Pisal nam je Kučan, da februarja 2016 na shodu “ni šlo za podporo migrantom, pač pa za podporo strpnosti.” Dejstva govorijo, da so bili tam oboroženi skrajneži, ki so celo grozili našemu novinarju!

Potem ko smo v zvezi z zgodovinsko zmago Orbana poročali o odzivu evropske poslanke Tanje Fajon, ki je na družabnem omrežju Twitter zapisala, da sama Orbanu ne more iskreno čestitati (“Orbanova vlada je prevečkrat ravnala protievropsko in skrajno desno. Posebej obžalujem ksenofobne in avtokratske metode, s katerimi je Fidesz med volilno kampanjo še okrepil strah, izključevanje in sovraštvo med ljudmi”), se je odzval zadnji predsednik Komunistične partije Slovenije Milan Kučan. Kučana je namreč zmotilo, ko smo poročali o tem, da se je Fajonova skupaj z njim nahajala na shodu v podporo migrantskemu centru v središču Ljubljane na Kotnikovi. Sam namreč trdi, da na februarskem shodu leta 2016 na Kotnikovi ulici ni šlo za podporo migrantom, ampak za podporo strpnosti. Mi pa Kučanu odgovarjamo, da se je tisti dan nahajal med nevarnimi in celo oboroženimi podporniki migrantov, našemu novinarju pa so tudi grozili.

“Ni šlo za podporo migrantom, kot ste poenostavljeno označili shod, pač pa za podporo strpnosti. V tem je pomembna razlika, ki jo vaše poročilo v celoti prezre. Strpnost bo vedno vrednota, še posebej v odnosu do nebogljenih begunskih mladoletnikov, ki jim je takrat kranjski dijaški dom izrekel gostoljubje,” je zapisal Kučan.

Poleg kričanja tudi fizični napad
Sicer je res, da so omenjeni shod napovedali kot shod dobrodošlice, na katerega bodo prinesli piškote in čaj, prinesli pa so psovke, transparente in grožnje – tako bi lahko opisali tiste ekstremiste, ki so se zbrali na Kotnikovi ulici v Ljubljani. Da je bil namen shoda vse prej kot pozdravljanje migrantov, je pričalo veliko število zakrinkanih protestnikov, odetih v črno-rdeče barve, ki so se fizično lotili novinarjev Nova24TV. “Izginite, nacisti,” so sprva kričali zakrinkani in militantno nastrojeni provladni “antifašisti” na snemalno ekipo Nova24tv, njene posamezne člane pa oklicali za “mlade janšiste”.

Foto: Twitter

V nekem momentu je zakriti možakar, ki mu je bilo, kot kaže, le malo mar za migrante, fizično napadel novinarja Nova24tv, ki se je mirno in brez provokacij pogovarjal s svojim sosedom, s katerim sta stala v prvi liniji protestnikov. “Vsak ima pravico do svobode gibanja in begunci so dobrodošli,” je odgovoril eden izmed podpornikov politike Mira Cerarja, ki pa ga je potem, ko je povedal, da bi kakšnega migranta sprejel tudi na dom, prekinil zakriti možakar na njegovi levi.

Ozračje je bilo napeto
Napadeni novinar Jure Ferjan je po napadu povedal, da ga je najbolj razočaralo, da se je prekinil trend mirnega izražanja stališč. “Strah me ni bilo, spreleteli pa so me mešani občutki. Zaskrbljujoče je, da prihaja do takšnih obračunavanj in da je v našem narodu toliko sovraštva.” Prav tako pa je bila tedaj tam prisotna novinarka Nina Knapič, ki jo je incident pretresel, čeprav tedaj ni vedela, da najhujše šele prihaja. Namreč, na Kotnikovo ulico je kmalu zatem prišla tudi protestna skupina, ki migrantskim centrom v Ljubljani nasprotuje, in tedaj so policisti vse novinarje, ki so bili prisotni na shodu, stisnili v območje med obe protestni skupini, vendar veliko bližje radikalnim levičarjem. “Potem ko so nas policisti skupaj z drugimi novinarji stisnili med obe protestni skupini, smo bili zelo blizu nekaterih protestnikov. Ozračje je bilo zelo napeto, mislili smo, da bo vsak čas počilo,” je povedala Knapičeva. Zaradi strahu so novinarji celo odstranili varnostno gobico z logotipom družbe, saj so se bali, da jih bo kateri od radikalnih levičarjev fizično napadel.

Protestniki bili resno oboroženi
Posnetki protestov so pokazali, da so bili nekateri “mirni” protestniki resno oboroženi – eden celo z izjemno nevarno katano (japonskim mečem), skrito v dežnik, in rokavicami za pretepanje. Da gre za prepovedano orožje, je potrdila tudi policija. Rokavice, ki jih je imel protestnik, so bile na členkih ojačane in so posebej prirejene za ulične boje, vse skupaj pa je bilo opremljeno tudi  s totalitarnim simbolom rdeče zvezde. To pa še ni vse, saj so bili preostali udeleženci protestov opremljeni tudi z lesenimi palicami, kar se vidi na naslovni fotografiji.

Foto: Twitter

Iz policije so nam po protestu sporočili, da zakon o orožju v omenjeno kategorijo uvršča tudi orožje, ki je prikrito v drugih predmetih, ti pa se v skladu z istim členom štejejo za prepovedano orožje. “Pri tem pa je potrebno zavedanje, da v kolikor je orožje prepovedano, da so z njim prepovedani tako promet kot nabava in posest. Glede na vse navedeno je tako omenjeno orožje prepovedano posedovati, seveda pa tudi prenašati v javnosti nasploh,” so bili jasni.

Kot lahko vidimo, shod le ni bil tako strpen, kot trdi Kučan in kot so ga napovedovali organizatorji, saj sta bila na shodu prisotna orožje in nasilje, ki sta ga na lastni koži občutila tudi dva novinarja naše televizije. Človek se vpraša po logiki: kako je mogoče, da se nekaterim zdi strpno, da se strpnost izraža na nestrpen način do drugače mislečih?

H. M.

 • Frank Novak

  Zakaj levicarji ne gredo v Saudsko Arabijo in tam organizirajo parado ponosa, feministicni krozek ali komunisticno partijo?
  Zakaj levicarji ne prenesejo kristjanov ker naj bi le ti bili nazadnjaski, obrajtajo pa islam kjer istospolne mecejo iz stolpnic, presustnice kamenjajo, ponizujejo zenske, levicarjem pa sekajo glave?
  POSLUSAJTE, KDO JE TU NEUMEN IN NAZADNJASKI?
  Moja stricka Edo Kardelj in Ivan Macek sta sicer bila nora na komunizem, ampak tako nora da bi k nam vabila muslije pa vendar nista bila.

 • karlina

  Strpno, haloooooo, če ne bi bilo policajev, oz. zakaj so jih poslali, če je vse bilo mirno, bi nas domoljube-ANTIFA pobila, tako, kot so delali njihovi predniki !!!!!!

  • Frank Novak

   Jaz sem potomec komunistov velikega kova. Ampak tako prfuknjeni da bi pa k nam vlacili muslije pa komunisti izpred 50 let le niso bili. Stricka Edo in Ivan sta imela polno napak, vendar nora nista bila. Tile danes pa so nori.

  • Goran Hvala

   A to si tolk pomembna da bi si nekdo mazal roke s tabo?..:-)

 • Frank Novak
 • Frank Novak

  VZPOREDNICE MED RADIKALNIMI LEVICARJI IN ISLAMOM. Moja stricka se obracata v grobu / zari:
  https://www.youtube.com/watch?v=RQIFQ7bwnVs

 • Frank Novak

  zal mi je stricka Edo in Ivan. Ampak zaradi norosti levih idiotov kot Fajonova, Zdruzeni Luzerji, antifa, mirovni institut, filantropi na eni strani in narascajoce islamizacije v srcu EU obstaja velika verjetnost da bom, letos izjemoma, dal svoj glas SDS, pa ceprav mi je JJ antipaticen.

 • WHAT IS TAQIYYA – youtube

  Milan Kučan: “ni šlo za podporo migrantom, pač pa za podporo strpnosti.” Moje mnenje je, da je to NERESNICA, DEJSTVA TO DOKAZUJEJO!

  Glede na to da so bili vsi, ki se niso strinjali s tem shodom (ljudje ki jih/je skrbela dolgoročna varnost in blaginja državljanov) označeni za rasiste, naciste, islamofobe, janšiste in še kaj, ter da je bilo mnogo udeležencev shoda OBOROŽENIH je to jasen dokaz da to ni bil shod za podporo strpnosti, vsaj za zaskrbljene državljane Slovenije ne!

