[Ekskluzivno] Poglejte, kako je Bela Krajina postala migrantska meka, ilegalno prehajanje meje pa je začasno ustavila narasla reka Kolpa!

Migranti pred Kolpo. (Foto: Nova24TV)

Domačini ob Kolpi se pritožujejo nad vse večjim številom prehodov ilegalnih migrantov iz Hrvaške v Slovenijo. Nekateri naj bi prihajali s čolni, drugi reko preplavajo in se nato pojavijo na dvoriščih domačinov. Domačini jim pomagajo, a dodajajo, da tam niso zaželeni, saj se bojijo njihovih resničnih namenov. O tem se v velikih slovenskih medijih v zadnjih dneh sicer ni veliko pisalo oz. poročalo, z izjemo televizije Nova24TV, nekateri so poskušali zgodbo celo pomesti pod preprogo. Zato smo se odločili, da zadevo preverimo tudi sami. Naša televizijska ekipa je v petek obiskala južno slovensko mejo.

Še pred sončnim vzhodom smo posneli mejni prehod Žuniči, ki je ves čas pod video nadzorom. Žičnata ograda, s katero je zaščiten most čez reko Kolpo, slovenski teritorij kolikor toliko varuje pred vdorom migrantov, čeprav le-ti ne izbirajo sredstev, ko poskušajo prestopiti mejo. Plezajo tudi čez ograjo, čeprav so pogosto močno poškodovani, krvavi in raztrgani, so nam zaupali v policijskih krogih.

Nov evropski migrantski koridor iz Kladuše čez Belo krajino?
Letos je ilegalno v Slovenijo v tem delu države, na koridorju med Žuniči in Preloko, kjer ni več žičnate ograde, saj jo je lani na pobudo poslanke stranke Levica vlada Mira Cerarja odstranila, mejo prestopilo okrog 160 migrantov, nekaj jih je celo utonilo, a mediji o tem začuda niso poročali. “Večinoma prihajajo iz Kladuše v Bosni in Hercegovini, kjer je stanje kaotično, tam jih na pot v Slovenijo čaka več kot deset tisoč,” nam pove eden izmed neimenovanih policistov. Pravi, da so migranti danes precej bolje opremljeni kot pred desetletji, ko so prihajali s kartami.

Danes ima vsak na svojem pametnem telefonu navigacijo, na kateri je točno začrtan novi evropski koridor. Ta gre proti ciljnim evropskim državam naravnost čez Slovenijo. Iz Vinice do Kladuše je namreč do Bosne najbliže, samo nekaj več kot 70 kilometrov. Zelo dobro vedo tudi to, kje je reka Kolpa najbolj plitka, da bi jo lahko prečkali kar peš. V poletnih mesecih je to na številnih predelih mogoče, v teh dneh pač ne, saj je zaradi obilnega deževja voda močno narasla. “Ti ljudje, če bi bili iz Sirije, z vojnih območij, ne bi vedeli, kakšna je reka Kolpa. Ti ljudje točno vedo, nekdo jih je poslal sem. Nihče ne ve, s kakšno nalogo jih pošilja Alah,” pravi Jože, eden od domačinov v Preloki.

“Ne vemo, od kod so prišli, in zakaj jih je poslal Alah,” strah pred neznanim slikovito opisuje prebivalec Preloke Jože. (foto: Nova24TV).

Domačini pomagajo migrantom, a se jih bojijo, saj ne vedo, s kakšnimi nameni prihajajo
Negativne izkušnje z migranti ima njegova soseda Marica, kateri je pred tednom dni eden potrkal na vrata. “Bilo je petnajst do osmih zjutraj, z možem sva pila kavo. Srce se mi je ustavilo, ko sem videla reveža. Bil je premočen, raztrgan, brez obutve. Momljal je ‘fire fire’, spustila sem ga v predsobo, kjer je glavo položil na radiator,” se spominja Marica, ki ga je preoblekla in mu dala jesti, a ima dvojne občutke. “Seveda mu moraš pomagati, saj je človek. Toda skrbi me, zakaj ti mladi fantje prihajajo sem iz držav, kjer ni vojne. Ko berem, kaj se dogaja po svetu, me je upravičeno strah,” je še povedala.

Migrantom smo sledili vzdolž reke Kolpe do mejnega prehoda Žuniči. (foto: Nova24TV).

Ko se je že zdelo, da v petek ne bo akcije, sta dva policista, s kateri smo čas preživljali v Preloki, kjer je še posebej lep pogled na reko Kolpo, dobila klic s policijske postaje. Nekdo je na hrvaški strani Kolpe opazil skupino migrantov, ki želijo prečkati mejo. In res smo jih opazili tudi mi. Toda zaradi močnega deževja je reka tako narasla, da je ni mogoče prečkati. Migranti, ki so bili že do pasu v vodi, so obupali. Vzdolž reke so se odpravili proti mejnemu prehodu. Ves čas so jih spremljale tudi naše kamere, nakar so nas naposled opazili.

Migranti so nas opazili in nas klicali na drugo stran reke Kolpe. (foto: Nova24TV).

Civilna iniciativa proti migrantskemu centru v Beli krajini: Država naj najprej poskrbi za svoje ljudi
Migranti so poizkušali v Slovenijo vstopiti čez most, a so jih tam ustavili možje postave. Potem ko so jih obkolili tako slovenski kot hrvaški policisti, so nekateri celo grozili, da bodo splezali čez ograjo na mostu in skočili v reko, a se to ni zgodilo. Na koncu so jih odpeljali Hrvati, neznano kam. Maja Kocjan, občinska svetnica v Črnomlju in predstavnica Iniciative proti azilnemu domu v Beli krajini opozarja, da se nanjo zaradi migrantov, ki se prosto sprehajajo po vaseh ob Kolpi, obrača vse več domačinov.

Maja Kocjan je predstavnica Civilne iniciative proti migrantskemu centru v Beli Krajini. Opozarja na 10 tisoč migrantov, ki na prihod v Slovenijo čakajo v zbirnem centru v Kladuši v BIH. (foto: Nova24TV).

“Problem je v tem, ker ne vedo, kako ravnati v tem primeru, nihče jim nič ne reče. Zahtevamo pa, da država najprej poskrbi za lastne državljane, preden se loti ukvarjanja z migranti,” je med drugim povedala za televizijo Nova24TV. Po besedah Kocjanove gre sicer večinoma za Alžirce ter prebivalce drugih držav Severne Afrike in Bližnjega vzhoda, namenjeni naj bili v Francijo.

L. S.

 • Luka Marchessi

  POZOR!!!!!!
  ŠTIRJE (4) MIGRANTJE SKORAJ NAPADLI SLOVENIJO!!!!!!!
  REŠIL NAS JE SAM BOG, KI JE POSLAL VISOKO VODO NAD NEVERNIKE!!!!
  HVALJEN JEZUS JANŠA!!!

  • von Rhein

   Verrecke!

 • ĐĐ Style

  Ta Maja Kocjan res zgleda zgrožena na fotografiji.

