Pismo člana Levice: Mesec ni to, za kar se izdaja; že ob vzpostavitvi stranke je bilo stanje po kongresu grozljivo: “tolčenje po stenah, pljuvanje in poskusi fizičnih obravnavanj”

Luka Mesec (Foto: STA)

V uredništvo smo prejeli pismo člana Levice, ki se je podpisal kot “razočarani član”, začel pa je z besedami, ki jih o Luki Mescu, kot glasnem zagovorniku pravic, ne bi smeli slišati in zaradi katerih se v vsakem porajajo dvomi: “Dolgo sem bil tiho, a ne morem več. Luka Mesec in kompanija niso to, za kar se predstavljajo”. V pismu je razkril pravi obraz Mesca, pravi, da jih je njihov vodja žalil in jim govoril, da so “uličarji”. Razkril je še, da so Mesec, Matej Vatovec in Miha Kordiš včlanili svoje družinske člane, in označil stranko Levica kot “družinski socializem”, v katerem imajo veliko vpliva močne družine propadle LDS. V pismu je pripeto tudi elektronsko sporočilo aktivne članice, v katerem Mesca označi kot absolutnega vladarja, ki se požvižga na statute in se odloča po lastni oceni situacije. Elektronsko sporočilo, ki pa ga je Mesec poslal svetnikom takratne Iniciative za demokratični socializem (IDS), pa razkriva grozljivo stanje v stranki po kongresu, “tolčenje po stenah, pljuvanje in poskusi fizičnih obravnavanj”, Mesec je še dejal, da je bil skoraj sam deležen fizičnega obračuna. Hkrati je razočarani član opozoril, da je Levica postala stranka družinskega socializma, saj so zaposlili več partnerjev njihovih vidnih članov.

Luka Mesec in kompanija niso to, za kar se predstavljajo. V Iniciativo za demokratični socializem sem vstopil že kmalu na začetku. Dolgo časa sem mislil, da bo to sila za spremembe in za nas delavce. Ampak kmalu po izvolitvi v parlament je šlo vse narobe,” je zapisal razočarani član.

Težave so nastale že ob vzpostavitvi stranke Levica, saj se mnogi niso strinjali
Že prestop Violete Tomić iz  Demokratične stranke dela (DSD) v Stranko za trajnostni razvoj Slovenije (TRS) mu je bil sumljiv in tudi to, da je postala predsednica čez noč. “Ampak kmalu zatem so poslanci prišli na idejo, da je treba naše tri stranke nujno združiti”. Aprila 2016 so v ta namen sklicali kongres. “Na začetku je bilo dobro in dovolj članov in več govornikov je dobro povedalo, zakaj se ne smemo združiti. Mesec in kompanija niso nič govorili, samo na neki točki so rekli, da bo zdaj pavza. Po pavzi pa nam je bilo povedano, da se sploh ne bo glasovalo o združitvi.”

Po tem kongresu je Mesec poslal elektronsko sporočilo, v katerem je razkril, kaj vse se je dogajalo. Zakaj so se člani tako odzvali, je očitno, saj je bilo združenje že na začetku vsem sumljivo.

Elektronsko sporočilo Luke Mesca.

Nato pa je bil dosežen kompromis, da se o združevanju odloči na dopisnem kongresu. Takrat so Mesec in drugi poslanci (Matej Vatovec, Miha Kordiš) včlanili vse svoje prijatelje in družinske člane. “Ko smo ostali rekli, da to ni v redu, je Mesec sklical dopisno glasovanje na svetu, da se dopusti tudi družini in prijateljem glasovati. Svet je bil večinoma proti, zato je Meščeva bivša punca ponaredila glasovanje v Kranju, Mesec pa je to vpisal. Ko se ga je na to opozorilo, je v posmeh vsem aktivistom, ki smo dolgo časa garali za to stranko, poslal sliko svojega mačka. Zaradi tega je bil kasneje tudi po mnenju disciplinske izključen, ampak je iz sveta že šla opozicija in je bilo potem razveljavljeno.”

Poniževalno in arogantno obnašanje Luke Mesca do članov stranke
To potrjuje tudi sporočilo druge članice Levice, ki opozarja na številne nepravilnosti v stranki in poniževalno obnašanje Luke Mesca. “Mesec je po polnoči – ko je bilo glasovanje zaključeno, na listo sveta poslal mačka, ki kuka iz škatle. Navkljub več mailom, katerih neposredni naslovnik je bil prav on kot koordinator sveta; med njimi sta bili npr. zahteva po alternativnem rangiranju, da bi se lahko potrdil ali ovrgel sum ‘avtobus demokracije’, in zahteva, da se seja z dopisne prestavi na fizično, kot to omogoča 22. člen poslovnika sveta (ravno kot varovalka proti zlorabam pooblastil kogarkoli) in s katero je bil seznanjen tudi NO, je bila šele slika mačka njegov prvi odziv. Ne le, da gre za očitno norčevanje iz svetnikov in svetnic, ki smo opozarjali na nepravilnosti, gre za aroganco, ki si jo očitno lahko privošči le razsvetljeni vodja.” 

Fotografija, ki jo je poslal Luka Mesec v posmeh članom.

Tudi drugi so ugotovili nepravilnosti glede glasovanja, na te je opozorila aktivna članica in poslala sporočilo vsem članom takratnega IDS: “Namreč, če gre pri ugotavljanju rezultatov le za seznanitveni sklep, zakaj smo potem sploh imeli glasovanje? Doslej se o nobenem seznanitvenem sklepu ni glasovalo. V poslovniku VK, v poglavju ‘XII. Pritožbe’, najdemo člen, ki se glasi: ‘Vsakdo, ki je imel pravico voliti posamezen organ stranke, in vsaka kandidatka oziroma kandidat na volitvah ima pravico do pritožbe na potek volitev in delo volilne komisije’. Zaključimo lahko, da institut glasovanje o rezultatih obstaja ravno zato, da se lahko izpostavijo in prijavijo morebitne kršitve, za kar omenjeni poslovnik tudi predvideva 7-dnevni rok.”

Luka Mesec se požvižga na statute, ampak se odloča po lastni oceni situacije – absolutni vladar?!
Odgovorila je tudi na izjavo Mesca, ki je članom dejal, da bi razglasitev rezultatov kot koordinator sveta lahko izvedel tudi sam, svet bi pa s tem le seznanil. “Dopisno sejo sem sklical v dobri veri, da je vsem jasno, da stara sestava sveta ne more odločati o tem, ali ji je nova sestava organov všeč. Še manj se ima pravico poigravati s scenariji, kakšen bi bil izid, če bi tej ali oni skupini članov retroaktivno vzeli pravico glasovanja.” Članica mu je na to odgovorila, da tudi če bi šlo za seznanitveni sklep, lahko sklep izda le svet kot organ stranke, ne pa koordinator kot fizična oseba, na lastno pest. “In dobre vere res ne rabiš, če imaš postopke odločanja zapisane v statutu.” Očitala mu je, da se je samovoljno, po lastni oceni situacije odločil, da poslovnika ne bo upošteval (že drugič), ker naj bi to imelo določene negativne posledice!

“Posebnih pooblastil absolutnega vladarja, ki bi mu dovoljevali samovoljno interpretacijo situacij, v uradnih dokumentih nisem zasledila, torej si pravkar sam kršil nedotakljivost dokumentov in organov, na katere se sklicuješ,” je še zapisala Luki Mescu.

 

Elektronsko sporočilo, ki ga je aktivna članica poslala preostalim svetnikom.

Levica – družinski socializem
Zdaj v stranki popolnoma vlada družinski socializem. Na stranki sta zaposlena žena Vatovca in bratranec generalnega sekretarja Kolenca. Veliko vpliva pa imajo močne družine že propadle stranke LDS, na primer Kovač-Šebert (Forum 21), ki potem v svojih dragih stanovanjih (o kakršnih lahko delavci le sanjajo) spletkarijo. Na prihajajočih volitvah pa kandidira tudi Kordiševa punca. “Jaz osebno sem zelo razočaran, saj sem v stranko vložil veliko svojega prostega časa, Mesec in ostali pa se iz tega norčujejo in nas žalijo. Čeprav Luka veliko govori o ponižanih in razžaljenih, pa vseeno ponižuje in žali nas, zavedne delavce in aktiviste,” je zaključil razočarani član Levice.

A. G.

 • Anton

  Eden je spregledal! Še koliko…..? 300 000?

 • Krtača 20

  A more grimsgobls pisat anonimke 300 na h?

 • Franc Šink

  Mesec se uči diktatorske obrti .

  • Dillinger

   Točno…žebljico na glavico;-)

 • Anton

  je ta članica morda Violeta?

  sarkazem press

 • dr Janez Sveti

  Luka Mesec me spominja na milijonarjevo ženo, ki si krajša dolgočasne dneve z obiski sirotišnic in razlaga o enakopravnosti.
  DR Janez Sveti kapitalist

  • Nšo-či

   Oh..jej. Očitno se tut naivnost lohka deli na isti način kot ljubezen. ” Mačo oči” niso najbolj preudarno čutilo. Violeta bi Meseca že zdavnaj pomalicala in bi bil on njena namestnica, če ne tajnica, če bi mel ti prav. Sej ZL niso otroci cvetja, za svoj prav so se na kongresu tut pretepali.
   Se mi pa zdi, da je je en tak čuden čas, ko se “selekcije” zelo podcenjuje. Naključij ni.

   • dr Janez Sveti

    Milijonarjeva žena, ne pomeni, da je neumna žena. Tudi Mesec ni neumen, so pa njegovi plani za družbo, gospodarstvo, socialo tako neumni, da se vprašam, če ne naklada namerno, ker verjetno je dovolj idiotov, ki to kupijo.
    DR Janez Sveti delavski solastnik pri dobičku

    • Nšo-či

     Midva popolnoma nasprotno razmišljava. Kadar se jst poskušam pohecat, mi odgovoriš izjemno resno. Kadar sem pa resna in razmišljam o svojih globinah se a hecaš. Nenavadno.

