fbpx

Politikanti držijo skupaj – Sindikat policistov Slovenije podprl stavko na RTV Slovenija

Predsednik Sindikata policistov Slovenije Kristjan Mlekuš je zaradi neresničnih trditev v Odlazkovem mediju Svet24 prejel opozorilo pred odpovedjo pogodbe o zaposlitvi (Foto: STA)

V Sindikatu policistov Slovenije so podprli stavko na RTV Slovenija. Gre za tipičen primer politikantstva in pristavljanja lončkov. A kakor vedno, levičarji vedno držijo skupaj.

“Demokracije brez svobodnih medijev, si ni mogoče zamišljati in javna RTV  Slovenija predstavlja steber neodvisnega novinarskega in ustvarjalnega dela, ki    zagotavlja demokratičnost družbe,” so zapisali pri Sindikatu policistov Slovenije, ki je podprl stavko na RTV Slovenije.

Pod sporočilo podpore stavki v imenu Sindikata policistov Slovenije se je podpisal  predsednik sindikata, glasen nasprotnik vlade Janeza Janše in jugofil Kristjan Mlekuš.

“Sindikat policistov Slovenije izraža javno podporo prizadevanjem Koordinacije  novinarskih sindikatov RTV Slovenija in vam izrekamo vso podporo pri izvedbi napovedane stavke!” še piše v sporočilu.  V SPS so prepričani, da se stavkajoči novinarji na RTV Slovenija borijo “za javno, neodvisno in profesionalno RTV Slovenija.”

Janja Strah