Politični pritiski na RTV so bili prehudi: Urednik Tednika Igor Pirkovič zaradi prispevka o Thompsonu prisiljen k odstopu!

Igor Pirkovič (Foto: Nova24TV)

Prejšnji teden je v javnost prišla novica, da je na Televiziji Slovenija urednik Tednika Igor Pirkovič s svojim prispevkom o Marku Perkoviću Thompsonu dvignil ogromno prahu in da nanj vse od začetka maja izvajajo velike pritiske. Govora je o prispevku, v katerem nastopa pevec Thompson, Pirkovič pa ga je zaradi izjemno kritičnega poročanja drugih slovenskih režimskih medijev skušal predstaviti z druge plati, v človeški luči in kot velikega domoljuba, ki nima nič skupnega z nacizmom, temveč se je za hrvaško neodvisnost boril v krvavi vojni. Najprej so o prispevku na predlog programske svetnice Jedrt Jež Furlan razpravljali na komisiji za informativni program, pozneje je prispevek obsodila celo varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev na RTV Slovenija, Ilinka Todorovska. Pritiski so bili tako hudi, da je Pirkovič klonil – po naših informacijah je namreč odstopil z mesta urednika Tednika!

Naj spomnimo. Programska svetnica Jedrt Jež Furlan je javno zatrjevala, “da je bil z novinarskega stališča to neprofesionalen prispevek. Njegov avtor bi lahko za mnenje o Thompsonu zaprosil vsaj kakšnega hrvaškega novinarja, ki pozna to problematiko. Da ne govorimo o ideološki spornosti prispevka in relativiziranju ustaškega pozdrava Za dom spremni”. Jež Furlanova se je obregnila tudi ob dejstvo, da je Thompson v oddaji med drugim dejal, da ustaštva ne more komentirati, ker ni zgodovinar.

Iskrilo se je tudi na Facebooku. Tam se je namreč oglasila urednica dnevnoinformativnih oddaj na Televiziji Slovenija, Mojca Šetinc Pašek, ki je zapisala, da so na RTV izgubili vse uredniške kriterije in da se bo zadeva ponovno uravnotežila v Odmevih. “Posipavam se s pepelom, čeprav na Tednikovo urednikovanje zares nimam vpliva, me je globoko sram,” je bentila Šetinc Paškova.

Novinarke Tednika: Ničesar nimamo s prispevkom Igorja Pirkoviča!
Oglasile so se tudi novinarke Tednika, ki so poudarile, da je prispevek izključno avtorsko delo urednika Tednika Igorja Pirkoviča. “Pri pripravi prispevka ni sodeloval nihče drug iz uredništva, prav tako nihče iz uredništva ni imel možnosti vplivati na vsebino prispevka,” smo lahko prebrali na uradni Facebook strani informativne oddaje Tednik.

Ni skrivnost, da gre nesojeni nastop hrvaškega pevca močno v nos levi politični struji na Televiziji Slovenija, a da so šli s svojimi napadi na urednika Igorja Pirkoviča vendarle predaleč, je v svojem odprtem pismu varuhinji pravic gledalcev in poslušalcev na RTV Slovenija Ilinki Todorovski opozoril Igor Ferluga. Pismo je prejšnji teden objavila Demokracija.

Foto: Arhiv Nova24TV. Pevec Thompson.

Pirkovič edini, ki se je upal upreti režimskim okvirjem na RTV
“Kaj pa je naredil tako napačnega? Kot prvi je, vsaj kolikor je meni znano, nekoliko temeljiteje iz prve roke predstavil konkretnega človeka, uspešnega hrvaškega glasbenika Slovencem. Z intervjujem brez pretiranih namigovanj, predsodkov, vnaprejšnjih etiket. Dal je Thompsonu z dovolj inteligentnimi, neagresivnimi, a relevantnimi vprašanji na voljo nekaj minut, da se sam predstavi Slovencem. Kaj pa je v tem pristopu sploh narobe? Po mojem je narobe, obratno, prav to, da se doslej po mojem vedenju nikoli v Sloveniji kaj podobnega na TV postajah ni naredilo,”
piše v svojem pismu Igor Ferluga.

Po njegovih besedah je bilo v slovenskih medijih narobe predvsem to, da so novinarji doslej o Thompsonu govorili vse najslabše, skoraj vsi po vrsti so ponavljali floskule, da je ustaš in vsakršen ekstremist, fašist, nacist in rasist. “Slovenci nismo smeli iz prve roke izvedeti, ali se sam res resnično sklicuje na ustaštvo, ga hvali in slavi,” je v pismu še opozoril Ferluga.

Varuhinja Todorovska se je, le dan za tem, nepresenetljivo, odzvala v skladu z režimsko politiko Televizije Slovenija in je Pirkoviču očitala pristransko in nekorektno poročanje, ki naj bi kršilo hišni kodeks. In čeprav proti uredniku Tednika na RTV niso potegnili nobene poteze, je bilo pritiskov znotraj televizijske hiše očitno preveč. Pirkovič je odstopil kot urednik Tednika, z njim pa so slovenski gledalci izgubili enega redkih, če ne kar edinega novinarja v slovenskih mainstream medijih, ki si je upal stopiti izven dovoljenih uredniško-političnih smernic ter v zadevi Thompsonovega koncerta javnosti obelodaniti tudi drugo plat resnice.

L. S.

 • Sredina

  Ustaških simbolov je na njegovih koncertih ogromno, in ustaše se povezuje z NDH in le-ta je bila marionetna država Tretjega rajha in Hitlerja in pol vi rečete da nima nič z nacizmom.
  DEJTE NEHAT SRAT S TAKIMI NEBULOZAMI!!

  Povejte JASNO IN GLASNO, da zagovarjate nacizem, fašizem, ustaše, Hitlerja, kolaboracijo z nacisti in fašisti in opravičujete njihove zločine ter dajete v nič partizane, ki so se borili proti tem…

  DA VAS NI SRAM…tko daleč ste pripravljeni it v deljenju naroda, v ideološkem boju, da boste celo Hitlerja zagovarjal…

  Niste vredni da vas pes poščije

  • sprehajalec

   Sredinac, če se ti isti simboli lahko uporabljajo na Hrvaške, ne vem zakaj se ne bi tukaj? Ti veš morda razlog? Kolikor vem gre za eno samo razliko, ali se grb začne z rdečo kocko ali z belo kocko. Šahovnica pa je bila del grba SR Hrvaške tudi v socializmu.

   zato nam povej, o katerih simbolih ti govoriš?

   • seba goričan

    nimate pojma in lažete …Hrvaška zastava v Jugoslaviji je bila rdeča bela plava, z zvezdo v sredini in nikjer ni bilo šahovnice

    • Jovo Jamnica

     Met grbom in zastavo je razlika. Na grbu SR Krobocke si lahko šah špilo, če si ga znau…

     • seba goričan

      to je pa tud res

    • sprehajalec

     Seba, čemu toliko neznanja? Pa veš, da je neznanje gonilo vsega primitivizma, ki se dogaja na svetu? Za strahom, nezaupljivostjo, sovraštvom, za vsem tem se skriva neznanje. je pa res, da je stopnja tega znanja tudi odvisna spremenljivka kapacitet posameznika oziroma zmožnost posameznika dojeti to znanje. Oziroma IQja. Praviš Seba janševci vse lažejo? Tako so te naučili, zato se zaganjaš sedaj tukaj. Že pristopila si z nezaupanjem, na portal, kjer samo lažejo?

     Žrtev si Seba sil teme, ki vladajo tejle družbi, državnih medijev in ideologije, ki vlada v Sloveniji. Zamisli se Seba nad seboj.

     S Sredinacem sva govorila o ustaških simbolih, ki so domnevno v Sloveniji, kamor spada šahovnica. Omenil sem šahovnico.

     Šahovnica je bila del grba Socialistične republike Hrvaške od leta 1945 naprej. Pa tudi prej.

     https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c0/Coat_of_Arms_of_the_Socialist_Republic_of_Croatia.svg/640px-Coat_of_Arms_of_the_Socialist_Republic_of_Croatia.svg.png?1496162478735

     Tudi Splitski hajduk je vedno v jugoslaviji uporabljal tale grb.

     https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/a/ad/HNK_Hajduk_Split.svg/1024px-HNK_Hajduk_Split.svg.png

     • seba goričan

      Hajduk je imel v grbu zvezdo in ne zavajaj…Hajduk je svetinja in ne laži in če si dec pravi se predstavi s pravim imenom in ne provociraj po nepotrebnem…nikomur nisem reko da je janšist, sprevračate besede

     • sprehajalec

      se boš preveč ustrašil seba, če se srečava. Bog desničarje ni obdaril le z ostrim umom.

     • seba goričan

      če sem proti določenim zadevam, še ne pomeni da sem levičar…sem daleč od tega

     • seba goričan

      lahko se srečama brez problema..imam nekaj znancev, ki so zapriseženi pripadniki sds-a in me to ne moti…jst osebno nisem strankarsko pripadn nikomur

     • sprehajalec

      Žvižgaš tako, kot ti oni rečejo. levičarstvo je tako vtkano v slovensko družbo, da se sploh ne opazi več in je smatrano kot nekaj normalnega. od komunistične ikonografije, do sovraštva do sosednjih narodov, do sovraštva vsega zahoda. in občudovanje vzhoda.

     • seba goričan

      in to govorite pripadniki stranke v kateri so sami komunisti s predsednikom na čelu……bravo

     • sprehajalec

      Ivan janez je partijski disident, oporečnik. Njegova usoda je enaka Solženicinovi…

     • Jovo Jamnica

      dizident je tvoja stara mama…

     • seba goričan

      v redu…zanimiv odgovor…a Gorenjak je tudi disident?

     • Jovo Jamnica

      To bo ja. F Tacni je ponoči v bademantli patruliro, pa pubece, keri so se za miličnike učili, maltretiro. To je edino, kaj ga šteje met dizidente.

     • sprehajalec

      Disidentstvo je osebna odločitev posameznika. Eni so, eni niso. od 120.000 članov partije v Sloveniji,jih je disidentov le nekaj. Gorenak očitno tudi. pač se moraš javno odreči svojega partijevstva.