     • dr Janez Sveti

      Se bova že ujela :)
      Dr Janez Sveti

     • Nšo-či

      Oo kako lepo. Torej si se odločil, da se boš poboljšal. Hvala❤.

     • dr Janez Sveti

      Ne. Samo ti me boš sprejela takšnega kakršen sem :)
      DR Janez Sveti

     • Nšo-či

      Hmm..je. Bolj razumno bi bilo izbrati enostavnejšo pot.

     • dr Janez Sveti

      Hahahahahahahahahahahahahahahaha

     • Nšo-či
     • dr Janez Sveti

      Kako je Nada odlična izbira!
      https://www.youtube.com/watch?v=5WwSr3VSuxI
      DR Janez SVeti

     • Nšo-či

      :) pa res.

  • Ana Job

   Hahaha, super si! Odlična primerjava!

 • von Rhein

  Sinoči sem gledal soočenje podjetnikov in politikov.Gledal dokler me želodec ni opozoril,da je dovolj. Dokler sem sledil mi je bilo jasno,da mu je zmanjkalo “pogonskega goriva” in mu je svojega posodila Tomićka. Njeno je močnejše in vse kaže,da je mesečnik vzel dvojno porcijo pred oddajo.

  • Nšo-či

   Misliš? Boril se je za svoje preživetje in privilegije. Vsebina ni pomembna, ker se združena levica zaveda, da je stranka, ki nikoli ne bo prevzela vladanja, zato ji odgovornega pogleda na gospodarstvo ni potrebno sprejemat. Zelo dobro je izkoristil svojo priložnost. Kar pa za nas ni pomermbno. Tisti, ki se bodo odločili zanj, niso neodločeni, še manj so volilna baza na katero računa desnica.

   • Peter

    Točno tako, vedo, da lahko prinesejo v palament karkoli, ker tako ali tako ne bo šlo skozi glasovanje, dovolj pa je, da jim nasedejo tumpeki in podobni lunatiki, no.

    • Nšo-či

     V bistvu je včeraj na soočenju “nevede delal za nas”, ker je odprl praznino Šarca in sprovociral Židana.

   • von Rhein

    S tem,da bevska kot pekinezer ustvarja pri nekaterih vtis,da je pameten. Sam misli,da tudi pomemben na politični sceni.

    • Nšo-či

     :) nič hudega. Lansiral je Erjavčeve parole in ga ni fotoshopa, ki bi Erjavcu pomagal pri tem. Včeraj je Mesec pobiral volilce Erjavcu, Židanu in Šarcu. Razumne ljudi je pa samo nasmejal.

     • von Rhein

      Upam,da res.Sinoči zamujeno sem pogledal danes.

  • SIMON ROZIC

   Res je, Luka je imel svoje bazedov zadrogirane oči
   na pecljih! Kaj moramo vse doživet! ?

 • Amerikanc

  Kaj pa lahko pričakuješ od indoktriniranega, povzpetniškega partijskega, Milanovega kurirčka ?

 • Včerajšne soočenje je bilo pravo veselje, ker je telesna govorica in obrazna mimika mesečnika povedala več kot pa vse besede ….
  Se je pa tip izkazal za totalno nesposobnega in nedoraslega vsemu. Kar je povedal so bile naučene ideološke nebuloze (npr. sodelovanje pri dobičku – nič pa o sodelovanje pri izgubi). Je pa mulo ravno zaradi svoje opranoglavosti, nesposobnosti in hkrati vere v svoj prav zelo zelo nevaren. Venezuela nam ne uide, če/ko dobijo on in njegovi oblast …

  • Ivan

   Po komunajzarsko je izguba problem lastnika, dobiček pa vseh nas.

 • Karel Triller

  HAHAHAHA ALI SO BANANE ŽE VSE POJEDLI ???

 • VERRZIFIKATOR

  Luca Lunaček

  KDO GA NOSI

  Sosed moj prisegel je na -izem,
  vse bo bolje, je v bifeju rekel,
  bo za skupno se do spodnjic slekel,
  zganjal prostovoljni naturizem.

  Se za šank prijemal je z desnico,
  saj za nekaj se držati mora,
  mu bila potrebna je opora,
  da lahko opletal je z levico.

  Vsi enakopravni, vsi enaki,
  ko tako z levico mož opleta,
  toči mu krčmarka Violeta,
  on priduša se po flaški vsaki.

  Ko pa se pod noč bife zapira,
  ko sosedu se račun izstavi,
  skorajda požirek ga zadavi,
  vpije besen, kdo da ga odira.

  Za odlog plačila milo prosi,
  ves obupan mož se je sesedel,
  streznil se, spoznal, da je nasedel
  in kako ga polni mesec nosi.

 • luka globus

  Luka, who’s your daddy?

 • učko

  Luka naivneže fuka !

 • PIA PlA

  Še nikoli nisem videla, da bi se mlad človek tako hitro postaral. Skrnobnost se lunarniku riše na obrazu.

 • Antonius

  Če je bivši partijski *frontman* prišel do kakšnega pametnega sklepa, bo po vsem doživetem razočaranju sedaj volil SDS. Vsakomur je ob rojstvu podarjena pravica, da se slej, ko prej, enkrat v življenju sreča s pametjo.
  Luka Mesec, Violeta Tomić in ostali družinski priskledniki so partijska kamarila, ki so lahko v parlament prišli samo v slovenskih Butalah.

  • Marjan

   LUKA MESEC, SRCE NAŠE ZDŽI!
   DELU ČAST IN OBLAST! SVOBODO HOMOSEXUALCEM!

 • antimur

  Kdor je gledal sinočnje soočenje, mu je popolnoma jasno, da Mesec nima pojma o delovanju države, še manj o tem, kaj je dobro za državljane, pravzaprav je na vseh področjih butast kot noč. Če misli, da se bo prešvercal s trosenjem sovražnosti med Slovence, se hudičevo moti, on ni drugega kot posrano orodje zločinca Kučana, razpadajočih zombijev, homoseksualnega lobija, multi-kulti norcev ter seveda drogerašev in vseh vrst kriminalcev, z rdečo zvezdo pa maha iz čistega neznanja in izkušenj.

  • SIMON ROZIC

   Luka in Šarec sta kot brata, oba prav nič ne znata,
   nič ne vesta, samo politike se “gresta”….peskovnik
   pa je že zaseden!!!!

   • antimur

    Moral bi dodati še Erjavca, Cerarja, Židana, kajti za to, da jim je uspelo tako uničiti Slovenijo, kot so jo ti norci, moraš pa biti res premaknjen tristo na uro, zraven pa še hudoben, predvsem pa kučanist in antidomoljub.

 • Dillinger

  Tip je nevrotični faliranec,nadut in zabit.

  • šmentanamuha

   Zabit in ambiciozen – najhujša kombinacija.

   • SIMON ROZIC

    Alla vsi levi politiki!

 • sanguis sacrum

  falirana študentka Luka…

 • Peter

  A to je pa tumpek “volite meseca” poslal, no?

  • Nšo-či

   Si gledal soočenje? J.J. je stranko samozavestno pozicioniral na desno sredino in se dvignil nad ostale.

   • Peter

    Ne gledam TV.

   • Mojca pokraculja

    Židana bi moral že zadnjič izzvati naj argumentira “radikalna desnica in strah” ! Sicer pa je odlično odgovoril.

    • Nšo-či

     Meni so tekle solze, ko je Židana mirno in hudomušno uvrstil med Radikalne nesposobneže.

     • Mojca pokraculja

      Kakorkoli, tisti “gospodarstveniki ” so tudi svojega denarja vredni. To kar govorijo, je za v 9. razred OŠ predmet gospodinjstvo.
      Nihče ne odpre vprašanj, ki so pomembna, najbolj pa pogoltnost države, enormni davki, obubožanost ljudi. Če ob tem spustim vprašanja oboževanja in vzdrževanja diktature, pravnega sistema in malikovanja režima.

     • Nšo-či

      Gospodarstveniki so včeraj podali jasno sporočilo. Oni ustvajajo priložnosti, država pa mora znižati davke in zmanjšati svojo pogoltnost. Predvsem pa mora ustvariti svobodno okolje in prenehati obvladovati to državo z birikratsko mafijo.

     • Mojca pokraculja

      Suma sumarum drži, imaš prav. Svobodno okolje, dokler bodo zagovarjali državno lastnino podjetij, pozabi !si slišala demagogijo mesečnika o Luki Koper- država je pa njen lastnik ! Madonca, nagnat iz studia.!
      Jaz predvsem pogrešam izzivalna vprašanja, ki zadevajo gospodarstvo- recimo cmerarju-zakaj niste znižali DDV na 20% ? Zakaj so naše plače najbolj obremenjene v EU ? ITD …

     • von Rhein

      Po dogovoru Cerarju ni dovoljeno postavljati vprašanj zaradi katerih bi se v odgovoru pokazal nesposobnega ,nevednega in butastega do meje na kateri bi se osmešil.

     • tohuvabohu

      Lahko bi ta vprašanja postavili sodelujoči razpravljalci. Vendar so ocenili, da to nima smisla, saj ima Cmero pripravljen samo en samohvalni govor, ki ga nabija do onemoglosti, kamorkoli pride. Najbolj sem se režal, ko je svoje “dosežke” na veliko hvalil celo v vlogi priče na Logarjevi komisiji. Logar je bil prijazen in ga je pustil, da je svoje oddrdral do konca.

