Slovenski akademiji znanosti in umetnosti se je zmešalo! Po sramoti z nelegalnim sirskim brivcem Ahmadom, želijo sedaj še nelegalne migracije prikazati kot legalne!

ZRC SAZU je že s podporo migrantu Ahmadu Šamiju izražal naklonjenost migracijam.

Medtem ko se migranti nedaleč od Slovenije množično oborožujejo in pripravljajo na nasilen vstop, SAZU vabi na “znanstveno” predavanje, s katerim poskuša nelegalne migracije prikazati kot pravzaprav legalne. Bodo takšni “znanstveniki” kmalu poskušali legalizirati posilstva, morda celo umore?! Slovenska akademija znanosti in umetnosti tako že dolgo časa ni najvišja nacionalna znanstvena in umetnostna ustanova, kot se predstavlja.

Bralci so nas opozorili na predavanje s provokativnim naslovom “Nihče ni ilegalen: krimigracija in kriminalizacija prehodov meja” dr. Katje Franko s Pravne fakultete Univerze v Oslu, na sporedu bo prihodnji četrtek in ga organizira Slovenska akademija znanosti in umetnosti. Iz vabila izhaja nasprotovanje uporabi kazenskega sistema in spoštovanju zakonov, kar podkrepijo z mnenjem, da so nelegalni prehodi meje samo “iregularni”, ukvarjali pa se bodo tudi s “kritično analizo konceptov ilegalec in krimigrant”, ki naj bi pogosto spodbujala politične in varnostne diskurze o nelegalnih migracijah. Občutek ugleda predavateljice poudarjajo z obsežnim seznamom literature.

Da je SAZU ideološko obremenjen, je znano že dalj časa
Že nekaj časa pa je jasno, da je SAZU ideološko obremenjena institucija, ki so ji blizu ideje kulturnega marksizma. “Intelektualna levica” iz SAZU je močno razburila javnost in tudi nekatere svoje člane, ko se je na pročelju njihove stavbe pojavil plakat z velikim napisom “Spoznajte Ahmada!”. To je dalo davkoplačevalcem, ki jih financiramo, jasno vedeti, da so se postavili na stran nelegalnih migrantov, in tako so že takrat nasprotovali deportaciji nelegalnega sirskega migranta Ahmada Shamieha. Akademik in pesnik Niko Grafenauer se je takrat ostro odzval in izrazil svoje nasprotovanje takšnemu ravnanju te institucije.

Predavateljica predavanja “Nihče ni ilegalen” dr. Katja Franko (Foto: UNIForum)

 

V Sloveniji beguncev ni, so samo nelegalni migranti
Nelegalni migranti v Slovenijo vstopajo prek Hrvaške, ki je varna država. Prav tako so varne vse druge države na poti od Sirije do Slovenije, kar pomeni, da vsak sirski begunec postane nelegalni ekonomski migrant tisti trenutek, ko prestopi mejo prve varne države, tj. v večini primerov Turčija, česar pa ni možno prikazati kot legalno z nobeno interpretacijo zakonodaje. Toda zakaj migranti ne počakajo v Turčiji na stabilizacijo razmer? Ker je jasno, da so njihove ciljne države tiste z velikodušnimi sistemi socialne varnosti in si tako obetajo lagodno življenje na račun evropskih davkoplačevalcev.

Že vse od leta 2015 pa večina prispelih migrantov sploh ni iz Sirije, kjer divja vojna, pač pa prihajajo iz držav, znotraj katerih bi se tudi v primeru lokalnih nemirov lahko brez težav varno umaknili, tako da je prejšnji odstavek relevanten le za manjše število migrantov.

Nekateri migranti pa kar namerno kršijo in izkoriščajo zakonodajo. Tako številni prebivalci ob meji, ki so se organizirali v civilne iniciative, nemočno opozarjajo državo na številne zlorabe azilnega postopka s strani migrantov. Pri tem jim z veseljem pomagajo z davkoplačevalskim denarjem financirane nevladne organizacije.

Bo za SAZU kmalu tudi nasilje postalo legalno?!
Glede na to, da zaradi števila nelegalnih migracij razmere postajajo tako nevzdržne, da je policija celo pod levičarsko oblastjo pričela opravljati svoje delo, do česar SAZU očitno nima spoštovanja, se migranti, ki v Bosni in Hercegovini čakajo na nadaljevanje poti, že pripravljajo na nasilen prehod meje. V Veliki Kladuši so pošle zaloge nožev, v Sarajevu pa policija v stanovanjih migrantov odkriva celo avtomatsko orožje. Lahko tako pričakujemo, da bodo “znanstveniki” SAZU kmalu pričeli trditi, da imajo migranti pravico uporabiti nasilje, da prečkajo mejo na način, za katerega so na SAZU prepričani, da je legalen?!

J. Ž.

 • samotoje

  Žalostno je gledati, kako se nekoč ugledna ustanova spreminja v leglo zafrustriranih povprečnežev, ki bi radi z raznimi ekscesi nadomestili svojo znanstveno nepomembnost. Oto Luthar tu nosi zastavo (in sliko zavaljenega arabskega goljufa). Padec je za SAZU globok in sramoten.

 • Artur

  Slovenci poznate še tisto staro raboto proti barabam pri katerih ni šlo zlepa : “Vzela jih je tema”, da so se zjutraj zbudili razbiti z žakljem čez glavo.