  Če je oseba, katera je zaskrbljena za dolgoročno varnost, blaginjo sodržavljanov opsovana za rasista, nacista, islamofoba in še kaj in jim grozi napad s palicami in celo prikritim mečom, potem to vsekakor ni shod za strpnost do slovenskih državljanov!

  Ta shod bo šel v zgodovino glede na takratne okoliščine in dogajanje na shodu, kot shod za ilegalce, ki so prečkali mnogo varnih držav, islamizacijo in nestrpnost do, za dolgoročno varnost in blaginjo zaskrbljenih Slovencev.

  Tudi ta shod je s pomočjo pristranskih medijev delno doprinesel do pritiska na šibke politike, ki je pripeljal do situacije, da so danes nekateri državljani v svoji bližnji okolici manj varni!

  To ni bil shod za podporo strpnosti, ampak shod za podporo ilegalcev, ki so prečkali mnogo varnih držav, in kot tak se bo tudi zapisal v zgodovino.

  • Goran Hvala

   Zaskrbljene drzavljane…a tistih 1000 jansevikov mislis..

   • Routar

    O, ldi z možgani, takih ki jih celo uporablajo, je vsak dan več. Velik več kot tavžent. De nouš presenečen …. ;)

    • Goran Hvala

     Zakaj bi bil jaz presenecen…men se jebe drgac kaksno ureditev si ufurate v belih rovtah…:-)…sam ne verjamem da bi potem vase javkanje ponehalo…jest sm sam napisal vasa dejstva oziroma podatke katere sami objavlate…

     • Routar

      Letos je blo povsod belo, a ne ? ;)

     • Goran Hvala

      a ni drgac za vas vse belo.. barva nedolznosti.. :-)

  • Frank Novak

   Tole je bil isti shod kot tale:
   https://www.youtube.com/watch?v=V14a2rp5fAM
   IZDAJALEC JE LAHKO LEVI ALI DESNI. POPOLNOMA VSEENO.

 • Krtača 20

  Sem mislil da je to novica izpred včeraj, pa berem 2016…..

  • Goran Hvala

   Jah ce ni druzga…:-)…to je vsaj prblizno danes…ne la leto 45 katerega trajbajo vsak dan..;-)

   • Routar

    Hvala ok ampak Goran…

  • sprehajalec

   za levičarja ne obstaka včeraj. je samo jutri.

   lahko jih pomori milijone in jih je pomoril milijone, ampak on gleda smo naprej….

 • Frank Novak

  Fajonova, Kucko in ostali levi blaznezi k nam vabijo tole
  https://www.youtube.com/watch?v=fOABjtNMYXQ
  Stricka Edo Kardelj in Ivan Macek Matija se obracata v zari / grobu.
  Imela sta svoje napake, ampak tok usekana da bi k nam vabila muslije pa nista bila niti v pijanem stanju.
  DANASNJI LEVICARJI SO IZDAJALCI. CAKA JIH ISTA USODA KOT KOLABORATORJE NACISTOV LETA 1945….
  Narod odpusti marsikaj, vendar izdaje nikoli.
  Popolnoma vseeno je ali si lev ali desen. Jaz nisem nic.

  • tohuvabohu

   To si pa lepo povedal, da nisi nič.

 • VERRZIFIKATOR

  Milenka Mali

  TO JE NERESNICA

  Se oglasil nam je: »Neresnica,
  sem zavzemal se za strpnost vedno,
  saj le to je zame nekaj vredno,
  drugo pa izkrivlja vse desnica.«

  Se oglasil je bolj pritajeno,
  kot v njegovi vedno je maniri,
  da njegova se resnica širi,
  ko dejanje je bilo storjeno.

  »Sem za strpnost, nisem za begunce,
  zanje nisem, veste, se zavzemal,
  le s katerim tam sem se objemal
  in pogrešal brhke, čedne bunce.«

  To povedal je prenarejeno,
  kot v njegovi je maniri vedno,
  da oklene se resnice redno,
  svoje kajpak, pa saj je vseeno.

  »Obžalujem res izključevanje,
  kar pomeni, mene če ni zraven,
  ni dosežena najnižja raven,
  to res skrajno je poniževanje.«

  Se oglasil je, da je krivica,
  kar o njega vlogi se poroča,
  on zlaganec ni, to laž je vroča,
  on je namreč čista Neresnica.

 • ĐĐ Style

  Sem morali iz dveh virov preveriti današnji datum, pomislil sem, da sem s časovnim strojem prepotoval nazaj v 2016. Kaj ni res nobene novice? Naprimer rožljanje Trumpa z orožjem, otroška pornografija pri bivšem kandidatu za poslanca????

  • Frank Novak

   DD (iz ZDA pisem, nimam ne sumnikov ne drugih znakov Balkana), islam je vsekakor nevarnost za EU. Ce ne verjames pojdi v Luton, UK, po probaj popit pivo na ulici.
   Do tega lahko pride tudi v SLO.
   https://www.youtube.com/watch?v=V14a2rp5fAM

   • Prdo

    In ta Islam nam Amerikanac in njegova banda posilja

  • Prdo

   Je mokro pa blato drgač bi kosti iskali

  • mona lisa

   Morda pa je le dobro da nam tu in tam osvežijo spomin kakšni ljudje vodijo državo iz ozadja da spet ne bomo volili Kučanovega kukavičjega jajca. in dobro je da nas opomnijo kakšni blazni ljudje in migranti ogrožajo našo državo.

 • Darth Vader

  to je bil lep dan, ko smo antifajevsko golazen spravili na oči javnosti……vsi ljudje v kučanovem taboru radikalnih levičarjev so poslikani,ki so bili prisotni na tem proti-slovenskem shodu nestrpnosti……in to je njihov nagrobni kamen vkolikor se premaknejo ven iz ljubljane

 • Amerikanc

  Bolj skojevsko je bilo to – leto 41. Če nisi z nami, si proti nam. Tudi zamaskirance je bilo opaziti, čeprav iste nevrotične ultra levičarje vidimo na vseh propagandnih shodih.

 • Zgornji

  TAKŠNI POKVARJENCI DELAJO NAROD SAMO ŠE BOLJ POKVARJEN !!! ! !!!

 • mona lisa

  To so izrodki s Kučanom vred. Taki in migranti ogrožajo naš mir.

 • WatsonForus

  A ste pričalovalo kaj drugega kot pa laži Kučkota! laži so njim rdeča nit!

 • if

  Migranti so bili v RS protizakonito, na Kotnikovi! ste javno podprli vse, kar je povezano s protizakonitimi postopki, ki jih je vaš know-how procesiral z zlorabo RS.

  Milan Kučan, strpnost vašega tipa je podel napad na demokratične vrednote RS in slovenstva

 • Routar

  Suljo je muljo. Bejžmo za Bosno.
  Pa srečno pot in zbogom :)

 • antimur

  Kučan je padel tako nizko, da nima za varovanje drugega kot zdivjano, zadrogirano in pijano Levico s smrdljivo drhaljo kot so Rogovci in golazen iz Metelkove, pa se razume “kulturnike”. Ko pa opaziš še ljubitelja Venezuele in ob Möderndorferju najbolj butastega poslanca Kordiša, se ti mali murgelski zločinec celo zasmili.

  • andreas82

   Urbanizirani del Ljubljane ves navdušen nad bivšim predsednikom. Za njih je desnica “kmetavzarija” zato pa s takim večjem veseljem potem podpirajo napredne sile hehehe

 • Antonius

  Veleizdajalec naj drži zaprt svoj lažnivi gobec. Med strpnimi sem stal, na drugi strani so stali pa proti nam naščuvani njegovi nestrpneži. Med nami nihče ni skrival obraza, njegova komsomolska pretepaška drhal pa s svojimi skrivanimi obrazi Kučana postavlja med lažnivce.
  Njegovo gobcanje na laž postavlja tudi prisotnost policije. Med strpnimi in njegovimi nestrpnimi je stala, da njegovim pretepaškim nestrpnikom ne bi uspelo izzvati pretepaško svinjarijo nad nami.
  SD je stranka partijskih lažnivcev, kar dokazuje tudi na sliki prisotna Fajonova.

  Naj se gre strpni Kučan pred tv ekrane soočiti z Janšo. Zakaj se, pošten in strpen kot je, boji soočenja z resnico. Naj pred javnostjo iz oči v oči sesuje Janšo.