     • Mojca pokraculja

      Itak, da ne. Bolj odurnega in vase zagledanega pezdeta že dolgo ne. Naj se čimprej pobere, tisti, ki bo pa njega obkrožil, “naj se mu pa roka posuši”, hehe.

     • von Rhein

      Bolj odurnega in vase zagledanega pezdeta …
      …….
      Ti si odločena,jaz kolebam med njim in Efjafcem.

     • Mojca pokraculja

      ne me ….:))

     • SIMON ROZIC

      Prava misel leta, (lahko BOB leta) in resnica 10 (desetih) let Židanovega idiotskega, nesposobnega “vladanja”

     • Nšo-či

      Izjemna misel :). Bistra in hudomušna.

     • tohuvabohu

      Straniščna akcija jim je pa kljub temu lepo uspela …

 • Olga2345

  Volimo SDS in naredimo red v državi!

  • Tone

   Tudi Kralj Matjaž je bil Madžar.

 • Steiermark

  Levuharji nebi bili levuharji, če nebi bili nasilni, prostaški in psihopatski ter s tem nevarni za okolico! Ampak takšne, pa njemu podobne levuharje, se na veliko propagira, tako kot onadva butec in butec, ki ju razkazujejo na velikih plakatih, promovirajo, kot da bi to bila reklama za opičji oddelek v živalskem vrtu! Naj se ti levuharji združijo in odprejo novi živalski vrt, dobro ograjen, od koder nebodo nevarni za okolico ampak, kjer bodo z opicami lahko ponovno vzpostavljali opičjo oblast (v živalskem vrtu), kjer bodo kraljevali, kot se to spodobi za Planet opic! Obiskovalci bodo jim pa rade volje, čez visoko ograjo vrgli kakšno skorjico kruha, čeprav si je ne zaslužijo! Normalni v Sloveniji nismo psihopati kot oni in njihovi predniki, ki so svojo “sposobnost” pokazali že takoj, ko so nas Američani “osvobodili” in so tile jugosrbski titovi koljači izvajali pokol Slovencev!

 • šmentanamuha

  Si predstavljate, da bi tile luzerji vodili vlado?

  • sprehajalec

   Ušli bi s Falconom v Venezuelo. In državno blagajno. Zgodovina pozna takšne primere.

  • mona lisa

   Ne bog nam pomagaj. Edino JJ ima hrbtenico zato se ga levaki bojijo kot hudič križa.

 • šmentanamuha

  Luka Mesec je včeraj dokazala, da snifanje koke navrta možgane. Gospa je delovala utrujeno, njen pogled begajoč, nastopa pa vedno bolj agresivno, ker z vsebino ne more prepričati. Še najbolje obvlada socialistične parole, ki se jih je naučila nekje med študijem kulturmarksizma, ki ga niti ni dokončala.

 • RATATA skanala

  Včerajšnji zmagovalec na soočenju pri slaku je erjavec, zaradi Jocove izjave, da se z mescem popolnoma strinja pa tudi mesec.

  • Hermannn

   Ja, ja to je bilo res Hecno, ko se je Joc “popolnoma strinjal” z Lukcem. To seveda več pove o prvem kot drugem.

 • Dostmamrecesije

  Lewak je lewak. Vedno je bil in vedno bo.

 • domovina mili dom

  Kučan je izjavil, da so mu ideje levice zelo blizu.

 • piko8

  SDS in g. Janez Jannša sta garant za boljši jutri za nas in naše vnuke!!!!
  Samo tako se bomo znebili in izsušili močvirje, ki ga je naredila rdeča golazen pod vodstvom krvavorokca milana kučana!!!
  VSI NA VOLITVE IN VOLIT SDS IN g. JANEZA JANŠO ZA BOLJŠI JUTRI SLOVENK IN SLOVENCEV!!!!

  • domovina mili dom

   Ščuka je, ščuka pa ni. Rdeči anarhisti se bojijo odkritih kart na mizi, kot hudič križa.

   • Anton Zor

    In dokumentov

 • Tone

  Ta fake news je pa res brca v meglo. Nihče, ki bo dal glas za Levico, tega portala ne bere, če pa ga že, ga za zabavo. Zaradi tega članka Levica ne bo dobila niti en glas manj, lahko pa kakega več.

  • sprehajalec

   Članek je pomemben zaradi uvedbe pojma “družinski socializem” Tone, ki razširi že obstoječo plejado socializmov. Demokratični, nostalgični, samoupravni, delavski, agrarni, realni…

   Konec koncev gre za zgodovinsko povsem vsakdanji pojav, saj so družinski člani pomembnih socialistov vedno zasedali visoke partijske položaje. Družinski socializem torej….

   • Tone

    Lepo, da se vsaj socializem razvija, če se že nič drugega ne.
    Pa tudi Nova se razvija, saj je očitno postala teoretični medij socialistične internacionale.

    • sprehajalec

     Nova razkrinkuje to socialistično internacionalo, ki je še globoko zažrta v slovensko družbo….

     • Tone

      Komu to razkrinkuje? Samo tistim, ki itak že tako mislijo.

     • sprehajalec

      Marsikdo škili na Novo.

     • Tone

      Normalni ljudje na Novo “škilijo” tako kot smo včasih na rubriko Saj ni res – pa je.

     • sprehajalec

      Ja, desničarski portal pač. In s programom Levo= dobro, desno= slabo v sebi….

     • tohuvabohu

      NImaš prav. Teoretična razprava lahko koristi vsem.

     • Tone

      Ja, ampak samo tiste, ki so objavljene v dovolj uglednih revijah. Sicer pa teorije koristijo samo teoretikom,

     • tohuvabohu

      Recimo v Delu, Oni, Jani, Slovenskih novicah, Nedeljskem? Te so neznansko ugledne, primojdunaj.
      Sicer pa takih teorij, ki koristijo samo teoretikom, ne potrebuje nihče.

     • Tone

      To so časopisi, ki objavljajo novice, ne teorij. Si pa naštel najbolj ugledne slovenske časopise, to je pa res.

      Teorije so znanstveni izdelki, najdeš ji lahko v Časopisu za kritiko znanosti.
      Teorije preko teoretikov potrebujemo vsi. Ali misliš, da je Einstein svojo teorijo objavil v pismih bralcev, ali v reviji, ki so jo brali samo teoretiki njegovega kova?

     • tohuvabohu

      Ja res so najbolj ugledni, haaaahaha. Najbolj slovijo po horoskopih.
      A Einsteinu pa raje ne govori. To te močno presega. Zate je ČKZ.

     • Tone

      Če prebereš samo horoskop pa res.

     • tohuvabohu

      Poznam tudi take, ki v časopisu preberejo samo horoskop. Pa morda še kaj o hujšanju in pozitivnem mišljenju.

     • Jovo Jamnica

      A si se le prepričo, da je f cajtngu napisano še kaj, polek horoskopa…

     • tohuvabohu

      Ni problema, kiselica. Časopisov in revij, ki objavljajo horoskope, ne kupujem. Tudi če slučajno vsebujejo kaj pametnega. No ja, lažem. Reporter na začetku ni imel horoskopa, pa sem se tako navadil nanj, da ga še kar berem. Zlasti zaradi številnih dobrih člankov. V desetih letih, odkar izhaja, nisem zamudil nobene številke.

     • Jovo Jamnica

      Nisn vedo, da boš verjetno volo NSi…

     • tohuvabohu

      Tega pa še jaz ne vem, hehe. Moram prebrati današnji horoskop.

     • Jovo Jamnica

      Ti priporočam, da prebereš kaj od Lisjak Gabrijelčiča. Prišepnem ti, da vedri na Sorosovi univerzi CEU v Budimpešti…

     • tohuvabohu

      A je šlogar?

     • Jovo Jamnica

      Se mi je kar zdelo, da je ti aktualno ozadje predvolilnega boja naših strank za glasove… več ali majn, španska vas.

     • tohuvabohu

      Mene trenutno zanima le volilni boj.

     • Jovo Jamnica

      Volilni boj je več ali majn transparentn. Mandatar bo Janša, potem pa se začne…

     • tohuvabohu

      No, to.

     • Jovo Jamnica

      To je itak fsakemi normalnemi jasno. Edino tumasta Nova straši sektaše, keri jo čitajo, z nekimi Meseci…

     • tohuvabohu

      Koga to?

     • Jovo Jamnica

      Koga, koga??? Saj tu doben od mesečnikof nea čita člankof… Za tote so merodajni etablirani mediji.

     • tohuvabohu

      Ah, daj no. Vsi prekleto dobro vedo, kaj se tule piše.

     • Jovo Jamnica

      To se ti samo zdi. Nova ma ful minorn doseg. Tista njihova fake popolarnost jim nea pomaga. Pa menda ja sam vidiš, da nas je tu maksimalno 50, keri tu pa tam kaj napišemo in 15 stalnih. Folk večinoma spremla POP in Akanalizacijo. Sploh mladi. Mesec recimo tu pa tam napiše kaj na fejsbuk in z tem doseže več mladih, kot Nova TV v celem tednu ponavlanja enih in istih poročil na multiplexu.

     • Tone

      In nje volilec SDS.

 • FORT WORTH

  O Lunatiku ni vredno izgubljati besed…tip je butast kot noc.

  Vceraj je na soocenjih Jansa dobro na primitivni gobec vzgal Zidana, ko mu je povedal, da so v CKZKS – ZLSD – SD s predsdnikom RADIKALNO NESPOSOBNI.
  S to izjavo je radikalnega bumbarja popolnoma ONESPOSOBIL !!
  Hehehe
  BRAVO JANSA !!!

  • sprehajalec

   Sposobni so le, vkolikor je izpolnjenih nekaj predpogojev.

   Nihče ne meri te sposobnosti in se nikjer ne kaže.
   ne govori se o njihovih dejanjih in je to prepovedano z zaporno kaznijo.
   Vse se hvali, kar storijo.