 • neny

  Fant s torbo je moj sosed, kaj ste to slikali?

  • Bald Eagle

   Neny, si ti iz Bele Krajine? Jaz sem pa mislil, da si primorka.
   Si iz Metlike, Črnomlja?

   • Rožle

    Itaq ..
    ona je 2x zapečena ..

   • neny

    no lahk rečem, ker je ravno toliko rres, kot vaš članek.

    • Rožle

     Ja Baldi je glavni urednik na Novi …

 • Grenze

  MI SE NJIM NE SMILIMO ONI NEVERNIKOM SE PRAVI KRISTJANOM IN VSEM KI NISO MUSLIMANI SEKAJO GLAVE !!!!!

  • Prdo

   Kristjani ubijajo otroke

  • Janka Kranjka

   Ateisti so še najbolj normalni.

 • pajot

  Če bo šlo tako naprej, to ne bo več bela pač pa Črna krajina

 • Joža

  Hrvatom je mar, in na svoji strani Kolpe so potegnili zasilne ceste, četudi skozi pečine. Te zdaj prav pridejo migrantom, da lahko izbirajo, kje bodo šli čez. Poleti lahko Kolpo prečka vsak otrok, ob nekaterih jezovih. Ta naval bo strašen, posebej ko Erdogan ponori, Hrvatje pa tudi pomagajo pri švercanju. Beli kranjci pa so še nedolgo nazaj protestirali proti mreži, zdaj pa si želijo dvakrat širšo in višjo, pa pse in marice in obute specialce. Bojijo se za hiše, žene, hčere, ovce, koze, kure in krave. Le za svinje ne. Prihajajo pa sami mladi moški.

  • karlina

   TOČNO TAKO, res je, nekateri , verjetno kar večina so bili proti mreži, ker se niti slučajno niso zavedali, kaj jih čaka.

   • McBobo

    Saj jim ni za zamerit-domačinom, ker so se zanašali na RTV, POPtv, A-kanal…., da so ograje nepotrebne in da vznemirjajo vse živo.
    Ko se bo nabrala kritična masa muslijev in njihovih podpornikov, bo šele narod dojel, da so jih mediji in politiki vseskozi nategovali. Žal bo takrat prepozno in državljanski vojni ter nedolžnim žrtvam se ne bo možno več izognit. Trenutno v Sloveniji se še lahko izognemo. Vendar ne več dolgo. Zato je za nas verjetno zadnja možnost za izvolitev domoljubne stranke na prihajajočih volitvah.

 • Joža

  Še tole: po tistih kolovozih ves čas patruljira Hr policija, torej dobro vedo za migrante. Morda jim celo pokažejo, kje bi šlo lažje čez.

  • janez.pokoncni

   Bodi realen. Tako njim kot nam je v interesu, da golazni nima na svojem ozemlju. Mi smo jezni, ko v SLO vstopajo, ko izstopajo, ne.

   • Joža

    Hja, pri vsej tej njihovi policiji in vojski nekam veliko tujcev pride do Kolpe. Pravzaprav si potrdil moj sum, da jih usmerjajo čimprej ven iz Hr.

    • janez.pokoncni

     Ja menda. Premaširajo celo Hrvaško, nihče jih “kao” ne opazi, popiše, uradno na Hrvaškem sploh nikoli niso bili.

     • karlina

      TOČNO TAKO

  • karlina

   Itak, da jim Hrvati pomagajo, saj so videli, kako levičarska svojat v Sloveniji ščiti sirskega brivca, ki bi ga morali že zdavnaj izgnati na Hrvaško, pa od tega ni nič in verjetno tudi nič ne bo, je zaščiten bolj, kot kočevski medvedi in bolj, kot mi-drugorazredni državljani SLOVENIJE !!!!!

 • Anton

  kot sem že večkrat omenil na naše represivne organe(beri policijo) se ni za zanesti.Prvič kot prvič, kar bi morala država nemudoma storiti ta hip je poslati vojsko na meje, vendar, od internacionalistov (beri levica) to dejanje ni moč pričakovati, boš prej na lotu zadel, policiste pa tako ali tako več videvaš po bifejih kot na terenu.

  sarkazem press

 • Tweety Bird

  Urška: Kakšni so tvoji načrti za Veliko noč?

  Janez: Isti kot Jezusovi.

  Urška: Kako to misliš?

  Janez: Izginil bom v petek in se pojavil v ponedeljek.

  ​Urška: Če to narediš, bom pa jaz kot devica Marija.

  Janez: A to je?

  Urška: Pojavila se bom noseča, brez da se me boš dotaknil.

  VESELO PISANKO VAM ŽELIVA FOGLOF TUNEK IN TWEETY BIRD :))

  • SmashFascism

   a morš res piti že na vse zgodaj, febo.

   • Joža

    Huje je: feministka. Pa brez Boga. A morda pa se je nekoč le dotakne, da ne bo več žalila na ta praznik?

    • Tweety Bird

     VESELA PISANKA !!!

 • Prdo

  Tudi Jezus je biu begunec

  • Janka Kranjka

   Jezus je izmišljen lik za pranje možganov.

   • karlina

    zato bom tebe blokirala in boš postal tudi ti izmišljen lik, vsaj zame

  • Marco Hempy

   Zgleda ti je fotr begunc!!

 • bisabre

  Pa kaj hudiča ne vidite, da jih Hrvati mirno spuščajo čez? Kdo pa je odgovoren za to? Najbrž ne slovenska država. Torej naj se Cmero raje pobriga za ustrezne proti ukrepe zoper Hrvate namesto, da cmizdri o ubogih beguncih in ostale traparije, med tem pa še ene brivske šeme ni sposben deportirati čez Kolpo. Vseskozi se hvali, da slovenska in hrvaška policija zgledno sodeljujeta, po novi migrantski invaziji sodeč pa so zgleda dogovorjeni. Kaj, ko bi ga po volitvah, če zmaga državnotvorna in domoljubna linija, malce pod drobnogled vzeli organi pregona, zaradi suma omogočanja nezakonitega prestopa meje in vstopa v državo?
  Sicer pa gre za čisto navadne ekonomske migrante ter socialne turisti, ki bodo ostali tukaj, saj jih Avstrija in Italija ne bosta sprejeli oz. imata primerno mejno kontrolo. Hrvati očitno pač ne, čeprav bi jih morali ustaviti in popistai že na bosansko hrvaški meji. Že vedo zakaj tega ne počno. Upravičeno se lahko sprašujemo, do kdaj se bo še nadaljevalo to kriminalno početje levičarsko-anarhistične bande?

  • karlina

   Zakaj jih Hrvati spuščajo čez mejo v Slovenijo ????? Le zakaj, zato , ker so v primeru sirskega brivca videli, kako imajo levičarski politiki radi nemigrante, rajši od svojih lastnih drugorazrednih državljanov, SAMO ZATO !!!!

 • bubamara

  Dokaz, da SLO ne spada v Šengen. Avstrijci to vedo že dolgo časa.