     • Jovo Jamnica

      ROTFL. Gorenak je še leta 2013 govoro, kak je v Jugi biu indoktreniran in da je živo v raju na zemli. To je zarat sramote, zbriso is svojega bloga. Blablablabla… pa dizident

     • sprehajalec

      kaj naj rečem, tako je bilo.

      Tudi Savel, ki je preganjal kristjane, je postal apostol Pavel. Tako kot Ivan janez in Gorenak….

     • seba goričan

      Gorenak je največji lažnivec kar jih poznam…bivši komandir pri nas v Celju…komunist, da ni večjega

     • sprehajalec

      kaj je nosil rdeče gate, kot je bilo značilno včasih za komuniste? (da se jih je lahko dalj časa imelo gor). kako pa veš, da je bil komunist?

     • sprehajalec

      preberi si moj prispevek o disidentstvu.

      Tudi Savel, ki je preganjal Kristusa je nekoč postal Pavel. Enako kot Ivan janez.

     • seba goričan

      pes, ki laja ne grize

     • sprehajalec

      Tako pravijo, včasih drži, včasih pa ne…

     • seba goričan

      Hajduk je prvič po 2. vojni grb “kocke” uporabil na avstralski turneji leta 90 in nič prej….če vas še kej zanima o Hajduku le povprašajte, da se ne bote sramotil po nepotrebnem…

     • sprehajalec

      Ok, Seba, kateri grb je hajduk uporabljal ob ustanovitvi 1911?

     • seba goričan

      v Jugoslaviji ste napisal..ne zdaj spreobračat besed….

     • seba goričan

      Hajduk je bil ustanovljen v praški gostilni leta 11 in takrat o Jugoslaviji ni bilo ne duha ne sluha….

     • sprehajalec

      Menjali so grb na nekaj desetletij. Šahovnica je prevladovala v skupnem času.

      http://www.hnkhajduk.com/forum/attachment.php?attachmentid=3668&stc=1&d=1405008071

     • seba goričan

      mislite rečt, prevladuje……v Jugi je bila vedno zvezda

     • sprehajalec

      Od 106 let obstoja kluba, je šahovnica simbol 57% časa. 42% pa zvezda. S tem, da odstotek v korist šahovnice raste z vsakim novim letom.

   • Ludviq

    Ustaši in podobni somišljeniki niso in ne bodo naredili nič dobrega za Slovenijo in naš narod. Najraje bi, da se proglasimo za gorske hrvate. Naj kar ostanejo dol.

    • sprehajalec

     Ludvik, s sosedi moraš biti prijatelj. Kaj boš skregan živel z vsemi v okolici? Kot nek star borc ali kaj?

     • Ludviq

      nisem skregan. amapk hrvaški nacionalizem ne spada na slovenska tla. To je multikulti in ne spada to sem. Najboljš da italjaske in avstrijske nacionaliste povabima da imajo pri nas zborovanja. Če bomo vse to vabilo v Slovenijo, koloko časa bomo še govorili slovensko?

     • sprehajalec

      ludvig, slovenci sploh vedeli niso za ustaše, pa balkanske razprtije, dokler jih niso prinesli s seboj prišleki. In tebe obremenili z njimi.

      Hrvatje imajo kar imajo in to moramo spoštovati. kdo pa smo mi, da bomo odločali, kaj je za njih prav. Nimamo pravice ludvig. Tako kot tebe pustijo na miru, da namakaš rit v njihovem morju, tako tudi ti njih pusti, da se sami rihtajo.

     • Ludviq

      Doma naj delajo kar hočejo in je tudi prav da so ponosni. Če to delajo v Mariboru, Ljubljani ali kjerkoli v Sloveniji imamo vso pravico, da odločamo kaj je za nas prav. Če Slovenci nimamo pravice odločati na svoji zemlji, kar pojdi med Hrvate. Tole kar trdiš je zelo levakarsko. Če misliš da lahko drugi pri nas počnejo vse, pa lepo priznaj da si komunist.

     • sprehajalec

      Če to delajo v Mariboru, Ljubljani ali kjerkoli v Sloveniji imamo vso pravico, da odločamo kaj je za nas prav.

      Kdo mi? Komu ni všeč hrvaška ikonografija?

     • Ludviq

      Če se ti identificiraš s hrvaško ikonografijo, se sprašujem ali si sploh slovenec.

     • sprehajalec

      Slovenec proti Hrvatom nima nič. proti hrvatom ima pa ponavadi zelo veliko prišlek in njegov potomec.

     • Ludviq

      Mi, ki po tovje nimamo pravice povedati svoje mnenje, ko tujci na naši zemlji širijo ideje o veliki Hrvaški.

     • Ludviq

      Mi, ki moramo po tvoje biti tiho, ko tujci svoje nacionalistične ideje izražajo pri nas. Najbolje da jim damo Piranski zaliv in boste srečni hrvatoljubci in multikulti fani.

     • sprehajalec

      Daleeč od tega Ludvig, tam v 90tih bi se bockal za Piranski zaliv, ko je bil čas zato. Tako spo ti pa zmešali glavo v 25 letih.

      na jetra mi pa gredo ljudje, internet in šank domoljubi, ki se za 180 stopinj spremenijo ko prestopijo mejo. Pa tudi takšni, ki jih moti samo ene vrste ikonografija, proti srbskim cccc seveda nimajo nič..

     • Ludviq

      točno to … zakaj srbski cccc ni ok, hrvaški u pa ok? nič od tega nima noben za početi v tuji deželi. Vsi se imajo za neke domoljube ko pa pridejo hrvati se pa obrnejo za 180 in jim lezejo v ….

     • sprehajalec

      Obračaš moje besede ludvik. Po mojih izkušnjah je tisti, proti hrvaškim nacionalnim simbolom, vnet podpornik cccc-ja.

     • Ludviq

      jaz nisem

     • Ludviq

      mogočem sem še bolj proti cccc,

     • Ludviq

      pač ne vidim nobene pozitivne stvari da drugi nacionalisti zbirajo pri nas. Razen da se levaki razburjajo :)
      Ampak zato se ni treba prodat!

  • BeeMax

   Oj sredina leva. Bo treba kakšno tableto anti komunizma vzet. Bo svet kar lepši. Ajd.

  • AlojzZ

   Vi pa ste vredni, da vas pes poščije!

  • garfi

   imate veliko z nacisti
   ste rdeći nacisti

  • pajot

   he,he,he,partizanci se niso prav nič borili proti tem. Partizanci so v glavnem štiri leta bežali,glavonje pa so se skrivale po bunkerjih.

   • Jovo Jamnica

    Ja. Če bi partezani bol po ustašah fsekali, te jih ustaši nebi tolko nedoužnih bek spravli. Pa še nas, Slovence so tamanli, ker so bli Slovenci.

    • rrrrr

     Čuj, Jovo, kaj boš meni tudi posodo tvoj Udbenik za zgodonino za šesti klas ?

     • Jovo Jamnica

      Lahko. Tam piše, da so v Jasenofci, ustaše slovenske farje tamanli…

     • Anthon

      A ti vsaj kakšen kliker za logiko dela?! To, da so ustaši počeli, kar tako vehementno pisariš, nima nobene zveze s partizani. Partizani so pač ubrali svojo verzijo kriminala in nič drugega. Umorjenemu je bilo prav vseeno, ali mu je to storil ustaš ali partizan.

     • Jovo Jamnica

      Ja. Sam ustaše so polek Švabof in Lahof, edini tamanli Slovence, zato ker so bli Slovenci.

     • Anthon

      Še zmeraj ti kliker NE dela, štekaš?! Čisto vseeno je, v kakšnem svojstvu kdo koga uničuje. Za lažje razumevanje naprosi enega partizanarja in enega črnega, vsakemu daj deset granitnih kock, da te ciljata, potem pa fizofoliraj, kdo je bolj grozen, če še ne boš dojel bistva.

     • Jovo Jamnica

      Tisti je bol grozn, keri v mene meče kocke zato, ker sn Slovenc.

     • Anthon

      Zastran mene lahko to rečeš partizanarju, če boljše cilja. A meni še vedno pripoveduješ nereflektirano partizansko pravljico. Tehtnost je nič točk.

     • Jovo Jamnica

      Zakaj pa te to ni pol ustaška pravlica???

     • Anthon

      Danes se noben resen Hrvat ne hvali s tem. Je pa pravljičarstvo temelj tako hrvaškega kot slovenskega partizanarstva.

     • Jovo Jamnica

      Te pa si idi čitat krobocke forome.

     • Anthon

      Ja najbrž je tam nekaj deset hrvaških Jovov Jamnic, kar pa nič ne pomeni. Partizanarji imajo poleg Jovov Jamnic kar nacionalne medije v službi pripovedovanja partizanarskih pravljic. To so srhljive reči!

     • Jovo Jamnica

      Isto ko tu. Dvajset takih, keri fsakega pravega Slovenca spravi v iberture…

     • Anthon

      Veš, moja nemščina ni tako slaba, pa tudi vem, kakšno gromozansko število Štajerjev se vas je med okupacijo pustilo mobilizirati v nemško vojsko. Na to te občasno spominjam. Tako se namreč lepo eksponira partizanarsko flancanje oboževalcev majskih hroščev. Na večje obrate pa očitno spravljate sami sebe, ker ne dojemate, da je volk partizanarske Rdeče kapice enako jedel kot volk nacistične Rotkappchen.

     • Jovo Jamnica

      Kolaboranti so pa fseeno bli samo uskoška zalega pod Savo…

     • Anthon

      70.000 Slovencev v nemški vojski, ki so bili mobilizirani z objavo mobilizacije. Tisti pod Savo pa so konec 1943 in kasneje vstopili v SD zato, ker so jim rdeči že prej pobili svojce ali pa vsaj avtoritete, katere so pred začetkom okupacije spoštovali. Če imaš s čim misliti, razmisli, koliko hujša kolaboracija je vstop v nemško vojsko zgolj na osnovi papirja kot pa takšna, ko partizanarji nad tvojimi že izvajajo zločine. Štajerji se tu v katastrofalni situaciji v primerjavi s SD in bi na tvojem mestu raje molčal.

