Še tuji mediji poročajo o tranzicijskih komunistih, ki iz ozadja vladajo Sloveniji – gre za sistemsko hobotnico, ki trdno drži slovensko politiko in gospodarstvo

Foto: arhiv Demokracije

Da Slovenijo iz ozadja vodijo stare sile, ki utrujajo državo že od same osamosvojitve, vedo že izven naših meja. O tem piše tudi srbski medij, ki opisuje grozljivo stanje v Sloveniji, da kljub stalni menjavi oblasti dejanska oblast, ki vlada Sloveniji, ostaja ista. Članek, ki kroži po hrvaških medijih si lahko preberete spodaj; ne prizanese znanim imenom, kot so Milan Kučan, Zoran Janković, Janez Zemljarič in Stojan Petrič, o katerih lahko veliko preberete tudi na našem portalu.

“Aretiran boš.” S temi besedami je stari prijatelj, uveljavljen v slovenski poslovni skupnosti in pogost gost v Beogradu, sredi lanskega leta opozoril lastnika MK Group Miodraga Kostića, da se lahko zgodi, da ga aretirajo v Sloveniji. Da ni šlo le za prijateljsko opozorilo brez osnove, je Kostić hitro spoznal. Kar nekajkrat so ga na avtocesti zaustavili pripadniki slovenske varnostne službe in ga spraševali za razloge, zakaj je v Sloveniji. Na vprašanje novinarja Miša Brkića“zakaj bi Slovenci sploh aretirali Kostića”, mu je prijatelj, ki ga je opozoril, dejal, “oni ne marajo tajkunov”. Na novo vprašanje, “kdo so oni”, je dobil odgovor – “levi, rdeči, komunisti”. “Oni so preživeli tranzicijo, prepustili Janezu Janši in Bavčarju, da osamosvojita Slovenijo, nato pa so najprej poslali Janšo v zapor in zdaj še Bavčarja, reorganizirali so se na alternativni platformi in prevzeli oblast, ki še danes vlada iz sence. Ne zavedaš se, kako nevarne in močne sile so to.”

Globoka država – sistemska hobotnica, ki drži slovensko politiko in gospodarstvo
Prej nekaj leti se je dvignil vik in krik proti prodaji državnega deleža v Mercatorju hrvaškemu podjetniku Ivici Todoriću. Nekako je bila v istem času z združeno politično-medijsko akcijo prikrivanja poslovnih skrivnosti prekinjena namera japonske družbe Panasonic, da razširi lastništvo v Gorenju. Malo prej pa so s kislim nasmehom dočakali prodajo Fructala srbskemu podjetniku Slobodanu Radunu, tudi Veselin Jevrosimović je imel ogromno težav, ko je kupoval slovensko firmo Hermes Softlab. Slovenska levica ne skriva sovraštva do širjenja investitorjev iz Srbije z obtožbami o “provincializaciji Slovenije”. Dajejo vtis, da sovraštvo proti tujim zasebnikom prihaja iz veliko resnejšega okolja, tako imenovane “globoke države” (vzporedne države), katere vladarji so tisti, ki dejansko upravljajo s Slovenijo vse od začetka njene ustanovitve. Nekdanji predsednik Zbora za Republiko in pravni strokovnjak Peter Jambrek je takšno državo označil kot dobro koordinirano in notranje povezano. To je pravzaprav neformalna, a sistemska hobotnica, ki trdno drži slovensko politiko in tudi gospodarstvo. Tvorijo pa jo partijski in gospodarski “old boysi” komunistične nomenklature iz časa nekdanje Jugoslavije, ki jo vodijo Milan Kučan in pazljivo izbrani naličeni levičarji, ki so namerno “spuščeni” v institucije sistema in v njih obstanejo ne glede na to, katera politična opcija je na oblasti.

