Poslanec SMC Kamal Izidor Šaker dosegel novo dno: Vinka Gorenaka je oklical za bedaka, ker se bori za slovenske policiste!

Ljubljana, DZ. Nadaljevanje seje DZ, na kateri so med drugim glasovali o kandidatih za ustavne sodnike in generalnem drzavnem tozilcu. Poslanec SMC Kamal Izidor SHaker.

Pred dnevi smo poročali, da vlada in policija policijska stanovanja namesto policistom dajeta migrantom. Ministrstvo za notranje zadeve je dodelitev stanovanj migrantom pojasnilo z navedbami, da gre za program stalne namestitve migrantov. Stanovanja torej, ki so prvotno namenjena policistom s stanovanjsko stisko (zanje morajo plačevati najemnino in stroške), bodo zdaj namenili migrantom. Na to se je na Twitterju odzval tudi nekdanji minister za notranje zadeve dr. Vinko Gorenak, ki je zapisal: “Ne @policija_si šele, ko bo zadnji policist preskrbljen s stanovanjem, lahko višek stanovanj ponudite migrantom za enako plačilo seveda.”

Popolnoma logičen zapis. Zakaj bi stanovanja, namenjena policistom, ponujali komurkoli drugemu, dokler imamo policiste, ki se srečujejo s stanovanjsko stisko? Na ta zapis nekdanjega ministra pa se je odzval poslanec SMC Kamal Izidor Šaker – z besedo: “Bedak.” Nivo diskurza sina ekonomskega migranta iz Palestine je zavržen. Ne samo, da je že večkrat v javnosti izrazil proti-slovenska stališča, že dalj časa preseneča z izjavami, ki ne pritičejo poslancu Državnega zbora Republike Slovenije.

Bedak ste vi!
Gorenak se je odzval zelo ognjevito. Zapisal je: “Bedak ste vi! Vsak policist države Slovenije mora dobiti stanovanje pred katerimkoli ilegalnim migrantom, pa če vam je prav ali pa ne.” Jasno je, da človeku ob takšnih provokacijah s strani levičarja, ki se je do 30. leta starosti “prekladal” po različnih študentskih društvih, nato pa prišel v parlament, zavre kri. Gorenak, ki ima za seboj dolgo kariero v policiji in v politiki, je zgolj izrazil stališče, ki je normalno. Jasno, da imajo prednost pri policijskih stanovanjih slovenski policisti in ne ilegalni migranti! A Kamal tega očitno ne razume. Njemu je samoumevno, da imajo ilegalni migranti pravico do državnih stanovanj, ki jih vzamejo policistom.

Šaker je Gorenaka nato obtožil sovražnosti: “Ne širite sovražnosti še naprej. Kot jo. Bodite človek, kot ste.” No, Kamal je tukaj dokazal, da je pravi levičarski aktivist. Mnenje, da si policisti zaslužijo policijska stanovanja pred ilegalnimi migranti, je po besedah sina migranta širjenje sovraštva. Noro. No, Gorenak mu ni ostal dolžan in je z velikimi črkami še enkrat poudaril svoj prav: “VSAK SLOVENSKI POLICIST MORA DOBITI STANOVANJE PRED VSAKIM ILEGALNIM MIGRANTOM – TO JE DOMOLJUBJE IN NORMALNOST IN NOBENA SOVRAŽNOST.” Seveda so primitivizem poslanca SMC opazili tudi drugi uporabniki Twitterja, ki so bili zgroženi nad njegovim izpadom.

A to ni prva bosa, ki jo je “ustrelil” Šaker. Njegov Twitter profil je zasut s primitivnimi komentarji in izpadi, ki jih namenja nasprotnikom SMC, tudi če so očitki dobro argumentirani. Spomnimo se le zadnjega tvita ob arbitraži, ko je Šaker tvitnil: “Joška naj kar imajo.” S tem je mislil na Joška Jorasa, ki se je desetletja boril, da bi živel na slovenski grudi. Joras, ki ponosa nad svojo narodnostjo ni nikoli skrival, je postal tarča posmeha sina migranta, ki se je prek režiranih volitev prikopal do parlamentarnega korita. A to, da Šaker slovensko domoljubje zasmehuje in zaničuje, ni nič novega. To počnejo vsi apatridi, ki nikoli niso bili hvaležni narodu, ki je sprejel in oblekel njihove bežeče starše.

Šaker ‘priznal’, da je sodelavec kriminalcev
No, včeraj pa je Šaker končno priznal, kaj so tri leta poslanci SMC počeli v parlamentu. Tvitnil je: “Kdaj mi je res žal, da sem sodelavec kriminalcev, ki so oropali državo.” Prepričani smo, da je s tem spet želel oblatiti koga z opozicijske strani, a je izrekel samo samorefleksijo. Kriminalna levica že desetletja izčrpava Slovence in Slovenke ter bogati na njihov račun. Tudi ta vlada ni nič drugačna.

Milijonski primanjkljaji v javnih zdravstvenih zavodih, na sto tisoče evrov “izgubljenih” pri nakupih zdravniškega materiala, skrivanje odgovornih za milijardno pranje denarja v NLB, izigravanje ustavno zagotovljenih pravic osnovnošolcev, izgubljena arbitraža zaradi prisluhov, ugrabitev otrok iz vrtcev, posiljevanje šolarjev z LGBT ideologijo, načrtna slabitev slovenske vojske, afera Ornig, tajni policijski pravilniki, nespoštovanje referendumske volje, nespoštovanje odločitev Ustavnega sodišča RS, korupcija pri postavitvi žičnate ograje na južni meji, zavajanje med migrantsko krizo, uvajanje represivnih političnih uradov (urad za medije, zagovornik načela enakosti itd.), lažna pieteta, zavajanje javnosti glede drugega tira in Magne Steyr, razlastitve, napadi na svobodo medijev in še bi lahko našteval.

Poslanec Šaker je tako samo nazoren pokazatelj stanja levice, ki ne ve več, kako bi se izvlekla iz kaše, ki jo je zakuhala. Osebni napadi na mnenja drugih, cenzura na RTV, napadi na opozicijo v režimskih časopisih itd. In tu Šaker ni osamljen otok sredi morja. Spomnimo se absurdnih in iracionalnih izpadov Janija Möderndorferja, Jasne Sluge, Milana Brgleza, Marka Ferluge, Mitja Hrovata, Dragana Matića, Jasne Murgel, Branislava Rajića, Maruše Škopac in Saše Tabakoviča. Njihov modus operandi je obraz moderne slovenske levice. Vsak, ki ni z njimi pa je za njih, kot se je lepo barvito izrazil Kamal Izidor Šaker bedak!

A. R.

 • učko

  1,5 x žgan! Predstavnik cigosov!

  • PRIČEVALCI

   Pljunuti Janša.

  • borko

   SMC je itak 50% čefurjev

 • PRIČEVALCI

  Gorenak ima za sabo dolgo kariero v komunistični policiji.

  • učko

   V tem primeru se bori za slovenske policiste in slovensko državo. Ti pa si na strani Udbo-mafije !!!

  • borko

   je bila takrat še kaka druga?

   • PRIČEVALCI

    Ja. Lahko si bil klepar, kuhar, avtomehanik, kmetovalec, gostinec, lahko si šel v tujino, lahko si bil marsikaj. Ampak Vinko se je odločil za partijskega policaja.

    • tohuvabohu

     Lahko si bil pa bedak ali lopov ali oboje, tako kot ti.

 • učko

  Shakur-cigu-migu, s srednjo šolo, nikol ni in ne bo delal, žali Slovence in serje po slovenski državi !!!! Taki so vam SMC-elita-avantgarda !!!!!

 • učko

  S pomočjo SMC je Udbo mafija pokradla Slovenijo in Slovence, sedaj pa SMC-jevski prasci še žalijo Slovenke in Slovence !!!!

 • VERZIFIKATOR

  Šaka Zulu ml.

  IZIDOR OVČICE PASEL

  Da je Izidor ovčice pasel,
  iz slovenske ljudske vsi poznamo,
  tudi on, lahko je vprašal mamo,
  saj je v raju pod Triglavom rasel.

  Pasel, da pošiljal bi v prepade,
  zanj bilo je to samoumevno,
  je na dlani, nič več ni dozdevno,
  prostor delal za volčiče mlade.

  Za volčiče iz brlogov tujih,
  te bi namestil kar v stanovanja,
  zdaj še o pečenki ovčji sanja,
  nič več govor tu ni o tabujih.

  Ko takole se pastirček borni
  prav perverzno žive dni izživlja
  in pastirski ko poklic izkrivlja,
  vidi v vlogi se državotvorni.

  Ko zagleda blizu policista,
  tepček ga za zajtrk brž ozmerja,
  se prestraši njunega razmerja,
  saj ne gre za naše gore lista.

  Izidor v pastirski se podobi
  pred pastirjem kot bedak razkrije,
  trosi beduinske oslarije,
  kot nomadskim tipom se spodobi.

  Krili volčji mali zagovornik,
  vse razkrije naš pastirček glasno,
  ovcam, policaju, vsem je jasno,
  da je Šaka Zulu bil mu vzornik.

  Ne le vzornik, prejkone sorodnik,
  kar ime vsaj Šakino razkriva,
  drugo pa, da fant je brez odriva,
  ni pastir, je zgolj puščavski blódnik.

  Z Izidorjem tukaj se naslavlja,
  v ovčji koži rad se razkazuje,
  nad volčiči, sabo obupuje,
  svet njegov razpada, se poslavlja.

  Kaj počel bo, koga zdaj bo pasel,
  kakor Šaka se bedaček vpraša,
  kot Zulu porazov ne prenaša,
  bo morda po njih za ped odrasel.

 • PRIČEVALCI

  Zame je prostitutka bolj pošten poklic, kot pa Vinkovo partijsko-policijsko delo. Kurbe vsaj priznajo, da so kurbe.

  • komar marko

   Ja veš, vsak svoj kokošnjak hvali in te razumem. In kaj lahko VINKOTU očitaš. Ja, da niso zbrali dovolj poguma in našli dovolj špičastih čevljev!

 • komar marko

  np dejstva so, da RESNICA boli rdečuhe. Dejstva so, da ne poznajo dna. Dejstva so, da so si spisali zakone kjer lahko hebajo nas poštene in delavne.

 • antimur

  Spet dokaz več, da se pritepenci in njihovi potomci ne bodo nikdar integrirali in asimilirali. Ta primitivni bedak Shaker je že malo preveč ušel z vajeti, mu bo potrebno pristriči peruti, za začetek mogoče kakšno konkretno čez mavel. Ni pa edini med pritepenci v DZ in v glavnem vsi so na njegovem nivoju. Bo potrebna kakšna čistilna akcija.

  • test

   ne skrbi, dolgo ne bo vec sedel v parlamentu. potem ga cakajo doooolga leta streznitve in macka po tej parlamentarni zurki. SMC pa je uspel nivo diskurza v parlamentu znizati do te mere, da se izogibajo pomembnih funkcij prav vsi, ki imajo se kaj v glavi

   • Majda

    Prav zapisano! Upam, seveda sem to samo jaz, upam torej, da je Cerar sprevidel, da nima kadrov!

    • RATATA

     Jaz sem to sprevidel, ko so se še ustanavljali. Res je butelj. Zbral je identične butlje. 4 leta so pa mimo! V minusu smo za dodatna štiri leta, ti pa pišeš kot upajoči butelj.

 • test

  pa kamalu sakerju imamo ocitni se eno lestvico nizje od bedaka, ki jo je potrebno preskociti, da pristanes med SMC kriminalci… bog pomagaj jim, saj ne vedo kaj pocno

 • rubec

  Nisem prepričan kako se pravilno zapiše zato bom navedel obe varianti. Čifur čifurski oz. Čifurski čifur.

  • rrrrr

   Kamelo Izidor Šaker je Gadafi podaril bratu El-Pahorju. Borut jo je vpisal v ZB, trenutno je njena podpredsednica. …Če jo dobro zvežejo, nanjo pa dobro privežejo, jo občasno jaha Tito Turnšek.

   • rubec

    Hehehe, lahko torej pričakujemo titovo sedmo poroko?

    • rrrrr

     Sedmič slabo kaže. Glej Rubec:Hrvaška zrihta kombi, Kitajska vizo, Borat Kamelo Šakerco, Finance nevesto Petro Sovdat. Pa ti pride Titovka, vlomi v kombi, nagoni Titeja. ( Edino Špenga mazne akomulator + vinto+Titejevo zubalo. )

     Sedma poroka preložena v naslednji mandat, na žalost.

 • zokispoki

  SMC – stranka Samih Murgelskih Cepcev in hlapcev, nam je infiltrirala cefursko falango, ki nam hara po drzavi.
  In vedno vec si dovolijo, ti faloti.. A to pa ni sovrazni govor, da v javnosti tako zalis bivsega ministra?
  Vinko, tozi tega prisleka, ne si tega dovolit !

  • Novakec1

   Pred ustanovitvijo stranke SMC je Zoki ilegalno počefurjal slolandijo (lublano bulano) potem so pa uradno začeli to svinjarijo. Opozicija je pa stran gledala

   • zokispoki

    Srbya od Beograda do Tokya, de !

    • dob

     Srbija nima komunizma, mi ga imamo! Srbija ima svojo zastavo, mi pa mahamo z jugoslovansko.

 • Sloustava

  Tisockrat ponovljeno: samo pravi Slovenci in tisti drzavljani, ki so se asimilirali, imamo radi svojo domovino Slovenijo. Bedake, madzarone, vse -ice in slovenceljne, ki ne spostujejo drzave, v kateri zivijo, pa pomilujmo v njihovem maloumju! Cas je za Slovenijo, naso bodocnost in prihodnost nasih otrok, vnukov,…Tako zapise in pravi tudi g. BMZ! Tako pravimo vsi, ki ne dovolimo sakarjem in sakalom unicevati Slovenije, naroda!!

 • Anton

  Kaj več kot bedak ni znal napisat ker je tudi sam bedak.

 • Marija

  Ima prav.Seveda smo bedaki pa še kakšni. In to smo že 70let. Tujce si redimo namesto da bi poskrbeli za svoje ljudi tujce pa izgnali. Poln DZ jih je saj jih je še več ne samo Šaker.To sem že na FB napisala.Ampak mi jih kar božamo.Ti nam sedaj vračajo hvaležnost.Vsi našteti zgoraj v članku so uničevalci Slovenije izdajalci.In te bi bilo treba izgnati.

 • Novakec1

  Lrevaki (trenirkarji, LGTB, čefurji, musliči….)bodo zmagal na volitvah, in bodo sami taki v parlamentu in DZ. Adijo slovenija

 • Slovenec 33

  V okupirani državi okupatorji in izdajalci slovenskega naroda ne spoštujejo nobenih etičnih in moralnih norm in tudi v Sloveniji je tako.
  Nikakor ne smete pričakovati od topoumnih produktov usmerjenega izobraževanja, ki ga vodi fdvizem kaj drugega kot zatiranje in ropanje avtohtonega prebivalstva.
  To je glavno delo tega poslanca.
  Ropar, ki dobiva plačo od slovesnskih davkoplačevalcev in zatiralec slovenstva, kar je s twitom dokazal.

 • karpelec

  Se vidi, da je zelen. Za svojo ritko, da bi ostala na trenutnem stolu, se je začel borit na nepravem koncu mize. Preden bo to spoznal, bo vlak s stoli odpeljal, brez njegove ritke.

 • andreas82

  Kamal :)! Me samo zanima v katerih oblakih živijo Cerar&co, to jih Slovenci nič ne zanimajo, zgolj in samo oblast! Da imajo arabske poslance ta slovenska SMC! Pri Janši pa čisto drugo, ki mu je Slovenec prvi, ima vse lepe lastnosti poštenje, delavnost, nacionalnost tudi? Nič srbijanstva, samo slovenstvo tooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

  • andreas82

   Sej veš pod katerim poveljem so se borili.

 • Stajerka

  ….haha…..vedno znova in znova dokazujejo, da niso sposobni integracije v okolje kjer živijo…….zato, TAKOJ STOP vsakemu priseljevanju, priviligiranju in absolutno čim manj takšnih v parlamentu, kar je pa sramota par exellence …..
  TAKOJ STOP!!!

  • zokispoki

   Ko gledas to sliko, najprej pomislis, da gledas posnetek iz Pristine…

 • [email protected] verjetno paše, da v ta stanovanja nastanijo migrante? Ane več ko vas je, je lažje iztrebit Slovence? [email protected] [email protected] [email protected] pa ni slovenec in ta se verjetno ne bi boril za Slovenski narod. Zbudimo se Slovenci, deportirat ga zagotovo od koder je prišel.

  • andreas82

   Še polovica njih se ne bi borila. V primeru agresije južnih, kje bodo oni, dvomim da za nas! Vemo kako je bilo v štepanjcu leta 91!

 • KAPIBARA

  Le kje bodo tile smc-jevci dobili službe, po iztesnitvi iz hrame NE-demikracije ??
  Kamelar bo dobil v last stanovanje (od policije) in ga oddajal ilegalnim mkgrantom, katerim je omogočil legalni status ??

 • Anton

  tipičen komunajra, ker ne zna stvari argumentirati, poseže po žaljivkah , ironični del te “zgodbe” pa je v tem, da se imajo taki osebki za superiorne

  kako že pravjo levaki argument moči vs moč argumentov

  sarkazem press

 • Snorri Sturluson

  Demokracija bo plačala zato, ker bo poskuąala odgovoriti vsem.
  Mladi bodo zeleli biti veljavni kot stari, zenske bodo zelele biti kot moski, tujci bodo zeleli imeti pravice kot staroselci. in demokracija bo vsem to dala.
  Lopovi in prevaranti bodo zeleli imeti pomembne drzavne funkcije.
  In demokracija jim bo to dala.
  In ko lopovi in prevaranti končno demokratično prevzamejo oblast (ker kriminalci tezijo k moči), bo nastalal hujsa tiranija kot v času katere koli monarhije ali oligarhije.
  (Sokrat 470-399 pr.n.st.)

 • andreas82

  Ko bodo imeli priložnost bodo pa spet desničarje z Nemci povezovali, a oni ki imajo v svojih vrstah od vseh vseh vetrov prinešene hehe stranke levice težko boste, desnica ima vrednote prednikov, gostoljubje tudi a omejeni čas, prisljevanje iz držav ki si nam po kulturi blizu se mi ne zdi problem, zakaj pa ne, ostalih tukaj ne rabimo.

 • dob

  Predstavljajte si, da se večje število Slovencev naseli v Bosni, se potem počasi zrinejo v bosanski parlament in ta postane slovenski. Nato glasujejo tako, da bosna preprosto neha obstajati.
  Namesto nje si postiljajo Slovenijo v Bosni! Kjer bi morala obstajati Bosna, bi bilo nekaj drugega, ker je to “demokratično”
  To se zdaj dogaja v Sloveniji.
  Le da se tu Bosna imenuje Jugoslavija in njeni privrženci mahajo z zastavo države, ki je ni več, ne obstaja, poleg tega je pa zastava sovražne vojske, ki je slovenijo napadla.
  Ponavljam: Jugoslavija je propadla povsod južno od Slovenije, tukaj pa se ohranja! Mi smo osamosvajali kučana.
  Slovenci smo pa eni ubogi bosanci, manjšina brez človekovih pravic v lastni državi Sloveniji, ki zato kot država sploh ne obstaja. Ni je. Slovenci namreč nimamo svojega parlamenta, ga nikoli nismo imeli, ker ga vodijo jugoslovenarji, ki so ga vedno čvrsto držali v svojih rokah.
  Če kaj rečeš proti temu si rasist, homofob, nesvetovljan, kmetavzar, nacist, fašist, domobranec, janšist…
  Če pa navijaš za to, da Slovenije ni, si pa patriot! Če zapleniš orožje ljudem, da se ne morejo braniti in ga predaš sovražniku, si veliki osamovojitelj! Če zadolžiš državo za 35 milijard evrov, si – samostojen. Če pereš denar skozi državno banko, si veliki gospodarstvenik in če je korupcija tvoj način poslovanja si frajer, ki se spozna na ekonomijo bolj kot drugi. Če zgubljaš dele ozemlja, ker ti je “useglih”, pa blagovne znamke dežele, potem si pa sploh… Mahaš z zastavo tuje države, ki sploh ne obstaja več in je to patriotsko. Če pa nosiš slovensko zastavo, je pa to sumljivo. In če poješ kitico, v kateri Bog čuva Slovence, je to protizakonito in velja za izdajo, medtem ko če poješ kitico v kateri omenjaš vse druge le Slovencev ne, potem si pa po volji režima, ki tukaj ohranja jugoslavijo in uničuje Slovenijo!

  Slovenija ni dovolj velika, da bi bila ZDA in d abi zato lahko postala federacija, kot je Amerika. Pa tudi identitete nima, da bi jo lahko, obdržala kljub številnim manjšinam na njenem ozemlju. Z drugimi besedami: d abi ne glede na to, kdo je v njej, ostala Slovenija in slovenska!
  Danes Slovenci nismo sposobni biti niti avtonomna pokrajina Slovenija znotraj sicer jugoslovenarske Slovenije, ki bi ohranjali svojo narodno bit! To nam v lastni državi ni dovoljeno.
  Za toliko smo večja diktatura celo od SFRJ!

  • sale

   Amerika pa vzor ha ha sam kriminalcem zločincem teroristom….

   • dob

    Čisto zaradi firbca: kdo je tebi vzor? Katera država, vera ali ideologija? Kateri družbeni sistem?

    • RATATA

     Dob, ti veš, da obstajajo Ljudje. Sale in šejker nista med njimi.

     • rubec

      hehe

     • dob

      Sale je sploh konobar, šef sale.
      Šejker je pa posoda za mešat pijače. Saj viš da ni trezn.

     • RATATA

      Super je šef sale v beli srajci in črnih hlačah, ko tako ponosno skrbi za goste.
      Ko sem fajhten me ne moti več naglasak, ki ga po trisesetih letih še vedno =be.

     • dob

      V glavnem streže svojim.

   • Steiermark

    No, potem pa mora biti prav Amerika, ki je vzor samo kriminalcem, zločincem in teroristom, posebno komunistom, med katere spadaš tudi ti!

  • dob

   Dva pojma bi rad še tukaj razložil.
   Zakaj sem za notranjega sovražnika rekel, da je “neviden”? Neviden zato, ker je ta pojem izmišljen za potrebe državne mafije. Komunistična mafija potrebuje “motilca” svojih poslov, ki je “neviden” in vnaprej obsojen za subverzivno dejavnost.
   Svojo trditev podpiram s tem, da je režim svojemu notranjemu sovražniku NESPOSOBEN dokazati krivdo tudi po svojih lastnih, mafijskih zakonih in pravilih! Ki jih zagotovo ni pisal, sprejemal in uveljavljal “notranji sovražnik” ampak jih je sprejela mafija sama!

   Ker državna mafija ve, kako sama posluje, ve tudi to, da normalen gospodarstvenik in drugi gospodarski ali politični subjekti sploh ne more obstajati, če ne lažejo, kradejo, prikrivajo! Kajti Mafija sama poskrbi, da normalno poslovanje v državi sploh ni mogoče! Mafija ve tudi to, da kdor preživi v teh razmerah, gotovo nekaj “muti”, saj sama sploh ne bi preživela s poštenim poslovanjem, kako naj torej nekdo drug?
   Zato Mafija razmišlja takole: morda mu do zdaj nismo še mogli dokazati…. ampak slej ko prej mu bomo nekaj že našli. Do takrat, ga bomo pa zadrževali in ga umazali, ga ovirali, mu žalili družino, nekaj od tega se bo že prijelo.

   Mafija seveda išče kriminal pri opoziciji, pri sebi ga ne išče. Ne išče ga tam, kjer je, temveč tam, ker bi njene posle lahko kdo zmotil.

   Še nekaj.
   Balkanska vojna v začetku 90-tih je manifestacija komunističnih parol o “bratstvu i jedinstvu”, o miroljubnosti narodov Jugoslavije in želji po svobodi vseh njenih narodov in narodnosti. Vse te bedne parole imajo skupno jedro, imele so ga tudi tedaj ko so grmele po zvočnikih na proslavah in Titovi štafeti! To skupno jedro (vsebina) je SOVRAŠTVO IN GROŽNJA.

   Dokler se ni manifestiralo, so vsi mislili, da bratstvo, enotnost in enakost (gesla francoske revolucije) na teh tleh nekaj veljajo. Potem se je to manifestiralo in smo videli, kaj to je! Kadar komunist govori o miru, demokraciji, bratstvu… se razmetava s pojmi, ki jih vsakega posebej sploh ne zna definirati! To so izmišljeni pojmi, ki niso nič vredni. Vredni so samo kot sredstvo ohranjanja režima, ki mu človeško življenje nič ne pomeni. NIČ! Nula.
   Človekova pravica je taka parola! Izmišljena, lažna, vsiljiva. Pojem človekove pravice je Trojanski konj za morilce! Manipulacija.

   V vseh teh velikih parolah ni nič navadnega, človeškega in normalnega! Slej ko prej, se manifestirajo in ko se manifestirajo, postanejo to, kar so v resnici. Tedaj kažejo svoj resnični namen.
   Trupla, bolezni, pohabljanje, izseljevanje, prikrivanje resnice, pisanje lažnih knjig za zgodovino in potomstvo. Skratka, laganje na vsej črti! Nič Resnice ni tu notri. Samo Laž.

   Človeško življenje je vrednota in ne potrošni material za neki brezsrčni, nečloveški režim.

  • rubec

   *******************************

  • ney

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++čista +10

  • Nata

   Predzadnji odstavek !!!

   + + + + + + + + +

 • totex39

  Pa kdo je tega pečenega sploh volil v to stranko, kjer so zbrani res sami butlni iz vseh vetrov.

  • komar marko

   pa saj takih je več , tudi bolj TRDO govorijo!

 • Morala

  Slovenci smo že dolgo bedaki, smo yu v malem!

 • montyamp

  Ka je pa reku šef ???
  Šef je pa bil vzgojen v svinjarijah katere se ne kaznujejo , zato je takšno vedenje njegovega poslanca ” PRAVICA ” , saj se bori za oblast , kjer je nasledstvu potomstva morilcev in ovaduhov dovoljeno tudi slabo montiranje KRIVOSODNIH PATRIA PROCESOV .
  Dokler bo v Sloveniji medijska pokritost z HANZI RTV KURBENHAUS na položnice in trajnik v takšni meri , bo poneumljen narod volil kleptomanske hlapce morilske udbopartijske teroristične celice , ker je propagandna mašinerija z nenehnim bombardiranjem opozicije v prednosti , saj narod
  CENZURO , LAŽI , ZAVAJANJA , PODTIKANJA , DISKREDITACIJE ……………..

  PLAČUJE PRISILNO S POLOŽNICAMI .

  • komar marko

   skratka, bolujejo za bolezen , katera se imanuje JANŠIZEM, z diagnozo katero si opisal. Te pataloške motnje se zdravi v nnovoodprtem oddelku bolnice v AVSTRALIJI! Je JJ potrdil s ČIVKOM!

  • sale

   to tako to je pravo izražanje če ti rečem da si bedak je pa vse narobe

   • MEFISTO

    Saj si tudi Serikoza Drek mar ne?

    In še marsikaj!

 • komar marko

  Tisti zgoraj me spominja na GARGAMELA. Slučaj?

 • Čas je da Slovenci postanemo tudi pogumni, ker brez tega ne bo več šlo. Smo na robu izumrtja zaradi prizadevanj svetovnih elit. Ja treba je videti tudi prave vzroke, da se stvari lahko rešijo. Narodna zavest pa je prva in vsak mora vedeti kam bo stopil.

  • komar marko

   ah, že pri OF so držali fige v žepu, govorili eno naredili drugo. Na koncu so nafilali jaške! Ne bodi naiven!

   • Prav zaradi tega se morajo ljudje osvestiti ker jih je več kot pol v temi in so lahko vodljivi iz strani prevarantov.

    • komar marko

     Ne bo šlo, ker tistih , ki so v temi je PREVEČ in uspešno praznijo banke, pišejo zakone, vodijo zakonodajno in represivno oblast in dobro živijo na naš račun!

    • sale

     v temi jih je sam enih 7%

   • sale

    ne samo jaške tudi jame brezna ….na žalost premalo

  • sale

   hahahaha pogumni a boste spet bežali jao

 • Franjo Trojner

  Sram vas je lahko vse tiste, ki ste ga izvolili v parlament. Vprašajte nedvomno največjo še živečo moralno avtoriteto , domoljuba, demokrata, antikumunista, svetovljana, pisatelja zavednega SLOVENCA SAMEGA BORISA PAHORJA kdo mora biti nosilec kjučnih in najbolj odgovornih mest v naši državi! Bog se usmili naroda, ki ne ceni in neguje narodne zavesti, domoljubja, takšen narod je dolgoročno obsojen na propad.

  • učko

   ++++++++

  • Anton

   Že propadamo….

  • Lustrator

   No ja, z vsem dolžnim spoštovanjem do Borisa pahroja predvsem kot zavednega Slovenca, demokrata in demokrata- antikomunist pa (žal) ni, tako kot marsikateri sicer pošten Primorec s pregrenko izkušnjo fašizma, da bi lahko objektivno gledal na komunizem, ki je sicer res nasledil zamenjal dotedanji fašizem, a se v svoji protislovenski raznarodovalni ideologiji bistveno ne razlikuje od Mussolinijevega režima.

 • vsemojebabe

  Verjemite, kultura in morala rdečih picajzerjev je brezno brez dna.

 • MEFISTO

  Zanima me, ali imajo kaj slabe vesti tisti, ki so naivno množično spravili SMC v državno zbor?

  Zanima me tudi, ali imajo namen to svojo napako popraviti?

  Pa ne s kako SD, ki je enako ali še hujše sranje, Desusom, ZL ali Novo Slovenijo, dokelr jo vodi Ljudmila Novak s Peterletom in ostalimi pribočniki!

  • Mojca pokraculja

   Vsem tistim, ki so volili SMC in s tem v parlament spravili Kamale Šakerje, Murgelco itd., ter njihove derivate Mesec&, bi jim bilo treba, po vzoru šeriatskega prava, odsekat roko. Da bo dokončno še vsem tistim, ki bi kaj takega na volitvah ponovili, potegnilo, da se novo pečenih strank, katerih članstva pred tem nihče ni imel prilike spoznati, ne voli. So nekateri res taki VOLI, da še po 25 letih ne razumejo, da je volilni sistem nateg in pisan na kučanovo kožo !!!

  • JJ

   A si SDS mislil……Al so še kateri drugi

 • centurion

  KAMALtrajber naj gre v vukojebino svojih
  low IQ prednikov koze jebat.
  Po volitvah zbrati vse te opičnjake in z zapečatenimi
  živinskimi vagoni poslati v arabijo, kamor sodijo.

 • sale

  pa saj se ni zmotu kar je res je res če pa že o kulturi in morali saj vi tok zagovarjate jajčnikove gluposti pa svobodo govora

  • MEFISTO

   Vsakokrat presežeš samega sebe!

   Saj res, danes je nedelja, pa nas zato s tvoje strani čaka še marsikatero presenečenje.

   Če ne drugega, pa nekaj sto debilnih komentarjev.

   • sale

    mi pač negre si pa ti takšna brihta pa povej v čem je razlika če nekomu rečeš bedak drugemu pa prostitutka žvepleni pritlikavec komunajzer rtv kurbnhaus…..