 • Tweety Bird

  Če pustimo politično in ideološko zlorabo vere, ki smo ji priča v vsakdanjosti (npr. islamski fundamentalisti, zloraba katoliške vere med desničarji), je vsaka vera marsikomu tudi upanje, tolažba, neke vrste psihoterapija in tudi smernica za moralno delovanje. Tako, da se ne norčujte iz tiste komponente vere, ki posamezniku nekaj pomeni. Kdor praznuje mu želim lep praznik.

  PS: Kakšen nedolžen vic na račun desnosučnih pa nič ne škodi :)

 • Artur

  Soroševemu še živečemu gnilemu truplu in njegovim levim podganam odlično uspeva, .a bi tam gori v Ameriki kdo od nadležnih Trumpovih organov le enkrat pognal kroglo v njegovo izrojeno tintaro in nas rešil tega zla ali ne ?
  Seveda ne ker je eden taglavnih operaterjev njihove satanistične NWO zločinske agende.

 • Stajerka

  državljani imamo proti lastni volji dolžnost, da jih futramo, proti lastni volji NIMAMO pravice, da izvemo resnico……
  kak se že glasi 3. člen USTAVE RS???…….koga je potrebno ovadit za kršitev ustave??….in kje??

 • totex39

  Največja sramota naše oblasti in režimskih medijev je ravno to, da ljudem lažejo o tujih priseljencih, ki nam jih na skrivaj uvažajo v državo in puščajo, da se nemoteno sprehajajo po državi.

  • Zgornji

   JA, IN TO BO TA NAŠ MRTEV NAROD ŠE DRAGOOOOOOO STALO – ŠE PRED KONCEM SVETA !!! ! !!!

  • karlina

   točno tako

 • Radolf Mitler

  Kateri kreten je dosegel, da so odstranili žično ograjo? Naj jo postavijo nazaj, pa še minsko polje zraven. Naj ti musliči letojo v luft k alahu.

  • karlina

   KATERI-LEVICA Z MESCEM, KORDIŠEM IN TOMIĆKO, mimogrede, ali ni prav ona iz Bele Krajine doma ?????

 • ĐĐ Style

  Neljubi dogodek, ki se je zgodil na
  političnem kongresu ob slavnostnem govoru prvaka stranke SDS:

  “V našem boju za oblast ne bomo vrgli puške v koruzo!”

  Je med vrsticami izjavil Janez Janez, ko se je iz sladkega sna prebudila Marija:

  “Puško ima, puško ima! Bejžmooo!”

  Dvorana se je panično izpraznila, čez dve uri pa se je na novinarski
  konferenci oglasil komandir lokalne policijske postaje in pojasnil:

  “Žal puške nismo našli. Osumljeni J.J je zaradi orožarskih poslov stari
  znanec policije, zato domnevamo, da je puško predal Hrvatom, ki so jih v
  tistem času opazili v okolici dvorane.”

 • Morala

  Hrvati se smejijo…zaradi Hrvaške jih ne bi smeli puščati čez mejo…naj jih oni popišejo in via na avion za Francijo…

 • Tweety Bird

  Velikonočni vic iz Amerike:

  Kakšna je razlika med sliko Jezusa in pravim Jezusom?

  Za sliko Jezusa potrebujejo samo en žebelj :)

  VESELA PISANKA.

  • Morala

   Kaj imaš od tega, če se norčuješ?! Bodi ateist, nihče te ne sili, da moraš verovati v boga. Jaz verujem v samo sebe ampak spoštujem verne. Norčuj se in piši vice na račun muslimanov in njihove vere, če upaš!!!

   • Goran Hvala

    A se ne norcujete dovolj ze vi sami na tem portalu?…jst sm tud ateist…sam nism mogu mim tvoje najave..od 10h komentatorjev se jih 8 norcuje iz muslijev 2 pa iz katolikov…pa napises kaj imata tista 2 od tega da se norcujeta..:-)..ja ne vem no…kaj jih ima tistih 8 ki se norcujejo iz muslijev..poglej sam podpise slovenskih komentatorjev..sovrazni do vseh ki sam 1% odstopajo od janseviskega razmisljanja…preveri udej sam orgovore na moj odgovor pa ti bo vse jasno…;-)

    • Morala

     Kdo vi? Moji komentarji so na nivoju spoštovanja do vseh – tudi drugačnih. Pokaži mi kdo se danes norčuje iz muslimanov!!

     • Goran Hvala

      Ah dej no dej…gor in dol pise o raznih kozejebvih pa cefutarjij pa tvoj stavk umes ki sicer ne vsebuje teh besed sam namiguje da ce ze naj se delajo norca iz muslimanov..z dodatkom ce si upajo..:’)..ti si pa tud prov ena prava slovenka…nak mi pa ze ne…:-)

     • Morala

      Ne spreobračaj mojih besed … Ne namigujem, ampak točno to mislim, ker se ne upa delati norca iz muslimanov…to je to…Dlakocepec :)

      Sem prava pristna slovenka, nisem umetna…

  • montyamp

   Kaki bedaki ste šele komunisti .
   Zid je ja veliko dražji od cvekof .

 • tzt

  Razlog več, da se čimprej zbrca čefurska levakarska oblast. Na mejo pa postavi ograja kot jo imajo Madžari.

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!!

  • karlina

   podpis

 • ĐĐ Style

  Janez Janša pride na pošto in povpraša, kako se prodajajo znamke z njegovo podobo.
  Prodajalka razočarano odvrne: “Zelo slabo, zelo slabo. Deset sem jih prodala, pa so mi jih stranke vse vrnile nazaj in se pritožile, da na znamkah ni lepila in da jih ne morejo pritrditi na pismo!”
  Janez ne more verjeti svojim ušesom in hoče preizkusiti, ali so njegove znamke res popolnoma neuporabne. Vzame eno, mastno pljune nanjo in jo pritrdi na pismo. Znamka drži kot pribita.
  Janša pogleda prodajalko, ta pa zavzdihne: “Vi ste pa prvi, ki je pljunil na zadnjo stran.”

  • von Rhein

   Preden začneš z vici se vprašaj zakaj je Kajn Abla ubil.

 • antimur

  Ta kurčeva kučanistična vlada, od odstopljenega Cerarja, ki niti ne ve, zakaj je odstopil, do zdaj je nanizal cel kup variant, samo tisti, ki drži, da je zjebal Slovenijo v prafaktorje in da je popolni idiot in pokvarjenec, se izogiba kot hudič križa, njegovi katastrofalni ministri, z rusofiloma, omejenim Erjavcem, kateri je resnično potreben za ods….ter kučanistični podrepnik, kolhoznik Židan, ne bo nikdar reševala Slovencev pred to muslimansko okupacijo, ampak jo podpirajo z vsemi štirimi, sicer kot navadne pizde, prikrito in zahrbtno.

  • karlina

   točno

 • hribovc

  zdej, k je dal odpoved, gre lahko c(m)erar za graničarja na kolpo !! … 3€.na.uro press

 • smiljan bertolin

  Pozor, pomembna novica na pop tv, Neka znana Natalija B. ne praznuje Velike noči. Le kaj bi poročali ti osebki, če bi bila ta tv že pred osamosvojitvijo.