 • čips

  Prekleti laznivci levi vsi,ki nas napadate,da smo desni proti beguncem. Nismo, ce pridejo legalno, z dokumenti in iz vojnih obmocij. Tole kar se pa zdaj dogaja je pa navadna islamizacija. TO NISO NOBENI BEGUNCI

 • dob

  Pisal nam je Kučan, da februarja 2016 na shodu “ni šlo za podporo migrantom, pač pa za podporo strpnosti.”

  Seveda ne, kučan je prosil za naše usmiljenje in strpnost zase in za svoj krvav režim. Ne za migrante.

 • macon

  V normalni družbi bi policija legitimirala modele s palicami, jim jih pobrala in še vsakemu poslala položnico, ampak levajzarji si itak dovolijo vse, če imajo pa še gospodarja Murglorja med sabo, so pa nasploh pogumni. Zakrinkanega debila s katano pa bi bilo potrebno samo takoj naložiti v marico.

  Ker gre za trumo črednih duševnih bolnikov, so se počutili rahlo ogrožene (radikalno napredni, po njihovo vizionarska manjšina, torej nujno ogroženi od nestrpnih “konzervativcev”, “fašistov” in “janšistov”), pa so se postavili v odločni gard. Seveda te sodrge ne bi bilo nikjer, če se ne bi zavedali, da jih sistem ščiti in da lahko še dobijo piškotek in pohvalo od gospodarja.

  Retardirani komunajzarski ortokonzervativci, kar je njihov resnični opis (naprednost pa zlagana in namišljena), so se pač spet enkrat pokazali kot motena golazen. Vreščali so: “Fašisti! Fašisti!”, domoljubi, ki so tvegali sranje od policije in za svoje domoljubje niso prejemali nič pa: “Mi Slovenci!” in “Dam si jih pelte!”

  • Soave

   Po moje je oni možakar , ki prav povsodi ” sveti ” , zelo dobro plačan . Saj drugače ne more biti, da ga takole opremljenega pustijo delati zgago !

 • sloustava

  Kucan in laz imata kratke noge, tako po de Faultu, kot v resnici! Naj dodam, da laz na laz ne prineseta resnice. Ves, kucanist, to NI isto, kot da dva minusa dasta plus…to je matematika, pojem, od katerega si oddaljen kot dan od noci. Imas se rezimske medije, to je res, a nimas pravih oseb za vodenje drzave. Serpentiskom je odklenkalo, se preden se je zacela kampanja. Nesposobnez, ki svojo obcino zapusti v pufih , 9 mio celo, se govori, pac nima urejenega podstresja, ima pa urejeni dve levi roki….

 • Stajerka

  saj ne vem……demenca, žlehtnoba – o, bo kar oboje, da se izrazim kulturno – realnost je bolj svinjska od kulture, čeprav je kultura pristala na psu – dobesedno………
  podn od podna pod podnom v greznici……..ni vreden, da sonce posije nanj…..

 • Franjo Trojner

  NELUSTRIRANCI= JUGONOSTALGIKI =LEVIČARJI sovražijo samostojno demokratično SLOVENSKO DRŽAVO in nacionalne SLOVENSKE SIMBOLE ( himno, grb in zastavo), sovražijo tudi našo kulturo, tradicijo, navade, demokracijo in pogosto tudi naš jezik.
  Samo poglejte si vse te LEVIČARJE ljubitelje ilegalnih migrantov, niti en nima v roki NAŠE SLOVENSKE ZASTAVE. Levičarji se v nasprotju z interesi lastnega naroda in narodov EU, v nasprotju z našo USTAVO in veljavno domačo, kot zakonodajo EU, borijo za prost pretok ilegalnih migratov iz celega sveta v našo državo in s tem v celotno EU. Kar pomeni, da levičarji z svojo nezakonito politiko odprtih vrat zavestno ogrožaja varnost ljudi in premoženja doma v Sloveniji, kot povsod v EU. Prišel bo čas, ko bomo tem ljudem sodili zaradi veleizdaje.

  • Stajerka

   ti so daleč od levičarjev……sicer pa so ponekod že na listi terorističnih organizacij……

 • Stajerka

  “nebogljenih begunskih mladoletnikov”……..no ta je pa bosa, očitno je pozabil, da so v večini lažnivci njegovega kova…….če že pljuva po slovenskih starših, le zakaj svoje potomce tišči h koritu in v službe, kjer so pod konkretno zaščito???……a svojih pa NE bi žrtvoval za dobrobit človeštva???
  sicer pa naj si na na kofe povabi: Brgleza, Židana, Škoberneta, Kordiša, Cerarja in Ahmeda – za smetano h kavi pa še Murglovo…….Fajon nima cajta, mora agitirat proti Orbanu!

  • Shity Bird

   Kolikor vem so v partizanih sprejemali mladoletnike in se niso ukvarjali s podpiranjem njihove nebogljenosti, ampak herojstva. Ko je narod napaden, ni izbire.

   Vsaj tako je napisano v partizanskih bajkah…Boško Buha itd…

   • RATATA

    mlad pa neumen

 • macon

  Debil Kordiš z zariplim kričečim ksihtom in rdečo zastavo je pa nesmrtna podoba slovenske zabitosti in pokvarjenosti. Jaz bi s to podobo delal plakate.

 • luli

  Ronald Regan je rekel, da se bo prihodnji nacizem zakrinkal za masko liberalizma….

  • sprehajalec

   Churchill. Fašisti prihodnosti bodo Antifašisti.

 • sprehajalec

  No lepo, da jih je sedaj po dveh letih, ko se je pokazalo, kaj je pravzaprav ta “begunska kriza” bila, zmotilo, če se jih omenja na shodu. Bil je čisto navaden Wellcome Party, takšen kot so bili takrat po Nemčiji. Na njem so bili Kučan, Fajonova, Štrukelj. Za vogalom pa se je skrival Zoki.

  Strpnosti pa ni bilo do prebivalcev Šenčurja takrat, ki so z odločno akcijo preprečili, da bi se še danes filal tisti baumax objekt na vhodu v Kranj. Ko bi se kolone zapečenih mladcev sprehajale od njega do Kranja po cesti, skakale med avtomobili, ki so tam zbiti ob konicah, tolkle po haubah in šipah in fehtale prevoz v Kranj. Pa nadlegovale mladenke. kaj je bilo takrat levičarskega zasmehovanja protestnikov in kot protishod se je takoj formiral Antifa shod z Kominternovsko ikonografijo, ki je po Kranju iskal fašiste, tako kot maja in junija leta 1945.

  Prav je, da se teh dogodkov ne pozabi.

 • mojadezela

  Bedak. Marš v Bosno!!!

 • Shity Bird

  Nemiroljubne in nestrpne Slovence je seveda treba naučiti sprejemati po miroljubnosti in strpnosti svetovno prepoznane muslimane, še posebej če so to sami mladi moški, ki so čisto vsi po vrsti izgubili dokumente in vse ostale dokaze, potrebne za identifikacijo.

  Po celi Evropi so večinoma opaženi samo mladi moški, kje so pa ženske?

  Če se beži iz vojnih območij, ponavadi bežijo vsi, če kdo ostane pa so to ravno za boj sposobni mladi moški.

  Koga vi to nategujete?

  • Slovenec 33

   Prevod: To so dezerterji, ki so strahopetno zapustili svoj rod v težavah in pobegnili.

   • pupa

    Enega takih dezerterjev je vzel v zaščito celo predsednik parlamenta. Se ne čudim, da dobiva sumljive pošiljke zasluži si pohano podgano.

    • Slovenec 33

     Ni bil samo on, tudi predsednik vlade se je pridružil tej zaščiti, ker je ta dezerter tudi eden tistih, ki jih on finančno podpira z davkoplačevalskim denarjem, ki ga je pokradel Slovencem.

 • mojadezela

  Kdaj se bo stegnil ta rdeči drek???? Na ta dan bom priredil piknik!!! Žur do jutranjih ur#!!

 • lado

  MALI VELIKI MORILEC, BO DOBIL KARIŠČE , UPAM DA BOM PRVI PREIZKUSIL NJEGOV RECEPT,PA ITAK BO PO VOLITVAH , KJER BOMO VOLILI DESNICOOOO!!!!,LEVA KOMUNISTIČNA HORDA BEŽALA!!! V VENEZUELO !!! ITAK PO KUĆKINEM RECEPTU !! DRHAL MORILSKA !! POSEBNA NAGRADA PA ČAKA POSRANCE LEVICE-kordišić,tomić, vatovćić…..sultan je bil med njimi na kotnikovi SKRIVAČ !! KO SI SAM GLEDAŠ V TLA ,V SKUPINI SI PA KRULEŽ!!! KOMIJI STE SKRIVAČI !! BOGA MAMA ,ALI PA JE ISTA SAJ PRI STARŠIH DOBIŠ ZGLED 11 TOREJ ,JABOLKO!!

