Nizkoten izpad Večerove novinarke Klare Širovnik: “Ni bil potres. Janši je ego padel iz postelje!”

Klara Širovnik (Foto: FB)

Na Twitterju smo bili priča naravnost sramotnemu izpadu Večerove “novinarke” Klare Širovnik, ki je potres v Zagrebu izkoristila za politično obračunavanje s predsednikom vlade Janezom Janšo. V situaciji je posredoval kar njegov odgovorni urednik Matija Stepišnik, ki je zadevo sicer sprva skušal pomesti pod preprogo, ko mu to ni uspelo, pa je poskušal še z odvračanjem pozornosti. Nato se je po celem dnevu le uspela oglasiti tudi Širovnikova in sicer s precej nespretnim opravičilom. Hakl je sicer v zadnjem času na koncu z živci, saj bi mu lahko grozil zapor, prav tako pa bi se organi pregona utegnili poglobiti v njegov domnevno sporen prevzem Večera.

V nedeljskih zgodnjih jutranjih urah je hrvaško glavno mesto Zagreb sredi hude krize ob izbruhu novega koronavirusa stresel močan potres. Povzročena je bila velika gmotna škoda, prav tako pa je 11 ranjenih, med njimi hudo poškodovana 15-letnica. Medtem, ko je dogajanje pri večini Slovenk in Slovencev vzbudilo sočutje, pa to ne velja za radikalne levičarje, ki so dogajanje hitro izkoristili za politično obračunavanje s svojimi nasprotniki. Takšen je primer novinarke Klare Širovnik, ki dela za Večer v lasti rdečega tajkuna Uroša Hakla. Že v jutranjih urah je s svojim sramotnim izpadom razburila uporabnike družbenega omrežja Twitter: “Ni bil potres. Janši je ego padel iz postelje!”

Hakl je Stepišniku ukazal, da naj se zadeva hitro pomete pod preprogo
Ko se je pričela zavedati svojega sramotnega ravnanja, je sporočilo hitro izbrisala, a bilo je že prepozno, saj so ga opazili številni sledilci. A ker mnogi takšni nesramnosti in aroganci enostavno niso mogli verjeti, jo je državni sekretar dr. Vinko Gorenak vprašal: “Klara Širovnik novinarka Večera prosim povejte podatek drži ali ne. Vidim da naj bi napisali TW ‘Ni bil potres. Janši je ego padel iz postelje’ prosim odgovorite na vprašanje. Matija Stepišnik @novinarSI.” Posredoval je kar odgovorni urednik Matija Stepišnik, ki je zadevo skušal pomesti pod preprogo: “Spoštovani DS, kot sem napisal: V imenu Večera izražam sočutje in solidarnost s Hrvaško, Zagrebom v trenutkih, ko jih je poleg koronavirusa prizadel še potres. Obenem polna podpora hrvaškim novinarskim kolegom, katerih vloga je v dvojni nesreči izjemno pomembna. Držite se!”

Gorenak je vztrajal: “Podpiram vas in vaše stališče, pričakujem pa vaše stališče do TW vaše novinarke @klara_sirovnik, ki je zapisala “Ni bil potres. Janši je ego padel iz postelje” Čakam še odziv @novinarSI . Vsi delamo napake ampak pošteno je, da jih priznamo. Čakam odgovor vas in DNS.” Stepišnik je nato zapis svoje pisunke priznal, a je skušal pozornost preusmeriti na domnevne grožnje z nasiljem: “Tvit v tej situaciji nikakor ni bil na mestu, bil je napaka, kot je @klara_sirovnik, naša mlada odlična novinarka, zapisala, se zanj opravičujemo. Si je pa zanj “prislužila” grožnje z nasiljem, kar pa verjamem, ostro obsojate tudi vi.”

Kriteriji odličnosti “novinarke” so sicer skrajno vprašljivi, med drugim je bila za svoja ekstremistična stališča Širovnikova nagrajena s strani levičarskega Društva novinarjev Slovenije pod vodstvom Petre Lesjak Tušek, prav tako zaposlene pri Haklu. Širovnikova se iz ljudi pri svojih aktivnostih namreč norčuje s skrajno neetičnimi metodami, med drugim se predstavlja kot Iranka, v kar s svojim videzom in ekstremizmom zlahka prepriča. “Pozdravljeni. Ja, to je bil moj zapis. Vendar je šlo za slabo šalo, nikakor ni bilo mišljeno žaljivo do žrtev potresa. Situacija je pretresljiva. Vsem prizadetim se opravičujem, nikakor pa zapis ni bil povezan z dejstvom, da delam na Večeru. Tako da to je moja in samo moja krivda,” pa se je šele po celem dnevu uspela odzvati in nespretno opravičiti Širovnikova.

Hakl je v strahu pred zaporom na koncu z živci
Kot smo na Nova24TV že poročali, so se ta teden pri Večeru že norčevali iz novega direktorja policije Antona Travnerja. Hakl bi sicer lahko bil med ovadenimi v zadevi milijonskega oškodovanja proračuna, nadalje pa je v sumljivih okoliščinah prevzel tudi Večer, v kar bi se prav tako lahko poglobili organi pregona. Družina Hakl je sicer zelo blizu Dejanu Židanu, Urošev oče Boris Hakl pa si med drugim polni žepe na račun Lekarne Ljubljana, ki ji zagotavlja informacijski sistem. Ko je poleti informacijski sistem odpovedal, se je Ljubljana tako sredi poletja na vrhuncu turistične sezone znašla v tretjem svetu. 52 lekarn je ostalo zaprtih, na območju Ljubljane pa deluje le 14 zasebnih lekarn, ki so tudi v tem času poslovale nemoteno.

Uroš Hakl za zapahi (Foto: Twitter)

Rok Krajnc

 • fukni mico na polico

  Ma dajte ljudje, vi ste čisto brez humorja. Hec mora biti: “Ni bil potres. Janši je ego padel iz postelje!”… Ma to je carski vic :)

  • milanček

   bo ta koketa zelo kmalu brez humorja, zelo kmalu bo šel večer v 3pm, ona pa na travnik med ostale kokoši!

   • AlojzZ

    Dvomim. Bolj verjetno bo po volitvah pristala v SOVI.

  • Darko Golob

   Kaj se vi kdaj pogledate v ogledalo in se vprašate: Zakaj delam takšne bedarije? Že vzdevek je grozen: Vas ni strah, da bi se našel, kak računalniški strokovnjak in poiskal vaš pravi naslov in ga nato objavil. Me prav zanima kaj počnete v realnem življenju.

   • rabbit

    Nič ne počne je na sociali. To je edino njegovo delo da ima sploh kaj za v usta. Milan dobro plača. Koka je pa tudi draga.

 • šmentanamuha

  Primitivnost najnižjega ranga. Zato Večera že nekaj let niti ne odprem.

  • fukni mico na polico

   Daj muha, nasmej se malo…ka si tak zadrta?

   • šmentanamuha

    Ti očitno prosiš, da se ti usoda malo nasmehne …

  • Slovenka

   V političnem pogledu je Večer poden od podna, ima pa tudi nekaj dobrih prispevkov, sama naravnost obožujem rubriko o zgodovini Maribora, to si le preberi, je vredno.

   • šmentanamuha

    Okej, bom vrgla uč.

 • šmentanamuha

  Takšna pisunka si zasluži odpoved in to takoj!

  • rubec

   Ne pomaga dosti. Take potem pop tv zaposli.

   • tomven

    Najprej pa še naša četica koraka… čez.

  • janko

   Kaj pa takšni mladi vedo o naši grozni polpretekli zgodovini … popolnoma NIČ!
   Vso odgovornost nosijo stari komunisti, ki so še vedno v vseh porah, TI nepoboljšljivi faloti si pa zaslužijo Ceausescijev scenarij!