 • soc

  Kje so časi, ko so se rdečkarji usrali (pardon) in na čelo akademije spustili pravega gospoda in intelektualca, Franceta Bernika… Očitno se je svojat takrat potuhnila na celi liniji, tudi v SAZU, zdaj pa so s svojim podmladkom vred spet ponosno vstali iz greznice. Smrdite, tovarišija !

 • zoltan

  Je koga sram da živi med takimi bedaki, mene je.

 • Artur

  Slovenski akademiji znanosti in umetnosti se je zmešalo!
  Po sramoti z nelegalnim sirskim brivcem Ahmadom, želijo sedaj še nelegalne migracije prikazati kot legalne!
  Kmalu sledi “žegnanje” sodomitske pedofilije kot “družbeno sprejemljiv pojav”. Uničevanje slovenske zastave z vampom na sredini in dojenje psa je že šlo skozi s prešernovo nagrado. Banda hudičeva izrojena narodno izdajalska.

  The Left’s Push For Pedophile Acceptance
  https://www.youtube.com/watch?v=ItbTp5yoX0U

 • zoltan

  Me zanima kako bi zgledalo če bi obesil Hitlerjevo sliko na svojo hišo, me prav zanima kako hitro bi bila oblast pri meni.

 • totex39

  Kakšni akademiki neki, to so navadni zafrustrirani bebci, ki si tega imena ne zaslužijo in še plačujemo take zahojence.

 • Artur

  Koliko “legalnih” primitivnih parazitksih pohotnih migrantov je tale migrantoljubka zgoraj že vzela pod svojo streho na svoje stroške ? Bo na tem svojem predavanju tudi ta podatek navedla ?

  • Valter BraniSlav

   0
   Poslala jih bo drugim

 • sanguis sacrum

  s polnim anusom se vse lahko razume…

 • sanguis sacrum

  ne vem, zakaj vse migranto ljubeče in migranto ljubeči, ki se praviloma pasejo na državnih jaslih, ne odpravijo na krizna žarišča..afrika, pakistan ..hoho..etc..zakaj tam ne filozifirate.??? zakaj ne??

  monkeypox…

  • Valter BraniSlav

   Zato ker so migrantoljubi prav taki paraziti kot migranti.

   • sanguis sacrum

    jap…je tako…

 • VERRZIFIKATOR

  Kakšna vendar v Oslu fakulteta,
  potegavščina je to oslovska,
  za ušesa res samo kozlovska,
  akademska oslarija leta!

  • SIMON ROZIC

   Bi rekel , da se bo nekdo opekel,
   ko mu bo Ahmed stari hči odvlekel,
   jo oskubil, onečastil, premikastil
   jo odvrgel v reko ali v smeti in –
   herojsko, svobodno odlomastil….

 • Olga2345

  Slovenija je polna “akademikov” znanosti in umetnosti, ki prejemajo nelegalne privilegije!

 • Valter BraniSlav

  Vse migante na domove clanov SAZU.

 • šmentanamuha

  Takole akademski bedniki sramotijo sami sebe. Spet ena papirnata druščina brez prave teže.

  • Steiermark

   Bojim se, da ima ta “papirnata druščina preve prave teže”……

 • Soave

  Sem se malo potrudila in prebrala intervju z Dela. . . . . . . priporočam v branje.
  Iz tega je jasno kam pes taco moli. In, samo Bog ve, koliko takih in podobnih oslic je še v naši državi ??? Brez komentarja
  https://www.delo.si/sobotna/katja-franko-aas-spektakel-okoli-zascite-meja-v-bistvu-prikriva-impotenco.html

  • macon

   Levičarji po njihovo uresničujejo načrt o eni Zemlji za vse ljudi kot so se šli boljševiki svojo internacionalo in pridigali, da meje ne bodo več pomembne, temveč bo vse eno bratstvo delavcev in kmetov.

   V EU imajo največ sistemske moči in pač posiljujejo sistem za njihovo multi kulti agendo. Posledica bo seveda siromašenje EU zaradi gromozanskih stroškov brez koristi in ker od pritepencev iz tretjega sveta ne bo drugega kot škoda. Skrajni islam je samo za češnjico na torti.

   Levičarji bodo seveda kot vedno spizdii in okrivili vse druge, ko se jim bodo bedni plani sfižili, hitro pa so ustvarili novo donosno panogo cuzanja državnega denarja za oskrbo migrantov, ki jo vodijo oni in se jim vsaj pol denarja zatakne v žepih. Tako je bilo vedno z bednimi levičarji: na gobcih sama dobrobit, v resnici pa jim je edino pomembna roka do komolcev v državni blagajni. Kaj je lepšega, če ob tem še lažeš sebi in vsem, da jih je en sam humanizem.

   • Soave

    Ni kaj dodati !!

  • šmentanamuha

   Za tole čvekanje mora biti res dobro plačana.

  • KP

   Jaz pa ne morem brat tega kozlanja…A kdo res ne loči legalnih migrantov,recimo iz Slovenije,ponavadi z visokošolsko izobrazbo,ki gre v določeno državo ,v skladu z zakoni in dogovori delat in plačevat davke,od teh migrantov,polopic…??

   • Soave

    Tudi jaz sem težko brala. Vendar je poučno. . . kaj nas čaka

    • Steiermark

     Nihče ne ve, kaj nas čaka……Mislim pa, da bo tudi tem svinjam, uvozniki alahovcev, kmalu vroče in pretesno, v celi Evropi!

     • Soave

      Le upamo lahko.

 • xtc

  Ukinit prepovedat bandio na cesto.