Naloga starih sil je upravljanje z državnim premoženjem
To je tako imenovana tranzicijska levica, ki je ustanoviteljica rdeče hobotnice. Naloga njenih članov je, da upravljajo z državnim premoženjem, kontrolirajo finančne tokove v gospodarstvu, bankah in jih preusmerjajo proti političnemu trgu, da bi lahko ohranili politični vpliv interesne mreže na vsa dogajanja v Sloveniji. Zasnovano kampanjo proti tajkunom pa vodi “mlada sila” te interesne mreže tranzicijske levice, med njimi sta tudi Borut Jamnik in Matej Narat.

Jamnik je močan in vpliven, pišejo v Kurirju – slika tranzicijskih komunistov. Del slovenskih medijev trdi, da nima nobenih izkušenj izven javnega sektorja in se šteje kot igralec z največjim politično-ekonomskim vplivom na operativce vlade. 15 let je bil član mnogih državnih podjetij in ustanov. Njegova klientelistična mreža vplivov temelji na treh stebrih slovenskega državnega premoženja: upravljanju pokojninskega sklada (KAD, Združenje za pokojninsko in invalidsko zavarovanje in pokojninski sklad), Telekoma Slovenije in Slovenskega združenja nadzornikov. Upravljal je z ogromnim kapitalom in kontroliral javne investicije v skoraj 100 podjetij. Istočasno je bil v odborih podjetij Krka, Luka Koper, NLB, ITU in Lesnina. Kot rečeno, je bil tudi predsednik Združenja nadzornikov Slovenije, katerega delo je finančna podpora (večinoma državnih) podjetij Sava, Petrol, Zavarovalnica Triglav, Slovenskega državnega holdinga (SDH, razpolagal je z 10 milijardami evrov državnega premoženja), Družbe za upravljanje terjatev bank (DUTB), Mercatorja, Nove kreditne banke Maribor (NKBM), HSE (EP), Železnic Slovenije, Darsa … Tako slovenski kot mednarodni opazovalci so opazili, da se Združenje nadzornikov Slovenije izkorišča kot politična komisija za nagrajevanje s podeljevanjem funkcij v gospodarstvu, zato je OECD Sloveniji priporočil, naj vzpostavi transparentne postopke za imenovanje predsednikov združenje in da so ti izbrani na razpisih, ne pa v pisarnah predsednikov strank in premiera.

Borut Jamnik (Foto: STA)

Skoraj klonirano poklicno kariero ima Matej Narat, ki so ga slovenski mediji označili za “princa levice”. Tudi Narat vse svoje aktivno življenje “leta” okoli državnega premoženja in v zadnjih 15 do 20 letih pripada gospodarski nomenklaturi, katere položaj ni odvisen od sprememb v politični oblasti. Zanj nedvomno velja, da je tipičen proizvod starih sil. Igral je tudi pomembno vlogo kot član uprave NLB, v nadzornem svetu Mercatorja, sledijo še Maksima Holding in Domino Helios, Banka Domžale, Banka Zasavje, LB Leasing … Po njegovem odhodu iz NLB so morali banko dokapitalizirati z 1,5 milijarde evrov, saj so na Banki Slovenije dejali, da je bil on odgovoren za slabo upravljanje s krediti. Tudi to ga ni zaustavilo in je zatem postal predsednik upravnega odbora državnega finančnega holdinga Sava, v katerem je odgovoren za več kot 382 milijonov evrov izgube.

Matej Narat (Foto: Matic Štojs)

Članek, ki so ga objavljali hrvaški mediji, govori tudi o NVO, kjer so združeni nekdanji komunistični politiki in direktorji, formalno zbrani v Forumu 21, katerega ustanovitelj je Milan Kučan. Ta simbioza komunistov javnosti ni skrita. Med ustanovitelji foruma so Zoran Janković, Bruno Korelič, Herman Rigelnik, Srečko Meh, Miloš Kovačič … Kmalu je slovenski javnosti postalo jasno, da je Forum 21 ekonomski “outfit” slovenske politične levice. Saj so opazili, da je sedem (od tridesetih direktorjev) iz upravnega odbora Trgovinske zbornice Slovenije vpisanih v Forum 21: Zoran Janković (Mercator), Roman Glaser (Perutnina Ptuj), Romana Pajenk (Probanka), Bine Kordež (Merkur), Tone Turnšek (Pivovarna Laško), Edvard Svetlik (Hidria) in Miloš Kovačič (Krka). Od poslovnežev pa so med člani F21 ustanovitelj Mercatorja Miran Goslar, Janez Lotrič iz Petrola, Bruno Korelič iz Luke Koper, Herman Rigelnik iz Autocommerca, Janez Škrabec iz Rika, Črt Mesarič iz NKBM, Sandi Češko iz Studia Moderna, Stojan Petrič iz Kolektorja …