   Vsi jim pritrjujejo in ploskajo.

   Pa kakšen vic spustijo preko Tofa, ki služi kot nek ventil.

   • Tone

    Vsi politični vici so ventil, pa vseeno, kakšni so in kdo jih spusti.

    • sprehajalec

     V socializmu so jih javno lahko le redki….

     • Tone

      Takrat ni bilo interneta. Smo si jih pa na veliko pripovedovali. Javno jih pa vedno pripovedujejo samo profesionalci.

     • sprehajalec

      #Smo si jih pa na veliko pripovedovali.#

      V preverjenem krogu.

     • Tone

      V vseh krogih. Mika Špiljak je vice o sebi celo zbiral. Pa verjetno še kdo drug.

      “Kako se po hrvaško reče jamski človek?”
      “Špiljak.”

      A veš za koga, ki je bil zaradi vica zaprt ali kaj drugega po l 1955.

     • sprehajalec

      Svobodo in demokratičnost neke družbe ne determinira samo biti zaprt ali ne. Zbadljivke, ki se tičejo osebnostnih lastnosti politikov in ne ciljajo na spremembo družbenega sistema, težko imenuješ vici. NOB vici pa Vici o Komunistih starega tipa, so bili pa že delikatni.

      Pritiski so bili drugačne sorte, ne le biti zaprt ali ne. Zaposlitvene možnosti, obravnava otrok v šolah, družbena izključenost…

     • Tone

      Sami stereotipi. Jaz sem vice pokal od kar se poznam, pa nisem nič od tega doživel. Pa tudi nikogar ne poznam, ki bi. Vici so zato, da se režiš, ne zato, da spreminjaš družbo.

      Danes so politični vici brez veze, saj se zmerjajo politiki sami med volilno kampanjo. Zato jih praktično tudi ni.

      Učitelj: Kaj je kapitalizem?
      Učenec: To je družbeni red na robu propada.
      Učitelj: Kaj pa socializem?
      Učenec: Socializem pa je korak naprej.

     • sprehajalec

      Saj ravno tvoje razmišljanje je največja napaka, ki se zreducira v en stavek. “Pr ns je blo pa drgač”. Oziroma ni bilo nič narobe.

     • Tone

      Popolnoma narobe razumeš, če misliš, da zagovarjam socializem, komunizem ali Jugo. To so mrtveci, jaz pa nisem nekrofil.
      Jaz zagovarjam elementarno poštenje in korektnost. Pa stereotipov ne maram.
      Jaz ne vem, kaj imate od tega, da si izmišljujete razne grozote socializma, saj je bilo čisto realnih napak in neumnosti dovolj. Samo smešni ste zaradi tega, posebno pri mladih, ki že sami raziskujejo preteklost in de čudijo, koliko zanimivega se je dogajalo v času, ki ga vi slikate kot en sam propad.

     • bolimeđoko

      Tonček, koliko si star ?

     • Tone

      Dovolj, da sem vse na svoji koži doživel in si nič ne izmišljam.
      Zakaj se sploh oglašaš, če teboliđoko?

     • sprehajalec

      Jaz bi mladim na tvojem mestu takole odgovoril. leta 1945 je imela Avstrija precej slabše izhodišče kot današnja Slovenija. 25% stanovanjskega fonda predvsem po večjih mestih je bilo uničenega, tovarne porušene, dežela zasedena in razdeljena med okupatorje. Mrtvih so imeli procentualno več kot današnja Slovenija.

      danes slovenijo šišajo na vseh področjih. Zakaj je torej temu tako? ker niso imeli komunistov. Pojasni jim, da si sicer lahko šel na šiht, če si hotel, vendar pa je potem posledično fabrika crknila. ker veriga stečajev skrahiranih TOZDov se je začela že v socializmu. In ne kot danes lažejo pod demosom. Tam se je samo nadaljevala, ko banke niso dajale več kreditov za plače po partijski liniji.

      pa pojasni jim, da ker se Slovenija nikoli ni otresla samoupravnega socializma smo tik pred tem, da se ta proces zopet začne, tokrat na državnem nivoju.

     • Jovo Jamnica

      Žalostno, da smo v Jugi, mladi živeli brez skrbi in zaznavavali svetlo, čeprav fake prihodnost. Vsaj večina…

     • sprehajalec

      Mlad si bil jovice, pa še iz nemčije ti je fotr pošiljal denar. zato stvari vidiš drugačne, kot so v resnici bile…

     • Jovo Jamnica

      Boli me patka. Fajn smo se meli. Vsaj večina…

     • sprehajalec

      Korenjak je še kdaj pa kdaj vstal Jovice, zato so spomini lepi.

     • Jovo Jamnica

      Fala Bogi, da sn normaln…

     • Tone

      Takrat so fotri pošiljali denar iz Nemčije tudi v Grčijo, Turčijo, Italijo, Španijo, Portugalsko. To nima nobene zveze s komunizmom, ampak z zgodovinsko pogojenimi razlikami razvitosti Evrope. S tem pa so se te razlike tudi zmanjševale. Naši gastarbajterji so bili tudi izjemno dobro zaščiteni z meddržavnimi sporazumi. Kar pa ni mogoče reči za delavce, ki so prihajali iz fašističnih diktatur Grčije, Španije in Portugalske.

     • RATATA

      Razni Industrijski Biroji (Trbovlje npr.) so naše delavce pošiljali v Nemčijo delat (bolj posojali so jih) in od njih kasirali , njim pa dajali povišek za ločeno življenje ipd. Te firme so se obnašale ravno tako, kot se današnje agencije za posredovanje začasne delovne sile. In to slovensko delovno silo je zamenjala ćefurjad za časa delanja jugoslovanskega “naroda”.
      To situacijo danes in tisto od prej poznam, za razliko od tebe, ki z delavstvom nisi imel ne priložnosti, še manj pa želje priti v stik v tvojem Starem Laibachu.

     • Tone

      Pojma nimaš – trboveljsko obzorje je zelo ozko. Bili so tudi taki primeri, toda večina je šla tja samostojno preko zvez znancev, ki so že bili tam, ali preko nemških birojev.

      Od kod si tako samozavestno domišljaš, da kaj veš o meni? Slučajno sem odrasel na gorski kmetiji in imam stike z vsemi sloji prebivalstva, od kmetov, preko delavcev, obrtnikov, podjetnikov do akademikov.

     • RATATA

      Tvoje besede in trditve ne le o tej temi me usmerjajo na zaključke, ki ti jih povem.
      Namerno je bil izpraznjen prostor v Sloveniji za naselitev nekvalificiranih južnjakov iz Bosne.
      Tiste odprte meje proti zahodu so bile pesek v oči namišljeno svobodnih Slovencev, ki so bili bolj ambiciozni, kot jim je omogoslčal samoupravni sistem planskega gospodarstva pod vodstvom direktorjev španskih borcev.
      To ima vse značilnosti etnocida.

     • Tone

      Te tvoje blodnje me pa res ne zanimajo.

     • traktor

      Eh Jovo, v Jugi smo bili vsi privatniki. Privatniki brez odgovornosti. Zaposleni v državnih firmah, z, za en kurac plačo s katero itak nisi mogel nič dobiti, ker ni nič bilo. Popoldne pa težki privatniki, fušarji, švercerji, skratka šušmarji. Dobro nam je šlo. Tako dobro, da se mnogim kolca po tistih časih. Ker za svojo firmo večina ni imela jajca, takrat in jih nima niti sedaj. In tako bi se šlepali v boljši jutri. Samo zajebano je to, da je bil boljši jutri, zaradi tega že včeraj, ne? BTw, čoperja sem odjebal, zdaj jaham GS-a in mi je lepo.

     • RATATA

      Poslušaj rajš Domicelja in končno zajahaj svojo Hondo

      Zelo fajn se mi je zdelo, ko sem v gevint cilindra Tomosa 15 slc ušravfal svečko NGK HAHA

     • traktor

      Včasih sem res obrajtal Domicelja. Znal je narediti dober žur. Tud ruknu ga je dober in bil je človeški, z vsakim se je pogovarjal. Ne vem kam je poniknil. Najrajši imam njegovo slovenskega naroda sin.

     • Tone

      Jaz nobenim mladim nič ne razlagam. Govorim o mladih raziskovalcih, ki raziskujejo, pišejo študije in knjige, postavljajo razstave. Ti nimajo do tega obdobja nobenega čustvenega odnosa več, pa tudi politikantsko ne računajo, da bodo kaj profitirali, če bodo iskali samo temne strani, kot to delaš ti. Rišejo objektivno sliko obdobja.

      Delati današnjo politiko na kritiki prejšnjega sistema je čista zguba časa in energije. Nikoli več se ne bo povrnil v isti obliki. Socializem se ni začel v Sloveniji in se tudi ponovno ne bo rodil tukaj. Je pa res, da ideja ni mrtva in ponovno oživlja v zahodni Evropi in Ameriki (kot nekoč), saj so tudi razmere vedno bolj podobne tistim, ki so idejo socializma porodile.

     • sprehajalec

      Nekje sem nekoč bral, da mlad človek izloča hormone, ki ga delajo “prijaznega”. razumevajočega, navdušenega nad novimi idejami. ravno zaradi tega je levičarstvo pupularno predvsem med mladimi. In pa takšnimi kot Mesec, ki kujejo kariero iz tega. Profesionalci, katerih podvige pa največkrat mladi plačajo z glavo ali kako drugače. konec koncev tudi mlad pes je prijazen in ljubek.

      padec hormonov povzroči, da ti mladi postanejo podobni staršem in njihovemu razmišljanju. To danes na svojo veliko grozo ugotavljajo nekdanji hipiji v Ameriki. In potem se pač kregajo za nazaj, In zato če mladi niso vključeni v te prepire še ne pomeni, da jih ne bodo nekoč zanimali. in se bodo enako kregali, saj po tvoji teoriji bi morala zadeva, ki je stara 70 let biti že zaključena, saj živih prič ni več. In če zadeva do takrat še ne bo zaključena.

      pa začuda imaš ogromno takšnih, ki jih zadeva v mladosti ni zanimala. Danes pa jih.