   • tomven

    Stare komunjare vržejo drobtinice, takele pa na kolena…

   • Dizzy

    pa še kako dobro ve, kaj se je dogajalo v polpretekli naši zgodovini, saj je vnukinja radikalnih komunistov

   • šmentanamuha

    Ne bodi preveč popustljiv. Če bo dobila trdo lekcijo, potem se bo hitro naučila, kje so meje njenega slaboumnega gobcanja. Govoriva vendar o “naši odlični novinarki”, mar ne? Lekcija mora biti vzgojna. Punca ni mladoletna, predvidevam, da ima narejeno ono kardeljansko FDV fakulteto, torej je nekje 25+. To niso več “otroci brez spremstva”. ta kategorija velja le pri ilegalcih, ki se potikajo po Evropi in švercajo čez meje. Prismuknjena pizdica je ustvarjalka javnega mnenja, zatorej njeno gobcanje ni isto kot najino.

  • mona lisa

   In kazen.

 • totex39

  Za tako pr***co ni opravičila, takoj na cesto z njo.

  • Zgornji

   A potem boš še cesto umazal z to svinjarijo Satansko … :-/

  • Oliva

   V migrantski center wc-je čistit, ali pa na patologijo pokojne umivat, za boljše delo ni primerna.

   • Steiermark

    Ubogi pokojni…..

  • mona lisa

   In jo kaznovat finančno I z prisilnim delom.

 • fukni mico na polico

  Še en nizkoten izpad Foglovega Tuneka, novinar tednika Haloze Express:

  Zdaj ko je Janez spet postal predsednik vlade so se oglasili zaporniki iz Doba. Sporočili so, da je Janša res nedolžen.

 • lokec

  Draga klara upam, da te nekoč zasuje in ne boš mogla ven.

  • Simon Rožič

   …mogoče celo z dojenčkom v naročju….

 • Olga101

  Je to novinarska svoboda po Kaduncu???? Bojkot Večera! Ukinimo plačevanje TV Slovenija!

  • Zgornji

   AAAMEEENNN !!! ! !!! IN TO TAKOJ !!! ! !!!

  • lena

   Ze dolgo tega, smo se odjavili od narocnistva Vecera, so na prenizkem nivoju!

 • fukni mico na polico

  Še en vic o Janezu Janši. Nasmejmo se malo ob tem virusu…bodimo dobre volje :)

  Janez je obiskal svinjsko farmo v okolici Ljubljane. Medtem ko se je sprehajal med svinjami v ogradi ga je eden izmed novinarjev RTVSLO seveda fotografiral, kar je Janez tudi opazil in opozoril novinarja:

  “Da ne boš jutri v časopis pod sliko napisal kaj neumnega, Janez in prasci na primer. Napiši raje, da bom poskrbel za kmetijstvo.”

  Drugi dan seveda izide časopis in v njem tudi omenjena slika z Janšo med svinjami kjer piše: “Janez (tretji z leve) bo poskrbel za kmetijstvo.”

 • Artur

  Pa kaj še vedno ne štekate, da imamo opravka psihopatološkimi levimi idioti oziroma škodljivimi paraziti in zažiralci narodove substance. Situacija prav hlepi po nekoč popularnem kazensko vzgojnem “čebovanju”.

  • šmentanamuha

   Štekamo, štekamo.

   • Artur

    To je bilo naslovljeno na Novo.;) Pozabljajo dodati psihopati, škodljivi paraziti in zažiralci narodove substance, uničevalci narodne identitete, narodni izdajalci.

 • šmentanamuha

  Odlična novinarka? Pričakujem ogorčen odziv Društva novinarjev Slovenije, ki bodo “svojo” članico ostro opomnili, da kvari njihov ugled. Khm, verjetno bodo prej potihem ploskali.

  • samotoje

   DNS? Potem se morajo pa Cicibanovi novinarji tudi oglasiti.

  • Dizzy

   kaj je v Sloveniji res dovoljeno vse, da se iz tragedije določeni ljudje delajo norca?
   Le kam je zašla slovenska kvaliteta morala????

   • Dizzy

    in še kakšna abotna opravičila potem dajejo……………

 • šmentanamuha

  Levuharska novinarska uš dnevnika Večer je samo nazorno pokazala, kakšen je pravi domet levih presstitutov. Bomo videli, če se bodo od njenega “novinarskega” zapisa ogradili vsaj na RTV Slovenija.

 • Nova Generacija

  Naj še jaz napišem en vic v tem turobnem popoldnevu:

  Se vozita v letalu Kučan in Janša čez SLO pa pravi Kučan:

  – A vržem dol 100 €; pa da osrečim enega Slovenca?
  In Janša odvrne:

  – A vrževa dol rajši dvakrat po 50€, pa da osrečiva dva Slovenca?
  In nato komentira pilot:

  – Da jaz vržem dol Janšo, in osrečim vso Slovenijo?

  Pa brez zamere. Novi vladi želim obilo uspeha, zaradi nas, slovenskih državljanov. In bodimo solidarni drug do drugega.

  • šmentanamuha

   Ja, Damir, zelo smešno.

   • Nova Generacija

    :)

    • šmentanamuha

     Kdor koli si, imaš isti genom.

     • Nova Generacija

      Isti genom kot kdo?

     • šmentanamuha

      Kot levuharske uši izdelane v kulturmarksističnem laboratoriju.

  • Liberalec

   Pilot je bil marksist, ker ne upošteva dejstva, da je vsak četrti volivec glasoval za Janšo in SDS.

   • fukni mico na polico

    Pje, ti pa si budala…janšistična !!!

   • Simon Rožič

    …to jim ne gre v vodene “kurbuse”, Kučan je poleg shizofrenije in
    bazedova dobil še steklino….simptom : laja v luno!

  • Simon Rožič

   …živel Tito z lačno rito !!!

 • Artur

  Iz katere indijske kaste pa tale izvira?

  • rubec

   Hare Kašelj.

   • rabbit

    Hare Polje- Studenc ne vem kaj imajo na Štajerskem.

    • Winstonblue

     Hrastovec

 • mginko

  ” @klara_sirovnik, naša mlada odlična novinarka ” – tovariš odgovorni urednik Matija Stepišnik, če je to vaša novinarka taka kot jo povzdigujete med rdeče zvezde, potem je vaš časopis poden ….

  • zaslosds

   rdeči so vsi poden

  • tomven

   Tudi brez nje je poden!

  • Dizzy

   Za take izjave, se dobi pri moralno odgovornih urednikov dopis o izredni odpovedi delovnega razmerja.
   To bi si zaslužil tudi Klemen Slakonja!

   • Petat

    Uau.. A dečko ajde oladi

  • VERZIFIKATOR

   Bolj na Hare Krišno me spominja,
   ni v večerni gala toaleti,
   v pravi se kričeče rdeči sveti,
   spolna sužnja, ki se jim udinja?

   Kje pa, žurnalistka perspektivna,
   ravno za večerno hišo javno,
   videti nikakor ni zabavno,
   ovenela, prav nič eksplozivna.

   To bila naj zvezda bi večerna?
   V barvi rdeči dosti bolj bo nočna,
   saj se ve, za kakšno stvar priročna
   in v poklicu svojem brezobzirna.

   No, saj veste, da večer pojenja,
   noč je krajša vedno bolj takisto,
   tudi tale pride si na čisto,
   da zaman si bluzico odpenja.

   Le zvečer še najde svoje mesto,
   sta večer in noč njen čas za delo,
   tudi to bo bitje odcvetelo,
   ko večer ponikne, gre na cesto.

   • tvoja vest

    Ti je prišlo?

    • VERZIFIKATOR

     Ni še polna, vest ti slaba, mera,
     pravočasno zagotovo pride,
     preden sonce spomladansko vzide
     in za vedno konec je večera.

