Nove laži stranke SD: Trdijo, da najbolj znana slovenska tihotapka migrantov Lidija Mavretič že od leta 2004 ni več aktivna v njihovi stranki, v resnici pa je še lani sodelovala na njihovem kongresu v Cankarjevem domu!? Še več, z Dejanom Židanom je odletela v Hongkong!

Lidija Mavretič in Dejan Židan (Foto: Instagram)

V povezavi z migrantsko krizo je prišlo do škandala, kakršnega še ni bilo. Pri protizakonitem poslu tihotapljenja ilegalnih migrantov je namreč policija zalotila nikogar drugega kot nekdanjo kandidatko stranke SD na evropskih volitvah, Lidijo Mavretič. V stranki SD se zdaj sprenevedajo, češ da Mavretičeva po letu 2004 ni več aktivna v stranki, a dejstva govorijo zase. Še lani aprila je bila namreč najbolj znana tihotapka migrantov navzoča celo na kongresu stranke SD! Nadvse zaskrbljujoče je, kakšen zgled s tem dajejo v omenjeni vladni stranki, v kateri sicer večkrat poudarjajo prav pomen načelnosti in spoštovanja zakonov. 

Slovensko javnost je v četrtek šokirala novica, da je znana Slovenka, prva vinska kraljica iz leta 1996 ter kandidatka stranke SD, takrat še poimenovane ZLSD, na evropskih volitvah leta 2004, Lidija Mavretič, tihotapila migrante. Več kot očitno pri tem pa je, da sta se globoka država in stranka SD na različne načine trudili, da bi omenjeni dogodek pometli pod preprogo. Podrobnejše informacije o škandalu brez primere so namreč v javnost prišle šele z dvotedenskim zamikom.

Policisti so Mavretičevo in njenega moža Marka Hraniloviča pri tihotapljenju ilegalnih migrantov zalotili že konec julija. Par so pridržali, v nadaljevanju pa po poročanju spletnega portala Moja Dolenjska začeli s predkazenskim postopkom zaradi suma storitve kaznivega dejanja prepovedano prehajanje meje ali ozemlja države, za kar je zagrožena zaporna kazen do 5 let. Policisti so na pristojno državno tožilstvo že podali kazensko ovadbo, v konkretnem primeru pa naj bi Mavretičeva in Hranilovič skupaj s pakistanskim sodelavcem pomagala pri tihotapljenju sedmih Pakistancev.

V povezavi s podrobnostmi dogodka smo se obrnili tudi na policijo. Od tam so nam odgovorili, da na naša vprašanja v skladu z določili zakona o varstvu osebnih podatkov ne morejo odgovoriti, saj se nanašajo na konkretno fizično osebo. Kot kaže, torej Mavretičevo in stranko SD ščiti tudi policija, in to kljub temu, da gre za znano osebnost, ki je bila odgovorna za hudo kaznivo dejanje, o katerem ima slovenska javnost pravico izvedeti podrobnosti.

V stranki SD lažejo, da Mavretičeva ne sodeluje več z njihovo stranko
Z omenjenim razkritjem je padla črna senca predvsem na stranko SD, kjer pa se ponovno branijo z lažmi. V odzivu na dogodek so namreč za 24ur.com sporočili, da o vsej zadevi ne vedo ničesar in da po evropskih volitvah leta 2004, ko je bila Mavretičeva predstavnica strankarskega pomladka, ni bila več aktivna v stranki. To pa več kot očitno sploh ne drži. Na družbenih omrežjih namreč kar mrgoli objav iz obdobja po letu 2004, ki jasno nakazujejo na veliko povezanost Mavretičeve s stranko SD, pri čemer ne manjka niti fotografij, na katerih je v družbi predsednika te stranke, Dejana Židana. Pri tem se lahko le vprašamo, zakaj bi se Mavretičeva fotografirala z njim, če pa v stranki ni več aktivna. Morda res ni članica, a kot boste videli v nadaljevanju članka, je še kako prepletena s stranko Socialni demokrati in njenim samim vrhom.