 • Nova mal dejstev ne škod

  Poglejte si raje obisk MADŽARSKEGA predsednika torej ORBANA pri PUTINU
  in predvsem poslušajte kaj povedo !!!
  https://www.youtube.com/watch?v=foY-jME1Q38

  • stajerc5

   Popolnoma vseeno mi je, kaj je pod linkom, ker, dokler se bos skrival za sivo mreno te lahko samo Qurc gleda!!!

   • Nova mal dejstev ne škod

    ta link tako ni namenjen tebi torej bečkim konjušarjem

    • stajerc5

     Mi je popolnoma vseeno, pizdurina jasna, mars u tri ustaske ali cetniske pizde, vsaj do takrat, da se ne prijavis kot Slovenec!!!!!!!!!!!!!

 • Haloški Tunek

  Družba, ki dopušča, da jo zavaja sramoten tisk ala Nora24TV, se samo pomika proti sovraštvo in nasilju. Eni levičarji smo soočeni z napadi in obtožbami, ker ne sledimo slepo nacionalistični propagandi Janeza Janše… Meni se sicer za njega jebe…grem fklet na dva deci šmarnice !!!

  • sanguis sacrum

   uf..dolgčas..

   • Haloški Tunek

    Fukni se v jamo…ne bo meni treba !!!

    • sanguis sacrum

     ne, imam še precej za delat, in včasih mi prav paše mal pavze..pa mal dolcajta..tako da, kar piši še malo danes..

    • KP

     Kaj ti to govoriš???

     • KP

      Vi levuharji ste proti sovražnemu govoru???

     • KP

      Zato ti bom pa napisal še tole. Če bi ti pezde koga metal v jame,si zaslužiš samo še šus. Kapiren,čefutarček?

 • domovina mili dom

  Zakaj butli volijo levico. Bojijo se očiščenja proračuna od te lumpenproletarske zasvinjane generacije.

 • Haloški Tunek

  Prosim, da pomagamo beguncem…poslušajmo akademike… Morda bomo tudi mi nekoč begunci, če bo Janez Janša prevzel oblast.

  • Amerikanc

   Tebe so že komunisti posvojili, da te imajo za šnelfutr.

  • sanguis sacrum

   ti si že sedaj begunec, samo tega še ne kapiraš…kapiš???

  • KP

   Pa ti pezde čefutarski ločiš med begunci in migranti? Ti osebno,si bil migrant ali begunec?

   • Haloški Tunek

    Sori !!! Prosim, da pomagamo migrantom…poslušajmo akademike… Morda bomo tudi mi nekoč migranti, če bo Janez Janša prevzel oblast.

  • slosin

   kaj papak, JJ je bil na oblasti od 05-08, pa 12-13….kolk beguncev iz slo je bilo takrat….izgleda, da je metilni alkohol iz tvoje šmarnice že zdavnaj opravil svojo funkcijo na tvojih možganih…

 • Amerikanc

  Prosim, če lahko objavite čim več domačih naslovov članov SAZU. Kdor še ne ve, so “starčki” za svoje neumnosti, vsak mesec nagrajeni z mesečno rento, ki je za dve slovenski plači – kot dodatek k redni penziji seveda.
  Zato bomo občani (RKS + Karitas) vse ilegalce, ki bi radi lagodno živeli, razvozili in nastanili pri teh bogatih, dobrih dušah.

 • Novakec1

  Čimprej treta da se folk v mejo normale sprav, tisti pač ki bodo prežveli.

 • Haloški Tunek

  Problem ni, da Nora24TV objavlja laži, ampak to, da jo drugi desničarski mediji povzemajo. Večina slovenskih desničarskih medijef, fključno z Noro24TV, z nafdušenjem podpira slovenski nacionalizem.

  • totex39

   Ti kar spreminjaj resnico v laž, se ti bo kmalu obrestovalo, ko še za šmarnico ne boš imel, ker ti bodo tvoji levičarji vse pobrali.

   • Haloški Tunek

    Ka lapleš…naprešo sn 1000 litrof šmarnice !!!

  • KP

   Kaj lapaš spet,čefutar smrdljivi?

  • slosin

   kaj papak, spet smetiš tu gor…

 • Mojca pokraculja

  Zdaj je priložnost da Grafenauer dokaže koliko j..c ima. Predavateljico naj nažene iz dvorane direktno nazaj v Oslo ! Tukaj nima kaj predavati o podpiranju kriminala, kar migrantstvo je. Vsi samo služijo in se grejo zlagano humanitarnost, najbrž pa tudi ta predavateljica.Ne bi bila presenečena, če je na Soroševi plačilni listi.
  Najbrž je iluzorno, da bio se grafenauer ali kdorkoli drug odpovedal mesečnemu prejemku, ki ga dobi od države kot akademik.