    • sale

     aha pa kozojebi

     • MEFISTO

      Tvoj besedni zaklad na tem portalu je najbolj umazan.

      Nisi povedal, koliko zmazkov, ki jim praviš komentarji, boš danes objavil!

      Naj te opozorim, danes je navadna nedelja in ne kak zapovedan praznik

     • Viktorh

      .Tik – tak, še 36 dni, pa…

     • mginko

      Pojdi nazaj po zdravila, predno ti poteče čas prostega izhoda. Hudo te zdeluje.

  • Viktorh

   Tik – tak, še 36 dni, pa…

 • centurion

  Me spominja ta KAMAL na neandertalca.
  Vizualno in inTELEktualno….

 • centurion

  Taki pritepeni prepečenci po Nemčiji z noži po ulicah prebadajo Nemce.
  V Sloveniji si ti kozojebi dovolijo zbadati kar iz parlamenta.

 • centurion

  Ali je homoseksualna opica Konde še v hanzikupleraju, ali
  je dobila mesto v kletki z bananami v zoološkem vrtu?

 • macon

  Kaj sploh počne Palestinec v slovenskem parlamentu? Nekaj Hrvatov, Srbov in Bosancev še razumem, ker imamo skupno državno preteklost, ampak Palestinec?

  A ni lepo v komunajzarski deželi delavcev in kmetov, kjer razni priseljenci socialno bliskovito napredujejo, medtem ko lahko večina Slovencev gara po dolinah v proizvodnih tovarnah za manj kot 1000 EUR na mesec in jih sistem in režim niti povohata ne? Njihovega glasu se ne sliši, kot da jih ni, čeprav hranijo to zavoženo državo. medtem ko mi iz medijev takoj skoči nek pritepenec, ki mu pripada vse mogoče.

  • sprehajalec

   Gre za prastari sen vsakega levičarja, imeti Palestinca v svoji postelji. Pri nas so šli še korak dlje in ga postavili v Vlado. Kaj bi dal, da bi tako kot je v navadi pri njegovi bratih začel obračunavati z nasprotniki po palestinsko.

   • Prle

    Tvoje mokre sanje; imeti fanta v svoji postelji.

    • sprehajalec

     Pamet res ni tvoja vrlina Prle. Ne vem kaj ves čas iščeš potrditve tega?

    • xtc

     Očitno so te danes zasačili kakšni starši pri nagovarjanju otrok ,da si tako navražen.

   • tarantela

    Mater, sem se rodila prepozno! Kje so bili Palestinci, ko sem bila v rosnih letih???

 • xtc

  Žal je taleKamel Gorenaku pravilno zabrusil kaj je,VENDAR NE zaradi tistega kar jeGorenak povedal,pač pa tistega ,da je tako naiven,da boPalestinec ,deloval in glasoval v koristSlovenije.Kakšni so lahko lepo vidite vGazi in še kje.In še2 nekaj omenjeni je lahko rojen v Sloveniji,vendar nikoli ne bo delal v njeno korist.Saj veste pregovor :”KAR MAČKA RODI,TO MIŠ LOVI”.
  In očitno se GORENAK TEGA NE ZAVEDA.KAKO PA IZGLEDA,KO IMAŠ KUP palestincev na grbi pa je lepo vidno ob težavah,ki jih imajo Izraelci z njimi in težavah z kriminalom,korupcijo itd na palestinskih AVTONOMNIH OZEMLJIH DA O HULIGANSTVU,UNIČEVANJU ITD NE GOVORIM.ZATO SE TOLIKO BOLJ ČUDIM Gorenaku ,da je presenečen nad izjavami tega človeka.

  • sale

   ko že govoriš o Palestincih si prvo poglej zemljevid Palestine 1945 in danes

   • MEFISTO

    Če ne bi bilo Šakerja, bi nas bolel kurac za Palestino in Palestince.

    • Prle

     Ti ga tako ali tako nimaš, tako, da te nima kaj boleti.

     • xtc

      Očitno si pogledal v lastne hlače,pa mavričarji ga ne rabite,saj si drug drugemu tiščite vse druge rekvizite pod križ od marel,tušev itd,skratka bolj kot …… nas navadno boli podkrižje.

   • centurion

    Preveliko je, danes.
    Pa še sami kamel-šakeri…

  • Hun

   jebal te židi v dupe desničarsko

   • xtc

    Se ti vidi ,da si mavričar.

    • Hun

     tako je jebem tebe u dupe in usta

     • slosin

      a je blu au,au….xtc ti je pa dal tinte pit seljačino….

     • Hun

      slokurbinsin

     • xtc

      Razumem tvoje travme,ker si nam razkril tvoja nagnjenja,ki so v bistvo za take tvojega kova normalna verjetno si poleg vtega verjetno tudi kamelshaker ne kot ime ampak kot samostalnik.

     • Hun

      priznam …moj fetiš je podrejanje mehkužnih …pazte se nežni desničarji kova ala Mahnić da vm ne sprašim danke

 • Snorri Sturluson

  SMC – koncentracija moči in zlorab, kot je še ni bilo. Mediji pa nič.
  http://www.pozareport.si/?Id=zvezde_izjave&View=novica&novicaID=22932

 • totex39

  Ta fris nas res spominja na abdulaha, ki hoče zadovoljiti svojega alaha in to v našem parlamentu, sedaj vidimo kakšne odštekane volivce imamo pri nas, ki jim je res vseeno koga volijo.

  • Snorri Sturluson

   Možgani so zbežali.Ostalo je še samo volilno telo

 • mginko

  No, to ni odraz “Palestinca”, ampak kakšen je slovenski narod, ki je nasedel Kučanovi zahrbtni propagandi novih obrazov, da pridejo v parlament kot dresirani pogrebci nas državljanov in delajo v korist murgelske partije. Volilci, ki ste jih volili, imate vse šanse, da ponovno prisluhtne že začeti partijske igri pred prihodnjimi volitvami. Močno upam, da ostala “večina” ne bo spala doma med volitvami.

 • Snorri Sturluson

  Ampak narod je zares butast roko na srce.Izvoli neke tipe jih mastno plačuje da mu potem grenijo življenje.Res zanimiv fenomen

  • Margu501

   Saj 500-600 bedakov se da kupit, pa te zvolijo. Ta bedast volilni sistem je treba skenslat, pa takih bedakov ne bo več v parlamentu.

 • if

  “Komu pervo zdravico Napili bomo krog in krog? Slovencov porodnico, Deželo našo živi Bog.!

  Prešernova Slovenija naprej! Slovenija first!
  Zato je v nuji preživetja slovenstva, to je poudarjeno vv celotni ustavni himne Zdravice, da samostojna RS najprej zagotavlja pogoje za funkcije, ki so pomemobni za prihodnost njenega slovenstva.

  Poslanec Kamal Izidor Šaker je s svojo izjavo dokazal, da slovenstva ne živi. Kot član SMC tudi dokazuje nedemokratičnost te stranke in hkrati veleizdajsko naravnano v odnosu na demokraijo in slovenstvo

  • dob

   “Komu pervo zdravico Napili bomo krog in krog? Slovencov porodnico, Deželo našo živi Bog!”
   Ponovim, ker lepo zveni.
   Žal mi je ljudi, ki nimajo domovine in zato kradejo tujo. Ti ljudje so bedniki.
   Še bolj bedno pa je, če se človek počuti podnajemnika v lastni domovini, na lastnem domu. In na to še mirno pristaja, namesto da bi vstal in se temu uprl.

   • Nata

    + + + + + + + + + + +

 • tarantela

  Če ne bi bilo “bedakov”, o čem bi se razpisali med temi lenimi vročimi dnevi?

 • sprehajalec

  Vsaka zgodovinska oblast levičarjev je vodila v cenzuro. Njihov glavni nasprotnik je zdrava pamet v ljudeh. Le na ta način oni potem lahko preimenujejo dan v noč in noč v dan….

  • Prle

   Potem pa, za vraga že končno ugasni luč.

   • sprehajalec

    Oziroma za tvoj primer Prle;

    Le na ta način oni potem lahko naredijo iz bedaka pametnega….

    • Prle

     Ti pa še kar ostajaš neumni bedak, kaj češ.

     • sprehajalec

      Namesto da bi prestopil k levičarjem in dobil certifikat za pamet, tako kot Prle pa Jani?

     • Prle

      Pri Ivanu boš dobil drugačen certifikat.

     • sprehajalec

      Misliš na Mačka Matijo, znanega samoupravnega socialista? Tam je bila kugla…

     • Prle

      He,he, Ivanov certifikat je še hujši.

     • sprehajalec

      Pri Ivanu Janezu dobiš kvečjemu bon za golaž.

     • montyamp

      Prle , pridi malo v Švico , bolj trd več ne moreš biti , lahko gre še samo na bolje .

     • Prle

      Kar se trdote tiče, sem trd ravno na pravem mestu.

     • montyamp

      Pač narobe misliš , tipično za ………………..

     • sprehajalec
    • montyamp

     Hahaha , zato pa imamo pametne BANKROT HLAPCE .

 • Duhec

  Prej bo Kamal predsednik vlade kokr Janša…

  • Prle

   Ivan bi bil lahko njegov receptor.

   • totex39

    Ti boš pa alahu kahlo nosil.

    • tarantela

     Hi-hi, kje si pa to pobral? Pa še v tej sparini frišne misli!!!

  • Snorri Sturluson

   Ampak zmanjkalo bo pravih butlov ki bi to redili in plačevali

   • Duhec

    Nikoli…. rojevajo se novi.

    • Snorri Sturluson

     Misliš migrirajo sem?No tisti ki se rojevajo pa imajo vzgled kako živeti na tuj račun.Iz te moke ne bo kruha

  • sprehajalec

   Prej bo denarja zmanjkalo. Kaj skrbiš, da tašča da kaj na stran, da ne bo vse za dohtarje pogonila?

  • Borut Stari

   Seveda. Saj ste pa čist usrani ko šlišite priimek Janša.

 • Hun

  vizualno sta si podobna Kamal in Janša

  • tarantela

   He-he…

  • Prle

   A je potem Ivan Palestinec ali Albanec?

   • Hun

    loh da je Kamal Slovenc…

  • slosin

   …pa ti pa paradajz sta si tud zelo podobna…oba sta lepe rdeče barve…

  • xtc

   Jep!Za spolne iztirjence,je vsaka krava črna ponoči zato seti tako zdi.

   • Hun

    a ga se drkas as ze namocu

 • Snorri Sturluson

  Mi bomo počasi kot Izraelci ki so se razselili po vsem svetu.Kdaj bo NAŠA država postala sveta?

  • sprehajalec

   Mi smo že kot Izraelci. Tudi oni imajo palestince v svojem parlamentu…

   • Snorri Sturluson

    Samo še kakšen sirijec nam manjka .

    • montyamp

     Saj slovensko himno že imate prevedeno paradajzarji .

     • Snorri Sturluson

      No potem pa tako ni problema

   • RATATA

    Sicer to ni smešno, se pa smejim. Ko bom malo boljše pomislil, bom pa hudo jezen.

 • montyamp

  Ka , v parlamentu že mate čefurje ???

 • Snorri Sturluson

  Lahko bi kakšnega madzara iz orbanove stranke tudi imeli za poslanca pri nas.Bodimo multikulturni.

 • Borut Stari

  Upam se reči, da je vsaj 60 % poslancev slovenskega DZ apatridov.

 • tarantela

  Nekateri menijo, da se morajo prišleki prilagoditi staroselcem, ali pa naj se poberejo tja, od koder so prišli. Ob tem se mi poraja vprašanje, zakaj se prišleki, predvsem Evropejci ne podrejajo avtohtonim narodom na drugih celinah, ko se jim imperialistično vsilijo? Še več, staroselce uničujejo in jim določijo rezervate na njihovi lastni zemlji, kot so to storili z Indijanci. Tudi na drugih celinah je podobno. Zdaj pa mi zahtevamo, da se priseljenci ravnajo po naših zakonih in običajih. res sem butasta, da tega ne morem in ne morem razumet!

  • montyamp

   Še dobro da priznaš , pol oproščenega .

   • tarantela

    Pouči me, zakaj je tako, prosim!

    • RATATA

     Defekt

  • sprehajalec

   Kaj to je vse, kar ti je ostalo iz osnovne šole, 7 razred, kolonializem? 60 let nazaj?

   • tarantela

    Kolonializem obstaja še danes!!! Malo poglej, kaj se dogaja po drugih celinah!

    • sprehajalec

     Ti oprostim nevednost.

     kaj se dogaja na drugih celinah? Plodijo se kot zajci zaradi medicine belega človeka. Če ne bi bilo te medicine, bi jih bilo za vzorec. črne koze, pa tetanus, pa ošpice, norice, okužbe…

     Penicilin jih je naredil. Vsak zlom noge, vsaka praska bi umrli. Dojenčkov bi pa preživelo za vzorec….

     kaj pa praviš na to?

     • tarantela

      Precej bolezni so privlekli belci na druge celine.

     • sprehajalec

      Katere? tetanus, smrtnost dojenčkov, kugo? Poleg tega da so se še izdatno pobijali med seboj. Pa svoje prodajali za sužnje.

      Belci so jih naredili in pomoč UN v hrani, pa zdravniki brez meja in pa nafta…

     • tarantela

      Brez belcev bi bilo njim bolje, nam pa tudi, ker se ne bi množično priseljevali, kar je vse posledica vtikanja belcev povsod, kamor jih zanese.

     • sprehajalec

      kako bi jim bilo bolje, življensko dobo bi imeli 20-30 let, zastrupitve zaradi presne hrane in zajedalcev, zveri bi jih pobijale, vsaka zastrupitev bi sledila smrt, dojenčkov bi bilo za vzorec? kaj bi jim bilo bolje, v čem? ker so romanopisci 19. stoletja tako rekli, pa ustanovitelji protiimperialistične fronte v Ljubljani?

     • tarantela

      Pozabil si na suženjstvo, na iztrebljanje Inkov, Aztekov, Majev s pomočjo vere, alkohola in bolezni. Lahko piševa zgodovinski priročnik, ampak bo bolje, da si vsak vzame kakšno knjigo o osvajanju in kraji na drugih kontinentih, ki so jih in jih še zagreši izjemna rasa belcev. Naj crkne! Vsak naj živi, kot mu je prav, nobena druga kultura ali rasa nima pravice vsiljevati svojega načina življenja drugim. Ker se je pa dogajalo, da so ravno Evropejci naredili največ škode drugim, se sedaj vse to vrača in imamo islam, teror in vse kar sodi zraven. Milo za drago..

     • sprehajalec

      Suženjstvo? največ so jih imeli Arabci. Ti so tudi lovili in kupovali sužnje po Gvinejski Afriki in jih prodajali trgovcem. zakaj ne obsojaš črnskih poglavarjev, ker so to počeli?

      zakaj ne vzameš štrika, pa končno ne končaš teh belih muk, pa se obesiš? zaradi vnuka, ker mora s tvojo socialistično penzijo živeti?

     • Snorri Sturluson
  • Snorri Sturluson

   Slovenija je res v Evropi in to centralni ampak nisem nikjer zasledil da bi slovenski narod koloniariziral druge narode ,rase…

   • tarantela

    Poglej širše, zahodna Evropa je kolonizirala druge celine. nedavno so vrgle Gadafija, zdaj imamo pa vsi sranje z migranti. Na BV se tudi vtikajo ZDA že lep čas, kot da ni dovolj, da so pregnali Indijance, zdaj šarijo še tu in po Evropi. Je treba na Poljsko tlačiti orožje z izgovorom za zaščito pred Rusi, ko pa gre predvsem za umazano trgovino z orožjem!?

    • Snorri Sturluson

     Zakaj bi moral gledati širše?Kaj me pa brigajo druge požrešnosti v katerih nočem sodelovati .

     • tarantela

      Hočeš ali nočeš, z mano vred si del EU. In NATA. Potem predlagaj izstop iz obeh, Te takoj podprem!

     • Snorri Sturluson

      Evropa potrebuje svojo vojsko ,sanje o EU je za mnoge postala nočna mora ,tudi z temi migracijami.

     • montyamp

      NATO je židovsko orodje .
      Pa ne da boste danes blesavi komunisti preganjali iste kot Hitler .
      Ka ste prišli k pameti pre-pozno ???

     • tarantela

      Se strinjam!

     • montyamp

      NATO je židovsko orodje .
      Pa ne da boste danes blesavi komunisti preganjali iste kot Hitler .
      Ka ste prišli k pameti pre-pozno ??

  • indijanka

   Če razumeš staroselsko zmoto, zakaj želiš, da jo doživimo mi?

   • tarantela

    Da izkusimo, kaj smo prizadeli drugim in da tega ne bi več počeli. Izkušnja je najboljša šola!

 • montyamp

  KAKO SPRAVITI PAMETNE V PARLAMENT ????????????
  MISIJA NEMOGOČE .
  Židje z denarjem podpirajo prežvečene idiotizme .
  http://www.publishwall.si/aktualno/post/161118/seznam-slovenskih-sodelavcev-ki-jih-placujejo-soros-in-rotschildi

  • Snorri Sturluson

   Ukinimo parlament.Kaci odsekati glavo

  • tarantela

   Ne šimfaj Židov! Trumpov zet je Žid in v njegovo vero je prestopila tudi Trumpova hči. A ne navijate za Trumpa, al kwa se greste?

   • montyamp
    • tarantela

     No, vsaj en desni, ki to javno napiše!!!

     • montyamp

      Desni ???
      Ka je pa to ???

     • tarantela

      Rogisti.

     • montyamp

      Ka je pa to , saj nisem lexikon .
      Si mislu pošteni ???

     • tarantela

      Trobijo v isti rog.

 • Artur

  Moji “ljubi” Slovenci živimo v drekastih časih ……….http://www.ednevnik.si/entry.php?w=klotilda&e_id=146491

 • RATATA

  Tole je morda sovražni govor, ampak kamal ne izgleda, ne govori in ne deluje kot Slovenec. Po mojem tudi smrdi drugače kot Slovenec. Se mi pa zdi, da je na silvestra predlani v Kolnu švabice šlatal za joške in pussy.

  • sprehajalec

   Kamal je sestavil gesla za orgijo velkomerjev lani v Ljubljani. Pa himno verjetno prevedel….

  • L. Martin

   Domnevam, da je to sin zdravnika specialista iz URI Soča . On je prišel iz Palestine. Glede na ime Izidor pa domnevam, da je mati Slovenka, ker drugače, si skoraj ne predstavljam, da bi nosil slovensko ime Izidor.
   Kot pravim, to je moje predvidevanje, mogoče kdo to ve zagotovo.

   • RATATA

    Zelo smiselno predvidevaš.
    Jaz sem pa kar usekal, glede na dejstva. Predvideval sem le tisto o smradu.
    Ta kamal četudi diši, je SMRDUH!!!

  • Jovo Jamnica

   To je posledica našega neustreznega volilnega sistema. V “hramu demokracije” se na presenečenje volivcev, po volitvah kažejo novi obrazi, kateri nemalokrat z obrazno mimiko izražajo presenečenje in negotovost, saj se na začetku še ubadajo z mislimi, kako pri hudiču, so se sploh na tem mestu sploh znašli…

   • L. Martin

    Kje vidiš hudiča ?

    • Jovo Jamnica

     Hudiča vidimo volivci…

     • L. Martin

      Aha, si takoj dam špegle gor.

     • Jovo Jamnica

      Lahko tebi, ko si pač nahoden…

     • montyamp

      Jovo , že hodiš na volitve ???

     • Jovo Jamnica

      Sina, ne! Se pa spomnim, kak je to zgledalo…

     • montyamp

      Čuj mam neke za tebe , mogoče si že vidu , ne spada tu zraven , če boš mel cajt .
      https://www.youtube.com/watch?v=hi0AXBPocJU&t=483s

     • Jovo Jamnica

      Nisn. Si bom pogledo nah. Zdaj grem kosit travo, magari je nedela. Kaj češ, nemrem fse po reglcih. Temperatura je tu že 28.3 plusa…

     • montyamp

      Jaz mam tudi delo , je pa možakar kar razgledan .

     • Jovo Jamnica

      Zato pa rabim cajt, da si to v miru pogledam…

     • L. Martin

      Menda, se še boji hudiča, he, he

   • RATATA

    To, da je gnusni smrduh v parlamentu je tudi posledica neustreznega volilnega sistema, ki ga imamo v Sloveniji. To, da je pa sploh še tu in živ, je pa posledica copatarstva.

    • indijanka

     Rojen je v Sloveniji. Lahko bi mu bilo ime tudi Tarzan.

     • Jovo Jamnica

      Ali Sandokan…

     • indijanka

      Mama je dodala Izidor.

     • Jovo Jamnica

      Upam, da s tem ni mislila na duhovnika Cankara…

     • mannuro

      Slučajno.. Čeprav je bila, po mojem mišlenju, zarad tega tepena :)

     • Ana Job

      Sigurno jih je mogla orenk fasat. ;-)

     • mannuro

      Navadno je res tako. Kozjejebcu se navadno zmeša, če bi moral kdaj slučajno žensko ubogat. Gre njegov ego potem v maloro. Saj je sladek, dokler osvaja deklino.. samo iz čisto drugačnih vzgibov, kot smo jih vajeni/ ali pa bolje, bi naj jih bili v naši kulturi.

     • Ana Job

      Kamelarji vedo, da so ženske pametne in imajo skrito moč nad moškimi in jih zato tolk zatirajo. Manjvrednosti kompleks se to imenuje. So pa prikrajšani, ko na cesti ne morejo gledat v dekolteje, zadnjice in noge, hahaha ;-)))

     • mannuro

      ha ha.. Seveda se zavedajo. Samo take niso njihove ženske! Njihove so že od rojstva naprej pripravlajo za vlogo sužnja.. in to potem tudi so. Zato pa so jim zanimive zahodne ženske. Moški bo vedno rinil v amazonko. Ker mu je zanimiva in nedostopna.

     • Ana Job

      “Ta prava amazonka” bo kamelarju pokazala puškino cev pod nos in ne kaj druzga. ;-)))

     • mannuro

      Popolno! Ta je moja! – to boš slišala, pa dobili bodo mehka kolena :-)))) Samo! Taka, mu zanimiva dokler, ne bo “peljal čez”. Potem pa zavrzimo. Ženil bo samo svojo. Ostale ima za sproti, saj njegova ne sme nič rečt. To je miseljnost teh “dečkov”, ki so sedaj v naših krajih in ne boš verjela, koliko ženske populacije pada na tako “moškost”.. bljak, naj si skusijo, kako je, ko dobiš svojega Kamala :)) Eni rabjo – hardcore spoznanje!

     • Ana Job

      Neverjetno, da jim je ta golazen všeč!? Čez slovenske staroselce, karantanske borce jih ni! Ste najboljši! :-)

     • mannuro

      No ja.. ne hvali, preveč naglas. :)) Se pa tudi sam sprašujem, pač ne razumem.. Samo vedno več ljudi išče v svoji praznosti, neko mistiko innoro “ravnovesje”. Mislim, da del te mistike najdejo tudi takšnem.. saj veš, sosedovo je vedno bolj zanimivo, dokler… Nevem, men je to totalno mimo. Res pa je da roko na srce – moški staroselci, danjdanašni v večini niso več moški. Večinoma na relaciji od hladinika, do igranja igric in kavča.. seveda s pirom v roki.

     • Ana Job

      Niso vsi enaki. Moj je že fajn staroselec. Bojevit, pameten in dober med rjuhami. Edinega soseda, ki imam je pa gej, tako da mi sosedovo ni zanimivo. Hahaha ;-)))

     • Steiermark

      ja, ampak samo to, je “dodala”, pameti in spoštovanja do naroda, ki ga vzdržuje, kot izgleda, mu ni!

     • RATATA

      Tega meni ne dopove nihče.
      https://youtu.be/pABGsQmKHsI

     • mannuro

      Ja, lahko je rojen v Sloveniji, samo mu nejgova mentaliteta vizuelno in mentalno, tolče ven.

     • Steiermark

      Četudi je rojen v Sloveniji, še zato ni Slovenec, kar dokazuje s svojim kameltreiberskim izražanjem….

    • Jovo Jamnica

     Ja. Fran Levstik bojda ni spadal med copatare. Posledicam smo priča danes…

     • RATATA

      Bojda

  • mannuro

   hja.. sovražni govor? Si slučajno omenil, da ga sovražiš?.. Pa vseeno. Si ga tako lepo opisal, da si mi sfental, moje kuhanje, ker ima celo meso drugačen vonj!! :)))))))

   • RATATA

    Več popra, pa bo. ;-)

    • mannuro

     Aa, jebat ga.. sem že poskusil.. bo roštil potem to rešil.. pa trikrat bom še z “žegnano” vodo pošprical, pa bo spet naš!

 • Priden kot SDS ovčka

  Pa kaj se je treba tema dvema obkladat z bedaki? Saj vsi vemo kaj sta. Pa tud sama vesta kaj sta. Brezvezno početje:skratka….

  • sprehajalec

   kamal ti je otac. zato ga ne žali…

 • šmentanamuha

  Tako je to, ko si privlečeš islamista v parlament. Najprej mu rešiš rit, potem pa te začne brcati iz tvoje hiše. Pravzaprav se šele zdaj počasi kaže, kakšna navlaka je v SMC, Cerarja pa so izbrali za predsednika prav zato, ker je brezjajčnik in lahko za njegovim hrbtom počnejo, kar hočejo: od koprupcije do protidržavnega delovanja. Ta bizgec od predsednika pa še ve ne, kaj se dogaja. To je pravi namen te stranke.

  Mislim, da je Cerarju Laris Gaiser da zelo dober nasvet: odstopi, da rešiš sebe in državo.

 • Nata

  Seveda?? Bo on poklical v Slovenijo svoje bližnje in daljne sorodnike.
  No, vidiš, kam pridemo, ko takile pridejo v parlament !!

  • L. Martin

   V Švici, kar bi mi bili tako zelo radi, mu to ne bi uspelo.
   Ampak Slovenija ni Švica.

   • Nata

    Hm. . . . . . časi se spreminjajo. Meni se zdi , da se je z begunci iz bivše Juge, tudi tam veliko spremenilo.

 • Franc Šink

  Kamal Abdul Naser? Toje titov uvoz.

 • resnicaboli

  Ljudje Božji kaj je vse Cerar privlekel v parlament.

  • L. Martin

   Nove preizkušene “obraze, moralo, etiko………… ” ne verjemite mi, kar pišem.

  • centurion

   Vprašanje je, kaj še bo in, če je sploh še kaj od izrodka
   izrodkov ostalo na izbiro v levi greznici….

   • Nata

    O, je ostalo, je !! Je ta pravi podmladek zadaj !!

  • antimur

   Največji slovenski gnoj in odpadek, kar je možno. So pa povsem kontabitilni z SD, Levico, Desusem, Bratušco pa tudi z NSi, vsaj po primitivnosti, antislovenskim delovanjem, ta gnoj deluje kontinuirano pri vseh zadevah, kjer je potrebno zajebati Slovence.

  • sprehajalec

   Ovo nam je naša borba dala, Kamala Šejkera za komesara….

 • indijanka

  Kamal Izidor Šaker. Prvič sem slišim zanj. A zbudil se je in kot gimnazijski maturant, ki se preživlja s politiko začel zmerjati starejše bolj izobražene kolege z bedaki? Letnik tam nekje okoli 80, ki si je zadal, da se bo glas mladih slišal v parlamentu. Mladih policistov? Pol kufer imam teh mladih moških, ki niso delali niti dneva svojega življenja in krojijo usodo Butal. Delat naj gredo v svojih najboljših letih, da bodo domovini v korist in ne v breme!

  • sprehajalec

   delovne iskušnje Šejkerja; neko valjanje po javnem…

   2001 matura na Gimnaziji in srednji šoli Rudolfa Maistra Kamnik

   Delovne izkušnje:

   2014– poslanec v Državnem zboru

   2013–2014 koordinator projektov na Mladinski mreži MaMa

   2010– svetnik Občinskega sveta Občine Domžale

   2008–2013 predsednik Mladinskega sveta Slovenije

   2006–2008 predsednik Zveze študentskih klubov Slovenije – Zveze ŠKIS

   2004–2006 podpredsednik Zveze študentskih klubov Slovenije – Zveze ŠKIS

   2001–2006 koordinator projektov v Študentskem klubu Domžale

   • Nata

    Uau !!!!! To pa je ” pedigre ” ta pravega pristaša komunistov !

   • indijanka

    A to so delovne izkušnje? To so lenuharske izkušnje. Kako lahko en tak lenuhar zmerja starejšega doktorja znanosti? Kdo ga je vzgajal? Televizija in resničnostni šovi?

    • Hun

     vsaj brez partijske knjižice je dobil službo…Vinko pa s članstvom v partijo do višjega položaja na policij

     • L. Martin

      Eh, takih “vinkotov” je poln parlament pa tudi še po svetu jih je veliko, kjer čuvajo svoje zaklade/denar, ki so jih pokradli v Sloveniji.

     • Anthon

      Vseglihar = rdeči ritoliznik!

     • indijanka

      Tale Kamal nima samo partijske knjižice ampak ma partijski čip vgrajen v glavi. Za vedno.

     • Hun

      to maš ti in teb podobni močne blodnje o komunistih

     • mannuro

      Oprosti, on ga ima v riti! Si že slišala, da kakšen rdečak dela za savojo glavo, še vsak je gledal in delal samo za svojo rit.

    • sprehajalec

     To Indijanka je neka normalna pot pri nas Levičarskega funkcionarja. Tako so začeli in končali Anderlič, Golubič, pa čisto vsi ZSMS funkcionarji, zato jim je povsem normalno, da človek brez dneva konkretnega dela v življenju opravlja funkcijo, ki odloča o usodi države.

     Takole si je nekoč partija izbrala perspektiven kader, vsak mogotec svojega, ko je prišel čas so se stepli za oblast. primer je bil Stambolić Milošević v Srbiji vsak je imel svojega Botra. Do tega trenutka so se pa valjali po nekih funkcijah in kalili v spletkarjenju. ker je Slovenija ta delegatski sistem leta 1991 preoblekla v stranko, je pri vseh levih strankah še vedno tako.

   • mannuro

    težka pot od slaščičarja do parlementarca.. Vse, kar zna – koordinirati meglo in v smrdečo, rdečo bedo ovijat v celofan.

   • Artur

    Brezkoristno mešanje megle, izkušnje pri ustvarjanju dodane vrednosti – 0, nagrada za to od BUTAL VOL -ilcev uživanje v praznjenju korita s sokoritniki .

    • sprehajalec

     Tragedija je, da takšen potem v življenju pride do spoznanja, da se denar ustvari na proračunu in na banki. In da je samoumeven.

     ne pozna tega, da moraš denar v življenju zaslužiti in zatorej ga tudi ceni ne… Pa še vedno razpolaga in troši tujega.

  • centurion

   Kamal Izidor Šaker.
   Predhodnica prepečenske avantgarde (willcommen).
   Kozojeb.
   Neinteligenten.
   Pokvarjen.
   Zahrbten.
   Islamist.
   Terorist.
   Predstavnik komunistične perspektive NGO transgender bodočnosti
   Evrope in Slovenije.
   NAŽENIMO JIH V JAZBINE, IZ KATERIH SO PRIŠLI!

   • Hun

    hahahahuhuhu

    • centurion

     Pa zate velja, hunće, enako.

     • Hun

      premal te je u hlačah sinko..ti upas sam lajat šćene malo

     • centurion

      Si bil v nočni izmeni, vratar?
      Pejt naprej spat no.