  • ĐĐ Style

   Za zacetek naj cerkev vrne vse kar so pokradli slovenskemu narodu in naj se nehajo vmesavati v drzavne zadeve.

   • montyamp

    Se strinjam .
    SD murglosrbija pa naj vrne najprej ukradeno vilo , da bomo dobili Slovenci vse nazaj .

    • ĐĐ Style

     Jezus je vstal od mrtvih. PRVI APRIL!

     • montyamp

      Žvepleni je pokazal udbovski denar v Rusiji .
      PRVI APRIL !

     • ĐĐ Style

      Janez ni podkupljiv!!!

      PRVI APRIL !

     • montyamp

      IVEK KDO TE JE UBIL ???
      https://www.youtube.com/watch?v=7AaeV17w3Os
      Tisti zazidarski otroci ……………………….

     • ĐĐ Style
     • montyamp

      Če to pogledaš do konca , obstaja še upanje zate .
      https://www.youtube.com/watch?v=TSFfq2J7xVg

     • ĐĐ Style

      Neverodostojen novinar Domagoj Margetić obosjen zaradi malverzacije upravljanja orintološkim rezervatom Crna Mlaka, dvakrat obsojen od strani Haaškega tribunala UN-a. Potem še enkrat obsojen na tri mesece in 10.000 evrov kazni. Ta je po mutnih poslih nekje kot Janša.

     • montyamp

      RESNICA — SOVRAŽNI GOVOR .
      PATRIA in še 160 montiranih procesih proti IJJ , povedo samo to , da imamo enajstoklasna udbovska sodišča .

     • ĐĐ Style

      160 in vsi montirani, neki ne štima.

     • Republic Commando

      Lejga levičarja, spet je tu da udriha po Janši a še sam ne ve zakaj.

     • McBobo

      Komunisti in ostala druščina so začeli seliti denar iz davčnih oaz nazaj v Slovenijo za razvoj le te, ker so spoznali, da tako ne gre več naprej.

 • Franc Šink

  Sedaj se poraja vprašanje. Ali jih več zadrži Kolpa ali Slovenska policija.

  • Soave

   Kolpa !! Ona se na nikogar ne ozira, niti na Boga , niti na Vladarja !!
   Saj od nikogar ni odvisna !

   • Zgornji

    VSE JE ODVISNO OD BOGA !!! ! !!! SAMO ON DAJE NUJNO POTREBNO ENERGIJO CELOTNEMU VESOLJU DA TO SPLOH LAHKO OBSTAJA !!! ! !!!

    • Soave

     Žal mi je, a v zadnjem letu sem postala velika dvomljivka. . . . . . . . .

     • Zgornji

      Ja, možno, a vendar si zatavala v napačno smer/pot življenja.

     • Soave

      Nisem, nisem. Vse poti vodijo v Rim – smo včasih rekli.

     • Zgornji

      Ja, Smo to Res govorili, … ko še nismo vedeli da Smo Žal v Zmoti. Dandanes, ko vemo da je Rim tik pred Porušenjem, tako kot je bil Jeruzalem, takih starih rekov ne govorimo več, kajti tudi Vemo, da Ne veljajo več. Torej, je Vse Odvisno od Boga. Kolpa še Bolj, Kajti Nima svobodne Volje, tako kot jo imamo mi , ljudje na tem Božjem planetu. Think it over .

     • Soave

      Ti dam prav in ti pravzaprav zavidam tvoje trdne poglede in zaupanje, ki ga imaš.
      O Kolpi in Rimu. . . . . pa sem se pohecala.
      Zaenkrat Rim še stoji. . . . .
      Torej si prepričan, da mi, ljudje s svobodno Voljo lahko kaj storimo ?

    • DJURO SUMAR

     Nekaj ne štima. Torej tudi tile muslimani prihajajo k nam po božji volji.

     • Zgornji

      Ne, kajti On nam dovoljuje Svobodno Voljo. Torej so ti migrantiči kazen naše pokvarjene svobodne volje ki je postala tako zlobna, da je dobila zlobne migrante zdaj za kazen.

     • DJURO SUMAR

      Žleht je tale tvoj Bog.

     • Zgornji

      A zdaj ,ko nam je dal Svobodno Voljo je pa že Žleht ?? No, tebi je pa res težko ustreči. Nič ti ni prav. Res nemogoč si. Kot da nebi ničesar razumel, ali pa se delal norca iz vsega . Nekaj na tem je.

     • DJURO SUMAR

      On (ta tvoj Bog) ni dal nikomur nič, vse je ustvarila narava (vesolje), svobodno voljo pa si mora vsak izboriti sam. Jaz jo imam, ti očitno še ne.

     • Zgornji

      Evo ti Dokaz, da si še Zelo Nepoučen + Slep , ker niti neveš kdo oziroma kaj je ustvaril/o Naravo oziroma Vesolje . Kaj čemo pol z takimi nevedneži tvojega tipa ?

     • DJURO SUMAR

      Ja, kaj si pa dokazal s tem svojim komentarjem? Popolnoma nič. Znanstveniki še raziskujejo nastanek vesolja, ti pa že vse to veš. Bravo.

     • Zgornji

      Amen : bravo. “znanstveniki” pa so slepi, tako kot ti, ki jim nasedaš. Saj nekaj že imajo prav, a v osnovah so žal zgrešili bistvo. Lp + #

     • DJURO SUMAR

      Skratka, ti si pametnejši od vseh znanstvenikov. Po tvojem je “bistvo” napisano v Svetem pismu in si prepričan, da je vse ustvaril nekakšen Stvarnik. Vprašaj se, kdo pa je ustvaril Stvarnika, ki je verjetno nastal iz nič ali pa je morda najprej ustvaril samega sebe.
      Dovolj si že star, da bi lahko bil pametnejši.

     • Zgornji

      Najprej ti bi moralo biti jasno, da je v Svetem Pismu Toooooooliko ven pobranega, da je že skoraj za na Odpad : 6 + 7 Mojzesovi Knjigi Manjkata, kjer je bilo lepo razloženo o življenju ljudi na drugih planetih .
      Zatem bi ti moralo biti še jasno, da obstajata 2 vrsti Energij : Ustvarjeni in Neustvarjeni . In Bog je Neustvarjena vrsta Energije, kar pomeni da je Večna Energija, ki se ni Nikoli začela, temveč obstaja Večno , in bo tudi Večno Obstajala, ter ohranjala Vse druge Sekundarne Energije kar jih poznamo.
      Dokler ti take Osnove še niso jasne, si še Daaaleč od Resnice .
      A Žal takih Podatkov Neboš našel v Bibliji, Kajti Preveč so jo osiromašili .
      Lp + #

 • zaton

  Če mene vprašate, bi morali problem reševati že ob začetku migracij in to na morski meji v bojnimi ladjami. Sedaj bo ta problem vse težje reševati.

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!!

  • DJURO SUMAR

   Tebe ne bo nobeden nič vprašal.

