Menedžer, ki je obveljal za grobarja slovenskega gospodarstva, širi posle v hobotnici Milana Kučana

Direktor državne Modre zavarovalnice in predsednik Združenja nadzornikov Slovenije Borut Jamnik, ki ga je Mateja Babič Stremecki v Slovenskih novicah leta 2016 imenovala za “grobarja slovenskega gospodarstva”, potem pa je do letos z novimi in novimi funkcijami dokazal, da je to zelo donosno, saj letno tako nabere že 320 tisoč evrov prihodkov, je poslovno vse bolj povezan z eno najbolj razvpitih slovenskih družin – razširjeno družino Milana Kučana.

Da so mu všeč močne družinske dinastije, poleg zasebne, o kateri smo pisali na povezavi, je Jamnik dokazal ne tako dolgo nazaj, ko je v upravni odbor lani zgubaškega Združenja nadzornikov Slovenije povabil Anteja Todorića, sina šefa Agrokorja, ki je prevzel Mercator, Ivice Todorića. Insajderji se spomnijo, kako so Anteja Todorića v Jamnikovem združenju častili na enem od srečanj v Umagu. No, dokler ni leta 2017 po zlomu Agrokorja prenehal biti član.

Vloge v državni družbi
Odnos se je formaliziral leta 2011, prav v letu, ko je sicer Nedeljski dnevnik diskretno sporočil, da Kučanova hči Ana in menda silno spogledljivi sindikalist Štrukelj nista več skupaj. Takrat je bila ustanovljena Modra zavarovalnica, in sicer z oddelitvijo premoženja od Kapitalske družbe pokojninskega in invalidskega zavarovanja. Takrat je bil za predsednika uprave družbe pri Okrožnem sodišču v Ljubljani vpisan Jamnik, za člana nadzornega odbora pa Branimir Štrukelj. Mimogrede, Ajpes ga danes navaja kot namestnika predsednika nadzornega sveta. Ne pozabimo, ne gre za zasebno podjetje, ampak za družbo, katere lastnica je Republika Slovenija.

Glavni kradljivec gospodarstvu, Branimir Štrukelj (Foto: STA).

Pri tem ne gre pozabiti, da Branimir Štrukelj ni samo predsednik sindikata vzgoje in izobraževanja, ampak je tudi politik stranke Levica, ki neredko skrbi za to, da prispeva odločilne glasove za obstoj vlade Marjana Šarca. Pred zadnjimi parlamentarnimi volitvami, ko je Levica z razpadom predhodnice nastajala, je po poročanju Dnevnika Štrukelj kot strankarski funkcionar na kongresu Levice razlagal: “Kot stranka si želimo prevzeti oblast in biti zanjo odgovorni. Seveda v skladu z našim programom, ki odstopa od vseh drugih programov, saj se zavzema tudi za spremembo sistema.”

Pridigajo eno, počnejo drugo
Kaj mu manjka v sistemu, ni povedal. Smo pa lani razkrili, da očitno razpolaga z veliko sredstvi, saj je leto po tem, ko je postal nadzornik državne Modre zavarovalnice, postal tudi lastnik velikega stanovanja za Bežigradom, na trgu vrednega kakih 200 tisoč evrov, ki jih je dobesedno “skeširal”, saj nima niti centa hipoteke. Več o Štrukljevem nepremičninskem poslu na povezavi. Podobno, brez hipoteke, je prišel do lastnega stanovanja v centru Ljubljane, na Pražakovi, tudi sin iz razmerja Štukelj-Kučanova.

No, nekaj dni nazaj pa smo lahko spremljali novo poslovno poroko med Jamnikom, ki ga imajo pri Slovenskih novicah (katerih lastnik je sicer Kučanov sopotnik iz Foruma 21 Stojan Petrič, urednik, čez katerega gredo vsi ti zapisi, pa Kučanov sojedec pri obloženih mizah Bojan Budja) za grobarja slovenskega gospodarstva, in Delavsko hranilnico, katere največji lastnik je prav sindikat, ki ga vodi Štukelj. Tisti Štrukelj, ki je lani na kongresu Levice modroval o spremembi sistema. Eks tast Kučan je najbrž zelo ponosen, kako mu uspe eno govoriti, drugo pa delati.