Vpliv tranzicijske levice je še vedno prisoten
Da se vpliv slovenske tranzicijske levice in njene rdeče hobotnice ni končal, kaže primer iz leta 2015, ko so bili predlagani nadzorniki Slovenskega državnega holdinga, v katerem se vrtijo milijarde državnega denarja. Stranka SDS in Janez Janša pa sta opozorila, da je selekcija kandidatov pod vplivom Foruma 21. “To je sistem, po katerem dela F21, delovanje iz političnega ozadja,” je dejal Jože Tanko iz SDS. Do sedaj se ni nič spremenilo.

A. G.

 • Vrhovni sodnik

  CERAR IN ERJAVC PRODALA SLOVENCE BRUSLJU, ZA SPREJEM 100.000 EMIGRANTOV NE BO TREBA PRODATI NLB, SKLENJEN TAJNI SPORAZUM HR – SLO, ERJAVC OBLJUBIL HR IZPLAČILO DEVIZNIH VLOG, ČE SPORAZUM OSTANE V TAJNOSTI.
  https://www.youtube.com/wat

  • lokec

   Stran ni na voljo

 • večni srb

  Hrvati… samo določeni politiki in mediji še verjamejo, da so boljši kot so bili nekoč srbi, v resnici so še veliko slabši. Lažejo, še bolj kot naši mediji, ki se od njih učijo lagati.

  • Olga2345

   Hrvati skrbijo za svoje interese! Če jih pride Cerar prosit za nezakonite migrante v zameno za poplačilo dolga hrvaških varčevalcev, bodo to “uslugo” seveda radi naredili!
   Naša naloga pa je, da Cerarja in vse, ki stojijo za tem kriminalom in veleizdajo, postavimo za rešetke! Nezakonite migrante pa sosedom sredi turistične sezone vrnemo nazaj v Plenkovicevo “lepo našo”!

  • tramal

   Niti srbini še manj pa hrvati niso tako zabiti in kradljivi kot slovenski komunajzerji

 • Olga2345

  Volitve bodo odločilne, tako kot osamosvojitev! Vsi na volitve! Volimo SDS! Od našega glasu je odvisna usoda Slovenije! Anže Logar je lepo povedal, da so na Islandiji “posvečeni” tudi ovirali preiskavo bančnega kriminala! Z vztrajnostjo in odločnostjo volivcev in pravo vlado je to uspelo! Zato volimo pravo desnico z SDS!

 • Olga2345

  Udbomafijo za rešetke! Kučan si je prislužil deset dosmrtnih kazni!

 • pajot

  Slovenci! 3.junija bo plebiscit.Ali Slovenija ali jugoslovenija.Vsi na volitve in volit SDS.

  • Goran Hvala

   sej sds so tud bivsi komunisti… radi bi se znebil komunistov a na volitvah obkrozte bivse komuniste…ja vi pa ste kerlci. .

   • McBobo

    Povdarek je na bivši. Kdor ni bil v prejšni državi, ali si je premislil, je pristal na Golem otoku kot najhujši kriminalec. Zdaj so drugi časi in človek se lahko politično opredeli po svoji vesti. JJ očitno po srcu ni nikoli bil komunajzer oz. komunajzerstvo ni nikoli bila njegova intimna opcija.

    • luckyss

     Ti si pa humorist ali pa idiot…
     Normalna oseba se pač ne obrača po vetru, ampak ti je humanizem dan v zibelko..ali pa pokvarjenost..
     Se pa določeni osebki obračajo po vetru zaradi lastnih sebičnih interesov..

