O kolumni o kateri vsi govorijo – Kako je sodnik Zvejzdan Radonjić filozofu Borisu Vezjaku nalil čistega vina!

Zvejzdan Radonjić vs Boris Vezjak (vir STA, Nova24tv)

Zvejzdan Radonjić vs Boris Vezjak (vir STA, Nova24tv)

Zvejzdan Radonjić je vrnil milo za drago mariborskemu filozofu Borisu Vezjaku s kolumno O bednem filozofu: Ali je Boris Vezjak retardiran? Ali ima IQ višji od številke čevljev?. “Nikoli niti pomislil nisem, kaj šele trdil, da bi naj državi vladala udbomafija, da bi sodstvo označeval za krivosodje. V sodstvu se je zaredilo nekaj udbomafijašev, enega trpim že leta kot neposrednega vodjo, o čemer seznanjam javnost, precej sodb je naravnost katastrofalnih, vendar slednje ni krivosodje,” se je kritično odzval sodnik Zvjezdan Radonjić na žaljive in neutemeljene kritike t.i. velikega filozofa in strokovnjaka za medije Borisa Vezjaka. Sodnik, ki bi oprostil domnevnega morilca, bi bil enako beden pravnik, kot je dr. Boris Vezjak beden filozof.

Sodnik Zvejzdan Radonjić je v intervjuju z Jožetom Možino razgalil vse napake in pomanjkljivosti slovenskega pravosodnega sistema. Radonjič je postal mnogim predstavnikom globoke države trn v peti ob razglasitvi oprostilne sodbe Milko Noviču. Ob tem je še na glas pričel govoriti, da v sodstvu še vedno obstaja udbomafijski duh. Sedaj se je na njega z žaljivimi in neutemeljenimi trditvami na Radonjiča spravil levičarski vstajnik iz Maribor, filozof Boris Vezjak. Vendar mu Zvejzdan Radonjić ni ostal dolžan ter mu vrnil s kritično in briljantno kolumno O bednem filozofu: Ali je Boris Vezjak retardiran? Ali ima IQ višji od številke čevljev? “Nikoli niti pomislil nisem, kaj šele trdil, da bi naj državi vladala udbomafija, da bi sodstvo označeval za krivosodje. V sodstvu se je zaredilo nekaj udbomafijašev, enega trpim že leta kot neposrednega vodjo, o čemer seznanjam javnost, precej sodb je naravnost katastrofalnih, vendar slednje ni krivosodje,” se kritično odziva Radonjič na Vezjakove besede.

Zvejzdan Radonjić se čudi, kako lahko oseba brez preživete sekunde na sodišču v primeru Milka Noviča, lahko podaja tako neumne in žaljive obtožbe na račun sodnika. Po poročanju Portlaplus se je Vezjak večkrat žaljivo obregnil ob Radonjiča in Možino, ker sta si upala govoriti o sodbi. Med drugim pa je Radonjiča obtožil, da je sedaj postal glavni sodnik desnice. Radonjič je vzel vse te navedbe za skrajno neokusne in nespoštovane do osebe, katera opravlja sodniški poklic. “Na lepem se je pričel ukvarjati z analizo nekega hudo zahtevnega kazenskopravnega primera, katerega ni prebral ene same strani, o katerem doktorji prava tipa Barbare in Jana Zobca argumentirano oznanjajo, da gre za vrsto primera izmed najzahtevnejših. Sedaj pa se filozof in vaški psihoanalitik loteva materije, ki se ji izogiba verjetno najboljši pravnik v državi tega trenutka.

Intervju z Jožetom Možino. Prav ta intervju je bil posledica žaljivega obračuna Vezjaka s Radonjićem. (vir Intervju RTV SLO)

Intervju z Jožetom Možino. Prav ta intervju je bil posledica žaljivega obračuna Vezjaka s Radonjićem. (vir Intervju RTV SLO)