Začel pri Kučanovi Romani Pajenk
Ima pa Borut Jamnik, ki je bil v času, ko so mu pri Petričevih Slovenskih novicah nalepili to uničujočo grobarsko etiketo, tudi prvi nadzornik državnega Telekoma, res nič kaj hvalevredne bančne izkušnje. In tudi te so povezane s krogi Milana Kučana.

Iz poslovnih evidenc ne bo najbrž nikoli izbrisano, da je bil v času Romane Pajenk, ki je tudi ustanovna članica Kučanovega Foruma 21, Borut Jamnik v evidence vpisan formalno kot zastopnik Probanke, dejansko pa je veljal za svetovalca Romane Pajenk. Ne pozabimo, banka je klavrno končala potem, ko je zaradi tajkunskih kreditov zabredla. Kako je Jamnik danes po vsem tem sploh dobil licenco za vstop v bančne posle, pa je za naše sogovornike prava uganka, eden od njih pravi: “Po mojem je zelo lobiral.” Predvsem pa je simptom, ki po njegovem mnenju kaže na to, da Kučanovo omrežje spet “ponavlja stare napake”.

Vir: Gvin

Andraž Žitnik

 • Ryuk

  Ali bo pokopal tudi kučanovo hobotnico? Saj to ne bi bilo tako slabo, v kolikor tega ne bo treba nam reševati.

  • ZatonMesecnikov

   Potem se začne z Vstalo primorsko, na cesti, pa ZZB, pa sindikati, vkolikor se zalomi. “Našega ne damo”, “naši žulji in srebrnina”, “Živel NOB” ….

   • milanček

    zadnjič sem povprašal vidnega člana te strake maškar, ZZB, ali jih ni prav nič sram, da imajo takega idiota za predsednika ! takoj se je namršil, pogledal vstran in po mencanju dejal, da bodo to uredili, oz, da je nujno, da se nekatere stvari uredijo! no, možakar je tudi takoj našel izgovor, da nima več časa za razgovor! ja maškare bodo morale narediti KORENITE spremembe in si naliti tudi čistega vina! drugače jih bodo še vedno imenovali, ZBLOJENCI!

  • joeblack

   ne more je. ker je ni !!!!!

 • RATATA

  Spoštljivo o pokomunistih, potomcih in naslednikih ter slavilcih komunistične revolucije, ki so uspeli urediti popolnoma vse v osamosvojeni socialistični Republiki Sloveniji d.o.o. točno tako, kot jim ustreza!

 • Boco

  Nova24tv, dajte naredit eno kronologijo Jamnikovih dosežkov. Na nekaj njih smo že pozabili, za veliko pa verjetno slovenska javnost se sploh slišala ni.
  Sem pa slišal, da je tip grozljivo aroganten. Dejansko se obnaša kot vladar Slovenije.
  Zato, dajte izbrskat čim vec o njem, tipa je treba “zjebat”

  • Dragan Krstič

   Boco zapisal sem pred kratkim katerega zaščitnika ima na desni strani pa so mi izbrisali komentar.
   Tega imena in priimka se ne sme objaviti ker je to greh podobno kot cenzurirajo levičarji.

 • soc

  Kot golobradi mladenič je bil imenovan v nadzorni svet novopečene delniške družbe Krka, takrat in danes kronskega dragulja slovenske ekonomije. Ni čisto jasno, ali je bil imenovan zato, da spodreže Colariča kot naslednika Miloša Kovačiča in namesto njega nastavi Gregorja Golobiča. Takrat je bila to ena od intimnih in javnosti neznanih partijskih opcij, ki jo je Kovačič s svojim vplivom (takrat sta tekmovala z Jankovićem, kdo “ima večjega” pri Kučanu) uspel preprečiti. Vsekakor je ostal človek posebnih in zahtevnih nalog v imenu rdeče aristokracije. Njihov ekonomski eksekutor številka ena.