Lidija Mavretič in Dejan Židan (Foto: 24ur.com)

Leta 2017 je z Židanom obiskala Hongkong
Ob tem Židanova fotografija in zapis, ki ga je 13. septembra 2017 objavil na svojem Facebook profilu, dokazujeta, da je takrat Mavretičeva skupaj z njim obiskala celo Hongkong. Bila je namreč članica slovenske delegacije, ki se je udeležila tamkajšnjega sejma vina in žganih pijač. Mavretičeva je tudi sicer znana po poznavanju vin, saj pomaga pri vodenju in trženju družinske vinogradniške kmetije v bližini Metlike. “V kleti vodi degustacije, skrbi za promocijo in pomaga pri prodaji. Najljubši dogodki v kleti so nekajkrat na leto, ko z očetom degustira vse vzorce in diskutira, kako vino napreduje in se razvija,” je med drugim o njej zapisano na domači strani Mavretič vino.

Spletna stran Vina kraljica razkriva, da je Dejana Židana v Hongkong spremljala prav Mavretičeva. (Foto: printscreen)

Še lani je sodelovala na kongresu stranke SD
Kot da že vse zapisano ne bi bilo dovolj, aktivnost Mavretičeve v stranki SD dokazuje tudi Facebook objava njihovega poslanca Sama Bevka iz leta 2018. Iz nje je namreč jasno razvidno, da je Mavretičeva še lani sodelovala celo na kongresu stranke SD v Cankarjevem domu v Ljubljani – Bevk je namreč označil, da je “z osebo Lidija Mavretič” v Cankarjevem domu, kjer je stranka SD potrdila program, s katerim se “podaja na skorajšnje državnozborske volitve”.

Lidija Mavretič se je očitno udeleževala srečanj stranke SD. (Vir: družbena omrežja)

Volivci stranke SD še enkrat znova zavedeni
Dejstvo je, da v vladni stranki SD s tako očitnim zavajanjem javnosti v primeru tihotapke migrantov, češ da z Mavretičevo nimajo ničesar, pošiljajo zelo negativen signal celotni slovenski javnosti, predvsem pa svojim volivcem. Ravno njihovi člani namreč pogosto poudarjajo pomen načelnosti in spoštovanja zakonov, v tem primeru pa se je izkazalo, da prav oni sami ne upoštevajo ničesar od naštetega. Če bi bili načelni, bi namreč potrdili, da Mavretičeva sodeluje z njimi oziroma se vsaj udeležuje njihovih srečanj, če pa bi res spoštovali zakone, bi njeno kaznivo dejanje obsodili. Na dejanje Mavretičeve in njeno povezavo s stranko SD so se sicer že odzvali številni uporabniki družbenih omrežij, med drugim tudi Tomaž Štih, ki je na svojem Facebook profilu hudomušno zapisal: “Čuvaj se gladi, rata i debelih socialdemokrata (Pazite se lakote, vojne in debelih socialdemokratov).” Zapisu je dodal skupno fotografijo Mavretičeve in Židana.

Rajko Golob

 • rubec

  Ta Stranka Debilov mi je uničila vero v komunizem. A smo se zato boril?

  • maverkick

   Pa še vedno si KOMUNJARA

  • fon johan

   Pa se najman polovici sds borcem… bivsim komu..

 • Antonius

  Kakšen vzgled pa lahko ponuja Židanova SD, ker si stranka lasti ukradeno Moskovičevo vilo?
  Zdaj smo še uradno izvedeli, da evre služijo tudi s švercanjem šerijatarjev.
  SD je kleptozajedalska stranka, Kučan, poznan z odnašanjem iz Elana je pa njen zamrznjeni šef.
  Vzgled? Ja pajade? Kot bi nas prepričevali, da Janković pošten.