 • Grenze

  ZAKAJ KUČANOV VNUK NE HODI V ARABSKE ŠOLE ČE JIH TA MAL PINČ TAKO OBRAJTA ZAKAJ NIMA NOBENGA ARABCA V MURGLAG ????. ZATO KER SE JIH BOJI KOT HUDIČ KRIŽA , VSE KAR JE NAKRADEL IMA V MEHIKI NIČ V ZDA KER TAM BI MU ZAPLENILI ! KO PRIDE ZADNJA URA SE VEČINA KOMUNISTOV POKESA IN POKLIČE ŽUPNIKA ZA SPOVED IN NAROČIJO ZVONENJE V CERKVAH KI GA PREJ NISO MOGLI PRENAŠATI SICER PA BOG VSE VIDI , BOG VSE SLIŠI ! !

  • milanček

   da se ta komunajzarska golazen čim hitreje sreča z zadnjo uro, kaj uro minuto, na vsesplošno veselje zavednih Slovencev in Slovenk!

 • Stajerka

  no….to pa je ogledalo, Kučana in njegovih “domoljubov”….

  Levica, ki nasprotuje slovenskemu članstvu v zvezi Nato, zbira podpise proti oboroževanju v višini 1,2 milijarde evrov. Nova Slovenija na drugi strani meni, da je propaganda proti Natu nedopustna in jo je treba v kali zatreti.

 • Slovenec 33

  Prvi postulat: komunist laže
  Drugi postulat: komunist laže
  Tretji postulat: Če mislite, da komunist ne laže, glejte enega od prvih dveh postulatov.

  Zgodovinska dejstva:
  Komunisti so izvajali genocid nad slovesnkimi rodoljubi na kar nas opominja nad 600 morišč po slovenskih deželah in po koncu druge vojne so skupaj s partizani izvedli največjo veleizdajo Slovencev s tem, da so omogočili nadaljevanje okupacije slovenskih dežel.

  Tudi svetovnem merilu so komunisti pa v teh časih potolkli skoraj 200 mio ljudi, ko so s terorjem prevzemali oblast.

  Sedanjost
  Na tem opisanem shodu so izražali podporo novim okupatorjem, ki jih uvažajo v slovenske dežele. Ko pogledate slike vidite, da so to idioti, ki jim je patriotizem nedoumljiv pojem in jim je kot njihovim prednikom glavni cilj uničenje vsega, kar je slovensko.
  To je genetska deformacija, povzročena s strani najbolj zločinske vere, ki se povezuje z drugo najbolj zločinsko religijo, imenovano islam, ker imata veliko skupnih lastnosti. Obe sta krvavi, agresivni, prdofilski in histerični.
  To so res bili in so težki časi za Slovence.

 • Suljo

  Naj se na tem mestu zahvalim levici , k nam je konkretno dvignila socialno(88€)…hvala

  • traktor

   Zahtevaj več, če ne ne bo za na morje.Če nimajo naj vzamejo tistim, ki delajo.Minimalca imajo preveč, ne?

  • Shity Bird

   Uredila ti je tudi to, da nikoli niti v sanjah nisi imel take plače in pokojnine kot tvoji sorodniki “u Njemaćkoj”.

   • Suljo

    Tega tudi desna vlada ni znala urediti

    • sprehajalec

     Nikoli več ne boš imel “osobnih primanja” tako blizu “rođakovih u Njemačkoj”, kot ravno pod vlado Ivana Janeza, Suljo.

     • Suljo

      Sta to znači”
      A da JJ ne bo vec nikoli vladal?

     • sprehajalec

      Tudi če bo vladal, bo plačeval neumnost levičarjev. S toliko milijard pufa, kot so ga naredili levičarji. standard nikoli ne bo podoben avstrijskem.

 • totex39

  Pisal je Kučan, kajti volitve so pred pragom in se spet hoče lažno opravičevati, da ni bil tam v podpori migrantov, ampak strpnosti, dobro se vidi kaj pomeni za komuniste strpnost. Vse udeležence bi morali zapreti pol pa naj zagovarjajo svojo napadalno “strpnost”.

 • traktor

  Ne vem zakaj delate propagando public enemy no.1.

 • sašo

  Podpora strpnosti ? S palicami v rokah ? Haha…kako si konec koncev lahko strpen do nekoga ki prinaša zlo v tvojo domovino ? Do nekoga ki je otroke, starše, ženo pustil na vojnem območju da bi rešil sebi rit ?
  Milan, vsi vemo zakaj si bil na tem shodu, zaradi provokacije namreč. Zresni se Milan, tako star pa še vedno kozle streljaš, slovenska levica ni strpna niti do svojih korenin, do svojih mater, kaj šele da bi bili strpni za druge.

 • Ribič

  A bejš no bejš, pzde. A zarad “strpnosti” ste bli zamaskiran. Zakamufliran Brincl s katano v marel je spoh strpen, anje!! E moj Milane, ti s že cev živlene zamaskiran. Je pa tko, tud če b ti Brincl nagobčnik posodu ti neb koristu. Tko mejhnga pajaca in velike pizde hitr vsak spozna.

  • Mojca pokraculja

   Boljše bi ga ne mogel označiti. Izdajalec in raznorodovalec !

 • PIA PlA

  Neumnost, ime ti je strpnost. Kučanu je stisnilo rit obelodanjeno “skrivno” dejstvo, da sam aktivno deluje v ozadju najmanj treh strank SD, SMŠ in SMC.
  Zakaj bi bili ljudje strpni do smeti iz nekega gnilega sprevrženo agresivnega zgodovinskega obdobja?

 • Franjo Trojner

  Sami rdeči pezdeti, ki se nasilno, nezakonito borijo proti interesom in celo proti varnosti lastnega naroda in države, ZA prost pretok, odprte meje, ZA interese vseh ilegalnih migrantov tega sveta.
  Ti rdeči pezdeti so izdajalci lastne kulture, države in naroda!

 • TOML

  Murgle bomo morali zalit z betonom, tako, kot so Fukošimo.
  Stari preveč seva in to škoduje Sloveniji.

 • Peter

  Nekatere moti datum dogodka, baje.
  Predvsem leve.
  Lepo je razloženo, zakaj je danes ta članek tukaj, pa nekaterim ne gre v glavo.
  Funkcionalna pismenost bi prav prišla.

  Volite levico, kaj naj rečem drugega, no.

  • sprehajalec

   Levičarja moti, če je zadeva stara 70 let. moti ga tudi, če je stara dve leti. Nikoli jim ni prav, v njihovi želji gledanja naprej.

   • macon

    Ampak hkrati spoštuje in obnavlja nesmrtnost križarskih vojn in zažiganja čarovnic, nje nje.

    • sprehajalec

     ja, pa konkvistadorji…

     • macon

      Ja, ja, ubogi indijanci pa črni sužnji v Amerikah. Pa popolna amnezija na jihade, otomansko, arabsko in tatarsko trgovino s sužnji in plenjenje po Kranjski in Štajerski. Za rdeče bebce je bil samo zahodni imperializem, vzhodnega in islamskega nikoli ni bilo.

     • Soave

      + + + + +

    • Soave

     + + + + + +

 • milanček

  Tudi drekečem iz policije je bilo jasno, da ti sfuzlanci na slikah zg. nosijo orožje s seboj in ta banda ni odreagirala, ve se zakaj!

 • Domus Lubus

  Kučan se je pojavil na shodu, ker je bil željan krvi. Iz
  zanesljivih virov je bilo slišati, da je bil oborožen z boksarjem, jekleno
  palico (ta je bila bolj kratka, pač primerna njegovi velikosti) in britvijo. V
  žepu je imel tudi partijsko knjižico in analni čepek. Obkrožen z do zob
  oboroženimi borci Antife, in vreščečimi bodočimi socialnimi delavkami se ni
  zadovoljil samo z žaljenjem in grožnjami novinarjem Nove 24. Morilski
  udbokomunistični pohod so nadaljevali še dva dni. Plenili so po cerkvah,
  zažigali publikacije Združenja za vrednote slovenske osamosvojitve, jedli
  krščene otroke, občevali s psi, sodomizirali mladoletne hčere slovenskih
  desničarjev, pobijali domoljube in jih metali v jame…. Pijani od krvi in
  naslade so peli partizanske pesmi in zažigali slike Janeza Janše. In tistim, ki
  so ob teh grozotah obračali oči proti nebu in prosili boga naj pomaga povem,
  bog nam je v pomoč in odrešitev že poslal stranko SDS, samo voliti jo je treba.