  • Mojca pokraculja

   Podpišem ! Tudi jaz nikoli slišala in to ljudje volijo- VOLI !!! Po vrhu še Izidor, le kdo mu je dovolil nositi tako ime ?

 • Osti jarej

  ..poslanci so izbrani od ljudi…ZA LJUDI…..dokler bo pa narodu ,zaradi politikantov….iz leta v leto slabše,se pa ,zaradi mene,lahko pobijejo med seboj…

 • Osti jarej

  …če se zgodi…da se jutri na cesto poda 100 tisoč ljudi,ki jim je dovolj politikantskega sranja??…na čigavi strani bodo policaji??

  jp…se ve…no,zaradi tega me en klinc briga,če dobijo flet,al ne

 • janez cepec

  zdej, kar se tiče stanvan, pa res tle morem podpret Gorenaka. pr tej stvari ma Vinko prou, sramota je, de bi “begunci” prej dobil stanvana, kot polcaji. po drug stran, pa kar se pa Jorasa tiče, je pa res čist usen, če j’ na Hrvaškem ostou

 • Janez

  ” PRIČEVALCI – 2017″
  ŠT. 39, KOMENDA

  TEMA : POSLANSKE SKUPINE, STRANKE MRTVE IN IZ PROBLEMATIČNIH GNEZD DELEGIRANI POSLANCI V POSLANSKE SKUPINE R.SLO.

  PRIČUJEM,
  DA SO R. SLO POLITIČNE STRANKE FINANCIRANE IZ JAVNEGA DENARJA SLO PREBIVALSTVA.
  Zato
  Imamo navadni davkoplačevalci
  – pravico vedeti, če te stranke
  – morda prikrito ne delujejo v škodo nam Slovencem.
  Zato opozarjam na par
  z moje strani opaženih detajlov v zvezi z osebami, ki so na poslanskih listah in v strankah – kot člani strank.

  1. NEKATERE STRANKE – ZLASTI SD, KI JE “POTOMKA” EX KP, ZK – imajo veliko članov v visoki starosti.
  Za nekatere iz mojega okolja pa vem,
  da so že UMRLI,
  STRANKA SD PA JIM ŠE KAR NAPREJ POŠILJA POŠTO.
  OČITNO OBSTOJI PROBLEM : T. I. “MRTVE DŠE”, “MRLIČI” V STRANKAH.
  Kako je s pravili o aažuriranju evidenc – o članstvu strank? Ali kdo ve.

  2. PRAVILA ZA UVRŠČANJE KANDIDATOV MED ČLANE STRANK, NA VOLILNE LISTE IN MED POSLANCE V PARLAMENT.
  Kako je s pravili za – te sprejeme kandidatov ? V članstvo v stranki … in med poslance?

  OPAŽAM NAMREČ, DA NEKATERI – ZLASTI POSLANCI – NITI NE ZASTOPAJO ALI PA LE NAVIDEZ
  PROGRAM STRANKE
  – IZ KATERE SO,
  – PAČ PA SO V DOTIČNO STRANKO “BILI PRIKRITO DELEGIRANI” IZ RAZNIH INTERESNIH SKUPIN
  – KAR BI NITI
  – NE BILO TAKO NAROBE, ČE BI DOTIČNI POSLANCI IN NJIH STRANKE – TO JAVNO POVEDALI !
  Pa?
  Ponavadi – ne povedo tega javno.
  VSI
  VEMO, DA JE V PARLAMENTU NEKAJ POSLANCEV –

  2.1 POVEZANIH Z EX KP, ZK TAJNIMI SLUŽBAMI.
  2.2.POVEZANOST POSLANCEV Z NORMAL INTERESNIMI SKUPINAMI KOT SO : KMETJE, OBRTNIKI,
  PODJETNIKI, JAVNI IN DRŽAVNI USLUŽBENCI ITD. se mi ne zdi problematična, če je
  transparentna, javno znana.
  2.3 DRUGAČE PA JE, ČE POSLANCI PRIKRITO ZASTOPAJO INTERESE RAZNIH KRIMI ZDRUŽB
  ALI DO PREBIVALSTVAR. SLO – KAKORKOLI
  – ZLONAMERNIH – PRIKRITIH OSEB ALI SKUPIN LJUDI – S SLABIMI NAMENI , L.r. Janez KOMENDA

  P.S. MOJE OSEBNO STALIŠČE

  • janez cepec

   Jsanez aus Begne, dons si pa zgodje ustou, pa te že meče

   • L. Martin

    Ti Janezu ne sežeš do palca na nogi – seveda, če pa si cepec.

    • janez cepec

     ti pa ti bod, Bunksl, k si na istem nivoju kot Janez, čak, de nista cimra slučajn?

 • Snorri Sturluson

  Zakaj nimamo romskega poslanca v parlamentu?

  • janez cepec

   sej mamo Ivana, čeprou, hvala Bog, ni glih prou velikrat na delovnem mestu

   • L. Martin

    Spet so ti v Begunjah dovolili dostop do računalnika, da neumnosti pišeš.

    • janez cepec

     kje s’ pa ti našu enga, de ti piše, sej si sam preveč fuknen, de bi kej skup sklamfu ?

   • andreas82

    Pri vas mama Slovenka, oče Srb?

    • janez cepec

     pr vas fotr na mizo zdrku, za ostalo so pa muhe poskrbele?

     • andreas82

      No vprasam je top kombinacija

     • L. Martin

      Tik – tak, tik – tak, še 35 dni

     • lokec

      Pa daj povej kaj bo 3 septembra,

  • L. Martin

   Nič ga ne pogrešam. Jih je misliš tam premalo, ki so podobnega razmišljanja.

  • Terminator

   Misliš ciganskega.

   • janez cepec

    sej so, Janša, Gorenak, Irgl, Grims, Lolek in Bolek, etc

 • lokec

  Če so stanovanja namenjena policistom naj bodo za policiste. Šaker je pa navaden neotesanec-grobjan

 • Janez

  KAKO JE KAJ S PRAVILI
  O AŽURIRANOSTI EVIDENC ČLANOV STRANK.
  V
  MOJI SOSEŠČINI JE DVE LETI NAZAJ
  — UMRLA NEKA GOSPA , ČLANICA. – S D !
  POŠTA IZ SD ŠE VEDNO PRIHAJA NANJO. ” MRLIČI” V STRANKAH ? L.r. Janez KOMENDA

 • Snorri Sturluson

  Imam občutek da bodo volitve sprožile fight

 • Volkhv

  Židek :D

 • Snorri Sturluson

  Koliko ima kaj plače tale?

  • sprehajalec

   na prst okoli 4k bruto.

   • Snorri Sturluson

    Beda.Zaradi teh tipov so plače ,penzije …bile,so in bodo nizke.Za navadno rajo mislim

    • sprehajalec

     Plače in sedanje penzije so nizke zaradi Drnovškove LDS zgodbe o uspehu; avanturističnega lastninjenja #naših# in propad le tega in pošiljanje samoupravljalcev s 50 leti v penzijo, obračunano glede na avstrijsko.

     • Snorri Sturluson

      Dosti miličnikov je šlo mladih v penzijo

     • sprehajalec

      Vsi, ne dosti…Vsak ki je bil na policiji je imel benificiran staž, tudi tajnice. primer je bila ena, ki je bila sredi 30 let starosti. Ko je šla v penzion.

     • janez cepec

      mejčken si pomešu, uhka, de j’ Drni use to začeu, poj je pa vaš ljubljeni vodja gli tko nadaljevou, pa usi ostali tud, tko, de ni kešne bistvene razlike

     • sprehajalec

      kwa je, dons si pa že zgodi pr Taučar a kva? mau merkej čeuš dost piu, dons bo vreme obremenilno. Drnoušk je upokojevou na pohn, polcaji so pa šli s 40 leti u penzijo. Pa jna sej dau kupt, pa študij, za bagatelo. Po j pa zmanjkou. Kje Ivan janez pršu je blo pa že usga konc. Je sam še popraulou, kr sta Rop pa Drnoušek zasrala.

      Ni čudn, d Drnoušk ni hotu spomenika, je vedu da ga ujo en dan rušl.

  • L. Martin

   okrog štiti jurje. Veliko preveč za laganje in napadanje slovenskega domoljuba.

  • Osti jarej

   ..manj,kot vinčeslav

 • Osti jarej
  • L. Martin

   Ej, si pa pokvarenjak. Očitno ne znaš brati, da ne veš ničesar o delovanju in aktivnostih stranke SDS in njihovega predsednika.

   • janez cepec

    pokvarjen je vaš ljubljeni vodja, k se bi tud s udičem spacou, use za ablast. s komunajzarji s tko kontga, koko pa nej bi blo drgač, sej je pa srcu še skoz tardeč

    • L. Martin

     In, kaj pol ? Ti pa si črn, ker si v zgornjem štuku v Begunjah.
     Daj nehaj, če si normalen. !

     • janez cepec

      vidm, de ti je jasna razporeditu sob u Begnah, znači, tanajbel prfukneni ste u keudru, al kuga?

     • Osti jarej

      ..tanajbl prfuknjen so zunaj….majo tako dozo,da sam sedijo …občasno se pa do kompa prigurajo…pol maš pa takle

     • janez cepec

      ja, ja, to bo, če jih pa preveč zagrab, poj pa s kolom po glau, al pa butnskala teraphy

    • MEFISTO

     Se vidi, da si janez cepec, nick Tunneka ali Serikoza Dreka da niti tega ne veš, da se prekleti sleparski in plenilski rdeči levičarji borite za oblst, da bi nas lahko še bolj sleparili in plenili in da se SDS z Janšo bori za oblast, da no nas končno osvobodila takih ciganov, da bi končno ustvarila pogoje za bolje pravično in pošteno družbo, v kateri bi tudi večini šlo bolje.

     • Osti jarej

      ….ti si že toliko star,da so se ti možgani skisali

     • janez cepec

      to, de se vaš veliki diktator bori za ablast, maš prou. za ablast se mu pa gre za to, de bi prlezu s svojimi maloštevilnimoi zaplankanimi ovcami h korit, ustvaru bi diktaturo, po zgledu svojga uzornika Titeka, pa sam vladu do smrt, al pa tok cajt, de mu ne bi noge odrezal. jebeš tako demokracijo, sej pravem, boljš slaba leva vlade, kot še slabš desna fašistično-janšistična ablast. Amen

   • Osti jarej

    …OHHHH,NOOOOO…..vaš ljubljeni janček tuli z volkovi…ablast je slast…..

    • L. Martin

     Kako pa kaj čebelice. So ti prinesle že veliko medu ?

     • Osti jarej

      …čebelice zastrupljajo iz letal…s kemtrejli….z vednostjo VSE politike…oh,vseh politikantov….ko bo zadnja umrla,bo guznil tudi ti….vključno s tvojimi potomci

     • L. Martin

      joj gofllja, kako si prijazna

 • Osti jarej

  …ajde…vsakič,ko gledam te modele,tamle v politikantski greznici,mi gre tako na kozlanje,da mi skor želodec ven rukne…..tile vsi skupaj,pa mislijo,da jih(razen tistih,ki imajo od njih koristi in le omenjeni hodijo na volitve). narod ma rad……

 • Najplemenitejši

  Šaker, napačno si se izrazil. Gorenak ni bedak, pač pa idiot! Doktorirani idiot!

  • V redu je zame Gorenjak, ti pa si potem glede na tvojo pokvarjenost kaj? Komunizem je bil in je zlo. Amen!

   • Osti jarej

    ..saj je v redu….zase

   • Najplemenitejši

    Res je! Tudi Gorenak je bil zagrizen komunist. Tako kot njegov šef!

    • janez cepec

     ne,ne, njegou šef je pa biu zaveden, možn je, de j’ biu naivn, al pa prfuknn, neki je na tem

     • učko

      Mladostniška navdušenost, ki pa ga je minila, še bolj pa njegove mentorje, ki so od njega dvignili roke. Pol mal kasneje pa nad njega še palco ….

     • janez cepec

      baj je šu u partijo zato, de bi jo od znotrej zjebu (to bo ja), pa so ga skontal, pa vun fuknil, poj je pa joku, de b’ ga nazaj uzel. so mu pa use komunajzarske navade ostale, to pa

  • šmentanamuha

   Če tega Palestince še razumem, da se tako obnaša, ker Slovenija ni njegova intimna opcija, nikakor ne razumem tebe. Lahko te samo pomilujem.

  • sprehajalec

   Tvoji nastopi le potrjujejo tezo o povezavi ultra levice z islamizmom…

 • Janez

  KAKO ?
  Je kaj ?
  1 Z AŽURIRANOSTJO SEZNAMOV ČLANSTVA R. SLO STRANK.
  – ZDI SE, DA IMA NPR. STRANKA
  – SD – KAR, NEKAJ ŽE UMRLIH LJUDI, “MRLIČEV, MRTVIH DUŠ” MED ČLANI ! L.r. J. KOENDA

  • Osti jarej

   ….če mene vprašaš ,je povprečna starost tukaj prisotnih 66let….in večina je članov sds….sama omladina….v časih tita kaljena

 • Osti jarej

  ..politika je klenega Slovenca poguba

 • MEFISTO

  Kar sem napovedal se najbrž ne bo uresničilo.

  Naš vrli sale, Tunnek, janez cepec, Serikoza Drek, Najplemenitejši itd. na današnjo nedeljo ne bo postavil, novega rekorda glede števila komentarjevv, se bo pa svojemu rekordu močno približal.

  Očitno živi zelo dolgočasno in pusto življenje, da neprestano lovi svoj isti rep.

 • Osti jarej

  …oh,mef spet joka….in o drugih stoka….menda imajo pusto in dolgočasno življenje….on pa po vseh spletnih portalih svoje odtise pušča…..lajf pa tak

 • Snorri Sturluson

  To veste da je komunizem pomoril preko 100 milijonov ljudi in jih 10 krat toliko pahnil v bedo?

  • janez cepec

   pa koko j’ poj mogu bit vaš prerok u taki stranki, pa precej pr korit se je valu?

  • učko

   Še zmerom je preveč ljudi. Iz ekološkega vidika so komunisti koristni !!!

   • Snorri Sturluson

    Po tvoji logiki so potem nacisti bili bolj koristni?

    • učko

     premalo učinkoviti, za to pa so izgubili vojno

    • Minovak

     Tudi za gnoj ne, ker sem videl, da kamor stopi rdečkar ne zraste ničesar več…dokazano!

 • MEFISTO

  Bitka za oblast je častna zadeva, če jo vodijo plemeniti in častni nameni.

  Komunisti, rdečkarji in drugi zagovedeni levičarji pa se niso nikoli častno borili za oblast in nikoli niso imeli častnih in plemenitih namenov.

  Po zaslugi slovenskih butcev smo tam, kjer smo, in bomo tu tudi ostali, kajti ljudje na splošno radi pretiravajo s svojo pametjo in ne bodo nikoli priznali, da so ga lomili.

  • učko

   Ja, komunjari nikol niso bli častni, so pa bli uspešni !!! JaJo pa častno ali pa nečastno leze proti oborbju političnega in eksistenčnega preživetja !!!!

   • Minovak

    Ali niste rdeče smeti učile, da je v komunizmu vse zastonj, da ima vsak vsega dovolj in smo bratje med seboj itd. Povej, kot zagovornik tega vsega najslabšega, kaj je od teh parol ostalo, bolje, ali so bile sploh kdaj obelodanjene…? Da, bile so, toda samo za rdeče fašiste, druge je bilo treba prevzgojiti ali pobiti. To drugo so vzeli dobesedno…po vojni…res pravi junaki, ki pobijajo otroke!

    • učko

     Lej, ko sem bil mulc, sem kradu po trgovinah. In ko so me dobil z eno flašo viskija v rekelcu, sem imel točno 18 let in še par dni. Pa sem šel pred sodnika in se zagovarjal, da sem imel potrebe po alkoholu in da so nas u šoli učili, da v komunizmu vzameš kar rabiš. In mi je sodnik napopal pogojno kazen, drugače mi jo mogoče sploh ne bi !!!!!

     • Minovak

      Ko sem bil jaz mulc, viskija sploh nismo poznali in še čokolado sem probal v prvem razredu, zato veliko, res veliko vem, pa še kaj drugega. To vse pove v kako “naprednem” in “pozitivnem” času in državi smo živeli. Futrali so nas s parolami na vsakem koraku že od vrtca naprej in hvala Bogu, da mi je že zelo zgodaj kapnilo, da je s to državo in sistemom nekaj močno narobe. Nikoli nisem bil levi in nikoli ne bom, ker sem preveč videl in doživel in vse to se dogaja še zdaj, samo v bolj mafijski obliki in navadni, pošteni ljudje so v rdeče-mafijskih državah samo kolateralna škoda, ki pa bo kmalu pokazala svoje zobe…zanesljivo, verjemi!

    • janez cepec

     ja tko so se učil, zato pa je vaš veliki disident mislu, de uhka dnar od šverca z orožjem kr pobaše u svoj žep. no ja, sej ni sam mislu, tko j’ tud naredu

     • Minovak

      Pa dokaži, če moreš, samo opozoriti te moram, da so rdeče smeti naredile doktorat pri preiskavah, ki so bile plačane z NAŠIM denarjem, toda očitno so se vozili samo na izlet, efekta pa nobenega…zdi se mi pa, da ti nekaj več veš, saj si bil zraven, a ne…!

     • milanček

      cepec, tvoja rdeča gamat s kardeljem in kidričem na čelu so mislili, da lahko oz so masovno to izvajali, vzamejo tudi življenje, tudi dojenčkom! Dojenčke so slekli, jih polegli na voz in postavili na sonce! matere so morale gledati, kako so se dojenčki scvrli na soncu, to so bili titovi vojaki!

     • janez cepec

      tud tvoji domobrančki niso kej dost zaostajal za njim, vedno sm trdu, de obsojam pobojne poboje, ob enm pa pravem, vam bandi kolaborantski, belogardističniin izdajalski: zajebal ste se, niste bli na taprau stran, vojsko ste zgubl. kazn, k’ je sledila je vzojna in za zveličanje potrebna, j’ djau un.

     • milanček

      komunisti so 1. maja 1941 korakali skupaj z švabi, kdo je paktiral z švabi!?

 • črnaovca

  Morda Vinka ni označil za bedaka zaradi cilja teveč načina, kajti Vinko je bil zvest prejšnjemu režimu in se je že takrat naučil ostrega besednega zaklada do drugače mislečih danes mu to nekako ne pristoja a starost pač ni vedno modrost. Kar se tiče stanovanj za policiste bi že pol rešili če bi jih pustili bliže domačemu kraju ne pa da jih pošiljajo iz enega na drug konec Slovenije in še potne storške plačujejo

 • Snorri Sturluson

  To veste zakaj so komunisti pobili inteligentne ljudi?Zato ker so blesavo zabiti radi pa živijo na tuj račun…Dokaz ex vzhodni blok Venezuela…

  • šmentanamuha

   To je definitvno res.

 • MEFISTO

  Današnja nedelja je očitno posvečena janezu cepcu in njegovim ostalim nickom.

  Kaj bo šele popoldne, ko bo še bolj pritisnila vročina in ko mu bo zavrel njegov ostanek možganov.

  Nisem še končal, pa se že oglasi črnaovca, dodatni nick janeza cepca.

  • črnaovca

   Ej moj Mefisto tebi nima kaj zavreti

 • šmentanamuha

  Mislim, da bi tale Kemal Šakal še največ dobrega naredil v svojem življenju, če bi se vrnil v Palestino in se tam boril ob svojih rojakih za svojo državo. Slovenija očitno ni njegova intimna opcija.

 • učko

  Mogoče je Gorenak res bedak, ampak “srčni bedak”.

 • Anton

  no na mmcju začudoma so še komentatorji, ki premorejo pronicljiv duh

  Iz izkusenj vam povem, da so nasi studiji obcutno predolgi. 4 semestre EFEKTIVNEGA FERIJA namesto 9 semestrov, bi bilo za realno delo v gospoodarstvu popolnoma dovolj. Samo pri nas pac ucitelji rabijo ure. A se vam zdi normalno da programer na uni 7. semester dobi anglescino???

 • šmentanamuha

  Vsem tistim, ki vam Slovenija ni intimna opcija, vključno z Milanom Kučanom, izrekam naslednje: odidite v tiste dežele, ki so vaša intimna opcija in naredite nekaj dobrega za tisto deželo. Zakaj uničujete državo in narod, ki vam je dal zatočišče, izobrazbo, službo in lagodno življenje, kakšna je vaša srčna kultura, kakšna je vaša vera, kakšen je vaš Bog, da lahko prizadenete narod in uničujete državo, ki vam je v življenju pomagala, s čem opravičujete svoja dejanja, ki so odkrito sovražna in rušijo temelje države Slovenije?

  • centurion

   Ne bodo odšli, ker se jim godi odlično!
   Nagnati jih je treba z orožjem.
   Ali pa jih zdraviti s tabletami .357MAGNUM.
   Dve tableti na sence na tešče.

   • šmentanamuha

    Mislim, da bibila v tem trenutku bolj učinkovita psihološka vojna. Ozavestiti je treba ljudi, brez tega zaledja bo težko.

    • centurion

     Psihološko vojno so kurbe komunistične pritislovenske
     dobile že leta 1992. In prej.
     Razumejo zgolj jezik kalibra puške.
     In pištole.

     • šmentanamuha

      Ne, ne, premagati jih je treba z njihovim orožjem, prav zato, ker oni to obvladajo in vsiljujejo pravila igre. Malo stopi nazaj, boš videl, kako zelo pomembno je to. Večina nima ne puške ne pištole. Dvig zavesti je veliko pomembnejša strategija kot si misliš.

     • luckyss

      Ja….SDSu bi pa definitivno najbolj koristil dvig IQja..
      Mogoče bi potem pogruntali, da jih nihče ne ogroža in so sami sebi največji “probljem” ;))

     • janez cepec

      največji problem SDS je njiov firer, dosmrtni predsednik Ivan JJ

     • šmentanamuha

      Lej, komentatorski kolega luckyss, ne vem, koliko si ti Slovenec v srcu, ampak vsi smo v istem zosu. Prav nič ne koristiš s tem, da žališ politične nasprotnike. Rajši podaj kakšen konstruktiven komentar, predlog…karkoli. Samo ljudska iniciativa in zavezništvo nas lahko reši iz tega sranja. Stvar je veliko bolj resna, kot si misliš, poglej, kaj se dogaja z Makedonci.

  • učko

   Jap, Kučan in podobni to počnejo, ker so sposobni to počet in ker ni nikogar, ki bi jih ustavil, čeprav se na ves glas eni hvalijo kakšni osamosvojitelji da so in bi si še za časa življenja postavljali spomenike, pa jim jih drugi s kladučki dol tolčejo, kar je seveda pravilno. Komur je dons u tej državi zlo slabo in ga oblastniki jebejo in terorizirajo, jim oblastniki rečejo: vidite kako lepo je bilo včasih, zdej pa imate, kar ste hoteli imet.

  • Spartan

   Oprosti, ampak škoda je časa za takole naivnost. Nebroj takihle Šakerjev nikoli in nikdar ne bo odšlo nikamor! Samo še slabše bo. Rapidno! Žal.
   Potreben bo čisto drugačen pristop. In sicer…za nek določen čas bo potrebno pozabit/odklopit VSE krščanske nazore in vrednote!

   • šmentanamuha

    Ne razumeš, treba je začeti z javnim pozivanjem in naslavljanjem teh Šakerjev in jim pokazati ogledalo. Ampak za to je treba imeti držo. To lahko narediš v parlamentu ali kot neka javna oseba z integriteto na inteligenten in kulturen način, da ti ne morejo očitati sovražnosti. Razumem, da se zdi to naivno, vendar poglej, kaj so storili s Slovenci prav s takim načinom, z javnim žuganjem in karanjem, kako smo trdosrčni, ker ne sprejemamo teh ilegalcev, ker hočemo biti Slovenci in podobno. In to počnejo že desetletja. In mu smo se sklonili. čas je, da dvignemo glavo in glasno povemo, da se ne sramujemo, ker smo Slovenci in se zavedamo svojih pravic kot narod in država. Začeti je treba tukaj. Kar pa ne pomeni, da se nismo pripravljeni upreti tudi na drugačen način. Jastrebi prebirajo naše komentarje, zato je pomembno, da stvari tudi zapišemo artikulirano brez slepomišenja in jim damo vedeti, da ne bomo dali svoje države in se odrekli samim sebi.

    Torej, Šakal Kamal, kupi si vozovnico za Palestino. tam te potrebujejo, Slovenija zagotovo ni v tvojem srcu. Alah, če je pravi bog, to ve, in bo kaznoval tvojo zlonamernost in zasmehovanje slovenskih državljanov, ki so rešili tvojo in očetovo rit. Enako velja tudi za vse druge pritepence, ki jim je naša država dala zatočišče in se lepo redijo na njen(naš) račun, oni pa jo rušijo in se nam vsem posmehujejo. Bog je velik, ne pozabit tega!

    • Spartan

     Lahko narediš, kot praviš. In hvala bogu, se je na tem področju v zadnjem času začelo precej delat (Primc, Kangler, Vodopivec-Štih, Požar itd…). Ampak ne pozabi…v enačbi imaš poleg tujerodnih Šakerjev še domače Šakerje, ki so nekoč že polnili brezna in so žal trenutno v večini.
     Plan Šakerjev oz. musličev pa ni krakoročni …10 ali 20 letni. Ampak dolgoročni…100 in več letni in je v poteku vsaj zadnjih 30let. Njihov plan je, da nas z njihovo rodnostjo številčno presežejo in si nas (kristjane) podredijo. In to jim počasi v Evropi že uspeva kot lahko bereš na Novi24 oz. internetu. Skratka, če se ne bomo TAKOJ (govorim o letih, manjših od 5) zbrali skupaj, bomo imeli mošeje in šarijo (javno bičanje in sekanje rok na prešercu) za nekaj vsakdanjega in normalnega.

     • šmentanamuha

      Točno tako, zato pa pravim, da je psihološka vojna še kako pomembna, javno naslavljanje poslancev, tožilcev, predsednika vlade, tako kot je to storil Laris Gaiser. Zakaj se proti temu Šakerju, ki je zasmehoval Joška Jorasa, ki je po arbitraži ostal na Hrvaškem, ne pokrene kazenski postopek. To je nezaslišano protidržavno in protislovensko govorjenje, izdaja države, izdaja srčnega Slovenca, ki se bori za svojo državo in Slovenstvo. Kako lahko sprožimo postopek za odvzem poslanske funkcije temu Palestincu, ki ga že predolgo redimo v parlamentu in smo njegovi družini dali zatočišče. ali kdo ve, kako bi sprožili ta postopek, mogoče kot ljudska iniciativa? Takoj podpišem. Tej človeški glisti, ki se redi v parlamentu je treba dati lekcijo.

  • Artur

   Psihopat se do takrat ne spreobrne dokler se v grob ne zvrne, takšni niso uporabni niti v tistih deželah, ki naj bi bile njihove intimna opcije.
   https://www.youtube.com/watch?v=DU-pV6iEslw

   • šmentanamuha

    Ne gre za psihopate, ampak za tisto utišano in ustrahovano večino, ki mora najti pogum in stopiti na stran resnice in pravice. Tako psihopati izgubijo moč, ko vidijo nasproti sebe pogumnega človeka. Slovenci smo bili od nekdaj pogumni in pokončni, izdajali so nas naši politiki.

 • radames

  Če v Sloveniji ni prostora za Slovence, ga je tem manj za Neslovence v parlamentu. Jasno, ti bedak, pritepeni?

 • luckyss

  Ah dajte no…bivši komunist in “zafukan” policist je res bumbar…Neka merila pa morate imeti..ali pač ne ..

  • janez cepec

   enkat komunjazar, vdno komunajzar, vpraš Janšo

   • luckyss

    Ja, itak..ampak Janez vsaj butast ni..

    • janez cepec

     za sebe sigurn ne, je znou poskrbet

   • milanček

    cepec

  • centurion

   Marš pseto poflodrano!!!!
   QWWAAA SI OBLJUBU PRED MESECI?

   ADIJO!.

   Zgin na Oražmovo in komentiri za 24urpressinnmmcpresss
   in 24Senica Pesss!

   • luckyss

    Še eden, ki ga je strah resnice..

    • centurion

     QWWAAA SI OBLJUBU PRED MESECI?

     ADIJO!.

   • janez cepec

    kuga j’ stabo, ejga, a te j’ sonce zjebu, al si že od nekdaj tko fuknen?

    • centurion

     Ko ludi jebe zbunjenog!

     Cepec luckys pesa!
     Uživajta dalje…

     • janez cepec

      zdej, če ti misleš, de me jebeš, ne bo držau, pa tud zbunjen nism. fuknen si pa ti, definitivno

     • centurion

      NEEE!
      Nikol te ne bi.
      Ti PESA…

  • milanček

   cepec, obesi se

   • luckyss

    Napišem dva realna stavka, pa vse ovce znorite…dajte se malo pozanimat za strokovno pomoč…

    • janez cepec

     ne bo šlo, jim ni pomoči

     • luckyss

      Ja, pa vročina..IQ velikosti čevljev, itd…ni jim lahko…

     • janez cepec

      ma jebat jih je treba, edin to še zastopjo, pa še paše jim

     • luckyss

      Zakaj pa misliš, da me JJ plačuje ;)))

     • janez cepec

      hehe, dobr si se ogrebu

     • luckyss

      Jebi ga…pa še nasmejim se zraven…kot, da bi bil naročen na bivši časopis Pavliha ;))

     • janez cepec

      no usen je Pavliha mu boljš štose, čeprou je je takratni urednik Satler dones zagrizen Janšist. al pa prou zarad tega. pravjo, de so strastni kadilci, k so prenehal kadit, največji sovražniki kadilcev. podobn je z bivšimi komunajzarji, pa rdečo zvezdo

     • sprehajalec

      Kerga pa ti jebeš Janez? Viledo na skret pr Taučar nasprot ustanove?

     • janez cepec

      ti že veš, si staln gost tam

  • Minovak

   Doma se v špegu poglej, pa boš videl nekaj z zelo visokimi ušesi, če pa dol pogledaš boš pa videl kopita!

   • janez cepec

    poleg tega maš ti še roge, taprau SDS koštrun si, ni kej

  • Janez

   LUCKYSS !
   =TUNNEK=NAJNEPLEMENITEJŠI-SALE ITD
   Raje
   NAM POVEJ,
   KDAJ NAM BODO TVOJI ZNANCI SPOROČILI – VESELO VEST !
   DA TE JE ?
   NEK KAMION – PREMENIL – V POVOŽENEGA “MAČKA”
   TEBE !
   UMAZANEGA IN POKVARJENEGA TER SMRDEČEGA PROVOKATORSKEGA !
   SMETILCA – NA TEM OK DOMOLJUBNEM PORTALU !
   Res
   VESEL DAN – BO,
   KO PRISPE NA TA PORTAL VEST O “TUNNKU POD KAMIONOM” !
   NE
   POZABITI NAROČITI ZNANCEM
   – NAJ NAS OBVESTIJO – O “TUNNKU POD KAMIONOM”
   Saj
   Ne boš pozabil – a ne. Kako pa kaj tvoj videz ? Je še slabši – kot v LINKU ! L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   REALEN TUNNKOV VIDEZ
   JE NEKOLIKO DRUGAČEN, NJEGOVA NOTRANJA PODOBA
   – PA JE PRIBLIŽNO TAKA.
   https://www.google.si/search?q=knoj+morisca&client=tablet-android-samsung&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwijpuac1q_VAhVqKsAKHQIDDfQQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=LekLXeqvMKz9tM:

   • luckyss

    Daj no…sem ti že povedal, da piši komentarje pol ure po viziti, ko tablete že malo zagrabijo…
    Tole je celo za noro tv “bolj ubogo”..