 • if

  Katje Franko: “»Sekuritizacija« migracij je proces, ki se je začel stopnjevati po 11. septembru 2001. Glavni vzrok za varnostno plat migracij po mojem ni terorizem, temveč revščina.”
  ____________
  Katje Franko: “Norveška je ena »vodilnih« evropskih držav po številu deportacij na število prebivalcev. Lani je norveška policija prisilno deportirala rekordnih 8078 ljudi, za leto 2018 je predvidena deporatacija 9000 ljudi, zato policija preverja dokuemnte. Taka praksa je označena za rasistično, ne le v javnosti, tudi znotraj policije. Izkušen starejši policaj je v intervjuju potožil, da bi se norveška policija morala spomniti, kako je v drugi svetovni vojni sodelovala pri deportaciji Judov.
  Po mojem to ni ne sprejemljivo ne zakonito.”
  ___________
  Katje Franko: “Lepilo, ki zdaj drži skupaj Evropo, niso pozitivne vrednote, denimo solidarnost, demokracija in človekove pravice, ampak negativne, kot sta varnost in obramba pred neželenimi migracijami.”
  __________
  Katje Franko: “Rast bodečih žic, mejnih zidov, ograj je izraz simbolne politike. Ti ukrepi (v Sloveniji, ZDA, Izraelu, Grčiji, Madžarski, Norveškem) ne ustavljajo nedovoljenih prehodov meja, so omejenih učinkov. Njihov »uspeh« je v političnih signalih domačih politik domačemu prebivalstvu, da politika resno jemlje vprašanje varnosti meja. Wendy Brown ugotavlčja, da so mejni zidovi simboli državne suverenosti v
  obdobju, ko države izgubljajo suverenost na večini področij, dajejo vtis, da politiki ukrepajo zaradi problema. Spektakel okoli zaščite meja v bistvu prikriva impotenco politike.”

  • if

   1) Z eno denarno enoto investirano na kraju revščine, revščino potencialnega migranta odpravimo 35 krat učinkoviteje kot v Evropi, hkrati ohranimo identiteto dajalca in prejemnika in preprečimo nasilje izvirajoče iz nekompatibilnsoti.

   2) Legalno in legitimno je delovati v korist ohranitve identitete narodov!

   3) Varnost je pozitvna vrednota in nujna za preživetje posameznega naroda.

   4) Ukrepi Madžarske in Izraela za samohranitev svoje identitete so dokazano uspešni!

   Katje Franko!
   Vaša prva ministrica je pripravila ukrepe v primeru kolapsa migrantsko obremenjene Švedske, da bo zaščitila Norveško, tudi vas, z vašimi stališči neželjene osebe v RS!

 • Antonius

  Ah, dajte no, SAZU?! SAZU je že od Kardeljevih partijskih časov naprej odlagališče partiji zaslužnih doktorjev in kašen tapravi profesor se najde med njimi, ki se za mesečni zvrhano bogat priboljšek še naprej uslužno sprenevedajo.
  Njihov Kučan ima osamosvojeno Slovenijo že 27 let trdno v kriminalnih krempljih, s častmi odložena partijska smetana znanstvene pameti v SAZU-ju pa še do danes ni izrekla najmanjšo skrb in Bog ne daj, kritiko o kleptomaniji, ki vlada v politiki, razbohoteni aroganci, zlorabi in podkupljivosti na sodiščih.

 • centurion

  Ma dajte no. Akademija znanosti in umetnosti, no.
  Za to “akademijo in svojat v njej” je
  Policijska akademija 1(2, 3, 4, 5)- AKADEMIJA.
  AMEN.

 • centurion

  Ali je Ahmad tudi že član te težko dosegljive akademske ustanove?
  In ali je naslov te ustanove v Polju?

  • Mojca pokraculja

   Naslov te ustanove je Rog. Začasni naslov pa Kočevski rog.

   • Steiermark

    Po logiki komunajzlov, bi moral biti “zadnji in dokončni naslov” Kočevski rog!

 • antimur

  Kakšen opran kučanistični gnoj se je natepel v SAZU, oziroma skoraj v vse slovenske ustanove, ni čudno, da razmišljajo kot Kučan in Soros. Zato je naša domovinska dolžnost, dolžnost vsake domoljubne Slovenke in Slovenca, da enkrat za vselej opravimo s to golaznijo. Gre se za preživetje slovenskega naroda.

  • Jurko

   Nisem za pretiravnja v smislu Levice da bi sprejeli 200.000 migrantov in take zadeve. Vendar smo imeli pa tudi veliko beguncev iz Bosne in tam do 5000 migrantov zmoremo prenesti in ne bo slabega nekaj s tem. Cerar je vodil kar pametno politiko v tem primeru.

   • Tanja Bor

    Ne blodi. Cerar je bil taxist, Nemčija, Italija in Avstrija pa so zdaj zaprte, torej bomo morali postati še hotelirji. Ne bi, hvala!

    • Steiermark

     On je bil tihotapec, dobro plačan, ter s taksiji spraljal to golazen med nas! In rdeči, hlapci soroša si želijo hlapčevati še naprej., seveda v upanju na dober zaslužek, kot italjanska siciljanska in politična mafija!

   • RATATA

    A si ti tudi prgukjen akademik Jurko?
    A češ ti eno okol tvojega idiotskega gobca bebavec kretenski?

   • večni srb

    Po osamosvojitvi, se je k nam preselilo več sto tisoč hrvatov, bosancev in albancev, ki so zamenjali izseljene družine slovenskih srbov.
    Vsako leto jih k nam migrira še dodatnih 40.000.

   • antimur

    Tebi še zdaj ni jasno, da migrant ni begunec, sploh pa ne muslimanski vsiljivi pritepenci, ki načrtno okupirajo Evropo.

 • Caetano

  Ti razumniki so cisto izgubili razum!

 • Brutus

  Ja, to je proizvod komunistične negativne selekcije skozi 3-4 generacije. Rezultat pa so te nebuloze SLO ”nano ”intelektualcev, ki sramotijo svoje prednike – akademike in resnične intelektualce, katerim ti ”nano” akademiki ne sežejo niti do gležnjev…..