Boris Vezjak pa si je tudi upal sodnika Zvejzdana Radonjića naslavjati z žaljivimi besedami, da je retardiran ter omejen. “Kaj je tega psiho-filozofa zbudilo iz medvedjega spanca? Razen plačila in verjetne obljube, da si bo mizerno katedrovanje podaljšal do upokojitve. Uvodoma sodnika, ki ga ne pozna, o katerem ne ve ničesar, na narokih katerega ni presedel sekunde, katerega ene same sodbe ni prebral, označi za zlorabljenca v politične namene. Sodnik je sicer levičar, vendar ker je retardiran, omejen, zblojen … postaja plen manipulacij desnice. Sodnik oprosti osebo, za katero ni dovolj dokazov, da je morila. Prepreči torej stanje, da bo obsojen domnevni morilec, obsoditi sme le dokazanega morilca”, je le nekaj odgovorov Radonjića na katastrofalni članek “Zlorabljen v politične namene tistih, ki z njim igrajo šah” levičarskega mešalca megle in vstajnika Borisa Vezjaka.  Med drugim ga je Radonjić podučil tudi o terminu odmerjanje pravice. “Dalje Vizjak govori o “odmerjanju pravice”. Če bi končal osnovno šolo na način, kot se spodobi, brez intervencije staršev, košar s kurami in jajci, bi vedel, da se pravica ne odmerja. Odmerjajo se kazni. Pravica se uresničuje. Ali se dr. filozofije ni uspel izobraziti do nivoja osnovne šole? Ali je tu nekje doseg slovenskih doktora(n)tov?

Zvjezdan Radonjić (Foto: Twitter)

Odzval se je tudi na očitke, da sta Možino širila laž o t.i. globoki državi. Vendar je Radonjić hitro našel razlago za svoje utemeljitve. “Če se v spisu z imenom in priimkom kot organizator delovanja globoke države na območju zdravstvene blagajne pojavlja ta in ta, mora njegovo dejavnost dokazati, kvalificirati policija, vodena s tožilstvom, ne jaz ali Možina. Midva sva nekaj spregovorila o možnosti, brez omembe imen ali priimkov, kako bo pojavnost te osebe v dokaznem gradivu ovrednostila policija, je seveda njena stvar. V tem, da sem prebral nekaj, kar piše v ugotovitvah predkazenskega, preiskovalnega in kazenskega postopka v fazi sojenja, aprila 2019 v poslopju sodišča, strankam in javnosti, ni prav ničesar, kar kaže na domišljijo.” 

MIlko Novič. Človek, na katerem poteka boj globoke države proti sodniku Zvjezdanu Radonjiću. (foto Demokracija)

MIlko Novič. Človek, na katerem poteka boj globoke države proti sodniku Zvjezdanu Radonjiću. (foto Demokracija)

Vezjak mu je očital v svojem prispevku tudi preveliko mero domišljije ter da si izmišljuje svoje navideznega sovražnika. “Če bi doktor domačo nalogo spolitizirane revije, ki mu je plačala, da omaje mojo verodostojnost v cilju reševanja tega politika, opravil uspešno (za kar je očitno nesposoben), bi moral dokazati, da je pojavljanje te osebe z imenom in priimkov sad moje domišljije. V ta namen bi moral prebrati spis. Pa ga ni. Govori torej nahujše bedarije popolnoma na pamet. Kot nek njegov kolega – planinec, bližnji sodelavec istega tega politika, ki me je napadel 4 dni po objavi sodbe “na zalogo”, čeprav tedaj nisem z eno samo besedo omenil tega uglednega politika, tudi nameraval nisem.” 

Zvejzdan Radonjić je trn v peti predsedniku Okrožnega sodišča v Ljubljani, Marjanu Pogačniku. (vir STA/Twitter))

Zvejzdan Radonjić je trn v peti predsedniku Okrožnega sodišča v Ljubljani, Marjanu Pogačniku. (vir STA/Twitter))

Ob koncu je Vezjaka pobaral, da se gosti v gostilni, lokalu, ne pa na televiziji. Bednega filozofa Vezjaka pa je še spomnil, da ne pripada režimskim trobilom Mladina kot zgoraj omenjeni Vezjak, kateri se velikokrat pojavlja v vlogi “intelektualističnega” komentatorja. Torej sprehod po prispevku “Zlorabljen v politične namene tistih, ki z njim igrajo šah” ni dosegel plačanega namena. Obratno – politik je oznanjen, denunciran šele sedaj, ne da bi z Možino kakorkoli sodelovala. Mimogrede, šaha ne igram, z mano torej šaha ni mogoče igrati. Tudi premikati po šahovnici me ni možno. Nisem iz območja Mladine.