  • Rezos Stefan

   razkosali ste me zaradi 4-šaljivih besed, kako bi se počutila, da bi jaz napisal: klara si je v postelji drkala pičko tako , da so namišljen potres čutili v zagrebu,….saj so so samo šaljive besede,… zakaj si ne upaš ali nočeš napisati KER JE KUČANU V LJIUBLJANI EGO DOL PADU; SO NAMIŠLJEN POTRES ZAČUTILI V ZAGREBU,…..

   ZA LAŽI IN ŽLEHNOBO NI OPRAVIČILA, ne podpiram nasilja, vendar kar si skuhala, kar sama jej,….vsaka stvar ima meje in tudi vsak človek ima dostojanstvo, ti pa dostojanstav nimaš, ker misliš, da lahko vse narediš, da ti je vse dovoljeno, s tem si dokazala, da nisi NORMALANA ŽENSKA Človek;::::..sedaj pa jokaš, kakšni
   so ljudje, kaj ti pisejo, saj si izrekla samo štiri šaljive besede,(PRVO VPRAŠAJ SEBE KAKŠEN ČLOVEK SI) …. če si sposobna, vzemi vse komentarje nazaj, vse skopirane twite, (to naj izgleda
   tako, da se ne bo noben spomnil tvojega vrlega twita, morda boš dobila prešernovo
   nagrado)….ne misli, če si napisala opravičilo, saj sem se opravičila, kaj bi še
   radi, to ne odtehta tvoje ŽALJIVOSTI; NESPOSOBNOSTI; NARCISOIDNOSTI; NAPUHLOSTI;
   OHOLOSTI;……. prvič ni iskreno, drugič je pa oholo

 • terminalar

  Izjava primerna njenemu nivoju in kvocientu.

  • Anna24

   Pozdravljeni, ocenite moje gole fotografije in videoposnetke (18 let) popolnoma brezplačno – http://trim4.me/eSk

   • zokispoki

    A si ti tut mlada, odlicna novinarka ?!? Takle mamo, de !

   • Zgornji

    I am Not so Evil as you Are , so I Won’t !!! ! !!!

   • Anton

    U hudo! A maš še kaj?

 • Nova Generacija

  Vidim po fotografiji, da je ta Klara Širovnik lepa ženska.

  • šmentanamuha

   Zate bo čist v taprava.

   • Nova Generacija

    Ne bo šlo, jaz sem srečno poročen :)

    • šmentanamuha

     A tko kot Marjan, ki sanja o Nataši,. medtem, ko mu vojska pobegne z bojišča?

     • Nova Generacija

      Ne vem kako je z Marjanom, jaz imam svojo ženo rad in je nikoli nisem prevaral :)

     • šmentanamuha

      No, lepo. Upam, da ta žena ni moškega spola.

     • Nova Generacija

      Ne ni. Nimam nič proti LGBT…vsi bodimo svobodni…a imam rad samo ženske. Svojo najraje. Ima čudovito postavo ker je fitness trenerka.

     • fukni mico na polico

      Ma ka jebeš…pofu*** vse babe…seveda ta dobre, kot tota Klara Širovnik. Jaz mam tudi mojo Juliko rad, sam tu pa tam pa še kakšno vdrapnem…usput. Kapish?

     • Nova Generacija

      Tumpek, jaz nisem ti in upam, da te nekoč Julika brcne v rit.

     • šmentanamuha

      Oh, kar oko se mi je zarosilo. Grem po robček.

     • Nova Generacija

      Zakaj jokaš, ni nobene potrebe. Saj imaš svojega partnerja. Vsaj mislim tako :)

     • fukni mico na polico

      Čuj muha, nehaj se cmerit…lahko te jaz pofu***, tak po haloško, brez kondoma. Lepo ti bo…kapish?

     • Simon Rožič

      …a je tudi tako pametna kot tisto natezalo, ki ga uporablja?

     • šmentanamuha

      :)

    • Winstonblue

     A s serpentinskom.

  • KAPIBARA

   Ista, kot gnila čebula..

  • Simon Rožič

   Glej, obleka živordeča
   jo pokriva kakor vreča.
   v vreči otepena slama,
   v njej odurna je podgana!

  • Simon Rožič

   …a imaš “gnar”? Če ne, ne bo nič!!!

  • Zgornji

   Da, Ampak So tudi Že Staroegipčani Dobro Vedeli, kar ti očitno Še ne veš , da : Bolj kot je ženska lepa, Toliko Bolj je Tudi Neumna/Zabita !!! ! !!! In Tudi tu, pri tej zelenki pokvarjeni zlobni, ni NIč drugače !!! ! !!!

 • šmentanamuha

  Tako razumejo novinarstvo umazane živali Društva novinarjev Slovenije, ki niso nič drugega kot krdelo zdresiranih psov, pripravljenih na boj samo takrat, ko postane nevarno, da pride na oblast desnica, naravnost morilsko popadljivi pa so, ko se to res zgodi. Slaboumna novinarska frača Klara Širovnik je še najboljša antireklama za njih same.

  • von Rhein

   Prosim,če besedo …psov…zamenjaš z besedo podgan.

 • bubamara

  Težka bo ta bitka z mediji. Levičarji tudi v teh težkih časih postavljajo usodo naroda na stranski tir.

  • Olga101

   Za začetek je treba ukiniti državne jasli! Vsak naj gre na trg in se preživi s svojim delom!

  • šmentanamuha

   Potem ne prilivaj olja na ogenj še ti.

 • fukni mico na polico

  Čujte, jaz sem danes videl miši v moji vinski kleti…in poslušam: Se srečata siva in bela miš, obe shirani.
  Bela miš pravi sivi:” Ti si pa najbrž revna cerkvena miš, ki te je tak zjebala mariborska škofija?”

  Siva miš malo ogleduje belo in potem reče: “Ti si pa najbrž miš iz laboratorija.”

  Bela miš pa nazaj: “O ne, ne! Jaz sem v bistvu polarni medved, ki je preživel Janševe reforme. Sedaj pa je kurba spet na oblasti!!!”

  • šmentanamuha

   To je bil verjetno delirij, ker imaš prazen sod.

   • Winstonblue

    Hahahaha +++++++++++

 • Unikatna

  Dobra novinarka?? Na nizkem nivoju..iz tragedije se šali…sramu itak ne pozna…

  • zaslosds

   kot vsi levičarji

 • Artur

  Medtem, ko je dogajanje pri večini Slovenk in Slovencev vzbudilo sočutje, pa to ne velja za radikalne levičarje, ki so dogajanje hitro izkoristili za politično obračunavanje s svojimi nasprotniki.
  Njihovi predniki so klali narod(njihove politične nasprotnike) tudi njihovi radikalno levajzlski potomci bi to z navdušenjem počeli že gruntajo kako bi to izvedli v teh kriznih razmerah, pred krizo so ribarili v kalnem lopovščino zganjali in parazitirali na naš račun zdaj gruntajo kako bi krizo izkoristili in iz zdraharstva prešli na dejanja po vzoru svojih prednikov “priložnost zamujena ne vrne se nobena”. Wake up people! Še pomnite Kotnikove? Katane, koli ipd.?

  • sunday

   v tem je tudi vsa njihova sla, sla po krvi in sla po oblasti !!!

 • Olga101

  Kultura po levičarsko je rezanje slovenske zastave, zažiganje križa, dojenje psa in pljuvanje po najvecjem slovenskem pesniku na kulturni praznik!!?
  Novinarska svoboda po levičarsko pa je širjenje laži in pljuvanje po vseh, ki delajo za Slovenijo, posebej po Janezu Janši?!!!! Dol z anarhisti in paraziti!

  • Dizzy

   Ideologija slovenskih levičerjev temelji na praktični kitajski državni ureditvi, ki je uvedla sužnjelastniškem sistemu. Delavcem vladanje in oblast…..

 • sunday

  tej se vidi, da rada pade – v posteljo, s haklom, to je potreba potrebnice – vedno ji gre po glavi samo postelja !!!

  • Nova Generacija

   Klara je zelo lepa ženska.

   • KAPIBARA

    Isto, kot gnila čebula..