  • sprehajalec

   malo pretiravaš Lupus, ampak približno tako je bilo….

  • Prdo

   Seveda so jih metali v jame kako pa naj zunaj smrdijo

   • Soave

    Kozel.

   • Anton

    Lahko bi tako kot zdaj levica antifa in kučan

  • Prdo

   Tudi o Bogu ti dam za prof pač vas je kaznoval

  • Peter

   Si se potrudil, vidim.

   Voliti je treba pa levico, naj nam mesec sveti v svetle dni prihodnjih petletk, no.

 • centurion

  PIZDA mu materina pokvarjena.
  Še smrt ga ne mara, kup rdečega dreka.

 • Rožle

  Znani aktivist z nagobčnikom in katano. Po zakonu bi moral biti tudi cepljen proti steklini pa to enostavno ni
  …hodi tudi na tovrstna fašistična gibanja …
  Nazadnje je bil viden tudi na fašistični seji programskega sveta RTV..

 • garfi

  STOP SOROS=STOP KUĆAN
  STOP KUĆAN=STOP SOROS
  vsi isti vsi nacisti press

 • Vera

  “Strpnim ” se ne bi trebalo zakrivat . Le zakaj so se ? Nimajo čiste vesti pred nami Slovenci . Pa kdo jim bi tudi kaj slabega naredil ? Na volitvah bomo pokazali v velikem številu za koga smo in kdo nam zagotavlja mir in blaginjo !

 • xtc

  Kučan je izvrstno poajsnil kako on in njegova rdeča tolpsa razumejo “strpnost” z pretepanjem tistih ,ki se z nimi ne strinjajo.

 • piko8

  komunistična PODGANA mILAN kUC’AN je najhujši nestrpneš in raspihovalec zla v Sloveniji !!!!

 • Asja

  Ta palček iz Murgl lahko te svoje bolne neumnosti fotra le svoje ovce in vse ki so v svoji glavi maloumni.
  Te ovce so še vedno lačne lažnivega levičarskega enoumja iz časa zločinske in bolne diktature v bivši Jugoslaviji …. mnogi so te levičarske sprijenosti in pokvarjenosti s Kučanom na čelu tako in tako že spregledali!

 • totex39

  Baje prihaja novi naval migrantov, pridružijo se jim naj vsi te, ki so na sliki, sedaj jim bodo imeli možnost pokazati dobrodošlico in strpnost, ter jih odpeljati na svoje domove.

 • Burek Burecki

  Kje je posnetek o groznjah? Kot novinarji imate verjetno tudi kamere in mikrofone. Spet bluzite brez dokazov….

  • sprehajalec

   Bil je objavljen dve leti nazaj. Malo pobrskaj Burek. Mislim, da je grozila tista kreatura, ki sebe imenuje “rdeči džihadist” in je občasno gost seje programskega sveta RTV.

 • Krtača 20

  Desnim je uspel kvantni preskok iz leta45 v leto 16. Bravo desne ovce!

  • Anton

   Ja komunističnemu terorju res ni videti konca.

 • Suljo

  Kucan vrni se v aktivno politiko !!!!
  Tile vsi ki se gredo zdaj politike nimajo pojma kako se vodi državo!!
  Popeli nas do druge švice

  • Franjo Trojner

   Ti boš pod kučanom prišel v Švico samo, kot delovni migrant! Ker pa ti nočeš delati boš tudi pod kučanom ostal na socialni.

 • lado

  Ga grem NAGRADIT Z NJEGOVIM RECEPTOM , A DOBIM AJDOVE ŽGANCE Z BASO IN ZELJEM?????!!!! SLOVENCI VOLITE DESNICO !!!!!!!!!! SE VE KATERO ;KOT ORBANOVA!!!!!!!!!!!!

 • Marica

  Če bi Kučan vodil desnico bi ta sigurno zmagala, na pa nesposobnež Ivan, ki vse zjebe.

  • Suljo

   To je to!!!

  • sprehajalec

   če bi Kučan vodil desnico, Marica, ne ti ne kdo drug ne bi zanj vedeli. Ali bi bil že likvidiran, ali pa bi bil povsem nepomemben.

 • Soave

  Ta pravi piše o strpnosti, ja !!
  Besedičiti, pa nič povedati se je naučil že kot mladec v pravih vrstah !!
  Sedaj, kot star možakar pa naklada o več resnicah, novih obrazih ?

 • Suljo

  Pač ga ni sposobnega na desnici

 • žogica

  Prav ima, desničarjem manjka razgledanosti, strpnosti, spoštovanja……., ta njihova omejenost in nedemokratičnost jih vodi v pogubo……

 • Anton

  Kako je mogoče če je kučan v penziji. Tega vam cerjetno ni pisal kučan če je pa v penziji. Kučan se ne meša več v politiko ker je v penziji.

 • Olga_10

  Zopet se je izkazalo, da imata laž in Kučan kratke noge. Ali niso na shodu pozdravljali migrante celo v arabščini, da so dobrodošli.

  Pravilno je ugotovil publicist Boštjan Turk, da je komunistični novorek belo je črno in črno je belo, po domače, da komunisti lažejo!

  Polno je kučanizmov, kjer šef udbe “tobože” demantira poročanja medijev: ne, on ni do smrti povozil človeka; ne, on ni razorožil slovenske teritorialne obrambe; ne, on ni zrušil vladi Bratovškove in Pahorja; ne, on ni “štemal” Furlanove; ne, on nič vedel o povojnih pobojih; ne, on ni izvedel kulturnega genocida z uničenjem arhivov; ne, on ni odgovoren za prvo bančno luknjo; ne, on ni dal nalog za ustanovitev nove ljubljanske banke, ki je pustila polno omaro finančnih dolgov; ne, on ni trgoval z orožjem nezakonito na mariborskem letališču; ne, on ni kupil izraelskih havbic, ki so se stalno kvarile in tudi ubile slovenskega vojaka; ne, on ni za velikim pokom iz Finske. Lahko bi naštevala še in še.

  Za njim ostajajo trupla, razsulo in finančni polomi. Dovolj je bilo! V zapor z njim do smrti!

  • žogica

   Olga ti imaš polno glavo udbe, Kučanizma…………………, tebe bo vse to ugonobilo !

   • Olga_10

    Ne, to me vse bolj utrjuje! Več kot je Udbe in komunizma, več energije imam!

    • žogica

     Ja super, ti si pa en poseben Janezov patron. Verjetno v križu čutiš udbo, v želodcu Kučana……, v srčku pa Janeza !

     • Olga_10

      Milan, ali vi to pišete? Ali ste to vi Štefka, ali ne kuhate čaja, kajti kmalu spet pridemo?

      Sicer pa, ali kaj ni res, kar sem napisala? Milan (Štefka oz. žogica marogica), ali vam je zmanjkalo argumentov, moči imate še preveč za 80 letnika. Nazaj na zapeček in raje ličkajte koruzo, kot da kradete in lupite Slovence!

     • žogica

      A spet pridete zažigat knjige in vam bo Štefka spet čaj kuhala….. Prosim vas, da si nikoli več ne drznete narediti kaj takega, to kar ste takrat počeli, je največji smrtni greh, upam, da se tega zavedate !

     • branči

      pridemo ,kasno, jebemo krasno! a se kdo vpraša, zakaj im kratkonogi toliko čaasa,da se lahko ukvarja s politiko? osebne frusje, ki jifh plačajo vsi sloslovencelnin- da bi vas boga strela udarila v jajce ( kjer najbolj boli)

 • Iva

  Maskirani možakar z japonskim mečem v dežniku je sodeloval v protestu (predvsem) novinark na seji sveta RTV z velikim plakatom Smrt Janšizmu. Kdo mu je omogočil vstop v prostore in uporabo velikanskega transparenta?

  In prav nihče od prisotnih ni protestiral, kar kaže na HIPOKRIZIJO medijskih RTV delavcev, prisotnih presstitutk in presstitutov! Ime njihovega vzornika (učitelja) pa najdemo v naslovu članka! Banana republika!

  • FUCK COMMUNISM

   Igor Bricelj je to… tip je ze truplo, sam vprasanje casa je se!

 • Olga_10

  Sem pa vesela, da F21 s Kučanom na čelu bere in gleda Novo!

  • žogica

   Vidiš Olgica, to je strpnost in demokracija, nekaj si se pa le naučila….

   • FUCK COMMUNISM

    Hahahahahaha, rdecuharski levuharji gobcajo o strpnosti in demokraciji…?!? Neprecenljivo! Predvsem ste strpni do tujcev in pedrov, do drugace mislecih Slovencev niste strpni niti malo! Clovek ne more verjet cesa vsega pizda ne skoti…

    • žogica

     Smo se pač spustili na vašo raven, ker smo na vašem terenu, drugače se ne da z vamo !