     • Tone

      Kar tolaži se s hormoni. Dejstvo je, da večine ne mladih ne starih politika sploh ne zanima. Zgodovino dela pač tista manjšina, ki jo to zanima. To je vedno tako bilo.

      Jaz nimam nobene teorije, kdaj je kakšna stvar zaključena, samo čisto praktično vidim, da je vaše zaletavanje v preteklost in zmerjanje vsakega, ki se ne strinja z vami s komunistom, popolnoma neproduktivno. Ima pa družbeno zaviralni učinek.

     • sprehajalec

      če bi živeli v normalni državi z nekim normalnim standardom, bise morda strinjal s teboj. Tako pa živimo v razslojeni družbi ekstremnih bogatašev povezanih z javnim, begu mladih, propadanju ekonomske baze, milijardo do dve novega zapufavanja na leto, milijardo in pol obresti na leto na kredite in temu ni konca.

      Dokler bo del slovenske populacije slavil pomore pred 70 leti, dokler bodo poslanci vpili “naše bogastvo, žulji”, dokler bodo žerjavisti držali za jajca svoje državne lastnike, bo pač tako.

     • Tone

      Jaz živim v normalni državi, ti pa v takšni, kot si si jo v glavi naredil. Evropske statistike pravijo, da je Slovenija med najmanj razslojenimi državami, z najmanjšimi razlikami. Standard je blizu povprečja EU.

      Pomorov nihče ne slavi, razen v tvoji glavi, močni sindikati pa so lahko samo plus. Države, kjer so sindikati močni, so uspešnejše, vsaj v Evropi.

     • sprehajalec

      Mormalna država je učinkovita in vitka, ne pa nek socialistični TOZD tipa Mura, kjer je bilo 400 šivilj pa 1600 režije. Pa na pufih je živel. Te to na kaj spominja?

      Statistike europi posreduje Umar pa statistični urad in so naračunane po trenutni politični potrebi. zato nanje jaz nič ne dam. Konec koncev se ne bi uzselilo 50.000 ljudi zadnjih 10 let ker v Sloveniji zanje ni kruha. Standar je posledica velikega razslojevanja, prejemki na realnem so nizki, režija na javnoupravnem pa beleži visoke, povprečje pa je blizu europskim.

      Nikjer v Europi ni predsednik javnoupravnih sindikatov tako zlizan s Politiko, da požene na cesto svoj aparat, če neprava politična opcija zmaga.

     • Tone

      Ti kar uživaj v slikanju propada Slovenije.
      Mura je bila v 70.ih in 80.ih izjemno učinkovita in dobičkonosna firma.
      Izseljevanje samo po sebi ni problem, ker je to značilnost današnjega sveta, posebno mladine. Problem je, da se vsaj enako število enako izobraženih ne priseljuje. V številu izseljenih so zajeti vsi, z zelo različnimi motivi izseljevanja, upokojenci in otroci.

     • sprehajalec

      Mura je bila dobičkonosna in bi bila še danes, če bi bile plače kot takrat, 300 Dem, pa zaprt trg za uvoz tuje robe…..

      Problem je, da se vsaj enako število enako izobraženih ne priseljuje.

      Inženirji čakajo v Kladuši na prehod v belo Krajino….

     • RATATA

      Ti mladi raziskovalci imajo mentorje. Mentorji so pa sama znana prenarejevalska in zamolčevalska imena, katerim se na kritiko ni potrebno zagovarjati, saj ta do njih ne pride.

     • Tone

      Nisem imel v mislih študentov.
      In zakaj misliš, da so vsi ljudje, razen tebe, vodljivi in brez lastne osebnosti?

     • RATATA

      Mlade do 49 sem imel v mislih tudi jaz.
      Vodljivost je bil pogoj že za časa Avstrije. Tudi Miklošič mdr. je bil vodljiv, v nasprotnem bi ne bil cenzor kalibru kot je Presheren npr.

     • Tone

      No, če pa so vsi vodljivi, razen tebe, potem pa je itak vseeno. Gremo na pir!

     • RATATA

      Ni šans! Jaz bom špricer! Ti me pa že ne boš usmerjal! Raj crknem!
      Saj niso vsi vodljivi, le tisti, ki so izpostavljeni. Nevodljivi ne morejo nikjer objaviti svojih raziskav, razen v spregledanih samozaložbah. Odziva pa nanje itak ni.
      Pa odziva na tiste vodljive raziskovalce tudi ni vidno objavljenega. Zaenkrat.
      Dialoga in soočenja dokazljivih dejstev ni. To pogrešam in zato tako mislim in govorim.

     • Marjan

      Študente je treba izobraževati o spolnih boleznih!!! Potrebujemo ozaveščanje na tem področju in več finančnih sredstev za propagando!

     • Marjan

      SVOBODO HOMOSEXUALCEM IN DELU ČAST IN OBLAST!

     • RATATA

      Svobodno si ga rinita v vse luknje s tvojim defektnim fantom v vajini najeti garsonjeri.

     • Jovo Jamnica

      LOL… dober.

     • Marjan

      SVOBODO HOMOSEXUALCEM!

     • bolimeđoko

      moralno politične kvalitete je zihr “zgubil”, da ga je zabolelo, čeprav ni vedel ne od kod in ne zakaj.

     • pupa

      Se mi zdi da je bil zaprt ŽARKO PETAN.

     • Tone

      Ne, ni bil. Večino časa je bil zaposlen v Drami in Ljubljanskem gledališču. Režiral je tudi v tujini. Ves čas so mu objavljali knjige in uprizarjali igre. Dobil je tudi Prešernovo nagrado. Bil je tudi odličen pisec političnih aforizmov.

 • mona lisa

  Mesec je za luno ne v parlament. Dol tudi z rdečimi levaki. JJ reši Slovenijo pred levaki in migranti.

 • Peter

  Seveda nestrpno čakam, da se pojavi tumpek in nam pojasni, da gre za novo veliko laž NoreTV, no.

  • FORT WORTH

   Tumpek je ze od vceraj na pomirjevalih.
   Mesec je bil na soocenjih totalna katastofa.
   Svoji stranki je zapravil vstop v parlament…

  • WISKY 1000

   Ti vozi na svojo rdečo,komunajzersko 24 kurnik.

   • tohuvabohu

    Prjatu, a ne poznaš našega Petra?

 • Ryuk

  Vsi socializmi so družinski. Peščica družinsko povezanih posvečenih s privilegiji, ostali pa v blatu.

 • WISKY 1000

  VSI ZA JANEZA,JANEZ SAMO ZA DESNE.

 • xtc

  Pravi mali komunistični vajemčeki NOB drhali ,Titeka in kučana.
  No take stvari so se dhajale že v KP med in pred ww2-ti ne morejo iz svoje kože.

  • FORT WORTH

   Komunisti so po vsem svetu ISTI.
   RUSKA ŠOLA !!!

   • Štalmajster
    • sprehajalec

     Der ewige Jude. Prastara teza. Stara vsaj 1500 let….

     • Štalmajster

      Aaaa si se že spet javil ;-)) ku-ku ku-ku koliko žlahte maš na ….. “ta levi” za fopanje folka ?

     • sprehajalec

      Antisemiti ste levičarji, takšni in drugačni. Delavski, samoupravni, realni, družinski..

 • Nobody

  Zelo je “težko” v današnjem času narediti fake profil in ga napolniti z lažmi. Bolj odvratnih ljudi od urednikov NORE24TV ni (45% nore24tv lastijo mađarski državljani).

  • mojadezela

   Vi levuhi ste najbolj odvratna in izdajalska drhal!!! Lažete in parazitirate to državo že desetletja. Skupaj z migramti bi vas izgnal iz te države!!!!

  • sprehajalec

   kar Levičarju ne sede v kontekst ali ne “paše”, je fejk news. Že videno. V končni inštanci začne kričati…

  • tohuvabohu

   Ti si očiten rasist in šovinist. Kaj imaš zoper Madžare, nemo?

  • von Rhein

   Res si nobody.

 • SIMON ROZIC

  Duševni revček ! Prodana duša! Upam, da sam ne verjame, kaj
  čveka v eter in “sračka” po “cajtngah”. Ustavimo pobezlanega osla!

 • Amerikanc

  Kje pa so danes “motilci strani” ? Ali jim je malo nerodno, Židan, Šarc, Mesc,…

  • sprehajalec

   Si še ližejo bojne rane, ki jim jih je včeraj zadal Ivan janez na raznoraznih soočenjih…..

  • Peter

   Pridejo, ne skrbi, samo da tumpek pride domov, bodo takoj vsi navalili, no.

 • Aron

  Še ena anonimka? Svaka čast Novi, da ima take ekskluzivne vire :)))))))

 • 10mile30

  sej vemo katera stranka ima najbolj avtoritarnega, totalitarističnega predsednika. ste se morde kdaj vprašali ki dela njegov sin?

  • Anton

   Pri CPL?

  • sprehajalec

   V mislih imaš verjetno Delavsko stranko Koreje. Kje pa dela sin kim Youn Una?

   • 10mile30

    ni verjetno. mi je pa kim sporoču d ima sina starga sam 8 let od njega in še ne sme delat. sej veš, otrokove pravice in to

    • sprehajalec

     Ja tam pa sploh, pravice pa to….

   • Hun

    kje dela tvoj sin

    • sprehajalec

     jajo je zrihtal penzijo….