  • Dragan Krstič

   Ko bo Krka izvažala svoje ponaredke v zahodnoevropske države in ZDA bo laho upravičeno poimenovana dragulj slo gospodarstva tako pa je navadna kradljivka patentov znanih farmacevtskih firm, prodaja pa jih tako drago kot originali ali celo dražje. Kitajci ponarejajo vsemogoče izdelke zahodne pameti ampak jih vsaj ponujajo mnogo, mnogo cenej kot stanejo originali.

   • soc

    Kolega, definicija generične farmacevtske industrije je jasna. Od nje živijo od od Kitajcev preko Indijcev do Izraelcev (Teva), Švicarjev (Sandoz) in Američanov (Mylan)…V oklepajih so le primeri. Čisti idiotizem je imenovati generično zdravilo ponaredek, saj je identično originalu (kopija, commodity generic) ali v kakšnem smislu celo boljše od njega (orodisperzibilni sildenafil, recimo), v vseh primerih pa od njega cenejše in zato neskončno zaželeno vsem zdravstvenim zavarovalnicam, s slovensko vred. Patentne pravice so jasno časovno definirane, po poteku patenta lahko vsakdo z ustrezno vrhunsko in EMA/FDA atestirano proizvodnjo naredi, registrira in prodaja svoj generični izdelek. Stvar je povsem čista. Koliko patentnih sporov je “kradljivka” Krka na mednarodnih sodiščih izgubila?

    Krka je bila v tem že konec 80-ih ena najprodornejših, s prednostjo države, ki je takrat priznavala (kot cel komunistični svet) zgolj procesni patent, torej za dve desetletji zaščiteno pot do cilja, ne pa produktnega, za podoben čas zaščiten konkretni cilj. Zato je lahko pripravila svoje generične nadomestke (nikakor pa ne ponaredke) pred drugimi zahodnimi državami, enako kot Izraelci, Indijci, Kitajci, Madžari… In jih plasirala na trge z analogno zakonodajo. Morda veš, da zakonodaja ne more biti retroaktivna, zato je imela Krka to prednost še dve desetletji po sprejetju zakonodaje usklajene z EU in ZDA.

    Danes tekmuje pod enakimi pogoji kot vse zgoraj omenjene velikanke (Teva 19 mrd USD, Sandoz 10 mrd EUR, Mylan 11,5 mrd USD, vse 2018). In čisto solidno raste, čeprav zaradi svojega omejenega dolenjstva nima dolgoročne perspektive v vedno bolj kompetitivnem svetu generike in bo šla v roke večjih takoj ob naslednji krizi, ko bo država rabila denar.

    Žal se na te zadeve res hudičevo dobro spoznam, zato morda ne bi nadaljevala…

  • VERZIFIKATOR

   A PROPOS GOLI BRADI

   Zgledal golobrad in feminilen
   je od nekdaj bil že, od začetka,
   toda finta je časovna kletka,
   jamski človek je zgolj infantilen.

 • montyamp

  Dokler Slovenci ne naredijo s to udbovsko golaznijo kot so Islandci s svojimi banksterskimi podganami , trdim da so najbolj zabit narod v EU .
  Zakaj atentati samo na poštene ???
  A so to mafijska posla ???
  K*R*A*M*B*E*R*G*E*R*-S*L*I*V*N*I*K*-G*O*L*U*B*-J*A*M*N*I*K-K*O*K-……………..

 • milanček

  kućan, čim hitreje, če že nisi, si kupi parcelo (če ne boš še to zgoljufal) na Žalah, kajti ura tvoja se bliža! to bo dan veselja, zavedni Slovenci si bodo dali duška, mislim pa, da se bo oddahnila tudi štefa!!