      Tisti, ki pa pač poznamo Blumenwitzovo študijo, pa natančno vemo še kaj več, in se upravičeno smejemo vsem partizanskim pravljičarjem.

     • Jovo Jamnica

      Ne more bit kolaboracija, vstop v vojsko države, katere državljan si.

     • rrrrr

      Kaj pa je te Velebit h Paveliću večkrat hodo pa tut pri generalu Glaisu von Horstenau se je parkrat na pir oglaso. V totem tvojem zgodovinskem Udbeniku tega neboš našo.

     • Jovo Jamnica

      Kakšno zvezo ima to z nesrečniki, ki so jih umorili samo zato, ker so bili Slovenci in so se proti svoji volji znašli v tujem okolju?

     • rrrrr

      Ima! Čuj nisn vedo da se boma kdaj strinjala. Krvavi Brozar je res umoril nekaj manj kot 100.000 nesrečnikov samo zato ker so bili Slovenci in so se proti svoji volji znašli v njim tujem okolju , vsiljene in popolnoma nepotrebne revolucije. Bravo!
      Pa vendar majhen popravek: mi ( Slovenci) smo še danes v tujem okolju. Pa bomo to v kratkem spremenili!

     • Jovo Jamnica

      Ne, ne. Oni so bili potencialno režimu nelojalni in so jih zategadelj režimci morili, ne glede na narodno identiteto.

  • Anthon

   Toliko usranih partizanarjev sem že srečal v lajfu, da se mi še komaj ljubi komentirati tvoj post. Usranost se vedno začne pri nezmožnosti dojemanja mednarodnega prava, kar je enako današnjemu obnašanju in ravnanju KimJong Una.

   NDH je imela svoje ozemlje, ljudi, oblast. To, da je bilo vse skregano s tedaj veljavnimi normativi mednarodnega prava glede nastanka držav, pa (razen za usrane partizanarje brez znanja) nikakor ne pomeni, da so razni uslužbenci v tej državi česa krivi, kot se ti neznalsko napihuješ. Normalen in zdrav človek danes sme kvečjemu razmišljati o katastrofalni in shizofreni stiski večine ljudi te države, ki so bili pahnjeni v takšno situacijo. In takšno situacijo so pomagali graditi tudi tedanji vodilni Britanci.

   Samo usraneti, mamini sinčki do 40. leta starosti, danes niso sposobni dojeti vsega tega.

   • Sredina

    Svojo oblast so že imeli, ampak je imela ta oblast še eno nad seboj in sicer v Berlinu….
    Sej nima smisla komentirat ostalga, ker si očitno preneumen, da bi razumel

    • Anthon

     Žvižga se meni jako za tvojo banditsko pamet.

     • Sredina

      Ja ker je Janša reku da je tako kot praviš ti, potem bo to že res….žalostno, da zagovarjaš naciste

     • Anthon

      Tale tvoj stavek eksplicitno in nedvoumno kaže, da tvoj ojdipov kompleks ni bil razrešen pravilno. Avtoritete se bojiš ti, ker v otroštvu “očeta” in z njim važnih tabujev, ki so prišli od njega, nisi premagal. Če se ti ne bi bal avtoritete, torej “očeta”, tudi drugim ne bi očital strahu pred avtoriteto. Običajni ljudje pač avtoritete, ki jih imamo, le preprosto spoštujemo, nikakor pa jih ne kar tako oponašamo, ali se jih celo bojimo. Daj ga no lomit.

      In naprej, zame ne nacisti ne NDH niso nikakršen tabu. Vodje vsega tega so bili zločinci in o tem ni dileme. In o tem se sme tudi zgodovinsko verodostojno razpravljati. Seveda pa ljudje z nerazrešenim ojdipovim kompleksom tega niso sposobni. Jim “oče” ne dovoli in jih straši.

 • althar

  Karkoli drugega bi bilo za rdečo javno hišo presenečenje.

  Ceterum censeo
  Takoj ukiniti RTV harač.

 • Hun

  cudi me da Jansa nima tega dostojsnstva da bi kdaj odstopil iz kake funkcije

  • BeeMax

   Butle pač marsikaj čudi. Ne se sekirat. Geni, poškodbe glave, stric v postelji, marsikaj lahko krivo. Pa rdeči virus. Saj ni važno. Butl pač.

  • Sredina

   Ker ga je samo gobec…ko se pa izkaže da ima narobe, bo pa kej druzga našu

   • sprehajalec

    kaj bi vi dali, da Ivan janez izgine iz političnih funkcij.

    Slovenija nima potem več opozicije, plenjenje in revolucionarno rajanje se lahko začne….

   • garfi

    cudi me da Hun nima tega dostojsnstva da bi kdaj odstopil iz kake funkcije

  • Minovak

   Hun – tebi se niti ne sanja o dostojanstvu, to ti je povsem tuje, kot je to tuje vsem levakom, ki so tako neverjetno primitivni in pokvarjeni, da ni čudno, da jih svet ne mara. Na vsakem koraku to dokazujejo in zadnje je še drugi tir, kjer bi radi pokradli še tisto, kar je ostalo, kot TEŠ 6. Če ne vidiš tega, te prištevam med njih…petorazredni narod. Na Zemlji smo razdeljeni med ljudi in levake!

   • slaipowi

    Tako delite edino janšisti. Kdor ni z nami je levak. Za vas obstaja le črno in belo.

    • Minovak

     Ne miško, tako delite vi, saj si nas označil za janšiste, a ne. Za vas obstaja pa samo rdeče in nič drugega, ter pravilo: kdor ni z nami, je proti nam. Veš, že toliko desetletij sem na svetu, da ti lahko marsikaj povem in krepko vem, kaj je črno in kaj belo, zato razmisli in vedi, da rdeči nikoli niso imeli prav, ker je to pokazala zgodovina. Ko se razkriva resnica, je na vrsti propaganda proti njej…na koncu pa vedno zmaga resnica, slej kot prej! Vedi še to, da je komunizem najbolj podla oblika izkoriščanja poštenih in zavednih ljudi, pod krinko sociale – ki je ni!

     • slaipowi

      O desetletjih na svetu se lahko pogovarjava in je dokazljivo. In ker na koncu zmaga resnica bo zelo bridka za vas, janšiste, ki ste si uzurpirali pravico do desnice. Zaradi tega boste po volitvah spet zganjali kalimerovstvo. Saj drugega ne znate. Miško.

     • tramal

      Janšiste nobeden ne preganja ali mrzi na svetu,komuniste pa vsi in jih je skoraj ves svet obsodil.

     • Jovo Jamnica

      Jas jih pomilujem… .-)

     • sprehajalec

      Levake? Tudi jaz Jovice. Samo že 70 let trobijo eno in isto, pa počasi zleze vse skupaj do vrh khurca. Pa že druga država jim propada.

     • Jovo Jamnica

      Levakom sn fauš… :-)

     • slaipowi

      Ti pa si res pacient. Janšiste mrzi 60% volilnega telesa v Sloveniji in menda Janšo preganja režim. Svojo nalogo, ki ti jo je dal veliki vodja si zajebal. Ne bo honorarja a tvoj komentar. Kolk si pa star,, mulc.

     • antimur

      Tako norega, nerazgledanega in omejenega osebka kot si ti, pa ne najdeš zlahka. Ne da navijam za tvojo levaško golazen, toda ne delaj jim več sramote, se že meni smilijo, kakšne idiote morajo prenašati v svojih vrstah.

    • tramal

     Isti bedak si kot hun.Spadata med največje izmečke na zemlji.Čudno da vama pustijo pisati bedarije iz umobolnice

     • slaipowi

      Za razliko od tebe pišem od doma. Ti pa si najbrž v kakšnem getu zaprt in se delaš pametnega.

     • tramal

      Trdega komunističnega bedaka vojteha dovča sem že pregnal z tega portala ,ali pa se je preimenoval.Je pri udbi .Tako bom tudi tebe slej ko prej poslal nazaj v umobolnico.

    • Nata

     Saj tudi je – črno in belo. Eni se greste nekakšno sredino, ki pa se bo hitro nagnila v levo. . . . a ne ?’

     • Hun

      ko bodo desni vladal dolg casa se bodo tud nagibal za lastn zep

     • Nata

      Ko bodo. . . . če bodo ? Veliko vprašanje je to ! Izgleda je preveč takih, kot ti ? Samo, da desni niso, pa vam je prav vseeno kaj se godi.
      Pa ti je prav, da levaki vladajo že večino časa nove države ?

   • Hun

    in s cim ti men lahko dokazes da delujes po principih dostojanstva…razen gobcanja

  • Vlado77

   Katere funkcije pa??? Kot sam vem nima nobene razen , da je poslanec. Tudi to so probali celo dr.pravniki in pogoreli na US

  • učko

   ti si slabo razumljen ČUDAK !

  • garfi

   Ker te je samo gobec…ko se pa izkaže da ima narobe, bo pa kej druzga našu

  • tramal

   In kje ima kakšno funkcijo razen tiste katero ga je izvolilo ljudstvo ali stranka.Res si bedak nad bedaki.

   • Hun

    predsednik stranke…telicek tramalcek

    • Anthon

     Ti veš o demokratičnih institutih manj od teleta. Si bil sploh kdaj član kakšnega volilnega odbora, da bi dojel vsaj minimum osnov, ali pa si pameten kot high študentarija na vogalu Tržaške in Aškerčeve, kjer zbiramo podpise za referendum?! 90 procentov od njih te gleda kot vesoljca, ko mu/jim poveš, da se podpis overja na UE. Zanje je vednost o demokraciji na nivoju prostega spisa kake kurje novinarke ali pa kvečjemu podobna “demokraciji” pribitkov na Metelkovi.

    • tramal

     Res si bedak če misliš da bo odstopil s mesta predsednika stranke če ga je stranka izvolila .Ti bedanec ne ločiš funkcije stranke od državne funkcije.Pomilovanja si vreden rdeči majmun.

  • Anthon

   Kaj te pa to briga! Ukvarjaj se s svojo posttotalitarno partijo.