  • Dada

   NA TV dokumentarcu HRT je pripadnik HOS.a javno izjavil, da je 1991 Janša oboroževal njihove pripadnike ( beri naslednike Ustašev, za dom spremni).
   Toliko o zaključku najdbe kontejnerjev orožja na MB letališču….

   • macon

    Tvoji rdečezvezdaši Srbi z JLA orožjem so napadli Hrvaško in verjetno bi jim morali iti Hrvati nasproti s šopki rož. Sramota, kako ste eni pokvarjeni in zarukani.

   • Antonius

    Oh, revšna zaplankana. Na hrvaško tv se odpravljate iskati tisto, kar je takratni obrambni minister na tv sam priznal. Po preštetem orožju, ki ga je v Sloveniji morala zapustiti premagana JLA je bil ves višek orožja, embargu OZN navkljub, poslan in uradno odprodan hrvaškim in bosanskim obrambnim silam.
    Ko so vaši partijski pezdeti kasneje začeli z očitkom, da je Janša od tega denarja pobral delež za svoj žep, je PM Drnovšku navrgel, da naj njegova vlada prekliče zaupnost uradnih dokumentov, da se bo lahko pred lažmi branil. Posledica je bila, da je Drnovšek ukinil na lažeh utemeljeno Mogetovo komisijo.
    Dada, vi vašo pamet ne spoštujete, ker jo nimate.
    Ps. Hvala, ker ste mi z vašim debilizmom omogočili, da sem dodal še delček resnice k tistemu, kar lahko z malo truda izbrskate na Netu.

 • Friderik Peršič

  Tale Židan je en težek kmetavzar …leva stranka , o ja , samo če si fejst zadrogiran …

  • šrauf

   Friderik ,vi ste zgleda non stop zadrogiran….nacional socialisti, stalinisti ,titoisti….niso pravi levaki…potem samoupravni socialisti, reformnoprenoviteljski komunisti, združenolistni social demokrati,… fuj,niso pravi levaki….potem samo socialdemokrati….spet niso pravi….sedaj ekosocialisti,demokratični(!??) socialisti….in tako naprej v nedogled.

   overdoza press

   • Friderik Peršič

    Kaj si hotel povedati …?

 • Vladni komik

  Kwa se čudte, saj je Židan tud frizerja švercu po DZ in seveda komplet SD, oni se borijo za svoje volivce.

  • Dvojni agent

   Saj ti nisi nič boljši.

   • Lažnivi kljukec

    Moj šef pa ni tak, on je, kot Dončić, jaz jih čez spuščam.

    • Vrhovni sodnik

     Kateri bedaki so vas 3 volil.

   • mginko

    Si prvorazredni, zato nakladaš. Resnica vas j… !!!

 • Vrhovni sodnik

  SD – Sramota Domovine !!!

  • učko

   Itak !!!!

  • fon johan

   Sramota domovine sr……. _ SDS, a to ti je tudi vsec…

   • IZBIRA

    Všeč mi je pikapolonica. In tenstan kromir.

    • fon johan

     Pa pecenka…

  • IZBIRA

   Se opravičujem. So srmota. Ko jih j….!

  • Den456

   Glede na priimke sta bolj sramota otađbine.

 • maverkick

  Piste babo prmer luzerji

 • resnicaboli

  Mogoče pa je bila samo spremljevalka Židana privat??

 • est

  Laž na laž za (ZL)SD postane resnica, ki jo prek svojih medijev želijo vsiliti državljanom. Tudi se ni za bati, da bi bila pretirano kaznovana, saj imamo pri nas ” neodvisna sodišča” pod komando komunjarov. Znak prepoznave je rdeča rutka in modra kapica.

 • francelj3

  To je treba razumeti. Spomnite se, da je SD stranka z največjim pufom vseh slovenskih strank. Lepo se mi zdi, da očitno delajo vse, kar morejo, na tem, da ga čimprej odplačajo. No ja, tja nekam do leta 3000.