  • milanček

   še najboljš pa narediš kućko, da te raztrosijo na morju, saj je vseeno, saj je že dovolj svinjarije in bistveni ne boš poslabšal stanje! pa še izognil se boš raznemu ” pluvanju” po tvojem grobu na Žalah, saj si naredil ogromno škodo slovenskemu narodu in je povsem logično, da bo marsikdo tako odreagiral!!! Z Bogom kućan!

 • montyamp

  Zaradi take golazni država crkuje na obroke .
  S svojim kurcem naj maha po koprivah prekleta sluz komunistična .
  V privatnem sektorju bi jokal kot posrano dete , tam izkrivljeni hinavci ne preživijo .
  Bolano do skrajnosti .

 • Anton

  Boruta ni za podcenjevati, ima z razliko oda večina levičarskih bebotov matematično izobrazbo, gre za pokvarjenega, zelo ambicioznega tipa, ki gre gre “čez trupla”, če je treba. Je pa z razliko od ostalih levičarskih bebotov izredno inteligenten,logičen, pragmatičen, inse ne pusti zavesti čustvom, saj je navsezadnje matematik, je pa res, da on ni ne levo ne desno, ideološko oprtanoglavec, njemu gre zgolj za slavo in denar.

  sarkazem press

  • jedro

   Res je dober “matematik”, še ženo je zamenjal.

 • Povprečen Državljan

  Vsaka čast tudi Kučanu, da imamo danes svobodno,neodvisno in demokratično Slovenijo.

  • macon

   kučanu gre čast samo za milijardno krajo, ker gre za precej omejenega patrona in taki lahko vodijo samo korupcijo.

   Slovenija je falirana demokracija, ker pravo ne deluje. V delujočem pravu bi Janković in 40 levih prihvatizatorjev sedeli že deset let. Posledično bi imeli vsi več, ampak ti tega ne boš nikoli razumel.

   • Povprečen Državljan

    Res vam je pravovernim hudo v tej deželi.Vi bi še iz raja naredili pekel.

    • macon

     Izgleda nisi kaj prida hodil naokrog, da se ti zdi pri nas raj. Pekel delajo tvoji levi, ker širijo korupcijo in kriminal.

     Pravoveren si samo ti, ker podpiraš leve ne glede na to kaj delajo.

     • Povprečen Državljan

      Med desnimi res ni korupcije in kriminala. Če pa slučajno koga od vaših najdejo, potem ga sodi krivosodje oz.vse zastara,pa ste spet oprani.Slovenija je kljub temu raj na zemlji.

     • macon

      Korupcija in kriminal sta tam, kjer sta lahko, ne tam, kjer bi to RAD kdo počel. Ne ti ne jaz ne moreva nikomur očitati slabega NAMENA, lahko očitava samo izvršeno DEJANJE. Enako naj bi deloval zakon, miselni delikt imate samo totalitarno poškodovani, ker to je bila nekdaj izvajana praksa (sovražnik domovine ipd).

      Ukvarjaj se s petimi milijardami v bankah, to je vse s čimer se rabiš ukvarjati. Ostalo je vse kozmetika ali mnogo nižji zneski. Recimo iranska milijarda ni direktno oškodovanje Slovenije temveč lahko zasluženi milijoni za protizakonito posredništvo ampak Slovenije neposredno ne oškoduje.

      A preiskava kaj napreduje? Kje so obtožnice, procesi in aretacije? Logarjeva komisija je recimo preiskovalnim organom izročila desetine kilogramov podpisanih in žigosanih dokumentov z datumi, imeni in priimki. V normalni družbi bi se naslednji dan oglasile sirene in podpisani zaprli, da ne bi vplivali na priče. Potem bi šli po principu žvižgača: kdor bi izdal verigo ukazov in koristi, bi si skrajšal kazen in zaprli bi se višje postavljeni.