 • sprehajalec

  Resnica je lahko samo ena, v Sloveniji. Tista požegnana s strani sil progresa in kontinuitete, ki vodijo Slovenijo po poti pravovernosti.

 • Vlado77

  Slika naše javne državne RTV – žal. Če nekdo samo malo uporablja svojo glavo in ni na liniji ex partijcev ga takoj odrežejo , ali prisilijo , da odstopi. Nisem poslušalec Thompsona. Vendar imam občutek , da se pri tem ogromno pretirava in manipulira. Nimamo nikakršnih težav imeti gostjo Ceco in jo imenovati celo za divo , čeprav se nikdar ni distancirala od tega kar je delal njen dragi pa tudi ona sama.

 • soc

  Če rdeči aristokrati preko svojih transmisijskih strank dobijo še ene volitve, bo treba razmisliti o hitrem osebnem odhodu iz prve evropske realizacije Orwellove 1984. Svoboda govora je prvi korak, že v obdelavi preko slovenske ekstremne verzije politične korektnosti, svoboda misli naslednji.

  Če po nekem čudovitem naključju (in z evropskimi opazovalci) vendarle zmagamo oni drugi, drugorazredni v vseh oblikah, je prvo nujno čiščenje na RTV, drugo v sodstvu, tretje na tožilstvu. Predvsem pa postavitev petmetrskega zidu okrog Murgel. Deratizacija? Ne, tudi podgane si zaslužijo živeti.

 • Ryuk

  Negativna selekcija na rtv. Nič novega.

 • soc

  Pozitivna misel: morda bo pa zdaj ojačal res sila šibko ekipo Nove24?

  • janez.pokoncni

   Ni d’narja. Nova24 ne dobi ničesar od rtv davka.

 • garfi

  kršil je kodeks javne hiše rtv
  presstutke press

  • mannuro

   ježešna, kaj je na glas bleknil s katero je murgeljponi popestril zaoderje, davnega 1985?

 • učko

  Kot v starih partijskih časih !!!!

  • garfi

   še vedno so titovi pionirčki

 • Olga

  Čimveč takih urednikov! Kapo dol!

  • domovina mili dom

   Na tak način jih bo zmanjkalo. Zato pa revolucijo, da se bo naredila pozitivna selekcija.

 • seba goričan

  jebo vas Thompson in partizani

  • sprehajalec

   Seba, nauči se lepo govoriti. Saj nisi na Metelkovi.

   • seba goričan

    a na Metelkovi tako govorijo?nazadnje sem bil tam pred 15. leti, pa tega nisem opazil

    • sprehajalec

     ker ti je tako v kri prišlo, preklinjanje.

    • mannuro

     Seveda nisi, bil si tako zadet, da še sebe nisi dojemal. Zdaj si pa zrastel, pa se lepo izražaj! :)

 • Ludviq

  A je kdo že bil na njegovem koncertu v HR? Ve se kakšn odnos do Slovenije imajo njegovi fani. Kar južno od Kolpe naj ostane.

  • kokobily

   Jebe se jim živo za Slovenijo, zato jo pustijo pri miru, dokler naši vsevedi “vedo” o njihovi LIJEPI več, kot Cratarji sami…

   • Ludviq

    Čist jebe se jim ne. Drugače si ne bi želeli imeti pri nas koncerte,

 • tasilo

  Ilinka Todorovski, dokaz, da po menopavzi ene babe ratajo še bolj žleht.

  • Jovo Jamnica

   Misliš, je možno, da je njen foter Todor Žifkof??

   • mannuro

    Ne to je mat od, Foglovga Tumpeka.

   • sprehajalec

    Kaj niso Ilke pa ilinke Štajerke?

    • mannuro

     Ne žali štajerk! Če ti mojo za vrat spustim, te obere do kosti za tako izjavo. Kar se ne špilaj, publec!

     • sprehajalec

      Katero pa, Ilko ali Ilinko mi boš spustil za vrat?

    • Jovo Jamnica

     Jas sn pret Ilko vedo sam za Elke Somer…

     • sprehajalec

      Pa je res Elka nemško ime. Pri nas je posledično zaradi jatanja izgovorjava Jelka. Ki očitno nima veze z drevesom istega naziva.

      Štajersko Ilinka pa vleče verjetno etimologijo v Jelenko, jeleno, heleno…

     • Jovo Jamnica

      Pa kaj te jas vem? Elke fon Šlic je bla Švabica in fertik. No, možno da je bla Saksonka al pa Prusinja. Keri bi vedo?

    • Nada

     Zagotovo ne. Tako je ime kvečjemu kakšni priseljenki iz Makedonije.

     • sprehajalec

      Zvedel sem od jovota, da je v principu Ilka štajerska oblika nemške Elke. Pri nas je v uporabi tudi Jelka, zaradi jotanja.

      Ilinka pa je zagotovo Jelenka, Jelena oziroma helena izvorno.

     • Nada

      Ime Ilona z različico Ilonka je madžarska različica imena Helena in ga je pri nas kvečjemu najti v Prekmurju. Prekmurje pa ni Štajerska.

      Ilinka (na i) pa je makedonsko ime, kot je tudi priimek Todorovski tipično makedonski.

 • Jovo Jamnica

  Keri je toti Pirkoviči??? Prvič čujem za njega. Kaj bi se moro sekirat???

 • garfi

  STE ŽE PODPISALI ZA PROTIMAFIJSKI REFERENDUM ???
  tudi stojnice so pred upravnimi enotami
  http://www.publishwall.si/referendumdrugitir
  upravne enote informacije
  http://www.upravneenote.gov.si/

  • Adolf Hitler

   proti mafiski ne ampak proti židovsk!!!!!!!!!!!!

 • ljubinica

  Kaj ima sds v programu glede rtv.
  Tako ne gre vec naprej.
  Levaki naj si sami financirajo svoje trobilo.
  Zakaj se ne organizira referendum proti prisilnemu placevanju levakarske propagande …

 • Franc Šink

  Da da “Slovenka” Todorovska” ali je sploh cepljena ?

  • mannuro

   seveda je! Proti pameti!

 • Anton

  kaj češ, Slovenci imamo Cmerarja ups Cerarja, Francozi pa Makrón-a (beri “piškotek”) ups Macrona. Za oba je pa skupno to, da sta levaka ups levičarja in kot se za levičarja spodobi, kajpak totalka nesposobna in skorumpirana

  sarkazem press

 • mannuro

  Danes je tako lepi dan, ko ni Tunneka. Kaj je že žrtev demokraacije?

 • centurion

  To se zgodi uredniku oddaje na HanziTV, ko se odloči,
  da v eter spusti mesečno 5 minut RESNICE.

 • Fogglof Tunnek

  Pa saj Pirkovič glih ni bil neki sposoben novinar..no..

  • kokobily

   Prav v tem je štos.. Če je ON , takšen kot ga doživljaš, edini zmožen nerediti nekaj prebavljivega, in ga zato faše…
   E, jbga…

  • Janez

   Ti – TUNNEK !
   Pa?
   Ta Thompson – je veteran HR domovinske vojne iz 1990. let – ne pa ustaš.

   Ustaše
   je Broz s prevaro dobil od GB kot vojne ujetnike in ker se jih je bal !
   Je ?
   vse ustaše dal nesodno pomoriti ! V Rogu, na Maclju !
   v Plibeku-Bleiburgu,
   In na
   – HR genocid marših t.i. a
   – “križevi puti” – marši v Slavonijo,
   – spotoma so pa Titovi stalin partizani – omagane – vojne ujetnike – morili.
   Podobno !
   Z marši – do smrti
   – so Armence uničevali Turki ( Werfel- MusaDagh, knjiga)
   – Nemci – taboriščnike ob koncu vojne.
   In morda še kdo !

   Daj
   Tunnek – ti ? Tako vse veš !
   Daj nam na kratko pojasni nastanek tega resda – kar groznega HR USTAŠTVA !
   A ?
   Si bral ?
   Poslušal kak govor enega ustaši-glavarjev Luburića ?
   Razlogi !
   Za razvoj ustaštva na HR so precej – razumljivi: v 1. vojni so bili Hrvati in Srbi na nasprotni strani.

   Nato pa je očitno nekdo z manipulacijo ustvaril Kraljevino YU? Ali kaj ? L.r. Janez KOMENDA

 • domovina mili dom

  Pleničarji imajo močan vpliv v javnem kupleraju.
  Vrniti bi jim morali pri vsakem četniškem nastopu. Zagroziti, tako bomo videli če bo policija prepovedala četniški nastop.

 • VERZIFIKATOR

  Pesmata od godina 2016-ta

  Todor Ilinkovski

  TODORJEV ILINDEN IN TARČA

  Pesem ta na jugu se godi,
  kjer je sonce makedonsko vroče,
  na trenutke šmentano pekoče,
  ko se praznik ilinden slavi.

  Ilinden je praznik dobro znan,
  tudi gazda Todor ga praznuje
  ko te-ve proslavo prikazuje,
  ilinden, to Ilijev je dan.

  Todor na proslavo goste vabi,
  zanj je ilinden kot krstna slava,
  je družinska vélika zabava,
  na nikogar gazda ne pozabi.

  V tarčo strelja se na tej zabavi,
  gostje že vnaprej so vsi izbrani,
  zanje poskrbljeno je v dvorani,
  Todor gostom puškice pripravi.

  Ilinden tako si on predstavlja,
  da na desno merijo zadetki,
  v tarčo z leve tja letijo metki,
  Todor ilinden tako proslavlja.

  Tarča z desne naj bo prestreljena,
  da se ve, kdo v igri tej zmaguje,
  tudi če zadetke si kupuje,
  da na videz tekma bo dobljena.

  Pa bi skoraj šlo po zlu streljánje,
  bi namera zlahka se skazíla,
  neprevidnost se je pripetila,
  Todor bil je kriv za to dejanje.

  Kmalu zmešal štrene bi mu gost,
  ki pomotoma je bil povabljen
  in potem namenoma pozabljen,
  razlog zavrnitve bil preprost.

  Gost je namreč turškega rodu,
  Turek in zato nezaželen,
  ilinden lahko bi bil skazen,
  Todor pa pomazan od sramu.