     • Hun

      Jajo je tvoj idol…res mas dolgocasno zivljenje

     • sprehajalec

      Bolje jajo za idola, kot pa tvoji Meseci, lare pa Violete…. Balkanska krčma.

     • Hun

      bolje zate ne bo nikol..ker si revcek

     • sprehajalec

      Ko ti zmanjka, začneš žaliti. balkanska kri in obvladovanje jeze?

     • Hun

      jst ti resnico povem to ni zaljenje…da pa zavidas juznakom pa mi je jasno

     • sprehajalec

      kaj pa jim zavidam? nek rajski vrt na jugu ali kaj? koljevko?

     • Hun

      zivlenje zavidas vsem, ki ga uzivajo..pa ne sam juznakom..vsem Slivencem in drugim, ker jansisti ste ubogi nesposobnezi

     • sprehajalec

      Hun, neki psihoanalitičar?

     • Hun

      setać, jansistek jehov sektas

     • sprehajalec

      Praviš kdor ni za “našizem” je sektaš…. Frakcionist, so včasih imeli izraz.

     • Hun

      to ti obvladas kaj je blo vcas ker si starac

     • sprehajalec

      Daleč od tega hun….

     • Hun

      kr tolaz se

 • 10mile30

  in tud vemo katera stranka je prvak v ponarejanju

  • Anton

   LDS.?

   • 10mile30

    tonči, kaj so te spustili s ketne?

  • samotoje

   SD, definitivno.

   • 10mile30

    definitivno ne

 • von Rhein

  Mesec me je vceraj spomnil na tistega nagravznega mulca v nasi vasi, ki mu je vedno smrkelj lezel v usta in smo vsi stran gledali, da ne bi bruhali.
  ———————-
  Najboljše mnenje o mladiču. Kopirano na enem izmed dnevnih forumov višjega intelektualnega ranga.

  • Osti jarej

   ..evo….že takrat so vsi stran gledali…..noben mu pa ni rekel “prase nemarno” ??!

   • Hun

    za hrbtom so bli vsi glasni

 • tohuvabohu

  To presega že vse meje. Kakdarkoli vklopim TV SLO, zagledam bodisi Erjavca bodisi Zmedendorfarja, ki nabijata sto na uro. Ukvarjata se glavnem s stranko SDS. Pasje bombice, hahaha. Nasvidenje v naslednji vojni, luzerčka.

  • 10mile30

   poglej norotv. tm nimajo cajta za S(D)S ker se skoz ukvarjajo z drugimi. še na tej spletni strani se bolj malo ukvarjajo sami s sabo, se rajši z drugimi

   • tohuvabohu

    Kaj pa je to S(D)S, fantek? Straniščni (demagoški) socialnacionalisti?

    • 10mile30

     Punči, d ti razlozim. Social demokratska stranka. Sam d z demokracijo nimajo dost skupnega

     • tohuvabohu

      Hvala. Sem se že ustrašil, da misliš SDS.

     • 10mile30

      sm mislu d desničarji ne morste bit bl zabiti sam zgleda d sm se ušteu

     • tohuvabohu

      A te je Mesec nategnil, da sem jaz desničar?

     • 10mile30

      ni treba d me kdo nategava. voham smrad

 • baubau

  banditizem ni bil nikoli nič drugega kot banditizem

 • lado

  beboti !!!vi ste to leno pijavkarsko drhal dali v parlament !! nimajo sek. delovne dobe , vi pa …. zdaj pojejte BE-DA-KI !!! no pa zdaj morajo dobiti še vlado ,potem ste pa ZMAGALI DEBILI SLOVENSKI !!!!!!!VI STE ZA RUBRIKO O BUTALCIH ,PA NAJ BUTALCI NE ZAMERIJO !!!!!!!!!!REVE ,NAMESTO ,DA BI ZDAJ REKLI GOTOFI STE ,BLEJATE TU GOR !!!saj bote kmalu dobili halaliste KRETENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!DA VAS NI SRAM IZDAJALCI !!!!!!!!!!!!!!!

 • Hun

  Luka Mesecinar je pa kr trn v peti SDS..ocitno

  • xtc

   Bebčki niso trn,ampak druž bi nevarni še posebejče imasjo levotitovofašistični sindrom.

  • šmentanamuha

   Levica je teroristična stranka, torej nevarna nam vsem.

   • Jovo Jamnica

    Meni ni. Če nebi blo Nova, sploh nebi vedo, da so ovi levaki gratali popolarni.

   • Hun

    tis bolana

 • skorpijon93

  ALI jih boste po vsem tem volili ali spregledali ?

 • Peter

  Kaj naredi levičarski “komentator”, ko ga povozimo?
  Zamenja nick in si utvarja, da mi tega ne vemo, ane 10toon30 al kaj si že, no

 • Osti jarej

  »Moja pot ob Pučniku«, kot sem naslovila knjigo, ne bo nikoli zaključena in vselej se z velikim spoštovanjem spominjam obdobja, ko mi je bilo dano delati zanj in za naše skupne ideale. Končujem pa z dnem 9. marec 2016, torej na rojstni dan dr. Jožeta Pučnika, neko drugo pot – članstvo v stranki, ki sem ji posvetila 26 let svojega življenja, zvestobe in nepojmljivega izgorevanja za uresničitev idealov, ki jih je prebudila Slovenska pomlad. Nikoli nisem verjela, da me bodo razmere prignale do te odločitve, a kar je preveč, je preveč, pravi stari rek. Po dobrem letu, natančneje 19. januarja 2015, odkar so posamezniki na stranki ugotovili, da tam ni več prostora zame, sem končno dojela, da torej tudi v članstvo stranke ne sodim več in da sem dolžna ta korak storiti zaradi Pučnika, ki ne bi dovoljeval, da bi iz stranke odhajali ljudje, ki so zanjo in Slovenijo veliko storili. V zadnjem času me namreč preseneča, kako zlahka se vodstvo stranke odreka posameznim zaslužnim članom SDS. Takšno ravnanje ne sodi med vrednote, ki jih je Jože vselej zagovarjal s svojo poštenostjo, načelnostjo in demokratičnim pristopom do ljudi. Moj izstop iz stranke naj bo torej v evidenci članstva zabeležen z dnem 9. marec 2016, na dan njegovega rojstnega dne. V ta namen tudi pošiljam izjavo nekoliko dni pred tem datumom, ker poznam utečeni postopek izstopa oziroma vstopa v stranko.

  Ničesar mi ne dolgujete, razen spoštovanja resnice, ki jo ljudem zdaj nekateri prikazujejo v napačni luči – tega pa vam ne dovolim! Vsaka napisana in izgovorjena beseda v vseh teh letih je prihajala iz srca, zato je moja vest čista. Izprašajo pa naj si jo tisti, ki so se zavili v gluhi molk tedaj, ko bi bilo treba spregovoriti in zahtevati pojasnilo tako z moje strani kot s strani ničeve sprenevedavosti nekaterih v hiši, zakaj sem tistega januarskega jutra za vedno zapustila prostore, ki so bili moj drugi dom. Nekajkrat sem glede na moj emšo predlagala predsedniku, da je čas za slovo, pa moji predlogi niso bili uslišani – kako vse drugače bi bilo! Zdajšnja sporočila po telefonu, kako ljudje sprašujejo po meni, in neumestno dopovedovanje mojim, doslej še strankarskim prijateljem, da mi ničesar ne zamerite (vi meni??), pošiljanje čestitk za osebni praznik preko tajništva in druga početja lahko mirne duše opustite, kajti ta čas je minil. Moj svet se ni sesul, kako mi je pri duši, pa ve le Bog. Me je pa današnje dejanje očistilo, ali je očistilo tudi vas, pa presodite sami.

  Da ne bi kdo pomislil, da sem se okoristila z diamantnim priznanjem, ga vračam stranki, tako kot sem ji ob odhodu vrnila nekoliko preveč nakazan honorar, vračam pa seveda tudi člansko izkaznico.

  Vera Ban

 • Kri Za

  Zmagal bo MarJANŠArec.

 • Peter

  Tumpek sporoča, da bo danes mal zamudu. Neki mu net šteka, verjetn mu sosed, znan skrajni desničar, stoji na kablu, pa ne more vsek svojih nickov spremenit, no.

  • Jovo Jamnica

   Ja. Bo nekaj na tem. Ko pride Tumpek, grejo kliki takoj proti taužnt

   • Peter

    Jp, kaj pa slovenec. šteka?

    • Jovo Jamnica

     Prek Disqusa dela normalno. Stvar je f certifikatu, keri je poteko. Brskalniki zato blokirajo stran.

     • Peter

      Hm, ne gre…

     • Krtača 20

      Normalno, če so zanč objavljal sliko obrezanga kurca. Zdej so pa pod kak porno spam filter padl, pa zaščita otrok pa to….

 • Fedor Anton Umek

  Levičarstvo je v današnjih pogojih velika oslarija.Vsakdo ve da je socializem propadel ,ker ni bil dovolj produktiven.Sloidarnost v revščini je končen rezultat levičarsrva.Seveda pa se najdejo barabe kot je Mesec ,ki mislijo da se le da nahecat nekaj ljudi in dobro živet na račun neumnosti neukih

  • Tone

   To zadnje najbolj drži za tiste, ki ne pridejo v parlament, a naberejo vsaj 1% volivcev. Pa še za marsikoga v parlamentu.

 • Winston Wolf

  Luka KIM Mesec.
  .
  :-)

  • Tone

   Tvoj smehec tudi ni najbolj delavem, če leži.

 • janez cepec

  dvomem, de vam je pisu razočaran član Levice. pa koji ste vi faktor med medijim, de bi se glih vam oglasu. sevede se je pozabu podpisat. če vam je res pihu kešn zblojenc, za kar štejem večino Levice, (tko je, na žalsot), je verjetn razočaran, ker ga niso uvrstil na kandidatno listo, še najbel verjetn pa je, de se je vaš avtor prispevka use skup zmislu. tud se ni upu podpisat. ma isti levaki ste.