  • karlina

   TOČNO TAKO, oz. če je potrebno, bi moral cel svet pomagati tam na Vzhodu, z materialno pomočjo in ne, da so jim odprli vrata v Evropo, to je VELIKA NAPAKA, ki jo že plačujejo nedolžni ljudje s svojim življenjem in jo bodo plačevali še naši otroci, vnuki, pravnuki.

 • Zgornji

  A NISMO BODEČE ŽICE NAPELJALI PROTI TEM MOHAMEDANSKIM ZLOBNEŽEM ??? A SO JO ŽE RAZTRGALI ?? NO, POTEM JIM NAPELJIMO DVOJNO !!! ! !!! AMENNN !!! ! !!!

  • DJURO SUMAR

   Ti si bolj zloben od vsakega muslimana.

   • garfi

    leviČĆarji pa ste najbolj zlobni

    • DJURO SUMAR

     Koliko si star, da imaš tako preprost pogled na svet. Po tvojem so levičarji najbolj zlobni, desničarji pa najbolj dobri. Črno belo, nobene nianse vmes.
     Zelo preprosto delujejo tvoji možgani. Kdo je bolj zloben? Črnci ali belci, ženske ali moški, Američani ali Kitajci?

     • garfi

      vidim vas rdeČĆe v rdeČĆi in dobri ste za požret

     • DJURO SUMAR

      Si popil preveč Kristusove krvi.

   • Zgornji

    Če bi bilo to res, potem bi se jaz zdaj streljal z svojimi brati, tako kot to počnejo Zlobni Mohamedanski Arabci na bližnjem vzhodu že Vrsto let .

    • DJURO SUMAR

     Ti se kar tolaži, ampak tvoj Papež govori povsem nekaj drugega. Očitno ga podpiramo samo še ateisti.

     • Zgornji

      Pusti ti onega zblojenega lažnivega pokvarjenega papkota , ki Bo Kmalu končal na “odpadu” , in ne mešaj Religije, z vatikansko bando ki je komajda malo boljša od mohičev .

     • DJURO SUMAR

      Ni moj papež, kajti jaz sem 100% ateist in ne priznavam nobene avtoritete.

  • karlina

   Ne, so jo kar levičarji odstranili.

   • Zgornji

    Aja ?? Kdaj ? :-(

 • xtc

  Grozijo ,da bodo skočili z mosta,ne vem zakaj ga ovirati?
  Dejstvo je,da dokler se ne bo začelo nasilno ustavljanje toka bo zadeva taka.
  Naj si EU že zabije v glavo,da z temi ljudni gre le z brutalno silo,če jih želiš ustaviti.

  • Zgornji

   AMENNN .
   Bodo pa vsaj za ribji futer dobri.
   Čeprav jaz rib itak ne jem, ker sem vegetarjanec.
   Razen morda onih, na dveh nogah, pa še tiste čedalje manj, ker so v Slovenisatanu žal Prepokvarjene .

  • Goran Hvala

   Kakor sm opazu v zgodovinskih knjigah je tako z vsemi ljudmi…al pise v kaksni vasi resnici drugace…

  • karlina

   Sorosovim plačancem je važen njegov denar, čeprav je močno krvav.

 • Tweety Bird

  Ljubim Jezusa. Ko se rodi, do bim darila. Ko umre, dobim čokolado :)

  • garfi

   ko se zbudiš srečaš mačka (:
   ljubim ptičke

 • Olga_10

  Predlog SDS je, da se vse, ki nezakonito prestopajo mejo, takoj pošlje nazaj, saj tisti, ki prihaja nezakonito, nima pravic do azila!
  Naženimo levičarje in zaščitimo Slovenijo in njene državljane!

  • karlina

   TOČNO TAKO !!!!!

 • DJURO SUMAR

  Zakaj prihajajo sem ti fantje iz držav kjer ni vojne, se sprašuje domačinka iz Bele krajine. Precej neumno vprašanje se mi zdi. Baje, da vsako leto odide 8000 mladih fantov iz Slovenije, pa tukaj ni nobene vojne.

  • montyamp

   Komunistično stalinistična fašisto- golazen na oblasti , pomeni
   VOJNO STANJE .
   Zazidarska omladina banditizira zdravstvo , banke , sodstvo , …………………… , beži kdor more .
   VSI NA VOLITVE , BANDITE KI ŠE NISO ODSTOPILI , NA ODPAD .

   • DJURO SUMAR

    In zakaj odhajajo iz tistih drugih držav, ki jih omenja domačinka iz Bele krajine?

    • Soave

     Zato, ker jih je nekdo napačno informiral o
     ” silno bogati, stari, demokratični Evropi ”
     kjer jim bodo pohane piške vseh vrst , kar same priletele v naročje !!

     • DJURO SUMAR

      Aha, kdo pa jih je napačno informiral. Morda, Cerar, Židan in Erjavec?

     • Soave

      Kaj je bilo prej . Jajce , ali kura ?

     • DJURO SUMAR

      Seveda kura.

     • Beli Medo

      A jajce, da se je izvalil piščanec si pa ti znesel?

     • DJURO SUMAR

      Butec, jaz ne nesem jajc. Ker si katolik, ti bom povedal takole. Bog je ustvaril življenje na zemlji, vsa živa bitja. Kura je živo bitje, jajce pač ne. Torej.

     • Beli Medo

      E v jajcu je tudi živo bitje…

     • DJURO SUMAR

      Torej, ko si spečeš jajce, poješ živo bitje. Rajši prenehaj komentirati, da se še bolj ne osramotiš.

     • Beli Medo

      A te daje panika Đuro?

     • DJURO SUMAR

      Zato, ker si ti zabit ko telegraf štanga, pa res nisem paničen. Vas je kar nekaj takšnih na tem portalu.

     • Beli Medo

      Pa mi povej kaj tebe pametnega človeka zadržuje na tem portalu, ni se ti potrebno ukvarjati z mano in meni podobnimi…

     • DJURO SUMAR

      Zabava, kratkočasje, pa človek vedno izve kaj novega.

     • SmashFascism

      Ti torej nimaš jajc, bebček

     • Beli Medo

      Ima ima, samo vprašanje, če so še koristna.

     • DJURO SUMAR

      Ti pa nimaš možganov.

     • Soave

      Odločno in brez dvoma !!

     • DJURO SUMAR

      Točno, ker ne more biti drugače.

     • Soave

      Hi. . . .hi. . . . Jurij. Si prepričan ?

     • DJURO SUMAR

      Razlag je več, tudi znanstvena. Ampak ti si katoličanka in verjameš, da je Bog ustvaril vsa živa bitja na zemlji, torej tudi kokoš. Jajce pač ni živo bitje.

     • Soave

      Danes se ne bom kregala s teboj.
      Lep večer.

     • DJURO SUMAR

      Le zakaj bi se kregala.
      Danes po dnevniku sem gledal oddajo svetovnih verstvih, sedajle pa gledam o nastanku našega planeta. Zanimive zadeve. Lahko noč.