  Turek bil naj bi predstavnik zbora,
  ki republiko na glas pozdravlja
  in osvoboditve dan proslavlja,
  kar je nekaterim nočna mora.

  Raje Todor Turka je zavrnil,
  zanj pri tarči ni bilo prostora,
  Todor ubogljivec biti mora,
  se v nasprotnem zlahka bi prevrnil.

  Ve, da se lahko slabo mu piše,
  če se izneveri gospodarjem,
  kakor da bi sprl se z denarjem
  raje Todor stisne v kot se hiše.

  Todor je seveda ubogljiv,
  v drži klečeplazni ves prelomljen,
  v duhu orientalskem revež zlomljen
  kakor na povodcu je vodljiv.

  Ilindensko s tem je praznovanje
  tokrat vso ubornost pokazalo,
  obeležje mu balkansko dalo
  v prazno tarčo klavrno streljánje.

 • baldeagle

  Slovensko novinarstvo je z redkimi svetlimi izjemami pretežni del nekdanjega partijskega novinarskega aparata, skrbno izbranega in popolnoma podložnega politiki, ki se ima za levo, in kateri suženjsko služi kot transmisija laži in prevar.
  Živa sramota za demokracijo.

  • neny

   O Magni pa nič.

   • baldeagle

    O Magni se razpravlja pod drugim člankom.
    Sicer pa imam o Magni jaz svoje mnenje.

    • neny

     Vprašala sem, ker si med najglasnejšimi v zvezi s tujim kapitalom, ki se mora zakadit po SLO. Če hočemo dalje. Danes pa modro tiho.

     • baldeagle

      Še vedno se zavzemam in trdim, da morajo biti slovenska vrata na stežaj odprta, da lahko na naš trg neovirano vstopa tuj kapital. Če temu ne bo tako, bo Slovenija na žalost kmalu crknila po vzoru ex yuge.

     • neny

      ok. thk.

     • dvanajstzvezdic

      Na prste ene roke bi verjetno naštel dobre investicije v Sloveniji. Pa še to se mi zdi, da je število prst ne eni roki preveč. To kar pa MAGNA prinaša v Slovenijo je pa navadno sranje, ki našo tranzicijo pretirano ne skrbi. Tuje investicije DA , ker drugače bomo crknili. A imaš ti preveč kapitala? Dvomim, bojim pa se, da glede na naše stanje lahko uvažamo samo sranje. Za drugo nismo zanimivi.

     • neny

      Pa tud ko se greš k njim arbaiten, dobiš bolj sranje…. z nekaj strokovnih izjem.

   • sprehajalec

    neny, se boš prijavila na razpis za delo v menzi v Magni? Tvoje kuharske izkušnje bodo prav prišle… Bo kaj tradicionalno slovenskega med drugim za malico..

    • neny

     a sir z luknjami…hehe

     • sprehajalec

      Misli, da noben delavec na realnem v Sloveniji ni deležen ementalerja. Bo nekaj novega in dobrodošlega. treba je pognati ta stroj tujih investicij neny.

     • baldeagle

      Treba je pognati ta stroj tujih investicij neny.

      Seveda je to nujno potrebno. Problem je le v tem, da se boljševiška svojat boji konkurence in se ji upira na vse mogoče načine, ker tega ni bila in tudi sedaj ni vajena. Boljševiški nesposobni falangi je bilo vedno najbolj udobno ko je imela monopol na vseh področjih. Vendar temu prihaja počasi konec in potrebno se bo resno začet spopadat s konkurenco, ki jo je na trgu vse več.
      Obstali pa bodo samo tisti, ki bodo po najnižji ceni ponujali najkvalitetnejše izdelke. In to je edino pravilno in pravično do potrošnikov.

  • neny

   T. je pretirani nacionalist, to pa vsekakor.

   • baldeagle

    Thompson je hrvaški domoljub.

    • neny

     pretirava. Moje mnenje.

     • baldeagle

      Dokler lahko v Sloveniji javno nastopa Bora Djodević, ki je na bojiščih spodbujal srbske klavce, lahko to neovirano počne tudi Thompson, ki je za razliko od Bore, spodbujal branilce lastne domovine, kar pa je med obema glasbenikoma strahotna razlika.

     • neny

      S Hrvati imamo nerešene obmejne spore, a zdaj naj pa podpiramo njihovo domoljubje. Kje vam je logika?

     • baldeagle

      Upam, da si dovolj stara, da bi morala biti sposobna ločit med politiko in kulturo.
      Kolikor vem, nimamo s Thompsonom nikakršnega spora. Levuharje moti pri njem le to, da je drugačnega svetovnega nazora, kar je bilo jasno zapisano tudi v poročilu o tveganju, s strani rdečuharskih policijskih šefov.

     • neny

      Njegova kultura je politično obarvana, sicer bi ne bilo težav. :)

     • dvanajstzvezdic

      Očitno ni zadovoljen z obstoječo politiko.

     • neny

      zadovoljni so sam Skandinavci.

     • baldeagle

      Ne piši no takih traparij. Zadovoljnih je večina ljudi, živečih v zahodnih kapitalističnih državah.
      Nikoli in nikjer pa ne bodo zadovoljni vsi, zaradi različnih razlogov.

     • baldeagle

      Tudi kultura Bore Djordjevića je politično obarvana, pa za levuharsko golazen ne predstavlja težav. Zakaj že?

     • Ludviq

      Multikulti. Džamija je tudi kultura?

  • Nada

   V nekdanjem partijskem novinarskem aparatu so jih učili:”Novinarstvo ni služba. Novinarstvo je osebna in politična opredelitev. Novinarstvo je opredelitev in v prvi vrsti politična opredelitev. … ”
   (Vir: Mitja Gorjup: Samoupravno novinarstvo, LJ 1978)
   Ko sta se obe Nemčiji združili, so morali vsi, ki so v DDR delovali na družboslovnih področjih (profesorji fakultet ipd.) zapustiti delovna mesta, ker jim je bilo predočeno, da si tam niso pridobivali strokovno poklicnih izobrazb.

   Pri nas pa se to ni zgodilo in namesto celovite informacije, ki bi ji moral biti zavezan nek javni medij, ki ga vsi plačujemo, to, kar si navedel v svojem postu.

 • Aron

  Hisni SDS pesnik nima kaj iskati kot odgovorni urednik tako profilirane oddaje kot je Tednik, se posebej po tem politicnem agitpropu z ustasem. Medtem ko imate takoooo veliko za povedati o ti. rezimskih novinarjih, ne vidite brune v svojem ocesu. Dvolicnost.

  • baldeagle

   Za uravnoteženo poročanje na RTV, ki se finansira pretežno z davkoplačevalskim denarjem, je nujno potrebno, da je najmanj polovica novinarjev drgačnega svetovnega nazora. Dokler bo prevladovala golazen podpisnikov zlagane peticije 571-tih prodanih in lažnivih duš, toliko časa ne bomo deležni objektivnega poročanja s strani javne RTV hiše. V demokratičnih deželah je nekaj povsem normalnega objektivno in nepristransko poročanje večine mainstream medijev. Vse ostalo vodi v politično enoumje, ki je na žalost praksa tudi v Sloveniji.

  • Janez

   A ?
   Na RTVSLO IMATE ŠE POSEBEJ ZAPOSLENEGA ČLOVEKA ?
   Na
   DELOVNEM MESTU ZA T.I. EX KP, ZK IDEOLOŠKO PRAVOVERNOST !
   Cca
   20 let nazaj je bil tak RTV SLO
   “referent za ZK ideološko pravovernost” en moj sošolec M. B. iz Kranja. L.r. Janez KOMENDA

  • dvanajstzvezdic

   Seveda, tam lahko samo levi pesniki pesnijo svoje “sonetne vence”. Še dobro da nimam nobenega TV priključka in mi je prišparano posiljevanje s strani RTV slo. Sicer pa se je na zadevi Thomsom pokazala vsa totalitarnost levice.

  • FeriSS.H

   Aron-Pederon, glih ta pravi se je najdu opletat o izven-ritnih temah. Ko si že omenil bruno, da nisi kakšno “kožno bruno” fasal prav danes, da te je porinilo vse do sem. Pejd si raj popravit make-up, zlikaj si majčke, srajčke in hlačke pa v pojslico … a ja še kumare si daj na učke … da boš jutri bolje videl kakšno novo “kožno bruno”

  • Aton

   Veš kaj je dvoličnost? Mirno se lahko laže o velikem poku, o Rodetovih otrocih, o bolnici v Avstraliji, pa imaš zagotovljen stolček na RTV. Če pa narediš povprečen prispevek o južnem pevco, pa…
   Še dobro, da se samooklicani četniški vojvoda lahko sprehaja po Maribori skupaj z iredento.

 • FeriSS.H

  Levuharska AntiFa golazen se množi tudi na tem portalu in temu se ni čuditi, saj smo del nove “progresivno” zamaknjene EU. Multikulturalno že degradiran Zahodni del EU se potaplja v Muslimansko-Črnuharsko greznico, pri nas pa iz nikoli očiščene Komunistične greznice lezejo na plano Levuharski mutanti in se šopirijo tudi tu s svojimi “avantgardnimi” kretenizmi.

  Vojna v ex-YU je lepo razkrila da na teh prostorih za časa WW2 le ni bilo tako kot so nam Rdeči pravljičarji nakladali desetletja.

  Partizanija ni bila kot so nam pesnili na vsakem koraku
  Domobranstvo ni bilo tako kot so ga prikazovali
  Ustaštvo ni bilo glih tako kot so ga vrli Komiji slikali
  Četništvo je bilo potlačeno nekam na stranski tir
  Nemški Wehrmacht in celo SS sta bila priložnostno demonizirana
  Tudi Holokavst in Jasenovac sta bila dodobra prefarbana z optiko tistih ki so iz tega delali posel

  A se je potem čuditi da AntiFa kretenoidni podaljški pesnijo po tem portalu s svojimi bljuvotinami. Če je nekdo lahko toliko usekan da zagovarja tole aktualno MultiKult norost, ali LGBTQ degeneriranost, potem se ni čuditi da kvasijo tudi pri ostalih temah.