    • Goran Hvala

     janseviski stavek se glasi… enkrat komunist vedno komunist… zelje gor al dol…tak mi dopovedujete tukaj vsak dan… sej drgac vem da sam za janeza to ne velja… za vse ostale pa… :-)

   • tramal

    A ti ne razločiš kaj je biti nekdanji prisiljeni komunist in tisti ki je še vedno zabit komunist.Le bedaki so ostali naprej levaki in komunajzerji med katerimi si tudi ti.

    • Goran Hvala

     prisiljeni komunist… :-)… ja na verigi so ga mel ane… :-)…tramal je kar huda zadeva… sploh na suho…

 • mir

  Te članke v tujini je SDS podštulila njihovim novinarjem. Verjetno je morala še mastno plačati, da so objavili takšne izmišljotine.

  • Schemva Miro

   Že vrabci na strehi vejo,da je to resnica,edino ti si toliko zabit in prazne glave,da še kar to negiraš,spelji se s tega portala bik zabiti,ali ne vidiš,da te nobeden ne jebe pet posto,razen nekaj isto zarukanih opranoglavcev.

 • Antonius

  Človek težko sprejme, da je bil veleizdajalec iz cekaja, takoj po osamosvojitvi še dvakrat izvoljen za predsednika države.
  Spodaj dodajam njegove misli, ki bi morale dati Slovencem vedeti, da veleizdajalska baraba Slovenije nikoli ni maral.
  ———————————–
  Nekaj Kučanovih izjav v zvezi z osamosvojitvijo Slovenije:

  ⦁ ”Samostojna Slovenija bi bila najbolj črnogleda varianta … Vendar moramo narediti vse, da Jugoslavija bo,” Milan Kučan, 26. 10. 1988.
  ⦁ ”Jasno je, da mi iz Jugoslavije nočemo in ne želimo, in da nas kljub takim amandmajem iz nje nihče nima pravice poditi,” Milan Kučan, Beograd, 28. 9. 1989.
  ⦁ ”Za nikakršen odhod in odcepitev iz Jugoslavije ne gre. Z dopolnili smo ustvarili pomembne pogoje za prihodnost, za socializem po meri ljudi,” Milan Kučan, 2. 10. 1989.
  ⦁ ”Naša opredelitev je nedvomno Jugoslavija. Mi razumemo in sprejemamo Jugoslavijo za svojo državo in si je ne pustimo vzeti,” Milan Kučan,Beograd, december 1989.
  ⦁ ”O odcepitvi Slovenije od Jugoslavije je težko celo misliti, ker to ni nikoli bila moja najintimnejša opcija. Z njo se ne morem sprijazniti,” Milan Kučan, 31. 1. 1990.
  ⦁ ”Očitajo mi, da sem bil proti odcepitvi. Še zdaj sem,” Milan Kučan, 23. 12. 2015.
  ————————————-
  Na volitvah dajmo 3. junija veleizdajalski barabi in vsem njegovim strankam za katerimi stoji vedeti, da je prišel čas za deratizacijo, ki jo bo opravila izvoljena Janševa vlada in SDS.

  • totex39

   Res je, že to nam lahko veliko pove, kakšni so ljudje, ki so komunista kar dvakrat izvolili za predsednika, ki nikoli ni bil za samostojno Slovenijo.
   V letu 2018 ne smemo dopustiti, da zmaga katerakoli stranka, ki jo še vedno on in njegovi pristaši podpirajo, zato je že skrajni čas, da volivci spoznajo to veleizdajo slovenskega naroda in volijo stranko SDS.

  • Mojca pokraculja

   Vse kar je izjavil kučko od 1988-2015 leta je kučko tudi realiziral. Mali genijalec, edini,ki ga ni pobralo od vseh njegovih partijskih sopotnikov. Pobralo je vse od Miloševiča do Izetbegoviča, Tuđmana itd. Kakšne sreče je ta človek in kakšne sreče smo mi Slovenci?!
   Hvala bogu, da imamo JJ !

  • McBobo

   Sicer zelo pozno, ampak čas je za lustracijo.