     • Povprečen Državljan

      Ali sploh veš,kdaj govorimo o pranju denarja?Definicijo si preberi v Zakonu o prepreč.pranja denarja in financiranju terorizma.V NLB pranja denarja ne bo nikoli nihče mogel dokazati,ker ga enostavno ni bilo.Iranska banka takrat ni bila pod sankcijami,račun je odprl angleški državljan z angleškim potnim listom in stalnim bivanjem v VB.Nobenih provizij od nakazil ni nikoli nihče pospravil v svoj žep.Afera,narejena po več letih iz nič,za potrebe dnevne politike desnih.

     • macon

      Od kje ti, da ni bilo provizij? Milijarda se je prek tisočev nakazil prenašala na razne račune.

      Napisal sem, da mi to ni najbolj pomembno, da mi je najbolj pomembna bančna posojilna kraja. Ta pove vse o delovanju leve režimske države.

     • Povprečen Državljan

      Edine provizije od nakazil je po znižani tarifi pokasirala NLB.Ampak tu ne govorimo o milijonih eur,morda par tisoč eur.Bančne kraje ni bilo.Cela Evrop in cel svet je reševal svoje banke.Tako državne,kot privatne.

     • macon

      Človek, kje ti živiš? Poglej si potrditev poročila Logarjeve komisije od celega parlamenta! Poslušaj, kaj govori Logar!!! Nezavarovanih oziroma nezadostno zavarovanih kreditov je bilo za okoli pet milijard in so šli na DUTB, država pa se je zapufala, da je to pokrila v bankah!!!

     • Povprečen Državljan

      Kdo,komu,kdaj,kje in koliko je dal provizije na roke???? Rekla-kazala v tem primeru ne pije vode.
      Bančna luknja je bila zaradi nesposobnosti,majhnosti in neenotnosti slo politike,tako doma,kot v tjujini prenapihnjena do dve milijardi.Ob odobritvi je kredit zavarovan s hipoteko ali vrednostnimi papirji s ful visokim faktorjem varnosti.Štala nastane,ko zastava izgubi 50 in več procentov vrednosti.Npr.delnica Podjetja x iz 1000 eur na 200…

     • macon

      Poznam to s padanjem delnic ampak tukaj gre za odkrito krajo. Poglej posnetek in potem komentiraj.

     • Povprečen Državljan

      Naj sodišča odločijo in tatove pozaprejo.Saj nekaj so jih že.

     • Peter

      Eh, macon. V nedelskem piše drugače.
      In povprečen državlan verjame nedelskemu, no.

     • rubec

      Sem ti že dolgo nazaj ukazal, da se majmun spelji s tega portala. Si poleg nepismenosti tudi gluh?

     • Povprečen Državljan

      Ti mi boš ukazoval ????Halo??? Saj nisi kapo v taborišču. Ti si vendar pravi borec za demokracijo in svobodno besedo.

  • Joško

   S svojim razmišljanjem si globoko “Podpovpečni državljan”. Če bi bilo po Kućanovo, bi imeli še vedno Yugo.

   • Povprečen Državljan

    Nemogoče je,da bi bilo po njegovo.Ampak dejstva,da je tudi on zaslužen za raj na zemlji ni mogoče negirati.

 • Miro

  že dolgo niste nič napisali o kakšnem golažu ki so ga partizani skuhali iz belčkov ali pa lkakšne na temo ko so starši – partizani ustrelili otroka ,ki je bil belček….. a vam res pakistančki toliko časa vzamejo?

 • učko

  Kdor zna pač zna ! JaJotovi lizunarski jamrači pa lahko sam gledajo in si ga mečejo na roke !

 • črnaovca

  Koliko kaj nese tisrim ki so povezani z Janezom, Marjanom, Mirotom in ostalimi pogrebci

 • jedro

  “Glavni kradljivec gospodarstvu Branimir Štrukelj”, je celo državni svetnik.

 • MižekFiga

  Slovenci, vse vemo in zakaj ne ukrepamo?
  Zakaj NAS ni na Volitvah!

 • Mitja Mazini

  Janez pa svoijh ni kadroval, on je samo navodila dajal kako poslovat al kaj?