  Tega sranja se nabira in nabira, in enkrat bo moralo počit ker dolgovi se poravnavajo, tako je vedno bilo in ni razloga da bi tokrat naj bilo drugače

  • baldeagle

   Pod ta post, pa se rade volje podpišem, ker tudi sam trdim enako.

  • Janez

   Dobro !
   Si tole napisal.
   Kraljevina ex YU je očitno nastala z neko manipulacijo, ki je Hrvate zelo jezila.
   Pa so – ustanovili – ustaštvo.
   Vsilili so se še Titovi stalin komunisti ! In ? Morilska norišnica je bila tu ! L.r. Janez KOMENDA

  • Ludviq

   +1, ampak ustaši nimajo kaj iskat v Sloveniji!!!!

   • dvanajstzvezdic

    Tale Thomson je do dobra razpizdu slovensko levico. Največ kar premore levica je to, da gradijo na obtožbah o ustaštvu.

    • sprehajalec

     Tako je, tu se njihova zgodba združi z velikosrbsko Dobrice Ćosića. Od tu njihova tudi vleče svoje korenine.

   • FeriSS.H

    Tam kjer so Partizani morajo bit tudi Ujaci, zaradi ravnotežja namreč. Domobranci so malce premehki bili za “gozdarje”, Ustaše so pa bili glih pravšnji, dokaz temu je tudi ta Anti-Thompson histerija. Thompson poje Geni Geni Kameni, in prav taki čvrsti geni so potrebni za Antifo in Multikultifo. Tudi simbolika je pravšnja, ob Thompsonovi glasbi bi se krasno prilegla še “glasba” iz Thompsonov po teh Levuharskih protestnikih. Kaliber .45 (12,5mm) dela “čudeže”, in taki “čudeži” so najbolj primerno zdravilo za ves ta “progresivni” mrčes.

    ZA DOM – SPREMNI

    • baldeagle

     Odličen komentar. Ni kaj dodati.

     • von Rhein

      Je! En velik plus.

    • Johan

     Nacistki so ze prilezli iz svojih lukenj. Podpisi se z imenom, gnida strahopetna. In spokaj na hrvasko, ce so ti ustasi tako blizu. Tu te nihce ne rabi. Pa odrasti ze enkrat.

     Kaksni neizobrazeni kreteni so na tem svetu, ne mores verjeti. In to na Nova24, ki naj bi bil portal zavednih, nezavedenih Slovencev! Vi pa se ploskate temu nedonosencku? In potem se cudite, da vas levicarji zmerjajo s fasisti? Pa saj to je fasizem, kako hudica pa mislite, da izgleda? Mali, nedorasli nacisteki, ki se igrajo s pistolami in sovrastvom do vseh drugacnih, ki jim v obraz povedo, kj so – nacisti, komaj vredni svojega metka. Po kepi bi vas bilo treba, da se vam zbijrjo ideje iz glave po vasi lastni metodi – kar dobro veste, zato pa se skrivate po forumih in pod kapucami. Vas dedek bi vas naklestil, da bi bilo veselje gledat!

     • FeriSS.H

      Hojla Johan ali Jovan, katero bo pravilno, ti “gnida strahopetna” ki se je pozabila “podpisati z imenom” – ??? Joho-Jovan – You made my day – Ni lepšega kot spraviti iz tira zapenjenega AntiFa Loja, in kaže da so dobri stari Ustaši idealna vaba za vas Levuh-Voluhe.

      Ja res je Jovane, na tem svetu so gore “neizobraženih kretenov”, skoraj da “ne moreš verjeti”, kar si s svojo brezglavo zaletavostjo dokazal prav sam. Ker se še zgražaš nad Fašizmom ti bom pomagal pri manjkajoči izobrazbi z enostavnim podatkom ki se mu reče ŠTEVILKE – kaj ti kot “žlahtni izobraženec” misliš, kdo je pobil več samo drugače mislečih – Fašizem ali pa (buh ne dej) tvoj Komunizem, ha … daj pomisli malo … najprej pa vzemi kakšno pomirjevalo da ti ublaži pritisk in rdečico … stavim da si rdeč v ksiht kot pavijanova rit

      Ko si že mljacknil tole – “Po kepi bi vas bilo treba, da se vam zbijejo ideje iz glave” … Joho-Jovane, prav to je kričala, enako zapenjena kot ti, tista “legendarna” partizanka Mila, ko je v Kočevskem Rogu zabijala s kladivom žeblje v glave ujetih Hrvaških vojakov, ter v izvirni extazi Komunističnega krvnika vreščala – “Jesam li ti sada izbila iz glave tvoju Nezavisnu Državu”

      Joho-Jovane, oj neslani Joho-Jovane, a tudi ti misliš podobno ko si se že nasral tu s svojim “metodološko” histeričnim žlobudranjem.

    • Ludviq

     Me zanima koliko ti bo všeč Thompson ko bo .45 pela čez Piranski zaliv. Ko bodo naši otroci prepevali hrvaške domoljubne pesmi.

     • FeriSS.H

      Tolk butast pa zagotovo nisi da misliš resno kar si napisal. Kar bodo eventualno naši otroci, predvsem pa njihovi otroci prepevali, bodo prej kašne Arabske žlobodravščine. MultiKult blaznost bi znala prej prinesti zavezništvo med še normalnimi Evropejci. V takem primeru se bomo v sili razmer zanašali eni na druge in edini sovražniki bodo AntiFa Norci in “imigranti”

   • Janez

    Ampak !
    Saj Perković ni ustaš !
    Pevec HR domovinske vojne je ! Tiste za Knin itd. iz 1990 let je.
    Kaj pa ti veš – o ustaših ?
    V klavstvu – so bili. KP STALIN PARTIZANI – včasih – še hujši. L.r. Janez KOMENDA

    P.S. NPR. SLO KPS STALIN VOSOVCI, KP STALIN PARTIZANSKI POMORI DRUŽIN ITD.

    • Ludviq

     nedvomno je to bilo kar praviš, ampak govorim o sedanjosti. Sem bil na Thompsonu v Hrvaški in nehajmo se splomišit da Thompson prijatelj Slovenije. Sprehodi se ti v slovenskem dresu po katerekoli mestu u Hr in boš videl koliko te bodo veseli.

   • KIKI

    Kako to da ne? Pol hotelov v Portorožu je že v njihovih
    rokah!….Še malo, pa bojo Slovenca vprašali, kaj iščemo
    v Sloveniji in zakaj nismo v nekem “komunističnem getu”
    oziroma taborišču…

 • odzunaj

  Zahtevamo, da se kanali RTV SLO ZAKODIRAJO !!!

  RTV “prispevek” je legalizirana kraja davkoplačevalskega denarja !!! in to za državno televizijo, ki intenzivno dela proti državi in narodu, ki naj bi mu služila !!!

  DOVOLJ IMAMO UBIJALCEV DUŠE NARODA !!!
  SMRT RTV SLO, SVOBODA NARODU !!!!

  • Janez

   Točno !
   Programi RTV. SLO – NA PROSTOVOLJNO NAROČNINO !
   Jaz
   RTV SLO PROGRAMOV !
   ZARADI NEKOREKTNEGA POROČANJA – ŽE DVE LETI – ne gledam. L.r. JanezKOMENDA

  • dvanajstzvezdic

   Propadejo v roku enega meseca. Kdo jih bo pa gledal. A jih sploh kdo gleda?

   • Zgornji

    JA, KAKŠNI PLESNIVI SENILNI UPOKOJENCI ŠE MORDA …

  • Zgornji

   AAAMEEENNNNNNN !!! ! !!!

 • dvanajstzvezdic

  novinarji na RTV SLO so družbeno politični delavci.

  • sprehajalec

   Tako je, vedno so to bili, nikoli niso to prenehali biti.

   Pisana beseda je sulica v rokah delavskega razreda in njihovih izbranih predstavnikov komunistov, za zabadanje buržujev, meščanov in kapitalistov. (Vladimir Ilič Uljanov Lenin)

  • KIKI

   Ki jih mi,vsi slovenski bedaki, brez ugovora plačujemo!
   Res smo beda od bede!

 • disqus12

  dost je blo tega sranja. naj se ze nekdo najde in pricne zbirat podpise proti RTV prispevku! lahko se tui organiiramo in izvedemo dvo mesecno nepokorscino. samo naj se ze nekdo najde in da komando.

 • Viktorh

  Pseudo levičarji so znova uspeli. Čistijo lastne vrtste.

 • Janez

  Meni !
  Se zdijo ti zapleti okrog Thompsona !
  Ali je domoljub ali “ustaš” – kot – prilika ? Za eno – UČNO URO ! ZA NAS VSE !

  1. Pravo, premajhno in preveliko domoljubje. Kako to uprabno opredeliti !?
  Pa ?
  Okrog ustašev izpred več kot 70 let ?
  2.
  Zakaj je pri Hrvatih sploh prišlo do t.i. ” ustaštva “.
  NEKAJ S KRALJEVINO YU – JE BILO – ZELO NAROBE. Mar ne? L.r. Janez KOMENDA

  P.S.
  ALI JE KDO V R.SLO
  ŽE PRIKAZAL GROZOTE KONCA USTAŠTVA? Bleiburg-Pliberk, t.i. “križeve pute v smrt”!?

 • Ivan Friderik Novak

  Poveličevanje NDH-jevskega ustaštva in Anteja Pavelića ter podpihovanja sovraštva do Srbov (in Judov) je nesprejemljivo.
  Nima nobene zveze z domoljubjem.

 • Iva

  Pirkovič je Thompsonu dal možnost replike-odgovora na natolcevanja nestrpnih SLO novinarjev (aparatčikov), ki so pevca stigmatizirali.
  Pritisk na neposlušne novinarje se stopnjuje! Sramota!

  • črnaovca

   Sramota da se že en lap čas ukvarjamo z nekim osebkom iz tujine ko je toliko pomembnajših stvari doma in v svetu. Enim v bran druge zmerjati s prostitutkami tudi ni lepo

   • Andreja Knego

    Nikoli se sploh ne bi ukvarjali s tem, če bi koncert normalno speljali!