    • janez cepec

     ja tale Janez aus Begne, je edn od uneh, k jim tud Bog ne more pomagat. ma nobena tableta ne zaleže, ne KOL ne butnskala terapija ne, brezupn slučaj

     • luckyss

      Ja…in takšni se sprehajajo po parlamentu………..

 • milanček

  kamal, sram me je kot Slovenca, da čefur sedi v slovenskem parlamentu! Ti in vsa jugo golazen marš iz Slovenije!

  • centurion

   ++++++++++++++++++++++++++

 • Pohodnik

  Ni ga čez pritepenca, ki mu vsi strežejo spred in zad. Tak bi še lastno mater ubil za liter vina. Samo tak folk išćejo rdečkarji, da dela za njih; brez morale, izobrazbe in vesti.

 • Snorri Sturluson

  Komunisti ne samo da sovražijo krščanstvo so tudi Antikrist.Dokaz ubijejo telo in tudi duha.Dokaz ex vzhodni blok , Venezuela….

 • Osti jarej

  ..po čem pomnimo pavlišiča??….kaj je dobrega naredil za Slovence…a kdo ve….

 • roksa

  Kamal RAUS…………………..

 • MEFISTO

  Luckyss je malo niže razpredal o IQ, ki naj bi se dvigoval z rastjo temeprature.

  Zdaj vem, zakaj luckyssa skrbi zima, ker bo njemu in njegovim ostalim nickom, kakršna sta med ostali tudi janez cepec in učko, padel IQ pod nulo.

  • luckyss

   Glej….če si vsaj osnovno računalniško pismen lahko ugotoviš, da imam le eden “nick”…Tu, na 24 ur (brez fotke in enim “s” več)..in na MMC, kjer me zafukani idioti večinoma brišejo kljub temu, da jih vsi plačujemo, pa noben ne ve zakaj ;))

   • centurion

    …ti si baš EDEN nick.
    Busanc s šarplanine prebegnu, še nižje….

    • luckyss

     Sicer to naj ne bi bilo pomembno, vendar vem za svojo rodbino vsaj za štiri rodove nazaj…Ja ni veliko, je pa štirikrat več kot vi potomci Balkancev, ki ste “zmatrani”omagali že na pol poti v Nemčijo…

 • andreas82

  Kar so Slovenci ZA so levičarji PROTI. Družina, migranti, vojska, vrednote to je vse obrnjeno, ko je logično da vlada tisti, ki je najbolj podoben narodu, žal v praksi je drugače. Pridejo gor ljudje popolnoma nasprotni kot je SMC, s pokvarjenim premierom! Dovolj tega imamo v državi najboljšega poltika, BIG reformatorja, slovenski Ronald Reagan, pa da nam en cagav premier vlada res smo daleč smo prišli!

  • sprehajalec

   #Kar so Slovenci ZA so levičarji PROTI. Družina, migranti, vojska, vrednote to je vse obrnjeno, ko je logično #

   Gre za delavski internacionalizem, kominternovsko ideologijo v smeri strateške prevlade Sovjetske Zveze nad ostalim svetom. K nam so jo zanesli Španski borci po porazu v Španiji in vzpostavitvi komunistične gverile ob napadu Nemčije na Sovjetsko Zvezo leta 1941, julija pri nas.

   Veliki spin se je zgodil leta 1991,ko je ta stranka naenkrat s prebarvanjem postala liberalna stranka švedskega tipa in zadržala ves svoj upravni aparat ter omrežje povezav, rodbinskih in prijateljskih v vseh sferah družbe. Ost slovenske revolucije in osamosvojitve je bila namreč naperjena proti JNA in miloševiću ter Srbom in ne proti komunistom. Njih nihče sploh ni omenjal.

   Zadnji blef je uspel, ko se je prepričalo Bruselj, da ima opravka s švedskimi liberalci in ne ultra levičarji kominternovskega tipa. Naj spomnim, da si nacionalne simbole in parole v omrežju kominterne lahko uporabljal le z njenim izrecnim dovoljenjem v nujnih primerih. Zato tudi komunistična gverila ni nosila nacionalnih oznak, ampak internacionalne….

 • totex39

  Vladajo nam Sorosovi izmečki, ki nas namenoma uničujejo in se delajo norca iz nas.

 • centurion
  • andreas82

   Mosad forever! In bele čete mogočnih ZDA. Wellcome!;)

 • Olga

  Šaker je dokaz, da je dobrota sirota in da bodo uvoženi nezakoniti migranti vedno delovali proti Sloveniji in za svoje!
  Zbudi se Slovenija! Vsi na volitve! Naženimo levičarje, ker bodo uničili Slovenijo!

  • luckyss

   Hja, mi je kar nerodno, da se moram strinjati s prvim stavkom tvojega komentarja…
   Problem je v tem, da volitve ne bodo rešile ničesar ..le novi rilci bodo v koritu…

   • centurion

    QWWAAA SI OBLJUBU PRED MESECI?

    ADIJO!.

 • Snorri Sturluson

  Zdravstvo je v izgubi

  • luckyss

   Pogrebniki pa ne…

   • centurion

    QWWAAA SI OBLJUBU PRED MESECI?

    ADIJO!.

    • luckyss

     Dqber dan;))

     • centurion

      QWWAAA SI OBLJUBU PRED MESECI?

      ADIJO!…

 • PRIČEVALCI

  Kako je ime Janševemu očetu in mami? Ali morda kdo ve?

  • centurion

   Tvojim vemo vsi.
   Ata medved se je paru z mamo bukvo….
   Rezultat si ti….

   • janez cepec

    tvoj se pa ni tok matru, ata ga j’ na mizo zdrko, za ostalo so pa muhe poskrbele

    • Mico Mitic

     Tebe sploh ne biilo, če ne bi tvoja mati bila kurba pred kasarno JLA

     • janez cepec

      h tvoji so pa kr na dom hodil

     • Mico Mitic

      Ja, moja mati ni bila cenena kurba kot tvoja.

     • janez cepec

      kurbo se plača, tvoja mat je pa kr zaston nastavla

     • centurion

      jugoviću!
      napisu ti je cenena.
      Nauš zastopu.
      balkanc.

     • Mico Mitic

      Zeeeeh. Ja seveda. Ti, ki si moral brisati materi rit po obisku JLA stricev, boš že vedel.

     • luckyss

      Tega ne moreš trdit….mogoče je kaj tudi plačala..

     • janez cepec

      aja, to j’ pa bel verjetn, ja

     • centurion

      Pa jebo ti pas mater…..
      QWWAAA SI OBLJUBU PRED MESECI?

      ADIJO!.

     • milanček

      cepec, a sta res z cmerarjem brata, mati, drž. tožilka oz četna kurtizana CK ZKS!

     • centurion

      ++++++++++++
      Pa pijana kot mavra, hehehe.
      Rezultat-yugo JLA cepec.

     • Osti jarej

      …v kompaniji s tvojo….

     • Mico Mitic

      Nikar se ne trudite, pankrti JLA smeti.

  • sprehajalec

   Ivan pa Ivanka.

   • luckyss

    Menda ne misliš Jovanka …

    • luckyss

     Kar bi bilo na nek način celo logično..

     • centurion

      QWWAAA SI OBLJUBU PRED MESECI?

      ADIJO!.

     • luckyss

      Pij vodo..ne pa “šnops”…

     • centurion

      QWWAAA SI OBLJUBU PRED MESECI?

      ADIJO!.
      Te jebe senička s 35cm dildotom, pa te boli?

     • sprehajalec

      Jovanka te stvorila…

  • janez cepec

   ata se u grobu obračajo, je biu zavedn belogardist, sin pa tak komunajzar. sram ga nej bo

  • šmentanamuha

   In to se ti zdi pomembno za kaj? Janša zaenkrat izkazuje veliko več narodne zavesti in pripadnosti slovenstvu kot ti in celotna levičarska stran.

  • Mico Mitic

   Kako je ime tebi ? Naš doberman doma ima ime. Ti si manj od psa ?

 • Marjan

  Ne vem od kje ideja da mora vsak policaj dobiti stanovanje. Naj gre na banko vzame kredit in si ga kupi tako kot vsi ostali slovenci. Gorenjak ki je bivši komunist je res bedak in pokvarjenec tako kot njegov šef Janša. še Pakistanski predsednik je odstopil, ko ni znal povedati od kje mu denar, ko se je pa isto zgodilo Janši pa je samo neki Kučana omenjal. Banda

  • Mico Mitic

   Res pa da je Kučan vsem povedal, da je kradel iz Elana pa ni nič odstopil kajne.

  • sprehajalec

   A ti si ga pa lahko dobil po Jazbinšku Marjan na šenk? Lahko je sedaj biti pameten do drugih.

   Gre za službena stanovanja za kadre, ki rotirajo, kar je nekaj nqajbolj normalnega v svetu. In za najem. Notri bi pa sedaj rad nekdo natrpal migrante, pa denar cuzal iz Bruslja v svoj žep.

  • Stajerka

   …..ne vem, od kod levakom ideja……gratis stanovanje+sociala+ostale ugodnosti brezplačno za MIGRANTE……futrajte jih na lastne stroške in ne na stroške naroda!!!

   • sprehajalec

    Za levaka je “socialno” poslovna priložnost. Vse kar je na proračun. Zato se pa tako radi postavijo za branilce socialnega in našega. V ozadju je profitni motiv, večji kot pri kateremkoli kapitalistu…

 • PRIČEVALCI

  Kako je ime Janševemu očetu in mami? Ali morda kdo ve?

 • PRIČEVALCI

  Vsak življenjepis se začne z “ta in ta, rojen tega in tega, sin očeta tega in tega in matere te in te” …… samo Ivanov in Kristusov ne.

  • Mico Mitic

   Kučanovega očeta še danes ne poznajo. Pardon. Nihče od komunistične elite SFRJ, nima znanega očeta. Vse kurbini sinovi ?

   • centurion

    Madžaron.
    Mati pa madžaronka, ki se je prodajala komunistom in preko
    slamaric postala ravnateljica na šoli.
    Kot vsi komunisti, preko pizde do položaja.

    • Mico Mitic

     Danes v LJ preko fafa do položaja. Levičarji pač

  • milanček

   majmun, potem ne znaš brati im to v 21 stoletju! si pa pravilno ugotovil za nedonosenčka iz murgel, oče madžar, mati nekje iz srbije, torej -čefur!

 • PRIČEVALCI

  Ne razumete vi, dragi moji janšisti bistva demokracije in človekovih pravic, a ne? ZDA so to kar so ravno zaradi priseljencev in ne zaradi čiste arijske rase. Ali drugače povedano – incest ni zdrav.

  A veste katera evropska država ima že dolgo časa največ tujcev? Švica. Torej če hočemo postati druga Švica boste pač morali dovoliti, da vam begunci in ostali tujci nabrišejo vaše žene in hčere saj bo treba počasi poskrbet tudi za naslednika Velikega vodje slovenske desnice, po katerem se tudi pretaka mešana kri. Človek bi na meji Ivana z lahkoto zamenjal za Sirijca ali Afganistanca, če ga ne bi poznal …. tudi njegov naslednik si lahko brez večjih problemov spremeni ime v Janez Mahmud Sulejmani, npr …..

  • Mico Mitic

   Kje pa piše, da mi Slovenci ne nategujemo tvoje hčere ?

   • PRIČEVALCI

    Dalmatinski pregovor: “Tako mlada, a već Slovenka…”

    • Mico Mitic

     Uvožene niso slovenke. Uvažamo pa jih zaradi nizke cene.

  • montyamp

   V lažni ljubezni si se rodil , lažeš celo življenje , edino v resničnem sovraštvu boš crknil .

  • sprehajalec

   vse si pomešal, tako kot v kopijah svojih copy-pastov #Domobranski zločini# napisano in izdano leta 2004, Izdajatelj Socialistična partija Slovenije v Ljubljani.

   Migrant je lahko v neki družbi le pod posebnimi pogoji, puca, dela kar drugi nočejo. Če se njegovi otroci vklopijo v družbo in zasovražijo svoje migranstko poreklo, postanejo polnopravni državljani. Če pa fura migranstke korenine svojih, pa prej sli slej strelja po lokalih, pa seka z mačeto.

   V Ameriki ni šlo za migrante, ampak za ljudi enakih civilizacijskih krščanskih korenin. Razlika je bila le v načinu priprave hrane. Tukaj ste levakarji vse pomešali. Določene civilizacije niso kompatibilne druga z drugo. še sploh če je na eni strani vrednota delo, na drugi pa mačizem in testosteron.

   • PRIČEVALCI

    “V Ameriki ni šlo za migrante, ampak za ljudi enakih civilizacijskih krščanskih korenin.”

    ….. a ….si ti že končal osnovno šolo?

    • sprehajalec

     Bojim se, da si ti kumrovško. Danec in italijan nista iz enakih krščanskih civilizacijskih območij ali kaj?

     v čem je razlika?

     • PRIČEVALCI

      Med “danes in italijan” ne vem, med jutri, črnci, kitajci, izraelci, indijci pa vsekakor velika …..

     • sprehajalec

      še enkrat preberi, pa ne delaj se še bolj neumenga. Črnci se 200 let že poskušajo asimilirati, pa so najštevilčnejša populacija po čuzah. Izraelci so spoštovani gospodarstveniki in bankirji. Aziati so v omejenem številu, pa pridni so.

      kje pa so večje skupnosti asimiliranih Mohamedancev? Povej.

  • šmentanamuha

   A res misliš, da s tem prispevaš k rešitvi problema, v katerem smo se znašli s tabo vred?

 • montyamp

  V tega neandertalca se je zalubu en komunist in ga po prihvatizacijsko porcialnem volilnem sistemu nastavil v svojo bližino .
  Če bi žvepleni halbmadžar vedel kako golazen ima okrog sebe bi šel rajši v nemške zapore prej kot ga bodo Nemci poklicali .

 • Mico Mitic

  Ko pogledaš makarovičko ti je jasno, da levičarji potrebujejo nekoga, ki poriva kamele.

  • centurion

   Uff, bi se je kamele odrekle.
   Kje si se te grozote spomnil?….

 • Olga

  Milan Kučan komunistični zločinec in šef Udbe z imenom PLAVI sodi v zapor!

  • Osti jarej

   ..vsi,ki so razturali Slovenijo in prodali Slovence,sodijo v doživljenski zapor

   • Olga

    Milan Kučan Plavi, Fajon, Vajgl in ostali Sorosovi plačanci! Verjetno ste na listi!

    • Osti jarej

     …a ti misliš,da janko ni?!?…pol si pa naivna,kot ministrant dokler ga ne faše v zakristiji

  • luckyss

   Ja, mogoče je to celo res….
   Seveda sodijo v zapor tudi tisti, ki so med “vojno” za svoj žep prodali orožje, ki smo ga ubranili pripadniki TO

   • Olga

    Milan Kučan Plavi je s Kacinom prodajal orožje! Dokaz!

    • luckyss

     Ja, bolj debilno skoraj ne gre…
     Zakaj ovce butaste s tabo na čelu mislite da vam je JJ kupil tale portal ?!
     Zato, ker ne sme zmagati na volitvah in ker ga Hrvati okrog orožja držijo za jajca…
     On mora biti v opoziciji in tale portal bo k temu krepko pripomogel..

 • PRIČEVALCI

  Janševa vlada je poskrbela za prihodnost Slovencev in spremenila zakon:

  “Incest v najnovejšem Slovenskem kazenskem zakoniku (2008) ni več kaznivo dejanje razen če je ena oseba mladoletna. Obravnavan je v 195. členu 20. poglavja Kazenskega zakonika Republike Slovenije, ki pravi:

  Oseba, ki spolno občuje z mladoletnim krvnim sorodnikom v ravni črti ali z mladoletnim bratom oziroma sestro, se kaznuje z zaporom do dveh let.”

  • Mico Mitic

   No vidiš da nisi nezakonsko dete. Kako kličeš brata ? Stric ali tata?

  • luckyss

   Oseba, ki v svojem župnišču “obdela” vse ministrante se prestavi na nov teren..

  • sprehajalec

   še vedno nisi pojasnil, kaj predstavlja tale slikica v tvojem niku? Tvoje krvavenje od zadaj, po velkom noči za afganistanskega migranta na Kotnikovi?

   • šmentanamuha

    To je njegov odtis, ko je padel z glavo na beton z deset nadstropne stolpnice.

  • Olga

   Spet komunistične laži na delu! Beda… antifašizem vam je pripadel… Take, ki jih opisujete v svojem udbaškem “zakonu” uvažajo Kučan Plavi, Vajgl in Fajon!

  • slosin

   Krvoskrunstvo
   195. člen
   Oseba, ki spolno občuje z mladoletnim krvnim sorodnikom v ravni črti ali z mladoletnim bratom oziroma sestro, se kaznuje z zaporom do dveh let.

   To, da si bil spočet v incestu se vidi! Si si pa najbrž oddahnil…tvoje mamice ne bo zaradi incesta noben preganjal……

 • ostrovrhar

  Tale dromedar je prototip Slovenca prihodnosti kot si ga predstavlja levica.

 • Osti jarej

  NOVICE

  Danes je cepljenje, posebno pa nasilno s pomočjo političnih izdajalcev, eno najhujših orožij v današnjem svetu, zločin proti človeštvu brez možne primerjave. Farmacevti so plačali številne organizacije, ki svoje delo pohlevno in za milijarde, brez kančka sramu, izvajajo že leta. Naj bo to Bill Gates s svojo pokvarjeno ženo ali pa WHO/Svetovna zdravstvena organizacija/. Cepljenje je že dolgo ena največjih svetovnih organiziranih goljufij, ki temelji zgolj na lažeh farmacevtov in od njih plačanih satanističnih znanstvenikov. Ta združba smrdi po korupciji in prevarah, ki jo prekrivajo z denarjem, da se tudi mediji na široko izogibajo smrtonosni temi.

  A morda so se stvari začele premikati in bo prvi na tnalu najhujši zločinec s cepivi – Bill Gates s svojo ženo. V Indiji Vrhovno sodišče že zbira dokaze za sodni postopek, saj je Gates zločinsko, s prevaro, cepil nekaj milijonov Indijskih otrok. Celo tako daleč je šel ta ogabni zločinec, da je domorodne otroke zvabil v najeti hotel in jih našpikal brez prisotnosti staršev. Njegovo nezakonito testiranje cepiv je res najhujši možen zločin in tudi Indijsko sodišče ne bi smelo sploh razmišljati o končni sodbi. Le sprejeti bi jo morali v Savdski Arabiji, kjer je obglavljenje ritual. Če sta se kriminalca leta 2014 javno hvalila, da je njun laboratorijski zločinski poskus popolnoma uspel, ogromno jih je umrlo ali so postali invalidi, potem tudi sodišče ve, s kom ima opraviti. In mnogi smo nestrpni, da dočakamo končno pravo obsodbo pravega zločinca.

  Pa ne pozabimo na cepiva namenjena Afriki, tudi s strani Billa Gatesa. V njih so našli sestavine, ki povzročajo sterilnost žensk /virConspiracy Daily Update/

 • PRIČEVALCI

  Tale Izidor Šaker je še najbolj od vseh podoben Janši.

  • Mico Mitic

   Glede nato, da skrivaš ksiht, si verjetno nezakonski skriti sin bulmastifa iz znane garaže ? Ali pa samo zato,da ne strašiš otrok ?

   • Osti jarej

    ..bi rada videla tvoj mavel

  • šmentanamuha

   Ti pa si en žalosten primer človečnjaka.

  • Olga

   Ste peder, da se ukvarjate z izgledom moških?!

 • Mico Mitic

  Kamelar potrebuje stanovanje za svoje pleme, jasno. In ker je levičar, bi ga rad zastonj.

 • šmentanamuha

  Kot državljanka Slovenije, ki plačujem tega palestinskega parazita v parlamentu, zahtevam odvzem njegove poslanske funkcije zaradi več kot odkrite protislovenske in protidržavne drže in sovražnega nastopa v parlamentu. Begunec, ki smo mu rešili rit, se zdaj posmehuje naši državi in zaničuje Slovence, to je izdaja in tako bi ga morali tudi obravnavati. Kako lahko to storimo, vprašanje za vse zavedne državljane in politike.

  • Hun

   ta je loh za zgled, da pride iz revščine in si s pridnostjo utrl pot v gospoda…nekateri bodo svojo mizerijo in nerganje ptelagal iz roda v rod in pluval po sposobnejših od sebe…mel si šanso se šolat v Sloveniiji in to ZSTONJ..pač tega nis iskoristu zdj pa nesrecn nad svojim zivlenjem pluvaš po drugih k so te prehitel…glej da svoje nerganje ne prenasas na svoje potomce,ČE jih maš, ket karma je kurba…

   • šmentanamuha

    Na ta tvoj neumen zapis res nima smisla odgovarjat. Očitno si tudi ti samo še en protislovenski parazit. Glej da tebe ne bo doletela karma…

    • Hun

     moje so živlenske..zdj pa al jih trmast zasleplenc sprejme al pa ne…zivlenje da pa lekcijo vsakem teb, men…prej al slej

   • Artur

    2001 matura na Gimnaziji in srednji šoli Rudolfa Maistra Kamnik

    Delovne izkušnje:

    2014– poslanec v Državnem zboru

    2013–2014 koordinator projektov na Mladinski mreži MaMa

    2010– svetnik Občinskega sveta Občine Domžale

    2008–2013 predsednik Mladinskega sveta Slovenije

    2006–2008 predsednik Zveze študentskih klubov Slovenije – Zveze ŠKIS

    2004–2006 podpredsednik Zveze študentskih klubov Slovenije – Zveze ŠKIS

    2001–2006 koordinator projektov v Študentskem klubu Domžale
    Torej :
    Brezplodno mešanje megle, izkušnje pri ustvarjanju dodane vrednosti – 0, nagrada za to od BUTAL VOL -ilcev uživanje v praznjenju korita s sokoritniki .

    Mater ta pa je za “zgled” :

    • šmentanamuha

     Hvala za pomoč.

     • Artur

      Malenkost, pa še drugič kaj več .

     • šmentanamuha

      malo višje ti je Artur napisal, kako si je tale Palestinski nihče utrl pot do gospoda. Pa lepo se imej v čakanju na karmo.

    • Hun

     zato je študij da raziskovalno razmišlaš z lastno glavo…delaj in hlapčuj ti za svojega šefa ker nimaš izobrazbe…povej ker politik je maredil kaj na dodani vrednosti..a Janša jarke kopa al njivo obdeluje zravn poslanske funkcije…pometaj pred svojim pragom najpjrej kljukec…potem obsojaj pa še to brez pravice

     • šmentanamuha

      Izobrazbe? Gimnazijski maturant niti izobrazba ni. Kaj te pravzaprav muči?

     • Artur

      Tudi on ima zdaj svojega “moralnega” šefa kakor on okom tako on skokom a ne.
      Pa imam tehnično izobrazbo in veliko prakse iz proizvodnje motornih vozil, marsikateri Reno še zdaj služi svojemu koristnemu namenu tudi z mojim prispevkom , z bivšim šefom sem se pa kar dobro razumel ni bilo nobene panike.
      Ma kaj mene briga za Janšo , če gre tebi toliko v nos se usekni v orngi in stvar je rešena. Če ta tvoj “raziskovalno razmišljujoč” enakemu med enakimi reče , da je bedak brez tehtnih protiargumentov kaj ti misliš, da mu bom zaradi tega hvalnice pel ali kaj bimbo jedan ?

 • PRIČEVALCI

  Znanstvenikom je končno uspelo najti vrsto, ki je povezovalni člen med neandertalcem in homo sapiensom (t.i. missing link).

  https://www.google.si/search?q=jan%C5%A1a+sme%C5%A1no&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwitmNTP9rDVAhWpJMAKHRlxA7EQ_AUICigB&biw=1366&bih=676#tbm=isch&q=jan%C5%A1a+grd&imgrc=rH4993tDFEj_gM:

 • Osti jarej
 • Olga

  Komunajzli! Goli ste! Zločinci, tatovi, lažnivci … Sedaj ste še na seznamu teroristov!

  • luckyss

   Ja, v bistvu so res vsi komunajzarji…tisti prefarbani so najhujši mi je dejal pokojni Ivek..
   Preden ga je totalno pijani lovec s flobertom zadel na 400m izza ovinka..In Igor je že letel s helikopterjem na kraj incidenta deset minut preden je bil Kramberger umorjen!!

   • Mico Mitic

    Točno ja. V sodelovanju s Kučanom. In za umazani pankrt madžarski danes pravi da je demokrat. Prekleti spreobrnjenec. Prav je imel Kramberger.

    • luckyss

     Ja, takrat so “resni politiki” soglašali, da ga je treba “umakniti”…
     Banda rdeča in prebarvana…

     • Mico Mitic

      Ja ta izmeček pritlikavi, res je čas da ga Matilda pobere.

     • luckyss

      Vso današnjo bando politično bi morali za leto ali dve preseliti na otok Goli…Jožek ni bil butast…če nimaš trde roke te ta banda politična obere do golega–

     • sprehajalec

      Teh zgodb sem slišal že nič koliko, o Golem otoku. ko vprašaš konkretno Koga po imenih, vsi začnejo; Janša …

      Potem se ustavi…

     • luckyss

      Preberi si..Cvetko Zagorski- lisičji čas….
      Realno in kruto…

     • lokec

      Ker pred rdečimi cvikajo.

 • Osti jarej
 • PRIČEVALCI
 • samotoje

  Ali je Kamal na Izi Shaker že tista kamela, ki bo pila vodo iz Rena?

  • sprehajalec

   Ja, Kamelšejker…

 • milanček

  komunist je morilec, lopov, lažnivec in dober komunist je mrtev, upepeljen, zamrznjen na minus 273*C in transportiran v orbito planeta , ki je odd tisoč svetlobnih let od zemlje!

  • luckyss

   No, še en “fizik”, ki bo pripomogel k temu, da bo SDS ostala v opozicuji..

   • milanček

    majmun, vse to je zate preveč, ti poslušaj takratkega in bluzi naprej, dokler ne bo zapela orbita! si pač majmun!

 • PRIČEVALCI

  Napišite mi pravo ime matere in očeta komunista Ivana Janše ….. pol gremo pa naprej.

  • Mico Mitic

   Napiši nam cifro in ceno tvoje matere. Potem pa gremo naprej. Pa itak je že malo stara. Joški na kolenih proteza v kozarcu. Eh, raje ne piši. Napiši nam raje ime očeta in matere tovariša Kučana.

  • Olga

   Ste zaciklirali? Za take je psihiatrija!

   • PRIČEVALCI

    Napišite mi pravo ime matere in očeta komunista Ivana Janše ….. pol gremo pa naprej.

    • Mico Mitic

     Ja ne vem kaj čakaš :) Napiši. Za tvoje vemo. Mati kurba oče JLA.

     • luckyss

      Dej nehi no…vsi vemo kako gre ta vic
      “Mat kurba, fotr pijanc, otroc pa nasnifan podmladek SDS…

     • Mico Mitic

      Čudno. Pa nihče iz Metelkove. Tam samo tvoja mati nastavlja ?

     • MEFISTO

      Mat pr SS, fotr pr partizanih beži, sin pa osle trajba.

   • luckyss

    Mati Marija, oče Franc…gobe nabira pa Stane Dolanc…

    • MEFISTO

     Iz te barabe pa ne dovolim, da bi se norčeval!

   • Osti jarej

    …kam,volga,bi pa Mico Mitic vtaknila?…

  • Mico Mitic

   Šakar naj te ne boli tako. Nekateri ste pač bolj za kamele.

  • xtc

   Hm?
   Kaj zapisati?Očitno,da so nekateri tukaj mavrični in še drugače spolno iztirjeni,sklepam,da jih ob neznanskem za nimanju za mrtve starše koga muči tudi nekrofilija,drugače si zadeve ne znam razložiti.Kajti le to obrazloži neizmerno zanimanje za že pokojne.Gre za resne iztirjence ki orgazme doživljajo ob skrunjenju posmrtnih ostankov ljudi.

   • luckyss

    Ja, nekateri kar kopljejo, namesto, da bi zakopali in pozabili….Dolfija ne bo nazaj ..ne, ne..

    • šmentanamuha

     Vidiš, tole je brezvezen komentar.

     • luckyss

      Ja, ker ga ne bo nazaj čakajo novega…

     • Alois Kuhelj

      Yes,as soon as possible you dummies need one!!

     • Hun

      potem pa spet hude jame po novem Dolfiju…pa boš jokcal

     • sprehajalec

      Hun, se braća Srbi vračajo ali kja?

     • ,

      hrvati priznavajo, da je ogromno ljudi srbske narodnosti branilo hrvaško, tudi slovensko domovino, ker slovenska vojska nima samo vojakov slovenske narodnosti, tudi v športu za Slovenijo so ljudje srbske, muslimanske, hrvaške narodnosti. nepismen si in ne razumeš tega. http://www.jutarnji.hr/arhiva/i-srbi-su-branili-hrvatsku/1891017/

     • sprehajalec

      Veliko več kot branilo, jih je pa napadalo omenjene zgoraj. Pa pobilo…

      Tvoja razgledanost je omejena, na majhne koščke. Nekaj si nekje na brzino ujel, po lepi slovenski navadi, pa potem že vse veš.

      Srbi so naprimer s Simom Dubaićem odigrali veliko vlogo v povojnih pobojih na ozemlju današnje Slovenije.

     • wtfd

      pejt k svojim izraelcem soroševcem

     • sprehajalec

      Izraelci in Slovenci so prijatelji in zavezniki.

     • logika

      NIKOLI. SLOVENCI SO ZAVEZNIKI Z RUSI. Danes je bilo vse polno pri ruski kapelici.

     • sprehajalec

      Starih samoupravnih komunistov in njihovih upehanih bab. Nekoč so jim tudi rekli panslavisti.

     • Lustrator

      V trenutku, ko se je začelo to utopično zavezništvo med zapitimi in s s strani avstro-ogrcev zatiranih slovenskih literatov in velikosrbskih “srbijadotokija” literatov, smo si Slovenci zaprli stik s civilizacijo za nadaljnjih 100 let. V vsej skoraj dvatisočletni zgodovini Slovencev, je bila to največja napaka – nateg.

     • MEFISTO

      Ti športniki neslovenske narodnosti so nam v samo škodo.

      Pač nismo narod, ki ima vse v mišicah.

      Pamet je pomembnejša..

     • Novakec1

      Med debili in mišičnjaki (Tavareš, Cime v reklami) ti pamet in poštenost nič ne koristi

     • Hun

      ce bi bil nacionalist bi bil za brate slovence al makedonce…ne maram nacionalizma ker je to hrana za primitivno rajo

     • sprehajalec

      Potem si izbral Palestince in kamelšejkerje…

    • MEFISTO

     Ne maram, da se ga omaložuje.

     Naš mali Dolfe je še tu in na žalost vsak dan bolj živ.

    • Mico Mitic

     Seveda bo. Zato pa lajate v strahu.

    • xtc

     Seveda bo,samoDolfi bo mala malica v primerjavi s tistim,kar prihaja,tisto pa kličete ravno idioti tvojega kova,zato me bedaki tvojega kova niti najmanj ne veselijo.