     • FUCK COMMUNISM

      Nimas domisljije, ocitno. To jaz govorim glede vas smrdljivih levuharjev ze nekaj let. Spomni se kaj novega!

     • žogica

      Veš kaj, ti si en velikanski desničarski smrdljivec, kapiraš? A misliš, da ti je vse dovoljeno, kar si zamisliš, skuliraj se, bodi malo bolj spoštljiv……, skratka postani človek !!!!!!!!!!

     • FUCK COMMUNISM

      Zanimivo da ta drek govoris samo meni, tvoji levuharski svojati pokvarjeni izdajalski ne reces nic. Spizdi, krastaca pokvarjena!

     • žogica

      Ne samo tebi, govorim pa na tvoji ravni, ki se mi zdi katastrofalna, ampak, če imaš ti mene za smrdljivca, ti z veseljem vrnem 10x, kapiš?

  • janez cepec

   zakuga je ne bi brav, poleg Orbana je največji lastnik nove 24 član foruma 21 Petrič, ergo, komunajzarji nadzirajo Novo 24. vi pa plačujete, luzerji

  • domovina mili dom

   Upam, da tudi svoje komentatorje. Tako lahko izve, kakšne primitivce plačuje.

  • Shity Bird

   Ne samo, da jo berejo.

   Celih 24 ur na dan panični visijo gor.

 • FUCK COMMUNISM

  Zamaskiran pizdun s petokrakim drekom na prsih in kapi je Igor Bricelj. Vemo kje zivi…

 • Duhec

  Zdej že Kučana skrbi splošno nezanimanje za Novo… pa tko ne morejo eden brez drugega.

  • FUCK COMMUNISM

   O, nasa kosmatinka se je spet oglasila? Kako si??

  • šmentanamuha

   No, vidiš, kako smo popularni.

 • soc

  Slovenske Antife imajo imena in priimke. To so ljudje, ki bodo tako kot jeseni 2012 šli z nasiljem na ulice, če na volitvah slučajno vendarle zmaga desnica. Primitivna udarna pest Murgel in rdeče aristokracije, na razpolago bo dobila še orožarne ZZB NOB. In prepričan sem, da bodo njihova imena in priimki, pa še dotlej zbrani podatki o teh degenih, čez noč izginili iz policijskih arhivov v trenutku objave neugodnega volilnega izida.

  • Republic Commando

   na fejsu je stran antifa ljubljana. vsi ki jo lajkajo so za pretepst.

   • FUCK COMMUNISM

    Na mrtvo!!!

 • svoboda sloveniji

  BILA SEM NA TEM SHODU, KI NI BIL V PODPORO STRPNOSTI !!!
  NISEM SE NAJBOLJ PRIJETNO POČUTILA OB MLADENKAH IN MLADENIČIH S POKRITIMI OBRAZI IN V ROKAH ČVRSTO DRŽEČIMI PALICAMI.
  OB POGLEDU NA KATANO IN ROKAVICE KI SO JO DRŽALE TER RJOVEČE OBRAZE, SEM SE POMAKNILA BOLJ NAZAJ.
  OBČUTEK JE BIL, DA SO PRIPRAVLJENI SVOJE OROŽJE TUDI UPORABITI – SPET NA NEDOLŽNIH !
  PREBUDI SE SLOVENIJA !!!
  ČAS JE
  ZMAGA SDS
  SVOBODNA SLOVENIJA

  • janez cepec

   pa kva hodeš, kura naumna, na take shode. doma bod, pa bajto puci. morti si pa šla tja, upajoč, de te bo, babo grdo, čist slučajno, u tisti silni gužvi kdo poflodru, ker, tisti kozli, iz tvoje črede te očitno ne šlivijo več. skratka, teb je mesto doma, za šporgetom. le kva j’ desc mislu, če ga sploh maš, de te je s ketne spustu?

   • FUCK COMMUNISM

    Dej zapri tvoj smrdljiv gobec!

    • janez cepec

     odjebi nazaj u sobo, gor te dva strička u beluh halah čakata, ti bosta plenico zamenala, pa lepo srajco z zlo dougim rokavam oblekla, poj pa tabletke, pa kol terapijo. (tok cajt te s kolom po glav garbajo, de popusti. kol namreč, glava ne bo)

     • FUCK COMMUNISM

      Zobe si pejt popravt, gnile mas, zato ti tko iz gobca zaudarja, preklet klosar proletarski!

     • domovina mili dom

      Dobr, da si ugotovil od kod smrad.

     • FUCK COMMUNISM

      Sej ves kaksni so rdecuhi… smrdijo po svicu, alkoholu in cigaretah, al majo gnile zobe al pa verbalno diarejo… V vsakem primeru se od njih siri neznosen smrad. Smrad po pokvarjenosti, primitivizmu in zabitosti!

     • janez cepec

      ja bo držau, tak je vaš samozvani disident in veliki diktator, enkat rdečuh, vedno rdečuh.

     • Republic Commando

      On se poserje na vas rdeče.

   • Shity Bird

    Cepec, si malo xyz fobičen? A ni bili rečeno, da levičarji niste?

  • mginko

   Živ dokaz večnega bleferja udbe – večna komunistična laž, za obračanje drugorazrednih državljanov.

   • Zgornji

    AMENNN !!! ! !!! TOOOČNO TKOOO !!! ! !!! ŠELE ZDAJ SE JE POKAZAL NJEGOV LAŽNIVI OBRAZ NJEGOVE POKVARJENE HINAVSKE DUŠE !!! ! !!!

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!! NO, TEŽKO JE PREBUDITI MRTVECA (MRTEV NAROD KOT SMO) … AMPAK, NI PA TO NEMOGOČE PRI BOGU … le sredstva so včasih “trda” …

 • centurion

  Usran je tvoj kurac, ki si ga po seksu z tvojo
  debilno materjo porival v usrano rit bulmastifa.
  Levičar si, seveda.

  • Republic Commando

   Njegova debilna mati je bulmastifa podojila preden ga je pofuku lol

 • FUCK COMMUNISM

  Pejt ga pizdunu Briclju potegnt, pezde strahopeten! Tebe bi ubil iz cistga uzitka!

  • janez cepec

   a ti s’ pa edn od une sorte, k jih je fotr tko devu, de ga j’ na mizo zdrko, za ostalo so pa muhe poskrbele, ane?

   • FUCK COMMUNISM

    Ti si prevec nepomemben, da bi se clovek sploh ukvarjal s tabo. En majhen lulcek si, ki v neki gorenjski beznici cele dneve zlampas spricerje. Jebi si mater!

    • janez cepec

     kretenu jedan, pa ipak si prebrau, še clo odgovarjaš mi, bunksl

     • FUCK COMMUNISM

      Goni se u tri pizde materine!

     • janez cepec

      jest uhka, ti pa ne poznaš ne fotra, ne mat. muhe, ane, dobro ti znaš?

     • FUCK COMMUNISM

      Dolgocasen si, zeha se mi…

     • janez cepec

      u špegu se poglej, ejga, al se boš uscau od smeha, al te bo pa fršlok, od strahu, zadeu. kar kol že bo, bo dobr

     • FUCK COMMUNISM

      Bos crknu sam al ti pomagam??

     • janez cepec

      u steno se zalet, z glavo, pa da vidmo, kdo bo prej odjenu, glava, al stena. po moje ta pametn, znači – stena

     • FUCK COMMUNISM

      Tecen si k podrepna muha. Ocitno te bo treba zmeckat.

 • domovina mili dom

  Ste mu novinarji odpisali, da je stal na agresorski strani. Je svoje bulmastife nazaj držal?

 • Republic Commando

  Ga boš ti povabil na javno mesto? Pezde rdeči retardirani

  • FUCK COMMUNISM

   Sej si nic ne upa… kle gor vabi na pretepe, pol sem pa prisel na dogovorjeno mesto, njega in se par mandeljcev pa ni bilo tja niti za posmrdet. Zdaj bi imbecil rad stavil, da ce zmaga Jansa, da bo dal kle gor vse svoje podatke. Nic ne bo, ker je pizdun en navaden usran levuharski drekac!

   • Republic Commando

    Vabi na javna mesta, da bo ja imel priče ko bi dobil po pički. Kakor zadnjič pred pumpo. rdeči so eni navadni pezdeti.

    • FUCK COMMUNISM

     Komaj cakam, da se zacne. Pun kurac jih imam!