     • Soave

      Pripis. . . . . nekateri še vedno dvomijo.

     • DJURO SUMAR

      Če razmišljaš s svojimi možgani, ne more biti dvoma.

     • Soave

      Aha. . . . pa sva tam !! Marsikdo v naši domovini si tega ne upa.

     • DJURO SUMAR

      Resnično ne razumem zakaj si nebi upal. Jaz sem si vedno upal, tudi v bivši državi.

     • Beli Medo

      Osebno zgoraj omenjeni trije verjetno ne, jih pa njihovi ideološki tovariši!

     • DJURO SUMAR

      Torej so levičarji napadli Irak, povzročili arabsko pomlad, podpirajo upornike v Siriji, Angela Merkel, ki jih je dejansko povabila, pa je najhujša levičarka na planetu.
      Tvoj komentar je jasen dokaz, da se je desničarjem v Sloveniji totalno zrolal.
      In kaj počne EU, katero vodijo desničarji? Na začetku migrantske krize ni dala nobenega mnenja in izhodišč članicam, kako naj se spopadejo z migrantsko krizo, ob katalonski krizi modro molči in ne poda nobenega mnenja, poleg tega pa je povzročila razkol med Združenim kraljestvom in EU. Nikjer ni zraven niti enega levičarja, vi pa še kar naprej tumbate o Titu, Kučanu in ne vem kakšnih komunistih. Ne morem misliti drugega, kot da ste totalne ovce brez kančka svoje pameti.

     • Beli Medo

      Bla bla bla!

     • DJURO SUMAR

      Dobro si tole argumentiral.

     • Beli Medo

      Aha predvsem hitro.

     • DJURO SUMAR

      Še bolj bebavo kot hitro.

     • Beli Medo

      Na neumna vprašanja neumni odgovori!

     • DJURO SUMAR

      Sploh te nisem ničesar vprašal.

     • Beli Medo

      A ona naša ki skače po žerjavici je desničarka a Đuro. navodila za Schengen so bila jasna, kdo jih je kršil naši levaki. O pijancu Junckerju in Angeli nima smisla izgubljati besed oba bi morala biti že davno v pokoju. Pa Arabske skrajneže je oborožil Husein Obama, tako sedaj pa pogruntaj koliko je levakov koliko desnih.
      In še to za Madžarskega Orbana veljajo isti EU predpisi, pa nima velikih težav z temi doktorji, ki prihajajo z vzhoda in juga.

     • DJURO SUMAR

      Mlatiš prazno slamo. Za sedanjo migrantsko krizo je kriv zahodni imprializem z ZDA na čelu. In zapomni si, da svet vodijo klerikalci na čelu z vsemi verskimi skupnostmi, torej tudi z vsemi verniki, ki podpirate kler. Ti osebno si za to krizo odgovoren bolj kot jaz, ker podpiraš kler.

     • Beli Medo

      Bedak na kubik!

     • Soave

      Tile trije napačno informirajo nas !! Z njihovimi mediji na čelu.
      Vendar pa se jaz spominjam nekega pisanja, oz. neke info, ki je bila dosegljiva na . . . . . . pišuka, se ne spomnim . . . . . . . na katerem portalu. Za migrante.
      Kje so sprejemni Centri, kakšne so njihove pravice glede zdravstva in raznih družinskih dodatkova. . . . . .
      Če se bom spomnila in našla, ti pripnem.

     • DJURO SUMAR

      Ti trije se morajo v glavnem držati navodil iz Bruslja.
      Ampak mi smo v globalnem svetu tako nepomembni, da je škoda izgubljati besede.
      Desnica naj se poenoti, združi, da pride na oblast, potem pa boš videla, da ne bo nič drugače. Preimenovali bodo par ulic, prepovedali rdečo zvezdo, Kučanu znižali penzijo…………………..mi vsi pa bomo bevskali še naprej.

     • Soave

      Morda. A zopet po 10 tih letih poizkusiti, menda ni greh ?

     • DJURO SUMAR

      Mene osebno ne zanimajo Cerar, Kučan, Židan, Erjavec, Janša, Tanko, Černač itd. itd. Levičar sem iz popolnoma drugih razlogov, katere sem ti verjetno že kdaj pojasnil.

     • McBobo

      Pa bele device se jim bodo kar same pred noge metale, ker domačinom tiči ne stojijo več-evnuhi.

     • Soave

      O, domačinom bi že. . . . . . . pa se bojijo, da jih bodo bele device obtožile za spolni nadlegovanje. . .

  • sprehajalec

   Kar Đurice, zunaj jih čaka milijarda.

   pa celo otresli so se kolonialistov in svobodno zadihali. Sedaj pa ta raj zapuščajo. Pri nas ljudje grejo, ker imamo pač levičarje na režimu, ki so nesposobni zagotoviti polno narodnogospodarsko zaposlenost.

  • joza joza13

   Pajnkiher, kaj tebi ni jasno?
   A?

  • Beli Medo

   Iz Slovenije se mladi selijo zaradi blesavih levih vlad !

   • DJURO SUMAR

    Zakaj odhajajo iz Slovenije mi je jasno, ampak zakaj prihajajo v Slovenijo iz drugih držav, kjer ni vojne. To mi razloži.

    • Beli Medo

     Na njihovi poti je Slovenija, malo jih po svoji volji ostane tukaj, jo kar se da hitro popihajo naprej… Zakaj pa prihajajo pa ne vem. mogoče zaradi tega, ker ima vsakdo internet pa se preko njega marsikaj izve, in pa tudi propaganda od plačanih izdajalcev.

     • DJURO SUMAR

      Nič ne veš.

     • Beli Medo

      No pa mi ti povej?

     • DJURO SUMAR

      Sem ti povedal, pa si napisal blablabla.

    • Eric Koston

     židi plačujejo isise dolih kjer vsem domačinom prodajajo ‘karte’ za bolši lajf.oni itak nasedejo in zdej bo vse sem pršlo, leta 2050 bota vodla nemčijo/UK pakistanc oz indijc, nakar bodo židi počas lahko zavladal svetu, sami bodo mel izraelsko državljanstvo in bodo ostal čistokrvni ker se ne bodo smel poročevat z ostalimi ovcami po svetu, katere število bodo genocidno zdesetkali. zdej zastopiš zaka je adolf koval sovraštvo ker je zvedu za prvo judovsko konferenco kjer so se elite pogovarjale o nadvladi vseh ras

     • DJURO SUMAR

      Kdo ti je kaj tole vcepil v glavo. Totalna neumnost. Židi bi že davno leteli iz Bližnjega vzhoda, če jih nebi podpirale ZDA. Par dni nazaj so zopet ZDA vložile veto, da ZN ne morejo raziskovati najnovejših dogajanj v konfliktu med Izraelom in Palestino. Da jim oni plačujejo karte je pa itak idiotizem prve vrste. Bežijo zato, ker je cel Bližnji vzhod in Severna Afrika v vojni zaradi ZDA, Združenega kraljestva in EU. Za vse sranje je kriv zahodni imperializem, oziroma pohlep kapitalistov, ki so ljudi sprli na osnovi verskih prepričanj.