    • Jani Steiner

     A smrdi?

     • KAPIBARA

      U srž samega gnilega mesa..

   • Winstonblue

    Plji si jo domov kurbo komunajzarsko, sta glih za skup.

   • Zgornji

    Ja, in Bolj kot je neka ženska lepa na Zunaj, Toliko Bolj je GRDA na Znotraj !!! ! !!! Mar niti tega nisi vedel ?? Škoda.

   • mona lisa

    Gnila navznoter.

 • Liberalec

  Kaj res nima vlada nobenih vzvodov (policiske preiskave, tožilstvo, Sova,…..) da se v Sloveniji vzpostavi normalen mediski prostor.
  Ni narobe, če so ekstremno levi mediji Mladina, Pop TV. MMC, Večer, Dnevnik,….), ampak naj se tako tudi oglašujejo. RTV pa obvezno ukiniti in ponovno postaviti z normalnimi mediji.
  Sam sem podpornik SDS, vendar javno povem, da mi Šircelj, Počivalšek, Simoniti, ministrica za pravosodje,….niso všeč.
  Seveda dela in bo delala napake tudi Janševa vlada, vendar je treba za vse vlade, enake vatle.

  • Jani Steiner

   RTV naj bo, ampak brez prispevkov nas davkoplačelcev. Pol naj serjejo in kozlajo kolikor hočejo. Itak so brez sape.

   • stajerc5

    No ja, ce ga ne bi vec bilo, bi se vsaj pranje mozganov ustavilo.

    • Zgornji

     Hja, Ampak, jim bo pa Zelo Hitro Zmanjkalo “sape” (in učinka), če se jim obvezni prispevki Ukinejo !!! ! !!!

  • macon

   Nujno jim je zapreti vsak dotok državnega denarja, potem jih bo že trg uredil. Kdor pač hoče Eviva communismo in Bandiero Rosso, bo to pač plačeval.

   • tohuvabohu

    To jih ne skrbi. Jutri bodo vzeli.

 • Darko Golob

  Če je to napisala na uradnem večerovem Twitterju, si zasluži sankcije delodajalca, če pa je privatni tvit, pa jo lahko le okrcajo in vprašajo po zdravju. Takšni zapisi sodijo bolj v kakšne primitivne komentarje.
  Se pa ohranijo in čez čas, ko nekdo išče službo ali se poteguje za funkcijo, lahko takšni zapisi zelo škodijo.
  Zato se tudi na tem portalu malce zamislite o tem kaj in kako pišete.
  Pa še o članku: zakaj iranskega videza in časnik, ki je last tajkuna? To očitno kaže na resnicoljubnost in nepristranskost novinarja, potem pa se čudite, da žanjete vihar.

  • fukni mico na polico

   Darko, spravi se na portal Ognjišče…kapish?

   • Darko Golob

    Ali bi to pripomoglo k vašemu lepšemu pisanju tukaj?

   • Winstonblue

    Pa ti z njim da bo mir pred tabo.

  • stajerc5

   Res ne vem, kaj ti ne pase pri “iranskem” videzu. A ti je ciganski videz bolj vsec!? Hakl kot tajkun je pa tako normalno kot je Kucan palcek! Kaj je sedaj od tega narobe?

   • Darko Golob

    Ne paše mi način poročanja. Ta Rok Krajnc očitno želi ugajati desničarjem ali pa je taka politika na Nova24TV. Namreč to, kakšnega videza je, nima nobene zveze z tvitom in tajkunstvo Hakla tudi ne. S takšnim načinom poročanja samo jemljejo kredibilnost člankom.

    • Zgornji

     Očitno Nisi vedel, kar so Že StaroEgipčani Dobro Vedeli, da : Bolj kot je ženksa lepa , Toliko Bolj Je Tudi Neumna-Zabita !!! ! !!! Žaaal.

 • rabbit

  Imamo drugo smrtno žrtev virusa, umrla gospa je iz Doma starejših občanov iz Črnomlja. Upam, da bo to koga streznilo.

  • Jani Steiner

   Pikala ne bo. Mal naj se gre dol sprehodit, mogoče bo pa ozdravel. Oni imajo komunitiz, ki ni ozdravljiv.

   • šmentanamuha

    Njega bo mogoče streznil HIV.

  • Simon Rožič

   …koga? Tovarišico Klaro iz Večerove greznice? Ne bodi naiven!

 • zaton

  Ko smo že pri medijih.
  RTV hišo zakon zavezuje, da pridobi podatke o zavezancih plačila RTV prispevka izključno od elektro podjetij. Potem naj mi kdo obrazloži, kako je možno, da so nas dediče po smrti očeta, na katerega je bil registriran elektro priključek (po njegovi smrti nismo spreminjali naročnika električnega priključka) pozvali, da iz njihovih evidenc izhaja, da je oče pokojni in da smo dediči dolžni prevzeti RTV prispevek. Torej, sklepam, da ima RTV nezakonit vpogled v knjigo umrlih na upravnih enotah, ker sicer ni mogoče, da bi RTV hiša prišla do teh podatkov. Zame je to groba in nezakonita kršitev osebnih podatkov, saj jih zakon zavezuje, da plačnike RTV prispevka pridobijo izključno od elektro podjetij. Ali mi kdo lahko poda drugačno obrazložitev? Morda informacijska pooblaščenka?

  • sunday

   to rtvs – rtv sranje je potrebno postaviti na realna tla, ukiniti naročnino, (ki pravzaprav davek) tako ali tako in naj se na trgu sami pobrigajo za svoje plače !!!

   • boogin1

    In POP TV, ki je drugo sranje, ki ga moramo naročniki prisilno plačevati.

  • šmentanamuha

   Uf, tako daleč smo že?

 • Vera

  Novinarčki in uredniki boste še po kolenih prosili Janšo,da vas naj ne toži,kajti odškodnina za žalitve v teh težkih časih ,ne bodo nizke ! Ta vlada dela, zato ji dajte mir !

 • sunday

  komunizem, islamizem – isti banditizem !!!

  • fukni mico na polico

   Popravek:

   komunizem, islamizem, janšizem – isti banditizem !!!

   • stajerc5

    Pa-pa…

   • Slovenka

    Kot ti je že rekel štajerc5: pa pa in nikar se ne zahvaljuj.

    • Zgornji

     ;-))

  • Zgornji

   Amennnnnnn !!! ! !!!

 • FORT WORTH

  Tudi ta Klara Sirovnik cez Jansev hrbet po vzoru Irene Joveve do boljse sluzbe…
  Kako ceneno, pritlehno, pokvarjeno.

 • pajot

  Saj je komaj zlezla iz plenic,pa že odlična novinarka.
  Hebi ga,takle mamo.

  • Zgornji

   JA, IN POTEM NAM TAKELE POKVARJENE ZELENKE ZLOBNE TAKOLE KAKAJO PO GLAVAH ??? !!! ???

  • Oliva

   To je rekel stepišnik…lizing, fafing..haha tak se dobi služba in renome pri ta rdečih, saj so tako tudi partizanske kuharce napredovale.

 • rabbit

  Še ima eno vprašanje ali sta se MATEJ KLARIČ NOVINAR REPORTERJA IN SVET24 IN CIRIL BRAJER BIVŠI NOVINAR NEDELJSKEGA DNEVNIKA že opravičila Francu Brezniku

  • stajerc5

   Do jutri se imata cas, bi pa raje videl, da gre stvar na sodisce!!

 • janko

  Ta šala ni ne vem kaj!
  Pač pa je resna stvar grožnja Kordiša in namigi komunistov že po nekaj dneh vlade!
  To dokazuje, da nimajo namena nikomur dati priliko, nikomur, samo sami hočejo vladati še naprej!
  To je čisto komunistično prevratništvo – in je kaznivo! Vsakega takoj zapreti!