  • rubec

   Da. Poleg tega je vodil še dela na svoji kliniki. Moraš priznati, da je janez mojster. Daj da vidim, če si upaš to zapisat. JANEZ JE MOJSTER.

   • Peter

    Je kaj bolj intelektualno ubogega, kot napisat “komentar”, a janez pa ni?
    Je, rajtam. Napisat to nekajkrat vsak dan, no.

   • Peter

    Čeprav ti moram povedati, da je zadnjič, ko smo vlekli novo elektriko po hlevu, en mojster janez vse zajebal, pa še hudičevo drago je računal, je priznal, da rabi za novega volvota. Sem ga hitro skenslal in našel drugega majstra, tudi ta je bil janez. Pa je takoj, ko je pršu u hleu, reku, ja kdo vam je pa to delu?
    pa sm ga vprašu, če ma namen kšen nov avto kupt, pa je reku, da je negov wartburg še dobr.
    Evo, ni vsak janez majstr, no.

    btw, novi precednik sindikata novinarjev slovenije je luka lukić. sam povem, no.

  • Peter

   Ja in to dobra navodila.

   Po njegovih navodilih so na primer obrnili tok Save, no.

 • Dragan Krstič

  Tovariš Jamnik je zavarovan z obeh plati politike. Na levi mu hrbet varuje teta Breda Pečan, na desni strani pa ima strica pomožnega škofa Jamnika, ki vsakodnevno moli zanj in ga priporoča vsemogočnemu.

 • VERZIFIKATOR

  Zgledal golobrad in feminilen
  je od nekdaj bil že, od začetka,
  toda finta je časovna kletka,
  jamski človek je zgolj infantilen.

 • MižekFiga

  Tovariš ddr.Kučan VSE VE.

  kako mu povedeati, da nas je še nekaj veliko več, ki se s komunizmom ne strinjamo?

  • Peter

   Nekoliko si v kontradikciji sam s seboj.

   Tov kučan ve tudi to, no.

 • JANEZ GUS

  Lepotica Pečan je njegova teta.Vse jasno.

 • Peter

  U nedelskem je pisal, da sploh ne gre za nobeno hobotnco.
  Gre za lignje na žaru, s tatarsko omako, no.

  In to naj bi bil medij v službi resnice….

 • samotoje

  Berem, da je Jamnik aroganten, brezobziren, stremuški, ampak brihten. Vse skupaj bi iz njega naredilo odličnega poslovneža, če bi obračal izključno SVOJ denar. Tako pa je baraba. In nič več.

 • janko

  Po 28 letih samostojnosti bi lahko imeli vsaj enakovredni standard Avstriji, ampak ČE bi imeli pomladno vlado (SDS ipd). tako smo pa sirota! Levičarji so prava kuga!
  Btw – ali kdo ve za kak šiht za inženirja tehnične stroke v Nemčiji?

 • Janez Kepic-Kern

  ČASTILCI EX T.I. MARŠALA TITA
  I.T.D.
  NAJ PREBEREJO SPODNJE !

  NO – TOLE NAJ KAR –
  IZ NAŠEGA SKUPNEGA DAVKOPLAČEVALSKEGA DENARJ
  VERJETNO “PRE-DOBRO” PLAČANI – DRŽAVNI USLUŽBENCI,
  PA PARLAMENTARCI ITD.
  – UREJAJO. In pozitivno uredijo – seveda !
  Jaz Janez Kepic-Kern
  sem predvsem cca 40 let bil prav OK knjižničar v okolišu Ljubljana.
  Bralci me,
  ker sem zdaj v penziji – pogrešajo, ker sem se za vsakogar zelo potrudil,
  da je dobil – vse info, knjige, ki jih je želel.