 • Suljo

  še vedno rajši šarca kot pa janšo,on je že bil in kaj je naredil v svojem mandatu,nič razen tega da so nastajali tajkuni in se delili ogromni krediti kateri se ne bodo nikoli vrnili,za to ne hvala janša slovenci gremo samo enkrat na led

  • Shity Bird

   Suljo, šta muljaš? Šljivovaće se napio, pa haluciniraš?

   • milanček

    kaj imajo jugoviči sploh za govorit v Sloveniji, tudi volilne pravice ne bi smeli imeti!

  • mginko

   Dobro so ti zribali, no, tudi to ti ne boš razumel. Normalni državljani te razumemo kje si.

  • garfi

   ti si ničla
   za levičarje je 25% višje pokojnine in plače nič

 • FUCK COMMUNISM

  Naj rdecuharska pizduna Igor Bricelj in njegov pofukelj Milan Baretic povesta kolk kozjejebcev imata nastanjenih doma, na lastnih stroskih!!! Preklete pizde nagravzne pokvarjene rdece!!!!

  • Frank Novak

   Rdeckarji jih bodo poslali kar na tvoj dom. Tako zelo so “humani” da bodo svojo “humanost” delegirali na druge.

   • FUCK COMMUNISM

    Naj probajo…

 • mare

  Strpnost naj naučijo migrante ne pa naše ljudi.

  • FUCK COMMUNISM

   Migrante naj nazenejo, nic jih ni treba ucit, razen kozjih molitvic!

   • Zgornji

    AMENNN !!! ! !!! TOČNO TKO !!! ! !!!

 • Republic Commando

  Luka Marchessi ima uspešno podjetje. Je vodilni proizvajalec megle . :)

  • FUCK COMMUNISM

   Uspesen podjetnik, ob cestah dreke pobira in jih doma zre! Preklet cefur proletarski!

 • resnicaboli

  To je po komunistično strpnost tako orožje so uporabljali komunisti tudi v Hudi jami a ne tovariš Kučan.

 • Franjo Trojner

  Slovenci in Slovenke BULMASTIFI so nam z svojim uporom pokazali kako se ravna z gospodarjem, ki na vse gnusne možne načine trpinči lasten narod.

 • plavi-mil

  Lažnjivec, zakaj pa ni bil strpen do druge strani ampak je mirno prezrl zamaskirance s palicami.

 • stajerc5

  Zlovenija si jemlje Nemcijo z mamo Merkel za vzor!? OK!!!
  Vceraj je nemska Policija ustrelila in ubila nasilnika, ki je bil “samo” z taksnimi stvarmi kot “nasi” antifa oborozen!!! Kamni in teleskopka je bila zadosti in…..bum-bum!!! Nekaj so se pa le naucili od Sherifov!!!

  • FUCK COMMUNISM

   Antifovce je treba pobijat ze samo zato, ker so antifovci

 • Tweety Bird

  Anže Logar laže…Janez Janša laže…SDS laže…vsi klerodesničarji na tem portalu lažete…Nova24tv, je v službi laži…katoliška cerkev laže… Skratka, vsi klerodesničarji, klerofašisti, ksenofobisti, homofobisti in desničarski ritopiki…LAŽETE !!!… KAPISH???

  • FUCK COMMUNISM

   Goni se v tri pizde materine, prekleta smrdljiva proletarska kurba!

   • Tweety Bird

    No no…po potrebno gobček oprati z žajfo…ali pa celo s varikino. Imaš plesen v gobčku :)

    • garfi

     zastonj ti operem gobec leviČĆar

    • Zgornji

     Ja, malo preveč prevulgarno se je res izrazil, ampak, več plesni imaš pa ti v kljunu, in še več v pokvarjenih možganih !!! ! !!! Žal,

  • šmentanamuha

   Prepričana sem, da se Shity Bird s tabo ne strinja, tako kot jaz tudi ne.

   • Tweety Bird

    Who the fuck is Shity Biird???

    • garfi

     ta ki serje po twety bird

    • Shity Bird

     Sestrica, zavoljo nekaj bele omame si se odrekla družine in odšla v dekadentno družbo tardečih.

  • antimur

   Smrdljivščina ogabna, takšna antislovenska prasica ne bo nas, ki smo na okopih za obrambo domovine, obkladala z lažnivci. Če ne bi bilo nas, bi še ostala samo vaša LGBT golazen, okupatorskim muslimanom bi pa nudili še več in jim še bolj na stežaj odprli mejo, ropali bi pa še bolj, malo vas kljub vsemu bremzamo. Vse to podpira takšen kučanističen gnoj kot si ti, potem pa druge zmerjaš z ritopiki, sama pa z obema tacama podpiraš LGBT, driska levo fašistična.

  • Shity Bird

   Sestrica, lepo te prosim v imenu družine, odnehaj že enkrat s tem belim prahom, čisto ti je že scvrl možgane.

 • šmentanamuha

  Kak že pravijo levi, da je Kučan menda upokojen in čuva vnučke.

  • Tweety Bird

   Res vse to dela… je pa tudi “stric” :)

   • garfi

    tko kot ti

   • antimur

    Če ne pravi, iz ozadja vsekakor, prasec zamrznjeni.

 • garfi

  partijski sestanek na rtvZLO-studio ob 17h
  veleizdajalski komunajzli pripravljajo spremembo naše ustave in nastanek tretje Jugoslavije
  DOL Z šarec-sd-smc-desus-l-bratušek-sloga-itd SAMI PROTISLOVENSKI PARTIJCI

 • Republic Commando

  Zbor nacistov, ki sovražijo lasten narod.

  • Zgornji

   TOČNO TKOOO !!! Žaaal,

 • lado

  Eh tvitar opranoglavec ,pride ,pride recept za KAZEN !! RECEPT od VAŠEGA MALEGA MORILCA ZA VAS!!!! SLOVENCI VOLITE DESNICOOOOOO ,KOT MADŽARI !!!GRE ZA NAS IN NAŠE POTOMCE!!!!!!!!!!!!!!!

  • Zgornji

   NEMOREJO VEČ KAJ DOSTI VOLIT, KER SMO POSTALI MRTEV NAROD … KAR POGLEJ JIH, MRTVECE LENE , … SAJ SE JIM ŠE NA VOLITVE NEDA PRITI, … BREZBRIŽNEŽI POKVARJENI , … IN TAKO GRE BARKA SVOJO POT … PROTI SLAPU V PREPAD … AMPAK, TOČNO TO KAR BOMO ZASLUŽILI, TOČNO TO BOMO DOBILI , KAJTI VSAK NAROD DOBI TAKE VODITELJE KOT SI JIH ZASLUŽI . MI SMO ŽAL V PODNU IN ZATO SMO DO SEAJ TUDI IMELI CMERARJEV PODEN . KMALU SE BO POKAZALO KOLIKO SMO SE POBOLJŠALI … ČE SPLOH SMO SE …

 • garfi

  POZOR VOLITVE MAJA !!!
  levi fašisti bodo nadaljevali z uvažanjem islamistov in teroristov !!!
  ZMAGATI MORAJO DOMOLJUBNE STRANKE SDS-ZD-itd
  VSI NA VOLITVE BREZ IZGOVOROV !!!

  • žogica

   Se strinjam, vsi na volitve !!!!!!!!

 • Zgornji

  GLEDE NA GROŽNJE TISTEGA ZAMASKIRANCA JE VEČ KOT DOVOLJ JASNO DA JE ŠLO ZA RESNIČNO ZLOBNO NESTRPNOST , TOLIKO DA TO ZDAJ VESTE , TOVARIŠ LAŽNIVI HINAVEC KUČANOVAJ JEDAN !!! ! !!!

  • WISKY 1000

   kučko se vsak dan 10x zlaže.

   • Zgornji

    JA, ZGLEDA DA RES !!! ! !!! A ŽAL SLOVENISTAN TO PREPOZNO SPOZNAVA, … !!! ! !!! NAMREČ, VEČINA NARODA ŠE VEDNO MRTVOSLEPO SPI , NE VIDI NIČ, NE SLIŠI NIČ, ŽE GLEDA NAPOL MRTVO, IN PRAV TAKO SLIŠI NAPOL MRTVO !!! ! !!! MRTEV NAROD SMO POSTALI, … Žal.

 • Zgornji

  MILOVAN, ŠELE ZDAJ SE JE POKAZAL TVOJ LAŽNIVI OBRAZ TVOJE POKVARJENE HINAVSKE DUŠE !!! ! !!! ZDAJ VEM DA TI NI VEČ ZA ZAUPATI, KER HINAVSKO LAŽEŠ LJUDEM DIREKT V ČELO !!! ! !!! SE BOM OBRNIL STRAN OD TEBE, IN OD TVOJEGA ŠARKOTA ŠARACA !!! ! !!!