Zvejzdan Radonjič razkriva resnico, da je slovensko pravosodje še vedno v rokah bivšega komunističnega režima.
Zvejzdan Radonjić za svoj pogum ni bil nagrajen, saj se bori z vsakdanjim pogromom levičarske nomenklature. Ne glede na pogum, boj ter opozarjanja napak slovenskega pravosodja je več ali manj sam. Ne glede na vse pa je mnogim prebivalcem odprl oči in pokazal resnico, da je Slovenija še vedno v primežu starih komunističnih sil pravosodja globoke države.

Luka Perš

 

 • Marino Karli

  MI DOMOBRANCI! ZA JANSO! ZA SDS! VEDNO!!!!!

  • Stajerka

   ….res je…..še eno prosim!!

  • montyamp

   Provokatorji globoke države , ste nekje na nivoju Vezjakovih pamfletov .

  • Miro Jereb

   Eh…kam pa ti ?

  • if

   Domobranec je produkt kominternovskega vzroka in hkrati imunski odziv slovenskega naroda na komunistični napad zoper njega.

   Kominternovci, člani so bili Tito, Kardelj, Stalin, Dimtrov, Molotov … so, po skoraj dveh letih vzajemnega komunstično nacističnega razbijanja Evrope, 1. mmaja 1941 gostili svojega vzjamenžea nacista na Rdečem trgu v Moskvi. https://www.youtube.com/watch?v=jAfSrBMuXI8
   Nacistična prakolaboranta Tito in Kardelj sta po vojni pobijala slovenski narod na slovenskih tleh.
   Današnji nazorski kominternovci, vključno z vami, so ljudje, ki nadaljujete s pobijanem resnice kričeč “izdajalci”.
   Imate prav! Vaše nazorski ste kolaborailrali z nacisti v času, ko je nacist napadel slovenski narod!

   Drugo osebo množine uporabljam, ker se s svojimi stališči umeščate med prakolaborante z nacisti!

  • JANEZ GUS

   Fugl,zopet te napenja.Mama ti je domobranc.

  • pupa

   1 comments 1 votes

   eden tistih z kratkim rokom trajanja

  • Imperial Commando

   Levaki ste res poosebitev patetičnosti.

 • Van Der Waals

  FILOZOF… FILOZOFSKA FAKULTETA HUMANIZEM KOMUNIZEM!!! FILOZOFIJA NI NIČ DRUGEGA KOT MEŠANJE MEGLE… NOBENEGA KONKRETNEGA ZGODOVINSKEGA DOSEŽKA NIMAJO V PRIMERJAVI Z ELEKTROTEHNIKI STROJNIKI FIZIKI KEMIKI IN OSTALIMI NARAVOSLOVCI!!!! NIČ FILOZOFI SE GREJO SAMO KOMUNIZEM TER POSLEDIČNO ŽRETJE PRORAČUNSKEGA DENARJA!!! GNILOBE!!! KRUHOBORCI!!!

 • Antonius

  Vezjak svoje filozofsko *vino*, ki ga ponuja, zajema v greznici.

 • Ježek Teka Teka

  Mariborski filozofek … he he, levi produkt rdeče greznice … po navodilih …

 • Stajerka

  dr. Radonjić, imate/imamo problem, ki se imenuje zafrustriranost samooklicanih intelektualcev….funkcionalna razumevanje/pismenost je v Slo na katastrofalni stopnji……še bolj zaskrbljujoče je, da ima ta simptom večina visoko izobraženih, kar dnevno dokazujejo……da je mera polna, se imajo še za intelektualce….. torej bi lahko rekli, da so samooklicani intelektualci, nesposobni vsebinskega razumevanja ……kako dobro so vedeli že naši predniki – lastna hvala, cena mala, se pod mizo vala……upam, da razumejo vsaj to…….takšnim ne pomaga niti, če jim narišeš, ne bodo razumeli…..
  …..pa še to – mb filozof…..kot rojena MB, prvič slišim za to osebo…..no, če je na stopnji in isti valovni kot tov. Vesna Godina, potem se ni kaj čudit……pa še nekaj takšnih imamo na zalogi, npr. tov. Trček, tov. Fištravec in še kakšen kaktus……

 • Unikatna

  Prvič slišim za tega filozofa…

 • Stajerka

  …tukaj lahko glasujete za 10 NAJVPLIVNEJŠIH PRAVNIKOV 2019…..Glasovanje poteka od 24. oktobra do 18. novembra 2019 do 12. ure…..

  https://www.iusinfo.si/medijsko-sredisce/10-najvplivnejsih-pravnikov

  deli naprej!

