KER SEM BIL NA MORJU.
  Ženskam sem jaz všeč, se posebno tistim, ki pijejo ŠNOPS”

  PLAŠČEK – pogleda F.TUNKA=TUNKA ŠMARJOLO
  in ga vpraša:
  “Ti FOGL — zakaj imaš pa ti danes KOLESARSKO ČELADO NA GLAVI?
  Pa zakaj si tako podložen pod obleko – saj nismo v vojni”
  Fogl TUNEK=TUNKA ŠMARJOLA
  reče:
  “Ko mi končamo grem še do LMŠJEVCEV – pa če mi tam kdo reče –
  NAJ SKOČIM
  NA GLAVO V
  PRAZEN BAZEN – zato imam pa KOLESARSKO ČELADO.
  Pod obleko
  sem pa podložen – ker se bojim – mačkov.

  JANEZ CEPEC – se začne krohotati
  in reče” “TI S NOR, PEJT TI MAU KE U BEGNE. Mački, mucki – so pa ja – prijazne žvalce.”.

  F.TUNEK=TUNKA ŠMARJOLA – grdo pogleda JANEZA CEPCA
  in reče” “TISTI MAČKI, KI JIH IMAM JAZ V MISLIH – niso prijazni”
  Se
  bo nadaljevalo, v PARLAMENT pubu je vedno zanimivo. LR. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!