  • KAPIBARA

   Trdim, da dinarja, ne bodo dali, za poplčilo tega dolga..!!
   Imajo ta prave vzornike…

 • Anton

  saj je jasno, Dejanček namaka ta prelepi cvet

  sarkazem press

  • GverilaStyle

   dejanček ljubi moške!!!!!

   • KAPIBARA

    Pa ni važen, iz katre politične stranke je..
    Važan je čmar..

 • pajot

  Odlično. S tem dejanjem se jim bo priljubljenost povišala. Glede na IQ njihovih volilcev.

 • ljubinica

  Ne vem, zakaj se mi je clanek prikazal v anglescini….
  In v mednaslovu pise:
  In 2017 she visited Honk Kong with a Jew.
  ____
  Ha ha
  Jews everywhere!
  Google translate? Namerna subverzija?
  (Zidan=Zid=Jew)

 • GverilaStyle

  lažeš, kradeš, bolhe ješ……izobrazbo kupuješ, nč neveš. Čas je da židanček odleti….kar se mene tiče tud na LoveParade lahko.

 • Big Dick Tony

  Nove laži stranke SD???Ilegalni migranti??? Dajte no !!!… Princ Teme in Nora24TV spet laže. Princ Teme ohranja Slovenijo in slovenstvo z Madžari, fašisti, ki so vršili genocid nad Slovenci med 2.vojno, neonacisti, ustaši, ki so klali slovenski narod 1941-45, s kriminalnimi bosanci,s kriminalnimi in nasilnimi albanci, z albansko muslimanskim doktoratom,s ščitenjem Haradinaja… KAPISH?????

 • antimur

  Stranka SD je roparska, antislovenska, pokvarjena na vseh nivojih, obdrži se na oblasti samo s spletkami, lažmi in pa normalno s svojim odmrznjenim zločincem in izdajalcem Kučanom.

  • Big Dick Tony

   POPRAVEK:

   Stranka SDS je roparska, antislovenska, pokvarjena na vseh nivojih, obdrži se na oblasti samo s spletkami, lažmi in pa normalno s svojim odmrznjenim zločincem in izdajalcem Janezom.

   • sloustava

    A ima mogoce SDSov Jansa skriti kapital nekje v eni mehiski haciendi? Si pa res krona butl.

 • sloustava

  Spet in spet se ponavlja: kaj, za vraga, pa ste pricakovali od stranke, katere prvi predsednik javno in brez sramu pove, da samostojna Slovenija nikoli ni bila intimna opcija, njegova! Stranka kratkih nog in blaznih pufov, stranka kraj in stranka antidemokratov, stranka kapitala in stranka brezsramnih starcev in njih skotov. To je zgodovina sedanje SD!

 • ljubinica

  Primeri skorumpiranosti, ki jih dan za
  dnem navaja Nova24, so samo simptomi.
  So samo vidni znaki globljega satanskega dogajanja.
  O tem si Nova24 ne upa povedati nicesar.
  Poglejte na YouTube videe pod naslovom
  Know More News by Adam Green
  Najnovejsa 2:
  The Anti-White Conspiracy “Theory”
  Trump & the End of the Christian West

 • učko

  Židanova kurbela, ki jo futramo davkoplačevalci. Predlagam “javni poziv” nej si Prešiček Židan s svojim denarjem kupuje kurbetine.

 • GverilaStyle

  židanče pa počepe sponzorske tako profesijonalno objema, da bi mu skoraj verjel, da ni kontra zvezan.

 • Black_hawk

  Laž, požig, umor, čigave so že te?

 • Olga101

  Laž je nesmrtna duša komunistov! SD ni samo skrajna levica, je tudi udbomafija s pralnico terorističnega denarja in zdaj še švercanjem ljudi!