  • Prdo

   Desni itak niso ljudje tak da ni škode

   • Olga_10

    Kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade…

    • Tomi

     Prdo je tako ali tako sam ena velika luknja polna dreka, na kratko greznica.

    • WISKY 1000

     tudi ti boš gagnala

   • WISKY 1000

    prdec spet prdiš,neotesanec.

   • Shity Bird

    Pezdetek, ne sodi drugih po sebi.

   • Zgornji

    Aja, no, če je pa tako, potem so pa levuharji še toliko Manj . Logično.

 • ĐĐ Style

  Kar je res je res , KUČAN JE CAR

  • Olga_10

   Kučan je navaden ZLOČINEC!

   • ĐĐ Style

    In nad kom je storil zločin, imate kake dokaze.

    • pupa

     Tudi Hitler ne vem če je direktno kakšnega ubil je pa nosil najvišjo odgovornost za vse zločine. Prav tako nosi Kučan odgovornost za vse zločine, ki jih je storila UDBA oziroma SDV v času, ko jim je bil on najvišji šef kot predsednik CKS.

     • ĐĐ Style

      Poznaš koga ,ki mu je bil podrejen??? Recimo kak bivši komunist, ki je kasneje “kao” spremenil barvo.

     • pupa

      Najbolj mi je poznano ime Janez Zemljarič. Na tistega, ki ti namiguješ je bil v tistih časih še nedorasel pobič brez odgovornosti pri likvidacijah. Preberi si kakšno knjigo od Romana Leljaka o “udbovskih podvigih”.

     • ĐĐ Style

      Roman Leljak je verjetno neodvisen in nikakor ni povezan s desnico

     • pupa

      Tudi to je tvoj fašistični način razmišljanja. Roman Leljak, ki proučuje arhivske dokumente nekdanje UDBE-SDV(kolikor jih je še ostalo in niso uspeli pokurit) je zate neverodostojen že zato , ker simpatizira z desnico. TAKO OCENJEVANJE LJUDI JE BOLANO:

     • ĐĐ Style

      Zame ste vsi isti – zaostali

     • pupa

      Saj za Hitlerja so bili vsi zaostali oziroma niso bili po njegovih merilih, zato jih je pošiljal v krematorij.

     • ĐĐ Style

      So pa bili domobranci po njegovih merilih, ko so mu zaprisegli na rojstni dan

     • pupa

      So pač videli manjšo nevarnost v njem kot v komunizmu kar se je potrdilo v celem času pod komunistično okupacijo. Če bi se komunizem izkazal kot pozitivna ideologija Jugoslavija ne bi nikoli razpadla.

     • ĐĐ Style

      Če bi se SDS pokazala kot sposobna stranka, bi še vedno bila na oblasti in nebi žulila klopi za rezervo.

     • pupa

      Če bi Demosova vlada naredila s komunisti tako kot so naredili komunisti s svojimi političnimi nasprotniki bi bila še danes na oblasti. Nikar ne misli, da je SDS moja politična opcija, vem pa, da ne bom nikoli volila Dr, LENUHOV in Dr. DELOMRZNEŽEV kamor spadaš tudi ti.

     • WISKY 1000

      in TO razorožil,pokvarjenec,in še bajno slovenko penzijo vleče,še 500 evrov si ne zasluži

    • antimur

     Nad slovenskim narodom, ker si Kučanov podrepnik, ti pač ni dano, da bi to razumel, ker ste vsi kučanisti praviloma omejeni, da ti še drugače povem, to kar počne ta pokveka s svojo golaznijo je genocid, zato ni oprostilnih obsodb, vsekakor boste plačali, okrog tega ne imejte skrbi.

     • ĐĐ Style

      Ali groziš?

    • WISKY 1000

     đđ,pojdi štefi ti bo čajeka dala

  • pupa

   Kje pa vidiš ti kaj carskega na tej zavaljeni pokveki??????

  • WISKY 1000

   đđ,zbriši kuči

  • Republic Commando

   Zadnjič si pa rekel, da nisi pristaš kućana! Lažeš sto na uro, rdečuh dementni!

 • Olga_10

  Kriminalce s Kučanom in Fajonko za rešetke!

 • Olga_10

  Volimo desnico! Za Slovenijo gre! Glas za SDS ne bo izgubljen in ne bo prodan!

  • WISKY 1000

   vsi na volitve,da skenclamo levuharje for ever

 • stajerc5

  Ni res, da je Kucan pisal! Stefucla je pisala, ker kucko se kar v cirilici pise…

 • Hribouc

  Zagrizenega komunista fukni skozi glavna vrata na glavo ven-ampak-pravi komunist se bo izlevil, namazal z vazelinom in se zlizal nazaj skozi zadnje okence!
  Za zagrizenega komunista ni važno kaj blebeta, važno je, da doseže cilj na vsak način!

  Kučan pravi ali piše : V PODPORO STRPNOSTI.
  Resnica govori : V PODPORO NESTRPNOSTI.
  To smo videli in jasno slišali in brali, eni so to celo zelo čutili.
  ——————————————————————————————————————————-
  In kaj boš s komunistom?
  Zabriši hudiča na glavna vrata ven!
  Pogoj je le, da prej zabiješ vse ostale odprtine.

 • Tweety Bird

  Anže Logar laže…Janez Janša laže…SDS laže…vsi klerodesničarji na tem portalu lažete…Nova24tv, je v službi laži…katoliška cerkev laže… Skratka, vsi klerodesničarji, klerofašisti, ksenofobisti, homofobisti in desničarski ritopiki…LAŽETE !!!… KAPISH DESNOSUČNI???

  • sprehajalec

   Najbolj lažejo tradicionalno levičarji. Rekli so naprimer, da bodo ustvarili komunizem, ki bo raj na zemlji. Na koncu so ustvarilil greznice in državljanske vojne.

  • WISKY 1000

   levuharji lažejo,da sami sebi verjamejo,fuj.

  • Marko Jošt

   Tweety Bird si že obvestil veterinarsko da si ušel iz kletke.

  • Aresnica

   Ni ti pomoči_razen, če se ne ………
   ____________
   Lep pozdrav

   P.s. _ Škoda te je – tudi, če si ali nisi plačana ovčka SLOmafijskotajkunskega omrežja.

  • Shity Bird

   Moja sestrica Tweety je na koki, pa se ji večkrat na dan takole odtrga in nori po portalih. Začelo se je že v mladih letih, ko se je družila z otroci rdeče elite, najprej trava, potem po vrsti LSD, nore gobe, heroin… zdaj je že leta na koki…vlačugala se je okrog za frakelj in drogo…sramota družine.

   V imenu družine se vam iskreno opravičujem.

   • učko

    hehehehe, ena dobra tukej !

  • maksimalno

   Kako bi se počutil človek tvoje dimenzije,če bi se zmogel zavedati svoje omejenosti?

 • Peter

  Tumpek, pomiri se, no.

 • montyamp

  Halbmadžarsko murglosrbski prekmurec žvepleni pritlikavec , ne ve kaj je RESNICA.
  A mogoče atentati spadajo pod komunistično strpnost ????
  IVEK KDO TE JE UBIL ???
  https://www.youtube.com/watch?v=7AaeV17w3Os

 • šmentanamuha

  Janša ima moj mandat, da spravi državo v red in ustvari pogoje za razvoj podjetništva (tako kot obljublja njihov program). Ne dajem pa mu mandata za to, da bi Slovenijo priključil koaliciji voljnih za pokritje Natovih vojnih hudodelstev kot so napadi na katerokoli državo, ker si bodo ameri al pa makronci al pa otočani neki zmislili, da bi uresničili svoj geostrateški interes. V interesu Slovenije in Slovencev je, da imamo tudi z Rusijo dobre odnose.

  • Diagnostik

   Dvomim, da te bo poslušal.

 • učko

  Evo, rdečkarji so vrhunsko organizirani! Kaj pa Jajotovci? Ovce taplejo vsaka zase, pastir ma drek namesto mozga ! Pa tolk se ma za pametenga ! Majmun šiptarski !

  • Kaj pa je tebi ???
   So se ti skisali možgani !!!!!

  • šmentanamuha

   Tole je pa nepotreben izpad, učko.

  • maksimalno

   Trot, edino to mi prihaja na misel ob tako bolanem umu.

  • Shity Bird

   bUčko, tvoja paničnost ni ravno znak vrhunske organizacije, pač pa razpadanja sistema.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!