 • montyamp

  Če je to akademija sem jaz pecikl .

  • Haloški Tunek

   Pol si pač pecikl :)

   • centurion

    Bulš kot ANTON PEINKIHER…

   • montyamp

    Rajši pecikl kot Slovenec s kumrovško šnelkurs smetano .

 • montyamp

  Ka je to tisto združenje LGBTQ , ki za naš denar fantazira o multi kulti ki nas vleče v nulti kulti pasjejebske kurćanokracije ???

  • Haloški Tunek

   Da bi te gejefski črni migrant nategno z vejkim črnim tičom…brez vazelina !!!

   • centurion

    Prvo tebe, na terasi ADRIJE ANKARAN, pol še galinčevo kokico…

   • montyamp

    Nemške univerze se na veliko izogibajo druženju s slovenskimi udbo-intelektualci .
    Le zakaj , če pa imamo toliko strokovnih delavcev ???

   • Schemva Miro

    Saj tebe je pa že,zato imaš tako velik gobec,ker ti je njegov tič pri gobcu ven pogledal.

  • večni srb

   Metelkova?

 • Anton

  ne smemo biti površni, v SAZU-ju je tako desna kot leva frakcija učenjakov, prav gotovo pobudniki teh norosti niso z vrst desne frakcije kot je Niko Grafenauer, Janko Kos in ostali, za levičarske pisune mi pa itak dol visi in jih že dolgo ne jemljem resno.

  sarkazem press

 • montyamp

  Ka to je tista umetnost ko psi zizajo politkomisarske ku… ????
  Znanost ki dela atentate na doktorje bo pa itak izumrla , ostali bodo samo murglosrbski atentatorji z žveplenim izdajalcem iz prekmurja .

  • večni srb

   Ampak vi jih boste vse sfukali, tako kot ste že nuklearko, Piransko uvalo, borzo, celo kmetijsko predelovalno industrijo in vse kraje ob meji.

 • Morala

  Nič več nas ne more presenetiti!

 • ZatonMesecnikov

  #Slovenski akademiji znanosti in umetnosti se je zmešalo! Po sramoti z
  nelegalnim sirskim brivcem Ahmadom, želijo sedaj še nelegalne migracije
  prikazati kot legalne!#

  To nikakor ne preseneča, saj je Ultralevičarstvo uradna linija izobraževalnega in filozofskega sistema Slovenije. Razvila se je kot opozicija enopartijskemu sistemu komunistov, Oni so pa edini dovolili neke vrste opozicijo KI JE BILA BOLJ LEVA od jih samih. Ultralevičarji so kritizirali komuniste, da so izgubili revolucionarni naboj. In to je ves nateg slovenske “pomladi” in navidezne demokratičnosti, ko Ultralevičar “iz vrst porednih Mladincev ZSMS” kritizira Komunista zaradi nedemokratičnosti.

  če si torej hočeš narediti akademsko kariero v takšnem svetu, kot je v Sloveniji, moraš biti Ultralevičar. Ultralevičarstvo pa podrazumeva zamenjavo obstoječega krščanskega prebivalstva neke dežele z migranti.

 • Artur

  U OVOM GOVORU KENEDI JE OTKRIO KO VLADA SVETOM, ZBOG ČEGA JE UBIJEN KAO I SVA NJEGOVA BRAĆA, A PORODICA UNIŠTENA! (VIDEO)
  Danes ta OZN NWO EU leva zločinska satanistična kamarilja s Sorošem in njegovimi plačanimi levimi narodnimi izdajalci tudi na naših prostorih na takšen (SAZUJEVSKI)ali drugačen podel način uničuje Evropo.
  http://www.balkanspress.com/index.php/zanimljivosti/iza-kulisa/6951-u-ovom-govoru-kenedi-je-otkrio-ko-vlada-svetom-zbog-cega-je-ubijen-kao-i-sva-njegova-braca-a-porodica-unistena-video

  • Maca

   Res je, to so POGOLTNI PLAČANI NARODNI IZDAJALCI, ki jim je bila obljubljena denarna nagrada in uspešna kariera! Samo še versko pripadnost Soroša je treba odkriti, pa bomo vedeli vse. Zaenkrat vemo to, da je tip “multikulti humanitarec MIRU”!

   • večni srb

    Soros je po ideološkem prepričanju kapitalist, takim se Bog razodeva kot denar.

 • Dragan Krstič

  Še preden se bo v Sloveniji nabralo nekaj tisoč migrantov naj ti pametnjakoviči organizirajo predavanje s poudarkom na temo, ki bo zanimala drugorazredne državljane in sicer kdo bo povrnil škodo ljudem ki jih bodo pokradli, oropali ali bog ne daj telesno poškodoval, posililii ali celo umorili ti migranti Bodo solidarnostno to plačali pametnjakoviči iz SAZU, Mogoče Neža Kogovšek, Katja Franko, Miha Blažič, vlada
  Marjana Šarca iz svojih žepov. Zelo verjetno bomo morali plačati mi drugorazredni. Velika možnost pa je da se bo oškodovanec lahko obrisal pod nosom, seveda če bo imel denar za nakup papirnatih robčkov.

  • Steiermark

   Ne bodo organizirali predavanj za Ljudi ampk bodo širili lažne novice in zamolčali vse zločine, tako kot to že počnejo, ne samo pri nas ampak povsod po Evropi, kjer se je razširil ta saharski virus….