 • Imperial Commando

  LAŽ JE NESMRTNA DUŠA KOMUNIZMA

 • Dragan Krstič

  Čujte, pa saj Kitajci ne znajo slovensko in madžarsko. Jasno je da je vzel s seboj vinsko kraljico. Ona vsaj arabščino obvlada.Po Židanovo sta si mandarinščina in arabščina kar podobni saj na zahodu Kitajske živi kar veliko muslimanov. Ni hudič da ne bi našli skupnega jezika.

 • Franc Šink

  Komunisti so vedno srečni, ko se lahko nekaj zlažejo.Če pa vidijo da mu je nekdo verjel, padejo v ekstazo.

 • VERZIFIKATOR

  Dejan Mavretič

  Z MINISTRSTVA RESNICE

  Na Živalski farmi, kjer prašiči
  so vodilna kasta, kot je znano,
  se z lažjo nenehno in postano
  vodja najstarejše stranke diči.

  Mavrasta težave mu povzroča,
  ki pripada tej vodilni kasti,
  prizadet je glavni pujs na časti,
  brozga je umazana in vroča.

  Mavrasto se namreč zdaj prijemlje,
  se razgalja jo in še sezuje,
  tihotapila ker svinje tuje
  čez živalske farme je ozemlje.

  Vodja nič kaj židane ni volje,
  ko se treba znova je zlagati,
  mavrasto iz blata reševati,
  preden sama scela se zakolje.

  Besen je ob tem razkritju vodja,
  znanstva z mavrasto se tip otepa,
  upajoč, da vsa je farma slepa,
  da v pomoč so medijska orodja.

  Da utišajo se govorice,
  češ da z mavrasto se redno druži,
  mastne ki denarje s tujci služi,
  tukaj je ministrstvo resnice.

  Na Živalski farmi da prikriva
  vse, kar ni po volji kamarili,
  pujsi zopet vrste so strnili,
  svinjarije se na stran odriva.

  A zadeva nič več ne deluje,
  ko kreira lažna se resnica,
  svinjarija vztrajno v zrak pronica
  in ministrstvo odpoveduje.

  Naj nedolžnost še tako poudarja,
  vse po vrsti rilčar podkupuje,
  židane se volje prikazuje,
  v zraku žal resnica zaudarja.

 • holzer

  Ne bi me čudilo,če bi se najdu še kakšen SD-jevec ali radikalni levičar,ki šverca preko meje ali prikriva in daje zatočišče tem ilegalnim migrantom.
  Sicer je pa znano da ti levičarji vabijo te migrante v Evropo in Slovenijo.
  Očitno se pa ne zavedajo,da je s temi migranti samo sranje in kriminal po celi EU in tudi v Sloveniji,od posilstev,groženj,umorov itd.
  Ves ta šverc ilegalnih migrantov bi moral biti ostro kaznovan z najmanj 20 leti aresta in visoko denarno kaznijo.Pa to ni važno,kdo to dela,naj bo to posameznik ali kakšna nevladna ali civilna društva ipd.
  Od takrat naprej,ko se bo vse te švercerje ostro in dosledno kaznovalo,lahko pričakujemo da se bo zmanjšal nezakonit prehod meje.

 • Dario Lupič

  nekdo pa je orožje švercal in je tudi še vedno na svobodi… prav enako se bo zgodilo z vinsko kraljico, vse bo zastaralo…

  • IZBIRA

   Vino je starejše bolše je. Manj ga je, slabše je :)
   Aja, S kralico pa ne vem kok je kej.

  • montyamp

   Seveda je moral potrditi saj je sam kšeftal s Čengičem in Izetbegovičem,posle pa je nadziral Silvo Komar SDV,JJ pa jih je zaheblal ,ko jim je na MB letališču zasegel kontejnerje polne orožja za Bosno,ki so jih hoteli stlačitiv ukrajinske helikopterje z oznakami Rdečega križa.
   Ko je bilo orožje Kučanu zaseženo,je poslal faks Čengić;”Milane ,daj šalji ono oružje koje si obečao in kojeg smo ti platili”.

