Odzivi na dr. Ernesta Petriča, ki je protestnike vprašal, če jih ni nič sram: Legenda pravičnosti in pokončen mož, ob njegovih besedah naj se zamislijo Socialni demokrati!

Dr. Ernest Petrič je stopil na ulico. Protestniki so ga posneli, ko se je spraševal nad smislom njihovega početja. Foto: Demokracija.si

Pisali smo že, da je zadnji petkov protest t. i. politkomisarjev na lastni koži doživel tudi nekdanji ustavni sodnik dr. Ernest Petrič, ki je ob varovanju policije ravno stopil na ulico, kjer so potekali glasni protesti. Očitno nejevoljen je med drugim dejal: “Da vas ni sram.”, kar je eden od protestnikov očitno posnel. Sedaj pa objavljamo Twitter odzive na dejanje dr. Petriča.

Na Twitterju so mu mnogi zaradi njegove pokončne drže čestitali, medtem ko so se ga levičarski skrajneži lotili z zmerljivkami. Prizanesel mu ni niti razvpiti levičarski filozof dr. Boris Vezjak, ki je na svoji spletni strani dr. Ernestu Petriču očital, da kljub temu, da je bil ustavni sodnik, očitno ne priznava ustavne pravice do javnega zbiranja, po njegovo pa je Petrič protestnike celo verbalno napadel, smo zapisali v članku [VIDEO] Dr. Ernest Petrič jezno nad protestnike: “Vi demonstrirate za ne vem kaj. A vas ni sram?”, kjer je tudi objavljen posnetek.

Objavljamo samo nekaj izmed pohvalnih besed nekdanjemu ustavnemu sodniku, ki na Twitterju kar dežujejo:

Barbara Majdič