  • Artur

   Sem že glasoval

   • pupa

    Tudi jaz sem že glasovala.

 • Franc Šink

  Kaj je lahko v filozofiji doktorat ? Kaj mora vsebovati? Naj mi prosim nekdo to razloži.

  • samotoje

   Na vsaki študijski smeri se lahko opravi doktorski študij z doktoratom. Študij filozofije je znanstvena smer, njega dni so na FF delovali nekateri ugledni slovenski intelektualci. Žal pa je kar nekaj plevela vmes in Vezjak je tak primer. Teme doktoratov pa lahko poiščeš v Cobissu.

 • montyamp

  Hahahahaha…………………………………. , gošarskih potomcev intelekt je vreden toliko kot pesek v Sahari .

 • Miro Jereb

  Gospod Radonjič preklopite v višjo prestavo. V zgodovini sodstva si zaslužite mesto na vrhu. Ne dajte se tem smrduhom manipulantskim. Čestitam na pogumu in vas prosim da v tej pokončnosti nadaljujete. Hvala vam.

 • Artur

  Zvezdana Radonjiča za predsednika vlade seveda po predčasnih volitvah, ko se bo Slovencljem zgodilo “urejeno podstrešje”. https://4d.rtvslo.si/arhiv/intervju-tv/174645612

 • montyamp

  Popravi :
  Sodnik, ki bi oprostil (((((obsodil))))) domnevnega morilca, bi bil enako beden pravnik, kot je dr. Boris Vezjak beden filozof.

 • Artur

  Magarac ima boljšo filozofijo on se dejansko ne uleže na mesto kjer se je nedavno usral tale pa po “filozofsko sere” pa se niti ne zaveda da sere ker misli, da opravlja samo veliko potrebo, ki ni vprašljiva in posledično pride do tega, da se nehote, nezavedajoč se ali zadet uleže prav na to mesto.

 • Nata

  + + + + + Kar nekaj pogumnih, pokončnih mož imamo v naši državi !!
  Ni hudir, da se le pojavijo boljši časi.
  Prilagam zanimivo branje
  https://tinomamic.blogspot.com/2012/09/mozina-je-mozina.html

 • Artur

  Ma zakaj Zvezdana Radonjiča ne povabite v vaš studio Nova24TV in ga med drugim pobarate tudi kaj ima za povedat o njegovem možnem političnem udejstvovanju v bodoče.

 • centurion

  Boris Vezjak, debil, dobil publiciteto ki mu gre.

 • anzek

  G. Radonjić je pokazal, da je borec za pravico!! Z besednjakom Vezjaka ga je povozil kot staro kanto!!

  Kepa se je začela valiti, samo še nekaj poštenih sodnikov se oglasi, pa smo zmagali!! Bravo, g. Radonić!!

  • joza joza13

   Za Slovenijo bi znal biti Radonjič to, kar je bil Vojtila za Poljsko!
   Končno…

  • Nata

   jA, RES JE !!
   Vendar pa je človek to svojo poštenost kar drago plačal. Še nekaj časa nazaj je bil med najboljšimi. Sedaj ga pa odrivajo na vseh koncih. Tudi zbolel je zaradi takih nepoštenih borb.Mislim, da sedaj dela samo po štiri ure . . . . .

   Veste, človek počasi prihaja do spoznanja, da je v naši državi nemogoče biti pošten.
   Poglejte one komunistčne starine !! Prav nič jim ne manjka ! Dočakali bodo nedotaknjeni 100 let !!Vseskozi so uživali privilegije. Lahko so zdravi !!

   In druga stran ?? Sredi najlepših let jih ” izda ” srce. Pa še vemo nič.
   Tudi desnica te odvrže kot star štumf, ko te ne potrebuje več. . . . . .oziroma, ko nima več koristi od tebe, ker si pač bolan !!!

  • M x

   anzek tvoj komentar Kapo dol.Slovenija je Naša ne njihova ukradena.

 • Artur
 • Olga101

  Globok poklon poštenim in pokončnim ljudem kot sta Radonjić in Možina! Globok poklon tudi pokojnemu Davidu Tasiću, ki se je znal postaviti za pravico, ko je bilo to zelo težko! Lahko so nam svetel vzgled!

 • Vesna Skukan

  Gospod Radonjič, moj globok poklon!! Za pogum, za resnico, za pravico!!!