 • IZBIRA

  Super, da ljudje imate informacije, hvala,
  SD pač kot lopovska ekipa. Kradejo, ko pa jih zalotiš se pa već ne poznajo.

  • FORT WORTH

   Standardno za rojene lopove, bleferje, radikalce in sem spada tudi Svetlana Makarovic jebem ji pas m…

 • Slovenka

  Laž je nesmrtna duša komunizma.

 • montyamp

  GORJE NARODU , KO PRIDE HLAPČEVSKA GOLAZEN NA OBLAST

 • Miro

  ja ni vsaka stranka taka kot SDS ki ima med svojim članstvom same “poštenjake”

  • kralj matjaž

   Kaj pa ima SDS pri tem, da smo levičarje dobli pri trgovini z ljudmi? Pri trgovini s sužnji?

 • montyamp

  Komunist-fašistični socialdemokrat je tat , spredaj je lakota , zadaj pa glad .

 • montyamp

  Hehehe ……. , potomstvo
  CENTALNOG KOMITETA SAVEZA KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSRBIJEBUSLOVENIJO , je v mladi državi , kot pasji dr.. na sadni torti .

 • montyamp

  Svinjski dohtar in svinjska kraljica , to je skrajni domet murglosrbske bande.

 • Steiermark

  Komunizem in njegovi pripadniki še obstajajo, ker je njihova ideologija, celotna, temelji na laži! in zločinu. Oni pač nemorejo iz svoje lažnive kože…..

 • FORT WORTH

  In v to radikalno koalicijo tihotapcev se na vsak nacin hoce prebiti NSI s Toninom in Novakovo na celu ??!!
  SD uvaza ilegalne migrante jim z pretvezo obljublja lagodno zivljenje, medtem, ko jim pokrade ves denar.
  Koruptivci prve balkanske klase !!

 • Miha Skumarc

  Ni kaj, splošno znano je, da so komunisti bili in so še lažnivci in goljufi.

 • neukročen

  Vprašanje ali bi res neka “vinska kraljica” iz krogov SD na lastno pest prevažala pakistance.

  Čisto možno da gre tu da večjo tolpo organiziranega kriminala ki za naročnike opravlja podzemna dela. Lahko da so ji kaj obljubljali, kaj pa vem, sinekuro na SDH, veleposlaništvo v Honk-Kongu, etc. Konec koncev so SD botri po Sloveniji organizirano prevažali tisoče ljudi brez dokumentov in kakšnega tudi skrili, če ne drugje pa v “hramu demokracije”. Verjetno je mislila da jo policija ščiti.

  Bo pa zdaj zanimivo videti ali bo kazensko preganjana vinska kraljica ali mogoče policaji ki so to odkrili, vsi vemo da sta pri bulmastifih odgovarjala edino policaja ki sta slikala sceno ko se jima je obrnil želodec.

 • Slovenka

  Prej sem omenila, da je laž nesmrtna duša komunizma. Pravzaprav, odstrani laž in temelj komunistične ideologije se sesuje v prah.

 • ZatonMesecnikov

  Ženščina pohlepna. Izkorišča stisko migrantov in jim kasira za šverc.

 • Ryuk

  Pri mavretičevih ne velja “In vino veritas”, ampak “In vino mendacium”. Prav pokvari okus.

 • Dada

  >Stare slike in nove laži, tam, kjer pišejo SDS novinarji, se kar kadi.
  Poleg tega butasti novinarji seveda ne poznajo zakonodaje, IGNORANTIA IURIS NOCET, in potem laž, da policija nekoga ščiti. Policija ščiti, življenje, premoženje varnost pred ogrožanjem… itd. Na policiji nikoli niso bili in nikoli ne bodo postrteščki stranke SDS. Če bi bil novinar vsaj malo fer, bi se spomnil, da policija nikoli ne sme v takem primeri javno objaviti identitete.
  Stranke SDS to ne moti, tudi v primeru Teroristični napad na avtobus Ljubljani je bilo enako. SDS novinarji so pisali , da policija ščiti storilca begunca in noče objaviti imena. V resnici je bil storilec Slovenec, domačin iz Kranja, ki je to že večkrat storil.