 • Gavia Antonius

  lady klara

  menjam baterije za elektronski dildo
  pridem tudi na dom

 • macon

  Levičarji so kot po pravilu ne samo neumni temveč tudi nezreli. Otročki v odraslih telesih. Samo taki osebi pade na pamet tak zapis, morale pa bi biti tudi posledice- nemudoma odpoved zaposlitve, če gre za nekoga na javni poziciji. Novinar je nedvomno na javni poziciji in vsem na očeh, zato ni vseeno kaj piše.

  S svojo neumnostjo je ta oseba primerna za filanje kakih konzerv oziroma najenostavnejša opravila.

  • Slovenka

   Jaz ji iz varnostnih razlogov ne bi prepustila filanja konzerv. Ta je dobra samo za eno opravilo …

   • Zgornji

    Ja, Amennn : Ta je dobra samo za kidanje gnoja izpod goveda v hlevih !!! ! !!!

 • zaton

  Vlado Janeza Janše naprošam, da ukine RTV prispevek. Hvala.

  • AGA

   IN TO TAKOJ

   • Zgornji

    AMENNN !!! NEMUDOMA !!!

 • AGA

  ŠE ENA PROSTITUTKA

  • Vera

   Blokirat jo takoj,ko se pojavi.

  • Simon Rožič

   …le s kom Klara pada v posteljo, da si lahko to dovoli?

   • AGA

    MURGLSKA PUDL PASMA

  • Zgornji

   Amennn !!! ! !! Žal.

 • Slovenec

  Sramotno brez primere. Vlada ob vsem trdem delu in skrbi dobiva take podlosti
  na pladnju v zahvalo.

 • est

  To ni spoštljivo do 15 letne deklice , ki se bori za življenje in ni spoštljivo do ljudi, ki so izgubili svoj dom in bodo danes spali v športni dvorani in jutri jedli v javni kuhinji. Če še tako sovražiš JJ, kaj so Ti krivi naši J sosedje, ki jih je poleg korone prizadel še potres.

 • mali plavooki

  Čakam odziv DNS na TW te novinarke. Na TW JJ so se prec odzvali.

 • KUKI12

  Kim Jong Un bi bil ponosen in presrečen, če bi imel v Koreji takšno tovarno za proizvodnjo komunistov, kot je pri nas FDV.

  • Simon Rožič

   …hit današnjega dne!

  • JANEZ GUS

   UHUHUHUHU V nulo.

  • Kapodistrias

   Mislim, da je pravna fakulteta še hujša.

 • Viktorh

  Da, gospe in gospodje, to je dno si novinarstva…

 • Ivan Ivanovič

  Janšaparanoja je hujaša bolezen kot koronavirus. Obolelemu omrači um.

 • Viktorh

  Kaj takega je sposobna le skrajno levičarska novinarska golazen

 • stajerc5

  Ah, ta Vecer! V 60-tih smo ga imeli skoraj vsi Stajerci narocenega. Ze takrat je bil zelo “dober”, se bolj pa prakticen. Povprecna druzina je imela za cez teden zastonj WC papir, seveda lepo narezan in napeljan na spago za v strbunk cekret, ker nam je pa sloserjev socializem dovolil na teden celo enkrat malo meseka, smo imeli potem po tako tezki prebavi in velikim sranjem se na razpolago 7-Dni prilogo.
  Mater smo ga sral…

  • Simon Rožič

   …zdaj si pa obriši rit vanj, boš imel črno kot zamorc in okuženo z HIV-om

 • Viktorh

  Pa kaj, takšna je naša novinarska golazen.

 • Rožle

  Res ogromno je že teh antijanša-ovce .. vsak dan kakšen nov zraste ..
  Je pa največji hec, ker še sami ne vedo kaj jim je točno Janez Janša hudega naredil ..
  razen tega, da jim je omogočil dostojno in mirno življenje v državi Sloveniji …

  Samo pri naših naših ta levih volilcih je žal tako .!…
  Bolj k jih mouzeš …rajš te majo..! ..
  Bolj k jih mlatš…bolj so ti zvesti ..!!
  In bolj, ko ogrožaš njihova življenja … še tolk slajše bi dali glas ponovno prav tebi !!

  • tohuvabohu

   Janša nas vse skupaj že tretjič rešuje iz dreka. Ampak rdečim pujsom je valjanje po dreku neznansko všeč, zato so pa tako besni, ko pride Janša na oblast.

   • Oliva

    Drek se najlažje v dreku skrije.

 • fukni mico na polico

  Klara vas je in še vas bo !!!

  • tohuvabohu

   Kam je izginil Štromajmun, odkar ni več na funkciji? Tudi tale iranka si bo zapomnila lekcijo !!!

 • fukni mico na polico

  Vse pohvale in čestitke nam in tistim…tudi Klari Širovni, ki so/smo zjebali Janšo in njegovo vlado… Glejte kaj zdaj pravijo po tem ko so si zvišali plače: “Vlada bo po navedbah premierja Janeza Janše v ponedeljek sprejela smernice za pripravo novega zakonskega svežnja s prioriteto finančne pomoči prebivalstvu zaradi koronavirusa. Za obdobje epidemije bodo plače funkcionarjev nižje za 30-odstotkov”…???… Hehe…smo vas in še vas bomo…ne boste vi nas jebali… Kapish?

 • fukni mico na polico

  Čujte, leta 91′ so se “izgubljali” kamioni z orožjem…leta 2020 se “izgubljajo” kamioni z maskami. Roba je sicer drugačna, akterji in način pa popolnoma enaki … Janez, opazujemo te…z oken…Miha te ima na oki…kapish?

 • fukni mico na polico

  GOVORI SE:

  Janša bo baje ukinil prispevek za rtvslo…dal ga bo Novi24tv-prva v službi laži !!!

 • piko8

  Čedalje več je prostituk na levi Fašistični strani!!

  • Zgornji

   Ja, na žalost !!! :-(

 • totex39

  Ta država je popolno zastrupljena z sovraštvom.

  • Zgornji

   Ja, in sicer zaradi Levuharjev in vseh možnih Parazitov, ki so narodu vsilili sovraštvo !!! ! !!!

 • Peter

  Ok, tumpek, dost bo zabave.
  Dilit pa spat, no.

 • Peter

  Ta je taka kot naš tumepk, čedna pa glupa, no.

  • Winstonblue

   Ampak tumpek je pa samo glup.

   • Zgornji

    Amennn !!! ! !!! :-))

 • Boco

  Odziv Klare raje ne bom komentiral. Izpostavil bi le Haklov nakup Večera. Za nakup si je menda po Požareportu denar sposodil pri mariborskem podjetju Pronet. Posrednim naj bi bil bankir Kovačič. Ne vem če je sposojen denar vrnil. Me ne bi čudilo če ga ne bi.

 • skorpijon93

  niso normalni, to vse pojasni stanje duha časa na slovenskem, bog odpusti jim saj ne vedo kaj delajo ! kot da že težav v državi ni dovolj , Janša bo rabil še dolgo da stvari normalizira, sicer pa mošeja v Lublani že stoji, to vas bi moralo bolj skrbeti,

  • Zgornji

   Amennn : Ampak Zlobne stvari Pokvarjencev Levuharskih ne zanimajo, temveč predvsem Dobre stvari jih zanimajo, da lahko kritizirajo ter zaničujejo vse kar je Dobrega , poveličujejo pa lastno Zlobo in Pokvarjenost !!! ! !!!

 • Peter

  Ne zajebavajte se, dobila je nagrado za psa čuvaja, no.

 • skorpijon93

  madžarska je bolj svobodna od Slovenije, na madžarskem si ne uvažajo albanizacije, islamizacije, tam ni socialnih demokratov, ki bi uvedli spletno policijo proti sovražnemu govoru, Češka nas je po kupni moči že pred leti prehitela, ima nanižji delež revščine v EU in ni sprejela evra, zna se zgoditi da nas bo prehitela tudi madžarska

 • Joško

  Upam, da ta mlada odlična novinarka že jutri dobi odpoved in pristane na zavodu za zaposlovanje, kjer ji je tudi mesto.

