fbpx

[Video] Nekoč je še Šarčeva hišna POP TV svarila pred skoki v vodo – ta se na nasvete požvižga – v bazen bi skakal, čeprav je prazen!

Foto: STA

Premier Šarec, kot kaže, ne upošteva niti nasvetov lastne hišne televizije, pajdaško-kapitalističnega POP TV. Ta je namreč svaril pred možnostjo, da se skoki v vodo lahko končajo tragično. Na sobotnem srečanju LMŠ je namreč pozival kar k skokom v prazen bazen. Mu bo na misel prišla ideja nekdanjega pop zvezdnika in se bo v prazen bazen pognal kar s skoraj milijon evrov vrednim mercedesom?

Vsa leta doslej je veljalo, da se v vodo ne skače, če prej ne preverimo globine. O tem varnostnem vprašanju je večkrat poročala tudi hišna televizija Marjana Šarca. To je hišna televizija LMŠ – POP TV, katere delovanje smo prisiljeni plačevati vsi naročniki internetne televizije in kabelske televizije, pa čeprav tako nekakovostnega programa mnogi sploh ne moremo prebavljati. Takrat niso bili naklonjeni skakanju v plitko vodo: “Skoki v vodo, ki pa se lahko končajo tudi tragično, tako kot na plažah. Na slovenski vladi so imeli reševalci veliko dela z oskrbovanjem treh kopalcev, ki so v prenizko vodo skočili na glavo. A je previdnost, ko za seboj po morju nekoga vlečeš in se ta nahaja nekaj deset metrov za tabo, še toliko pomembnejša. Tako kot pri skokih v vodo, predvsem na glavo.”

Šarec je kar sam priznal, da ni zmagal na volitvah in da je čudak
A nato je prišel Marjan Šarec. Človek, ki je izgubil volitve, kar tudi sam prizna: “Smo šli na parlamentarne volitve, kjer sicer nismo zmagali …” A je vseeno sestavil vlado voljnih, s čimer se še danes rad pohvali. A z novo vlado ni prišla samo sprememba oblasti, pač pa tudi novi vzorci razmišljanja: “Tisti, ki nas bo poskušal razumeti s starimi vzorci razmišljanja, nas nikoli ne bo razumel.” Spraševali smo se, kaj je Šarec s tem mislil. Nato pa smo na nedavnem srečanju stranke LMŠ, na katerem se je po poročanju Šarčeve hišne televizije zbralo 2 tisoč ljudi, v resnici pa jih je bilo nekaj več kot 400, izvedeli, kakšni so ti novi vzorci: “Treba nehati se spraševati, ali je voda v bazenu in kako topla je, ampak je treba preprosto skočiti.” Skakanje na glavo v prazen bazen je očitno odlika nove vlade, čeprav vse vladne službe, od ministrstva za obrambo do raznih zdravstvenih organizacij, to močno odsvetujejo. A Šarec je drugačen, po lastnih besedah je čudak: “Smo včasih tudi čudaki za marsikoga. Imamo nove vzorce razmišljanja.”

Blindirani mercedes S600

Bo Šarcu prišlo na misel dejanje nekdanjega pop zvezdnika in se bo v prazen bazen pognal z milijonskim mercedesom?
Preprosto je treba skočiti. Šarec ne razmišlja, ne obljublja, ampak preprosto skoči, pa če je to komu všeč ali ne. Morda mu na misel pride celo dejanje nekdanjega pop zvezdnika in se bo v prazen bazen lahko pognal z novim, skoraj milijon evrov vrednim mercedesom. A vseeno bi bilo modro, da Šarec, preden se z glavo naprej požene v prazen bazen, le prisluhne besedam svojih kolegov s POP TV!

Rok Krajnc