 • Miro Jereb

  Fak…tudi njim se je zmešalo. Ljudje bejžmo iz te gnojne države…Kameltrajbar je jasno pokazal, da pri nas NIČ ne deluje kot piše v zakonu in bi se moralo izvajati…. Kaj ga obešajo na SAZU…naj še hitlerja izobesijo…pa tita zraven…

 • djoka bolime

  Dodajmo, Iregularen prehod lahko naredi samo i-migrant. To je kozjejebec, ki uporablja Internet pri migracijskem premiku.
  p.s.
  baba je fukjena

 • Štajerc

  A tu ste se zbrali Tuneku parirat??? Ja, SAZU je bila menda konstituirana 1949 in bi se mogla sama razpustiti leta 1991. Notri imamo še danes Broza, Kardelyja, Kidriča in kup bivših Jugo kvazi pomembnežev…

  • djoka bolime

   To si si zmislu. Saj to ne more biti res…

   • Štajerc

    Kaj sem si zmislil??? Sam se prepričaj.

    http://www.sazu.si/pokojni-clani

    • djoka bolime

     vat d fak. Jančar mi daje upanje, da tam niso sam fukiči.

     • Štajerc

      Pih, Jančaru paše svaljkanje na državnem puklu. Drrugače bi se že davno oglasil. Pa Boris Pahor tudi. Ampak ne, on se je svoj čas raje z Tarasom Kermaunerom prepiral za oslovo senco.

     • djoka bolime

      Šit, res se ne oglasi. Mogoče še ni čas. Moj dvom o svaljkanju je upravičen; on piše res dobre knjige. Pri Pahorju pa sem pri njegovih letih pričakoval več modrosti. Večkrat je sekal tudi kozle…

     • Štajerc

      No ja. Bog ve, kako slabe knjige bi pisal Soženicin, če ga ne bi preganjali…

     • djoka bolime

      Čuj, kaj je najprej pisal knjige pa so ga začeli preganjat, ali so ga preganjali, pa je začel pisati knjige?

     • Štajerc

      Najprej je pisal, potem so ga preganjali. Podobno kot Jančar. Sam Jančaru so piškotke ponudili in je potlej pač pazil, kaj je pisal. Solženicin pač ne.

     • djoka bolime

      Mogoče imaš prav; super zgodbo ima pred nosom: Pohorski bataljon!

     • Štajerc

      Zakaj pa ne? Z veseljem bi prebral njegov pristop.

     • Steiermark

      in še jih, kljub častitljivi starosti 104 let, še vedno ni spoznal, da je komunizem – socializem najstrašnejša oblika teroriziranja lastnih ljudi!

    • RATATA

     Kaj si pa to objavil? To ni Slovenska… več kot pol ćefutarije in židokomunjare.
     Steram jih u3PM!z še živim otom lutharjem na čelu!!
     To niso moji akademiki! Ti so vse potvorili!!! Zanje sem jaz trojni akademik in petkratni doktor profesor vsega možnega!!
     To je Slovenska Agonija Zafuranosti Uma!

     • Štajerc

      Hehehehe, to sn taprvo čekiro, ko sem vido naslov članka na disqusi.

     • RATATA

      Tebo bodo še velikokrat banali al kako se že temu reče!

     • Štajerc

      Eh, to me utruje…

     • RATATA

      Saj, kdo bo omehčal staro grčo…? Pa to… lepa je tista “Ne daj se Ines!”

     • Steiermark

      nostalgija po balkanu in balkanskim “pijesmama” i umjetnicima, ki danes žrejo naš denar, čeprav niso ničesar doprinesli ali vplačali v pokojninsko blagajno…….

    • Mojca pokraculja

     Bogve, če imajo njihovi otroci ali soproge/i akademsko penzijo po njih ?

    • KAPIBARA

     Pa še zlobnega izdajalca Italijanom, leta 91, imajo vmes..

  • O’Brien
 • Štajerc

  Pri moji veri… kaj počenja v SAZU Drago Jančar?? Aja, dobil je svoj čas nagrado Sedam sekretara SKOJa.

 • večni srb

  Nihče ni ilegalen, razen naših brezdomcev, ki so zaradi državnega terorizma pristali na cesti, okoli domačih klošarjev se pa neprestano vozijo miličniki. Najprej jim totalitarna država vzame in uniči dom, potem jih pa skrbi zaradi klateštva, ki je pri nas prepovedano.
  V redu, kakor kje, niso vse občine enako fašistične, ampak situacija na terenu dejansko ni taka kot jo opisuje Akademija.
  Radi bi nas naredili podobne razvitemu zahodu, ampak 70 let totalitarizma in izolacije je naredilo svoje, slovenski narod je posran in zahojen, ker je pri nas vsak dan enako, Hudiča, ki ga že poznaš, pa se navadiš.
  Ti migranti itak ne bodo ostali pri nas, za razliko od hrvatov, bosancev in albancev, ki zgleda za Akademijo niso migranti oziroma problem, strah nas je lahko kaj bo, če se Slovenija odpre turistom, ker potem bi kolovratil po naših rovtah cel svet in bi se kmetavzarjem ter malomeščanom lahko še zmešalo od vseh tistih čudakov.

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Naj gre babura brez papirjev v Afganistan pa bo vidla ali je legalna ali ne.