  • Zombi Gartner

   Ko se zaveš, da si moralno odgovoren za dejanja politokov.
   Naredi sebi dobro in se čim prej poberi iz teh portalov in dnevnih novic…

   • Minovak

    …ne more, ker ji murgeljski virus ne da, saj rabi take debile, sicer pa za svoje kretenizme nedvomno dobi kar dobro plačano…iz naših žepov, torej je nam ukradeno.

    • Zombi Gartner

     Taki ljudje so bolni v duši. Prirojena napaka. Mogoče sta bila že starša falena. Saj otrok nemore biti potem nič bolši.
     Če bo kdaj odrasel in se bo zavedal tega kar počne, sam sebi ne bo nikoli oprostil.

   • Dada

    Povsem se OK, samo laži ne prenašam najbolje. S takimi , kot si ti, SAMO GOBEC IN SAPA, pa povsem dobro opravim. Sploh pa se ti spelji, ker očitno povsem spodobno živiš od laži. JAZ NE.

    • Zombi Gartner

     Če malo bolj realno pogledaš, lažejo vsi levi ali desni. Kradejo in živijo na račun kreditov in davkoplačevalskega denarja.
     Politika je pa kot vera. Vprašanje kdaj in na kakšen način nasedeš.
     Za spodobno življenje je pa treba bit priden. In če si priden imaš vsaj malo možnosti za dostojno življenje.
     Pa ne jezi se.
     To škoduje zdravju in lepoti.
     LP

  • centurion

   dadadada, jebotipasmater,
   da te je tok butasto povrgla.
   Prosto po svetlanoviĆĆĆĆĆĆĆĆki.
   Za žvali v štali se brigaj

  • ZatonMesecnikov

   Šverc migrantov in s tem osebno bogatenje, je resno kriminalno dejanje Dadice….

  • Imperial Commando

   Slika iz kongresa je stara 1 leto, Židan pa trdi, da babura nima več nič z njimi od leta 2004. Kaj ti tu ni jasno. Si tolko sprogramiran, da moraš kljub dokazom braniti?? Al si pač debil, pomojem bolj to.

 • Zombi Gartner

  Židana in njegovo vinsko spremljevalko zmerjajte, pluvajte kolikor vam duša da.
  Vedite, da še vedno živita na naš račun.
  In bosta še dolgo kreljevala uživala za naš denar.
  Un butl Veliko kurac bi rekel KAPIŠ.

 • centurion

  Kaj pa ljubosumna kura od Židana,
  ki mu tudi spati ne dovoli službeno v Ljubljani?
  On pa poriva službeno vinsko-migrantsko kraljico
  na službeno-jebačkem potovanju v Honkong.

 • Garbage man

  Če bi se bolj povezal z Zorangutanom bi magister oplojevanja prasic, lahko predstavil izvoznike vina tudi v Pakistanu,. (velik krog gre v majhen krogec)

  • xtc

   Sploh pa pujčekov iz Polaničeve farme.

 • mapu

  Stranka SD ima program, ki spominja na fašizem, oni bi o vsem radi odločali sami, demos jim služi kot orodje, čimprej se jih moramo odkrižati, še Levica je bolj poštena stranka.

 • xtc

  SD= Stranka Delikventov.
  Sicer pa že kriminalna združna že iz časov Kraljevine.

 • GverilaStyle

  shaggy it wasn’t me

 • Hribouc

  Rdeča jeba ostane vedno Crvena jeba.

 • Slovenka

  Po priimkih sodeč, spadata komunajzarska mrha in njen dragi med jugobraćo in tudi ravnata svojemu poreklo primerno. Le kdo je presenečen?