    • Štalmajster

     Ti Luksi, kaj lajaš, tebi se sanja ne kdo je bil Dolfi.
     https://youtu.be/YZL26a7i4LA?t=209

     Pa marsikomu, ki se je boril proti njemu, tudi ne. Še celo generalom !
     https://www.google.si/search?q=george+s.+patton+we+have+defeated+the+wrong+enemy

   • MEFISTO

    Ne dovolim, da se tako govori o buzerantih!

 • Janez

  TUNNEK !
  A SI SEZNANIL TVOJE ZNANCE,
  DA NAJ POŠLJEJO VESLO VEST NA TA POTAL,
  KO BO NPR.
  KAMION POVOZIL NAJBOLJ UMAZANEGA IN ZLOBNEGA EX KP, ZK, ZL PROVOKATORJA,
  KI SMETI NA TA
  OK DOMOLJUBNI PORTAL.
  SAJ?
  Stvar s kamionom – lahko tudi pospešiš ?!
  Pač?
  ZELO SE ŽE VESELIMO VESTI O “POVOŽENEM MAČKU=TUNNEKU !
  Pospeši to veselo vest.
  Pač?
  PIJAN SE SPREHAJAŠ PO TOVORNJAKARSKIH CESTAH.
  DA?
  Bo vse v tvojem stilu : kri, umazano cestišče, zmaličeno truplo itd. L.r. L.r.
  Pospeši
  Naredi nam to veselje.
  Pravočasno uredi papirje za samopokop. Da ne boš bremenil nas – davkoplačevalcev.
  Mamice !
  Rabijo denar za otroke. Ne za kritje stroškov pokopa starega zblojenca.. A ne? L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  ŽRTEV PARIZANSKE NESODNE USMRTITVE.

  https://www.google.si/search?q=knoj+morisca&client=tablet-android-samsung&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwijpuac1q_VAhVqKsAKHQIDDfQQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=LekLXeqvMKz9tM:

 • ljubinica

  Vec arabskih in afriskih migrantov bomo sprejeli, vec kamalov bo v parlamentu …. in vec bodo zahtevali od nas … in bolj nas bodo pljuvali ….
  Hvaleznosti ta folk ne pozna …

  • sprehajalec

   Pa bolj bo folk volil Nove obraze tipa SMC, več jih bo.

 • PRIČEVALCI

  Tolk, kot ste pa janšisti zadnje čase zmedeni, pa še ne. Zaradi beguncev pljuvate po Nemčiji in njeni vladajoči desnici, pljuvate po Švedih, zagovarjate pa Američane in njihove prijatelje Savdsko Barabijo, ki širijo šeriatsko pravo po celem svetu, oborožujejo đihadiste v Siriji in ki so v prvi vrsti zaslužni za kaos na Bližnjem vzhodu in begunce (z odstranitvijo Gadafija, vojno v Afganistanu, Iraku, Siriji in Jemnu). Zagovarjate in podpirate muslimanske Albance, za slovanske kristjane Ruse, ki se pravzaprav edini borijo proti đihadistom pa itak nimate nobene dobre besede.

  TOTALNA ZMEDA V ŽE TAKO MALIH MOŽGANIH.

  • if

   Mali možgani? Majhni možgani?
   Zmeda v možganih osebe PRIČEVLACI.

   • PRIČEVALCI

    … osebi pričevlaci ….. zmeda, pač …

    • Mico Mitic

     Zastonj se trudiš, uvoženi.

   • PRIČEVALCI

    Popravi še PRIČEVLACI ….

  • Janez

   A?
   TE JE KDO KAJ VPRAŠAL ? Spet kar tipkaš. Pijan kot krava ?! Najbrž? L.r. J. KOMENDA

 • marker

  Tuji priseljenci nam dirigirajo in vodijo državo s pomočjo naše levice.Sramota. Priseljenci v zahodnih državah še pomisliti ne smejo na poslansko funkcijo. Le v naši državi, kjer levica sovraži lastno ljudstvo, ga izčrpava z vedno novimi posojili in skrbi samo za to da ostane na oblasti, ne pa za dobrobit te države. Da pa ostane na oblasti, uvaža na veliko priseljence iz držav bivše skupne domovine, jim daje delo in stanovanja, naša izobražena mladina pa mora zaradi njih s trebuhom za kruhom v tujino.

  • PRIČEVALCI

   Napiši mi pravo ime matere in očeta komunista Ivana Janše ….. pol gremo pa naprej.

   • Mico Mitic

    Jebat tvojo mater v usta :)

 • tzt

  Kamal Izidor Shaker

  Rojen je 5. februarja 1982 v Ljubljani. Sin palestinskega migranta. O materi nisem našel podatkov. Po izobrazbi je gimnazijski maturant.

  Glasoval je tako kot brezvezniki iz ZL, Proti zakonu o tujcih !!!

  Skratka eno pezde primitivno, čefursko se je oglasilo. Omejenec iz SMC niti ne zmore kaj drugega.

  • PRIČEVALCI

   Napiši mi pravo ime matere in očeta komunista Ivana Janše ….. pol gremo pa naprej…

   • tzt

    Majmun levakarski, utihni !!!

    • PRIČEVALCI

     Na ….. pa smo zopet pri demokraciji ala SDS.

     • Mico Mitic

      Demokracija pomeni, da lahko ti sam napišeš. Bo šlo ?

  • ljubinica

   To je nova politicna kultura, ki jo uvaja Cerar ….

   • šmentanamuha

    To je pravo vprašanje. Naslednje vprašanje je ali je možna civilna iniciativa, ki bi tega poslanca odpoklicala. Njegovo delovanje je odkrito protidržavno in protislovensko.

 • PRIČEVALCI

  Kamal gor ali dol, glede Gorenaka ima prav. Težek bedak. Ga poznam še iz mladih let. Zagnan partijec, policaj in zakompleksan biseksualec. Prodana duša. Izpolnjuje vse pogoje za enega od vodilnih v stranki kot je SDS.

  • Mico Mitic

   Lepo. Potem pa se nam predstavi. Mogoče ti bo potem kdo verjel :)

   • PRIČEVALCI

    Milan Kučan

  • slosin

   …a pokličemo Možino na RTV, boš pričal, kakšne pizde ste partijci…

 • Osti jarej
 • Osti jarej

  …poglej jih no,desnjakarske pobožnjakarje,kako psujejo ljudi…..

  • Mico Mitic

   Medtem ko na levici vsi krščeni s pobožnimi mamicami :) In nisem opazil, da bi kdo psoval ljudi. Misliš na pripadnike rdeče zvezde? Potem pa prav napiši.

  • logika

   KRISTUS je povedal vse prav. Človeštvo pa dela vse narobe, ker nima možganov.

 • dob

  Vzemimo denimo primerjavo med ZDA in EU. EU poskuša posnemati ZDA v tem, da bi vzpostavila federacijo, ampak pod enotno upravo iz Bruslja! ZDA ima identiteto, ki jo je gradila na uporu proti Britanskemu Imperiju, svojo ustavo je pa naredila po vzoru karantanskih knezov in francoske revolucije (bratstvo, enakost, svoboda). To, da si Grk, Italijan, Irec, katerikoli priseljenec, ki se je zatekel v ZDA v iskanju varnosti, svobode verovanja, svobode misli… je postalo temelj njihove miselnosti in je vse te različnosti združevalo! To je pojmovno postalo Amerika in svetovni pojem za napredek družbe.

  Ni en narod nadvladal nad drugimi! Kadar je kdo hotel poveljevati mimo države in državnih inštitucij, so temu rekli mafija in kriminal, in so takšne kriminalne združbe preganjali po pravni poti. Govorim seveda o deklarirani politiki ZDA, o tistem, kar ZDA deklarirajo. Zadaj se odvijajo drugi boji, prepiri, spotikanja, podtikanja… ampak v Američanih velja tradicionalno prepričanje, da lahko zaupajo svojemu pravnemu sistemu, svoji ustavi in svojim medijem! Morda niso dobri, so pa najboljši na svetu!

  EU nima te identitete. Nima je, da bi jo lahko sploh znala braniti. Zato ne ve kaj hoče in kakšen je njen cilj. In zato bi rada posnemala ZDA!
  Od tod idiotizem s človekovimi pravicami!
  Bistven podatek je, da je Evropa vse svoje vojne začela, ni jih pa znala končati, zato so morale ZDA vedno poseči v evropske zadeve in jim njene vojne končati. Vse, tudi tole zadnjo na Blakanu, v začetku devetdesetih!

  Vendar se je pri končanju vojne na tleh bivše Jugoslavije zapletlo, saj se je zgodilo naslednje. Američani so, da bi dosegli mir, pohodili lasten temelj, na katerem sloni vsa njihova demokracija in hkrati z njo demokratičnost Zahodnega dela sveta. Namesto, da bi Ameriko in njene principe razširili v Evropo (na Balkan) so jih ravno tu pogazili!
  Namesto uvedbe pravnega reda v novih državah, jih je ustvarila (jih razdelila) po verski pripadnosti. Države so se ustanavljale po tipično šerijatski osnovi: brini se za svoje a drugi nek se jebu svako sa svojim šerijatom.

  Praktično so ZDA vzpostavile nov svetovni model! Kajti zdaj svet razpada po tej formuli. In ker ni zaznal, kaj počne, zdaj histerično hiti s človekovimi pravicami, da bi vzpostavil “skupni pravni imenovalec” in bi tako klavcem zagotovili njihove pravice na tleh EU, da se lahko gredo pedofilijo in prodajo otrok (kar gre lepo skupaj z LGBT) ter omogočile versko klanje v EU; ker je to pač stara dobra islamska navada. In kdo bi jim krstil njihove verske svobode, in homeland of human rights!
  Egoistični vase zagledani posamezni pravni sistemi pravo, ki ščitijo krivico je to, kar je Baklan dobil z razpadom SFRJ. S tem, da se je Jugoslavija ohranila v Sloveniji, povsod drugod je pa propadla. Slovenija jo ohranja. Ohranja komunistični šerijat.
  Religija, ki jo je tedaj Slovenija prevzela, lai bolje podedovala, je komunistični kučanizem! In takšen pravni red tudi imamo. Tudi ta deluje po šerijatskem vzorcu ali bolje po bavconskem pravu, ki ravno tako zagovarja princip “brini se zase a drugi nek se jebe”. S tem da pod “drugi” spada tudi polovica lastnih državljanov.
  To, kar tak pravni red brani, je kučanistični vzorec komunizma.
  Tega, kar so Američani storili na Balkanu, da so Evropi zagotovili mir, je pravzaprav TOTALNI ZLOM Zahodne ideje demokracije, demokratičnosti in pravičnosti. Pa tega sploh nihče ni opazil!
  Nihče ni reagiral: ideja Francoske Revolucije je potonila!!!! In z njo se je začel pogrezati Zahodni svet. Civilizacija.

  Namesto da civilizacija zjebe MONSANTO in njegovo monsanto miselnost, raje monsanto miselnost spravi v parlament, pa naj tam ona piše in sprejema zakone za vse!

  Skupni imenovalec bi, če bi ga sploh imeli in če bi ga kdo hotel, seveda, lahko bil urejen pravni red. Tega pa nimamo! Zato smo brez svoje države.
  EU je dokaj bedasta tvorba, ki ne ve kaj hoče. Je brez identitete in ustvarja sama svoje probleme, medtem ko misli, da jih rešuje. Je brez vizije za naprej.
  Ne razume, da je v primeru brezupa in pomanjkanja vizije povsem odvisna od obstoja posameznih nacionalnih držav in njihove Svobodne Volje! Te so osnovna celica imunskega sistema posameznih držav, enako kot so to celice v človeškem organizmu. Rak napade celico, preden se razširi na celoten organizem in na vitalnejše organe.
  EU se pa bori ravno proti tem zdravim celicam! Zraven razmišlja, da bo posamezne države lahko okužila z milejšo obliko bolezni, potem bo pa ta bolezen premagala druge hujše bolezni in postala ZD(A)ravje.
  Kakšna vele-neumnost!

  In Amerika?
  Amerika je tačas zbolela za virusom “človekovih pravic” za vse. Govori o enakosti, s tem da nima niti najmanjšega pojma kaj enakost sploh je, kakšno funkcijo ta pojem vnaša v Stvarstvo, oziroma kaj ta pojem za nas opravlja in kakšno vlogo ima.

  Recimo, da sredi Afrike nekje v nekem v rezervatu, kjer so živali pod zaščito, pazniki opazijo, da se samci neke živalske vrste množično feminizirajo. Da je feminizacija samcev prerasla v epidemiološke razmere, tako da feminizirani samci pišejo pravila celotni vrsti. Preprosto, vsem drugim vsilijo nova, svoja pravila! Po domače – nasilni so.
  Potem znanstveniki ugotovijo naslednje (kaj pa naj drugega ugotovijo?!?):

  A. da vrsta izumira.
  B. da je vzrok feminizacije samcev zastrupitev okolja. Zraka, vode, tal, posledično tudi hrane, ki jo vrsta zaužije!

  Tako je pri živalih!
  Pri ljudeh je pa isto.

  Pri živalski vrsti so seveda znanstveniki pametni in odpravijo vzroke za proces degeneracije in propadanja vrste. Ker je to pametno zaradi prihodnosti vrste! Poleg tega je pametneje in bolj poceni odpravljati vzroke, kot pa se spopadati s posledicami, za katere niti ne veš kakšne bodo.

  Pri človeku, torej pri civilizaciji, pa zaradi napačnega razumevanja demokracije, in kaj to sploh je, kakšno nalogo opravlja za družbo demokracija, dajo tako nastajajoči večini “človekove pravice”. In potem posebnost piše zakone in zakonodajo večini! Ne pišejo je zase, temveč vsilijo prek zakonov svoje obnašanje večini. Ljubezen je ljubezen, in to je zdaj “useglih”!
  Tako si podredijo večino. Posebnost postane pravilo! Abnormalno postane normalno. Tisto, kar smo tradicionalno ime,i za normalno, postane nezaželeno in odveč. Nanjo večinska družba, ki jo zdaj sestavlja bolna večina, ki je zastrupljena, hormonsko okvarjena in vse bolj genetsko spremenjena večina, gleda z nezaupanjem in s sovraštvom.
  Ta večina ima sebe za “demokratično” in zaradi mita “enakosti” ostaja tudi brez tiste referenčne točke, iz katere bi bila sposobna ocenjevati kam takšna družba sploh gre, kam vodi, kaj bo z njo. In skupni imenovalec? Pomanjkanje ODGOVORNOSTI ZA SVOJO VRSTO je skupni imenovalec!
  Tako degenerira civlizacija.

  Namesto, da bi EU uspela postati podobna ZDA (kar bi sicer rada storila s svojo debilno federacijsko politiko po vzoru ZDA in s centraliziranim upravljanjem), zdaj ZDA vse bolj same postajajo podobne EU, ki tone v pomanjkanju vizije o sami sebi.
  Hehe, bolj neumno se sploh ne da.

  • logika

   nekrščanski judovski lobi vlada nad ZDA in nad EU. O tem se gre. Američani in Evropejci so bili budale, ker so hodili umirat na Bližnji vzhod za izraelske židovske interese! https://www.amazon.com/Host-Parasite-Israels-Consumed-America/dp/1450590349

   • dob

    Samomorilske ideologije in religije so samomorilske religije in ideologije.
    Jaz gledam ljudi po tem ali hočejo živeti ali pa le sebi pripravljajo grob. Pika.
    Ne ločim ljudi jih po narodih, lobijih , prepričanjih ipd. Ločim jih po tem, ali so pripravljeni postati Odgovorni ali pa ne!
    Pri nas je cel kup ljudi (večina, glede na vlade, ki nam vladajo), ki pravijo, da je lepše živeti, ko nič ne veš in nisi za nič odgovoren.
    Stvarstvo pa pravi takole: zdaj bo nič ne vedeti prepovedano na planetu! In smrtno nevarno. Neodgovornost in neznanje pa na planetu nimata več kaj iskati.

    • Nata

     + + + + + + + +

   • sprehajalec

    Pojdi ti tole širit raje na arabske spletne strani. tam so tvoji. nas pusti pri miru, Izrael in judovski narod sta zaveznika Slovencev.

    • Alois Kuhelj

     Izrael je zaveznik samo do tedaj,dokler ima koristi

  • tarantela

   Svoj prvi odstavek pokušaj udejaniti v Sloveniji, ki je najbolj šovinističen narod.

   • šmentanamuha

    Kaj to pomeni najbolj šovinističen narod?

    • tarantela

     Že veš, kaj mislim!

     • šmentanamuha

      Ne, ne vem, pri nas ne kamenjamo žensk in jih ne pokrivamo z rjuhami in režemo spolovila, zato da ne bi uživale v seksu. Kaj hujšega od tega si ne morem predstavljati.

   • dob

    Šovinističen? Vsi narodi na svetu v svojih himnah opevajo lasten narod, slavijo sebe, nazdravljajo temu, kar so!
    Samo Slovenci pojejo o drugih, le o sebi ne.

    • Nata

     ” tako ni dneva, da ne bi zaničevali lastnega naroda!”
     + + + + + + + Eh , dob dobro napišeš, veš !!

  • Nata

   + + + + + + + + +

  • Bozz

   “ZDA ima identiteto, ki jo je gradila na uporu proti Britanskemu
   Imperiju, svojo ustavo je pa naredila po vzoru karantanskih knezov in
   francoske revolucije (bratstvo, enakost, svoboda).”

   Tu si ga pa hudo in močno kiksnil in s tem zavedel ljudi na tem forumu, ki so prebrali tvoj komentar. Revolucija je bila v ZDA pred Francosko (1776 vs 1789) in je bila uspešna, medtem ko je Francoska propadla in se končala v nadaljevanju tiranije, da vsesplošnega sekanja glav v Francoski revoluciji ne omenjam. Tega v Ameriški revoluciji ni bilo. Revolucija v ZDA je uspela zaradi Svetega pisma in Boga boječih ljudi, medtem ko je Francoska revolucija propadla, ker je bila totalen upor proti Bogu.

   V Francoski revoluciji so ljudje napol nago žensko postavili za “boginjo
   razuma” in se v orgijah žgali po cestah in zaseženih vladnih palačah,
   razvrat je bil povsod, alkohol je tekel v potokih. Tega v Ameriški
   revoluciji ni bilo. Kot sem rekel, močno si ga kiksnil.

   Ljudje, ki so bili motor revolucije v ZDA, so bili Francoska verzija Hugenotov (protestantskih Boga boječih ljudi), ki pa so bili v Franciji zaradi inkvizicije izgnani s strani Francoske RKC in Francoskih katoličanov (veliko Hugenotov je zbežalo v Ameriko). Pokvarjenost in tiranija RKC v Franciji takrat je v ateističnih neukih Francozih, ki Boga niso poznali in tako tudi ne razlike med RKC in krščanstvom, pa tudi želja po popolnem razvratu, ki ga je prej omejevala morala Svetega pisma, izzvala splošen upor proti vsemu kar je krščanskega.

   Če bi Hugenoti ostali v Franciji in bi bili večina Francozov in s tem motor Francoske revolucije, bi Francoska revolucija uspela, tako pa je PROPADLA.

   To ti lahko pove Alexis de Tocqueville, znani Francoski zgodovina in filozof iz 19. stoletja, ki je šel v Ameriko preučevat, zakaj je Ameriška revolucija uspela in Francoska propadla in tukaj je zapisal vzrok uspeha Ameriške revolucije:

   http://www.leaderu.com/orgs/cdf/onug/detocq.html

   Ker pa večina ljudi na tem forumu tako ali tako ni verna in ne bere Svetega pisma, pa vam je vsem verjetno vseeno.

   • dob

    Prav imaš Bozz! Hvala na opozorilu.

    Ne spremeni pa to dejstva, da so oboji črpali navdih iz istega vira in iste želje ustvarjati boljšo družbo (jaz temu pravim Zavest – Telo! Nosilec Resnice).

    Ne glede na to, seveda, kaj se je potem iz enega in drugega izcimilo. Kar koli je že nastalo – to imamo, nasledniki tega smo v dobrem in slabem.

    Marie-Joseph Paul Yves Roch Gilbert du Motier, Marquis de Lafayette (French pronunciation: ​[maʁki də la fajɛt]; 6 September 1757 – 20 May 1834), in the United States often known simply as Lafayette, was a French aristocrat and military officer who fought in the American Revolutionary War. A close friend of George Washington, Alexander Hamilton, and Thomas Jefferson, Lafayette was a key figure in the French Revolution of 1789 and the July Revolution of 1830.

 • Janez

  TUNNEK=PRIČEVALCI !
  Raje
  povej ?
  SO BILI TVOJI PREDNINIKI KPS STALINISTI-ZLOČINSKI KOMUNISTI !
  A?
  JE BIL KDO OD TVOJIH V. – KNOJU. ? Sodeloval pri KP množičnih nesodnih pomorih?
  V TAJNIH KPS, ZKS SLUŽBAH ?
  To – raje povej. Pa svoj priimek, priimek tvojih staršev.
  Če.
  So bili člani KP, ZK je to javen podatek. No povej ! KAJ NAKLADAŠ ? L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  TEGA SO UMORILI NESODNO
  KPS, KPJ PRAIZANI, KNOJEVCI.

  https://www.google.si/search?q=knoj+morisca&client=tablet-android-samsung&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwijpuac1q_VAhVqKsAKHQIDDfQQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=LekLXeqvMKz9tM:

 • Osti jarej
  • Mico Mitic

   Sam kaj napiši.

   • hm hm

    tu piše o smrti 66 milijonov pravoslavnih kristjanov v Rusiji. http://www.rense.com/general77/bols.htm

    • sprehajalec

     Če bi seštel vse žrtve ruskih vojn in revolucij, prve, boljševiške, holodomora, stalina, druge vojne, bi prišel do negativnega števila prebivalstva Držav nekdanje Sovjetske zveze danes.

     • l

      joj ti skoz nakladaš samo za ž…….

     • Alois Kuhelj

      Kaj seres klamfe,tle v Ameriki smo imeli baby boomers but also kn-och babies!!~Delali so otroke po tekocem traku,takoj po vojni.Tisti,ki so bili rojeni med1917 in 1923 so bili kon-ch babies in so zeto imeli manjso pokojnino!!

   • Osti jarej

    …naj se spustim na tvoj nivo……

 • Mico Mitic

  Za človeštvo ni hujše bolezni od levičarjev. To so najhujše vrste paraziti, ki bi storili vse, da bi lahko živeli na tuj račun. Tudi pobijali. Kot so že neštetokrat v zgodovini.

  • luckyss

   Komunizem je najbolj pravična in altruistična ureditev nasploh..
   Škoda, da je človeštvo preveč pokvarjeno in primitivno za takšno ureditev…
   Tisti, ki se imajo npr. v Sloveniji za levičarje pa so najbolj pokvarjena svojat nasploh…
   Sam sem levičar in humanist, vendar nisem še nikoli volil “levičarskih strank”…..SDSa pa seveda tudi ne, tu ste še bolj sprevrženi in butasti…

   • komar marko

    rok trajanja MARKSIZMA je do prvega osebnega kapitala. Žal samo ljudje z VAKUUMOM in opranostjo ne razumejo BIT KOMUNIZMA,.

    • komar marko

     Tako kot je rok trajanja ATEIZMA samo do prve turbulence v letalu. Bo šlo??????????

     • luckyss

      Jebi ga…ti boš molil, jaz pa bom dejal..”to je to” ;)

     • komar marko

      ha, ha, ha. Ne piši preveč norosti! Sem že gledal BLEDE OBRAZE in vzdihovanje. Tam ni heca.

     • luckyss

      Ko boš imel v ustih “devetko” potem ni heca…ampak ne bomo o tem…

     • komar marko

      se lahko javiš tam se pa začno z enico!

     • .
     • tarantela

      kolikor vem je bog zanemaril svoje delovanje že pri marsikaterem letalu, kar pomeni, da je samo sreča ali pa iznajdljivost pilota pripomogla s srečnim pristankom na tleh. Če bo bog kaj pomagal, bi bilo drugače na svetu.. Tako pa ne pomaga niti svojim najbolj zvestim vernikom.

     • komar marko

      do sedaj je bila vedno ČLOVEŠKA NAPAKA ali pa mati narava, katero lahko imenuješ BOG!

    • luckyss

     Se strinjam….egoizem onemogoča komunizem..

     • komar marko

      in zakaj ne razšenkaš svoje stvari in se ne hraniš na skupisnskem kotlu???????

     • luckyss

      Ker idioti kot si ti ne sprevidijo, da je vsega za vse dovolj…in ker imate “roke k sebi obrnjene””…Banda lopovska..

     • komar marko

      mi imamo žuljave roke. Če pogledamo kdo je izpraznil BANKE, kdo je spet zahebal aritražo, kdo je spet umaknil obtožbe zoper seks v farmacevstu, potem bodi raje tiho!

     • luckyss

      Tudi moje roke so žuljave, pa vem da si kljub garanju ne zaslužim 5x več kot neka čistilka…
      Pri kapitalizmu pa 500x več sploh ni problem, sploh pa bančniki in podobni koritarji pa si zaslužijo 50000 x več…Banda lopovska…

     • komar marko

      ne razumem zaja ne razdeliš med snažilke, če praviš da si MESEČNIK! ne razumem zakaj te moti kapital ne moti pa te sposojen denar od istega človeka. Ne razumem kako to da ni niti ene uspešne komunistične države na svetu. Še neuvrščeni so pocrkali!

     • luckyss

      Glej ti ovca debilna…..če greva drva cepit jih ne boš nacepil bistveno več…če greva na IQ test boš še bolj ubogo izpadel…torej ne moreš imeti legalno desetkrat več imovine…Razen, če se “znajdeš” po cigansko ali pa izkoriščaš delavca na minimalcu…

     • šmentanamuha

      “ovca debilna” , to je vsekakor tehten argument, ki kaže na visokošolsko družboslovno izobrazbo, mja, seveda. Vidim, da si se pridno učil v našem zastonj šolstvu in prilezel do “gospoda”.

     • Anthon

      Delal sem v 6000 članskem podjetju. Tam so o izkoriščanju delavca bluzile samo zapite barabe t.i. radnićke klase in čistiuke z novim otrokom vsakih devet mesecev.
      Drugi smo delali.

     • Anthon

      Slovenceljski levičar, ki bluzi o tem, koliko kdo zasluži, je evidentno bedak iz javne uprave.V realnem sektorju se da zaslužiti le v odvisnosti od tega, koliko podjetje dejansko proda. Vse ostalo je lupetanje v tri krasne. Zatakni si svoj marksizem, komunizem, vključno s krvavim Edijem, nekam!

     • luckyss

      Javni delavci uradniki bi morali živeti od nas delavcev v realnem sektorju in ne obratno, da ima nekdo, ki sploh ne ve točno kaj dela, večjo plačo kot tisti, ki pri 35°C prekriva streho..

     • Alois Kuhelj

      Tamkaj prihaja mlinarjev Jaka,kako vam osabno po cesti koraka,naj ga povprasam,kdaj bo dal vprego,cakaj ,jaz ga bo spravil v zadrego.Oca,pred tremi dnevi ste nam konja in voz obljubili.Kaj,ce misli vcaska drhal,da bo sita,kar naj se iz skupnega kotla pita………Dejaj je ,nikdar ne bo v nasi sredi,da sami sedimo naj pri skupni skledi!!

     • Anthon
   • Janez

    BESEDE
    BLEFERJA – NISO VREDNE – NIČ . SPAKLJIVO OPIČENJE – PAČ. L.r. J. KOMENDA

    P.S.
    GLAVNI KOMUNISTIČNO STALINISTIČNI
    POLIT MORILCI, KONEC MAJA 1945 V MB.

    https://www.google.si/search?q=knoj+morisca&client=tablet-android-samsung&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiLn-j0g7HVAhVHKlAKHRNnDooQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=Ru_3cu2cTmgTaM:

    • Alois Kuhelj

     poskusam odpret tvoj link,ne gre,zakaj?

   • Anthon
  • stopokupaciji
  • slosin

   …in izgleda, da so pripravleni ta scenarij (pobijanje) tudi ponoviti…

   • komar marko

    so že prevećkrat te stvari ponovili!

    • Alois Kuhelj

     torej imajo ze prakso??!!

  • tarantela

   Ja, že od inkvizicije naprej.

 • tarantela

  A kdo vidi, kako vam ruska Sberbank ponuja kredite. Kot kaže, se tudi Janšev portal kar lepo sprijazni z ruskimi reklamami…

  • komar marko

   a so te stvari samo za rdečuhe?

   • tarantela

    tudi desnuhom denar ne smrdi, čeprav iz komunistične države.

    • komar marko

     kolikor je poznano svetu, samo rdečuhi preverjeno živijo na tuj račun!

     • tarantela

      Ameriški še posebej, tisti pri vrhu vlad.

  • Anthon

   Kaj je narobe s krediti, opranoglavec, oz. wanna be -glavka?

  • Najplemenitejši

   Saj tudi desnaki radi vzamejo kredit, problem je, ker ga pozabijo vrniti!

   • FUCK COMMUNISM

    Smo videli kako ste rdecuhi v Jugi vracali kredite… picka ti materina lazniva!

    • Najplemenitejši

     Rdečuhi v Jugi? Ko je Juga razpadla, sem bil jaz še v srednji šoli, zato nikakor nisem mogel biti pri rdečuhih! Priznam pa da sem bil član socialistične mladine. Kako je bilo pri rdečuhih, je pa najbolje, da vprašaš kar Gorenaka, saj je bil njihov član do samega razpada!

     • Alois Kuhelj

      Rdecuhi so pa vse kredite posteno vrnili do zadnjega ficenka,budala!

     • Artur

      Član socialistične(komunjarske) mladine si pozabil !!!

      1. Mladi morajo prenehati spoštovati vladne ukaze. Namesto tega se morajo osredotočiti na študij, delo in vojno delovanje.

      2. Mladi ljudje se morajo naučiti misliti in delati kot kolektiv. Narobe je razmišljati kot posameznik.

      3. Zmaga socializma je vredna milijone žrtev.

      4. Ukiniti moramo vse časopise. Revolucija ni mogoča pri svobodi tiska.

      5. Da postaviš ljudi pred strelski vod, ne potrebuješ nobenih dokazov za sojenje. Ti sodni procesi so arhaična buržujska dediščina. To je revolucija. In revolucija mora postati ledeni ubijalski stroj s čistim sovraštvom.

      6. Sovraštvo je središčni element naše borbe. Tako divje sovraštvo človeško bitje sili preko njegovih naravnih meja ter iz nejga naredi hladnokrvni stroj za ubijanje. Takšni morajo biti naši vojaki;

      7. Črnci, ta veličastni primerek afriške rase, ki je obdržal rasno čistočo s pomanjkanjem umivanja, danes zavračajo čiščenje teritorija s strani druge sorte sužnjev: Portugalcev.

      8. Črnec je len in zaspan, svoj denar zapravlja za neumnosti in pijačo. Evropejec izvira iz tradicije dela in varčevanja, ki sta ga pripeljala v ta del Amerike in ga žene še naprej;

      9. V desno hemisfero njegovih možganov sem ustrelil kroglo kalibra 0,32, ki je izstopila na levi senčni strani. Nekaj trenutkov je stokal, zatem pa je umrl.

      10. Priznam, oče, da sem v tem trenutku odkril, da mi je ubijanje všeč.

      http://nova24tv.si/slovenija/ljudje/preberite-si-10-izjav-che-guevare-ki-se-jih-ne-bi-sramoval-niti-hitler/

     • tarantela

      A zato se je Janša tako boril za stolček komunistične omladine?