   • Iva

    SLO presstitutke napredujejo do urednikov (M.P.Šetinc), Neposlušni novinarji pa??!!

 • Osti jarej

  ..naj gre špilat v beograd…pirko naj bo pa njegova, kakor “predskupina”….pa,da vidimo…je thompson ustaš,al ni

 • fikus

  Hmmmm, Ilinka Todorovska……… katere gledalce, ali poslušavce je vprašala za mnenje ?
  Če ni vprašala nikogar, je to njeno osebno mnenje.
  Uboga moja Slovenija, kaj vse mora prenašat…….

 • črnaovca

  A še ne bo konca nabijanja s tem hrvaškim ustašem, ja ptice iste sorte skupaj letajo

 • Dark Lord
  • sprehajalec

   Umar ti napiše, kar rabiš. Če moraš cviliti, ti napiše negativno rast, če moraš dokazovati, da ti gre dobro pred volitvami, potem naročiš rast. Tako kot NLB, ko grozi prodaja, je naenkrat dobiček, ko rabiš denar prikažeš izgubo.

   Statistika je le črka na papirju v službi delavskega razreda in njegovih izbranih predstavnikov komunistov. (Vladimir Iljič Uljanov Lenin).

   Je pa seveda to vse skupaj daleč od številk iz časa prve Vlade Ivana Janeza.

 • Demonkrat

  On naj gre lepo v Kumrovec in tam naredi koncert

 • Slovenec

  Ko bi se janšisti le tolk brigal za nas Sovence kot se za hrvaške ustaše …. ste mi vi Slovenci, ja .. “my ass”!

  • sprehajalec

   Si šiht že naredil gori v nemčiji? So kante lepo prazne? Nekam veliko visiš na netu, za nemške standarde. Da ne boš pristal na koncu na naših plečih….

 • Slovenec

  Hrvatje o Thompsonu;

  Tekst te pjesme prenosimo u obliku u kojem su ga otpjevali Thompson i Tomičić nakon najave: “Ovo je pjesma koju su naši djedovi pjevali i bili ponosni na nju”

  “Jasenovac i Gradiška Stara, to je kuća Maksovih mesara

  Kroz Imotski kamioni žure, voze crnce Francetića Jure

  U Čapljini, klaonica bila, puno Srba Neretva nosila

  (ajmo ruke)

  Oj Neretvo teci iza stranu, nosi Srbe plavome Jadranu

  Ko je moga zamisliti lani, da će Božić slavit partizani

  Tko je reka, jeba li ga ćaća, da se Crna Legija ne vraća

  (ima dvi nove, kaže)

  Gospe sinjska ako si u stanju, uzmi Stipu a vrati nam Franju

  Oj Račane jeba ti pas mater, i onome tko je glasa za te

  Sjajna zvijezdo iznad Metkovića, pozdravi nam Antu Pavelića”

  Ako odbijate vjerovati da najpopularniji hrvatski pjevač doista ovakvo što pjeva, downloadajte sami dok su takve pjesme još legalne u Hrvatskoj. Nažalost, ne morate se žuriti.

  Download MP3: Thompson – Jasenovac i Gradiška Stara

  • Janez

   Še razloži !
   Kaj je povzročilo nastanek HR ustaštva !
   To !
   Kar si napisal – je posledica. – nečesa !

   – kar se je Hrvatom prej dogajalo.

   Zakaj?
   Sploh pišeš – ko si tako hote ali pa dejansko ? NEVEDEN !

   Kaj ?
   Je navedel. – Luburić

   – kot razlog za nastanek HR ustaštva ? L.r. Janez KOMENDA

  • neny

   Ko greš na Hrvaško, te že vnaprej opozarjajo, da ne bo kake besede proti nacionalistom, ker si v nevarnosti. Med Srbi in Hrvati je pa itak generirano sovraštvo, ta nacionalist pa sovraštvo še podpihuje. Slo SDS tega ne razume, ker ni več Slovencev, so še sam pripadniki političnih opcij.

 • Janez

  Redakcija !
  Naj komentator pod vzdevkom “slovenec” !
  Umakne svoj – vzdevek.
  Verjetno – oz. Zagotovo – ime mojega naroda – uporablja ? Provokativno ?!
  Umazana raba – imena mojega naroda !
  Ta, ki to piše ni normal domoljuben Slovenec.
  Ljudje
  Iz ex KP, ZK KROGOV SO VEDNO BILI VSE – SAMO SLOVENCI – NE !

  • Slovenec

   Ovce ste pač brez slovenskega rodovnika …. vaš problem ne moj.

   • dvanajstzvezdic

    Ovce so koristna bitja. Dajejo volno, mleko, meso je odlično. Daj povej, kaka je korist od tebe?

    • Slovenec

     Tebe kr nej še naprej molzejo in strižejo, ovca.

     • dvanajstzvezdic

      Skratka, nobene koristi od tebe.

   • Janez

    Moj rod !
    Je ves slovenski !
    Že tisoč let nazaj – s par Nemci izpred 500 lez – v rodu !
    Če
    Ti si Slovenec – pa kaj res dobrega za nas Slovence – predlagaj !
    Jaz že sem !
    1. USTANOVITEV – OBNOVITEV – SLOVENSKIH ORLOV -“ORLOV ” IN “ORLIC”!
    2. USTANOVITEV
    “pri PARLAMENRU R.SLO –
    ” S V E T A S L O V E N S K E G A NARODA ” Za strategije! Torej ! L.r. Janez KOMENDA

   • Borut Stari

    Zmedeni Slovenec,ki ga leta jebejo nori.

 • Slovenec

  Janšizem je militantna oblika neo-klerofašizma (slengovsko: katolibanstva), prilagojena na politične razmere sodobne samostojne Slovenije. Zavzema se za popolno prevlado borbenega katolicizma, ki korenini v 30-ih in 40-ih letih 20. stoletja, v slovenskem prostoru, slednjega popolno politično in ekonomsko podrejenost interesom ZDA in EU, neoliberalno razgradnjo socialne države ter stekli, a anahronističen anti-komunizem, pri čemer se s strani janšizma pod ”komunizmom” razume vse in vsakogar, kar nasprotuje prej omenjenim tendencam janšizma, ne glede na dejansko politično ali drugo nazorsko opredelitev.
  Janšizem je avtoritarna ideologija, ki prisega na kult nezamenljivega vodje, agresivno konfrontacijo s konkurenčnimi ideologijami ter tudi s preveč samostojnimi tendencami znotraj lastnega tabora.

  • Janez

   Čvekaš !
   Gre samo za normalno, naravno domoljubje !
   Ki !
   Spet – ni tako tesno vezano na samega
   – J. Janšo, ki je čisto ok, familiaren moški.
   Ti ?
   Pa si ? Bogve kakšna ? Skrivajoča se “krota”. Smiliš se mi.
   Kaj ?
   Pozitivnega
   – konkretno – od tebe ? Pa lahko pričakujemo Slovenci? Najbrž – nič. L.r. Janez KOMENDA
   P.S.
   POVEJ KAJ O ?
   O – M. Pijade, Broz, Dilas
   – t.i. “pasja groblja” v Crni gori, Srbiji. Pa o npr. BLEIBURGU-PLIBRKU. L.r. Janez KOMENDA

 • Aton

  Družb eno politični delavci komunizma, ki jih plačukemo.

  • Slovenec

   Slovensko se nauči, Ibro.

   • Aton

    Dežurni (nac)isti se takoj oglasijo.

 • Olga

  Komunizem je zločinski sistem! Komunisti obtožujejo druge za svoje zločine! Vse s ciljem, prikriti jih! Mao je ubil 60 MILJONOV ljudi! Hitler 30 MILJONOV! Kdo je največji zločinec? Komunisti!

 • FeriSS.H

  Ni se za matrati se s tem Lojem pod psevdonimom “Slovenec”, ta ne bo naškrabal ničesar smiselnega niti bo poskušal razložiti kaj, tudi če bi vedel za kaj gre, ne bo ker je gensko predisponiran AntiFa-Levuhar. Kakšni Zombificirani kretenoidi so ti pa itak vidimo vsakodnevno na YouTubu. Ko ih vprašajo naj kaj razložijo se derejo kot srake, kričijo iste stavke od vsega dve tri besede, potem pa zginejo nekam v maso svojih z gobci zakritih debilov.

  Za tiste ki bi tole eventualno brali pa naslednje, poenostavljeno in telegrafski kratko –

  Iz Wikipedije – “Atentat u Narodnoj skupštini 1928 – dogodio se je 20. lipnja 1928. godine kada je u Narodnoj skupštini Kraljevine Jugoslavije u Beogradu izvršen atentat na zastupnike HSS-a, Stjepana Radića, Pavla Radića, Đuru Basarička, Ivana Pernara i Ivana Granđu. Atentat je izvršio zastupnik Narodne radikalne stranke, Puniša Račić”

  Ta dogodek je bil samo eden v nizu drugih nasprotij med Srbi in Hrvati. Srbska vojska pa Srbska Žandarmerija pa še marsikaj Veliko-Srbskega.

  Če se ne motim prav ta Veliko-Srbizem je bil moteč faktor tudi v drugi Jugoslaviji kar je pripeljalo do Slovenske odcepitve in potem še extremno krvave vojne na Hrvaškem in BIH. Hrvati in Srbi imajo veliko več nacionalističnega kot pa povprečen Slovenec. Komunistični Slovenci so svoj Nacionalni Ponos prenesli v Beograd in je tam ostal deponiran še v današnje dni. Edini ki so spoštovali svoje Nacionalno bistvo so bili za časa WW2 Domobranci in zato so jih Internacionalistični (Globalistični) Komunisti razglasili za izdajalce. Isto počnejo Liberalci, Levica in AntiFa Zombiji danes, za njih je Fašizem vse kar je Nacionalno … za njih je MultiKult in LGBTQ “progres” … toliko o tem.