 • skorpijon93

  družba , medijski prostor ki navija za multikulturnost, ki podpira priseljevanje iz muslimanskih držav, bogatenje raznolikosti , **po njihovo **. , ne more biti svoboden in demokratičen, tako kot islam ni in nikoli ne bo svoboden, ne pravičen, ne demokratičen

 • lokec

  Klara vidi se da ne znaš vleči vsporednic. Praviš, da je Janši padel ego z postelje. Ali je Janša doma pri Zagrebu ali je Plenkovič. Tam je bil epicenter kakor ti praviš padec ega.

  • Joc 52

   Ne obvlada se, se bo poducila….kot ona makedonka, ki nas zastopa v EU…..sama brihtnost

   • JANEZ GUS

    A da je ona brihtna Evengelji po tov.Šarcu.

   • Zgornji

    Ja, bolj kot je ženska lepa na zunaj, Toliko Bolj je Žal GRDA Na Znotraj !!! ! !!!

    • Rožle

     Hočeš rečt, da videz vara …?
     no, v nekaterih primerih to res drži … ni pa to pravilo

 • centurion

  Ko kurbo žalim s primerjavo, s to psico levo.
  Pa psico tudi.
  Pa tudi prasica je bolj čista, pa užitna…

 • Peter

  Jutri bo napredovala. Tov haklc ji bo dodelil celo stran, na kateri bo lahko pljuvala čez vlado, ki jo očitno ne priznajo. Nova nagrada Društva Zblaznelih Novinarjev je za letos že oddana.
  To je to, no.

 • von Auersperg

  Trenutno je ogrožen predvsem ego rdečih koritarjev, pa vsak dan huje bo.

  Ko je PV postal real man so voluharji postali totalno ogroženi, ko je bil pa PV dvorni norček Serpentinšek, je bilo pa vse super in oh in sploh.

  Čas je, da narod spozna, da so javno mnenje ustvarjali moteni in moralno sprevrženi osebki, ki jih je zanimala lastna korist na breme ljudstva iz katerega brijejo norca.

  • Zgornji

   AAAMEEENNN !!! ! !!!

  • šmentanamuha

   Ja, to, predvsem to, moteni levičarski osebki, ki so uzurpirali državne medije, ustvarjajo javno mnenje. Tudi Večer je državni medij, saj ga je Hakl kupu z denarjem, ki mu ga je podarila globoka država z zavezo, da bo delal v njeno korist.

 • Slovenka

  Hakl se bo slej ko prej zahaklal.

 • Gren

  ODLIČNA RDEČA OSLICA IN OSTALE UMAZANE ŽIVALI !

  • Den456

   To je žalitev za osle!

   • Gren

    Prav imaš .

 • šrauf

  Ja no, njim(njej) je postalo žal šele tedaj,ko so ugotovili,da je tvit publika slabo sprejela.
  Podobno so med vojno ravnali komunisti, ko so vosovci “justificirali” kakšnega med ljudmi priljubljenega človeka….so rekli,da je bil umor napaka ampak ne zaradi umora kot takega,umor je bil napaka zaradi negativne reakcije med ljudmi. Tak primer je bil, recimo umor zakoncev Hribar iz gradu Strmol.

 • Pater

  Verjemite za Večer bo Janša znal poskrbeti. Potem pa bo jok in stok.

  • Zgornji

   Upamo :-)

 • Anton

  Ti proklete kurbe hudičeve iz žrtev se delajo norca! Že 75 let delajo isto. Potem pa še mirne vesti odidejo na Hrvaško na morje.

 • Peter

  To je to.
  Ko je nekdo tako zblaznel od sovraštva, da sploh ne pomisli, kakšno bedarijo blekne. Samo da serje proti sovražnikom, za katere sploh ne ve, zakaj so sovražniki.
  Če bi videla slike mater z novorojenčki pred porodnišnico, v pižamah na mrazu….
  Čas bo, da se zadeve v tej državi umirijo, da ljudje postanejo malo bolj strpni, no.

 • Maži Tjaži

  Prasica…rdeca mariborska fukara…tolk casa bi jo fuko…da bi ji smrdljiva pizda razpadla…

  • Zgornji

   Dob’r, no, ti so spet malo prezloben, no, … bi ji pa dal Koristno Delo v kakem zanikrnem Svinjaku, da se Vsaj Malo Poboljša !!! ! !!!

  • Peter

   Zelo inteligenten odgovor. Kot da bi nekdo zelo želel, da bi komentatorji na teh straneh izpadli primitivci.
   Še en provokatorček, blokada, no.

   • Maži Tjaži

    Pero…pazi da ti ga ne bo serpentinsek “utero”…

  • Winstonblue

   Mogoče bi ji pa prasici pasalo.

   • JANEZ GUS

    Prasici vse paše.

 • Zgornji

  Zlobne Hudobne Nevzgojene Pokvarjene Zelene smrklje se bodo zdaj takole delale norce iz nas, ali kaj ??? !!! ???

 • Peter

  Tov Širovnik, upam, da vam je jasno, da vaš cajteng ne propada zaradi Janše, desne vlade ali česa podobnega. Propada zato, ker ljudje ne berejo več časopisov, sploh pa ne časopisov, ki so okuženi z enoumjem.

 • All Bot

  Upam da bo Kitajski Aids pobil čim več skrajnih levičarjev, nevladnikov, ciganov, antifajevcev, feministk, refugejev in ostale levičarske zalege.

  • Zgornji

   No, saj, za njim Bodo prišli še Drugi Virusi in podobne Prednovodobne Bolezni !!! ! !!!

 • Miro Jereb

  Sicer pa…morda je to kopliment za Janšo…saj si ga novinarka očitno želi, ta ego, med svojimi nogami. Kaj pa veš kaj se nori novinarki plete po glavi….

  • Zgornji

   Še bolj kot je nora je pa Zlobna !!! ! !!!

 • JANEZ GUS

  Samo poglejte te bebave ksihte ,vem da komunizem ni mogel eproducirat nič boljšega.

  • Zgornji

   Amennn !!! ! !!! Ja, žalostno :-(

 • Miro Jereb

  Sicer pa putimo jj da dela in morda bo prehitel Dončiča slovenske politike, hahahahahahah

 • sloustava

  Puncara, zapomni si nauk starih ljudi: nisi se zaprli zadnjih vrat!

  • JANEZ GUS

   A misliš………niso še zaprli zadnjih vrat.

 • Jožefa Benko

  so pač sadovi študija na fdv dovolj zgovorni, bravo mlada frajla

  • Zgornji

   Ja, Obupne Krastače So tele naše mlade Zlobne Zelenke Pokvarjene Satanske Hinavske Peklenske Gnile Hudičevske !!! ! !!!

 • JANEZ GUS

  kDO PA JE TA MAJMUN MATIJE

 • Jefferson Vendski

  S ponosom in zadovoljstvom oznanjam, da Loliti celo med potresom vibrator ni padel ven.

  Naj se Klara kaj nauči iz tega.

  • Jefferson Vendski

   Ko je začelo tresti, je Lolita rekla “matr, tele tanove AAA baterije so pa res v redu”

 • šmentanamuha

  Pričakovano, RTV v osrednjem dnevniku niti besede o primitivnem izpadu Večerove novinarke Klare Širovnik. Upam, da bo to storil Požar na Faktorju, pa tudi vi ne pozabite tega povedati na svojih Novicah in še večkrat ponovite.

 • RATATA

  Ta sirov nick je novinarka kot je zanimica una spodaj, ki ponuja 18 let stare videoposnetke

  • Rožle

   hmm .. a to pomeni? mene je pa hotel google translate prepričat, da jih jest štejem 18 let

   • RATATA

    Ko sme, da izađe iz Windovsa a da mene ne pita??

 • RATATA

  Indijka?