  • večni srb

   Danes brez nikaba ne bi prišla dlje od letališkega terminala, pred 50 leti je ne bi nihče niti pogledal, ko se se afganistanke lahko tam sprehajale isto kot danes sredi Ljubljane.
   Saj zato bežijo v Evropo, zavedajo se, da jih po nato bombardiranju, doma ne čaka več drugo kot talibanski fanatizem, verski zakoni in revščina.

 • Štajerc

  To te vbuje, če te trofi. Primer, kako postaneš član SAZU?

  in si vesel dejstva, da je Milka Ivić razmeroma pogosto v svojih delih omenjala tudi slovenščino.

  http://www.sazu.si/clani/milka-ivic

 • večni srb

  Spoznajmo Ahmadovo ženo!

  • Ana Job

   Pokrita je z burko.

   • večni srb

    Verjetno ne uporablja pametni telefon z zaklepanjem s prepoznavanjem obraza.

    • Ana Job

     Ga tudi ne rabi, ker ji ga dec ne pusti, ker lahko nanjo kvarno vpliva.

     • večni srb

      Verjetno bi punčke po cele dneve gledale samo mlade fante.

     • Ana Job

      Seveda. In mogoče tudi tiste, ki niso oblečeni. :-)

   • djoka bolime

    Ne bi rekel, da je pokrita z burko. Brivec je pač peder. So pa ji idioti odrezali najboljši del pičke.

 • Steiermark

  Če so “legalni”, potem pa najprej naj pokažejo svoje dokumente iz države od koder prihajajo in če imajo celo vizo, potem pa se je potrebno pogovoriti in poklicati na odgovornost tistega, ki jim je vizo dal! To je zločin nad človeštvom – nami , avtohtonimi!

  • večni srb

   Tako bi zgledal idealen, svet, tujci se lahko pri nas legalno sprehajajo edino, če velja tudi za slovence isto v njihovih domovinah.

   Spoznajmo Janeza!
   (دعونا نعرف janez)

   • Steiermark

    Ali v tvoji domovini (srbiji) velja, da se lahko Slovenci sprehajajo – legalno, brez dokumentov in počnejo svinjarije? No, če je tako, to ni več država, ki spoštuje zakone ampak neki kaotični sistem, kjer se ne ve kdo pije, ve se pa kdo plača – ljudstvo!

 • večni srb

  Zakaj samo Ahmad, spoznajmo raje ukrajinke in moldavke, spolnih migrantov se pa načelno nihče ne brani.

 • RATATA

  Predavateljica predavanja “Nihče ni ilegalen” dr. Katja Franko, sporočam ti, da se pobereš v Oslo prekleta madrfakrca prfukjena! Meni nimaš kaj predavat pokveka zafrustrirana!! MRŠ!!

  • Ana Job

   Pejt spat zdaj. Spati moramo vsaj 7 ur nepretrgoma, da ne dobimo raka ali kapi. Lahko noč.

   • RATATA

    Sem spal na novega leta dan 8 ur v enem kosu.

    • Ana Job

     Vsak dan moraš spat 7 ur.

     • RATATA

      Ne moti me no, poskušam zaspati!

  • Dragan Krstič

   Mene zanima kdo bo te prfuknjeni babi plačal potne stroške, dnevnice, hotelske stroške itd. Sicer tega niti ni potrebno vedeti. Jasno je da bomo to plačali drugorazredni.Če že plačujemo prvorazredene bomo pa še to malenkost.

   • RATATA

    Verjetno bo smrdula dobila veliko črno vrečko pvc zamaškov.

 • večni srb

  Spoznajmo Ahmada, težkega duševnega bolnika, čeprav mislim, da se je tudi pri nas že razpasla kronična depresija.

 • O’Brien

  Slovenci kot vedno zamujajo. Merkel doživela puč v lastni stranki. Njen čas se je iztekel, pravi ZDF.

  • Dragan Krstič

   Video: Schwerste Niederlage fuer Merkel.

   • O’Brien

    Na ZDF so bili včeraj ob 21.45 čisto zbegani.

 • Slovenec

  Načrtno uničevanje Slovenije se nadaljuje.

 • Dragan Krstič

  Vsekakor moramo storiti vse kar lahko, tudi državljansko nepokorščino da preprečimo islamizacijo Slovenije.
  Poglejte na videu kaj počnejo muslimani na pešconah po Nemčiji:Allahu Akbar am Muenchner Stachus.

 • Jan Kovalski

  “Nihče ni ilegalen”
  ===============
  Če uporabim vaše kriterije, anarho levičkarji:
  Nobena beseda ni ilegalna, zato nehajte srati s preganjanjem t.i. sovražnega govora.

  Če bi Izraelci poslušali take trole jih ne bi bilo več.
  Ograja deluje, kjer je volja tam je pot ampak samo do ograje in ne dlje.

  • Samojed

   Vsi migranti ki niso šli skozi normalen proces naturalizacije so brez dvoma ilegalni. To je navadna mirovniško kulturmarksistična manipulacija no če se s stem ukvarja slovenska akademija znanosti potem vemo kakšna prihodnost se nas piše. Jasno je da pri procesu migrantov in islamizacije sodeluje veliko skupin od navadne mafije ki ima takojšne ugodnosti pa do enormne količine tako imenovanih poldržavnih in nedržavnih insticij ki živijo na račun našega denarja in so delno sponzorirani od Soros in tudi drugih sumljivih institucij. Edini normalen človek pri nas je inkriminiran državni sekretar upam da bodo postopoma prevladali.

 • BlackOpsSystem

  Dokler se bomo slovencelni kurčil pod komentarji, nam bolj slabo kot dobro kaže!!!