  V LETIH 20014-2017
  SEM BIL TUDI
  ZELO AKTIVEN “VZTRAJNIK ODBORA – 2014”

  Svoj pokoj, 67 let imam – preživljam – kar zelo aktivno: imam osebno, zasebno podjetje “SLOVENIANA” d.o.o.,
  izdajam mesečno domoznansko revijo “SLOVENIANA”, ki sem jo tudi podaril – arhivu SDS.
  IMAM
  PA TUDI OSEBNI, PODJETNIŠKI E-PORTAL “SLOVENIANA” NA :sloveniana.si

  K ZADEVI !
  Pri
  pregledovanju virov za moje prispevke v moji reviji “SLOVENIANA”
  sem naletel
  NA POMEMBNE VIRE – INFORMACIJ
  O
  REALNI BIOGRAFIJI – JAVNE OSEBE T.I. MARŠALA J.B. TITA,
  KI
  JE KOT VEMO VSI – IMEL VELIK, PREDVSEM NEGATIVEN VPLIV NA NAS VSE.

  Znani kosovski Srb, raziskovalec BIOGRAFIJE MARŠALA – Momčilo JOKIĆ
  navaja,
  da je
  od zaupanja vrednih oseb dobil INFORMACIJE,
  DA
  JE BILA REALNA
  MATI
  – EX MARŠALA TITA
  VDOVA,
  POLJSKA GROFICA Maria E.S.,
  ki je bila
  v času 1890 in dalje LASTNICA 160 HA LATIFUNDIJE, ZEMLJIŠKE POSESTI
  V BLIŽINI mesta SZEGED – Madžarska,
  OČE
  – EX MARŠALA TITA – naj bi bil grofičin UPRAVITELJ TISTEGA POSESTVA
  PREMOŽEN
  MASŽARSKI ŽID – Feanz AMBROZ !
  Torej !
  Franz, Josef AMBROZ – naj bi bilo tudi rojstno ime – ex MARŠALA TITA.

  VIR – JE VREDEN PREUČITVE,
  KER
  STA TUDI DVA AVSTRIJSKA BRATA – Walter in Alfonz WANKMUELLER
  IZ PTUJA
  V ČASOPISU KURIER ZATRDILA,
  DA
  JE – EX PPREDS. MARŠAL TITO
  bil nnjun
  SOŠOLEC – PRANZ, JOSEF AMBROZ
  V
  KONVIKTU, V ZELO ZNANI GIMNAZIJI – ST. PAUL NA KOROŠKEM, LAVANTALL.
  Jaz
  Janez Kepic-Kern sem ta internetni podatek – PREVERIL:
  ta dva brata sta res hodila in leta 1916 absolvirala gimnazijo ST. PAUL,
  NA AVSTRIJSKEM KOROŠKEM,
  KI DELUJE ŠE DANES.!

  VSI VEMO,
  KAKO MALO VERJETNA JE T.I. URADNA BIOGRAFIJA – EX MARŠALA TITA
  KOT
  KOVINARSKEGA VAJENCA ITD. – IZ KUMROVCA.

  Torej !
  Vse akademsko izobražene zgodovinarje in podobne ljudi,
  ki
  bi vas sodelovanje z menoj – zanimalo – PRJAZNO VABIM K SODELOVANJU !
  Sodelovanje,
  ki bo – delo – Vam bom normalno – PLAČAL !
  Manjka
  le še par dokaznih listin – o zgoraj napisanem,
  ki
  jih bom s sodelavci – seveda – pridobil !
  Ta
  čas
  USTANAVLJAM TUDI – DOMOZNANSKO DRUŠTVO – “SLOVENIANA”
  NEKAJ
  ZELO OK SODELAVCEV – ŽE IMAM !
  Vsi, ki bi radi sodelovali – se mi kar brez zadrege – OGLASTE.
  VSE
  POTREBNE PODATKE ZA KONTAKT Z MENOJ Janez Kepic-Kernom
  najdete
  na mojem zanimivem e-portalu “SLOVENIANA”. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  VEČ INFO, VSE KONTAKTNE INFO
  IMAM
  NA E-PORTALU “SLOVENIANA”

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!