  • Rožle

   Michael Jackson njegov dvojnik?
   Aja, tista gor .. na vrh .. to pa možno ja

 • Hribouc

  Uredniki in novinarji levuharskega Agitpropa Hlapci F571 ne niso bili in ne bodo:

  Kulturni, neodvisni, strokovni, pluralni, transparentni, človekoljubni, etični in širokogrudni v polnem domoljubju in državljanski zavesti širokega spektra človečnosti in indentitete ponosnega slovenstva !

 • mona lisa

  Psihopatka. Takoj in za večno nagnat z novinarskih voda.

 • Steiermark

  Kaj sedaj levi psihopati že grozijo, kar svojim? Me pa prav zanima, koliko časa se bodo še brzdali ob njim neljubi vladi, preden jih bodo “povesili” pod Dravski most?

 • šmentanamuha

  Spomin na svet, ki izginja:

  THE WOLF SONG – Nordic Lullaby – Vargsången
  https://www.youtube.com/watch?v=KTmatjyd4KM

 • lena

  Ni se za cuditi, taksen je dril na Veceru, vse kar je drugacne barve, kot so oni, se zanicuje!

 • samotoje

  Ali bi lahko človek, sposoben moralne, zrele, inteligentne presoje kaj takega sploh napisal? Ne bi.

 • JANEZ GUS

  Kako že, še pomnite tovariši ,kako domače zveni.

 • Mirko

  za pravega moškega se ve, kaj je njegov pravi ego in če je IJJ-u padel “iz postelje” in stresel kar velik del severnega Balkana, potem bo poleg “preganjanja zaradi politične usmeritve” kaj kmalu lahko iskan tudi na kakem drugem področju.

 • Vsemogočni Sveti Oče Lojze

  Ta ni N od novinarke.

 • Korl

  Ja, lahko je mlada dama ponosna sama na sebe in nanjo njeni delodajalci, da novinarka ne obvlada niti osnovnih manir.
  Včasih so se znali otroci med seboj vzgajati in, če je kateremu otroku, kdaj kaj “spodletelo”, so ga takoj ostali otroci pokarali in ga je kateri vprašal: ” Ali sta skupaj krave pasla”, ali nekaj podobno.
  Danes pa mladi, visoko izobraženi ljudje, ne poznajo bontona in nimajo spoštovanja do nikogar. Tule imamo lep primer, ko mlada dama ne ve niti, kako bi se morala znati dostojno in svojemu stanu primerno obnašat do najvišjega predstavnika države ne. Kako šele se obnaša do drugih ?
  Vprašam se, kako bodo tako vzgojeni, ko bodo nekoč postali sami starši, znali pravilno vzgajati svoje otroke, če še sami ne vedo, kje je meja ?
  Prav zanima me, kako bo na ta spodrsljaj novinarke, odreagiralo Društvo novinarjev Slovenije.

 • von Auersperg

  A se ta s haklnom hakla, da je tako vehementno domišljava?

  Dajte jim že dopovedat, da je virus znanilec novih časov, ko bo Satan iz sveta izgnan. Verjemite, zelo zelo dobro bodo vedeli, kaj to zanje pomeni.

 • Kapodistrias

  Stepišnik, baraba, odgovori na vprašanje, namesto da motoviliš z odigrano sočutnostjo s sosedi, samo da bi prekril sramotno dejanje svoje “novinarke”. Je to vaša visoka levičarska kultura?

 • Beli Sneg

  No ni vredna da se z njo ukvarjamo.

 • Glih Tko

  A dejte, no. Iz starejših se norčuje s pomočjo mlajših, ko pa nekdo omeni njegov krhki, ego, pa odreagira on preko svojih njih. Močni ljudje z izdelano notranjo osebnostjo (asertirani ljudje, kar naši politiki, niti novinarji, še niso) se ne ukvarjajo s humorjem, temveč ga nagradijo in povedo svoje misli ob njem asertirano:”Je smešno, razumem namen, a se mi ne zdi primerno. Zato in zato”. Poiskusite naslednjič, predno se predate valovom jeze ob notranjem nemiru, ko preberete nekaj zuanjega. No, vsaj ljudje z integriteto bi lahko vedeli, kako vsaj približno poteka zrela in odrasla komunikacija, katere ključni namej je, da se iz nastalega konfikta skreira novo spoznanje za vse sogovornike, ne pa užaljenost in klic drugih na pomoč pri sanaciji užaljenosti.Spomniti se je potrebno lastnih izkušenj, da je motiti se človeško in da je sočutje ob manj neizkušenih pomembnejše od jeze, katero čutimo v sebi, ko nam nekdo zgolj s sebi smešno izjavo izzove pozornost. Zrela oseba odreagira zrelo in ne na stopnji otroka, kateremu ni všeč, da mu je sošolka rekla, da je grd. Tako reagira zgolj Cartmanov lik in Trump. Ne, hvala za samooklicane brez-bontonske ljudi. Nekoč Janša (njegov EGO, kajti to ni zapis asertiranega politika) zapiše:

  “Na neki FB strani javne hiše ponujajo poceni usluge odsluženih prostitutk Evgenije C im Mojce PŠ. Eno za 30€, drugo za 35€. #ZvodnikMilan.” Ful smešno, ne?

  asertacija: https://www.youtube.com/watch?v=r3vum2zZMfA

  primer: Osebno mi ni všeč, da je novinarka to rekla. Razumem namen (smeh na račun janše pri tistih, kateri so proti njemu) a ob enem pomislim na dejansko stanje – potres in ljudi v stiski na hrvaškem. Vprašal bi novinarko, kaj meni o mojem mnenju, in ob enem naprosil, da resno premisli o tem, kako njen tvit dejansko odzvanja v njej in drugih ter kako gleda na posledice.

  Učimo se, a le redki imamo srečo, da nam zrelejši od nas poda tudi to znanje: Moder odgovor, ki poda pogled, poda svoje meje in razloži svojo notranjo stisko ob slišanem.A tudi razume in spoštuje osebo z druge strani. Ozavesti in asertira ter šele nato odreagira.

  no, tega jaz ne opažam pri praktično nikomer, od naših politikov in ostalih na vodilnih mestih. In opažam, da je to skupno ljudem, kateri niso še vešči uporabe razuma nad čustvi. = Asertacije.

  Moje menenje. Moja refleksija. Mnenja z vaše strani?

  • Janez Korenjak

   Na telefonski številki 01 5872100 te čakajo enakovredni sogovorniki.

 • Ciril Cof

  Zdaj, ko smo res v dreku, ko veliko podjetij ne ve kako bo izplačalo naslednje plače nenehno berem eno sranje, predvsem, žal moram reči, z levega pola. Pa kaj vas na levici res ne briga nič drugega kot padec vlade?

 • Artur

  Žlehnoba kar frca iz nje poglejte ostale njene izjave iz Twiterja v tej smeri.

 • Black_hawk

  Družbena delavka, presstitutka, aktivistka, objektivno novinarstvo haha, baninstan slovenski.

 • Gavia Antonius

  še vedno rad za-menjam baterije na električnih dildotih
  pridem tudi na dom

  • Andrej Žalec

   Prvo doma zrihtaj, da ne bodo sosedje obremenjeni..

   • Gavia Antonius

    popravim tudi stikalo : fak of – fak on, pridem tudi na dom

 • Minovak

  Menjam tista dva zgoraj za dve lopati gnoja.
  Ponudbe pod šifro: GNOJ ZA GNOJ

 • Forex Svetovalec

  Psihično zdravje, strukture posameznih ljudi veliko povedo o njih samih in bi za to potrebovali psihiatrično pomoč. Maske so padle.