 • šmentanamuha

  Kakšna blamaža levičarja Vezjaka. Dokazal je samo to, da je režimski hlapec globoke države s komunističnim predznakom in še huje, da je en zarukan vol. Družboslovni doktorati verjetno v 75% niso vredni piškavega oreha. Ampak to je naša realnost.

  • JANEZ GUS

   Njegov doktorat velja samo v naši komunistični vukojebine.VAmeriki ali drugje na zahodu mu ga vtaknejo v dupe in pospremiojo do meje skupaj z doktoratom.

 • lokec

  Kakor sem slišal g. Radonjič in g. Tasič izhajata iz južnejšega dela bivše države in delata ozirom sta delala red v Sloveniji. Kje ste Slovenci dajte se še vi nekoliko izkazat.

 • macon

  Radonjič je tipičen primer, ko se skrajni levici podre ves zlagani konstrukt o rasistični, ksenofobni desnici. Mi namreč večinoma človeka vzamemo takega kot je, glede na kaj počne, ne najbolj pomembno od kod je. Sodnik je Hrvat ali Srb in s hrbtenico pa mu zato ploskamo, ker nam poreklo ni bistveno.

  Skrajna levica spodbuja samo sovraštvo, potem pa sovraštva obtožuje opozicijo.

  • rrrrr

   Odlično povedano!

 • JANEZ GUS

  Rdečemu bedaku bi morali že na mariborskih vstajah naliti batin po gobcu.Kar se spomnim,je bil skupaj Fištrovcem,Godino,onim pijanetom Parkljičem glavni hujskač.

 • Hribouc

  Kapo dol in globok priklon, g.Radonjić!
  Zapisali ste se z zlatimi črkami v slovensko zgodovino, ki jo bo bral ves svobodoljuben svet, predvsem pa naših otrok otroci.
  Seveda je vse zapisano pri talevem Nadangelu pri Božjem tronu.
  Bog vas varuj, veliki Človek! Velika hvala za žarek upanja!

  • JANEZ GUS

   Slovenci so prevelike SVINJE PO VZORU ZLOČINCA POLIČA,da bi lahko pravično sodili.Pravica mora priti od drugje.

 • mapu

  Vse pride na svoje mesto, tudi Vezjak bo prejel svoje plačilo, kar se tiče njegovega IQ pa verjamem, da je njegova številka čevljev večja….

 • lena

  Eden od redkih vitezev za pravico in gora gnoja pokvarjenega!

 • xtc

  Če me kaj spravi v dobro voljo me to ,ko levi obračunavajo med sabo.

 • marta

  Bravo g. Radonjič, moje globoko spoštovanje ! http://shrani.si/f/1Q/Bn/3pqllrcE/rszjuridico-png-6.png
  S to razsodbo g. Noviču ste pokazali, vašo visoko strokovnost, srčnost in pogum upreti se krivicam, ki se danes prepogosto dogajajo v našem pravosodju – žal pri tem tudi odvetniki, ki si jih mali človek težko privošči, niso izjeme .
  Žal tudi njih bo nekoč sodil Najvišji sodnik.

  Psalm 82 Obsodba krivičnih sodnikov
  1 Asáfov psalm.
  Bog vstane v Božjem zboru,
  sredi bogov sodi:
  2 »Doklej boste sodili napačno,
  dajali prednost krivičnim?
  3 Sodite za slabotnega in siroto,
  odločajte prav za nesrečnega in revnega.
  4 Osvobajajte slabotnega in ubogega,
  rešujte ga iz rok krivičnih.«

  5 Ne spoznajo, ne razumejo,
  v temi tavajo,
  majejo se vsi temelji zemlje.

  6 Jaz sem rekel: »Bogovi ste,
  sinovi Najvišjega vi vsi;
  7 toda kakor človek morate umreti,
  kakor kateri izmed knezov morate pasti.«

  8 Vzdigni se, o Bog, sodi zemljo,
  zakaj ti imaš v lasti vse narode.

 • M x

  Govorim za širšo možico SLOVENSKO NAŠO.Mi vsi to že zelo dolgo vemo.Kako lahko tako jemljete cekine iz delovnega naroda .SRAMOTA.A vas res ni nič SRAM.

 • M x

  Zvejzdan Radonjić JE CAR .Tito je leta 1975 med vrsticami napovedal razpad Jugoslavije .Kje ste pa vi ooooo leta 2019.SMEH….