  • Ustaši so torej vstali proti Srbski Jugoslaviji
  • Nemška invazija je bila prilika za nastanek NDH
  • Muslimani v Bosni so bili naklonjeni NDH
  • Četniki so prvi začeli KLATI Muslimane po Bosni, in to isto so ponovili v ex-YU vojni
  • Ustaši so nato začeli pobijati Srbe v Bosni
  • Pred ex-YU vojno so isti Kninski Četniki PRVI začeli sovražnosti v Dalmaciji
  • Hrvati so šele nato vojaško reagirali z raznimi na hitro sklanfanimi formacijami, od ZNG do HOS in HVO
  • Kaj so Mladić, Arkan in ekipa počeli v okolici Zadra in kasneje po Bosni pa se itak ve
  • Ko so ostanke Hrvaške vojske in navadne civiliste (cca 200 tisoč) Britanci na prevaro izročili OZNA Partizaniji, so ti pokazali kaj vse premorejo ko so ih zverinsko pobili.
  • Ustaši so v končnici po brutalnosti bili skavti v primerjavi z Komunistično-Titoidalnim delom Partizanije.
  • Spomin na Srbske Četniške zločine iz te zadnje vojne na Hrvaškem ne more pasti v pozabo
  • Ustaštvo je simbolno sovraštvo do Četništva in temu se ni čuditi
  • Slovenska MultiKultifa tega ne more dojeti ker so brez Nacionalnega čuta

  To je cela zgodbica na to temo, in se bo verjetno v drugačnih (MultiKulti) okoliščinah nikoli dokončana vojna, kakor je komu ljubše, nadaljevala ali ponovila.

  Eni bodo Za Dom – Spremni
  Eni bodo za Alahu Kakbar
  Eni bodo za Kurčanita, Tita i Partiju
  Eni bodo za LGBTQ “progres”
  Eni bodo za … bog si ga vedi kaj še …

  Skratka, brez panike, še bo vroče in nikomur ne bo dolgčas …

  • Janez

   Ja !
   Tako je treba – realno osvetliti – realne dogodke iz preteklosti.
   Večina
   Hrvatov – ex Kraljevine YU sploh ni hotela imeti !
   Nekdo ?
   Je Hrvate ?
   – P R E V A R A L ?, da so šli v Kraljevo YU – zato se je razvilo – ustaštvo ! L.r. Janez KOMENDA

   P.S. KAK RES DOBRO INFORMIRAN NAJ POJASNI NASTANEK USTAŠTVA.
   Pojasni naj pa tudi ?
   “Pasja groblja”, ki so jih naredili KP TITO STALIN PARTIZANI V CRNI GORI IN SRBIJI.
   TER
   KP TITO STALINSKO IZŽIVLJANJE IN
   – MORJENJE ŽENSK IN OTROK V BLEIBURGU- PLIBERKU !
   TER NA
   MARŠIH SMRTI – “KRIŽEVIH POTIH” – čez celo ex YU, celo do Makedonije.
   Vse
   To
   SO STORILI – KPJ ZLOČINSKI “MARŠAL” T I T O IN NJEGOVA KPJ TER Kardelj&KPS

   https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&ei=0S8rWYm9Ccn1aPTnmugF&q=knoj+&oq=knoj+&gs_l=mobile-gws-serp.3..35i39k1l3j0l2.7706.8747.0.12293.7.7.0.0.0.0.136.716.0j6.6.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..1.6.715…0i22i10i30k1j0i22i30k1.WV6VgQksTkU#imgrc=Ru_3cu2cTmgTaM:

  • dvanajstzvezdic

   Dobro napisano+++++++.
   Malo za hec več pa zares : Ustaša pomeni vstajnik. A nismo tudi mi ne tako davno nazaj imeli vstajnike z granitnimi kockami . Hrvati bo jim rekli ustaše.

   • FeriSS.H

    AntiFa Ustaši … zveni dokaj logično … čeprav žalitev za prave Ustaše

   • tomven

    Res je; tako je rekel tisti ki je vstal od mize – ustadoh je, ustaše svi…

 • Janez

  Jaz !
  Mislim,
  Da je g. Pirkoviču – treba pomagati !
  Kaj?
  PA TISTI, KI SO GA PRISILILI K ODSTOPU – realno – sploh vedo? O razlogih za HR USTAŠTVO.
  Verjetno ? Nič – ali ?
  Pa – kar so jim “vsilili” v glavo KPJ, KPS, ZKJ , ZKS “FAKE” IDEOLOŠKI ZGODOVINARJI !
  A !
  Časi se hvalabogu – spreminjajo !,
  Na
  INTERNETU SI LAHKO OGLEDATE – VELIKO !
  Npr.
  – govor enega vodij ustašev Luburića,
  Veliko o prevari in pokolu razoroženih Hrvatov Bleiburgu,
  O KP TITO ZLOČINSKIH MARŠIH – DO SMRTI, T.I. ‘KRIŽEVIM PUTIMA” ITD. Grozno. L.r. Janez KOMENDA

 • Borut Stari

  Kurbe ščitijo svoj reket. Seveda na naš račun.

 • Iva

  Pirkovič je pojasnil, da je odstopil, ker ni bilo drugega izhoda, s svojim odstopom pa je želel presekati histerijo, saj je grozilo, da bi negativne posledice trpeli tudi tisti, ki so Pirkoviču krili hrbet in ga podpirali.

  Ne le samocenzura, celo samoodstop, da še drugi ne bi nastradali!
  Presstitucija je pogoj ne le za napredovanje, ampak celo za ohranitev delovnega mesta.
  Slovenistan!

 • Janez

  Pa?
  Te “zblojene” ali kakšne – postkom novinarke !
  V
  R. SLO MORAJO !
  OBVEZNO MORAJO – IMETI KOREKT ODNOS DO
  – POJAVA NDH USTAŠTVAPO
  – MOJEM ISKRENEM MNENJU
  – VSI R.SLO POLITIKI – ZLASTI TISTI S PODROČJA – Z U N A N J E POLITIKE !
  Kako !
  Bo R.SLO IMELA KOREKT ODNOS ?
  Z R. HRVAŠKO ?
  Če R. SLO politiki niti ne bodo poznali vzrokov – za nastanek NDH USTAŠTVA !
  In?
  Če niti grozljivega načina, na katerega je bilo
  NDH USTAŠTVO NESODNO UNIČEN-POMORJENO
  S STRANI KP STALIN TITO PARTIZANOV ? R. SLO polititiki ne bodo poznali ?
  Tema
  NDH ustaštvo !
  je v R. HR pomembna tema !
  – naši politiki morajo poznati odnos uradne HR politike do NDH ustašev ! Obvezno.
  Lepo
  Bi bilo, če bi kaj več realnega o NDH ustaših – vedeli. Tudi RTVSLO novinsrji ! L.r. Janez KOMENDA

 • xtc

  Ko bo narod opravil zaupano mu ogromno nalogo(žal je ne dojema resno) pospravil z levimi fašisti in nacionalsocialisti tipa Kaučan;Židan;Kordiš ;Tomič itd in jih postavil pred sodišča intja kamor sodijo zaradi hujskaštva in netenja sovraštva bo šlo lažje:

 • xtc

  Realno;Hrčki naj sesujejo vse vikendice Slovencem do zadnje z apartmaji vred:Zakaj?
  Tako hinavsko izdahjalske klike kot vlada Sloveniji danes si ne zaslužimo ničesar tam in če bodo Hrčlki pasmetrni bodo naredili ravnio to in brez posledic za njih:DEJSTVO;kUAN JE ŠEL V mOSKVO SPODKOPAVAT hRVAŠKO OBLAST NENAKLONJENO KOMUNIZMU;Yugi inprozahodnosti:kUČAN je preko lkomunističnih lumparij vMoskvi dosegel ;da Putin prekoSberbanke RUŠI hRVAŠKO NACIONALISTIČNO VLADO;VSE Z NAMENOM VZPOSTAVITVE NOVE KOMUNISTIČNE Yuge pod patronatom Moskve;ki bi Yugokomunističnim izdajalcem in hlapcem moskve omogočila preživetje in zaščito pred besom naroda:

 • tomven

  “Posipavam se s pepelom, čeprav na Tednikovo urednikovanje zares nimam vpliva, me je globoko sram,” je bentila Šetinc Paškova…. res je, ščetinarjevo je lahko globoko sram – same sebe!

 • Janez

  Še !
  1x opozarjam !

  Da tema, problem – NDH ustaštva !

  Za
  Hrvate in za državo Hrvaško – nikakor ni ! Nikakor ni ?
  Hec – tema. Politikantska stvar.

  NDH ustaštvo – je za Hrvate in za njih državo Hrvaško – “smrtno” resna in boleča stvar !
  Tega
  Se morajo novinarji naših resnih medijev kot naj bi bila RTV SLO – zavedati !

  Tudi R.SLO politiki se morajo zavedati resnosti teme – NDH ustaštvo.

  Oglejte si gradivo o BLEIBURGU ( Pliberku ) in o “marših smrti-križevi puti” – NA INTERNETU.
  Grozljivo !
  NDH – ustaštvo – za Hrvate nikakor – ni le ? Neka tema, problem.
  NDH – ustaštvo v HR ?
  Pomeni tudi
  – sto in

  – sto – t i s o č e !

  s strani ex KPJ TITA, KOMUNIZMA – mučeniško pomorjenih ljudi, Hrvatov !
  Maja, leta 1945 in kasneje.

  Za dober in korekt odnos s HR in s Hrvati
  – morajo politiki in novinarji R. SLO
  imeti skrajno resen in korekt odnos do problema, pojava t.i. NDH ustaštva ! Res. L.r. Janez KOMENDA

 • Ivan Tomaslavic

  Zasebne finance
  Pozdravljeni vsi. Lahko vam pomagam pri financiranju,
  Če vas zanima, prosimo, odgovorite za več podrobnosti.
  prosim kontaktirajte me po: mail: [email protected]
  whatsapp: +33756850359
  viber: +22995608568

 • Ivan Tomaslavic

  Hello,
  We give loans to individuals and businesses.
  The interest rate will be 3% per year. The repayment term will be 1-30 years.
  We have investors who are interested in financing projects
  large volume and we give loans with upfront fees.
  please contact me by Email: [email protected]
  viber: +22995608568
  whatsapp: +33756850359

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!