 • cosmosjasnovidec

  Tale lezbaška krota je torej dobivala dobre porcije v rit od buzerantskega prašičejebca tovariša “židanprašička” enako kot so dobili ubogi prašiči na prašičerejski farmi Panvita kjer je bil direktor in so ga zalotili kako naskakuje prašiče v rit.
  Od sramu se je potem pobral stran od farme.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • Jan Kovalski

  Starejša ko je fotka, bolj je suh na njej Dejan Židan.
  Retro napredek po komunistično.

 • IZBIRA

  Lažnivcem se ne vrjame, tudi če izjemoma povejo kakšno resnico. SD so lažnivci.

 • Aurelius

  Dober članek, g. Golob – bil pa bi še boljši, če bi v skladu z načeli raziskovalnega novinarstva pristojne državne institucije prosili še za poimenski seznam izletnikov, ki so na stroške davkoplačevalcev leta 2017 obiskali Hongkong. A se bo to dalo narediti, ker me namreč zelo zanima … ?

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE TU
  Ponavljam !
  V
  VELIKIH LAŠČAH SEM BIL.
  BILO NAS JE NAD 500 LJUDI
  IZ
  VSE SLOVENIJE. Jaz Janez-Kepic Kern sem nastopil
  in povedal, da so normal ljudje, ki jih poznam – RESNO MNENJA
  1.
  DA JE VOLKOVE NEKDO RAZVOZIL – PO SLOVENIJI,
  2. TUDI KOJOTE.
  3. GLEDE MEDVEDOV PA
  – KER SE ODSTREL VSAKEGA MEDVEDA – PLAČUJE
  SE ZDI,
  DA IMA NEKDO,
  KI IMA DENARNO KORIST OD – ODSTRELA MEDVEDOV
  SE ZDI – INTERES,
  DA JE V SLOVENIJI – MEDVEDOV – ČIM VEČ.

  Imamo državne organe,
  ki so plačani za odkrivanje itd
  TAKIH MALVERZACIJ – PA NAJ URADNO UGOTOVIJO,
  KAJ
  JE RES IN KAJ NI RES V ZVEZI ZVOLKOVI IN MEDVEDI L.R. JANEZ K KERN KOMENDA

  PONAVLJAM
  SPODAJ NEK – SE ZDI – ČUDAK – Z VZDEVKOM ” BIG (verjetno) FAT TONY
  izraža mnenje, željo,
  ŠALA

  DA BI BIL RAD POJEDEN OD VOLKOV.
  TUDI BITI OBGLODAN OD MEDVEDOV – JE – SE ZDI – ZANJ – ČISTO OK.

  KONEC ŠALE.
  Nekateri so pa res čudaški – do AMENA. Se zdi. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  SLOVENCI
  SE
  ZGLEDUJMO – PO VSEGA 300.000 KORZIČANIH,
  KI
  IMAJO SVOJ MALI, REVNI OTOK – KORZIKO,
  KI PA JE NJIH DOMOVINA – ZELO RADI.
  KO
  BOMO MI SLOVENCI – ZAPELI TAKO VELIČASTNO PESEM – SLOVENIJI
  KOT
  JO IZVRSTNI POLIFONSKI PEVCI KORZIKE POJEJO V – “A TE – CORSICA”
  šele tedaj
  bomo mi SLOVENCI – KOT NAROD – RES OSVOBOJENI ! L.R. Janez K. Kern KOMENDA
  P..S.
  A TE CORSICA,
  GLORIA TEBI – POJEJO , “I MUVRINI” s KORZIKE.

  2000 DOMAČINOV S KORZIKE
  POJE – “TEBI KORZIKA.”

  https://www.youtube.com/watch?v=p9EyqNZ8pP8

 • Janez Kepic-Kern

  PWVKA S LORZIKE,
  KI POJE LEPO
  KOT ENA RAJSKA PTICA

  BATISTA ACQUAVIVA

  https://www.youtube.com/watch?v=1uWMFLngAZ4