 • Goran Hvala

  jp….bavci je tud nedolzn….kak se sploh upa podvomit v slovenske osamosvojitelje. tist istrabenz so mu podtaknil..se srce ga je skor izdalo zarad laznih obtozb…sej se na sojenje ni bil zmozen…cel bolan…ceprav zadnjic ko pa je sel na sodisce zarad neke nepomebne stvari je pa s tako lahkoto priskakljal po stopnicah. zgleda da so mu srce menjal….

  • rubec

   Pa ne da si tudi ti končno spregledal kakšne falote smo imeli v LDS.

   • slosin

    …bedak je mislu, da ne vemo, da je bil Bavči dolgoletni LDS-sovc….

    • rubec

     Da je kdaj kaj mislu sem v dvomih. Nisem pa v dvomih da je bedak.

    • Hun

     vseeno se ga ne pljuva na Nori24…ocitno je se kr bestic od Janse

   • Goran Hvala

    a jih nimamo se… sploh pa kaj imam jaz za spregledat ce pa so zame vsi isti… mi hoces prodat zamisel da je kdo boljsi in ga strasansko skrbi za enga navadnga cloveka..? :-)… se smejim ze predn slism tvoj odgovor..

 • montyamp

  Zakaj pa tega na SLO-RTV in POP-TV in A-KANAL-TV ne povedo ???

  • lokec

   Ker ne smejo. Se pipica zapre

 • montyamp

  CERAR UVAŽA MIGRANTE .
  EU ZA NEMOTEN UVOZ STROKOVNJAKOV KOZOJ…… POPUŠČA S PRITISKI ZA PRODAJO PRALNICE NLB .
  https://www.youtube.com/watch?v=OzUA8tAlV0E&t=719s

 • antimur

  Že po zgornji fotografiji je razumljivo, da uničevalci slovenstva in domovine, kot so zločinec Kučan in izdajalec Zlobec ne morejo drug brez drugega, kajti izdaja gre z zločinom, zločin z ropanjem, vsem je pa tuje domoljubje. Ne gre mi v glavo, da ravno Primorec Zlobec, kateri bi moral vedeti, da je italijanski fašizem naredil Slovencem ogromno gorja, gre izdajati ravno Italijanu. Gnoj na kvadrat, sicer je pa za slovenski PEN prav primeren.

 • dob

  polipika

 • joza joza13

  Kaj, a Goran Hvala je tudi t.i. Tunnek, Krtača… (Anton P) ?
  Namreč njega sem pričakoval pri tej temi zelooo aktivnega!

 • dob

  Včeraj sem gledal soočenje pred volitvami na TV.
  IQ nastopajočih je že itak zgrmel v prepad, (razen pri Bešič Loredanu, Požarju in Kovšci), ampak tisti od voditeljice…. ta je pa res podn od podna s ta spodne strani!

  Vprašanje, ki ga je ponavljala, je bilo: No, povejte kaj bi vi konkretno storili, da bi ločili politiko od gospodarstva!
  Pa recimo, da zdajle simuliram takle pogovor (ki ga seveda ni bilo!)

  – No, povejte konkretno kaj bi vi storili, da ločite politiko od gospodarstva!
  – Čimbolj konkretno?
  – Da, čimbolj konkretno. Kar povejte, mi radi slišimo konkretne rešitve….

  – Storil bi naslednje: ko bi se Zemljarič prihodnjič prikazal na vratih UKC-ja, bi nanj nagnal štiri dobermane!

  – Poslušajte, tukaj se pogovarjamo resno, kulturno in se tako tudi izražamo. Prosim da nehate….!
  – Vprašali ste me, jaz sem povedal. Vi me sprašujete nekaj, kar ne želite slišati, temveč očitno tu nastopate za svoje gospodarje. Zanje raziskujete, kdo od nas tukaj jim je sploh lahko nevaren, če pride na oblast. Kot vidim, nihče!
  Drugo vas pa ne zanima, ker sprašujete kar nekaj tja v tri dni, samo da je vsaj malo slišati verjetno. Tako vam je naročeno da to delate in to dobro delate, ker ste za to plačani! Morda pa celo iz lastnega navdušenja nad režimom.