     • Eric Koston

      Prosim sam nehi…maš lepo knjižice ki jih dobijo zravn tisti k se odločijo za pot s čolnom, jim kaže vse poti in checkpointe kjer se lahka ustavijo, nared domačo nalogo ker sma že tukaj zaklučla

     • DJURO SUMAR

      Tiste knjižice jim tiskajo v ZDA.

     • Eric Koston

      so v arabščini…

     • DJURO SUMAR

      Tudi v arabščini.

  • šmentanamuha

   Naši mladi se ne plazijo v tuje države kot podgane, ampak gredo tja civilizirano z dokumenti, vedo, kje bodo spali in si uredili službo. In pomembno: svoje stroške pokrivajo SAMI in ne tuja država. Ti si en navaden opran levičarski osel, ki ne premore niti mali logike.

   • DJURO SUMAR

    V EU smo vstopili zato, da si razširimo življenski prostor.

 • montyamp

  Štrom v Kolpo .

  • McBobo

   Pa šarce (ne klovna) ob obali Kolpe, pa ko bodo poizkušali stopit v vodo, rafal spustit v Kolpo.

 • joza joza13

  Bravo Cerar in Levica! Bravo!!!
  Letos je ilegalno v Slovenijo v tem delu države, na koridorju med Žuniči in
  Preloko, kjer ni več žičnate ograde, saj jo je lani na pobudo poslanke stranke Levica vlada Mira Cerarja odstranila, mejo prestopilo okrog 160 migrantov, nekaj jih je celo utonilo, a mediji o tem začuda niso poročali.

  • karlina

   JA BRAVO, seveda-skrb za te mlade nemigrante jim je pred skrbjo za naše SLOVENCE, ki živijo tik ob meji s Hrvaško in se vsak dan tresejo v strahu za svoje življenje, premoženje.

   • DJURO SUMAR

    Tisti, ki živijo tik ob meji so stokali, da jim ograja dela škodo, pa jo je vlada odmaknila. Naj si jo sedaj sami postavijo nazaj, če bi jo radi imeli.

    • Sadako

     https://www.youtube.com/watch?v=gWmX1PRSaNU
     Če jih pa za dom spremni vozijo gor. Samo pozabljajo, da migranti želijo iti Vatikan spremeniti v Hagio Sofio 2. Ker Alžirija je bolj bogata kot sta Slovenija In Francija skupaj.

  • vinko

   na pobudo gospe iz CI in politikov, ki so jokali po Ljubljani, kako bo z turizmom in kopanjem v kolpi,saj imajo bolj temne turiste, ki zdaj niso dobri

   • Marko Markov

    Ja, ti temni turisti zivijo na racun slovenskih davkoplacevalcev! Kakor , da nimamo dovolj svojih, ki so pomoci potrebni!

 • Dragan Krstič

  Voice of Europe: zaradi ukinitve vizumov med Srbijo in Iranom je v nekaj tednih prispelo okoli 7.000 Irancev v Beograd in čakajo na boljše vremenske razmere za pohod preko Hrvaše in Slovenije v Avstrijo in Nemčijo. V letošnjem letu je za 30% večji prihod migrantov kot lansko leto iz Turčije na Egejske otoke.

 • karlina

  GROZLJIVO !!!!!! Kje so sedaj politiki, da bi zaščitili naše ljudi-SLOVENCE, ki niti ne vedo, kako naj se obnašajo v tej situaciji.

  • McBobo

   Doma ležijo kot krave in prežvekujejo šunko ter jajca, ob tem pa razmišljajo, kakšne nove davke bi si še lahko izmislili.
   Briga levičarske politike za vsakdanje probleme državljanov; pojavijo se samo takrat, ko je medijsko ugodna klima za njih, potem pozabijo na vse obljube.

  • DJURO SUMAR

   Vprašaj župnika, ti vse vedo.

   • Sadako

    Isto kot papež. Samo, ko se bo Vatikan spremenil v Hagio Sofio jim pa ne bo več nič jasno.

    • DJURO SUMAR

     Že sedaj jim ni nič jasno.

   • Beli Medo

    O kaj župnika ti si bolj pri roki, pa še dosti veš….

    • DJURO SUMAR

     Jaz sem ateist in mi ti ne verjameš.

     • Beli Medo

      Verjamem, če se strinjava je pa drugo vprašanje

 • garfi

  leviČĆarske odprte meje
  in njihovo geslo brez meja-brez-držav-brez narodov
  DOL Z VELEIZDAJALSKO BANDO MAJA NA VOLITVAH !!!
  UVOZNIKE “LEVICO” USTAVIMO Slovenci
  to so udbomafijski šarec-sd-desus-smc-l-baratušek-sloga-itd

  • Marko Markov

   Nemci so se zaceli zavzemati za sengenski nadzor meja. Na forumih je vse vec zapisov, v smislu, lazje je 2x na leto pokazati potni list na meji, kakor ziveti v strahu!

 • DJURO SUMAR

  Skozi Belo krajino gre koridor. Ne vem kje tile tepci na NOVA24TV vidijo koridor. Na petih slikah so štirje migranti, pa še ti so na Hrvaški strani.

  • Sadako

   Jih bodo že Hrvati peljali na to stran. Ko jih bodo dovolj navozili, bodo pa migranti Vatikan spremenili v Hagio Sofio 2. Potem jih bodo pa Hrvati videli pri poročilih na televiziji in zato bodo pa potem morali Kitajci pripeljati nove televizorje na Hrvaško.

   • DJURO SUMAR

    Pusti za danes alkohol in pojdi spati.

  • Beli Medo

   V Kladuši jih čaka 10000 pa ja jih bo za mali koridor.

   • DJURO SUMAR

    Ampak zaenkrat to ni koridor, temveč posamično prestopanje zelene meje. Nižje dol jih čaka še na milijone. Dokler ne bodo imperialisti končali vseh vojn, bo teh milijonov vedno več.

 • žogica

  Treba je sejati strah, če ljudje živijo v strahu, jih je lažje vodit in jim prat možgane !

  • sprehajalec

   Hihihihi, Žogica, prav privoščil bi ti ene dva fejst potrebna, ki sta dosedaj samo koze….

   • žogica

    Znaš biti pa totalno brutalen bebec, sicer se pa ne čudim, pravi SDSovec !

    • sprehajalec

     Hihihihi Žogica, sploh nisem SDS in katerakoli druga stranka. veliko sveta sem prepotoval žogica in vem, kj bi oni storili s teboj. kako bi se sladkali. Drugačno razmišljanje je samo velika naivnost človeka, ki je bil v življenju najdlje do Zambratije ali pa novigrada.

  • Beli Medo

   Žogica nekako mi deluješ kot, da bi bila na Soroševi plačilni listi!

   • žogica

    Ti meni deluješ, kot črna zver !

    • Sadako

     Ko se bo zgodilo tisto, kar napovedujem, bodo črne zveri spet moderne.