 • M x

  Konj je pleminita žival.Samo da nas imate za ovce .Vrhovni ustoličeni je pa.KAP.

 • M x

  Zvejzdan Radonjić kapo dol.RESPECT.

 • M x

  CICI-FUJ

 • M x

  Mi in Hrvati.Karma vas bo pojedla.

 • Jan Kovalski

  Boris Vezjak alias BrezVezjak

 • anzek

  ++++++, prepričan sem, da je v umor vpletena “globoka država” katere član je tudi Golobič.

  Meni je sumljiva tudi žena pokojnega Jamnika. Po mojem je tudi ona na nek način vpletena v organizacijo tega umora. Po neki teoriji, ki sem jo enkrat slišal, se stvari vlečejo še iz Frankfurta, saj naj bi bila ona določena, s strani udbe, za nadzor nad Jamnikom. Torej, naj bi bila negova žena samo po sili razmer.

  Vi ste veliko bolj obveščena od mene, priznam. Priznam pa tudi, da sem marsikatero informacijo v primeru Novič, pridobil iz Vaših preteklih pisanj. Hvala za ves Vaš trud.

 • janko

  FDV ukiniti!!

 • Dragan Krstič

  Na Požareportu glasujte za najpravnika Slovenije za 2019. Naša favorita naj bosta sodnik Radonjić in dr. Klemen Jaklič.

 • Branko Jadran

  Biti sodnik ni preprosta stvar, sodnik kàteri ima v glavi vse pospravljeno sigurno ni pripravljen nekomu z svojo odlocitvijo ( sodbo) napravit krivico. Tudi sodnik zivi z svojimi vsakodnevnimi odlocitvami. Da nekomu z neposteno odlocitvijo zagreni zivljenje, je verjtno tudi njemu veckratna misel, katera ne vpliva na dobro razpolozenje. Kako, da imajo Nemci samo 1 do 2% sodniskih zmot

 • jan Gedli

  Stavek v vašem komentarju: „Morda bi kakšen medij vendarle seznanil javnost tudi z navedbami izčrpne obrazložitve zdaj potrjene (prvostopenjske) sodbe.“ me je pozitivno šokiral in mi je krepko poživil krvni obtok. Iz njega sklepam, da ste vi seznanjeni, da je Radonjičeva sodba potrjena na višjem sodišču. Vendar sem iz previdnosti skeptičen. To bi se mediji kosali, kateri bi prvi objavili to novico med drugim tudi Nova 24 tv. Ta je namreč približno istočasno z dejansko izpustitvijo dr. Noviča iz pripora po „zanesljivih informacijah“ objavila, da je Vrhovno sodišče Noviča oprostilo, pa se je žal izkazalo, da je le razveljavilo sodbo višjega sodišča in sodbo okrožnega sodišča, s katero je bil dr. Novič spoznan za krivega in vrnilo zadevo v novo sojenje. Tako je prva prvostopna sodba, ki jo je izrekla sodnica Koletova razveljavljena. Zoper ponovno prvostopno sodbo, ki jo je izrekel sodnik sodnik Radonjić, s katero je bil dr. Novič oproščen, pa je bila na višje sodišče poslana pritožba Žgajnarjeve. Če bi naj bila sedaj prvostopna sodba (Radonjićeva) sedaj potrjena, bi pomenilo, da je višje sodišče o tej pritožbi že odločilo, pritožbo zavrnilo in potrdilo prvostopno sodbo (Radonjićevo) in bi bil dr. Novič sedaj pravnomočno oproščen. Srčno upam, da bi bilo to res in ni prišlo do kakšnih šumov v zvezah, ali napake v formulaciji komentarja.

  • Iva

   Poglejte datum Golobičevega tvita, 22. december 2017,
   takrat so pokvarjeni višji sodniki Štrukelj, Merčunova in Živičeva potrdili Koletino (krivo)sodbo o čemer je pisal MMC. Kot kaže naš Gregor ni bil zadovoljen s pisanjem novinarja (ki je poudarjal “brez sence dvoma”) in se je izdal s tvitom, ki sem ga citirala.
   Sklepam, da Golobič ve, kje je bil seznam “sproduciran” !

 • M x

  Jožetu Možini se zahvaljujem ,da ni podlegel resnici in vstraja.Kapo dol.Hvala Ti.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!