  • Krtača 20

   Sej pravm da more grimsgobls na polno pisat anonimke. Besednjak je čist njegov.

  • Republic Commando

   Če bi ga poslal na kakega od MSM, nebi nikoli prišlo v javnost.

 • Osti jarej

  ….nihče ne bo delal za narod,vsi zgolj za kapital… vseeno je kdo bo na oblasti……ali tisti,ki so že 30 let na vimenih države,a oni,ki bodo šele prišli cuzat……no,še posebej ene par cvet govori,kot bi s svojim gobezdanjem če v tri dni ,kaj proizvajali…in to z visoko dodano vrednostjo…kot tonin,ki bi socialce nagnal na prisilno delo,sam pa se napaja iz državnega korita….. tumpelj dolgonosi

 • radames

  Železni Lukec, ki po volitvah ne bo več v parlamentu. Dojenčki!

  • Republic Commando

   Po zadnjim soočenjem na popu, bodo zanj volili samo še umsko zaostali. Teh je pa žal precej lol.

   • Zaskrbljen

    Eh, kako lahko kaj takega izjavi podpornik janse

    • macon

     Ti, ki si zabitek verjetno potrebuješ čim višji minimalec in socialno pomoč, jaz bi raje nižje davke, torej bom volil SDS.

     • Zaskrbljen

      Ni vse samo v migrantih in davkih. Ni mi do vpeljave obrednih sezigov carovnic, cascenja nekega kipa in ostalih srednjeveskih radosti.

     • macon

      Večina nas ni religioznih, to ti lahko odgovori večina forumašev. Največ je v davkih, to je v naših denarnicah, ampak kot socialni primer imaš seveda druge prioritete kot delavni.

     • Zaskrbljen

      A ti po sebi sklepas, da sem socialni primer?

     • macon

      Hotel sem dopisati, da je še druga možnost, da si tako nor, da glasuješ sebi v škodo. Tretje ni.

     • Zaskrbljen

      Tretja moznost, za katero glasujem, je tvoja pretirana prevzetnost in globoka zaslepljenost z materialnimi dobrinami.

     • macon

      Zaradi levega kriminala in davkov slabše živim kot bi v državi brez vašega lopovskega režima.

      Kaj si torej: socialec, ki bi rad čimveč državne podpore ali norec, ki mu je vseeno, če mu čedalje več jemljejo? A živiš samo zase, nimaš nikogar, ki bi mu lahko več nudil, če bi ti več ostalo?

      Ti si “ko seljak koji se naljutio na selo i odsekao si k,rac.”

     • Zaskrbljen

      Zakaj se ne odselis, ce te ta dezela tako moti?
      Uporaba tujega jezika nakazuje, da si ti morda tukaj tujec?

      Ti nisi normalen. Tebi je edina moznost jansa. Ostali so za pobit!(?)

      Ce me spomin ne vara, je v prvi vladi sds forsiral prepoved oz. omejitev splava. Ideje o tradicionalni druzini so pa ze tudi casu primerno pozabljene. Zbudi se clovek! Spoznanja na podrocju fizike, biologije, robotike(!!) ipd so nas pripeljala do nove ere. Ti in tvoji somisljeniki ves druzbeni napredek po nepotrebnem zavirate. Poglej zgodovino, vedno ste bili zaviralci svobode in razsvetljenja, prinasalci vojn in trpljenja. Kako poeticno :P

     • macon

      Izgovori, ker nimaš kaj odgovorit na povsem konkretne stvari, ki jih naslavljam.

      Edina možnost mi je opozicija levi mafiji in SDS je najmočnejša opozicijska skupina.

      Levičar, tvoji so v par desetletjih pobili 100 ali 200 milijonov ljudi v gonji za oblastjo in ti klanfaš o prinašalcih vojne in trpljenja. Potem pa še o spoznanjih, ki so vsa nastala v kapitalističnem zahodu, ampak vi si po potrebi prilastite karkoli vam zapaše kot izgovor za levo nesposobnost.

     • Zaskrbljen

      Ha, majster! Kdaj sem omenil podporo rdecih? Kdaj sem hvalil tita, stalina ali celo marxa? socializem?? :D Preberi ponovno moj prejsnji prispevek. Nastopa nova era, bizgec. Umiri svojo pretencioznost, nisi prvi, ne zadnji.

   • Olga2345

    Levičarji so res beboti, od prvega do zadnjega..

   • Tone

    Mislim, da predvsem visoko izobraženi.

    • Den456

     Na FDV. Jaka izobrazba!

     • Tone

      Ne, pač pa vseh profilov izobrazbe.

 • Brane

  Kako prikladno, kar neka pisma članov…nekaj najlažjega za fabrikacijo. Očitno je panika in forinti ne delujejo po planu in si je treba izmišljevati neka pisma. Drugega od preverjenih ponarejevalcev ni za pričakovati

  • Krtača 20

   Desne sam po dokazih vprašaš, so koj tiho. Nikol jih nimajo.

   • Den456

    Če obstajajo dokazi proti levim, se jih izbriše ali pa zastarajo. In to ne govorim o dokazih tipa neznani kraj, čas in način.

    Kako kaj vaš Janko Opanko? Je fafarmacevtkpogoltnila glavni dokaz.

    In potem vi levuhi zahtevate neke dokaze. Vi, ki ljudi zapirate in od njih zahtevate, da izvajajo obrnjeno dokazno pravo. Za vas je človek kriv, dokler ne dokaže svoje nedolžnosti.
    Popolnoma stalinistična logika. Nič čudnega, če je vaš vodja murglski Stalin.

  • macon

   Ko gledam soočenja izgleda kot da je bil pravkar predsednik vlade Janša v katerega se steklo zaletava opozicija, ki bi rada na oblast. Panika je po mojem pri levih.

   Desni smo že navajeni na vašo bedo.

  • soc

   Bebce na vrvico. Po možnosti kratko, da ne bodo ogrožali ljudi. (Pa saj sem to gotovo že zapisal kakemu tvojemu prejšnjemu agitprop nicku.)

 • Vin Dizl

  Bože sačuvaj, da resno ostane Levica zunaj parlamenta. To je katastrofa na kupu.

 • spet-sam-jest

  Tole pa je kr neki, če se večina članou meščeve stranke z njim strinja, je itak use prou, če se pa ne, ga pa lohk dobesedno zbrcajo na cesto, če drgač ne gre!Pa še usak mu lohk stisne mimgrede ene dve pedagoške okol kepe, de nou kej tečnaru in problem rešen!

 • Jure kavčičeu

  Absolutni vladar? Hmm, le katera druga stranka se še ukvarja s podobnim problemom…

 • jovan jovan

  Je lahko predsednik vlade ali koalicijski partner nekdo, ki ponareja dokumente, zlorablja osebne podatke in družbene medije? Je lahko predsednik vlade ali koalicijski partner nekdo, ki ima težave s pojasnjevanjem izvora premoženja; ki po obvodih dobiva denar za kampanjo iz sosednje fašistoidne države; ki po optimistični varianti najema za delovanje stranke in kampanje t. i. mafijske kredite od fizičnih oseb (!), po pesimistični pa prek fiktivnih kreditov pere lasten denar? In za teatralno vrnjen denar še danes ne vemo, kam je bil nakazan … To so vprašanja za Cerarja, za Židana, za Šarca, za Dobovška, za novinarje in vse, ki pravijo, da jim je mar, kje živimo in kdo to državo vodi.

  • RATATA

   Kdaj so pa pri vas izbori jovane jovane?

  • xtc

   Ja kako bi lahko bil mandatar vlade nekdo ,ki je imek kup popravcev(ker je bil butl) na lesarski šoli za mizarja.?
   BTW živčki ti nagajajo-Orban in Weber se lahko prosto gibljeta in udeležujeta,konvencij strank EPP a si ti kak levi fašist,ki bi ti to kar prepovedal?

  • Olga2345

   Tem vasim navedbam ustrezajo : “umetniki” tri krat Janša…Kraja identitete,lažno predstavljanje, korupcija… Janković zloraba mater samohranilk in korupcija na kvadrat, Cerar, nezakonito financiranje prejsnje volilne kampanje s Hrvaške, krsenje zakonov, ustave, nezakonita izplačila, zloraba davkoplačevalskega denarja za kampanjo stranke, veleizdaja Slovenije s tajnim sporazumom z Brusljem in Hrvati in nezakonito uvažanje divjakov, Židan, ukradena vila, korupcija, kraja, netenje sovraštva…, Šarec nezakonito poslovanje občine Kamnik … Dobovsek, sporno pridobljeni glas za kandidaturo… od SMC!
   Kaj torej hočete? Jezusa Kristusa za predsednika ali osebo, ki bo očistila Avgijev hlev?
   Vem, v katerem grmu tiči zajec! Stalno podtikanje tistemu, ki je sposoben in nevaren levičarskim privilegijem! Uporabila bom Logarjevi frazo, da levičarji iz “petnih žil” vlecete nekaj (lazi), da bi diskreditirati človeka, ki mu je za Slovenijo in slovenske državljane!
   Seveda vam NE verjame nihče več nič!

  • macon

   Stokrat ponovljene laži ne bodo postale resnice, niti zdaj niti nikdar. Ko bi bile vsaj zanimive in spretne laži, so pa primerne vam zaostalim črednim levičarskim butljem, ki jih zato tudi tako zvesto in zagreto ponavljate.

 • xtc

  Pravi mali leviavtokratski fašistek.

 • KP

  meni osebno se tale balonček od mesca zdi popolnoma neškodljiv. itak se bo nekega lepega dne sam še razpočil. sploh pa,kakšno ženšče ima za svetovalko. njo pa mu od srca privoščim,..