   • McBobo

    Najmanj na državnem zizku. To je dejstvo ali pa je totalno usekana.

 • Marko Markov

  Levi sejejo strah med ljudi, ko vabijo begunce v SLO! V Nemciji so zaceli spoznavati, da islam ni kompatibilen s krsanstvom in to v sami CDU

 • mginko

  Komunistična udbomafija vseskozi prikriva resnice, ki bi zanimale državljane. Levi večni bleferji in lažnivci naroda. Vse to delajo, da se z lažmi držijo na oblasti in izsesavajo krvavo prislužen denar drugorazrednim državljanom. Koliko časas bo še rabil slovenski narod, da bo temu naredil konec ??? !!!

 • Jožef

  Ja, dragi sokristjani. Letos nam še niso prišepnili, da je glasno čaščenje jezusovega vstajenja po smrti na nek način žaljivo za muslimane. Toda, pazite, če ne bo na Kolpi in drugod na slovenski meji več reda, lahko pričakijemo, da bomo imeli težave s praznovanjem Velike noči.
  Tudi ateisti, neverniki in komunisti, pazite, tudi vi jeste za te praznike jajca in svinjsko šunko.
  Svinjsko meso je za muslimane nekaj nedopustnega in žaljivega, pazite, da v prihodnje ne boste prikrajšani za te dobrote.
  Kar se pa tiče slovenske potice in črnega vina, se pa zahvalite alfa samcu komunistov, tovarišu Židanu.

  • Jože Kandolf

   Čas je že, da nehate s temi komunisti.A nimate koga drugega za obtoževati.

   • Republic Commando

    Pri vseh krajah so zraven, tako da…..

   • žogica

    Reveži so, imajo polno glavo komunistov, ki jim ne dajo spati !

    • Sadako

     Obstajajo levi in desni komunisti. Desna komunistična stranka se je imenovala Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei.
     Kakorkoli že, povsod so levi in desni komunisti. Najhujši je pa islamski akviziter Sorsos.

   • Marko Markov

    Joze Kandolf, kdo je v SLO navdusen nad begunci? Bivsi komunisti in njim podobni!

  • Jožef

   Ne trudite se, ker sem vas pravkar blokiral.

 • Sadako

  Nadaljevanje: Ko bodo Hrvati videli, da so s svojo dostavo muslimanov v šengen, sami krivi za to, da je Vatikan postal Hagia Sofia 2 in da so ostali brez glave svoje cerkve bodo pa za pomoč zaprosili IRO, ki se bo ponovno rodila, ko bodo Irci ugotovili, da so za vse sranje (kot ponavadi) krivi Angleži.

 • Belokranjec

  Bela krajina in ne Bela Krajina

 • Slovenec 33

  Ta veleizdaja slovenske države in EU mi dvigujeta tlak,
  V okupirani državi, kjer vladajo okupatorji in izdajalci slovenskega naroda je vse podrejeno uničevanju in zatiranju slovenskega naroda.
  Kaj je to pravna država? čemu so namenjeni znaki ob meji, da je prehod prepovedan?
  Namenjeni so ljudem, ki spoštujejo lastnino in pravno ureditev.
  Kaj mislite, da dezerterji, ki jih sestavljajo opičjaki in kameltrajbarji spadajo med ljudi.
  Npaka
  To je drhal, ki ne spoštuje nič, kar je svetega civilizaciji.
  In potem topoumni produkti usmerjenega izobraževanja mislijo, da se bo ta drhal civilizirano obnašala po prehodu meje. Samo debili lahko kaj takega mislijo.
  Pri tem jih podpirajo veleizdajalci slovenskega naroda, kot je naprimer predsednik država, ki je ob pomoči vlade tako uničil slovensko vojsko, da ni sposobna varovati meja.
  Slovenija je tudi zavezana šengenu in ima iz te zaveze nekaj obveznosti, tudi na mejah.
  Kaj delajo naši predstavniki, izvajajo velizdajo Slovenije in EU in ob tem ropajo slovenski narod, dobivajo provizije od spuščanja dezerterjev čez mejo, ker gre ropanje Slovencev prepočasi. Sodrga okupatorska.

  • stroke

   Ne samo v Sloveniji, to je vzorec v celotni Evropi, nekaj nam pripravljajo.

  • Franjo Trojner

   Takšne stvari se dogajajo samo v državah kjer je avtohton narod v manjšini. Očitno samo 800 000 velik SLOVENSKI ROD LJUBI SVOJO DOMOVINO, SLOVENSKO MATI IN OČETA, DOM, ZEMLJO, JEZIK, KULTURO, TRADICIJO, NAVADE IN OBIČAJE, DOMAČO NARODNO GLAZBO IN SVOJO RKC.

 • mona lisa

  Na mejo vojake in zbrat te migrante ter jih takoj poslat v državo izvora. Migranti so satan ki koraka in se razlezuje po Evropi.

  • lili pili

   In kdo tega satana sili v evropo zakaj ne gred v ameriko, kanado…. samo v evropo

 • Franjo Trojner

  V Kolpo bi morali vložiti cirka 50 odraslih
  morskih bikov (bull shark),
  ti lahko živijo tudi v sladki vodi.

 • Mirko Zidenjsek

  Zanimivo kako NOVA pise samo o beguncih,ki jih je v primerjavi z siptarji zelo zelo malo.Zakj nic ne napisete kaj se dogaja po nasih solah,bolnicah zaradi siptarjev.Zanimivo,da jih tudi ne omenite.In potem naj vas clovek voli(SDS).Cez 40 do 50 let ,ko se bodo namnozili nas caka makedonski in kosovski scenarij.Ali res tega ne vidite?Ali pa mogoce nocete videt?Res zanimivo

  • Mirko Zidenjsek

   Mogoce ja pa res tisto o Janezku….

   • mginko

    Lahko greš v murgle, tam te čaka rdeči čaj. Ti bo odleglo…..

  • Mirko Zidenjsek

   Levi in desni ste pokradli drzavo,zdaj nam jo boste pa se vzeli(nam jo bodo siptarji)Sram vas bilo in vecina politikov nosi slovenska imena in priimke.Fuj banda prodana leva in desna

 • skorpijon93

  ne jamrajte , volite SDS, letos so volitve , drugače bo vse slabše

 • Sadako

  Ko bodo Hrvati našvercali dovolj CVETA HRVATSTVA (Ante Pavelić je rekel, da so muslimani cvet Hrvata) v Slovenijo bodo muslimani šli v Vatikan in ga spremenili v Hagio Sofijo2.
  Potem Hrvatom ne bo ostalo, da bodo za pomoč prosili IRO. Rekli bodo: “Jaz sem Hrvat, nisam terorista, ja virujem u Isusa Krista!” Malo za tem bo izvoljena republikanka, ženska rjavkasto bakrenih las in stara med štirideset in petdeset let na mesto predsednice ZDA. Ona bo glavni adut v njihovi krščanski IRA – Hrvat gverili. Tista zadnja karta, ko prinese zmago šibkejšemu nasprotniku.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!