     • Artur

      Hmmm z majico s Che Guevaro ga še nisem videl ,da bi jo kdaj nosil verjetno je bilo več različic v takratni njihovi partijski indoktrinaciji – komunizem s “človeškim” obrazom z možnostjo prelevitve kdaj v kaj drugega ali pa trdi revolucionarni komunizem ala Che Guevara hahaha https://www.gibanje-ops.com/prispevki-razlicnih-avtorjev/41-prispevki-razlicnih-avtorjev/589-kdo-je-v-resnici-ivan-janez-jana-in-kakno-vlogo-igra-e-od-afere-jbtz-1988-naprej-

     • tarantela

      Pozabu si Janšo, on se je boril za stolček v samem vrhu, ko so ga snel, je pa “demokrat” ratu.

  • Alois Kuhelj

   reklame za vse,posebno zate,samo denar pokazi!!

   • tarantela

    Ta banka ponuja kredit, bukselj, poglej mal okol!
    Dodatek:
    Zdej zaradi tega “bukselj” Nova naredi celostranski komentar, da nau dolgcajt, he-he.

  • tramal

   Uvažate muslimane,srbske poštarje ruske banke in verjemi mi da bodo tarantele v kratkem izumrle v sloveniji.

 • lajna

  I feel Sljovenja.

  • :-)

   jaz jem aLJbanski sLJadoLJed :-) haaha

   • Zaskrbljen

    V ljubljani se ni toliko albancev, da bi slisal albanscino na vsakem koraku. Probaj kranj, tam je sele kaj za videt. Pa ze tako ali tako je bil kranj odvratno, industrijsko mesto… Vsaj sladoled imajo zdaj boljsi. :)

 • PRIČEVALCI

  Cel dan gnijete na tem portalu pol se pa čudite, da se vam ženske gonijo z begunci in južnjaki, lol.

  Avstrijke (sugar mamas) jim kupijo sendvič in že imajo ljubimca.

  http://tvthek.orf.at/profile/ZIB-2/1211/ZIB-2/13939211/Junge-Fluechtlinge-und-Sugar-Mamas/14099179

  • :-)

   :-) haha

  • sprehajalec

   Veš to iz izkušnje tvoje rodbine?

   • PRIČEVALCI

    Ne. Ta star Bačovnik mi je povedal.

  • Zaskrbljen

   Ideja sploh ni slaba, mogoce gre tudi v obratno smer. O lepi casi se blizajo, za nas – starce. :)

   • tarantela

    Ti privoščim!

  • tramal

   Begunce vi uvažate za sebe,srbske poštarje pa dobite sedaj za povrhu .Dobro vam uspeva uničevati slovenijo.

 • FUCK COMMUNISM

  Pripeljite mi to podgano!!! Nikoli vec ne bo cesa takega napisal! Cefurski pasji sin!!!

 • Janez

  “PRIČEVALCI – 2017”
  ŠT. 40, KOMENDA

  NESODNO MNOŽIČNO MORILSKI
  ZAČETEK KPS, KPJ STALIN KOMUNISTIČNE OKUPACIJE SLOVENIJE !

  Konec maja 1945 je po
  Z MORJENJEM GROZILNEM GOVORU V LJ.
  JE
  ZLOČINSKI MARŠAL TITO=WALTER J. WEISS ODŠEL CELJE IN V V MARIBOR.
  TAM
  SE JE DOGOVORIL O ODPRTJU TABORIŠČA SMRTI TEHARJE.
  V
  MB – PA O IZVEDBI POMORA
  NEOBOROŽENIH HRVATOV IN OSTALIH PROTISTALINISTOV !
  Na
  SLIKI
  UNIFORMIRANI NESODNI KOMUNISTIČNI MORILCI NEOBOROŽENIH LJUDI. L.R. J. KOMENDA
  P.S.
  VODILNI KPJ POLIT IN “VOJAŠKI”
  MORILCI NEOBOROŽENIH. MARŠAL TITO ITD.
  https://www.google.si/search?q=knoj+morisca&client=tablet-android-samsung&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiLn-j0g7HVAhVHKlAKHRNnDooQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=Ru_3cu2cTmgTaM:

 • Olga

  Policisti in vojska! Do kdaj boste dovolili, da vam kradejo in vam jemljejo dostojanstvo, ki vam gre?

  • tarantela

   Dokler bojo za SDS pasulj kuhal.

   • šmentanamuha

    Si pa res ena stara govnačica.

 • Osti jarej
 • Alois Kuhelj

  Kamal izidor bedak,bravo slovenceljni,vladajo vam siptarji,sramota ste svetu,kaj je jug naredil iz vas!!

 • Artur

  Liberalism Is a Mental Disorder (Compilation) https://www.youtube.com/watch?v=LbUX7JIeZrU

  • Snorri Sturluson

   We need a nuclear war

 • Artur

  Humanity is in deep shit because of :
  Liberalism Is a Mental Disorder (Compilation) https://www.youtube.com/watch?v=LbUX7JIeZrU

 • PLavi-mil

  Prvič šlišim za tega orangutana, 3 leta so že na oblasti, pa se je šele danes spustil iz drevesa, prej ga ni bilo ne videti, niti slišati.

  • Marjetka Souissi

   ORANGUTAN TE JE DELAL

   • rubec

    Tebe pa še dela.

   • PLavi-mil

    A si poročena s to opico?

 • totex39

  Levičarjem očitno pašejo te arabski kamelarji, mi pa zahtevamo njegovo izključitev iz parlamenta in to takoj.

  • Marjetka Souissi

   pzrodek

 • Janez

  “PRIČEVALCI – 2017”
  41, KOMENDA
  DO
  LETOS, LETA 2017
  SO TUDI SLOVENSKI SD, SMC, DESUS IN ZL – POKOMUNISTI – POKAZALI SVOJO NESPPOSOBNOST

  – GOSPODARSKO NESPOSOBNOST
  – POLITIČNO IN VSAKRŠNO – NESPOSOBNOST !
  Enako popolno nesposobnost – SO ORIGINA KP, ZK KOMUNISTI – D O K A Z A L I – ŽE DO 1990. leta.
  Edina
  NEDVOMNA
  “VEŠČINA”
  – KI SO JO EX KPS IN KPJ KOMUNISTI OBVLADALI – JE BILA ” POLIT MORJENJE. L.R. J. KOMENDA
  Ps.
  PRI POLIT MORJENJU IZ ZATIRALSKI
  VZPOSTAVITVI SVOJE VEDNO MONOPOLNE ,
  OBLASTI – SO KOMUNISTI VEDNO ZLORABLJSLI
  VOJSKO IN POLICIJO ZA TEMELJ SVOJEPRREBIVALSTVU VSILJENE OBLASTI !
  Pred morjenjem
  Mednarodni agent Maršal TITO
  Z ZAVEDENIMI UNIFORMIRANCI.
  Konecc maja 1945, Mb.
  https://www.google.si/search?q=knoj+morisca&client=tablet-android-samsung&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiLn-j0g7HVAhVHKlAKHRNnDooQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=Ru_3cu2cTmgTaM:

  • Marjetka Souissi

   ČE ZELO TRPIŠ POIŠČI POMOČ ALI PA SE SAM ODREŠI

   • šmentanamuha

    Odličen nasvet tudi zate.

 • PRIČEVALCI

  Janšisti ste enostavno preveč primitivni in butasti, da bi vam Slovenci zaupali oblast. Cerar je daleč od idealnega pa vendar daleč pred vami. Osebno nisem in nikoli ne bom volil ne SDS, ne SMC.

  • dob

   Osebno me boli kurac za tebe osebno.

   • PRIČEVALCI

    Kwa se pa pol oglašaš, ovca … aja, zato ker si janšist, ki potrjuje mojo trditev, ha, ha, ha …

    • dob

     Ovca, ko pred sabo vidi budalo, se oglasi, ker jo zanima, kako je lahko nekdo tako fenomenalno bedast, kot si ti. In se sprašuje, kako da se tak bedak kot si ti sploh oglaša, saj nima kaj povedati, kar bi kogarkoli zanimalo.

     • PRIČEVALCI

      Kwa se pol oglašaš, ovca … aja, zato ker si janšist, ha, ha, ha …

     • dob

      Ne, zato ker je zanimati se koga imaš pred sabo osnova komuniciranja in previdnosti med živimi bitji. Razen pri komunjarah kot si ti, kjer je tvoje znanje omejeno na vsiljivost neznanja, ki ga drugim tu ponujaš in katerega ti ga zliva v glavo en drug idiot, po imenu milan kučan. Zato se oglašam! Ker sem rad previden. Maš kaj proti, usrane usrano? Imaš rad, da ti drugi nekritično verjamejo in se ne upirajo temu, kar nam misliš prodati? V tvojem svetu morajo vsi samo tebe prenašati in trpeti tvojo neumnost, kajne. Na to si navajen. Usrane.

  • Janez

   Bee, bee ! Bee,
   bee – pokomunistična ovca bleja. Izgubila je gospodarja !Zaskrbljena. Č.r. Janez KOMENDA

  • Marjetka Souissi

   bravo

   • šmentanamuha

    Kaj bravo, si glih kar z Lune padla?

 • PRIČEVALCI

  Glas za SDS je glas za preteklost, za diktaturo, za brezobraznost, za nazadovanje Slovenije.

  ČAS JE ZA NOVO, PRVO PRAVO SLOVENSKO DESNICO!!!

  • FORT WORTH

   In ti blesavi ves, kaksna je prava desnica ?! (:-DDDD

  • tramal

   Pravi si bedak.Nekdanji komunajzerji so najbolj desni saj imajo kapital,vse položaje in firme v svojih rokah.Leve demokratične vlade tega nimajo.Seveda so vas bedake prepričali da so levica ki dela v dobrobit ljudstva.Sicer pa ti niso ne levi ne desni,temveč banda lopovov ki krade in uničuje vse kar je slovensko.

  • MEFISTO

   Tri neumnosti istega moža zapored v treh komentarjih in pod različnimi njegovimi nicki.

 • PRIČEVALCI

  SDS s pomočjo bivših komunistov PREPREČUJE razvoj prave, moderne desnice v Sloveniji!

  • tarantela

   Drži!

   • šmentanamuha

    A to sta vidva?

 • FORT WORTH

  Mi lahko prosim nekdo razlozi, kako je tale primitivni izrodek, sploh zataval v slovenski parlament ??

 • tarantela

  Trumpa ste pa čist pozabil hvalit na tem portalu!?

 • Ana Job

  Takoj bi se moral vplesti Drago Šket, ker je zmerjanje z bedakom “sovražni govor”.

  • rubec

   hehe

  • mannuro

   Lewaki se radi postavlajo nad zakone. Mislijo da s tem kažejo svojo nadmoč. Enako so počeli v Nemčiji nacisti, pa so na koncu precej klavrno izgledal. Problem je, ko ti neka fukjena miselnost precej stopi v glavo.. kot bi popil 2l redbula in dodobro zalil s pol litra šnopsa. Trga te na polno in svet res vidiš s drugačnimi očmi.

   • Ana Job

    Očitno tega koktejla z redbulom in šnopcem v vladi požrejo, kar precej. Trezni ljudje namreč takih svinjarij ne bi zganjali.

    • mannuro

     Jap! So nonstop pod gasom, pijani od oblasti.

  • Marjetka Souissi

   bednica vredna pomilovanja

   • vsemojebabe

    O, pionirčica se usaja. Še vedno okoli kruha prosiš za Mirkota?
    Tisoč takih Marjetk kot si ti, ni vrednih ene same Ane Job.

    • Marjetka Souissi

     a snifaš al se pikaš smrkovje

     • vsemojebabe

      Si BLOKIRANA in te ne morem videti. Predlagam ostalim forumašem, da te kradljivce imen blokirate tudi vi. Naj se pogovarjajo sami s seboj. In žalijo tudi, hihi. Ostala imena teh stonicknemov bom objavljal sproti, dokler jih uradno ne zmečejo ven s foruma NOVE24.

   • rubec

    Ana Job je zate manekenka, krula krulasta. A marjetka da si hahahaha.

   • šmentanamuha

    Ti članka nisi niti prebrala, pa tudi vseh komentarjev ne, zdaj pa se nekaj mešaš tu zraven in komentiraš v tri dni.

 • Še pomnite tovariši

  Žalitve drago stanejo Janševo SDS

  Zaradi žaljivih in neresničnih oznak mora SDS svetovalcu nekdanjega predsednika Türka Franciju Perčiču plačati 4000 evrov odškodnine. V zvezi s tem primerom so v SDS do danes plačali že vsaj 80.000 evrov denarnih kazni.

  http://www.vecer.com/clanek/201412056078809

  • Snorri Sturluson

   Čakaj ko bo raja začela tožiti državo zaradi revščine se iz cajtov Jugovine ,te bo veselica

   • tarantela

    Če je bla takrat revščina, od kod pa pol toliko fabrik, ki so jih v naši “samostojni” Sloveniji sprivatizirali, drugače povedano-ukradli?

    • MEFISTO

     In še bolj spufali kot so bile prej.

     Pokradli so jih pa itak tovariši iz vrst nekdanje partije.

     • tarantela

      Imaš prav. Zdaj so pa raztepeni po različnih strankah, eden je v samem vrhu desnice.

     • MEFISTO

      Ne govorimo o članih partije, ik so spregledali, ko je bilo to še nevarno.

     • Marjetka Souissi

      haha res je

    • Snorri Sturluson

     Da ne omenjamo primera Huter

    • Morala

     Večina tovarn, na katere smo bili Slovenci ponosni, je obstajala že pred prvo ali drugo svetovno vojno, imela so tradicijo, bila so večinoma družinska podjetja. Potem pa so vse uničili, ko so jih podržavili.

     Poiščite uradne liste Ljudske republike Slovenije od leta 1945 do 1952.

     https://www.archivesportaleurope.net/

     • Marjetka Souissi

      te daje žlehtnoba ali pa ničesar ne veš

    • Marjetka Souissi

     bravo

     • šmentanamuha

      Kaj bravo, da so ti pred nosom pokradli in ti še kradejo naše državno premoženje in praznijo državno blagajno? Odrasti.

   • Še pomnite tovariši

    Čakaj, ko bo država zahtevala certifikate (pribl. 3.000 EUR je dobil vsak državljan Slovenije) nazaj, ker je to bilo premoženje Juge in ne Slovenije.

    • Snorri Sturluson

     Čakaj ko bodo državljani začeli toziti tudi jugovino za potraten cas v vojski in potraten cas v slabo plačanih službah ki so rezulturale bedne penzije

     • centurion

      PA ZARADI KRETENOV, KI O OSTALI V SLOVENIJI po razpadu
      yu tvorbe, ki ga ti obravnavaš (šepomnitetovarišiLj.Polje)….

  • centurion

   OPICA, grda, rdečerita, lažniva, buzerantska,
   zoofilska, pesojeba, neumna,kradljiva zabita komunistična!
   poglej si mal tvoje trosenje LAŽI z vašega LEVAŠKEGA MEDIJA.

   http://www.rtvslo.si/crna-kronika/zadeva-percic-in-udba-jansa-oproscen/381306

  • Marjetka Souissi

   še premalo

 • tarantela

  Na, zdej ste pa pričevalca vn zabrisal, kw j zdej tu, a ni svoboda govora, klinc pa tak red!

  • šmentanamuha

   Na MMC imajo cenzuro ko v Severni Koreji, ti pa se tu nekaj pritožuješ, ko lahko objaviš vsak svoj prdec. Res si patetična.

 • Še pomnite tovariši
  • Olga

   Presstitutki? Ona NI novinarka!

   • Marjetka Souissi

    ALI IMAŠ 6 JURJEV IN NE VEŠ KAKO SE JIH ZNEBITI?Sram naj te bo

   • Še pomnite tovariši

    Kdo pa je? Tista Novina24 nosilka Zlatega Stojana?

  • Marjetka Souissi

   HAHAHA PRAV MU JE

 • tarantela

  Tuki pa mal spremembe: U Nemčiji bojo s 1. oktobrom dovoljene istospolne poroke in posvojitve otrok bojo tud dovoljene istospolnim parom.

  http://svet24.si/clanek/novice/svet/597ca6e9b3f01/z-oktobrom-dovoljene-istospolne-poroke

 • tramal

  Kako zatira ta vlada miličnike ,pa si še vedno niso prišli gor da morajo postati policaji.

 • MEFISTO

  V teh časih nas nič ne sme presenetiti, pa najsi bo še tako neverjetno.

  Portal SVET24 je objavil tole novico:

  “Priljubljena novinarka RTV Slovenija Eugenija Carl je pred kratkim na službeni pogovor z nadzorniki Luke Koper morala čakati več ur. Kot je zapisala na facebooku, se na koncu ni najbolje izteklo.”

  Najbrž se je slabo izteklo za nadzornike, ki so sicer na levici vajeni marsičesa hudega, vendar kaj takega pa le niso pričakovali v živo.

  Vprašanje:

  Je Evgenija Carl res priljubljena novinarka HANZI TV ali ni priljubljena novinarka iste HANZI TV?

  Prvega komentatorja, ki bo pravilno ali napačno odgovoril, bo tovariš iz družine Še pomnite tovariši kušnil na golo rit, izjemoma brez uporabe jezika.

 • MEFISTO

  Ko sem se nazadnje oglasil na tem portalu je bilo nekaj malega nad 300 komentarjev.

  Zdaj jih je pa po zaslugi družine nickov, ki ji pripadajo Še pomnite tovariši, tarntela, PRIČEVALCI, janez cepec in drugi odličniki med nicki, že 700.

  • Prle

   Večkrat se boš oglasil, več jih bo, logično

   • MEFISTO

    A, to si ti Tunnek in ostali!

 • Janez

  “PRIČEVALCI – 2017”
  ŠT. 42. KOMENDA.
  Spodnjemu bleferskemu PRIČEVALCU – se meša?
  On?
  BI VZPOSTAVLJAL NA NOVO – DESNICO,
  ki so jo njegovi predniki – morili in uničevali. V imenu VKP B STALINA.

  PROGLAŠAJOČ SE ZA “LEVIČARJE – KOMUNISTE”
  A ?
  NISO BILI ” LEVICA ” – le OBLASTIŽELJNEŽI SO BILI !

  To.čneje !
  MNOŽIČNO NESODNO MORILSKI OBLASTIŽELJNEŽI, SOCIALA, KOMUNIZEM .
  TO
  – DELAVCI – SO BILI – LE – IZGOVOR ! Za biti v politiki. Za biti – OBLAST !
  Politika?
  Je bolj donosna, in manj težko delo?
  Kot delo – v osnovnem pomenu.
  Saj ?
  OBLAST – SAMA NA SEBI – NITI – NI ? Leva ali desna.
  Ex
  KPS, KPJ – OBLAST – NI BILA “DELAVSKA” OBLAST !
  Bila je
  OBLAST PRIDOBLJENA Z NESODNIM KP POLIT MORJENJEM.
  JA BILA
  KOMUNISTIČNA – KER?
  Delavcev ni smiselno “moriti” – saj nič nimajo.
  Oblastiželjneži ?
  Morijo le
  1. Oblastiželjno konkurenco, in
  2. Bogate aktualne oblastnike.
  Zato
  Naši ex KP, ZK – NISO PRAVI, PAČ PA “FAKE” LEVIČARJI.
  NASLEDNIKI
  BIVŠIH MONOPOLNIH “FAKE LEVIČARJEV-KOMUNISTOV” – SO !
  Ti
  Ex KP, ZK LEVIČARJI NISO BILI DELAVCI. OBLASTNIKI SO BILI.
  IMELI SO VILE, POSESTI.
  MARŠAL TITO JE IMEL CCA 60 GRADOV, VIL, POSESTI.
  VSE
  KAR SE JE PRIDELALO V KARADJORDJEVU
  – JE ŠLO V MARŠAL TITOV – OSEBNI ŽEP ?
  Je
  BIL MARŠAL TITO – KOMUNISTIČNI “DESNIČAR” ? Ali kaj? L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  EX KP, ZK OBLAST
  NI BILA NE LEVA NE DESNA
  BILA JE NESODNO MNOŽIČNO MORILSKA OBLAST.
  EX KPJ POLIT MORILCI PRED MORJENJEM
  MB, KONNEC MAJA 1945
  https://www.google.si/search?q=knoj+morisca&client=tablet-android-samsung&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiLn-j0g7HVAhVHKlAKHRNnDooQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=Ru_3cu2cTmgTaM:

 • centurion

  Tale prepečenec in pritepenec KAMAL
  ima skupnega z IZIDORJEM samo “…ovčice pasel….” pa še to
  v arabiji.
  Pust gmh naše, Slovenske Izidorje, odpad islamski.

  • Marjetka Souissi

   BEDAK

   • rubec

    Iz katerega dela Tunizije si pa ti prišla opica?

    • Marjetka Souissi

     sMRKOVEC neotesani opica je tebe delaka.Jaz sem SLOVENKA BILAIN ZA DRŽAVO DELALA,KO TI ŠE V JAJČKIH NISI BIL

     • rubec

      Sem pa res neotesani opica čifurska. Lahko bi vedel da je Souissi hahahaha slovenski priimek naše manjšine iz Maroka in ne iz Tunizije. Opica zabita te ni sram da si fukala z umazanim maročanom po vsej verjetnosti na zamazanem stranišču trajekta??? Ke bula, daj spizdi iz tega portala in raje dokončaj branje korana. Štiridesetič hehehe.

   • centurion

    Matr si grda.
    Pa neumna.
    Stara tut.
    Pejt v Palestino s kameltrajberjem.

 • Olga

  Levaki imajo spet težave… Spet deset komunističnih laži na delu…. Teroristi…

 • MEFISTO

  Saj ni res, pa je!

  “Priljubljena novinarka RTV Slovenija Eugenija Carl je pred kratkim na službeni pogovor z nadzorniki Luke Koper morala čakati več ur. Kot je zapisala na facebooku, se na koncu ni najbolje izteklo.”
  (Poudarek je na “priljubljeni novinarki”)

  PRIČEVACI; Še pomnite tovariši, tarantela, Tunnek, janez cepec in drugi nicki iz tega gnezda nickov, vam je glede na to, da se ne spoznate na ženske všeč Eugenija Carl?

  Ali vas morda ne gane njena lepota duha in telesa, ker je tarantela že napovedala, da se boste preselili v Nemčijo, kjer bodo od jeseni dalje dovoljene poroke med buzeranti

  • centurion

   Bo pomota, prjatu….
   Hoteli so zapisati in dati poudarek na
   “LEPI novinarki”….
   Ko jo enkrat vidi na fotki, tut scat ne more en teden normalen moški….

   • MEFISTO

    Za priljubljenost se običajno zahtevata obe lastnosti, lepota in pamet.

    In Eugenija Carl je z obema lastnostima bogato obdarovana, gledalci HANZI TV in lastniki slabega okusa pa kaznovani.

 • MEFISTO

  Hotel sem sestaviti seznam največjih idiotov SMC, pa sem zadnji trenutek ugotovil, da je to namesto mene že storil kolumnist.

  JAkADEMIK ani Möderndorfer, Jasna Sluga, Milan Brglez, Marko Ferluga, Mitja Hrovat, Dragan Matić, Jasna Murgel, Branislav Rajić, Maruša Škopac in Saša Tabakovič so imena polancev, ki bi se jih sramovala vsak stranka, ki kaj da nas.

  Izidor Šaker je pa za češnjo na tej kupici penine.

  • sprehajalec

   Moralni je potem ko so ga lobiji in Javna uprava na njegov šok nastavili za Stransko proti Ivanu Janezu, potem ko je že dobil volitve kar copy paste program Ivana Janeza. Člane stranke pa je pobral po lokalih in bifejih po Ljubljani in okolici….

   Kot vsaka takšna stranka je omejenega roka trajanja, strički pa že pripravljajo “nov obraz” za “novo stranko proti Ivanu janezu”.

   • KIKI

    A strički so pa večni! Danes smo si jih ogledali pr”kapelc! Sami zjebani hostarji,
    z nekimi zaležanimi babami…kaj bojo pa Rusi rekli? “Nikoli več ne pridemo!”
    Danes jih je bilo sicer za en mali “plaz”, a žal ni zime! Res, kaj je ujetnike zasul
    plaz sredi poletja? …Laž kot dokaz za večno sprenevedanje komunistov!

    • sprehajalec

     Strički se regenerirajo, pod njihovim okriljem je v 20 letih zrastla nova generacija. Sem gledal posnetke, to so penzionerji bivšega režima pa neki panslavistični idealisti, ki so NOB povezali z Rusko kapelico. Vse pri nas se odvija po principu polarizacije. Ruska kapelica = NOB, socializem, Tito, Stalin, Putin. Pa seveda proti vatikanu in župniku.

    • MEFISTO

     Cvet slovenstva.

     • KIKI

      Kako so se napihovali, “koker ene žabe!” Karlek je vsaj tri
      orgazme doživel, ko je onega mladega ministra v “ritko” gledal;
      je pa Rus prekinil Slovenske bralne vaje in je celo nekaj iz “glave”
      povedal…pa tovarišica Gjerkešova je bila na izletu, pa Kučan
      je skoraj po kolenih plazil do sedečega Dimnika, Sašek Geržinek
      pa je skoraj vso salo stopil od klečeplazenja…in če si dobro pogledal,
      so vsem iz riti visele rdeče kravate!!! Opankar je pripeljal svojega
      najmlajšega debila, če bi ga mogoče lahko spravil v promet kakšni
      Ruski vrhuški…no, oni imajo svojih kriminalcev dovolj in jim za Jurčka
      ni mar…edino, če ata plača “izvoz” ?! (oziroma MOL)

 • Sloven”c

  spizdi ven iz drzave Ćamil

  • Marjetka Souissi

   Gnoj koga boš ti podil iz Slovenije.Izidor je rojen v Sloveniji in sin zavedne,pridne in poštene SLOVENKE.Oče je bil izobraženec in je tukaj delal tako,kot Slovenci delajo v Avstriji.SRAM VAS BODI GNOJI FAŠISTIČNI

   • KIKI

    Kemal pa lahko pljuva po vseh…izobrazba in poštenje njegovega očeta mu nista
    v pomoč, mama pa se ga tako ali tako sramuje, če je pridna in “poštena” , kot praviš!

   • centurion

    Tut kurba komunistična(bivša) ti ne bo v ponos….

   • MEFISTO

    Kaj je bil fotr po narodnosti, da bo vse vsem takoj jasno?

    Sicer so pa med migranti menda sami izobraženci, če smemo doktorje inženirje, profesorje in druge aklademike še šteti med intelektualce.

    Lani je menda prišlo v Evropo preko milijo takih izobražeencev, samo preko Slovenije pa preko pol milijona.

   • rubec

    Po tvojem pisanju je sklepati da se je slovenka fukala s šiptarjem. Ugani zdaj opica koga bi bilo treba biti sram.

   • L. Martin

    Od kje pa si ti prilezel sem, da tule tuliš na Slovenca ?
    Bo kmalu urejeno tako , da bodo komentatorji takšnega kalibra, kot si ti frčali dol, kot strela.
    Oče vem, da je v redu, matere ne poznam, sin pa je nevzgojen, čeprav je že ves čas deležen vseh mogočih privilegijev.

   • Jezus Kristus

    Odjebi lewi fašist

   • šmentanamuha

    Če je oče v redu, še ne pomeni, da je sin tudi. Ne bi rajši komentirala njegove izjave in zapise, dušebrižnica? Palestinec se poserje na državo in ljudi, ki mu dajejo kruh. Naj se odpelje nazaj v svojo izvorno vukojebino, ker Slovenija to ni.

 • __

  Policija je edina normalna inštitucija v tej državi.

 • KIKI

  Prav takšne Kemale potrebujemo za 100% umiranje slovenstva!

 • MEFISTO

  Pa res, a ni to čudna familija?

  Mati pri SS, oče je pri partizanih bežal, izmenoma enkrat pred Nemci, drugič pred slovenskimi junaki domobranci, tretjičpa pred komisarji, sin pa, kamor pride in kdajkoli se oglasi, osle trajba.

 • Snorri Sturluson

  Izmet Fekali

  • centurion

   …direktor komunale…
   Šef cestnega podjetja Aljeti-Azimi…

   • Snorri Sturluson

    Jako volim ovaj režim,pare teku a ja ležim

 • MEFISTO

  Poslovenjeno besedo trajbar lahko smislno prevedemo v čisto slovenščino kot gonič ali gonjač ozroma kot priganjalec ali preganjalec.

  Plebiscitarno je bilo ugotovljeno, da je Šaker kameltrajbar.

  Tudi tarantela se trajba, vendar ne kot gonič ali gonjač, temveč kot kurba v moškem telesu.

 • Me

  Kamellar go home!

 • Mico Mitic

  Cerar ima frizerja za svetovalca in kamel trajbarja za lajanje.

  • janez cepec

   Janša ma pa en par zblojenih ovac pa koštrunou u čredi

   • Janez

    Cenjeni g. Janša?
    se govoriči, da ima kliniko v Avstraliji,
    Za tebe se pa enako govori, da imaš LGBT bordel v Švici!? A res? L.r. Janez KOMENDA

    • janez cepec

     ne Janez aus Begne, bordel je u tvoji domišliji, u tvoji prazni glavi se podijo te misli, ti si kar zamišljaj še naprej, de si tam taglaun, pa de ga uhka kdej mau namočeš. čeprou so to sam sanje, ti bo moral zadostovat

    • Janez

     Aja?
     Pa?
     Res so mi nekaj govorili – to o tvojem LGBT bordelu v Švici.
     Take “odklop” štorije – da za denar tam v Švici ni problem,
     ker so baje v bližini v CH bankah neki ex KP tajne službe tebi “razpoložljivi računi”.
     Pa ?
     Da imate tam v CH
     – “kovnico multi kulti kadrov”, da tam trenirate, učite predmete – kot so
     – laganje,
     – blefiranje,
     – zavajanje,
     – dezorientranje itd. In še mnogo tega. Vse : da bi uničili Slovenijo. L.r. J. KOMENDA
     P.S.
     PA SA IGRATE RAZNE SADOMAZO IGRE IN VLOGE: ti si Tito, eden je Kardelj, en Maček itd.
     To?
     Pa je atrakcija, v CH? Boljše od klinike v daljni Avstraliji.

   • MEFISTO

    Cepec je pač cepec.

  • MEFISTO

   Mico Mitic, pozabil si omeniti, da ima Cerar janeza cepca za pooblaščenca za stike z javnostmi, kot se reče temu v zblojenem levakarskem žargonu.

   • janez cepec

    ti bi tud biu rad piarouc od vašga preroka, pa si prveč fuknen, de bi te kdo poslušu

  • KIKI

   Mirko naj se pazi! Kemal ima velik nos, kar v Jutrovem pomeni veliki K…
   in Mojčika je plavolasa…mmmmm!

 • Janez

  S M C – v razpust !
  – na
  HITRO IZ
  – NA HORUK DRUŠTVA NASTALO “STRANKO” nesposobno sodobnega vladanja !

  S M C – LE ZAVAJA,
  – ODVRAČA POZORNOST OD REALNIH PROBLEMOV,
  – NI OSREDOTOČENA NA IZBOLJŠEVANJE POLOŽAJA VSEH SLOJEV NAS SLOVENCEV !
  Le še PS je bila slabša stranka.
  ZAOSTRITI POGOJE ZA VSTOP V ČLANSTVO STRANK IN MED POSLANCE. L.R. Janez KOMENDA

  • MEFISTO

   Protestiram, SMC vendar zgledno skrbi za migrante z Balkana in z Jutrovega, za cigane in za rdečo nomenklatuiro.