 • skorpijon93

  muslimane ven iz slovenije ! zaostrit priseljevalno politiko ! za zgled si vzemi čehe,slovake, hrvate, madžare

 • Gavia Antonius

  vprašanja na FDV in na fakultetah varnsotnih ved na zagovoru diplome, magisterija, doktorata:
  kanditatka , kaj vam pomenijo v najglobljem pomenu pojmi država, ustava, uprava ?
  odgovor: uprava sem kuj k sm ustava, komu sm pa država naj se pa komisija sama med sabo zmeni komu sem zadnja dava

 • JanezIloveyou

  Ja, ti rdeči so res poden!
  Mimogrede, nekaj me zanima. Sem dolgoleten goreč podpornik našega rešitelja Janeza Janše, kot ste verjetno vsi, ki tukaj pridno komentirate, me pa nekaj zanima. Je komu od vas Janez že dal za fukat? Ker jaz se res že leta trudim s komentiranjem, pa mi še ni dal za fukat, zato me zanima, če je upanje na koncu tega tunela :(

 • xtc

  Butasta levičarska,kurbica ,ki seje skušala prikupiti,a zaheblala zadevo na veliko.

 • marker

  Večer je na robu propada. S tako udarno novinarko mu bo to še hitreje uspelo.

 • marker

  To novinarko in podobne primerke bi dal v Iskro za en mesec delat na tekoči trak.

 • pijsek pujsek

  Klari je padu prižgan VIBRATOR iz rok.

 • Zdravko Lajh

  Torej, če je ona odlična novinarka, kakšni so šele po kriterijih Večera ostali novinarji te hiše? Jaz ne poznam niti enega dobrega, kaj šele odličnega. Bila je sicer ena, ki si je zaslužila naziv novinarka, ampak še ta je žal pred kratkim umrla. Govorim o Dragici Korade.

 • mici

  “Ni bil potres. Janši je ego padel iz postelje!” Klara Širovnik, da pišete vse najslabše o JJ, me ne preseneča, saj so vas zato zaposlili. Ne gre samo za par besed, pokazali ste, da vam ni mar za ljudi v stiski in žrtve potresa. Zdaj pa kličete in se samo z eno besedo želite oprostiti, tako pač ne gre. Vaša žalitev je bila prehuda. Ljudje v jezi marsikaj izrečejo in to ni primerno. Vi pa namerno škodujete in žalite. Kar groza me je, kakšne brezčutne in nerealne novinarje imamo. Zaslužite si, da vas ljudje ignorirajo in nikoli več ne berejo vaših neumnosti.

 • Zdravko Lajh

  Tako pač je, ko 98.9 % “novinarjev” misli s Kućanovo glavo

 • štajerc

  dovolj imamo tega večera! kakor nam je tudi dovolj politike informativnega programa rtv-ja! naj jih bo sram, če sploh vedo, kaj to je? to niso novinarji, to so podleži, brez morale in kančka vesti… to tudi niso neki družbeno-politični delavci, kakor se jih rado tako spoštljivo milo naslavlja… to tudi niso pač neki ideološki zasljepljenci, katerim bo že bog odpustil, ko bodo nekoč spregledali, ker pač sedaj ne vedo kaj delajo…ne, ne! to so zavestno zlobni plačanci, prodane duše! dno od dna novinarstva! in ni opravičila za njihovo početje… samo duševno neuravnovešena oseba, lahko javno laže in ki ve, da to vemo vsi!
  takšni intelektualno nepismeni bedaki, ki si umišljajo, da nekaj vedo o tem svetu… deskriditirajo veličine, ki vesoljno presegajo njihovo novinarsko duševnointelektualno plitvino! da se takemu novinarju zdi fajn, ko mu sorodna mentalna beda ploska in ga zagovarja, opravičuje… s tem dokazujejo svojo družbeno nekorist! tak novinar, ki to ni, je navadna pokvarjena rit, katero si je skupaj z sorodnimi ritmi, udobno stiščal v redakcijo tega ničvrednega časopisa!

  večer dela škodo mariboru in sloveniji že desetletja! odkar mariborčani vemo zase, moramo trpeti to žurnalistično svinjarijo… že od časov bivše države, je večer sistematično indoktriniral, zavajal, lagal, prikrival zločine najhujše vrste in tako spral možgane večini naivnih bralcev in sledilcev, da je škoda nepopravljiva! vrhunske ljudi so skozi vso zgodovino svojega dnevnega izhajanja, javno sramotili in deskriditirali… politike, znanstvenike, gospodarstvenike, umetnike, vernike… zatajili in uničevali so premnoge resnicoljubne, dobre in pokončne ljudi… da o prikrivanju najstrašnejših zločinov zoper lasten narod in njihovo grozno smrt v kotanjah in jamah, sploh ne govorimo…

  zločinska levičarska politika, je v vsej svoji zgodovini z pomočjo medijev, združno z svojo pasjesledno udbomafijsko policijo, ter sodišči… zatirala svobodo in življenja ljudi! potvarjali so statistike, analize družbenega stanja, vsajali sovraštvo med ljudi, manipulativno oblikovali javna mnenja.. delavsko obubožano rajo, se je neprestano strašilo z izmišljenimi zunanjimi sovražniki, z gnilim kapitalizmom, imperijalna amerika je bila vedno kriva za vsa gorja in vojne tega sveta… medtem, ko se je izbrana vladajoča gospoda, bahala v “gnilokapitalističnih” limuzinah in se prav perverzno valjala v brezskrbnem izobilju in privilegijih… v nedavni oddaji “intervju” na rtv-ju, eden teh bahačev ni niti pisnil o tem, ko je ob ponižno servilnem suportu novinarke, ki mu je razgrnila zlati tepih, prav bedno in patetično uprizarjal olimpijsko zlato zgodovino njegovih dosežkov! niti besede o tem, kako to, da, medtem ko se z njegovimi sotovariši stare garde, ki so baje naredili svoje in so sedaj drugi na vrsti, še vedno valjajo v neomejenem izobilju vseh vrst privilegijev… da so takrat, v njhovem času, pod krinko delavskih pravic in pravičnosti samoupravnega socializma, celoten narod pripeljali na rob propada..? in seveda tudi ni povedal, da je eden od največjih razlogov za odhod mladih v tujino in s tem posledično grozeče tragedije izumrtja naroda, prav v brezperspektivni prihodnosti, ki je posledica še vedno živeče socijalistične miselnosti… ko se še kar naprej in naprej nekdo tako zelo prizadeva za pravice delavskega naroda, bogato nagrajen za nič dela… pod rdečo zvezdo… s transparentom: smrt janšizmu? nič od tega ni bilo mogoče slišati iz ust širokoustneža, preoblečenega v podobo gospoda, ki to nikoli ni bil in ne bo, kateri vsakič, ko se pojavi v javnosti, samega sebe prikazuje, kot edinega zveličavega avandgardista, velikega modreca, čigar analiza sveta, je v temelju pogubna, zavajujoča in totalno nazadnjaška… in ki si je, da je perverznost njegovega nastopa bila že prav primitivna, vzel še pravico tako zahrbno in žaljivo napadati aktualno vlado! in to naj bi bilo novinarstvo javne televizije, katero rtv-jevci zagovarjajo kot objektivno, nepristransko, uravnoteženo in necenzurirano! pa kaj se nam je res že vsem dokončno odpeljalo?

  v skoraj vsaki sobotni prilogi večera, nam servirajo podobne nebulozne… tako je bilo že od nekdaj in ne glede na to, kdo je bil lastnik v bivši državi ali je to danes, tega skropucala od cajtnga, nevrednega, da si z njim nekaj obrišeš, ni mogoče več resno jemati! enako velja za informativni program rtv-ja!
  večinsko stanje v slovenskem novinarstvu, je podobno neki vrsti epidemije bolezni laži, zaradi katere trpimo vsi in katere nevarnosti se bo potrebno lotiti, podobno kot corona virusa… dokler se ne bodo zadeve uredile tudi na tem področju, bosta neprofesionalizem in neverodostojnost slovenskega režimskega novinarstva, uničujoče metastazirala našo normalnost, svobodo in prihodnost…