  V resnici vas spremembe sistema prav malo zanimajo. Jaz sem vam na vaše vprašanje odgovoril, povedal sem vam, kako lahko zelo hitro rešite bistveno težavo našega zdravstvenega sistema (ne pa Zemljaričevega zdravstvenega sistema!). Odgovoril sem na vaše vprašanje kako ločiti politiko od gospodarstva, ker ste me to vprašali. (pri tem si mislim: pa kva me to sprašuješ, pička ti materina zmešana, saj te to sploh ne zanima!!!)
  To sem storil konkretno, tako kot ste rekli, lepo prosim. Vi pa meni nazaj, da sem nesramen in nekulturen.
  Po vaše je vsaka ločitev politike od gospodarstva nesramna in nekulturna!
  Hvala za informacijo.

  • Nšo-či

   Izjemen komentar..čestitke.

 • McBobo

  Zakaj SDS v svoje predvolilne obljube ni dal tudi lustracije politikov?
  Enkrat je treba s temi paraziti počistit.

  • stajerc5

   Za povprecno politicno podhranjen slovenski volilni krog bi lahko bile taksne obljube kontraproduktivne. Najprej je treba zmagati, potem pa v akcijo, brez napovedi!

 • dob

  kučan ni kriv. On krade preventivno in samo v samoobrambi!

 • hribovc

  prosto po masleši… sfukat je treba lopove komunajzarske, čist’ jih je treba sfukat !!!

 • Jaka Sraka

  ,Baje so post-komunisti – potomci komunističnih zločincev in morilcev napovedali koncert z rdečo zvezdo.
  A kdo ve kje, da pridem in jih polulam

  • Hun

   vpras svojga fotra komunista strahopetnega

   • Jaka Sraka

    ČE TE RAZUMEM PRAV, SI TI NJIHOV GLASNIK

    • Hun

     taki ste najbl bli glasni po vojni…med vojno se pa skrival strahopetno

     • Jaka Sraka

      A ti si še ostanek revolucionarjev…

     • Hun

      švraka

 • xtc

  Počasi bodo imeli vsi dovolj kučanove druščine.

 • luckyss

  Kučko je tako močan, da je celo v sam vrh SDS nastavil komuniste…tako, da pri nas sploh ni možno volit normalne desnice…

 • Hun

  Jansa in Bavcar sta najvecja siromaka v Sloveniji..prou smilta se mi

  • tohuvabohu

   Meni se pa smiliš ti, ubožec.

   • Hun

    itak da se ti smilm, ce mi dobr vlecs osla med nogam

    • Jaka Sraka

     a ti si še vedno najcenejši fafač desničarjev.
     A še vedno le 0,5 € za eno FAFANJE?

     • Hun

      ti ga Jajotu zastonj zauhas…se doniras mu

     • Jaka Sraka

      Še nikomur nisem doniral,…

     • Hun

      glup si lih en tok

   • tonite falco

    Ja, če bi sploh imel kaj v glavi bi se ti lahko smilil !!!

  • Jaka Sraka

   le zakaj si jima aktovke nosil in toaletni papir, pizdek rdeči

   • Hun

    pizdek rdec te je naredu

    • Jaka Sraka

     Morda, JAZ SEM SE GA ODREKEL, TI PA ŽIVIŠ OD NJEGOVE APANAŽE

     • Hun

      ahahajaha..rdecuharjev kurbin sin Đaka Švraka

 • Tweety Bird

  Tuji mediji??? Srbi in Hrvati? Ex Jugoslavija?…Auu…jaki tuji mediji !!!… Jaz sem pa mislila, da je poročal CNN, BBC, Sky News, Reuters…ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha … budale desničarske :)

 • Marjan

  Spet o komunizmu. Te novinarji niso normalni. En dan ne mine brez članka o komunizmu in prevaljevanja krivde SDS na nekoga drugega. Neverjetno!

  ahhahahahahahah

 • Vrhovni sodnik

  CERAR IN ERJAVEC PRODALA SLOVENCE BRUSLJU, ZA SPREJEM 100.000 EMIGRANTOV NE BO TREBA PRODATI NLB, SKLENJEN TAJNI SPORAZUM HR – SLO, ERJAVEC OBLJUBIL HR IZPLAČILO DEVIZNIH VLOG, ČE SPORAZUM OSTANE V TAJNOSTI.

  https://www.youtube.com/watch?v=OzUA8tAlV0E&feature=youtu.be

  • wert

   KAAAAAAAJ ??????????????????????????
   To ni mogoče.