   • KIKI

    SMC z Mirčkom skrbi za Mojčko in pazi, da je ne bi kakšen 2x pečen
    nategnil! Torej ima res veliko skrbi; Gjerkešci je tudi možiček prepovedal
    oglede “migrantov”, ker pozna njene navade…Lahko mu ostane
    le kakšna kamela, ki pa je ima kam parkirat…
    Za rdečo nomenklaturo pa moramo mi poskrbeti na brzino! Na volitvah!

 • terminalar

  Gospodje, pljuvanje po njem, po članku, po komentarjih in komentatorjih ne hasne. Zaleže zgolj in samo udeležba na volitvah. Glejte, da se srečamo.

  • Jurij Musar

   Mene lahko obkljukaš. Zanesljivo grem na vsake volitve.

  • MEFISTO

   … in da volimo za SDS in Janšo, sicer nam gorje!

   Cerar in SMC s priveski lahko s krediri zdržijo še en mandat, potem pa jok in škripanje z zobmi.

   Opozoril sem vas!

   • janez cepec

    dokler boste preroka volil, tok cajt bojo tardči državo vodil

 • Jurij Musar

  Dejstvo je, da je Gorenak res bedak.

  • MEFISTO

   Dejstvo pa je tudi, da si ti resnični bedak.

   Bi se ja raje podpisal kot janez cepec, kar tudi si.

   • janez cepec

    ti, glede na to, de si tak kreten, si mi mau sumljiv, de nis biu ti tud miličar, njega dni, a?

    • KIKI

     Izmisli si, oziroma izumi kaj bolj zanimivega za naše blogerje!
     Si nadvse dolgočasen in brez-vezen!

     • janez cepec

      kva me bereš poj, kretenu jedan

    • MEFISTO

     Jaz pa zate vem, ne ugibam, da si bi bil v dobrih odnosih z udbo in Kosom.

  • janez cepec

   kje s’ pa še vidu pametnga miličarja?

  • šmentanamuha

   Ker…?

 • Še pomnite tovariši

  Zakaj pa niste janšisti zavrnili certifikate, če ste že tako proti bivši Jugoslaviji (ki vas je šolala, dala stanovanja in službe, za slovo pa še vsakemu podarila ca. 3.000 EUR)? Pokvarjenci dvolični.

  • KIKI

   O čem ti govoriš, budalo na roke narejeno? Kaj nam je dala Jugovina!?
   Izračunaj raje dolg/ na vsakega Slovenca , ki ga bomo še dve generaciji
   plačevali, če bojo tovariši tvoje vrste srali po naši Sloveniji!

   • Še pomnite tovariši

    Dolg, ki ga imamo danes, je ustvarila samostojna Slovenija.

    LAŽ JE NESMRTNA DUŠA JANŠIZMA!!!

    • MEFISTO

     So ti to dali namesto elktrošokov?

  • MEFISTO

   Si nor, ali se za takega delaš?

   • Še pomnite tovariši

    Če si dovolj star potem si dobil certifikat v vrednosti ca. 2.000 – 3,000 EUR. Če nisi ti, so pa tvoji starši in stari starši. Certifikat je delež skupnega premoženja (družbene lastnine) ustvarjenega v Jugoslaviji.

    • KIKI

     “Bogatividim!”, bi rekel Srbin I tvoja družbena lastnina za 70 let
     nategovanja po fabrikah in na cestah, v rudnikih in gozdovih
     in “jebanja u mozag svaki dan”…Hvala!

 • MEFISTO

  Povejte mi, kako naj zlezemo na zeleno vejo, če imamo pa vendar preveč raznih Janezov Musarjev, janezov cepcev, tarantel, luckyssov in drugih škodljivcev iz te družine množičnih nickov, ki nič ne delajo, temveč samo čakajo na penzijo in regres , da se bodo končno lahko za v naprej in za nazaj najedli in napili.

  Zadnji trenutek sem opazil, da med te može prepričanja in može dejanja spada tudi Še pomnite tovariši.

  Še pomnite tovariši je bil nazadnje sit, ko se je nažrl partizanskega golaža.

  Ker mora biti partizanski golaž pripravljen iz mesa ukradenega ali rekviriranega živinčeta, so partizanski golaž po osamosvojitvi nehali kuhati in od takrat dalje je Še pomnite tovariši neprestano lačen.

  Za penzijo in regres si pa še prestanih vampov in toplega piva ne more privoščiiti, čeprav sta oba cenejša.

  • janez cepec

   kva si ti pronicljiu, čist nč ti ne uide. če s’ že glih tok pametn, pa povej po resnic, kdo vam je golaž kuhu u Bovcu, pa če ste vi tud meso kradl po kmetijah?

  • KIKI

   Danes smo pri “kapelici” zelo pogrešali enega rjovečega Stanovnika ali vsaj njegovega
   debilnega naslednika Tit-a Turnška, da bi malo “popljuval” visoke goste s kako štorijo
   o bitki za “veliko” penzijo! Menda sta že oba v plenicah in neuporabna! Naj se ju vsaj
   Ruski Bog usmili!

  • Še pomnite tovariši

   Ti in Janez živita ne račun davkoplačevalcev v državnih službah v Sloveniji, jaz delam pa v realnem gospodarstvu v tujini. Razlika je ogromna, ovca siromašna. V glavi in v denarnici.

   • MEFISTO

    Za nas je tista Vukojebina na Gorenjskem res tujina.

    Zanimivo, sploh nisi veliko pretiraval.

   • ostrovrhar

    S takimi čefurji v tujini javne sekrete brišejo. Drži pa trditev, da gre za realno gospodarstvo. To pa ja! :)))))

 • Morala

  Še malo in bo 1000 komentarjev! Cjoj…Navijam za g. Gorenaka, da temu za katerega prvič slišim, navije ušesa! :)

  • MEFISTO

   To sploh ni veliko za navadno nedeljo.

   Na boljše nedelje jih samo može tisočerih nickov napiše približno toliko.

   Če je nedelja združena s praznikom, pa še več-.

 • Olga

  Levakom je zmanjkalo argumentov! Laž je nesmrtna duša komunizma! Od vsega hudega, ker morajo za vsako ceno branit privilegije, se jim že meša! Še bolj se jim bo, ko zmaga SDS skupaj z vsemi, ki imajo radi Slovenijo!

 • Viktorh

  Vinka Gorenaka poznam iz celjskih časov kot zagrizenega partijca, Udbovskega policaja in znanega biseksualca, ki je rad osvajal moške. Zato pa je pristopil k policiji, kjer je bilo veliko mladih fantov. Čista resnica. Vprašajte Celjane, ki ga poznajo.

  • komar marko

   ja vi veliko poznate in imate veliko informacij. Od kardinalovega sina, do Patrije, bolnice v AVSTRALIJI, do bolezni sina znanega opozicijskega politika. Vse poznate vse veste. Ni čudno če so vsi ROVi polni!

   • Viktorh

    Lahko se tudi sam pozanimaš. Nihče ti ne brani.

    • komar marko

     ne spadam na tvoj nivostarih odsluženih bab. Samo še mediji naročijo nekja člankov. Slučaj! Prvi bo udaril mladinski tednik s TOTIM časopisom.

  • antimur

   Ni problem, če je v tistih časih bil partijec, problem je v idiotih, ki še do danes niso spregledali.

   • Viktorh

    Problem je v tem, da smo nekateri že takrat živeli brez partije, opravljali normalne poklice in bili heteroseksualci.

    • komar marko

     no sem prepričan, da si danes BI SEKSUALEC!

    • komar marko

     Samo me nekaj čudi, če so ti ČIP šele sedaj aktivirali?

    • Anthon

     Prav imaš, živelo je kar nekaj rdečih oprod, ki se jim ni bilo treba včlaniti v ZKS, ker zaradi svoje osebne podlosti tega sploh niso potrebovali in so imeli poseben partijski spregled. Partija jih je uporabljala za raznorazne ogabne rabote. Poznal sem enega (pokojni je kakšnih 10 let), ki naj bi bil zelo cerkven človek (dostikrat viden na Brezjah), v določenem podjetju pa izvajal prvovrstno udbovsko aktivnost, ki je v temelju kršila človekovo pravico, ki je danes eksplicitno zapisana v naši Ustavi, bila pa je zapisana tudi v socialističnem “ustavnem” skrpucalu.

     • janez cepec

      ja tko j’ blo to, dones pa Janšo videš na Brezjah, zagrizenga komunajzarja, kva ti pa to pove?

  • Jurij Musar

   Jaz sen iz Radeč, pa vem da je res.

  • MEFISTO

   Viktor,tvoj nick je zlorabil, pa ne kdorkoli, temveč sam Mihale S, oče množice butastih nickov!

   Lahko si ponosen.

 • Steiermark

  Ali se sploh kdo lahko čudi izjavam kameltreiberja?

  • komar marko

   njim se heba za milicajce. Ti so po zakonu morali biti člani partije in so URAVNANI in ne morejo odstopiti od vzgoje. Če jih še tako hebajo bodo volili v skladu z vgrajenim ČIPOM!

  • cosmosjasnovidec

   Res je++++++++++++

  • Viktorh

   Zakaj čudi? Gorenak je res bedak na kvadrat.

 • Janez

  S M C !
  Ima različne poulične LJ vzdevke: najbolj znan je tisti – ” STRANKA MUCE COPATARICE”
  Vsekakor
  SMC DAJE VTIS “NAKLUČNEGA VZORCA” PA NE IZ STATISTIKE !
  Pač pa ?
  KOTT NAKLJUČNA ZBIRKA IZBOR IZMED NAKLJUČNO MIMOIDOČIH NA ČOPOVI V LJ !?
  Samo
  še kakšnega Eskimčka nimajo v SMC . Izbor rožic iz ex KP, ZK tajnih služb – se zdi verjeten, kak poslanec kanibalskega vtisa je tudi med njimi. Da o “pisarrniških žežnjalčkkih” in o že bolj ovelih kancljijskih ” rožicah” – niti ne pišem.
  G. SMC VERBIČ JE ŠE NAJBOLJ OK IN NORMAL. Volitve čimprej ! L.r. Janez KOMENDA

  • tohuvabohu

   Stranka mlečnozobih cmakačev.

 • Darth Vader

  globalistična internacionala propada…..kmalu bo vložena obtožnica proti Clintonovim in Obami ter šefici DNC – Debbie Wassermann – Schulz…….po njih pride na vrsto financer SMC – George Soros…..ko bo levici zmanjkovalo sredstev, se bodo sami med seboj pobili :) sem ter tja bo potrebno malce pomagat, da se kak posameznik ne izmaže…..ampak bolj ali manj glava globalne socialistične internacionale je odsekana

  • Viktorh

   Ljudje, ki jih omenjaš so člani Bilderbergove skupine, največje desničarske zarotniške organizacije na svetu.

   https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bilderberg_participants

   • Darth Vader

    fant, ni več leve ali desne…..so samo še domoljubi oziroma patrioti proti globalističnim elitam…..in bilderburg je elitni klub za elitne globaliste

    • Viktorh

     Kolikor vem sta Rusija in komunistična Kitajska proti globalizmu. Najbolj ga pa zagovarjajo kapitalisti po celem svetu, ki jih verjetno ne šteješ med tvojo socialistično internacionalo. Fant, ni več leve ali desne…

  • Janez

   O!
   SUPER
   A je katastrofalna
   H. Clinton sploh še živa ?
   bolezni: “škila” oči, kašelj, kateter za blato, razjede na jeziku itd. “Zombijevka”?L.r. J. Komenda

  • šmentanamuha

   Tudi proti Merklovi je vložena obtožnica za veleizdajo, ampak je nekje obtičala. Bomo videli, kako se bodo stvari razpletale. Ni vrag, da teh demonov ne bi mogli spravit nazaj v steklenico.

 • Darth Vader

  na parlamentarnih volitvah je cilj parlamentarna večina……brez veze pojasnjevati in debatirati nekaj z levaki, če smo vsi ugotovili, da imajo težke poškodbe možganov in potrebujejo le zdravljenje v Janševi kliniki v Avstraliji……odgovor jim dostavite na naslednjih volitvah…….pa vsak še 10 ljudi na volitve prpelat

 • vsemojebabe

  Kazenski zakonik RS (KZ-1, 2008) v 297. členu opredeljuje več vrst kaznivih dejanj podobnih sovražnemu govoru:

  Zagrožena je kazen zapora do dveh let. Če so za objavo soodgovorni, so podvrženi tej grožnji tudi uredniki sredstev javnega obveščanja. Otežujoča okoliščina je, če dejanja izvrši uradna oseba, zanjo je zagrožena kazen do petih let zapora.

  • Viktorh

   Če govoriš o trenerkarjih in o Janševem twittu; “Na neki FB strani javne hiše ponujajo poceni usluge odsluženih prostitutk Evgenije C in Mojce PŠ. Eno za 30 evrov, drugo za 35 evrov. #ZvodnikMilan.”

   potem mora Janša v zapor.

   • vsemojebabe

    Lažni Viktorah, še imena ne znaš prepisati, alla Marjetka ecetera še ene stokrat, preberi si v zakoniku, kaj spada pod sovražni govor, če boš kaj razumel.

    • Morala

     Res je ukraden nick, ker sem že gledala zakaj ga imam blokiranega!

    • janez cepec

     ti Bunksl, usetvojebabe, to je tko sam mama, poj se pa konča. če te mat ne bi futrala, še joška ne bi vidu, tko de ga še kr naprej meč na roko, komentarje pa prepust drugim. komprende?

     • vsemojebabe

      To je že tretji nick iste osebe z istim IP-jem!!! Kradljivca identitete dajte na ignor

     • janez cepec

      s kom se boš pa poj pogovarju, kretenčino jedna?

   • realnost

    Če napišeš resnico potem to ni sovražni govor. Če dotične resnica boli naj se obrnejo na zvodnika Milana in zahtevajo povišico oziroma dostojnejšo oblačilo..

 • MEFISTO

  Priznajmo, da so rdečkarji najbolj pametni, še vedno nas jebejo, mi smo pa mislili, da smo se osamosvojili in osvobodili.

  • Viktorh

   Beograd – Bruselj, JNA – NATO, Jugoslavija – EU …… o kakšni osamosvojitvi govoriš?

   • VRHOVNI SODNIK

    Ti nimaš niti svojga nicka, da ga drugim kradeš, kot vsi lewaki

  • janez cepec

   no ta j’ pa taprva pametna in resnična misu od tebe. svakoga dana u svakom pogledu sve više napreduješ. a videš, de se pozna, k bereš naše modre misli, neki se te j’ pa usen prjel. škoda je to, ker si u manšini. će bojo še ostale ovce spregledale, poj pa mate šanse

 • cosmosjasnovidec

  Priseski v Slovenijo od čefutarske,migrantske golazni naprej sploh ne bi smeli imeti vstopa ne v policijo,sodišča,občino itd. kaj šele v parlament.
  Povsem jasno je,da je ta čefutarska golazen vsa sovražno nastrojena proti Sloveniji in,da krade kot srake.
  Ne samo,da jo je potrebno izgnati ji je potrebno prej še vse zapleniti,ker so vse kar imajo pokradli od Slovenskih davkoplačevalcev z tem pa Slovenijo porinili v drek.
  Ko zmaga levica je potrebno vse zakone spremeniti kot sem napisal z čefutarji pa raus.

  • janez cepec

   kdaj so pa tvoji tastari, čefurji, prlezl u Slovenijo, kr nazaj se spraute, usi, od kodr ste se prtepl, pederi jedni

  • rubec

   *************

  • Viktorh

   Sedaj si me pa razočaral ….. i kao ćovek i kako komunista!

  • Prle

   Cosmojebec, šolo si pa bolj od daleč gledal.

   • rubec

    Ti si baje že prvi razred kar večkrat od blizu gledal hehe. Povej no malo kako je bilo pa z drugim.

    • Prle

     Drugega sem preskočil, ker sem bi prepameten.

    • Jezus Kristus

     To so zanj sanje

 • ostrovrhar

  Kamela al Šaker: ”Bolj ko jih čistiš, več jih je”,

  Drži. Zato čiščenje samo več ne zadostuje. Potreben bo bolj radikalen pristop. Globinsko čiščenje dromedarjev. Ti si prvi na vrsti.

 • VRHOVNI SODNIK

  Zaradi takšnih, kot je ta bedak kameltrajbarski, bi rabili inštrument odpoklica

  • SDS je v mojem srcu

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++, čista + 10

  • Prle

   Vrhovni bedak, osebke,kot si ti bi morali poslati v zaprte ustanove.

   • SDS je v mojem srcu

    Ti še osebek nisi idiot

    • Prle

     Jasno je, da si največji idiot ti, kar se vidi že po tvojem nicku.

  • ostrovrhar

   Ali pa inštrument kalibriran na 5,56 mm.

  • šmentanamuha

   To je treba ugotovit, sigurno obstaja en način.

 • VRHOVNI SODNIK

  Tega je kamela s šako po glav al kwa, da je tolk ubrisan

  • Prle

   Zgleda pa tako, kot, da bil bil Ivanov mlajši brat,he,he,he.

 • Viktorh

  Da razčistimo stvar. Kamal je priseljenc, Gorenak pa bedak. To je vsa resnica.

  • ostrovrhar

   Kamal ni priseljenec. Kamal starejši je posilil dolenjsko ciganko.

   • Prle

    Ratala sta pa Kamal in Ivan,ha,ha,ha.

 • Viktorh

  SDS in SMC sta že pokazali kaj znata. NIČ!!! Zato na naslednjih volitvah obkrožite ZL!!!

  • ostrovrhar

   Te stranke ni več, tepec. Še nori Hanžek je izstopil.

 • Viktorh

  SDS in SMC sta že pokazali kaj znata. NIČ!!! Zato na naslednjih volitvah obkrožite ZL!

  • vsemojebabe

   Blokirajte kradljivca identitete!

  • Jezus Kristus

   Zakaj kradeš nicke, je tvoj preveč butast sin moj

   • janez cepec

    če ne boš tih, te mo križal, ejga

    • Jezus Kristus

     Za to morjo pa ljudje pridet, ne preoblečene lewe žabe, ha,ha,ha

     • janez cepec

      kr prštimi se, levga že mamo, še desnga razbojnika najdemo, poj s’ pa ti na vrst

    • Rdeče zvezdaš Zoran

     Bol da itihneš, ker bo pokov ejga

     • janez cepec

      a b’ se ti rad krvav useknu, ejga?

     • Rdeče zvezdaš Zoran

      Cepko, bi rad mel izšniclano zvezdo, kot jo mam jaz

     • janez cepec

      ne, ne, ti jo kr mej

  • centurion

   FAKE NICK
   viktorh
   236 comments • 130 votes
   To so zmožni levaki.
   KRASTI.
   IN LAGATI SE V TUJEM IMENU.
   Pa jebat bulmastife.

 • VRHOVNI SODNIK

  Na zaprtem oddelku v Polju, je nekaj pacientov pobegnilo in smetijo na tem portalu, 2 so že prijeli, ostale bodo kmalu.

  • janez cepec

   vahtej se, so ti že na sledi

 • SDS je v mojem srcu

  Me prav zanima kdo je tega kamelarja volu, naj se javjo tisti bedaki.

  • Jezus Kristus

   Žal je takšnih v SLO 365.000

 • ostrovrhar

  Tale kamelar je eden od tistih t.i. ceglanih kamelarjev. Ko je po pomoti pil greznico namesto vode, so mu jajca s cegli vkup udarl, tko da je potegnu najmanj dvestošestinpetdeset litrov.

 • Anthon

  Kjerkoli se bo pojavljal telovadčev sin, potem ko bo odletel iz Državnega zbora, in bo poskušal “tržiti” svoje jezično dohtarstvo, je treba pripovedovati in vedno znova opozarjati, da je zaslužen za to ogabno, skoraj veleizdajalsko raboto, namreč da je spravil v parlament ljudi, ki to najvišjo oblastno službo v državi zavestno diskreditirajo in poneumljajo.

  • ostrovrhar

   Mal ga moram pa le v bran vzet. Zdej, ko je že v Koversadi, bo predaval hrvaškim policajem, kako je njihovo ravnanje v Piranskem zalivu neetično in nemoralno.

   P.S.: Pa tudi z obračunavanjem kilometrine ne bo imel težav. Je že na lokaciji!

   • Anthon

    Ker mu z ženskami prav ne ratuje, a si pogledal, a je tam doli vse prav :-) ?!

    • ostrovrhar

     Menda ga že paparazzoti lovijo. Kmalu bodo slike. Sem že nabavil lupo. :)))

  • Jezus Kristus

   ITAQ

 • Morala

  Res je žalostno – tale zapis: “Joška naj kar imajo.” Pa kaj si tale dovoli?! Naj gre Cerar malo po mariborskih ulicah, ljudje te vlade ne marajo, ker je veliko deložacij, vlada pa nič!
  Staninvest v Mariboru ima milijon dobička – seveda, če samo grabijo in ljudje ven mečejo!!

  • Jezus Kristus

   To je pa največja sramota, da ta pritepeni cigan govori o našem borcu za mejo, če bi vodilni v tej državi naredili 1% tistega kar je hrabri Joško Joras naredil, bi bila danes meja na Mirni in zasluži si državno odlikovanje.

   • janez cepec

    edina dobra stvar arbitraže za Slovenijo je ta, de je Joras ostou u Hrvatiji. sej ma tko use od njih

    • Jezus Kristus

     Sin moj, teb tud jaz ne morem več pomagati, nick imaš pravi

     • janez cepec

      če b’ mu ti take otroke k’ sm jest, bi si uhka useh deset prstu obliznu

     • Jezus Kristus

      A ti jih je poštar naredu, ker ti več ne moreš, zato cel dan kle visiš

     • janez cepec

      matr, dobr s pogrunto, pa je res neki na tem, trikat sm se preselu, poštar je pa še zmeri isti. kva j’ dej to?

   • VRHOVNI SODNIK

    +++++++++++++++++++++++++++++++, čista + 10

 • Jezus Kristus

  Drage Slovenke in Slovenci, na prihajajočih volitvah vsi na volitve, da končno osvobodimo ljubo nam domovino lewih izdajalcev.

  • janez cepec

   a s’ ti desni razbojnik?

   • Jezus Kristus

    10 Zdravih marij, en teden brez mamil, pa ne od govarji mi več

    • janez cepec

     a lohk dam za eno mašo?

     • Jezus Kristus

      Moje maše so zastonj, odloč se al z levo al desno.

     • logika

      zakaj se norčuješ iz Kristusa? On je prišel za vsakega človeka, ne glede na raso.

     • RATATA

      Za zadušnico si daj

     • janez cepec

      moja duša j čist čista

     • RATATA

      komunajzer z dušo(?) as ti fukjen? Aja, si.

     • janez cepec

      se j’ nism vaš prerok, on se tko ponaša, star komunajzar, cerku, duhovnost, duša, use, kar pike prnaša na volitva, od zaplankaneh ovčic

     • Steiermark

      Zaplankan in čefurćić, ne zna napisati niti enega stavka, v katerem nebi z vsako besedo kazal in izdajal svoje zaplankane balkanske pripadnosti. in sovražtva do avtohtonih v Sloveniji…. in se “tko balkansko ponašal”, kot pristaja samo tem cepcem, ki so s svojo “dušo” izpod človeškega nivoja!

    • Prle

     Tebi pa posteljo v kateri te bo počakal župnik, da mu ga boš potegnil,ha,ha,ha.

   • Še pomnite tovariši

    Ta krade nicke. Seveda je desni.

    • Jezus Kristus

     Šeytan, tko se ne boš pozdravu, redno moraš tabletke jemat

     • Prle

      Vse tabletke so pobrale sds ovce.

     • janez cepec

      probi butnskalo, Janezu aus Begne pomaga, čist mau sicer, neki je pa le

     • učko

      Njemu pomaga samo metrska injekcija direkt u glavo !!!!

 • učko

  Tako, Vinko se je potrudu, zgleda da bomo mel na naslednjih volitvah pol’caje na svoji strani. In to upam da tudi s fizično prisotnostjo, z gumi štrudli v rokah in pa seveda elektroparalizatorji, da bojo levuharje in ostale 2xžgane cigose še mal prkurl.

  • VRHOVNI SODNIK

   Bod dosleden, kwa mal, ta velik brener pa plin do fula in gremo

   • janez cepec

    pa ja, če propadaš, propadaj otmeno

    • učko

     vatreno !!!!

     • janez cepec

      heeh, ta je bolš, maš prou

  • Prle

   A je Ivan, tudi 2x žgan, samo vprašam?

   • učko

    to’s že tolkrat uprašu, da ti odgovor lahk’ sam še zbrcam u glavo, pa ti bo najbrž spet ven padl’ !!!

    • Prle

     Ampak odgovor še kar čakam.

     • učko

      Moja ga mora tut včasih ceu dan čakat, sam pol je pa na ful. Ti pa, ko te bo najb’l zasrbelo, vzem dratpiršno pa podrgn, a prau ?!

     • janez cepec

      kva, a ceu dan čaka poštarja?

     • Prle

      Vidim da večino dneva svinjaš tu, tako da jo verjetno posvinjaš pozno ponoći. Si pač malo prase, kaj češ.

     • ostrovrhar

      Odgovor je enostaven. Ambre Solaire. Bebec!

     • Prle

      Torej je žgan, o sveta pomagavka, sds ovce imajo žganega liderja.

     • vita

      Si dementen ?

  • Novakec1

   Nič bat, svojih ne bodo bodo avtohtone sloovce.

 • Snorri Sturluson
  • janez cepec

   odpusti jim, saj ne vedo kaj delajo

 • VRHOVNI SODNIK

  Da vam bo jasno za kwa so lewaki butaste pičke, si na spodnji povezavi poglejte, hormonski motilci jih jebejo v glavo
  https://youtu.be/Jk-Bf9esu0k

  • SDS je v mojem srcu

   ITAQ

 • učko

  Tiste kamel-trajbarje, ki so jih namestil v stanovanja naših polcajev bi blo treba sterat u šotore, pa nastlat jim velik slame po tleh. Do zime bojo že zdržal, bol pa slamo zakurt, da jih ne bo zebl !!!!

  • SDS je v mojem srcu

   čista + 10

  • Prle

   Učko stopi na pručko in ga potegni župniku, ha,ha,ha.

 • vsemojebabe

  Izidor kamele pasel, za rdeče je žvižgal, za rdeče je pel.
  Ko o kamele je napasel, stopil je v parlamentarni stan.
  Cingel cin cingel cingel con, cingel cin cingel cingel con,
  kmalu iz rdečega raja bo izgnan, cingel cingel can.

  • janez cepec

   use tvoje babe so te zapustile,
   use so nate pozabile.
   sam ostou si ti janšist,
   slabši si, kot star fašist

 • šmentanamuha

  Tale Izodor Šakal bi bil še najbolj uporaben, če bi pasel ovce nekje v Palestini. Upamo, da se bo to zgodilo…kmalu.

  • janez cepec

   ma isti kurac je kot vaš dobri pastir. traparije deva, pa jih govori, posluša ga pa tko sam en mejhn trop zaplankanih ovac.

   • vita

    še malo počakaj. Kmalu ti bo odklenkalo in takih brezobraznežev se bo Portal Nove24TV znebil.

    • janez cepec

     kumi čakam, kdaj pa nej bi blo to?

     • šmentanamuha

      Sej ni treba čakat, sam spel se, to je vse.

     • janez cepec

      če s ti taka muha, kot mislem, de si, enodnevnca namreč, se ti cajt počas izteka

     • šmentanamuha

      O, kako globoka misel…kaj se še nisi spelu?

    • tarantela

     Ki boste pa gnar dobil pol, zdej vam ga tud mi mal naklikamo?

     • vita

      Ja, ali nisi ti desna ?

     • janez cepec

      ja z desno si jo drajsa, drgač pa niti ni

     • tarantela

      Jest nč na drajsam, a b jh rad fasu?

     • janez cepec

      hehe, matr si pa oštra, sori, poj pa z levo, no

     • tarantela

      kwa sm se pregrešila, de me kle matraš?

     • janez cepec

      evo sm že nehu, če s pa res kej grešila, bi te pa tud uhka spovedu, ni blema. sam pokora bo pa huda

     • tarantela

      bohlonej, k s nehu!

 • Tetka iz ozadja

  Pozdravlena desničarska golazen. Vrnil sem se iz prečudovitega dopusta in sedaj vas bom zopet malo jebal v glavo

  • janez cepec

   zakuga pa sam malo, če delaš, delej tko kot se zagre

  • vita

   No, najprej, daj nekaj časa sebe, da vidiš, če še znaš.

  • tarantela

   Pozdravljen!

   • vita

    Kaj je ta čas zbolel ?

    • tarantela

     A mu nej rečem: AVE?

     • vita

      Zakaj pa ne, saj je že noč.

     • tarantela

      Zdej na smem zvonit, je že bla 10 ura.

     • vita

      Dobro si ti informirana.

     • tarantela

      Jest nč uniforme na nosm.

     • janez cepec

      a si brez?

     • tarantela

      ud uzgorej brez, odspod pa gate s šlingami na hlačncah, pozim pa douge,take oduspod za s špagcam za prvezat.
      Flanelaste.

     • vita

      da ti gliste ven ne uidejo :)

     • tarantela

      Glist nimam, česn jem, Ti buksl!

     • šmentanamuha

      ;))

     • janez cepec

      take so taprave ja, de ni prepiha, če maš usta odprta

  • šmentanamuha

   Pozdravljamo te, o veliki brat, dolg čas nam je bil brez tebe. Tudi mi smo spočiti in veseli, da se boš spet z nami igral v peskovniku.

  • tarantela

   Kwa je zdej, a si kr utihnu, čakamo!?

   • šmentanamuha

    Tako je, čakamo…

   • Snorri Sturluson

    Možganska kap.Bog mu daj večni mir

    • janez cepec

     in pokoj. in večna luč naj mu sveti. naj počiva u miru. Amen

     • tarantela

      Vrzi mu v rit kamen!

     • janez cepec

      k glih kamen omenjaš, a veš tist, k je djau Janša, k so ga neki frgeral de j’ kriminalc: kdor je brez greha, naj prvi vrže kamen vame, pa se j’ usula ploha kamna gor po njim

     • vita

      Ah, to si ti sanjal.

     • janez cepec

      ja mogoče, blo bi pa fajn videt, ane?

    • šmentanamuha

     Molimo.

     • janez cepec

      oremus

     • Snorri Sturluson

      Bones in pace primte ga za mrzle tace

     • tarantela

      Amenus pace,
      primte ga za tace,
      vržte ga u jamo,
      de nau več jamru!
      Aaameeeen!

     • šmentanamuha

      Aleluja.

  • učko

   tetko, tvoje odzadje smo pogrešal. Pač ni blo primerne tarče za natepavat !

  • Janez

   Ah TUNNEK !
   Tudi, če se “kloniraš”
   – vas ex KP, ZK, ZL – ZATO VAS NE BO VAS – NIČ VEČ.
   Izumirajoča pasma ste pač ! Vi.
   Iz zločinske KPS
   – MAČEK&KARDELJ, M. RIBIČIČ KPS & COMP. EMŠO VAS DAJE !
   Vaš !
   In tvoj realni videz je pač – takle – kot ga kaže podoba v LINKU ! Lahko noč. L.R. J. KOMENDA
   P.S.
   “DUHOVNI MRLIČ” F. TUNNEK
   LEPŠI KOT V LINKU – NE BO – NIKOLI.

   https://www.google.si/search?q=knoj+morisca&client=tablet-android-samsung&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiLn-j0g7HVAhVHKlAKHRNnDooQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=Ru_3cu2cTmgTaM:

 • Janez

  ” PRIČEVALCI – 2017″
  ŠT.42, KOMENDA

  TUDI SLABE STVARI SO ZA KAJ DOBRE !