  • janko

   Pa tako zelo malo je potrebno, da zaustavimo propadanje vrlega naroda in lepe dežele –
   ODITI NA VOLITVE !!
   IN RAZUMNO VOLITI !!
   IMAMO NORMALNE IN SPOSOBNE LJUDI!!
   NIKAKOR PA TEH NI NA LEVEM POLITIČNEM POLU! TO NI ZDRUŽLJIVO!

 • Franjo Trojner

  Pamet se jim kisa!
  Če je tako, kot pravijo fuknimo vsi vstran vse dokumente, banče in vse ostale kartice, vozniška dovoljenja gradbena dovolenja itd., tudi psi kakor ostale živali ne potrebujejo čipov in ostalih oznak v tem njihovem akademskem svetu. Nenazadnje takoj ukinimo USTAVO, vso zakonodajo, razpustimo sodišča, policijo in vojsko! Po tem takem je država nepotrebna in jo moramo takoj razpustiti mar ne???
  Zakaj je danes tako zelo moderno in družbeno sprejemljivo srati po pameti, po normalnosti, po redu in biti oh in ah, če zagovarjaš totalno anarhijo, norost?
  Tudi v umetnosti ni nič drugeče, en sam kič!

 • Goran Hvala

  migranti se nedalec od slovenije oborozujejo in pripravljajo na nasilen vstop. :-) :-) janseviki pa res znate cloveka nasmejat..

  • mona lisa

   Najbolj se boš smejal ko ti bo mamo ali sestro nategnil kakšen migrant ti pa boš imel nož v rebrih ali ti bo pod neumno ritjo ekslodirala bomba. To vse je že videno v Evropi samo dokler se to tebi ne zgodi tega ni kajne debilko. Zdaj se pa krohotaj dalje.

   • Steiermark

    preden bo mu pod neumno ritjo eksplodirala bomba, bo ga cela četa muslijev, še spolno zlorabila – verjetno se tega že veseli….

 • mona lisa

  Kdor zagovarja migrante je izdajalec. Ti mladi fantje ki prihajajo imajo v svoji domovini dovolj dela. Prihajajo pa k nam da islamizirjo evropo. To so vojščaki ki čakajo na svoj čas. potem pa Bog nam pomagaj.

 • macon

  Seveda ni nihče ilegalen v smislu, da je človek in veljajo zanj človekove pravice, vendar to nima zveze s pravnim redom držav, ki izvajajo jurisdikcijo nad svojim ozemljem. Če za ene pravila vstopa in prehajanja ozemlja ne veljajo pomeni, da je država nehala izvajati jurisdikcijo nad svojim ozemljem, ker te stvari so bodisi striktne in veljavne za vse bodisi jih ni, ker nimajo več nobene legitimnosti.

  Bedasti levičarji se posmehujejo teorijam zarote globalnega kulturnega marksizma, hkrati verjamejo v palčke in Rdečo kapico o migrantih, ki nam bodo “nekaj dali” in jih EU “potrebuje”, te ljudi pa nam slikajo še drugače kot res so (nasilni polpismeni primitivci, ki so prišli po socialo). Če govorijo v imenu svoje leve mafije, ki si je omislila industrijo oskrbovanja pritepencev z državnim denarjem, imajo seveda prav. Oni jih rabijo, ker z njimi dobro zaslužijo, levičarji so zmeraj jemali lepo kontrolno in prerazdeljevalsko maržo za teroriziranje družbe (predvsem pa zatiranje podjetništva in sposobnih nenjihovih). Najprej so zaslužili švercerji ljudi, potem jih prevzamejo levi aktivisti in naprej služijo z njimi, za staroselce pa bo seveda posledično manj uslug in več davkov, nered, smetenje in kriminal pa bodo dobili gratis in še za povrh.

  Eni bodo imeli celo tako “srečo”, da jih bo islamski gnoj, ki so ga najprej hranili iz svojih davkov, v imenu svojega boga še zaklal, ustrelil ali vrgel v zrak. Zaenkrat se tolažimo, da je verjetnost za kaj takega nekje pri možnostih zadetka na loteriji. Zaenkrat.

 • Gr Enze

  SAZU ALI JE TO SEDAJ LEGLO KOMUNISTIČNIH FALIRANIH DROGERAŠEV , LENUHOV , HIPIJEV IN KURB ?

 • Franc Šink

  Prilepil si bom titulo AKADEMIK.To je izgleda lahko vsak.Tišler je že malo težje.

 • alojz

  Jelinčič je sinoči lepo razložil, kdo vabi migrante. Imamo poslanko, ki se po računalniku z pokojno mamo dopisuje. Takšni nam krojijo usodo. Večinoma so brez otrok in istospolno usmerjeni. Čeprav ne priznajo so nesrečni zato hočejo, da trpimo vsi.

  • janko

   Ja, zblojeni potomci komunizma! Niso se zmožni znajti v realnem svetu. In se ne bodo nikoli streznili, nikoli delali. Nujni je kolaps, ali od džihada ali od božje kazni.

 • david23

  http://www.unhcr.org/si/wp-content/uploads/sites/25/2017/06/1951_Convention_status_refugees-svn.pdf
  31. člen Konvencije o statusu beguncev s pripadajočim Protokolom je popolnoma jasen in nedvoumen! Me zelo zanima kako ga bo, če ga bo, interpretirala ga. dr. Franko. Povezava na v prejšnjem stavku navedeno konvencijo je zapisana zgoraj.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!