   • šmentanamuha

    Mislim, da je. Stvari tečejo preveč usklajeno. Poleg tega ilegalcev ne vračajo, čeprav bi lahko.

  • luckyss

   Moram priznati da je video realen, sam kot “levičar” stalno opozarjam, da je kvota migrantov za Slovenijo nič !!!
   Če bi verjel, da bo SDS v tem vprašanju “scala proti vetru”, torej EU… jih grem takoj volit..
   Se pa bojim, da bo vse potekalo po globalnem planu, ne glede na to kdo bo vladal v Sloveniji…
   Nekateri se pač prodajajo za pest drobiža, drugi pa za dve pesti…

   • bolimeđoko

    Tu gre za naše otroke, za njihovo prihodnost. Ve se, kdo je tisti, ki vedno drži besedo.

 • Domus Lubus

  Ugledni tuji mediji razkrivajo resnice, katere pri nas
  prikrivajo po navodilih Kučana in njegove udbokomunistične bande. Samo Janša in
  SDS pomenita svetlo prihodnost za Slovenijo in pot, da se strejo
  udbokominstične spone, ki dušijo naš narod. Slovenci zazrite se vase! Ali boste
  volili SDS z Janezom Janšo na čelu in Sloveniji odprli pot v lepšo prihodnost,
  ali pa boste volili katero drugo stranko in sami pri sebi vedeli, da ste
  udbokomunistični izdajalci, ki uničujejo prihodnost svojih otrok. Bog bo videl
  kaj ste obkrožili na volitvah in njegova jeza bo huda. Planeti, Sonce in
  galaksije se bodo nehali vrteti okoli Zemlje in majhni ocvrti zeleni Kučani
  bodo padali z neba…..

  • luckyss

   V bistvu, če povzamem tvoj komentar, se slogan “Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer….ni najbolje obnesel…
   Majhni smo in na globalno politiko ne moremo vplivati…Naši politiki pa so itak vsi bolj ali manj skorumpirani..
   Plovba med Scilo in Karidbo ni tako enostavna kot nam jo slikajo politiki pred volitvami…
   Torej, sedaj ni časa za prekopavanje kosti, sedaj moramo stopiti skupaj, sicer nas bodo pregazili …

 • Stric iz ozadja

  En medij je po novem mnozina vau

 • tramal

  Cel svet si že dela norce iz slovenskih komunajzerjev,oni pa še kar nimajo pojma o ničemer drugem kot o kraji.

 • tetka z ozadja

  Kučan pa je že večkrat scat peljal janšeka.

  • sprehajalec

   Banke so izropane, premoženje pokradeno, država na zgornji meji zapufanosti, obresti višje, kot jih je imela cela Juga nekoč. Čas se izteka….

 • Vin Dizl

  kučan je skromen, se vozi v tvingu. Janša v volvu. :D

  • bolimeđoko

   in to na desni strani, he, he

  • Olga2345

   Kucan je “skromnega” Twinga dobil “na roko” kot marke v Elanu….

 • Olga2345

  Kučan preverja, če imajo politkomisarke s Svetlano zvezde na spodnjicah….

 • Olga2345

  Rdeče orgije….v organizaciji srbkinje Svetlane in Srba Jankovića….Bo treba spet odšteti Ljubljani od letnega proračuna….

 • Rotar Jakob

  kurćan kot rdeča ambrozija širi rdeče kremplje skozi eu dokler ne crkne zadnji udbomafijski zločinec na žalah!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!