  Vrli g. Gorenak – je pogumno rekel, kar je bilo treba reči. Mar ne ?
  Se
  Opravičujem ok pticam – srakam.
  Ampak !
  Ta “sračja” stranka ood SMC – JE ZRELA ZA ODMET V ODPLAKE ,
  Za potegniti vodo. In SMC NAJ GRE MED ZUNAJ POLITIČNE ODPADKE.
  Ok je le SMC g. VERBIČ, morda še kdo.
  SMC MED POLITIČNE ODPADKE !
  Brez obžalovanja ! Le v poduk. Take polit stranke niso vredne obstajanja.
  Slo
  PRAVI DOMOLJUBI
  OKREPIMO SDS !
  TUDI Z MLAJŠIMI ŽE UVELJAVLJENIMI DOMOLJUBNIMI SLOVENCI.
  BI BILO DOBRO, DA PRIDEJO V POLJITIKO.
  S
  “KLOVNI” KOT SO SEDANJI “ŽAL” VODILNIMI “POLITIKI” ( Erjavec itd. ) Korajža velja ! L.r.. J. KOMENDA

  • janez cepec

   ja kje s’ biu pa do zdej, Janez aus Begne, a se j’ terapija mau potegnila. a ni kuj prjel?

  • tarantela

   A se mormo ta Tvoj rožmkranc na pamet naučt?

   • učko

    Ja, vela pa za use levuharje !!!!

   • janez cepec

    pa ne mi reč, de ti sploh prebereš kej od tega, kar ta kreten napiše. sej je že oblika odbijajoča, vsebine pa tko ni

    • tarantela

     ne, ga sploh ne berem, komentiram, da ga mal zafrkavam.

     • janez cepec

      ja, jest tud, sej se ne da drgač

 • šmentanamuha

  Tale Kamal je ena prava kamela, tako po videzu kot po pameti. Kar vidim ga tam med puščavskimi sipinami kako mahedra in se vrti sem in tja ves prešeren, ker je spet doma. Kako lepa slika. pravijo, če stvari močno vizualiziraš, se slej ali prej uresničijo. Kaj če bi mu Pahor podaril tisto svojo kamelo, ki jo je dobil od Gadafija? Druže predsedniče, čuješ li?

  • vita

   Ali jo ima še ?

   • šmentanamuha

    Ma ja, js mislim, da jo je dal u živalski vrt, če je ni pojedu.

    • janez cepec

     ne, ne, doma jo ma, zjutrej mu ga potegne, kadr njegove ni doma, zamisl si, kva j’ to dobr, a si vidu kašne žnable ma. kamela mislem, ne Barbika. zato pa take traparije deva, k je čist izmozgan

     • šmentanamuha

      O, jebemti, ti pa maš izkušnje…saj ti privoščim, da ne boš mislu in se kaj usajal po nepotrebnem:))

     • janez cepec

      ma ne, jest nimam kamele doma, moja najdražja pa niti slučajn nima take žnablov, predvidevam pa, koko bi blo. kva, če bi postaul Barbiki poslansko uprašanje, glede tega?

     • šmentanamuha

      Ti mu kr napiš in ga vprašaj, mislim, da se bo potrudi z odgovorom.

   • tarantela

    Kamelo ste u Bovcu pojedl, so vam jo u golažu skuhal.

    • šmentanamuha

     Neizvirna si, pojdi nazaj na začetek.

     • tarantela

      Ob tej uri mam oči podprte s šibicami, Ti pa tumbaš klele neki!

     • šmentanamuha

      Kakšni uri, sej je šele deset preč.

     • janez cepec

      ja je tud osem preč

     • tarantela

      men piše: 22,44 , bo kmal ura strahov, morm pod špampet pogledat, de me kej ne ugrizne u trakl.

     • šmentanamuha

      Aja? Pol pa le…

    • vita

     kdo jo je pojedel in kdo jo je kuhal ?

     • tarantela

      Gun u Bovcu.

     • vita

      Guuuun ? Ne razumem.

     • tarantela

      Ti pa nis Slovenc, če gun na zastopiš.

     • vita

      Sem. Ampak tega izraza ne poznam.

     • tarantela

      Pol bo treba pa še slovar gorenjščine objaut. “Gun” pomen “oni”

     • vita

      :) hvala

     • janez cepec

      a veš, de sem tud jest na to pozabu, ejga

     • šmentanamuha

      Js tut ne zastopim, pravzaprav prvič slišim, sem mislila, da se je zatipkal.

     • janez cepec

      vojska kuhala, ovce jedle

     • vita

      Ovce jedo travo, kaj me hecaš !

     • janez cepec

      Janševe ne, jejo, delajo mislejo (no ja, to glih ne, k nimajo s čim) tist, kar jim ukaže veliki pastir

     • vita

      Spet neke čveke pišeš. Dej bodi resen.

     • janez cepec

      ja kva čvek pišem, gun mi je povedu

     • vita

      In zdej gunaš naprej. :)

     • janez cepec

      hehe, ja kva pa čem?

    • pupa

     Nobenega golaža nisem jedla v Bovcu. Sem pa jedla čudovite sardelce, ki jih je pripravil na žaru Silvano ribič iz Kopra.

     • tarantela

      Kva pa veš, če niso ble sardele pravzaprav zakamuflirana kamela.

     • vita

      Lahko.

     • janez cepec

      to bo ja, je prašu edn: a si jedu kamelo? pa prau gun: ma riba ka riba

     • šmentanamuha

      Viš, kok se lahko mamo fajn::))

     • janez cepec

      hod lep se mama

     • šmentanamuha

      Dej prevedi tole.

     • janez cepec

      Rovtarsko narečje. Hudo lepo se imamo.

     • šmentanamuha

      Okej, super, na to se pije, bratje, juhuhu!

     • janez cepec

      jest mam pirček, pa še enga takratkiga bom stisnu, za usak slučajk, bel prbije

     • šmentanamuha

      Na zdravje, Bog ti požegni!

     • janez cepec

      Boh loni

     • šmentanamuha

      :))

 • pupa

  Nimam nič proti Balkancem, žal pa je v Slovenijo prišel zgolj balkanski gnoj.

  • vita

   saj ta ni Balkanec.

  • šmentanamuha

   Žal smo poleg balkanskih čefurjev dobili še palestinske, pa še nekaj drugih eksotičnih rastlin.

 • Snorri Sturluson

  Sveta jeza (pridiga)

  Avtor: Vinko Möderndorfer, pisatelj, režiser
  Moji lubi Slovenci!* Živimo v drekastih časih. Odgovor na to, zakaj smo se pogreznili v greznico nepočiščenih iztrebkov in zakaj nam lasten drek leze v usta in nos, skozi ušesa naravnost v možgane, je preprost: Dvajset let smo poslušali demagoško obračanje besed, gledali demokratično izvoljene butce, ki so nam iz parlamentarne prižnice pridigali o poštenosti, solidarnosti, pravičnosti, zraven pa nekaznovano kradli za našimi hrbti.
  Dvajset let so si pripenjali na prsi zasluge, pljuvali na vse, kar niso bili oni, cinično dvomili o vseh avtoritetah, lagali brez kazni, varali brez slabe vesti, resnico in pravico krojili po svoji volji in koži, bili proti vsem, ki niso z nami in bili proti vsem kar tako, zaradi kondicije, zaradi športa.
  Dvajset let, moji lubi Slovenci, so zlorabljali besedo, se delali norca iz nje, iz besede so naredili tržno blago, ponižali so jo na besedo laži in manipulacije, jo nespoštljivo izkoriščali, naredili so jo za vlačugo, jo poteptali, prodali, razdali. Poenostavili so jo, zdaj služi ceneni reklami za njihove barabije.
  Izdali so prijatelje, sodelavce, brate, sestre; izdali so prepričanje, naše in svoje, menjavali so stranke pogosteje kot svoje gate in pri tem niso niti zardeli. Zlorabljali in zlorabili so vse institucije v svoji brezobzirni borbi za oblast. Se smehljali v televizijske kamere, igrali poštenjake in človekoljube, zraven pa za hrbti brusili nože za naše vratove.
  V imenu svojih pritlehnih interesov, v imenu krvoloke bratovščine, ki je vse bolj prepričana, da je oblast boljša od ljubic, boljša od tihe onanije za straniščnimi vrati, kjer res ne škodiš nikomur, so žrtvovali tisoče delovnih mest, usodo tisoče družin, zato da so lahko domov pod pazduho odnesli malho, polno novcev, in si kot nedorasli bradati otroci zgradili lovske kočice, hišice in hiše, nakupili zemljo in zemljišča, zgradili steklene palače in palačice, si kupili ladjice in barke, avtomobile in avtomobilčke, izkopali bazene in postavili plotove, najvišje v svojih glavah, in čisto vseeno jim je bilo, in jim je še vedno, in jim je vedno bolj, za vas, moji lubi Slovenci, za vaše delovne roke, za vaše pridne otroke, za vaše življenje.
  Podriskali so vas, lubi moji, vi pa ste mislili, da na vaše obraze pada mehko zlato. Dvajset let so drekčli po vaših glavah s svojimi paranojami, strahom, cinizmom, ironijo, nadutostjo, superiornostjo, in to vse za to, da bi prikrili svoje goljufije, svoje male in velike lopovske afere, tiha kupovanja in podkupovanja, svoje okostnjake, skrite v omarah; vse so si prikrojili, da bi se lahko zakrili in da bi bili večno videti pošteni osvoboditelji, preroditelji, graditelji cest in obcestnih stranišč. Napisali so si svoje zakone, na tiste zakone, ki niso po njihovi meri, se požvižgajo, zamahnejo z roko; postavili so svoje zveste pse na prava mesta, opljuvali so vse druge, posejali sovraštvo in zanetili prepire. Nič ne velja, resnice ni, resnica se samo zdi, vse je lahko tako, kot hočeš, kot rečeš, kot obrneš, kot imaš dolžnika in prijatelja na pravem mestu. Drug drugega držijo za vrat. Deželo jim je v dvajsetih letih uspelo narediti gluho in slepo za vse dobro, za vse kvalitetno. Nič ne velja več. Najmanj delo. Nihče se v resnici na nič ne spozna več in vsi se poznajo na vse. Saj je vseeno, skomignejo z rameni, važno je, da si naš, da si mi simpatičen, da mi lezeš v rit, sploh ni več pomembno, da dobro delaš. In gorje tistemu, ki stoji na cesti sam samcat, s svojim delom, s svojim talentom, s svojo voljo in željo. Gorje pametnemu in nadarjenemu, gorje mu, ki nima ničesar dati v zameno. Tistemu, ki nima nič, je treba vzeti tudi to! Tisti, ki ima vse, naj ima še več! To sta gesli minulih dveh desetletij. Dvajset let!! Moji lubi Slovenci! Za nekatere je to vsa mladost, za nekatere polovica življenja, za nekatere najkreativnejša in najboljša leta, za nekatere celo življenje! Preveč! Dvajset let preveč sprenevedanja, klanovstva in klovnovstva, metanja polen tistemu, ki pride za tabo, kot da je smisel oblasti zgolj in samo to. Drvarjenje! Mrcvarjenje. Veliko izdajstvo.
  Lubi Slovenci, poscali so se na občutljivost, na občutek do bližnjega, na sočutje, in še ščijejo: vsem na očeh po vseh ljudeh!
  Vi pa vse to vidite in ste kar tiho?
  In kdor vidi in ne stori ničesar – je kriv!
  Kje je, moji lubi Slovenci, vaša sveta jeza? Kje je občutek za upor? Kam je izginil ponos?
  Ni treba čakati, da pride dno do tebe, ni treba, da moraš izgubiti vse, da bi lahko dobil vse. Če lumparije lumpov ne bodo kaznovane, boste morali, moji lubi Slovenci, vzeti mesarico in kij v svoje roke. ?

  * Primož Trubar je svoje pridige velikokrat začenjal z nagovorom: >Moji lubi Slovenci<. Ena od najpomembnejših stvari v Trubarjevem življenju je bila ljubezen do slovenskega ljudstva. Verjel je, da ima to lubo ljudstvo dovolj moči in volje, sočutja do bližnjega, solidarnosti in tovarištva, da lahko premaga vse skušnjave in preživi vse viharje.
  Za nič velikega ne gre, le za nekaj razumnosti

  Dodano "by me" – Slovenija, odkod lepote tvoje?

  • šmentanamuha

   Ni čist frišno, ampak še vedno aktualno.

   • Snorri Sturluson

    In?Nič od nič.

    • šmentanamuha

     Mislim, da ni čisto tako, prebujanje zavesti traja nekaj časa. Js sem kr aktivna in vem, da je vedno več ljudi, ki se povezujemo za isto stvar. Pred kratkim se izvedela, da se oblast in policija fejst boji, da bi prišlo do ljudske vstaje, zato tudi tako cenzurirajo novice in zdaj so nam zagrozili še preko državnega tožilstva. Če bi folk vedu, kaj se v resnici dogaja, bi bila že štala, tako pa nas zaenkrat še zasmehujejo in ponižujejo, češ, da nismo sočutni in razumevajoči. Še policaji so zmedeni in ne vedo, kaj naj. Ilegalni muslimanski pizduni, ki jih redimo in jim brišemo riti, so vedno bolj objestni…se dogaja…

   • ljubinica

    Tale pridiga od Vinka Moderndorferja je zanimiva. Visek ironije.
    Namrec:
    1.Prakticno ves ta cas nam vladajo levaki – nasledniki Partije.
    Vse je v njihovih rokah, tudi kultura. Moderndorfer torej podaja unicujoco kritiko slovenskega levakarstva. Pa se je v vseh teh 20+ letih kdaj postavil proti nasemu levakarstvu? Seveda ne.
    Ves cas je levake hlapcevsko podpiral in volil …. ker je bil za to nagrajen …
    Zdaj bo pa volil LEVICO, t.j. lunatika in glumacico ….

   • ljubinica

    “Resnice ni, resnica se samo zdi “…..
    ugotavlja Moderndorfer ….
    Ha ha ha. Kaksna ironija!
    Svet brez resnice je namrec Moderndorfernev svet …
    V svetu ateizma/materializma resnice ni. Vse je samo privid, iluzija, izmsljotina ….
    A Moderndorfer tega ne razume?
    Na cem stoji Moderndorfer? Na NICu. Naj se torej ne razburja ….

 • Janez

  TUNNKU=J. CEPCU
  ENO
  OZAVEŠČUJOČE BRANJE ZA LAHKO NOČ . O ” dobrih ” partizaanih. L. R. JANEZ KOMENDA
  P.S.
  “DOBRI PARTIZAANI, OSVOBODITELJI” 1945.

  http://linkis.com/shp.bizhat.com/tupbM

  • vita

   Ga boš preveč prestrašil. Je občutljiv.

   • Janez

    TUNNEK ,
    Se nesramno nizkotno posmehujeje nesodnop pomorjenim. Zato. L.r. J. KOMENDA

    • janko

     Ja pa kje je tako dolgo Tunnek, še vedno ni ne duha ne sluha o njemu?

 • VRHOVNI SODNIK

  Kamal je priznal, da je sodelavec kriminalcev, ki kradejo državo, kriv je isto kot oni, pričakujem od V.Gorenaka, da zoper njega poda kazensko ovadbo.

  • šmentanamuha

   Ja, tale palestinski model je res zabit, ko žebu u steno.

 • Snorri Sturluson

  https://matrixworldhr.com/2015/02/04/sto-roditelji-trebaju-znati-o-monsantu-do-2025-svako-drugo-dijete-bit-ce-autisticno/
  Mene zanima ali lahko GMO in razni pesticidi poškodujejo možgane in človek postane psihopat ali pa sociopat?

  • šmentanamuha

   Eh, tale naš Izidor Kamela je verjetno dobu eno brco u glavo, ko je bil še mali, in zdej mu tam not ne delujejo stvari tako, kot je treba.

   • Snorri Sturluson

    Na splošno mislim .Koliko %ljudi pri nas ima psihične težave?

    • šmentanamuha

     Če misliš, da je levičarstvo psihična težava, potem kar veliko, vsekakor preveč. Sicer pa mislim, da se vsak od nas za neki sekira, se pravi, da je to odvisno od vrste težave.

  • janez cepec

   vašga Preroka poglej, pa ti bo use jasn. odgovor je DA

   • Snorri Sturluson

    Ti si prerok?

    • L. Martin

     po mojem bo tud svetnik ratal.

     • Snorri Sturluson

      Na občini?

     • janez cepec

      dej predlog

   • Viktorh

    .Tik – tak, še 36 dni, pa…

 • lokec

  Kemal je katastrofa

  • šmentanamuha

   Izidor Kamela se verjetno hrani z radioaktivnimi izotopi iz Kemisovih odplak, men se zdi, ker sam tako je možno, da iz Izidorja nastane kamela.

 • VRHOVNI SODNIK

  Lewaki imajo posledice od DDT, so se moral z njim velikokrat poštupat, ker se sam, s cigani družjo

 • Janez

  ” PRIČEVALCI – 2017″
  ŠT.. 40, KOMENDA

  TUDI SLABE STVARI SO ZA KAJ DOBRE. !
  1 SMC – SE VEDNO BOLJ KAŽE KOT STRANKA – ZA ODPIS IZ JANE POLITIKE.
  2. CENJENI G. GORENAK JE OK POVEDAL, TISTI PALESTINEC PA JE PRIČAKOVANNO ODREAGIRAL..
  3. SDS DELUJE SIJAJNO – A NAJ SE OKREPI, DA BO TEMELJNA DRŽAVOTVORNA STRANKA.
  4. NOVE STRANKE BODO OK.
  A JELINČIČ BO VEDNO PROBLEM
  ZARADI NJEGOVEGA PRETIRANO POZITIVNEGA GKLEDANJA NA PARTIZANE.
  PARTIZANI SO BILI LE ORODJE ZLOČINSKIH KPS, KPJ STALIN KOMUNISTOV. DEJSTVO.
  NISO BILI KAKI LEPI OSVOBODITELJI.
  Jelinčičevo gledanje na nevarnost migrantov – je pa ok.

  BOLJ OBETAVNE SO DRUGE NOVE STRANKE !
  Zlasti!,
  Enkratni A. PRIMC.
  OBNOVIMO SLO VOJSKO NA SLO DOMOLJUBEN NAČIN.
  OBNOVIMO SLOVENSKE
  – ” O R L E ” KOT BAZO
  – SLO OK VERSKEGA DOMOLJUBJA,
  MEDSEBOJNE POMOČI, KULTURE, DRUŽIN ITD.. Z “ORLI” BO R. SLO OŽIVELA. L.R. J. KOMENDA
  P.S.
  KPS, KPJ ZLOČINCI MAJA 1945., MB
  SKORAJ SO UNIČILI SLOVENIJO.
  http://linkis.com/shp.bizhat.com/tupbM
  Ne zmenimo. se za te le moteče Tunnke, “izidorje”
  Septembra se jih zatre z “iran nlb gata” itd.
  Korajža velja ! PRAVA SLO PESEM
  “RANJENI JUNAK” BOJI PROTI TURKOM

  https://www.google.si/search?q=ranjeni+junak+slovenska+gruda&oq=ranjeni+junak+&aqs=chrome.0.69i59j69i60j69i59j69i57j69i60j0.14155j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

 • Extreme Pain

  Na tem usranem patetičnem portalčku peščica istih kretenov uporablja peščico istih stavkov s katerimi se strinja druga peščica kretenov.
  Vi se sploh ne zavedate svoje majhnosti in nepomembnosti.
  @mentanamuha:disqus
  @disqus_eev1Hxt3T2:disqus
  @disqus_aOsx1jgUMq:disqus
  @srecsrecc:disqus
  @vrhovnisodnik:disqus
  @disqus_WT4phmLEC6:disqus
  @sprehajalec:disqus
  @viktorha:disqus
  Se opravičujem, če se kakega od vas usranih desničarskih fuknjencev pozabil.

  • Spartan

   Mene miško! Mene si pozabil. Usran sicer nisem. Desen pa sem! In ja…znam bit fuknjen! Fuknjencev pa…najbrž sam veš, da se jih je za bat.
   Drugače pa…ne se jezit. Prekratko je življenje, da bi ga izgubljal s takim besnenjem. Viša pritisk in krajša življenje. Svet pa je lep!

  • VRHOVNI SODNIK

   Tko se ne boš pozdravu šeytan, tabletke je treba redno jemat, ti si tud od onih, ki sp preveč DDT uporabljal

  • SDS je v mojem srcu

   Na mene se oglej šeytan, sem plešast, zavaljen, kot pujs, še vedno pa resnico pišem

  • Jezus Kristus

   Pridi v naše naročje, si moj, bomo rešili tvoje probleme.

   • VRHOVNI SODNIK

    Pazi Đizus, ta je narobe navit

  • bojan

   definitivno ti rabiš psihijatrijo

  • terminalar

   Zakaj replicirate in se spuščate na njegov nivo, gospodje?

   S tem pridobiva na pomembnosti in popularnosti. Ni vredno, pustite ga, naj onanira v svojem svetu.

  • šmentanamuha

   Veliki brat, žal nam je, da tako trpiš. Bog s teboj! Amen.

 • Braun Multipractic

  Kunta Kinte

 • sunday

  ja pa saj v parlamentu so sami ići – tudi slovenci se bomo primorani pridružiti podganjim iztrebkom na poti v žermani – žal, ker nas bo v to prisilila murgelskočefutarsko politična mafija.
  ja in še nekaj – v siriji in tam okrog ni več isisovcev (niso najdli niti enega več), ker so že vsi v žermani pri fatimi habibi merkel !!!

 • Novakec1

  Glede na komentarje spodaj sloovcam ni pomoči, reši se kdor se more

 • bojan

  joooj bedaki ste vsi kateri nas posiljujete z migranti … dan obračuna z muslići je blizu .. tale na sliki ima tipične musli poteze nč čuden da se tepta državljane slovenije, ime pa pove še več… koga mi to imamo v parlamentih … alahove poslance?? pa še dopuščamo jim da serjejo po državljanih slovenije z migranti….

  • Lustrator

   Kamal ne govori neumnosti, ki jih govori zato ker je musliman, ampak zato ker je SMC. In danes ne bi sedel v parlamentu in govoril, kar govori, če ga ne bi izvolili Slovenci sami! Komunizem ne pozna narodnosti, tudi če ne bi bilo v Sloveniji enega samega neslovenca, bi nam še vedno vladali komunisti. Zakaj? Ker je večina prebivalstva pobebavljenega do te mere, da verjame da je dan noč in da je noč dan. Najboljša vlada tako postane najslabša vlada, najslabša vlada pa je v očeh kromanjoncev tako dobra, da se ji splača na naslednjih volitvah znov anameniti svoj glas. In znova in znova.

 • Janez

  Ali kdp na tem portalu ima ?
  ČISTULNI SERVIS –
  ALI PA VE ZA KKAKŠEN CENEN, HITERIN TEMELJIT – ČISTILNI SERVIS ?
  Stranka
  S M C – je nujna za odvoz iz Parlamenta na odlagališče Komunale.
  Pa?
  Počistiti – zadah po njej ven iz Parlamenta ?!
  No
  SMC g. VERBIČ je, se zdi. – OK,
  – OSTALI SE MI ZDIJO NA TV – PRECEJ OBUPNI.
  SMC Jani M, pa otroci oficirjev JLA in podobni – itd.
  SO PA ČISTI PROTISLOVENSKI ZLONAMERNEŽI . Čimprej nove volitve. L.r. J. KOMENDA

 • Steiermark

  Seveda so takšni otroci migrantov z arabsko muslimanskega sveta, zadolženi, da olajšajo pot svojim rojakom iz muslimanskega sveta, da z njihovo pomočjo lahko čimprej uresničijo svoje sanje, islamizacijo Evrope! Turki, po turkih!

 • Lustrator

  Predno sokomentatorji vzrojite na priseljenega migranta, ki v slovenskem parlamentu postavlja interese tujcev pred lastno državo, se zavedajte, da so ga slovenclji in slovenclje izvolile/i na ta položaj! ne le izvolili – na parlamentarnih volitvah 2014 je SMC prejel rekordno večino glasov odkar imamo pri nas “demokracijo”! Ne hudujte se torej nad norijami, ki jih izvajajo Kamal, Židan, Cmerar, Murgldorfer,… oni so le POSLEDICA, vzroke pa lahko dnevno srečujete v trgovinah, na bankah, na cesti, v bifejih in službah. NJIM se torej “zahvalite”, ker so nas s svojo podpasovno politično inteligenco še enkrat znova postavili na planet opic.

  • Alojz Veselič

   Kako resnično 100%.

 • ney

  Nič čudnega, da Izrael Palestincev ne mara…
  Tega Palestinca tudi jaz ne maram v našem parlamentu…

  • Franjo Trojner

   Izrael je Sloveniji prijateljska država! Kr smilijo se mi vsi ti Izraelci, ki so morali zgraditi celo zid, da jih agresivni palestinci vsakodnevno ne ogrožajo. Žal je že tako, da države sosedov ne morejo izbirati, tudi mi si na južni meji želimo dobrih sosedov pa smo obsojeni na Hrvate, tako, kot so Izraelci na palestince.

   • Štalmajster

    Ah ti bogi Izraelci. Vseeno pa …… zakaj pa Trump ne bi smel imeti zida, Orban niti elektrificirane ograje, Erdogan zida na meji s Sirijo,……….
    Drugje “izvoljeno ljudstvo” propagira multi kulti,………. doma pa …. “žal ne.”
    Najbrž bo to, ko pravijo “kovačeva kobila je zmeraj bosa” ?? ;-)))

 • Bastian

  V parlamentu pred vstopom uporabljajo rentgen za odkrivanje kovin in podobno?Ker bi ga morali, predvsem zaradi lastne varnosti. In to zaradi zgoraj omenjenega in njemu podobnih.

 • šmentanamuha

  Kakorkoli že, tale palestinska kamela si je zapečatila politično kariero v Sloveniji, glede na to, da pa je skupaj spackal le uborno neuporabno gimnazijsko izobrazbo, pa tudi sicer nima perspektive, razen v kakšnem podtalnem delovanju v kateri od nevladnih organizacij. Ampak zelo veseli bi ga bili palestinski borci, da si jim pridruži v boju za domovino. Tam ga čaka lepa kariera, ki mu jo iz srca privoščimo.

  • Štalmajster

   Pa zakaj je v slovenskem parlamentu ? V izraelskem, bi lahko naredil mnogo več za svoj narod. :-)

   • šmentanamuha

    Vprašaj Cerarja, iz katere beznice ga je pobral oziroma so mu ga določili. Kadrovanje in razporejanje poslanskih funkcij v SMC je potekalo preko Kučana. Ta zmazek od Cerarja ne ve niti tega, kje ma rit in kje glavo. Je ena uboga para, ki ga je partija določila za paravan, da bo dal legitimnost njihovim kriminalnim rabotam (npr. TIR2).
    Mislim, da bi se državljani morali organizirat kot ljudska iniciativa in zahtevati odvzem mandata temu izdajalskemu islamističnemu Palestincu, ki je en navaden gnoj od človeka in lahko celo s poslanske funkcije daje takšne izjave o našem Jorasu. In takšen gnus se je prerinil v sam državni vrh, Cerar pa ko pička nekaj mijavka, da to ni lepo, kar je rekel, namesto, da bi ga vrgel iz stranke.

    • Alojz Veselič

     Še kdaj napiši komentar na tako temo vsa ti čast !!!

   • Lustrator

    Izraelci v svoj parlament ne izvolijo poslancev, ki sovražijo državo, ki naj bi jo zastopali. To lahko uspe le v Sloveniji in to celo z rekordno večino.

  • Donat Goricar

   Matura podarjena. Je dokazal, da se ne zna pravilno izraziti v slovenščini in potem nastane priznanje o sodelovanju s kriminalci.

   • šmentanamuha

    Še to po vrhu, ja.

 • mimi1953

  Skida se naj v svojo domovino, ki jo “kao” ljubi in tam prešteva bedake, kretene ipd. In tam naj pametuje. S preštevanjem doktorjev tam ne bo imel težav.

 • korosec

  Če se hrček rodi v akvariju potem še zato ni zlata ribica to velja tudi za tega kamelojebca iz @StrankaSMC ki misli da je slovenec

  • Donat Goricar

   Dejansko je Izidor Kamel Faker. Sicer pa španski pregovor pravi, da tudi če se opica v svilo odene, opica ostane.

   • šmentanamuha

    Torej Faker Kamela, lahko tudi Fucking Kamela, jebeni pizdun si ga drka na naš račun, v tem je problem.

 • Naši policisti naj imajo prednost pri stanovanjih, ti se pa pober domov od koder si prišel. PRVO JE NAŠ NAROD! Za naše je potrebno poskrbeti.

 • Metal Machine

  Ne bi bil presenečen. Če bi kaki cejkan po svoji volji našel “čisto” skupino in začel z čistilnim servisom.

 • WatsonForus

  kdor ga malo bolje pozna , sploh ni presenečen!

  • šmentanamuha

   Žal ali pa k sreči ga ne, lahko pa poveš kaj več, da vidimo, kaj je to za eno govno.

 • Johan

  Sterajte tega arabskega pedra v kalifat !

 • Janez

  BOSNA !
  MUSLIMANSKA VOJSKA V BOSNI OB RAZPADU EY KP, ZK YU. L.R. JANEZ KOMENDA
  PS.
  RAZPAD EX YU V BOSNI
  http://global-politics.eu/2017/04/15/rape-war-bosnian-muslim-rapes-celebici-camp/Ž

 • samsara

  Če bi dotičnega zavil v belo plahto in mu tudi povil glavo s kakšnim turbanom, ali mu čeznjo vsaj poveznil kako brisačo, bi bil povsem originalen.
  Tako pa ni. Tudi z lokacijo ne gre skupaj.

 • Mico Mitic

  Jebači kamel in sinovi konja z ročaji. To je pač SMC.

  • šmentanamuha

   Kamela in konj brez ročajev, kako lep par:(

 • Ivan Friderik Novak

  Dr. Gorenak ima vsekakor prav.

  Zanima pa me, zakaj se dr. Vinko ni angažiral pri dodeljevanju stanovanj policistom, ko je bil v policiji.
  Prav neumno je in za državo tudi (pre)drago, če se morajo fantje v modrem voziti na delo iz Murske Sobote v Koper in nasprotno.

  V gnili YU je bil stanovanjski problem policistov (miličnikov) urejen.
  Obstajali so tudi domovi za samske policiste.

 • Zgornji

  Zblojen zmeden pokvarjen, zabit , neumen narod smo postali, … prepoln idiotov in ostalih Bolnikov … Žal.

 • seba goričan

  pa kdo za vraga je tega kozojeba izvolil v državni zbor?kje je kandidiral?

  • šmentanamuha

   SMC, mislim da v Beli krajini.

   • seba goričan

    more mot neke hude botre v ozadju…

    • šmentanamuha

     Kučanovci brez nadaljnjega.

 • Šobar Davorin

  Tako to je. Nomen omen. Kamela.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!