 • Tweety Bird

  POZOR POZOR POZOR !!!

  Evo vam vaša gnila in pokvarjena Lucija Šikovec Ušaj, ki si gobec brusi na tem portalu. Sram me je, da takšne Slovenke živijo pri nas.

  PROTI POLITIKI SOVRAŠTVA. Vsi na Trg republike v četrtek, 31.5.2018 !!!

  https://www.youtube.com/watch?v=_QbY2ItCwhM

  • macon

   A boste na koncu fašisti storili skupinski samomor?

   To bi bilo edino primerno, če bi se bili sposobni pogledati v ostanke vaših duš.

  • Olga2345

   Sovraštvo širi samo levicarska svojat (po Trčku)!

 • Tweety Bird

  Lucija Šikovec Ušaj: “Neonacisti imajo zadnje čase več pameti in okusa kot kdorkoli drugi.”

  Se pravi, če berete med vrsticami, so v SDS-u sami neonacisti.

  • Olga2345

   Neonacisti so LEVIČARJI, tako kot vaša Antifa…

   • Prle

    Vsi janšisti so madžaristi.

    • macon

     Janšisti pa madžaristi je samo za v umobolnico iz katere skupaj s Tihim in Mrkim izza vogala prežiš na fašiste.

     • Prle

      Na rts lahko zdajle gledaš Vrnitev odpisanih.

    • Olga2345

     Največjega “madžarista” imate v Murglah…

     • Prle

      He,he,he, sds bo s podatkom koliko je orban vložil v ivana izgubila par procentov volivcev.

     • Olga2345

      Nikar ne skrbite za SDS…Tudi za Orbana ne! Vse “napovedi” levakov so padle v vodo! Tudi Hilarija v Ameriki se vedno trpi…

     • Prle

      Zmaga bo splavala po vodi.

     • Olga2345

      Odločitev je v rokah slovenskih volivcev in ne vaših!

  • Dostmamrecesije

   Vse lewake, svetovne bedake fukniti na vlake.

 • Tweety Bird

  Lucija Šikovec Ušaj: “Oh, zato je župan Pirana tako zagorel in župan Ljubljane ne zna slovensko in pol poslancev vladajoče stranke tudi ne…”

  In to stvor od ženske boste volili za poslanko SDS-a ??????

  • učko

   Dej, mau si pizdo popraskej, če jo imaš, pol pejt pa spat !

   • Prle

    Kaj pa je narobe napisala?

    • Tweety Bird

     Ksenofob…

    • Dostmamrecesije

     Kera budala te je na svet dala.

  • Olga2345

   Ljubosumnost…haha…

   • Tweety Bird

    Gnoj ob babe…

    • Olga2345

     Ste vi! Ona je inteligentna, izobražena, odlična komentatorka in dobro zgleda!

    • Dostmamrecesije

     Hvala tebi baba ogaba.

  • Den456

   A je kaj narobe povedala? V tem njenem stavku so navedene tri resnice. Še Boris Pahor je opozarjal, da taki izvoljenci, ki ne znajo niti jezika, nimajo nobene zveze z narodno zavestjo. Že samo če pošljemo brezposelne balkance na Balkan, bomo veliko prihranili na sociali, če pošljemo še vse zblojene levake poleg, pa imamo res možnost postati uspešna država. Pogoj je le, da prvi v koloni, ki bo potovala preko Kolpe, maršira tovariš Milan Kučan z njegovimi udbovskimi kolegi.

   Ti drobna ptičica jim boš pa pot kazala.

 • Tweety Bird

  Gre za vprašanje, ali bomo državo res prepustili tistim, ki svojo politiko utemeljujejo z lažmi. Tistim ki na silo spreminjajo zgodovino.

  • macon

   Zgodovina je taka, da ste levi zajebali vse, česar ste se pritaknili v zadnjih 77 letih.

   • Tweety Bird

    Kontaminirano je vse, kar je povezano z Janšo.

 • Tweety Bird

  Slovenije, ki bi jo oblikoval tak medijski imperij in takšna tovarna laži kot je Nova24tv, me je strah.

  • macon

   Ti ves čas lažeš, pokvarjena leva sirota. Kot pokvarjena lajna si.

 • Olga2345

  Na javni hiši sramote, TV Hanzi, (dokumentirano) cela levičarska “inteligenca” širi sovraštvo in izključevanje, da o “koaliciji” (ljubezenski zvezi) Kahla in Zohana sploh ne govorim…pa o sovrastvu rdečezvezdasice Makarovičeve … potem pa tovarišija pred volitvami organizira miting proti sovraštvu in izključevanju!
  Se bodo posuli s pepelom…in opravičili slovenskemu narodu?

  • Zaskrbljen

   Zakaj je ime Zohan zasmehovano?
   Ironija na kubik. Ime Zohan je indijskega izvora in pomeni “dar boga” (gift from god) :D

   • Olga2345

    Ker sta s Kahlom par….v sovraštvu!

    • Zaskrbljen

     Ne, ne :) Zakaj je bilo za jankovica izbrano ime zohan?

  • Tweety Bird

   Slovenije, ki bi jo oblikoval tak medijski imperij in takšna tovarna laži kot je Nova24tv, me je strah.

   • Olga2345

    Resnica boli…pa se s Hanzija! Kdo bi rekel…oni so vas razkrinkali! Nova 24 pa je medij, ki prinaša ravnotežje v slovenski prostor in razkriva resnico, kar pa seveda “naše”, ki imajo ekskluzivno pravico do “resnice”, moti!

   • xtc

    Ja resnice je vas leve vedno strah-UPRAVIČENO.

 • Peter

  Tumpek, dost je igranja kle, spoki svoje nicke pa spat, alo gremo, no.

 • Olga2345

  Bodo levicarji miting proti svojemu širjenju sovraštva in izključevanja plačali levicarji sami ali pa kar nacistični Kućanov tovariš Soros? Jim bo plačal malico in nabavil tudi kocke?

 • Olga2345

  Levičarji z uvozom nezakonitih migrantov v breme slovenskih davkoplacevalcev, sporočajo slovenskemu narodu, da ga sovražijo, saj ga pehajo v bedo! Z vsaki nezakonitim migrantom nam ukradejo 2000 evrov na mesec!

  • kalavnik

   Olga. Motis se. Ni samo denar. Gre za krajo identitete ter nacrtno infiltriranje islama na prostor EU, tudi Slovenije. SLO je majhna drzva z malim stevilom prebivacen, zategadelj izjemno senzibilna na prisleke, ki bodo v 20 letih spremenili Slovenijo v genetski islamski izrodek. Ne Slovenci, Slovenke boste tiste, ki boste pred njimi pokleknile, kot ste pokleknile ze po letu 45. Vi ste rojevale cefurje, ce si priznas ali ne. Ali kot je rekel ze Dante Alighieri, “Vse zenske so kurbe, razen moje mame pa se ona je zenska” Iz tega vidika dam islamistom prav. Zenske ste navadne kokosi, ki za 100 Eur pokleknete pred vsakim. V vasih glavah cingljajo samo denar in primerno velik ter trd kurac. Zakaj ze Islam prakticira genitalno mutilacijo? Zakaj zenske iscete dovolj bogate samce, reveze pa odklanjate? Jo ni zenske na slovenskih ulicah, ki se ne bi prodala za jurja evrop in to takoj. Verjemi, ta druzbeni eksperiment je bil ze opravljen – uspesno- teorija dokazana.

 • xtc

  Zadnjič so zastavili vprašanje;”Koga želite za soseda,povprečne neizizvajoče istospolne ali levake?”
  Večina je odgovorila,da raje normalno vedeče se istospolne kot levake,ki neprestano netijo razdore,prepir in nasilje.

 • Dejstvo je dejstvo

  Ta stranka NI LEVA torej komunajzarska vsaj to bi vam lahko kapnilo tile so čist simpl ANARHISTI !! Levica je kot kaj vem Tito, Kardelj…. pa če so vam všeč al ne DEJSTVO je da so so varovali meje, imeli vojsko, toplovodarjev niso poročal in delomrznežev tudi niso prenašal zato so imel 99% zaposlenost

  • Soave

   Imeli smo uravnilovko. Le nekaj tisočevv- smetana – pa je bilo gospodov .

 • Soave

  Kaj pa naj pričakujemo od šefa stranke, ki se požvižga prav na vse. Poba je brez osebne kulture.
  Hja. . . . .kultura ? Pripenjam zanimiv info o debaklu predstave Mladinskega gledališča na Češkem . Tudi o tem smo že čivkali tule !

  https://www.domovina.je/novi-fake-news-nasih-osrednjih-medijev-ali-ko-je-vsako-izrazeno-nasprotovanje-ze-neonacizem-video/

 • Dostmamrecesije

  MESEC v parlamentu samo še ta MESEC, potem bo pa s SOJUZOM izstreljen na MESEC.

 • JJ

  Najbolj pošten in blablabla portal. A tega ne pa ne boste objavili. Aja saj res če bi posilil,ubil itd. potem bi a ne?
  https://novice.svet24.si/cl

  • radames

   “Stran ne obstaja”, piše. Najbrž laž pa so odstranili.

 • Matt von Glanz

  “pravi obraz Mesca, pravi, da jih je njihov vodja žalil in jim govoril, da so “uličarji””
  Kaj jih je žalil?? Kaj pa so antifajevci drugega kot primitivna ulična sodrga, ki ne pozna niti malomeščanskega bontona. Prav jim je povedal. Mesec je galanten diktator, njegov bonton ni le malomeščanski, celo kaviarski je.
  Tudi Hitler je na začetku jemal k sebi najbolj ekstremistične budale. Zakaj bi bili uličarji tako v rito prizadeti, ker jim je rekel, kaj so?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!